.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. január 3., vasárnap

A jelen boldogsága - 3. fejezet

3. NŐVÉR




AHOGY AZ AJTÓ hirtelen kinyílt, ijedten rezzentem össze. Edward olyan falfehér arccal állt a küszöbön, mintha szellemet látott volna. Carlisle megmerevedett mozdulat közben, ahogy a tollat az asztalra akarta tenni, én pedig riadtan pislogtam hol egyikükre, hol másikukra.

- Megígérted, hogy nem hallgatózol… - szólaltam meg halkan. Biztos voltam benne, hogy Edward csak amiatt törhetett ránk, mert kihallgatta Carlisle gondolatait. Miért kellett ilyen kíváncsinak lennie… Pedig nem volt szükséges, hogy ő is aggodalmaskodjon előre, hiszen, még semmi sem volt biztos.

- Carlisle. – Edward úgy tett, mintha nem is hallotta volna a kérdőre vonó szavaimat.

- Megvizsgálom. Semmi ok az aggodalomra. – Carlisle nyugtatónak szánt, ám bizonytalan hangja kezdett engem is megrémiszteni. Azt hittem, ennyi év orvosi gyakorlat után már könnyebben megy neki a páciens szeretteinek lenyugtatása, de úgy látszik, ehhez nem lehetett hozzászokni – vagy csak nehezebben ment, ha az alany az ember fejébe látva tudta, hogy mit gondol valójában az orvos. Nem igazán értettem, mi is ez a nagy kiborulás részükről, hiszen, ez az egész csak egy múlandó rosszullét volt, amit ha a méreg is okozott, akkor sem volt halálos.

- Na jó, elég volt a halotti torból, az istenért… - nevettem fel kényszeredetten, mire Edward összerezzent, és bár nem hittem, hogy ez lehetséges, még jobban elsápadt. – Hé, fiúk… Ez csak méreg… Amire immunis vagyok. Semmiség. Igaz? – vékonyodott el a hangom, ahogy egyre bizonytalanabbá váltam. – Igaz?

- Persze, csak egy kis semmiség. Azonnal megvizsgállak – bólintott Carlisle megtörve a szoba fagyosságát. – Előkészítek pár dolgot, addig… megtennéd, hogy fehérneműre vetkőzöl? – tette a fiókjába zavartan a papírt, amin a levelezésünket folytattuk, aztán kisietett a szobából.

- Miért nem szóltál, hogy még mindig szédülsz? – Edward hangja olyan hűvös volt, hogy aprót borzongtam.

- Mert tudtam, hogy ki fogsz borulni. Pedig semmi szükség rá – vontam meg a vállamat, miközben elindultam a szobánk felé. A farkassá válás egyik hátulütője az volt, hogy bár egy egyszerű ruhát a lábamra tudtam kötni, de egy bugyit és melltartót nem hurcibálhattam magammal mindenhová. – Hé! – meglepetten nyögtem fel, ahogy a hideg kéz a karomra fonódva megállított, és megperdített a tengelyem körül. – Edward… - pislogtam riadtan a sötétarany szemekbe. Edward tekintete kemény volt és olyan érzelmek kavarogtak benne, amiket nem tudtam értelmezni. Egy másodpercig fogságban tartott a pillantásával, aztán mintha valami sokkból ébredt volna, az ujjai eleresztettek.

- Menj! Carlisle mindjárt elkészül – mondta halott hangon.

- Edward, ez… ez nem a te hibád – remegett meg a hangom. Pont azért akartam titokban tartani előtte a rosszulléteimet, mert szörnyű érzés volt ilyen önmarcangoló állapotban látni őt, és biztos voltam benne, hogy magát vádolná minden miatt. – Ha a méreg miatt is van ez az egész, nem vagy hibás. Tudtuk jól, hogy immunis vagyok, de enyhén mindig is reagálhat a méregre a szervezetem. Hát, majd elmúlik idővel. Csak ne fújjuk fel a dolgot. Kérlek… - nyúltam a keze felé. Nem húzta el, de nem is szorította meg az őt fogó ujjaimat.

- Menj… - motyogta maga elé lehajtott fejjel, aztán végre szorított egy aprót a kezemen, majd elengedett. Alig egy perc volt csak, amíg gyorsan felkaptam a fehérneműmet, és magamra rángattam egy fürdőköpenyt – a folyosón mégsem rohangálhattam félpucéran -, mégis mire visszaértem a dolgozószobába, teljesen más képet nyújtott, mint amikor elhagytam.

Az íróasztal a fal mellé volt tolva, a helyén pedig egy kórházi vizsgálóasztal állt. De nem is a gyorsaság lepett meg, amivel a fiúk átrendezték a helyiséget, hanem az, hogy egészen másra számítottam. Gondoltam, Carlisle először is, levesz egy kis vért, hogy ellenőrizze a méreg rám gyakorolt hatását, mint mikor az ellenanyagon kísérletezett. Aztán megvizsgálja a szívemet, meg egyéb apróságok. Ehelyett egy ultrahanggép állt az asztal mellett, amit – a rajta lévő logó alapján – Carlisle valószínűleg, a kórházból nyúlt le.

- Felfeküdnél az asztalra? – kérte tőlem. Edward a szoba sarkába húzódott.

- Erre miért van szükség? – kérdeztem, miközben megpróbáltam elhelyezkedni a kényelmetlen asztalon. Nem tetszett a gondolat, hogy Carlisle meg akarja vizsgálni a bensőmet. Persze, emberi esetekben hallottam már olyasmiről, hogy egy mérgezés súlyosabb károsító hatással volt a belső szervekre, de én egy farkas voltam. Sokkal erősebb, mint bármelyik ember…

- Csak biztosra akarok menni – kapcsolta be a gépet Carlisle.

- Gondolod, hogy valami súlyosabb bajom van? – Halkítottam le a hangom, mintha ezzel meg tudnám akadályozni, hogy Edward még jobban felizgassa magát. Ahogy hátrapislogtam láttam, hogy a földet bámulja merőn. A testtartása merev volt, és a kezei ökölbe voltak szorulva.

- Semmi olyan, amit ne tudnék orvosolni – kaptam egy halvány-szomorú mosolyt Carlisle-tól, amit nem tudtam hová tenni. – Ez egy kicsit… vagyis… te úgysem fogod annyira érezni… - nyomott a zselés anyagból a hasamra kissé zavartan, aztán bekapcsolta az ultrahangos gépet. Feszült érdeklődéssel figyeltem a monitort, és csak alig pár másodpercre volt szükségem, hogy rájöjjek, mit is látok. Elsápadva kerekedtek el a szemeim.

- Ez a méhem… Te a méhemet vizsgálod? – vontam kérdőre Carlisle-t. Mikor anyu Edwarddal volt terhes, mindig én kísértem el az orvoshoz ultrahangra, mert apunak dolgoznia kellett, így jól tudtam, mit is látok a képernyőn.

- A terhesség tüneteit produkáltad.

- Mi? Mi? Én nem. Én nem lehetek… - összeszűkült szemmel próbáltam kivenni valamit a homályos szürke-fekete-fehér ködből, miközben a szívverésem felgyorsulva jelezte az izgatottságomat. Fogalmam sem volt, mi ütött hirtelen belém, de annyira látni akartam azt a kis, alig bab méretű valamit, aminek anno az öcsém is kinézett, hogy szinte bármit megadtam volna érte. Aztán hirtelen pofoncsapásként ért a tény, amivel eddig is tisztában voltam, mégsem tudatosult bennem eléggé. – De Edwardnak nem… Ő nem… - motyogtam zavarodottan magam elé, aztán Carlisle vizsgálódó kezével mit sem törődve felültem, és Edward felé fordultam. – Te nem… De azt hittétek, hogy én… Azt hitted, hogy én mással? Ezért voltál dühös? Azt hitted, hogy… De én csak veled. Tudod, hogy csak veled… - A hirtelen jött érzelmi sokktól elakadt a szavam, és éreztem, hogy remegni kezdek. Edward két lépéssel átszelte a szobát, és a kezei közé vette az arcomat.

- Persze, persze, hogy tudom! Sosem gondolnék ilyesmire… - nyomott egy fagyos csókot a homlokomra. – Soha.

- Hát akkor? – követeltem a választ.

- Egy időben kutatásokat végeztem a fajtánkkal kapcsolatban – szólalt meg Carlisle. – Volt néhány legenda és történet, ami arról szólt, hogy démonok teherbe ejtettek embernőket. De nem tulajdonítottam nekik túl nagy jelentőséget, mert valószínűbbnek tűnt, hogy egy-egy félrelépést akartak ezzel leplezni, minthogy tényleg teherbe estek volna. Nem volt semmi bizonyíték arra, hogy ez valóság lehet. Ezek a mítoszok jutottak eszembe a tüneteidről, és ezek izgatták fel annyira Edwardot.

- Akkor nem… - pislogtam fel Edwardra.

- Sosem kételkednék benned – simított végig az arcomon. Kellett pár pillanat, amíg megnyugodtam egy kicsit, de aztán a gondolataim ismét visszatértek a jelenbe.

- Akkor… kisbabám lesz? Ez tényleg lehetséges? – Önkéntelen mozdulattal nyúltam a hasamhoz, még az sem zavart, hogy a géles anyag összekeni a kezem.

- Nem vagy terhes. – Carlisle hangja sokkal nyugodtabbnak tűnt, mint pár perccel korábban. Fogalmam sem volt, miért, de ez bosszantott. Mintha a gyerekem valamiféle nehézség vagy teher lett volna, ami miatt aggódnia kell. Vagyis, kellett volna… Ha létezne…

- Biztos, hogy… - fordultam vissza az ultrahangos monitor felé. – Megnéznéd még egyszer? – kértem, és eleresztve Edwardot visszafeküdtem. Carlisle nyomott még egy keveset az átlátszó anyagból a hasamra, aztán újra megvizsgált. – Semmi – mondtam ki helyette, amit láttam.

- Akkor azok a legendák, csak legendák maradnak – nyújtott felém pár papírtörlőt Carlisle mosolyogva, én pedig cseppet sem lelkesen elkezdtem letisztítani magam a zselétől. Miután végeztem, leugrottam a székről, és azonnal szédelegve kapaszkodtam bele Edward ingébe, ami halkan megreccsent.

- De akkor mitől vannak ezek a tünetek? – kérdeztem, miután visszanyertem az egyensúlyomat.

- Leveszek tőled egy kis vért, és megnézzük a mérgezést is, de szerintem… ezek csak lelki tünetek – mormolta maga elé elgondolkozva Carlisle.

- Lelki tünetek? – vontam fel a szemöldökömet értetlenül. Tényleg elég sok minden történt velem az utóbbi időben, de amennyi rossz dolgot átéltem már, nem hittem volna, hogy bármi is hatással lenne a fizikai állapotomra.

- Úgy vélem, ezek álterhesség tünetei. – Carlisle elővett egy kémcsövet a vérvételhez, miközben beszélt.

- Mint a kutyáknál? – kérdeztem bizonytalanul. Carlisle elmosolyodott, mintha valami gyerekes butaságot mondtam volna. West kan kutya volt, de a szomszédunkban lakott Lizzy, a nőstényspániel, aki többször is szenvedett már ebben a betegségben.

- Az embereknél is elő szokott fordulni – világosított fel Carlisle. – De azért menjünk biztosra – kötötte meg a könyökhajlatom fölött egy kicsivel a gumiszalagot. Félrefordítottam a fejem, amint elővette a tűt, és vissza sem pislantottam addig, míg nem csapolta le a megfelelő vérmennyiséget.

Miután Carlisle elvégzett még néhány kisebb nőgyógyászati és egyéb vizsgálatot, magára hagytam. Edward időközben kisomfordált a szobából, és a folyosón várt rám. A vonásai bár már nem voltak annyira kemények, mint alig fél órája, mégis gondterheltnek tűnt. Nekem sem volt a legjobb kedvem, ezért csak megfogtam a kezét, és magam után húztam a szobánkba.

Fáradt mozdulatokkal szedtem össze a zuhanyzáshoz kellő cuccokat, míg Edward az ablakon kibámulva elgondolkozó arcot vágott. Nem szerettem, mikor ennyire elmélkedik valamin – az mindig azt jelentette nála, hogy valami miatt marja magát.

- Nem jössz velem? – léptem a háta mögé végigsimítva a lapockáján.

- Most inkább nem – rázta meg a fejét. Egy másodpercig még várakozva néztem rá, aztán egy fáradt sóhaj után egyedül indultam a mosdóba.

A zuhany alá állva forróra állítottam a víz hőmérsékletét – számomra így is még csak langyos érzést keltett -, aztán gépiesen mosakodni kezdtem. Olyan zavarossá vált minden… Nem értettem, Carlisle és Edward miért viselkedtek úgy, mikor azt hitték, kisbabát várok, mintha valami szörnyű betegségben szenvednék, ahogyan azt sem, hogy Edward miért volt továbbra is ilyen hideg. Carlisle szinte biztos volt benne, hogy csak ártalmatlan és az egészségemre egyáltalán nem káros álterhesség tüneteit produkálom, így nem kellett aggódnia értem.

Számomra ez az egész egyáltalán nem volt ijesztő. A mérgezést idővel kihevertem volna, a terhesség pedig… Nagyon ritkán jutott eszembe, hogy milyen lenne kisbabát szülni és anyának lenni, de amikor Carlisle felvetette ezt a lehetőséget, egyáltalán nem félelmet éreztem. Valami furcsa, izgatott várakozás bizsergetett végig, mint mikor megtudtam, hogy testvérem lesz. Csak sokkal erőteljesebb…

Megdermedtem, mikor rájöttem, hogy már percek óta a hasamat simogatom a szappanos kezemmel. Azonnal lemostam magamról a habot, és elzárva a vizet kiléptem a zuhanykabinból.

Nem gondolhattam ilyesmikre. Nagyon kicsi volt a valószínűsége, hogy a Carlisle által fellelt mondáknak akár csak egyetlen szavuk is igaz, épp ezért nem álmodozhattam és vágyakozhattam valami után, amit sosem kaphatok meg. Biztos voltam abban, hogy Edwarddal akarom leélni az egész életemet – bármeddig is tartson -, ahogyan azt is tudtam a kezdetektől, hogy ezáltal le kell mondanom az anyaságról.

Sóhajtva dörgöltem végig magam egy törölközővel, aztán felvettem a hálóingemet, és megmostam a fogamat. Forró kezeimmel a hajam végét szárítgatva léptem ki végül a folyosóra, de azonnal meg is torpantam a meglepetéstől. Rosalie éppen felért a lépcsősoron, és a szobájához vezető folyosóra akart ráfordulni. A pillantása egy másodpercig rám tapadt – biztos voltam benne, hogy tudja, mi történt Carlisle dolgozószobájában -, aztán biccentett egyet felém, és tovább indult. Magam sem tudom, honnan vettem a bátorságot, hogy kinyúljak felé, és megragadjam a csuklóját, mégis megtettem. A teste megmerevedett egy pillanatra, én pedig azonnal mentegetőzve engedtem el.

- Bocsánat… - ráztam meg a fejem.

- Szeretnél beszélni velem? – hallottam meg a hangját. Meglepetésemre egyáltalán nem volt olyan kemény, mint amilyenre számítottam.

- Nem tudom – bizonytalanodtam el. Fogalmam sem volt, mit is mondhatnék Rosalie-nak, mégis úgy éreztem, hogy ő tudna a leginkább rendet tenni a zűrzavarban, ami most a fejemben és a mellkasomban uralkodott.

- Na gyere… - vett mély levegőt, és mire észbe kaptam volna, már a hátán ültem, és a nyakába kapaszkodtam. – Elrabolom egy kicsit a farkasodat, nem sokára visszahozom… - pillantott Edward ajtaja felé, ezért biztos voltam benne, hogy nem hozzám, hanem hozzá beszél már.

Hagytam, hogy kifusson velem a házból, és csak a fülembe zúgó szél hangját hallgattam teljesen kiürült fejjel. Mire megálltunk és a lábam ismét talajt fogott, éreztem, hogy sokkal nyugodtabb vagyok, mint alig pár perccel ezelőtt.

- Jobb? – zökkentett ki a futás öröméből Rosalie kérdése.

- Igen, sokkal – mosolyodtam el halványan. Még mindig volt egyfajta távolságtartás bennem Rose felé, amit talán az váltott ki belőlem, hogy mindig olyan hűvösnek tűnt, de ez sokat oldódott a kezdetek óta. Félelem helyett inkább valamiféle tiszteletté alakult át bennem, amit egy szigorú tanító iránt érzünk, akinek igyekszünk erőnket megfeszítve megfelelni, hogy kivívjuk az elismerését.

- Mikor elönt a keserűség amiatt, amit nem kaphatok meg, ez segíteni szokott.

- Én nem hittem volna, hogy van bármi is, amire Edwardon kívül még ennyire vágynék – vallottam be.

- Én mindig is akartam gyereket – indult el a fák között Rosalie, a tekintete pedig a távolba meredt. – Aztán így alakult – tárta szét a kezeit. – A mai napig van, hogy legszívesebben ordítanék és toporzékolnék, hogy én nem ezt akartam, de mit változtatna, ha megtenném?

- Hát igen… Az ember törődjön bele a sorsába, ha az megváltoztathatatlan… Vagyis… a vámpír és a farkas… - javítottam ki magam zavartan. Tudtam, hogy hülyeségeket beszélek, de valamiért egyszerűen nem tudtam abbahagyni. – És hozza ki abból a legjobbat, amit kapott.

- Amíg ember voltál, gyűlöltelek. – Az őszinte mondattól hirtelen megtorpantam.

- Miért? – néztem fel rá. Nem voltam dühös, amiért így érzett, csak egy kissé szomorú. Tudni szerettem volna, mivel bántottam meg annyira, hogy egy olyan erős érzelmet váltsak ki belőle, mint a gyűlölet.

- Mert ahogyan a nagyanyádnak, neked is volt választásod. Vagyis… akkor még úgy hittem, hogy lesz. Bellát Edward taszította rá az útra, ami ki volt jelölve a számára, mikor elhagyta őt. Véleményem szerint, ez volt a lehető leghelyesebb lépés, hogy boldoggá tegye Bellát. Edward mellett ő is mindig érezte volna a hiányt, még ha benne ez nem is tudatosult tizenhét évesen. Úgy gondoltam, pont olyan bolond vagy, mint ő, amiért önként lemondanál arról a csodáról, hogy anya legyél – pillantott rám.

- És most? Most is gyűlölsz még? – igyekeztem a lehető legkönnyedebben feltenni a kérdést, de a gyomrom azért csomóban volt. Rosalie kacaja csengő harangjátékként törte meg a csendet.

- Olyan fontos ez számodra? – mosolygott rám.

- Testvérek vagyunk… - vontam meg a vállam továbbra is a lazaságot tettetve.

- Testvérek – bólintott elgondolkozva. – És sorstársak. Azt hiszem, már nem gyűlöllek – nézett felém újra, miközben elhaladtunk egy mohás tölgyfa mellett. Az ujjai végigsimítottak a törzsén, miközben próbálta megtalálni a megfelelő szavakat. – Ami nem jelenti azt, hogy szeretlek… De azt hiszem, nekem az ilyesmihez idő kell. Mondjuk, hogy olyan vagyok, mint egy nővér, aki néha nyűgnek és tehernek érzi a húgát, de azért mellette áll, ha szükséges.

- Nővér. Ez megfelel – fojtottam el egy mosolyt.

- Már nincs értelme haragudnom rád. A bevésődés kényszere miatt esélyed sincs választani…

- Ez nem kényszer! – tiltakoztam azonnal.

- Belehalnál, ha Edward nélkül kéne élned? – állt meg hirtelen, majd felém fordult. A szemeiben nem volt semmi gonoszság – tudtam, hogy nem megbántani akar -, egyszerűen csak úgy hitte, igaza van.

- Nem tudnék élni Edward nélkül, de…

- Akkor a bevésődés egy kényszer – indult tovább. Bosszúsan sóhajtottam egyet. Idegesített, hogy a bevésődést lehetetlenség szavakkal megmagyarázni a kívülállóknak. A legtöbben valamiféle láncnak képzelték, ami hozzáköt valakihez anélkül, hogy esélyed lenne a szabadulásra, de azt nem fogták fel, hogy ha a lánc eltűnne, akkor sem akarnánk a szabadságunkat.

Úgy döntöttem, jobb, ha nem vitatkozom Rosalie-val. Higgyen, amit akar, ha ez szükséges ahhoz, hogy megkedveljen. Fogalmam sem volt, miért is fontos ez nekem annyira, de valamiért az volt.

- A lényeg, hogy ha már a családunkhoz tartozol, segítenem kell elfogadni a helyzetedet. Anno nekem Esme segített nagyon sokat. Mindenkinek kell egy támasz, hogy talpon tudjon maradni, ha magától összerogyna – magyarázta Rosalie. Kezdtem úgy érezni, hogy élvezi ezt a szerepet. Mint a híres emberek feleségei, akik azért jótékonykodnak, mert semmi máshoz nem értenek, de mégis valami fontosat akarnak tenni – vagy csak fontosnak szeretnének látszani.

Nem bántam, ha így is volt. Az életben a legtöbb kapcsolat kölcsönös adok-kapokon alapult. Rosalie fontosnak érezhette magát, mert szükségem volt rá, én pedig cserébe szilárd tartóoszlopot nyertem, ami segített betömni a lelkemen lévő lyukat – vagy legalábbis, eltakarni.

- Amikor Carlisle megemlítette az ötletet, hogy terhes lehetek, akartam, hogy az legyek – ismertem be.

- Edwardnak ezt ne mondd el. Csak rágná magát, amiért nem tudja megadni neked, amit szeretnél. – Rosalie hirtelen felhúzódzkodott az egyik faágra, és a lábait keresztbe téve felült rá.

- Nem igazán tudok hazudni neki… - pirultam el, és zavartan beharaptam az ajkamat.

- Azért ment már párszor… - túrt bele a szőke tincseibe Rosalie. Még vörösebb lettem a bűneimmel való szembesítéstől. Rose nem kedveskedett csak azért, hogy óvja a lelkemet, ő a szemembe mondta az igazat, úgy ahogy volt. Csupaszon és kíméletlenül.

Igaza volt, hazudtam már Edwardnak, de csak és kizárólag akkor, ha úgy éreztem, ez szolgálja az érdekeit. Talán, a babakérdést is tekinthetném ilyesminek, és akkor könnyebb lenne.

- Nyugi, mindenki füllent néha annak, akit szeret. Ezek a kegyes hazugságok. Például, ha Emmett mond egy szörnyű viccet, én nevetek és úgy teszek, mintha tetszett volna, mert tudom, hogy ettől jó kedve lesz. És ha jó kedve van, az nekem is jó – vigyorodott el kéjesen. A papucsommal zavartan piszkálgatni kezdtem egy a fűben heverő kavicsdarabot. – Esme és Alice is ezt teszi. Minden nő ilyen. Szeretjük a párunkat, ezért arra terelgetjük, amerre kell. Úgy, hogy észre sem veszi, hogy nem egyedül teszi meg a lépéseket. Idővel majd belejössz ezekbe a praktikákba.

- Aham – motyogtam bizonytalanul. Ahogy felpillantottam Rosalie-ra, olyan gyönyörűnek és magabiztosnak tűnt, mint a régi filmekben a dívák, de én... Én csak egy egyszerű lány voltam. Persze, ha el akartam valamit érni, ki tudtam használni, hogy nő vagyok, de ezek csak apró játékok voltak. Semmi közük nem volt az élet olyan fontos kérdéseihez, mint például a szülővé válás.

- A hiányérzetet pedig ki lehet tölteni mással. Persze, időről időre rátör az emberre, ez ellen nem lehet tenni, de ha eltereled a figyelmedet, nem lesz gond. Ott van például az öcséd. Nekem és Esmének sokat segített. – Most először láttam Rosalie arcán természetes és boldog mosolyt, talán azóta, hogy egyáltalán megismertem. – Ő egy igazi ajándék.

- Igen, tudom – helyeseltem. – Már az is csoda, hogy egyáltalán megszületett. Általában a nők nem szülnek olyan későn, mint… anyu… - futott át rajtam a jól ismert szomorúság, mint mindig, mikor a szüleimre gondoltam.

- Tudod, hogy már jó pár métert meg tud tenni egyedül, támasz nélkül? – vigyorgott rám Rose büszkén. Leugrott elém az ágról, aztán kisimította az arcába hullott fürtöket.

- Igen, Esmével megmutatták a múltkor – bólintottam. – Köszönöm, Rosalie.

- Ne érzelgősködj, farkas, mert legközelebb Emmettel kell megvitatnod a gondjaidat – ragadták meg újra a karomat a fehér ujjak, a következő pillanatban pedig már Rosalie hátán voltam megint. – Indulhatunk?

- Igen – fűztem a karjaimat a kecses nyak köré.

A visszaúton nem beszélgettünk tovább, de nem bántam most a csöndet. Igyekeztem megemészteni a Rosalie által mondottakat. Vajon, tényleg mindig bennem lesz ez az üresség? És ha igen, akkor eddig miért nem éreztem? Miért csak most jött elő bennem? Talán, az esküvő gondolata volt az oka… Az olyan végleges… És utána jönnének normális esetben a gyerekek. Lehet, hogy a tudatalattim érzi, hogy így kéne történnie. De nem így fog – könyveltem el magamban.

Rosalie egyenesen az emeletre vitt, és amint letett a földre, már el is tűnt a folyosón –valószínűleg, nem akarta kivárni, hogy megint hálálkodni kezdjek neki. Nyugodtabb állapotban léptem be a hálószobába, de amint megláttam Edwardot, tudtam, hogy nem fog sokáig tartani a lelki békém. Az ágyon ült maga elé meredve, és csak akkor nézett fel rám, mikor becsuktam az ajtót.

- Gyere, ülj le ide mellém! – nyújtotta ki felém a kezét, és halvány, de cseppet sem természetes mosolyt varázsolt az arcára. Tétován engedelmeskedtem a kérésének a szívemmel a torkomban. – Azt hiszem, van pár dolog, amit meg kell beszélnünk – szólalt meg pár pillanatnyi csend után ijesztően komoly hangon. Nyeltem egyet, mert kiszáradt a torkom az idegességtől, és csak aztán válaszoltam neki.

- Hallgatlak…

98 megjegyzés:

  1. Elsőőőőőőőőőőőőőő!! Ezaz!! Iszonyat király, kösz Spirit

    VálaszTörlés
  2. Mit akarhat Edward?
    "Magam sem tudom, honnan vettem a bátorságot, hogy kinyúljak felé, és megragadjam a csuklóját, mégis megtettem. (...)- Bocsánat… - ráztam meg a fejem." Ez nekem mért olyan ismerős?
    Nagyon jó fejezet lett, várom a következőt. :)

    VálaszTörlés
  3. jajajajajjjjaa
    ez olyan jó volt
    még még még

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Egy istennő vagy! :D Épp időben raktad fel a fejit, mieltt még begolyóztunk volna... :D Nagyon jó lett! Bár egy kicsit szomorú vagyok, hogy nincs baba, de bízom benned, tudom, hogy jól fogod kihozni a végére! :)

    VálaszTörlés
  5. ne. miért? tudom, hogy azt mondtuk, hogy rádbízzuk a döntést, de olyan jó lett volna, ha Isabellának babája lesz.. :(
    én azért még mindig reménykedek.. olyan jó lenne! egy farkas-vámpír baba! :) kíváncsi vagyok, Edward mivel áll majd elő. remélem semmi olyannal, amellyel megbánthatja Isát. vagy legalábbis semmi forradalmival.
    Rose pedig lenyűgözött ebben a fejezetben. gratulálok, Spirit. azon kapom magam, hogy egyre jobban megkedvelem ezt a vámpírlánykát.
    remélem minnél hamarabb szó lesz a Benji-Lupe kapcsolatról! nagyon-nagyon kíváncsi vagyok.
    ugye tudod, Spirit, hogy néha nagyon nagyon szeretnénk belelátni a fejedbe, főleg egy ilyen függővég után! :D
    kérünk, könyörgünk, ne hagyj minket kétségek közepette, siess a következő fejezettel!
    (bocsi, ez egy kissé drámai lett)
    Üdv: pókmajom :)

    VálaszTörlés
  6. szia
    fúhhhhhh,már alig bírtam kivárni a frisst,de megérte nagyon jó lett,remélem hamar lesz folytatás :-D
    Kár hogy nincs BABA,de tényleg az ultrahang kimutatja a terhességet mert úgy emlékszek hogy Nessit nem látták ultrahangal vagy nem?
    :-D
    nagyon várom vajon Edward mit akar,remélem hamar lesz friss(és hogy valahogy BABÁ-hoz lyukadunk ki :-D )
    szia,
    Rita

    VálaszTörlés
  7. Szia, nagyon jó fejezet lett, csak talán egy kicsit rövid, de lehet, hogy én vagyok telhetetlen. ;-)Nagyon tetszik a történeted. Csak egy megjegyzés, szerintem simán lehetne Isabellának gyereke, ha már az eredeti történetben is lehetett Bellának. Akkor nem értem mi zárná ki a dolgot. Hiszen akárhogy is nézem, elég fura, hogy egy vámpír, akinek más "folyadék" nincs a testében csak méreg, ami ugye józan paraszti ésszel, csak ölésre, pusztításra jó, hogy lenne képes egy élet létrehozására. Szóval ezen a gondolatmeneten haladva simán eltudnám képzelni, hogy Isabelláéknak egyszer gyerekük legyen. Jaj már előre látom megint a drámát a következő részben. Mégegyszer gratulálok a történethez és már most nagyon várom a folytatást ;-)
    gabesz106

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Egyszer régen azt írtad, hogy a vége happy end lesz, de addig történhetnek szomorú dolgok. Ugye ed nem akarja elhagyni Isat?
    Ez egy nagyon jó fejzet. Én örülök, hogy nincs baba, mert így még tovább bonyolódhat a helyzet.Csak maradjanak együtt. :D Edward most megint olyan szomorú. A következő fejezetben vígasztald meg ::D
    puszka: L.

    VálaszTörlés
  9. ez nagyon jó volt,én személy szerint korainak tartottam volna a babát, de ez csak az én véleményem.
    Jöhet a folytatás....csak azt nem tudom addig mit csináljak...
    Olyan jó lenne ha kiadnák a könyveidet akkor csak ezzel foglalkozhatnál.
    de jó is lenne.....

    VálaszTörlés
  10. Szóval nem terhes... Én nem bánom, hogy így alakítottad (és még a lehetőség nyitva maradt), de tartok attól, hogy mivel fog most Edward előállni. Tuti, hogy önmarcangolásba kezd, amiatt is, hogy nem tudja Isabellának megadni, hogy gyereke legyen, és még itt van ugye a mérgezés (vagy álterhesség?) kérdése is, abban is biztosan magát fogja hibázatni. Nagyon kíváncsi vagyok, mit talált ki, remélem, elhagyni nem akarja Isabellát, ezt nem is tehetné a bevésődés miatt sem, még ha a szerelmüktől el is tekintünk...
    Jaj, siess nagyon a folytatással! Most is él a hsz-határ-játék?

    VálaszTörlés
  11. Szia!
    Ajjjj...szóval nem terhes..legalábbis Carlisle szerint nem...
    Nem tudom miért, de eszembe jutott, hogy a BD-ban Carlisle-nak nem sikerült ultrahangos képet készíteni Nessie-ről, mert nem látszott, vagy mi... legalábbis én így emlékszem.. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy Isa terhes, de Carlisle elnézhette :)))
    Bocsi, kicsit gyerekcentrikus vagyok...nem adom fel:P
    Szólj, ha rossz nyomon járok...

    VálaszTörlés
  12. Igen, igen, még mindig él, és kíváncsian olvasom, amiket írtok. :)

    VálaszTörlés
  13. Az előző hsz-em A.Katának szólt. :D

    VálaszTörlés
  14. jééé, Black Angel, lehet hogy igazad vaan :)
    olyan jó lenne. reméljük, hogy Spirit csak megtévesztett minket :P
    bocs, hogy megint írtam. üdv: pókmajom

    VálaszTörlés
  15. Függővég nee :(
    Azt hittem ennél kíváncsibb már nem lehetek a folytatást illetően, de most még inkább az vagyok.
    Annyira azt hittem, hogy Bella terhes :S Most csak a tudatalattija játszik vele? Ha nem jönne össze a terhesség, legalább tényleg ott van kis Edward, ő majd vígasz lesz neki :)

    Edward ugye nem fog napokig ezen rágódni? És még csak véletlenül sem hozza fel, hogy hagyja el inkább Isabella?

    De még nem mondok le a terhesség dologról sem :D Meglátjuk mit hoz a jövő ^^

    VálaszTörlés
  16. Hát nem tudom...én még mindig úgy érzem,h lesz itt baba,de az tudatosan,nem úgy,mint az eredetiben.
    De ha Edward nem feltételezte,h Isa megcsalta őt,akkor miért ragadta meg olyan erőszakosan a karját?Ez igazán nem vall rá.
    Isánál akkor most folytatódik az álterhességre jellemző tünetek,vagyis nőni fog a hasa meg ilyesmi annak ellenére,h nem várandós?
    Nem tudom,h miért vannak ezek a tünetek,Isabella nemis gondolt rá,h gyereket szeretne..esetleg a tudatalattija.Nem lehet,h méhen kívüli terhessége van?Végül is,azt nem mutatja ki az ultrahang,de a vérvizsgálat igen,majd meglátjuk.
    Szerencsétlen Edward annyi mindent szeretne adni Neki,és azt hiszi,h nemzőképtelen.
    Részletesen kifejtetted korábban,h a bevésődés célja végülis az utód létrehozása.Ha ez tényleg így van,akkor nem értem az egészet...
    Fura volt ez a beszélgetés Rosalieval,annyira váratlan.Azt hittem,h Esmevel beszéli majd Isa meg.Nem szeretem a ficedben Rosaliet,érezhető,h Te sem érzed magadhoz közel a jellemét.
    Dena

    VálaszTörlés
  17. Hát ez nagyon érdekes volt...nem is nagyon tudok mit mondani...
    Teljesen a hatása alá kerültem ,de gondolom ez már mindenkivel megtörtént mikor ezt a történetet olvasta.
    Szóval a véleményem az, hogy itt volt az ideje annak, hogy Rose is tehessen valami jót.
    Bár Edward eléggé meglepett, de ez lehet, hogy nem is a megfelelő szó...inkább rémísztő a viselkedése.
    Attól félek, hogy azt mondja Isa-nak, hogy inkább keressen valaki mást aki meg tudja neki adni amit szeretne. És, ha így lesz akkor a lány biztosan nagyon kiakad és csalódott is lesz.
    És akkor ide szúrom be a kérdésem.:
    A farkasok képesek kitörölni vagy meg nem történtté tenni a bevésődésüket, mondjuk erővel, ha ők akarják???
    Nagyon várom a folytatást!!!
    B.J.

    VálaszTörlés
  18. Nekem is az jutott eszembe, hogy még nem látszik a baba! :) De ki tudja...
    Utálom, h Edward mindig marcangolja magát! :/
    Hiányoznak a farkasfiúk! :( Woof woof!
    Josh-ról meg Benjiről kaptunk már életképeket, Nate béjbiről miért nem? Tudom, h telhetetlen vagyok! *pirul*

    VálaszTörlés
  19. Szerintem a farkasok nem tudják kitörölni erővel a bevésődést! Ez az igaz szerelem! Miért is akarná valaki meg nem történtté tenni? :)

    VálaszTörlés
  20. Hát nem erre számítottam...de jó volt természetesen...Rose kifejezetten kedves volt most de jól áll neki:)
    Szerintem is kori lenne még a baba

    VálaszTörlés
  21. Kedves Spirit!
    Jó volt a fejezet, de nagyon rövid. Most nem volt olyan eseménydús, mint máskor, de néha ilyen is kell persze. Remélem a következő mihamarabb kikerül a kezeid közül!

    VálaszTörlés
  22. Szia Spirit!
    Azért én örülök, hogy Isa nem terhes... még.
    Rosalie-t is kezdem már megkedvelni. Tulajdonképpen aranyos mikor nem gonoszkodik. Persze én azért szeretem, mert mindig kimondja az igazat. Kicsit hasonlít rám. De tényleg csak egy kicsit...
    Tippem sincs mit akar mondani Ed, de legalább lesz miért rágnom magam a köv. fejezetig, nem igaz?...
    Jó fejezet lett Spirit. Alig várom a frisst.
    Pux

    VálaszTörlés
  23. Sziasztok.:)

    Függővég... :( Az egyik legutálatosabb dolog a földön.:D

    Írtózatosan tetszett a fejezet. Bevallom már nagyon nagy fic hiányom volt.:D :$

    Az elején igazán megilyesztettél. Azt hittem valami nagy probléma van, és valószínűleg az is volt, csak erről Isa nem tudott.
    Persze szép és jó lenne ha lenne gyerekük, de arra nem gondolt Isabella, hogy a szülés, hogy menne. Azt tudjuk már BD-ból, hogy a szülés óriási károkkal jár az emberi testen. Bella majdnem belehalt.
    Arra gondoltam, hogy Isa szülésénél is problémák léphetnének fel. Tulajdonképpen Isabella sok szempontból erősebb mint Bella volt, de a gyerek meg még erősebb lenne mint akkor, hiszen farkas anyja van. Szóval, mikor megszülné a gyerkőcöt, neki is valószínűleg eltörne számtalan csontja, hiába farkas, és hiába gyógyul gyorsan, lehet nem tudna azelőtt helyreállni teste mielőtt túl sok vért veszítene vagy ilyesmi. És őt vészhelyzetben Edward se tudná átváltoztatni hiszen immunis.
    Én erre gondoltam, hogy lehet ezért borultak ki a fiúk, mikor felmerült a gyerek kérdés. De lehet, hogy mindez butaság. :$

    Edward megilyesztett! Minden jel arra utal, hogy magát hibáztatja a történtek miatt, pedig természetesen erre semmi oka nincsen. De ezt neki lehet mondani örökre, akkor is fog találni valami kiskaput ami arra utal, hogy ő a hibás. Ja és most a végén mikor beszélni akart vele, eleinte megrémültem, hogy jézus isten, mit akarhat, de arra is rádöbbentem, hogy mi mindig a legrosszabbra gondolunk, és ha már Edward beszélgetni akar, akkor valószínűleg nincs olyan nagy probléma.
    Én szerintem Edward nemzőképes.

    Tetszet, mikor Isabella arra gondolt, hogy Ed arra gondol, hogy mással is volt úgy együtt. Mindig meg tudsz lepni ilyen apróságokkal.
    Szerintem Isában nem lesz olyan nagy az űr mint Rosalie-ban. Hiszen neki ott van az öccse, persze nem a saját gyermeke, de én biztosan egyrészt a saját gyermekemnek tekinteném, ha már olyan kiskora óta velem lenne.
    Erről jut eszembe, örülök, hogy megemlítetted a kicsi Edet.
    És annak is örülök, hogy Rosalie egyre jobban megkedveli a mi Isabellánkat és a "szarnyai" alá veszi.
    Remélem Edward nem kezd őrült önmarcangolásba és minden rendben lesz.

    Na, de én most megyek és átnézem még II. Józsfete is.:D
    Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ugye ő Mária Terézia fia? Mert azt tudom, hogy M.T. egyik fia József volt, de azt nem említi a könyvem, hogy ő hanyadik József.:$
    Bocsánat a buta kérdésért.:)

    Sok cupp: Flohh

    VálaszTörlés
  24. Most kiscit elszomorodtam.:( Eddig úgy voltam vele, hogy ha lesz baba, lesz ha nem, akkor nem, de most...Szegény Isa, és Ed, és Rose.:( Főleg Isabella. Nem gondoltam volna, hogy Isa ennyire vágyik egy gyerekre.:( Most az foglalkoztat nagyon, hogy Edward mit akarhat. Most nagyon deja vu érzésem lett. Mikor a Breaking Dawn-ban megkérte Jacobot, hogy ...le sem írom, mert hülyeség.xD De tényleg az jutott, eszembe, hogy Ed akkor most Nate-et fogja...:S Júúj remélem nem.:D
    Szóval ütős, és érdekes fejezet lett. Meg szomorú is.:( Hamar folytatást!!!:D

    VálaszTörlés
  25. Flohh: Igen, II. József Mária Terézia fia volt. :)

    VálaszTörlés
  26. Tudod Spirit,az jutott eszembe,h ha ennyire biztosak akarnak lenni ed nemzőképtelenségében,akkor miért nem vizsgálják meg?XDarról külön fejezetet kérnék szépen...Részletes leírással:P

    Bocsi,nagyon pihent vagyok:D

    Dena

    VálaszTörlés
  27. Hahaha:D Röhögnöm kell, Spirit! Persze, itt hülyíted a népet ezzel a marhasággal, hogy nem lesz baba:D POÉN:D Ja, amúgy szia!
    Hm, a cím az jó lett. Először valami kórházi nővérre gondoltam:D Micsoda meglepetés, hogy Edward hallgatózott:D Szóval, Isabella nem hord se bugyit, se melltartót?:D De vicces! Jaj, az a rész kicsit gáz volt, amikor Isabella nem jött rá, hogy terhességi vizsgálat lesz. Mégis mire számított? Meg hogy Isabella azt hitte, hogy Edward azt hitte, hogy mással is szexel.:D:D Meg se fordult a fejében, szerintem. Amikor Carlisle mondta, hogy lelki nemtommi, már nem emlékszem, na, ott rögtön ez az álterhesség jutott eszembe nekem is. Volt ilyen a Dr.House-ban is. westwestwest:D Még mindig nem tudom megjegyezni:D Nem is tudom, hogy mit írtam az anno-i találkozón erre a kérdésre:D Talán azt, hogy blöki... vagy morzsi:D Ennél gázabb kérdés nem volt. Max az, hogy milyen színű Rosalie szobája?:D
    De ha az álterhesség abból áll, hogy annyira vágysz kisbabára, hogy beképzeled az egészet, akkor Edward tudni fogja, vagyis már tudja, hogy Isabella gyereket akar:/ És akkor önmarcangolás, stb. Edward hülyeség(6) De Rosalie-t tök bírom. És tök jó, hogy végre ő is szerepel:) Nem is gondoltam volna rá, pedig kellett volna. És annyira tetszett. Most ez a kedvenc részem. Eszembe jutott az Eclipse, hogy akkor beszélnek erről először. Meg a New Moon végén a szavazás. És ez a bevésődés kényszer cucc meg vicces volt:D Kicsit te, meg én jutott eszembe:D Hogy én vagyok Rosalie, és te inkább hagyod, hogy hadd higgyem, hogy igazam van:D És hogy a nők mindig hazudnak, ha úgy látják jónak;) Fúú, ez nagyon rosalie-s lett;)
    És nem is gondoltam volna, hogy Isa vágyik gyerekre... tök durva. Gondolom, mivel gyerek vagyok, még nem tudom felfogni, hogy milyen az, ha nem lehet gyereked. De mivel te már lassan 50 leszel, háát... asszem tudod magadtól is(6) És itt a végén, nekem semmi rossz nem jutott eszembe. Mármint, olvastam a hsz-eket, és írták, hogy jaj, edward vajon mit akar mondani? Meg hogy biztos rossz lesz, de szerintem nem. Csak tisztázzák a dolgokat:)
    Na, és tudom, hogy szomorú volt a feji, de mivel Emmett is benne volt, meg tök sokat poénkodtál, meg minden:D, sokat röhögtem, úgyhogy köszi:D És új szerelmem van:D Jake Sully-nak hívják;) Az Avatar főszereplője:P Olyan szexii:D És hát, Jake a neve;)
    Puszi: Juca (:

    VálaszTörlés
  28. Uh köszi Spirit*-*:$:$
    Puszi:*

    VálaszTörlés
  29. Egyébként felröhögtem Isa kérdésén, miszerint álterhes, mint egy kutya? :DD

    VálaszTörlés
  30. Wááááááoh! Most nem tudom,hogy elszomorít-e(egy induripindurit),hogy nincs baba...vagy..vagy...ne :D Annyi biztos,hogy megkönnyebbültem,mert végre kiderült(bár szerintem te még tartogatsz valamit a tarsolyodban) a probléma.Nagyon várom a következő fejezetet,hogy megnézhessük,hogy Edward/Te miképpen fogsz minket sokkolni.Jó Írogatást és Remélem már meggyógyultál! :)
    Puszi: Beus

    VálaszTörlés
  31. Üdv mindenki! Elmélkedek, elmélkedek! és különböző ötletek jelenek meg a fejemben.
    ~ Jelenleg is simán lehet, hogy Isabella terhes. Mint többen írtátok, az eredeti könyvben is volt, hogy Nessi körül olyan kemény volt a burok, hogy nem látszódott. Szóval az első esetben van baba. Hehe.
    ~ Aztán az én véleményem szerint Edward akár mit is fog mondani( amire megjegyzem nagyon kíváncsi vagyok) Isának, nem fogja elhagyni, hiszen a helyzet teljesen más mint a Bellával. Pl. bevésődés. És nagyon jól tudja, hogyha elhagyja Isát, akkor azzal csak szenvedés hagy hátra maga után. Azt meg nem akarja.
    ~ Valószínű, hogy a babás dolgot hozza fel, és biztos, hogy tudja, hogy Isa szeretne gyereket ( már), könnyen letudja vonni a következtetést, abból, hogy rose-zal ment el.
    - Még régebbről merült fel bennem. Isával volt még a suliban, hogy a jegygyűrűvel lebukott, és mi van Alice-sel és Rosalie-val? ( tudom, h. Rose most nem jár suliba) Hisz ők is most feleségek! Tehát gyűrűjük is van. Ők nem buknak le? Vagy csak a suliban annyira nem foglalkoznak velük, és így észre sem veszik? ( A nem foglalkoznak velük úgy értem, hogy ilyen részleteket nem vesznek észre, mint a szemszínük változását sem) Vagy csak nem hordják? Nem lehet túl jó nekik.
    ' Kövike dolog, Isa még ezek után is lehet terhes, hiszen még teherbe eshet. De ezt nem tartom túl valószínűnek.
    -1 Spirit, még írtad, hogy az újabb elméletedben az is felmerült, vagyis szerinted, hogy Isa-nak azért is lehetne gyereke, mert hát a bevésődés célja is ez. De hiszen Edward vámpír, nála nem az utód a lényeg, szóval az is lehetséges, hogy Isa bevésődésével a családalapítás nem jár együtt.
    ' Ha Isa nem terhes, azt is teljesen reálisnak tudom venni, a boldog happy Endhez, mert az eredetivel ellentétben most van kisbaba a családban a Kis Edward személyében, így nem tudom, furcsa lenne, még egy gyerek. Rose-nak meg Esme-nek Isa gyereke sem lenne nagyon más, most is van akivel kiélhetik anyai ösztöneiket. És úgy is, ha Isa gyereke tényleg belekerülne a storyba, az eredeti alapján valószínűleg ő is gyorsan felnőne, így Esme-ék nem is élvezhetnék ki olyan sokáig. De annyira nem tudom kiismerni a gondolatmenetedet, tehát csak tovább izgulok.
    Húúúh, első körben azt hiszem most ennyi lenni. És nagyon várom már a kövi fejezetet, mert akkor talán választ kapok pár kérdésemre, vagy csak tovább szövögethetem az elméleteimet.

    VálaszTörlés
  32. Nem tudom de vkinek hozzászólásáról eszembe jutott,hogy írhatnál megint vmi kis erotikus részt is!:P

    VálaszTörlés
  33. Nem olvastam az eddigi hozzászólásokat, de nekem nagyon gyanús, hogy a fejezetben már nem maradt hely a vérvizsgálat eredményének :D
    Spirit ugye csak szédítesz bennünket? Amúgy én is baba párti vagyok, úgy teljes az élet :)
    Nagyon vártam ezt a fejezetet (5 percenként frissítők tábora stb), de ez a befejezés... Most megint szenvedhetek a következőig :)

    Niki

    VálaszTörlés
  34. Hali.
    Nagyon tetszett és én csak azt tudom mondani hogy még nem mondok le arról a lehetőségről hogy Isabellának babája legyen.Semmi olyasmi sem történt ami megerősítette volna hogy nem lehet gyerekük.Csupán csak arról van szó hogy most nem terhes.
    Várom a kövit :)

    VálaszTörlés
  35. Hali!

    Később még tuti írok, ahogy szoktam, egyenlőre csak röviden.
    Természetesen ez a feji is tetszett. :)

    Ahogy húztad az időt, h kiderüljön már végre: terhes-e v sem... ÁÁÁ!
    Azt hittem, beleőszülök! XD

    De örülök, h most nem terhes, így is lesz elég bonyodalom, ahogy téged ismerlek...
    Viszont még mindig nem tudni, h mi baja, szóval az idegeinket nyúzod még szorgalmasan, ahogy szoktad. :D

    És a függővég, még ha most nem is annyira idegnyúzó, mint máskor szokott lenni - hát, nem is te lennél.

    Ja, és ki ne felejtsem: Rosalie is szeret futkorászni? Ez egy újdonság, bár nekem mindig is Edward lesz az igazi futóvámpír, és nem azért, mert ő a leggyorsabb, de ő az, akiről ezt sokat olvassuk.
    Bár én ezt sose fogom megérteni, mert én utálok futni, de mondjuk, míg a vámpírok sose fáradnak ki, addig én... Na, hagyjuk.
    És persze itt is meg van a feloldódás Rose és Isabella között, ha nem is éppen úgy, mint az Eclipsben, de a jég elkezdett olvadni. És ezt annyira szeretem!
    Bár bizonyos fokig egyetértek Rosalie-val, h a bevésődés kényszer, csakhogy én belátom azt, amit ő vszeg nem: ez nem rossz, hiszen boldog leszel tőle. Remélem, egyszer ő is megérti!

    Na, asszem meek lefeküdni, mert hnap suli! Soxerencsét mindenkinek, akire szintén ez vár, bármilyen formában!

    Spirit, neked gyógyulást!
    Pusz

    Ui: asszem, mégse lett olyan rövid, mint amilyennek az elején gondoltam... XD

    VálaszTörlés
  36. Nekem teccet a fejezet! Nagyon meglepett Rosalie kedvessége de most együttérez Isabellával így megértem és sztem szép gesztus tőle hogy ilyen megértő(de csak most kivételesen). Én azt hittem hogy végre terhes Isa de csalódtam mindegy csak kiheverem vhogy XD. És nagyon kíváncsi vagyok hogy Edward mit fog majd mondani már látom magam előtt az arcát hogy magát hibáztatja hogy azt hiszi nem tud megadni mindent Isának vagyis a babát de én bízok benned Spirit és remélem hogy lesz baba mert úgy teljes a kép igaz ott van a kicsi Edi de csak nem olyan mintha a sajátjuk lenne, de ha azt fogja mondani mint Bellának a Breaking Down-ban hogy legyen gyereke Jacobtól jelen esetben Nate-től hát akkor én hátast dobok mert ez olyan nem ish tom mindegy. Addig ezen fogok rágódni míg nem lesz következő fejezet és remélem hogy hamar lesz mert már nagyon várom addig is pedig megöl a kíváncsiság de csak kibirom vhogy. Kérlek siess Spirit persze nem akarlak sürgetni de siess lécci mert már nagyon várom.
    Jah és sztem is jó ötlet lenne egy olyan rész amiben kivizsgálják Edwardot mert így legalább próbálkozhatnának egy babával persze lehet hogy Isának nem is lehet gyereke de a bevésődés az azt jelenti nem hogy tovább örökítse a farkasgént ha jól értettem meg. Na de mindegy, Spirit majd megoldja hogy legyen baba remélem.
    Lehet kicsit értelmetlen de ez jutott eszembe!

    VálaszTörlés
  37. Tudom, hogy mindig hülye vagyok vagy bármi is legyen, aminek ti itt láttok, de bevallok valamit! Én már a végére majd nem bőgtem! Szedd már össze magad! (magamnak) Jaj csak Edward ne, hogy azt mondja neki a te érdekedben cső csumi csá! Akkor én... én... nem tudom, mit csinálok, de csinálni fogok valamit! Egyébként van egy elméletem! Na, szóval mi van akkor, ha még is terhes csak még olyan picike, hogy nem látszik? Vagy esetleg elbújt? :D Tudom, hülyén hangzik, de lehet, hogy már most élelmes a kis lurkó! Sőt milyen poén lenne, ha Edward elhagyná aztán még is terhes! A többi meg majd adja magát! (Na jó ez még sem poénos) Nem akarok mindent levésni mert a végén egy fél könyv itt fog szerepelni! Most jutott eszembe! Bocsi, de van egy kis gond az elmélettel vagy mi a fene legyen az amit itt írok! Ha terhes is akkor is még egy hetes sincs! Az ultrahangot meg csak 8 hetesen szokták használni mivel nem is látszik semmi addig szinte! Na, jó már nem logikázom tovább, mert a végén magam sem fogom érteni!  Úgy is kiderül mi is a helyzet! Tetszett a fejezet várom a kövit!

    Cup Cup Szupcsi

    VálaszTörlés
  38. Szia édesem:)

    Hmm. ez most tetszett. Mmint az eddigiek is tetszettek, de ez most olyan volt mint egy pohár hideg üdítő egy meleg nyári napon. Najo most tél van és minusz fokok, akkor legyen forró tea:P

    Szóval olyan jó volt olvasni. Edwardot egyszer úgy leütném...:D Álterhesség? nem semmi ötletek. Örülök, hogy most nem terhes. Nem tudom, hogy mit tervezel a jövőre nézve, de most jó hogy még nem az.:)

    Rosalie. Érdekes. Hát sorstársakként könnyeb megérteni a másikat az tény.:)Talán a téme miatt is jól esett ez a fejezet.:)

    A kis Edward most menyi idős?:D 10 hónapos?
    nem jüt eszembe több kérdés hirtelen. hm..
    Rosalie, azért érzi sorstársának Isabellát, mert Edwardnak nem lehet gyereke, vagy mert azt hiszi, hogy neki, farkasként nem lehet gyereke?:D

    "- Ne érzelgősködj, farkas, mert legközelebb Emmettel kell megvitatnod a gondjaidat."

    Ez tetszett:D

    Hogy vagy lelkem?:) Kiderült már, hogy mi a bajod? malacbaci? vagy vmi más?oo Aggódom.oo

    Gyógypuszi, Truska

    VálaszTörlés
  39. Sajnálom, hogy nincs baba, de ez nem jelenti azt, hogy nem is lesz. Remélem lesz. :) Álterhesség? Ezen is drámázhat Edward, hiszen ez azt jelenti, hogy Isabella szeretne gyereket, még ha csak tudat alatt is. (Illetve mostmár nem csak tudat alatt :D) Függővég!!! Annyira tudtam. És lehet, hogy nyilvánvaló a dráma, de nekem most valahogy úgy tűnt, hogy Edward magához képest (arra gondolok, hogy mindenen túl sokat drámázik) jól fogadta a dolgot. Úgyhogy én arra számítok, hogy Edward megpróbálja majd meggyőzni Isát, hogy keressen mást, mert gyereket szeretne, még ha magának sem vallotta be. Nem is lenne Edward, ha nem így tenne. De Isa valahogyan megmondja neki, hogy nem ez az, amit akar. Szerintem ez most egy nyugodt és meghitt beszélgetés lesz, már amennyire az lehet. Egy probléma lehet csak, ha Edward azt hiszi, Isa csak a bevésődés miatt dönt így. De remélem nem így lesz. :)

    VálaszTörlés
  40. most akkor nem lesz baba????
    ne már....
    Flugi

    VálaszTörlés
  41. Persze annak a lehetősége is fennáll, hogy Isa mégsem álterhes, hanem valami más baja van. Ebben az esetben van csak igazán oka Edwardnak, hogy magát marcangolja. Ha tényleg a méreggel áll kapcsolatban. Bár ez azt jelentené, hogy ha valakivel lefekszik Edward (emberrel), akkor az meghal a méregtől. És ugye Bellával sem ez történt a BD-ban. Szóval, nem tudom. Mindenesetre ez az álterhesség dolog érdekes.
    Megnézném azt a jelenetet, ahol Isabella Emmett-tel vitatja meg a problémáit. :) Vicces lenne. :)
    Sőt, új ötlet. Lehet, hogy Isa az ultrahang ellenére terhes. Nem emlékszem pontosan, hogy hogy volt a BD-ban, mert már régen olvastam, de volt vmi olyan, hogy a gyerek védte magát a külső behatolás ellen. És mivel ő is félig vámpír (plusz még félig vérfarkas is), nem lehet, hogy csak nem mutatja meg magát? Bár mint régebben írtam, Bella már közvetlenül AZ előtt is szédült. (Persze lehet, hogy az tényleg Edward csókjától volt.) Viszont akkor nem lehet sem terhes, sem álterhes, mert még nem történt semmi. Fúú, nagyon sok a teória. Kiváncsian várom a következő fejezetet. Siess! :)

    VálaszTörlés
  42. hát nagyon kíváncsi vagyok, mit akar megbeszélni Edward :) siess a kövivel!

    VálaszTörlés
  43. Azon gondolkoztam, hogy ugye a korábbi elméletek alapján (már nem tudom kitől származott) egy farkas nőnek csak akkor lehet gyereke, ha a terhesség alatt nem változik át. Isabella a szédelgése ellenére többször is átváltozott. Szerintem ezért nem lehet most terhes. Persze később ha mondjuk Carlisle erre rájön, akkor lehetséges, hogy közös gyerekük legyen.
    Olyan is eszembe jutott (ami lehet, hogy hülyeség), hogy ha Isabella terhes lenne, akkor a baba "nem engedné átváltozni" hogy ezzel védje magát. Ha már egyszer egy vámpír-ember-farkas csodagyerek... :D
    Niki

    VálaszTörlés
  44. na sziasztok! köszi Spirit, naggyon jó feji lett!ja és köszi Szandi:):):)
    szóval most itt a nagy izgalom hogy vajon hanyadik epizódja jön az Ed önmarcangolásának meg iylenek...amikor csak bámul ki az ablakon és arra gondol, hogy neki kár volt megszületnie...
    De amúgy nekem meg pont az jutott eszembe, hogy most lehet, hogy teljesyen másra gondolt Ed...lehet hogy a lehetőségeken gondolkodott, hogy mégiscsak lehetséges, hogy Isanak meg neki gyereke legyen emg iylenek...
    Amúgy ha feladja a farkaslétet Isa, akkor utána az még ugyanúgy a génjeiben van és lehet még egyszer farkas? vagy örökre feladja? Mert az Eclipsében volt valami oylasmi asszem, hogy amikor a harmadik feleség meg ilyenek előkerülnek...hogy az az öregember megint átváltozik farkassá...javítsatok ki ha tévedek...
    De akkor egy időre feladhatná Isa a farkasságot hogy ygereke legyen és utána újra lehetne farkas? vagy ez így hülyeség???
    És amúgy lehet hogy csak msot nem terhes, de lehetett volna...és Carlisle csak úgy mondta hogy legenda marad, de közben ő tudja hogy lehetséges...elvégre Isa nem egy hagyományos farkas...és lehet hogy Ed most mondja majd el a vizsgálat eredményét...
    na ennyi jutott eszembe...
    puszi nektek
    Andi

    VálaszTörlés
  45. aaaaaszta most megin ojan korszak lesz hogy suliból rohanok haza és nézem hogy írtál e újat....am te szt kérdezted hogy bellának lehet e gyereke meg ierk....arrőól nnem beszéltél hogy Edward-nak nem lehet....csak próbálkozzanak....XD
    máár várom a kövcsi fejcsit....addig is
    pussz Heni

    VálaszTörlés
  46. Húha!
    Ez nagyon komolyan hangzik.Mármint a vége.Remélem Edward nem találja ki,hogy elhagyja Isat,hogy lehessen gyereke.
    Függővég.Nagyon remélem hamar lesz folytatás,mert már most szorul a gyomrom az idegességtől.
    Rosi egész normális volt.egyébként én azt hittem,hogy már kicsit jobb viszonyban vannak.Annyi minden tortént már,nem gondoltam,hogy Rosalie még mindig ilyen mogorva.
    Siess a folytatással!
    Judith

    VálaszTörlés
  47. Szióka!
    Szomorú és megkönnyebbült vagyok, hogy Isa mégsem terhes.
    Babapárti vagyok és nemcsak azért, mert én is várandós vagyok, hanem mert így lesz teljes a család (ez a világnézet a génjeinkbe van kódolva).
    Viszont ebben a történetben olyan korainak tűnik még ez a fajta beteljesedés.
    Örülök, hogy megfogadtad a többség tanácsát és a magad feje után mentél az írással. De nagyon bosszantó tudsz lenni ezzel a függőben hagyott véggel.
    Már alig várom a következő fejezetet.
    Nagyon szeretem olvasni az írásodat.
    Pusszancs!

    VálaszTörlés
  48. Szia Spirit! Azt hiszem eljött az idő hogy újra belépjek a közéletbe!:D Szóval, ez a fejezet nekem nagyon hasonlított a Breaking down-ban olvasottakhoz...ugye ott volt az az áttörés, ahol mondjuk úgy Rosalie elfogadta végre Bellát...Iza jól tette, hogy bevonta Roset a lelkizésbe mert ez közelebb hozta őket egymáshoz...most végre úgy kezeli Izát mint sorstársat, és boldoggá tette, hogy kicsit oktathatta. Bár a nagy összeborulásra még várnunk kell!:D Az meg annyira egy gyagya gondolat volt hogy Edward arra gyanakszik, hogy lefeküdt mással is...ezen jót mosolyogtam. Persze mindjárt a legrosszabbra kell gondolni..:D Álterhesség, hmm ez is jól ki lett találva...végül is farkasról van szó. Egyébként szerintem simán lehet gyerekük, és ha jól gondolom lesz is.:) Reméljük minél előbb!!!:) Kíváncsi vagyok Edward milyen lelki fröccsöt ad most Izának...mert az náluk nagyon megy az tuti! Játszunk olyat hogy halálra rémítjük a másikat azzal, vajon mit akarok mondani!!:D De nem??? Mindig ez van:D Az én kis indiánjaimra meg már nagyon kíváncsi vagyok...:)Várom a folytatást és remélem már meg lesz fűszerezve az én izmos farkasaimmal:D:D Puszi és jó munkát!!! Luna

    VálaszTörlés
  49. Szia Spirit! Lehet, hogy egy kicsit kötekedősre fogok sikerülni... Előre is bocsi... A terhesség tüneteit, mint álterhességet általában olyan nők szokták produkálni, akik hosszú évek várakozása után sem tudnak teherbe esni, vagy olyan élethelyzetben vannak, hogy pont jól jönne nekik egy terhesség-gyerek. (Mondjuk egy pasi megtartása) 17-18 éves tinilányoknál, akik eddig még nem is gondoltak gyerekre, elég szokatlan. Kérlek, vedd ezt figyelembe, illetve azt is, hogy egy normál terhesség hasi ultrahanggal kb. a 12. héttől mutatható ki, előtte hüvelyi ultrahangot szoktak csinálni, akkor látható a babszemnél is kisebb babóca.
    Szóval kíváncsi vagyok a vérvizsgálat eredményére, mert ettől még simán lehet várandós Iza.
    Jó szórakoz(tat)ást: Orsi (aki egy 3 gyerekes anya)

    VálaszTörlés
  50. Még egyszer sem idegesített a függő vég, de most nagyon!!!! Spirit bújj elő, ha még egy ilyen lesz, hátul kötöm a sarkad xDDDDDDD
    Aranyos feji volt:)
    Az állterhesség egy kicsit nekem is furcsa volt. De szerintem itt még nincs elvetve a kocka, hiszen ebből még simán kihozhatod, hogy terhes, bár én remélem nem *elrohan*.

    VálaszTörlés
  51. Szia Spirit!
    Nagyon szeretem az írásaidat!! Már várom a folytatást miharabb! Viszont lenne kérdésem: Ha Isabella farkas, elvileg teherbe eshet, ha feladja egy idő múlva a farkas létet, de akkor meg is fog öregedni? Edwarddal akkor h tudnak majd együtt maradni az idők végezetéig? Puszi!
    Ewonca

    VálaszTörlés
  52. Huhh... Azért lehet, hogy még meglepsz minket (meg a szereplőket is) egy babával. De azért szerintem még korai lett volna. Nem tudom... igazából kavarognak a gondolataim, hogy mit is találtál akkor tulajdonképpen ki? Mondjuk ez az utolsó rész, hogy Ed beszélgetni akar Isával, nem mondom, megijesztett. :S Most biztos kitalálja, hogy ő milyen szörnyű, hogy megint csak bántja Isát, meg hogy gyereke sem lehet miatta, és akkor jobb lenne Isának nélküle, pedig ott a bevésődés, szóval elég nehéz lenne el"távolítania" magától, meg akkor már a farkasok is jönnének a többi Cullen mellé, hogy észhez térítsék, jajj, az milyen jó kis rész lenne. xD A farkasok meg a vámpírok megint összefognak. xD Már mint arra gondolok, hogy akkor Isa La Push-ba menekülne a házból, ott meg Nate-ék megtudnák, aztán máris dühösek, hogy ilyen ostoba módon makacs Ed. xD Nahh, de reménykedjünk a legjobbakban, azaz, hogy sikerül meggyőzni Őt. A kövi fejiben pedig most már meg kell tudnunk az igazságot, elvégre Carlisle gyorsan dolgozik, és igazán nem húzhatod már sokáig a dolgot! Maximum még sztem egy-két fejezetet, amíg kutatnak, ha a vérvizsgálat, meg a most elvégzett többi sem mutatna semmit, bár az sztem lehetetlen, nem vagyok orvos. Ennek az álterhességnek is mindjárt utánanézek, hogy mi is. A tudatalatti produkálja a tüneteket, de azért, mert annyira szeretne babát, vagy csak a sok lelki trauma miatt? Mondjuk nem értem, hogy ez esetben miért pont ez? Simán lehetne beteg is, na, mind1. És ez gyógyítható, vagy pszichológus segíthet csak?
    Amúgy az tetszett, hogy Isa azt feltételezte, hogy Ed azt hiszi, megcsalta! :D Kis Buta. :D Ilyet is csak ő tud kitalálni. xD
    Áhh, megyek, mindjárt indulnom kell táncra. Nagyon várom a folytatást, hátha végre tényleg megtudjuk, mi baja Isának. Nahh, ciao mindenkinek, ja és Boldog Új Évet, ide még asszem, nem írtam, és Spirit, gyógyulj meg! :)

    VálaszTörlés
  53. Én is gondoltam rá, hogy talán nagyon korai szakasza még a terhességnek, azért nem mutatja ki az ultrahang, de Carlisle határozottan azt állította, hogy nem terhes, nem azt, hogy még nem látszik.
    Eszembe jutott valami azzal kapcsolatban, hogy vajon mivel áll elő Edward: szerintem el akartja mesélni azokat a legendákat, amikre Carlisle utalt, a vámpír férfitól fogant gyerekekről. Mert gondolom, Ed azért rémült meg annyira, mert ezekben a történetekben mindig meghal az anya, és megijedt, hogy elveszítheti Isát. Biztos azt akarja elmondani Isának, hogy nekik semmiképpen nem lehet gyerekük, még ha valahogy csodálatos módon megfoganna, akkor sem, mert nem tudná kihordani Isa. Bár ki tudja, egy farkas nő azért nem olyan törékeny, mint egy ember, viszont nála nem jöhet szóba a "sürgősségi vámpirizálás", mint Bellánál az eredetiben.

    VálaszTörlés
  54. Jaj nagyon jó lett!
    Tök izgi!
    És tök jó hogy megmutatad Rose gyengéd oldalát.
    Én kedvelem őt sokkakal elentébben.
    Na de mindegy nagyon jó lett.
    Siess a kövivel.
    Puszika

    VálaszTörlés
  55. Lehet, hogy Carlisle határozottan állította, hogy nem terhes, de Carlisle nem ilyenfajta orvos, szóval, tévedhet.
    Én már nem is tudom, mi lenne jobb. Ha lenne baba, vagy sem. Persze Renesmeeből kiindulva biztos tiszta cuki lenne, de ott van a kicsi Edward is, akiről mostanában nem nagyon hallunk.:(

    VálaszTörlés
  56. Grat Spirit! :D
    Ez a fejezet a szívemhez nőtt,mert Rosalie-s :)(tudom-tudom,én Steph írásaiban is szerettem őt,nem tudom,olyan furán kötődöm hozzá meg sajnálom,na mindegy)
    Megint nagyot alkottál :)
    De jöhetsz is meglátogatni a síromat és te is marcangolhatod magad,mint Edward :)
    Ja,hogy miért is?Mert FÜGGŐVÉG... :S...a halálom .. :S Ilyen nincs...ez nem lehet igaz...*idegbetegeskedik*:D
    Most direkt nyúzol minket? :)
    Idézem:
    Te leszel a vesztem,esküszöm az leszel.. (tudom kihagytam néhány sort a rend kedvéért... ):)
    Következő fejezetig még kb egynap... :(
    Amúgy meggyógyultál már? Remélem igen :)
    Sok puszi és tudod: csak lassan írj,szépen lassan,különben csúnya lesz az írásod:D
    Puszi:Mercy(Cica)

    VálaszTörlés
  57. Huh, most jöttem haza a suliból és ez már nagyon kellett!
    Ngyon jól sikerült nekem teccett hogy ilyen kedves volt Rosalie és végre megtudtuk miért utálta ennyire Isabellát! A vége is jól sikerült de nagyon nagyon kíváncsi vagyok mit fog mondani Edward remélem nem azt amit a Breaking Downban Bellának mert az tök hülyeség sztem, miért akarna mástól gyereket mikor ő a szívszerelme én így tartom logikusnak.
    Amúgy tökre azt hittem hogy terhes direkt nem tekertem lejjeb de csalódtam mindegy így is nagyon jó mert legalább tovább bonyolódik és tovább tart a könyv. Siess Spirit mert nagyon kíváncsi vagyok.Nagyon várom a fojtatást!!!

    VálaszTörlés
  58. Szia.
    Igazából nekem mindegy volt h lesz e baba vagy sem de amikor Carlisle azt mondta h nincs baba, valami elszakadt bennem. Miért nincs ?? Olyan jó volna.
    Amugy azt akartam kérdezni h a te írásod is beleszámít a hsz határba?? XD mind1
    Edward annyira izé h folyton magát hibáztatja mindenért, de ez már csak ő. Így szeretjük. Mindenkinek vannak hibái.(Igen, még a vámpíroknak is.)
    De én is észrevettem h nem feltétlenül zártad le a baba felé vezető utat és remélem h nem csak káprázik a szemem amikor erre gondolok. Kérlek mondd, hogy lesz baba.
    Imádom az írásaid, de néha napján csak egy kis ajándékképen, megtehetnéd h NEM teszel függővéget. :) Néha már nagyon idegesítő tud lenni. Jó,jó, persze tudom legyünk türelmesek, de akkor is. Áhh. Na mind1. Kicsit mindenki nyavajoghat, nem?
    Pucca: Katica

    VálaszTörlés
  59. Apropo,itt is kérdezz-felek-ezhetünk?
    Fogalmam sincs hol lehet ,szóval akkor inkább itt teszem fel a kérdést: Hány fejezetet szeretnél írni? (csak mert akkor addig biztatlak állandó idegesító hszm-mel,ameddig nem végzel....)XD

    VálaszTörlés
  60. jeej nincs baba:) végig azért drukkoltam, h ne legyen -még ne-, és most beteljesült:)
    attól tartok, hogy most vmi sokkal rosszabb lesz:(
    azért remélem Isabella túléli még a 4. könyvet is:) meg a te türelmed:)
    és a soha nem múló kérdés:
    Mi van a könyv kiadással?
    Puszo

    VálaszTörlés
  61. jaj ne már!!!! Most megint ezen fogok agyalni végig... Pedig csak én írhatom meg a francia házimat...:D Először is azért nagyon örülök, hogy nem húztad tovább, és döntöttél a baba ügyben. Ez szép volt tóőled, és jó, hogy valami más a probléma. Egy kicsit félek, hogy Edward őrültségre készül. Még csak most jegyezték el egymást...
    Na most megyek, és megírom azt a franciát...:D
    Várom a következőt! Köszi!
    Másik Zsani

    VálaszTörlés
  62. óóóóó!!! hát én pedig meg voltam róla győződve, hogy Isának és Ednek gyereke lesz! jaj pedig olyan jó lett volna! bár tény, hogy az talán már túlságosan is hajazott volna a meyer féle történetre, de sebaj.
    nos, viszont ha beletörődünk abba, hogy bizony nincs pocaklakó a képben, akkor jön a kérdés, hogy de hát akkor miért van rosszul Isa? talán tényleg a méregtől, meglehet, de akkor miért volt Carlisle arca is olyan aggódó? hát ahoogy olvastam, magam előtt láttam, és komolyan mndom, még én is a kezemet tördeltem, hogy ugye nincs komolyabb baja Isának!
    és a vége is! itt abbahagyni valamit! kész vagyok teljesen. nagyon-nagyon várom a folytatást!!!!
    pussz

    VálaszTörlés
  63. jó fejezet lett nagyon.
    Én nem voltam baba pártis vagy baba elleni, de még mindig lehet hogy isa terhes, ugyanis a a BD-ben a méh egy olyan kemény "falat,burkot" kapott amelyet nem tudott az ultrhang átvilágítni, kimutatni, következtetés:lehet hogy isa terhes, de az ultrahang nem mutatja ki mert a méh,magzat nincs olyan korai stádiumban...
    remélem nem írtam hlyesegét
    Franci.

    VálaszTörlés
  64. Nem birom ki, hogy ne írjak, szóval még mindig az egyetemen ülök a laborban ahelyett hogy már a koliban olvasgatnék valami mást.

    Már a cím alapján Rosalira gondoltam, meg arra hogy valamilyen terhességgel kapcsolatos párbeszéd lesz benne.

    Hány nap is telt el a "Rózsa" óta 3-4 max. 5 (egy csodás hétvége meg egy hétfői iskolanap, melynek délutánján volt egy kis értekezés Juliettel aztán este Charlisle felkeresése).

    Levelezés ide vagy oda, ha már a házban volt Edward egyértelmű volt, hogy meghallja és kiakad.

    Bella mennyi ideig is volt terhes Nessivel? kb. 4 hét a szokásos 38-42 hét helyett? Szóval 10-szer gyorsabban fejlődik egy félvámpír magzat! Tehát a 3-6 naposnak saccolt Isabella terhesség 30-60 napnak, ergo 1-2 hónapnak felel meg, a 2. hónap végére 30 mm-es = 3 cm az embrió és még ehhez jönnek a megfelelő burkok, ez már tünhetne babszemnek de ha a BD-ból indulunk ki akkor csak egy kb. 3 cm átmérőjű ultrahanggal átlátszatlan golyó látszik, és ha ilyet tényleg látott Carlisle akkor tumornak vagy cisztának gondolná és ez megmagyarázná a megmaradt rossz kedélyét, ha az nem lenne elég magyarázat, hogy Isa spontán feltört gyerek utánni vágyáról és a szinte azonnali csalódástól amúgy is eszébe jutott Esme és Rosalie tragédiája, ahogy persze Edwardnak is. Szóval Carlisle szempontjából én nagyon várom azt a vérvizsgálati eredményt, ha egyáltalán az kimutat valamit. Bella esetén amúgy is 2 hét elteltével lett egyértelmű a dolog az émelygéssel meg hányással, meg a magzati mozgással (2 hét->normál 20. hét = 4-4,5 hónap első érezhető mozgások). Álterhessége mégis mitől lenne? 17 évesen. Persze biztos megfordult a fejében, hogy egyszer lesz gyereke,de azért ennyi idősen még én is csak inkább olyan szinten gondoltam ilyen dolgokra, hogy persze milyen kis aranyos lenne meg milyen jó lenne vele játszani meg babusgatni, nem pedig arra, hogy mennyire szeretnék megzavarodni a hormonjaimtól, rosszulléteket élvezni, hányni, émelyegni, meg bálnává enni magam.

    Edward reakciója Carlisle legendákról szóló gondolataira érthető, ki akarna a szerelmének egy az anyja testét felemésztő-marcangoló "démonmagzatot" (1), aztán meg a csalódottságának megérzése, hogy sose adhatja meg azt amire természeténél fogva vágyik egy nő, szóval ez egy igazi két TŰZ közötti érzés, valóban rosszabb mintha tényleg égetnék az egyetlen ártó fegyverrel a szerelmén kívül, mert majd' belehal abba is hogy nem adhatja meg (ebbe élete végéig), meg abba is ha már bizonyított lenne, hogy létezik, de várhatóan felemészti az anyját. De Spirit, miért is szólna arról a Jelen boldogsága, hogy Isa folyamatosan bizonygatja Edwardnak, hogy ugyan csalódott, de Így is akarja élete végéig? Szóval a boldogsághoz vezető út csak akkor torkollik a jelenlegi ösvénybe, ha Edward amiatt szenvedne egy rövidebb ideig, hogy mégis lesz egy nemkívánt utódja, de amint annak meghallja első gondolatait, a tudatra ébredése meggyőzi arról hogy mégiscsak szereti és akarja a világra jöttét. Szóval miért is ne legyen akár most rögtön baba (mert szerintem már ott van a szemük előtt csak nem látják), így Ednek rövidebb ideig kellene marcangolnia önmagátS sőt mivel Isabella jobban is bírná a terhességgel kapcsolatos gyűrődést én továbbra is az ikrek csatározására szavazok!

    Edward és Isa elkövetkező párbeszédéből pedig csaktovábbi rossz érzések sülhetnek ki.

    Rosalie: Kivel mással is beszélhetett volna a témáról Isabella? Hisz az elrablása és a feltételezett erőszak után is beszéltek emlékeim szerint(habár most nem olvastam utánna, de ugye jól emlékszem Spirit?) és akkor kezdtek kicsit közelebb kerülni, de a jégpáncél megmaradt, csak a gleccser tünt el. Persze ott van kicsi Edward is, de a saját gyerek volt a végső melengető fénysugár Bella és Rose kapcsolatában is.

    Na kiszónokoltam magam, megyek és piszkálgatom még kicsit a rámbízott géneket a genetika laborban, aztán megyek pihizni.

    Utólag is boldog új évet minden olvasónak, Spirit Blissnek és rajongóinak!

    VálaszTörlés
  65. Szia Spirit!

    Pedig az elején teljesen azt hittem mikor Isa meglátta az ultrahang gépet, hogy tényleg terhes lesz. De ez az ál terhesség eszembe se jutott. Igazi zseni vagy.
    Viszont érdekes ötlet amit az egyik fenti hsz-ben olvastam hogy a Bd-ben az ultrahggal nem tudták meg vizsgálni Bellát.
    Olvaás közben az is eszembe jutott, hogy mivel Isa farkas tehát jóval erősebb egy átlag embernél ezért gondolom ő sokkal jobban viselne egy ilyen fajta terhességet, mint annak idején a BD-ben Bella.
    De i tudja hisz az, hogy most nincs baba nem azt jelenti, hogy később sem lesz. Főleg ha Isa ennyire szeretne. Nem hinném hogy Edward túl sokáig ellen tudna állni neki, mégha valami iyesmi is jár a fejében. Nagyon kiváncsi vagyok miről szeretne vele beszélni, de sztem valami olyasmi lehet hogy látta rajta mennyire szomorú lett attól hogy nem lehet gyerekük. Meg miért nem beszélt a szédülésükről, vagy esetleg ha teljse életete szeretne akkor az nem vele lehetséges. Bár nem hinném mert azt mondta önzöb annál hogy ellagyja a Isát. Meg ugye bevésődés miatt nem is fogják. De Edward amiyen kis mazohist tud lenni még eszébe jut. Nah szóval nagyon várom mirő fognak beszélni.
    Tetszett, hogy a Rosalievel is egyre jobb kapcsolata alakul ki. Jó volt ez a rész is alig várom a folytatást. Amugy irtad hogy a vége jó lesz. Vannak már konkrét terveid is hogy mi az amit végére szeretnél vagy csak annyi hogy jó lesz?
    Valamint Isa "betegsége" annyira lefoglalja őket hogy az eljegyzés ót nem esett szó a eskűvőről, pedig engem már ez is nagyon izgat. Mikor lesz milyen lesz? Azt már tudjuk, hogy Isát Carlise és Johantan kísérik az oltárhoz. Meg gondolom mindenki gondolja hogy Alice nem engedné ki a szervezést a kezéből. Sőt szerintem az esküvő szervezése kifejezetten lefoglalná most a gondolatasit. Talán jót tenne neki.
    Jaj hsz írás közben meg jöttek az ötleteim nagyon vároma folytatást remélem ki het igazodni azon amit irtam.
    Üdv: Bethliz

    VálaszTörlés
  66. Spiriiit!
    Hűűű nagyon tetszett!
    Szegény Isabella, azért sajnálom h most nem lett terhes.
    De Rose tök jó fej volt:)
    VÁrom a kövit:)
    puszi, Lou:)

    VálaszTörlés
  67. Na én is megérkeztem a kritikámmal. Hát szóval én örülök, hogy Isabella nem terhes. Szerintem Rosalie nem így viselkedett volna. Illetve persze távolságtartó lett volna és ellenséges, de szerintem nem ennyire. Na mindegy. Edward meg tuti önmarcangol, mint mindig, és kitalálja, hogy nem szexelhetnek többet Isabellával, vagy nem tudom. :D Edwardnak néha annyira hülye ötletei vannak. :D Érdekes volt ez a fejezet. És jelenleg agyhalott vagyok, úgyhogy ennél többre most nem is futja tőlem.

    VálaszTörlés
  68. Naggyon jó volt...olyan igazi kis nyugis rész:)
    Meglepett Roslai viselkedése de én örülök neki és remélem, hogy idővel majd TÉNYLEG szeretni fogja Isát :)
    Ha márIsánál vagyunk...fogalmam sincs mi lehet vele...LEhet, hogy terhes csak később lesz láátható majd a baba:)Én nem hinném, hogy a méreg miatt lenne...ugyan:)
    Az nem lehet, hogy a méregtől van, mer ugye az eredeti könyvben, amikor Bellával van Edward akkor neki sem ad át mérget ugye? Lehetne hatással az emberekre?:)
    Puszi: L. Vivi

    VálaszTörlés
  69. Hajajj... Rosszat sejtek... Amúgy nagyon tetszett a fejezet, én az eredetiben is végig arr vártam, hogy hátha Rosalie egy kicsit megenyhül :)

    VálaszTörlés
  70. Húú, tök jó fejezet lett. De a vége... nagyon kiváncsi vagyok, mit fog mondani Edward. Várom a frisst! U.I.: BUÉK xD /Bijjuss/

    VálaszTörlés
  71. szia ,nagyon várom a kövi fejit :-D
    Nagyon jó lett ez a fejezet is :-P
    Komikat gyerünk előbb kapjunk frisst :-D
    BÚÉK mindenkinek :D
    szia,
    Rita

    VálaszTörlés
  72. Szia Spirit!
    Légyszi, vedd lejebb a hsz. határt, mert hiába könyörgünk a sok olvasónak, csak egy részük képes hsz.-t írni... :( És így csak mi szenvedünk igazán, akik nagyon várják a kövirészt... :(

    VálaszTörlés
  73. én is utáloooom a függővéget!!!
    most megint egy csomót kell várni, hogy kiderüljön mit is akar Ed, jó persze lehet sejteni, de az nem ugyan az.
    viszont nagyon tetszett a Rose-os rész, kicsit emlékeztet magamra, mikor a hugommal beszélgetek:D.. nem tehetek róla, de ez van..XD

    hát az ultrahangos rész.. nem is tudom..
    1: lehet még korai, hogy kimutassa a gép(ehez nem értek),
    a másik: az eredeti könyvbe se látta Carlisle Nessiet..
    és úgye a tény, h a bevésődés célja az útódnemzés.. persze ez nem jelenti azt, hogy most rögtön gyereket kell csinálni, de szerintem a lehetőségnek meg kell lennie, hisz különben nem vésődtek volna be egymásba:D

    bár ezt nem értem mért nem vizsgáltak meg még eddig soha egyetlen vámpírférfit sem, hogy most mi is a helyzet azokkal a spermákkal..
    főleg Carlisle, aki már időtlen idők óta orvos, és egyszersem jutott eszébe ezt megtenni, hisz a nő akit szeret mindennél jobban vágyott 1 babára..(persze értem h vsz rájöttek a próbálkzások sikertelensége miatt, h nem lehet gyerekük) na de akkor is..
    legalább most h felmerült az ötlet h nemzőképes lehet egy hím vámpír (meg ezek szerint régebben is, hisz hallották a legendákat a démonokról) Carlisle ezek után csak elvégez egy-két vizsgálatot Edwardon is.. mért mindig csak a nőket veszik elő?.....

    VálaszTörlés
  74. hu segítsen vki légyszi..
    lehet én csinálok vmit rosszul de hiába vagyok bejelentkezve nem úgy küldi el a hsz-emet..
    mit csináljak?

    VálaszTörlés
  75. Itt abbahagyni...
    Nagyon vártam már egy ilyen Rosalis-Isás részt éés végre itt van :)
    Nagyon tetszett, hogy végre ilyet is írtál. Mondjuk még egy Emett-Rosalis fejezetre lennék kíváncsi.
    Amúgy meg mit akarhat Edward? :O Úgy félek... xD-komolyan félek ...
    Itt kínzol bennünket, de jól teszed, nem akarjuk, hogy hamar véget érjen ez a könyv is :)
    Szóval csak kínozz ezekkel a szuper írásaiddal!! :)

    VálaszTörlés
  76. Isabella nem terhes? Pedig az h terhes tökre beleillett volna a képbe... Vagy ezt csak azért csinálod h összezavarj? Mert akkor sikerült...:) És nagyon jó volt az is amikor a Rose-zal dumált. Én tudtam h Rosalie jófej is tud lenni:)
    Egybk. Nem akarlak siettetni, de..........Annnnnnyira kiváncsi vagyok!!!
    Pussz (és IMÁDOM*.*)

    VálaszTörlés
  77. Ez a befejezés..
    Máris a frissre várok pedig még csak most olvastam el ezt.(:
    Remélem Edward nem kezdi el megint az önmarcangolást..
    Rosalie ebben(magához képestxD)tök kedves volt..
    Minél előbb legyen új feji!!(:
    Puszi Fanni(:

    VálaszTörlés
  78. Egészen fél percig izgatott voltam, hogy mégis babája lesz. Pedig nem is szerettem volna, hogy végül is legyen. De nem csalódtam. Mindenre gondoltam, de erre aztán nem. Most megint izgulhatunk, hogy mi is lesz. Edward nem hazuttolta meg magát, de a vége ismét gonoszra sikeredett. Ezek után tuti, hogy nem fog Isához nyúlni. Szegény!
    De mindezek ellenére imádom!
    Remélem minél előbb kapunk folytatást!
    A hozzászóláshatár még mindig él?

    Pussz
    Gitka

    VálaszTörlés
  79. Sziasztok!

    Kicsit belegondoltam a lánykérés és esküvő témájába is, főleg az elkövetkezendő Isabella-Edward elbeszélgetés tükrében.

    Szóval, most így utólag belegondolva furcsa, hogy Emett volt csak kiemelten megemlítve az eljegyzést követő gratulációk között és Alice még nem reagált semmit, vagyis még nem rohanta le Isát ruhaötletekkel meg ilyenek. Jójó biztos még tart nála a sokk Jasper miatt, de azért már csak lassan eltelik néhány hét és kíváncsi lennék milyen megbeszélést is tartana Isabellával a dologgal kapcsolatban és hogyan tervezgetnének együtt? Mert lássuk be Isa mégiscsak jobban lelkesedik a dolog iránt mint az eredeti Bella. Habár az eredeti Twilight-sagával ellentétben, nem csak a "két+ lány ellentéte tünik ki, hanem ha úgy veszzük a "két" Edwardé is, hisz Meyernél Edward várta és eröltette az esküvőt inkább, és a tényleges igentől és bejelentéstől(valamikor a ballagás után nyár elején) az esküvőig (augusztus eleje) alig két hónap ha eltelt (vagy csak egy?). Továbbá ebben a történetben, főként a 3. fejezet eseményeinek hatására most várhatóan a beszélgetést követően Edward lesz az aki mégis tartózkodni fog a dologtól és talán meg is próbál visszalépni, de halogatni mindenféleképp fogja, ill. miatta fog csúszni akár többet is mint a BD-ben, főként a gyerek kérdés és Isa egyébb "egészségügyi" dolgai miatt.

    Mindenkinek szép napot és kitartást a várakozáshoz!

    VálaszTörlés
  80. Kedves Spirit!

    hmmm... nagyon tetszett!!!

    szerintem Edward ezután a beszélgetés után, el fogja érni, hogy Isabella valahogy teherbe essen. Nem tudom, hogy hogyan, de Edwardot ismerve, a hatááár a csillagos ééég :P

    tetszett, hogy Rosalie ennyire megnyílt most Isabellának, bár én csalódtam egy kicsit mikor kimondta Carlisle, hogy nincs baba, annak ellenére is, hogy anti-gyerek csapatba tartozom :)

    (Megjegyzem... álterhes-gyanús a kutyánk xD )

    Kíváncsi vagyok arra a beszélgetésre...
    Bár szerintem Edwardtól nagy szemétség, hogy Isabella minden egyes beszélgetését kihallgatja, mert így nem lehet szerencsétlen lánynak "magánélete". Tudom-tudom, össze fognak házasodni... bla-bla-bla... De szerintem egy házasság nem feltétlenülarról szól, hogy mindig gonoszan ki kell hallgatni a beszélgetéseket. És ha Edward annyira bízik Isabellában, akkor mi a fenéért hallgatózik? Szerintem ez így nem ér, mert így Isa és Edward nem lehetnek egyenlő felek a házasságban, mivel Edward még azt is tudja, Isa-nak mikor kell pisilnije, de Isabella pedig nem biztos, hogy mindent megtudhat Edwardról. (most lehet, hogy egy nagy-nagy zagyvaságot írtam le, de én így gondolom.)

    Szóal én Isabella helyében, alaposan megsértődnék. De ahogy ismerem Isa-t szerintem ő is kiáll majd az igazáért.

    Pár téma felmerült bennem amiről beszélni akarha Edward:
    -gyerek
    -bevésődés
    -rosszullét
    -házasság
    más ötletem nincs



    "Ne érzelgősködj, farkas, mert legközelebb Emmettel kell megvitatnod a gondjaidat" -> ez a mondat nagyon tetszett ;)

    Nekem egy csöppnyi Alice-hiányom van. Én úgy érzem, hogy Alice jobban szerette Bellát, mint Isa-t. Nem? Mert Bella körül mindig ott legyeskedett, és legjobb barátnők voltak. De most annyira mintha nem lenne elragadtatva a farkaslánytól :P.

    Nagyon jó fejezet volt, várom a folytatást!

    Puszi: Flóra :)

    VálaszTörlés
  81. szia!
    Hát komolyan ezzel a szóval itt hagyni minket hogy "Hallgatlak..." mindig a legjobb részeknél...nagyon jó lett ez a fejezet is nem csalódtam benned...gratulálok
    Viki

    VálaszTörlés
  82. Spirit...köszönöm.
    Noncsy

    VálaszTörlés
  83. Szia!
    Lehet hogy most egy hatalmas nagy baromságot fogok kérdezni, de... szóval. Isabellának gyorsan gyógyul meg minden... szóval mint már ugya írtad a ficben elég sokszor együtt voltak Edwarddal. szóval... uh hogy mondjam... Isa szűzhártyájának nem kellett volna "visszanőnie"? hiszen ha úgy vesszük az is valamilyen fajta sérülés... mondom, lehet hogy ez egy hatalmas hülyeség... szóval ha tényleg az akkor bocsi és ne is foglalkozz ezzel.

    VálaszTörlés
  84. Á, nagyon lassan gyűlnek a hozzászólások, pedig olyan jó lenne már olvasni a folytatást...
    Még valami eszembe jutott: Rose azt tanácsolta Isabellának, hogy ne mondja el Edwardnak, hogy mennyire vágyik babára. De arra nem gondol, hogy az ő fejéből ezt az egész beszélgetést ki tudja olvasni Ed? (Vagy megpróbál nem rágondolni?) Lehet, hogy már ahogy hazaértek, tudott mindent Ed, és emiatt akar beszélni Isával...

    VálaszTörlés
  85. Dodo!
    Úgy mint a True Bloodban?
    mondjuk az vámpír volt.
    De szerintem elképzelhető.
    Laura

    VálaszTörlés
  86. igen nekem is onnan ugrott be... igaz tényleg h vámpír de abban ugyanolyan gyorsan gyógyulnak mint itt a farkasok... szóval azért gondoltam erre.

    VálaszTörlés
  87. Nem szeretem a True Bloodot. Szerintem, béna a sorozat (és a két főszereplő is elég gáz), és a könyv is. :D Bocsi, ez magánvélemény, tudom, hogy biztosan van, akinek tetszik ez a történet is... Ízlések és pofonok. :) És nem, nem hiszem, hogy akár egy vámpírnak, akár egy farkasnak visszanőne a szűzhártyája. Max gyorsabban gyógyul az átszakadt szűzhártya széle, de nem nő újra vissza. Ez nem egy True Blood fic (hála az égnek :D), szóval, nem érvényesek az ottani szabályok itt. Majd megírom kérdezz-felelekben is, csak épp tanulok, és pihiként muszáj volt valami mást csinálnom pár percig, szóval, gondoltam, válaszolok. :D
    Egyébként, nem baromság a kérdésed. :) Csak én Meyer világát tekintem alapnak, és itt másképp működik a biológia, mint a többi vámpírtörténetben.
    Na meg, ki az a szadista (a True Blood íróján kívül), aki képes a szereplőit azzal kínozni, hogy minden egyes szexuális élményüknél át kell élniük a szüzességük elvesztését? :D Hát, én tuti nem vagyok ennyire kegyetlen. :D

    VálaszTörlés
  88. sziasztok,
    mikor lesz friss ?
    már nem bírom :-D

    VálaszTörlés
  89. Ó, drága íróistennő Spiritünk! Te is hallgass meg minket, vagy legalábbis miután olvastál minket adj valami jelet szófüzéreid után epekedő olvasóidnak!

    Mikor lesz új fejezet? Lassan eltelik egy hét és mindenki kocsányokon lógó szemekkel bámulja napjában többször is az oldalt, hogy van e valami új...

    Kíváncsian várom, hogy mit mond Isa Edwardnak a helyzetről és mennyit árul el az érzéseiből, ill. a gyermek utánni vágyából? Mármint amit még nem tud erről Ed más - pl. Rosalie - gondolataiból. Továbbá mi jár Edward gondolataiban a tünetekkel, a vizsgálatokkal és az eredményeikkel kapcsolatban?

    Szánj meg minket valamiféle reménykeltő információval! Magukat most oly kielégítetlennek érző, ficed függőségétől szenvedő halandókat!

    Na befejeztem a csöpögést!

    Remélem sikerült leküzdened a bacijaidat/vírusaidat és reményeidnek megfelelően haladsz a vizsgáiddal, amikhez kedvenc piros kalapom térfogatának megfelelő speciális anyagmennyiség töbszörösét kívánom!
    Továbbá azt is remélem, hogy jól haladsz kiadandó gyermeked nevelgetésével is!

    Csóközön mindenkinek!

    VálaszTörlés
  90. Ja, ami Edwardot illeti, ugye azért ő is elárul valamennyit azokból a gondolatokból amik most nyomasztják és nem tartatod őket meg vele, hanem ő is kitárulkozik Isabella előtt?

    VálaszTörlés
  91. Hát, nagyon úgy tűnik, hogy csak hétfő, vagy kedd este lesz új fejezet, mivel hétfőn van egy elég komoly vizsgám, és holnap is muszáj rá tanulom még. :-/ Szóval, még 1 vagy 2 napot kell kibírnotok, ha a ma estét már nem számoljuk... Bocsánat, és köszönöm a türelmet! :)

    VálaszTörlés
  92. Hát Spirit ez a fejezet egy kicsit elgondolkodtató szerintem! Már megszámolni sem tudom hogy hányszor olvastam el a legeslegelejétől de mindíg rájöttem valamire! Ennél jobb írást vagy ficcet vagy tudom is én hogy mit,nem olvastam még életemben.Remélem hogy lesz baba,mondjuk ád lett bízva de én akkor is babapárti leszek! Annyira fura hogy most Rosalie érzelkösködik Bellának,ez annyira jó erre vártam már nagyon régóta. Ja és Emmettel meg Jasperrel mert őkek nagyon ritkán teszed be a fejezetedbe. Szerintem Emmet a következő fejezetben legalább elsüthetne egy poént Izának, és Jaspernek is adj valami szerepet mert szernitem nagyon szomizik :D Most Bella azért nem Alice-val beszélt erről a dologrol hanem Rosalie-val mert Rose már átélte ezt vagy mi?? :S Ja és Edward is pff hát igen Edward. Nagyon meglepett a viselkedése,de most mitől borult ki ennyire?Eddig tök jól elvolt. Nem értem. Na meg a végén ez a kijelentés, na hát ettől libabőrös lettem. Vajon mit akarhat mondani Bellának? Rem nem akarja megbántani!! Na most csak ennyit írok. Legyen hely a többieknek is :D És köszi Spirit hogy megmondtad hogy hogy tudok írni! Örök hálám. pusziM mindenkinek. sziaztok szia Spirit

    VálaszTörlés
  93. elvonási tüneteim vannak :D azt hiszem túlságosan hozzászoktam , hogy 3 naponta van új feji! :D de nem sürgetlek tanulj csak nyuugodtan!;)és jobbulást:)
    puszii Nikcsiii

    VálaszTörlés
  94. Spirit nem akarlak sürgetni meg ilyesmi, de hétfő este van... :)
    Jó, tudom türelmetlen vagyok és hétfő/kedd estét írtál meg ilyesmi, de egész nap makroökonómiát tanultam, ami felér egy kínzással, és most nagyon kéne egy kis pihentető olvasás.

    Niki

    VálaszTörlés
  95. Niki!

    Egyetértek... én mikroökonómiával szenvedtem tegnap este, most meg infó vizsgára várok... de mivel a BKV ismét szrájkol, apa hozott be az egyetemre kocsival, viszont neki csak most volt jó, így másfél órát dekkolhatok itt vizsga előtt :S Szóval megváltásként érne egy feji :) De tudom, majd este... már alig várom! :D

    VálaszTörlés
  96. Következő fejezetet!!!ÁÁÁÁ mindig 2 hetente fogjuk mostmár megkapni????!!:@nemár

    VálaszTörlés
  97. Szia!
    Habár "régóta" vagyok hűséges olvasód, úgy érzem itt az ideje hogy végre én is kommenteljek. Fogalmam sincs ezt eddig miért nem tettem meg. Talán azért, mert nem kellett várjak a fejezetek között hogy készen legyenek (úgy másfél-kéthete bukkantam rá az oldaladra aminek nagyon örülök:D) és ahogy befejeztem egyet, már nyitottam is a következőt... Talán csak azért, mert úgy véltem, hogy már úgysem olvasnád el, és a kérdéseimre sem kapnék már választ... De ez most már nem számít.
    Meg kell mondjam, imádom az írásaidat. Najó, egyenlőre csak ezt a fic-edet olvastam, de az teljesen megnyerte a tetszésemet, ami nállam nagy szó, mert eddig foggal-körömmel ragaszkodtam az eredeti történehtez amibe "első látásra beleszerettem", csak úgy, mint ebbe:) Sok fic-el találkoztam már az "internet csodájának" köszönhetően, viszont mindegyik olvasását pár sor után abbahagytam, mert ordított róluk, hogy nem Meyer írta. Nállad viszont... az államat úgy szedem össze azóta is a padlóról.. Tudom, hogy csak az alaptörténet ugyanaz, mégis úgy érzem, tökéleteset alkottál, és az igazi twilight rajongóknak egy szava sem lehet... tényleg:)
    Szóval mostantól én is hűséges hsz. író leszek, és idővel megprópálom kifejteni az összes észrevételt amit eddig felhalmoztam magamban:)
    Jó írást,
    Üdv: Keya

    VálaszTörlés
  98. Juj, végre megint olvashattam egy kicsit, mert volt időm. :D Annyira jó volt ez a fejezet is. Rosalie-t egyre jobban megkedvelem. Mindig tudtam, hogy igazából rendes, és a ficedben ez mégjobban meglátszik.:) Meg annyira kiváncsi vagyok, min akadt úgy ki Edward.*-* Sajnos mára mennem kell a géptől, de van egy olyan érzésem, hogy holnap egész nap ezen fog kattogni az agyam. Még jó, hogy nem lesznek nehéz óráim. :D Remélem, holnap megint tudok olvasni, mert már így is belehalok, hogy nem tudom meg még ma. :D Csak így tovább, a többi írásod is nagyon jó. :) És örülök, hogy szerezhettem neked pár szép órát a hozzászólásaimmal.:)
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés