.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. december 30., csütörtök

Varázslatos realitás 80.

Peter zihált még a hátán fekve is. Mély levegőket véve próbált megnyugodni, de annyira képtelen volt a helyzet, hogy nehezen ment neki. Kikukucskált a keze alól, és egyre nevetségesebbnek érezte magát.
- Jól, csak abszurd nem? Nem úgy indult ez az egész, hogy te papírokat ejtesz ki a kezedből, eleve morcos öregembereket teszel morcosabbá, én meg magam vagyok a nyugalom szigete?
Peter először a könyökére támaszkodott, majd kis gondolkozás után felült. Törökülésben az ágy mellett foglalt helyet és Charlotte-ra nézett, aki még mindig az ágy szélén kucorogva figyelte Peter ténykedését.
- Azt hiszem, nem bánom, hogy komplett idiótát csinálok magamból – mondta és egészen közel dőlt a lányhoz. – Szabad? – kérdezte dobogó szívvel, és úgy várta a választ, mint egy kivégzésre váró a bíró döntését.

10 megjegyzés:

  1. Jujjjjj!!! De amilyen gonoszak vagytok, tuti közbejön valami. Mondjuk, megcsörren Peter telefonja, vagy valami. De örülnék, ha nem lenne igazam. :D

    VálaszTörlés
  2. Remélem, hogy szabad XD. Nagyon jó lett!

    VálaszTörlés
  3. Jáááj:D kikészítesz hogy mindig a legjobb részeknél hagyod abba.
    puszii

    VálaszTörlés
  4. Ezt mostanában még meg szokták kérdezni? Biztos nem azt kérdezte, hogy megcsókolhatja-e, pont ez lesz lehet megint a poén, hogy Charlotte félreérti...
    :))

    VálaszTörlés
  5. Jaaaaaaaaaajjj remélem lesz valami :) Csóóókot, csóóókot!!!! :D
    Egyre aranyosabbak együtt :) Nem bírom már annyira jók így együtt :):)
    Vivi

    VálaszTörlés
  6. Jááááááááááj! Naná,hogy szabad!:D De sajnos egyetértek Deszyvel...biztos lesz valami ami közbejön... Bár én is nagyon nagyon nagyon hiper szuper fantasztikusan örülnék ha nem jönne közbe semmi! :))

    VálaszTörlés
  7. Jajj anyira várom a kövit... :D Remélem megtörténik az amit már olyan rágóta várok.... :D
    PuxY: Kacey

    VálaszTörlés
  8. Hát igen.. Sajnos túlságosan valószínű, hogy valami közbejön.. :'D Fú, de milyen jó lenne, ha nem lenne igazunk. :"D Jaj, itt vigyorgok. Ahw. :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés