.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. január 16., szombat

Árnyékvilág összefoglaló

Itt az összefoglaló, amit ígértem. Ezt felhasználhatjátok a videókhoz. :)


Árnyékvilág ajánló:

A regény egy krimiszálakkal átszőtt romantikus történet, mely elsősorban az emberi érzésekre fektet nagy hangsúlyt, de tele van humorral, szenvedéllyel, feszültséggel, és meg van fűszerezve némi kis akcióval és erotikával is. A történet egy olyan világot próbál bemutatni, amely kívülről csillogónak, izgalmasnak, boldognak tűnik, de valójában árnyék fedi.

Adam Swanson egész életében az árnyék közelében élt, de az egyik pillanatról a másikra kebelezte be őt. Az újságok, a rajongói, de még a környezetében élők nagy része sem ismeri igazán. Azt hiszik, hogy az élete a lehető legboldogabb, és nem is tudják, milyen távol állnak a valóságtól. Adam a paparazzik és a rajongók zaklatását is elég nehezen viseli, de ezt még tetézi az is, hogy elkezd furcsa üzeneteket, ajándékokat és telefonhívásokat kapni.

A zűrzavar közepén feltűnik egy lány az életében, Camilla Jones, akinek semmi köze az Árnyékvilághoz, mégis bezárkózva, napfény nélkül éli az életét valami miatt, ami a múltban történt vele. Camilla boldog az ő szürke kis világában, egészen addig, míg meg nem ismeri Adamet. Egy véletlen találkozásnak köszönhetően az egész élete felfordul, és rádöbben, hogy a múltbeli sérelmek ellenére van valami, amire mégis csak szüksége van, és hogy ezt csak Adamtől kaphatja meg.

Egymást segítik ki a világosságra hosszú és nehéz küzdelmek árán, melyek során önmaguk kétségeivel, bizonytalanságával és a külvilág emberi „démonjaival” kell megküzdeniük.


És szlogenek, jelmondatok, amiket beletehettek (ezek csak ötletek, ehhez hasonlóakat is írhattok):

"Találd meg a fénysugarat, ami megment, mielőtt az Árnyékvilág teljesen elnyelne."

"Csillogás, szépség, gazdagság. Vér, szenvedés és magány. Lásd meg az igazi Árnyékvilágot!"



Egyelőre ez a kettő jutott eszembe. :)

Jah igen, még valami... Én Robként, és Kristen/Ashley-ként tudnám elképzelni a főszereplőket, viszont, ettől még ti másokat is beletehettek a videókba, ha akartok. :) Katona Ildikó még nem írt vissza névtelen hsz.írónk hozzászólását illetően, és szerintem, az, hogy a színészeket felhasználjátok rajongóként a fanvideókhoz (hangsúlyozom, ezek fanvideók, hiszen, nincs bennük felhívás, hogy vedd meg a könyvet, ennyibe kerül, és itt kaphatod meg stb.), lehetetlenség, hogy tilos legyen.
Viszont, akkor a youtube-ra, mikor felteszitek a videót, ne írjátok a keresőszavak közé a Twilightot, vagy bármi a könyvvel kapcsolatos címszót (hangsúlyozom csak a Twilight sagával és Meyerrel kapcsolatos címszavak lehetnek esetleg nem felhasználhatók, bár ebben is kételkedem...), hadd legyen mindenki nyugodt, boldog és elégedett. Enélkül is épp elég hatásosan tudjuk közösen híresztelni a könyvem létezését, és így legalább senki nem gondolkodik azon, hogy ezt lehet-e vagy sem.
És akkor ezen címszavak nélkül tényleg semmi, de semmi köze nincs konkrétan a Twilighthoz vagy Meyerhez a videóknak, szóval, nincs miről tovább elmélkedni ebben a témában. :)
Azért köszi, hogy aggódnak egyesek a jogtisztaság miatt, de szerintem, akik pl. nagyüzemben ajándéktárgyakat adnak el a Twilighttal kapcsolatban, minimum 20x annyit keresnek jogtalanul, mint én jogszerűen a könyvemmel, és őket sem perli senki... Szóval, szerintem, tényleg vicc lenne, ha ezeken a videókon, és a címszavakon, amiken felteszitek akadna ki valaki, de jobb nem vitázni ezen, ezért kerüljük inkább ezeket a címszavakat. :)


Egyébként, tudtátok, hogy Katona József Bánk bánjában egy csomó átvétel van? Külföldi művek fordításának részleteit vette át szó szerint. :D Most tanultam, és az jutott eszembe, hogy milyen vicces, hogy mennyit problémázunk most a szerzői jogon, mikor régen ilyesmi is megengedett volt. :D Bocsi, ez csak úgy eszembe jutott, és gondoltam, megosztom érdekességképpen. :)

35 megjegyzés:

  1. Meddig lehet videót készíteni? Mikorra kellene? Nagyon sürgös?

    Üdv!

    VálaszTörlés
  2. Hát, én nem tudok ilyen videót csinálni... de az ajánló jó lett :D
    ez a Bánk bános dolog tényleg fura!

    VálaszTörlés
  3. Andi: Nincs határidő a videókészítéshez. :) A könyvem megjelenése előtt és után is jól jön, ha vannak ilyen fanvideók róla. :) Szóval, ha pár hónapon belül tud valaki csak elkészülni vele, az sem gond. :) Sőt, ha folyamatosan jönnek a videók, és nem most az elején egyszerre, az még jobb, mert akkor mindig lesz valami újdonság. :)

    Kitti: Köszi. :) És igen, tényleg fura, én is csak néztem, mikor erről tanultam. :D

    VálaszTörlés
  4. Nekem a második mondat tetszik. :)

    VálaszTörlés
  5. szia
    nekem is jobban tetszik a második mondat

    VálaszTörlés
  6. Spirit! Most eltekintve attól, hogy imádom a Twilight Saga-s történeted, nagyon felkeltette az éreklődésem az Árnyékvilág! Úgyhogy én is a leendő vásárlóid közé tartozom ezentúl! :)

    Videót sajnos én sem tudok készíteni, mert nem értek hozzá, de arra természetesen számíthatsz, hogy a blogomon kiteszem az ajánlót, és szóban is terjesztem a hírét a hamarosan megjelenő könyvednek! :) Hiszen mi lehet jobb a szóról szóra terjedő reklámtól...? :))

    Üdv,
    Sabyna

    VálaszTörlés
  7. Spirit, lenne még 1 kérdésem (remélem még nem megyek teljesen az agyadra): pöttyös könyvként fog megjelenni a könyved? Csak mert azok nagyon jók...

    VálaszTörlés
  8. Én nem konyítok a videókészítéshez, csak azért dugtam ide az orrom, hogy elmondjam: az alapján amit a regényedről írtál alig várom, hogy elolvashassam!:) Sok sikert!!!!

    VálaszTörlés
  9. az első "szlogen" nagyonjó, és nem akarlak megbántani, de szerintem ismétlen SZERINTEM csak az én véleményem, a második naon rossz, vagyis nem rossz, csak több rejlik benned, mint ebben a ... nevezzük valamiben. :)

    VálaszTörlés
  10. Drága Spirit! Láttam, videós segítséget is szeretnél és arra jutottam, hogy 'jéé én értek ehhez'!:D Nagyon szeretem, sőt imádom a történeteidet és szívesen segítenék az Árnyékvilág reklámozásában, ezért bátorkodtam készíteni egy rajongói videót, amelyet bárki elvihet, hogy Spirit művét népszerűsítse!

    Remélem elnyeri a tetszésedet/teket, ez az első videóm! :) Garantálom, hogy én is az autogrammokért sorban állók között leszek, egy Árnyékvilág példányt szorongatva! :D További sok sikert kívánok! :)

    Egyik már már fanatikus olvasód: fannyby,fanee

    Oh, majd elfelejtettem, a videólink:
    http://www.youtube.com/watch?v=WVBtwYy8k9o

    VálaszTörlés
  11. Fannyby, ez a videó nagyon jóóó!! Nekem nagyon tetszik! Úgyhogy ma ki is teszem a blogomra ajánlóként! :)

    VálaszTörlés
  12. Mikor lesz az új fejezet??

    VálaszTörlés
  13. Sabyna: Persze, a szájról szájra terjedő reklám pont olyan hasznos, mint bármilyen másik reklám. :D Szóval, köszönöm. :) Örülök, hogy érdekel az Árnyékvilág is. :)

    Nóri: Dehogy is mész az agyamra! Imádom, ha írtok, kérdeztek, lelkesek és aktívak vagytok, úgyhogy ne fogjátok vissza magatokat. :)
    Egyébként, nem tudom, hogy pöttyös könyv lesz-e... Igazából, ezt még eszembe sem jutott megkérdezni a nagy izgalomban Katona Ildikótól, de megkérdezem tőle, és ha megmondta, akkor megírom. :)

    Fable: Köszönöm, és örülök, hogy fel tudtam kelteni az érdeklődésedet. :)

    ging.: Miért bántana meg a véleményed? :) Ízlések és pofonok. :) Ez a kettő jutott hirtelen eszembe, de lehet, hogy majd kipattan ennél jobb szlogen is a fejemből egyszer csak. :)

    Fannyby: Az előző bejegyzéshez írtam neked, olvasd el. ;)

    Hira: Hétfő vagy kedd este lesz folytatás. Az még benne van az egy hétben, és a hsz-határt nem döntöttétek még meg. :) Na meg, a hétvégén Szandinak családi programja van, én meg igyekszem végre meggyógyulni... :D

    VálaszTörlés
  14. Nekem nagyon tetszenek a rajongói videók! :)
    Meg is osztottam gyorsan Facebook üzenőfalon a linkjeiket egy kis ajánlással együtt, hogy az összes ismerősöm megnézhesse. Meg szerintem rejtelmesen kiírom személyes üzenetbe MSN-en, hogy "Hujder Adrienn - Árnyékvilág", tudatosuljon csak mindenkiben tavaszig! Magamból kiindulva... én is előbb a kezembe veszek egy könyvet a könyvesboltban, amire ránézek, és eszembe jut, hogy ezt a címet már hallottam valahol... :) Sok sikert Spirit!

    VálaszTörlés
  15. Na Eper, ez jó ötlet, én is pont ezt fogom csinálni!

    VálaszTörlés
  16. Köszönöm szépen a lelkes segítséget Eper és Névtelen hsz író. :) Egyébként, úgy tűnik, hogy a könyv is Spirit Bliss néven lesz kiadva, mármint, a saját nevem is benne lesz a könyvben, de a fedőlapon Spirit Bliss lesz, szóval, hirdethetitek a saját és az írói nevemmel is. :)

    VálaszTörlés
  17. Szia Spirit! :)
    Nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszésed a videóm! ;) Sabyna: Köszönöm neked is!:)
    Puszi, Fannyby

    VálaszTörlés
  18. Sziasztok!
    Annyira ügyesek vagytok...én sajnos nem tudok videót készíteni...de akinek csak tudom annak híresztelem a könyvet és mutatom a videókat:)
    Alig várom már, hogy megjelenjen a könyved...:):D
    A bezsongás felső fokán állok:D:):D

    Sok sikert!
    Lukci

    VálaszTörlés
  19. Nem tudod, hogy mennyibe fog körülbelül kerülni a könyv??
    Meg arra lennék kíváncsi, hogy minden könyvesboltban lesz (a nagyobbakban... mondjuk Alexandra)kiadva??
    Meg, hogy mennyi oldalas lesz??
    Már megvan a könyv borítója már??

    VálaszTörlés
  20. Lukci: Köszönöm, hogy terjeszted a hírt. :) És remélem, hogy a bezsongás kitart tavaszig. :D Sajnos, még egy kicsit várni kell, de remélhetőleg, hamar elrepül az a pár hónap. :)

    Hira: Nem tudom, hogy elárulhatom-e, hogy Katona Ildikó mennyit mondott kb. árként, de annyit azt hiszem, elmondhatok, hogy nem lesz drága. :) Aminek én nagyon örülök, mert tudom, hogy milyen nehéz a mai világban megvenni egy drága könyvet. Szóval, nem kell attól tartani, hogy csillagászati ára lesz a könyvemnek, mert halálbiztos, hogy nem. :)
    Nem tudom, hogy pontosan mely könyvesboltokkal áll kapcsolatban a Könyvmolyképző kiadó, de gondolom, minden helyen kapni lehet majd a könyvemet, ahol az ő könyveik megvehetőek, így az Alexandrában is. :)
    Hogy hány oldalas lesz... Hát, wordben 343 oldal lett, de ez tördelésben teljesen megváltozhat. Majd, ha már a tördelésnél tartunk, akkor megírom, hány oldalas lett. :)
    A könyv borítója még nincsen meg, de ha Ildikó megengedi, azt is megmutatom nektek, amint elkészült. :)

    VálaszTörlés
  21. fannyby ez egyszerűen fantasztikus video, eddig ez tetszik a legjobban!!! :)
    Ehhez mit szóltok: :$ "Ne várd a csodát! A Napfény magától nem talál meg, az Árnyékvilág magától nem tűnik el." írjátok le, hogy tetszik. :)

    VálaszTörlés
  22. Szia Spirit...énis készítettem egy kis videót...még finomítok rajta aztán belinkelem ide, remélem tetszeni fog és énis alig várom a regényed megjelenését!
    És gratulálok, hogy idáig eljutottál!

    Üdv: Solei

    VálaszTörlés
  23. Szia Spirit!
    Nagyon örülök a sikerednek!:P
    Gratulálok!
    Sajnos videókhoz nem értek(:S)!
    Ha megtennéd benéznél a twilight fanfiction-os oldalmra?!
    http://smileyboy.blogozz.com/

    Előre is köszönöm!
    És további sok sikert!:D

    VálaszTörlés
  24. www.youtube.com/watch?v=NIJ5FjINhm8

    Na itt az én ajánlóm!

    Solei

    VálaszTörlés
  25. Húú fannyby ez szuőercsúcs lett, tényleg ez lett az eddigi legeslegjobb!!

    VálaszTörlés
  26. Nagyon tetszik a story meg minden, úgyhogy sztem én is a vásárlók között leszek. De... amúgy mikor fog megjelenni? Lehet, hogy írtad, és én csak átsiklottam felette... sorry. :$ /Bijjuss/

    VálaszTörlés
  27. Soleié is tetszik :-)

    VálaszTörlés
  28. Nagyon ügyesek vagytok, egyik videó jobb mint a másik!

    Spirit, kaphatunk valami infót arról, hogy esélyes-e még ma este az új fejezet felkerülése, vagy ne számítsunk rá? Csak hogy hogy készüljünk lélekben... :)

    VálaszTörlés
  29. hát abban biztos vagyok, h még pattannak ki szlogenek a fejedből, és még az elsőnél is jobbak ;)
    várom már a folytatást :) millió fanfictionbe beleolvastam már, és elmondhatom, hogy nagyon kevés az ilyen jó történet, mint amit te írsz =) valamint a stílusod is tetszik, a megfogalmazásaid, és ahogy a karaktereket kialakítottad ;)

    VálaszTörlés
  30. Tuti, hogy csak holnap lesz új fejezet este. Az este nagyon pocsékul aludtam, mert folyton köhögőrohamom volt, és ma nem tudtam az írásra koncentrálni. Holnap viszont mindenképpen megírom, ha éjjel egy szemhunyást sem alszom, akkor is. :)

    VálaszTörlés
  31. :( Jobbulást!
    A videók nagyon jók lettek!!!

    VálaszTörlés
  32. Köszi az infót, és jobbulást neked! Azért ne vidd túlzásba, inkább pihend ki magad, mi tudunk várni. :)

    VálaszTörlés
  33. Köszike, hogy válaszoltál :)
    egyszer azt írtad körülbelül tavasszal foglyák kiadni... ez az időpont még mindig áll??

    VálaszTörlés
  34. Jó lett az ajánló, most mégjobban megerősítettél abban, hogy vegyem meg a könyvet. Remélem minél habarabb a könyvesboltok polcain lesz - és természetesen az enyémen is. :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  35. Sziasztok. Szivességet szeretnék kérni a hozzászólóktól(kommentelőktől). Kutatást végzek (lényegtelen a kutatás tárgyát feltárnom, hosszú és irreleváns lenne)az egyetemre, és szükségem lenne a kommentelők nemének(nő/férfi)és életkorának megtudására. Ha lennétek olyan szivesek elküldeni a dani_orsolya@yahoo.com e-mail címre nemeteket és korotokat. Előre köszönöm.

    VálaszTörlés