.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. december 16., csütörtök

Varázslatos realitás 70.

Peter nem akarta feladni. Akkor is meg akart küzdeni azzal a fával, ha a keze múlik a dolgon! Egyfelől nem az a feladós típus volt, másfelől kifejezetten kellemetlennek érezte volna, ha egy fa győzi le. Még akkor is, ha kifejezetten termetes példányról is volt szó. Egyre inkább úgy tűnt, hogy alul marad a küzdelemben és vagy a zöldben, vagy magában tesz kárt, amikor eszébe jutott…
- A hátsó ajtó! A játszótér felől! Az kinyitható duplára. – Látta Charlotte arcán az értetlenkedést, de nem volt kedve elmagyarázni, inkább nekiindult. – Akkor is beviszem ezt a fát! – morogta az orra alatt, mikor már félig a hátán vitte a fenyőfát, félig a földön húzta és úgy kerülte meg a fél háztömböt a másik bejárathoz.
Mikor kinyitotta az ajtót és bevitte a fát, büszkén csapta össze a kezét, de a mellette álló lány szemében ott lebegett minden kérdés, aminek a megválaszolását amúgy is szerette volna elodázni.
- Mielőtt bármit kérdeznél, vigyük fel ezt az óriások földjéről idevetődött fát a lakásodba, utána kérek egy teát és elmondom, honnan ismerem ezt a bejáratot. Rendben?

11 megjegyzés:

  1. Nem akartalak Spirit megbántani, remélem nem is érzed úgy, csak ilyen szókimondó vagyok:( De nagyon izgis. Na most színt kell vallani. De ahogy ismerünk titeket, ez még minimum 100 év:D Most majd betörik egy ablak, leforrázzák magukat, vagy ilyesmi, és nem fog kiderülni az igazság. Nade egyszer muszáj lesz:D
    Nagyon izgiiiiiiiiiiiiiiii:)

    VálaszTörlés
  2. Nem bántottál meg egyáltalán, mert igazad van. :) Tényleg igyekszem összekapni magam. :)

    VálaszTörlés
  3. Jujjjjjj, ez!!! Jujjjj! Nagyon jó. :D Várom a következőt nagyon. És a zöld megint belekerült. xD ÉS... Jujj, kiderül, hogy Peter... :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon izgi, remélem hamar jön a kövi! :)))

    VálaszTörlés
  5. Bírom a bátor, eltökélt, vakmerő pasikat. Hesz meg azt hiszem már direkt írja bele a zöldet (ha nem, meg spontán jól írnak.-D

    Én is folytatásért sírok:-DD

    VálaszTörlés
  6. Nagyon vártam már a folytatást, főleg hogy a Gyógyító pilleszárnyak ilyen remek lett.Köszönöm Évi

    VálaszTörlés
  7. Tök jó, van friss!
    Bár én nem panaszkodhatok, van mit olvasnom (= a 3 muskétás könyvei :P), de jó érzés ZÖLD karácsonyfáról olvasni, mivel télleg mindjárt itt a karácsony!
    Kíváncsi vok, h mit fog mondani Peter és Charlotte hogy fog reagálni... (Majdnem Camillát írtam! Két C-betűs név és mindketten szerencsétlenek. Mondjuk már máskor is előfordult velem névtévesztés, pl. amikor az Alkonyatból kérdezték, h ki a kedvenc farkasom, én meg rávágtam, h Benji, és csak később esett le a tantusz, amikor furán néztek rám, h: hoppá, ő nincs benne az eredetiben! XD Úgyh helyesbítettem Seth-re. :P)
    Még nem kezdek el boldog karácsonyt kívángatni, pedig ma egész nap ezt hallgattam a suliban, de itt még úgyis írogatunk, úgyh majd később. :)
    Pusz

    VálaszTörlés
  8. Öcsém... fel sem tűnt a zöldelés, egyszerűen szinoníma. Háh de jó :D

    VálaszTörlés
  9. Jaj, de jó. :D Kíváncsi leszek, mit szól Charlotte, ha elmondja neki. :D Bár szerintem is, amire elmondja.. XD Addig még biztos lesz jó néhány szössz. :'D Várom a következőt én is. :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  10. Sziasztok!
    Hááát, én egy kicsit most zavarban vagyok, mert asszem elvesztettem a fonalat ezzel, hogy Peternek mit is kéne elmondania, de majd visszaolvasok, hogy újra megtaláljam...:)))
    Da amúgy nagyon imádtam ezt is!!! Nagyon helyes volt Peter ahogy küzdött a fával:))
    Köszi nektek!
    ggizi

    VálaszTörlés