.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. október 16., péntek

A jövő reménysége - 22. fejezet

22. FARKASVÉR



EDWARD SIETŐS LÉPTEKKEL tartott felénk a 3-as számú épületből kilépve. Az arca feszült volt – először azt hittem, hogy Jonathan feltűnése miatt, de aztán észrevettem, hogy nem őt bámulja, hanem engem. Még mindig az Alfám mellett álldogáltam kissé összezavarodva az előbb történtek miatt, aztán hirtelen rájöttem, hogy mi lehet Edward lelki állapotának az oka. Hallotta, vagy valaki gondolataiból kiolvasta, hogy mi történt az előbb. Biztos voltam benne, hogy ezért ideges.

- Minden rendben? – állt meg közvetlenül előttem, miközben jobb kezét az arcomra csúsztatta, és aggódva nézett a szemeimbe.

- Persze, semmi bajom – bizonygattam. – Azokkal az idiótákkal fél kézzel is elbántam volna – húztam ki magam büszkén. Edward elfordította a pillantását rólam abba az irányba, amerre Dave-ék távoztak, és bár nem én voltam a gondolatolvasó, szinte biztos voltam benne, hogy különböző kínzási és gyilkossági módokon elmélkedik.

- Sajnálom, hogy nem értem ide időben… - váltak bűnbánóvá a vonásai, mikor újra rám nézett. – Mr. Hion feltartott.

- Most már valaki nekem is elmondaná, hogy mi történt? – fonta a mellkasa előtt össze a karját Nate durcásan. Tudtam, mit érezhet, engem is mindig bosszantott, ha mindenki más tudott valamit, amit én nem.

- Csak néhány idióta beszólt, de Russel, az a srác, akit láttál az előbb, elintézte őket… valahogyan… - bizonytalanodott el a hangom. A furcsa az volt, hogy Edward arcán valamiért nem láttam annak a döbbenetnek a nyomait, amit minden ember érzett volna egy ilyen furcsa dolgot tapasztalva – igaz, ő csak gondolatokon át láthatta a történteket, de akkor is meg kellett volna lepődnie. Mintha ő pontosan tudta volna, mit is tett Russel… – Most azonnal el kell mondanod! – csattantam fel. Edward értetlenséget játszva pislogott felém. – Tudom, hogy tudod! Ezt nem titkolhatod el előlem! Mi a fene volt ez Russellel? – ragadtam meg a kezét, mintha ezzel megakadályozhattam volna, hogy elmeneküljön a kérdéseim elől.

- Ő egy különleges ember – pillantott Nate-re sandán Edward, mintha félne előtte más titkát elfecsegni. – Alice, Jasper, te és… Bella – kezdte sorolni a személyeket végül. – Mind különleges képességekkel rendelkeztetek már emberként is. Rajtatok kívül is vannak képességgel bíró emberek, mint például Russel.

- De… Mit tud? Zombivá teszi az embereket? – vontam fel a szemöldökömet. Jonathan mellettem élesen kifújta a levegőt.

- Te kettesben hagytad egy… - Jonathan egy pillanatra elbizonytalanodott Russel megnevezését illetően. – egy ilyennel? Mi lett volna, ha baja esik? Ha bántja? – Edward gúnyosan megforgatta a szemeit.

- Először is, honnan kellett volna előre tudnom, hogy ez a kis bajkeverő óra helyett kettesben fog császkálni egy fiúval? – Hirtelen elpirultam a megfogalmazástól. Kinyitottam a számat, hogy megmagyarázzam a helyzetet, de Edward folytatta. – Másodszor, tudok olvasni Russel gondolataiban. Ha egy másodpercig is megfordult volna a fejében, hogy árt Isabellának, nem érdekel, hogy lebukom az egész iskola előtt, vámpírsebességgel vágtatok végig a folyosókon! – kérte ki magának a feltételezést, hogy a bajban magamra hagyna. Ahogy az épületekből elkezdtek kifelé özönleni az emberek, lehalkította a hangját. – Harmadszor, már egy éve figyelem Russelt. Tudja irányítani a képességét, így maximum csak pár percet vett volna el Isabella emlékeiből, és ez némi pillanatnyi zavarodottságon kívül semmi kárt nem okoz az adott személyben. Az viszont, mindenkire káros lett volna, ha lebukom az egész iskola előtt, mert végigsuhanok rajta, és elintézem azokat a kis mocskokat… – Hirtelen megértettem. A bizsergés a fejemben, és hogy most úgy érzem, mintha valaki összerázta volna az agyamat egy nagy turmixgép segítségével.

- Russel kitörölte az emlékeimet? Mit törölt ki? – estem kétségbe. Nem volt túl jó érzés, hogy valaki belepiszkált a szürkeállományomba.

- Ha hagynád, hogy elmondjam a négyet is, akkor kiderülne, hogy semmit – sóhajtott fel Edward. – A mentális pajzsod őt is kivédi. Hallottam a gondolataiban, hogy csak az utolsó pár percet akarja eltűntetni, hogy ne emlékezz arra, mit tett Dave-ékkel, de mint látjuk, emlékszel rájuk.

- Igen – bólintottam, de még mindig nem nyugodtam meg túlságosan.

- És mi miért nem tudunk arról, hogy ilyen emberek élnek a közelben? – érdeklődött Jonathan cseppet sem nyugodt felhanggal.

- Azért, mert ez Russel titka. Ha kiszivárog… Alice-t elmegyógyintézetbe zárták, csak mert nem hittek neki. Russellel ki tudja, mit tennének – feszült meg Edward arca. – De nem is ez lenne a legnagyobb gondunk!

- Miért, mi lenne nagyobb gond annál, minthogy valaki leszívhatja az agyunkat? – gúnyolódott Jonathan, mire Edward keserűen felnevetett.

- Egy hadseregnyi vámpír gyilkos képességekkel, akik pár óra alatt elpusztítanák az egész várost, hogy megszerezzenek egy ilyen fiút – fúródtak a mézarany szemek a sötétbarna tekintetbe.

- A Volturi? – emlékeztem vissza arra, amit Jasper mondott róluk még régebben. Egy vámpír uralkodócsalád, ami maga köré gyűjti a különleges vámpírokat. Mikor Edward bólintott, megborzongtam. – Idejönnének csak Russel miatt? – hitetlenkedtem. Egyetlen emberért kiirtani egy egész városnyi embert… Nőket, gyerekeket… Elképzelni sem tudtam, hogy lenne képes valaki ilyesmire.

- Igen. Ha úgy hiszik, hogy a képessége a hasznukra van, és képesek valami álindokkal megmagyarázni a támadásukat, akkor eljönnének érte – felelte Edward, miközben arrébbhúzott a falhoz, hogy a mellettünk elsiető diákok ne jöjjenek nekünk.

- Ez az a Volturi? Akik a mítoszokban is szerepelnek? – lépett közelebb hozzánk Jonathan is, bár láttam az arcán, hogy nem tetszik neki ez a barátian bizalmas közelség Edwarddal.

- Ők azok – bólintott Edward. – De nem lesz semmi gond, egészen addig, míg Russel rejtve tud maradni. Ezért kell hallgatnunk arról, hogy mit tud. Remélem, felfogtátok!

- Képzeld, felfogtuk! – morogta Jonathan maga elé. – De azért igazán szólhattatok volna…

- Igen, és nekem is – csatlakoztam az elégedetlenkedőhöz.

- Én mindent megtettem – tárta szét a karját Edward. – De te sosem hallgatsz az emberre… - szusszantott bosszúsan.

- Nem is mondtál semmit – néztem rá összeráncolt homlokkal.

- Szerinted, miért játszottam el a féltékenykedős jelenetet? – vonta fel a szemöldökét. – Azt hittem, hogy majd távol tartod magad tőle, ha úgy hiszed, zavar engem az, hogy a közeledben van. De persze, te annyira makacs vagy!

- Megjátszottad? – Hirtelen a hangom vagy fél oktávval magasabb lett a sértődöttségtől.

- Valahogy muszáj volt távol tartanom tőle… Vagy legalább is, muszáj volt megpróbálnom – húzta el a száját. – Ránk nem veszélyes Russel, mert amint furán nézne felénk, azonnal elhúznánk a csíkot, de abban nem voltam biztos, hogy te megúsznád-e törlés nélkül…

- Hát, most már tudjuk! – fontam össze magam előtt a karjaimat. – Ahogyan azt is, hogy milyen jó színész vagy. És nekem még lelkiismeret-furdalásom volt – horkantam fel bosszúsan. Nem tudtam, hogy az zavar-e jobban, hogy Edward megjátszotta magát előttem, vagy az, hogy valójában nem érzett féltékenységet. Tegnap még legyezgette a hiúságomat a gondolat, hogy Russel közeledése hozzám zavarja, de ez az illúzió most megszűnt, és ez igazán bosszantó érzés volt.

- Vihar a Paradicsomban… - nézett ránk elégedett mosollyal Nate. – Ez jobb, mint a tévé.

- Örülök, hogy mindenki ilyen jól szórakozik rajtam – indultam el az iskola épülete felé, hogy kihozzam a tanteremben hagyott táskámat, de Alice megelőzött. Lassú léptekkel ballagott felénk, kezében pedig ott lóbálta a hátizsákomat.

- Ezt Russel küldi – nyomta a kezembe, aztán meglepetten pillantott Jonathanra. – Idegesítő, hogy nem látlak titeket előre… - sóhajtott fel. – Szia!

- Szia, Alice! – Nate a gyakorlások miatt az ő közelségét szokta meg a legjobban, így vele legalább már gúnyos felhang nélkül is tudott kommunikálni.

- Akkor nem velünk jössz haza? – érdeklődött Alice felém fordulva. Kérdőn pillantottam az Alfámra.

- Meg kéne beszélnünk pár dolgot.

- Rendben – bólintottam, aztán elindultam az út másik végén parkoló autó felé. Edward alig két lépéssel ért be, és elém állva megállított. – Mit akarsz? – A hangom még mindig sértődött volt.

- Este átjössz?

- Megérdemled? – kérdeztem vissza. Edward nem válaszolt, csak a tekintetét rám szegezve állt előttem olyan arcot vágva, amit egy kölyökkutya is megirigyelhetett volna. Minden erőmmel azon voltam, hogy nemet mondjak neki, de túl gyenge voltam az ellentmondáshoz, mikor így nézett rám. – Rendben, átmegyek. – Hallottam magam mellett Jonathan bosszús horkantását, de próbáltam nem törődni vele. Edward közelebb lépett hozzám és előrehajolt – az utolsó pillanatban fordítottam félre a fejemet. Kaptam egy meglepett pillantást, Nate-től pedig egy elégedett röhögést. – Majd, ha megbocsátottam… Amit ki kell érdemelni – feleltem kihívó tekintettel. A mézszín szemek felszikráztak a kihívás okozta versenyszellemtől.

- Este kiérdemlem – hajolt Edward a fülemhez, én pedig aprót borzongtam.

- Meglátjuk – erőltettem magabiztos mosolyt az arcomra, bár tudtam, hogy már most elvesztettem ezt a meccset.

Edward megvárta, míg beszálltam az autóba és elindultunk, addig szinte égető érzést keltett a pillantása a bőrömön.

- Tudod, azért örülök, hogy tudsz neki nemet is mondani – törte meg a csendet egy idő után Jonathan.

- Persze, hogy tudok. Ha akarok… - vontam meg a vállamat. Bár általában nem nagyon akartam...

- Azért tényleg jobb lenne, ha kerülnéd mostantól ezt a Russel fiút.

- Talán… - néztem ki elgondolkozva az ablakon.

- Nem gondolod, hogy elég gyerekes dolog csak azért veszélybe sodorni magad, hogy ellenkezhess velünk? – pislantott rám Nate legalább olyan kioktatóan, mint Edward szokott, miközben lassított az egyik pirosat mutató közlekedési lámpánál.

- Nem azért talán. Egyszerűen csak sajnálom őt – szorítottam össze a számat, nehogy valami olyasmit is mondjak, ami miatt később megint megkapom az előbbi jelzőt. Az, ahogy Russel rám nézett, és szinte könyörgött a bocsánatomért és a barátságomért, miközben én azt sem tudtam, miről is beszél, az új információk tükrében teljesen más értelmet nyert. – Tudod, ha egyedül lennénk a titkunkkal, mi is szörnyen magányosak lennénk. Elég ijesztő lehet neki, amire képes. Én legalább is, megrémülnék. Talán, elmondhatnám neki, hogy tudom a titkát, és akkor megnyílhatna végre valakinek. Talán, azért is szólított meg már első nap, mert érezte, hogy bennem megbízhat – soroltam a hirtelen eszembe jutó dolgokat.

- Vagy talán, tudta, hogy te vagy az új lány, aki még nem tudja róla, hogy furcsa, megtetszettél neki, és úgy gondolta, bármit megtehetne veled, utána nem is emlékeznél rá – szorultak össze Nate ujjai a kormány körül.

- Edward azt mondta, hogy Russel jóindulatú – kértem ki magamnak a feltételezést újdonsült védencem nevében is.

- És a vérsz… Edward nem tévedhet?

- Nem – jelentettem ki határozottan. – És különben is tökéletes biztonságban vagyok. Az erőm a hússzorosa Russelének, és nem hat rajtam a képessége. – Jonathan hosszan kifújta a levegőt, de nem próbált megcáfolni. Talán, mert rájött, hogy igazam van, vagy egyszerűen csak túl makacsnak tartott.

Észre sem vettem, és már La Push-ban is voltunk. A gondolataim még mindig Russel körül forogtak, és fogalmam sem volt, mi is lenne a helyes. Távoltartani magam vagy segíteni. Mindkettőre értelmes érveim lettek volna, ezért végül úgy döntöttem, hogy jegelem ezt a problémát, úgy is van elég másik.

Hogy mennyire igazam volt, csak akkor döbbentem rá, mikor Jonathan beterelt a házába. A nappali teljesen át volt rendezve. A kanapét kivitték valahová a többi kisebb bútorral egyetemben, és egy fehér vizsgálóasztalt állítottak a helyére. Mellette egy gurítható asztalka volt, tele mindenféle orvosi felszereléssel.

- Átadtam a nappalit a kísérletekhez Dr. Cullennak. Azonnal itt lesz – magyarázta Nate, aztán a konyha felé indult.

- Klassz – morogtam az orrom alatt. Még valami, amiről elfelejtettek előre szólni. Úgy éreztem, az ide-oda ingázástól kimaradok egy csomó dologból, ami fontos lenne. A farkasok és Cullenék is megtartottak maguknak egy csomó titkot, és így elég nehéz volt összerakosgatni magamban a kirakós darabjait. Persze, én sem mondtam el mindent, de csak mások érdekében hallgattam, és így is szörnyen nehezemre esett magamban tartani, amiket megtudtam. De ez egy teljesen más helyzet volt…

A konyhában jelen volt szinte mindenki, Saorét és Juliette-et kivéve, így tudtam, hogy most megint valami komolyabb beszélgetésre számíthatok. Aidan szótlanul álldogált a fal mellett, míg Joshua és legnagyobb bosszúságomra Jade – nem értettem, miért kell részt vennie egy falkamegbeszélésen – elkülönülve várakoztak a hűtőszekrénynél. Benjamin az ablak mellett ült, és szinte nyilakat lövellő tekintettel bámult a testvérére, aki hasonló intenzitással nézett vissza rá. Már szörnyen kíváncsi voltam, mi is a probléma ezzel az egész bevésődéssel, de Jonathan egyelőre másfelé terelte a témát.

- Szóval, a doki és az alanyok nem sokára itt lesznek. Szeretném, ha mindenki fokozottan felügyelne mindenre. Jade, Benji, Isabella és én itt maradunk a házban, Joshua, Daniel és Aidan pedig odakint járőrözik – adta ki a feladatokat. Megkönnyebbültem, hogy nem járőrözésre osztottak be, és annak is örültem, hogy Benjaminnal egy csoportba kerültem – talán, lesz esélyem kiszedni belőle a részleteket. De legfőképpen azért voltam elégedett, mert így legalább szemmel tarthattam Jade-et, hogy nem tesz-e olyasmit, amivel árthat a szeretteimnek.

- És mi lesz vele? – bökött a fejével az öccse felé Daniel.

- Benjamin szépen továbbra is eljár az iskolába, és úgy viselkedik, mintha semmi sem történt volna! – nézett Nate az említettre, és a hangja parancsoló volt. Benji elkínzottan pislogott rá, aztán bólintott.

- Helyes, akkor most munkára! – eresztett minket szabadon az Alfánk.

Átsétáltam a nappaliba, és leültem a fal mellé a földre, míg a kinti szolgálatra beosztottak elhagyták a házat. Benjamin fáradt sóhajjal ült le mellém. Bizonytalanul felhúzta a lábait, aztán mikor rájött, hogy túl hosszúak, kinyújtotta őket. Aranyos volt, hogy bár kinézetre elment volna húsz évesnek is, mégis korához hűen esetlenül bánt a hirtelen megnőtt végtagjaival még mindig.

- Sajnálom, hogy a múltkor úgy rád förmedtem… - törtem meg a csendet. – Daniel pont előtte szúrt le, és dühös voltam. Nem rajtad kellett volna levezetnem.

- Semmi gond. Mostanában úgyis mindenki csak veszekszik velem. Már kezdem megszokni – konyultak lefelé a telt ajkak. Hirtelen összeszorult a mellkasom. Oldalra dőltem, és egy puszit nyomtam a barna arcbőrre.

- Tényleg nagyon sajnálom. Ha szeretnél beszélgetni, itt vagyok! – fogtam meg Benji kezét bíztatóan.

- Nem hagyják, hogy elmondjam neki! – tört ki belőle hirtelen. – Nem fogom kibírni, hogy csak az iskolában láthatom… - fordult felém hatalmasra nyílt szemekkel. – Én… folyton a közelében akarok lenni. Akkor is, ha csak nézhetem. Ez olyan… - tette a kezét a szíve fölé összeszorított ujjakkal, miközben kapkodva vette a levegőt a felindultságtól.

- Intenzív? – kérdeztem, mire heves bólogatást kaptam válaszul. – De nem értem… Miért ne találkozhatnál azzal a kislánnyal iskola után is?

- Hát… Mert… - pirult fülig Benjamin. – Ő már nem kislány. Ő egy igazi nő. És olyan gyönyörű… - csillant fel a tekintete, mintha épp most is látná bevésődése tárgyát. – Egész éjszaka fent voltam matekozni, és ma kihívott a táblához, és mikor megcsináltam azt a feladatot… Azt akarom, hogy mindig úgy nézzen rám!

- Te bevésődtél a matematika tanárnődbe? – hökkentem meg egy másodpercre. Így már érthető volt, hogy miért is voltak kiakadva a többiek. Nem elég, hogy Benji túl fiatal volt a szerelemhez, de a bevésődése még túl idős is volt hozzá. – Hány éves? – kérdeztem meg félve.

- Huszonhat – vágta rá lelkesen. Láttam rajta, hogy már az is boldoggá teszi, ha csak beszélhet róla. Talán, én voltam eddig az egyetlen, aki úgy hallgatta végig, hogy nem veszekedett vele… - Most jött az iskolába, mert Mr. Rutledge nyugdíjba vonult, hála az égnek – sóhajtott fel nem kis megkönnyebbüléssel, úgyhogy sejtettem, hogy viszonyult az előző tanárához.

- És hogy hívják? – igyekeztem eltitkolni az aggodalmamat, és inkább pozitívan álltam a dologhoz. Talán, Benjamin kevesebb hülyeséget csinál, és ami a fő, kevesebbet szenved majd, ha van valaki, akiben megbízhat ezzel kapcsolatban is.

- Lupe. Hát, nem sorsszerű? Még a neve is kötődik hozzám! – ült ki olyan széles vigyor Benji arcára, ami mosolygásra késztetett.

- Ez igazán klassz!

- A többiek szerint, egyáltalán nem az – komorult el megint. Nem szerettem ilyennek látni. Ahogyan Alice-t is fájt szomorúnak tudni, úgy Benjamint is. Ők ketten mindig olyan életvidámak voltak, és ha mégis rossz kedvük lett, azt nehezebb volt végignézni, mintha egy állandóan szomorkodó emberről lett volna szó.

- Tudom, mit érzel… - húztam el a számat.

- Igen, te tudod. – Ahogy Benjaminnal egymásra pillantottunk, hirtelen két dologra döbbentem rá. Az egyik, hogy sorstársak vagyunk, így segítenünk kell egymást, a másik pedig, hogy Benji sokkal érettebb lelkileg, mint azt korábban hittem. A bohókás természete és a kora ellenére, egy másodpercre megláttam benne a felnőtt férfit, aki nem sokára lesz.

- Beszélek majd Nate-tel – súgtam Benji fülébe, aztán felpattantam a földről, mert meghallottam az ismerős autó berregésének a hangját. Pár pillanat múlva a kocsi lefékezett a ház előtt, aztán Carlisle egy nagy dobozzal a kezében belépett az ajtón.

- Erre – jelent meg Jonathan és Jade, akik eddig a konyhában vártak. Carlisle letette a dobozt a földre, aztán mosolyogva rám pillantott.

- Szia! – léptem elé és megöleltem. Nagy meglepetésemre Benjamin is mellém sietett, és kinyújtotta a kezét Carlisle felé.

- Üdv, doki! Segítsek valamiben? – pillantott a doboz felé. Carlisle is megilletődött egy pillanatra – nem szokta meg, hogy ennyire bizalmasan köszöntik itt mások is rajtam kívül -, aztán megrázta Benji kezét.

- Azokat ki kéne még pakolni. Ha nem férnek az asztalra, hoztam egy másikat, kint van a csomagtartóban.

- Rendben, akkor munkára fel! – csapta össze a kezeit Benjamin, aztán rám kacsintott. Tényleg sorstársak vagyunk – mosolyogtam rá. Úgy tűnik, nem csak én éreztem így, és ettől valamiért boldogabbnak éreztem magam.

Lelkesen vettem át Carlisle autókulcsait, hogy behozzam az említett asztalkát, miközben kifelé menet elégedett pillantást vetettem Jade felé, akinek egy cseppet sem tetszett Benjamin viselkedése. Én viszont lelkesen könyveltem el magamban, hogy legalább egy farkas megpróbálja elfogadni a másik családomat.

Miután visszatértem a házba, felállítottam az összecsukható asztalt, és nekiálltam segíteni Benjinek a pakolászásban. A következő jó pár óra elég feszülten telt. Nate szép sorban beengedte a fiatalokat, akiken már látható volt, hogy nem sokára bekövetkezik náluk az átváltozás. Jade vért vett tőlük, és elvégzett néhány apróbb vizsgálatot, Carlisle pedig címkézte a kis kémcsöveket közben megkezdve a kísérleteket. Úgy vélte, muszáj a frissen lecsapolt véren kipróbálni az ellenszert, ezért is nem bízta a vizsgálatokat Jade-re, és volt jelen ő is a veszélyek ellenére.

Nate, Benji és én árgus szemekkel figyeltük a tesztalanyok minden egyes kis rezdülését. Elég kockázatos volt némelyikük közelébe engedni Carlisle-t, mivel nem tudhattuk előre, mikor történik meg az első átalakulás – és egy vámpír pár méteres körzetében lenni, tökéletes kiváltó ok lehetett volna rá.

Ahogy Ouray belépett a szobába, megfeszültem. Jade úgy tett, mintha nem is ismerné őt – még a nevét is megkérdezte -, én pedig majdnem felrobbantam a dühtől. Összeszorítottam az ajkaimat, hogy ne ordítsam a képébe, milyen egy hazug kis dög, a testi épségét pedig úgy garantáltam, hogy a karjaimat szorosan összefontam magam előtt.

- Csak egy kis szúrás lesz az egész… - mosolyodott el Jade, mire Ouray láthatóan megborzongott – biztos voltam benne, hogy ő nem az undortól, ahogyan én. Jade elszorította egy gumiszalaggal a felkarját, aztán megtöltötte az első kémcsövet vérrel. A vékony üvegcse hirtelen csúszott ki a kezéből, és mire felfoghattuk volna, mi történt, Carlisle már kapott is utána ösztönösen.

Ahogy az aranybarna szempár felnézett a sötét tekintetbe, végigfutott rajta a felismerés, hogy ostobán cselekedett – túl közel került Ouray-hez. Azonnal hátrébb ugrott, ahogy Ouray erőteljes remegésbe kezdett. Az átváltozás mindannyiunknak csak egy másodpercig tartott. Igyekeztem lezárni az elmémet, miközben oltalmazóan Carlisle elé vetettem magam. A szürke farkas vicsorogva fordult hol felém, hol a többiek felé. Hallottam Nate alfai hangját a fejemben, ami megálljt akart parancsolni neki, de mintha Ouray ellenállt volna az utasításnak. Aztán hirtelen rádöbbentem – ő nem is hallja azt!

A sárgás színű farkas felé kaptam a tekintetemet – merően bámulta Ouray-t, de egyáltalán nem vett fel támadóállást, mint mi -, és biztos voltam benne, hogy a megérzésem helyes. Jade megszerezte a saját falkájának első tagját.

110 megjegyzés:

  1. HŰhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Nekem úgy tűnt h Russel egy Mikehoz hasonló személy lesz, viszont örülök,h nem, kiváncsi leszek,h milyen lesz Isabellával a kapcsoltata- talán ők is mint az MN-ben legjobb barátok lesznek? Vagy Russel rájön h Isabella mindenre emlékszik és kütakodni kezd utána? SZerintem hamarosan a Volturi is megfog jelenni viszont kkor nem hinnem h jó szemmel nézik majd Edward és Isa kapcsolatát....

    Jade? Ezt sejtettem. ... xD

    Puss

    VálaszTörlés
  2. Szia! Hűű hát ez egyszerűen hűűű nem hittem volna Jaderöl hogy ilyent csinál ez azért durva,remélem hogy elüldözik és azt a farkast is bár ő nem igazán tehet róla.De akkor is!!!! Remélem Carlisle-nak nem lesz semmi baja és megvédik. Azt az álnok kígyót meg tüntessék el onnan. De amugy nagyon jó és várom a folytatást,puszi

    VálaszTörlés
  3. húú :D Az első falka tag. Milyen kis izé Jade...:/ Kíváncsi vagyok, hogy Edward mivel fogja kiengesztelni Isát :) Nagyon jó volt eza rész is. :) Tudtam! Tudtam, hogy Russel kitörli a memóriát, vagyis egy kisebb részét. :) Kiváncs vagyok arra is, hogy a Volturi tudomást szerez-e róla.
    Gratulálok! Puszi!
    (második xD)

    VálaszTörlés
  4. Szia Spirit!
    Oké, ez egy kicsit váratlanul ért. Az előző fejezetnél ot tartottunk, hogy Benji meg Russel, most meg hirtelen visszajött a képbe Jade. Hogy mennyire nem brom ezt a csajt:@ Saját falkát alapít! Ebbőlmég lesznek bonyodalmak. Azért remélem, hogy senki nem fog megsérülni. Na most mennem kell, úghogy majd holnap befejezem!
    Wywu

    VálaszTörlés
  5. Remélem, hogy Isabella segít majd Russelen... és vááá... mondd, hogy nem lesz Carlisle-nak semmi baja, kérlek! xD Bár ez lehet, h jól jött, mert így kiderül, h Jade egy saját falkát akar magának... o.O
    De mi van Alice és Jasper vitájával? Azt hittem lesz arról is valami infó... :S megint fokozod bennem az izgalmakat... xD
    És nem mellesleg Benji... olyan aranyos, h belevésődött a tanárnőbe... xD legalább jó lesz matekból :P xD
    Edward-ra pedig egy kicsit haragszom...
    Nagyon-nagyon jó lett ez issss... és persze ismét rengeteg a bennem megfogalmazódott kérdés. xD
    Vrom a folytatást!
    Pusz
    Barbee

    VálaszTörlés
  6. Húúúú.Na,megtudtunk megint pár titkot. Hát nem tudom mi fog kisülni a srác átváltozásából,de szerintem ketten még mindig kevesek lesznek Nate falkájához képest.Köszi az új fejezetet.Remélem mostmár tudok este aludni. CSak ne járna mindig ez a fejemben....(persze nem bánom):)
    Nagyon szupi lett ez a fejezet is.CSak így tovább.
    Laura

    VálaszTörlés
  7. Jó fejezet lett!Várom a folytatást!
    Puszi
    Dóri

    VálaszTörlés
  8. szióka...
    tudtaaaam.. :)))mondtam, hogy Benji az egyik tanárába vésődött be...( tapsikol:)))de azt hittem idősebb lesz...csak 26 éves a csaj...nemáááá...az nem vészes...szerintem hamarosan matekszeni lesz Benjiből :DD
    hehe...Edward tudott Russelről...:)) de nem volt szép tőle, hogy csak megjátszotta a féltékenykedést..kiváncsi vagyok mi lesz a bulin....
    jaj, igen...Jade..brrr...kitekerni a nyakát, s egy gonddal kevesebb :)) neeeem szimpi...
    látom Netnak is vannak jó beszólásai: Vihar a Paradicsomban… - Ez jobb, mint a tévé. :)))
    ...szép volt...várom a küvetkezőt... :)))
    Lilla

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok, ismét egy nagyon jó részt dobtál össze! :) Köszi, hogy végre itt volt Carlisle ismét (nekem amúgy is ő a kedvenc)! Jó volt őt újra "látni". Na és persze, kiderült, hogy ki is Russel! Már csak az foglalkoztat, hogy vajon Aroék tudomást szereznek-e róla, mert akárhogy is gondolkodom, egy ilyen képesség mindenbizonnyal érdekelni fogja őket ...

    Pusz: Judyt

    VálaszTörlés
  10. Nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan olvastok :D Azt hittem hamarabb tudok hozzászólni. o.o
    Nagyon jó lett, olvastam volna még tovább is! Remélem hamar jön a következő fejezet! Már alig várom az Edward-Bella részt! :P Az előző fejezetben a párnaszaggatós rész tetszett a legjobban! xD Kritikának írnám, hogy sztem nem vol valami jó ötlet, hogy Nate-nek tetszen Isabella.. :/ Így olyan Jacobos a sztori :/ Ez a Jade meg. :D pff.. -_- Hülye dög xD Kiváncsi vagyok hogy alakul innen :))

    VálaszTörlés
  11. TEEE!!!!!

    Mondtam már, h izgalmasan írsz? Nem? Akkor majd most: Izgalmasan írsz!

    Megérte megnézni még utóljára az íméljeimet: "Spitir Bliss - Twilight fic" Amikor megláttam, aszittem, indiántáncot kezdek el járni, de úgy, h az egész házat fölverem vele! :D

    És úgy, de úgy tudtam, h Ouray Jade-hez fog tartozni, csak nem akartam írni, mert idővel elbizonytalanodtam, pedig igazam volt!

    Hnap írok még 1 hsz-t, és írok majd a fejiről is, nem csak arról, h így-úgy milyen okos, ügyes, szép, de legfőkképpen szerény vok... :D

    Joccakát!

    Pusz:

    Kisildikó

    VálaszTörlés
  12. Szia!
    Nagyon jól írsz, jó lett ez a fejezet is, de bennem az előző kettőt nem szárnyalta túl.Ezt nem gonoszkodásból írom, de én azt szeretem ha sok Edward és Iza van történetbe.Szeretem a többieket is, de őket mégiscsak jobban...
    Remélem, nem bántottalak meg a véleménnyemmel, mert amúgy tetszik a stílusod, meg a történet is ó.
    Bár egy író egyszer azt nyilatkozta,őt a nem túl pozitív kritikák, mindig valami jobb megírására ösztönzik!

    Aurea

    VálaszTörlés
  13. jaajj a váárva várt fejezet :)

    nagyon jól sikerült és nagyon ledöbbentem a végén... ez a Jade az elején sem tetszett nekem. Szegény ... de 2 falka megfér a La Push-ban? szerintem nem.

    nagyon kíváncsi vagyok a következő fejezetre
    puszi : )

    VálaszTörlés
  14. Hűűha,tudtam,hogy valami ilyesmi lesz.Remélem most mindenki rájön majd,hogy Jade milyen egy álszent és,hogy Josh a saját falkája mellé áll majd végül.
    Kíváncsi vagyok Edward mit titkolhat...házasság??Csak nem ,még olyan fiatalok..vagyis..Isabella:) Még gondolkodok rajta mi lehet a nagy titok.:P Vagy félreértettem és amit nem mondott el E. Isabellának az Russel képessége volt??
    Válaszolj hamar.:P
    Puszí. Zsizsi

    VálaszTörlés
  15. nagyon jó lett puszi : )

    VálaszTörlés
  16. Na? Ki mondja még mindig, hogy Jade jó? A francokat jó! Az elejétől tudtam. Komolyan, ha még valaki leírja, hogy jónak tartja Jade-et, egyesével tépem ki a hajamat. Furi volt ez a váltás, hogy már csomó ideje nem volt semmi Jade. Szerintem, amikor Jade olyan furán nézett Benji-re, amikor üdvözölte Carlisle-t, akkor azért csinálta, mert érezte, hogy Banji már nem az ő falkájába fog beállni. Hihi, jól megszívta. Isabella meg egyre kevésbé szimpatikus. Ha nem tudná ezeket a dolgokat Russel-ről, akkor nem is törődne vele. Kétszínű. Nagyon bunkón bánt vele az elején. és lefogadom, hogy előbb, avgy utóbb, de el fogja mondani Russelnek, hogy ki is ő valójában. Meg persze, ahogy ismerlek, jön majd később a Volturi is. Russel képessége veszélyes is. Még szerencse, hogy Isabellának van pajzsa. Nate meg ari volt:)) Benji meg! Durva, hogy a McDonald's-ban a Vicky kitalálta, hogy a tanárába vésődött be:D Az nagyon poén volt;) Szuper vagy, Vicky! És pont 26 éves, mint a Csilla:D Annyira sajnálom Benjit! Tuti, hogy egy darabig nem lesz a régi, mert le lesz hangolódva, viszont szükség van rá, mert ő a kedvencem, Nate mellett:P Imádom a humorát. És nem szerteném, ha már most elkezdene felnőtté válni:( Hagyd meg gyereknek! Azért remélem, összejön neki:P Végülis úgy néz ki, mint egy 20 éves:D A Csilla is 22 éves csávóval jár, akkor meg mért ne?:D Valóban sorstársak:) Olyan aranyos volt, amikor arról beszélt, hogy egész éjjel fentmaradt, hogy matekozzon:) Kis cukor-mukor:P Alice reakciója Nate-tel tetszett. Ed és Isa már megint elbeszélnek egymás mellett... nem is lepődöm meg:S Nekem egy pillanatra sem merült fel, hogy Russel bántaná Isabellát. Ahhoz túlságosan aranyos, de sajna van egy sanda gyanúm, hogy vámpírrá fog változni, majd valamikor. Őt is úgy sajnálom:( Biztos rossz, hogyha van egy ilyen képességed, és nem tudod elmondani senkinek:( És mért nem Josh vésődött be? Akkor végre Jade-nek is szar lenne:@ Utálom! Ahogy eljátszotta, hogy nem is ismeri Ourayt! Carlisle sorsáról nem nyilatkozom. Biztos nem lesz baja, de most, hogy Ouray Jade-re hallgat:S De ezt Nate meg fogja tudni, nem? Ha nem fogja hallani Ouray gondolatait. Csőváz: Juca

    VálaszTörlés
  17. Jajdejó!! Köszi az új fejezetet!

    VálaszTörlés
  18. Szia!
    Sajnos bekövetkezett az, amire számítottunk. Jade tényleg falkát szervez. Kíváncsi vagyok, ki mit fog ehhez szólni. Nem hinném, hogy ezek után Nate hagyná, hogy Jade továbbra is La Pushban maradjon. Bár azt sem hiszem, hogy Jade csak úgy elmenne, hiszen határozott céllal jött ide. Csak azt nem tudom még pontosan, hogy milyen céllal. Ötletem van 1-2, de ezeket már korábban leírtam. Azért azon elgondolkodtam, hogy nem lett volna-e hasznosabb, ha Isa korábban elmeséli, mit tudott meg Jade-del kapcsolatban.
    Annyira tudtam, hogy Benji a tanárába szeretett bele.:) Szegény srác:S A többieket meg (ahogy Csilla szokta mondani) fejbe kéne rúgni, amiért nem támogatják Benjit.
    Russel tényleg "csak" ember, pedig milyen jó lett volna, ha mondjuk egy új fajta lény kerül a képbe:D Isa megint nagyon rendes, hogy mindenkinek segíteni akar, de ezt már megszokhattuk. Édes volt, amikor durcizott egy kicsit. Nem hiszem, hogy ilyen események után este még megvalósul a kiengesztelés, pedig nem lett volna rossz megint egy olyan fejezet.
    Várom az újabb fejezetet és a fejleményeket is, mert úgy tűnik, visszatértünk a régi rejtélyekhez.
    Puszi, Vicky

    VálaszTörlés
  19. .... Júj, még az előző fejihez írtam kommentet, aztán mire újra néztem az oldalt, már fenn is volt az új fejezet! Köszi! élvezet volt olvasni!
    Szóval, amiket felvetettem az igazából mind be is vált. és szitne minden kérdésemre magyarázatot is kaptam. nah szóval:
    Újabbak:
    Egy kis negatív krikám lenne, talán először. Hogy oké, hogy saját story, emg minden, és emiatt természetesen kicsit mindig magunk felé formáljuk az eseményeket, de ebben a fejezetben nem tetszik Edward reakciója, amikor Isabella duzzoggni kezd, hiszen az általam ismert Edward kapásból megmagyarázná, de hogy anélkül is féltékeny volt, vagy valami konkrétabbat is hozzáfűz, és ez most számomra kicsit furcsa volt. De főként csak az, hogy eddig nem fedeztem fel ilyesmit. nah mindegy. kövezettek meg, ha akartok.
    Én is kíváncsi lennék a Jasper Alice konfliktusra, én szeretem a velük történő eseményeket, ők a kedvenceim! :)
    tán a volturit, ha így onkrétabban felhoztad, akkor biztos be is jön a képbe a közeljövőbe, de mégis kicsit később, mert ha msot az most jöne, lehet, hogy kicsit zsúfoltá válna a történet, vagy túl kuszává, a sok még el nem varrot szállal, amiknek tudom, hogy megvan az oka, csak még nem érkezett el az ideje.
    Aztán a jade-s ügy, én nem csípem és kész. és biztos, hogy nem ok nélkül. És azt sem tartom kizártnak, hogy nem megtervezett volt-e ez a leejtem a vérrel teli fiolát, hogy a doki hirtelen mozdulattal kötelebb legyen a még nem farkashoz. Szóval szerintem direkt volt. Carlisle miatt én is aggódok kissé, de Nate és Benji meg persze Isabella biztos megvédik majd. ezek után meg persze majd fel fog borulni a rend egy kicsit, hiszen Isabella ezt a Jade-s ügyet akarta eltitkolni, de most a felszínre bukkant, és biztos, hogy tájékoztatni kell majd az Alfáját. Már el is képzeltem a egész szitut. kíváncs vagyok mennyi lesz igaz, az elméleteimből. Remélem minél több.



    Ancsa_girl

    U.i. remélem még ma összegyűlik az általad megadott számú hsz. És holnap újra olvashatok egy fejezetet. De bármennyire is szeretném valószínűleg jobb lenne, ha nem sürgtnénk, hiszen lehet, hogy ha többb időt hagysz rá, más ötletek is bejönnek a képbe, amik lehet hogy örökre rejtve maradnkak majd előttünk! hehe :)

    VálaszTörlés
  20. Szia!
    Jade...
    De utálom ez a csajt.Én Nate helyében tuti megütném:)
    Na de tudjuk ,hogy Nate nem ilyen fajta:)
    De akkor is...áááÁÁÁÁááá!!!
    Benji... a fejezet közepe felé leesett ,hogy tuti ,hogy a tanárjába lesz bevésődve(mielőtt leírtad volna:D)
    És ez nem annyira szörnyű szerintem...
    Végül is nem egy 40 évesbe vésődött be:D
    És szerintem Lupe ha átgondolja a dolgot akkor jól fogja fogadni...de addig is szegény Benji ,hogy fog szenvedni.:S:(
    De ahogy Isabellát ismerem kitalál valami megoldást:D
    Ez a Russel gyerek nekem nagyon tetszik:D:D
    Olyan aranyos.De tényleg.És tökre sajnálom ,hogy nincsenek barátai:S:(
    De remélem ,hogy jóban lesznek Isabellával:D
    Várom a folytatást!:D
    Lukci

    VálaszTörlés
  21. ó te jó ég...ezernyi gondolat kavarog a fejemben, úgyhogy lehet, hogy most rögtön nem tudok mindent rendesen leírni...
    Szóval...a fejezet közben amikor Daniel olyan goromba volt, eszembe jutott hogy mi van ha Juliette-be vésődött be Benji, az indokolhatná a nagy felháborodást és hirtelen nem jutott eszembe hogy J és D bevésődéssel jöttek-e össze...de aztán mégiscsak az idősebb nő nyert...mint már számítottunk rá:) matematikatanár:D jajj olyan arayos ez a benji!és kicsit sajnálom is! Tényleg sokat kell segítenie Isanak, na meg beszélgetni meg iylenek...csak nem értem, hogy Daniel miért dühös...a bátyók örülni szoktak, és nem a nő kora érdekli őket...ez nem olyan fiús dolog...szóval ez egy kicsit fura nekem...
    Aztán Ed! Olyan édes volt az elején...Tudtam, hogy feltartották...normál esetben rögtön ott termett volna...és ígéretes az esti ajánlat...de a történtek után már nem is biztos hogy az lesz az első Isanak, hogy átmenjen...vagy nem us tudom...lehet hogy pont azt akarja majd hogy Eddel legyen...
    Szóval a farkasosdi...annyira tudtam hogy a "feszült" szó jelent valamit! Ez a vihar előtti csönd!Mintha jelet adott volna Jade...de persze saját magának...szóval előre eltervezte hogy így legyen a dolog...direkt leejtette azt a kémcsövet...és úgy akarta, hogy akkor változzon át O amikor ő is ott van...és nyilván kellett hozzá egy vámoír...nem is lett volna jobb alkalom ehhez ennél...és bejött amit megjósoltunk...Jade saját falkája...most aztán lesz nagy balhé!!!Remélem hogy Carlisle hazajut épségben és nem jönnek Cullenék, bár nem hinném hogy kockáztatnák az egyességet...
    Ja és eszembe jutott valami Russeles...Alice-es...
    szóval lehet hogy azért haragszanak Jasperre, mert ő azt akarja hogy mondják el R-nek a titkukat vagy mondják emg neki hogy tudják, hogy mi van vele és rájuk számíthat...vagyvalami iylesmi...Ed nem akarja, mert hát nem...Alice meg a saját mlja miatt...nem akarja hogy diliház legyen belőle...meg úgy egyáltalán...nem akarják hogy elmondja valakainek...de mint látjuk, Isának tervei vannak vele...ezért is célozhatott arra Ed hogy Isa Jasperrel értene egyet...Lehet hogy tévedek, de ötletnek azért ötlet:)
    Ja, és ugye hogy emgmondtam, hogy a féltékenykedés Ed-nél csak félrevezetés volt? jajj de kos vagyok!!!Edward lenne az álcázás nagymestere??:):) elhiszem hogy rosszul esett Isanak...uhh...na mindegy
    Egyelőre ennyi...aztán második olvasatra holnap lehet hogy még jön valami okosság az agytekervényeimből...
    Remélem, értelmes kritikának számít ait kinyögtem...puszi nektek, jó éjt! ja, érdemes volt várni:)
    Köszönjük Spirit!
    sziasztok!
    Andi

    VálaszTörlés
  22. Jobban belegondolva az nem gáz, h Benji egy 26éves tanárjába vésődőtt be. Viszont, szegény matektanár is elkezd vonzódni hozzá mivel kb kölcsönös--szegééééééééény XD belezúgni az egyik diákjába-olyan kínos lehhet neki....

    akkor puss

    Kanga

    VálaszTörlés
  23. Jaj, még valami. Erről a Lupe-ról nekem azonnal Lupin professzor jutott eszembe a HP-ból. Szóval akkor ezért ez a neve, akkor meg tuti össze fognak jönni, csak várni kell egy kicsit:P EZ a Lupe amúgy akkor farkast jelent, nem? Heh, furcsa név, de legalább nem J-vel kezdődik;) Juca

    VálaszTörlés
  24. Szio Spirit:)
    először is annyira örülök h Benji (mások feltevésével ellentétben) nem fiúba vésődött be, az nagyon zavart volna...semmi értelme nem lett volna...nekem egy percig sem fordult meg a fejemben:) én gondoltam h a fiuk csak túlreagálják és annyira aranyoska volt ezzel a matekleckével:D behaltam rajta:D

    Russel...nos egy bizonyos szempontból sajnálom őt mert tényleg senkivel sem tudja megosztani ami bántja és ami nehéz neki:( annál rosszabb meg már nem is kell...Remélem Isa barátkozni fog vele, ha nem tenné az olyan izé lenne.Nem hiszem h Russel bántaná, főleg h Isa az egyetlen akire egyrészt nem hat a képessége, másrészt akihez közeledett.
    ez a Jade...hihetetlen h néhányan azt hitték minden rendben van vele,legalább már tudjuk miért jött... és szerintem is direkt csinálta ezt az egészet h ott lehessen amikor Oray átváltozik és egyből befolyásolhassa:@ hogy mekkora egy kis sunyi:@ remélem Carlisle épségben hazajut, bár nem hiszem h Isa és a többiek csak úgy engednék h azok ketten nekiessenek.
    Alice rosszkedvével kapcsolatban még mindig semmi ötletem bár lehet h van abban valami, amit vki itt az előbb írt, h el akarják mondani Russelnek csak mégse...aztán lehet h nem de én reálisnak látom ezt a lehetőséget is. Bár annak nagyobb az esélye, h Mariaval kapcsolatos a dolog. Mondjuk remélem a Volturi nem jelenik meg vmikor a közeljövőben....kitudja mire vetemednének...

    Josh-t hiányoltam a fejezetből...ott volt aztán csak mégsem ...nem tudom de én nem olyan karakternek képzelem el akinek az ottléte csak olyan mellékes:DXD:D bár lehet csak kicsit hiányzik már:) kíváncsi vagyok mi ez a dolog közte és Jade között...

    Azt hiszem ma este már csak ennyi telt Tőlem, de ha eszembe jut valami akkor még írok:D amúgy ez már a 22.fejezet és már csak 8 van vissza nem?:(:(:( jaaaaj...most már tényleg kezdenek tüzesek lenni az események és arra az ígéret-éjszakára is kíváncsi vagyok bár nem tudom ilyen körülmények között mi esz belőle...
    Na tényleg megyek és bocsánat a sok zagyvaságért, csak ilyenkor mindig annyi mindent akarok írni aztán értelmetlenség lesz belőle:DXD de persze teperünk a fejezetért:D
    további jó elmélkedést mindenkinek:)
    Pusziiiim Tuccko:)

    VálaszTörlés
  25. na jó, máris kérdések:) :
    1,miért akarta kitörölni Russel Isa emlékeiből azt az utolsó pár percet?
    2,a másik két fiú azért lett olyan zombis, mert náluk is alkalmazta Russel a képességét?
    3,akkor máskor is alkalmazta már...
    4,nem tűnik R olyannak, mint aki meg van zavarodva a saját magán felfedezett képesség miatt...mármint nem látszik úgy mintha ütődöttnek tartaná magát...pedig furi hogy iylet tud...akkor nem lehet egyedül ezzel! Lehet hogy többen is vannak még...családban vagy barátok???
    5, oké hogy van ez a képessége, de a natúr emberek a suliban nem tudhatják ezt róla...akkor miért nem barátkoznak vele? és miért piszkálja a másik két srác? van valami más ok amiért kinézik maguk közül? Pedig nem gondolnám hogy olyan veszélyesnek vagy oylan másnak tűnik...mint pl a Cullenek...
    öhm ennyi...csupán...:)

    VálaszTörlés
  26. Ezt nem hiszem el!!! Vhááá... te aztán még mindig tudod, hogy hol kell abba hagyni egy fejezetet! Azt szeretem abban, ahogy írsz, hogy mindig elő tudsz állni egy meglepő fordulattal. Csak így tovább...

    VálaszTörlés
  27. Most csak néhány gondolat, majd holnap összeszedem rendesen, mert már eléggé zombi vagyok: tudtam, tudtam, hogy egy új tanára lesz Benjinek a bevésődése! (Amúgy nem rossz neked kicsit, hogy mindent - na jó, nem mindent, de elég sokmindent - eltalálunk előre?)
    A matektanárok nevében ezer köszönet, hogy ennyi teret adsz a művedben a mi fajtánknek is :) És remélhetőleg Lupe szimpatikusabb matektanár lesz, mint az Isabelláé :) Kíváncsi vagyok, mit fog szólni, ha kiderül, hogy érez iránta Benji...

    VálaszTörlés
  28. ÁÁÁÁ. ÚÚÚÚÚ.. meg stb. stb. álmélkodás. És csatlakoznék az előttem szólóhoz!
    EGYSZERŰEN NEM HISZEM EL!
    Russel? Különleges? Szerintem Isabellától olyan aranyos lenne, ha barátkozna a fiúval.
    És Benji? A számtantanárnővel? Huhh. Érdekes kapcsolat lesz.. epekedve várom a folytatást.
    És a végére.. Jade! Tudtam! TUDTAAAM, hogy gonosz.
    Saját falkát alapít... uhh. Nembaj! Hajrá Nate, Daniel, Benji, Aiden, Isabella!
    Azért remélem Joshua a La Push-iak oldalán marad..
    És persze ez a hozzászólást azért is írom, hogy minnél hamarabb legyen új fejezet!
    Hajrá gyerekek! Írjatok! Nem tudom meddig tudok épeszű maradni új fejezet nélkül (:
    Hatalmas rajongód: angeldia

    VálaszTörlés
  29. Csak gratulálni tudok, a végére igazán felpörögtek az események. Nagyon jól írod, egészen megutáltam Jade-t! Bár már azt várom igazán, hogy hogyan engeszteli ki Edward Isabellát. Remélem legalább egy 16-os karikás rész fog következni! ;) ÁÁ.. Nagyon sok mindent várok még. Jó sok elvarratlan szálat hagytál! Izgalommal várom a folytatást!

    Köszönöm szépen ezt a fantasztikus esti élményt!

    Kitti

    VálaszTörlés
  30. Ááááá Tudtam, és a másikat is. Ááááá...
    Szóval: Edward remek mentséget talált, hogy miért nem ért oda időben, és bár Nate-ről nem tudjuk, hogy hogy került oda, de logikus: Úgy gondolta, hogy Isabella megint hazamegy Edwardékkal, és elé ment a suliba, hogy elrángassa haza a kísérletre. Muha, de okos vagyok. XD
    Aztán ott van Russel. Áááá tudtam. XD Oké, szóval Russelnek van egy különleges képessége... érdekes. Mármint úgy értem, hogy mi lesz, ha vámpír lesz? Jó oké, nyilván nem sok az esélye, hogy az lesz, csak így belegondoltam. Elvileg vámpírként minden képesség felerősödik. Russelnek már így is elég erős a képessége, mi lenne vele ez után? Igazából nem gondoltam rá, hogy valaha is vámpír lesz belőle, csak eljátszottam a gondolattal. Szeretek ilyet csinálni. :D Amúgy meg úgy gondolom, hogy ezentúl állandó jellegű szereplő lesz, főleg mert a képét is kitetted. :D
    Edward meg... :D Az állítólagos féltékenységét (ami amúgy szerintem meg volt) felhasználta. :D Szóval ez így vicces. :D:D
    Belenézegetve a kommentekbe észrevettem, hogy többen is írták korábban, hogy Isabella ne jöjjön össze Russellel. Ezt elképzelhetetlennek tartom. Első és legfontosabb ok: bevésődés. Kétlem, hogy Isabellát valaha is komolyabban érdekelni fogja Russel, mármint abban az értelemben. Meg szerintem Russel sem az a típus. Úgy értem én ha szeretnék valakit, akkor elmondanám neki, hogy mi a helyzet, Russel meg nem igazán akarja elmondani senkinek sem. Persze valószínűnek tartom, hogy egy idő után elmondja Isabellának így is, azt sem tartom kizártnak, hogy majd beleesik Isabellába, de nekem az már túl szappanopera-szerű lenne. XD Isabella aranyos, és főleg így, hogy elhatározta, hogy segít neki, szerintem el fogja mondani majd, és jóban lesznek egymással, Edward meg féltékeny lesz. :D
    Benji meg... Hát ez nagyon tetszett. :D Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogyan fogod ezt az egészet majd áthidalni. Érdekes.
    És Jade... Ezt is tudtam (mert okos vagyok :P). Most mondhatnám, hogy tudtam, hogy gonosz, de igazából semmi bizonyítékot nem kaptunk rá, hogy az. Hát nem volt szép dolog, hogy ezt az egészet a többiek háta mögött szervezte, de erősen kétlem, hogy majd önként és dalolva adtak volna át néhány farkast neki. Nagyon kíváncsi vagyok már a tervére, és szerintem Maria miatt van az egész. Cseppet sem lennék meglepve, hogy ha a végén kiderülne, hogy semmi gonosz szándéka nem volt vele. Oké, ezt már írtam, de írom sokszor, hogy ne mondjátok azt, hogy én nem mondtam meg. Meg szeretem azt mondani, hogy na ugye, én megmondtam. :D Spirit, te meg folyton arra tereled a gyanút, hogy azt higgyük, hogy gonosz, és mindig elejtesz megjegyzéseket, hogy majd meglátjuk, és ettől mindig az az érzetem támad, hogy igazából jó, csak mindenkit félrevezetsz, és ez nem lenne tőled meglepő. Mellesleg tuti nem fogják most megtámadni Carlisle-t, mert nem lenne szerencsés Jade-nek. Semmi logika nem lenne benne. Csak alulmaradnának. Persze Nate egyből kérdőre fogja vonni Jade-et, akinek mondania kell rá valamit, még ha nem is az igazat, és az a sejtésem, hogy kivágja magát valahogy. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy követelni fogja, hogy Ouray lépjen át az ő falkájába. De mivel ő csak Jade-en keresztül tud kommunikálni, ezért nagyon sok lehetősége nincs. Meg amúgy is ő dönti el, hogy ki legyen az alfája, Jade meg egyértelműen olyan dolgokat mondott vagy ajánlott fel neki, ami miatt esze ágában sincs megváltoztatni az alfáját. És ez csak egyre érdekesebb lesz. :D
    Te jó ég mennyit írtam. XD Szóval igen, azt hiszem elég rendesen kifejtettem az elméleteimet. :D

    VálaszTörlés
  31. nagyon tetszett ez a fejezet is :)) és jó hamar jött, szóval tökre örülök :)

    először azt hittem hogy benjiből homoszexuálisat csinálsz de szerencsére nem :P matektanár. pff:D

    köszimégegyszer <3

    VálaszTörlés
  32. Egy páran írták, hogy direkt volt ez az "elejtem a kémcsövet, hogy Carlisle közelebb kerüljön Ouray-hez" Eddig még okés, de semmi értelme nem lenne, mivel Nate-ék többen vannak, akkor meg Jade miért kockáztatná az egyik falka tagját? Jó, nem mintha Jade bárkivel is törődne, de akkor is. És kb még hányan voltak a szobában? A kis farkasokra gondolok. Mi van, ha Jade már egy kicsit az ő fejüket is átmosta? Mert már régóta nem volt Jade a fejezetekben, szóval lehetséges. De ha Jade Jasper miatt jött vissza Marián keresztül, akkor mért nem csak Jaspert akarja megölni? Vagy ő már az összes vámpírhoz úgy áll hoizzá, mint Jasperhez? És asszem ezt már megkérdeztem, de újra felteszem, hogy ne felejtsük el: Hogy követhette Jade Mariát ide, a Cullen családhoz? Mert ugye volt kettejük között beszélgetés, és akkor Maria elmondta volna Jade-nek, hogy itt laknak? Vagy szövetkeztek? Mikor tudunk már meg róluk egy kicsit még többet? vagy melyik fejit olvassam el még egyszer? Vagy ez már meg lett válaszolva? Bocsi, csak Russel kitörölte az utolsó 30 napot a fejemből.:D Tegnap este még visszaolvastam az előző fejihez írt kritikákat, és a fejemet fogtam. Hogy mondhatta valaki azt, hogy Benji fiúba vésődött be? Uramisten! Ez nagyon gáz. Azért az illető(k) ennyire már ismerhetnék Spiritet:S Na meg a másik, hogy Russel és Isa összejönnek. Itt már a falba vertem a fejem. Isa és Edward örökké együtt fognak maradni!!! Szerintem P.Andinak kéne majd megkapnia a hónap legjobb kérdése címét, mert eléggé menők ezek a kérdései.:D Ha csak nem lesz valaki, aki még nála is jobb:D A másik két fiú azért lett zombis, mert R. alkalmazta a képességét. Már mért lennének a családjában vagy a barátai között képességgel rendelkező emberek? Nem feltétlenül muszáj. Charlie-nak se volt. Meg senkinek se. Ha nekem lenne, akkor se az anyukámnak, se az apukámnak, se senkinek nem lenne. És ha lenne valaki a barátai között, akkor R. nem lenne magányos. És valamit tutira megérezhetett Isában, hogyha ennyire barátkozni szeretne vele. Juca

    VálaszTörlés
  33. Ez a fejezet nagyon ott van! :D Már az eleje is tök jól indult, Edward-Isabella-Nate hármas. Többet kellene "összehozni" őket, Nate beszólásai: "Vihar a Paradicsomban..." lol :D Team Nate! (L)
    Russelen nem lepődtem meg, meg azon is sem lepődnék meg, ha valahogyan vámpírrá változna, és lenne ebből még valami bonyodalom. :) Mondjuk annyira nem lenne jó ötlet, ha Isabella barátkozna vele, mert akkor neki is el kellene mondania a titkát. Hogy magyarázná meg, hogy neki nem sikerült kitörölni az agyát? Ja, a nagymamámtól örököltem, mert a vámpírfiúja az ő gondolataiban sem tudott olvasni. :DD
    Én nem tudom Jade-nek minek kell egy falka, de most aztán nagy bajban van, mert ki kell magyaráznia magát a többiek előtt. Érdekes...
    Benji meg olyan aranyos! Elhiszem, hogy a többiek kiakadtak miatta, de a bevésődés ilyen, nem tudja megválasztani, lehetnének kicsit megértőbbek is. Kínzás lehet neki, h nem mondhatja el. De legalább most tutira jó matekos lesz, mert mindig készülni fog órára. ;) :P

    VálaszTörlés
  34. Szia Spirit!
    Nos...hol is kezdjem...Spirit nem hiszem el hogy a tanár 26 éves!!!! ÁÁÁÁ Komolyan nem rólam mintáztad véletlenül ezt a kapcsolatot??:D Amikor olvastam felsikítottam! Ilyen nincs!:D Mondjuk a történetre visszatérve nekem nagyon fáj, hogy nem engedik szegény Benjinek elmondani. Ez milyen szemét dolog már? Viszont átlátom a másik oldal érveit is, hisz biztos nem néznék jó szemmel az iskolában, ha már most kialakulna a kölcsönös vonzalom és az lenne a vége hogy a csajt elküldenék a suliból...Russel képessége szerintem nem marad sokáig rejtve...tuti hogy kiderül és annak lesznek következményei, amit ugye mindenki tud: VOLTURI. Izával meg bizalamas viszonyba fognak kerülni, nem véletlenül közeledett már felé R. eddig is. Látja hogy Izára is úgy néznek, mintha másik bolygóról jött volna. Nate meg lehengerlő volt mint mindig!!:D Azok a beszólások! Jobb mint a tv! Akkorát nevettem, szinte láttam magam előtt az elégedett képét! És végül de nem utolsó sorban Jade...igen mi megmondtuk már előre, hogy a "kisasszony" mit tervez. Elkezdte felépíteni a jól kidolgozott tervét, és természetes hogy nem csak az Ouray fiúnak duruzsolt a fülébe...ahogy átváltoznak szépen sorban Jade hangját fogják a fejükben hallani, Nate meg majd csak kiabálhat ahogy akar...persze ha nem cselekednek gyorsan...És most kellene annak jönnie, hogy Izabella beköpi Jade dolgait...amit találtak róla és azt a susmusos részt is az Ouray gyerekkel. Viszont most elgondolkodtam azon, hogy ugye Jade-nek az lett volna a legjobb ha a leendő farkasok már immunisak a vámpír harapásra, de mivel még csak most kezdték el a vizsgálatokat ezért ez lehetetlen...Pont ebből kifolyólag nehéz elhinnem hogy szándékosan késztette átváltozásra Jade azt a fiút...így kétségessé vált, hogy Jade falkájának tagjait immunissá tegyék. Borzasztóan várom a következőt, csakremélni merem hogy Iza végre kinyitja a száját!!!! Sok puszi! Luna

    VálaszTörlés
  35. Ez megint ngyon jó lett!(L)
    Sajnálom,hogy az első kiadónál nem sikerült.
    Nagyon kiváncsi vagyok,hogy mi lesz az új fejibe.
    De mi ez a számos dolog?:o

    VálaszTörlés
  36. Juca írta hogy semmi értelme nem lett volna a direkt elejtem a kémcsövet trükknek...szerintem de:) és nem kockáztatja vele Jade az egyik banda vagyis falkatagját:) mert nem számít összecsapásra a farkasokkal, mivel ők befogadták, és gondolom ezért nem támadják meg...lehet hogy ez egy iulyen sportszerű dolog...akit befogadtunk azt nem támadjuk meg...amúgy is láttunk már olyat hogy valaki külön falkát alapított és nem volt belőle harc...Jade csak annyit akart hogy O közel legyen egy vámírhoz, és ugyanakkor ő is ott legyen, így rögtön az alfa szerepébe tudott bújni.Amúgy nem tudom, hogy ez hogyan működik.Tehát még egy kérdés, bár lehet, hogy tudnom kéne, de nem vágom...szóval:
    Kedves Spirit! Hogy működik az, hogy amikor először lesz farkas az illető, meghallja az alfát? Mármitn nem az hogy meghallja, hanem hogy pont az ő alfáját hallja meg...?A bizalom? Vagy mi? előre is köszönöm a választ...
    puszi mindenkinek
    Andi

    VálaszTörlés
  37. Megint beleestem a monitorba annyira beleéltem magam :)
    Kíváncsi vagyok,hogy Edward vajon hogy fogja kiengesztelni Isabellát.:)
    Remélem Carlisle-nak nem esik baja,és a töbiek rájönnek,hogy Jade nem mellettük van hanem ellenük.
    Van egy olyan érzésem,hogy Jadenek meg Marianak talán köze van egymáshoz.
    Ő is olyan titokzatos.Lehet kitaláltak valamit ketten.
    Mindenesetre nagyon-nagyon izgi és tartalmas rész volt.
    Jah és gondolom Russelnek is nagy szerepe lesz még...:)
    Gratula érte megint csak
    Puszi
    Armanda

    VálaszTörlés
  38. Szia!
    Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire fantasztikus az írásod, Spirit! Annyira jó és egyedi a történeted! A szereplők időről-időre meglepnek, az események pedig teli vannak izgalmakkal, sose egyhangúak. :)
    És a kiadónál pedig ne izgulj, még van egy rakatnyi lehetőséged, hogy kiadják a regényt! ;)
    Várom a folytatást!
    Pusz: Angely

    VálaszTörlés
  39. Hát Szia!
    Nekem ez az első hozzászólásom,és be kell valljam,ha nem lenne ze a játék,akkor valószínű,h. nem írnék...De mint te is mondtd,ez egy nagyon jó ösztönzés,hiszen mindenkinek az az érdeke,h. minél előbb legyen fejezet!!
    Nagyon tetszik a történet,és sztem jó benne a karakterfejlődés is,hiszen azért a történet során elég sokat változtak az emberek.
    Ez a rész is szuper lett,nagyon várom,h. Edward hogyan fogja kiengesztelni Isabellát :P
    Szóval várom a következő részt!!!!
    Csak így tovább!
    Puszi

    VálaszTörlés
  40. Szia Spirit!
    Lerágtam az összes körmöm a fejezet végére! És még mindig nagyon-nagyon izgulok, hogy fog folytatódni. A fejezettel kapcsolatban:
    1. Tudtam, vagyis hát csak sejtettem hogy Russel egy különleges ember, mint Jasper, Alice... Remélem Isa azért majd barátkozik vele, az kedves lenne tőle.
    2. Várom a kiengesztelős részt. xD
    3. Tudtam, hogy valami bűzlik Jade körül. Nekem eddig se volt szimpatikus.
    Lehet, hogy szövetkezett Maria-val és miattuk fog jönni a Volturi, és ekkor veszik észre Russal-t és egy oltári botrány keveredik.
    Na jó, ez már tényleg lehetetlenség lenne, de azért gondolkodni jó rajta.
    És a sablonszöveg: Klassz volt a fejezet, várom a folytatást(így is gondolom).:D
    Momo

    VálaszTörlés
  41. Szia Spirit! ezis hihetetlen volt:D
    örülök, hogy Russel nem egy negatív szereplő lett és ,hogy nem akar ártani Isának. viszotn aggódom miatta, a volturi nem túl jóm számára. főleg hogyha rjönnek h Isa és Ed együtt vanak...nem lesznek elragadtatva
    Maria hirtelen felbukkanásának köze van a Volturi elkövetkezendő jöveteléről?
    és még mindig nem derült ki Jasper butasága:(
    Benji szerintem nagyon aranyos, kicsit sajnálom, mert elég nehéz lehet neki távol maradni a bevésődésétől...bár furcsa h pont a matematika tanárába vésődött be :D
    Jade húzása hihetetlen-bár sejtettem hogy ezt akarja majd elérni, de akkor is
    és ezek szerint az üveget sem "véletlenül" ejtette le-hisz bárhogy történik ő jól jár-ha leewsik carlisle talán nekiugrik a vérnek és akkor is közel kerül oureyhoz
    Isabella fintorgását teljesen megértettem-én már a gondoltattólm is rosszul vagyok hogy valaki ilyen készínű számító és rosszindulatú azokkal szemben akik segítettek neki
    várom az ŰEd+Isás résztis iszen olyan jó h nem csak zűrök hanem romantika is van benne(nem is kevés ^^) Puszillak milliószor: Emily

    u.i.: remélem megint sikerül elérni a hsz-ekkel a következő fejezet mihamarabi megjelenését:D majd utólag elmondod mennyi számot gondoltál? =D

    VálaszTörlés
  42. Hát, volt egy ilyen sajátfalkás megérzésem, mikor Isabella gondolkodott...
    Már csak arra lennék kíváncsi, hogy Jonathan hogyan fogja ezt elrendezni,mert Jade tuti elég szemét ahhoz, hogy ne csináljon semmit.
    Enyhén idegesít Jade..xD Amúgy a színésznőt szeressem (Alias:))... Jobb lett volna, ha Isabella beavatja Jonathant a kutatásába, mindenesetre remélem MOST MÁR be fogja..... És Nate hinni fog neki,és tenni akar majd valamit.-.. Mert ez így eléggé gázos helyzetxD

    Lenne egy kérdésem:D Mikor fogja Edward átlépni A Határt?? Hiszen ő oda mehet ahová akar nemde? Jójó, még nem tudjuk, nekitámad e a farkas Carlisle-nak.. de például legközelebb ő is mehetne büntetlenül, vagy mehetne megmenteni nem? Megmenteni Carlisle-t és támogatni Isabellát:) Najó, lehet csak én spirázom túl:D de akkor is mehet oda,hiszen bevésődés:P

    Viszont szegény Benjit sajnálom:( Oké, 10 év korkülönbség mamár nem nagy gond (ennyi idősen az--xD) de ők sosem ragadhatnak meg egy szinten... hiszen ha Benji öregszik is, a tanárnő jobban.. De hát a szerelem:)

    Én először attól féltem-mikor Juliette nem akarta elmondani, hogy Benji egy srácba vésődött be:P És jajj,mondom kedvenc farkasom nem lehet meleg:D!!
    napusszi és remélem nem mondtál lehetetlen számot..xD
    (hmm, amúgy semmi bajom a melegekkel...egyik legjobb barátom is az szóval..:)

    VálaszTörlés
  43. Szia Spirit!

    Legelőször: szuper csaj vagy!!!!!!! Remélem hamar meglesznek a hozzászólások és még a hétvégén lesz folytatás. :)
    Először is mi van Alice és Jasper közötti problémával?
    Russel: rögtön látható volt, hogy különleges,de örülök, hogy Isa mentális pajzsa védi őt! HA nekem kellene tanácsot adni, akkor ISa barátjaként kezeli őt és segít Jade-del szembeni harcban, ami szerintem biztosan lesz valamien szinten, például megzavarhatná a JAde által behálózott fiatal fiúkat, így nem tudna még nagyobb bajt keverni. Biztos a Volturi is meg fog jelenni, mert már aktuális lenne a megjelenésük.
    Jade: hát annak ellenére, hogy az elején reméletem, hogy nem gonosz, mégis van benne egy kis gonoszság. Természetes, hogy direkt csinálta, hogy a fiú átalakuljon, csak a miért nem tiszta még. Sajnos rossz neknk, hogy még mindig nem tudja elfogadni azt,hogy vannak jó vámpírok is. Én is valószínűnek tartom, hogy valami sumákság is lehet közte és Maria között.

    Az írásról: szerintem is nagyon jól írsz. A szereplők emberiek és "valóságosak", és a fejlődésük következetes. Bár lassan elkezdhetnél bizonyos szálakat kibontani és megoldani, mert ha túl sok lesz a kérdés, akkor elveszünk a részletekben és a lényegben, ja és mellesleg megőrülünk a várakozásban. :)

    Szóval csak így tovább és minél előbb várjuk a következő fejezeteket!!!!!!

    Jó hétvégét és munkát!

    VálaszTörlés
  44. Nagyon jó rész volt... Remélem, Carlisle-nak nem esik baja... Meg persze a többieknek sem. Szegény Russel, és szegény Benji... Ilyeneket kitalálni! Hát hihetetlen vagy, kedves Spirit! =D

    VálaszTörlés
  45. szijaaa Spirit!

    már az elején sejtettem, h Russel vhogy kitörli az emlékezetet, és hogy Isabellával szemben hatástalan :D
    azt eddig is tudtam h Jade nem lesz a kedvencem, de ez :O remélem nem lesz Carlisenak semmi baja *.*
    sajnos kevés volt az Edwardos rész a fejezetben, de megpróbálok bele törődni, és reménykedni, h a következőben több lesz =) bár félek, nem mert most még farkasos rész lesz =/
    remélem nem mdontál túl lehetetlen számot és még a hétvégén olvashatom az új részt *.*
    puszii

    VálaszTörlés
  46. Szia!

    Tudod újra és újra meg tudsz lepni!
    Nagyon tetszett az újabb csavar, amit kitaláltatok..
    Sokat gondolkodtam rajta, hogy mi lehetett az oka a találkozásnak Jade és Ouray között, de erre nem gondoltam... :)
    Pedig mennyire kézenfekvő...
    De azt azért remélem, hogy Szandival nem hagyjátok hogy Carlislenak bármi baja essen :):)

    És ez a Matektanárnős dolog.... :)
    Eszméletlen:):)
    Nagyon jó ötleteitek vannak :)
    Most már csak azt várom, hogy kiderüljön Edward mit tervez..
    Mert valamiben sántikál...az biztos :)
    Csak nem megkéri Isabella kezét... :)

    Na jól van, nem találgatok :)
    Inkább kivárom a következő fejezetet és a folytatást:)

    Szóval gratulálok, és köszönöm :)

    Gabó

    VálaszTörlés
  47. Szia Spirit!
    Csak a szokásosat tudom mondani: szuper író vagy! :) Russellel kapcsolatban nem értem miért kellene Isabellának cserbenhagynia szegényt. Szerintem teljesen igaza van abban, hogy ő is valamilyen szinten különc és egy igazi barátra van szüksége, nem pedig arra, hogy egyel több ember távolodjon el tőle. Ha megismerné Isabella valódi személyiségét, akkor pedig legalább nem érezné magát annyira "másnak". Közben meg imádkozzon, hogy a Volturi ne menjen oda. :D
    Edwardról viszont visszavonom az aranyos jelzőt. :D Ez a kis színjátéka nem igazán nyerte el a tetszésemet. Lehet, hogy valójában tényleg féltékeny volt és nem kellett annyira megjátszania, de akkor sem kellett volna azt mondania, hogy csak játék volt. Kíváncsi leszek az éjszakai teljesítményére. :P Bár szerintem nem kellene túl sokat tennie ahhoz, hogy Isabella megbocsásson neki. Elég, ha ránéz. :D
    Jade-ről pedig: Az még rendben is volt, hogy ott a háttérben ármánykodik, de hogy még maga mellé is állít valakit... Bár mondjuk gondolhattam volna. Remélem ezek után Nate elküldi jóóó messzire. :D Meg persze, hogy Ouray rájön, hogy nem jó főnököt választott.
    További jó hétvégét!
    Lulu

    VálaszTörlés
  48. Szia Spirit :)

    Végre fényderült arra, amit már sejthettünk, hogy Jade saját falkát akar összehozni, és ennek nagyon nagyon nem örülök. Például mivan ha később ezt a falkát a Cullenek ellen fordítja!!? Az szörnyű lenne. Emelett az a szürnyű nőszemély még azon dolgozik, hogy Joshua beleszeressen, ami minden bizonnyal már megtörtént, és attól félek, hogy majd őtis az újdonsült falkájába akarja beszerezni, ami elég jó lenne Jade számára. Ja igen, és még ott van Russel is, hát mondhatom meglepődtem, vagyis fura ez a képesség, és remélem nem szerez erről tudomást a Volturi, mert ahogy Edward is mondta, elég nagy zűrzavar lenne belőle. Örülök, hogy Isabella erre is immunis, és Edward kicsit meglepett, mikor bevallotta, hogy az a féltékenységi história csak színjáték volt, biztos énis durcás lettem volna, ugyanúgy mint Isa. És még a vérfarkasos dologgal kapcsolatban lenne egy kérdésem: Jade az összes újdonsült vérfarkast beavatott már, vagy csak Ouray-t ?
    Megint nagyon jó kis fejit sikerült összehozni ;)
    Várom a folytit :D
    Puszi: Flohh

    VálaszTörlés
  49. HI!
    Az már tuti, hogy a kémcsöves jelenet direkt volt. De az homályos, hogy ezzel mi célja lehetett Jadenek. Lehet, hogy az átváltozást akarta siettetni, hogy ha egy vámpír a közelbe kerül, hátha átváltozik és akkor ő jelen van persze. Lehet, hogy baj lesz, mert Iza tudott végig a mesterkedésről és nem szólt róla, pedig elvileg kötelessége lett volna.
    Russel, valószinű, hogy azért szerette volna Iza memóriáját is kitörölni, mert nem szerette volna, ha ő is úgy tekintene rá, mint a többiek. Iza amilyen makacs tuti, hogy keresni fogja a társaságát, hogy többet derítsen ki róla.
    Nem teszett, hogy Edward csak eljátszotta a féltékenységet, még akkor is ha tudja, hogy Iza csak őt szereti, már a bevésődés előtt is szerette, ezáltal mást nem szerethet.
    Jó volt a Nate, Alice féle köszöntés. Na meg Nate beszólása:)
    Várom következőt!

    VálaszTörlés
  50. Szijja!
    Fantasztikus lett ez a rész is!
    Edward és Isabella eszméletlenXDImádom őket:D
    Russelre kíváncsi leszek!
    Szegény Benjamin:SNagyon sajnálom...
    Jadet meg utállomXD
    Nagyon várom a folytatást:D
    Puszi
    Niki

    VálaszTörlés
  51. Szia!
    nagyon tetszett ez a rész is, mint mindegyik :)
    szerintem is jó ötlet a játék, mert így sztem több hsz-t is kapsz:)
    kíváncsi vok a folytatásra naon, h mit szólnak a falka tagjai ehhez a Jade-es dologhoz. szerintem ki fognak akadni és mindenki el fogja mondani Isabellának, h mennyire igaza volt amikor mondta h vmi nem stimmel vele :D
    várom a folytatást!
    Vivien

    VálaszTörlés
  52. Úristen Spirit...
    én már írtam kritikát de most beugrott valami...
    Maria és JAde szerintem is szövetkeznek, mert Maria úgymond a "vámpíros oldalt környékezi" Jade pedig a farkasosat.. mondjuk ez fajtából adódik, de nekem akkor is úgy tűnik mintha Isa lenne a célpont és őt akarnák megölni... most lehet , hogy ez hülyeség és a hasadat fogod a nevetéstől, de nekem ez az érzésem...Rosszul érzem?

    Puszi
    Flóra

    VálaszTörlés
  53. Helló! Ez is fergeteges kis fejezet lett. Igazából én soha nem találok megfelelő szavakat arra, hogy kifejezzem a tetszésemet, mert nem lehet szavakba önteni.
    Az igazi történetnél azért is tetszik jobban, mert soha nem tudtam elhinni, hogy Bella Swan Edwardhoz való és a másik ok, hogy nálad SOKKAL HANGSÚLYOSABB A FARKASOK OLADA!!!
    Imádom őket. (L) Team Quileute

    Jah és egy kérdés. Fel fogsz tenni az új szereplőkről is képeket? hogy te hogy képzeled el őket? Engem legfőképpen Maria és Russel érdekelne :)

    Üdv: Andus

    VálaszTörlés
  54. bocs, nem OLADA, hanem OLDALA :) XD

    VálaszTörlés
  55. El se hiszem, hogy ilyen gyors voltál.
    Nagyon örülök, hogy nem azaz elmélet jött be Benjivel kapcsolatban , amire sokan köztük én is tippeltem.:D Bár nem értem ,hogy miért nem közelíthet a tanár néni felé, hiszen ő is indián (ugye?)és gondolom ő is hallotta a legendákat.
    Russelről nem tudom mit gondoljak, lehet hogy most még "jó fiú", de lehet hogy vált. Nem bízok benne.
    Remélem a doki bácsival sem lesz semmi baj.
    Most Isa is átváltozott farkassá igaz? Akkor most a többik hallják a gondolatait?
    Jade meg szimplán gonosz. Kíváncsi vagyok Joshua ki mellé fog állni.

    VálaszTörlés
  56. Szia:)
    Hűű hát ez is baromi jó fejezet lett..(Y)Nagyon tetszett a végén ez a fordulat Jadedel és Ourayval. Már el is felejtettem azt a kis beszélgetésüket, amit Isabella kihallgatott, szóval tényleg sikerült meglepned.:)Viszont Russellel kapcsolatban nem!:D Sejtettem hogy ő nem valamilyen más mítikus lény lesz, hanem csak egy ember, különleges képességgel. Azt viszont nem hiszem el, hogy Edwardot egyáltalán nem zavarta Russael érdeklődése Isabella iránt és csak eljátszotta a féltékeny pasit. Vagyis vámpírt. Szerintem nem nagyon szinészkedett, maximum egy kicsit jobban feltúrbózta az alakítását, hogy visszatartsa a sráctól Isabellát. Sőt, úgy gondolom, hogy Edwardnak még külön tetszett is Isa reakciója. Márimint a hisztije, amit akkor vágott le, amikor megtudta, hogy Edward csak "megjátszotta magát"..tuti legyezte a hiúságát.:D
    Nagy sajnálatomra ebben a fejezetben az Alice-Jasper-Maria trió közti feszültségről egyáltalán nem esett szó..nade nem baj,majd a következőben.Legalábbis remélem.:P Különben szerintem Alice azért akadt ki annyira Jasperre, mert kitalált valamilyen tervet Maria védelmével kapcsolatban, amivel kockáztatja a saját életét/létét. És plusszban még ott van a számára az a zavaró tényező is, h Maria és Jasper múltja közös, Maria visszataszítóan viselkedik és szándékosan ingerli őt..a kis dög.:D
    Remélem még jó sokan írnak hozzászólást, hogy mihamarabb kiderüljön, bejött-e a tippem.:)
    Fruzsi

    VálaszTörlés
  57. Andi! Russelről már van fent kép...

    VálaszTörlés
  58. Szia!
    Nagyon tetszik az egész történet!Ez a rész is jó lett!Bevallom őszintén, reménykedek megint felpezsdíted Ed és Iza kapcsolatátt a köv részbe!:$
    Jéé

    VálaszTörlés
  59. Imádom ahogy írsz!Várom a kövit!

    Ancsa

    VálaszTörlés
  60. Drága Spirit!

    Annyi minden van, amit le szeretnék írni... kezdem is az elején :)

    Meg kellett előtte keresnem egy hozzászólást, mégpedig ezt:

    "Zafír írta...

    Jó volt a feji, végre egy kis "akció"! :D Amúgy nekem Isabella egyre kevésbé szimpatikus. Az öccsével alig foglalkozik, meg tök bunkó volt Russel-lel is, akit még csak nem is ismer. Ráadásul olyan mindenlébenkanál is, neki mindenről tudnia kell.
    Hiányoznak a farkasok! :( De mi mást írhatna egy vérbeli farkaslány? :D
    Woof woof mindenkinek! :)"

    Egyet kell értenem Zafírral... Bár én pártatlan vagyok, de Isabella viselkedése sokszor irritáló... Ezért is nem írtam kommentárt eddig. Bár azt kéred, hogy mindig az igazat mondjuk.. nekem ez a véleményem. Sokszor furcsa Isabella. Ez, hogy ennyire ILYEN összefüggésben van azzal, hogy annyi és olyan súlyú titkokat tart magában?

    Isabella néholi irritáló megnyilvánulásait leszámítva nagyon szeretem amit és ahogy írsz - még mindig :)

    A mostani fejezethez:
    Ugye-ugye... Jade... én megmondtam. Annyira tudtam! Van pár elméletem, teóriám és kérdésem :)

    A vizsgálatokhoz Josh ajánlotta be Jade-et. És az egész kezdete előtt ők ketten elkülönültek a többiektől. Vajon Josh is benne van? És vajon Jade-nek vagy Josh-nak van meg az új farkasfalka tag? Melyikük lesz a "vezér"?

    (Ugye Jade a falkán kívüli? Tehát ő nem kommunikált eddig mentálisan a falkával?)

    100%, hogy Jade direkt ejtette el a kémcsövet. Számított Carlisle reakciójára. Nagyon kiszámította ezt az egészet...

    Hogyhogy az új farkas nem hallja Nate-et? Összefüggésben lehet hogy kit választ alfájának egy 'friss' farkas, hogy ki avatja be a titokba?
    Abban biztos vagyok hogy Jade tervének ez csak egy része volt. Abban reménykedek, hogy Josh nem árulja el a családját.

    Vajon ebben a játszmában Josh áruló, vagy őt is megvezette Jade?

    Mi van a járőröző farkasokkal? Miért nem jöttek be azonnal? Nekik is kellett hallani az alfa hangját a fejükben. Vajon Josh tartja őket fel?

    Jade azzal, hogy új farkasfalkát akar alapítani, mi a célja?

    Vajon az incidens és az átváltozás hogy hat a többi 'farkasjelöltre'?

    A Cullen-ek ellen irányul Jade terve? Vagy esetleg megérezte Maria szagát/illatát, és tudja, hogy a Culleneknél van?

    Ez összefüggésben van azzal, hogy miért mérges Ed és Alice Jazz-re?

    Végülis mivel tartja sakkban a Culleneket Maria?

    Bár ez lehet, hogy rossz elképzelés, de vannak olyan vámpírtörténetek, ahol az van, hogy egy vámpír a "mesterét/teremtőjét" nem ölheti meg. Lehet, hogy ez köti Jaspert Mariahoz?

    És végülis mit tud Isabella? Mit tudtak meg Juliettel?

    Láttam Russel képét kint, így megdőlt az a feltételezés, hogy mellékszereplő lenne a történetben. Lehet hogy Ő és az Ő képessége lesz a kulcs, a megoldás? Végülis... csak a hallhatatlanok hallhatatlan elméjében és a mentális pajzzsal rendelkező Isabellában nem tehet kárt. A farkasoknak módosíthat az emlékezetén...

    Ez így jó nagy kérdéshalmaz és szabad asszociációs gombolyag lett :D

    Remélem lesz majd amit megválaszolsz :)

    Írj, írj Spirit úgy majd minden kiderül :)

    Puszi!


    ui.: a privát megkeresésemre nem válaszoltál, remélem rendben van minden és nem vagy rám valamiért mérges :S :$

    VálaszTörlés
  61. Szia!
    A mostani részben kaptunk válaszokat is, nem csak újabb kérdéseket. :)

    Jade: zseniális ötlet, hogy a vér leejtésével eléri, hogy Carlisle közel hajoljon Ourey-hez, tuti szándékos volt, hogy így ott legyen, amikor átváltozik és egyből a saját falkájába állítsa. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz most. Nate nyilván rájön, hogy Jade tisztességtelen terveket forgat a fejében, szerintem biztosan beszélt több fiúval is... Isabella mostmár elmondhatja a felfedezését Jade-del kapcsolatban, viszont biztosan mérgesek lesznek rá, hogy nem szólt előbb. (Hát még ha kiderül, hogy a vámpírokat viszont tájékoztatta!) És arra is rá fognak jönni szerintem, hogy valamit még titkol, azért nem nyitotta meg egyből az elméjét a társai előtt...
    Benji bevésődése: nagyon jó ötlet, kíváncsi vagyok, hogy mit fogsz kihozni belőle.
    Russel: szerintem tuti amelet dönt Isabella, hogy barátkozni fog vele. Amilyen jólelkű, és felelőtlen is néha... De ebből most tényleg én sem látom, milyen probléma származhat. Bár tényleg izgi lesz, ahogy Zafír írta, amikor elmagyarázza Russelnek, hogy mi is ő. :) Kíváncsi vagyok, hogy milyen terved van még vele a későbbiekben, de izgalmas karakter, az biztos.
    Isa viselkedése gyerekes, de teljesen érthető, hogy rosszul esett neki, hogy Edward csak megjátszotta a féltékenységet, bántja az önérzetét... (Nate meg hogy élvezte a helyzetet... ;) Ed igazán ráhagyhatta volna, hogy azért féltékeny is volt. Bár lehet, hogy nincs ellenére, hogy ki kell engesztelnie Isabellát. ;)
    Nagyon izgat a folytatás, úgyhogy siess vele!
    Puszi:
    Kata

    VálaszTörlés
  62. szióka.megint visszaolvastam..ugy látszik ez lesz a mániám... :)))
    naszóval...a tippjeim, megfigyeléseim:
    1.mikor Iza és Russel a kocsinél beszélgetnek, Iza mondja, hogy a Cullenék: "Kicsit különcök, mint ahogyan én is..." Különcök, mint Russel, szerintem ezután szánja rá magát Russel, hogy barátkozni fog velük, mert ugyebár a különcök akár össze is tarthatnának, vagy segíthetnének egymásnak..ugyhogy szerintem Russel beavatja majd őket, Izát és Cullenékat...ooo..és lehet, hogy Alicnek erről volt látomása, s este ezért veszett össze Jasperrel??..hmm...:)))
    2. Benji... :))) szerintem még egy ideig nem engedik neki elmondani Lupenak a bevésodest.. előbb esetleg megfigyelik a tanárt vagy kicsit letesztelik... de van 2 tippem... Az eslo..Iza ugy fog segiteni Benjinek, hogy megkéri Edwardot..segitsen Benjinek matekban, hogy minnél jobb legyen, s esetleg igy valami versenyekre is eljuthatna Benji, amikre ugyebár kellenek a matek-gyakorlásos orak a matektanárnővel...igy tobbet lehetnek egyutt.. a második tipp... Benji lerontja a jegyeit matekbol, s igy kulonorakra kell majd jarnia a tanarnohoz..s igy szinten sokszopr talizhatnak...lehet kicsit bonyolult az eszemfuttatásom, meg csak én fantáziálok, de sose lehet tudni ...
    a köv.fejiezetekből csak megtudjuk..előbb.utóbb ki kell derülnie...de inkább előbb :)))
    pux Lilla

    VálaszTörlés
  63. Szia Spirit, imsét!:P
    Akkor most Jade-ről ki fog tudódni az igaz, nem? Mert csak ő alapíthat saját falkát, mármint ő az egyetlen, aki saját falkát akar alapítani.Viszont ha kiderül akkor Nate-ék elüldözi őt, nem? És akkor nem lesz senki,aki csatlakozna még hozzá. Vagy az is lehet, hogy titokban még beszélt pár farkasjelöltel? Végülis Isa ezt nem is tudhatná, mivel mostanság inkább a Cullen házban töltötte az ideje nagy részét meg a suliban. Bár van egy olyan érzésem, hogy Jade nem fog csak úgy lelépni. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy Josh ki oldalán fog állni. ( amúgy mi újság Nyuszi kisasszonnyal? mosstanság nem hallunk róla semmit:D)Mert Nate az alfája, viszont Jade iránt gyengéd érzelmeket táplál... Nem értem amúgy Nate-éket. Azt sem igazán fogadták el, hogy Isabella egy vámpírba vésődött be. Most meg szegény Benjit sem értik meg, hát hol itt az igazság??? Ráadásul Benjinek inkább segítségre lenne szüksége...bár azt megértem, hogy Esternek nem mondták el. "Kicsit" biztosan kiakadt volna. De leglább Isa meg Benji nagyon megértik egmyást. Ennek örülök és annak is,hogy Carlisle-al milyen rendesen bánt. A többi farkas nem nevezhető kedvesnek ha a Cullenékről van szó, pedig tudják, hogy ők Isa másik családja... Nem azért, de ha Russel emberként ilyen erővel bír, akkor mi lenne ha átváltoztatnák vámpírrá??? Amúgy amit említett edward a Voturiról, remélem,hogy nem mennek Forksba. Szerintem Isabella barátkozni fog Russellel, mert:
    1. Edward azt akarja, hogy kerülje őt
    2. Megsajnálta
    3. Ki van rakva a képe az állandó szereplőkhöz:P
    4. Abban nagyon hasonlít a nagyijára, hogy vonzza a bajt és a veszélyes dolgokat ill. személyeket:P
    hmm, kíváncsi vagyok, hogy Edward hogy akarja kiengesztelni őt, bár a Jade-es dolog után szerintem ezt egy kicsit elhalasztják. Amúgy szerintem örténet végére a farkasok és Cullenék jól ki fognak jönni egymással. Ezt nem úgy értem, hogy pl. Ester és Emse együtt fognak kötögetni, bááááár, most hog így belegondolok...Róluk el tudnám képzelni. Viszont Emmett és Josh sose fog leülni sakkozni:D (bár ez igazán érdekes látvány lenne:D:D) De nem hiszem, hogy ennyire ellenségesek lennnének. Josh kezdi megkedvelni Alice-t, Benji meg megpróbál jóba lenni velük, ez már haladás. Amúgy A jövő reménysége is 30. fejezetes lesz? Ha már írtad valahol, akkor bocsi, de nem emléxem( mondjuk ez nálam nem újdonságXD)
    pusssssy: Wywu

    VálaszTörlés
  64. ÓÓÓÓ, itt abbahagyni. Spirit kínzol minket:D:D:P
    Egyébként nagyon tetszik.:):):)
    IMÁDOM. De Jade-et....fúú egyre jobban utálom, pff. :S:S:D
    Alig várom már, hogy Isabella átmenjen este Edwardhoz:D:D:P
    De remélem Carlise-nak nem lesz semmi baja...:O:)

    VálaszTörlés
  65. Még egy elméletet sikerült gyártanom csendes gondolkodós perceimben.Tehát:
    Lehet, hogy Nate kérte meg Josht hogy kerüljön közel Jade-hez, mert Nate bár nem mondta, aért már sejtette, hogy Jade sántikál valamiben.És mivel látta, hogy Jade közeledik Josh felé, megkérte, hogy figyeljen oda rá, és így tudják, hogy mit akar Jade. Jade erre nem jöhetett rá, mivel ő nem hallja farkasként a többiek gondolatait, mivel nem falkatag.
    Amúgy ha nincs is igazam, akkor se hinném, hogy Josh ott hagyja a biztosat meg a gyökereket a bizonytalanságért...tehát nem hinném hogy Jade oldalára áll, mivel ez az ő otthona, és a családja! Náluk, a farkasoknál ez sokat jelent...erős a kötelék...remélem annyira, amennyire gondolom!
    Ennyi lenne! Remélem, hogy sikerült új fejezetet nyernünk hamar!
    puszmusz
    Andi

    VálaszTörlés
  66. Imádom. nagyon jó!!!
    csak így tovább.
    Személy szerinte én se kedvelem Jade-et. Remélem mihamarabb elmegy inenn...Maria-val együtt!!:D:D

    Köszönjük Spirit ez a fantasztikus részt is!!:D:D

    VálaszTörlés
  67. és egy utolsó...bocsi hogy ennyiszer, de muszáj:)
    A végén miért igyekszik isabella lezárni az elméjét? Koncentrálni akar a hangokra? Vagy mi?
    És Ouray reakciójánál...hol Isa feele fordult, hol a többiek felé...de Spirit!Fontos szerepe van annak hogy nem azt írtad, hogy Carlisle felé fordult? Vagy csak simán a farkasokat nézte...na jó csak ennyi!Várom nagyon a folytatást!!!!!!!

    VálaszTörlés
  68. Nagyon várom már a folytatást, remélem lesz még új rész ezen a héten!
    Nati

    VálaszTörlés
  69. Eszembe jutott még valami, amire azt hiszem, eddig még nem kaptunk választ (de lehet, hogy nem jól emlékszem): amikor Edward még féltékeny volt Nate-re, azt hiszem, a csók után, volt egy jelenet, hogy elvonultak valamit megbeszélni. Az kiderült már, hogy akkor miről beszéltek? (Vissza kéne olvasni... :) Arra gondoltam, hogy esetleg lehet köze ennek a beszélgetéshez ahhoz, amit Edward tervez szupertitkosan és ami miatt még nem lehetnek együtt igazán Isabellával. Persze lehet, hogy tévedek. De ha lánykérésről van szó, ami jelenleg a legerősebb és egyetlen tippem, akkor teljesen logikus, hogy Nate-el, mint Isa alfájával egyeztet Edward ez ügyben. Meg persze figyelmezteti is ezáltal, hogy tartsa magát távol tőle. :) És az előző részben, a 21.-ben is volt valami olyan megjegyzése Ed-nek, hogy remélhetőleg Isa nemsokára mindig náluk lesz, ez is csak a gyanúmat erősíti.

    VálaszTörlés
  70. Húh.. nekem is még egy gondolat.

    Annyi mindent akartam írni, hogy Benjiről meg elfeledkeztem :(

    No de most :D

    Ugye Benjamin azt mondja:

    "- Lupe. Hát, nem sorsszerű? Még a neve is kötődik hozzám!"

    Tudom, hogy nálad a nevek nem csak egyszerű nevek, fontos a jelentésük is.
    Mi a Lupe név jelentése? és milyen eredetű?

    Arra gondoltam, hogy a Lupe a Lupin férfinév női párja talán?

    VálaszTörlés
  71. Gyártottunk egy elméletet közösen P.Andival (aki mellesleg a bérmakeresztlányom ;), és tőle kaptam kölcsön a Twilight első kötetét nyár elején, úgyhogy neki köszönhetem, hogy megfertőződtem, de egyáltalán nem bánom. :) Később viszont én hívtam fel a figyelmét a "Múlt árnyai"-ra, úgyhogy egy-egy az állás. :) Azóta mindig együtt várjuk az új részeket, és kitárgyaljuk a frisst, megosztjuk egymással a tippeinket, és ez tök jó. :) Nagyon szeretünk agyalni az írásaidon, és együtt még jobb, mint egyedül. :)
    Szóval, azt okoskodtuk ki, hogy ennek a Russel gyereknek a képessége még nagyon jól jöhet, ha Isabella tényleg összebarátkozik vele, és harcra kerül a sor Cullenék és Jade új falkája között. Hiszen ő a képességével el tudná felejtetni az új farkasfiúkkal Jade-et és visszatérhetnének az igazi falkájukhoz.
    Aztán elolvastam az új hozzászólásokat, és láttam, hogy Aminata már megírta ugyanezt. :)

    VálaszTörlés
  72. Megint én :$
    (legalább gyűjtjük a hsz-eket :D)

    Utána néztem a neten.. nem sok mindent találtam.

    Az biztos, hogy a "lup" farkast jelent, és maga a szó a keleti újlatin nyelvek családjába tartozik.

    Lehet csűrni csavarni, toldalékolni, de az alap az, hogy farkas.

    Olvasásközben arra gondoltam, hogy milyen jófej Benji, olyan mint a nagyapja... aztán rá kellett jönnöm, hogy a te történetedben Seth soha nem haverkodott össze a Cullen-ekkel. Viszont ezt pótolandó Benjamin nagyon édes :)


    Mégvalami:

    Ugye a bevésődés kétirányú valami... tehát nemcsak Benji vonzódik a tanárnőhöz, hanem a tanárnő is Benjihez!

    Milyen furcsa lehet neki... odamegy egy új helyre tanítani, 26 évesen. egy csomó kamasz... ő meg vonzódik egy 15 (?) éves sráchoz...

    VálaszTörlés
  73. Mismouth, szerintem a Lupe név biztosan a latin "lupus"=farkas szóból származik, ezért örül Benji, hogy hozzá kapcsolódik. :) Hangzása szerint én spanyolra tippelnék, de majd Spirit megmondja pontosan. (Ugye nem baj, hogy válaszoltam? Vagy inkább hagyjuk meg a válaszadást Spiritnek?)
    Amúgy nagyon tetszik a Josh-os elméleted, hogy esetleg őt már előre beavatta a terveibe Jade, sőt, esetleg ő az új alfa, és nem Jade (a származása feljogosítja erre, közben el is feledkeztem erről a szálról...). Bár nagyon remélem, hogy nem így van, és magamtól eszembe nem jutott volna, de teljesen logikus, és lehet benne igazság, kíváncsi vagyok, így lesz-e vajon.

    VálaszTörlés
  74. áá itt abbahagyni..:S nagyon jó lett! vki azt írta h Ed mikor lépi át a határt..nem lépi át,mert ugy tudja h neki sem szabad..mert Isabella azt direkt nem mondta el neki h a bevésődés "tárgyát" nem bánthatja senki..:D várom a kiengesztelős részt..rem. a köviben lesz..:D elértük már azt a számot?:D sztem Ed téll féltékeny volt egy kicsit..vagy már tényleg elhiszi h Isabella csak őt szeretheti..:D és jó lenne ha Isabella nem bocsájtana meg neki annyira könnyen,hanem Ednek egy kicsit tepernie kéne a bocsánatáért..:D és akk Ed is látná h a bevésődés miatt Isabella még haragudhat rá..:D és élvezné a kiengesztelést..xD a többiről most nem írok.:D ugyanaz a véleményem mint az előttem szólókhoz..=) várjuk az uj fejit..rem még ezen a héten olvashatjuk..mondjuk hnap..:D köszönjük ezt a fejit is!!

    VálaszTörlés
  75. Elöször is had gratuláljak az új fejezethez nagyon jó lett mint mindegyik!!!
    Másodszor pedig ezt a fordulatott nem vártam, de azért nagyon tetszik.
    Én nem utálom Bellát amiért kevesett foglalkozik a kicsi edwarddal ő most egy kicsit végre a nagy edwardal foglalkozik és én ezért nem vettem meg.
    Ami meg Jadet illeti én már az elejétöl fogva tudtam hogy egy nagy kavarógép én azt gondoltam hogy Jasperrel lesz valamiféle összefüzése de miuttán olvastam hogy ott lesz a visgálatoknál egyből rájöttem hogy nem fogja kihagyni az alkalmat és valamit kavar majd, és hát igazam is lett. Remélem Bella időben megtudja majd álittani mielött még szétrobbantja a falkát.
    Russelről pedig az a véleményem hogy bella nem kétszínű mert ellégé idegesítő ujjnak lenni (én már csak tudom) mikor mindenki tégged néz és rólad beszél, pláne hogy van egy kis folt a múltadon. Bella azért haragudott Russelra mert megkérdezte tőle hogy ő az e az új lány és hogy tényleg megtörtént-e vele amit mondanak.
    Később Bella rájön hogy Russel is más és hogy biztos nehéz neki is ezt a titkot magában tartani ezért segíteni szeretne de nem csak ezért barátkozik vele! Szóval Bella nem is kétszínű!

    Mégegyszer great a Fejezethez és drukolok a könyv kiadásban!!!

    Edcsa

    VálaszTörlés
  76. Várom a következő részt, és remélem elérjük az általad kigondolt számot a hsz-ek terén.Jajjj,hajrá mindenki érdekel a folytatás!:)

    Panda

    VálaszTörlés
  77. Jesszusom! Imádtam *_______* Annyira jó csavarokat teszel bele, hogy eszméletlen. Nem tudom, hogy honnan jönnek az ötletek, de az biztos, hogy nagyon jók. Gratulálok ehhez is, nagyszerű volt, mint mindig.

    A könyvkiadó miatt pedig ne legyél szomorú, nagyszerű író vagy! Mi már ezt tudjuk, hidd el nem sokára mindenki rájön! <33

    VálaszTörlés
  78. OH MY GOD!!! Ez a befejezés! Olyan jó látni, ahogy összefutnak a szálak, és amit eddig nem értettünk, az most már körvnalazódik. Remélem Carlisle ép bőrrel megússza ahogy a többiek is, és még valami: Ne kelljen sokáig vezekelni Edwardnak :D, és az ő kis titka hamar kiderüljön ám. (van egy tippem hogy mi az, de nem akarom ellőni... Benne van a new moon végén ez a "felvetés"? Ha nincs, akkor nem vagyok jó lottós..:)
    Várom a következő fejit, remélem elértük a kommentekkel az általad mondott számot!:D
    Sok sikert a könyvedhez!!
    Másik Zsani

    VálaszTörlés
  79. (Panda, máskor írjad bele még azt is, hogy mi tetszett a fejezetben, vagy hogy mit vársz nagyon, esetleg hogy mire tippelsz, mert csak a tartalmas hozzászólásokat számolja be Spirit!)

    Nekem a kedvenc jelenetem az volt amikor Nate cukkolta Edet és Isát. :)

    VálaszTörlés
  80. oooo...most hogy megnézegettek a képeket..feltünt valami....:)))))
    az összes LaPush-i farkas bevésődött, kivéve Jonathant...juuuj..ebből még mi lesz, ill. ki lesz az a szerencsés, s mikor...hehe..
    azért most belenéznék Nate fejébe hogy mit gondol vagy min jár az agya, így hogy már Benji is bevésődött :DDD nagyooon kiváncsi vagyoook :)
    Lilla

    VálaszTörlés
  81. még ott van Joshua is de engem is érdekelnének Nate gondolatai :)

    VálaszTörlés
  82. Hát elég gyorsan megtudtuk mi is Russel, azt hittem Ed majd jobban fog titkolózni. Várom már amikor kiengeszteli Isat! :) Nagyon kíváncsi vagyok ezek után mi lesz a többi farkas véleménye Jade-ről, remélem elzavarják a farkasával együtt, bár az túl egyszerű lenne. :)
    Vároma kövi fejezetet nagyon nagyon!!!!!

    VálaszTörlés
  83. Nekem az tetszet a legjobban ebben a részben, amikor Iza durci volt és azt mondta Ednek hogy: -Megérdemled? Onnantól kezdve addig, amíg Ed megigéri a kárpótlást. Én nagyon szeretem ezt a romantikus-erotikus szállat a történetbe.Sokkal szabadabb,jobban kidolgozott,szebben megfogalmazott mint a Twilightba.Ilyen téren túl tettél Stephenie Meyer - en,legalább is az ÉN szemembe.
    Sajnálom a visszautasítást a kiadótol.De ha egyse fogadja el a történetedet,amit nehezen hinnék el - az ÉN szememben TE már most is igazi író vagy.Gratulálok!

    Panda

    U.i.:Bocsi h ez előbb kimaradt!

    VálaszTörlés
  84. Jaj nekem nagyon tetszett ez a fejezet, remélem majd azért tudnak barátkozni Russellel. Elmennek a buliba amibe meghívta Russel őket? Nagyon jó volt a befejezés hogy mostmár kezdik elfogadni a vámpírokat.Csak így tovább ja és szerintem minden nap új fejezet lesz mert itt mindenki arra hajt, de mi ennek csak örülünk és remélem nem teher de mndenki nagyon örül ennek és köszönjük.
    Sok puszi: Niki

    VálaszTörlés
  85. Kedve Spirit!
    Nagyon köszönjük az új fejezetet!
    Mint mindig ez is nagyon tetszett, nagyon tetszett az hogy már Benji kezdi elfogadni a vámpírokat és közeledik feléjük és nem ítéli el őket és példát mutat a többieknek hogy nem kell semmitől félniük és nyugodtan barátkozhatnak, jó hogy ellenségek de azért nem kéne utálniuk egymást. Russelel kapcsolatban pedig nagyon remélem hogy azért barátok lesznek Isával mert azért tényleg szörnyű hogy egy ilyennel egyedül vagy és nem oszthatod meg mással. Edward meg hozta a formáját, most komolyan csak tettete a féltékenységet? nem tudom remélem hogy csak viccelt bár ilyennel inkább nem kéne, de én még mindig fennt tartom az elméletemet hogy Edward meg akarja kérni Isa kezét, de ez is kiderül majd, nem tudom lehet hülyeség de... na mindegy hát a befejezés nem is tudom ezt nem vártam volna hogy ott átváltozik egy gyerek farkassá és hogy pont ő és mi az hogy nem hallja az Alfát? szerintem ha most ki fog derülni mindenki számára hogy Jade rossz ember, bár segített a szülésnél de most így elég nyílvánvaló hogy egy külön falkát alapított már csak az a kérdés hogy minek és mit tervez?
    Bocsi hogy ilyen hosszú lett.
    Jó írást, ezer puszit küldök: Nikibabácska :)

    VálaszTörlés
  86. Szija!!

    Igaz nem nagyon szoktam írni véleményt, de ez a játék jó ötlet volt, egyrészt. Másrészt pedig félek hogy 1-gyel kevesebb vélemény lesz, mint amennyit te mondtál és oda az új fejezet. :D

    Nagyon szeretem a ficedet, és el sem tudom képzelni hogy honnan jönnek az újabbnál újabb gondolatok. Remélem túl teljesítettünk megint a véleményírással.

    Jade egy kis dög, ha igaz, hogy az ő falkájába tartozik majd az "újonc".
    Várom már hogy Edward kiengesztelje már Isabellát.

    Ahogy olvastam a megjegyzéseket, mindenki az új fejezetre megy rá. Szóval sok sikert és kitartást az íráshoz.

    U.i. Ha úgy gondolod hogy a hamarmunkával rontod a mínőséget, akkor inkább várassál minket.

    VálaszTörlés
  87. Az utolsó fejezet ékes bizonyíték arra, hogy a gyorsaság Spiritnél nem megy a minőség rovására. És még a fejezet hosszúságára sem panaszkodhatunk, igazán kitett magáért. :)

    VálaszTörlés
  88. Kedves Spirit!

    Idáig csendes követőd voltam, mivel az iskola mellett nincs időm kommenteket írni. De a játékot én sem hagyhatom ki. :)
    Kiválóan írsz, remélem az egyik kiadónak lesz annyi esze, hogy kiadja a könyvedet!
    A történeteidnél mindig van valami fordulat amire az ember nem számítot. És ilyenkor jönnek az álmatlan éjszakák....
    Nem szoktam fic-et olvasni, de a te történeted az első fejezetnél megragadott, annak ellenére, hogy Team Edward táborát erősítem. Annyira megfogott a történeted, hogy az első "könyvet" egyszerre olvastam ki. Azóta, ha hazaérek a koleszból az első dolgom megnézni, hogy van e új fejezet.

    A fejezethez:
    Remélem Carlisle-nak nem esik semmi baja. De nem értem Edward miért nem mehet La Push-ba, hiszen nem bánthatnák a bevésődés miatt, nem?
    Jade-et idáig sem bírtam, de most, aztán, grrrr...
    Benji...hát, hagyd meg egy kicsit gyereknek még kérlek, de kíváncsi vok, hogyan oldják meg... a srácok törődhetnének vele kicsit jobban is.
    Na és Jasper és Alice? remélem a következő fejezetben róluk is tudunk meg valamit.
    Én személy szerint kicsit hiányolom Emmet-et :(
    Oh, és Saore, lehet még ezek ellenére gyereke ugye?

    Kellemes fejezet írást, van egy olyan gyanúm, hogy ismét ajándék fejezetet kapunk. XD

    Pussz
    Gitka

    VálaszTörlés
  89. Kedves Spirit!
    Nagyon érdekes lett ez a fejezet is. :) Azért ilyet, Benji bevésődött a matektanárába- kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből kisülni xD
    Jade megszerezte a saját falkájának első tagját... :O
    Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra :D
    Remélem elérjük azt a bizonyos 2jegyű számot :)

    VálaszTörlés
  90. Lauryka: reméljük, hogy az a bizonyos szám CSAK 2jegyű :)

    VálaszTörlés
  91. Gratulálok! Ez a fejezet is isteni.
    Szegény Russel, én sajnálom őt. És Edward, most olyan szemét, hogy csak színlelte a féltékenységet. Bella helyében én mostmár csak azért is keresném Russel társaságát, hogy dühítsem Edwardot.
    Na és akkor itt van még ez a matektanár... Ilyesmire nem is számítottam. Azért én kíváncsi vagyok, hogy hogyan néz ki Benji választottja, szóval, ha nem nagy kérés, akkor raknál fel róla is képet?
    Meg lenne még egy kérdésem, ami lehet hülyeség, szóval elnézést kérek mindenkitől, de ez a dolog már régóta érdekel.
    Szóval: ha egy vámpír megharap valakit, akkor az vagy vámpírrá változik vagy meghal, mert kiszívja az összes vérét.Az nem lehet, hogy az "áldozat" emberként folytassa tovább az életét? Minden esetben kerül méreganyag az illető szervezetébe?
    Mégegyszer bocsi, ha hülyeséget kérdeztem és előre is köszönöm annak, aki válaszol.

    VálaszTörlés
  92. Szia Spirit!
    Van egy új rajongója az írásaidnak!A tesóm!Megkérdezte tőlem mit olvasok állandóan,én meg meséltem neki a blogodról és az írásaidról!
    Elolvasta az összes részt és ezt üzeni neked:
    "Kedves Spirit!
    Nagyon tehetségesen írsz,csak így tovább!Ahogy csavarod a történetett azzal nagyon jól ébren tartod hugom és ahogy elnézem nagyon sok olvasód figyelmét!
    Nekem a legszimpatikusabb Eden és Izán kívül kicsi Edward,bár ő most kicsit hátérbe szorul.De Benji és a tanárnő 'szerelme' is izgalomba tart most.Véleményem szerint a kor nem lehet akadály a szerelembe.Szerintem össze hozzod te még őket :)Vagyis remélem.
    Kérlek hugom kíváncsiságát is elégísd ki és hozd össze Edwardot és Izát, mert már nem bír magával és mindig erről beszél.Vázolja a lehetőségeket h fognak nagyon egymásra találni.
    Már én is nagyon várom az új részt, és (talán) a szerelmes erotikus Edwardos Izás részt.Na meg amikor Edward elárulja miért vár annyit az első együttlétel.Én házaságot szimatolok....
    Puszil

    Kriszti
    Panda nővére"

    VálaszTörlés
  93. Szia!
    Gratulálok! Isteni volt ez a fejezet!!
    Hát erre nem számítottam:
    Russel emlékezettörlő,Edward színlelte a féltékenységet, Jade saját falkája. tyűűűű O.O"
    Hát nem tudok szóhoz jutni.:D
    Én csak azt remélem, hogy Russel végre talál egy olyan személyt aki előtt nem kell titkolóznia. pl: Izabella, Cullen család vagy a farkasok...
    És hát Jade....tyű de nem szeretem:D Nagyon remélem, hogy Nate hamar rájön hogy mit is művel igazából...és még ott van az az irat amit ugye Izabelláék találtak...nem tudom mi lehet benne, de remélem hamar kiderül mert már nagyon kiváncsi vagyok:D
    Nah és még ott van Alice és Jasper. Hát lehet hogy oltári nagy baromságot mondok, de szerintem Alice féltékeny....:)
    Hát ennyi lenne.:)
    Millió puszi: Csuti

    VálaszTörlés
  94. Eddig nem irtam,de most megtöröm ezt a szokást és hozzászolast irok :D
    1.Nagyon tetszik a ficet,rendszeres olvasód vagyok
    2.Remélem sikerül kiadatnod a saját könyvedet
    3.Tetszik hogy egy kicsit többet foglalkozol Benjivel.Meg hát ez a szerelem ügy is bekavart :D
    4.Szerintem Edward nem csak tettete a féltékenységet igazi érzelem van mögötte.Akármennyire is próbálja tagadni :)
    5.Egy ember akinek képessége van?Egyre jobb.
    6.Úgy érzem Edward és Russel között lesz még egy kis nézeteltérés Bella miatt.

    Röviden ennzi lenne xD

    üdv
    K N

    VálaszTörlés
  95. Húhúhúúú!!!!
    95 hozzászólás...atya ég. Látod Spirit mennyi rajongód van. Ebből is látszik mennyire szeretjük az írásod!! nem is szeretjük...inkább imádjuk!!!:D:D
    Olyan szívből jövően tudsz megírni mindent!!

    De ugye Carlise-nak nem eski bántódása, most hogy Ouray "remegésbe kezdett"!!:)
    Ajj, Jade-et meg kiírnám ebből a sorozatból...csak összebonyolít mindent!!:S:S
    egyébként Russel akkor csak "sima" ember képeséggel???:)

    VálaszTörlés
  96. na, mennyi hozzászólás kell még ahhoz hogy holnap kapjunk újat???:):):)

    VálaszTörlés
  97. szuper..eddig 97:D
    asszem hnap jön az új fejezet:P (ezt lekopogtam)
    Fruzsi

    VálaszTörlés
  98. Hűűűha! Eszméletlen!! Hát én minden jót kívánok Benjinek!! Úgy sajnálom, hogy így kezelik ezt a helyzetet!!
    Ajjaj ez a Jade mekkora egy rafkós nőszemély!!!
    Fel vagyok csigázva!! Várom a következő fejezetet!!

    Forest

    VálaszTörlés
  99. Szio Spirit és Szandi!:D

    Mint mindig ,ez a fejezet is kiválóan sikerült.Ahogy haladunk a történettel,egyre jobban érzem,h itt azért több lesz az akció,mint a Múlt árnyaiban.Először is ugyebár Jade...kezdetben úgy gondoltam,h tervez valamit Nate falkája ellen,de most teljesen összezavarodtam.Mivel az előző részben Dominic volt a főgonosz,az ő legyőzése vezetett a szerencsés végkimenetelhez,így nyílván ez a rész is jeleskedik főgonosszal,aki megnehezíti Isabella életét.Szerintem Russel-lel nem lesz probléma,tökéletesen megbízom Edwardban,és ha ő azt mondta,h csak odafigyelés kérdése,h ne szerezzen tudomást róla a Volturi,akkor az úgy is van:D A másik dolog ugyebár a kísérletek,szerintem itt sem lesz probléma,hiszen Carlisle-ban is teljességel megbízom,sőt tudom,h nem szúrja el,és ebből nem lehet akkora bonyodalom.(reménytelen vagyok,tudom:))Tehát mégicsak marad Jade..hacsak nem keversz bele vkit csalafinta módon..:PAmúgy nagyon izgatottan várom ám,h h is gondolta Edward azt a kiengesztelést..:PBár élek a gyanúperrel,h ezt a lehetőséget az ostoba Ouray elszúrta nekünk..már most ki nem álhatom!

    Az eddigi bejegyzések számát nézve azt hiszem hegyezheted a tolladat,kedves:)Jézusom,így késő este milyen értelmes észrevételeim vannak..bocsáss meg érte.
    Legyetek jók,és Spirit ne búsulj,mi veled vagyunk!
    Dena

    VálaszTörlés
  100. Jajj, ide is annyi kérdés és feltételezés... És mindenki milyen hosszan ír, tök jó. :D
    Azt hiszem, ez az ötleted nem volt jó, most állandóan a gép mellett lehetsz, és írhatsz, bár, ha meg tudod írni a részeket gyorsan, akkor nincs baj, nem foglal le annyira a dolog. :P
    Jade... jaaajj, erre most Nate is rá fog jönni, nem hallja Ouray gondolatait, biztos kapcsolni fog, hogy valami nem stimmel, meg miért változott át Jade is, miért állnak "egy oldalon"... rá fog jönni, de Carlisle, jujj...:( Aljas egy nőszemély Jade, de tényleg, valahogy nem lehetne száműzni, vagy valami, akkor talán kevesebb bajt okozna, vagy még többet. :S
    Annyi dolgot hozol már össze, hogy nekünk fájdul bele a fejünk... :D
    Nagyon jó, a következőt minél hamarabb!

    Sylvi

    VálaszTörlés
  101. Szuper!!!!!!!!! Nagyon tetszik, kivancsi vagyok a folytatasra, csak igy tovabb.

    VálaszTörlés
  102. A.Kata köszönöm a segítséget :D Akkor egyre gondoltunk ^.^

    Elolvastam az utánam hozzászólókat, és lenne pár ötletem nekik:

    Edward megtehetné, hogy La Push-ba sétálgat, nem is a félsz tartja ettől vissza, hanem az, hogy tiszteletben tartja a szerződést. Ha megszegné, akkor a farkasok is megszeghetnék, igaz, Ed-et nem bánthatnák, de a többi Cullent igen. Ez egy amolyan kölcsönös tisztelet szerintem...

    Volt egy olyan felvetés is, hogy ha valakit megharap egy vámpír, akkor utána lehet-e még ember, és hogy mindig kerül-e méreg a szervezetbe?
    Erre 100%-os választ csak Spirit adhat, de az én véleményem az, hogy mindenképp kerül méreg a harapással a szervezetbe. Emlékszel, volt az a rész, amikor Ed foga 'megkarcolja' Isabellát... Akkor is megmérgezte... Talán ez a vámpíroknál olyas valami lehet, mint az állatvilágban a kígyók mérge. Harcképtelenné teszi az áldozatot az 'elfogyasztás' idejére :D

    Dena!
    Kifelejtetted Mariát! Mi van, ha Maria a főgonosz, és Jade 'csak' a bosszúálló?

    VálaszTörlés
  103. Szia Spirite!
    Elég régen jártam erre mivel a suli és a forgatókönyv írás eléggé lefoglalt.:D
    Na nagyon tetszik a fejezet és az előzőek is.
    Már egy ideje kezdem kapisgálni hogy Jade lesz az aki a békét és a szerződést megbolygatja. A szándékai még nem tiszták teljesen előttem de az új falka Natenek komoly problémákat fog okozni és ha el kezdenek vámpírokat öldösni akkor a Volturi is meg fog érkezni.Ha pedig még lesz szakadás a falkán belül akkor Isabellából is alfa lesz bár ezt nem hiszem mivel Nattel eddig nagyon jól kijöttek.Probléma lehet az is ha a Volturi kivonul teljes létszámban akkor Russel sem tud rejtve maradni.Alice és Jasper közötti vitáról is gondolkodtam és szerintem a veszekedés tárgya Jade volt mivel Jaspernek komoly bűntudata van.Lehet hogy tévedek és te mindig tudsz meglepetést okozni .:D
    Üdv R.E.

    VálaszTörlés
  104. Szia spirit!
    Én csak először szólok hozzá a történethez, és tök véletlenül bukkantam rá a blogodra, de amint elkezdtem olvasni, egyszerűen nem tudtam abbahagyni! Lenyűgözően, fantasztikusan, és izgalmasan írsz!-Na jó ennyit az ömlengésről:))
    Ebben a részben is jó néhány dolgot nyitottan hagytál mint az eddigiekben. Pl: Mi lesz Russellel, vajon elmennek a kerti partijára Edwardék, mert ugye kénytelen volt meghívni őket:), vagy csak simán Isabella fog vele barátkozni? Én örülnék ha a vámpírok is segítenének neki elfogadni önmagát, hiszen ők már csak tudják milyen különlegesnek és kirekesztettnek lenni, de ha csak Isabella fog vele foglalkozni, akkor Edward megint csak féltékenykedne, vagy nem?
    Jadet utálom, ki szarkavaró, bár azt is megértem h miért akar bosszút állni, de azért nem kéne mások életét is veszélybe sodornia. Amúgy Máriát miért is voltak kénytelenek befogadni a Cullenék?Erre jó lenne választ kapni:))
    Na ha még eszembe jut valami, akkor írok!
    Remélem hamarosan lesz kövi feji!!:)
    Puszi Ginever

    VálaszTörlés
  105. Drága Mismouth!

    Kössz hogy szóltál,Maria tegnap eszembe se jutott...nah még ő is itt van..bár ha Jade tervez valamit,akk én Cullenék helyébe Mariát már abban a pillanatban kinyírtam volna,amikor Forks 100km-es körzetébe került...Visszataszító egy tyúk...
    Mégegyszer kössz,h felhívtad a figyelmem a hiányosságra.
    Dena

    VálaszTörlés
  106. Szia Spirit!

    Nagyon tetszett ez a fejezeted is!

    Nagyon örültem neki, hogy ilyen gyorsan lett folytatás, éd ugy érzem, egyre jobban utálom ezt a Jade-et!
    SZörnyű egy hárpia!
    Már alig várom a folytatást!

    Kriszti

    VálaszTörlés
  107. Sziasztok!

    Tudjátok megint elgondolkodtam valamin...
    A történet elején ugye arról volt szó, hogy Jasper nagyon erősen, sőt, talán felerősödve érzi Isabella érzéseit...
    Amiről már egy jó ideje nem volt szó, az az, hogy ez még most is így van e, vagy Jasper azóta megtanulta kezelni ezt a dolgot...
    Vagy talán ez is összefüggésben van a farkasok felerősödött képességeivel?
    Mert ugye az utóbbi időben volt bőven olya esemény, ami igen erősen hathatott volna Jasperre... :)
    Nem véletlenül vett Edward egy ágyat... :)
    hihih

    na jól van, ma már megpróbálok nem kattogni!

    VálaszTörlés
  108. Dena! Nincs mit :) Amúgy teljesen egyetértek veled!!!

    Épp ezért kiváncsi lennék, hogy mi köti a Cullen-éket Maria-hoz!

    VálaszTörlés
  109. Annyira jól le tudod írni a dolgokat.:D Szinte mindent magam előtt látok.:) Jade.. Sejtettem, de van egy olyan érzésem, hogy nem áll meg ennyinnyinél.. Viszont arra még mindig kíváncsi vagyok, hogy Cullenéket mi köti Mariahoz.. És szerintem Russel meg tök jó.:D Én, személy szerint bírom, és jó, hogy ő sem 'átlagos'..:D Nagyon tetszett ez a fejezet is. Vannak még bennem kérdések, de talán még rájövök, mielőtt tovább olvasom.:) Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés