.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. december 21., kedd

Varázslatos realitás 74.

Peter a „hű” után ledermedt. Félt a továbbiaktól, mert végül is, mi jöhet a hűha után? Valami szörnyű. Ilyen esetekben csak szörnyű. Csak a „de gazdag vagy” vagy a „de irigyellek” jöhet utána, semmi értelmes. Semmi olyan, amit várna Charlotte-tól. Összeszorult a torka, és végtelen perceknek tűnt az valójában pár másodperc, amíg a lány hozzátette, hogyan értette azt a bizonyos hűt.
- Hát, nem irigyellek! – Peter egy pillanatig dermedten ült, majd felnevetett. Hűha, mint „akkor se lennék a helyedben ha… nos ha ez azt jelentené, hogy az enyém minden pénzed, sőt akkor leginkább nem lennék”, ahogy kifejtette egyszer Kat, esetleg hűha, mint „bazz, abból nagyon sok pipit lehetne venni, de jönnek azok ingyen is!”, ahogyan Ben értelmezte Peter vagyonát.
Charlotte összevont szemöldökkel nézte Petert, akinek meg egyszerűen nem volt más gondolata, mint az, hogy megöleli ezt a barna hajú értetlen tekintetű lányt.
- Hát, köszönöm! – mondta végül és úgy érezte, ennyire a szívéből még sohasem mondta ki ezt a szót.

8 megjegyzés:

  1. Karácsonyi ajándéknak nem kapunk esetleg olyat,hogy egyszerre 10 szösszenetet? :D
    Ez is tetszett, de végül is akkor nem ölelte meg? Holnapot szeretnék már!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Jajj, nagyon jó:) Csak gondolom most meg Charlotte azt hiszi majd a későbbiekben, hogy a fiú azt hiszi, hogy őt csak - vagy főleg - a pénze érdekli. Bár ebben a történetben biztosan nem fog nagyon-nagyon hosszan problémázni ezen:) - hálistennek. Szegények, hadd találjanak egymásra! Mármint remélem, hamarosan már tényleg megbíznak majd egymásban...

    VálaszTörlés
  3. offolok: Megérkezett a "Jézuskám!" Párommal hamarabb szoktunk, mindegy, nem ez a lényeg...
    Mit hozott? Na mit hozott?????
    Árnyékvilágot és Bíborhajút egyszerre! Jajj, madarat lehetne velem fogatni!
    Spirit, még egyszer gratula a könyvhöz! És köszi neked is a karácsonyi ajándékom :))))
    Drea

    VálaszTörlés
  4. Beáta: Talán majd, ha több időnk lesz. :D Egyelőre most tényleg örülök, hogy egy szösszt tudunk nektek adni minden nap. :) Kicsit sok a munka így vizsgaidőszak közepén. :) De örülünk, hogy szeretitek és várjátok a szösszöket, köszönjük. :)

    Kata: Holnap kiderül, mit hisz Charlotte. ;)

    Drea: Te voltál a Jézuska listáján az első idén? :D Örülök, hogy ezt kérted ajándékba, nagyon szépen köszönöm Benina nevében is. :) Remélem, hogy tetszeni fog mindkét történet, jó olvasást hozzájuk! :)

    VálaszTörlés
  5. Tetszett. :) - ennél többet nem tudok. :'D Imádom, és kész. :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó lett a szösszenet! ^^
    Drea, nem tudod honnan szerezte meg az Árnyékvilágot?

    VálaszTörlés
  7. Jó volt, nekem is tetszett, bár Kat véleményét jó párszor vissza kellett olvasnom! Várom a kövit. :)

    VálaszTörlés