.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. október 27., kedd

A jövő reménysége - 25. fejezet

Bocsánat, hogy a fejezet nem tegnap került fel, ahogyan ígértem, de Szandi későn ért haza, nem működött a nete, és nem tudta átolvasni a fejezetet. Én meg nem mertem feltenni így, mivel ez a fejezet elég bonyolult katonai stratégiákat, titokkibogozásokat stb. tartalmaz, és nem akartam a végén hibázni, és elrontani az egész történetet. Szandi nagyon fontos munkát végez azzal, hogy átnézi a fejezeteimet, nem csak egy egyszerű béta, nem pár percig, hanem órákba telik, amíg közösen kijavítunk mindent, hogy elégedettek legyetek, és nem gyakran szoktunk késni, szóval, remélem, hogy mindenki megérti.

Szóóóóóval, lehet, hogy ez a fejezet kicsit tömény lesz, főleg az eleje, de olvassatok figyelmesen, mert sok titok kiderül belőle, és a megértése kell a folytatás megértéséhez. :) Ha valami nem lenne tiszta, akkor kérdezzetek nyugodtan, elmagyarázom, mert minden logikus, csak nem tudom, hogy meg tudtam-e fogalmazni úgy, hogy minden tökéletesen érthető legyen. :) Bár Freebbel próbaolvastattam, és neki tetszett és értette is, úgyhogy remélem, hogy tényleg sikerült értelmesen leírnom mindent. :)

A másik... A fejezet kivételesen hosszabb lett, mint a többi. Ez sok ok mellett azért is van, mert több rekordot is megdöntöttetek. :)

Az egyik, hogy most már október 17-e óta mindig 1000 fölötti volt a napi látogatószám az oldalon. :) A másik, hogy tegnap megdöntöttétek a napi látogatottsági rekordot, ugyanis 1954-en jöttetek fel az oldalra. :)

Amúgy az adatok, ha valakit érdekelne:



okt. 17.: 1205 látogatás

okt. 18.: 1802 látogatás

okt. 19.: 1313 látogatás

okt. 20.: 1354 látogatás

okt. 21.: 1316 látogatás

okt. 22.: 1195 látogatás

okt. 23.: 1415 látogatás

okt. 24.: 1552 látogatás

okt. 25.: 1700 látogatás

okt. 26.: 1954 látogatás

Köszönöm, hogy ennyien olvastok! :)
A kritika határt megint elmondtam Szandinak, jó olvasást, és várom a véleményeteket! :) Jaj, és ne felejtsétek, az értelmes kritikák számítanak csak bele a játékba, a számolások, egy soros dolgok nem, mert nem a kritikaszámra megyek, hanem bele szeretnék látni a fejetekbe. :)



25. TITKOK HÁLÓJÁBAN



JONATHAN ÖSSZEHÚZOTT SZEMEKKEL nézett rám, mint aki a fejembe akar minél hamarabb látni, hogy megtudja, milyen titkom is van még talonban. Elpirulva hajtottam le a fejem, miközben az ujjaim az övéivel játszottak, hogy a zavaromat elrejtsem, és erőt merítsek a vallomáshoz. Tudtam, hogy ellenezni fogja, amit mondani akarok, ahogyan Edward is tette eleinte, de reméltem, hogy Nate is megérti majd az érveimet.

- Mondd már, Isabella, mert az infarktus kerülget! – csattant fel Nate kissé türelmetlenül, bár megértettem az idegességét. Mostanában túl sokszor húztam ki nála már a gyufát…

- Szóval… Tudom, hogy azt mondtad, hogy kerülnöm kéne Russelt, de… Azt hiszem, összebarátkoztunk, és holnap kerti sütés lesz náluk, és elmegyünk mi is – hadartam végig gyorsan a mondatot, hogy minél hamarabb túl legyek rajta, aztán vártam Nate reakcióját. Egy pillanatig csak meredten bámult rám, aztán fáradt sóhajjal megdörgölte az arcát.

- Miért nem tudod távol tartani magad a bajtól, az istenért? – nézett le rám kissé elkínzott arccal. Lelkiismeret-furdalásom támadt, amiért ennyi gondot okozok neki, holott, ő mindig csak segített nekem és támogatott engem. Viszont, helyesen akartam cselekedni, és úgy tűnt, ezt kell tennem. Szinte biztos voltam benne, hogy Russel sosem ártana nekem, ezért nem láttam okot arra, hogy ne barátkozzak vele.

- Én csak segíteni szeretnék neki… Olyan magányos. Ha találkoznál vele, ha megismernéd, neked sem lenne szíved kerülni – próbáltam a lehető legelbűvölőbben pislogni Nate-re. Nem akartam felhasználni a női mivoltomat, de ez annyira ösztönös volt nálam, hogy egyszerűen nem tudtam tenni ellene.

- Rendben – bólintott komoly arccal, mire felélénkülve emelkedtem fel a sarkaimról, amin eddig térdelve ültem.

- Tényleg rendben? Nem haragszol rám, amiért barátkozom vele?

- Nem, nem az van rendben – rázta meg a fejét, mire leolvadt az arcomról a mosoly.

- Hanem? – ráncoltam össze a homlokomat értetlenkedve. Fogalmam sem volt, mire is gondol...

- Rendben, megismerem őt – forgatta ki a szavaimat. – Ha úgy találom, hogy veszélytelen, áldásom rátok – forgatta meg a szemeit.

- Csak ennyi? – sejtettem valami hátsó szándékot az ötlete mögött. Furcsa volt, hogy ennyire egyszerűen képes voltam meggyőzni, pedig Jonathan folyton minden miatt aggodalmaskodott, és úgy féltett engem, mintha valami porcelánbaba lennék, akit a leggyengébb szellő is szilánkosra törhet.

- Csak ennyi. Mást nem nagyon hiszem, hogy tehetnék a makacs fejed ellen! – kopogtatta meg finoman a halántékomat, mire durcás képpel ütöttem el a kezét. Pont úgy viselkedett velem, mint Edward, és ez bosszantott. Halvány mosolyt kaptam válaszul a morgásomra, aztán Nate miközben felállt a fotelből, felhúzott engem is a földről. – Szóval, holnap mikor is lesz az a kerti sütés? – érdeklődött.

- Valamikor délután, de… - hirtelen elakadt a szavam, mikor rájöttem, miért is kérdezte.

- Te el akarsz jönni? – A hangom kicsit magasabbnak hatott, mint általában. Hirtelen elképzeltem egy összejövetelt, ahol vámpírok, farkasok és egy memóriatörlő képességgel rendelkező ember együtt szórakozik. A kép hol abszurdan idealistának hatott, hol ijesztően véresnek. – Figyelj, nem hiszem, hogy ez egy jó ötlet lenne…

- Szerintem pedig, ez egy csodás ötlet. Megismerem a te Russeledet, és közben készíthetnék pár felvételt is… - merengett el Jonathan.

- Felvételt?

- Ha a fiatal farkasok látnák, hogy Cullenék békésen elvannak az emberek között, talán, megértenék az álláspontunkat. Ők olyanok, mint egy fehér lap, aminek az egyik oldalát már összefirkálta Jade, most mi fogunk a másik oldalára rajzolni. Aztán eldönthetik, hogy melyik oldal tetszik nekik – fejtette ki a terveit Jonathan. – A lényeg, hogy a jövőkép, amit festünk, jobban meggyőzze őket.

- Hagyod, hogy akinek Jade elvei tetszenek, az csak úgy elmenjen? – ráncoltam össze a homlokomat. – Mi van, ha nagyobb falkája lesz, mint nekünk? – Ez a lehetőség halálra rémisztett, mert pontosan tudtam, hogy kik lesznek az első célpontok.

- A szabad akaratot nem gátolhatom.

- De te vagy az alfa! – csattantam fel kétségbeesve.

- Igen, ezért vezetem én a falkámba tartozó farkasokat. De arra nem kötelezhetek senkit, hogy az én falkámat válassza. Ezért dönthetnek a farkasok maguk arról, hogy kit akarnak elfogadni alfájuknak – magyarázta, de én nem akartam elfogadni ezt a helyzetet.

- És ha ők nem tudják, hogy mi a jó nekik?

- Akkor joguk van tévedni. Nem leszek diktátor! – jelentette ki büszkén felemelve a fejét. – Ha valaki engem akar alfának, akkor az önként álljon mellettem. – Sóhajtva bólintottam. Tudtam, hogy igaza van, és senkit sem kényszeríthetünk, de a félelem jeges szorítása a mellkasomban nem volt túl kellemes érzés.

- És Joshua? Hogy viseli? – jutott eszembe hirtelen. Sajnáltam őt, mert tudtam, hogy milyen nehéz, mikor az ember szíve kétfelé szakad.

- Gondolhatod… - komorult el hirtelen Jonathan arca. Láttam rajta, hogy ő is szenved. Gyerekkora óta ismerte Josh-t, és úgy nőttek fel, mint a testvérek. Most pedig…

Hibásnak éreztem magam, amiért Jonathannak választania kellett köztem és Joshua között, bár tudtam, hogy ha én nem lennék, ő akkor sem cselekedne az elvei ellen – márpedig a békés együttélés híve volt. Ettől függetlenül, nem tudtam elkergetni a gondolatot, hogy a hozzám való vonzódása is szerepet játszott a döntéseiben, amik végül „testvérviszályhoz” vezettek.

- Sajnálom – motyogtam lesütött szemekkel.

- Nem a te hibád. Nekem kellett volna már korábban lépnem, mikor megtudtam, hogy Jade a mítoszokról mesél a fiataloknak. – Most Jonathanon volt a szégyenkezés sora, nekem pedig a megdöbbent szerepe jutott. – Tudhattam volna, hogy nem csak ennyit tesz.

- Mi? – nyögtem ki. – Te tudtad? Te…? De hogyan és mikor, és különben is…? – teljesen összezavarodva néztem fel rá. Azt hittem, én adtam át neki ezt az információt Benjamin által, hiszen, nem láttam a falkám fejében korábban, hogy tudnának róla.

- Joshua elmondta. – Mikor Nate látta, hogy teljesen elvesztettem a fonalat, megpróbálta elmagyarázni nekem a dolgot. – Jade beszélgetett a fiatalokkal, mítoszokat mesélt nekik. Ennyiről tudtam én és Josh is. Azt hittem, tényleg csak erről van szó, hogy beszélget velük feltételes módban – meséket mond, mint az öregek. Úgy véltem, nem gátolhatom meg, hogy más szempontból mondjon el bizonyos dolgokat.

- De hát, miért hagytad? Nem értem…

- Egyfelől, nem hittem, hogy ez veszélyes lehet. Végül is, Joshua elvei sem azonosak az enyéimmel, de követ engem. Ennek ellenére, természetesen, figyeltem Jade-et, de amíg semmi rosszat nem tett, addig én sem léphettem fel ellene. Ha elkergetem valódi ok nélkül, akkor a leendő farkasok joggal gondolhatták volna azt, hogy diktatúrát akarok bevezetni. Josh pedig… Nem akartam neki fájdalmat okozni. Sosem bocsátotta volna meg, ha indokolatlanul elűzöm Jade-et.

- Látnia kellett, hogy Jade rosszban sántikál, ahhoz, hogy ne gyűlöljön meg téged – foglaltam össze megértően.

- Igen, de még én sem voltam biztos abban, hogy egyáltalán tényleg vannak hátsó szándékai – nevetett fel idegesen, aztán a hajába túrt, és hátat fordítva nekem az ablakhoz sétált. – Nem gondoltam, hogy Jade tényleg falkát akar. Mesélted azt a történetet a vámpírbarátodról – intett a fejével az emelet felé. -, és úgy véltem, hogy Jade lehet, hogy tényleg a bosszú miatt jött ide. Csak akkor állt össze a kép, mikor Ouray őt választotta alfának, Benjamin pedig elmondta, hogy a múltjáról is hazudott. Ezt fontos lett volna tudnom! – nézett rám morcosan.

- Én azt hittem, amiatt voltál dühös rám, mert nem mondtam el, hogy Jade találkozott Ouray-jel… - ráncoltam össze a homlokomat. Megint kezdett megfájdulni a fejem attól, hogy próbáltam megérteni az összefüggéseket, és felvázolni magamban, hogy akkor most ki miről is tudott pontosan.

- Azért is! – hagyta abba hirtelen a táj bámulását Nate, hogy fájdalmas-bosszús pillantással forduljon felém. – Ha tudtam volna, hogy Jade azt is elmondja, sőt, megmutatja a fiataloknak, hogy micsodák vagyunk, azonnal kidobtam volna La Push-ból, és akkor talán, még nem lett volna késő Ouray-nek. Az, hogy mítoszokat mesélt, egy dolog, de hogy megszegte a szabályainkat, és kockáztatta a fiatalok lelki épségét, már egy másik. Egy gyereknek, aki semmiről sem tud még, iszonyúan rémisztő és megterhelő lehet feldolgozni azt, hogy mik vagyunk, és mi lesz nem sokára belőle is. Ha korábban elmondod… Meg kellett volna bíznod bennem, ahogyan Joshua tette. – Szégyenkezve fordítottam a fejemet a föld felé, aztán hirtelen bevillant valami.

- De miért mondta el, amit tudott? Hiszen, belezúgott Jade-be… És hogyhogy a többiek nem tudtak erről? – Biztos voltam benne, hogy Benjamin és Daniel meglepődött azokon az emlékeken, amiket mutattam, mikor Ouray átváltozott, és korábban fogalmuk sem volt semmiről. Igaz, Joshua esetében csak a féltékenységet éreztem…

- Még mindig nem érted? – horkant fel Jonathan megrökönyödve. Tett pár lépést felém, aztán egyenesen a szemeimbe nézett. – Joshua a testvérem. Amióta az eszemet tudom szinte, én vigyázok rá. Miután a szülei meghaltak, nálunk lakott, a szobámban aludt. Hallottam, mikor éjszakánként a szüleit siratta. Én vagyok az egyetlen, aki azóta sírni látta, én vigasztaltam – Nate hangja olyan szenvedélyes volt, amilyennek még sohasem hallottam. – Bármiben is hisz, bárkibe is lesz szerelmes, bármennyit is vitatkozunk, soha nem árulná el a testvérét! Tudom, hogy nem! – A magabiztosságát látva bólintottam, hogy felfogtam. – Joshua úgy tartotta tisztességesnek, ha beavat Jade tevékenységébe. Ismerte az elveimet, tudta, hogy a demokrácia híve vagyok, és nem akadályozom meg őket, hogy beszéljenek a leendő farkasokkal, ahogyan én is beszéltem velük. Fel kellett őket készíteni lelkileg arra, ami velük fog történni. De arról Joshua sem tudott, hogy Jade falkát szervez. Elmondta volna, ha tudja. – Reméltem, hogy Nate-nek igaza van, mert a csalódás túlságosan fájt volna mindenkinek, de főleg neki.

- És hogyhogy a többiek semmiről sem tudtak? – tettem fel újra az engem foglalkoztató másik kérdést, amire még nem kaptam választ.

- Én csak vészhelyzetben változtam át, és akkor sem ezen gondolkoztam, Alfaként pedig szigorúan megtiltottam Josh-nak, hogy bárkivel beszéljen erről vagy farkasként akár csak egy villanásnyi időre is gondoljon rá. Nem vagyok ostoba azért, és nem akartam, hogy Jade fülébe jusson a dolog. Amíg csak passzívan tevékenykedett, nem láttam veszélyesnek, de okosabbnak láttam hallgatni arról, hogy tudok a kis térítő akciójáról. Így szemmel tarthattam, anélkül, hogy tudott volna róla.

- És ha én nem titkolózom, akkor már korábban is találtál volna ellene bizonyítékot, és elzavarhattad volna. Olyan hülye vagyok! – temettem az arcomat a kezeimbe.

- Csak annyira, mint én – hallottam meg Nate hangját. – Ugyanúgy titkolóztam, ahogyan te is. Sőt, ugyanúgy titkolózom még mindig… - sóhajtott fel.

- Te meg, miről beszélsz? – lassan, de biztosan kezdtem kétségbe esni. Úgy éreztem, mintha a titkok egy hatalmas, kusza hálót fontak volna körém, hogy a nyakamra tekeredve megfojtsanak.

- Arról, hogy a többiek még nem tudnak arról, hogy kik tehetnek Jade vőlegényének a haláláról. Tudom – emelte fel Nate a kezét, mikor meg akartam szólalni. -, tudom, hogy azt mondtam, hogy el fogom mondani nekik, de aztán jött Saore tragédiája, összevesztünk Josh-sal, és át kellett gondolnom a dolgokat.

- Szóval, még nem tudják? – mélyültek el a ráncok a homlokomon. Senki sem hozta fel ezt a témát azóta, mióta Nate-tel a tengerparton beszéltem róla, így azt hittem, mindenki megkapta az alfai parancsot, hogy hallgasson szóban és gondolatban is. Azóta pedig eszembe sem jutott ez, olyan nagy volt a felfordulás körülöttünk. Viszont, így még mindig maradt egy titkom, ami fontos lehetett…

- Nem. De el fogom mondani nekik. Így tisztességes. És vállalom a következményeit – mondta Jonathan inkább magának, mint nekem. Mintha ebben a pillanatban eldöntötte volna a dolgot végleg.

- Nem biztos, hogy ez jó ötlet… - kezdtem rágcsálni a számat idegesen. A fejemben erősödött a zsongás, és neki kellett dőlnöm a kanapénak, mert forogni kezdett velem a világ.

- Ezek a titkok csak még több bonyodalmat okoznak, és én sem tudom örökre elzárni az elmémben őket. Nem maradhatok emberalakban állandóan és bízhatom az összes feladatot a többiekre. Eddig is szörnyen nehéz volt eltitkolni, és jobb, ha elmondom nekik, mintha véletlenül derülne ki – győzködte magát és engem. – Így tisztességes. Eddig sem kellett volna várnom, csak… féltem…

- Nem teheted meg, Nate… Most már nem… - A belső hangom nyüszkölve akarta elmondani az utolsó titkot, amit még őriztem.

- Ha attól félsz, hogy valahogyan Jade fülébe jut Jasper kiléte, akkor megnyugodhatsz. Josh nem fogja elárulni. Elmagyarázom a többieknek, hogy a barátod, mióta Cullenékkal él, megváltozott, és hogy nem ő ölte meg azt a férfit. Tudom, hogy ki fognak akadni, de muszáj megszabadulnom ettől a titoktól is. Úgy, hogy folyton kontrollálnom kell magamat, nem tudok falkát vezetni. Főleg most nem! Az új farkasoknak segítségre lesz szükségük, és ezt nem adhatom meg nekik pusztán emberalakban. Sem úgy, hogy farkasként nem gondolhatok bizonyos dolgokra. Nézd meg, hová jutottunk! Mostantól semmi titok!

- De… - Nem tudtam eldönteni, mit tegyek. Lehet, hogy a többiek nem árulták volna el Jaspert Jade-nek az érzéseik ellenére sem, de Maria már más kérdés volt… Ha megtudják – főleg Joshua -, hogy az emeleten lévő vámpír, akit a Cullen család rejteget, nem csak hogy nomád, de Jade vőlegényének a gyilkosa is, fogalmam sem volt, miféle pokol szabadulhat el. – Azt hiszem, megőrülök… - szorítottam a kezeimet a fejemre.

Nehezemre esett olyasvalamit elmondani, ami bajba sodorhatja Jaspert és talán, a többi Cullent is. Ki akartam nyitni a számat, hogy beszélni kezdjek, de egyszerűen nem jött ki hang a torkomon. Mintha valami kétfelé akarta volna szakítani a bensőmet. Bíztam Jonathanban, tudtam, hogy nem tenne olyat, amivel fájdalmat okozna nekem, és megvédene engem és a szeretteimet is bárkitől – annak ellenére, hogy nem kedvelte Cullenékat -, mégis a gondolat, hogy én hozok bajt mindenki fejére, szinte szó szerint fojtogatott.

- Nem kell elmondanod! – hallottam meg Jasper hangját a nappali bejáratából. Nate mogorva tekintettel pillantott oldalra, aztán ismét felém fordult elővéve azt a határozott hangot, ami Alfaként jellemezte.

- Miről van szó már megint? Elegem van a titkokból! Hallani akarom!

- Hallani is fogod, de tőlem! – lépett beljebb Jasper. – Hagyjuk Isabellát ki ebből az egészből, így is épp elég nehéz neki köztünk ingázni. Nem akarom, hogy úgy érezze, elárult minket. – Jonathan egy másodpercig farkasszemet nézett vele, aztán bólintott.

- Rendben.

- Isabella, magunkra hagynál, kérlek! – pillantott rám Jasper.

- Mi? Nem! – tiltakoztam azonnal. Az ötlet, hogy kettesben hagyjam őket, egyáltalán nem tetszett volna még egy nyugodt helyzetben sem, nemhogy a jelenlegiben. Fogalmam sem volt, mit szól majd Nate ahhoz, hogy Cullenék Jade vőlegényének gyilkosát rejtegetik a házukban. Lehet, hogy ezzel nem szegték meg közvetlenül a farkasokkal kötött egyezményt, mégis elég ok lett volna arra, hogy felbomoljon. Riadtan toporogtam egy helyben, miközben hol Jasper, hol az Alfám arcát fürkésztem.

- Nem lesz semmi gond – mosolygott rám biztatóan Jasper.

- Menj ki egy kicsit… - kérte Jonathan is.

- De nem akarok! – toppantottam kétségbeesve, miközben könnyes lett a szemem. Jonathan halványan elmosolyodott, aztán a karjaimat megfogva közelebb húzott magához.

- Csak beszélgetünk. Nem fogom bántani – ígérte.

- Bármit is mond? Akkor sem, ha legszívesebben széttépnéd? – néztem rá könyörgő szemekkel. – Esküdj meg! Esküdj, hogy nem bántod sem őt, sem a család többi tagját!

- Esküszöm – sóhajtott fel türelmetlenül.

- Jól van… - feleltem, de még mindig nem indultam el a folyosó felé. Megfogtam az egyik kezemmel Nate, a másikkal pedig Jasper kezét. – Csak ne felejtsétek el, hogy mindkettőtöket szeretem – néztem felváltva a szemükbe. Reméltem, hogy az irántam érzett szeretetük elég lesz ahhoz, hogy ne essenek neki a másiknak. Reszkető lábakkal hagytam el a nappalit, és hiába hallgatóztam félig-meddig, nem tudtam megnyugodni.

Edward lejött hozzám, és csak bíztatóan magához húzott hátulról átölelve. Most először éreztem nyomasztónak a légkört ebben a házban, amit az otthonomként szerettem. Biztos voltam abban, hogy a többi Cullen is fülel odafent, de csak Emmettet és Alice-t láttam a közelben settenkedni – többször az emeleti korláthoz jöttek, mikor a nappali elhúzható ajtaja mögött forróvá vált a talaj, de egyszer sem kellett lejönniük.

Izgatottan feszültem meg, ahogy a beszélgetés odabent arra terelődött, miért is védik Cullenék Mariát. Felpillantottam Edward arcára, hátha valami érzelmet le tudok olvasni róla, de csak meredten bámulta az ajtót, miközben szorosan ölelt magához. Ahogy megszólalt végül a hátam mögött, kissé összerezzentem, és elterelődött a figyelmem Nate-ék beszélgetéséről.

- Jade nem tud Jasper ittlétéről, de ha nem védjük meg, vagy kiadjuk neki Mariát, ő elárul mindent. Lefizette egy emberi kapcsolatát, akinek meg kell keresnie Jade-et, és át kell adnia neki egy levelet, ha Maria nem hívja fel telefonon naponta. Abban a levélben leírta, hogy pontosan mi történt azon az estén, amikor megharapta és átváltoztatta azt a férfit, hogy Jasper is jelen volt és végignézte, és hogy jelenleg itt él velünk – magyarázta el Edward azt, amit a nappaliban Jasper is összefoglalt Nate-nek – vagyis, hogy csak meg akarták védeni a családjukat. – Később majd elmondok mindent részletesen – tette hozzá, aztán ismét a csukott ajtó mögötti események felé fordította minden figyelmét.

Úgy húsz perc után nyílt ki az ajtó, és egy kissé megnyugodva fújtam ki a levegőt, mikor Nate és Jasper is épen és egészben lépett ki rajta. Az arcukon még mindig látszott a feszültség, de legalább nem szándékozták megölni egymást, és ezt igyekeztem jó jelként felfogni. Bár tudtam, hogy ez a pillanatnyi béke egyáltalán nem jelent semmit.

- Beszélnem kell a doktorral – lépett elénk Jonathan. Edward a kezét felemelve intett az emelet felé, mire Emmett és Alice eltűntek a szemeim elől – valószínűleg visszavonultak a szobába, amiben Maria is volt, hogy segítsenek Rose-nak és Esmének az őrzésében, amíg egy farkas jár odafent.

- Köszönöm – léptem előre kibújva Edward karjaiból, és megöleltem Jonathant. Csak egy fejrázást kaptam válaszként, aztán felsietett az emeletre. – Neked is köszönöm – pillantottam hálásan Jasperre.

- Ezt kellett tennem. Nem hagyhattam, hogy az én bűneim miatt árulónak érezd magad – sütötte le a szemeit.

- Te nem tettél semmit! – próbáltam mentegetni Jaspert saját maga helyett, mire szomorú, de hálás pillantással végigsimított az arcomon, és kisuhant a bejárati ajtón. Edward elkapta a karomat, mielőtt követhettem volna.

- Ne, most hagyd! Itt marad a közelben, csak kiszellőzteti a fejét – magyarázta Edward. – Különben is, szükség lesz most itt rád – pislantott az emelet felé gondterhelten. Nyugtalanul hagytam, hogy megfogja a kezemet, és felvezessen a lépcsőkön. Egyenesen Carlisle dolgozószobájához mentünk, és mielőtt még Edward bekopoghatott volna, megkaptuk az engedélyt a belépésre.

Carlisle az asztala mellett állt, és ritkán láttam annyira feldúltnak, mint most. Mintha hirtelen a vámpírvarázs elszállt volna – a vonásai vagy tíz évet öregedtek. Éreztem a sziklányi méretű gombócot a gyomromban, mert tudtam, hogy most tényleg nagy baj van. Megálltunk Edwarddal az ajtóban, és igyekeztem nem odafigyelni arra, hogy egyre nehezebben megy a légzés. Úgy éreztem, mintha a levegő hirtelen megszilárdult volna, és ahelyett, hogy a szokásos módon az orromon keresztül elárasztaná a tüdőmet, csak körülvesz és összeprésel.

- Egész jól haladok, ma éjszaka legyártom az első ellenanyagokat, átadom a jegyzeteimet, hogy a farkasok is el tudják bármikor készíteni azt, aztán elmegyünk – mondta el színtelen hangon a terveiket Carlisle.

- El… elmegyünk? – motyogtam magam elé. Párszor már gondolkoztam azon, hogy ez lenne a legjobb mindenkinek, de az elmélet és a gyakorlat között nagy különbség volt. És tegnap még Carlisle is úgy vélte, hogy van más esélyünk a békére és nyugalomra.

Jonathan és Edward is feszülten fürkészte az arcomat, valószínűleg azért, mert feltűnt nekik az, ahogy a kérdésemet ragoztam. Pánikba esve kapaszkodtam Edward kezébe, miközben megpróbáltam küzdeni a sírógörcs ellen, ami akarva-akaratlanul fel akart törni a mellkasomból.

- Túl sok embert kevernénk veszélybe azzal, hogy maradunk – bólintott Edward Carlisle szemébe nézve, miközben tolmácsolta a gondolatait. Talán, úgy gondolták, hogy ha ő mondja el nekem az érveiket, akkor könnyebben elfogadom. – Nem várhatjuk el Jonathantól, hogy tovább titkolózzon, és elveszítse az emberei bizalmát, ahogyan azt sem, hogy feláldozza magát és a barátait miattunk, ha Jade-ék megtámadnának minket. És ha mi elmegyünk, ő is jön majd utánunk, La Push-ban pedig újra béke lehet.

- De, ha kifejleszted az ellenanyagot, akkor a farkasok Nate mellett maradnak – próbálkoztam kétségbeesve azzal a tervvel, amit még Carlisle talált ki nemrég.

- Ha nem lenne ilyen zűrzavaros a helyzet, talán, megpróbálhatnánk a meggyőzést. De ahogy az Alfádat elhallgattam, nem kockáztathatunk – rázta meg a fejét Carlisle. – Ha mégsem tudom meggyőzni a fiatalokat, akkor átállnak a másik oldalra, az pedig beláthatatlan következményekkel járhat a falkád és a mi számunkra is.

- Így azt látják majd, hogy Jonathan elérte, hogy a vámpírok eltakarodjanak a környékről. Ez biztosan tetszeni fog nekik. Ezen kívül, ha Jade azonnal utánunk jön, nem nő még tovább a falkája – egészítette ki Edward. Utáltam, hogy ennyire tényszerűen, logikusan és hidegen tudnak gondolkozni valamiről, amitől nekem széthasad a fejem, és legszívesebben sikítanék.

- Még tovább? – kezdtem zihálva kapkodni a levegőt.

- Ma még négyen csatlakoztak hozzá a fiatalok közül. Ketten átváltozva, ketten pedig még csak várják az átalakulást. Ouray vette rá őket a távozásra – szólalt meg Jonathan. Szédelegve léptem előre egyet, hogy leülhessek, de még mielőtt elérhettem volna a széket, a lábaim gumivá váltak. Edward az utolsó pillanatban tartott meg a karjaim alá nyúlva.

- Isabella… - támogatott el a székig ijedt arccal. Carlisle azonnal mellém lépett, és végigsimított az arcomon, hogy megnézze a hőmérsékletemet. – Isabella…

- Jól vagyok… Csak kiborultam, azt hiszem… - nevettem fel kissé hisztérikus hangon. Hogy változhatott meg minden ilyen rövid idő alatt? Alig pár órája még a másnapi kerti sütésre készülődtünk, most pedig már arra, hogy örökre elhagyjuk az otthonunkat. Russel biztosan azt hiszi majd, hogy cserben hagytuk mi is, ha lemondom az egészet – jutott eszembe ez a mostani helyzetben teljesen jelentéktelen dolog, mégis könnyebb volt elviselnem mindent úgy, hogy ezen járhatott az agyam.

- Nem kell elmenned, ha nem akarsz… - szólalt meg Jonathan legalább olyan fájdalmas vonásokkal, amilyenek az én arcomra is kiülhettek. A könnyeim azonnal peregni kezdtek, mintha csak egy csapot hirtelen megnyitottak volna az elmémben.

- Isabella… – Éreztem meg Edward jéghideg kezeit az arcomon, ahogyan törölgetik a nedvességet. – Ha úgy érzed, hogy… - kezdte, de elakadt a hangja.

- Nem! – mondtam azonnal egy heves fejrázás kíséretében, aztán a számat az ajkaira nyomtam. Muszáj volt éreznem egy pillanatra a közelségét, hogy aztán legyen erőm felpillantani Jonathanra. – Nem maradhatok… - születtek meg az újabb könnycseppek a szememben. Nate bólintott, aztán a padló felé fordította a tekintetét.

- Arra kérlek, hogy adj huszonnégy órát, mielőtt beszélnél a falkáddal – fordult Carlisle az Alfám felé. – Délelőtt elviszem neked az oltást, estére indulásra készek leszünk – ígérte.

- Hazamegyek… Hazamegyek elbúcsúzni – nyögtem ki. Ismét csak egy szótlan bólintást kaptam válaszként Jonathantól, majd kisietett az ajtón. Remegve ültem pár másodpercig, miközben a gondolataim és az érzéseim zavarosan kavarogtak bennem, aztán felpattantam a székről, és rohanni kezdtem a földszint felé. Féltem, hogy Edward megállít majd, de nem tette. – Várj! – kiáltottam kétségbeesetten, miközben kettesével szedtem a lépcsőfokokat. Nate karjai kinyúltak felém, ahogy az utolsó lépésnél megbotlottam, és egyenesen az ölelésébe estem.

- Szeretlek titeket! – fúrtam a fejem a mellkasába. Ahogy megéreztem a nedves cseppeket a vállamon, rázni kezdett a zokogás.

141 megjegyzés:

  1. Most nem tudok szóhoz jutni. Még be is könnyeztem. Erre nem számítottam. Majd írok véleményt csak úgy érzem át kell még majd olvasnom.

    VálaszTörlés
  2. húúúú hát ez húúúúúúú
    bocs csak még a fejezet hatása alatt álok
    jaj elkenődött a szemfestékem
    ez nagyon húúúúúúúúú
    várj majd fél óra múlva vissza jövök és írok egy rendes komentet
    ja valami eszembe jutott
    Jadet úgy álítod be mint a főgonoszt pedig szerintem tök érthető a viselkedése
    azért utálja a vámpírokat mert elvették a vőlegényét
    édes a bosszú nem?
    szerintem jade egyszerüen már bedilizet és csak a bosszú vágy hajtja
    nem?

    VálaszTörlés
  3. ez most nagyon durva rész lett. tetszik ez a rengeteg izgalom, de sajnálnám, ha tényleg elmennének edwardék...
    szerintem jól kifejtetted, én legalábbis megértettem (remélem) mindent.
    nagyon várom a további fejleményeket *.*

    VálaszTörlés
  4. Eddig ez volt a legmegrázóbb fejezet...Azt se tudom, mit írjak, pedig muszáj valami értelmeset kibökni.Megyek szépen az elejéről.
    Már tegnap óta a chaten éreztem, hogy valami búcsúféle biztos lesz benne, de arra gondoltam, hogy valaki meghal vagy iylenek...Azért örülök, hogy nem volt benne iylesmi!
    Jaspertől nagyon rendes, emberes cselekedet volt, hogy nem hagyta Isára a Jade-es ügy bevallását, hanem átvállalta.És nagyon tetszett az, amikor Isa megfogta a kezüket, és emlékeztette őket az iránta érzett szeretetükre, emg hogy ő is szereti őket.
    Nagyon tetszett Jnathan papír-hasonlata, az tényleg nagyon ott volt:)gratulálok hozzá!
    Ed nagyon édes volt, hogy ő mondta el Isanak, hogy mivel tartja sakkban őket az a szemét Maria, ez így volt helyes, és talán személyesebb...hogy ő ne Jonathannal együtt tudja meg, mert mégiscsak családtag...
    Mariaról már sejtettem, hogy azzal zsarolja őket, hogy kiadja Jazz-t, de hogy a leveles, idegenes dolog! Húúú...amúgy nem lehetett volna, hogy megkeresik azt az embert és egyszerűen többet ígérnek neki, mint Maria azért, hogy égesse el a levelet?
    Szegény Russel...bár biztos nem marad ennyiben a dolog, mert ki van rakva a képe:)lehet hogy el tudnak menni a kertipartira...végülis csak holnap mennek el és az is holnap lesz!A parti után közvetlenül is elmehetnének!Estefele...
    Szegény Isát megértem...két tűz között...a legnehezebb dolog, és embertpróbáló és fájdalmas!Sebeket fog ejteni szegény farkasszívén, mert ott hagyja a családot.De azért remélem, hogy emg fog oldódni, és ha Jade meg Mariska eltűnik a színről egyszer, akkor visszamehetnek Forksba...
    Arra gondoltam, hogy vajon a kis Edit ott hagyja Isa a farkasok között?Vagy viszi magával? Viszont akkor hamarabb átváltozik! És akkor Isa lesz az Alfája?Külön falka?
    Az egész fejiben érződött az a búcsú, ami a végére kiderült, hogy elkerülhetetlen.Szomorú ez, és nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra!
    te jó ég, miylen hosszú lett!bocsi *pirul*
    majd mégegyszer elolvasom, és talán írok rövidebbet is:)
    Ja, és szerintem érthető volt, abszolút:)
    köszönjük Spirit!
    puszi mindenkinek (Team Benji):)
    Andi

    VálaszTörlés
  5. - Szeretlek titeket! – fúrtam a fejem a mellkasába. Ahogy megéreztem a nedves cseppeket a vállamon, rázni kezdett a zokogás.

    Énis szeretem őket, és engem is el kezdett rázni a zokogás. Öhömm félkómába elolvastam, de még át fogom olvasni egypárszor, mert nem igazán értettem meg igy.. xD este..(nekem már este van)

    Örülök, hogy Isabella is megy, nem tudtam volna mégegyszer elviselni egy olyat, mint ami a New Moon-ban volt...

    Elmennek? Ne már... Mért? És akkor mi lesz a farkasokkal?

    Mindjárt megölöm Jade-et *elképzeli, ahogy fojtogatja, és ezen vigyorog*
    még 4 embert toborzott? Hihetetlen...

    Az kedves volt Jaspertől, hogy ő mondta el...:)

    Gratulálok hozzá, és várom a folytit ^^
    puszi :)

    VálaszTörlés
  6. Szia Spirit!
    Most jutottam a végére és tyűh..!
    Először nem értettem, de most így végig gondolva,értem és tényleg minden logikus:)
    Hát nem tudom mi a jobb, ha el mennek vagy ha nem. Én nem szeretném ha elmennének, de hát Te vagy az író és ha Te úgy gondolod, hogy így a jó akkor az úgy is van!:) Viszont szerintem nem fognak elmenni. Már csak azért sem mert itt van Russel, és őt tuti nem hagyják "felügyelet" nélkül....:)

    VálaszTörlés
  7. Szóhoz sem jutok... Nehogy már tényleg elmenjenek! Vagy ha elmennek, remélem, még visszajönnek. És mi lesz Russellel? Amúgy valahogy úgy érzem, hogy neki, meg a képességének még szerepe lesz abban, hogy a vámpírok és a farkasok között valahogy rendezőjön a viszony. Na de visszatérve a fejezetre... Hát jól megkavartad az eseményeket, az már biztos. Mi lesz ebből? El nem tudom képzelni...

    VálaszTörlés
  8. Amúgy szerintem azért nem keresték még meg Maria "kapcsolatát", mert nem tudják ki az, és hol keressék, nem? Vagy lehet, hogy ha megtalálják, akkor valaki más átveszi a helyét...

    VálaszTörlés
  9. Most gáz, ha azt mondom, hogy sírok? Ez még az első könyv elejénél is szomorúbb lett:( Pedig ott is elsírtam magam. Grat a Vickynek, amiért kitalálta, hogy Maria mivel zsarolja Cullenéket. Ő a nap hőse:) Zseniális. Mariát jobban utálom, mint Jade-et. Még ilyet! Ezt én mondtam:D Biztos beteg vagyok. Mondjuk Jade se kutya:D Ez a szemét Maria! Ha ő nem lenne, az egész nem történt volna meg. Tátott szájjal olvastam végig. Főleg ott, ahol Jonathan mondta, hogy még négyen csatlakoztak Jade-hez. Kemény! Tényleg tömör volt, kétszer is elolvastam. A vége volt a leggyönyörűbb. Amikor mondta, hogy hazamegy... Persze tudom, hogy mindkét helyen otthon érezte magát, de mégis csak a Cullen ház volt az első. Olyan rossz lehet, hogy két családod van:S Vagyis jó is, meg nem is. Főleg, ha ilyen helyzetbe kerülsz. Ez az ölelés nagyon kellett a végére. Már ott összeszorult a gyomrom, amikor azt írtad le, hogy Carlise 10 évvel öregebbnek tűnt:S Gyanús volt az előző fejezet, amikor mindenki tök boldog volt és összevéve egy vidám feji volt. De azért erre nem számítottam, csak a Carlisle-os résztől:(( A másik meg Josh. Eddig azt hittem, hogy Jade-nek jelenti a dolgokat. De ez a feji elbizonytalanított. Csak nem állt Jade mellé, nem? És Jade nem a bevésődése! Na jó, még átgondolom, és eldöntöm, hogy mit gondolok:D Isabella még Russelre is gondolt:) Milyen aranyos:) Tuti nem mennek el:D Te tuti nem hagynád ki a harcot. Meg Isabellának is rossz lenne. És te nem vagy Meyer:D Ő egy normális harc jelenetet sem írt le, te meg tuti fogsz:D Biztos, hogy történni fog valami. Ugye még van egy napjuk. Na, még bármi történhet. 24 óra alatt, én rendbe tettem az egész lakást, és még ki is festettem a körmömet. Sőt, még filmet is néztem:D Nem is kellett hozzá 24 óra:D Grat, Spirit. Ez nagyon szép és érzelmes rész volt. És még Nate is volt benne:) Puszi: Juca

    VálaszTörlés
  10. Vagyis az első könyv végénél, bocsi:) Juca

    VálaszTörlés
  11. NEEEEEEEEEE! Ez kellően ábrázolja, hogy mi van a fejemben. Nem hiszem el hogy szét kell válniuk. Ez így olyan szomorú. De várjunk csak, amikor Benjamin-nak ott kell hagynia Emily-t akkor Belláékat látogatják meg ugye, ugye, ugye? És Russel, el fog tűnni a történetből? Az nem lehet, különben 1 nem tetted volna ki a képét, 2 akkor minek attál volna neki képességet? Nem ő nem fog eltűnni, ugye? Már megint tele a fejem kérdésekkel, vhááá!!! Remélem minél hamarabb elérjük a kritika határt mert én már nagyon várom a folytatást!!!

    VálaszTörlés
  12. Szia Spirit!

    Most aztán tényleg leesett az állam... épp itt keresem valahol. Sikerült már máskor is meglepned, de ez volt a csúcs! Szóval örülök, hogy végre kiderült mivel is tartja sakkban Maria a Culleneket. A távozásukon nagyonnagyonnagyon meglepődtem. De annak örültem, hogy itt nem szándékoznak Isabellát otthagyni, illetve rá bízzák a döntést. Mi lesz a kicsi Eddel? Remélem megy velük. Szegény Russel... jól megbonyolítottad!
    Pedig már kezdtem remélni, hogy "letisztulnak" a dolgok. XD De továbbra is fenntartod az olvasóid érdeklődését, a biztos...
    Ha kicsi Edward a Cullenékkel megy, akkor biztosan át fog változni... ki lesz az alfája, csak nem Isa?
    Még valami eszembe jutott: nem is tudom pontosan, most hol is tartunk az időben? Úgy értem hónap vagy évszak... csak mert Edward utalgatott rá, hogy Isanak még várnia kell egy kicsit, míg a kapcsolatuk újabb szintre nem lép... erre én azt gondoltam, biztosan megvárja Edward Isa születésnapját és megkéri a kezét. De ennek a fejezetnek a fényében már más a helyzet. Csak nem tudta Ed előre, hogy el fognak költözni és Isa is velük megy? Remélem érthető a kérdés... Asszem ennyi jutott eszembe!

    VálaszTörlés
  13. fuuuuha...hmm..most öszintn...nem tetszett :(
    okés, hogy sokminden kiderül...Jade mégsem avatta be mindenbe Josh-t,Josh nem áruló,Mária egy rohadt dög,Cullenék meg védik Jaspert..jaj és a végén az uj bonyodalom...de mégis, valahogy nem volt szimpi a fejezet, legalábbis igy első olvasásra. Bocsi

    VálaszTörlés
  14. Én... ez... most... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!! ezt nem hiszem el! vagy... hát ami azt illeti el tudom hinni. ez már régóta motoszkált az én fejemben is. mármint, hogy Cullenéknek menniük kell. és mi lesz kicsi Edwardal? őt is viszi magával? de ha Jade követi őket nem feltétlen tudja biztonségban tartani őt.
    és mit fognak szólni ehhez a többiek? jaj érzem, hogy a következő részben én is bőgni fogok...:( könnyes búcsú.. de sokkal rosszabb lenne, ha Edwardékat hagyná el!
    Jade... hát ha nincsenek a környéken vámpírok, akkor sztem tuti, hogy Cullenék után veti magát. Hiszen nem a La Pushiakkal van gondja..
    de akkor mégis milyen harcról beszél majd jóval később Benjamin? nem tehetek róla, engem most ez a kérdés is nagyon izgat. Mert én azt hittem a Jade elleni harcra készülnek. de ha elmennek, akkor nem kell harcolniuk vele! vagy nem lesz ilyen egyszerű a helyzet? gyanítom, hogy nem:S:D
    Russel... na rá kíváncsi vagyok. mármint konkrétan arra, hogy most akkor mi lesz vele. mert ha itt le lenne zárva a Russel-szakasz, akkor sztem nem is hoztad volna fel... vagy igen? csak lesz még vele is valami!
    ÁÁÁÁÁÁÁ... még a végén is csak ezt tudom monadni:D fantasztikus rész lett, amiben tényleg sok mindenre választ kaptunk, de ugyanúgy felmerültek új kérdések is... szóval nagyon várom a folytatást!
    pussz

    VálaszTörlés
  15. Igyekszem értelmes kommentárt írni, de nem nagyon megy :D
    Én is örülök, hogy Isabella nem gondolta meg magát abban, hogy Cullenékkel megy, de akkor mi lesz a kicsi Edwarddal? Az lenne az észszerű ha vinné magával, de benne is van farkasvér, és neki is át kell majd változnia, és neki is kell majd egy alfa, de isabella megtudja fékezni, hogy ne bántsa Cullenéket?

    Bocsi kicsit előre szaladtam az eseményekkel. Edward még fiatal, és addig még akár vissza is térhetnek.

    Nagyon jó lett a fejezet (szokás szerint)! Remélem nem lesz baja senkinek. Sok sikert a további íráshoz.

    VálaszTörlés
  16. öhm, oké...ez most teljesen összezavart. Elmennek???? De akkor mi lesz a farkasokkal? Hülye Jade és hülye Maria!:@ minden az ő hibájuk. Viszont, ha Cullenék elmennek és Jade-ék követik őket, akkor nem lenne egyszerűbb szembeszállni velük? És aztán visszamehetnének Forksba...megvilágosodtam:D nah az lesz, hogy Cullenék elmennek, Jade-ék utánuk és aztán még történni fog valami, amire még nem jöttem rá és ezért Benjiék is el fognak menni! Szerintem itt nagy harc lesz. Szegény Josh,most tutira ki fog akadni. De nem úgy van, hogy most Isabella és a kicsi Edward gyámja is Nate? Vagy Isa már betöltötte a 18-at csak én nem figyeltem?:O Nah ennek még utána nézek. De ha nem töltötte be, akkor nem is mehetne el, nem? És Alice azért haragudott Jasperre, mert el akarta mondani a farkasoknak, hogy ő is ott volt Jade vőlegényének átváltoztatásánál? Na, tényleg sok minden kiderült, de sok új rejtély is keletkezett... Utálom Mariát, de azt be kell vallanom, hogy okos.Spirit, ha szépen megkérünk, akkor kapunk még pillanatképeket? *nagy boci szemmel néz* Várom a kövi fejit a még több bonyodalommal:D
    Wywu

    VálaszTörlés
  17. „Benjamin mindenképpen lopni akart egy utolsó csókot, hátha többet nem lesz rá lehetősége…"
    „Az eső pedig a borongós hangulatot, valami rossznak az előkészületét jelzi."

    Valamiért ezek a mondatok nem sugallanak valami jót... Szóval lehet lesz harc,igy is, úgy is?
    Csak lehetőleg ne haljon meg SENKI.
    Hát ez elég nehéz választás hogy melyik "családjával" maradjon.
    Az elejét nem nagyon tudtam felfogni mert az óráátállás kikészítXD
    Majd még átolvasom és ha valamire rájöttem írok :D
    Pussz: gpanna

    VálaszTörlés
  18. Szia Spirit!
    Jól megdöbbentem itt a végén...de valahol logikus lépés Carlisle-t ismerve. Neki mindennél fontosabb az emberek biztonsága és a béke...de szerintem nem fognak tudni elmenni, mert valami történni fog...most jönnek az izgalmas részek és persze a harc sem maradhat el...Azon meglepődtem, hogy Nate ennyi mindent tudott és titokban tudta ezt tartani...azon meg még jobban hogy Josh-tól. Nem hittem abban, hogy Josh még tud józanul gondolkodni. Mondjuk borzasztó csatát vívhat magában szegény srác...mert Jade mégsem a bevésődése de vonzódik hozzá nagyon, hasonló elveket vall mint ő, viszont Nate meg olyan mintha a testvére lenne, aki mindig mellette állt és támogatta. Nem lepődnék meg ha pont ez miatt a gyötrődés miatt csinálna valami hülyeséget.:S Nate meg tulajdonképpen azt tette amit Izabella...csak figyelt...de elrontották mert mind a ketten sokáig vártak. És végre kész lesz az immunitást biztosító ellenanyag...csak attól félek hogy akad ebben is bibi és mondjuk Jade megszerzi :S...mert hirtelen ez átvillant az agyamon:S De hamarosan úgy is kiderül. Ja de most beugrott az hogy jön Russel és kitörli Jade memóriáját azt mindenki él tovább nyugodtan, mint Marci Hevesen:D na igen ez volt a vicc:D Komolyra fordítva a szót...jön a harc hamarosan és remélem egyik hőn szeretett szereplőmnek sem esik bántódása...vagy csak olyan, ami gyorsan meggyógyul!!!!:D Várom a folytatást!!! Puszi Luna

    VálaszTörlés
  19. huh........huh.........
    mindenre számítottam, csak erre nem
    még sírtam is
    ettől izgalmasabb nem tudom, hogy lehet-e valami...
    csak így tovább Spirit!!!

    VálaszTörlés
  20. Drága Spirit ez megint valami fantasztikus lett a vége pedig úúúúúú ááááááááááá remélem nem kell mondanom hogy elsírtam magam elég rendesen csodásan írtadle megint nekem érthető volt minden legalábbis azt hiszem szegény Russelt azért sajnálom biztos rosz lesz neki hogy elmennek Edwardék remélem mi hamarabb jöna komi imádtam minden sorát
    Remélem senkinek nem lesz baja mert akkor ááá meghalok vagy csak sírok megint egy sort :')

    Puszi neked (L)

    VálaszTörlés
  21. Spirit ezt nem teheted! Neeeeeem!
    Ez ez ez így nem jó. Ez nem lehetséges, nem mehet el Isabella és a Cullenék sem. Neem! Ez nem megoldás.
    Mivel így semmi nem oldódik meg. Jade elmegy összetöri Josh szívét és megváltozik minden.
    Josh; Ahogy mondtam összetörik a szíve, de ott lesz mellette a 'testvére', aki ugyanúgy élőzombiként fog járni kelni.
    Benji; Ki fogja megérteni ezek után?! Mindenki ellene van csak Isa hallgatta meg őt.
    Ez így nem jó! Biztos van valami kiút. Ez így túl bonyolult és szerintem nem is logikus.
    Hiszen ha elmennek, akkor szinte a teljes falka törlődni fog, mert Isa nem lesz a képben. Lehet hogy egyesek megkönnyebbülnek, hogy nincsenek a közelben a vámpírok, mint például Josh,de Josh sem lesz vidám, mert rájön, hogy Jade miért ment La Pushba meg ugyebár a pillanat képek alapján rájöttünk arra is, hogy Josh kedveli Isát, ha nem is mutatja ki.
    Valamint visszatérve a fejezetre. Ismét tetszett Nate magabiztossága és az is, hogy most már nem nagyon mutatja ki az érzéseit Isa felé. Igazán most érzem, hogy tényleg ő az Alfa, mert eddig nagyon úgy tűnt, hogy mindig mindent megcsinál Isabellának...
    A Cullenék lépese meg nagyon drasztikus, szerintem.
    Na de tűkön ülve várom a folytatást! Remélem minden megoldódik:)

    VálaszTörlés
  22. Lehet hogy Ed addig akart várni Isaval, ameddig egyenesbe nem jönnek a dolgok...vagy legalábbis valamerre nem mozdulnak el a szálak...hogy mostmár elmennek és biztonságban lesznek, lehet hogy előrelépnek a kapcsolatukban.
    Amúgy nem tartom kizártnak hogy mégse mennek el...ahoyg valaki mondta előttem, 24óra alatt bármi változhat, vagy pedig hamar visszajönnek!
    De ha arra gondolunk, hogy Benji elköszönt egy időre Lupe-tól, lehet, hogy harc lesz.Vagyis szerintem elkerülhetetlen...
    Lewhet hogy addig emghal az az ember, akinél a levél van...de Maria gondolataiból Ed kiolvashatná, hogy kinél van a bizonyíték...lehet hogy már meg is próbálta, de M direkt becsapja őket...
    Andi

    VálaszTörlés
  23. hát asszem nem csak Isabellát rázza a zokogás hanem mindjárt engem is xP
    nah ebben a részben aztán minden volt..
    Edwardék most tényleg el fognak költözni? vagy keresel valami kiskaput és Forksban maradhatnak? Arra gondoltam hirtelenjében, ha mégse maradnának (amit nagyon sajnálnék) akkor Isabella lemondana a farkasságról? Mert mi értelme tovább akkor farkasnak lenni, ha úgy sem lehet a falkája mellett. Így nehezebb elviselnie a vámpírokat is. Írj gyorsan egy kövi fejit, mert komolyan megemészt a kíváncsiság xD
    Amúgy szerintem nem lett érthetetlen a fejezet én mindent felfogtam :)

    VálaszTörlés
  24. Ez durva volt...:S Még bekönnyeztem:D Á ez nem így fog végződni...ott fognak maradni én tudom;) A kis bepillantásokból, amiket írtál nekik Benjiről, abból lehet tudni, hogy lesz harc és tuti h Cullenék és Izamaradnak..Vagyis nagyon remélem h így lesz! Amúgy az egyik legjobb rész volt eddig ez a fejezet! Nagyon köszike! Nekem annyi lenne a kérdésem, vagyis van egy dolog amiben egy kicsit elkavarodtam...akkor most Jade nem tud Mariáról sem? Ha meg nem tud róla akkor miért van itt? Cullenékat akarja kinyírna csakúgy?

    Solei

    VálaszTörlés
  25. Egyébként azt elfelejtettem leírni, hogy amit Elmondott Nate, a testvéres részt Joshhal kapcsolatban. Rájöttem, hogy szerintem te nem akartad kiírni Josht, hiszen kicsit furcsa lenne, hogy Nate így gondolja Josh pedig az ellenkezőjét:D
    De lehet, hogy tévedek, majd meglátjuk:P

    VálaszTörlés
  26. Halihóó!!
    Ó, anyám! :'(
    Nem jutok szóhoz... Hát erre az egyre azért nem számítottam.
    Milyen gyorsan megváltozott minden... Hát most őszintén megmondom, hogy semmi ötlet nem jut eszembe a folytatáshoz, most legszívesebben olvasnám tovább (mint mindig:], de most különösen)!!
    Ugyan mennyi embert tud majd összegyűjteni Jade és Nate-nek sikerül majd az, hogy "elkergette a vámpírokat" ?
    Egyre izgalmasabb a történet, eddig csak naponta 3× jártam ide, megnézni, hogy van e új fejezet, mostmár vagy 6× feljövök xD (L)_(L)
    UI.: Siess azzal az új fejezettel :)

    VálaszTörlés
  27. Szia Spirit!
    Hú, ez aztán jó rész volt! De eléggé oda kellett figyelni, ha érteni is akartam :-))
    Szerintem nem fognak elmenni Edward-ék, az olyan egyszerű lenne :-)) és ugyebár ott van ez a Russel gyerek talonban, az ő jó kis memóriatörölgetős képességével, még akármit lehet kezdeni, pl. kitörölni Jade agyacskáját egy kicsit, és egyből megszűnik a probléma :-))
    Kíváncsian várom a folytatást!

    Pusz: Anita

    VálaszTörlés
  28. Nem tudok értelmes dolgot kinyögni...

    Kb. most úgy vagyok, mint Isa...

    Amit írtatok, hogy Russel megoldja a problémát... nos az azért nem kivitelezhető, mert Nate nem engedné meg... látjátok mennyire a demokrácia híve...

    És valahogy Cullen-ék miért nem kapják el a "leveles " emberkét?

    Tényleg elnézést, hogy nem tudok semmi értelmeset összehozni.. de ez nagyon letaglózott...

    ui.: Spirit! megérte ám várni! viszont húzzál bele, mert lerágom a körmeimet a köv. fejezetig!

    ui2.:171 szavazat az MMJ [Mentsük Meg Josht!!] kampánynál!! Ha naponta átlag 1300 ember jár ide, akkor miért csak ennyien írnak? :'(
    Ennyire nem szeretitek Josh-t? Pedig most is kiderült, amit megírtam: Nate-et nem vágná át...

    VálaszTörlés
  29. EZ télleg jó feji lett, végre pár kérdést megválaszoltál!
    Látom előttem sokakat érdekelt a kicsi Edward sorsa, én gondolom h ha el is mennek akkor is Isával marad, hiszen ő a testvére...

    szerintem se fognak elmenni, max. ha kihagysz pár évet amíg távol élnek, aztán mondjuk onnan folytatod h a kicsi Edward már nagyobb, és netán vérfarkas lesz???vaaagy itt maradnak és felveszik a kesztyűt, végülis 8an vannak Jade pedig 3 újonc vérfarkassal... Bár ezt nem kívánom, hiszen ők is csak La pushi indiánok, nem tehetnek az egészről, remélem nem esik bajuk.Mondjuk Maria és Jade kinyírhatnák egymást, és akkor kvittek lennének, de abban mi lenne a poén?Igaz Drága Spirit:)De rajtuk kívül ne essen baja senkinek...please
    Ginever

    VálaszTörlés
  30. Valaki írta, hogy a Benjaminos rész összefüggésben van a közelgő utazással, ami szerintem nem fog bekövetkezni:D Az utolsó Benjis pillanatkép, amiben elköszönt Lupe-tól, "még pár hónappal később" történt. Úgyhogy ott már más fog történni. Más miatt fognak elmenni a farkaskák. Ezért is mondom, hogy Isáék sehová se mennek. És itt csak arról van szó, hogy Cullenék elmennek. Mért mennének el a többiek is? Mondjuk egy jó ok az lenne, hogy segítsenek Cullenéknak. De nem ez lesz szerintem:) Juca

    VálaszTörlés
  31. Szia!

    Nagyon tetszik a történeted és ahogy írsz!(:
    Ki is tettelek a blog ajánlásomba ha nem baj.:)

    luciii.*

    VálaszTörlés
  32. Mismouth!
    Én írtam Joshért, de hogy is van, egy embertől csak egy szavazat jár? mert ha igen akkor azok a névtelenek akik nem írnak nevet azokkal mi van, mert akkor egy ember többet is írhat, vagy hogy is van ez? akik nem írják alá azt beleszámoljátok?

    VálaszTörlés
  33. A Benji-s utolsó képek NEM IDE VONATKOZNAK! Azok több hónap múlva lesznek esedékesek! Az "búcsúcsók" a 3. könyvben történik meg majd.

    (szerintem)

    Spirit, kérlek javíts ki, ha tévednék!

    VálaszTörlés
  34. Ne már!!! miért mennek el?
    mi lesz a farkasokkal?
    én is sírtam nemcsak Isa:$
    Várom a folytatást;)
    zsebi.*

    VálaszTörlés
  35. Kedves Névtelen!

    Nem tudom... nem én számolom, hanem Spirit!
    (útközben próbálom ám lealkudni a számot :P de természetesen minden Spirit-en múlik...)

    Amúgy van olyan érzésem, hogy van egy emberke, aki anonimitását megőrizve, viszont nagyon feltűnően írja a kommenteket... Egymás után sokat... Remélem azért az összes hozzászólás beleszámít :)

    Ezután a ríkatós fejezet után (amiből kiderült, hogy Josh jófiú) remélem lesz egy kis jóhír is :)

    VálaszTörlés
  36. Hali!
    Hát ez tényleg elég tömény volt, még a fejem is megfájdult...
    Szerintem nem fognak elmenni, legalábbis szerintem a buliig maradni kellene nekik, hiszen így Nate készíthetne felvételeket Cullenékról, amivel később bizonyíthatná az igazát és megmenthetné a falkát...
    Azt nem értem, hogyha Jade nem tudja, hogy itt van Jasper meg Maria, akkor miért jött La Pushba? Hiszen nem tudhatta, hogy ott élnek alakváltók, nem?
    Valami itt nincs rendben, de lehet, hogy csak én nem voltam eléggé figyelmes...
    Annyi minden történt, hogy csak kapkodtam a fejemet. Meg az a sok érzelem, ami benne volt.
    Spirit igazán büszke lehetsz magadra.
    Most csak ennyire jutottam, ezt még egy párszor végig kell olvasni, gondolni.

    VálaszTörlés
  37. Eddig még nem írtam kritikát, de most bepótolom!!!! Imádom ezt a ficit, igaz először nem nagyon akartam elolvasni, mert nem eredeti Bella- Edward, de nagyon-nagyon megtetszett!!! És már nagyon-nagyon de nagyon imádom!!! Remélem hamar olvashatom a folytatást!!!! Csak így tovább!!!! Szandra 1024

    VálaszTörlés
  38. :) Jade tudja, hogy Maria itt van, hisz őt követte ide Forksba. Jade csak azt nem tudja, hogy Jasper is itt van. Csak annyit tud, hogy vámpírok vannak a közelben, és meg akarja őket ölni, hogy megbosszulja a férjét.:) Juca

    VálaszTörlés
  39. Neeee!!! Ezt fel kell dolgoznom, és azt hiszem, h az a pár pohár pezsgő, nem fog segíteni... xD
    Gyűlölöm, gyűlölöm, gyűlölöm Jade-et és Maria-t is! A két kis ahh...
    Isabella nem mehet el! Szükség van rá a La Push-ban... és, és... hm... nem tudok éretelmesen fogalmazni...
    Ha Isabella elmegy... akkor, akkor... semmi sem lesz jó! xD Benji-t ki érti majd meg?! Saroe-t egy újabb sokk éri, ami miatt még jobban bezárkózik... ez miatt pedig Adian is szomorú lesz, nem mellesleg ő is szereti Isa-t. Akkor ott van még Dan, aki az öccse, Juliette, Esther, Seth és a saját baját is a vállán fogja hordozni, elvégre ő az erős férfi!... Josh... bár néha elég bunkó Isa-val, de nem egyszer bebizonyította, hogy mennyire szereti, mint testvérét... ahhh...
    Jonathan pedi össze fog törni. Próbálja magát tartani, de mégis ő kötödik a legjobban Isa-hoz.
    Az egész falka lelkileg összeomlik...!!! :(
    Jó, okééé... ha a pozitív énemet állítom szem elé: minden igazi "mesének" a vége vidám.. ergó: Maria és Jade probléma megoldóik, Cullen-ék visszamennek a Forks-ba, stb., de én nem vagyok pozitív.. MÉG NEM! xD (én egy lázadó egyén vagyok..xD)
    Hahh... szóval... nemsokára harc(legalábbis sztem), Benji csókkal köszön el Lupe-tól... vagyis ők is részt vesznek benne. Ergó... ha minden jól megy és működik Missmouth inditvényozása, akkor Josh a jó oldalon fog harcolni a "testvérével", és nem azzal a szukával...
    Jelen pillanatban a szemeben remény csillog, hogy minél előbb összejön a kellő mennyiségű komment, és jön a folytatás, mert nem bírom idegekkel! xD
    Örülök, hogy néhány kérdésre választ kaptam:)De még mindig nem tudom, hogy min vitázott Alice és Jasper... tudom, lehet, hogy nem fontos, de engem érdekel... *.*
    Am. annyira koncentráltam olvasás közben, hogy azt hiszem, szó szerint mindent vissza tudnék idézni... xD
    De mégis... Russel-el mi lesz? Hogyan fogja viselni, hogy "barátai" nem mennek el a buliba... Mi lesz a többi kölökkel, akik Jade mellé álltak. És Ouray.... ne legyen már hülye... csak azért, mert Jade jól néz ki, ne álljon már mellé, és ne toborozzon neki falkát. Hát igen, Jade (hogy bunkó legyek) a piszkos munkát másra hagyja...
    KÉREK MINDENKIT, HOGY GYORSAN KOMIZZATOK, MERT VÁROM A FOLYTATÁST!!!! xD
    pusz
    Barbee

    VálaszTörlés
  40. Mismouth!
    Igen azt már én is észrevettem hogy valaki nagyon nagyon szeretné h Josh megmeneküljön, bár ezzel nincs egyedül, csak én nem folyamodom efféle trükkökhöz:)van egy olyan érzésem h Spirit ilyen hsz ek nélkül is beadja a derekát, és nem fogja bántani, vagy kiírni...Hiszen milyen sokan írtunk!Remélem:)Ugye hogy így lesz?
    Főként h most is kiderültek róla jó dolgok+a pillanatképek(Nate.ra gondolok)

    VálaszTörlés
  41. Ohh az Maria... Miatta van minden, de egy kis gonosz izé:D, ha ő nemlenne még tlaán megértené őket a többi farkas....De annyira jó, hogy Cullenék így összetartanak jóban és rosszban is! Mi lesz a pici Edwarddal? Őt is viszik? Szegény Izi.... Remélem azért végleg nem kell elhagyni a falkát és vkivel fogja tartani a kapcsolatot, hisz már ők is családja.

    Pufus

    VálaszTörlés
  42. Hali!
    Nagyon-nagyon jó rész volt.Tudom ez amolyan unalmas sablonszöveg, de kijár.
    Nos, engem most lényegében az foglalkoztat, mi lesz Russel szerepe?
    Kitörli Jade emlékeit?
    Okként fog szolgálni a Cullen család visszatérésére?
    Maria felhasználja vámpírként?
    Maria védelme biztosítékaként felajánlja az olasz hatalmasoknak?

    VálaszTörlés
  43. - Szeretlek titeket! – fúrtam a fejem a mellkasába. Ahogy megéreztem a nedves cseppeket a vállamon, rázni kezdett a zokogás.-itt végem volt,eltört a mécses :)
    Annyira átéltem,hogy komolyan Nekem is zúgott a fejem ettől a sok titoktól,meg zűrzavartól mint Isabellának:)
    Nagyon érdekes,Jade azért toboroz falkát,hogy Mariat meg a többi Cullent megölje.Amit Ő nem tud,hogy kik csak azt hogy vámpírok.Furmányos egy nőszemély! :))
    Nem fognak elmenni,tuti hogy nem senkise,vagy nem tudom.
    Hát nincs egy értelmes gondolatom,de csak Te miattad van Spirit,mert olyan jól írsz,hogy a hatása alatt leszek egy hétig :D
    üdv:Armanda

    VálaszTörlés
  44. szióó, te jó ég.. ki is csordultak a könnyeim a végén.. elmennek.. istenem nem bírok szóhoz sem jutni ... örülök azért, hogy kiderültek a NAGY TITKOK. Bár a Jasper-es rész nem igazán esett le.. de még elolvasom néhányszor és akkor reméljük én is felfogom:) Nagyon hatásos lett a befejezés. Egy percig komolyan azt hittem, hogy Isa nélkül terveznek elmenni.Életem egyik legrosszabb egy perce volt:( Nagyon érdekelne, hogy hova is mennek? Vagy ez titok? A másik ami még érdekel, hogy mi lesz ha végetér ez a könyv (vagyis inkább fic) ? Írsz egy harmadik részt? Vagy attól függ lesz-e "jósálmod"? Szeretném, ha folytatnád. Ha befejezed ezt a könyvet is akkor az olyan mintha lezárulna egy korszak. Olyan természetes, hogy elsőnek ide nézek fel. Hónapok óta... Nagyon szeretném tudni, hogy mit tervezel... Szerintem mindannyiunk nevében beszélhetek aki szereti ez a fic-et... Imádom az írásaidat főleg ez a story lopta magát igazán be a szívembe:) Nagyon várom a következő részt! Jah és szurkolok a könyvedhez!! pusszi Büdös könyv(L)

    VálaszTörlés
  45. :|
    úristen ... ez nem semmi. De miért? Hogy lehet ilyen Maria? Nem hiszem el, hogy a Cullenek nem tudnák levadászni azt az embert aki átadná Jade-nek a levelet... Mért kell mindig költözködni? Én elsőre is felfogtam az elejét és nagyon tetszett de eléggé ki vagyok borulva.
    Várom a folytatást

    VálaszTörlés
  46. Először is,jajj annyira jó lett ez a rész is.Kicsit én is megkönnyeztem a végét.Szal,sztem rendes volt Nate-től h próbált nyitni Russel felé,bár erre nem hiszem h lesz alkalma.Tetszett ez a vámpír,farkas,Russel-es rész :)
    Én is elmennék egy ilyen buliba :)
    Sajnálom szegény Jonathant is h ennyire "bezavart" a falkába Jade ténykedése,de egyúttal nagyon várom a végkifejletét az "új falkának"!És tökéletesen igaza van abban h senkit nem lehet kényszeríteni,de azt enm gondoltam volna h már ennyien beálltak az "új falkába".Szemét Jade :P(bocsi,de muszáj volt)!Ám át tudom érezni Izabella lelkiismeret furdalását is,és h nagyon nehezére eshetett a választás.Mert mégiscsak a farkasok a családja,de mivel szereti Edwardot így vele megy!?Remélem h jól értelmeztem?Mert őszintén,2x olvastam át ezt a részt h nem írjak semmi hülyeséget!Bár lehet h akaratomon kívül mégis írtam vmit.Sajnáltam Jaspert is,mert nem lehetett könnyű elmondani ezt a titkot,jajj ez a Maria!Na asszem ennyi lenne az "eszmefuttatásom"!Lécci Spirit,kegyelmezz Josh-nak,úgy bírom!Szép estét mindenkinek.
    És máááár nagyon várom a folytit!!!!

    VálaszTörlés
  47. Hát ez oltári volt! egy kicsit tényleg nehéz volt de azt hiszem értem. szóval maria úgy tartotta sakkban őket, hogyha nem védik meg egy ember barátja elvisz egy levelet jadnek amiben az áll h jasper is ott volt és nem tett semmit a gyilkosság ellen? és alice azért haragudott jasperra mert nem tette ellene semmit? ez az egy pont nem világos...ha tudsz kérlek magyarázd meg h alice miért haragudott jasperre
    Am a fejezet nagyon szupi volt, csak olyan szomorú:(:( énis majdnem elsírtam magam..csak már túl fáradt voltam hozzá :'(
    jajj Jadet annyira utálom,,,szegény Isa most őmiatta veszíti el a családját...
    na mind1 a fejezet szuper vol izgatottan vároma folytatást Pussz Emily13 xoxo

    VálaszTörlés
  48. Úristen!!
    Hát ez nagyon nagyon...Durva.
    A végét egy kicsit én is megkönnyeztem.
    Ne menjenek már el:S:(
    Bennem csak egy kérdés fogalmazódott meg:
    És mi lesz a kicsit Edwarddal?Ő is megy majd Isabellával?( Vagy lehet ,hogy nem is fognak elmenni?:/)
    Jajj, ez a bizonytalanság.

    Lukci

    VálaszTörlés
  49. Úr isten... *nagyot nyelve próbál nem sírni*
    Hát ez elég érzelmes volt. Szomorú. :( És meglepett, hogy elköltöznek. Akkor most egy ideig nem is lesznek benne farkasok? Vagy végleg?? Te jó ég *megrémül*
    Nagyon figyelmeztettél mindenkit, hogy sok bonyolult rész is lesz benne, ezért fogtam és elővettem egy lapot meg egy tollat, hogy az összefüggéseket felírjam, ha már nem tudnám követni a dolgokat, de szerintem érthető és követhető volt. Azért ha már volt nálam toll meg papír, leírtam a lényeges dolgokat, hogy ne kelljen visszaolvasni kritikaírás közben.
    Szóval Nate-től szerintem aranyos volt, hogy elment volna Russel partijára...
    Tehát Josh nem tégla, ő csak annyit tudott, hogy Jade mítoszokat mesélt a fiataloknak, és ezt közölte is Nate-tel. (Most egy szót nem tudok elolvasni, úgyhogy fel kell lapoznom... milyen szépen írok.) Jah, hogy Nate szerint Jade azért jött ide, hogy bosszút álljon. Egyértelmű, tekintve, hogy már mióta kergeti Mariát. Josh meg biztos nem állna át Jade falkájába. Úgy értem lehet, hogy szereti, de azért mégis csak Nate volt ott, amikor a szülei meghaltak, Nate volt az, akire testvérként tekint, és a szerelem sem tart örökké (legalábbis szerintem). Plusz még farkasok is, szóval lehet, hogy vár rájuk a bevésődés. Itt inkább Joshra gondolok.
    Meglepődtem, hogy a dolgok ilyen gyorsan alakulnak. Jade-hez máris négy farkas csatlakozott, ez elég gyors. És valamiért az az érzésem, hogy azzal, hogy a vámpírok elmennek, nem fog megoldódni minden.
    Most már a Jasper - Maria ügy is tiszta. Ha jól értettem, akkor ha kiadják Mariát, akkor egy levelet kap Jade, amiben le van írva, hogy Jasper tehet az egészről, aki pedig ott lakik a szomszédban. Okos...
    Az egész fejezet alatt ilyen "vihar előtti csend" érzésem volt. Bennem volt/van a feszült várakozás, és ez kicsit idegesítő. Azért a fejezet tetszett, végre valami, ami nem rózsaszín cukormázban úszik :D
    Ajánlok zenét a fejezethez, mert szerintem illik hozzá. Olyan szomorú hangulata van, meg a szövege is illik rá szerintem. Bemásolni nem tudok, mert valamiért itt sose engedi, begépeltem a linket, ha nem lenne jó, akkor ott az együttes meg a cím is, remélem megtalálod. :) Entiwine - Say Goodbye: http://www.youtube.com/watch?v=2Xa_SL-BEhs

    VálaszTörlés
  50. Elmennek? Ez olyan szomorú. Én tiszta szívemből sírtam a végén.
    Mi lesz Russel-el? És a farkasokkal?
    Remmélem, most csak mondod, hogy elmennek, de végül mégis maradni fognak.
    Ezért csak és kizárólag Maria és Jade tehet.
    Nagyon tetszett a fejezet és várom a kövit!
    Puszi Momo

    VálaszTörlés
  51. Szia!

    Mondd, hogy a fejedben már ott van a megoldás, hogy ez a helyzet nem ilyen szomorúan végződik??

    Nem lehetne Jade-t egyszerűen valahogy likvidálni?? Vagy csak egyszerűen eresszék össze Mariaval és meg van oldva a probléma. :)

    Nem hittem volna, hogy a végére ennyire összekuszálódnak a dolgok. Ez így annyira szomorú. Ígérd meg, hogy a következő részekben valami nagyon-nagyon jó dolog is fog történni, mert ez így nem olyan jó.

    Russel nem törölhetné valahogy Jade emlékeit?? Az elég poénos megoldás lenne! :)

    Kitti

    VálaszTörlés
  52. Hali!

    Már megint egy újabb zseniális fejezet... Ebben a könyben eddig ez a legmegrázób... Kb. úgy érzem magam, v még jobban úgy, mint amikor Isabella először farkassá változott... V vhol annak a környékén.

    Sztem, ha el is mennek, vmikor vissza kell jönniük, mert Isa úgysem bírja ki a farkasok nélkül, meg akkor oda a kibékülés óriási lehetősége farkasok és vámpírok között. Ja, és akkor mi lenne Russellel? Szóval, az elmenetel nem lehet tartós, v inkább el se mennek. V elmennek, és így áll elő vmi helyzet, amit a Lupés pillképekben írtál, ami miatt Benji búcsúzik... De az biztos: Isa a farkasokhoz is tartozik, mégha bevésődött is Edwardba.
    Meg egyébként se teheted ezt meg velünk...

    Egyenlőre úgy néz ki, h nem fogom Jade-et utálni, mert érthető az álláspontja. Bár nem lesz a kedvencem, hiszen kedvenc vámpírjaink és farkasaink ellen fordul.
    Josh-ról meg ezek szerint jól gondoltam, h nem fordul Nate ellen, pedig akkor még nem is olvastam a Josh-os pillképeket. Mondjuk igaz, akkor kicsit megingott a belé vetett hitem, de azért megmaradt. :D

    Emberek, már csak 2 nap, és a 3-on már mehetünk a könyvesboltokba az Eclipse-ért! Nálunk a suliban most az ún. Comeius-program miatt dánok és németek vannak (naná, h az őszi szünetben, mikor máskor? Hülye kórustagok, kellet nekünk erre jelentkezni :D), de pont pénteken lesz 2,5 óra szabadidőnk, és akkor megvehetem. Sztem ez tényleg Isteni Gondviselés! H pont aznap legyen szabadidő, amikor megjelenik...

    És visszatérve a ficre ezután a kitörés után: annyira, de annyira jó és kimerítő (persze a szokásos spirites homályokhoz képest), h lehet, h kibírom a köv. fejiig, és nem halok meg a kíváncsiságtól... Csak kómába kerülök... :)

    Pusz:
    Kisildikó

    VálaszTörlés
  53. Hűűű... A végére még a könnyeim is kicsordultak.

    Szóval Nate is tudott majdnem minden olyan dolgot amit Isa is. És mindegyikük titkolózott, most meg jól (megszívták)összekuszálódtak, és eléggé rosszra fordulóssá váltak a dolgok. Bár koránt sem biztos, hogy ha nem titkolóznak akkor megelőzhető lett volna Jade ármánykodása (mondtam én hogy gonosz). Azért arra kíváncsi lennék, hogy mit gondol Jade, hol van most Maria, hiszen elvileg őt követte. Tudja hogy a Cullen házban van? Nem érezte Isán a szagát?

    Örülök hogy végre fény derült arra hogy miért kell rejtegetniük Mariát. A kis számító dög. Mindenre felkészült. Bár szerintem simán megtalálhatnák a "postást". Tudom, úgy túl egyszerű lenne.


    Lenne pár kérdésem kérdésem Josh témában: akkor is elmondta volna Natenek az infókat, ha nem akarjuk megmenteni? Vagy akkor máshogy alakultak volna dolgok? Josh tud már a levelekről, és a származásáról? Bíztam a srácban hogy nem a vágyai irányítják majd, hanem a józan esze, és egy nő miatt nem árulja el a családját.

    Remélem, hogy nem kell elköltözniük. Bízom benne hogy időben kitalálnak valami megoldást.
    Én is épp azon gondolkodtam, hogy be kéne vetni Russelt. Valami oknál fogva érzem hogy neki köze lesz a megoldáshoz. Már csak arra vagyok kíváncsi hogy kinek jut eszébe, és hogyan fogják kivitelezni.


    Kíváncsian várom a folytatást!

    Ja igen és ez életem eddigi leghosszabb kommentje :)

    VálaszTörlés
  54. Húha...Éreztem, h valami búcsúzásféle lesz a dologból, túl sok volt a bonyodalom, a konfliktus,a feszültség és a titok...Minden felhalmozódott ezért nem maradt más megoldás: vámpírok-farkasok külön utakon...
    Hm, arra számítottam az elején, h Isabella a Maria-Jade-es dolgot mondja el Nate-nek, de ez csak a kisebb titok volt. Gombostűnyi apróság...Viszont kiderült,h Josh nem tudott Jade teljes tervéről, csak arról, h térít a fiatal farkasok körében...Sokkal nagyobb Josh-ban a felelősségtudat, a tisztelet, a hála és a szeretet a falkája iránt, az alfája=testvére iránt, mintsem elárulná bármelyiket...Tehát reméljük, h nem lesz szükség az 500 aláírásra :)
    Nagyon tetszett, ahogy leírtad, Isabella a teljes kiborulás szélén áll.Ha nem jön Jasper, és nem könnyíti meg a helyzetét, tutira bekattan...Bár az, h el kell menniük...nem tudom, de vhogy úgy érzem nem fog simán menni az útnak indulás...És Russel, vajon vele mi lesz? Lehet, h vhogy tudomást szerez a dolgokról(mondjuk a kertipartin), de vajon hogy reagálna?...
    És a kis Edward? Képes lenne Isabella elhagyni? Igaz, ha magával viszi, akkor hamarabb átalakulna...
    És ha elmennenk Cullenék, Maria rögtön beárulná őket Jade-nél? Jade követné őket, na persze azt nem tudná meg, h valójában Maria a vőlegénye gyilkosa...
    Áááh,
    Sok- sok izgalom vár még ránk, ez biztos!
    Kíváncsian várom a folytatást!!:)

    VálaszTörlés
  55. Az első hatás, ami ért engem az elolvasás után, hát nem semmi volt. Alig tudtam megszólalni. Most, hogy lenyugodott a kis szívem, mert tényleg annyira kalimmpált, ahogy olvastam és annyira átéltem, hogy rámjött a sírás. Úgy gondolom, most képes vagyok valami értelmeset összehozni. Legalábbis reménykedek.
    Ilyen fordulatra abszolút nem számítottam. Első olvasásra is felfogható volt, nem olyan bonyolult.
    Russt sajnálnám, ha hoppon maradna és én is remélem, hogy közbe jön valami és tényleg nem mennek el. Ha mégis elmennének, nem tudom, hogy hogy folytatnád, vagyis nem tudom elképzelni, hogy a La Pushiakról, Cullenékről vagy épp Jaderől írnál külön. Furcsa lenne. Szerintem. Valahogy minden és mindenki összekapcsolódik.
    Ezek után már Mariat sem szeretem, nem mintha eddig annyira kedveltem volna. Azt a leveles emberkét nem lehetne valahogy felkutatni és kiiktatni?!
    Joshban pozitívan csalódtam. Örülök, hogy nem lett "gonosz" és remélem ezután sem lesz.
    Jasper tök rendes volt, hogy nem hagyta Izát gyötrődni. Szép volt tőle.
    Összeségében nagyon jó, tényleg. Szerintem ez eddig a legszomorúbb rész:( de az a tudat vígasztal, hogy korábban írtad már nekünk (nem tudom pontosan melyik fejezetnél), hogy boldog befejezést szánsz a szereplőinknek.
    Nagyon nagyon kiváncsi vagyok a folytatásra. Vajon mi történik még!

    VálaszTörlés
  56. Höhh... asszem most úgy érzem magam, mint akinek egy tornádó ment át az agyán...:D
    Ez a sok infó, meg válasz... meg kell emészteni...
    Eléggé furcsán alakultak a dolgok. Végre örülhetnénk, hogy szinte minden kiderült, és tisztázódott, erre... :D Te aztán tudod, hogy hogyan kell miket még inkább megbolondítani! :D
    Azthiszem Russelt bevethetnék egy jó alapos fejmosás végett mindenkinél, hátha helyre hozná a dolgokat... :D Habár, senki nem lát a fejedbe, így nem tudhatjuk, mi vár ránk és rájuk. :)
    Zsófi

    VálaszTörlés
  57. Szia!
    Hát nem semmi fejezet volt az biztos! Már el is felejtettem, hogy Nate tud arról, hogy mi történt Jade vőlegényével. Ahhoz képest, hogy az elején még az volt a probléma, hogy mi legyen Russellel, elég messzire jutottunk. Nem gondoltam volna, hogy Nate is ennyi mindent titkol. Isa és ő is rosszul csinálták, mert nem mondtak senkinek semmit, ezért tudott Jade nyugodtan szervezkedni. Nem hiszem el, hogy még 4-en csatlakoztak az új falkához. Remélem Josh nem fog Jade mellé állni, ennék okosabbnak és jobbank ismertük meg. Annyira csak nem csavarta el a fejét Jade, hogy elárulja a falkáját és a "testvérét" is.
    Jaspertől rendes volt, hogy nem hagyta, hogy Isa szenvedjen amiatt, amit ő követett el. Az nem igazán ért meglepetésként, hogy mi is az, amivel Maria sakkban tartja a Cullen családot, mert kb erre tippeltem.
    Arra abszolút nem számítottam, hogy el akarnak menni Cullenék. Bár szerintem nem fognak. Nem hiszem, hogy ennyire egyszerűen zárnád le, és kizárnád a harc lehetőségét. Nem irigylem Isát a döntés miatt. Már otthonának tekinti La Pusht is, így nagyon fájdalmas lenne elszakadnia a farkasoktól, a második családjától.
    Nagyon várom a következő fejezetet. Kíváncsi vagyok, hány fordulatot tudsz belesűríteni 24 órába!:D
    Puszi, Vicky

    VálaszTörlés
  58. Áh, nem hiszem el! Elköltöznek! :'( /B.../

    VálaszTörlés
  59. Nem hiszem, hogy most képes vagyok normális hozzászólást írni, úgyhogy csak néhány gondolat, aztán majd holnap kifejtem bővebben:
    egyszerűen hihetetlen és zseniális, ahogy megalkottad és leírtad ezt a bonyodalom-rendszert, hogy ki kivel van és ki ellen, mikor kinek mit mond el és ki elől mit titkol... De teljesen jól követhető, csak oda kell figyelni, meg néha visszaolvasni, hogy hogy is volt... Szegény Isabellának a legnehezebb, hisz ő mindkét oldalhoz tartozik. Külön-külön nézve teljesen meg lehet érteni a Jade szempontját, a Nate szempontját vagy a Cullenekét, csak összevetve - és megspékelve Maria szemét húzásával - mégsem lehet kibogozni. Tényleg nem marad más hátra, mint a költözés - de remélem, hogy csak ideiglenesen.
    Vagy, alternatív megoldási javaslatom: eresszük össze Jade-et és Mariát, öljék meg egymást, és probléma megoldva. :)

    VálaszTörlés
  60. Szia Spirit!
    Nagyon jó lett! 3 csomag papírzsepit használtam el, és ennek főleg a fejezet vége az oka. Nem akarom, hogy elmenjenek Edwardék. Bár tuti lesz valamilyen egyéb megoldás, ami hirtelen valakinek az eszébe fog jutni...(legalábbis remélem)
    Nekem csak egy ötlet jutott eszembe: mi lenne ha beavatnák Russelt és megkérnék, hogy töröljön egy-két memóriát. Szerintem ez segítene a helyzeten. XD
    A következő fejezetig pusz.
    Kitti

    VálaszTörlés
  61. Jó estét!

    Először is el kell mondanom valamit.Most végeztem az összes fic olvasásával a számomra kedves oldalakon,merthogy az én hűséges,kitartó gépem beadta a kulcsot.Nem elég,h előző héten alig tudtam feljönni,mert kedves tanáraim úgy határoznak,h addig nyúznak,amig van bennem élet,és ráadásul még a gépecském is...bőgtem az idegtől..
    No,de úgy látom,h megérte várni.Nagyon szimpatikus volt,ahogy Isa oltalmába vette Russelt,nekem a srác is nagyon szimpatikus,és nagyon sajnálom,h a party elmarad..biztosan nagyon el lesz keseredve,szegényke.Most már minden világos arról,h mivel is tudja zsarolni Cullenéket az a kis dög,és ez az elköltözés is...én mondjuk úgy gondolom,h Cullenék azért valahogy mégsem költöznek el...lesz ebből a helyzetből kiút.Mondjuk az egyik alternatíva,h beleísz a a következő fejezetbe,lehetnék mondjuk egy ismeretlen nomád,aki egészen véletlen összefut Mariával az erdőben,miközben az éppen elfogyasztani készül egy meglehetősen ínycsiklandozó cuki emberfiút,én meg egy jól irányzott karate-rúgással megismertetném Mariával a hátát,és ha már ott vagyok,magamra vállalom azt a kellemes feladatot,h elevenen megnyúzom a mi Jade-ünket,attól tartok,h nagy sikerem lenne.De mégis!Nem mehetnek el...nah és mi van,ha kiderül,h Maria a Cullen házban van?Miért ne lehetne Jade-t még most megfékezni,amikor még kis számú a falkája?Tudom,itt igazából Mariától kell tartani,hiszen ő minden baj forrása és mivel nem hiszem,h egyszerűen rá lehetne beszélni,h legyen már olyan jó,és túzzon vissza oda,ahonnan jött...nem lehetne valami kompromisszumot kötni vele,miért nem adják ki Jade-nek?Észérvekkel szerintem lehetne hatni Jade-re,mert hisz igaz,h Jazz ott volt,amikor a vőlegényét megölték,de akkor Jasper Maria fennhatósága alatt volt,nem tehetett semmit sem a fiúért.Van még egy dolog,olvastam a kérdezz-feleleket,és ott úgy tűnt ,h Russelből nemigazán szeretnél vámpírt csinálni,pedig szerintem nem lenne rosz jelen körülmények között.Mi lenne,h Russel egyszerűen kitörölné Maria és Jade emlékeit?Mondjuk ezt emberként is megtehetné...és-és Russel feláldozná magát mert a harcben életét vesztené,vagy tán jobb sorsot ,boldogabb jövőt szánsz neki?Azt hiszem ez a jövő titka ...:D

    Iszonyatosan fálnak a szemeim,de a világért sem feküdtem volna le addig,míg el nem olvasom a ficedet,úgyis ezen fogok rágódni egész éjszaka.
    (az is eszembe jutott,h mi okod lett volna ara,h Russ-nak kölönleges képességet adj,ha nem az előbb felvázolt elképzelésem?:)ha mindenképp egy kitaszított fiút szántál Isa mellé barátnak,akkor lehetett volna a kivülállóságának oka,h szegények a lehetőségei)Vagy lehet,h így jobban illik a mi kis Isabellánk furcsa,természetfeletti életébe?:D
    Dena

    VálaszTörlés
  62. Aztaaa mindenit, ezt abszolút nem gondoltam volna!

    Hát ezen most kész vagyok....(nagyon néz maga elé és nem érti, hogy érezhet egy ember ennyi ellentétes dolgot egyszerre):-(
    mindjárt bőgök csak előbb feldolgozom...

    Szóval kérdéseim:
    Ugye ezt nem gondoltad véresen komolyan, Spirit? Meddig lesznek el? Nem is jönnek vissza, vagy ha visszajönnek is MIKOR? éS Ha elmennek, hogy fogunk értesülni a farkasokról? Meg egyáltalán? Mi lesz kicsi Eddel?

    De ettől föggetlenül minden tiszteletem a tiéd amiért ezt te kitaláltad és végig sikerült átlátni. Végre a lényeges kérdésekre magyarázatokat kaptunk, és az érvelésed( Edwardé)
    abszolút jó és érthető, csak nagyon drasztikus és nem látom át.
    Fene egye Jadet. hogy nem tévedt el út közben valahol... és már 4 farkas ... gyorsan szervezkedik.
    Most Joshra leszek még kíváncsi: mert ugye a képekben nagyon Jade rabja, és egyértelműen bele van esve, viszont Nate abszolút megbízik benne. Nem tudom, kíváncsi vagyok ki mellett döntesz, bár egyértelműen szeretném ha inkább Nate-et támogatná, és kiábrándulna Jadeből.
    " Isabella… – Éreztem meg Edward jéghideg kezeit az arcomon, ahogyan törölgetik a nedvességet. – Ha úgy érzed, hogy… - kezdte, de elakadt a hangja.

    - Nem! – mondtam azonnal egy heves fejrázás kíséretében, aztán a számat az ajkaira nyomtam. Muszáj volt éreznem egy pillanatra a közelségét, hogy aztán legyen erőm felpillantani Jonathanra. – Nem maradhatok… - születtek meg az újabb könnycseppek a szememben. Nate bólintott, aztán a padló felé fordította a tekintetét."

    Azt hiszem számomra ez jelentette most a fejezet csúcsát és ez mondta a legtöbbet.
    Itt abba is hagyom nem birok már írni...
    Reméljül ettől már nem lesz msot megrázóbb feji egy darabig.
    Puszi neked Spirit !

    VálaszTörlés
  63. Hello!

    Ismét brillíroztál.
    Bonyolódik a szitu, Jade nagyon beindult.
    De szerintem Maria sem fog malmozva ücsörögni a Cullen-házban, elejét veszi valahogy Jade terveinek.
    Ahogy ismerlek, közben majd berobban a Volturi, és a Cullen-család nem megy sehová.
    Ha még is, Isa mindenképp velük megy, hiszen óriási fájdalom lenne számára bevésődése nélkül élni.

    Nem írtad, hogy csak feltetted a blogom, vagy el is olvastad. Számíthatok tőled véleményre, kritikára?

    Ma frisseltem...

    Várom válaszod.

    Amira

    VálaszTörlés
  64. Sziasztok!

    Sejtettem, hogy ez a Jade még nagy katymaszt kavar, viszont Joshua hozzáállásán meglepődtem, meg azon is, hogy a titkok miatt Nate nem változik át.
    No meg ez a költözés. És vajon merre húz Isa? Bár sejtem, hogy inkább a Cullenekkel megy, de mivel vele van a kis Edward, szintén farkas génekkel, ezért akkor ez már egy harmadik falka lesz, ha átváltozik, mivel csak a nővérére támaszkodhat majd, bár ez még a jövő nagy kérdése. És, nem első sorban mindháromnak megvan, plusz még Joshnak is az alfai jogosultsága, nagyon szétszakad így a falka...
    Viszont akkor még pluszban jó, ha a kicsinek is meglesz az önkontroll, akkor ő sem pusztán halandó lesz és sokáig él, mint a többiek, de egyelőre maradjon aranyos kisbaba, akiről egyre kevesebbszer esik szó, pedig, pedig...:)
    Viszont egy kérdés van a fejemben, ugye azt írtad, hogy Jasperék felelősek Jade vőlegényének haláláért, akkor úgy értetted, hogy úgy a haláláért, hogy vámpír lett, vagy ők azt hiszik, hogy ők is ölték meg, nem pedig Jade, mikor látta mivé vált? Hümm, ez nekem nem tiszta, bár lehet nekem nem csak, meglehet, szőke vagyok...:D
    Nagyon jó lett a fejezet szintén, csak mint a többi, a terjedelmén pedig ámultam, hulla fáradtan is muszáj volt tegnap este nekiállnom!:D Bár akkor még hozzászólni nem futotta..:)
    Remélem elérjük a hsz. licitet, bár egyre magasabbra teszed a mércét, hogy egyszer csak hiába írunk, nem érjük el...:P
    No, ha nem éri el, akkor mi lesz?:) Saját ütemben jönnek majd a frissek? Bár én bízom benne, hogy erre nem kerül sor!

    Szép napot mindenkinek!

    VálaszTörlés
  65. Húú. Szerintem a végére sokkot kaptam:D
    De neeem. sikeresen átgondoltam:D

    a farkasok nem tűnhetnek el a történetből, se Russel, bár Isa biztos, hogy elmenne a Cullenékkel, de a végére megoldódik és nem mennek el. Remélem a második könyv több lesz mint 30 fejezet, mert még nagyon sok megoldatlan dolog van és még Isa és Ed első együttlétére sem került sor, pedig megígérted ááám, ha jól emlékszem:D
    Remélem sikerül megmenteni Joshuát és mindenkinek jó lesz :) Kérekszépen Happy End-et *.* *nagyon szépen néz*

    VálaszTörlés
  66. Fú, Spirit, az elején már az első sornál szinte láttam Nate összeszűkített szemeit! Aztán ahogy sorra jöttek a titkok, úgy lettem egyre feszültebb, és az kérdeztem: "Mi a fene folyik itt?!" Igen volt egy-két perc, amikor gőzöm sem volt róla, de aztán a végére összellt a kép. És képzeld... könnyezem.:)Azt hiszem Isabella helyesen döntött (én is így tettem volna), de nem is választhatott volna másként, igaz? Mármint a bevésődés miatt nem hagyhatja el Edwardot, vagy tévedek? Mindenesetre, ha így van, akkor ez egy fantasztikus dolog, mert egy pillanatig még beijedtem, hogy elvonási tüneteim lesznek Edward nélkül...:D
    Ez a fejezet persze megint arra volt jó, hogy csak még jobban várja a következőt. De mivel Nate-et is sajnálom, megyek és kisírom magam, mielőtt anya hazaér és hülyének néz...:D
    Puszi:
    Másik Zsani

    VálaszTörlés
  67. Ez a fejezet valami fantasztikus volt.
    Sajnálom Nate-et, hogy ilyen helyzetbe került. Remélem megoldódik a dolog.
    Jaspert pedig csak tisztelni tudom, amiért ő mondta el a történetet.
    Maria egy álnok kígyó, sokkal de sokkal rosszabb Jade-nél.Akit lassan már csak sajnálni tudok.
    Lenne egy kérdésem:
    Russel ugye képes meghatározott emlékeket törölni.Akkor Miért nem kérik meg, hogy módosítsa Jade memóriáját(vagy Mariaét)?

    Megiettem, hogy megint az fog történni mit az eredeti könyvben, hogy Edwardék lelépnek és szegény lány ott marad összetört szívvel.
    De megnyugodtam, hogy "csak" a farkasokat hagyja el.
    Folytasd hamar.

    VálaszTörlés
  68. Ááááááááááááááááááá.... ez annyira szomorú. :( Végre, végre fény derült a titkokra, megvannak a magyarázatok is. Tényleg tömör, és velős fejezet lett, de sztem teljesen érthető, és emészthető, szóval naggggyon tetszik. :)
    Jasper kis aranyos, hogy Isa helyett, ő világosítja fel a Marias helyzetről Nate-et, és Edward is kis ari. :P Meg Nate is... meg mindenki! :P Mariat kivéve, még Jade-et is meg tudom érteni valahol, egy bizonyos szintig.
    Az is érthető, hogy Cullenék el akarnak menni, csak ez Isának rossz... szörnyű érzés lehet, mikor a szíved kétfelé húz. :( És Kis Edwarddal tényleg mi lesz? Már nagyon hiányolom (juk). Eddig arra esküdtem volna, hogy naná, hogy viszik magukkal, de ez a farkasvér-dolog. Bár, úgyse lesznek olyan sokáig távol, szóval sztem tényleg magukkal viszik. Elvégre csak Isával van rokoni kapcsolatban. Na meg, úgyis visszajönnek harcolni, talán el sem tudnak menni, nem lesz rá idejük...
    Russel képességét jó lehetne használni az új falkánál, bár ez olyan lenne, mintha eltussolnák az igazság egy részét, vagy nem hagynák, hogy szabad akaratukból döntsenek... Vagyis Nate nem valószínű, hogy hagyná, a többiek se.
    És óóóóóóhh, a feji vége milyen megható, nagyon picire voltam, hogy el ne bőgjem magam. :( Ááá, most egyelőre ennyi, több minden hirtelen nem jut az eszembe, pedig zsong a sok információtól.
    Folytatást mihamarabb!!!!!

    VálaszTörlés
  69. Gondolkodtam egy kicsit, bár még nem olvastam el másodjára a fejit, de ezt midnenképpen meg akartam osztani veletek:
    Először is támogatom kedves bérmakeresztanyám, A.Kati véleményét, miszerinte össze kéne ereszteni Marist és Jade-et, hogy jól nyírják ki egymást:):):)
    Másrészt elgondokkodtam azon, hogy Russel képességét kin lehetne alkalmazni. Először gondoltam arra, hogy mivel Maria a legnagyobb veszélyforrás(tönkreteheti Jasper kiadásával a Cullen családot), az emlékei kitörlésével már nem emlékezne a zsarolásra...viszont az általa megzsarolt ember még igen, és ha nem hívja fel őt az a...nő, akkor odaadja a levelet J-nek...Tehát annak az embernek kéne kitörölni néhány emléket a fejébl, és akkor Maria nem tehetne semmit...Cullenéknek se kellene bepiszkolniuk a kezüket, mert így elküldhetnék Mariat Jade-hez, és ők ketten elintéznék a dolgokat egymás között...Maria fejéből pedig azt kell kitörölni, hogy Jazz jelen volt akkor régen, amikor Jade férjét átváltoztatta M.
    Jó lenne, ha így történnének a dolgok, ahogy én azt megálmodtam...:)
    Na elolvasom délután a fejit mégegyszer, hátha eszembe jut egy-két okosságosság...:)
    Remélem, nem lett nagyon kusza, amit írtam...meg annyira hosszú, hogy senki nem olvassa el:):)
    puszi mindenkinek!
    Andi

    VálaszTörlés
  70. ja, meg az jutott eszembe, hogy maradnak a kertipartin, és Isanak eszébe jut, hogy nehogy emgfutamodjunk már, ezt meg kell oldani!! Alice támogatja, aztán mindenkinek szépen lassan leesik, hogy tényleg! És akkor kitalálják azt, amit az előbb leírtam, és midnenki boldog lesz:)na??
    Andi

    VálaszTörlés
  71. Huhh hát erre nem tudok mit mondani...majdenm elsírtam magam.Nem gondoltam volna hogy ez lesz...
    majd késöbb írok valami értelmesebbet s csak még átolvasom majd.

    VálaszTörlés
  72. Nem tudom, hogy ki hogy gondolja, de szerintem a kis Edet simán magukkal vihetik, mivel még baba. Nem hiszem, hogy képes lenne átalakulni. Meg amúgy is nekem az a véleményem, hogy ha el is mennek, akkor sem örökre, de talán nem is évekre. Így a kicsi Edward ellehet a vámpírokkal.
    Ugye a farkasok nem lehetnek sokáig távol a bevésődésüktől? Legallábbis ha jól tudom. Így Izának mindenképpen Cullenékkel kell mennie, hiába húz kétfelé a szíve.

    VálaszTörlés
  73. Lélegzet visszafojtva olvastam a fejit.
    Tudtam, tudtam, tudtam, hogy Maria ezzel zsarolja Cullenéket, h kiadja Jasper-t Jade-nek. :(
    Szerintem nem fognak elmenni, valamit kitalálnak, vagy más dolog fog történni.
    Gyorsan ment, h Jade falkájához már 4-en csatlakoztak. Azt hittem, h nem fognak ilyen hamar elpártolni. Örülök, h Josh ilyen hűséges Nate-hez.
    Szegény Nate béjbi! :( Mindjárt sírok, ahogy a feji végére gondolok... ;(

    VálaszTörlés
  74. Andi, ez már bennem is felvetődött, nade Russel emberkénti képessége vajon megáll-e ott, hogy a pillanatnyi emlékeket törölje, mint a Dave-es esetnél, vagy mélyrehatóbban is, vagy csak azokat tudja törölni, amikben ő is jelent volt. Bár esetlegesen ha vámpír lenne belőle és a képessége felerősödne, talán lehetséges lenne, bár nem tudom, sok kérdőjel cikázik ebben a felvetésben. Eleddig csak közvetve és magával kapcsolatosan használta, vajon tudja-e a múlt emlékeit is befolyásolni, főképp úgy, hogy abban neki nem volt jelenléte, de jó lenne egy ilyen megoldás.
    Ez a Maris beszólás, még mindig rötyögök...:D

    VálaszTörlés
  75. hűűű most azt se tudom mit írhatnék...az biztos, hogy nagyon szépen levezetted , teljes mértékben érthető volt csak kicsit megdöbbentő...sose gondoltam volna, hogy máris elmennének. abba biztos voltam, hogy ha mennek akkor megy Izabella is és viszi kis Edet is szerintem. bár biztos nem lesz ilyen egyszerű a dolog, hogy csak elmennek és minden rendbe lesz szerintem Jade valahigy rájön és harc lesz utána pedig remélem maradnak majd mer most kicsit Russzelt is megsajnáltam...szóval remélem, hogy a folytatás, legalábis a könyv vége pozitív lesz és senkinek sem lesz baja...csak Jade-del kell csinálni valamit..

    VálaszTörlés
  76. Még soa nem írtam kommentet,de mindig tűkön ülve várom a frisst.
    De most éppen alig kapok levegőt,összeszorult a szívem úgyhogy muszály volt.
    Szerintem tuti,hogy nem fognak elmenni,valamit úgyis kitalálsz,hogy ne kelljen.
    Isa nem fogja itthagyni Russelt és valamiért van egy olyan érzésem,hogy a kissrác miatt valahogy még a Volturi is képbe kerül maj megint.
    Ezt a Jade csajt ki nem állhatom,és remélem valahogy ezzel a Mariaval kinyírják egymást és rajtuk kívül nem esik senkinek baja.
    Nekem is eszembe jutott már,hogy valahogyan Rassel fogja megoldani az ügyet,csak ugye a farkasokon nem fog a képessége az meg ugye nem elég,hogy Maria emlékeit töröljék.Meg azt nem is tudom,hogy mennyi emléket tud Rassel törölni,mert ugye sulinál csak 5 percet törölt.Az meg gáz lenne ha valakinek kitörölné az elmúl 100 vagy mennyi évét.Egyáltalá lehetséges ez?
    Köszike az élményt és nagyon várom a következő frisst.:)
    Judith

    VálaszTörlés
  77. Hááát ez fantasztikus volt!
    Én is új hozzászóló vagyok, de annyira megfogott az írásod h én is szeretnék folytatást, így írok! Én remélem h megvárják a partyt ha el is utaznak...Jó lenne ha összebarátkoznának a Cullenék a La pushiak, és Russel, és elűznék Jadet meg Mariat!A két kis dög kergessen egymást máshol:)persze ezt elhúzhatod egy darabig Spirit, de azért ez legyen a vége:)lécci:D
    Regina

    VálaszTörlés
  78. nem mehetnek el a Cullenék!!!!!!!! Így nem jó!!!!
    persze nem az írásoddal van baj, mert azt nagyon szeretem.
    Szerintem valami csavart még beleraksz és valahogy mégse mennek el a Cullenék, vagy csak rövid időre és visszajönnek...
    nem tudom!!!
    várom a folytatást! Remélem hamar lesz.
    További sok sikert!!!
    Nikol

    VálaszTörlés
  79. Hát ez elképesztő... alig bírok megszólalni!!!! Jaj istenem mi lesz most a farkasokkal?? Csak így egyszerűen elmennek a vámpírok meg Isabella?? az nem lehet hiszen akkor minek kampányolunk Joshua mellet?? itt még lesz valami az biztos! Jaj és szegény Russel, tényleg tök csalódott lesz ha Isabella csak úgy egyszerűen felszívódik...
    Az elején volt pár zavaros rész amit nem értettem, de aztán elolvastam még párszor és világos lett. Ezek a titkok... A vége pedig szörnyen megható és szomórú volt, majdnem elsírtam magam!! Nagyon szép lett!
    xo

    VálaszTörlés
  80. Te jó szagú Szent Szűz Szamaritánus Szamáranyám! O_O Hát ez...ez...ez...egy olyan AZTA meg HŰŰŰ kategóriába tartozik. Annyira jó, meg szomorú, meg minden. Le vagyok nyűgözve. Rég olvastam már ilyen jót. Kellett ez most nekem. Szegény Isabella.:'( Biztos nehéz neki. VISZONT! Van egy olyan érzésem, h itt lesz valami. Valami nagy dolog amit senki sem akar majd elhinni. Alig várom már.:) Az a kerti party meg remélem meg lesz még tartva vmikor, nem bírnám ki ha, Russel szíve is összetröne.:'(
    Pussz: Rika

    Ui.: Elhiszem h érthetetlenül írok, de ez a sokk miatt lehet, nagyon jó lett.:D

    VálaszTörlés
  81. "- Szeretlek titeket! – fúrtam a fejem a mellkasába. Ahogy megéreztem a nedves cseppeket a vállamon, rázni kezdett a zokogás. "

    Wáwáwáwááá.. Olyan szép lett a vége!! :( :( :( :(
    És olyan megható, szomorú, jajj... :(
    Szerintem is lesz ebben még elég csavar..
    Remélem megtudják oldani még azt is, hogy Russelt ne kelljen cserben hagyni! Mostmár am a farkasok igazán beletörődhetnének, hogy vannak Cullenék féle vámpírok, és még oltást is készít nekik Carlisle, lejjebb kéne hagyni ezután az ellenségeskedéssel, avagy az előítélettel.. Jó mondjuk érthető pl. Joshua viselkedése.. de nah.. o.o Tetszett am, hogy legalább a Maria-s rész nem Isabellára hárult, hanem Jasper levette a válláról ezt a terhet. :) CSak így tovább.. Alig várom a következő részt! Remélem megdönthető kommentár határt kaptunk :P

    VálaszTörlés
  82. Hát ez nagyon durva volt...
    Fel se fogtam még tejesen. Mondjuk engem annyira nem borított ki a dolog, hogy Edwardék el akarnak menni, egyszer úgy is visszatérnek, hiszen Forks az otthonuk. Nem tudom elképzelni, hogy máshol éljenek, szóval meggyőződésem, hogy ez csak egy ideiglenes dolog.
    Ami viszont számomra eléggé meglepő vagy hihetetlen volt az a következő:
    Maria "lefizette egy emberi kapcsolatát".
    Mi van?
    Marianak emberi kapcsolata van? Hogyhogy?
    Én nem néztem volna ki abból a nőből, hogy ilyen kapcsolatai vannak, meg hogy meg tudja állni, hogy nem öli meg vagy ilyesmi.
    Mondjuk ez végülis annyira nem lényeges, de kicsit fura számomra...

    VálaszTörlés
  83. Tenleg eleg komplikaltra sikeredet az eleje de megertetem,nagyon nagyon szomoru ez a fejezet,anyira sajnalom szegeny nate-et meg izabelat:(:( es az a ri**anc maria mi a fenet keres ot??es mi van alicel meg jasperel?azon kivul jo let,kivancsi vagyok a kovetkezore,siess vele kerlek,puszi spirit:*

    VálaszTörlés
  84. Húú ez szupert fejezet lett. Nagyon tetszett
    De akkor most mi lesz Isabella öccsével?
    Alig várom a folytatást!!:D

    VálaszTörlés
  85. Elmennek és szerencsére Isa is velük megy(nem tudtam volna még egyszer elviselni mint ami a New Moonban történt).De sajnálom Isát is meg Natet. Nem lehet könnyű most Isabellának mert itt kell hagyni a barátait. De remélem mire vége lesz ennek az egész Maria meg Jades ügynek vissza jönnek.
    Jade egy kis ..., na én útálom őt.
    De mi lesz a kis Edivel???
    Siess Spirit már nagyon várom a folytatást!!!!
    (remélem érthetőt írtam XD)

    VálaszTörlés
  86. Nnnna... miután működni kezdett az agyam a befejezés okozta sokkot követően, volna egy gondolatom. Zanzásítva: a kerti partin kitálalnak Russelnek, azt is elmondják, hogy tudnak a képességéről, és megkérik, hogy segítsen. Némi agyi nagytakarítással ő kivonhatná a forgalomból úgy Maria-t, mint a megbízottját. Ha kicsit elrugaszkodok, azt is el tudom képzelni, hogy megoldja a kölyökfarkas-problémát, törölve Jade-t az újoncok emlékeiből.

    VálaszTörlés
  87. Látom, P.Andi már megelőzött. :) De a későbbiekhez annyi: Russel képessége nem a farkasokra hatástalan, csak Isa-ra, ha jól értettem...

    VálaszTörlés
  88. Hmmm... olvasgatva a kommenteket, Russel nagyon nyilvánvaló megoldásnak tűnik :D (annyi, hogy nem ismerjük a képessége korlátait) Azért lehet, érdekes lenne róla is egy pillanatkép-sorozatot összerakni...

    VálaszTörlés
  89. Szia Spirit!

    Hát szóval ez egy igen kemény fejezet volt megint. Gratulálok!

    Örülök, hogy Nate és Isa kibeszélték a titkaikat. De ugyanakkor igen szomorú eredménye is lett, hiszen most el kell menniük, vagy nem?

    Olvasgatva a hozzászólásokat, sokan kérdezet a kicsi Edwardról. Szerintem, ha el is kell menniük természetes, hogy elviszi magával Isa. A farkas gének csak egy bizonyos idő után aktiválódnak, igaz? Ha így van, akkor mire felnő, akkorrára megismeri és megszereti Cullenékat, így nem fordulhat ellenük.

    Arra én is kiváncsi vagyok, hogy most hol is járunk az időben? Ha jól követtem és számoltam, akkor Isa még nincs 18, tehát nem biztos, hogy elmehet, hacsak Nate nem ad rá engedélyt, hogy Isa férjhez menjen és a kis Ed-et örökbe fogadják. Szerintem.

    Én is utálom Mariát és Jade-et is. Na ezek után mossa le valaki rólunk nőkről, hogy nem vagyunk néha gonoszak:).

    Ha elmennek Cullenék, akkor sok probléma megoldódna, hiszen Jade biztosan követné őket, akkor nem lenne felforgató elem La Pushban és nem lennének vámpírok, akik miatt a fiatalok átalakulnának. Illetve nem hiszem, hogy mindenki elmenne vele, hiszen nem mindenki szerelmes bele, van akit csak a barátság vitte Jade bandájába. És szerintem a La Pushi törvények se engednék 14 éves fiúknak, hogy elhagyják a családjukat és nekik is van szabad akaratuk és ki is léphetnek JAde csapatából, hogy a szüleikkel és a családjukkal maradjanak.

    Szerintem a Russel dologból még kisülhet valami. szerintem is fel lehetne használni a megoldáshoz. Remélem meg tudják oldani, hogy ne törjön meg a hitte már megint az emberekben, hogy cserbenhagyják. És a Nate által felvetett dolog sem rossz a buliképekről. Egy kósza pillanatra az is eszembe jutott, hgogy esetleg pont ő Maria kapcsolata. Hát azért remélem nem.

    Maria fondorlatos terve nem semmi. Jól bebiztosította magát a kis kullancs.

    Na nagyjából ennyi. Remélem hamar összejön a szá csak siess a folytatással, mert nagyon várom/várjuk.

    Üdv: Aminata

    VálaszTörlés
  90. Andrisnak igaza van. Russel kitekintést kérek/kérünk. Erre is írjunk ki egy szavazást? haha
    Nagyon érdekelne hogy fedezte fel az erejét. Egyszer a saját anyja nem tudta, hogy ő ki, és leesett neki? XD Félre a viccet, biztos erre is van már valami elképzelésed Spirit.

    Névtelen gumikacsa

    VálaszTörlés
  91. tényleg! Russeles pillanatképekre még nem is gondoltam,d e tnyleg jó lenne szerintem is:):):)
    hajrá hsz-ek!!!!
    Tényleg megtudnánk így a képességének korlátait...meg egy kicsit az előtörténetét...
    Andi

    VálaszTörlés
  92. No, újra elolvastam, és megpróbáltam kicsit összerendezni a gondolataimat a fejezettel kapcsolatban:
    Végre fény derült több olyan dologra, amit nem tudtunk, de már nagyon vártuk, hogy kiderüljön, pl. hogy Maria mivel tartja sakkban Cullenéket, zseniális ötlet tőle (illetve tőled ;), jól kifundálta a dolgot. Bár azon gondolkodtam, hogy Edward gondolatolvasó képességét bevetve csak meg lehete valahogy találni azt a beépített embert, vagy Maria is képes rá, hogy eltitkolja a gondolatait Edward előtt?
    Az még nem derült ki, hogy Jasper mivel mérgesítette fel Alice-t, az erre vonatkozó találgatásaim változatlanok. Remélem, hamarosan kirukkolsz ezzel is. Meg persze Edward titkával, az is nagyon fúrja az oldalamat, de valahogy az az érzésem, hogy most nem annyira a romantikus szál fog előtérbe kerülni...
    Nate-ről ismét kiderült, milyen egyenes jellem, beismeri, hogy ő is hibázott, és vállalja ennek következményeit. Jasper úgyszintén, rendes volt tőle, hogy átvállalta Isabellától a kellemetlen hírek közlését.
    Jó volt olvasni, hogy Nate milyen rendületlenül bízik Josh-ban (a pillanatképek óta még jobban értjük kettejük kapcsolatát), nagyon remélem, hogy nem kell csalódnia... Viszont hogy azóta (és ez, ha jól emlékszem, csak egy nap!) még 4-en csatlakoztak Jade-hez, megdöbbentő és sokkoló. Tényleg nem marad más megoldás, mint hogy elköltöznek, remélhetőleg Nate meg tudja győzni a fiatal farkasokat, hogy ne Jade-et kövessék...
    A költözés mindenkinek fájdalmas lesz, ez biztos, pesze főleg Isának és a farkasoknak, de örülök, hogy az egyértelmű, hogy Isa is megy, nagyon rossz lett volna, ha újra elszakadnak egymástól... De valahogy van egy olyan érzésem, hogy még nem biztos, hogy tényleg elmennek, esetleg Russel segítségével megoldódhatnának a dolgok, ahogy már többen utaltak rá. Vagy ha el is mennek, hamar visszajönnek - nem tudom elképzelni a sztorit huzamosabban a farkasok nélkül. Kíváncsi vagyok, hogy az az esemény, amire a Benjis pillanatképekben utaltál, hogyan függ össze az elmenetelükkel. De azt hiszem, hogy az inkább egy későbbi eseményre utalhat majd a 3. könyvben, mert addig még hónapok telnek el.
    Több kérdés is nagyon izgat még, kíváncsi vagyok, a partyra elmennek-e végül (a 24 órába még belefér - bár jobban el tudom képzelni, hogy ezt az időt inkább La Push-ban töltené Isa...) És vajon mi lesz Russellel? Biztos, hogy van még célod vele és lesz szerepe a történet alakulásában. Meg amit már szintén többen kérdeztek, hogy kicsi Edwardot viszi-e magával Isa?
    Úgyhogy siess nagyon a folytatással, és nem tudom elégszer leírni, hogy nagyon köszönjük az élményt, amit minden egyes új résszel okozol nekünk!
    Puszi:
    Kata

    VálaszTörlés
  93. Ja, még annyit akartam írni, hogy annyira érzékletesen írtad le Isabella kínlódását, ahogy már fáj a feje mert szétveti a sok titok, utána meg a fájdalmát a költözés miatt... Teljesen együtt szenvedtünk vele. A vége is annyira megható, ááá... Zseniális vagy! :)

    VálaszTörlés
  94. Jézusom, ez annyira, de annyira megható lett. Sírnom kellett végén. Olyan jól tudod érzékeltetni a kapcsolatok erősségét. Illetve annyira örülök, hogy egy pár titokra fényderült. A kérdéseim ugyan azok, mint az előttem szólóaknak, így nem írom le méégegyszer. Én is valami hasonlót gondolok Russellel kapcsolatban, mint A.Kata. Kíváncsian várom a folytatást.
    Nixy

    VálaszTörlés
  95. szioka:)
    hááát tömény egy fejezet volt az tuti...mindenki titkolt már mindent és örülök h pár dolog végre a helyére került:)
    rájöttem h Mariat és Jadet ugyanugy utálom :@ annyira kis számító dög mindkettő:@
    de most akkor Jade és az az Oray gyerek nincs kitiltva LP-ból? mert ha igen akkor a srác h tud további srácokat gyűjteni Jade-nek?
    Istenem Cullenék ne menjenek el:( nemakaroooom:( xD totál kiváncsi lettem h mostmár mi lesz Russellel, mindenkit eléggé foglalkoztat a dolog:D
    Spirit remélem hamar jön a folyti:)
    Puszim,Tuccko:)

    VálaszTörlés
  96. Szia Spirit!

    Fantasztikus lett ez a fejezet!
    És igen, sok, sok mindenre fény derült, de szerintem egyáltalán nem volt tömény, és nagyon érthető lett!!!
    Így már minden világos :)
    Szinte hihetetlen, hogy milyen jó érzés, hogy mostmár mindent tisztán látok! :)
    Innentől kezdve, még inkább kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a folytatásban, de végre nem az az érzésem, hogy áááá, mindjárt lefejelem a monitort :):):)

    ami viszont nagyon érdekelne, hogy szegény Russsellel mi fog történni, mert az amúgy is sérült kis lelkének nem hiszem, hogy olyan jót fog tenni ha a kertisütést kihagyják....
    Hacsak....
    Hisz Russelék nem hiszem, hogy La Push területén belül laknak...
    Hisz meddig tarthat vámpíréknál a költözködés, olyan tempónál, amire ők képesek... :)
    Főleg úgy, hogy volt már rá példa, hogy csapot-papot otthagyva továbbálltak egy jó időre...
    Szóval, biztos hogy nem a buli az első, amihez leginkébb kedvük lehet, de mi van, ha Isabella miatt mégis ráveszik magukat...
    Na mindegy, majd kiderül :)

    Gabó

    VálaszTörlés
  97. Kedves Spirit...muszáj volt megríkatnod? :)

    Kezdjük az elejével : Meglepődtem azon, hogy Nate elakar menni arra a bizonyos partyra, de én is biztos vagyok benne, hogy nem történt volna semmi rossz. A Cullenek, meg Nate is van már annyira tapasztalt, hogy nem ugrottak volna egymásnak.
    Ezután jött még egy titok..nem csalódtam Jasper-ben. Kedves volt tőle, hogy közbe lépett, és levette Isabella váláról ezt a nyomós súlyt. Én se tudtam volna Isa helyében elmondani ezt a titkot, hiszen lehet, hogy ezzel veszélybe sodrom azokat, akiket szeretek..:)
    És aztán ott van az a fránya elköltözés, amikor történetesen kicsordultak a könnyeim. Persze, megértem Edwardékat, ez jelenleg a legépszerűbb ötlet, de hát egyben a legszomorúbb is. Az elején még nem igazán kedveltem a falkát, de mára már teljesen megszerettem őket..*.* Az zavart, hogy Jonathan-nak is megtetszett Isabella, és nem voltam benne biztos, hogy Isa majd ellen tud állni, de szerencsére sikerült. Annyira kár, hogy most csak úgy "hipp-hopp" eltűnnak majd..:( A legrosszabb Nate-nek, hiszen ő még mindig érzelmeket táplál Isabella iránt...:s Na meg ott van Benji is. Egyedül Isa állt mellette a bevésődsés terén..és ők igazán jó lelki támaszok lettek volna egymásnak :)
    Nem mehetnek csak úgy el.. :'( Remélem, hogy azért a továbbiakban is lesz szereprük a farkasoknak *.* Kíváncsi leszek arra az új életre, amit majd ott fognak kezdeni, ahova mennek.
    Éss ott van az a álnok nőszemély Maria. Még emberi kapcsolatai is vannak...:@ Azért, hogy magát biztonságba tudja, feláldozná a Cullenek meg a vérfarkasok életét is..:@ És emellett nem teljesen épszerű se aterve, mert ismét bajba sodorja magát, ha kiadja azt a levelet..
    Ennyi lenne.:)
    Várom a következő fejezetet ;)
    És ismét csak gratulálni tudok!
    Sok puszi: Flohh

    VálaszTörlés
  98. ÓÓ Spirit!!:O:)
    Ez annyira szép...most könnyes lett a szemem. Olyan szomorú és bonyolult ez az egész. :(:(
    Mostmár nagyon utálom Jade-et!! Maria meg...nem lehetne kiírni őket a történetből??:D:D:P csak bajt okoznak. Bár tudom akkor nem lenne ennyire izgi ez az egész történet.
    és ha Maria elmenne Cullenéktől, és Jde meg követné??? na? vagy ez túl egyszerű így gondolom:P:)
    Nagyon tetszik...IMÁDOM!!

    VálaszTörlés
  99. A vége az tényleg szomorú:(:( most kicsit rossz kedvem lett.
    De van valami amit nem értek...Jade még mindig La Pushban van?? de nem lett elkergetve???
    Nate nem kergette el? vagy csak el lett zavarva de utánna visszajött??
    Cullenék messze fognak költözni La Push-tól?-> mert ha annyira nem akkor néha meglátogathatná a farkasokat:):D

    VálaszTörlés
  100. Kedves Spirit!
    Ez a fejezet is izgalmas volt, de nem mondanám, hogy ez lett a kedvencem.
    Félek, hogy a következő fejezet végig a búcsúzkodásról fog szólni.
    Szegény Russel...hoppon maradt!
    Bár még mindig nem derült ki, hogy Alice és Jasper miért vesztek össze...
    Van egy olyan érzésem, hogy biztosan lesz benne valami csavar. Mármint lehet, hogy Isa mégsem fog elmenni, mert a falkának szüksége lesz rá és Edwardnak itt kell, majd hagynia.
    Jah és szerintem az éjszakai kárpótlás is el fog maradni. :)
    Nate pedig úgy viselkedik Isaval mintha a barátnője lenne, ez aranyos, de azért kicsit visszavehetne magából.
    Teljesen hihetetlen a számomra, hogy az új farkasok Jade falkájába csatlakoznak. Nem is értem, hoy dönthetnek így. Remélem sikerül meggyőzni őket, hogy Nate az igazi Alfa és Jade elhúz a fenébe, meg Maria is. És akkor az egész Cullen család újra boldog lehet és megint minden VERY HAPPY lenne...
    Már nagyon várom az új fejezetet!!!
    Puszi B.J.

    VálaszTörlés
  101. Szia!Nem lehet igaz,hogy már megint el kell menniük Forksból.Légyszíííííííííves találj ki valamit,hogy ne kelljen(pl:Mariara rátalálhatna Jade,Maria elmenekülne előle és a többit rád hagyom)elmenniük LÉGYSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍ.
    Ja és ha az őrületbe akarsz kergetni9 minket,akkor megsúgom,hogy jófele tartassz.:DKiborulok,ha csak arra gondolok,hogy nem tudom elolvasni a következő fejezetet.
    Nagyon tetszett hogy sokat írtál és a fejezet is.Nagyon meglepett az,hogy el kell menniük és hogy így döntöttek.Nagyon elszomorodtam,hogy így döntöttek.
    Kopi

    VálaszTörlés
  102. szia! bocsánat hogy ezt mondom de szerintem a kicsi Edwardot nagyon elszoktad hanyagolni.
    és nehhogymáár elmenjenek forksbóól!!
    esküszöm nagyon ritkán hatósok meg könyvön vagy filmen de most már majdnem sírtam. és ez tényleg nagy szó nálam :D ! nagyon jó vagy!

    VálaszTörlés
  103. Szijja!
    FANTASZTIKUS!!!!
    Hát ez egy tömör fejezet lett!
    A titkokra fény derült:)
    Erre a költözésre kíváncsi vok h mi lesz belőle!
    Edward tervével mi lesz így?
    Nagyon várom a folytit:D
    Puszi
    Niki

    VálaszTörlés
  104. Szia!

    Azt hiszem rájöttem arra, hogy hogyan fogják megoldani a Jasperes problémát. :D
    Amúgy ügyesen írsz! Így tovább

    VálaszTörlés
  105. Hali!
    Jajjj ne már hogy elmennek!!!!!
    Segítsen nekik Russel, törölje ki Jade emlékeit és minden rendben lesz!!!
    Ne menjenek el lécccciii, Mariat meg hagyják a fenébe
    pusz
    Szabina

    VálaszTörlés
  106. Szia!

    Végre fény derült a titkokra!!! Ideje volt már, mert meg őrültem a kíváncsiságban :D Szerintem Russel-nek nem véletlen az a képessége, ami :) Biztos, hogy nagy szerepe lesz még. Remélem Edward tényleg nem megy Isa nélkül sehova... nem is mehetnének a bevésődés miatt, ugye? ÁÁÁÁ írtó klassz vagy, nem bírom kivárni a következőt :D

    VálaszTörlés
  107. Azon gondolkoztam, amit Mismouth meg később Sylvi felvetett, hogy Nate nem engedné alkalmazni a farkasokon Russel képességét. Szerintem, bár az igaz, hogy a demokrácia híve, azért egy ilyen esetben megfontolná, hogy megengedi-e. Meg végülis elég lenne Jade-en alkalmazni, ha ő elfelejt mindent, nem vezetné a Cullenek és Maria ellen az új farkasokat.

    VálaszTörlés
  108. Meg az is érdekes felvetés, hogy vajon mik Russel képességének a határai, képes-e egy több mint száz éves emléket kitörölni (és akkor vajon onnantól kezdve az összes emlék törlődik? Ennek igen érdekes hatásai lehetnek...) Én is támogatom a "Pillanatképeket kérünk Russelről" kampányt. :)
    Judith írta, hogy farkasokra nem hat a képessége, de szerintem ilyen nem derült ki eddig. Edward azt mondta, hogy rájuk, vámpírokra nem hat, de csak azért, mert ha meglátják, hogy furcsán néz, el tudnak tűnni egy pillanat alatt. De mondjuk Mariát le lehetne fogni. :)

    VálaszTörlés
  109. és ha Russel gyakorol, akkor lehet hogy nem látszik az arcán:) szerintem ki lehetne fejleszteni, hogy ne látszódjon...szerintetek? És tényleg csak a határait kellene kideríteni...hogy tud-e keresgélni az emlékek között...ráguglizik, kiszelektálja, és lomtárba teszi:):):)
    Andi

    ja, és a cél érdekében Nate biztos benne lenne, hogy Jade-nek egy-két emlékét kitöröljék...meg nem is kell olyan drasztikusan! csak azon az emberen, meg Marian, hogy vele volt Jazz...Jade-nek nem is lenne muszáj törölni az emlékeket...

    VálaszTörlés
  110. Bocs, még egy hsz-re reagálnék. :)
    Tuccko kérdezte, hogy Ouray hogy tudott beszélni a fiatal farkasokkal, ő nem lett kitiltva?
    Én úgy gondolom, hogy Nate csak Jade-et küldte el, hiszen Ouray-nek még azt mondta búcsúzáskor, hogy gondolja meg és csatlakozzon inkább hozzá.
    Egyébként én sem értettem először, hogy hogy tudott Jade még újabb farkasokat toborozni, ha el kellett hagynia La Push-t, de aztán elolvastam fogyelmesebben, hogy Ouray volt a kerítő... Remélem, hogy előbb-utóbb észhez térnek és nem hagyják el a családjukat Jade miatt. Bár, ha ő alfaként rájuk parancsol...

    VálaszTörlés
  111. Szerintem Russel képessége csak Isabellára nem hat, mert neki van mentális pajzsa. Hisz Edward mondta, h akár az ő emlékeiket is kitörölheti. Szóval a farkasokon is hatna... És tényleg abba bele sem merek gondolni, h milyen lenne vámpírként...

    VálaszTörlés
  112. Szijja!!!

    EZ NAGYON FONTOS LESZ AMIT ÍROK,KÉRLEK OLVASD VÉGIG,MERT ÖRÜLNI FOGSZ!
    (persze csak akkor ha még nem hallottál róla:S)

    először is azt kell megemlítenem h. nagyon szégyellem magam, mert már rég nem írtam...vagy legalábbis nem olyan rendszeresen mint az elején:S
    De lelkesen olvastam az összes fejezetet mint eddig,és mint mindig csodálatos amit írsz!

    Külön még bűnösnek érzem magam h. nem segítettem neked ,amikor kérted h. írjunk rólad pár szót h. hogyan is írsz.....

    De találtam neked ma egy oldalt!!:D
    Lehet hogy már megtaláltad,de úgy gondoltam, hogy mindenképpen írok neked ezzel kapcsolatban.:)
    Nem néztem utána alaposan,de rögtön te jutottál eszembe!:D
    A Novum pro Kiadó KÉZIRATOKat fogad!:D

    itt a link: http://www.novumverlag.hu/page/65/
    az oldal közepén találod a 'További információ',és a 'Tippek a kézirat beküldéséhez' címkéket!

    nagyon remélem h. sikerül kiadatni a könyvedet Kedves!
    szerintem nagyon tehetséges vagy Drága,és ezt mások is észre fogják venni!:D

    Sok puszit,ihletet,és még több szerencsét!:*

    VálaszTörlés
  113. Sziasztok! Elég régen olvastam már ami azt illeti..kb. a találkozó óta időm se volt leülni és belevetni magam a szavak tengerébe, de mivel most szünet volt így..megtört a jég..és sikeredett..istenem, hogy bírtam én ezt ki ilyen sokáig??(Ez egy költői kérdés volt..:D)szóval még mindig gratulálok, eszméletlen jók lettek a fejezetek. Kifejezetten tetszett ez a rész is...egészen szomorú hatást értél el vele..szerintem. Bele sem merek gondolni nekem milyen érzés lenne a családom és a szerelmem között választani(mert lényegébe így van, ha jobban belegondolunk, mert Isabella csak Edward nélkül lenne képtelen élni a többiek távollétét túlélné. De sajnos, ha a Cullen-ek mennek, akkor Edward sem maradhat. Na ez elég érdekes lenne.) Most képzeljétek el..a Cullenek elmennek, és Isabellának valamiért ott kellene maradnia a rezervátumba...és Edward vissza jönne Forks-ba, és találkozna Isabellával...és akkor jönnének a bonyodalmak, hiszen Jade megtudja hogy a Cullen-ek Maria cinkosai voltak és megakarná ölni, de a Jonathan és a falkája Edward mellé állna...milyen jó kis harcot lehetne belőle csinálni és valami kis furfangos csavarral meglehetne oldani az új falka problémáját is, mert mondjuk a fiatal farkasok észrevennék Jade valódi szándékait és Jonathan mellé állnának a harcban...nekem tetszene bár ez csak egy ötlet volt..szóval még mindig tisztelgek előttetek..szeretlek titeket hiányoztok(Spirit is és Szandi is és persze azok is akikkel összebarátkoztunk a találkozón.) Sok puszi mindenkinek.

    VálaszTörlés
  114. hűha!!:O az igen:D
    sztem nem volt bonyolult a cselekmény..de azért elolvasom mégegyszer!:D
    kivi leszek ebből mi sül ki!:D

    VálaszTörlés
  115. Szia!
    Ez nagyon megható fejezet volt. :) Itt eléggé felerősödött Isabella kapcsolata a többiekkel. Azt viszont nem gondoltam volna, hogy Isabella ennyire érzelgős típus lenne. Szerintem teljesen érthető volt a történet, egyedül egy homályos rész maradt nekem:
    "- Nem várhatjuk el Jonathantól, hogy tovább titkolózzon, és elveszítse az emberei bizalmát, ahogyan azt sem, hogy feláldozza magát és a barátait miattunk, ha Jade-ék megtámadnának minket. És ha mi elmegyünk, ő is jön majd utánunk, La Push-ban pedig újra béke lehet."
    Jonathan is elmegy? Vagy ez Jade-re vonatkozott?
    Amúgy gratulálok ehhez a fejezethez is és még sok ilyet szeretnék! :D
    Lulu

    VálaszTörlés
  116. Hello!

    szerintem ez egy isteni feji volt. Nagyon örülök, hogy végre néhány dologra fény derült. De még mindig nem világos, hogy mivolt a baj Alice és jasper között?

    Nagyon remélem, hogy Jade és MAria is életét veszti hamarosan márha az ilyen szukák léte életnek nevezhető.

    Szóval csak így tovább!!!!!!!!!4

    Hamar folytatást!!!!!!!!!!!!!!

    Evelin

    VálaszTörlés
  117. azta... a sírás kerülget. Mindig nagyon jók a részek, de ez most felülmúlta a felülmúlhatatlant. Most tényleg elfognak menni? Ne már... Én bírom Josh-t is meg Nate-et is és ők is kellenek! Na... azt hiszem, hogy ennél többet és értelmesebbet most így hirtelen nem tudok írni. Azt hiszem elolvasom mégegyszer...
    Siess a következő fejezettel!:)
    puszi: Nicky.

    VálaszTörlés
  118. Szia!

    Ez a feji is hihetetlenül jó lett! Én mindent megértettem! Akkor most a Cullenek elfognak menni és Isabella is velük megy? És mi lesz pici Eddel? Ő itt marad vagy elviszik magukkal? És Jade-nak nagyobb falkája lesz mint Nate-nek? Jajj annyira várom már a folytatást! Csak így tovább!

    Karola

    VálaszTörlés
  119. olyan sötét vagyok, de nemértem!

    VálaszTörlés
  120. Szerintem Russel nem tudna kitörölni több éves emlékeket. Még csak ember. Ha vámpír lesz esetleg majd valamikor, akkor felerősödik a képessége, és akkor majd talán ki tudja törölni a több éves emlékeket is. De így, emberként szerintem biztos, hogy nem. És mivel nem állnak úgy a dolgok, hogy a közeljövőben vámpír lesz, ezért valami más lesz a megoldás. :) Nem, valami más lesz... És pl: Jaspernél sem úgy volt, hogy amikor még ember volt, rögtön ennyire tudta befolyásolni a körülötte lévők képességét. Juca

    VálaszTörlés
  121. Nagyon nagyon tetszik!!:)
    De most akkor Cullenék tényleg elmennek végleg???
    Mi lesz most Isabellával? csak mert ő farkas...szóval így örökre elhagyja a falkáját?? na és a testvére, őt magával viszi?? De ha elkezdődik kicsi Ed-nél az átváltozás(persze ez még később lesz) de akkor is...ő farkas Cullenék meg vámpírok. Nem fog rájuk támadni a jövőben??
    Jade meg... fúúúj..nem szeretm. Már 4 farkas csatlakozott hozzá:S:S
    Na és Russellel mi lesz?? most Isa cserben hagyja...és a kertisütésre sem mennek majd el Cullenék??

    De azért nagyon IMÁDOM!!!
    puszi:Natííí91

    VálaszTörlés
  122. Hello.
    rendszeres olvasód vagyok és szeretném ha a blogomból is meglátogathatnák a tiéd mert nagyon jó!gondoltam ilik megkérdezni hogy kitehetem a blogod linkjét a blogomba???
    Viki

    VálaszTörlés
  123. szia spirit,ez nagyon szomoru:(:(de megis nagyon tecet,mikor fog kiderulni konkretan hogy mi van alice es jasperel?anyira elszomorit h szegeny alice szomorkodik,ha az a liba maria belemaszot eskuszom en apritom apro darabkakra;))nagyon varom a fojtatast,korul belol mikor lesz kesz?
    sok puszi

    VálaszTörlés
  124. szia/sziasztok! nagyon jó ez a fanfiction, nagyon szeretem! gratulálok hozzá.
    azt szeretném mondani, hogy egy barátnőmmel arra gondoltunk, hogy mi is írunk egy fanfiction-t. Még nem sok van a honlapon, csak az alaptörténet és a prológus, de már dolgozunk az első fejezeten. Ha meg tudjuk valósítani az elképzeléseinket, akkor egy jó kis történet fog kisülni belőle. Ha úgy gondoljátok olvassátok el az eddigi részt, és a többit is ha majd fennt lesz.előre is köszönöm/köszönjük.

    www.immortal-nightfall.blogspot.hu

    puszi: Niky (és közvetetten Meli)

    VálaszTörlés
  125. Szia!
    Egyszerűen szóhoz sem jutok! Alig pár napja „tévedtem” erre az oldalra, de másfél nap alatt kiolvastam az egész ”múlt árnyai”-t és a „jövő reménysége” eddigi összes fejezetét. Egyszerűen nem bírtam felkelni a gép elől, mintha hipnotizált volna! A végére már majdnem vattát köptem, mert addig sem voltam képes abbahagyni az olvasást, hogy kimenjek 1 pohár vízért:)
    Én is sokat gondolkodtam, hogy írok folytatást, de sajna nekem semmi eredeti nem jutott az eszembe, így még jobban csodállak, hogy milyen történettel kápráztatsz el bennünket, arról nem is beszélve, hogy milyen köntösbe öltözteted ezt az egészet. Szóval le a kalappal.
    1 szó, mint100, nagyon tetszik, és remélem nem kell túl sokat várni a folytatásra:)
    Szép napot!

    VálaszTörlés
  126. Hű, a végét megkönnyeztem... Nem semmi, ahogy csűröd-csavarod a sztorit. Le a kalappal előtted!
    Már eléggé unom a Twilighton alapuló történeteket, de a tiéd nagyon tetszik.
    Remélem, minden rendeződik majd a farkasokkal és Cullenékkel. Úgy sajnálnám, ha Isabellának el kellene szakadnia a falkától.
    Nagyon várom a folytatást!
    Szép napot!

    VálaszTörlés
  127. sziasztok...
    nekem van egy sejtésem :)))
    igenis Cullenék el fognak menni, Izával együtt, a bucsuzáskor pedig Nate odaadja Izának a fehét kőből faragott kisfarkast (ha jól emlékszem még nem adta Izának) s ezzel lesz vége a 2.könyvnek. persze a bucsuzásig még van 24 órájuk, s mint tudjuk addig sok-sok dolog történhet :))
    mit gondoltok?

    VálaszTörlés
  128. nagyon okosan írod az egész történetet gratulálok!
    Jazz-től igazán lovagias volt, hogy ő mondta el Isa helyett!!
    Hm...Cullenék mennek...remélem azért Isabella is megy velük!
    xxx

    VálaszTörlés
  129. Nagyon jó volt a fejezet, bla-bla!

    Szóval szerintem úgysem fognak elmenni! Isa ráveszi őket, mert elég jó indokai vannak! Szerintem lehet, hogy Russel is velük megy, végülis nem elképzelhetetlen...

    A másik meg az, hogy szeretném már megvenni a könyvedet!!!! Kaptál értesítést a többi könyvkiadótól? Adj erről vmi publikus hírt!

    Tervezel vmi különleges fejezetet halloweenre?

    VálaszTörlés
  130. Jé most esett le a megoldás!!

    Jön Russel és kitörli mindenkiből akiből kell az emlékeket. (Itt gondolok Jade-re, és a követőire)

    SZÓVAL ISABELLÁÉK MARADNAK!*nagyon örül a fejének*

    WoW. Ennyire értelmes dolog még sohasem jutott eszembe.

    U.I.:Nem olvastam el az összes komit, szóval lehet, hogy már valaki leírta előttem. *pirul, ha így lenne*

    VálaszTörlés
  131. Hé, emberek, mi ez a lustaság, nem szeretnétek gyorsan olvasni a frisst?!?
    Teljesen el vagyok kenődve, hogy nem gyűlnek a kommentek... :(
    Erőltessétek meg az agyatokat egy kicsit, és írjatok még, ha jutottatok valamire!

    Én azon gondolkoztam, hogy vajon mivel fog most folytatódni a történet. Gondolom, Isabella most hazamegy elköszönni a falka tagjaitól, biztosan lesz megint egy-két szívszorító jelenetben részünk. Kíváncsi vagyok, vajon a kertipartira elmennek-e még, hiszen Isa biztos sajnálná, ha magyarázat nélkül tűnnének el Russel elől, ugyanakkor biztosan szívesebben töltené az utolsó órákat La Push-ban. Szerintetek?

    VálaszTörlés
  132. Emy ami neked leesett az nekem is most esett le bár csak azért mert így összegezve leírtad:):)
    Én sem olvastam végig az összes komit. Valahogy nincs türelmem meg időm hozzá:O:O
    Bár azt én nem értem ,hogy Edward tervezett valamit?? amit még nem tudom hogy mi...szóval ha elköltöznek akkor is sikerül megcsinálnia azt amit tervezett??
    na és Russellel mi lesz? mert ha Isaék tényleg elmennek akkor biztos elég rossz lesz neki..és olyan cserbenhagyott érzése lesz(remélem ez értelmes így:O:D)!!
    De azért nagyon imádom hiába ilyen kusza dolgok vannak benne!! Pont ezért jó!!

    VálaszTörlés
  133. Hey! Mindenki! Ti most komolyan elgondolkodtatok azon h elköltöznek???!!! Na nemááár!:D BIZTOS H NEM! (ugye nem?:D)
    Mindig elolvasok minden fejezetet, de nem szoktam hozzászólást írni.Ma úgy éreztem muszáj...:)
    (nah jó a "mentsük meg Josht" kampányba besegítettem, bevallom:$)
    puszi: $z@ß

    VálaszTörlés
  134. Fogalmam sincs, hogy mit talál ki Spirit, vagyis Isa meg Ed, meg egyáltalán a család...szóval nem mondok olyat, hogy gyse költöznek el...csak olyat, hogy szerintem melyek a lehetséges utak a jövőre nézve:
    1.,Isa sajnálja Russt, őt megsajnálva Cullenék úgy döntenek, hogy smemi rossz nem származhat abból, ha elmennek a kertipartira, így nem lesz gyanús, hogy hipp-hopp leléptek...A flekken-és szalonnasütés után elhúzzák a csíkot, és így meg van nyugodva a lelkiismeret...
    2.,Nem mennek el a kertipartira, nem akarnak idő előtt belebonyoldóni a Russel-dologba, mert ha így lelépnek, a fiú gyanakodni fog!Inkább szép csöndben elsunnyognak amikor senki nem néz oda! Isa nem ehet a flekkenből:(
    3.,Isa előáll azzal, hogy ez az egész megfutamodás...a farkasokkal együtt erősek, kitalálja a Russel-képesség-felhasználós(előzőkben már leírtam) -trükköt, Alice támogatja->Jazz támogatja->Carlisle átgondolja, stb...tehát maradnak->hússütés, stb...
    Azonban...
    Mindenzek előtt, msot Isa és Nate elmegy La Pushba, ahol közlik a többiekkel a szomorú távozás-hírt, a lányok sírnak, a fiúk is sírnak, Josh ráförmed Isara, hogy a vámpírok fontosabbak? És az öcsédet remélem nem akarod elvinni...ebből új bonyodalom...Isa szerintem el fog bizonytalanodni az egész elmenős dologban...ezután fogja átgondolni a fenti lehetőségeket, vagy másokat, vagy többet, vagy kevesebbet...
    És sírós jelenetek következnek, személyes, családi, megható beszélgetések, kibékülések, meg iylenek...Saore reméelm, nem lesz rosszabbul...
    Tehát ezeket képzeltem bele a dologba, lehet, hogy teljesen más elsz, csak elgondolkodtam, és elképzeltem...:):):)
    Írjatok!!!!!!!!!!!!
    (és szerintem még mindig nem megyünk sokra annyival, hogy jó volt a feji, várom a következőt...)
    hajrá csajok!
    puszi mindenkinek!
    Andi

    VálaszTörlés
  135. Sziasztok!

    Sajnos sztem sem érjük most el a kitűzött hsz-számot ;( Síírok, síírok ;(

    Spirit Drága, abban az esteben mikor olvashatjuk a következő fejezetet, ha a komik célszáma nem kerül átlépésre? Ugye nem kell sokat várni? ;(

    Ez a feji egyébként elég tömör volt, valóban, de nem gond, összeszedtük a dolgokat :)

    Andi, teljesen egyet értek Veled! :) Komolyan. Josh biztos nem nézné jó szemmel, ha Isa holmi vámpírok "karmai" közé vinné a kicsi Edward-ot.

    És hogy elhagyják-e La Push-t? Hm... nem hiszem, sztem most, ennek a könyvnek a végén (persze remélem, jó sok szép hosszú feji van még ;), lesz még egy nagy konfliktus, egy nagy összeveszés és talán konkrét fizikai harc is.

    Én arra voksolok, hogy a Jade-szál most fog véget érni, Jade is véget fog érni, konkrétan pl Josh győzi le a kétszínűsége miatt, vagy vmelyik másik farkas.

    Maria gyanúm szerint már a következő kötet fő cselekményszálának előhírnöke a sztoriban, nem hiszem, hogy a nagy vége-nézeteltérésben benne lesz az összes szereplő, Jade is, Maria is, sőt, Russell is besegít, mert sztem az már talán egy kicsit túl bonyolult lenne, de persze ha így lesz, majd koncentrálok ezerrel :D Ahogy Te véled, Spirit :)

    Russell pedig... fogalmam sincs :) Ő is előhírnök akkor, a végére "marad" Jade kiiktatása.

    A legfontosabb viszont, Spirit, Te bármit írsz is, az biztos, hogy nagyon jó lesz! Tényleg így gondolom. :) Gratulálok, immár sokadszorra! :)

    Akármilyen sorsot szánsz Josh-nak, én azt támogatom. Amit Te kitalálsz. Én azt az ötletet pártolom, hogy mindig, de mindig, az a legeslegjobb, ha csak és kizárólag az író fonja a történet fonalát. És mivel Te egy roppant tehetséges író vagy, egészen biztos vagyok benne, hogy az úgy lesz a legjobb, amiként azt Te megtervezed :)

    Hajrá többiek, azért gyűljenek a hsz-ek :)
    Avagy Spirit, kérlek, könyörülj rajtunk :)

    MInden jót mindenkinek :)

    Üüdv
    ZyZy

    VálaszTörlés
  136. Szija!!

    Először is hagyj mondjam el, hogy nekem nagyon tetszett ez a rész. CSÚCS VOLT!! Másodszor viszont a szívem szakadt meg, a legvégén. Most el fog menni Izabella is? Mennyi most a limit, mert már nagyon várom a folytatást. Szegény Nate :( Most ő is sírt a végén? Nagyon várom már.
    Mi lesz Jade-del és a többi farkassal? Már vannak vagy 4-5-en. Remélem a fiatalok észhez térnek. Mondanám, hogy Jade kipurcanhatna, de akkor mi lenne Joshsal?
    Várom a következőt

    VálaszTörlés
  137. Kedves Spirit :)
    Elsősorban szeretnék gratulálni neked,mert nagyon jól írsz :) Nekem személy szerint teljesen érthető volt az egész :)
    Kíváncsian várom hogy mi lesz most Edwardékkal és persze Russelel is :).....Én már tűkön ülök ;)
    Sok sikert a továbbiakban :)
    Puszi
    (: Adry :)

    VálaszTörlés
  138. SZeretném olvasni a kövi részt!

    Igazából minden kérdésre az a válasz, hogy "Russel". Russel jön, lát, és alig győz segítséget nyújtani.

    Az is az eszembe jutott, hogy Cullenék átváltoztatják Russelt, hogy felerősödjön az ereje, és aztán "csatába szállnak" Jade-del. (vagy inkább a szőke agyával) :) *szentül hiszi, hogy igaza van*

    A számhatár mindíg csak nő? Egyre több? Mert eddig mindíg magasabb, és magasabb volt.
    Puszi: Emy. (a kis olvasás-hiányos)

    VálaszTörlés
  139. Hmm... azt hiszem Spirit azt írta, h ha nem gyűlik össze az adott szám, akkor 1 héten belül mindenképpen lesz friss!!! :)

    VálaszTörlés
  140. hm... most nem tudok szóhoz jutni. egyszerűen annyira... igazian írsz, hogy én ezt az egészet átélem. köszönöm neked ezt, hogy néha kiszakadhatok az emberi problémákkal teli életemből, és Isabellaként egy vérfarkas ÉS egy ember másféle problémáival küzdhessek. még mindig az utolsó, teljesen valósághűen lefestett képed hatása alatt vagyok. most bocsáss meg, de valahogy meg kell vigasztalnom Nate-et...

    puszi: jajj ne, már nem is tudom ki vagyok. ja eszembe jutott: anlyra.
    tehát még1szer köszönöm.

    VálaszTörlés
  141. *-* Na, erre nem számítottam.. Annyi minden kavarog most a fejemben.. Nem is tudom leírni őket.. Még nem.. Ezt el sem hiszem.. Ezt a fordulatot.. Bevallom, én a végén elpityeredtem, sőt, ami azt illeti, még most is folyik a könnyem.. Nem bírom ki, hogy ne olvassam tovább.. Annyira.. Áh.. Erre nem tudok mit mondani.. Az eddigi egyik legjobb fejezet.. Túltesz néhány Edwardos-Isabellás fejezeten is.. Imádtam.. Na, folytatom, mert értelmeset úgysem tudok írni.:') Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés