.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. január 6., szerda

Köszönöm

Sajnos, még nem volt időm új fejezetet írni, viszont, most nézegettem a látogatottsági adatokat az oldalon, és megdöntöttetek egy csomó rekordot, amiért szeretnék nektek köszönetet mondani. :)

Először is, az oldal fennállása óta, most először sikerült átlépni a 2000-es napi látogatottsági álomhatárt. :D 2010. január 3-án ugyanis, 2008 látogatás volt az oldalon. :)

Ezen kívül, most már több, mint egy hónapja nem volt olyan nap, amikor 1000 alatt lett volna a látogatások száma. 2009. december 5. és 2010. január 6. között a napi látogatások száma mindig 1000 felett volt (általában 1200-1700 között).

Ha minden jól megy, akkor nem sokára az oldalon köszönthetjük a 40000. olvasót is, ugyanis, jelen pillanatban 38291 olvasó jár az oldalra. :)

Ezen kívül, most már 47 országból van látogatónk, és elmondhatom, hogy minden kontinensről olvasnak, kivéve az Északi- és a Déli-sarkot, de onnan lehet, hogy csak azért nem, mert a pingvinek még nem kérték, hogy kössék be hozzájuk is a netet. :D Vagy Cullenék mégis odaköltöztek, és már megették az összes pingvint. :D

Szóval, köszönöm, köszönöm, köszönöm. :) Szeretlek titeket! :)

112 megjegyzés:

  1. Szia!
    Én továbbra is az olvasód leszek, akármi történjék! És ha így haladsz a ficeddel és az oldallal, akkor határ a csillagos univerzum... :D

    VálaszTörlés
  2. Szia! Én nagyon örülök neked! :D Gratulálok! Én is tuti rendszeres olvasód maradok, ez nem is kérdés. :) De kérdezhetek valamit? Honnan tudod ilyen pontosan az adatokat?

    VálaszTörlés
  3. Szandi párja számítástechnikával foglalkozik (mármint, ez a munkája), és feltett egy csúcsszuper számlálót az oldalra, ami mutatja, hogy hány látogató volt az oldalon, hányszor néztétek meg egy nap az oldalt, melyik fejezetet olvastátok a legtöbbször, honnan olvastok (országra és városra lebontva), milyen netet használtok, honnan jöttetek az oldalra, ha a google-ban találtátok az oldalt, akkor milyen keresőszóval találtatok rá, és még egy csomó mindent mér. :D Már szinte csak a neveteket nem tudja a program. :D Szóval, nagyon csúcs az egész. :D

    VálaszTörlés
  4. Mi is szeretünk! :)
    Szegény pingvinek... Nehogy kihaljanak!:D:D


    Másik Zsani

    VálaszTörlés
  5. Váo! Milyen kémrendszered van.:)))) Nem tudtam hogy van ilyen. Már nagyon várom az új fejit. Léccciiiiii....
    LAura

    VálaszTörlés
  6. Nagyon örülök neked és gartulálok!
    Szerintem nagyon sok ember álmát és vágyait valósítottad meg egy karakter által és ezt köszönjük neked. Fantasztikusak az írásaid és mindannyian nagyon várjuk a folytatást....

    (Csak egy kérdés: Melyik volt a legtöbb ember által olvasott fejezet?)

    Puszi: B.J.

    VálaszTörlés
  7. Magadnak köszönj mindent, Spirit! Nagyon ügyesen szervezed a karriered, mint ahogy a számok is bizonyítják. Csak gratulálni tudok!

    VálaszTörlés
  8. Mi köszönjük neked, drága Spirit!!! De azért ez tényleg nagyon csúcs statisztika húú, gratula!!
    Nóri

    VálaszTörlés
  9. ez tök jó...és ezt csakis magadnak köszönheted (főként....meg Szandinak...bár nem toom XD) szóval naon grat :D am én 5 olvasót hoztam :B
    pussz Heni

    VálaszTörlés
  10. zsííííííír :D

    VálaszTörlés
  11. Én is nagy Twilight rajongó vagyok. Nekem nővérem mutatta ezt az oldalt, és röviden el is mondta a lényegét. Kicsit félve kezdtem el olvasni, tartottam tőle, hogy illúzió romboló lesz. Aztán annyira jól írtál hogy letenni sem bírtam 2 nap alatt elolvastam az egészet és most türelmetlenül várom a folytatást!!! Nekem nagyon tetszik maga a történet is és ahogy írsz!!!! Kiváncsi lennék ez a történet hogyan nézne kin filmen, én tuti megnézném. Mindenesetre várom a folytatását a történetednek, kiváncsi vagyok, hogy ebből mit hozol ki, bár az eddigieket olvasva nem hinném, hogy csalódni fogok. Egy hű olvasód.

    VálaszTörlés
  12. Spirit, te vagy a legjobb!
    Mi köszönjük.
    A pingvines sorért pedig külön köszönet a részemről. 5 perc totális nevetőrohamot eredményeztél.

    Puss
    Gitka

    VálaszTörlés
  13. Szija!!!! Nagyon tetszik a ficed,szinte csak ezt olvasom.Grat. A történet nagyon jó. :D Így tovább. Én most nyitottam egy blogot ha van kedved és időd megnézheted: http://twilight-forever-lyly.blogspot.com
    Pux:Lyly

    VálaszTörlés
  14. Szia!
    Gratulálok!
    Tök jó hogy ilyen sikeres vagy!
    De nem is csoda hisz ök jó író vagy!
    Csak enyit akartam.
    Puszika

    VálaszTörlés
  15. Szia!
    Annyira imádom az oldaladat.:) Mit szólnál egy linkcseréhez? www.nickyy27.blogspot.com
    Mikor lesz új feji?

    VálaszTörlés
  16. Ó, drága íróistennő Spiritünk! Te is hallgass meg minket, vagy legalábbis miután olvastál minket adj valami jelet szófüzéreid után epekedő olvasóidnak!

    Mikor lesz új fejezet? Lassan eltelik egy hét és mindenki kocsányokon lógó szemekkel bámulja napjában többször is az oldalt, hogy van e valami új...

    Kíváncsian várom, hogy mit mond Isa Edwardnak a helyzetről és mennyit árul el az érzéseiből, ill. a gyermek utánni vágyából? Mármint amit még nem tud erről Ed más - pl. Rosalie - gondolataiból. Továbbá mi jár Edward gondolataiban a tünetekkel, a vizsgálatokkal és az eredményeikkel kapcsolatban?

    Szánj meg minket valamiféle reménykeltő információval! Magukat most oly kielégítetlennek érző, ficed függőségétől szenvedő halandókat!

    Na befejeztem a csöpögést!

    Remélem sikerült leküzdened a bacijaidat/vírusaidat és reményeidnek megfelelően haladsz a vizsgáiddal, amikhez kedvenc piros kalapom térfogatának megfelelő speciális anyagmennyiség töbszörösét kívánom!
    Továbbá azt is remélem, hogy jól haladsz kiadandó gyermeked nevelgetésével is!

    Csóközön mindenkinek!

    VálaszTörlés
  17. Szia,
    Mikor véletlenül rátaláltam az oldaladra, és bele bele olvastam az első fejezetbe nem gondoltam még, hogy ennyire rabul ejt majd a történet és az írásod... Valami hihetetlen módon építetted fel az egész eddigi storyt aminek következtében sikerült három nap alatt elolvasnom az összes fejezetet, bevallom, néha lopva még a munkahelyemen is feljöttem,:) hogy az előző este befejezett fejezet izgalamit folytatni tudjam.

    Szóval nem véletlen, hogy ennyi rajongód van!!!
    Nagyon nagy gratula neked!!!!!

    És epekedve várom a folytatást!

    Üdv,
    Gabesz

    VálaszTörlés
  18. Köszönöm mindenkinek, és higgyétek el, ez a ti érdemetek is. Nélkületek semmi lennék. :) Egy író csak az olvasói által ér valamit szerintem. :)

    A folytatást csak hétfőre vagy keddre tudom ígérni, mert hétfő reggel lesz egy komolyabb vizsgám, amire még holnap is tanulnom kell. :-/ Szóval, még 1-2 nap türelmet kérnék. Köszönöm szépen! :)

    VálaszTörlés
  19. Milyen volt a tali??? Én is nagyon szívesen mentem volna... de Pécsig nem nagyon engedtek :-S

    VálaszTörlés
  20. Szia nagyon joó elolvastam végig tetszik:)

    VálaszTörlés
  21. Szia, most először írok, mivel most értelek be. :)
    Iszonyat jó a történet, már-már azt érzem, hogy jobb, mint az eredeti. Hiszen te sokkal érzelmesebben, szebben leírod, mint Meyer. (persze ő sem rossz, de te jobb vagy!) Igazából két,- maximum három - kérdésem lenne hozzád, ha nem gond. :]
    Először is a könyvedet (vagy könyveidet) hol lehet beszerezni? Arról szól(nak), amiket itt leírsz, igaz?
    Honnan szedted ezeket a képeket? (farkasok) Nekem nagyon bejönnek. :D Gondolom google, de azon belül? *.*
    Előre is köszönöm a válaszokat. :$

    Puszi, Cinti.

    VálaszTörlés
  22. engem is érdekel hogy miylen volt a tali...sajna Debrecenből Pécsre nem tudtam elugrani, de a beszámolót szívesen olvasom:):)
    puszi!

    VálaszTörlés
  23. Kedves P.Andi!

    Alegközelebbi talira összebeszélhetnénk és mehetnénk együtt, mivel én is debreceni vagyok és társaságban mégiscsak kibírhatóbb lenne utazni 6-8 órát!
    Puszi: Isabellaateara

    VálaszTörlés
  24. jó terv:)és ha lesz pénz, akkor oké::)
    És bevonhatjuk A.Katit is:):):)

    VálaszTörlés
  25. Lesz ma friss?:))) -hétfő van:O:P tudom, h kedd is lehetséges, de inkább ma:D vagyis mi arra szavazunk:D:D

    VálaszTörlés
  26. Én is nagyon várom már a folytatást.

    VálaszTörlés
  27. Nagyon remnénykedek, hogy még ma 10-ig lesz friss, bár szerintem ez nem fog megtörténni.
    Spirit, annyira jó lenne egy kis üzenőfal az oldalra. Mikor várjuk a fejezeteket, jókat lehetne beszélgetni, meg stb.
    Gondold meg kérlek!

    Pussz
    Gitka

    VálaszTörlés
  28. Szia!

    Én is nagyon várom már a fejezetet. de nem hiszem, hogy ez még ma 10 ig várható. :(
    Nem tervezed, hogy lesz az oldalon üzenőfal?
    Gondold meg!
    Pussz
    Gitka

    VálaszTörlés
  29. Ma este lesz friss, ha addig meg nem pusztulok. :-/ Kissé visszaestem, és olyan, mintha lenyeltem volna egy reszelőt, valamint, a tüdőm ki akar szakadni köhögés közben. :D De azért rendületlenül írok. :D

    Üzenőfal direkt nincs. :D Magamat, mint olvasót ismerve, tuti, hogy akkor oda írna egy csomó emberke véleményt a fejezetekről is, amit nem szeretnék, mert úgy nem maradandó a hsz. :D

    Viszont, erre a célra hoztam létre az oldal fórumát, ahol simán beszélgethettek bármikor a fejezetekről, vagy bármi másról is. :) Attól még, hogy nekem nincs túl sok időm fórumozni, ti még dumcsizhattok ott, és mikor ráérek, akkor bekukkantok én is. :)

    VálaszTörlés
  30. mikor jön az új fejezet??

    VálaszTörlés
  31. Úgy várom már az új fejezetet.
    Nagyon nagy lázban égek xD

    VálaszTörlés
  32. Csak így tovább,én lelkes olvasód leszek mindig:D:Dkül mikor jön az új fejezet?
    már alig bírom ki ép ésszel:D:D

    VálaszTörlés
  33. Spirit, a nép fejezetért könyörög...

    VálaszTörlés
  34. Ááá én is nagyon várom már*-*
    Sajnos én pont tanulok, ugyhogy csak az új fejezet éltet:D
    Remélem nemsokára felkerül:P

    Amúgy nekem is tetszene az üzenőfal.:) De amúgy igaza van Spiritnek.:D

    Ugyhogy aki szeretne velem megismerkedni... írjon itt és én majd vhogy eljuttatom az msn címem, hiszen rossz emberek nem lehettek, ha szeretitek a Twilight-ot és Spiritet;D

    Puszi mindenkinek.:)

    VálaszTörlés
  35. Kezdödik a percenkénti kattingatás hogy van e már uj fejezet!
    Flohh ha van kedveddumálni akkor az msn cimem
    jas.abel@hotmail.com.
    Spirit sajnálom hogy visszaestél, gyógyulj meg hamar!
    Hogy sikerüt a vizsgád?

    VálaszTörlés
  36. Gyógyulást, Spirit!
    Csatlakozom a percenként oldal-frissítgetőkhöz... ;) Holnap föciből meg matekól is témazárót írok, úgyhogy ígyis-úgyis fent leszek egy darabig... :D

    VálaszTörlés
  37. Kész a fejezet. :) Most már csak Szandit várom... Nem tudom, mikor jön fel msn-re, de remélem, hogy hamar. Amint elolvasta, és rábólintott, felteszem a fejezetet. Addig meg megpróbálok nem meghalni. Nem hiszem el, hogy nem tudok már végre kilábalni ebből a hülye influenzából. Már azt hittem, hogy vége, erre ma reggel megint úgy ébredtem, mint akit agyonvertek és háromszor elgázoltak oda-vissza úthengerrel. :-/ Nem vagyok egy beteges típus, évente 1, max 2x leszek csak beteg, de akkor nagyon. :-/
    És a másik legjobb barátnőmmel taliztam volna ma, aki amúgy Pesten lakik, és csak nagyon ritkán jön le Pécsre, és le kellett mondanom. :( Pedig már úgy vártam, hogy találkozhassak vele. :(
    Bocsi, hogy itt rinyálok nektek, csak valakinek muszáj. :D

    VálaszTörlés
  38. Hihi, mondjad nyugodtan^^
    Nekem is két napja semmi bajom sem volt, de tegnap reggel úgy kelltem, hogy egy megve megirigyelhette voln a hangom. Szörnyen berekettem. Komolyan, nagyon durva a hangom.:D
    De én is bonyi, hogy itt panaszkodok:$

    UI.: Remélem Szandi hamar feljön msn-re^^

    Puszi.

    VálaszTörlés
  39. Jobbulást Spirit!
    Énis percenként frissítek.:D
    Úgylátszik énis megbetegedtem úgyhogy elég rosszul vagyok.:/
    De az új fejezettől biztosan jobban leszek.:)
    Úgyhogy már nagyon várom és szerintem nem vagyok ezzel egyedül!!:D
    Fanni.

    VálaszTörlés
  40. Nyugodtan panaszkodj. :D A magam bőrén tapasztalom, hogy a panaszkodás is segít egy kicsit. :D
    Jobbulást neked is! Én is kicsit be vagyok rekedve, de leginkább a torokfájás zavar. Annyira fáj, hogy legszívesebben a falat kaparnám. Pedig már vettem be egy csomó gyógyszert, de nem segítenek. :-/ És ami bosszant, hogy tuti a torokfájás után megint jön majd a nátha is, amibe szintén bele tudok pusztulni, mert ha náthás vagyok, akkor behal az agyam, és még az írás sem megy úgy, ahogyan akarom. :-/
    Igazán lehetne már tavasz végre, hogy ez a nagy betegeskedés elmúljon mindenkinél.

    VálaszTörlés
  41. Rinyálhatsz nyugodtan... :)

    VálaszTörlés
  42. Betegek gyorsan meggyógyulni, gyorsabban mint én mert én már egy honapja küzködöm a náthával.
    Szegény Spirit mi itt nyavalygunk hogy hol a folytatás te meg szegény nagyon odavagy.
    de ez a Te hibád mert olyan jol irsz.
    Én is remélem hogy szandi hamar felmegy az msnre.

    VálaszTörlés
  43. Jobbulást Spirit! Én is beálltam a percenként frissítgetők sorába... :) Meg akkor már a panaszkodókéba is: a pénteki vállalatgazdaságtan vizsgámra kéne tanulnom, de annyira nincs most kedvem... vááá :S Nagyon várom az új fejit, hogy egy kis erőt adjon! Légyszi adj valami kis jelzést, hogy még kb. mennyi idő, Szandi olvassa-e már, vagy még várunk rá... vagy valamit, mert már nem bííírom :)

    VálaszTörlés
  44. torokfájás ellen: tantum verde pasztilla az garantáltan elviszi :D:P vagy ha nem akkor kék strepsils:D

    VálaszTörlés
  45. Jó estét Mindenkinek!

    Régebben én is könnyen megbetegedtem,sokat buszozok meg minden..aránylag sokat hiányoztam a suliból,mígnem anyukám megelégelte és elcibált a dokihoz...oltást kaptam,azóta még csak náthás sem voltam,pedig tavaly ilyenkor már 2,5 hetet hiányoztam:)

    Dena

    VálaszTörlés
  46. Nem baj, hogy várjátok a folytatást. :) Az egyetlen dolog, ami miatt még nem hagytam el magam, az, hogy írhatok nektek. És örülök, hogy ennyire tetszik, amit csinálok. Remélem, hogy így betegen sem fogok túl nagy csalódást okozni... :D Eléggé dekoncentrált vagyok... :D

    VálaszTörlés
  47. Jah, lehet, hogy nekem is kellett volna oltás... Csak mikor még nem voltam beteg, akkor nem volt elég pénzem az oltásra. Most, hogy lenne, mert karácsonyra kaptam valamennyit, már beteg vagyok, és az oltás így már nem használ. :-/ Szóval, ez van. :-/ Egyszer csak meggyógyulok már végleg...

    Köszi a gyógyszertippeket, megmondom majd anyunak, mert holnap megy a gyógyszertárba venni valamit, ami segíthet... :)

    Szólni fogok majd, ha Szandi megjött, és elkezd olvasni, de nem tudom még, hogy ez mikor lesz... De majd írok ide, ha már olvas. :)

    VálaszTörlés
  48. Drága Szandi olvashatná már..nem bírok most Anyeginen elmélkedniXDilyenkor olyan izgatott vagyok,nem bírok semmire se koncentrálni:)

    Dena

    VálaszTörlés
  49. Oh Spirit ha most itt vagy!

    Ha nem bánod ma én is létrehoztam egy blogot és kiraktam a tiédet is reklámozni. Gondolom nem bánod de azért kérlek bólints, rá és ha van egy kis időd majd pillants rá.

    Mégegyszer bocsi hogy csak utólag!
    Itt az elérhetőségem:http://charlotte90kiscsillag.blogspot.com/

    Nagyon várom már a fejit, és jobbulást!!!!!
    Gyógyulj meg minél előbb!

    Charlotte90

    VálaszTörlés
  50. Ja és a BLOGOMON vannak megfázásra nagyon jó tippek is, az most neked azt hiszem pont aktuális.
    Charlotte90

    VálaszTörlés
  51. Egyébként a fokhagyma is sokat segít, főleg mézzel! Apum ilyenkor azt szokta eszegetni, tutira nem a legfinomabb, de immunerősítő, az tuti! :)

    VálaszTörlés
  52. jah és amit még elfeljtettem az az hogy egyél fagyit:D de ez most komoly:P ha torok gyulladásod van, akkor ez lehűti:P nálam bevált; plusz lefagyasztja az agyadat, ha elég gyorsan eszel XD de az a jó ha pálcikás jégkrémet eszel mert az oda tudod nyomni a manduládhoz:P de a másik is beválik sztem:P plusz olcsóbb és finomabb, mint a gyógycukor:P

    VálaszTörlés
  53. remélem Szandi gyorsolvaso,, mert nagyon jo lenne már olvasni az uj fejezetet!

    VálaszTörlés
  54. Spirit... tett fel könyik... pls.
    Tuti, hogy tetszeni fog Szandínak... :D
    De már régóta várom...
    már fáj a popsim a sok tűkön üléstől...

    VálaszTörlés
  55. bakker... ma már nem bírok helyesen írni... xD

    VálaszTörlés
  56. Charlotte90: Amint lesz egy kis erőm hozzá, kiteszem a blogodat én is. :)

    Köszi a fokhagymás meg a fagyis tanácsot. Én most már mindent ki fogok próbálni, mert akár jó íze van, akár nem, a lényeg, hogy segítsen.

    Ha Szandi megjön, tuti a lehető leggyorsabban átolvassa majd, mert tudja, hogy várjátok. :)

    VálaszTörlés
  57. amúgy most jutott csak eszembe, hogy ha már úgyis mind itt várakozunk, mint valami rakás fanatikus XD akkor amíg várunk, nem rakod fel a másik történeted következő fejezetét? :D:D *irtószépennéz* ^.^ legalább addig sem unatkozunk:Pna?

    VálaszTörlés
  58. Bocsi, Hira... Szandi nélkül nem tehetem fel. Egyfelől, ez egy babona nálam. Nélküle tuti elrontanék valamit. :D Másfelől, szükségem van rá, hogy átolvassa, mert kellenek a tanácsai. Harmadfelől (van ilyen szó?), csak akkor lesz tökéletesen élvezhető a fejezet, ha Szandi és én összedolgozunk. Mi ketten vagyunk jók együtt. :)

    VálaszTörlés
  59. Feltenném a másik regényem új fejezetét, csak még nincs megírva. :D Ha akarjátok, van Piton/Dracós slash ficem, amit feltehetek olvasni... Az már befejezett. :)

    VálaszTörlés
  60. már nagyon- nagyon várom az új fejit:)
    Vivi

    VálaszTörlés
  61. Na akkor most egy ima Szandihoz hogy villámgyors legyen.

    VálaszTörlés
  62. csatlakozom :P
    Vivi

    VálaszTörlés
  63. témaváltás: milyen érzés, hogy egy kultúrális fővárosban laksz? túlspirázzák az egészet, vagy tényleg megérdemelte pécs ezt a címet? mert én őszintén szólva nem tartom egy felejthetetlen élménynek a város néhány részét...
    bocs de már tlleg nem tudok miről dumálni amíg megöl az unalom:$

    VálaszTörlés
  64. Spirit lenne hozzád 2 kérdésem,míg várakozunk,persze csak akkor,ha van kedved válaszolni. Szal..Régebben is kérdeztem már,de azt hiszem,h nem kaptam válasz...
    Jasper és Maria között az eredetiben volt vmi?
    És szerinted Nessienek és Jacobnak lehetne gyermeke?
    Tudom,nagyon rosszul időzítek,mondták már,de most vhogy eszembe jutottak és nagyon kíváncsi vagyok rá,h mit gondolsz erről.
    Dena

    VálaszTörlés
  65. Hira alias DORI már nekem is fáj a fenekem:$ :D
    De megéri, mert már írtózatosan kíváncsi vagyok Edward mondandójára.
    És ha már a gyógyíreknél tartunk, nekem Mebucain használ, vagyis jobb tőle^^

    Hajrá Szandi^^

    Ja amúgy tényleg tök jó, hogy így összegyűltünk:P

    VálaszTörlés
  66. a kulturális fővároshoz csak annyi hogy nagyon sok minden nem készült el aminek kellett volna, csak tudnám hol az a sok pénz amit erre szántak.
    én is itt lakom.

    VálaszTörlés
  67. Spirit, amíg várakozunk én szívesen elolvasom a HP ficedet is! Bár már talán kinőttem a HP-s korszakom (ha lehet ilyet :)), vagy csak most a Twilight jobban elvarázsol, azért azt is szívesen olvasgatnám! Főleg így várakozás helyett! :)
    Arról nem is beszélve, hogy az a Te írásod, szóval csak jó lehet!!! :)

    VálaszTörlés
  68. tényleg tök jó h így összegyűltünk :D
    Vivi

    VálaszTörlés
  69. Nekem volt egy tanárom, akinek a férje is dolgozott az EKF-en! Aztán kilépett, mivel a főnökeinek nem a megvalósítás volt fontos, hanem, hogy minél több pénzt tegyenek zsebre! :(
    Pécsnek egyébként nagyon szép történelme van, de milyen jövője...

    VálaszTörlés
  70. Hát, én szeretem Pécset, de nem látom extrán különlegesnek. Mondjuk, elég otthonülő típus vagyok, így nem feltétlenül használok ki minden lehetőséget, amit a város nyújthat. Meg azokhoz a dolgokhoz, amiket szívesen csinálnék, mint pl. a színházba járás, túl sok pénz kéne, ami nincs. A felújítások... Hát, van, ami tetszik, van, ami nagyon béna. :P És az a baj, hogy az emberek idióták, és ami fel van újítva, azt is órák alatt tönkre teszik. A házunktól nem messze is volt egy új szökőkút, amint felállították, rá pár napra, már szétverte valami idióta állat. Már bocsánat... De az ilyen tényleg az. :S

    Igen, én úgy gondolom, hogy volt valami Jasper és Maria között a múltban. De erről majd fogok írni egy novellát nem sokára, és abból kiderül, hogy mit is gondolok róluk pontosan. :)

    Nessie és Jacob... szerintem, lehet gyerekük. Egyfelől, a bevésődésnek ez az egyik alapja, másfelől, Nessie-nek vér csörgedezik az ereiben, dobog a szíve, meleg a bőre... Lehet, hogy egy idő után ő sem öregszik, de az nem jelenti azt, hogy nem is változik a teste egyáltalán. Pont, mint a farkasok esetében. :)

    VálaszTörlés
  71. Pécs tényleg szép hely csak sok az olyan ember akit nem lett volna szabad pénz közelébe engedni.
    Szeretek itt lakni de sok jüvüt nem josolok a városnak ha igy megy tovább.

    VálaszTörlés
  72. anyám helyesirás egyes.

    VálaszTörlés
  73. Akkor mindjárt gyorsan feldobom a HP-s ficemet. :)

    És igen, egy csomó minden félkész állapotban van, vagy még neki sem kezdtek. :-/ De hát, ezen nem csodálkozom. Ha az ország vezetői olyanok, amilyenek, akkor a városok vezetőitől már mit várhat az ember. :-/

    VálaszTörlés
  74. Gyereke, amíg várunk, miért nem beszélgetünk egyet a fórumon? Hm...?

    VálaszTörlés
  75. Spirit te merre laksz itt Pécsen?

    VálaszTörlés
  76. Köszi Spirit! És a fórum jó ötlet! :)

    VálaszTörlés
  77. Imádlak Spirit..most elképzeltem Edwardot,amint az unokái után futkosXD
    Én csak párszor voltam Pécsett,de nekem tetszett:)

    Dena

    VálaszTörlés
  78. na nekem mennem kell bocsi csak még tanulnom kéne de reggel az lesz az első dolgom h feljövök és elolvasom az új fejezetet :P
    na sziasztok!
    Vivi

    VálaszTörlés
  79. húha micsoda hozzászólások!!!!!EKF???én is odajárok:D:D vagyis EKTF:):)
    És msot tanulok mert holnap filozófiavizsgám lesz ami egy szükséges rossz a tök jó énekszakhoz...még jó hogfy csak egyféléves tantárgy...csak menjek át...na mindegy...csak közölni akartam hogy én is tanulok mint a....güzü? vagy nemtom mit szoktak mondani...mint atom...hehe atomisták:) jajj...ez beteges...
    na menjek már tanulni is!
    És én is irtóra várom a fejit!!!!AMiben Ed elmondja Isának hogy....van három törvénytelen egyereke:):):):)
    na puszi!!!!
    Andi

    VálaszTörlés
  80. Én is szeretem Pécset, és mivel Kaposváron lakom, hozzánk elég közel is van, így egész sokszor le szoktam ugrani. Viszont mostanában nem nagyon van rá időm, mert Pesten járok egyetemre, és most is 3 hete itt vagyok már. Viszont, ha valamikor tavasszal is lesz még találkozó, és otthon leszek, akkor szívesen elmennék én is! :) Remélem lesz...

    VálaszTörlés
  81. Kertvárosban lakom. :)

    És megjött Szandi, és olvas. :D Szóval, most kicsit én is eltűnök, amíg javítgatunk. De majd közben irogatom, hogy mennyit kell még kb. várni. :)

    VálaszTörlés
  82. értem, hát ez általában így szokott lenni :S cél az van csak aztán a megvalósítással akad némi probléma... jajj szandi hol vagy már?

    VálaszTörlés
  83. jajdejó végre!! remélem nemlesz semmi gigszer

    VálaszTörlés
  84. én is most írok egy történetet és nekem is van egy olyan barátnőm mint neked Szandí... ő is segít és nélküle nem vagyok képes egy betűt se elmenteni ha nem tetszik neki... XP
    Báár néha (vagyis sokszor) átírom az egészet XP
    Sose jó ami van... nem tudom miért...

    VálaszTörlés
  85. Na hát én most megyek, és majd holnap mikor hazavánszorgok a suliból, az lesz az első dolgom, hogy elolvasom a fejit!
    Nagyon álmos vagyok, nem tudom miért, de irtózatosan rosszul aludtam:(

    Na sziasztok*-*
    Puszi.

    VálaszTörlés
  86. dejóóó!! végre :D:D xD

    VálaszTörlés
  87. Ámen Szandinak! (Egyébként észrevettétek, hogy úgy vártuk mint a messiást? :D A mi fic-messisáunk... :D)
    Hajrá Szandi! Hajrá Szandi! :D Húzz bele! XD

    VálaszTörlés
  88. remélem, hogy siet szandi, mert az esti olvasásra szánt egy órámat feccölöm bele a várakozásba :S (meg ne kérdezd h miért nem olvasok várakozás közbenXD) uh remélem jó kárpótlás lesz önmagamnak az új feji:P

    VálaszTörlés
  89. már én is nagyon várom :D:D:D

    VálaszTörlés
  90. Szurkoljunk együtt:
    HAJRÁÁÁ SZANDÍÍÍÍ
    HAJRÁÁÁ SZANDÍÍÍÍ
    HAJRÁÁÁ SZANDÍÍÍÍ
    HAJRÁÁÁ SZANDÍÍÍÍ

    VálaszTörlés
  91. Időközben énis megláttam, hogy Szandi már olvas ugyhogy én is maradtam^^
    HAJRÁÁÁ!!!
    Kérlek siessetek mert megőrülök.:D

    VálaszTörlés
  92. Nah, már több mint 30 perce olvas:D:D most már csak felkerül...xDxD

    VálaszTörlés
  93. Most már nincs sok vissza, ha Szandi rábólint a végére is. :) Az első fele eddig tetszik neki. :D

    VálaszTörlés
  94. Mindjárt összecsuklok, lécci sieeees!!!! :D

    VálaszTörlés
  95. Ugye tetszik neki minden???? :)

    VálaszTörlés
  96. na jó én most megyek, mert ha itt maradok reggel egy egész billentyűzettel ébredek az arcomon:P majd holnap elolvasom :/ ( :D :D) jó éjszakát sziasztok *.*

    VálaszTörlés
  97. KÉRLEK SIESSETEK MERT BELEHALOK*-*
    KÉRLEKKK!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  98. Most teszem fel a fejezetet, pár perc még... :)

    VálaszTörlés
  99. Spirit, más időszámításban élünk? Nálad mennyi a pár perc? :D Jajj nekem... :D

    VálaszTörlés
  100. XD
    Hát én se bírom:-D

    VálaszTörlés
  101. én is néztem a tv-t de még semmi... már nagyon várom :D

    VálaszTörlés
  102. én még bírom xD mármint nem vok álmos...
    de a tűk a popómban már nagyon fájnak

    VálaszTörlés
  103. Gyerünk SPIRIT... húzd ki a tűket... xD

    VálaszTörlés
  104. Lehet, hogy nem vok álmos de a humorérzékemre hat a késői bigyusz... xP

    VálaszTörlés
  105. ááááááááááááááááááááá....
    ha nem akarod hallgatni a hülyeségeimet akk gyorsan rakd fel... és ezt vedd fenyegetésnek... xD (nem vok ám ilyen... csak türelmetlen )

    VálaszTörlés
  106. tik-tak
    tik-tak
    tik-tak
    tik-tak
    tik-tak
    tik-tak
    tik-tak
    tik-tak
    tik-tak
    tik-tak
    tik-tak
    tik-tak
    tik-tak

    VálaszTörlés
  107. biztos nálad is annyi a pár perc mint a barátnőmnél... NÉGY óra... -.-

    VálaszTörlés