.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. január 14., csütörtök

Könyvkiadáshoz segítség

A kiadó most írt vissza, hogy szerződjünk le ténylegesen is. Ha aláírtuk a szerződést, akkor már halálbiztos a kiadás, szóval, már alig várom, hogy odabiggyeszthessem a nevemet a kipontozott részre. :D Ami remélhetőleg, hamarosan megtörténik. :)

Szóval, Katona Ildikóval beszélgettünk a reklámozási módokról, és mivel, én nem értek a számítástechnikához, ezért szeretném a ti segítségeteket kérni valamiben... :) Fanvideót vagy slideshowt kéne csinálni a youtube-ra a saját könyvemről, vagyis az Árnyékvilágról. Tudom, hogy ez nehéz úgy, hogy még nem olvastátok a regényt, de remélhetőleg az a pár kis részlet, amibe belekukkanthattatok, segít valamennyit. Valamint, az is, hogy a férfi főszereplőt én Robert Pattinsonként, a nőit pedig vagy Kristen Stewartként vagy Ashley Greene-ként tudnám elképzelni. De ha nem is őket teszitek be a videókba, akkor is valami hasonlóan egyszerű, de mégis szép női karakternek képzelem Camillát. :)

A youtube-ra olyan címszavakkal kéne feltenni, amik elég keresettek, hogy rátaláljanak, vagyis mondjuk Robert Pattinson, attól függően, hogy kit választotok női szereplőnek Kristen Stewart vagy Ashley Greene. A videón mindenképpen legyen rajta a Spirit Bliss és a Hujder Adrienn név is, a könyvem címe, az Árnyékvilág, a könyvem két főszereplőjének a keresztneve (Adam és Camilla) és az, hogy nem sokára megtalálható lesz majd a könyvesboltok polcain a Könyvmolyképző kiadó által. Az sem ártana, ha a videó végén megadnátok a blogom linkjét: http://twilightfic.blogspot.com

Előre is nagyon köszönöm annak, aki segíteni tud. :) Sok-sok puszi érte! :)

130 megjegyzés:

  1. Az első vásárlód már megvan, hogy ki lesz (én). Megpróbálom, de én se vagyok egy nagy számítógép-zseni. Eljönnél a blogomra? A címe:
    Farkas333666999.freeblog.hu

    VálaszTörlés
  2. Kedves Spirit!

    Nekem van egy ismerösöm aki videózással foglalkozik, és csak ajánlani tudom, de nem tudom hogy el tudná e válallni. Mármint ingyen... Ha érdekel a dolog akkor itt el tudsz érni: andi0701virag@freemail.hu .

    Üdv!

    VálaszTörlés
  3. Gratula! Én sajnos nem tudok videot szerkeszteni... :( De várom a könyvet! :)

    VálaszTörlés
  4. Hű, hát ez tök jó!!! :) A videot sajnos nem tudom vállalni, nem igazán értek hozzá, viszont üzenet annak, aki készít ilyet: kérem, hogy vagy itt, vagy üzenetben értesítsen a vidi linkjéről, mert azt viszont tudom reklámozni!!! Illetve Spirit, szerintem az is sokat segítene, ha írnál a könyvről egy kis ismertető-ajánlót. Azt hiszem, ilyet még nem kaptunk, ha igen, akkor bocsi ezért, és szólj, hogy keressem meg. Szóval azt is közzé tudnám tenni mindkét blogomon. (http://bo-szi-lvi.blog.hu és http://bo-szi-lvi.blogspot.com) Meg még egy pár helyen. :) Nagyon örülök neked, Spirit! :) puszi!

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Ez szuper, gratulálok hozzá! Én eddig még nem írtam neked, mert kb. 1 hete leltem rá az írásaidra, és próbálom utolérni a többieket, de a tavaly májusi könyvismertetődön már túl vagyok. Mikor azt olvastam elhatároztam, hogy megveszem, és örülök, hogy erre tényleg lesz lehetőségem :)
    Nagyon jók az írásaid, csak ámulok és bámulok! Mégegyszer gratulálok!! :D
    Szia Lalita

    VálaszTörlés
  6. öhm hát először is kellene néhány mondat, amit mindenképpen bele lehet rakni a kisfilmbe, lehetőleg egyszerű és ütős, (olyanra gondolok, ami lassan de biztosan szállóige lesz pl "what a stupid lamb, what a sick masochistic lion"), nem feltétlenül kellene pont a twilight rajongói csoportot megcélozni, persze őket is, (de aki pl a twilightot nem olvasta az egyátalán nem lesz képben, ha azzal próbálod reklámozni) és nyilván az a cél hogy minél több olvasód legyen; másodszor nyilván egy rövid leírás a könyvről, hogy mégis be lehessen tájolni, hogy miről is szól:P illetve a könyv hangulata. romantikus thriller krimi stb..., nyilván ehez kell választani az aláfestő zenét, és persze hogy kb. mikor várható a megjelenése:P ha erről tudsz infot adni meg lehet oldani, de nyilván tök ingyen senki nem fogja reklámozni, ilyen formában, hiszen idő=pénz megy a film elkészítésébe tökéletesítésébe. szóval sztem egy dedikált ingyen példány... XD, na jó csak vicc volt, de az információk tlleg kellenének

    VálaszTörlés
  7. és jó pár reklám ötletem lenne még, ha vevő vagy rá:P

    VálaszTörlés
  8. Első névtelen olvasó: Megnéztem a blogodat. Tetszik. :) Látszik, hogy foglalkozol vele. :) Olvasni nincs túl sok időm, ezért bocsánat, de ha lesz, akkor nekiugrok majd a ficednek. :)

    Andi, Sunbeam: Hát, azért kértelek titeket, hogy segítsetek, mert sajnos, megfizetni nem tudom az ilyesmit. Magyarországon nem lehet meggazdagodni az írásból, szóval, bármennyire is menő lenne, nem leszek milliomos a közeljövőben, hacsak nem nyerek úgy a lottón, hogy szelvényt sem veszek. :D Na, az lenne az igazi csoda. :D
    A könyvekkel pedig nem én rendelkezem, hanem a kiadó, szóval, ingyenpéldányt sem ígérhetek önkényesen... Első könyves íróként az ember örüljön, hogy egyáltalán egy kiadó felkarolja, és ne legyenek nagyra vágyó követelései. :D Így is szörnyen mázlis vagyok, hogy olyan kiadót találtam, ami nem lenyúlni akar, mint pl. azok, akik először írtak vissza. :P
    Ha fizetni tudnék a segítségért, vagy ingyen könyvet adni, higgyétek el, megtenném szívesen. :) De jelen pillanatban csak a jószívetekre vagyok utalva, és csak remélni tudom, hogy adtam már nektek annyi örömet a ficemmel, ami miatt megéri egy kis időt és energiát rám áldozni segítségképpen. :) Hálás vagyok minden segítségért, és ha később úgy alakulna, hogy viszonozni tudom bármilyen formában, akkor meg fogom tenni. :)

    Zafír: Az is segítség, ha majd megveszed a könyvet, mikor megjelenik. :)

    Lalita: Üdv közöttünk! :) Örülök, hogy tetszik, amit csinálok, és köszönöm. :)

    A.J.Cryson: Köszönöm az ingyenreklám felajánlást. :) Írok majd egy kis összefoglalót, amit fel tudsz tenni az oldalaidra. :) Azt hiszem, az ilyen írásos reklámot a legjobb lenne közvetlenül a kiadás előtt megjelentetni a honlapokon, de majd keresni foglak emiatt. :) Még egyszer köszi. :)

    Sunbeam: Igen, tudom, hogy érdemes nem csak a Twilighttal reklámozni, és másfajta reklámok is lesznek, csak mivel én Robként képzeltem el a főszereplőt, így számomra fura lenne, ha a videóreklámban más arc társulna a karakterhez. :)
    A rövid leírást beteszem majd a blogra bejegyzésként hamarosan. :) Már régebben írtam egyet, de azóta már változott kicsit a könyv, ezért átírnám. :)
    Egyébként a könyv hangulata pont olyan, amilyennek leírtad. :D Romantikus, krimi és thriller. :D Ez a három hangulat keveredik egymással. :)
    Szállóigét szintén írok majd a rövid összefoglaló mellé. :)
    Elvileg Katona Ildikó azt mondta, hogy valamikor tavasszal fog megjelenni, de ezt csak egyszer említette, és persze, még változhat. Attól függ, hogy végzünk a javításokkal, és hogy mikor éri meg a kiadónak megjelentetni a könyvemet úgy, hogy ne ütközzön más könyvkiadásokkal túlságosan. :)

    VálaszTörlés
  9. Sunbeam: Persze, ha van valami ötleted, akkor írd meg akár itt, akár mailben. :)

    VálaszTörlés
  10. Nagy-nagy grat. Már alig várom, hogy a kezemben tartsam a könyved. :D Bár ez gondolom még hónapok múlva lesz, mert vannak ilyen nyomtatás meg ilyesmi dolgok szal igen. :D De ha megjelenik, első dolgom lesz rohanni a könyvesboltba (amennyiben a bkv is hozzájárul ehhez :S (vagy ha nem, akkor is)). :D Sajnos a videókészítéshez nem értek, de azért várom a megjelenést. Sok sikert! :)

    VálaszTörlés
  11. Nekem is az lesz az első dolgom, hogy rohanok megvenni, ha megjelent! Utána meg átszaladok hozzád a szemközti házba, és dedikáltatom! :D

    VálaszTörlés
  12. Szemközti házba... :P Nemér! :D Mondjuk azért vicces, hogy csak ennyi idő után jöttél rá. :D Nyehe, majd én is dedikáltatom. :D

    VálaszTörlés
  13. Tényleg vicces, de ez van! :D Majd veszek egy távcsövet, hátha meglátom, mit ír Spirit! :D

    VálaszTörlés
  14. videó szerkesztésből 5-ös vagyok... minden programmal... szóval jöhet;)
    tőlem biztos megkapod!:D
    küldheted a részleteket, hogy megismerjem a hangulatot, annyira imádlak, hogy megcsinálom:D
    kiss_lanyok@hotmail.com
    :D

    VálaszTörlés
  15. egyébként a pályázatról letettem...
    történt néhány dolog ami elvette a kedvem, de ezt megcsinálom:D

    VálaszTörlés
  16. találtam részletet készül a vidi:D

    VálaszTörlés
  17. Köszi, Fummie. :D És Zafír, ez jó. :D Átugrassz egy dedikálásra. :D

    Mendyra: Köszönöm szépen, kíváncsian várom. :) A pályázattól mi vette el a kedved? :-/ Ne hagyd, hogy az írástól valaha bármi vagy bárki is elvegye! Azt sosem szabad hagyni.

    VálaszTörlés
  18. Öhm... A nővérem... Noshát majdnem...
    De nem az a lényeg...
    :D
    A vidi készülget, most végeztem a képszerkesztés fázissal.
    Aláfestőzene: Evanescence-Away From Me
    :D
    Abban az egyik sor: I walkin' now, to find myself, I lost in the shadow on my own. :D

    VálaszTörlés
  19. Ne hagyd a nővérednek! :) Tényleg nem szabad feladni. Ha mindig feladtam volna, mikor valaki lehülyézett az írás miatt, vagy semmibe vette a munkámat, akkor most nem adnák ki a könyvemet. :) Szóval, írj, írj, írj, és a tesóddal nem kell törődni. :)

    Szeretem az Evanescence-t. :) Tényleg kíváncsi vagyok. :)

    VálaszTörlés
  20. Spirit kéne Camilla teljes neve:D

    VálaszTörlés
  21. Kedves Spirit!
    Egy barátom üzemelteti a www.cinema-art.hu -t. Ez egy főként filmekkel foglalkozó oldal, de könyvek is szerepelnek rajt, amennyiben én írok róluk. Sajnos mostanában eléggé elfoglalt vagyok az egyetem miatt, ezért már régen került fel új könyves cikk, de ha szeretnéd, és benne lennél esetleg egy banner cserében is, akkor írnék egy cikket a leendő könyvedről, ezzel is reklámozva azt. Sajnos video készítést én sem tudok vállalni, csupán ennyi telik tőlem. De örülnék, ha benne lennél ebben és kicsit én is segíthetnék.
    Fontold meg, kérlek! Az email címem: evyke02@citromail.hu
    Üdv,
    Evee

    VálaszTörlés
  22. Mendyra: Camilla Jones a teljes neve. :)

    Evee: Köszönöm szépen, nagyon szívesen benne vagyok. :) Megkereslek majd mailben, és megbeszéljük a részleteket. :)

    VálaszTörlés
  23. NOoooooooooooooos!!!!
    A videót most menti tehát még kb. 10 perc és meglesz a youtube-on:D

    VálaszTörlés
  24. hülye youtube:@
    nahm... próbálkozzunk újra...

    VálaszTörlés
  25. Ha sikerült feltenned, légyszi másold be ide a linket! Bár én a videó készítéshez sajnos nem értek... reklámozni azért mindenképpen fogom! :)

    VálaszTörlés
  26. Én is megszeretném nézni a videot és szívesen reklámozom :)) Kérlek valaki linkelje ide be,köszi :))
    Ja és megfogom a könyvet venni,mindenképp :))

    VálaszTörlés
  27. Csak egy jogi tanács. A saját könyvedet a Twilight szereplőivel illetve Twilightos összefüggésekkel, utalásokkal óvatosan reklámozd.
    Nagyon csúnya jogvédelmi problémáid lehetnek belőle, ezt őszintén mondom és nem gonoszságból.

    VálaszTörlés
  28. Ezek nem igazi reklámok. Rajongói videók. Ahogyan más könyvek esetében a rajongók ismert színészekről vágnak össze képeket, ha a könyvből még nem forgattak filmet, úgy miért ne készíthetnétek ti is videókat a könyvemről, amiben Rob és Kristen/Ashley a főszereplők? Ők nem a Twilight, Meyernek nincs tulajdonjoga a színészekre. És a könyvemet Robert ihlette, szóval, ezt miért ne fejezhetnétek ki a videókban? Mellesleg, annyian reklámozzák a tárgyaikat a Twilighttal felhatalmazás nélkül, nem hinném, hogy engem akarna Meyer vagy bárki más beperelni. Mit vehetnének el tőlem? Az ágyamat? :D Mert kb. csak az tekinthető saját tulajdonomnak. :D
    Mellesleg, mondtam Katona Ildikónak, hogy ők szerepelnek majd a videókban, és nem mondta, hogy ezzel bármi gond lenne, pedig gondolom, ő ért a jogi részéhez is a dolognak, hiszen ezzel foglalkozik. De azért majd még egyszer rákérdezek nála. :)

    VálaszTörlés
  29. Rendben, Spirit, akkor várom az emailt!

    VálaszTörlés
  30. Én megértem. Remélem sikerül! :)

    Üdv!

    VálaszTörlés
  31. én tökre örülök a sikerednek :D
    sajnos én tökre hülye vagyok eze3khez a számítógépes izékhez...de ha lesz youtube-videó akk szólj lécci
    pussz Heni

    VálaszTörlés
  32. Hű, hát úgy látom, nagyon bele lendültünk itt az ilyen-olyan reklám ajánlásokba! :D Szuper! Mendyra és aki még csinál vidit!!! A linkeket itt légyszi mindenféleképp jelentessétek meg!! Már, ha Spiritnek nincs ellene kifogása. XD XD Egyébkén nem, nem ingyen, már fizettél ezért a történeteiddel. :) És dedikáltatni én is nagyon szívesen átugranék, csak sajnos Hódmezővásárhelyről nem olyan egyszerű. :( És tavasz körül? Hűűűűűűűűű, az tök jóóóóó!!!! :P Mondjuk tényleg valami olyan időpont kell, mikor nem túl sok könyv jelenik meg, hogy ne lehessen olyan könnyen keverni. Egyébként megkérdezhetnéd Katona Ildikót, hogy a megjelenés után csinálj-e ilyen reklám-körút szerűséget. :P Vagy nem tudom, kell-e kérdezni, vagy ilyesmi, de tök jó lenne, egy dedikálós, közönségtali szerűség. :P Érthető, mit akarok mondani? XD

    VálaszTörlés
  33. Váhhááááááá megvaaaaaaaan!!!! Igen, igen, megtaláltam a vidit, addig olvasgattam, meg minden. Igazából tök véletlen volt. XD Szóval köszönet érte Mendyrának. XD jajj, de szeretném már olvasni! :D

    VálaszTörlés
  34. Nahm, a videó LINKJEEEEEEE!!!!!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=bqNbRtD8YN4
    Remélem tetszeni fog és segíthettem:$

    VálaszTörlés
  35. Szerintem még azt a régi vidit találta meg.
    A múlt árnyairól.
    Mikor lesz fent a tied?
    Laura

    VálaszTörlés
  36. Tök jó lett!!! A zene is szupi.:)))
    Mostmár még jobban várom a megjelenést.
    Nagyon kíváncsi vagyok már a könyvre. Tuti elolvasom majd.
    Csak ne lenne olyan sokára...:((
    Laura

    VálaszTörlés
  37. köszönöm...
    és köszönöm... reméltem, hogy jó választás, a kedvenc együttesem:D

    VálaszTörlés
  38. Húúh...régen jártam erre. Nagyon gratulálok,hogy sikerült az álmod! Biztos ,hogy megveszem majd a könyvedet ;)

    VálaszTörlés
  39. Nem, nem az ajánlót találtam meg. :D És nagyon jó lett! :)

    VálaszTörlés
  40. A.J.Cryson: Elvileg lesz majd promóciós körút, ahol dedikálni fogom a könyvemet. :) Katona Ildikó kért tőlem egy reklámtervezetet, amiben ez is szerepelt, és mikor elküldtem neki, rábólintott. Hogy hány helyszíne lesz, és pontosan mely városokban, azt még nem tudom, ez a kiadón múlik, mivel nekem az utazgatásra nincs pénzem, így ezt a kiadónak kéne fedeznie valamilyen módon, és fogalmam sincs, hogy mennyi pénzt éri meg nekik befektetni az ilyesfajta reklámba. :) De ha lesz rá lehetőségem, mindenképpen szeretnék eljutni jó pár helyre, hogy megismerhesselek titeket. :)

    Mendyra: Júúúúúj, annyira nagyon ügyes vagy! :D Nagyon klassz lett, és imádom a zenét, ami a videó alatt fut. :D Olyan klassz, hogy ilyen ügyes, tehetséges, kedves és segítőkész olvasókat tudhatok magam mellett. :) Ezer millió hála és köszönet neked! :)

    Egyébként, az elkészült videók linkjeit összegyűjtöm majd, és kiteszem a blogra, és onnan mindenki, aki segíteni szeretne, átlinkelheti a saját oldalára. :) Ezt is előre köszönöm. :)

    Még egyszer nagyon köszi, Mendyra! :)

    VálaszTörlés
  41. Fú, Mendyra, nagyon ügyes vagy, nagyon klassz lett a videó! Tényleg nagyon jó a zene, és a képek is meg a szövegek, ahogy összevágtad.
    Nem veszed zokon, ha jobbitó szándékkal teszek egy kritikus megjegyzést? Az elején túl gyorsan váltanak a képek, nincs elég idő elolvasni a szöveget, főleg, ahol hosszabb a szöveg vagy több bekezdés is van. Persze meg lehet állítani, és akkor végig tudja olvasni az ember, de ez eléggé megakasztja az egészet. Nem tudom, mennyi munka lenne ezen változtani, újra kellene szerkeszetened az egészet? Ha könnyen bele lehet nyúlni, szerintem ennyit érdemes lenne változtani, hogy még jobb reklám legyen Spiritnek.
    De tényleg nem értek hozzá, szóval bocs, hogy így beleszólok, és összességében tényleg nagyon jó kis vidi lett, ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  42. szerintem is lehetne jobb...

    VálaszTörlés
  43. Nem az a lényeg, hogy tökéletes legyen. :) Ahogyan e-mailben is írtam valakinek, nagyobb az értéke a szememben egy ilyen videónak, ha tudom, hogy valaki kedvességből és jószívűségből készítette az olvasóim közül, mintha egy profi csinálta volna azért, mert ez a munkája. Nem ez a szakmája azoknak, akik a videókat készítik, ennek ellenére nagyon tehetségesek és ügyesek, ahogyan Mendyra is az. :)

    Mindenkinek megvan a lehetősége rá, hogy elkészítse a saját videóját, szóval, ha valakinek más az elképzelése, mint Mendyrának, az hajrá, valósítsa meg az övét. :) Engem mindenki munkája érdekel, és kíváncsian várom, hogy ki mit hoz össze. :)

    Én tökéletesen elégedett vagyok azzal, ha a videóból, amit kapok, érzem a szeretetet. :) Csodás érzés, hogy időt és energiát vagytok hajlandóak áldozni rám, és ezt az érzést egy profi videókészítő nem tudná megadni nekem, csak egy hű olvasó. :)

    VálaszTörlés
  44. Spirit!
    Remélem Szegeden is lesz dedikálás.:))
    Itt is van Könyvmolyképző (azt hiszem ez a kiadód)
    remélem ez érv a városnak.
    üdv
    Laura

    VálaszTörlés
  45. Én is örülnék, ha mehetnék Szegedre dedikálni. :) Egyszer jártam ott, mert oda is felvételiztem egyetemre anno, csak végül a PTE-re is felvettek, és inkább maradtam itthon, mert az praktikusabb volt. :) Szóval, a barokkos körmondattal azt akartam mondani, hogy egyszer jártam ott, és nagyon szép város, szívesen mennék oda is. :) És Szeged benne van az első 20 városban, ahonnan a legtöbb olvasóm származik, szóval, lehetséges, hogy ha a kiadó tényleg támogatja a dedikáló-körutat, akkor oda is menni fogok. :)

    VálaszTörlés
  46. Remélem, Debrecenbe is jössz majd! Itt is tuti lesz néhány rajongód! :)

    A kritikáért meg még egyszer bocs, tényleg csak jó szendékból írtam (és direkt nem névtelenül...)

    VálaszTörlés
  47. Igen, Debrecen is a tervek között van. :)

    Nem, semmi gond. Tudom, hogy csak jót akarsz. :) A kritikával sosincs gond, ha ki van fejtve, hogy hogyan lehetne javítani a hibákon, és normális hangvételben van megírva. :) Az ilyen kritikákat én is elvárom az írásaimmal kapcsolatban. :) Nem miattad írtam, amit írtam. :) Csak úgy éreztem, hogy el kell mondanom, hogy én örülök, ha nem tökéletes, de szeretettel készített, szép videókat kapok. :)

    VálaszTörlés
  48. Spirit, Kaposvárra is gyere! :) Úgyis közel van Pécshez! :)

    VálaszTörlés
  49. szioka,
    gtaula a videohoz...ugyes vagy...:))
    ...amugy mikor olvastam az reszleteket a konyvbol, nekem egybol *A csaj nem jár egyedül* c. film jutott az eszembe, nem tudom ismeritek-e...
    lehet azert mert abban is festegetett a csaj és a srac meg anno "hires" volt (o volt gimi Don Juanja)
    ...ja, és én is beállok a elso konyvvevok sorába, az tuti...bar nekem tutira nehezebb lesz megszereznem :( ...de majd megoldom... :)
    ..kulfoldre is jossz??? :DDDDDDDDDD
    na puxka Lilla

    VálaszTörlés
  50. Szia Spirit!
    Én kiraktam a videót a blogomra. A vidivel én is megpróbálkozok, de nem tom hogy milyen lesz, lehet hogy fel sem teszem a youtube-ra, ha nem jó, de nekem is elküldenéd lécci a leírást a regényedről?
    ide küld: isabella_black@freemail.hu

    puszika és alig várom hogy kiadják a regényed! tuti hogy megveszem!!! :D

    üdv: isabella

    VálaszTörlés
  51. Egy ötlet: szerintem ha valaki készít videót vagy bármilyen més reklámot, érdemes lenne azt a linket is berakni, ami közvetlenül a regény összefoglalójára és a részletekre mutat:
    http://twilightfic.blogspot.com/2009/05/arnyekvilag-sajat-regenyem.html
    Mert itt az archívumban elég nehéz szerintem megtalálni, ha valaki nem tudja, hogy hol keresse. Vagy esetleg arra nem gondoltál, Spirit, hogy külön a regényednek készíts egy oldalt?
    Szerintem ha valaki odáig eljut, hogy elolvassa azt a három részletet, tuti megszületik benne az elhatározás, hogy megvegye, mert életbe lép a "Spirit-Bliss-effektus", aminek az a lényege, hogy "méééééééééééééééééééééég!" :)))

    VálaszTörlés
  52. De, elvileg lesz saját oldala a saját regényemnek és nekem is. :) A rajongói oldal már készülget, mert egy olvasóm felajánlotta, hogy megcsinálja, de egyébként, ha valakinek van kedve, szóljon, és szerintem, beszállhat segítségképpen. :)
    Az általam készített saját írói honlap, ami rólam és a regényemről fog szólni pedig már megvan a fejemben, csak valahogy meg is kéne valósítani. :D

    VálaszTörlés
  53. Kaposvárra is valószínű megyek, az tényleg közel van. :)

    Külföld... :D Hát, azt nem tudom, hogy mennyire szeretné fizetni a kiadó. :D De majd meglátjuk... :D

    Isabella: Amint lesz időm, elküldöm. :)

    VálaszTörlés
  54. Valahol azt hiszem azt olvastam hogy Te vegyész vagy. Tényleg?vagy lehet rosszul emlékszek.
    Csak azért mert én is az leszek,és itt vok szegeden a ttk-án.
    Jó lett volna,egy suliba járni.
    Bizti mindenki irígykedne.:))))
    Laura

    VálaszTörlés
  55. Nem, a vegyészethez közöm sincsen. :D Magyar-történelem szakos vagyok a PTE-n. :)

    VálaszTörlés
  56. Jujj, de örülök, hogy Kvár is tervben van! Már nagyon várom, hogy gyere és találkozzunk! :)

    VálaszTörlés
  57. Miután írtam a komit utána vettem észre, hogy nem vagy az. Nem tudom mért emlékeztem úgy.:)
    A suli akkor is egy lenne.csak a kar nem.:)))
    Laura

    VálaszTörlés
  58. Ha Mismouth-ot ismered, akkor valószínűleg, vele kevertél össze, mert ő vegyészetet tanult. :)

    VálaszTörlés
  59. Valami kell még ehhez a fához. Kimegyek az asztalhoz, elveszek egy barna papírívet és egy krétát. Mr. Freeman a művészeti galériákról beszél, én pedig a madarakat gyakorlom. Elég ügyetlen vagyok a kötéssel a kezemen, de nem adom fel. Gondolkodás nélkül rajzolom őket: repülj, repülj, tollak, szárnyak. Vízcsepp hullik a papírra, a madarak ragyognak, tolluk az éledő remény.
    Megtörtént. Nem lehet meg nem történtté tenni, sem elfelejteni. Sem elfutni, sem elrepülni, sem elbújni, sem eltemetni. Andy Evans megerőszakolt augusztusban, amikor részeg voltam, és túl fiatal ahhoz, hogy tudjam, mi történik. Nem az én hibám volt. Az övé. Nem az én hibám volt, és nem akarok ebbe belehalni. Felnövök.
    Nézem az egyszerű skiccet. Bár a szememből ömlő folyó miatt alig látom. Nem tökéletes, és pont ettől jó.
    Megszólal az utolsó csengő. Mr. Freeman az asztalomhoz jön.
    Mr. Freeman: „Lejárt az idő, Melinda. Készen vagy?”
    Odaadom a képet. Kézbe veszi, tanulmányozza. Szipogok, megtörlöm a karommal a szemem. A zúzódások még nagyon látszanak, de majd elmúlnak.
    Mr. Freeman: „Az én termemben nincs sírás. Tönkremegy a felszerelés.”, mondja kedvesen. Leül mellém egy székre, visszaadja a fát. ,A+-t kapsz. Megdolgoztál érte.” Átnyújt egy csomag zsebkendőt. „Sok mindenen mentél keresztül, ugye?”
    A könnyek feloldják az utolsó jégdarabot is a torkomban. Érzem, ahogy a fagyos hallgatás felolvad bennem, jégszilánkok hullnak és pocsolyává állnak össze a koszos padlón. Feltörnek a szavak.
    Én: „Hadd mondjam el!”

    Igen... Most végeztem a Hadd Mondjam El! Című könyvvel és köszönöm... Ha te nem vagy sosem akadok rá... Ehh... Ha a megerőszakolást kivesszük körülbelül ugyan olyanok vagyunk Melindával... Még 1x köszönöm, hogy rávezettél...
    Az én egyik kedves ismerősöm is a PTE-n tanul... Mérnök lesz, csak évet halaszt:D

    VálaszTörlés
  60. Akkor biztos. Mert az ő blogját is szoktam nézegetni. Egymás alatt vagytok a könyvjelzőkben.:))
    Laura

    VálaszTörlés
  61. Mendyra: Örülök, hogy tetszett a könyv. :) Szerintem, nagyon tanulságos regény, és érdemes mindenkinek elolvasni. Igaz, hogy az ember depressziós lesz egy kicsit tőle, de megéri.
    A PTE nagy, úgyhogy nem hiszem, hogy ismerem az ismerősödet. :D Még a saját szakomon sem ismerek mindenkit. :D

    Laura: Aham, sejtettem, hogy vele keversz. :)

    VálaszTörlés
  62. Szerintem én is megpróbálkozom a video csinálással... aztán majd meglátjuk hogy szalonképes lesz-e :D
    Amúgy remélem nagy sikert arat majd a könyved. Megérdemelnéd mert tényleg jól írsz és mellesleg a sztori is izgalmasnak ígérkezik. :)

    Meggie

    VálaszTörlés
  63. Szia Spirit! Egy kérdésem lenne: Van rá esély, hogy filmet is forgatna a könyvedből, vagy azt majd csa azután tudod megmondani, hogy mennyire nagyonnagy sikert arat a könyved?

    VálaszTörlés
  64. Meggie: Kíváncsian várom a videót. :) És köszönöm szépen! :)

    Nóri: Számomra már az is csoda számba megy, hogy könyv alakban megjelenik a regényem. Addig, amíg az első példányt nem látom meg a könyvesboltok polcain, szerintem, el sem hiszem, hogy tényleg igaz. :D
    Az, hogy filmet készítsenek a könyvemből, még nagyobb csoda lenne. Csak egy egyszerű, magyar lány vagyok... Nem hiszem, hogy bármilyen rendezőnek eszébe jutna, hogy pont az én regényemből készítsen filmet. Ha ez is megtörténne, hát, az már extracsoda lenne. :D

    VálaszTörlés
  65. Vááááááá, Szeged az nagyon jó lenne!!!!! :D És a linkgyűjtemény is ám, azt is nagyon várom!!! Illetve a 'Hadd mondjam el!' című könyvet még mindig keresem, de sehol se találom. :( A belőle készült filmet már megnéztem, és az baromi jó (főszereplő Kristen), én teljesen a helyébe tudtam magam képzelni.

    Film, film , film!!!! Én is nagyon el tudnám képzelni. :D Ha ahhoz is kell reklám, meg hasonló, szóljatok ám!!!!!! XD :P ^^

    VálaszTörlés
  66. Nekem megvan a Hadd mondjam el!
    Írj egy e-mail címet! Vagy könyben kellene?
    Régebben láttam a vaterán. nem volt az sem drága.
    Laura

    VálaszTörlés
  67. Te tudod, hogy csinálod, az Artisjus viszont nem szokott finomkodni, ezt komolyan mondom.

    VálaszTörlés
  68. Hogy ki vagy mi nem szokott finomkodni?

    VálaszTörlés
  69. Mire nem jó a google. :D Már tudom, hogy kik ők. De egyfelől ők a magyar írókat, szerzőket stb. védik, szóval, közük sincs a külföldi szerzőkhöz, mint pl. Meyer, másfelől, a rajongók úgy reklámoznak dolgokat, ahogyan akarnak. Nem Meyer regényét akarom kiadni a saját nevemen, hanem csak a főszereplőimhez kerestem színészeket, akikkel el tudnám képzelni mondjuk filmváltozatban a történetemet. Sőt, azt is írtam, hogy ez csak az én elképzelésem, attól még aki videót készít, bárki mást is felhasználhat a videókhoz, akár egy teljesen ismeretlen emberkét is. Ezzel semmilyen jogot nem sértek. Azok, akik karkötőket, pólókat és egyéb dolgokat adnak el a Twilighttal kapcsolatban engedély nélkül, ők sértenek jogokat. De az én regényemnek és a reklámozásának semmi köze nincs magához a Twilighthoz. :) A Twilighthoz, mint könyvhöz és filmhez csak a ficemnek van köze, amit ingyen írok. :)
    Ahogyan pl. az első videóban is láthatod Rob és Ashley még csak nem is Edwardként és Alice-ként látható a képeken, hanem mint színészek és magánemberek.
    De ettől függetlenül megkérdeztem Katona Ildikót is a témában, viszont, szerintem, iszonyatos nagy hülyeség és röhej lenne, ha színészek képeit felhasználni fanvideókhoz tilos lenne.

    VálaszTörlés
  70. Egy kérdés: Ha a vidi kész lesz el küldhetem valakinek, hogy feltegye youtube-ra? Én nem vagyok ott regisztrált felhasználó és nem is szeretnék az lenni. Tehát kéne valakinek az e-mailcíme, arra átpasszolnám majd a vidit ha az kész lesz és akkor az illető feltenné. Segít nekem valaki ebben? :)
    Amúgy a nagyrésze már megvan, de még kell azért egy kis idő a befejezéshez. Szerintem eddig egész jó, de majd ha fent lesz és meglehet nézni akkor ti lezsűrizitek. ^^

    Meggie

    VálaszTörlés
  71. Persze, felőlem elküldheted valakinek, aki fel tudja tenni helyetted. Én nem értek az ilyesmihez, de biztosan van olyan itt, aki tud segíteni. Megkérdezem majd Szandit is, hátha ő is fel tudja tenni, csak szerintem, hétvégén most nem lesz elérhető. Szóval, ha valaki előbb tudna segíteni Meggie-nek, az szóljon. :)

    VálaszTörlés
  72. Epernek üzenném, hogy egy városban élünk:D:P Amúgy dolgozgatok a videódon:P

    VálaszTörlés
  73. Köszi, Sunbeam. A te videód is kíváncsian várom. :)

    VálaszTörlés
  74. Laura, bárhogyan jó lenne! :) cím: ksissi92@gmail.com és előre is köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  75. Heloka!
    Én nem szerkesztettem még vidit, de azt hiszem lennének elképzeléseim, úgyhogy lehet, hogy nekiállok majd egy nyugisabb pillanatomban... :D
    Esetleg valaki mondhatna egy jó és viszonylag könnyen kezelhető, lehetőleg magyar nyelvű vidiszerkesztőt. Addig akkor nem állok neki keresgélni... :D
    Meggie-nek üzenem, hogy én regelve vagyok Youtube-on, úgyhogy ha gondolja, felrakhatom a vidijét.

    VálaszTörlés
  76. Seli, nagyon hálás volnék ha megtennéd. Már elkészültem, szóval ha adsz egy e-mail címet, akkor küldeném is át neked :) Előre is köszi!

    Meggie

    VálaszTörlés
  77. Spirit!
    Valahonnan le lehet menteni a könyved borító tervét?

    VálaszTörlés
  78. Sunbeam, ez tök jó! :) Akkor már minimum ketten képviseljük a városból a Spirit Bliss rajongótábort! :)

    VálaszTörlés
  79. Mármint az Árnyékvilágét? Még nincs kész a borítóterve sajnos. Amint meglesz, és a kiadó megengedni, megmutatom majd nektek. :) De mivel még nincs kész, ezért azt sajnos, nem tudjátok felhasználni a videóhoz. :-/

    VálaszTörlés
  80. Feltettem a vidit a videoplayerre, szal amíg youtube-on nincs fent addig is itt meglehet tekinteni:
    http://www.videoplayer.hu/videos/play/445534

    Meggie

    VálaszTörlés
  81. Meggie!

    Elkezdtem nézni, és nekem nagyon tetszik a vidi, viszont 1 perc 29-nél valamiért leáll... sajna. De lehet, hogy a netem szórakozik megint, úgyhogy majd megpróbálom később!

    VálaszTörlés
  82. Jaj, ez nagyon király lett! :D Alig várom, hogy valaki fel tudja tenni youtube-ra is, mert videoplayeren szakadozik nekem mindig a hang, de még így szakadozott hanggal is nagyon tetszik. :D

    Nekem vannak a legügyesebb, legsegítőkészebb, legtehetségesebb olvasóim. *nagyon büszke arcot vág* :) Szörnyen büszke vagyok rátok, és persze, nagyon hálás nektek! :)

    Nagyon-nagyon köszönöm Meggie! :)

    VálaszTörlés
  83. Eper, nekem végigjátszotta, de a videoplayer nekem is mindig rossz... Ez nem a videó, hanem az oldal hibája. Szóval, youtube-on tökéletesen le fogja játszani. :)

    VálaszTörlés
  84. Örülök hogy tetszett nektek a videó, dolgoztam vele egy kicsit és úgy látszik megérte ^^ Remélhetőleg hamarosan felkerül youtube-ra is :)

    Meggie

    VálaszTörlés
  85. Nagyon is megérte. :) Most megyek, és megmutatom anyukámnak is, hogy milyen ügyes vagy. ;) Mendyra videója is tetszett neki. :)

    VálaszTörlés
  86. Meggie, seli90@freemail.hu-ra küldheted, aztán felteszem. Ugyanaz a szöveg jó lesz mellé, amit videoplayer-en kiírtál?

    VálaszTörlés
  87. Jaaj meg még Spirit, küldenél nekem néhány képet magadról, hátha lesz időm, kedvem, hangulatom megpróbálkozni a vidivel. :) Előzőben ott a mail cím. Köszi!

    VálaszTörlés
  88. Igen, jó lesz az a szöveg. Máris megyek és küldöm a vidit. Köszi, hogy felrakod nekem :)

    Meggie

    VálaszTörlés
  89. Cryson! Elküldtem a könyvet. Ha valamiért nem ment volna át akkor írj. A freemail szokott ilyet.

    A másik videó is tök jó lett! Grat. neked is.
    Laura

    VálaszTörlés
  90. Nem ide tartozik, de mikor jön új fejezet?:P Ugye még a hétvégén? (ma:D)

    VálaszTörlés
  91. Nah, fel is raktam Meggie vidijét. Itt a link http://www.youtube.com/watch?v=sMICNPqj9D8

    VálaszTörlés
  92. Megint én. :D
    Nekiálltam formába önteni az ötleteim. Zenét már találtam, de sajna még nem tudtam letölteni, bár most nem nagyon volt időm utánanézni, majd holnap még keresem őket. Addig is ha valaki netán meg tudná szerezni, nagyon megköszönném.
    Immediate music - Apparition és X-ray dog - Timeline számokról lenne szó.

    VálaszTörlés
  93. Meggie!
    Nagyon jó lett a vidi!!! :-)
    A leírés nagyon tetszik! Te találtad ki, vagy ez az új ismertető?

    Laura!
    Nekem is el tudnád küldeni a könyvet?
    szaniszloagnes@citromail.hu
    Köszi, előre is!:-)

    Agnese

    VálaszTörlés
  94. Upsz! Már látom az új összefoglalót a regényről! :-)
    Most kezdhetem előlről a videót... :-S

    VálaszTörlés
  95. Agnese: Nem muszáj feltétlenül azt az összefoglalót felhasználni. :) Szóval, emiatt ne variáld át a videót. :) Ezt csak azért írtam, hogy aki szeretné, azt felhasználhatja. :)

    VálaszTörlés
  96. Sunbeam: Szerintem, csak hétfőn vagy kedden lesz új fejezet, mert Szandi hétvégén nem tudom, hogy ér rá...

    Seli: Köszi, hogy feltöltötted Meggie videóját. :) Holnap küldök neked képeket. :)

    VálaszTörlés
  97. Köszi a gratukat a vidihez :) Én is örülnék Laura, ha elküldenéd nekem a könyvet (kisfirkasz@gmail.com). Előre is köszi! :) Azoknak pedig akik most készítik még a vidit, sok sikert kívánok!

    Meggie

    VálaszTörlés
  98. Elküldtem nektek is.ha minden igaz.
    Írjatok ha nem.
    üdv
    Laura

    VálaszTörlés
  99. Laura!

    Ha nem nagy gond, én is szeretném elolvasni a könyvet! Ha ráérsz, légyszi küld át: eszti.szucs@gmail.com

    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  100. X ray dog os zenét megtaláltam.
    A másikat nem találom sehol.
    Laura

    VálaszTörlés
  101. Megvan mindkettő. Nem adtam fel :))
    Majd írj hogy hogy küldjem át.
    Laura

    VálaszTörlés
  102. Üdv Mindenkinek!
    Nekem Laurához lenne egy kérésem. Valakinek írta,hogy neki megvan a "Hadd mondjam el". Ha nem jelent gondot, elküldenéd nekem is? Az e-mail címem: csendikitti@citromail.hu
    Köszönöm előre is! :)

    VálaszTörlés
  103. rága Spirit! Láttam, videós segítséget is szeretnél és arra jutottam, hogy 'jéé én értek ehhez'!:D Nagyon szeretem, sőt imádom a történeteidet és szívesen segítenék az Árnyékvilág reklámozásában, ezért bátorkodtam készíteni egy rajongói videót, amelyet bárki elvihet, hogy Spirit művét népszerűsítse!

    Remélem elnyeri a tetszésedet/teket, ez az első videóm! :) Garantálom, hogy én is az autogrammokért sorban állók között leszek, egy Árnyékvilág példányt szorongatva! :D További sok sikert kívánok! :)

    Egyik már már fanatikus olvasód: fannyby,fanee

    Oh, majd elfelejtettem, a videólink:
    http://www.youtube.com/watch?v=WVBtwYy8k9o

    VálaszTörlés
  104. Fannyby: Hát, én komolyan csak ámulok és bámulok tátott szájjal. :D Tényleg ez az első videód? Nagyon ügyes vagy! :D Nagyon tetszik az egész. A zene hozzá, a saját szövegbeli kiegészítéseid az összefoglalómhoz... Minden. :) Nagyon klassz! :D
    Köszönöm szépen, hogy elkészítetted! :)

    Nem is tudjátok, milyen jó érzés, hogy ennyien segíteni szeretnétek nekem. :) Nagyon hálás vagyok érte, és iszonyatosan jól esik. :) Sosem fogom elfelejteni ezt az önzetlen segítséget. Köszönöm. :)

    VálaszTörlés
  105. Szia Spirit. Tudom, hogy nem ide tartozik, de lenne pár kérdésem a pályázattal kapcsolatban.

    1.Lehet úgy írni az egészet, hogy már meglévő fejezetből írom, csak más szemszögből? (és így tenné ki a minimum 5 oldalt)

    2 Hűnek kell lennem teljesen a részletekhez, vagy másik szálon is folytathatom? (szóval nem kell sorrendben haladnom, kihagyhatok dolgokat, és olykor át is szőhetem?)

    Mert most rávettem magam, hogy írok egyet, csak nem tudom, hogy kezdjek még hozzá xD Jobb biztosra menni :)
    Köszönettel: Tia

    VálaszTörlés
  106. Tia:

    1. Lehet más szemszöget írni. :)

    2. Csak a karakterekhez és a vámpír-, farkasvilág törvényeihez kell hűnek maradni. Ha te ki szeretnél hagyni részeket, vagy másik szálon akarod szőni a történetet, nyugodtan megteheted. :)

    Örülök, hogy te is írsz! :) Jó munkát, és kíváncsian várom a végeredményt! :)

    VálaszTörlés
  107. Laura, imádlak! :) Még nem értem rá tovább keresgélni, de ha megvannak, akkor legalább ezt már nem kell keresnem. seli90@freemail.hu mail címre küldheted, ha tudod. Köszi! :)

    VálaszTörlés
  108. Seli!
    Ha minden igaz akkor átment. :))
    üdv
    Laura

    VálaszTörlés
  109. Igen megjöttek, ezeket szerettem volna. Még egyszer köszi a segítséget! :)

    VálaszTörlés
  110. Elkészült életem első videoklipje! :-)
    De közel 18 Mb és fogalmam sincs, hogyan tudnám bárhova is feltölteni! :-( Aki ért hozzá, segítene nekem mailben? (Címemet lásd egy fentebbi hsz-ben)
    Előre is köszi! :-D

    Laura! Neked pedig örök hálám, megkaptam a mailt!!!!!! :-D

    VálaszTörlés
  111. www.youtube.com/watch?v=NIJ5FjINhm8

    Egy kis könyvajánló:)

    VálaszTörlés
  112. Solei: Imádom, imádom! :D Csúcs lett, nagyon ügyes vagy! :D A zene is klassz választás, és újdonságként hatott, hogy lassú, lágy dallamú dalt választottál, és a képek meg az aláírt szöveg is nagyon jó volt. :) Nagyon köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  113. Készül a vidi... :) Spirit, várom a képeket.

    VálaszTörlés
  114. Feltettem a YouTube-ra a videot!!!!!!!!! :-D
    De valamiért nem enged ide beszúrnom semmit!!!! :-S
    Légyszi keressetek rá - AgneseRead néven lett feltöltve!
    Remélem, tetszeni fog! :-D

    VálaszTörlés
  115. Ez Ági videójának a linkje: http://www.youtube.com/watch?v=Ko4uq-vKY7k

    Remélem, nekem beteszi rendesen, mert nagyon-nagyon jó lett! :D Komolyan elmehetnétek néhányan videókészítőnek vagy reklámszakembernek. Ági is annyira jól összevágta az egészet, mintha tényleg egy profi reklámfilmkészítő csinálta volna a videót. :D A képek nagyon illettek a szöveghez, és az egész zseniálisan volt felépítve. :) Köszönöm szépen a munkádat! :)

    VálaszTörlés
  116. Spirit!
    Ez a legkevesebb, hisz' nem került semmibe, csak egy kis munkába, amit még élveztem is! :-D
    Örülök, ha tetszik, és remélem, segít a könyved reklámozásában! :-)
    (Nemtom, nekem miért nem engedi bemásolni a linket...)

    VálaszTörlés
  117. Majd' elfelejtettem! A videómban van egy "meglepi" is! :-) Egy véletlen "utalás" rád, Spirit! Amikor megláttam a képet, rögtön tudtam, hogy azt bele kell tennem! :-)
    Kíváncsi vagyok, valaki észreveszi-e! :-D
    Annyit elárulok segítségképpen, hogy az egyik "nem sztáros" képen van!;-)

    VálaszTörlés
  118. Asszem én megtaláltam :P A végén a könyvesboltos képnél az egyik könyvre az van írva, hogy SPIRIT ^^

    Meggie

    VálaszTörlés
  119. Meggie! Ügyi vagy! Igen, az említett kép bal felső sarkában lévő egyik könyvnek az a címe, hogy The Spirit!!!! :-D Ez valami jel!!! :-D

    VálaszTörlés
  120. Nos fiúk-lányok (miért van az az érzésem, hogy előbbiből nem sok van... :D), örömmel jelentem be, hogy kész lettem életem első vidijével. :D Remélem tetszeni fog, volt vele meló, de úgy sikerült, ahogy szerettem volna. :)
    http://youtube.com/watch?v=A67I1SJ5NxU

    VálaszTörlés
  121. A mindenit!!!! Seli, ez nagyon ütős lett ezzel a zenei aláfestéssel!!! Nagyon ügyes vagy! :-)

    VálaszTörlés
  122. Igen, igen, a zene csúcs volt, a képek hozzá szintén, és nagyon jól illettek a képek a szöveghez. :D Mondom én, hogy elmehetnétek néhányan reklámkészítőnek. :D Nagyon tetszett, borzasztóan ügyes vagy, Seli! :) És hihetetlen, hogy ezt sikerült összehoznod első videóként. Egy profi sem csinálhatott volna jobbat, halál komolyan. :) Köszönöm szépen! :)

    VálaszTörlés
  123. Örömmel csináltam! :) Már akkor jöttek az ötletek, mikor olvastam az ajánlódat. Aztán annyira fellelkesültem, hogy eldöntöttem, hogy mindenképpen meg kell csinálnom. :D És örülök, ha segíthetek, legalább valamivel éreztethetjük, hogy mennyire szeretünk téged is, meg az írásaid is. :)

    VálaszTörlés
  124. Olyan jók ezek a vidik :) Mindegyik tetszik. Én sajna nem tudok ilyet csinálni, de azért majd reklámozom :) Már nagyon-nagyon várom, hogy megjelenjen és elolvassam :) De úgy látom sokan várják még ezt :D
    Nagyon örülök annak, hogy végre sikerült megvalósítanod amit már régóta terveztél.
    Még ilyen komit nem írtam, de itt volt az ideje :)
    Gratulálok!

    VálaszTörlés
  125. Szia ez az én blogom ha ráérsz nézd meg

    http://cullenesafeherfarkas.blogspot.com/

    Cupp Kacey

    VálaszTörlés
  126. Kedves Spirit!

    Készítettem egy könyvajánló pps-t.
    Azt szeretném megkérdezni, hogy elküldhetném e Neked? Megadnád a mail címedet? Igen, tudom már sokszor megadtad, de most nem találom :S. Bocsi...

    Üdv!

    Andi

    VálaszTörlés
  127. Persze, hogy elküldheted, Andi. :) A mail címem: spiritbliss24@gmail.com

    VálaszTörlés
  128. A kicsi részletek nagyon tetszettek, meg alapból szeretem, ahogy írsz, szóval tutira meg fogom venni a könyvet. :D Örülök, hogy a Könyvmolyképző adja ki, kedvenc kiadóm. :D Amint meghallom, hogy megjelent a könyv, már megyek is a boltba. :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés