.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. december 10., péntek

Varázslatos realitás 69.

Valószínűleg a többség már tudja, hogy az Árnyékvilág már kapható a könyvesboltokban is, de gondoltam, azért ide is kiírom. :)

Ezen kívül az olvasói klubban tartunk egy kis közös karácsonyozást, amelynek keretében ajándékokat is adunk egymásnak. :) Akit érdekelnek a részletek, az elolvashatja őket itt: http://www.facebook.com/group.php?gid=127912600569915#!/group.php?gid=127912600569915

Ezen kívül, köszönöm mindenkinek a türelmet, amivel az elmúlt pár hétben viseltettetek irántam. :) A Gyógyító pilleszárnyakat már elkezdtem írni, úgy tűnik, holnap este tudok is frisselni belőle. :) Jövő héten pedig Démoni érintést és Leah szemszöget írok. :) És Hesszel is újra felvesszük a fonalat a Varázslatos realitás írásával kapcsolatban. :)


Charlotte halkan kuncogva figyelte, ahogy Peter a fával küzdött.
Nem talált rá jobb kifejezést, minthogy szívdöglesztően aranyos látvány volt. A fiú nem idegeskedett, nem káromkodott és nem vágta a földhöz végül a fenyőt, feladva az egészet, hanem csak újra és újra próbálkozott hol így, hol úgy.
- Nem kéne egy fűrész? – szólt végül közbe Charlotte, mikor összeszedte magát annyira, hogy megfegyelmezze a vonásait. Nem akarta, hogy Peter azt higgye, kineveti őt. – Nem hiszem, hogy így be fog férni a kapun, és ha itt be is tuszkolod, a lakásba már biztosan nem tudjuk bevinni… - harapta be a száját bűntudatosan. Talán mégis egy kisebb fa kellett volna…

9 megjegyzés:

  1. Bevallom az őszintét, én már leginkább a szöszökért jövök fel. A Carlise dologgal még nem békültem ki, pedig győzködöm magam.

    A trilógia the end, bár Edwardot mindig várom.

    És most, végre visszacsöppentünk a realitásba. Már majdnem elvesztem. Ilyen kis rövidkét kapunk, a több mint 1, vagy 1,5 hét őszinte és töretlen várakozásért:(

    Na jó, nem leszek hálátlan. Köszi:) Visszatértem:)

    VálaszTörlés
  2. Örülök én is az új szöszinek. Szintén minden nap ránéztem azóta is az oldalra, hátha és ma végre jött is! :))
    Nekem tetszik a Carlisle szemszög is, pedig én is úgy álltam neki először, hogy fura lesz, de mégis beleszerettem a történetbe! :)

    Egyébként nekem tűnt csak fel a hasonlóság Charlotte-Peter és Camilla-Adam páros közötti hasonlóság? :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is ők jutottak eszembe, amikor olvastam az Árnyékvilágot. :D És a Carlisle-fic nekem is tetszik, de azért a trilógia nálam még mindig vezet. :D Bár nem mernék rá megesküdni, hogy ez mindig így lesz. :D És hát az Edward szemszögöt meg imádom. :D És hát a Varázslatos realitás.. *-* Annyira örültem, hogy most megint van.*-* Aranyos lett, tetszett nagyon. :D Jaj, remélem mostantól majd tényleg lesz minden nap, mert már elvonási tüneteim voltak. xD Természetesen megértem, hogy sok volt a dolgotok, nem is azért, csak hát már nagyon hiányzott. :D Na, de most felhőtlen az öröm. :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  4. Megint hosszas csendszünet lesz? :(

    VálaszTörlés
  5. Rövid a szöszi, de azért köszi! Arwen

    VálaszTörlés
  6. Nekem is az eszembe jutottak, néha kevertem is őket, de nem sokáig. Lehet, h azért, mert Camilla és Peter is festenek. :) Meg mind2 páros olyan szerencsétlenkedő... :P :D
    Pl. itt is, csakazértse adja föl, inkább beszerencsétlenkedi a lakásba azt a nagy fát :)
    És mondd, Szentestére teszed föl a Szentestét?
    Pusz

    VálaszTörlés
  7. Kérlek Spirit...Már olyan rég nem volt friss:(:(:( Éhezünk...:D

    VálaszTörlés
  8. Tudod Spirit, most picit mérges vagyok. Amikor elkezdtétek ezt írni, elég sokan neked szegezték a kérdést, hogy fogod-e bírni ezt a sok szálat végigvinni, és minden nap egy ilyen pici stori is sok tud lenni.

    Erre mindenkit megnyugtattál, hogy áááá, ez nem fog gátat vetni a frissítéseknek, ez egy napi 5 perces valami, mindennapi rutin lesz.
    Mivel nem kifejezetten egy párbeszédes valami ez a szösz, így eddig naponta kaptunk 1-1 mondat beszédet. Most úgy tűnik mégis kifog rajtad ez a dolog, mert hetente (vagy két hetente) kapunk 10 sort.

    Én komolyan értem, hogy sok minden gyűlik össze, mindent írsz, itt van a vizsgaidőszak is lassan, a könyv, a beszámolók, de akkor miért vállalod be? Azért sejthető volt, hogy a könyvet is kiadják végre (amiért újfent nagy nagy gratula!!!), és a storik sem íródnak maguktól. Mi meg napi 10x frissítjük az oldalt, és semmi. És csalódunk:( Vagyis csak a magam nevében beszélek, természetesen.

    Azért remélem valamikor kapunk frissebbet:(

    VálaszTörlés
  9. Totál igazad van, Panka, úgyhogy nem is mentegetőzöm, csak igyekszem összekapni magam.

    VálaszTörlés