.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. június 7., hétfő

Olvasói klub és reklámarc pályázat

Nos, mint tudjátok, a hétvégét Pesten töltöttem a könyvhéten, és találkoztam Katona Ildikóval, a Könyvmolyképző Kiadó vezetőjével. Megbeszéltünk egy csomó dolgot a könyvemmel kapcsolatban, és van pár meglepetésem nektek. :)

1. Létrejött egy Spirit Bliss Árnyékvilág klub a facebookon, amelybe azokat várom, akik olvassák a történeteimet, és érdekli őket a saját könyvem is majd. Hogy miért is érdemes belépni mindenképpen ebbe a klubba? Mert a tagokat hivatalos olvasóimmá nyilvánítja úgymond, és ti később majd kaptok bizonyos kedvezményeket, ajándékokat, meglepetéseket mind tőlem, mind a kiadótól. Erről még nem mondhatok többet egyelőre, de biztosíthatlak róla titeket, hogy megéri belépni. :) Ezen kívül, a klubtagok első kézből és azonnal hírt kaphatnak az Árnyékvilággal kapcsolatos eseményekről (hol tart a munkafolyamat, mikor jelenik meg, milyen kedvezmények, játékok, akciók vannak, hol lesznek dedikálások, olvasói találkozók stb.).

2. Egy hatalmas meglepetésem is van számotokra… Ahogy én már sok-sok éve arról álmodozom, hogy egyszer igazi író lesz belőlem, úgy gondolom, nektek is vannak álmaitok… Nos, talán némely álomhoz én is hozzásegíthetlek titeket, ha már ti ennyit segítettetek nekem. :)

Az Árnyékvilághoz reklámarcokat keresünk, akik a neten videókon, képeken a saját arcukat adják a főszereplőimnek (nem az összes videón és képen, csak egy bizonyos részükön). Ez hozzásegít titeket ahhoz, hogy az arcotok ismert legyen, és ha esetleg modellkedéssel vagy valami hasonlóval akartok foglalkozni a későbbiekben, akkor ez lehet a kezdő lépés. De ha csak jó bulinak tartjátok, akkor is megéri jelentkezni. :) (Mivel ez nem a hivatalos reklámtervezet része, hanem csak egy pályázat, ezért fizetést nem tudok adni érte, csak az ismertség lehetősége a díj!)

Mi kell a jelentkezéshez:

Minimum 5 darab fénykép rólatok (jpeg formátumban tudom csak elfogadni!).
Egy rövid bemutatkozás, amely az alábbiakat tartalmazza: név, születési idő, lakhely (csak város), külső jegyek (szemszín, hajszín, magasság, súly), pár mondat, hogy miért jelentkeztél a pályázatra, és a karakter neve, akinek a reklámarca szeretnél lenni (.doc formátumban tudom csak elfogadni!).


A karakterek, akikre jelentkezni lehet:

Adam Swanson: 23 éves, sötétszőke vagy világosbarna haja és kékesszürke szeme van. Magas, vékony, de azért izmos és férfias. (Én Robert Pattinsont képzeltem el, miközben írtam, szóval, olyan típusú férfi, mint ő.)

Camilla Jones: 21 éves, barna haja és barna szeme van. Magas, de Adamnél alacsonyabb egy kicsit, átlagos testalkatú, nőiesen gömbölyded. (Én Kristen Stewartot vagy Ashley Greent képzeltem el, miközben írtam, szóval, olyan típusú nő, mint ők.

Peter: 40-50-es éveiben járó férfi. Sötétbarna, szinte fekete a haja, sötétbarna a szeme. Magas, jól tartja magát, szélesek a vállai és izmos.

Julie: 21 éves, szőke hajú, kék szemű. Átlagos magasságú és testalkatú.

Jossie: 13 éves, szőkésbarna haja van és kék szemei. Átlagos magasság, testalkat.


A karakterekhez leginkább illő arcot én választom ki, mivel az én fejemben él a legélénkebben egy kép a szereplőimről. Ha valakinek a hajszíne, szemszíne nem egyezik a kiírtakkal, nem gond, a képszerkesztő programok sok mindent meg tudnak oldani… :D

A jelentkezési határidő: július 7-e, éjfél.

A jelentkezés módja: mailben a spiritbliss24@gmail.com címen, a képeket és a bemutatkozást csatoljátok a levélhez.

Ha valaki nem szeretne jelentkezni, az is terjessze a hírt, hátha van az ismeretségében valaki, akit érdekelne a dolog… :) Előre is köszönöm. :)

49 megjegyzés:

  1. Szia. Ez a válogatárs nagyon tetszik nekem. :D Én azt szeretném megkérdezni hogy a fogszabájzó gond lenne? Lehet hogy jelentkezem majd ha nem gond. :) (nem lakom messze Pécstől)
    Puszi: Emeline.

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy tetszik. :) Reméltem, hogy egy kicsit viszonozni tudom vele nektek ezt a sok-sok hónapnyi szeretetet és támogatást. :) Nem gond a fogszabályzó. :) Ha nagyon nem illene a képekhez, akkor is szerintem, simán meg lehet oldani képszerkesztővel az eltüntetését. Bár, ha mondjuk, Jossie karakteréhez jelentkezel, akkor az sem baj, ha látszik a fogszabályzó. :) Puszi neked is. :)

    VálaszTörlés
  3. Ez tök király! : )Facebookon már csatlakoztam.Ez a válogatás nekem is tetszik :D
    Am számít a jelentkezésnél hogy hol lakok?
    puszi :)

    VálaszTörlés
  4. Nem számít, ki merre lakik. :) Nem lesz fotózás vagy ilyesmi, mert azt macerás lenne megoldani pont azért, mert mindenki szanaszét lakik a világban. A győztestől majd kész képeket kérünk, esetleg megmondom neki, hogy milyen típusú képek kellenének (pl.: egy ajtó mellett fényképezkedjen vagy ilyesmi...). A kész képeket elküldi mailben, mi meg összedobunk belőlük egy plakátszerűséget vagy egy videót. :) Szóval, a saját képeitekből fogunk dolgozni. :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem is nagyon tetszik :D
    Én is nagyon szeretnék részt venni a válogatáson de nekem nem átlagos a testsúlyom... :'( pedig nagyon jól jönne mert színészkedek és azt szeretném ha felfedeznének vagy ilyesmi :D
    Nem baj... majd máskor más lehetőségek mellett :D
    Amúgy a facebookhoz már én is csatlakoztam... nem is olyan rég :D :D

    VálaszTörlés
  6. Dóri: Azért küldd el a képeket. Nem feltétlenül ragaszkodom a fenti leírásokhoz teljesen. Ha valaki nagyon megfog, vagy az arca illik az adott karakterhez, akkor nem a testsúlya az, amit nézni fogok. :)

    VálaszTörlés
  7. hát ez nagyon jó ötlet
    de sajna ez annak jó aki kb 21 éves
    mert a legtöbb idösebbb szereplö
    és azt hiszem hogy 14 évesen azért nme lenne jó kiállitani valakit 21-nek
    hát ez nem jön össze
    mindegy
    egyépként nagyon jó ötlet
    puszy
    kitty

    VálaszTörlés
  8. Kitty: Jossie karaktere 13 éves, szóval, az ő reklámarcának a te korosztályod is jelentkezhet. :)

    VálaszTörlés
  9. hát az pot nem én vagyok
    barna haj barna szem
    :)
    mindegy
    remélem sikerül megtaláni a megfelelöt
    hajrá és sok sikeert

    VálaszTörlés
  10. Írtam, hogy a haj és szemszín nem számít. :) Tudod, képszerkesztő programmal az simán megváltoztatható. :)

    VálaszTörlés
  11. Csak még pár probléma... 16leszek a nyáron... nem nézek ki se 13évesnek se 21 évesnek... de azért elküldöm... XD e-mailben kell és a fotókat csatolni hozzá?? olyat nem lehet hogy nem jelentkezek egy karakterre sem?? :)

    VálaszTörlés
  12. Igen, e-mailben kell, és csatold a fotókat hozzá. :) És ha nem tudod, melyik karakterhez illene a képed, akkor írd be az összes lánykaraktert, és ha szerintem, bármelyiknek megfelelnél, akkor arra foglak kiválasztani. :) Egy fotón nem feltétlenül lehet pontosan belőni az ember korát, szóval, sosem lehet tudni... :)

    VálaszTörlés
  13. megpróbáltam most fotókat csinálni -.-
    és el is ment a kedvem XD miközben visszanéztem őket az jutott az eszembe... hogy lehetek én ilyen ronda? hogy jutott eszembe ilyen marhaság? majd pont engem fog kiválasztani... na persze... eddig sohasem választottak ki engem... majd pont én kellek neki -.- pff. ez van -.- de akkor is elküldöm ezeket a nyavalyás fotókat... majd jót röhögsz rajtam XD

    VálaszTörlés
  14. Nem fogok röhögni. :) Nyugi. :) És nem vagy ronda. Mindenkiben van valami szép. :)

    VálaszTörlés
  15. én is elküldtem
    elöre bocsi ha csak az idödet pocsékoltam

    VálaszTörlés
  16. bocsi
    kitty voltam:)

    VálaszTörlés
  17. bocsi hogy itt rinyálok XD
    a képek nem azt tükrözik vissza amit én látok XD
    nem lehetne személyesen találkozni és úgy megmondod, hogy jó vagyok-e vagy sem?? XD

    VálaszTörlés
  18. Szia!
    Ezt most nem értem. Én inkább nem küldöm, ha nem baj.
    Spirit, ha úgyis változtatsz a képeken, photoshoppal, hogy hasonlítsanak a karaktereidhez, akkor miért küldje el bárki is? Legalábbis szerintem. Akkor már nem is engem ábrázol az a kép.
    Szofi

    VálaszTörlés
  19. Dóri, a reklámanyaghoz is képek kellenek, szóval, küldd el őket. Hidd el, az ember nem látja önmagát reálisan, én is utálom a rólam készült képeket, mások szerint meg, semmi baj nincs velük. :D Ettől függetlenül, szívesen találkozom is veled. :)

    Szofi: Ha befested a hajadat vagy egy kontaktlencsétől más színű lesz a szemed, akkor már nem vagy önmagad? :) A különbség csak annyi, hogy itt nem festéket és kontaktlencsét használnánk, hanem képszerkesztő programot. Az arcotok megmaradna, csak a színek változnának. :) Ez olyan, mint hogy pl. Carlisle haja a Twilightban szőke, de Peter Facinellié fekete, a Twilightban aranyszínű a szeme, a valóságban nem. De attól még mindenki felismeri a filmben is, és tudják, hogy ő az. :)

    VálaszTörlés
  20. most bocs h ide írom, de mikor lesz edward szemszög? Most 'az jön' nem? xD

    VálaszTörlés
  21. Ma este lesz Edward szemszögből friss. :)

    VálaszTörlés
  22. Szia!
    Nagyon kedves vagy, hogy ránk /az olvasóidra/ gondoltál a reklámarcoknak, és nem hivatásos modellekre. Köszönöm, hogy figyelsz ránk és szeretsz minket.
    Pusz
    Móni

    VálaszTörlés
  23. Nem témába vágó bocsi. Szóval, a lényeg: bementem egy újságoshoz megnézni a Marie Claire-t, hogy benne van-e a cikked, vagyis a cikk rólad. Hát nem találtam. Melyik oldalon kell keresni? Nagy terjedelmű? Mert lapról lapra próbáltam átlapozni de nem láttam. Kisegítenél?

    VálaszTörlés
  24. Dejóóóóóóóóóó, ma lesz Edward szemszög....

    VálaszTörlés
  25. Melanie: Én tartozom köszönettel, hogy ti figyeltek rám és szerettek engem. :) Ez a legkevesebb, amivel viszonozhatom. :) Pussz neked is. :)

    Névtelen: A júliusi számban lesz benne a cikk, nem a mostaniban. :) Szóval, még várnunk kell rá egy kicsikét... :)

    Nóra: Örülök, hogy ennyire várod. :D

    VálaszTörlés
  26. Hű, nagyon örülök ennek, tuti küldök majd egy mailt ha anyuval megbeszéltem. Mindig is érdekelt a szinészet és most itt lenne az alkolom hogy "felfedezenek". :D
    Kacey

    VálaszTörlés
  27. Szia!
    Joanne vagyok, Bagolykőről, emlékszel, ugye? *.*

    Szóval én most kaptam meg ezt a jelentkezés dolgot iwiwen, és érdekelne. Az oldalad most fogom áttanulmányozni,mert a Mardekáros oldalad már más csinálja, és nem tudtam,hogy mi ennek a címe. De örülök,hogy megvan :)

    VálaszTörlés
  28. Kacey: Remélem, anyudnak is tetszik majd a dolog. :)

    Joanne: Szió, persze, hogy emlékszem! :) Remélem, hogy tetszeni fog az oldalam, és várom a jelentkezésedet a pályázatra. :) Pussz :)

    VálaszTörlés
  29. Szia!! Juj,de jóó! *nyakba ugrik*

    Eddig nagyon tetszik :)
    Jaj, és nem is gratuláltam a könyvhöz*fejbe vágja magát*
    Gratu! Te vagy a 2. BK-s,akinek meg fog jelenni a könyve! ^^ Nagyon ügyi vagy!

    VálaszTörlés
  30. Ohh, te csaj, nem vagy semmi :) Kiadni egy könyvet, ráadásul a Könyvmolyképzőnél o.O Remélem, háth, olyan kolegaféleségek leszünk egyszer, mert szeptember környékén én is megrohamozom egy könyvvel a Könyvmolyképzőt :) Nagyon örülök, hogy neked összejött. :) Remélem nekem is szerencsém lesz :D
    Ez a pályázat is nagyon tetszik, de nem hiszem, hogy engem megfelelőnek találnál. Rövid, barna hajam van és zöld szemem. De a saját főszereplőm leírása tökéletesen illik rám, majd reklámozom őt egyszer :D
    Puszi és gratula :)

    VálaszTörlés
  31. Nekem is össze kéne szedni magam, aztán gyakorolni az írást. Én is író akarok/tam lenni sokáig. Majd meglátom. Csak nincs elég akaratom hozzá.
    Ezért nagyon csodállak ám!
    Most már rájöttem,hogy hogyan kell nevet írni :)

    VálaszTörlés
  32. Szia!

    Én egy oldalon találtam rá a Tiédre, ahol ajánlották. Nagyon tetszik a könyved részlete(amit még azt hiszem tavaly raktál fel, de ha nem jól emlékszem, akkor elnézést).
    Szívesen jelentkeznék erre a reklámarc pályázatra, de lenne hozzá egy-két kérdésem.
    Milyen jellegű képet szeretnél? Teljes alakosat, vagy csak az arcról, vagy is-is? Komolyabbat, vagy esetleg kicsit lazábbat?
    A ruhákról valamilyen megjegyzés, vagy az is ránk van bízva?
    Bocsánat, hogy így ismeretlenül megrohamozlak a kérdéseimmel, csak szeretném tudni, hogy milyen lenne számodra a legjobb, amiről a legjobban el tudod dönteni, hogy jó-e vagy sem.
    A válaszodat előre is köszönöm szépen!

    További sok sikert kívánok Neked, és én mindenképpen meg fogom venni a könyvet, ha megjelenik :)

    Puszi: Nocy

    VálaszTörlés
  33. Szia!

    Az előbbi hozzászólásban feltett kérdések engem is érdekelnének. Talán Camilla karaktere illene rám, szívesen megpróbálnám. Csak az a baj, hogy otthon nem fogok tudni olyan jó képet csinálni, de hát próba cseresznye.
    És grat a könyvhöz!

    VálaszTörlés
  34. Szia!
    Arra vagyok kíváncsi, hogy megérkezett-e az e-mailom?
    ( niija@citromail.com

    VálaszTörlés
  35. Hú, ez tök szuper! :D Én csatlakoztam, a pályázatot meg próbálom majd hirdetni. :)
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  36. Arcról és teljes alakosat is szeretnék. Hogy stílusra milyen, azt rátok bízom. A saját egyéniségeteket szeretném látni, és abból szeretnék kihozni majd valamit, ha rátok esik a választás. :) A ruha is teljesen mindegy. A ti ízléseteket tükrözze. :)

    Igen, igen, megkaptam a mailt a niija@citromail.hu címről. :)

    VálaszTörlés
  37. Szia!
    Nagyon szeretnék reklámarc lenni..főleg egy olyan könyvnek amit te(remélem tegezhetlek) írtál.
    Küldök egy képet magamról,azért csak egyet mert kíváncsi vagyok lenne-e rá egyáltalán esélyem.Persze a bemutatkozó szöveget leírom.Léccy mihamarabb írj választ:mila-eclipse@freemail.hu
    Puszi:Adina

    VálaszTörlés
  38. Elküldtem a levelet!:) Kérlek írj vissza:mila-eclipse@freemail.hu címemre.:)

    VálaszTörlés
  39. Szia!

    A mai nap én is elküldtem a jelentkezést, remélem megkapod, és nem veszik el út közben, és emiatt nem csúszok ki a határidőből.
    Kértem visszaigazolást is, úgyhogy, ha nincs időd esetleg visszaírni, akkor elég csak oda kattintani, és én már tudom is, hogy sikeres voltam-e.

    Puszi: Nocy :)

    VálaszTörlés
  40. Ti tudjátok hogy ki lett a nyertes?

    VálaszTörlés
  41. Szerintem még nem lett kihirdetve.De én is kíváncsi vagyok rá.
    Spirit azt lehet tudni hogy kb. mikorra lesznek meg a győztesek?

    VálaszTörlés
  42. Bocsánat elfelejtettem nevet írni.Enyém volt az utolsó hsz.
    puszi:Lilien

    VálaszTörlés
  43. Hát én ma láttam ezt a dolgot, kicsit lekéstem róla :d na mindegy :d kiváncsi vagyok a győztesekre :)

    VálaszTörlés
  44. én is ma láttam ezt a dolgok. annyira érdekelt volna: | gondolom, ha azt kérdezem, hogy egy utolsó jelentkezés vagy valami.. nem fogadod el.. :S
    uh. remélem jókat választottál :)
    Fruzsci

    VálaszTörlés
  45. Mikor fog kiderülni??? Nem tudja valaki?

    VálaszTörlés
  46. Erre már én is kíváncsi lennék :) Úgyhogy Kedves Spririt Bliss, ha olvasod ezt a pár sort, kérlek valami infót adj :) Vagy legalább annyit, hogy megérkezett-e a mail, mert néha tényleg viccelődik velem a citro, és még nem kaptam semmi visszajelzést.
    Köszi, előre is :)

    Puszi: Nocy :)

    VálaszTörlés
  47. Mikor lesz valamiféle eredményhirdetés??

    VálaszTörlés
  48. Közvetítem az infót :) Megkérdeztem! Most hétvégén legkésőbb vasárnap fog kiderülni! (JUUUUPIIIII!)
    További szép napot :)

    VálaszTörlés