.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. október 15., csütörtök

Játék

Játékot hirdetek, mert ahogy látom, ez a hideg idő egy kicsit passzív hatással van rátok is. :) Napi minimum 800 emberke látogat az oldalra, de csak alig páran írtok hsz-t (legalább is, ahhoz képest, ahányan írtatok korábban, és a számok alapján ez nem amiatt van, mert a blogom kevésbé lenne látogatott...) Szóóóóóval, gondoltam, kitalálok valamit, ami ösztönöz titeket a hsz-írásra, mert szörnyen kíváncsi vagyok a gondolataitokra, elméleteitekre, véleményetekre. Ezért, négy kategóriában indítok játékot:

1. A hónap kritikaírója: Ezt a címet az nyeri el, aki a legértelmesebb, legérdekesebb kritikát írja nekem. Szandival ketten választjuk ki, hogy ki is legyen ő, hogy ne csak az én szavam számítson... Nyereménye: Egy A múlt árnyaihoz vagy A jövő reménységéhez kapcsolódó ajándék, amit postán kap meg + a blogomon a nevének kiírása, ha szeretné a fényképének kitétele, és a kedvenc idézetének kiírása.

2. A hónap kérdezője: Ezt a címet az nyeri el, aki a legértelmesebb, legérdekesebb kérdést teszi fel nekem a regénnyel kapcsolatban. Szandival szintén ketten választjuk ki, hogy ki is legyen ő. :) Nyereménye: Egy A múlt árnyaihoz vagy A jövő reménységéhez kapcsolódó ajándék, amit postán kap meg + a kérdésére kiemelt helyen válaszolok a blogon, és a neve, ha szeretné a fényképe és a kedvenc idézete is kikerül.

3. A hónap legszerencsésebbje: Ezt a címet az nyeri el, aki írt nekem értelmes kritikát akármelyik fejezethez, ami abban a hónapban lett feltéve az oldalra (értelmes kritikának észszerűen az számít, amiben kicsit több van annál, hogy klassz volt a fejezet, vagy várom a folytatást...), és a hónap végén egy sorsoláson anyukám, mint pártatlan személy kihúzza a nevét. Ha abban a hónapban pl. 5 fejezet kerül fel, és valaki mind az 5-höz ír értelmes kritikát, akkor 5x kerül be az urnába a neve, szóval, érdemes minden fejezethez írni. Viszont, egy fejezethez, írhat valaki 20 kritikát is, ha nagyon szeretne, csak 1x kerül be a neve. Nyereménye: Egy A múlt árnyaihoz vagy A jövő reménységéhez kapcsolódó ajándék, amit postán kap meg.

4. Új fejezet játék: Szandinak minden fejezet után mondok egy számot. Ha az adott fejezetnél a hsz-ek száma eléri azt a számot (reális számot mondok, nem 1000000-t. :D ), akkor másnap biztosan lesz bónuszként új fejezet, ha törik, ha szakad, akkor is, ha mondjuk előző nap volt frissítés. Ha a hsz-ek száma nem éri el a kitalált számot, akkor a friss ugyanúgy egy héten belül jön, mint eddig. Szóval, aki nem szeret sokat várni az új fejezetre, az írjon hsz-t. :)

Hát, ennyi lenne... Hátha kedvet kaptok ahhoz, hogy elmondjátok a véleményeteket, elméleteiteket, vagy csak megírjátok, mi a kedvenc részetek, ki a kedvenc karakteretek. :) A nyertesek kihirdetése az 1. és 2. kategóriában mindig adott hónap utolsó napján történik 12:00-kor.
A nyereményeket következő hónap első két hetében postázom a nyerteseknek. :)

A játék a most feltett utolsó fejezettel elkezdődött. Akik már írtak hozzá, részt vesznek benne, akik még nem írtak, mostantól megtehetik. :)

Jó játékot mindenkinek! :)

26 megjegyzés:

  1. Hmm..érdekes játék..
    lenne egy kérdésem, mi lesz ha egy névtelen hosszászóláslesz a nyerő?? mert arra ugyebár mindenki rámondhatja, hogy én írtam...csak azért kérdezem, mert eddig én is névtelenül szóltam hozzá 1-1 fejezethez...(lusta voltam bejelentkezni:)))

    VálaszTörlés
  2. Hát, aki névtelenül ír, annak nem tudok ajándékot adni... Szóval, valami nevet jó lenne, ha mindenki odaírna a hsz-éhez... Előre is köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is lenne egy kérdésem, hogyha már montál egy számot és már megvan annyi hozzászólás akkor lehet több vagy pont annyinak kell lenni?

    VálaszTörlés
  4. Szija!!
    én nagyon örülök, hogy ezt a "játékot" kitaláltad:)
    igaz én mostanába is elolvastam a fejezeteidet csak mindig arra volt energiám, hogy elolvassam és véleményt nem irtam...ezért bocsiii..mert tudom hogy neked az fontos hogy mit gondolnak az olvasóid...
    és ezentúl irni fogok vagy kérdez fogok:)
    és remélem talán nyerni is fogok majd valamit:)de az se bajj hogy ha nem mert nekem mé az is jó hogy ha olvashatom a történetedet:)
    puszi,Rosalie

    VálaszTörlés
  5. OMG! Hogy tudsz ilyeneket kitalálni? Nekem soha a b_dös életben nem jutna ilyen az eszembe:D Biztos jó lesz... És csak úgy szólok, hogy eddig én sem írtam xDDD

    VálaszTörlés
  6. Névtelen: Ha mondtam egy számot, akkor sem muszáj azt pont eltalálni, szóval, igen, lehet több. A lényeg, hogy elérje a hsz-ek száma az általam mondott számot. :)

    Rosalie14 és Vanna.: Igen, tudom, hogy nagyon sokan olvassák a történetet, de nem írnak hsz-t, mert kevés az idejük, nincs kedvük stb. Ezért gondoltam, hogy valamivel meghálálom, ha írtok, és ezzel a játékkal inspirállak titeket. :D
    Jó a tudat, hogy ennyien olvastok, de nagyon-nagyon kíváncsi természet vagyok, és szeretném tudni, hogy ki mit gondol, milyen elméletei vannak, milyen kérdések merültek fel benne. :)
    Szóval, remélem, hogy így többetek fejébe beleláthatok majd, és az olvasás mellett megosztjátok velem a gondolataitokat is. Cserébe pedig aki szerencsés vagy jó gondolatai vannak, az kap tőlem ajándékot. :) Remélem, így már megéri hsz-t írni. :D

    VálaszTörlés
  7. Már most is van egy szám amit el kell találni?

    VálaszTörlés
  8. Hááát először is egy nagy kacajt engednék meg magamnak, ez egy nagyon kedves kezdeményezés.
    Én csak az első körbe szállhatnék be, mert hozzászólni nem szeretek a dolgokhoz, mert... hm, nem az én világom. Kritikát írni szerettem, mert én is rendelkezem egy "író leszek ha megnyuvadok is" mentalitással, és éppen emiatt publikáló "kortársaimnál" látott egy két hiba kiüti a biztosítékot nálam, ami korábban hosszú, építő jellegű levél megírására késztetett - mert rég, kiscsikó koromban, mikor a hév és minőség nem fért meg egy lapon, nagyon örültem volna egy mély elemző boncolgatásnak. Szóval 3 levelet írtam, segítségemet is felajánlva további munkájukhoz (ingyen természetesen), és nem kaptam választ.
    A lényeg: az első körbe sem szállok be, mert ha nem olvasó szemmel néznék művedre, hanem túl erősen kifejezve magam: szakmaival, csak téged sértenélek meg észrevételeimmel, még ha azok jó szándékkal is íródtak.
    Életem második hozzászólása Neked, kicsit hosszúra sikeredett, elnézést érte, a leendő nyerteseknek pedig dicső szerencsét, vagy mit kívánok. :)
    Csóközön,
    Helka

    Visszaolvasva ez nagyon hosszú hsz :S sorry

    VálaszTörlés
  9. Helka, ha építő jellegű nem olvasói észrevételeid vannak, én szívesen meghallgatom, vagyis elolvasom őket. :) Nem vagyok egy sértődős fajta, és szeretek tanulni a hibáimból. :) Én úgy hiszem, hogy ha valaki segítő szándékkal ír negatív kritikát, normálisan megfogalmazva, azzal nincs semmi baj, sőt! Én az ilyen kritikákból nagyon sokat tanultam már eddig is. :)
    A lényeg szerintem, hogy ne rosszindulatból íródjon egy negatív kritika, normálisan legyen megfogalmazva, segítse a fejlődést, és azért legyenek a jó dolgok is kiemelve benne kompenzálásképpen. :D

    VálaszTörlés
  10. De jó, nagyon tetszik a játék! Szeretek játszani. :)
    Az új fejezet játék különösen tetszik. :) Egy kérdésem lenne ehhez: határidőt is tűzöl ki hozzá, hogy mikorra legyen meg az x hozzászólás? Vagy amikor megjelenik az x-edik, ahhoz képest másnapra jön a friss? És itt is csak az "értelmes" hozzászólások számítanak, vagy ebbe beletartozik a "Nagyon tetszett, várom a folytatást"-típusú komment is? (Ne tudd meg, mire vagyunk képesek frissítésért, gondoljál akár 300-ra... :) Na jó, persze nem akarunk veled kitolni. ;)
    Puszi:
    Kata

    VálaszTörlés
  11. Szia!!!!
    húha hol is kezdjem...először is köszi ezt a fantasztikus élményt, szerintem nagyon jó a két könyv
    nekem uncsim hívta fel a figyelmemet erre az oldalra és ezért öröké hálás leszek neki:D:D meg persze neked is mert lehetővé tetted
    amikor el kezdtem olvasni ak még nem tudtam h ki írta a könyvet és teljesen abban a hitben voltam h Stephenie Meyer és ezek után tudtam meg az igazat...mit is mondhatnék eléggé leesett az állam:)
    másodszor nagyon örülök h ezt a fajta szemszöget is bemutatja vki mert én igazából nem tudtam elfogadni a tényt h Bella és Jakob között nem lesz semmi:(, de így megnyugodtam

    szuszu

    VálaszTörlés
  12. Kata: Az új fejezet játéknál nincsen határidő. Amikorra összegyűlik a kitalált hsz.szám, rá egy napra kapjátok az új fejezetet. :) És egyelőre alacsonyabb határt adtam, mint 300, de azért írhattok annyit. :D
    Természetesen, ebbe sem számítanak bele az egy soros, klassz fejezet volt hsz-ek, mert ez a játék pont azért van, mert szeretnék a fejetekbe látni, megérteni a gondolataitokat és gondolkodásra bírni titeket, nem pedig azért, hogy hsz számot növeljek. :) Egyszerűen csak kíváncsi vagyok rátok és arra, hogy min szokott járni az agyatok a ficemmel kapcsolatban. :)

    Szuszu: Örülök, hogy a történetem megnyugtatta a lelkedet. :) És ezer hálám az unokatesódnak, amiért reklámozott neked. :D

    VálaszTörlés
  13. Felkaptam a fejem a frissítés szóra... :p na, jó a többi is tök jló hangzik, hihetetlen, miket ki nem tudsz találni. :D Kár, hogy a Nagy Éjszakát nem írtad le részletesebben, esetleg később, egy novellában szívesen elolvasnám(nánk). És Russel... most rájött, hogy Isabellán nem fog a képessége, vagy azért volt olyan elégedett, mert azt hitte, hogy sikerült ugyanúgy "kitörölni" az emlékeit (vagy vmi hasonló, nem tudom, mit csinált egész pontosan) ? Mert hát Isabella nem felejtette el a történeteket... vagy én értelmeztem rosszul? jajj... :S
    Na, és a Benji kérdés... Lehet, hogy őrült, és perverz vagyok, meg lehet róni, de nekem rögtön az ugrott be, hogy egy fiúba vésődött bele. :$ Mi másért kapna Esther szívinfarktust?
    Most így egyelőre ennyi jutott eszembe.

    VálaszTörlés
  14. Jaaaa, és az idézetről eszembe jutott... Hát az valami nagy volt... "Tévedsz, kis farkasom, ez te voltál." Hatalmas... :D (L)

    VálaszTörlés
  15. Hali!

    Spirit: tetszik a játék, eltaláltad, hogy mivel lehet hsz írásra bírni... Úgyh ezentúl tényleg járatom az agyamat és írok rendszeresen. És igyexem többet írni az általános "jó volt, folytatást!!!"-nál.
    És ezzel mindenki jól jár: te azért, mert értelmes hsz-ket olvashatsz, mi pedig annak, h nem rozsdásodnak be az agykerekeink. :D És persze a nyertesek örülnek az ajándáknak is, szóval, nagyon jól kitaláltad!
    Egy kérdés: a hsz-k csak a fejezetekhez számítanak (pl. ide hiába írunk eleget, ha a fejezethez nem)? És ha én egy fejezet után többször írok, akkor azokat különszámolod? Vagy csak azt nézed, h hány különböző ember járatta a kerekeit?
    Ugye igazat adsz nekem, h fiú fiúba nem vésődhet bele? Már ha nem eszeltél ki vmi újat...

    Sylvi: leírtam a fejezethez, de ide is leírom: Benji nem vésődhetett bele fiúba, mert a bevésődés a tökéletes páron kívül az UTÓD biztosítását is jelenti, ami pedig 2 fiú esetében nem nagyon jön össze... Szerintem Spirit nem térne el ennyire Meyertől, és ő mondta(ill. írta), h a vámpír/vérfarkas szabályok maradnak az eredeti szerint. Persze Spiritnél sose lehet tudni, de én nem hinném, h fiú lenne a bevésődése.

    Pusz:
    Kisildikó

    VálaszTörlés
  16. Szia!

    Szerintem is nagyon jó ötlet ez a játék:D Ami azt illeti az utolsó pár fejezethez én sem írtam (bocsíííííííííí) Hát ez az időjárás nekem vlhogy nem tetszik, ráadásul itt a suli is, szóval jól jön az ösztönzés:D Amúgy fura, hogy majdnem mindenki arra gondolt, hogy Benji egy fiúba vésődött be:D nekem is ez jutott az eszembe. De Kisildikónk igaza van.
    Pussssssy
    Wywu

    VálaszTörlés
  17. ááá ötletes, nagyon tetszik, máris odavagyok érte! Látod, ezért szeretünk, mert mindig kitalálsz valamit amire senki sem számít:):):)
    Elhiheted, hogy igyekezni fogunk a kritikákkal, mondjuk én eddig is írtam, de most többet kell gondolkodni:):):)
    na jó
    puszi
    készítheted a kezedet!!!sok lesz a gépelnivaló:D:D!!!!!!!!!!!!!:):):):)szerintem...

    VálaszTörlés
  18. Szia Spirit!

    Nem tartasz attól, hogy ezentúl naponta kell majd frissítened? :P:)

    Agnes

    VálaszTörlés
  19. Ehhe ez jó, kitudja :P:P :D:D

    VálaszTörlés
  20. No,akkor most elkezdem olvasni ezt a fantasztikus irományt,az elejéről :P...Csak a 21. fejezetet olvastam el,és bár sok mindent nem értek belőle,annyira megfogott,h muszály nekiállnom:)
    Igaz, most éppen franciául olvasom az eredeti könyvet (Franciaországban Erasmus ösztöndíjasként:)),de azt hiszem,a te műved most elsőbbséget élvez. Remélem,h hamar behozom a lemaradásom és csatlakozhatok én is a remek kritika írok és kérdésfeltevők táborához :)...

    *Esmée*

    VálaszTörlés
  21. Szia! Eddig én sem írtam hsz-t viszont, most hopgy így kitaláltad ezt a játékot,látom mennyire fontos ez neked, hogy írjunk, valamint énis elkezdtem írni egy sztorit és télleg nagyon jó ha írak hozzá kritikát...
    Úgyhogy írtam hisz látom, hogy örülsz neki(meg talán abban a reményben is hogy nyerhetek;) ) De ha nem is nyerek az sem baj, hiszen ahoz legalább hozzájárulok,hogy hátha új fejezet kerül fel másnap:D
    kérdésem a könyveddel kapcsolatban lenne: olvastam, hogy elküldted a kiadóknak és nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre, hisz a részlet a könyvedből megfogott...
    Várom a választ és sok puszit és szerencsét küldök(bár nem mindig van): Emily13

    VálaszTörlés
  22. Közelében vagyunk már annak a számnak?

    VálaszTörlés
  23. nagyon-nagyon jól írsz! így rászántam magam egy hsz-re..:D rem.közel járunk már annak a számnak..(legalább egy kis infót adj róla..xD )a héten még várható új feji? annyira jó lenne!! a regényeddel kapcsolatban: megtalálható lesz a neten is vagy csak könyv formájában? mert ha esetleg nem adják ki(amit nagyon remélek h nem így lesz!!) akkor felrakod-e a netre..? =) és mi mikor fogjuk megtudni h meik számra gondoltál?:D

    VálaszTörlés
  24. Szia nagyon szeretem olvasni a regényedet, és ha könyv formályában lenne akkor le sem tenném míg el nem olvastam. Gratulálok

    VálaszTörlés
  25. Szia!
    Mindenki ezzel jön de eddig én sem írtam komit...olvasom már rég óta a regényeid és ha megjlenne biztosan megvenném mert ez annyira jó van amelyik fejezetet többször is elolvasom mert annyira jó.nekem ilyenek eszembe se jutnának mint neked nagyon jó író vagy és remélem folytatod még mert tehetséges vagy! üdv Vikcsi

    VálaszTörlés