.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. május 23., szombat

1. ajándék: Mini képregény

Ezeket is én alkottam, jó szórakozást hozzájuk. :)

Bella: Még jó, hogy én kerültem felülre, így nem nyomnak össze.
Edward: Nem értem, mi a jó a kicsi a rakás játékban…
Idegen pasi: A fenébe, legalább Bella került volna fölém. Hé, ajánlom, hogy ez a kulcsa legyen!Bella: Ah, szívem, tudom, hogy szereted az extrém helyeket, de az osztályteremben mások előtt?Edward: Értem én, hogy 300 év után unalmas már a sima szex, de hogy ilyen pozíciókat találjon ki, és még segítő kezeket is hívjon…

Edward: Hihetetlen! Nem elég, hogy az a blöki el akarja csábítani életem szerelmét, még a bolhákat is átadja.James: Attól még, hogy Bellának nem sikerült, én még képes lehetek a spárgára! Akkor sem adom fel!12 megjegyzés:

 1. ezek nagyon jók... meg azok is teccettek amik az aloldaladon vannak :)

  ...Sztike...

  VálaszTörlés
 2. Hát ez nagyon aranyos! köszönöm!
  Puszi!
  Truska

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jók ezek a képregények. :D :D
  Polett

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jók,főleg a James+spárga.:)

  VálaszTörlés
 5. Hű tényleg nagyon jól kitaláltad, nagyon jó lett!!! :) :)
  Kitti

  VálaszTörlés
 6. lol, jók lettek, köszike:)
  Chi

  VálaszTörlés
 7. én meg hídba megyek le annyir ajó lett a képregény :) a régieket is tök szívesen olvagatom.. a 2. kép az vmi kivágott jelenet?
  Köszi
  Kimi.

  VálaszTörlés
 8. Mindenkinek nagyon köszönöm, örülök, ha tetszett nektek. :)
  Kimi: Igen, a 2. kivágott jelenet. Mikor Edward és Bella először vannak biosz órán, akkor Edward a Midnight Sun szerint, elképzeli, hogyan ölné meg Bellát. És ezt a képzelgést leforgatták, csak aztán kivágták a filmből. :)

  VálaszTörlés
 9. Nagyon állat. Ügyes vagy, szép munka. Ha már a kivágott jelenetről van szó. Lehet hülye kérdés, na de mégis, hogy kell videóból kivágni részletet? (Windows movie maker? Vagy más?)

  VálaszTörlés
 10. Fogalmam sincs. :D A neten, google-ban találtam ezt a kivágott képet. :) Én nem értek az ilyesmihez... :) Csak keresgéltem pár képet, és ami megihletett, ahhoz írtam vicces szöveget. :)

  VálaszTörlés
 11. könnyezem a röhögéstől, komolyan... Eddig aszittem, csak nekem jutnak eszembe képekről ilyen baromságok, de ezek után egy kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül. Te jó isten! Majd még írok, ha észhez tértem...

  VálaszTörlés