.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. május 8., péntek

Árnyékvilág - A saját regényem összefoglalója és részletek

És ismét történt valami, ami miatt megszakítom a ficem fejezeteinek sorrendjét. Bocsánat érte, de úgy gondoltam, hogy a főoldalra kell kerülnie első, tényleg teljesen saját "gyermekem" bemutatásának. Nos, ahogyan ígértem, itt a regényem ajánlója. Szandival úgy döntöttünk végül, hogy három részletet ragadunk ki a történetből, ami alapján eldönthetitek, hogy érdekesnek találjátok-e a regényt, kíváncsiak vagytok-e a folytatásra és szeretnétek-e könyv formájában elolvasni. Truskának köszönöm, hogy előre letesztelte az első két részletet! A harmadik még neki is meglepetés. :) Kérlek titeket, hogy a véleményeteket fejtsétek ki a hozzászólásoknál, hogy tudjam, megfogott-e titeket a történet. Ha valakinek nem tetszik, azt is írja meg nyugodtan, és azt is, hogy miért nem tetszik neki, hadd tanuljak. :) Előre is köszönöm nektek! Még valami… Könyv formában, természetesen, másképp lesz tördelve a történet, de a neten így a legolvashatóbb. :) Hű, nagyon izgulok, szóval, vágjunk is bele… Íme az ajánló és a részletek:


A regény egy olyan világot próbál bemutatni, amely kívülről csillogónak, izgalmasnak, boldognak tűnik, de valójában árnyék fedi, amely alá egy kívülálló nem láthat be. Adam Swanson egész életében az árnyék közelében élt, de az egyik pillanatról a másikra kebelezte be őt. Az újságok, a rajongói, de még a környezetében élők nagy része sem ismeri igazán. Azt hiszik, hogy az élete a lehető legboldogabb, és nem is tudják, milyen távol állnak a valóságtól.
Aztán feltűnik egy lány, akinek semmi köze az árnyékvilághoz, mégis bezárkózva, napfény nélkül éli az életét valami miatt, ami a múltban történt vele. Camilla boldog az ő szürke kis világában, egészen addig, míg meg nem ismeri Adamet.
Egymást segítik ki a világosságra hosszú és nehéz küzdelmek árán, melyek során önmaguk kétségeivel, bizonytalanságával és a külvilág emberi démonjaival kell megküzdeniük.
A regény egy romantikus történet, mely tele van humorral, szenvedéllyel, feszültséggel és meg van fűszerezve némi kis akcióval is. Egy fejezet három részből áll, az első egy kis újságcikk, mely utal a fejezet tartalmára, a második Adam gondolatai, a harmadik pedig Camilla gondolatai. Az egész regény elolvasását az erotikusabb jelenetek miatt 12 éven aluliaknak nem ajánljuk (a részleteket olvashatják, azokban nincs semmi nem nekik való)! A regény megszületése miatt Szandit, múzsámat, barátomat és roskadozó önbizalmam tartóoszlopát, valamint Rob Pattinsont illeti köszönet, aki a férfi főszereplőm modellje volt. Legalább is, én őt képzelem a helyére, mikor írok. :)


Camilla:
(részlet)


- Bocsánat… Nem akarok zavarni, én már… itt sem vagyok… - motyogtam akadozva, aztán elindultam az ajtó felé.

- Nem – Meglepetten torpantam meg. – Te voltál itt előbb… Majd én megyek… - állt fel egy sóhajjal Adam. Látszott rajta, hogy nem nagyon kívánkozik vissza a társaságba.

- Talán, elbújhatnánk itt mindketten… - ajánlottam fel, bár fogalmam sem volt, miért szólaltam egyáltalán meg. Egyszerűen csak el kellett volna menekülnöm, mielőtt kínos helyzetbe keverem magam – mint általában. Adam gyanakvó tekintettel mért végig.

- Sajnálom, de nem hinném, hogy kedvem van most bárkivel is beszélgetni – felelte.

- Nem kell beszélgetnünk – vontam meg a vállam. – Csak visszaülök oda a sarokba. Semmi kedvem nincs kimenni innen – húztam el a számat. Tényleg csak arra vágytam, hogy békében elüldögélhessek a székemen. Nem akartam Julie szórakozását elrontani azzal, hogy hazarángatom már most – biztos voltam benne, hogy ő feltalálja magát odakint.

- Oké – nyögte ki Adam kissé megrökönyödve.

- Oké – feleltem, és visszaindultam a helyemre. Csendben visszahajtottam a karomra a fejemet, és becsuktam a szemeimet. Megpróbáltam megfeledkezni arról, hogy nem vagyok egyedül a szobában.

- Miért nem akarsz beszélgetni velem? – hallottam hirtelen a kérdést. Értetlenül pislogtam Adamra.

- Te mondtad, hogy nincs kedved hozzá…

- Igen, tudom, de… - megrázta a fejét. – Akkor is furcsa… Általában az emberek mindig akarnak tőlem valamit. Beszélgetni, megérinteni, autogramot, bármit…

- Nekem nem kell semmi tőled. Csak egy kis nyugalomra vágyom. Ennyi az egész – sóhajtottam. Nem igazán értettem, mire is akar kilyukadni Adam. Úgy volt, hogy csak csendben üldögélünk. Semmi beszélgetés… Akkor meg, most miért kérdez ilyesmiket?

- Nem kedvelsz engem? – összeráncolta a szemöldökét – murisan nézett ki ilyen gondterhelt arccal, majdnem elnevettem magam. Végül megpróbáltam komolyan válaszolni.

- Nem is ismerlek.

- Nem tudod, ki vagyok? – kerekedtek el a szemei. Bosszúsan felsóhajtottam, kezdett fájni a fejem a kintről beszűrődő zajtól – szívesebben pihentem volna keresztkérdések helyett.

- De, tudom, hogy ki vagy. Csak épp, akkor sem ismerlek. Nem tudok rólad az ég világon semmit a neveden és a munkáidon kívül. Vagyis nem tudom eldönteni, hogy méltó vagy-e arra, hogy kedveljelek vagy sem. Ennyi. Ez nem azt jelenti, hogy nem kedvellek, csak azt, hogy egy idegen vagy a számomra – próbáltam megmagyarázni. – Sajnálom, de nem vagyok egy őrült rajongó típus, aki a nyomodban akarna lihegni – visszahajtottam a fejem a karomra jelezve, hogy ezzel befejezettnek tekintem a „miért nem imádsz és heversz a lábaim előtt” című beszélgetést. Miért hiszik azt a jó pasik, hogy minden lánynak utánuk kell epedeznie? Csak azért, mert szívdöglesztően néz ki és híres, nem fogom csorgatni utána a nyálam – legalábbis nyíltan semmiképpen -, bármennyire is elvárná. Elfintorodtam.



Adam:
(részlet)


- Peter… - szakítottam félbe őt, mikor épp a szerződés anyagi vonzatait taglalta.

- Ha nem tetszik a húsz guriga, feljebb lökdöshetem huszonötre is… - nézett fel rám a papírokból.

- Nem, nem a pénzről van szó… - kezdtem bizonytalanul, miközben Steph keze a hajamban matatott.

- Akkor? Nem tetszik a forgatókönyv? – vonta össze a szemöldökét.

- De nagyon tetszik. Másról szeretnék beszélni… - izgatottan nyeltem egyet. Nem tudtam, hogy helyes-e, amit kérni fogok, de azt tudtam, hogy amint eszembe jutott, máris lelkesedést éreztem.

- Mondd!

- Meg tudnál keresni nekem valakit? – kezdtem. – Tegnap a Valentino-partyn volt egy lány…

- Ó! – Peter arcán szétterült egy hatalmas vigyor. – Csak nem tetszett meg az egyik modell?

- Nem igazán… - ráztam meg a fejem, mire Stephanie mérgesen felszisszent. Gyorsan elnézést kértem tőle, aztán folytattam. – Camilla a neve. Valami képzőművészeti pályázaton nyerte a meghívóját. Biztosan megvan valakinek a teljes neve és a címe…

- Egy pályázaton? – Peter arca elgondolkozóvá vált. – És miért keresed?

- Én csak… - kezdtem. Gyorsan végiggondoltam a dolgot. Ha azt akarom, hogy Camillával valamiféle normális barátság alakuljon ki köztünk, akkor jobb, ha senki nem tud arról, hogy egyáltalán foglalkoztat. – Szeretnék egy képet festetni vele a new york-i lakásomba.

- Miért nem kérsz meg valami híresebb festőt? – Peter tekintete olyan volt, mint egy röntgensugár. Még jó, hogy a sminkelési folyamat miatt nem szabadott megmozdulnom, és így nem kellett a szemébe néznem.

- Nem tudom… - vontam meg óvatosan a vállam, nehogy nagyon megmozduljon a fejem. – Egyszerűen tőle szeretném. Sztár vagyok, ennyi kis különcséget megengedhetek magamnak – vigyorodtam el. Peter felsóhajtott.

- Na jó… Végül is, ez legyen életed legnagyobb különcsége, és akkor megússzuk nehéz sztárallűrök nélkül – veregette meg a vállamat, aztán Stephanie villámló tekintetét látva, bocsánatkérően felemelte a kezét. - Délutánra megtudom neked, hogy hol lakik.

- Kösz, Pete! – hálálkodtam. – Jövök neked eggyel…

- Eggyel? Fiú, már vagy ezerrel jössz nekem – nevetett fel mély, reszelős hangon. Elmosolyodtam. – Akkor a szerződés oké? – kanyarodott vissza az eredeti témához.

- Ha szerinted minden rendben van vele, akkor igen. – A kezembe nyomott egy tollat, és a papírt a székem karfájára fektette, hogy alá tudjam írni a kipontozott résznél.

- Akkor most megyek, iszom egy kávét. A felvételnél látlak… - köszönt el tőlem, és mackós léptekkel kicammogott az ajtón. A tükörből láttam, ahogy a küszöbről rákacsint Steph-re, aki elpirul. Van itt valami, amiről nem tudok? – ráncoltam össze a homlokomat.

Ezután próbáltam már csak és kizárólag a forgatásra koncentrálni. Elképzeltem, hogy Jeremy vagyok, az ő mozdulatai és gesztusait kezdtem használni, és a szövegét motyogtam magamban. Valószínűleg, mindenki hülyének nézett volna egy másik közegben, ahogy mutogatok és félhangosan beszélek, de itt már megszokták, hogy a színészek gyakorolnak a forgatási szünetekben. Odakint egy kisebb golfkocsi várt. Felültem hátra, és elindultunk a forgatás helyszínére. A rendező megtiltotta, hogy gyalog közlekedjünk, miután már felkerült ránk a smink és a jelmez, nehogy újra kelljen kezdeni egy rossz mozdulat miatt az egész készülődési periódust.

Jó tíz percig tartott az út az épületek között – elég nagy területen feküdt a stúdió. Ma a megmentős jelenetet akartuk felvenni. Ahogy odaértünk a helyszínre, felkísértek a tetőre, és mindenféle kábelt erősítettek rám, fő a biztonság címszó alatt – a fő a kényelemről megfeledkeztek. A lehető legkellemetlenebb helyeken nyomtak a biztonsági kötelek – ha előre tudtam volna, készültem volna egy vastagabb alsónadrággal, ami jobban véd. Óvatos léptekkel indultam meg a tető széle felé. Azt az utasítást kaptam, hogy széttárt karokkal kell alávetnem magam, hogy megmentsem Leilát. Angyali hatást akartak elérni az ugrás mozdulatsorával – mintha egy égi lény, szárnyait kitárva zuhanna a mélybe a szerelme után. Néhányszor kinyújtottam a karomat – kipróbálva a testhelyzetet. Hát kihúzva, mellkas előre nyomva, fej hátravetve, karok széttárva – egyszerű mozdulatsor, csak nem éppen a levegőben, fejjel lefelé, zuhanás közben. Persze, az arcomra is oda kellett figyelni – elszántságnak, bátorságnak, mindent elsöprő szerelemnek és az elvesztésétől való félelemnek kellett tükröződnie rajta. Eleinte hülyén éreztem magam, mikor otthon – vagyis leginkább a szállodai szobáimban – megálltam a tükör előtt, és órákig próbáltam kifejleszteni néhány arckifejezést, de rájöttem, hogy ez szükséges ahhoz, hogy hitelesen el tudjak játszani egy karaktert – bármilyen hülyén is néz ki, ahogy magamra grimaszol a tükörképem.

Miután a kamerák beálltak, és mindenki elfoglalta a helyét, a rendező, Joe Gordon felemelte a kezét, hogy jelezze: Figyelem, mindjárt kezdünk! Mély levegőt vettem, és közben azon gondolkoztam, hogy miért is akartam én csinálni a veszélyesebb részeket is. Mikor megkérdezték, hogy szeretnék-e kaszkadőrt, még izgalmasnak és érdekesnek tűnt tetőkről leugrálni, de most itt a peremen állva már csak hülyeségnek tűnt.

Lehunytam a szemeimet, és elképzeltem a helyzetet. Életem szerelme veszélyben van, meg kell mentenem. Utána kell ugranom, a karjaimba zárnom, biztonságban és épségben. Jeremy vagyok. Képes vagyok rá. Meg kell mentenem!

Hallottam a „felvétel” szót. Szemeim kinyíltak eltökélten pillantottam magam elé, aztán ugrottam. A testem automatikusan csinálta azokat a mozdulatokat, amiket begyakoroltam. A szél süvített a fülem mellett, nem hallottam semmit, csak az adrenalintól hevesen dobogó szívem ütemét. Aztán egyszer csak vége volt. Megint Adam voltam.



Camilla:
(részlet)


- Azt hittem, hogy a tegnapi buli után jobb kedved lesz, de nem élvezted, igaz? – húzta el a száját Julie.

- Az… nem az én világom – fejtettem ki röviden és velősen a gondolataimat.

- Nem kellett volna elrángassalak… Sajnálom. – Olyan bűnbánó arccal nézett rám, hogy rögtön lelkiismeret-furdalásom támadt.

- Azért annyira nem volt szörnyű… - tettem hozzá gyorsan. Legalábbis, volt egy kellemes húsz percem, amíg „nem beszélgettem”.

- Én élveztem. Csak kár, hogy Adam Swanson olyan hamar eltűnt… - sóhajtott fel, nekem meg az újabb falat paprika, mintha megkeseredett volna a számban. – Mutattam már a tegnapi újságokban? – pattant fel lelkesen, és a nappaliban álló kisasztalról felkapott egy magazint. – Hát nem szexi? – nyomta az orrom alá a lapot. Tényleg az volt, de… Az arca… Miért nem vette észre senki, hogy a szemei szomorúak? Vagy csak a képzeletem játszik velem?

A képpel a Sunrise második részét promózták. Adam egy hófehér nadrágban és ingben pózolt a kamera előtt. Az arca olyan gyönyörű és ártatlan volt, mint egy angyalé, de hátán a fekete szárnyak a sötétséget jelképezték. A bukott angyal.

Hirtelen ugrottam fel – a szék hangos csattanással zuhant hátra.

- Jézus, mi az? – sikkantott fel Julie, és a kezéből kiesett az újság.

- Semmi csak… Nekem most festenem kell! – Úgy rohantam ki a konyhából, mintha üldöznének. Julie nem jött utánam. Tudta, hogy ha elkap az ihlet, akkor békén kell hagyni, mert se nem hallok, se nem látok. Ahogy megpillantottam azt a fotót Adamről, a szemem előtt felvillant egy kép.

Remegve állítottam fel a vásznat, és kevertem ki a festékeket. Az ecset, mintha magától mozgott volna a kezemben. Nem én irányítottam. A testem felett valami felsőbb erő átvette a hatalmat. Az agyam teljesen kikapcsolt, csak éreztem: a színeket, a vonásokat, a formákat.

Az időérzékem is teljesen elvesztettem. Mintha Julie beszólt volna egyszer, hogy elmegy valahová, de nem voltam biztos benne. Lehet, hogy csak képzeltem. A kopogtatás is csak jó pár perc múlva tudatosult bennem. A füleim hallották, de az agyam csak később fogta fel a jelentését.

Megtöröltem a homlokomat a kezemmel, és letettem az ecsetet a kisasztalra. Bárki is az, elküldöm, muszáj befejeznem ezt a képet most azonnal – határoztam el.

Kissé dühösen száguldottam ki az ajtóhoz, és nagy lendülettel feltéptem. Aztán, mintha valaki gyomron rúgott volna. Csak jó pár pillanat múlva jöttem rá, hogy a szám nyitva van. Gyorsan becsuktam, de még mindig nem tudtam megszólalni. Ez meg… mit… és miért… és különben is honnan…

- Festékes vagy – Adam hangja nyugodtnak és természetesnek tűnt.

- Mi? – nyögtem ki, és ez az egy szó is csoda volt az agyhalál állapotában.

- Épp festettél? – kérdezte, és mielőtt még magamhoz térhettem volna, besurrant mellettem az ajtón. Tudtam, hogy dühösnek kéne lennem az arcátlansága miatt, de egyszerűen képtelen voltam a totális döbbeneten kívül bármi mást érezni.

- Te meg hogy és mit… - kezdtem dadogva. Tiszta hülyének éreztem magam. Szedd már össze magad!

- Hogy kerülök ide, és mit akarok? – kuncogott fel Adam. Bólintottam – ez elég egyszerű reakciónak tűnt ahhoz, hogy ne látsszak idiótának közben. – Kinyomoztattam a címedet az ügynökömmel, és azt hiszem… barátkozni akarok – vonta meg a vállát.

- Barátkozni… – a hangom tele volt kételkedéssel.

- Igen, tudod, beszélgetni, szórakozni, együtt lógni, ilyesmik… Amiket a barátok szoktak csinálni – magyarázta Adam egy félmosollyal az arcán.

- Te most szórakozol velem? – vontam össze felháborodottan a szemöldökömet. Már éppen kezdtem volna összeszedni magam, mikor megtapogatta a nadrágzsebét, előhúzott belőle egy zsebkendőt, és elém lépett. Zavartan hátráltam egy lépést, de nem foglalkozott vele, elkezdte törölgetni az arcomat. Elvörösödve löktem arrébb a kezét.

- Sajnálom – vigyorodott el. – Csak olyan muris vagy így… Nem tudok addig rendesen beszélgetni veled, amíg így nézel ki – nevetett fel. Dühösen vágtattam el mellette, és hangosan becsaptam magam mögött a fürdőszoba ajtaját.

Mi a fenét képzel magáról? Megnyitottam a vizet, és a tenyeremmel dörzsölni kezdtem az arcomat. Nyomoztat utánam, gúnyolódik és még ki is röhög. Csak azért, mert híres, azt hiszi, hogy neki bármit szabad! Hát, most nagyon rossz lóra tett, úgy kidobom innen, hogy a lába sem éri a földet!

Megpróbáltam magabiztos lenni, de amint kiléptem az ajtón, és megláttam az asztal mellett ülve, valamiért eltűnt a haragom. Az arca gondterheltnek tűnt, mikor felnézett rám.

- Ezt elrontottam, igaz? – a hangja halk volt. – Nem akartalak megbántani, csak… Nem tudom, hogy kell ezt az egészet… - motyogta.

- Mit hogy kell? – Nem igazán értettem, miről beszél, és azt sem, hogy mit akar tőlem.

- Hát, barátkozni. – Zavartan megráztam a fejem.

90 megjegyzés:

  1. Szia! Tyűűű :D Nekem nagyon tetszik a történet, a részletek alapján sztem elolvasnám :D
    Csak így tovább :) A polcomon a helye :D :P
    Üdv: Kata

    VálaszTörlés
  2. Szia!Ügyes! A harmadik rész meg nagyon illik bele, jó kis meglepetés volt. :D Engem érdekel a dolog, nagyon drukkolok, hogy meg tudd valósítani a célodat. De azt hiszem menni fog;) Puszi! Egy kalap önbizalmat:D

    Nem tudom melyikőtök hozta össze az ajánlóját, de ez nagyon profin hangzik:D:

    "Egymást segítik ki a világosságra hosszú és nehéz küzdelmek árán, melyek során önmaguk kétségeivel, bizonytalanságával és a külvilág emberi démonjaival kell megküzdeniük."

    További jó írást, és ne aggódj, jó vagy!;)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Nekem is nagyon tetszik, szívesen elolvasnám az egészet :) Sok sikert! üdv: 'Móka

    VálaszTörlés
  4. Szia.
    Szerintem is nagyon klassz, szivesen olvasnam az egeszet.
    Pusz: Dorkuci

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Tetszik a történet,annyira,hogy még egy jó kis filmet is el tudnék képzelni belőle,de a cím...jó a cím,csak az a baj hogy Zólyomi Tamás írt már könyvet Árnyékvilág címmel.

    VálaszTörlés
  6. Kata: Örülök, hogy tetszik. :) Remélem, összejön minden, és tényleg a polcodra kerülhet. :)

    Truska: Örülök, hogy tetszett a meglepi 3. részlet. :) Az önbizalomra naaaagy-naaaagy szükségem van, szóval, köszönöm. :)
    Az ajánlót én hoztam össze. :D Tényleg köszi mindent! :)

    Móka: Örülök, köszönöm szépen. :)

    Dorkuci: Köszi, remélem, hogy összejön a könyvkiadás, és akkor elolvashatod. :) Puszi neked is. :)

    Névtelen 1.: Filmet? :D Hát, előbb koncentráljunk a könyvre. :D Utána én bármiben benne vagyok. :D Köszönöm. :) Öhm... Lehet, hogy ciki, de fogalmam sincs, ki az a Zólyomi Tamás... *pirul* Megnéztem őt az előbb a neten, és úgy láttam, hogy a könyvét 1990-ben adták ki, szóval, már jó régen, így nem hiszem, hogy bárkit is zavarna, ha a könyvem címe ugyanaz lenne, mint az övé. :) Előfordul néha az ilyesmi, de az ő könyve, ahogy az ajánlóban olvastam az egyik honlapon teljesen más, mint az enyém, és köze sincs a két témának egymáshoz, így még kevésbé hiszem, hogy a címazonosság zavaró lenne. :) De azért köszi, hogy szóltál. :)

    VálaszTörlés
  7. Szia:),

    nagyon örülök, hogy lesz regényed:D!
    Grat!
    Tudd, hogy ez építő kritika- a tökéletesség a mániám és csak ez a pár apróság választja el a részeket a tökéletességtől:P

    Adam:
    1.ha nem szabad mozognia- a szemnél, a sminkelési folyamat miatt, akkor az "elvigyorodtam" utána...kibékíthetetlen ellentét;P
    2.homlokot összeráncol kissé suta
    3. golfkocsi, nincs kisebb golfkocsi;)

    Camilla: ő nagyon tendben van, pár szóismétlést kivéve:)


    Szívesen olvasnám még!!!:D

    VálaszTörlés
  8. javítás: Camilla: nem tendben, hanem Rendben:P

    VálaszTörlés
  9. Ui: olvastam a kommenteket, és a FILM ötlete nekem is bejön!
    Komolyan ráférne a magyar gyártásra egy klassz forgatókönyv!!
    A Tintaszív német írónője pl. Brendan Fraserre írta könyvét, csak ő játszhatta, és vállalta:D, gondolj bele, Robert Pattinson Magyarországon;)!!!!

    80'as évek stílusában kellene felvenni, szerintem nagyon menő lenne, Névtelen, gratu az ötletért!!!!

    És SPIRIT!


    Gondolkodj el a lehetőségen, és keresd fel Andy Vajnát:)!

    VálaszTörlés
  10. V17: Az építő kritikának mindig örülök. :) Köszönöm. :)

    1. Igaz. Én a sminkelési folyamatba belevettem a fordász dolgokat is, aminek persze köze sincs a sminkeléshez. :D Szóval, azért vigyoroghatott, mert már nem sminkelték, hanem a haját csinálták épp. De a sminkelési folyamat szót majd átírom valami másra. ;)

    2. Szerintem, a homlokráncolás nem suta. :D De hát, ízlések és pofonok. Én szeretem, mikor valaki az orrát vagy a homlokát ráncolgatja. :)

    3. Hát, golfkocsik terén nem vagyok otthon, de oké, hiszek neked, hogy nincsenek kisebb és nagyobb golfkocsik, és törlöm a kisebb szót. :D

    A szóismétléseket majd átnézem és utólag javítom. De ha megmondod, hol találtad őket, akkor azonnal javítva lesznek. :)

    Örülök, hogy szívesen olvasnád még, remélem, hogy tényleg összejön minden, és lesz rá lehetőséged. :) Én igyekszem összehozni a dolgot. :)

    Hát, még azt sem tudom, hogy a könyvkiadást össze tudom-e hozni. :D Film? :D Ha lenne rá lehetőségem, módom, persze, belevágnék, tök jó lenne, de fogalmam sincs, hogy kezdhetnék neki. :) Nem hiszem, hogy egy Andy Vajna nagyságú ember odafigyelne rám. :) Amúgy, igen, Rob, amint az én történetemet játssza... Magyarországon. És találkozhatnék vele. :D Fuh, nagyon klassz lenne. :D *álmodozik*
    Na jó, de vissza a földre. :D Fogalmam sincs, vagyok-e elég jó író ahhoz, és a történet elég jó-e, hogy bárki, aki segíteni tudna egy film összehozásában odabagózzon rám. Félek, hogy ez csak egy vágyálom... :)

    VálaszTörlés
  11. Hű, azt hiszem koplexusod van: láttad az Állom.Net-et- az Rémálom.Net!!!
    BÉNA!
    Hinned kell magadban, csak így éred el az álmaidat, merj nagyot lépni!
    "Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megycsináltam" ez legyen e jelmondatod!
    Nagy és csodás dolgokra vagy képes, nézz ide, ez a blog az egyik legjobb!
    Akkor mi tart vissza!
    Andy nagyon nyugodt, és nyitott az új ötletekre, ha úgy keresed fel az asszisztenciáját, hogy felkelted az érdeklődését, meg fog keresni.
    Szerinted a többi ember, akikkel foglalkozik, miben különbözik tőled?
    Tehetséges vagy, és a nagy emberek pont ezt kedvelik.

    VálaszTörlés
  12. Találtam neked pár kiadót, ami érdekelhet:
    http://www.novumverlag.hu/page/65/
    http://adlibrum.hu/Akciok/Ingyenes-kiadas.html?gclid=CL_U8LvOrJoCFQ2T3wodiBrgcw
    http://www.corbis-digital.hu/konyvnyomtatas.html

    VálaszTörlés
  13. Nagyon-nagyon szépen köszönöm! Nem is tudod, hogy milyen hálás vagyok a szavaidért, és tudom, hogy igazad van, mernem kell hinni és álmodni. Tényleg köszönöm! :)

    A linkeket megnézem, azokat is köszönöm. :)

    Hát, végül is, azzal, hogy megkeresem Andy Vajnát vagy valakit, aki segíthet, veszteni nem veszthetek semmit. Csak azt nem tudom, hogy hol kezdjem... Hogy kereshetném meg, hogy léphetnék kapcsolatba vele, vagy valakivel, aki a közelébe tud jutni. Ha erre van valami ötleted, vagy bárki másnak, akkor nagy-nagy örömmel venném, ha elmondanátok. :)

    Hihetetlen lenne, ha tényleg egy nagy kiadó kiadná a könyvem, vagy ha megfilmesítenék. Próbálok hinni magamban, és ezt nektek köszönhetem. Szandinak, Freebnek, neked és az összes többi olvasómnak. Tényleg hálás vagyok! :)

    VálaszTörlés
  14. húúú! nekm teccik!!! föleg hogy mikor olvastam én is beleképzeltem rob pattinson-t. nem tom h mennyiért adnád a regény mikor kész lesz de szerintem ha nem lesz csillagos ára én megvenném!!! imádok olvasni és a te irásaid nekem különösen teccenek!!!!!! kár h a mult árnyait nem adhatod ki, mert azt 100 hogy megvenném, annyira jó!!!! na szoval visszatérve az olvasottakra, mennyire saccolod az árat a regényedért???
    Tündi

    VálaszTörlés
  15. Tündi: Nagyon örülök, hogy ennyire tetszik. :) Igen, kár, hogy A múlt árnyait nem adhatom ki, de sajnos, a jogok Meyert illetik.
    Hát, én 2000 Ft-nál többet nem szeretnék kérni érte, de megpróbálom 1500-ért adni. Minden attól függ, hogy egy kiadó adja-e ki, vagy nekem kell magánemberként kinyomtattatnom. Ha kiadó adja ki, gondolom, nekik is van beleszólásuk a dologba. Ha én fogok bele a kiadásba, akkor meg attól függ, hogy a nyomda mennyiért nyomtatja ki, mert nekem nincs pénzem a nyomtatásra, szóval, csak annyi példányt tudnék kiadni, ahányat előre megrendeltek.
    De mindenképpen szeretném elérni, hogy 2000 Ft-nál ne kerüljön többe. :) Az még szerintem, egy 200-300 oldalas könyvért reális ár. :)

    VálaszTörlés
  16. Szia!
    Nagyon tetszik a történeted. Úgy olvastam volna még tovább. :) Remélem összejön majd a könyv. Sok sikert hozzá!
    Üdv: Andi

    VálaszTörlés
  17. Andi: Köszönöm, ha minden jól megy, akkor tovább is olvashatod. :) Remélem, hogy sikerül kiadni, mert nagyon a szívemhez nőtt Adam és Camilla, és úgy szeretném, ha nektek is lehetőségetek lenne jobban megismerni és megszeretni őket. :)

    VálaszTörlés
  18. Az elején még bizonytalan voltam, de mire végigolvastam, végleg eldöntöttem: nekem ez a könyv kell!:)Azt tudod már, hogy kábé mikorra várható? Szerintem mindenképpen érdemes kiadni, szóval hajrá! Üdv: Kati

    VálaszTörlés
  19. Kati: Nagyon örülök, hogy végül így döntöttél. :) Hát, még körülbelül 1-2 hónap, mire teljesen kész lesz a regény, aztán elküldöm egy csomó kiadónak, hátha valamelyik rákap a dologra. Ha meg nem, akkor augusztus végére-szeptember elejére elintézem magam a kiadók kihagyásával a könyvnyomtatást, csak akkor korlátozott példányszámban, mert hát, nem vagyok elég gazdag ahhoz, hogy túl sok példányt kinyomtathassak. :-/

    VálaszTörlés
  20. Drága Spirit!
    Mikor olvastam, hogy saját történet, nagyon izgatott lettem.Én kíváncsi vagyok ezért elolvastam.Azthiszem sőt tudom, hogy ha kiadnád akkor én megvenném.Kiváncsi természet vagyok és imádom a romantikus történeteket. :)
    Ezért hajrá!!!
    De ha megengedsz egy megjegyzést akkor csak egy ember beszéljen e/1 -be mert ha mindenkinek a gondolatát megakarod osztani abból keveredés lesz.Vagy egy, vagy pedig legyen egy mesélő.De ez csak egyéni vélemény.
    Nagyon tetszett amúgy amit eddig írtál kiváncsi vagyok milyen történetet hozol ki belőle, amúgy nagyon jól írsz. Gratula!!
    Ami a bizonytalanságot illeti megértelek de ha van legalább egy támaszod akkor kitartást. Elárulom neked, hogy az Alkonyat után annyira vágytam én is egy saját történetre hogy elkezdtem én is egy története írni.Nekem is két biztos támaszom és kritikusom van a hugom és a legjobb barátnőm.Ha ők nem lennének akkor nemtudom, hogy mit csinálnák, és a hugom keményen odamodja, a barátnőm meg lelkes.Nagyon szeretnék én is könyvet írni de szerintem neked nagyobb esélyed van erre.Te ösztönös vagy és ami belülről jön az valami fantasztikus(pedig nem is ismerlek, de ez a véleményem).Nagyon drukkolok és izgulok érted, hogy megvalósítsd az álmod.
    A másik meg, hogy ha csak páran is veszik meg a könyvet az is jó, mert nekem aztmondta egyszer valaki, hogy ha csak 3-an veszik meg a könyvemet(ha egyszer sikerül kiadni :)) az már tömeg és ennek is örülni kell.
    De lényeg ami lényeg és zsurkolok drukkolok és ne törődj semmivel csak a célt nézd magad előtt.
    Hajrááááááááááá!!!!!!!

    Üdv.
    Szallem:)

    VálaszTörlés
  21. Naggyon jó lett!!!!!!!
    Jó lesz ha már lesz könyvben is!!!!!
    De...a "Múlt árnyait" nem írod tovább?????
    Nem mintha ez nem lenne jó csak az is nagyon jó!!!

    Na mind1 Nagyon jó és ez a lényeg!!!!

    pUSSZI:fANNI

    VálaszTörlés
  22. Szia!szerintem nagyon jók. Ha kiadod könyvben én meg fogom venni:)Sok sikezt.PUSZI

    VálaszTörlés
  23. Szallem: Köszönöm szépen a szép szavakat és hogy drukkolsz nekem. :) Hálás vagyok, mikor ilyen kedves dolgokat írtok, lelkesítetek, és nem hagyjátok, hogy feladjam a reményt. :)
    És igen, igazad van, én is így gondolom. :) Ha csak pár ember elolvassa majd a könyvemet és tetszik nekik, már az boldoggá tesz. :)
    Az E/1... Nem kell félned, tudom, hogy így a részleteket kiragadva kicsit zavarosnak tűnhet, hogy váltogatom a nézőpontot, de hidd el, ha az egészet látnád egyben, akkor nem lenne zavaros. :) Odafigyelek arra, hogy a fejezetek szerkezete és a nézőpontváltások senkit ne zavarjanak össze olvasás közben. :) Tényleg csak azért tűnhet furcsának, mert a fejezetek közepéből vannak a részletek kiragadva. :)
    De köszi, hogy ezt kiemelted, mert így még inkább odafigyelek majd, hogy érthető és élvezhető legyen annak ellenére, hogy mindkét szereplőm E/1-ben beszél. :)
    Még egyszer köszönöm, és neked is kitartást és sok sikert az íráshoz! :) Ha lesz valami, amit megmutatnál nekem, akkor örömmel olvasnám. :)

    Fanni: Köszönöm. :) Ne aggódj, A múlt árnyait is tovább írom. :) Sőt, abból a mostani után még két folytatásregény is lesz, ami szintén Edwardról és Isabelláról szól majd. :) Szóval, még jó hosszú ideig olvashattok majd róluk. ;) Puszi neked is. :)

    Nessie: Nagyon köszönöm. :) Esküszöm, ha tényleg sikerül kiadni, akkor minden itteni olvasóm, aki támogatott kap tőlem valami ajándékot, meglepit, mert nem is tudjátok, hogy milyen sokat segítetek nekem. :) Pussz :)

    VálaszTörlés
  24. Spirit:)

    Nagyon helyes, vágj bele!
    Andy cégelnök itt:
    http://www.intercom.hu/?page=23
    Szerintem először az itt megadott telefonszámon kell utánajárni, érdemes minél közelebb jutni 'Mr. Big'hez:)
    A helyedben ezt mondanám:
    "Jó napot kívánok XY vagyok, a cégvezetőt keresem, hívják....aztán:
    jó napot kí...., szeretném Andy Vajna asszisztensének elérhetőségét kérni -ha rákérdez, akkor csak ennyit mondj:
    üzleti ügyben.
    Ez az első ötletem.
    Ha itt nem kommunikatívak, akkor betelefonálunk(bocs a többesért, de nagyon szeretném, hogy ez összejöjjön neked:)) a Sláger rádióhoz- akár élőben, sé Bochkoréknál érdelkődünk:)
    Minél nagyobb a visszhang, annál több az esély:)
    Egyébként úgy tudom Bochkorral spanolnak is;)

    Sok sikert:D!!

    VálaszTörlés
  25. V17: Hű, mondtam már, hogy imádlak? :D Nagyon-nagyon köszönöm! :D Megpróbálom majd először a cégvezetőt, aztán meglátjuk, hogy összejön-e vagy sem, és utána jöhet Bochkor. :D Váh, én tényleg nem tudtam, hogy kezdjek neki, de ezer hála, és nagyon-nagyon-nagyon köszönöm! :D És nyugodtan használd a többest, mert igazából úgy érzem, hogy egy kis csapat vagyunk. Nélkületek nem lennék semmi és nem érnének az írásaim semmit. Tudod, író-mű-olvasó együtt létezik csak. :)
    És nem tudom elégszer elmondani, hogy köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  26. Szia Sprit!!

    Köszönöm én is a kedvességed és ha olyan szinten lesz a történetem szavadon foglak.Tényleg elolvasnál belőle pár részletet?
    Amúgy remélem még egy-két morzsát hintesz el a történetedből.Nagyon kíványcsi lennék rá.
    Amúgy igazán inspiráló V17 lelekesedése.Jó olvasnihogy mennyire szeretne segíteni.
    Igazán lelkes!! :)))
    Tök jó :)))

    VálaszTörlés
  27. Ja bocsi
    Szallem voltam :)))

    VálaszTörlés
  28. Olvastam itt a megjegyzéseket, bár nem jutottam mindegyik végére. Viszont, láttam, hogy sokan írták: nagyon jó!
    Nekem sincs igazán több hozzáfűzni valóm, mert eszméletlen, amit csinálsz. Ha lenne rá lehetőségem, és tényleg megjelenne a könyved, amiért külön drukkolok, tuti, hogy megvenném. A részletek alapján nekem nagyon tetszik!

    És tudod mi benne a "vicces"? Én is ilyen regényt írok, mármint... hú, hogy is mondjam. Szóval a részletek alapján leírt történet hasonló az enyémhez, csak nekem semmi nem változott, és olyan, mintha Rob életét mutatná be. Legalábbis próbálkozom, de kezdek elbizonytalanodni, hogy sosem lesz olyan jó, mint a tiéd. Mert ezt már tényleg nehéz felülmúlni, annyira tetszik. :) Csak így tovább!
    Sok sikert kívánok a továbbiakhoz. :)
    Puszi.^^

    VálaszTörlés
  29. Szallem: Persze, szívesen elolvasnám. :) Mindig kíváncsi vagyok mások írásaira. Szeretek olvasni, és szeretem a jó történeteket. :)
    És igen, nagyon lelkesítő V17. :) Az agyam most egyfolytában jár, hogy mit és hogyan kéne csinálni. :) És tényleg nagyon hálás vagyok neki és nektek. :)

    VálaszTörlés
  30. Hűűű, Spirit, hát, meg kell mondjam, először kissé tartottam a saját történetedtől, foggalmam sincs, miért (talán csak megszoktam már Edwardékat...), mindenesetre pironkodva vallom be, hogy nagyon tetszik. Ha kiadod, én tuti megveszem, szóval hajrá ;)) A filmgyártás ötlete is tetszik, Rob Magyarországon... nekem is ott a helyem :D Bár félek, hogy ő már nekem túl Edward lenne, és nem kéne keverni vele Adamet, de azt hiszem, ez majd akkor legyen a legkisebb probléma, mikor eljutsz odáig :D
    Summázva: sok sikert a könyvedhez, és ha véletlen Szegedre jössz majd dedikálni, értesíts ;) Pussz

    VálaszTörlés
  31. Haley: Köszönöm szépen. :) Hű, azért remélem, hogy annyira nem hasonlít a két történet egymáshoz. :D Úgy látszik, ez a téma sok embert megfog. :) És ne bizonytalanodj el, simán felül lehet múlni engem. ;) Majd, ha megírtam a könyvem, akkor szívesen elolvasnám a tiéd is, csak addig nem lenne jó ötlet, nehogy önkéntelenül hasson rám. De amint kész vagyok az enyémmel, és persze, ha szeretnéd és megengeded, elolvasnám. :)
    Köszönöm, pussz. :)

    VálaszTörlés
  32. Ginny Evans: Hát, be kell valljam, én is szörnyen tartottam attól, hogy mit szóltok majd egy saját történethez. :D Reggel, mikor feltettem a részleteket, szó szerint remegtem, hogy mi lesz a reakciótok. :D
    Hát, igen, Rob, mint Adam, azt hiszem, ezen még ráérünk gondolkozni. :D Minden esetre, én el tudnám képzelni... Nem tudom... Ő Edward a számomra is, de egyben Robot is látom benne, szóval... Nah jó, egyelőre hagyom az álmodozást, lehet, hogy soha nem is kell majd ezen komolyan gondolkoznom, sőt, meglepődnék, ha kéne. :D
    Ha egyszer dedikálni fogok, és Szegeden járok, esküszöm szólok. :D Pussz neked is! :)

    VálaszTörlés
  33. V17, köszönöm,hogy igy beindultál a dologra!!!! Én tegnap Spirittel beszélgettem pár órát, és hiába ismételgettem, hogy mennyire jó nem hisz magában.

    Úgyhogy emberek, akármennyire nyilvánvaló mondjátok neki még párszor! ez most komolyan mondom!

    Bocsi Spirit, hogy itt osztom az észt, de édesem annyira jó vagy pardon eszméletlen vagy, szal ne lássak még egyszer ilyet h :"Fogalmam sincs, vagyok-e elég jó író ahhoz, és a történet elég jó-e"

    Írónak születtél, ez minden vágyad, és még jól is csinálod, az akarat megvan az önbizalmadat pedig ha máshogy nem, majd mi sulykoljuk beléd. Nem a levegőbe beszélünk!!! Nézz a számokra! És bocsi a kirohanásomért!:D puszi!

    VálaszTörlés
  34. Hali!! Petra vagyok és mielőtt leírom hogy mit gondolok a történetről el kell mondanom hogy a Múlt Árnyait mindig elolvasom és bocsi hogy eddig nem írtam hozzá véleményt! De amugy nagyon jó az a történet imádom!!
    Na de vissza az eredeti témához!! Ez valami nagyon jó!! Nekem nagyon tetszik ez a történet!! Azt hiszem hogyha megjelenne én biztos hogy elolvasnám. Mondjuk annyi hogy én nem tudom itt robot elképzelni de amugy semmi probléma. Ja meg maximum a csaj neve ami nekem nem annyira tetszik de az a lényeg hogy neked tetsszen! Attól még tuti hogy elolvasnám! Nagyon jó és nagyon remélem hogy kiadják!!!
    pusy :)

    VálaszTörlés
  35. Truska: Téged is imádlak! :D Nem is tudod, hogy mennyire meghatódtam... :) Tényleg az írás minden vágyam, és ha nem írhatnék, abba belehalnék, az teljesen biztos. Amióta az eszemet tudom, mindig azt mondtam, hogy író leszek. Szandi tudja, ő gyerekkorom óta ismer, és látta, mikor először elkezdtem irogatni. :)
    Próbálok hinni önmagamban, és nagyon-nagyon sokat segít az, hogy biztattok és támogattok. :) Tényleg szükségem van rátok, hogy ne veszítsem el a reményt és merjek álmodni és tenni az álmaimért. :)
    Szóval, köszönöm neked és mindenkinek, aki olvas és ír nekem és nem hagyja, hogy az önbizalomhiányom miatt feladjam. :) Nem tudom elégszer elmondani, hogy köszönöm, köszönöm, köszönöm nektek!

    VálaszTörlés
  36. Szia Spirit!!! Nagyon jó a torténet és nagyon jó író vagy!!!! Remélem biztos hogy sikerul kiadnod a konyvet!!! Én is eltudnám épzeln flmben is!!! nagyon jó lenne!!! Amúgy tuti hgy megvenném a konyvet, igaz Szovákiában lakom de valahogy biztos hogy megoldanám és beszerezném!!! Eggyet értek Truska-val!! Írónak szulettél!!! Csak így tovább!! puszi!!

    VálaszTörlés
  37. Petra: Köszönöm, örülök, hogy szereted A múlt árnyait is. Ő is az én gyermekem, és jól esik, ha valaki dicséri, csak kár, hogy az alapjait Meyer találta ki. :D
    Az nem gond, ha te nem Robot képzeled Adam helyére. :) A lényeg, hogy a történet tetszik, és a szereplőket úgy képzeled el, ahogy neked jól esik. :) Attól, hogy engem ő ihletett meg, másnak nem kell rá gondolnia olvasás közben. :)
    És persze, a névízlése is mindenkinek más. :) Nekem tetszik a Camilla és az Adam is. Megszoktam és megszerettem őket, és a fejemben már kapcsolódik a név a szereplőimhez. :)
    A fontos tényleg az, hogy a történet maga tetszett, és szívesen elolvasnád. :) Ennek szörnyen örülök, és köszönöm, hogy drukkolsz nekem a könyvkiadáshoz! :) Pussz :)

    VálaszTörlés
  38. Moll Rowan: Ha másképp nem menne, elküldeném neked postán. :D Mindent az olvasóimért. :) Nagyon köszönöm, olyan jól esik a megerősítésetek, hogy jó az, amit csinálok, és hogy tényleg megvan bennem az, ami egy íróban meg kell legyen. :) Olyan mértékű hálát érzek, hogy szavakkal már nem is tudom kifejezni. Ha egyszer élőben találkozom veletek, jár mindannyiótoknak egy hatalmas ölelés. :) Köszönöm, pussz neked is! :)

    VálaszTörlés
  39. Szia! Nagyon jó ez a történeted is.Ha megjelenik könyvbe meg nem lesz drága akkor biztos h meg fogom venni. Amúgy nagyvonalakban mikorra tervezed a kiadását?? és hány ft-ba kerülne???
    Csak így tovább!!Nagyon jó vagy!!!
    Pusz, Petra

    VálaszTörlés
  40. Petra: Hát, ha minden jól megy, akkor nyár végére szeretném összehozni, de még semmi biztosat nem tudok. És szeretném elérni, hogy maximum 2000 Ft-ba kerüljön, mert tudom, hogy milyen rossz, mikor az embernek nincs elég pénze egy könyvre. Én pl. most a New Moonra, szó szerint úgy tudtam összeszedni a pénzt, hogy a családomtól és a saját számtól vontam el a falatot. Szörnyű lelkiismeret-furdalásom is volt/van miatta, csak hát, a New Moon, az mégis csak a New Moon, és inkább éhen halok, minthogy ne legyen meg a polcomon. :D És hát, egy kis fogyókúra nem ártott senkinek itthon. :D Na jó, most csak a lelkiismeretem próbálom megnyugtatni...
    Viszont, azt, hogy az Eclipsére és a Breaking Dawnra honnan fogok pénzt szerezni... Elég durva, hogy mennyit kérnek értük. Már ez a 4000 Ft is borzalmas volt a puhakötésű NM-ért. A keményről már álmodni sem mertem... :-/ Na, de visszatérve a regénykémre...
    Ha bármi konkrétat tudni fogok, akkor azonnal szólok nektek. :)
    Köszönöm szépen és neked is puszi. :)

    VálaszTörlés
  41. Szia!
    Először is szeretnék gratulálni, mert nagyon szépen, választékosan írsz. :)
    Nekem nagyon tetszik a történet, jó az ötlet és a kivitelezés is. :)
    Ha az ár 2000 Ft alatt lesz, biztos, hogy megveszem. :P
    Sok sikert a további íráshoz. :)
    Polett

    VálaszTörlés
  42. Polett: Köszönöm, örülök, hogy tetszik a történet és ahogyan írok. :) Igyekszem minél alacsonyabban tartani a könyv árát. Tőlem, nem fog függni, hogy 2000 Ft-nál ne legyen több. ;)

    VálaszTörlés
  43. nekem tetszik :D sztem nan jóóó... még tegyél fel! és remélem sikerül kiadnod :D

    VálaszTörlés
  44. Hát : DD
    Elkell, hogy mondjam, eddig még SOHA nem írtam ide véleményt, pedig az elejétől fogva olvasom a Múlt árnyait, de most egyszerűen nembírtam megállni :D
    Nekem elég rendesen felkeltetted az érdeklődésemet ezekkel a részletekkel, úgyhogy a könyvnek van még egy biztos olvasója.. : DD

    Annyira jó a fogalmazásod, és az ötleteid, wá :DD
    nekem KELL ez a könyv *_*
    puszi :)

    VálaszTörlés
  45. Szia!
    Nagyon tetszik eddig, és kiváncsi vagyok, hogy mi is lesz belőle! :) Ahogy olvastam az összefoglalót, nekem is RPatzz villant fel a szemem elől, és nicsak, te is rá formáltad :D
    Szívesen megvenném, ha kiadatnád, szóval csak így tovább! Sok sikert hozzá!!!!!

    VálaszTörlés
  46. Szia!
    Nekem nagyon tetszenek a könyved részletei! Szerintem nagyon jól írsz.
    Eddig nem írtam neked megjegyzést A múlt árnyai fejezeteihez, bocsi érte :) Ami nagyon tetszik, mióta rátaláltam az oldaladra, szinte mindennap megnézem van-e új fejezet, mert egyszerűen nagyon-nagyon jó.
    De most hogy olvastam ezt a részletet, úgy gondoltam, mindenképp kell.
    Mert szerintem nagyon nagyon jó lesz a könyved!!! Nagyon jól írsz. Remélem, sikerül egy kiadóval kiadatnod, mert ha kiadnák, szerintem rengetegen megvennék (én is), mert az alapján amit olvashattunk, izgalmasnak, élménydúsnak és olyan könyvnek tűnik, amit ha egyszer elkezdesz olvasni, nem tudod letenni, mert hiányérzeted lesz. Remélem, minél előbb olvashatom majd könyv formátumban.
    A film szerintem is jó ötlet.
    Sok sikert a kiadókhoz és a filmhez is! Remélem, sikerül elérned a céljaid! És higgy magadban, mert tehetséges vagy, nem sokan tudnak ilyen jól írni!
    Puszi: Szandra

    VálaszTörlés
  47. Várom a könyvet belőle.Bevallom felkeltetted az érdeklődésemet.
    Edward elemzését nem írod tovább?

    VálaszTörlés
  48. Szia!
    A könyv ajánlója nagyon tetszik, a részletek is elég jók, de az igazság az, hogy nem fogtak meg tejlesen. VISZONT ettől még lehet, hogy fenomenális a könyv (ha a múlt árnyait vesszük alapul), és ilyen kis részletekből tényleg nehéz egy kicsit véleményt alkotni. Szóval összefoglalva: a könyvet szinte biztos megvenném, mert elég ütős az ajánló és nagyon tetszenek az írásaid! Úgyhogy sok sikert, én drukkolok!
    puszi: Fuka

    VálaszTörlés
  49. Szia!
    Először is szeretnék gratulálni mind a saját történethez mind a Múlt árnyaihoz.
    Másodszor én is szívesen megvenném a könyvedet,mert egy jó könyv minden pénzt megér.Én a ficedből indultam ki(a könyv részletei kicsit rövidek)és ha a könyv is hasonló szinten van mint a Múlt árnyai akkor siker lesz. Ha jól olvastam akkor augusztus,szeptember körül készülsz el,az jó mert akkor jövök haza No-ból és jó pár hétig maradok.Mellesleg itt kin is van egy kisebb rajongó táborod!
    Harmadszor Szeretnék sok sikert kíváni.És kítartás!!!!
    Magdi

    VálaszTörlés
  50. Anne: Egyelőre sajnos, nem lesz új részlet. Ha mégis kiadó adná ki, valószínűleg, nem örülne, ha túl sokat mutatnék belőle... Ha a kiadó nem jön össze, akkor kaphattok még belőle, mielőtt én nekiállok a nyomtatásnak. ;) És nagyon örülök, hogy tetszett. :)

    Sheyla: Köszönöm, hogy most írtál nekem, és hogy ilyen lelkes vagy. :) Remélem, hogy egyszer tényleg ott lehet a polcodon a könyvem. :) Puszi neked is. :)

    Saccc: Akkor legalább hasonlóképpen képzeljük el Adamet. :) Nem is tudom... Rob, a cikkek alapján annyira különleges emberként is, hogy valamiért megihletett. :) Persze, azért Adamet az én ízlésemnek megfelelően formáltam át, de az alapihletést tényleg Rob adta. :) Örülök, hogy tetszik és hogy a megvételre is méltónak találod. :)

    Szandra: Köszönöm, hogy most írtál nekem. :) Örülök, hogy visszajáró olvasó vagy, és A múlt árnyai is tetszik. :)
    Remélem, hogy tényleg olyan a regényem, amilyennek leírtad. :) Szeretném, ha tetszene, és élveznétek az olvasását. :) Nem is tudjátok, milyen jó érzés látni, hogy átélitek a ficemet is, hogy gondolkoztok rajta olvasás után is. Ennél többet egy író nem is kívánhat magának. :) Remélem, hogy a saját regényemmel is így lesz. :)
    Nagyon köszönöm, próbálok hinni magamban. :) Hálás vagyok, hogy támogatjátok az önbizalmamat. :)

    Névtelen 1.: Örülök, hogy sikerült felkelteni az érdeklődésedet. :) Edward elemzés lesz, tovább fogom írni, csak most vizsgaidőszakom van, és muszáj átmennem a vizsgákon is most már. :D És inkább a ficem fejezeteit írom, mikor van időm, ihletem, mert gondolom, arra kíváncsibbak vagytok. :)

    Fuka: Tökéletesen megértelek. :) Nehéz volt kiválasztani a részleteket, mert az elejéből kellettek, hogy lássátok, miről is szól nagyjából a regény, de az elején még nem indulnak be annyira a cselekmények... Szóval, egy csomót gondolkoztam, hogy vajon elég jók-e ezek a részletek. Sejtettem, hogy nem fognak mindenkit elsőre lenyűgözni. :)
    Ettől függetlenül, örülök, hogy bízol bennem és abban, hogy jól írok, és úgy véled, érdemes lenne megvenni a könyvet, mert biztosan érdekes. :) Remélem, hogy ha már nem csak részleteket olvasol belőle, hanem a teljes könyvet, akkor tetszeni fog. :) Puszi neked is, és köszönöm. :)

    Magdi: Köszönöm szépen. :) Igyekszem, hogy a regényem színvonala is legalább olyan legyen, mint A múlt árnyai. :) Igen, ilyen rövid kis részletek nem mindenkit tudnak meggyőzni elsőre, lehet, hogy engem sem tudtak volna, de köszönöm, hogy te is bízol abban, hogy csak jó dolgot adhatok ki a kezeim közül. Igyekszem kiérdemelni ezt a bizalmat. :)
    Igen, valószínűleg, valamikor augusztus-szemptember környékén lendül majd be a könyvkiadási akció. Hogy kiadók vagy saját magam által, azt még nem tudom, de az időpont kb. nyár vége, ősz eleje. :)
    Tudod, Szandi párja nemrég feltett egy látogatószámláló programot az oldalamra, ami mutatja azt is, hogy melyik országokból jönnek a honlapomra, és láttam, hogy Németországból is jártak itt, de azt gondoltam, hogy "Á, ugyan, az lehetetlen, hogy külföldön is olvassanak. Biztosan csak eltévedt valaki, aztán már kattintott is tovább." :D És most olyan jó tudni, hogy mégsem. :D És megdöbbentő is. :D De szörnyen jó érzés, hogy már nem csak a határokon belül olvasnak. :) Szóval, köszönöm, hogy ezt megírtad, mert feldobta a kedvem, és így még lelkesebben vetem magam mind a fic, mind a regényem írásába. :)
    Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál és a jókívánságokat is! :)

    VálaszTörlés
  51. Szia!
    Szandrához hasonlóan még én sem írtam Neked, bár már elolvastam eddig az összes fejezetét A múlt árnyai-nak. Nem oly rég találtam rá az oldaladra, és a ficed annyira tetszett, hogy egy délután elolvastam az egészet, képtelen voltam abba hagyni! Azóta meg állandóan tűkön ülök, és azt várom mikor kerül fel a következő fejezet! :-) Fantasztikusan olvasmányosan írsz, és ez az, ami miatt én is szeretném majd elolvasni a teljes Árnyékvilág-ot! Az összefoglaló, és a részletek alapján is siker lesz!
    Várom a hétfőt! Köszönöm Neked ezt az élményt!
    Viki

    VálaszTörlés
  52. Spirit:)!

    Remélem, tudtam segíteni, az önbizalmad támogatására pedig bármikor számíthatsz, szép kis rajongó-táborrá nőttünk;)! Segítek amiben tudok:)!
    A lelkesedésem azért ekkora, mert szívesen támogatok tehetséget, aki tud valami nagyszerűt! Sokan vannak úgy a szakmában, hogy valaki tolja őket, pedig semmi mondanivalójuk!
    Támogassuk az IGAZI értéket:)!!

    Truska:)!

    Nagyon klassz, hogy ilyen jó barát vagy:)!
    Ez tetszik:D!

    Spirit, Truska és Mindenki:D!

    Ugye mind benne lennénk egy klassz kis író-olvasó találkozóban?:)
    Akár itt online, akár egy klassz kis Twilight-Saga bulin?

    Nyári szünetben jó lenne egyet összehozni, twilightos zenék, sőt stílus:P ez lehetne a belépő...hasonlítani egy kedvenc karakterre:)
    Nooos?

    VálaszTörlés
  53. Visszatérve a könyvhöz: én szívesen veszek pár példányt a barátaimmal, és reklámozom is amikor megjelenik a saját oldalamon:P

    VálaszTörlés
  54. Szia!!

    Még mindig nagyon jól írsz, és nagyon tetszik az alapstory:)
    Remélen sikerül kiadatni, vagy kiadni, de bárhogy is lesz én mindenképpen megveszem.. :)
    Tényleg nagyon jó stílusod van ,egyszerűen olvasatja magát, így nem csodálom, hogy elé sokan vagyunk azok, akik már epekedve várjuk a következő Múlt árnyai fejezetet, és szerintem nem csak Edward és Isabella miatt... :) Ha más lenne a kerettörténet, akkor is várnánk:)
    Szóval, kitartás, hidd el menni fog, és minden jó lesz!! :) Aki tud, az tud, így Neked nincs mitől tartanod!!!:)
    pussz
    Alinka

    VálaszTörlés
  55. Szia! Tudom hogy már írtam de nagyon jó. Kérhetek tőled egy szívességet?? Lécci nézd meg a blogom mert kíváncsi vagyok a véleményedre.Én még elég kezdő vagyok. Régen írogattam HP-s ficeket de sose volt bátorságom felrakni. De most hála Angyalnak vettem a bátorságot és megtettem.Nagyon hálás lennék ha megnéznéd. Puszi Nessie
    nessie-twi-fic.blogspot.com

    VálaszTörlés
  56. Hű könyv!!!!*-*
    Klassz!
    Én még csak most kezdtem a blogolást, de egyszer remélem, ide fogok fejlődeni!!!!!!!
    Gratulálok hozzá!!!
    Kame

    VálaszTörlés
  57. Szia!
    Nemrég találtam rá az oldaladra. A múlt árnyait nekiálltam olvasni és nagyon megtetszett, alig bírtam elmenni a gép elöl és abbahagyni az olvasást. :) Nagyon jó ötletnek tartom, hogy írsz egy regényt. Eszméletlen tehetséges vagy, szépen és választékosan írsz. ;) A könyv felkeltette az érdeklődésem, jónak tűnik a részletek alapján. Biztos megvenném. Remélem sikerül kiadatnod!
    További sok sikert az íráshoz és a regényedhez! :)
    pussz, eszti

    VálaszTörlés
  58. Szia!

    Most írok először, de már a kezdetek óta olvasom az irományaidat és le a kalappal elötted. Szerintem sok neves író a fél karját is oda adná ha legalább így tudna írni mint te. Úgyhogy ne aggódj, jól és szépen írsz, szerintem ezzel mindenki egyetért aki eddig bármit is olvasott a "tolladból".
    A könyvkiadáshoz meg van egy címem nekem is.
    http://www.konyvmuhely.hu/

    Sok sikert és alig várom hogy megvehessem a könyvedet.
    puszi Syro

    VálaszTörlés
  59. Szia!
    Nagyon tetszik ez a történeted is:)Tetszik az alaptörténet remélem sikerül kiadni könyvben:)
    Ezt is nagyon ügyesen választékosan írtad meg mint a múlt árnyait.Ha megjelenik én meg fogom venni;)
    Csak így tovább puszi:)

    VálaszTörlés
  60. :)ez egész jó:)
    nyúl

    VálaszTörlés
  61. Szia Spirit! Én úgy szavaztam, hogyha tetszik az alaptörténet biztos, hogy megveszem. Hát most, hogy olvastam, hogy milyen is lesz. Egészen biztos lehetsz benne, hogyha kiadod meg fogom venni, mert biztosan nagyon jó könyv lesz:) Úgyhogy csak hajrá. Remélem sikerül kiadni, mert nagyon szívesen olvasnám az egészet:)

    VálaszTörlés
  62. Hát, ha belevágsz( már bele is vágtál :D) és be is fejezed akkor én mindenképpen elolvasom, megveszem. Ahogy alakul. Viszont akkor most ebben lesznek mítikus dolgok is? :D ( a "külvilág emberi démonjai") Vagy ezek emberek? Vagy ez titok? XD Na most nagyon belemásztam:D
    Én csak annyit tudok tanácsolni hogy Adam ne szenvedjen olyan sokat, mert sikeres XD Már mint hogy ez sablonos, sokan ételhez sem jutnak, meg hasonlók a sztárok meg bőgnek hogy csak a hírnév hordozta hasznok miatt barátkoznak velük.:D Viszont ha jól fogtam fel a "külvilág emberi démonjait" és ezek valami természet feletti csodabogarak akkor természetes ugrik a sablon mert máris eseménydúsabb a sztori és nem csak szenvedés, aztán bigbiglove és happyendXD- persze, én az efajta történeteket is olvasom, szeretem, csak ha valami érdekesebbre, igényesebbre gondoltál :))
    Szóval én biztosan el fogom olvasni, mert tudom ( múlt árnyaiból) hogy, hogy vagy képes megoldani a romantikus jeleneteket, és mivel azok ebben is lesznek engem már meg győztél :D
    Szóval egy kalappal és sok puszi meg kreatív energia :)))
    Ha valahogy egyszer sikerül megrendezni ezt könyvet filmeként Robbal, akkor stip-stop én vagyok Camilla XD

    VálaszTörlés
  63. Szia!
    Én is szívesen elolvasnám az egészet. Nagyon érdekelne. :)Majd szólj,ha kiadod;)puszi
    Lorí

    VálaszTörlés
  64. nekem tetszik.
    szívesen elolvasnám az egész könyvet is.
    szóval hajrá.;)

    VálaszTörlés
  65. Szia!Szerintem jó nagyon és érdemes lenne kiadni.
    :DHa befejezted mindenképp elolvasom és megveszem ha kiadtad!:)

    VálaszTörlés
  66. sziia!:)
    nagyon kiváncsi lettem erre a történetre!ha kiadatod sztem megveszem énis!:)
    sok sikert a továbbiakban!:D puszi

    VálaszTörlés
  67. Szia!
    Eddig mégcsak olvastam, nem írtam kritikát, de nagyon tetszenek az írásaid. Én biztos megvenném az általad írt könyvet. Mert egyszerűen leírhatatlanul jó vagy :)
    Gratula!!! :)

    VálaszTörlés
  68. A leírás hihetetlenül jó, bár nekem a téma kicsit elcsépeltnek tűnik, sokan vesézték már ki a "szerencsétlen sztár vagyok egy álarc mögött" és "nem vagyok megszállott rajongó, hanem különc és vadóc" témakört. De azt hiszem érdekel a folytatás. :)

    VálaszTörlés
  69. Szia, hát nekem semmi különös nincs benne, mármint a történetben, meg úgy az egész, választhattál volna valami jobb részletet, mert így megtudtuk az alapszitut, de se a stílusod, se az igazi képességeidre nem érztem rá, és én még nem olvastam tőled semmit, egy bnőm mondta, hogy olvassam el ezt.
    A téma meg elég hétköznapi, nem tudom hogy igazán mit gondoljak, mert se a stílusod, se a szerkesztettségre nem érztem rá...
    Szal ez alapján a három részlet alapjánnem olvasnám el, mert van ennél érdekesebb történet, viszont, ha normális részeket ragadnál ki, lehet mást gondolnék, nem tudom.

    De ne haragudj meg rám, te kérted a véleményét mindenkinek... :P (nem akartalak megbántani)
    Sok sikert
    pápá

    VálaszTörlés
  70. Szia!
    Nekem is nagyon tetszik ez a pár részlet, szívesen elolvasnám elejétől a végéig;) :)
    Amiatt pedig ne aggódj, hogy elcsépelt-e a téma vagy sem, egy alapsztorit sokféleképpen fel lehet dolgozni, a siker csak azon múlik, hogyan írod meg, és mennyivel tudsz többet nyújtani, mint mások.
    Mindenesetre én sok sikert kívánok!
    Pusza
    Chi

    VálaszTörlés
  71. szia Spirit:)

    nekem is nagyon tetszik a történet, és remélem tudod hogy nagyon sokan melletted állnak, köztük énis ...persze csak lelkileg tudok veled lenni, de küldöm a pozitív hullámokat! ha lesz valami pozitív változás a kiadással vagy bármi fejlemény, feltétlenül írd le!!!
    ja és a múlt árnyaira visszakanyarodva megkockáztatom, hogy vagy olyan jó mint Meyer!!!

    puszi: Solei

    VálaszTörlés
  72. Szia!

    Nagyon kedvelem a stílusodat és szerintem ez is egy nagyon jó történet lehet =)

    Sikerült így 5 perc alatt is beleélnem magam =)

    Viszont, lenne egy megjegyzésem, ha nem haragszol. Szerintem nem túl szerencsés az, hogy ilyen külföldi neveket használsz. Persze,lehet, hogy a magyar nevek tényleg pocsékul hangzanának, csak tudod furcsa, hogy ilyen szépen megírod és mégis picit idegenek a nevek.

    Persze nem tudom,hogy hogyan vezetted be ezt az egészet. Lehet, hogy azt egészben felolvasva fel se tűnne, hogy furcsa.

    Gondolom, hogy nyomós okod van az egészre, ha nem titok, akkor várom a válaszod! =)

    Remélem, hogy nem szomorítottalak el!
    éééés
    Imádom Bella Blacket! =)
    Annyira jó lentt volna, ha így történt volna minden, nekem tényleg jobban tetszik. Sokkal de sokkal =)

    Kár, hogy ez nem kerülhet megfilmesítésre a történeted! =(

    Tovább ilyen munkát és kitartást neked!

    Üdv.: pampamm

    VálaszTörlés
  73. Viki: Nagyon örülök, hogy ennyire tetszik neked, ahogyan írok. :) Köszönöm a bizalmat, remélem, hogy ha egyszer az Árnyékvilág megjelenik, azzal sem okozok csalódást. :)

    V17: Nagyon-nagyon köszönöm neked a lelkes támogatást! :)
    A találkozó már megfordult a fejemben, Szandival össze szeretnénk hozni egyet nyáron, vizsgaidőszak után. :) Sajnos, Pécsett lesz, mivel nincs lehetőségem utazni, de ha van kedve bárkinek jönni, akár több napra is, megszervezem az egészet, és ígérem, hogy klasszabbnál klasszabb Twilightos programok lesznek. Na meg persze, jó társaság. :)
    Azt nem mondom, hogy a belépő az egyik szereplő bőrébe bújás lesz, mert sajna, egyikre sem hasonlítok még egy hajszálnyit sem, de akinek van kedve, az akár, be is öltözhet. :) Mókás lenne. :)
    Tényleg köszönök mindent! :)

    Alinka: Nagyon szépen köszönöm. :) Főleg, hogy azt írtad, hogy Edwardtól és Isabellától függetlenül is tetszene, amit írok. :) Pussz neked is. :)

    Nessie: A blogodat meg fogom nézni, ígérem. :) Sajnos, most elég sok dolgom van. :-/ Tudod, vizsgaidőszak. :P De amint lesz egy kis szabadidőm, elolvaslak. :) Köszönöm a türelmedet. :)

    Kame: Drukkolok neked, hogy így legyen. :)

    Eszti: Nagyon szépen köszönöm a dicséretet és a bíztatást. :) Örülök, hogy ennyire megfogott A múlt árnyai és hogy a saját könyvem is tetszik annyira, hogy megvennéd. :) Pussz :)

    Syro: Köszönöm szépen. :) Én is a fél karom odaadnám, ha úgy tudnék írni, mint néhány író. :D Köszönöm a linket is, és hogy próbálsz te is segíteni nekem. :)

    Zsuzsi: Örülök, hogy tetszettek a részletek. :) Remélem, hogy ha egyszer elolvasod az egész történetet, az is tetszeni fog. Én igyekszem, hogy élvezhető regényt írjak. :) Köszönöm. :)

    Nyúl: Köszi. :)

    Drusilla: Örülök, hogy az összefoglaló és a részletek meggyőztek. :) Igyekszem nem csalódást okozni. :)

    Blanka: Nem, a történetben nem lesznek mitikus dolgok. Ez csak egy szókép volt. :) Igazából, kicsit unalmasnak találom, hogy mikor a Harry Potter imádat előkerült, akkor mindenki varázslós meg boszorkányos utánzatokat kezdett írni, és ezeket akarták rásózni az emberekre, most meg, hogy a Twilight van soron, a vámpírok bukkantak elő. Vannak olyan könyvek, amik kiemelkedően jók persze, ezekben a témákban is, de egy csomó selejtes másolat is akad, amivel csak a kiadók akarták lehúzni a rajongókat. Nem szeretem, ha valaki kihasználja az embereket, főleg, ha azok valószínűleg fiatal tinédzserek főleg, akik épp rajonganak valamiért. Szóval, úgy döntöttem, hogy én egy olyan történetet írok, ami a valódi világban játszódik, mindenféle varázslat, nem létező lények és egyéb fantasy dolgok nélkül. De azt megígérhetem, hogy legalább olyan izgalmasra igyekszem megírni a regényt, mintha lenne benne valami varázslat. :)
    Adam nem szenved túl sokat. Vagyis, nem túl boldog, de nem zuhan magába, nem sajnáltatja magát, hanem keresi a boldogságát. :) Nem olyan átlagos sztár lesz, aki belövi vagy agyonpiálja magát, mert milyen pocsék az élete. Nem írok ilyen sablonokat, nyugi. :D
    Szóval, igyekszem sablon és utánzásmentesen igényes regényt írni. Nem tudom, mennyire sikerül, de tényleg igyekszem. :)
    Hihi, ha egyszer tényleg megfilmesítik, várlak a válogatáson. :D

    Lorí: Örülök, hogy érdekel. Mindenképpen szólni fogok. Köszönöm. :)

    Csuti: Köszönöm. :) Remélem, hogy sikerül kiadni, és akkor megteheted. :)

    Névtelen 1.: Örülök, hogy kiadásra érdemesnek tartod. :) Köszi. :)

    Dorothea: Klassz, hogy sikerült felkeltenem a kíváncsiságodat! :) Nagyon köszönöm! :) Puszi neked is! :)

    Anita: Nagyon köszönöm a dicséretet. :) Jól esik, hogy jó írónak tartotok. :)

    A*lice: Hát, figyelj… A Rómeó és Júlia történetét is vagy ezerszer feldolgozták már Shakespeare előtt és után is, és mégis lehet még új és érdekes verziót találni. Szerintem, minden attól függ, hogyan írja meg az ember a történetet. :) Egyébként, ha úgy is tűnik, Adam és Camilla egyáltalán nem olyan, amilyennek leírtad őket. :D Adam nem hord álarcot, és nem tartja szerencsétlennek sem magát. Egyszerűen az a világ, amiben él, nem az ő stílusa. Ettől ő még nem szörnyen boldogtalan, egyszerűen csak keresi azt, ami boldoggá teheti. Nem az az önsajnáló sztár típus. Camilla pedig egyáltalán nem különc és vadóc. A vadócság áll a legtávolabb tőle. :) Ő csak egy átlagos lány. :) Viszont a karaktereik nagyon összetettek. Ezekből a kis részletekből ez nem derülhet ki, de esküszöm, hogy nem klisékarakterek. Legalább is, én nagyon igyekeztem kerülni azokat a vonásokat, amik klisévé tehetik őket. :)

    Névtelen 2.: Egyáltalán nem haragszom. Ha nem olvastad még egy írásomat sem, tényleg nem tudhatod ezekből a részletekből, hogy milyen a stílusom. Sajnos, lehetetlenség úgy részletet választani, hogy a.) ne áruljak el túl sokat, b.) érthető legyen az alapsztori, c.) mindenki figyelmét felkeltse. :) Ha majd olvasol tőlem néhány írást, vagy esetleg kiadják a könyvemet és a barátnőd rávesz, hogy olvasd el, akkor remélem, hogy tetszeni fog a stílusom és a történeteim. :) Az alapszoriról írt véleményedre csak azt tudom mondani, amit A*lice-nek is fentebb. :) Köszönöm, hogy írtál. :) Azt meg még inkább, hogy őszintén el merted mondani, hogy nem tetszik a részletek alapján. :)

    Chi: Én is pont ugyanígy gondolom. Nem a téma a lényeg, hanem hogy melyik író hogyan dolgozza fel. :) Én igyekszem egyedi és élvezhető módon. :) Köszönöm szépen! :)

    Solei: Igen, tudom, hogy milyen sokan mellettem álltok, és érzem a szereteteteket. :) Nagyon sok erőt adtok nekem, nem is gondolnátok, hogy mennyit. :) Egy-egy kedves szó olyan, mintha simogatnátok a lelkemet. Márpedig az én szeretet- és önbizalomhiányommal ez a lehető legnagyobb dolog, amit kaphatok és amire vágyhatok. :) Köszönöm nektek! :)
    Mindenképpen írok majd, ha tudok valamit a kiadásról. :)
    És Meyer közelében sem vagyok, de jól esik, hogy így látod. :)

    Pampamm: Örülök, hogy tetszik a stílusom, és hogy bele tudtad élni magad a történetembe a kis részletek alapján is. :) Hát, egyfelől a történet nem Magyarországon játszódik, szóval, az lenne a fura, ha magyar neveket kapnának a szereplők. A helyszín jelenleg Kanada, ugyanis ott forgatnak a színészek, Adam amúgy az USÁ-ban született. :) Meg hát, nem tudom, hogy vagy vele, de én főleg nem magyar regényeket olvasok, ahol a nevek alapból nem magyarok. Szóval, hozzá vagyok szokva a külföldi nevekhez, és számomra az lenne a furcsa, ha a szereplőimet Józsefnek vagy Máriának hívnák. :D Ne kérdezd miért ezeket a neveket írtam, csak ezek ugrottak be. :D Ha magyar nevet adnék a szereplőimnek, nem tudnám beleélni magam a történetbe. Tudom, hogy ez gáz, de gondold csak el, hogy mi lett volna, ha Edward, mondjuk József lett volna Meyer történetében. Máris nem hangzik olyan jól az egész… :D Szóval, külföldi helyszín, külföldi nevek. :) Remélem, mindenki megszokja őket, mert nekem tetszenek. Az Adam és Camilla név is a szívemhez nőtt, csak úgy, mint a szereplők maguk. :)
    Dehogy szomorítottál el! :D És örülök, hogy az én Isabellámat is szereted. :) Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál! :)

    VálaszTörlés
  74. nagyon jó ez a kis részlet!!! de nem raknál még fel belőle pár részt???mert nekem nagyon tetszik és szerintem nem vagyok egyedül... szal nagyon örülnék ha még raknál fel párat :D

    VálaszTörlés
  75. Sziaaaa! :)
    Na, én is idedugom végre a pofámat... :)
    Be kell valljam, nagyon pocsék olvasó vagyok. Egy jó ideje már olvaslak, és eddig egyetlen kritikát sem írtam... Sajnálom, a bocsánatodért esedezem! *térden csúszik* Na de akkor most jöhet a THE BIG KRITIKA!!! XD
    Szóval, először kezdeném a Múlt Árnyaival...:)
    Bevallom őszintén, eleinte nem kedveletem a történetet, hiszen én már úgy megszoktam az Edward-Bella párost. És ha már őszinték vagyunk, akkor el kell áruljam, hogy engem Isabella karaktere túlságosan Bellára emlékeztet... nem tehetek róla, de ezáltal párhuzamot vonok a két szereplő között. Nem bánnám például, ha Isabella kicsit határozottabb lenne. Úgy értem, Edward égre-földre bizonygatja, hogy ő az élete értelme, de Isabella nem meri elhinni... emberek, mi kellhet még? :)komolyan... De ettől függetlenül az írási stílusod megragadott, holott nekem Rosalie és Emmett a kedvenceim, ezért nem nagyon szoktam ficeket olvasni, lévén, hogy az ő szereplésükkel kevés jót találni. Nagyon-nagyon tehetséges író vagy, és higgy nekünk nyugodtan! Én ugyan fönn vagyok Merin, de a te írásaid mellett... majdnem levettem a történeteimet... :D Szóval tessék hinni nekünk, nem azért mondjuk, hogy csak fényezzünk, na! XD Kíváncsian várom a következő fejezetet!
    Aztán, itt van az Árnyékvilág...
    Na, ennek a története már sokkal jobban megfogott. Mikor megtaláltam a részleteket, épp itt volt a barátom... én meg úgy belefeledkeztem az olvasásba, hogy nem is fogtam fel, hogy beszél hozzám...XD szegénykém, azt hitte, valamitől sokkot kaptam... XD Az alaptörténet nagyon jó, a kidolgozás elsőosztályú, és ha még itt-ott finomítod a megfogalmazást, akkor semmi sem állhat közéd és a világhír közé... XD Ezt én mondom! Nagyon jó ötletnek tartom a filmet, és szerintem is bátran próbálkozz Andy-bácsinál, aztán ha nem jön össze, majd szóljatok, mikor lehet kampányolni Bocsiéknál... :D Jövök, akarom mondani, beszólok én is! XD Szóval nagyon ügyes vagy, és csak így tovább! Én tuti megveszem a könyvedet! Ezzel a történettel engem meggyőztél, a lábaid előtt heverek XD Higgy magadban, hiszen tudod, minden fejben dől el. :)
    Sok-sok sikert a további írásaidhoz, én hűséges olvasód (és most már ktirikaíród) maradok!
    Sok-sok puszi, egy újabb rajongótól:
    Ancsy

    VálaszTörlés
  76. Névtelen: Sajnálom, de egyelőre ebből ennyi. :D Ezeket is nehéz volt kiválasztani, mivel legszívesebben az egészet feltettem volna megmutatni. :D Csak ha egy kiadónál akarom kiadatni, nem örülnének neki, ha előre túl sokat mutatnék nektek... Bocsánat. :) Ígérem, igyekszem az írással és a kiadatással is, hogy minél hamarabb olvashassátok. ;)

    Ancsy: Köszi, hogy most írtál. :) Méghozzá milyen hosszú és szép kritikát. :)
    Isabella nem elég határozott? :D Hát, Bellához képest, róla lehetne mintázni a határozottság szobrát szerintem. :D És igen, hasonlít Bellára, de különbözik is tőle. Én nagyon másnak látom. :) Remélem, majd te is észreveszed a különbségeket is. :)
    Az írásaidat miattam le ne merd venni Merengőről! :D Simán lehet jobbat írni, mint amilyet én írok, szóval, hajrá, írj, írj, írj, és sose add fel! :)
    Örülök, hogy tetszik a saját regényem. :) És köszi, ha majd kampányolni kell a kiadatásom mellett valakinél, akkor szólok neked is. :D Igyekszem hinni magamban, és köszönöm a támogatást! :)
    Sok-sok puszi neked is! :)

    VálaszTörlés
  77. Szia!
    Hát engem megfogott,de nagyon is!Tetszik,beleképzeltem magam Camilla szemszögébe,nagyon jó!Remélem,hogy minél előbb ki tudod adni!Én biztosan megveszem,mert nagyon tetszik!
    További sikeres munkát kívánok!:)

    VálaszTörlés
  78. Szia! Ennek a könyvnek az én polcomon is ott kell majd virítania... érzem a zsigereimben, hogy ez egy nagyon nagyon jó könyv lesz:) Hajrá-hajrá:) Úgy elmennék a találkozóra pécsre, meg is lenne rá a lehetőségem, a busz vagy a vonat szinte ingyen lenne, csak az a probléma, h melóznom kell...:(:( De lélekben ott leszek veletek:) Jó szórakozást! Sok pussz:)

    VálaszTörlés
  79. Szia ! Hát csak ismételni tudom az összes előttem szólót. Tényleg nagyon jó ez a történet, teljesen felcsigáztál. Remélem sikerül kiadatnod. Ha mégsem, akkor azért remélem gondolsz arra, hogy valahogy közzé tedd, mert ez után az ajánló után az nem lehet, hogy nem tudjuk elolvasni végig!? Bízom benne, hogy mindenképpen közkincsé fogod tenni. Szerintem az írói pályán van a helyed. És én is Robot képzeltem a helyébe, nagyon illik rá ez a történet. Csak így tovább.
    Krisztina

    VálaszTörlés
  80. szia, nekem is tetszik ez a kis bepillantás, bár mondjuk én nem tenném bele az előszóba hogy pattinsonról mintáztad a szereplőt... azt majd max az interjúkban elmeséled... gondolj bele, meyer sem írta a könyv hátuljára hogy álmodott... m

    VálaszTörlés
  81. Hali!
    Először bizalmatlan vtam, mondván, h nem Twilight... Úgyh egészen mostanáig el sem olvastam a részleteket... Nagyon röstellem magam...
    De most, h nem tudtam magammal mit kezdeni, és elolvastam... hát... íme, a véleményem:
    HOGY MERÉSZELED AZT ÁLLÍTANI, H AZÉRT UTASÍTJÁK MAJD VISSZA A KÖNYVEDET, MERT NEM ELÉG JÓ? Ha vmiért visszautasíthatják (amit erőssssssen kétlek), az az, h nem normálisak.

    Remélem, nem bántottalak meg egy kis kiabálással... :-)
    Szóval:
    Ezek alapján, amiket fölraktál, naggyon megtetszett, nem utólsó sorban azért, mert te

    Nekem nem Rob ugrik be, amikor Adam kerül képbe, dehát, nem vunk egyformák.

    És mégegyszer bocsi, h csak most olvastam el... *rendkívül szégyenkezik*

    És természetesen nagyon szeretünk itt mindannyian (aki másképp gondolja, szóljon), szóval, sok önbizalmat és kitartást!

    Pusz

    VálaszTörlés
  82. upsz, lemaradt:
    "nem utólsó sorban azért, mert te"... írtad.
    pusz

    VálaszTörlés
  83. Szia!
    Eddig nem írtam, de rendszeresen olvasom a fanfictionodet. Az egyetlen twilightos történet, ami igazán tetszik nekem. Minden van benne, nem csak romantika, hanem akció, titkok, amik nem derülnek ki rögtön két fejezet után. És az írási stílusod is egészen megragadó.
    De ez a történet, a sajátod még jobban megfogott. Általában fantasykért vagyok oda és science-fictionokért. Az olyan történetekbe nem tudom beleélni magam, ami a valóságon alapul, mivel a legtöbb már felnőttekről szól, az életükről, ahogy dolgoznak és stb. És mivel én még csak tizenhét vagyok nem nagyon tudom átérezni ezeket a dolgokat.
    De a részletek alapján, amit itt mutattál nemcsak elolvasnám, de szerintem meg is venném a könyvet, ha kiadnák.Könyvek terén igen finnyás vagyok, de ha találok egy jó történetet, nem tudom abbahagyni az olvasást, amíg nem végzek a könyvvel. És ez a történet pont olyannak tűnik, amit nem tudnák letenni. Sok sikert hozzá! Remélem nemsokára kinn lesz a könyvesboltok polcain.
    egy csöndes rajongó

    VálaszTörlés
  84. Húhh ez FANTASZTIKUS volt:)
    Annyira kíváncsi lennék, hogy mi lesz ebből:)

    VálaszTörlés
  85. Röviden, és nagyon-nagyon tömören annyi a véleményem, hogy szívesen elolvasnám, mert a részletek alapján iszonyat jó.:) Egyszerűen nagyszerű.:D

    VálaszTörlés
  86. azt hittem hogy újabb részeket tettél ki...
    de azért jó volt még egyszer olvasni.. nekem nagyon tetszett

    VálaszTörlés
  87. Még jó, hogy több mint egy éve írtad, így van rá esélyem, hogy most már hamarosan teljes terjedelmében olvashassam.
    Előzmény.
    Kb. 1 hónapja a barátnőm lánya (24) ,látva rosszkedvemet a kezembe nyomta Stephenie Meyer három kötetét.Hamar kiolvastam, és érdekelt a folytatás, hát elkezdtem keresgélni a neten 4.-ik részt. Így találtam 1-2 Twilight történetet, különböző oldalakon. A legtöbb csapnivaló volt,vagy jobb esetben középszerű.
    Már éppen feladtam a további e témában való keresgélést, mikor beleolvasta a Jelen boldogsága egyik fejezetébe. Tetszett a nyelvezete, kíváncsi lettem. Egy hét alatt mindent elolvastam, amit felleltem írást tőled.
    Hidd el nem könnyű engem elkápráztatni, mivel életem folyamán (57) rengeteg könyvet olvastam. Kedvenceim között van Duncan Shelley A leszboszi cápa,vagy Ken Follett Katedrális című könyve.Ezt csak azért írtam le, hogy lásd nem csak a könnyed hangvételű írásokat szeretem.Bocsánat egy kicsit megint bőbeszédű lettem. Igazából csak azt szerettem volna elmondani, hogy nagyon jók az írásaid. Biztos vagyok benne, hogy nem hagyod abba, mert érzem az elszántságod,aminek örülök. Kevés kortárs író művét tudtam elolvasni,zavaró, fantáziátlan történeteik miatt. Tudom Te még nem vagy író, csak írópalánta, de én érzem, hogy az leszel. Ehhez kívánok Neked nagyon sok sikert és kitartást.Nagyon jók a saját írásaid.
    Ui.
    Tudom, hogy más fontos dolgod is van, hisz tanulsz és tanítasz is, de akkor is nagyon várom bármelyik írásod folytatását.

    Sok sikert.
    Szkalkáné Ölvedi Róza

    VálaszTörlés
  88. Bár már mióta felkerült ide ez a bejegyzés, azóta tudni lehet, hogy ki is fogják adni, de azért remélem örülsz, ha leírom, hogy ez az írásod is nagyon jónak ígérkezik. Teljesen más világ, mint az Twilight, de nagyon sok jót ígér. Már be is indult a fantáziám. Ja és még annyi, hogy én Rob-ot Edwarddal nem annyira tudom azonosítani, de itt pl. teljesen őt látom magam előtt Adamként! Szóval nagy kalappal! Remélem ha már megvettem a könyvet, majd sikerül aláíratnom Veled a nagy távolság ellenére is! :)

    VálaszTörlés
  89. Szia Spirit!
    Nagyon kíváncsi vagyok a könyvedre,tetszik a publikált részlet,bár nem tudom hogy fogok hozzá jutni,remélem valaki ki tudja majd postázni nekem (külföldre).Szeretem a többi ficed is,nálam teljes a katarzis olvasás közben,nagyon élvezem az írásaidat,néha átolvasom az egész éjszakát is!Csak így tovább,az alvást majd pótolom.:-))
    Sok sikert!
    Üdv,
    Eleonor

    VálaszTörlés
  90. Szia. Szerintem nagyon jó :) Sok sikert neked, hogy kiadják a könyvedet, én biztosan elolvasom. :) És képzeld, hasonló cipőben járok mint te. Éppen egy regényt írok. Szeretném kiadatni. Esetleg, ha tudsz pár instrukciót adni a kiadóval, valamint a kiadással kapcsolatban, azt nagyon megköszönöm. :) email címem: klyna@citromail.hu
    Ha nincs időd, vagy kedved természetesen azt is megértem. További sok sikert.
    Puszi, Dawn.

    VálaszTörlés