.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. január 5., kedd

Új utószilveszteri tali időpont

Szóval, a betegségem miatt az új időpont 2010. január 9-e, szombat. 11 órakor találkozunk a vasútállomáson. Valószínűleg, a hideg miatt a váróban leszünk, de tuti megismer majd mindenki, mert viszünk táblát, és amúgy is Twilight-láz csillog majd a szemünkben. :D
A tervek szerint, a Tea-tárba megyünk ezek után, ahol lesz lehetőségünk beszélgetni, játszani és teázni. :)
A találkozó körülbelül délután 5-6 óráig tart, de én addig maradok, amíg ti maradni akartok (csak az utolsó buszt kell elérnem haza :D).
Mindenki, aki jönni szeretne, írjon nekem egy mailt a spiritbliss24@gmail.com címre. Írjátok meg, honnan jönnétek, és ha másik városból, akkor azt, hogy mikorra ér be a buszotok, vonatotok, és kimegyünk elétek. :)

Szeretettel várunk mindenkit! :)

6 megjegyzés:

  1. Szia!
    Én nagyon szívesen mennék de pont most betegedtem le*sír*
    Remélem majd február-március körül is csinálsz ilyet(most felvételizek):)
    addig is érezzétek jól magatokat és remélem hamarosan fent lesz a kovetkező,4. feji is :D
    Puszi nektek :D

    VálaszTörlés
  2. Szia Spirit!
    Még az első utószilveszteri talival kapcsolatban küldtem neked e-mailt, de valószínű elveszett a sok rajongói levél között. :)
    Nagyon szívesen mennék, csak a vizsgaidőszak... :( Nem sikerült az egyik vizsgám és hát... *sír* nagyon tanulnom kell. Ha lesz tali tavasszal is (remélhetőleg nem vizsgaidőszakban) akkor tuti ott leszek :)

    Niki

    VálaszTörlés
  3. Hira alias DORI2010. január 9. 16:48

    Bocsi hogy nem mentem... remélem jól éreztétek/érzitek magatokat :) Én nem tudtam elmenni mert a nevelő father egy bunkó köcsög :@ ... De a legközelebbi talira elmegyek... ígérem :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Spirit!
    Nagyon akartam menni de összeomlott a windows és nagyon sokáig tartott mire én felraktam az újat!:)
    A folytatást már nagyon nagyon várom!

    VálaszTörlés
  5. Sajnálom, hogy nem voltatok itt, de majd legközelebb. :) Egyébként, nagyon klassz volt a nap. :) Az újonnan megismert lánykák, nagyon kedvesek és érdekesek voltak, a régi barátokkal meg mindig jó együtt lenni, szóval, jól szórakoztunk. :D Játszottunk kvízest, Twilight társast, mindenki kapott egy kisebb ajándékot, Fummie ajándékba egy nem tárgyi ajándékot is (kiválaszthatta, hogy legközelebb melyik karakterről írjak novellát :) ), ittunk finom teát és forró csokit, ettünk valami sütifélét, beszélgettünk egy csomót. Klassz volt. :) És kaptam egy tök szép Spirit Blisses karkötőt is Fummie-tól. :)

    VálaszTörlés
  6. Hali!
    Visszafele vonatúton Fummie-val írtunk beszámolókat, (mmint egyet ő, egyet én,) úgyh majd szólj, ha odáig jutottál, h küldem el az enyémet!
    Vicces azt olvasni, h én is egy 'újonnan megismert LÁNYKA' vok... Bár nyilván a te matuzsálemi korodhoz képest én csak butus csitri vok. XD
    Pusz

    VálaszTörlés