.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. július 13., hétfő

A jövő reménysége - 6. fejezet

Köszönöm az előző fejezetnél feltett kérdéseket, ha a 6. fejezetnél is kérdeztek, akkor azzal együtt fogok majd válaszolni rájuk, amint lesz egy kis időm. :)
Mivel hétvégén lesz a pécsi tali, és arra még sokat kell készülődnöm, ezért a 7. fejezet csak jövő hét hétfőn vagy kedden lesz fent. Elnézést, de Szandinak és nekem is még sok dolgunk van, így egyszerűn nem lesz időnk a talival és az írással is foglalkozni. Köszönöm szépen a türelmeteket, és bocsánat, hogy várnotok kell. :-/




6. FELBUKKANÓ TITKOK



A FÖLDÖN ÜLVE ÚJRA és újra átolvastam a leveleket. Körülöttem borítékok hevertek szanaszét a földön, de nem érdekelt a rendetlenség, sem az, hogy mennyi idő telt el azóta, hogy az első levelet kibontottam. Az érzések kavarogtak bennem. Egyfelől nőként megrázott, hogy az egyik ősöm képes volt olyasmit tenni, amit erkölcsileg teljes mértékben elítélek, másfelől a titok olyan súllyal nehezedett a vállamra, amitől hirtelen mintha a mellkasom összeszűkült volna, összepréselve a gyomromat és egyéb belső szerveimet.

Biztos voltam benne, hogy nem tudom majd magamban tartani, amit megtudtam, mert vagy beleőrülnék a szótlanságba, vagy elkezdenék hülyén viselkedni, és mindenki tudná, hogy valami nincs rendben velem. Viszont féltem, hogy ha elmondom a titkot, azzal felkavarom azt, akire vonatkozik, és az egész falka életét is.

Ideges sóhajjal dőltem hátra a padlón, és a kezemben lévő megsárgult papírlapot az arcomra fektettem, mint valami halotti maszkot. Az illata olyan volt, mint a régi könyveké – megnyugtatott egy kissé, és segített koncentrálni.

Megpróbáltam végiggondolni, hogy vajon, ki hogyan reagálna a hírre, de minden egyes fantáziaképem ellentmondott az előzőeknek. Vajon a legfőbb érintett kiborulna vagy örülne neki? Emberként lehet, hogy nem lenne túl kellemes belegondolnia az ősei hibáiba, ahogyan nekem sem volt az, farkasként viszont előnyt jelentene a számára. Nem is akármilyen előnyt. Végül is, teljesen megváltozhatna a felállás. Jonathan jó Alfa volt és jó ember. Nem akartam, hogy más vezessen minket. Főleg, mivel az a más nem valószínű, hogy képes lenne olyan jó munkára velünk, mint Jonathan.

Tudtam, hogy a leszármazási vonalam miatt nekem is jogom lenne az alfaságra, bár Jonathan még nem beszélt velem erről – viszont biztos voltam benne, hogy előbb vagy utóbb úgyis megteszi -, de már megvolt a válaszom a kérdésére. Nem akartam ekkora felelősséget, és nem akartam elvenni a vér jogán azt, amit Nate megérdemelten nyert el a képességei által. Képzett harcos volt, jól irányított minket, segített, ösztönzött. Nélküle nem biztos, hogy ilyen jól haladtam volna Alice-szel. Sokat segített, hogy a háttérből tanácsokat adott és felügyelt engem.

Ahogy meghallottam a lépések zaját, kapkodva megpróbáltam összeszedni a leveleket. Épp az utolsót kaptam fel, mikor kopogás nélkül kinyílt az ajtó. Jade megtorpant, és fürkészve figyelt engem, mikor automatikusan a hátam mögé rejtettem a kezeimet, csak azért, hogy utána megszidjam magam a gyerekes viselkedés miatt – ami nem mellesleg biztosan elárulta, hogy valami titkos vagy tiltott dolgot csináltam épp.

- Nem tanítottak meg, hogy illik kopogni, mielőtt belépsz valahová? – förmedtem rá, levezetve rajta a leleplezettség okozta feszültséget.

- Sajnálom, illetlen voltam – lépett beljebb, de az arcán láttam, hogy egy cseppet sem sajnálja a dolgot. – Nézd el nekem, mióta eljöttem New Yorkból, nem voltam emberek közelében, és elszoktam az udvariassági formulák betartásától – magyarázta, miközben körbepillantott a házban, aztán felfedezve a lyukat a padlón, kíváncsi pillantást vetett felém, de nem kérdezett rá a dologra, és ez jobban zavart, mintha megtette volna. Biztos voltam benne, hogy tudni akarja, mit titkolok, és ha nem nyíltan próbálja kideríteni, akkor jobb, ha folyton figyelek a hátam mögé. – Jonathan azt mondta, hogy kapok nálad egy saját szobát – terelte másra a szót.

- Egy kölcsön szobát – javítottam ki. Jó hogy rögtön nem az egész házat akarja sajátként – bosszankodtam magamban. – Erre… - indultam az emelet felé, miközben gyorsan a nadrágom derekának szegélye alá csúsztattam a levélköteget, és ráhúztam a pólómat. – Nincs csomagod? – kérdeztem üres kezeit figyelve.

- Nem szoktam magammal hordani semmit, csak ami épp rajtam van. Amire szükségem van, azt megszerzem út közben. – Megborzongtam attól, ahogyan rám mosolygott. Megszerzi? Ezt meg hogy értette? A rossz érzés végigterjedt a csontjaimban, de próbáltam másra terelni a figyelmemet. Csak azért utálom őt, mert féltékeny vagyok a csapatbeli pozíciómra, amit már megszoktam és megszerettem – győzködtem magam.

- Épp az előbb akartam tiszta ágyneműt keresni, mindjárt hozok – álltam meg a vendégszoba ajtajában.

- Rendben – bólintott Jade, miközben lehuppant az ágyra, és rugózott rajta egy-kettőt. – Kényelmesebb, mint az erdőben. Viszont kevésbé jó az illat… - mormogta maga elé. Ökölbe szoruló kezekkel vonultam át a szobámba az ágynemű miatt. Rendben, én is éreztem, hogy Alice-ék szaga furcsa, és néha bizony prüszkölni tudtam volna tőle, de ahogy a saját példám is mutatta, hozzá lehetett szokni, és amit Jade csinált az már kifejezetten gorombaság volt. Nem voltam büdös!

Kirángattam egy takarót és egy párnát a szekrény aljából, áttrappoltam vele a másik szobába, ledobtam Jade mellé az ágyra, aztán egy szó nélkül már fordultam is ki a helyiségből. Semmi kedvem nem volt több ideig egy levegőt szívni a kényszervendégemmel, mint az szükséges lett volna.

A szobám magányában újra előszedtem a leveleket, aztán tétován körbenéztem, hová is rejthetném őket. A matracom alá dugni vagy az éjjeliszekrényem fiókjának az aljára ragasztani dőreség lett volna, mert aki látott már tinédzsereknek szóló filmeket, az ott kutakodna először.

Végül az öcsém oldotta meg a problémámat. Mikor meghallottam a halk gügyörészést, ami jelezte, hogy a kis álomszuszék felébredt a reggeli utáni szundikálásból, odamentem a kiságyához. Vidáman rugdalózva nézett rám hatalmas szemekkel, aztán egy „brrr” hang kíséretében felemelte a karját, jelezve, hogy vegyem fel. Mióta Benjamin meg akarta tanítani neki, hogy az autók ilyen hangot adnak ki, azóta minden tárgynak ez volt a neve, és bármit akart, ezzel hívta fel a figyelmet magára.

Ahogy kiemeltem a rácsok közül, a pillantásom a párnájára esett. Cipzáras volt, hogy a huzatot ki lehessen mosni, és nem hittem volna, hogy bárkinek eszébe jutna ott keresni a leveleket. A kezembe vettem a párnát is, aztán leültem az ágyamra. Edward vígan csapkodott a térdemen üldögélve, miközben én lehúztam a cipzárt, és a levélcsomagot beletömködtem a huzatba. Aztán, mint aki jól végezte dolgát, egy zsákoló mozdulattal visszahajítottam a párnát a kiságyba.

- Csont nélkül – boxoltam a levegőbe a szabad kezemmel, mire Edward nevetve tapsikolni kezdett. – Van kedved sétálni egyet? – pillantottam rá. – Idebent túl szűkös lett… - fintorodtam el a házamba tolakodó némber gondolatától. Mivel Edward egyáltalán nem tiltakozott – a szóbeli tiltakozáson kívül mást nem fogadtam volna el, arra pedig még nem volt képes -, így felálltam, és elindultam a földszint felé karjaimban az öcsémmel.

Az előszobában letettem egy pillanatra a földre, aztán visszahelyeztem a felszedett padlódeszkát a lyukra. Igaz, nem bántam volna, ha egy bizonyos valaki kificamítja a bokáját, miközben véletlenül félrelép, de félő volt, hogy helyette inkább én lennék ennyire béna.

Csak odakint gondolkoztam el azon, hogy hová is mehetnék, de nem kellett sokat gondolkoznom rajta, mert a távolban megláttam Seth nagypapát az irányomba bicegni. Mosolyogva indultam felé, miközben azon gondolkoztam, hogy talán, tőle megtudhatok valamit a levelekkel kapcsolatban, és esetleg kaphatok valami tanácsot is.

- Isabella – intett már messziről Seth ráncos kezeivel, és szemei legalább olyan kedvesen mosolyogtak, mint a szája.

- Seth nagypapa… - bólintottam felé viszonozva a mosolyt. Azt tudtam már, hogy az egészségéről nem nagyon szabad kérdezni, mert nem szereti, ha emlékeztetik rá, hogy már eljárt felette a kor. A múltkor, amikor Daniel elejtett egy célzást arról, hogy már öreg, kitalálta, hogy lecseréli a vele egyidős kocsiját egy motorra. A vége persze egy tropára ment Yamaha 2020 volt, és szerencsére csak pár karcolás az emberi oldalon. Ezután Esther közölte, hogy csak fővesztés terhe mellett használhatjuk a „Hogy érzi ma magát Seth nagypapa?” vagy a „Hagyja csak, majd inkább én, nehogy meghúzza a hátát.” típusú mondatokat. – Lenne kedve velem sétálni? – kérdeztem gyorsan, hogy a kellemetlen udvariassági témát elkerülve, ne kelljen feltennem az első tiltott kérdő mondatot.

- Egy ilyen csinos hölggyel bármikor – vigyorgott rám, és egy pillanatra fel tudtam fedezni benne azt a bohó kölyköt, aki egykor lehetett, és akiről annyi történetet hallottam régen Jacob papától.

- Hallottam, hogy megjelent a konkurencia… - szólalt meg pár lépés után. Sóhajtva megemeltem Edwardot, mert kezdett lefelé csúszni a karomban, aztán válaszoltam csak.

- Igen, de nem csak az a bajom vele, hogy nő és még idegen. Van valami más is, ami nem tetszik benne – próbáltam megmagyarázni. A tapasztalt szemek fürkészően néztek az arcomba.

- Hallgass a megérzéseidre. Jacob is mindig azt mondta, hogy a legtöbbször bejönnek. Az ösztöneink megsúgják azt, amit ésszel még fel sem fogtunk – felelte bölcsen, miközben újra előre fordult, és a távolban lévő fákat figyelte. – Mikor vadászol, akkor is ez van… Még nem látod a zsákmányt, talán, a szagát sem hozza feléd a szél, de érzed, hogy ott van. Apámmal sokszor mentünk vadászni még a halála előtt, és Jacobék is meséltek arról, milyen farkasként elejteni egy vadat… vagy egy vámpírt. – Aprót borzongtam.

- Szóval, tényleg lehet valami gond Jade-del? – vártam tényleges megerősítést az érzéseimre, de csak homályos választ kaptam.

- Azt neked kell érezned…

Csendben haladtunk előre, miközben azon gondolkoztam, hogy hozzam fel a levél témát úgy, hogy ne kelljen még ténylegesen elmondanom a dolgot. Aztán rájöttem, hogy pont Jade az, aki ki tud segíteni a problémámban.

- Mi van akkor, ha Jade át akarja venni majd az Alfaságot Nate-től? Megteheti? – kérdeztem. – Ő is elvileg ugyanúgy Uley leszármazott, mint Jonathan. Honnan tudhatjuk, hogy nem követeli egyszer csak a vezetés átadását? És ha megteszi, akkor mit tehetünk ellene? Én nem tudnék mást elviselni Alfámnak, mint Nate-et… - törtek ki belőlem a félelmeim panaszáradatként.

Seth megállt – mire én is megtorpantam -, és a vállamra tette a kezét.

- Lehet, hogy ez a farkas dolog sok mindenre kötelez, és úgy látszik, nincs más választása az embernek, mint megtenni, amit parancsolnak neki, de ha jól végiggondolod, több választási lehetőség is van – nézett a szemembe.

- És ha szeretek farkas lenni? Lemondani róla, csak mert valami rossz történik, olyan lenne, mint egy megfutamodás. Cserben hagynám a fiúkat… - szontyolodtam el.

Lehet, hogy az elején tehernek tűnt az, hogy átváltoztam, sőt, néha most is hatalmas súllyal nehezedett a vállaimra, főleg, ha Edwardról volt szó – a gondolatától hirtelen, mintha a szívembe nyilallt volna valami fájó-vágyakozó érzés, ezért szorosabban öleltem magamhoz az öcsémet -, de megvoltak az előnyei is. Nem a testi erő, a gyorsaság, vagy az érzékszerveim kiélesedése, hanem a falkához való tartozás, a kapocs, ami összekötött a fiúkkal, és az, hogy tudtam, ha egyszer megtanulok rendesen harcolni, akkor segíthetek másokon, emberi életeket menthetek. Ezeket nem akartam csak úgy feladni az őseim hibájából és pár hülye levél miatt.

- Azt mondtam, több választási lehetőséged is van – láttam megrándulni a ráncos száj szélét, ami jelezte az elfojtott mosolyt.

- De hát… - eltöprengve pillantottam a barna szemekbe. – Mármint, azért, mert Black vagyok? Én nem akarok Alfa lenni! – ráztam meg a fejem.

- Csak azt mondtam, ez is egy választás, hogy ne kelljen olyan Alfa vezetése alatt lenned, akit nem kedvelsz – vonta meg a vállát Seth. – De ezzel még mindig nem fogytak el a lehetőségeid.

- Mit tehetnék még? – kérdeztem, őszinte érdeklődéssel. Se a kilépés, se az Alfaság gondolata nem igazán nyerte el a tetszésemet.

- Megválaszthatod, hogy melyik Alfát akarod követni, ahogyan minden farkas szabadon dönthet erről. Ha több olyan farkas is létezik, akinek joga van az Alfaságra, és mindannyian ragaszkodnak is hozzá, megtarthatják ezt a pozíciót mind, és alapíthatnak különálló falkát. A múltban volt már erre példa a mondáink szerint.

- Szóval, ha Jade azt mondja, Alfa vagyok, álljatok mellém, mert én akarlak vezetni titeket, akkor mondhatom azt, hogy nem? És maradhatok Nate mellett? Már, ha ő is Alfa szeretne maradni… Nincs mód arra, hogy kényszerítsenek? – tettem fel az összes kérdést, ami hirtelen eszembe jutott, hogy a kiskapuk biztosan zárva maradjanak.

- Nincs kényszer – indult tovább Seth nagypapa.

- Az jó – sóhajtottam fel megkönnyebbülve.

- Szóval, csak Jade-ről van szó? – pislantott rám oldalról, én pedig hirtelen valami nagyon fontos dolgot láttam meg a földön, amiről nem akartam levenni a szememet, mert a tekintete, mintha belelátott volna a fejembe.

- Csak érdekelt a kérdés – tértem ki a válasz elől, mivel nem akartam hazudni. Biztos voltam benne, hogy Seth úgyis tudná, hogy nem mondok igazat.

- Értem… - biccentett. – Azt hiszem, nekem most mennem kell… A felügyelőtisztem dühösnek látszik… - Követtem a pillantását Benajminék háza felé, amelynek a lépcsőjén ott állt Esther egy főzőkanállal a kezében, és tényleg nem tűnt a legboldogabbnak. – Azt hiszem, megint valami rossz fát tettem a tűzre. Megyek, mielőtt még a sarokba állítana – nevetett fel halkan Seth nagypapa.

- Sok szerencsét! – kuncogtam halkan. – És köszönöm.

- Én köszönöm. Rég volt már ilyen kellemes és csinos társaságom séta közben – kacsintott rám, aztán megindult a lánya felé.

Kissé vidámabban lépkedtem Juliette és Saore felé, akik épp a kerti asztalról pakolták el a reggeli maradványait – ami kizárólag csak koszos edényekből és tányérokból állt, mivel az ételt mind felfalták a fiúk. Ahogy közelebb értem, láttam rajtuk, hogy valami miatt mérgesek.

- Sziasztok! – köszöntem kissé félve. Még sosem láttam a lányokat bármi miatt is tényleg dühösnek. Az, hogy a fiúkkal néha veszekedtek, teljesen természetes volt, és tudtam, hogy csak játékos cívódás az egész, de ez most másnak tűnt.

- Isabella – mosolyodott el halványan Saore, mikor észrevett. Megkönnyebbültem, mert legalább most már az biztos volt, hogy nem én húztam fel őket valamivel. – Tettem félre neked a reggeliből egy keveset… - sietett be a házba, hogy aztán egy anyagszalvétával lefedett tányért hozzon elő. – Nem csodálom, hogy nem volt gyomrod ma velünk reggelizni – húzta el a száját.

- Valami baj van? – ültem le az asztal melletti székre. Saore kezével a hasán óvatosan helyet foglalt mellettem, Juliette pedig azonnal letette a kezében lévő tányérhalmot az asztalra, hogy mellénk guggoljon. Bizalmas barátnőkként hajoltunk egymás felé, mintha azt akarnánk, hogy senki se hallgathassa ki a beszélgetésünket.

- Ez az új lány… Jade… - morogta Saore bosszankodva.

- Mit csinált? – hirtelen izgatottság fogott el. Reméltem, hogy majd a lányok megerősítik bennem azt, hogy valami nincs rendben vele, és bizonyítják, hogy nem csak a féltékenység miatt képzelődök.

- Úgy kelleti magát a fiúk előtt, mint valami útszéli… tudod, mi… - nyelte vissza a szót Saore.

- Igen, láttam. De szerencsére, ez Danielre és Aidanra úgysem hat, nem igaz?

- Persze, hogy nem hat! – húzta ki magát büszkén Saore. – De ez nem tartja vissza azt a… nőt attól, hogy folyton dörgölőzzön és kellesse magát. Persze, az én Aidanem észre sem veszi ezt…

- És az én Danem sem – egészítette ki Juliette.

- Igen, igen – legyintett Saore türelmetlenül. – De akkor is idegesítő. És a többi fiú meg csorgatja a nyálát utána. Látnod kellett volna, hogy ugrálták körül, mintha valami királynő lenne – bosszankodott.

- Hát, inkább kösz, de nem szeretném látni… - fintorogtam.

- Persze, jobb is, hogy még időben leléptél, így legalább nem fordult fel a gyomrod, mint nekünk – értett egyet Saore.

- És más furcsa dolgot nem tett vagy mondott reggeli közben? – érdeklődtem. Az, hogy az erkölcse más határok között mozgott, mint a miénk egy dolog volt – ez még nem jelentette azt, hogy bármi rosszban is sántikálna -, de az én megérzéseim azt mondták, hogy e mögött több is van.

- Hát, mesélt arról, hogy merre járt ezelőtt, meg arról is, hogy innen származik, de amúgy semmi különöset nem mondott… - gondolkozott el Saore. – Viszont, arra gondoltam, hogy utána nézhetnénk ennek a leszármazás dolognak. Kikérhetnénk a születési papírokat a hivatalból, és ellenőrizhetnénk, hogy tényleg az-e, akinek mondja magát.

- Igen, ez egy jó ötlet – helyeseltem. – Szólok Jonathannak róla, ő is azt mondta, hogy ellenőrzi Jade történetét.

- Ne! – tiltakozott azonnal Saore, és Juliette is hevesen rázta a fejét. – Jonathan még a leghiggadtabb a fiúk közül, de ő is csak férfi. Jobb, ha mi nézünk utána. Hideg fejjel és elfogulatlanul – fejtette ki a véleményét. Az elfogulatlansággal kapcsolatban magamban egyáltalán nem voltam biztos, és a lányokban is kételkedtem. Ha a fiúk pozitív irányban, akkor mi pont ellenkezőleg voltunk befolyásolva, ha Jade-ről volt szó.

- Rendben – egyeztem bele végül, miközben megígértem magamnak, hogy megpróbálom félretenni a Jade-del szembeni ellenérzéseimet az ellenőrzése során.

- Akkor ezt megbeszéltük. Délután be is mehetnénk az anyakönyvi hivatalba.

- Neked nem szabad elhagynod La Push-t. Sőt, az ágyadat sem lenne szabad elhagynod – pillantottam a szépen gömbölyödő pocakra.

- Ne már! Nem bírom ezt! Halálra unom magam… - panaszkodott Saore.

- Gondolj a babára… - kértem, mire megadóan felsóhajtott. – Majd Juliette és én elintézzük a dolgot, de ha nem baj, akkor inkább ne ma…

- Miért, dolgod van?

- Megígértem Carlisle-nak, hogy ma elvégezhet rajtam még pár vizsgálatot – feleltem, kihagyva azt a részt, hogy valójában Edwardnak ígértem meg, hogy ma még látjuk egymást. Nem akartam végighallgatni a fülrágást, magamtól is tudtam, hogy veszélyes és bolond dolgokat teszek, de egyszerűen nem bírtam ki Edward közelsége nélkül. Minden másodperc kínszenvedés volt, még ha kívülről úgy is tűnt, hogy minden rendben van velem.

- Akkor holnap? – zökkentett ki a fájó gondolatokból Juliette csengő hangja.

- Igen, holnap – egyeztem bele.

A nap további része elég csendesen telt. Edwarddal járni tanultunk odakint, amíg az ég be nem borult, és esni nem kezdett. Utána a házban segítettem a lányoknak – Saore kitalálta, hogy maga fogja megkötni a kisfia vagy kislánya első ruhadarabjait, és arra próbáltunk rájönni néhány régi kötésmintából, hogy hogyan is kell egyáltalán nekikezdeni a műveletnek. Végül négy óra felé indultam el a Cullen házhoz, de az utolsó háromnegyed órában a szívem már a torkomban dobogott, és az izgatottságtól alig bírtam egyhelyben megülni.

Ahogy átléptem a határt, minden egyes méterrel izgatottabb lettem. Mintha az Edwardot és engem összekötő lánc energialöketeket küldött volna a testembe, jelezve, hogy egyre közelebb vagyok ahhoz, aki az életemet jelenti.

Mikor kibukkantam a fák közül, és megláttam a házat, már tudtam, hogy Edward ott fog várni rám előtte. Az illata elöntötte az orromat reszketést csalva elő belőlem. Meg kellett állnom pár pillanatra, hogy lenyugtassam magam, de ezen nem sokat segített, hogy a bőrömön éreztem Edward perzselő tekintetét.

Végül, mikor úgy gondoltam, van annyi önuralmam, hogy ne változzak át önkéntelenül, tovább mentem. Alig pár méterrel álltam csak meg Edward előtt.

- Szia! – köszönt nekem. A hangja fojtott volt, mintha őt is megrendítette volna az energiahullám, ami még mindig bennem lüktetett.

- Szia… - feleltem elcsukló hanggal, miközben toporogva próbáltam visszatartani magam attól, hogy közelebb menjek, ahogy vágytam rá.

- Carlisle odabent van – motyogta, de nem úgy tűnt, mintha meg akarna mozdulni. Szemei úgy pásztáztak végig, mintha nem reggel látott volna utoljára, hanem jó pár éve, és most keresné az idő okozta változásokat. Éreztem, hogy a bőröm minden egyes négyzetcentimétere felforrósodik.

- Akkor nem kéne váratnom… - feleltem halkan.

- Utána beszélhetünk? Jó lenne… jó lenne tudni, hogyan is lesz ezután – Edward szemében még sosem láttam ennyi bizonytalanságot. Tudtam, milyen kínzó érzés az, mikor nem tudod, mi vár rád, és mire számíthatsz. Felsóhajtottam.

- Ha Carlisle nem bánja a dolgot, akkor beszélhetünk most is… - haraptam be bizonytalanul az alsó ajkamat. Edward az emeleti ablak felé pillantott, aztán halványan elmosolyodott.

- Hallotta, és nem bánja.

- Sétálunk egyet? – kérdeztem. A biztonság szempontjából jobb volt a szabad levegőn, mint egy szobába bezárva, kettesben Edwarddal.

A lábam automatikusan indult meg, Edward pedig pár lépésnyire tőlem követett. Örültem, hogy a kedvemért megtartja a távolságot, és megérti, hogy így könnyebb nekem.

- Tudod, ez az egész szörnyen nehéz nekem… - vettem mély levegőt, aztán halkan kifújtam. – És tudom, hogy neked is. Mindig jól túlbonyolítjuk a dolgokat, nem igaz? – pillantottam szomorú mosollyal az arcomon Edward felé.

- Az egyetlen, ami tökéletesen egyszerű, hogy szeretlek és veled akarok lenni. Bármilyen feltételeket is szabsz – felelte. Tettem még pár lépést, ami alatt megpróbáltam összeszedni a gondolataimat – ez elég nehezen ment miközben a még mindig sötétben játszó szemek engem figyeltek -, aztán megálltam, és szembe fordultam Edwarddal.

- Rendben, akkor elmondom, a szabályokat…




Utómegjegyzés: Tudom, hogy gonosz voltam, amiért még mindig nem árultam el, hogy kinek szólnak a levelek, ki írta őket, és mi található bennük, de elrejtettem egy csomó nyomot az előző fejezetekben és ebben a fejezetben is, szóval, ha van kedvetek kutatni, akkor rájöhettek a nagy titokra. :) Most a tali miatt lesz időtök ezen gondolkozni, úgyhogy hajrá, pörögjenek azok az agytekervények. ;)

203 megjegyzés:

  1. jajjj, ne márr!!!!!!! mért mindig itt hagyod abba?? amúgy jó volt:D tetszett, puszi :D

    VálaszTörlés
  2. Tényleg elég gonosz voltál... :) De én úgy sejtem, hogy azokat a leveleket Jacob-nak címezték. Szóval nyomok... Majd kutatok akkor picit. ;) Most már tuti, hogy nem stimmel valami Jade-del. Tudom, hogy a lányok féltékenyek, de a női megérzés mindig sokat jelent. :) Annyira ellenszenves az a csaj, hogy meg lehetne folytani egy kanál vízben. :D

    VálaszTörlés
  3. Ajajj... Már megint túl hamar vége lett....
    És ráadásul megint a legjobb résznél...

    Levelek....
    Azthiszem nekikezdek én is nyomozni...

    VálaszTörlés
  4. Szia! Áááá ezt nem hiszem el már megint itt hagytad abba!! Kezdek megőrülni!!! Na mind1
    Amúgy nagyon jó fejezet, nekem nagyon tetszett! :)
    És majd megpróbálok gondolkodni a leveleken, vajon kinek írták (?), ki írta (?) stb...
    De most tényleg nincs ötletem! Na majd kitalálok vmit, addig is sok sikert a készülődéshez!
    Puszi
    Kitty

    VálaszTörlés
  5. Hú ez a feji is nagyon izgi!!!!!!!Hosszú lesz ez a hét a kedélyjavitó olvasnivalóm köv.részéig.A taliról majd remélem lesz valami összefoglaló idefent.

    VálaszTörlés
  6. Wááá megint függővég. Mellesleg továbbra se lettünk okosabbak a levelekkel kapcsolatban. Viszont elég sok rejtett utalást kaptunk azokkal kapcsolatban. Elég sokat, hogy valami nyomon elinduljunk. Én úgy gondolom, hogy vagy Jake félrelépett - magyarázatom is van, hogy miért, ezt mindjárt ki is fejtem -, és született egy házasságon kívüli gyereke, akinek a gyereke átváltozott. Jake talán azért lépett félre, mert Bella sosem volt igazán boldog vele, és egyszerűen máshol kereste a boldogságot...
    Először arra gondoltam, hogy Jade lehet az, aki hazudott, hogy Sam az őse, és esetleg ő lehet, aki jogosan követelné, hogy alfa legyen. Aztán rájöttem, hogy ennek nem sok értelme van, de ezzel a nővel kapcsolatban még mindig vannak erős gyanúim. Valami nagyon nem jó vele kapcsolatban...
    A második gondolatom Josh volt. És ahogy egyre jobban elkezdtem rajta gondolkodni, valahogy egyre logikusabbnak tűnt... Aztán az is eszembe jutott, hogy egyszer leírtad mindenkinek az ősét, de Joshét nem árultad el, és mondtad, hogy vele kapcsolatban még lesznek meglepetések... És azt hiszem, hogy jó nyomon járok. :D
    Arra is gondoltam, hogy Jake annyira szerette Bellát, hogy esetleg nem lett volna képes félrelépni. Ez esetben Jake és Bella valamelyik gyereke volt a bűnös. Bár a levelek helye miatt erős a gyanúm, hogy Jake volt az. Annyiban szinte biztos vagyok, hogy Isabella és Josh valamilyen szinten biztos rokonok... Hát ez igazán hú...
    Most meg eszembe jutott, hogy az Eclipse-ben Edward mondja Bellának, hogy Embry vagy Quil vagy Sam vagy Jake féltestvére. Bár azt még mindig nem egészen fogtam fel, hogyan, mert ezek a kalózfordítások nem a legjobbak. Ezen az úton indultál el Te is, vagy az egésznek köze van ehhez az egészhez, vagy csak én látok rémeket folyton? :D Seth erről tud valamit, vagy legalább van róla sejtése? Nem hiszem, hogy bármi titokban maradt előtte. Bár attól függ, hogy ez az után történt-e, hogy Jake feladta-e a farkaslétet avagy sem. Mindenesetre úgy gondolom, hogy ha Seth nem is tudja teljesen biztosra (már ha valóban így történt, ez csak az én agyament agyszüleményem), akkor is legalább sejti.
    Húha, most aztán lesz min izgulnom a következő egy hétben. A történet fantasztikus, és én egyre jobban izgulok. Köszönöm :)
    (Elnézést, hogy ilyen hosszú kritikát írtam. :D)

    VálaszTörlés
  7. Hali! Nagyon jó, három nap alatt végig olvastam az előző könyvet, imádom, fantasztikus! :)
    Sztem ez a levél dolog Josh-sal kapcsolatos... tesók Izabellával.. talán? nekem legalábbis nagyon úgy tűnik, főleg, hogy nem tudja, hogyan reagálna rá... Márpedig Josh nem szimpizi még annyira Izát... Na, jó a bővebb okfejtést kihagyom. :P Viszont nagyon kíváncsi vagyok, mi baj van Jade-del, és, hogy miért nem halt meg Iza a méregtől. :)
    Jut eszembe, maradnak az Isabella névnél, vagy valamikor áttérnek egy becenévre is???
    Sylvi

    VálaszTörlés
  8. Te, te, te, te, te, te lelketlen gonosz némber!!!! ITT ABBAHAGYNI????????? :D:D:D:D
    de úgy tudlak imádni ezért..... hogy nagyon! jó lesz ez. érzem, hogy Naggyon jó lesz. sztem vmi olyat tartogatsz nekünk, amitől...................... XD

    VálaszTörlés
  9. Egy dologban biztos vagyok! Hogy a levelek valami összefüggésben vannak Jade-vel. Azt, hogy ki írta, még nem jöttem rá. De sanda gyanúm van, hogy a felmenőkhöz is nagy köze van.

    VálaszTörlés
  10. Szia Spirit!

    Ismét csak ámulok, és bámulok. Nagyon szuper volt ez a fejezet is, és már nagyon várjuk mindannyian a folytatást. :)

    Puszi, Heidi

    VálaszTörlés
  11. Ez ismét egy fantasztikus fejezet volt! Kutakodni én is fogok, és jövőhétig még egyszer-kétszer tuti elolvasom az utolsó 2 fejezetet. De abban viszont úgy érzem, biztos vagyok, hogy Seth nagypapa mindent tud. Még azt is, hogy Isa már tudja... Mivel szerintem nem hiába kérdezte, hogy: "Szóval, csak Jade-ről van szó?".
    Hát, azt hiszem, izgalmas kis hetet csináltál nekünk ezzel a befejezeéssel!! :)

    Jah, és nem utolsó sorban jó szórakozást kívánok a bulin!! Remélem meséltek majd róla! :)

    Pussz mindenkinek!

    VálaszTörlés
  12. Nagyon jó lett :)
    Most megint van miért izgulni.
    Amúgy szerintem ott lesz valami kavarodás, amikor Isabelláék kinyomozzák Jade családfáját. Valami nem stimmel vele...
    Arra is kíváncsi vagyok, hogy Carlislénak mit sikerül kiderítenie.
    Aki meg megy a találkozóra, annak jó szórakozást :)

    VálaszTörlés
  13. Visszanézve önmagam írására, nem is tudom, hogy hogyan de beugrott nekem valami. Nem nagyon hiszem, hogy Jade hazudott volna arról, hogy La Push-i, de mi van ha nem Uley, hanem Balck? Most nem arra gondolok, hogy Jake megcsalt-e volna Bellát, NEM. Egy generációval feljébb gondolkozzunk. Ugye Billynek, Jake nem az egyedüli gyereke, mert hát van két lánytestvére is. Ők nem maradtak a rezervátumban, mind a ketten elmenetek. És ugye bár, itt már én nem lepődnék meg semmin, ha a női tagok is valahogy tovább vitték volna a géneket, így még mindjárt kiderül, hogy Isa rokonokra is lel. Akár Josh, Jade, vagy mindkető személyében egyszerre. Na én most itt valami családfa meg, mittom én mi után nézelödtem a Meyer-es könyvekben. Ahogy Fummie is írta, Embry vagy Quil vagy Sam vagy Jake féltestvére. És erre Jake, nem mert rá kérdezni Billynél. Ebből is ki lehet indulni. Mi van, ha nem csak Embry van így féltestvér szerűségnek. Akár így is lehet gondolkozni. Mert félreléphetett Sam, Jake és Quil apja is. Így viszont Jade igazat mondana, hogy ő Uley. De még Josh is lehet valamelyik. Na most aztán jól belegabalyodtam mindenbe. (Szerintem Jake nem lépett félre annak idején, de ki tudja?) Na ezt most hanyagoljuk. A leveleknek, Sanda gyanúm van rá, hogy köze van Jade-hez. Ez itt felőlem nem kérdés. Ha vissza lépünk megint Billy-hez (ez a Billy nem hagy nyugodni), akkor lehet, hogy a leveleket is vele találjuk meg összefüggésben, vagy csak úgy monda a Black család egy titokgazda lett volna? De ahogy Fummie is írta,(itt csak vele tudok jobban ezen gondolkodni,) akkor Seth tényleg tud valamit. Én sajnélom ezt a kisregényt, de örülnék ha válaszolnál rá. Legalább közel járunk Fummiekámmal? xD De ez így engem, már megőrjít.

    VálaszTörlés
  14. Szia Spirit! Nagyon izgis volt a fejezet, és most beindultak az agytekervényeim. Elolvastam az eddigi fejiket a Jövő reménységéből és elolvastam Fummie hozzászólását is. Nagyon érdekes, okos, és figyelmes dolgokat írt le. Először újra elolvastam a fejezet elejét. Azt írtad, hogy Isabellát megrázza nőként, hogy valamelyik őse tett valamit, amit ő ERKÖLCSILEG elítél. A Jacob általi megcsalás pont ilyesmi. Viszont, nem hinném, hogy Jake ilyet tett volna. Hiszen ő szerette Bellát, és ha Bella nem is volt mellette olyan boldog, mint Edward mellett lett volna, akkor se tett volna ilyesmit. Nem lenne karakterhű. Aztán tovább olvastam. A legfőbb érintett örülne vagy kiborulna? Ha Josh a legfőbb érintett - akiről nem tudjuk a származását -, ő szerintem kiborulna. Isabella pedig csak azt gondolta, hogy nem lenne neki kellemes. Viszont előnyt jelentene neki. Ő lehetne az Alfa. De Joshua nem ilyen, szerintem. Nem vágyik az Alfaságra. Ennyi erővel persze Isabella is lehetne:) De ez csupán feltételezés. Mert ha nem Jacob, akkor ki lépett félre? Isabella szüleiről nem sokat tudunk. Még Billy is eszembe jutott. De... jaj, nem tudom:/ Szóval Isa szülei nem lehetnek. Marad Jake:D Aztán még eszembe jutott a bundájuk színe is. Lehet, hogy hülyeség, de Josh fekete, Isabella fehér. Ellentétek. Lehet, hogy tényleg testvérek? És akkor még itt van Jade is. Pont most bukkan fel. Persze a lányok majd kiderítik a származásáról szóló kis meséjét, de nem hiszem, hogy köze lenne ehhez a leveles dologhoz. Ő is gyanús persze:D. "leszármazási vonalam miatt nekem is jogom lenne az alfaságra" ezt mondta Isabella. Szóval szerintem, Joshua és Isabella testvérek. Vagy ha nem testvérek, akkor rokonok. De nem tudom, hogy hogyan lehetséges. Mert mondom, nem lenne karakterhű Jacob részéről. Persze lehet, hogy kitalálsz még valamit, de... És Seth is gyanús nekem. Ő biztosan tud erről a dologról. És még egy lehetséges bizonyíték: a régi Black ház padlója alatt találta meg Isa a leveleket. Akkor pedig csak Jacobhoz köttethetők a levelek, nem? De majd csak akkor fog kiderülni valami, hogyha Isa találkozik majd azzal az érintettel, aki lehet, hogy Josh, mert akkor majd biztosan furcsán fog viselkedni. Nagyon gyanús és izgalmas, de lehet, hogy az egész hülyeség. Viszont köszönet jár Fummie-nak, hogy beindította az agyamat. Majd ha még eszembe jut valami, akkor leírom:) Jól megleptél. A fejem is fáj már a sok gondolkodástól:D És asszem kezdek becsavarodni a sok titoktól:D Alig várom, hogy péntek legyen:)Juca

    VálaszTörlés
  15. Hali!
    Ez a fejezet nagyon ott van, egyszerűen fantasztikus. Ahogy olvastam, nekem is egyből az ugrott be, hogy lehet, hogy Josh és Isabella valamilyen módon rokonok.
    És itt lenne egy kérdésem (lehet hülyeség szóval előre is bocsi) Nate nem érzékeli azt, hogy van a közelében olyan valaki, aki mellette Alfa lehetne?
    Alig várom a folytatást, olyan rossz, hogy még Isabella szabályait sem tudtuk meg, pedig már teljesen odáig voltam, de ez most nem jött össze...
    M.S.

    VálaszTörlés
  16. Wáá Spirit! Ez valami idegtépő!
    De legalább nyomokat kaptunk!
    Én ezekből arra következtetetek, hogy valaki megcsalt valakit. Isabella mondta ugye hogy nőként erkölcsileg teljesen elítéli. De nem 100%. Aztán nem bizti hogy Jade-del kapcsolatos, mivel akkor miért az ő példáján kereszül tette volna fel a kérdést Seth papának? Gondolta is, hogy Jade "felhasználásával" tudja feltenni a kérdést. Szóval szerintem nem Jade-ről van itt szó. Bár tuti hogy nem stimmel a csajjal valami...
    Szóval valaki a falkából olyan ágról született, hogy alfa lehetne, csak nem tud róla? Jól hámoztam ki? Segítsetek!
    Ha igen, akkor ez szerintem Josh lehet. Ő az akiről el tudnám képzelni, hogy új falkát alapítana, ha arra kerülne sor.
    Isabella feltételei nem izgatnak annyira, mert végülis újra együtt lesz Edwarddal, csak pár feltétel be lesz iktatva. Ugye? De azért nagyon kiváncsi vagyok mit talált ki!:D
    Am. Emmett, Rosalie, Alice, Jasper járnak most suliba?
    Utólag is boldog névnapot Isabellának!:D
    Puszi, Lou:)

    Ui.: Ugye teszel fel képeket a taliról? És jó szórakozást hozzá!:D

    VálaszTörlés
  17. szia!
    Csak tippeket írnék egyelőre.. :)
    nem olvastam el az előttem lévő commenteket, így nem tudom,ki mire gondol, szóval:
    szerintem mindenképpen egy Blacknek szólna.. jelen esetben vagy Jacobnak, vagy Billynek.. szerintem az a farkasságról, és a leszármazottakról van benne szó, szóval így lehet hogy Jacob kiesik,és a felmenők a "kulcsok", de ki tudja.. szal vagy billy vagy Ephraim, és akkor ennek a "titoknak" úgymond a Blackek voltak az őrzői... most így hirtelen ez is az eszembe jutott..
    na mára csak ennyi, mert tanulnom kell:(
    pussz

    VálaszTörlés
  18. "Annyit elárulhatok, hogy konkrét céllal jött, de Isabella miatt ezek a célok jócskán más irányt vesznek majd."
    Lehet h üldözési mániám van de nem lehet, h majd Jade Isabellát ki akarja vonni a falkából?
    Persze az eredeti célja mellett(sztem az h átveszi a falkaságot...és ha jól értettem nem valami valami védjük az embereket mozgalmat indítana...vagyis egy félmondat.."Amire szükségem van, azt megszerzem út közben"....

    VálaszTörlés
  19. szerintem nem lehet, hogy Jade Black leszármazott, és így rokona Isabellának. mert Isabella elgondolkozott azon, hogy a legfőbb érintett hogy reagálna, így tehát nem lehet ő. nem is beszélve arról, hogy kirúgta volna a ház oldalát, ha kiderül, hogy ő és ez az ellenszenves nőszemély rokonok =D na egyelőre csak ennyit akartam, még olvasom tovább a hsz-eket, csak nem akartam elfelejteni, hogy mit is akartam írni... =D

    Lana D.

    VálaszTörlés
  20. jéé, most nézem, hogy valaki írta h utólag boldog névnapot isabellának, most esik le h isabella névnap pont akkor van, amikor az enyém! =D * nagyon büszke magára* =D huh, Kanga ötlete nagyon felkeltette az érdeklődésem. áh, túl sok 5let van a hsz-ekben, mindenki nagyon kreatív! azt hiszem egész héten ezeken fogok rágódni.. =D nagyon jó talit mindenkinek, aki megy! =)

    VálaszTörlés
  21. bocsi, lemaradtam h még mindig Lana voltam =$

    VálaszTörlés
  22. Szia!

    Szerintem Isabella csalta meg Jacobot, talán, és ezért lehet, hogy nem is Black leszármazott. Bár akkor a géneket magyarázd, hogy akkor miért lett vámpír? Vagy lehet hogy az öcsike nem lesz farkas?

    Vagy lehet, hogy csak nem lefekvős viszonyban volt vki mással.

    Szerintem nem Jacob lépett félre.

    Jade 120 éves kb. nem? Akkor lehet, hogy megjelent akkor is, de azóta elment újra, és akkor elcsavarta Jacob fejét... nahh

    VálaszTörlés
  23. Szia!
    Annyira tetszett ez a feji. Bár és túl ostoba vagyok ahoz h kitaláljam, hogy ki irta a levelt. De mát alig várom a kövit.
    Szeretnék egy szivességet kérni. Elolvasnád az én történetem?
    www.lenasbook.blogspot.com
    Puszi, Lena

    VálaszTörlés
  24. Sziasztok! :))) Bliss drága... :D

    No, hát engedélyt kaptam kritikát írni *röhög*, ugyanis én már beletrafáltam, eltaláltam, hogy mi az a leveles titok. :)(Kedvet kaptam egy kritikára, miközben olvastam a tietekét. :D)

    Szóval arról semmit nem szabad írnom, de a másik égető kérdésről viszont igen. S az nem más, mint Jade személye. Nekem az jutott eszembe róla, mivel kaptunk utalást, hogy illegeti magát a farkas fiúk előtt, arra gondoltam, mi van, ha Jade először elcsábítja a még nem bevésődött farkasokat, hogy utána könnyebben maga mellé állítsa ezzel őket, ha Alfa akar lenni. Talán Jade tudja, hogy a farkasok választhatnak Alfát, s akkor nem lenne esélye, ha nem csábítaná el őket. Még ha Nate-tel ez nem is jön be... Bár még mindig nem tudok semmit arra mondani, hogy miért tenné, milyen előnye származna akár abból, ha ő lenne az Alfa, és lenne egy falkája. Persze hatalma lenne, meg biztos tetszene is neki, hogy "minden" szabad farkas körülrajongja, s talán még Isabellát is ezzel idegesítheti... Úh, és most zakatol megint az agyam... Van egy tippem. Újabb. :D Fejtegettétek a rokoni kapcsolatokat Joshua körül. És Bliss elejtett egy olyan mondatot, hogy Jade konkrét céllal jött. No mi van akkor, ha Jade a farkasok közül épp, hogy Joshuát akarja elcsábítani és maga mellé állítani, hogy egy közös falkát alapítsanak... Vagy valami ilyesmi.

    Hát ha valakinek van valami meglátása, kíváncsi lennék rá. :D

    Puszi Mindenkinek, főleg neked Bliss! ;) :)))))

    VálaszTörlés
  25. Szia Spirit!

    Nagyon-nagyon imádom a sztorid, és napról napra frissítek, hogy van-e új, mert függő vagyok :D
    Kíváncsi vagyok, hogy mik lesznek Isa feltételei :) Szerintem mivel Isabella az őseiről beszél, messzebbre kéne visszamenni, mint Jacob és Bella. Jade 120 éves ugye? Edward 60 éve hagyta el Bellát, szóval akkor ő nála csak távol rokon jöhet szóba, mondjuk Ephriam. Josht nézve meg nem is tudom. Semmi ötletem nincs, mint nekem is az, hogy valaki félre lépett... de tuti nem Jake, hacsak nem vésődött be valakibe időközben, de ez kizárt. Aztán ott van még Billy, vagy Jake nővérei... Josht örökbe is fogadhatták a szülei :D Najó ez már abszurd, áááá megörülök. Egész éjjel agyalni fogok :)
    Jó szórakozást a talihoz!

    Puszi: Timi

    VálaszTörlés
  26. Most eszembe jutott valami Freeb-et olvasva. Ha Jade új falkát alapít, rá vonatkozik az egyesség? Megtámadhatja a Culleneket, és mivel Josh sem szívleli, ezért ő mellé állhatna. Vagy ilyesmi. Ez lehet hülyeség :$

    Timi voltam :D

    VálaszTörlés
  27. jaj pont itt abbahagyni :S xD

    én azon gondolkoztam, hogy nem lehetett e jade jacob anyukája. mer ha jól tudom az eredeti twilight sagában az volt h egy autóbalesetben halt meg.(v az nem számít mer már az eclipsében volt??) és lehet hogy az autóbaleset tényleg meg is történt azonban jadenek nem lett semmi baja, de kb pont előtte nem sokkal vésődőtt be valakibe(ezért megkérte charliet az akkori rendőrt és jó barátját, hogy mondja azt billynek hogy meghalt)
    azonban pár év múlva jadenek bűntudata volt és nagyon hiányzott a fia, szóval titokban kapcsolatba lépett vele leveleken keresztül(amiket jake a padlódeszka alá rejtett billy elől)és leveleiben valami miatt megkérte őt, hogy ne mondja el senkinek se, így az idősebbik bella sem tudta meg.(csak a többi farkas a gondolatolvasás miatt)

    bocsi ha kicsit zavaros, de nem mindekinek vannak olyan írói vénái mint Egyeseknek. :P:D

    puszi: clausura

    VálaszTörlés
  28. ....1..2.3..4....10
    Inkább nem mondok semmit végülis neked köszönhetünk mindent ezen felül nagyon jó volt a feji jah és Ed is kicsit keveset volt benne :(
    Gratu Spirit puxx

    VálaszTörlés
  29. Szia Spirit!
    Hát az én tippem továbbra is Billy Black, kiváncsi vagyok igazam lesz-e... Ez a Josh-os eszmefuttatás érdekes.... *erősengondolkodóarc*
    Nagyon jó lett ez a fejezet is! Viszont engem ez a Carlisle-os vizsgálgatás most jobban foglalkoztat! Vajon mi fog kiderülni? Kiváncsian várom! Hagytál gondolkozni valót a taliig. Ott ugye megbeszélhetjük? ;)
    pussz

    VálaszTörlés
  30. clausura... szerintem Charlie nem lett vna képes ezt hazudni Billynek. és Jake anyukája mivel magyarázta volna, hogy el akar tűnni? még ha be is vésődött volna másba, azt nem mondhatta volna el Charlienak, mert ő semmit sem tudott a farkasok létezéséről. Na meg ha a baleset előtt vésődött volna be... akkor az nem lenne köztudott, hogy anno Jacob anyukája is átváltozott? vagy ez hülyeség? =S =D

    Lana D.

    VálaszTörlés
  31. Spirit most jól benne hagytál minket a szarban.. :P

    Lehetséges hogy Jacob megcsalta Bellát Jade-del? Mert korábban írtad, hogy szerinted a farkas-lányoknak is lehet gyerekük, ha lemondanak a farkasságról, de utána újra lehetnének farkasok..
    Szóval tegyük fel, hogy Jacob összejött Jade-del és megfogant közös gyermekük JOSH. Ezért levelezett Jade és Jacob? Azért volt a titkolózás Josh származásáról és Jade fura viselkedése..
    Ez eléggé érdekes lett.. Lehet, hogy teljesen rossz nyomon járok/járunk de hát próba szerencse. :D:D

    Amúgy mindenki jó szórakozást a talihoz és beszámolót kérek :D
    röviden ennyi. :D

    puszi: szilvi

    VálaszTörlés
  32. Lana D... hát igen tudom h a sztorimnak lehetnek bukótételeixD a bevésődés részt persze nem mondta volna el charlienak, hanem csak azt h beleszeretett valaki másba.
    am igazad van ez a rész hülyeség :D mondjuk lennének ötleteim h nem tudott még róla senki, mint annó(v inkább később samnél egy ideig). de persze ennek nagyon kicsi a valószínűsége :)
    de az ötlete h jade isabella dédnagyanyja nagyon megfogott engem:D nem bírom kivárnia jövő hetet :(

    ja meg valaki emlegetett egy eclipses példát amit nem tudott pontosan a fordítások helytelensége miatt. kikerestem az eclipseben és az volt a szitu h Emry igazából Makah és csak később költözött a Quiljutokhoz szal nem lehetne képes az átváltozásra. és ezért Sam, Jacob és Quil azon gondolkozik hogy vajon melyikük féltestvére lehet:)

    puszi: clausura

    VálaszTörlés
  33. Igen, én voltam az. Köszi, hogy elmagyaráztad, ígymár érthetőbb. :)
    Elolvastam a kritikákat... hát elég érdekes... A rokoni kapcsolatokban nem vagyok már biztos, és abban sem, hogy Jake valóban félrelépett (bár ezt még mindig valószínűnek tartom). Arra viszont mérget vennék, hogy Josh az a farkas, aki jogosan követelhetné az alfa pozicíót. Meg abban is biztos vagyok, hogy Josh és Isabella valamilyen rokoni kapcsolatban állnak egymással.
    A "Jake bevésődött valakibe" elméletet nem tartom valőszínűnek. Egy farkasnak csak egy bevésődése lehet, tekintve, hogy az neki a tökéletes, nem hiszem, hogy ilyenből kettő lenne. *BD spoiler* Jake bevésődésének alanya - mint tudjuk, vagy nem :D - pedig Renesmee. *BD spoiler vége* Tehát ezért nem tartom valőszínűnek.:D

    VálaszTörlés
  34. Marion-Tia-Cinti2009. július 14. 7:53

    Hümm-hümm... Most naaaagyonn csalódtam Bellában! Még nem lökte le a lépcsőn Jade-t? Végül is farkas! (sajna)Hamar gyógyul.... XD
    A levélről vannak elméleteim de inkább psszt...!-be tartom magam :D :D

    VálaszTörlés
  35. clausura ettől még lehet, hog igazad van, bármi megtörténhet. de azért én hatorozottan kitartok Jacob hűsége mellett... hiába, elfogult Jacob fan vagyok =D bár ha jól tudom, Spirit nem...szóval lehet, hogy jól pofára esek! *reménykedik, hogy nem így lesz* =D

    jut eszembe, asszem mégse lehet igazad. mint már vmikor említettem, szerintem Isabella rohamot kapott volna, ha kiderül, hogy Jade-del valami rokoni kapcsolat fűzi össze. ehhez képest azért viszonylag jól fogadta. =)
    én is Josh-ra tippelek, de még fogalmam sincs, hogy mi lehet vele. remélem azoknak van igaza, akik azt mondják, hogy Josh követelhetné az alfaságot... de ha így van, akkor ő ebből csak sejthet valamit, különben miért viselkedne olyan furcsán és titokzatosan? mondjuk azt azért kétlem, hogy tudna a levelekről, akkor nem pont a Black házban lennének elrejtve, szóval azt hiszem ezzel magamnak mondtam ellent... abba is hagyom inkább mielőtt több hülyeséget hordok össze =D

    Lana D.

    VálaszTörlés
  36. Sziaaa!
    Amikor megláttam, hogy van kövi fejezet, a szívem ezerrel beindult... aszittem kiugrik. Elképesztő, mit hozol ki belőlem (Pedig akkor még el se kezdtem olvasni...)
    Fantasztikus volt csak egy kicsit még bosszant a sejtelmességed. Tudod, ez egy könyvben még elmegy, hogy egy titkot hosszú fejezetekig nem árulsz el, mer akkor lapozok egyet, azán ott van a megoldás, de itt most egy hétig fogod húzni az idegeimet!!!!
    Nem baj azért imádlak! *pussssszit küld*
    Egyébként meg jól vigyázz, mer még a végén te leszel a kedvenc íróm... J.K.Rowling és S.Meyer veszítene egy legjobb rajongót..:P Te viszont már nyertél egyet! ;-) Bár amint látom ezt az oldalt, rajongókból nincs hiány...
    Szebbé tetted a napon (mint mindig)! Ezer köszönet!
    Másik Zsani

    VálaszTörlés
  37. Amúgy én a legvalószínübbnek Jake bevésődését tartom, mert hiszen az eredeti alanya (Renesmee)meg sem születik... Belevésődhetne mongyuk valamelyik fiú nagyanyjába aztán ott a gyerek... Tehát akkor valamelyik Isabella rokona kell hogy legyen. Erre Josht tartom a legvalószínűbbnek, mert általában mindig az szokott lenni, akivel fasírtban vannak egy ideig, és a legkevésbé áll közel hozzá... bár Spirit, mint tudjuk mindig meglep minket... ;)

    Másik Zsani

    Ui.: Csak találgattam, az meg nem igazán szokott bejönni :D

    VálaszTörlés
  38. először is elnézést, a kényszeres véleménynyilvánításaim miatt, minden 2. hsz-re. =D
    ha Jake bevésődött volna... ajj, nem tudom. szerintem szerette Bellát annyira, hogy mindig és minden körülmények között őszinte legyen vele. Én kétlem, hogy távol bírt volna maradni a lenyomatától, ha az a "kényszer", érzés, hogy mindig mellette kell lennie, valóban olyan erős, mint amilyennek eddig olvashattuk =) és Bella gondolom megértette volna, neki mindig fontosabbak mások érzései, de ugye így nem lett volna mit eltitkolni... másrészről viszont - hogy megint csak ellent mondjak magamnak =D - lehet, hogy Jacob ennél sokkal erősebb volt, és valahogy kibírta a lenyomata nélkül =D és talán nem hagyta el Bellát, még ha be is vésődött. (ebben nem igazán hiszek, a bevésődés szent =P de attól még ez is egy alternatíva =D) Úgy gondolom, hogy Jacob is elég önzetlen, Bellát is nagyon szerette, és a lány csak rá számíthatott, úgyhogy csak nem hagyta magára. viszont akkor titokban csalta volna? ez a legrosszabb eshetőség, bele se gondolok. valahogy nem tudom elképzelni róla. tudom, hogy Spirit nem követi Meyert, de ez nagyon nem lenne hű Jacob karakteréhez, még ha ebben a történetben nem is igazán esik szó róla. =) na meg akkor Jacob csak megkereste volna Edwardot, hogy "hé haver, Bella csak rád vár!" na jó, ne vegyetek komolyan XD
    a lényeg, hogy én még mindig nem gondolom, hogy Jacob lenne az a felmenő, aki Isabella szemében valami erkölcstelenséget követett volna el. hiába, én még mindig Jacobot védem, pedig próbálom elfogadni az "ellene irányuló" feltevéseket, de úgy látszik mindig találok valami magyarázatot, hogy megnyugtassam magam =D

    Lana D.

    VálaszTörlés
  39. LANA D.! Hihi:) Pont ezt akartam én is leírni. Totál egyforma a véleményünk:) Azt írtam én is, hogy Jake megcsalta Bellát, de ez nagyon nem stimmel, mivel szerette őt. És nem is lenne karakterhű. Ha viszont bevésődött volna valakibe, akkor azt nem tudja csak úgy eltitkolni. :/ Ez így nagyon nem stimmel. Szóval szerintem a Jade-Jacob páros kilőve. Szóval az is, hogy Jade és Isabella rokonok. És abban is igazad van, hogy ugye Isabella elgondolkodott rajta, hogy az illető mit gondolna. Tuti, hogy nem Jade az. Billyt is leírtam már, de... jaj, nagyon nem tudom:/ Őt se gondolom esélyesnek. Ja, és utólag is boldog névnapot:)
    FREEB! Jade mért akarná magának Joshuát? Vagy Joshua mért akarna Alfa lenni? Nem nagyon értem ezt se. Jade-ről simán el tudom képzelni, hogy át akarja venni az irányítást, de mint ahogy Seth is mondta, mindenki maga dönt arról, hogy kit választ Alfának.Mi haszna lenne Jade-nek abból, hogy átveszi a farkasok irányítását? És ahogy eddig "megismertem" Josh-t, nem olyan, mint aki hatalomra vágyik:/ De lehet, hogy ez hülyeség:S Szerintem, Jade valami rosszban sántikál, és ebben benne van a fiúk elcsábítása is, de... jaj, nem tudom, lehet, hogy ez mind csak hülyeség. Na mindegy, csak gondoltam leírom:) Juca

    VálaszTörlés
  40. nna kössz... még tavasszal abbahagytam a BD olvasását, mert egy ismerősöm véletlenül elmondott belőle valamit... újra nekiálltam az olvasásnak, erre meg jön Jake bevésődése.... Mi a franc köze van a Bd-nek ehhez? Az még csak meg se történt. Oké, hogy kiírtad h spoiler, de a szemem már 2sorral feljebb meglátta...
    Énis alig várom a folytatást, csak most nagyon mérges vagyok...
    Nekem már Spirit Bliss a kedvenc íróm... J.K.Rowling... Nincs fantáziája annak a nőnek =D

    Lili

    VálaszTörlés
  41. Juca, köszönöm szépen! =)és örülök, hogy egyetértünk, ezek szerint nem olyan nagy hülyeség, amit összehordtam! =)
    szerintem max azért akarhatna Josh alfa lenni, hogy megtámadhassa a vámpírokat, mivel ugye nem nagyon kedveli őket. (oké, egyik farkas sincs oda értük, de Josh különösen utálja őket, csak még nem tudjuk, miért =) ) de ez az ötlet - szerintem - túl elvetemült lenne, én sem nézem ki Josh-ból. =)
    valaki fentebb említette, hogy esetleg Jade szeretne maga köré gyűjteni egy falkát, hogy rátámadhasson a Cullenekre. nem tudom.. oké, hogy Jade sem bírja a vámpírokat, de ha azzal a céllal járja a világot, hogy kiírtsa a vámpírokat, már rég lenne szerintem egy saját falkája... =D meg hát nem gondolom, hogy ennyire vakmerő lenne. ettől függetlenül semmi ötletem nincs, hogy mégis mit akarhat, de mivel azt mondta, hogy ami kell neki, azt útközben megszerzi, én is egyetértek azzal, hogy a fiúk elcsábítása is a terv része. =) és ezzel még mindig nem jutottam előrébb az Isabella valamelyik ősét övező titok kiderítésében =D de azért én még mindig Josh-ra tippelek. az ő származása homályos =)
    most hirtelen az jutott eszembe - nem tudom, hogy valaki említette-e már - hogy Josh is Black? mert ugye - mint már ezerszer leírtátok - lehet, hogy Jake-nek volt anno egy féltestvére. és akár az ő leszármazottja is lehet Josh. bár akkor mellette azért Isabella is épp eléggé érintett lenne, hisz így kiderült volna, hogy van egy újdonsült rokona. ehhez képest még mindig túl higgadtan reagált. vagy nem kellett volna, hogy jobban felzaklassa a hír, ha kiderül, hogy Josh és ő rokonok? =D
    még mindig egyhelyben toporgok... =D de legalább élvezem az itteni eszmecseréket =D

    Lana D.

    VálaszTörlés
  42. folyamatosan ezen jár az agyam, szóval =D : ha tényleg quilete, és "csak" 120 éve mentek el innen (ha jól emléxem), akkor tudnia kell az egyezségről, nem? szóval Jade ne akarja csak úgy megtámadni a vámpírokat =D, semmi esélye =P egyre kevésbé gondolom, hogy ez állhat a háttérben. még mindig Lana voltam =D

    VálaszTörlés
  43. :) szerintem se akarja megtámadni a vámpírokat, hiszen amikor szóba került, hogy Isabella "bűzlik", akkor Jade nem is tudta, hogy vámpírok vannak a környéken. Mármint, lehet, hogy tudta, de amikor Isabella mondta, hogy egy vámpírba szerelmes, akkor csak úgy viselkedett, mint bármely más farkas, nem? Szóval nem viselkedett furcsán, amikor a vámpírokról volt szó. Én sem hiszem, hogy vámpírok elleni támadást akarna szervezni:D Na, ebben megint egyetértünk, Lana :))) De lehet, hogy nagyon pofára fogok esni, ha ez mind csak hülyeség:D Na mindegy, azért én is élvezem:P Köszi, Lana, hogy dumálunk ;):D Juca

    VálaszTörlés
  44. Élvezet olvasni az elmélkedéseiteket. :D Hajrá, hajrá, törjétek a buksitokat. :)
    Csak egy valami kis apróság, amit kijavítanék... Jade 142 éves, viszont a családja már vagy 200 éve elhagyta La Push-t. Jade nem itt született, szóval, fogalma sincs az egyezségről, amit a farkasok Cullenékkal kötöttek.
    És még valami, amivel valószínűleg segíthetek... Lehet, hogy nem követem Meyert a történet cselekményében, de az eredeti könyvekben található karakterek jelleméhez és a vámpír- valamint farkasvilág szabályaihoz ragaszkodom. :)

    VálaszTörlés
  45. Pont ezért tartom valószínűtlennek a "Jake bevésődött" elméletet. A bevésődés a tökéletes párt találja meg. Aligha lenne két tökéletes személy az ember - illetve farkas - számára, és mivel Jake bevésődésének alanya meg sem született, ezért nem is tudott másba bevésődni...
    A Jade-Jake elméletet se tartom valószínűnek, tekintve, hogy 142 éve Jake még nem élt, és Jade most tért vissza a La Push-ba. Gyakorlatilag nem is találkozhattak.
    A többi elméleten még gondolkodom. :)

    VálaszTörlés
  46. Spirit, köszönjük szépen, hogy amellett, hogy bizonyára jókat mosolyogsz a hajmeresztő feltevéseinken, azért kicsit segítesz is! és köszönöm, hogy kijavítottál! =)
    és Juca, én köszönöm! jó tudni, hogy van, akivel egy rugóra jár az agyunk! ha pofára esel, legalább nem leszel egyedül! =D
    oké...szóval akkor az egyezség nem állhatna az útjába. de igaza van Jucának, tényleg semmi különös nem volt a viselkedésében a vámpírokat illetően! =D
    és ha Spirit ragaszkodik, (amit bevallom, reméltem is *pirul*) akkor valószínűleg a bevésődés tényleg szent, és Jacob nem maradt volna Bellával. az az "egyszerű" szerelem ide, vagy oda, a bevésődés sokkal erősebb. így hát ebből tuti nem lett volna titok. hurrá! =D (remélem nem fogok mellé =D) és ha Spirit karakterhű is, akkor Jacob biztos nem csalta meg Bellát. *ugrándozik örömében* =D azt hiszem, Jacobot végképp kihúzom az esetleges "bűnösök" listájáról =D szóval másfelé kéne keresgélnünk... Lana D.

    VálaszTörlés
  47. Fummie, így most elgondolkodtam a bevésődéses dolgon. erre nem is gondoltam. na de ha már Spirit így átírta a történetet, jóval a BD előtt, akkor szerintem nem kell figyelembe vennünk Nessie-t. A Meyer által írt történet folytatása nem kötődik ehhez a történethez. Mint ahogy a többi farkas anno nem változott át Jacob után, úgy Nessie sem létezett soha, így nem volt "tökéletes pár". ha innen nézzük, Jacob tulajdonképpen bevésődhetett volna valakibe. de lehet, hogy ez nagy hülyeség =S =D Lana D.

    VálaszTörlés
  48. Nem tudom, lehet, hogy neked van igazad, de én továbbra is kitartok a saját elméletem mellett. :D
    Amúgy meg szeretek kötekedni. :P

    VálaszTörlés
  49. Ha visszaolvassátok, miket mondott Isabella Jacob nagypapáról az első könyvben, akkor rájöttök, hogy volt-e bevésődése vagy sem. :) Azt ne kérdezzétek, hányadik fejezetben vannak ezek a részek, mert nem emlékszem már. :D De akinek van kedve, utána kereshet. :)

    És tényleg jókat mosolygok a hsz-eiteket olvasva, de azért, mert nagyon érdekesek, és van köztük, ami már egész közel jár az igazsághoz. :D Persze, azt nem mondom meg, hogy melyik. :D
    És nincs mit, szívesen segítek apróságokkal, mert így még jobban pörög az agyatok, és azt szeretem. :) Tényleg nagyon érdekes olvasni az elméleteiteket. :)

    VálaszTörlés
  50. Fummie, nem akartalak eltántorítani a véleményedtől, én is kitartok az enyém mellett, de ettől függetlenül persze lehet, hogy neked van igazad! és nyugodtan kötekedj! =D
    én egyelőre lusta vagyok utánanézni, de ha valaki megtette, az leírhatná Jacob bevésődését! =D Jacob nagypapa...de fura ezt így olvasni! =) Egyébként Spirit, Steven Strait mint Josh, szerintem tökéletes választás! =D akárcsak Saore és Jade! a többiek is jók, de nekem ők tetszenek a legjobban! =) Lana D.

    VálaszTörlés
  51. Megtaláltam :)
    "Nagypapa három hónapra rá követte. Azt hiszem, nem tudott a nagyi nélkül élni…"
    A múlt árnyai - 3. fejezet

    Ez alapján teljesen kizártnak tartom, hogy bevésődött volna. Másfelől eltántorított attól a meggyőződésemtől is, hogy Jake megcsalta Bellát. Ráadásul azt írja, hogy Isabella teljesen elítéli erkölcsileg. Az első gondolatom ezzel kapcsolatban az volt, hogy valaki megcsalt valakit. Ha ezen az útvonalon indulunk el, akkor a bűnöst korábbról kell keresni. Újra eszembe jutott az Embry valakinek a féltestvére... Ezek alapján arra gondoltam, hogy ha Embry Jake féltestvére volt - mert ugye Billy megcsalta Jake anyját -, és Josh az ő unokája, akkor ugyan úgy joga lehet alfának lenni.
    Kaphatnék egy icipici utalást, hogy legalább jó nyomon járok-e? *bociszemekkel néz*

    VálaszTörlés
  52. Fummie, megelőztél... =D én is ezt akartam bemásolni =D és most teljesen egyetértek veled. én is pont ezt mondtam. eddig ez tűnik a jó nyomnak. Josh. =D persze az is lehet, hogy még mindig nem ástuk bele magunkat eléggé =) Lana D.

    VálaszTörlés
  53. Nos... Hát mivel Juca te kérdeztél tőlem, leginkább neked mondom. De mivel én - halkan megjegyezem -, már nagyon közel járok a megoldásokhoz, így nem sokat mondhatok, mert lenyakaz Bliss. :D

    Szóval igazából még nem tudom, Jade-nek mi oka lehetne arra, hogy falkát alapítson és pont Joshuával és a többiekkel. Tényleg nem tudom. Mindenesetre Jade is ugyanúgy utálja a vámpírokat - mint akár Joshua -, és Bliss azt írta valahol, hogy határozott céllal jött. Igaz? Határozott céllal La Pushba? Ez elég furcsa nekem, hogy pont ide, pont most esetleg. Persze még nem jöttem rá egy lényeges dologra, de valszeg nem is fogok...

    No hát, én így gondolom. Pusz Mindenkinek! :)

    VálaszTörlés
  54. No, akkor egy már biztos. Jade nem Cullenék miatt jött:D És örülök, hogy az mellett is kitartottam/ok, hogy Jacob nem vésődött be senkibe. És szerintem már az is biztos, hogy Jake nem csalta meg Bellát. Ergó, Fummie-nak van igaza, korábbról kell keresni. A Black házban nem csak Jake élt, hanem Billy is. Hmm... érdekes:) Szóval akkor Embry Jake féltestvére. Akkor lehetséges, hogy Embry valakije Joshua? Ez nagyon izgalmas:D Fummie jár szerintem a legközelebb az igazsághoz. De akkor mit keresnek a levelek a régi Black házban? Mert ez így logikus, amit Fummie írt, de ezt a pici részletet még mindig nem értem. Légyszi segítsetek!:)
    Freeb: Hát ezt a Jade-s dolgot nem értem:/ Azt még igen, hogy határozott célja van La Pushban. És ugye itt enyeleg mindenki szeme láttára a fiúkkal... én se tudom:) Szívás:/:D

    VálaszTörlés
  55. Juca voltam:D Ja, és Lana, essünk pofára együtt:D:D:D lehet, hogy hamarosan megfejtjük, és nem fogunk pofára esni;)

    VálaszTörlés
  56. A levelek helyére is van magyarázatom :D
    Ugye Billy volt az, aki megcsalta a feleségét. Nyilván levelezett Embry anyjával, és a leveleket később elrejtette a padlódeszka alá.
    De röhögnék, ha tényleg ez lenne a megoldás. :D Őszintén szólva logikusan hangzik, amit mondok (lehet, hogy csak azért, mert én mondom, és elfogult vagyok magammal szemben), és bármennyire is kitartok az elméletem mellett, azért közel sem biztos, hogy igazam van. Biztos vagyok benne, hogy létezik más magyarázat is. :D

    VálaszTörlés
  57. neee, kitöröltem amit írtam =S szóval a lényege az volt, hogy én sem értem, hogy miért lennének akkor a black házban a levelek. mert ha Jacob tudta, hogy Embry a féltestvére, akkor a másik érintettnek csak elmondta volna. viszont így megint nem lenne titok =D úgyhogy itt megint elakadtam. =S
    azért az apró hiányosságok ellenére még mindig kitartok amellett, hogy a titoknak Josh-hoz van köze =D
    és Juca, ami Jade-et illeti, vele kapcsolatban is ugyanolyan tanácstalan vagyok, mint Te =S ha Spirit képes annyira megcsavarni a történetet, hogy még a titokhoz is köze van, akkor nem csak pofára esünk, de én bele is őrülök, hogy mit tud még kitalálni =D szóval ha már így összefogtunk, a továbbiakban is számítok rád, fejtsük meg! =D Lana D.

    VálaszTörlés
  58. óó most nézem. Fummie... micsoda ötleteid vannak!! =D szóval a leveleket még Billy rejtette el, és azóta senki nem látta azokat...hm.. hogy én miért akarom mindenhez Jacobot fűzni? =D tetszik ez az elmélet! =D de ha már itt tartunk, engem érdekelne, hogy vajon Josh sejthet ebből valamit? =S még mindig Lana =D

    VálaszTörlés
  59. Köszi:) De egy pár dolgot már én is leírtam előtted:D Amikben én is biztos vagyok. Például: A Jade-Jake szerelmi pár kilőve:) Jade-Isabella rokonok, Jake bevésődött valakibe, Jake megcsalta Bellát. Ezek szerintem nem történtek meg, illetve nem igaz dolgok:) Szóval már hárman (Lana, te és én) értünk ezekben egyet. Nem is tudom... lehet, hogy igazad van ebben a padlódeszkás dologban, de azért szerintem is van más megoldás:D Azért köszi:) Juca

    VálaszTörlés
  60. Hát valóban elég gonosz, hogy nem árultad el e nagy titkot, úgyhogy lehet hogy elolvasom figyelmesebben az előző fejezeteket és megpróbálom kitalálni, hogy miről is kinek szólhat. Amúgy szinte biztos vagyok benne, hogy az alfasággal kapcsolatos, vagy Jade-del.
    De ez a befejezés... :) Kíváncsi vagyok a szabályokra. De jó lenne, ha lenne megint egy kis romantika, ez már nagyon hiányzik.
    Ja meg érdekes lehet, hogy mit találhatott Carlisle vizsgálatának eredményére. Biztos valami különleges és egyedi dolgot fedeztehett fel Isabella vérében.
    Szóval várom már a folytatást. Kár, hogy most sokat kell rá várni, de addig lefoglalom magam az előző fejezetek áttanulmányozásával, a titok kiderítésével. :)
    pussz

    VálaszTörlés
  61. Lana, te nagyon aranyos vagy:) Kitartok melletted:) Számíthatsz rám;) Majd azt is megpróbáljuk megfejteni:P Jaderől nekem sincs fogalmam:S de azért köszi:D te nem jössz Bliss talijára?

    VálaszTörlés
  62. Juca voltam, és szerintem Joshua nem sejt semmit se. Mondjuk ő eléggé titokzatos, de nem hinném, hogy bármit is sejt erről az egészről. Viszont ha isabella nem mondja el a titkát senkinek, ugye furán fog viselkedni, és mindenki megtudja, hogy valami gáz van:) És szerintem is Josh-hoz van köze a levelesdinek:) De még mindig nem tudom, hogy mért van a padlódeszka alatt. Fummie ötlete is lehetséges, de Bliss tuti kitalált valami lehetetlent:d

    VálaszTörlés
  63. Juca, köszönöm, te is nagyon aranyos vagy! a szimpátia kölcsönös ^^ és örülök, hogy kitartasz mellettem! =) annyira, de annyira szerettem volna menni, de sajnos én kom.-esztergom megyében lakom, és innen nagyon messze van pécs, és ez most nem fért bele =( de ha olyan jól fog sikerülni, hogy esetleg valamikor meg lesz ismételve, semmi nem állhat az utamba! =D remélem nagyon jól fogtok szórakozni, majd gondolok rátok! =( =)
    engem egyelőre Fummie felvetése megnyugtatott, amíg eszembe nem jut újabb bökkenő =D
    Jade-del kapcsolatban továbbra is hiába töröm a fejem, de nem adom fel! =) Lana

    VálaszTörlés
  64. Lana, szerintem Josh semmit nem tud. Vagy legalábbis keveset sejt, de ebben egyáltalán nem vagyok biztos. Isabella azon gondolkozott, hogy ha az érintett tudná, akkor mit szólna hozzá. Persze ennek ellenére lehet, hogy tudja. Végül is Sam, Jake és Quil is csak gondolkozott rajta, hogy vajon melyikük féltestvére lehet Embry, de egyikük se mert rákérdezni. Könnyen lehet, hogy ez az információ nem került tovább a családban. Az is lehet, hogy továbbkerült, de Josh akkor is csak annyit tudhat, hogy a nagyapja (már ha tényleg Embry a nagyapja) valamelyikük féltestvére lehetett. Lehet, hogy tudja, lehet, hogy nem, én ezt ennyiből nem tudom kitalálni. Minkét variáció lehetséges. :D

    VálaszTörlés
  65. Amúgy, ha találtok bökkenőt az elméletemben, akkor azt szívesen olvasom. Szeretek elméleteket gyártani (meg kötekedni). És bármit megcáfolok, vagy megerősítek, ha kell. :D

    VálaszTörlés
  66. az a jó, legalább megmozgatjuk az agyunkat és újabb és újabb ötletek jönnek! =D Juca, Fummie, köszi a választ! =) Lana

    VálaszTörlés
  67. Lana, ez kár:( Pedig úgy megismernélek:) meg Fummie, téged is:) de azt tudom, hogy te se jössz:( Ez annyira király, hogy így elméleteket gyártunk, mi hárman:) És Fummie, egyelőre én is úgy látom a dolgokat, ahogyan te, kivéve a padlódeszkád dolgot, de ahhoz már én se tudok magyarázatot. Jade-ről meg bőven lesz még időnk gondolkozni, szerintem:) De majd ha még eszembe jut valami, akkor leírom:)

    VálaszTörlés
  68. Juca, még bármi megtörténhet! =D remélem meg is fog, mert én is szívesen megismernélek! ha már itt ilyen jól kijövünk.. ^^ te is pécsi vagy? =)
    sajnos az elméletgyártásból mára már én is kifogytam, jó lenne álmomban megvilágosodni! =D hétfőig várni, te jó ég! most hogy eszembe juttattad a talit, nagyon elszomorodtam, hogy nem tudok ott lenni =(

    VálaszTörlés
  69. Köszi :) Hát én pesti vagyok, szóval nem okozna gondot menni, de még csak nemrég kezdtem el kritikát írni, mert végre rászántam magam, amúgy már régebb óta olvasom a történetet. Mellesleg kicsit (nagyon) antiszociálisabb vagyok a többi embernél, és a sok idegen között nehezen oldódok fel. Mellesleg mindenki megrémülne, ha meglátna... azután még egyszer, ha meghallják milyen zenét hallgatok... azután még egyszer, amikor beteg dolgokat kezdek el mesélni. :D De ha legközelebb elméletet akartok gyártani, szívesen beszállok :)

    VálaszTörlés
  70. :D ez vicces volt:) nem hinném, hogy megijednénk:P és ha nem régóta írsz kritikát, akkor is eljöhetnél:) minél többen vagyunk, annál jobb:) és a feloldódásról meg: könnyű dolgod lenne:) és imádok veled és Lanával elmélkedni:) úgyhogy gyere máskor is:)))

    VálaszTörlés
  71. Fummie, nincs kicsit több önkritikád a kelleténél? =) ha már pestet említjük, lehetne valamikor ott is egy tali =D Lana

    VálaszTörlés
  72. jaj, drága Lana:) én szomorú vagyok, de tuti lesz még tali:) és arra el KELL jönnöd:) neked és Fummie-nak is:) és igen, pécsi vagyok. Már taliztam is egyszer Blissel:) És addigis sokat fogunk még itt tanakodni:) Meg majd én is írok egy nagyon hosszú hozzászólást majd a taliról:) meg viszek fényképezőgépet is:D lesz majd egy csomó fotó:P úgyhogy ne legyél szomorú!!!

    VálaszTörlés
  73. Higgyétek el, van tapasztalatom ezen a téren. :D Elég csak annyit mondanom, hogy feketében járok, metált hallgatok, és a gót szubkultúrába sorolom magam, és máris mindenki menekül. XD És ha beleolvasok a blogomba (link a nevem), akkor azt is megtudjátok milyen beteg vagyok... XD

    VálaszTörlés
  74. Sziasztok!

    Egy gyors kérdés. Ti nem emlékeztek olyasmire, hogy az egyik falka tagja belevésődött Jacob nővérébe? Vagy én ezt csak álmodtam? :D
    Timi voltam XD

    VálaszTörlés
  75. De hát... én bírlak:D tök okos dolgokat mondtál, akkor nem lehetsz... beteg:D mármint, én tuti, hogy örülnék neked:) Ha te nem lennél, még itt se tartanánk az elméletgyártásban:))) Persze Lana nélkül se:) Mi vagyunk Charlie angyalai:D na én vagyok a beteg:D Kéne egy külön chat ide, nem:) Rajtunk kívül alig írnak kritikát:D

    VálaszTörlés
  76. Timi, szerintem nem vésődött be senki. De ennek mi köze lenne a levelekhez? nem sértésként, csak kíváncsi vagyok rád is:)) Juca

    VálaszTörlés
  77. Timi, de Paul volt az, és a BD-ben történet, amikor Rachel hazament.

    Köszi, én is bírnak titeket. :D Online könnyebben megy az ismerkedés. Amúgy most már a mienk se számít kritikaírásnak, inkább privát beszélgetésnek mondanám. :D:D

    VálaszTörlés
  78. nem tudom, Fummie. Ismét egyet kell értenem Jucával! =) nekem is szimpi voltál eddig a kritikáid alapján, a kis kötekedéssel együtt is, mert az kell! =D attól, hogy leírtad, hogy milyen ruhában jársz, mit hallgatsz, stb. nem fog megváltozni a véleményem. nem skatulyázok be senkit ilyesmi alapján! =)
    Juca, a részletes összefoglalót várni fogom! és a sok-sok képet is! =) és itt és most, ünnepélyesen megígérem, hogy a legközelebbire ha törik, ha szakad, elmegyek! jól esik, ha valaki ennyire igényt tart a jelenlétemre ^^
    a Charlie angyalain jót mosolyogtam, de nekem tetszik! ezentúl így fogom magunkat emlegetni! =D talán tényleg kéne egy külön fórum szoba, vagy mi az angyaloknak! =DD
    ami a Jacob nővérébe való bevésődést illeti... két perce még egyáltalán nem emlékeztem ilyesmire, de most már összezavarodtam. agyamra ment az elmélkedés! =D de ha jól emlékszem, szerelmes lett, férjhez ment, és boldogan él, valahol máshol, nem? =D Lana

    VálaszTörlés
  79. jaj, tényleg! Igazad van Fummie:D hát, már 10 óra van:D igen, ez már privát beszélgetés:) de jó:)

    VálaszTörlés
  80. Hihi:D persze, hogy igényt tartok a társaságodra, Lana:) jó, akkor legyünk Charlie angyalai:) Fummie, mit szólsz hozzá? Hát, Lana, mi már mindig csak egyet tudunk érteni:) És örülök, hogy jössz majd a kövi talira:) Na, most kicsit elmegyek, de majd jövök, addigis gondolkodok még egy kicsit:) puszi lányok:P Juca

    VálaszTörlés
  81. Nem tudom csak úgy emlékeztem mintha Paul bevésődött volna, de akkor lehet rosszul emlékszem. Régen olvastam már :) Amúgy csak felmerült, mivel már annyi kusza ötlet volt :D Talán Paul nem akarta volna, hogy a gyerekei átváltozzanak, ezért elmentek jó messzire, és Josh az ő leszármazottjuk, vagy fene se tudja :D Csak jó a képzelő erőm, és már minden eszembe jut, megőrülök a kíváncsiságtól :)
    Timi voltam :D

    VálaszTörlés
  82. Fummie köszi, későn frissítettem, és nem láttam a válaszod :)

    VálaszTörlés
  83. aaaazta, teljesen kiment a fejemből, hogy Rachel Jacob nővére!!!!! =O és ezzel most eszembe jutott a KUNY, ott sem esett le... atyaúristen, mekkora idióta vagyok! =D Fummie, mi lenne velünk nélküled! =D Juca, várunk vissza! ;) Lana

    VálaszTörlés
  84. Benne vagyok, de kerítsünk valami kreatívabb nevet.. mondjuk Spirit angyalai. :D

    Timi, Paul bevésődött Jake húgába. :D

    VálaszTörlés
  85. Oké, most én voltam a lassú. XD

    Lana, Te is olvasod a KUNY-t? :D Én is :D

    VálaszTörlés
  86. szóval akkor Josh nagymamája, és Jacob testvérek lettek volna? =D ezzel szerintem csak az a gond, hogy semmi titkolnivaló nincs benne, és én még mindig ahhoz tartom magam, hogy a leveleknek Josh-hoz van köze! =D ja, meg ha Paulék elmentek volna, akkor Josh hogy hogy la push-ban van? =)
    Fummie! Spirit angyalai, tökéletes!! =DD és persze, a KUNY-t mindenki olvassa!! =D ez a 2 fanfic a kedvencem =) Lana

    VálaszTörlés
  87. Mi? Nem, dehogy is. Én még mindig ott tartok, hogy szerintem (hangsúlyozom, szerintem) Embry Josh nagyapja. Paulnak és Rachelnek ehhez nincs sok köze. Mellesleg ha Paul nem volt alfa, tehát, ha Joshnak Paul lenne a nagyapja, akkor se lehetne alfa.
    Amúgy Twilight saga kategóriában nekem is ez a kettő a kedvencem. :D

    VálaszTörlés
  88. Itt vagyok:) Hmm... Spirit angyalai? Szuper név:) Én is már régen olvastam, ezért nem ugrott be, hogy volt itt még egy mevésődés:D Nahát, micsoda véletlen:) Én is olvasom a KUNY-t:P és még valami jutott eszembe, hogy Jade miért NEM jött La Pushba:D értelmes:D Na szóval: amikor Jade és Isabella először találkoztak farkasalakban, Jade nem akarta megtámadni Isabellát. Szt hiszem még csak támadó pozíciót sem vett fel:) Szóval nem akar vámpírtámadást szervezni és Isabellát sem akarja megölni. Vagy ez hülyeség? Juca

    VálaszTörlés
  89. Most mennem kell, de holnap majd még jövök:) Gyertek ti is! :P Örülök, hogy dumáltunk:) Puszi lányok és jó éjt! Juca

    VálaszTörlés
  90. nem, szerintem igazad van Juca. (milyen meglepő, hogy ezt írom =D) nem hiszem, hogy bármi baja lenne Isabellával, vagy bármit is akarna tőle. különben már a kezdetektől úgy viselkedett volna vele.
    Fummie, én csak Timi felvetésével kapcsolatban írtam le a véleményem. =) szerintem is Embry Josh nagyapja.
    lassan én is elteszem magam holnapra. angyalkák, akkor majd a KUNY-nál is elmélkedhetünk a hétvégén! =D holnap találkozunk, Fummie, itt a helyed! =P jó éjt, és sok-sok újabb ötletet mindenkinek! =D Lana

    VálaszTörlés
  91. Hú hát én nem tudom... Jade-del kapcsolatban nincs semmi értelmes elméletem. Nem tudom ki írta fentebb, hogy meg akarja szerezni magának a farkasokat. Szerintem ez nem hülyeség. Mellesleg ha mégis Cullenéket akarná megtámadni, akkor egyedül nem menne. Meg ha megtámadja Isabellát, amikor a többi farkas van a közelben, akkor ők is letámadják. Előbb magához édesgeti a farkasokat, aztán öli meg Isabellát, valami félreeső helyen. Így lenne értelme.
    Persze fogalmam sincs, hogy tényleg meg akar-e ölni bárkit is, én ezt nem tartom valószínűnek. Azzal az elmélettel értek egyet, aki azt mondta, hogy megszerzi magának a falkát.

    Jó éjt nektek! :)

    VálaszTörlés
  92. Szerintem Jade nem véletlenül jött vissza, és nagyon gonosz lesz Isabellával. Már most utálom érte... :S :)

    VálaszTörlés
  93. mi az a KUNY????????????????

    VálaszTörlés
  94. Szia!
    Jaj, nagyon jó lett. Tetszett. Viszont ez a Jade furcsa nekem. Nem vagyok benne biztos, hogy rossz lenne, csak olyan furcsa. Várom a folytit:)

    VálaszTörlés
  95. Kamaszkorom utolsó nyara, egy fanfic a merengőn. :)

    VálaszTörlés
  96. Halihó! =) Szóval, Jade talán magához szeretne édesgetni néhány fiúkát, hogy saját falkája legyen? vagy mindenkit, hogy átvehesse az egész csapat felett az "irányítást"? mert ha igazat mond, akkor Uley, és joga van hozzá. na de miért pont most jött vissza? vagy ez csak tök véletlen, mert végül is bármikor jöhetett volna, és akkor is kérdezhetnénk ugyanezt... =D Lana D.

    VálaszTörlés
  97. Hali!
    Bocs, h nem írtam. :)
    Bennem fölmerült az is, h vki egy vámpírral kavart, és így Isabellának vkije félvámpír volt... És vmelyik női fölmenőjének levelezését találta meg.
    És ez magyarázná egy kicsit, asszem, h miért immunis a méregre... De sokmindent nem, és nem cseng össze sokminden mással...
    Na, miután sok hülyeséget hordtam össze, assszem lelépek.
    Pusz

    VálaszTörlés
  98. Szia kedvenc írónőm :D♥
    tudom hogy múltkor azt írtam hogy szerintem Bella és Edward a "levéltitok" de most jött egy megérzésem:D :'D
    lehet hogy nagyoon nagyon baromságot fogok mondani.:D de szerintem Joshuához van köze a titoknak...nem tudom mért csak egy megérzés...
    sok puszi:)

    VálaszTörlés
  99. Bliss!

    Mi lenne, ha hamarabb meglepnél minket egy icipici szösszenettel? (óóóóóriási könnyben forgó bociszemek)
    Légysziiiiiii=)

    Puszik =)

    Vandus

    VálaszTörlés
  100. Drágáim, sajnálom, de most élni sincs időm nem hogy bármit írni. :-/ Végkimerülve készülünk Szandiékkal a talira, tegnap ő és a húga egész éjjel fent voltak, hogy az ajándékotokat készítsék, és még ma is azon dolgoztak egész nap. Én bár segíteni sajnos, ebben nem tudtam, és én hajnali egy után lefeküdtem aludni, már rémálmodtam az ajándékokkal. :D Ma egész nap rohangáltunk Gabival, hogy a többi ajándékotok kész legyen, most hazaugrottam lezuhanyozni gyorsan, aztán rohanok tovább, mert még mindig nem vagyunk kész mindennel. Szóval, lehet, hogy péntekre egy végkimerült Szandit és engem fognak megkapni az érkezők, DE! lesz szép ajándékunk nekik, és egy csomó klassz játék meg program.
    Szóval, bocsánat, tudom, hogy aki nem tud jönni a talira, annak ez a kihagyás most szívás. :-/ De kérlek, értsétek meg és legyetek türelemmel jövő hétig... :) Ígérem, hogy utána olyan fejezetet kanyarítok, hogy azt sem tudjátok majd fiúk vagytok-e vagy lányok. :D
    Addig is pussz mindenkinek, és írjatok sok-sok hsz-t arról, hogy mit gondoltok a felmerülő titkokról az új fejezetekben. :)

    VálaszTörlés
  101. szegények... =D én teljes mértékben megértem, hogy most nem lesz feji, viszont ezek után sokkal jobban zavar az, hogy nem tudok menni a talira! *hüphüp* ='( hm, azért most igencsak felkeltetted az érdeklődésem a következő résszel kapcs.! =D
    egyébként szerintem nem járna túl nagy sikerrel Jade, a falkaalapítást illetően =D Aidan, Dan, és Isabella kilőve. véleményem szerint Nate is. maradna Josh és Ben. hát nem tudom... =) Lana D.

    VálaszTörlés
  102. Sziasztok! Lana! Itt vagy?:) Bocsi, hogy csak most jövök, de eddig vendégeink voltak:) Na de most már itt vagyok, és gondolkozom. Kisildikó véleménye is érdekes és szerintem az a legjobb, hogyha minden álláspontot és ötletet kielemezünk, hogy majd ha kiderül az idazság, akkor elmondhassuk magunkról, hogy mi erre is gondoltunk:P De Jade-ről még nagyon kevés információnk van, szóval nem csoda, hogy róla nem tudodnk túl sok mindent írni. Nekem az is beugrott még tegnap, hogy lehet, hogy nem is olyan rossz. Mert eddig csak az van a rossz tulajdonságainak a listáján, hogy enyeleg a fiúkkal, és bunkó Isabellával. Persze furán is viselkedik, de mást nem nagyon tudunk róla. Még bőven lesz időnk róla is tanakodni:D Ötletek?:) Juca

    VálaszTörlés
  103. Szia Juca! =)
    Tényeg érdekes Kisildikó ötlete, de ha valami női felmenőjének levelezését találta volna meg, az mit keresett volna pont a Black ház padlója alatt? vagy ez nagyon egyértelmű, csak én nem veszem észre? =D
    Hogy Jade nem lenne rossz... nem tudom, szerintem nem véletlen, hogy egyik lánynak sem szimpi, bár lehet, hogy csak nem tetszik nekik, hogy illegeti magát =) de nem hiszem, hogy Spirit azért fűzte volna a történetbe Jade-et, hogy mindenfélét gondoljunk róla, aztán kiderüljön, hogy valami áldott jó lélek, és csak "családot" keres, vagy ilyesmi. abban nem lenne semmi izgi =D vagy túl sokat akarok? =D Lana

    VálaszTörlés
  104. Sziasztok! :)
    Nekem valami nagyon nem tetszik Jade-del kapcsolatban... én nem tudom, hogy mi, és lehet, hogy csak azért vagyok ilyen gyanakvó, mert Isabella szemén keresztül látom az egészet, de szerintem nem jó szándékból jött... Persze az is lehet, hogy paranoiás vagyok. Spirit említette, hogy konkrét szándékkal érkezett, azt nem mondta, hogy esetleg ez a szándék jó vagy rossz indulatú, előfordulhat mind a két eset.

    VálaszTörlés
  105. Szia Fummie:) Na jó, meggyőztetek;) De nem azt írtam, hogy szeretem Jade-t, csak hogy eddig még nem tett semmi rosszat, pár kivétellel:) De nekem is gyanús a csaj:/ És Lana, igazad van ebben a padlódeszkás dologban:) Akkor Kisildikó ötlete is kihúzva?:P Juca

    VálaszTörlés
  106. Ebben afélvámpír-rokonban lehet valami, de szerintem biológiailag ki van zárva, hogy egy félvámpír gyereket nemzen. Kivéve, ha esetleg férfi az adott félvámpír. Egy női félvámpír nem tudna kihordani egy gyereket. A teste túl gyorsan változik hozzá, ezt a magzat nem bírná, és elpusztulna. Ha pedig elmúlt 17 éves, akkor viszont nem változik a teste, és ugyan az a helyzet áll fenn, mint a többi vámpírnál. Tehát ha Isabellának van félvámpír felmenője, akkor az adott esetben csak férfi lehet az illető. Ez mondjuk nem is rossz ötlet... Még gondolkozok rajta. :)

    VálaszTörlés
  107. oh, Fummie is befutott! =)
    Juca, igazad van, tényleg nem tett rosszat. =) én csak nem tudom elképzelni, hogy ez a nőszemély jó lenne! =D
    Kisildikó ötletét szerintem kihúzhatjuk, legalábbis a mi saját kis listánkról, ha csak valaki nem válaszolja meg a felmerült kérdést =D Lana

    VálaszTörlés
  108. Ötletnek nem rossz, és az is lehetséges, hogy emiatt immunis a méregre Isabella. Viszont akkor miért lennének a Black házban ezek a levelek? Szerintem ez nem túl valószínű. Juca

    VálaszTörlés
  109. Igen, Lana, tudom, nekem sem szimpi, de ez vicces volt, hogy nem tudod elképzelni róla, hogy jó:D Igazad van. Szerintem is kihúzhatjuk;) Juca

    VálaszTörlés
  110. viszont abban azért van valami, hogy ha Isabella valamelyik őse félvámpír lett volna, akkor az valamelyest magyarázná az immunitását a méreggel szemben. =) de szerintem ez túl körülményes megoldás lenne... =D aztán ki tudja =) Lana

    VálaszTörlés
  111. na jó, most leírtam ugyanazt, amit te, Juca, csak nem vettem észre... =D

    VálaszTörlés
  112. Nem gáz;) Én is mindig akkor küldöm el a hozzászólást, amikor te már írtál, de még el se olvastam:D

    VálaszTörlés
  113. Várj, összekeveredtem... hogy jön a félvámpír-felmenőhöz a levél?
    Amúgy most jöttem rá, hogy kik lenne a félvámpír szülei? Ez így akkor nem logikus...

    VálaszTörlés
  114. Na jó, most meg én voltam a lassú XD

    VálaszTörlés
  115. Isabellának a valakije lenne félvámpír. Ez még magyarázná az immunitást, de a leveleket nem:P Összeállt a kép, drága Fummie?:)

    VálaszTörlés
  116. szóval ez valamit magyarázna, de a leveleket nem. még mindig úgy gondolom, hogy josh-hoz van köze! =D bár nem tudom, hogy ebből Spirit milyen további bonyodalmakat akarna kihozni =) Lana

    VálaszTörlés
  117. Akkor eddig úgy állunk, hogy Joshua és Isabella rokonok, csak azt nem tudjuk, hogy ki csalt meg kit? És akkor ha tényleg rokonok, mert szerintem ez már tutkó, akkor miféle rokonok? És akkor szerintünk Billy lépett félre? De Jake anyja már rég meghalt, szóval akkor Billy mért csalta volna meg?:/ Mert már nem voltak házasok:/ Viszont Isabella azt mondta, hogy erkölcsileg elítéli. Vagy csak én vagyok hülye? Juca

    VálaszTörlés
  118. Juca, Azt mondja Edward az Eclipse-ben, hogy amikor Emby-vel terhes lett az anyja, akkor Sam, Quil és Jake apja is házasok voltak. Tehát ha Embry Jake féltestéve, akkor Billy megcsalta a feleségét. És ha Josh tényleg Embry unokája, akkor Josh Isabbel fél-másodunoka testvére... vagy harmad... oh, nem vagyok biztos ezekben a rokoni kapcsolatokban...

    Én most úgy érzem, hogy a levelek kérdést megoldottuk (bár közel se biztos, hogy jól, de legalább logikus magyarázatot találtunk), ezért most az Isabella megmenekülésén fogom törni a fejem. Megrögzött House-fan vagyok, bár abban ritkán esik szó vámpírokról és vérfarkasokról, de elég sokat tanultam belőle az emberi szervezetről és a betegségekről (mármint a biosz órán kívül is). Talán majd segítségemre lehet. :)

    VálaszTörlés
  119. Oké, megnyugodtam, hogy már gépelni se tudok lassan :D

    VálaszTörlés
  120. nahát... én már vagy ezer éve olvastam az Eclipse-t, de hogy tudsz ilyeneket megjegyezni? Fanatsztikus:) Köszi, ügyes vagy:) Én is imádom a House-t:P Nem csoda, hogy nézem, mivel orvos szeretnék lenni és a szüleim is orvosok:D

    VálaszTörlés
  121. Lana, itt vagy még?:)

    VálaszTörlés
  122. Én sajnos nem tudok menni talira, de akik ott lesznek: majd ugye elmeséltek mindent? =)

    Puszi

    Spirit Bliss: én már azóta nem tudom, hogy fiú vagyok-e vagy lány, amióta elkezdtem olvasni ezt a hihetetlenül durván jó történetet. =)

    Vandus

    VálaszTörlés
  123. bocsánat, igen, olvasom is, amit írtatok, 1 pillanat! =)

    VálaszTörlés
  124. Én kétszer vagy háromszor olvastam. :) Orvos leszel? Az tök jó. :) Ha lenne annyi eszem meg türelmem, akkor én is lennék... Vagy inkább boncmester. A hullák legalább nem beszélnek (jobbik esetben :D).

    VálaszTörlés
  125. Vandus, igen majd mindent el fogunk mesélni;) És Bliss is ír majd egy összefoglalót a taliról, és képek is lesznek:) Már meg is vettem a kártyát és 600 kép fér rá:D Remélem elég lesz:/:)
    Lana, már megijedtem, hogy eltűntél.
    Fummie:D Hát te állati vicces vagy:) Én is sokszor elolvastam már a megjegyzéseinket:) De más mért nem ír? Mármint ez így tetszik nekem, csak olyan fura, nem?:P Persze a KUNY-nál is ez van:D Már kétszázvalamennyi kritika van:) Na de akkor térjünk rá Isabella immunitására. Juca

    VálaszTörlés
  126. a fene megint kitörlte, amit írtam =@
    Juca, orvos? hű, az nem semmi!
    ma is lesz house! ;) =D
    Fummie, tényleg bámulatos a memóriád! =D én a 2. 3. könyvet 3x, a többit 2x olvastam, de még így se emlékszem mindenre. valószínűleg azért, mert leginkább a Jake-Bella kapcsolat kötötte le a figyelmem. *pirul* bocsánat, Jacob fan vagyok =D
    épp most fejtettem ki róla a véleményem a KUNY-nál =D
    remélem Spirit nem haragszik, amiért itt fórumot indítottunk, de mentségünk legyen, hogy közben törjük is a fejünket! =D
    Az immunitással kapcsolatban várom a meglátásaitokat.. =D Lana

    VálaszTörlés
  127. Igen? Hát kösz :D Szóval Isabella immunitása... hm... hm... hm... semmi használható ötlet. Valaki? :D

    VálaszTörlés
  128. én biosz faktos voltam anno, de ez most nem segít =D Juca az, akiből orvos lesz, nos, ötletek? =D Lana

    VálaszTörlés
  129. szóval, Isabella egyszer már leküzdötte a vámpírmérget, és átváltozott farkassá. erre meg is kaptuk a magyarázatot. a kérdés az, hogy ha már farkas, akkor hogy győzhette le a mérget? mert az első alkalomra a magyarázat nem jelenti azt, hogy szimplán immunissá vált rá. és persze Spirit sem intézné el ennyivel =D Lana

    VálaszTörlés
  130. :D vicces vagy Lana, még azért nem tartok ott:D de jót nevetek:P Most olvastam a régebbi kritikákat, és valaki ezt írta: "Isabella úgy változott át vérfarkassá, hogy közben a vámpírrá alakulás is megkezdődött és szerintem ezzel kapcsolatos..." Ez jó ötlet, nem? Szerintem is akkor vált immunissá, amikor DOminic-kal volt.

    VálaszTörlés
  131. Nagyon sokat lehet tanulni ezekből a kritikákból. Én szeretem olvasni is:) És Bliss nem hiszem, hogy mérges ránk, inkább örül neki, hogy van, akit ennyire leköt:) Lehet, hogy mást is, de mi le is írjuk:) És a KUNY-nál is ez van:D de ezt már leírtam:)

    VálaszTörlés
  132. Ahh, nincs erőm végig olvasni az összeset... :S De Emese ötlete... Jade-ről végül is el tudnám képzelni, hogy ilyen könnyű vérű, de nahh... nem tartom valószínűleg...
    Ja, és remélem, már megvan a kövi fejezet, vagy hogy mi lesz, és nem tudunk befolyásolni. :D

    Sylvi

    VálaszTörlés
  133. De most, hogy elolvastam, hogy Lana mit írt, nem adtam választ a kérdésünkre. Szóval én sem tudom:/ Ti mit gondoltok róla? Vagy valamilyen nagyon különleges vére van, vagy mi?:) Vagy tényleg Dominic a válasz?:)

    VálaszTörlés
  134. hogy hogy megkeződött a vámpírrá válás is? nem lehet vámpír is meg vérfarkas is...
    és ahogy anno Spirit leírta a dominic harapásával kapcsolatos dolgot, én nem azt vettem ki belőle, hogy akkor most már immunis a méregre. az csak arra a harapásra vonatkozott. Lana

    VálaszTörlés
  135. Ezen gondolkozom én is... Nem tudom, talán Dominic a válasz, talán a felmenők között kell keresni, mindenesetre nem vagyok biológus, úgyhogy a megváltó ötlet nem jön... Ezzel meg kell várni a következő fejezetet.

    VálaszTörlés
  136. ha terhes lenne Dominictől azt mondanám, hogy talán valahogy a félvámpír baba miatt menekült meg... de ugye Dominic meg sem erőszakolta, és egyébként sem lehetne terhes, mivel farkassá változott =S =D Lana

    VálaszTörlés
  137. no mi történt Fummie?:D pedig te vagy az ész:) mindig te találod meg a megoldást, meg Lana is, de mindig én segítek rád:D és tudom, hogy nem lehet farkas is meg vámpír is, de nem tudom... szerintem nem Dominic lesz a válasz. tudom, Lana, hogy már immunis, de...:) és Carlisle is túl izgatott:) Úgyhogy biztos valami olyasmi lesz, amit mi nem is sejtünk:P nem?:)

    VálaszTörlés
  138. Bliss még nem mondott semmi konkrétat arról, hogy Dominic megerőszakolta-e Isabellát, avagy sem. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Mi, olvasók, azt mondjuk neki, hogy ne tegye meg, de még ő se tudja igazán. Ha be is veti, akkor jól megkavar mindenkit. Később még jól jöhet neki. De valaki észre is vette, hogy Carlisle, miután megvizsgálta Isabellát habozott. Hát, nekem fel se tűnt. És nem gondolnám, hogy Carlisle hazudott, de lehet, hogy úgy gondolta, így jobb Isabellának, hogy nem tudja. Persze, ez nem biztos:D Kis gonosz:P És igen, nem lehet terhes, mivel farkas, úgyhogy kilőve:)

    VálaszTörlés
  139. Juca, én pont azt mondom, hogy szerintem biztos nem Dominic a válasz, mert azzal a harapással nem vált immunissá. =) legalábbis Spirit megfogalmazásából erre jutottam.
    oké, tehát erőszak ide-vagy oda (remélem nem tette meg!!) a terhesség tényleg kilőve. =) menjünk tovább.. =D Lana

    VálaszTörlés
  140. oké:D Tudom, hogy ezt mondod Lana:P Tovább, tovább... nincs ötletem:S Fummie?

    VálaszTörlés
  141. "Szóval, a vámpírméreg teljesen kitisztult a szervezetéből, mert úgy működött, mint egy oltás. A farkas-gén megtanulta legyőzni, mint egy vírust."
    ezt most találtam, Spirit válasza a farkas-vámpír-ember dologra =D
    most akkor... összezavarodtam =D Lana

    VálaszTörlés
  142. Juca, rendben, akkor én értelmeztem rosszul valamit, bocsánat! ;) =)

    VálaszTörlés
  143. Szerintem nem én vagyok az ész (azért köszi), de azért úgy tűnik vannak logikus megoldásim. Ehhez viszont nem elég a logikus gondolkodás, némi biológiai ismeretre is szükségem van, meg egy kis nyomra, amin elindulhatunk...
    Azt hiszem, hogy azt a megoldást kizárhatjuk, Isabella azért immunis, mert Dominic megerőszakolta. Spirit tudja a megoldást az immunitásra, viszont nem tudja eldönteni, hogy Dominic valóban megerőszakolta-e Isabellát vagy sem.
    Én is úgy gondolom, hogy talán Dominicnak van köze ehhez, de semmi logikus magyarázatot nem tudok adni erre.

    VálaszTörlés
  144. Na, hát én is ezt mondtam:D Akkor mégsem vagyok teljesen zakkant:D Lana! Te meg itt próbálsz lebeszélni! :D Te kis gonosz:) Na jó, nem vagy gonosz:)

    VálaszTörlés
  145. Oké, megint lassú voltam... Viszont továbbra se jön a megváltó ötlet. :D

    VálaszTörlés
  146. de ez még mindig nem válasz. Mert ezt már mindenki tudja. Carlisle még mindig rejteget meglepetéseket. De mit? Meg hát, amikor Edward véletlenül megkarcolta a nyevét, akkor Isabella már immunis volt rá, de nem tudom hogy hogyan:/ Nincs biológus rokonotok? :D

    VálaszTörlés
  147. Juca, visszatérve valamelyik hsz-edre, én sem mondanám magam ötletadónak, inkább a ti ötleteitekről fejtem ki a véleményem! =D és bocsánat, csak én teljesen máshogy emlékeztem Spirit válaszára a vámpír-farkas dologgal kapcsolatban! =$ azt hittem, hogy ez csak arra a harapásra vonatkozott, mivel akkor már megindult benne a farkassá alakulás, vagy hogy mondjam, de még nem változott át, ezért nem ölte meg a méreg.
    de ha a farkasgén megtanulta legyőzni, akkor végülis igen, immunis lett rá. akkor most is vírusnak tekintette a szervezete, és kész? =D akkor Carlisle ennek a miértjére talált valami megoldást, azért volt izgatott =)
    egyébként, egyre inkább tetszik egy majdani pesti tali gondolata, tényleg nagyon jó lenne titeket megismerni! ^^

    VálaszTörlés
  148. Nincs, de van kémikus ismerősöm... nem is egy :D

    VálaszTörlés
  149. Miről beszélsz kedves Lana?:D nekem sincsenek ötleteim, illetve vannak, de azok csak butaságok, vagy talán néha eltalálok valamit, de lottózni nem mennék el:D És mi angyalok vagyunk, vagyis együtt vagyunk egy egész:) Fúú, tök menő lett ez a mondat:D Egyedül semmire se mennék:) Isabella most immunis, és Carlisle megtalálta rá a választ:) Jól mondtad:) És igen, jó lenne megismerni titeket:) Már ki se rom a nevemet, mert tudom, hogy te, Lana, mindig ilyen smiley-kat írsz: =) Én pedig kettősponttal;)

    VálaszTörlés
  150. Igazán Fummie?:D Ha felhívnád őket, mit gondolnának? Erről a farkasos-vámpíros dologról?:D Hülyének néznének? Mert ha lenne ilyen ismerősöm, fel se merném hívni:D Na jó, fel merném, de lehet, hogy kinyomná a telefont:D

    VálaszTörlés
  151. Szóval egyik barátnőmet megkérdeztem, aki kicsit (sokkal) jobban ért a biológiához, mint én. És ő ezt vetette fel, idézem:
    "vagy ez a vámpírméreg dolog olyan mint a bárányhimlő. Tudod, egyszer legyőzte a szervezete és utána sokáig immunis marad...talán örökre, ha éri még "emlékeztető" a szervezetet
    bár mondjuk a felnőttek is szoktak bárányhimlősek lenni, ha például nem volt testvérük, akitől még egyszer elkaphatták volna, amikor ők már túlélték egyszer
    szóval, lehet ez olyan"

    VálaszTörlés
  152. Egyikük, aki vegyésznek készül, és az ELTÉre jár, most nyaral, úgyhogy ilyenekkel nem zavarom meg. Másikukat most kérdeztem meg msnen, ő meg vegyészmérnöknek készül, csak még jövőre végez a középsuliban. :)

    VálaszTörlés
  153. Érdekes. Lehet, de szerintem több van emögött:)))

    VálaszTörlés
  154. oh, Juca, micsoda megfigyelő vagy! akkor ezentúl nekem sem kell kiírnom a nevem! =D illetve, mégis, ha valami fontosra várok választ Spirittől, vagy épp agyondícsérem neki a fejezetét =D de amíg fórumozgatunk.. =D
    hát ha valakit felhívnék ezzel, szerintem hozná a kényszerzubbonyt.. =D
    tetszett ez az angyalos mondat! tényleg nagyon menő lett! =D
    bárányhimlő. én csak egyszer voltam. na de, ha esetleg csak sokáig immunis a harapásra, és nem örökre, akkor belehal =S

    VálaszTörlés
  155. Leállt a beszélgetés... elfogytak az ötletek?

    VálaszTörlés
  156. én leragadtam ott, hogy ha olyan, mint a bárányhimlő, és azt el lehet kapni még egyszer, akkor ez Isabella esetében azt jelentené, hogy belehal, nem? =S =D

    VálaszTörlés
  157. köszi, Lana:) hát, én most nem voltam gépnél, azért nem írtam, de most még itt vagyok egy kicsit. És én is leakadtam:S

    VálaszTörlés
  158. Nem. Voltál már bárányhimlős? Nos én voltam. És ha most odamennék egy bárányhimlős emberhez, akkor ha újra elkapnám a szervezetem legyőzné, és nem lennék beteg, mert felismerné a szervezetem a betegséget, és legyőzné. Nah érthetőbben nem tudom elmagyarázni. Ültesd át ezt az elméletet Isabellára és a vámpírméregre. :D

    VálaszTörlés
  159. És még én leszek orvos, mi Fummie?:D Te mi leszel amúgy? És Lana?

    VálaszTörlés
  160. jaa! hogy így értetted a másodszor is elkapnát, azt hittem, lehet valaki kétszer bárányhimlős. oké, felfogtam, köszi a magyarázatot! =D
    újságíró, legalábbis az szeretnék =)
    és ha már itt tartunk, érdeklődhetnék a korotok felől? =D

    VálaszTörlés
  161. újságíró? azta... a mamám is az volt:) én 15 vagyok:D szerintem én vagyok a legfiatalabb:P szerintem Lana te olyan 18 körül vagy, Fummie, te pedig 19:D Vagy ez túl sok?:D

    VálaszTörlés
  162. Ez nem az én elméletem volt, én csak elmagyaráztam. :D Amúgy fogalmam sincs, még, hogy mi leszek, leginkább felnőtt. Most érettségiztem, és Jelentkeztem magyar szakra, úgyhogy ha lesz akkora szerencsém, és felvesznek, akkor bölcsész szakon fogok magyart tanulni (meg finnt juhúú). Aztán a továbbiakra még nincs tervem... majd meglátjuk.

    Jut eszembe... Spirit magyart tanul... vajon tud finnül? :D Ez érdekelne. :)

    VálaszTörlés
  163. Fummie, akkor 18 vagy? vagy 19? Amúgy az egyik barátnőm, Freeb, jól ismeri Spiritet, és azt mondja, hogy nem tud finnül:D De jóó... a bölcsész karon?:) Az nagyon király:P

    VálaszTörlés
  164. Majdnem eltaláltad, csak egy felet kell levonni belőle, meg még egy kicsit. :D 18 és majdnem fél vagyok. :D

    VálaszTörlés
  165. :D tök jó vagyok:D na jó, nem ám. na és te, Lana?

    VálaszTörlés
  166. jaj, azt íratm bölcsész kar:D szóval bölcsész szak:D már kezdek fáradni:P

    VálaszTörlés
  167. A bölcsészkar helyes megnevezés :D

    VálaszTörlés
  168. Na, mennem kell, mert "Anyaveszély" fenyeget:) De majd holnap jövök:) Ti is, ugye? Na puszi, és jó éjszakát!

    VálaszTörlés
  169. Én leszek, lassan át kéne teleportálni a beszélgetést máshova. Jóéjt. :)

    VálaszTörlés
  170. Aha, át kéne:D van msn-ed? És Lanával mi van? Még azt se tudom, hogy hány éves:D Ha szeretnél, felvehetsz msn-re:) Írd meg a mail címemre az msn címed, és felveszlek:) És téged is, Lana:P juca77@freemail.hu Na már megyek, tényleg:) SZiasztok!

    VálaszTörlés
  171. én is leszek, bocsi, csak nem voltam itt! =) azért szép álmokat! =) kicsit ledöbbentem, Juca, azt hittem te kb annyi vagy, mint Spirit! =D mondjuk Fummie, rólad is azt hittem, hogy idősebb vagy nálam 1-2 évvel. =D én 19 vagyok =D lassan nekem is mennem kell, akkor holnap este! ;) puszillak titeket! =)

    VálaszTörlés
  172. oké, megírom! aztán rajtad keresztül meg felveszem Fummie-t is, ha nincs ellenére.. =D

    VálaszTörlés
  173. Szuper:D Még gyors visszajöttem:D Szóval ilyen öregnek hittél? ez vicces:P én meg majdnem kitaláltalak téged, Lana:) csak egy évet tévedtem:D Akkor majd holnap felveszlek msn-re:) Már alig várom:) Jó éjt!

    VálaszTörlés
  174. Szerintem a levelekben nem megcsalásról van szó, és nemis egy férfi relytette oda(nem elég ravaszak hozzá, ez inkább női praktika). Leginkább 2 nő levelezését tudom elképzelni.

    Bella rokonai közöt biztos, hogy nincs félvámpír, mert akkor nem lehetne farkas...

    Spirit, a levelek milyen idősek?

    Emese

    VálaszTörlés
  175. Emese, de a Black házban milyen női levelezések folyhattak volna? nem kötekedésből, csak kérdezem =) Lana D.

    VálaszTörlés
  176. Pl. Bellának írhatott valamelyik nőnemű Cullen:D És ezért el kellett dugnia Jake elől.
    De akkor hogy jön ide ez az erkölcsileg elítélendő dolog? Egy Bella-Alice/Esme (Rosalie-val biztos nem levelezett volna) levelezésben mi helye lett volna az erkölcsi dolognak?
    Más női levelezőtárs nem jut eszembe, akit el kellett volna titkolni.
    Persze, lehet hogy tök mesze járunk az igazságtól, de ez is egy lehetőség.
    Bár szerintem is feljebb kell keresgélni. Billy-nél talán, nem tudom.
    Hogy fogom bírni a köv. fejezetig?:D
    Am. volt már hogy ennyi hsz. érkezett egy fejezethez?:D
    puszi, Lou:)

    VálaszTörlés
  177. én már az egész elején felvetettem, hogy Billy-hez kellene vissza baktatni.....eddig minden hsz-t elolvastam, s hát sok igazat is köztük...mmint valósnak hihetőt....de én kizártnak tartom, hogy női Cullen lenne a dologban. By: dorimusz

    VálaszTörlés
  178. jó sok hsz, kicsit fórumozunk =$ és még mindig azt mondom, h sztem is Billy. Embry és Jake féltestvérek voltak, Josh is Black. punktum. =D lehet, hogy tök nem ez lesz, de amíg kiderül, legalább azzal nyugtathatom magam, hogy erre van egy viszonylag logikusnak tűnő magyarázatom/unk =D Lana

    VálaszTörlés
  179. hat akkor egy véleményen vagyunk (jó páran)....de akkor is.....Jade is lehet féltesó, hisz volt egy olyan megjegyzés amikor Seth-vel beszélt Is...nem? by:dorimusz

    VálaszTörlés
  180. hogy lehetne Jade féltesó? =) Lana

    VálaszTörlés
  181. Sziasztok! Lana, nem jössz msn-re?:) Már csak te hiányzol a 3 angyalkából:P Juca

    VálaszTörlés
  182. nem láttam, hogy felvettél volna =S =D

    VálaszTörlés
  183. hja..mellé írtam...bocsi...nem féltesó...hanem ugyan csak rokon, mint josh

    VálaszTörlés
  184. hm, hát ha igazat mondott, és Uley leszármazott, akkor Nate-nek rokona is. Lana

    VálaszTörlés
  185. akkor ez a téma is ki van pipálva...xD

    VálaszTörlés
  186. Nagyon jól írsz! Kb 2 nap alatt elolvastam itt az összes írásod. Csak úgy faltam a sorokat...
    A levelekhez nekem is van tippem, de megtartom magamnak... :D Úgyis csak pofára esnék... :)
    Zsófi voltam

    VálaszTörlés
  187. Szia Spirit!
    Elolvastam és nagyon jó lett a fejezet:D
    Jaddel biztos hogy valami sántit.
    A leszármazott dologban Jade kb 100 vagy 150 éves az 2-3 generáció magyarán lehet hogy Billy apja lépett félre.A másik észrevételem hogy Jade nagyon úgy viselkedik mint egy alfa mivel a többi taggal szemben felsőbb rendünek mutatkotik.
    Az a kérdés hogy miért ennyi idő után tért vissza?
    Előbb is vissza jöhetett volna.
    Másik ha emlékezetem nem csal ,ha nem mond le a farkasságról csak akkor lehet gyereke ha egy alfa a baba apja.:)
    Lehet hogy ez az oka Jade visszatérésének?
    Lehet hogy rossz nyomon haladok de majd kiderül:)Neked mindig sikerül engem meglepni:D
    Jó szórakozást a találkozohoz:D
    Üdv R.E

    VálaszTörlés
  188. R.E, ezt miből gondolod? nem úgy van, hogy amíg farkas, addig nem lehet gyereke? =) Lana D.

    VálaszTörlés
  189. Sziasztok!
    Bocsánat de nem bírom ki :D és muszáj megírnom, hogy most értem haza a Twilight tali 0. napjáról, és fantasztikus volt, mindenki annyira kedves, édesek vagytok csajok :)
    Szóval csak egy röpke helyzetjelentést akartam elújságolni, természetesen ha lezajlott az esemény akkor mindenki elolvashatja Spirit részletes beszámolóját, de egyszerűen muszáj volt írnom, annyira friss még minden :D
    Sajnálom hogy sokan nem tudtatok eljönni, és reméljük a következő alkalommal mégtöbb olvasót megismerhetünk Spirittel!
    Puszi Szandi :)

    VálaszTörlés
  190. Most egetverő hülyeségeket fogtok hallani tőllem, alias az én tippjeim:
    Én gondolkodtam azon, h esetleg Embry Sam Uley féltestvére lenne, de akkor mi a fészkes jó halálistent keresnek a Black házban a levelek???
    Bár Sam apja (Joshuának hívták hmm...) és Billy lehettek annyira jó barátok, h a leveleket odaatta Billynek de nem hiszem... aztán eszembe jutott h Spirit azt írta Isabella egyik őse... szal íme egy hülyeséget hallhattatok tőlem.
    A vámpír méreg dologgal... Bella szervezetébe annó jutott vámpírméreg (szadista-Jamesnek köszönhetően) és hülye agytekervényeimben felrémlett, h lehetséges-e (szentem nem XD) hogy Bella szervezete úgymond "elraktározott" adatokat a méregről (ez hülyébben hangzik mint gondoltamXD) és ezért tudta Isabella legyőzni a mérget... Mármint amikor Dominic megharapta, akkor úgye robbant a farkasgén, de az egy farkasra halálos, nem? Tehát a szervezetének akkor már volt fogalma a méregről, robbantotta a farkasgént, és bumm! Második alkalomnál pedig úgyműködött mint egy betegség, hogy a szervezete ismerte a mérget, és letudta győzni. Mint amikor kapunk egy oltást, ami maga a betegség kicsibe, legyengítve, a szervezetünk legyőzi, és amikor elkapjuk a betegséget, a szervezetünk már tudja h hogyan kell legyőzni.
    Ó, visszatérve a levelekre... Eclipseben van, h Embry anyja a Makah-hoz-hez-höz, ment... Mivan az anyjában volt farkasgén? De szerintem azt tudják hogy kivolt az anyja hmm...
    Most lehet h hülye leszek de... Mi van, ha Embry nem házasságtörésből született? Mármint Isabellát nőként rázta meg, de egy nő = anya...
    Shasta anyó mai hülye ötleteit hallhattátok XD
    *érzi, hogy akkorát fog ezekkel bukni, mint atom*

    VálaszTörlés
  191. Szia!
    Hazaértem! Szuper volt a tali, és remélem, hogy mihamarabb újra, és még többen lehetünk majd ott! Köszönöm Nektek, hogy ilyen nagyszerű 3 napban lehetett részem! Megnyugtatok Mindenkit a rejtéllyel kapcsolatban mi sem lettünk okosabbak, pedig próbálkoztunk :-D!!!
    Türelmetlenül várom a következő fantasztikus fejezetet!
    Puszi: Viki(July)

    VálaszTörlés
  192. Mikor fog folytatódni a történet?

    Puszi:Fanny

    VálaszTörlés
  193. Szia Fanny!
    Ha jól olvastam, akkor Spirit azt írta, hogy lehetséges, hogy holnap (Hétfő) már lesz friss. ;)

    VálaszTörlés
  194. Szia Lana D.
    Abból gondolom hogy ha jól emlékszem a Breaking dawnban Leah mondta ezt Jacobnak hogy valószinűleg az alfától lehet gyereke akkor is ha farkas.
    Sam szerelmes másba Jacob meg nem akarja Leaht.
    Üdvözlet R.E

    VálaszTörlés
  195. R.E. woaaah, én erre tök nem emlékszem! köszi a választ! =) bár igazából még mindig nem értem, hogy ez hogyan lehetséges, hisz attól még a teste nem alkalmas egy baba kihordására, amíg farkas... Lana D.

    VálaszTörlés
  196. Már nagyon kiváncsi vagyok a talis képekre! ÉS (nagyon-nagyon-nagyon) remélem hogy a következőn én is ott leszek:D
    Az új fejezet talán már megold pár kérdést:D
    Puszi, Lou:)

    Ui.:200. Hsz!:D:P

    VálaszTörlés