.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. december 26., vasárnap

Varázslatos realitás 77. 78.

Mivel nem volt két napja friss, ezért ma két szösszt kaptok. :) A Gyógyító pilleszárnyakat pedig elkezdtem már írni, ha minden jól megy, akkor holnap lesz belőle friss. :)

Charlotte szórakozottan eszegette a pattogatott kukoricát, miközben a tekintete a tévére szegeződött, de nem sokat fogott fel a filmből. A kezdeti otthonos érzés után próbált nem tudomást venni Peter feszültségéről, de végül képtelen volt megfeledkezni róla. A fiú láthatóan nem érezte jól magát valami miatt. Valahányszor Charlotte megmozdult, még pislogni is elfelejtett. Mintha arra várt volna, hogy a takaró elől hirtelen előkerül egy nagykés, és Charlotte belevágja.
Hogy mi lehetett a gond, arra Charlotte egyszerűen nem tudott rájönni. Igaz, egy kicsit hideg volt, de ő annyira kellemesen érezte magát a fiú közelségétől, mint még soha. Talán, ő lenne az ok? Peter azért érzi kellemetlenül magát, mert vele kell lennie? Eddig úgy tűnt, jól megvannak, de Charlotte már semmiben sem volt biztos.
A film közepénél jártak éppen, mikor nem bírta tovább. Tudnia kellett, mi a gond.
- Valami baj van? – köszörülte meg a torkát, és a fiúra nézett. Pár másodpercig csak a filmszereplők beszélgetését lehetett hallani a tévében, aztán Peter felé fordult, a tekintetéből pedig olyasmi sütött, amitől Charlotte lélegzete elakadt.



Peter egyszerűen hülyén érezte magát. Soha, de soha sem fordult még vele elő. Ben - a bizonyos nagy szerelme után-, a folyamatosan fejét csóváló Peternek megmondta, hogy egyszer így fog járni. Persze a fiú csak nevetett ezen. Azt mondta, kizárt, hogy eltűnik a higgadtsága és kifordul önmagából egy lányért. Ő nem ilyen, képtelen lenne erre.
És tessék. Egy ágyon ült és ideges volt.
- Valami baj van? – hallotta Charlotte hangját. Nem mert oda nézni, egyszerűen azt gondolta, jobb lenne megsemmisülni, atomokra bomlani és eltűnni a levegőben.
Mikor végül a lány felé fordult, azt érezte, kiszakad a szíve a helyéről, mert ennyire gyönyörűt még sohasem látott. Nem értette, nem voltak gondolatai, valami tompa zúgást hallott csupán, és mielőtt feleszmélt volna, előre dőlt a lány felé.
Mikor rájött, mit művel, megrémült, és olyan lendületesen húzódott vissza, hogy lefordult az ágyról. A földön ülve elkapta a nevetőgörcs, és az járt a fejében, hogy vajon mikor válthattak szerepet a lánnyal? Mikor lett ő a béna és Charlotte a magabiztos?

9 megjegyzés:

  1. Decukik!! Jók lettek!

    VálaszTörlés
  2. jaj, anyám, jaj, anyám, jaj, anyám, JAJ, ANYÁM!!!!! :D eszméletlenül édesek! :D még jobb lett a napom (pedig karácsony van)! :D szóval ezer köszi! :)

    pussz
    Meli

    VálaszTörlés
  3. Óóóóó most idiótán vigyorgok és tapsikolok... De édesek! :D Na most én is boldogabb lettem! :) Holnapot! :)

    VálaszTörlés
  4. nagyon jó, még egyet...sokat!

    VálaszTörlés
  5. Köszikösziköszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAGYON JÓK LETTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  6. Juhéj!
    Asszem, ettől kezdve mind2en bénák lesznek. Peter amiért meghátrált, és Charlotte is azért, mert Peter hirtelen legurult az ágyról, pont mielőtt megcsókolta vna... :P
    Bocs, h ma nem írtam újat, de egész nap nem vtam itthon, most meg majd leragad a szemem. Szal 3. majd pár nap múlva. :)
    Pusz

    VálaszTörlés
  7. Jajj majdnem megcsókolta (L) nagyon jóóó lett :D
    Puxy: Kacey

    VálaszTörlés
  8. Ahw, eszméletlenül aranyos. Jaj, itt vigyorgok már vagy 5 perce, végre eljutottam odáig, hogy leírjam, és elküldjem a hsz-t. :'D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés