.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. december 25., szombat

Karácsonyi meglepetés 4. - Árnyékvilág - Egy angyal élete

A nyári olvasói találkozómon a főajándék egy könyv volt. A címe Árnyékvilág - Egy angyal élete, ami egy rövidke életrajz Adam Swansonról. :) A könyvből egyetlen példány készült, ingyen adtuk (sőt, fizettem azért, hogy ki legyen nyomtatva), szóval, semmilyen anyagi hasznom nem származott belőle. Sajnos, magát a könyvet nem mutathatom meg nektek, mert Rob képeit használták fel hozzá a barátaim, mikor a könyvet készítették, és a netre jogi okok miatt nem tehetem fel. :-/ Viszont magát a szövegét megmutathatom nektek, mert azt én írtam, és semmi köze Robhoz. :) Szóval, íme az Árnyékvilág - Egy angyal élete tartalma. :) Remélem, tetszeni fog! :)


http://data.hu/get/3323594/Arnyekvilag_-_Egy_angyal_elete.doc

7 megjegyzés:

  1. Jajj nagyon jó lett.... Így tovább... :D

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nagyon jó! És jól is jön, így hogy befejeztük az Árnyékvilágot--> elvonási tüneteim vannak

    VálaszTörlés
  3. Wííí!:D:D

    Most olvastam el az ajándék novellákat, meg most az életrajzot, meg még az 1. fejit a második könyvből is:DD
    Tegnap..vagyis ma hajnalban..na jó nem reggel fél 7 körül olvastam ki a könyvedet, és úgy döntöttem újra fogom olvasni.:P:DD
    Egyszerűen immádooom:D:D

    Már most várom a második könyvet!!:D
    Az Peter és Julie szemszögű lesz? vagy még olvashatjuk Adam és Camilla szemszögét is?:O:D
    Én örülnék neki ha 4 szemszöget olvashatnék:DD

    Még valami!:D
    Most már végre megértettem, hogy miért lett ez a borító:) Miután kiolvastam a könyvet, csak néztem a képet..egyszerűen csodás^^:D

    A vége pedig..egyszerűen Te vagy:)
    Valahogy már a végjegyeddé vált, hogy a könyv címét beleszövöd az utolsó mondatokba/gondolatba:)
    Csodálatos:) Azt hiszem itt kifújt a szókincsem:/:D:$

    És még három észrevétel.:)
    1.Tetszett ahogy beleszőtted Rob-ot:)
    Utalás arra, hogy a te történeted még a Twilight mánia előtt, sokkal korábban volt:)
    És szinte mint egy ígéret, hogy Rob is megtalálja majd a boldogságot és a békét, amiért szerintem most is eped...mm. a nyugira:/:D

    2.Most már még jobban utálom hogy a rajongók mennyire őrültek tudnak lenni:/
    Én is szeretem a szereplőket, de nem tennék semmi olyasmit, mint az a 3 lány aki szegény Camillába kötöttek, vagy bármelyik másik őrült rajongó, mivel tudom, hogy ez csak kiborítja őket:S
    Talán ezért sem vágyom a hírnévre:S
    Soha, semmilyen körülmények között:SxD

    3.Camilla karakterében mintha magamat fedeztem volna fel.:)
    Ahogy Adam közelsége hidegen hagyta a legelején.Valahogy ismerős volt.:)
    Találkoztam már pár hírességgel, és nem igazán tudtak rávenni hogy rohanjak utánuk mint egy őrült.
    Emlékszem mikor Uri Geller szegeden járt. A barátnőmmel hallottuk hogy a városban van, és hogy a pláza könyvesboltjában fog autogrammokat osztogatni, de nem nagyon villanyozott fel az eset. Mégis elcipelt a barátnőm, és fényképet akart, ahogy Julie Adam-től.:DxD Én is odaálltam mellé, és mosolyogtam, de valahogy én is elrohantam volna mint Camilla.:) És más hírességek is voltak...persze egyikük sem a kedvenceim, mégis "hibásnak" éreztem magam mint egy rosszul összerakott gép, hogy nem kerültem őrült fan állapotba, mint a barátnőim.(persze tudtam h. nekik sem a kedvencük, mégis izgalomba jöttek):S

    Na mind1
    A lényeg hogy IMÁDOM A KÖNYVEDET:):D
    És várom már a folytatást!:D;)

    VálaszTörlés
  4. Mosi: Köszönöm szépen ezt a lelkes és szép, hosszú hsz-t. :) Feldobtad az estémet. :) Örülök, hogy tetszett az Árnyékvilág, a novellák, az életrajz és a második könyv eleje is. :)

    A második könyv Peter és Julie szemszögű lesz, a négy szemszögből már túl nagy kavarodás lenne. :) De nem fogok megfeledkezni Adamről és Camilláról sem, mert végig ott lesznek a fejezetekben, csak nem az ő szemszögükből olvasshattok róluk. :)

    Igen, a végén valahogy mindig olyan jól kijön az, hogy beleilljen a történetbe a cím is. :D Ez is már olyan védjegyem, mint a függővég. :D Örülök, hogy észrevetted, mert eddig senki nem említette ezt még rajtad kívül. :) Úgyhogy szemfüles vagy. :)

    1. Igen, remélem, hogy Rob is ugyanúgy megtalálja majd a maga kis nyugalmát, ahogyan Adam. :)

    2. Én sem vágyom semmiképpen olyan hírnévre, mint Rob. Beleőrülnék, az tuti. Nagyon tisztelem azért, hogy ezt így el bírja viselni. Erős férfi. :)

    3. Igazából, én is olyan vagyok, mint Camilla. Soha egyetlen sztár sem érdekelt, még azok sem, akiknek szerettem a filmjét, a zenéjét. Az egyetlen kivétel Rob, mert bevallom őszintén, mikor őt láttam a Bel ami forgatásán, akkor bár nem sikoltoztam, nem kiabáltam, nem csináltam totál hülyét magamból, de a szívem olyan veszettül dobogott, hogy csoda, hogy nem kaptam szívrohamot. :D Szóval, ő az egyetlen sztár, aki ki tudott váltani belőlem valamit, a többiek engem is totál hidegen hagynak, akár kedvelem őket, akár nem. :)

    Nagyon örülök, hogy tetszett az Árnyékvilág! És köszönöm szépen a hsz-edet! :) Pussz :)

    VálaszTörlés
  5. Érdekes és jó is volt olvasni ezt az életrajzot. Fura, mert most végig Rob arca volt előttem, míg az Árnyékvilág olvasásakor meg nem. Na mindegy, és a lényeg, hogy tetszett természetesen ez is! :)

    VálaszTörlés
  6. Most olvastam csak el Adri az előttem írt hsz-edet és tiszta ari ahogy leírtad a forgatásos érzéseidet. Tök fura, mert a nővéremmel először csak mosolyogtunk azon, hogy mennyien kijárkálgatnak. Aztán úgy döntöttünk, hogy buliból kinézünk és tisztára furcsa érzés fogott el minket. Lehet, hogy azért is mert szinte egyből mázlink volt és kb. két méterről köszönt ki párunknak a kocsijából. Na mindegy, az biztos, hogy akkor hajnalig fagyoskodtunk mi is az utcán és nem bántuk meg mert egy élmény volt tényleg! De ez már más téma és órákig tudnék élménybeszámolózni én is arról a két napról. Inkább olvasok még egy picit! :)

    VálaszTörlés
  7. De jó, végre gépközelben vagyok megint, már le is töltöttem. Mindjárt olvasom is. :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés