.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. június 11., péntek

A jelen boldogsága - 22. fejezet

Itt is az új fejezet. :) Az olvasás mellett ne feledkezzetek meg a Spirit Bliss Árnyékvilág klubról, amelybe, ha beléptek, akkor kedvezmények, meglepetések, ajándékok, játékok várnak rátok. :) És ne feledjétek a könyvemhez kapcsolódó reklámarc pályázatot sem. :)



22. RUGDALÓZÓ




RUSSEL TÉTOVÁZVA LÉPETT be a nappaliba, miközben a tekintete elkerekedett a döbbenettől. Fáradt sóhajjal simítottam végig a hasamon, ami most már eléggé kikerekedett. A hetedik hónapban tartottam Carlisle elmélete szerint – bár úgy tűnt, az utóbbi napokban egy pár centivel többet nőtt a hasam, mint amennyire számítottunk -, pedig még csak alig tizennégy napja hordtam a kisbabámat a szívem alatt. El sem tudtam képzelni, hogy már csak négy nap, és a karjaimban fogom tartani. Az izgatottságba beleborzongtam, mire Edward felpattant mellőlem, és becsukta az ablakot.

Mostanában minden rezdülésemet figyelte, és abban a pillanatban, ahogy kértem valamit, már meg is kaptam. A Russellel való gyakorlást is rábízta a testvéreire, csak hogy egyetlen percre se kelljen elmozdulnia mellőlem.

- Mondták, hogy… De nem hittem volna… - meredt Russel a hasamra. Felnyögtem, ahogy megéreztem a rúgást – egyre erőteljesebb volt, bár nem nagyon mertem panaszkodni, nehogy megijesszem Edwardot.

- Mi az? – kérdezte azonnal aggódó tekintettel fürkészve.

- Csak mocorog – mosolyodtam el halványan, majd a vendégünk felé fordultam. – Szia, Russel! Leülsz, vagy esetleg szeretnéd közelebbről is megszemlélni? – vontam fel a szemöldökömet, mire elvörösödve kapta el a pillantását rólam, majd zavartan elbotladozott az egyik fotelhez. – Edward, kérlek, készítenél nekem valamit ebédre? – kértem.

- Persze, azonnal hozom – pattant fel mellőlem, de elkaptam a karját, és magam felé húztam. Engedelmesen hajolt le hozzám.

- Csak lassan, hadd beszélgessünk… - nyomtam egy puszit az arcára. Bólintott, majd finoman kihúzta magát az ujjaim közül, végigsimítva közben a tenyeremen, és magunkra hagyott minket Russellel. – Na és, hogy megy a gyakorlás? – kezdtem egy semlegesnek tűnő témával, hogy minél később kelljen a kínosabb dolgokra terelnem a szót.

- Jól – dőlt előrébb lelkesen Russel a fotelben. – Ma képes voltam több órányi emléket kitörölni Gi emlékezetéből, és vissza is tudtam hozni őket.

- Gi? – szűrtem ki a fogaim között dühösen az egyetlen szót, amit felfogtam Russel meséjéből.

- Ő nem olyan, amilyennek hiszed… - nézett egyenesen a szemembe.

- Nem olyan, amilyennek hiszem? – tört ki belőlem hisztériás hangon a kérdés. – Russel, az a nő egy gyilkos!

- Ő csak… szomjas… - vonta meg a vállát, mintha egyáltalán nem lenne fontos, hogy ezt a szomjat emberek élete árán oltja el. Ha tudtam volna, felpattantam volna, hogy megpofozzam, hátha attól majd a helyére zökken az agya – ami jelenleg, láthatóan lejjebbi tájakra csúszott a testében, mint az eredeti helye lett volna.

- Embereket… öl… - nyomtam meg a szavakat, hátha akkor majd Russel felfogja. – Ártatlan embereket. Apákat, anyákat, gyerekeket, férjeket és feleségeket.

- Mert szomjas – ismételte meg Russel kissé ingerültebben.

- Ez nem kifogás. Edwardot és a többieket is kínozza a szomjúság, mégis ellenállnak a kísértésnek – néztem szúrósan a zöld szempárba.

- Nem mindenki olyan erős, mint ők. A legtöbb vámpír képtelen lenne rá. Gi azt mondta, hogy alig pár maroknyi vegetáriánus vámpír létezik csak, mert a szomjúság olyan kínzó – rándult fájdalmas fintorba Russel arca. – Ő is… Ő is csak egy áldozat.

- Áldozat? – horkantam fel.

- Igenis, az. Végül is, Cullenék is megbotlottak már. Akkor ők is gyilkosok? – ráncolta össze a homlokát.

- A lényeg a megbotlottak szón van. Sosem akartak ölni, és mostanra már teljesen veszélytelenek. De az a nő… Ő még csak meg sem próbál ellenállni! – dühöngtem, majd az ajkamba haraptam, hogy elfojtsak egy nyögést – az apró lábak tiltakozva rugdostak, mert nem tetszett nekik a lelki állapot, amibe kerültem. Simogatni kezdtem körkörösen a hasamat, és vettem pár mély levegőt, hogy lenyugtassam magam.

- Én megértem őt. Nehéz lemondani valamiről, ami a világon a legjobban vonz… - sóhajtott fel, és az ujjai elfehéredve szorították meg a fotel szélét.

- Tudom, hogy Gianna szép nő, de a szépség nem minden – próbáltam rádöbbenteni az igazságra.

- Nem csak azért szeretem, mert szép… - Ahogy eljutott a tudatomig, mit mondott, elkerekedett szemekkel néztem rá.

- Hogy nem csak azért szereted? – Az utolsó szó éles hangon hagyta el a számat.

- Én… Izé… Nem… - vakargatta zavartan a tarkóját Russel, miközben én úgy éreztem, menten felrobbanok. – Nem tehetek róla… Ez csak úgy jött, és…

- Csak úgy jött? Alig pár napja ismered!

- Miért, te mennyi ideje ismerted Edwardot, amikor beleszerettél? – támadott vissza.

- Az teljesen más… Edward életem szerelme.

- És honnan tudod, hogy Gianna nem az én életem szerelme? – kérte ki magának.

- Ha így van, elég rövid életed lesz – húztam el a számat. – Vagy azt hiszed, képes lesz megállni, hogy ne kóstoljon meg? – Russel felpattant a fotelből, és az ablakhoz sétált. Már kezdtem azt hinni, hogy végre sikerült felnyitnom a szemét, mikor ismét megszólalt.

- Mi van, ha nem akarom, hogy megállja? – kérdezte halkan.

- Ha megint az öngyilkosságon gondolkodsz, én esküszöm, feltornászom innen magam valahogyan, és felpofozlak! – jutott eszembe a kis hidas incidense, ami végül lebuktatott minket előtte – legalább is, annyiban, hogy Russel rájött, nem egyszerű átlagemberek vagyunk.

- Nem mondtam, hogy öngyilkos akarok lenni… - nézett rám komolyan. Mikor megértettem, mire gondol, összezavarodva bámultam vissza rá. Egyfelől, én is meg akartam vitatni vele ezt a témát, másfelől, egyáltalán nem így képzeltem.

- Nem bánnád, ha vámpír lennél? – kérdeztem halk hangon. Teljesen elbizonytalanodtam abban, hogy a tervem vajon, helyes-e, vagy tényleg őrültség, ahogyan mindenki más mondta.

Amikor arra gondoltam, Russelből vámpírt csinálunk, hogy megmentsük a Volturitól, mindig úgy képzeltem el, hogy majd Carlisle harapja meg, aztán pedig a családom megtanítja a vegetáriánus életre. Azt hittem, hogy a családunk része akar majd lenni. De az utóbbi pár perc után már fogalmam sem volt, mit gondoljak…

- Nem tudom… Végül is, erős vagy és halhatatlan… Annyira nem lehet szörnyű. Ugye? – vékonyodott el a hangja, és úgy nézett rám, mint aki megerősítést vár.

- Edwardék gyűlölik, hogy azok akik – fordítottam félre a fejemet. – De… Én másképp látom őket, mint ők önmagukat – vallottam be az igazat.

- Akkor szerinted, nem ostobaság vámpírrá válni? – Russel tekintete felélénkült.

- Én nem ezt mondtam! – ráztam meg a fejemet. Újabb mély levegőt vettem, aztán megütögettem magam mellett a kanapét. Muszáj higgadtan megbeszélnem ezt az egészet Russellel… - Ha úgy alakulna, hogy választanom kéne a halál és a vámpírlét között, akkor megfontolnám a vámpírságot – ismertem el, miután leült mellém. Szólásra nyitotta a száját, de felemeltem a kezemet, hogy még maradjon csendben egy kicsit. – De! Hangsúlyozom, de, ha úgy döntenék, hogy vámpír akarok lenni, akkor is Carlisle-ékat követném. Szerintem, csak így éri meg. Ha gyilkossá válsz… Igazi gyilkossá, aki tenni sem próbál az ösztönei ellen, akkor elveszíted önmagadat.

- Gianna azt mondta, hogy a Volturi meg akar ölni…

- Megvédünk – mondtam azonnal.

- Ha meg tudtok…

- Meg tudunk – jelentettem ki, mire kételkedve nézett rám.

- Pontosan tudom, mekkora a veszély. Az elmúlt napokban hallottam egy s mást, úgyhogy nem kell szépítened a helyzeten… De ha átváltoznék, többet tudnék segíteni– fürkészte az arcomat izgatottan, hogy mit is szólok az ötletéhez.

- Azt mondtad, sokat fejlődött a képességed így is… - próbáltam meg kitérni a válasz elől, amíg átgondolom az egészet.

- Igen, de gondolj bele, milyen erőm lehetne vámpírként, ha már emberként is erre vagyok képes… Talán, egy egész élet emlékeit törölhetném. Ha ránk támadna a Volturi, akár azt is elfeledtethetném velük, hogy kik ők – röhögött fel elégedetten a gondolattól. Összevont szemöldökkel néztem rá. – Na, ne mondd, hogy nem lenne vicces… A nagy Aro, akitől az egész vámpírvilág retteg, azt sem tudná, hogy hívják… - kuncogott tovább.

- Ha… átváltoznál… Mi lenne utána? – nyeltem nagyot. Russel ötlete nem hangzott volna rosszul, ha biztosak lehettünk volna benne, hogy tényleg ilyen mértékben és irányba fejlődik majd az ereje. És persze, ha a mi családunkhoz akart volna tartozni.

- Legyőznénk a Volturit – ismételte meg önmagát, és értetlenül nézett rám.

- És aztán? Ha biztonságban lennénk?

- Ó… - nyögött fel, mikor megértette, mire célzok. Elpirulva fordította el rólam a tekintetét, ami rossz érzéssel töltött el. – Azt várnád, hogy Cullenékkal tartsak, igaz?

- Képes lennél nem velük tartani? – fogalmaztam direkt így, mert képtelen lettem volna rákérdezni, hogy vajon, képes lenne-e gyilkolni.

- Nem tudom – rázta meg a fejét.

- Nem tudod… - motyogtam magam elé teljesen leforrázva. – Akkor nem akarom, hogy vámpír legyél…

- És ha mégis az leszek? – A kérdésre összerándultam, és görcsölni kezdett a hasam.

- Akkor ellenségek leszünk – mondtam ki merev arccal.

- Értem. – Russel hangja érzelemmentesnek hatott, de ahogy ránéztem, az arca egyáltalán nem érdektelenséget mutatott. – Most mennem kell… - pattant fel mellőlem, és kisietett a nappaliból.

- Várj, Russel! – kiáltottam utána, de ahogy megpróbáltam feltápászkodni, éles fájdalom nyilallt belém. Nyögve zuhantam vissza a kanapéra, és ökölbe szoruló kézzel vártam, hogy elmúljon a kín.

- Isabella? – Edward hangja riadtnak hangzott, ezért megpróbáltam megint mosolyt varázsolni az arcomra, de csak egy grimaszfélére futotta az erőmből.

- Azt hiszem, le kéne feküdnöm egy kicsit… - nyögtem ki. – Segítenél? – nyújtottam felé a kezeimet. Edward úgy emelt fel, mintha üvegből lettem volna – szinte meg sem éreztem, hogy mozgat engem.

- Jól vagy? Hívjam Carlisle-t? – kérdezte aggódva, miután lefektetett az ágyunkba.

- Nem, jól vagyok. Csak maradj itt… - mosolyogtam rá. A fájdalom csak múló pillanatokra nyilallt belém, mikor egy-egy túl erős rúgás ért.

- Lent maradt az ebéded – simított végig az arcomon. – Csak egy másodperc… - mosolygott rám. A lendület, amivel elrohant és visszaérkezett, felkavarta a levegőt és végigborzongatott.

- Köszönöm – tettem a hasamra a tányért, és azonnal el is kezdtem falatozni.

- Tehetek érted még valamit? – Edward úgy állt mellettem, mint valami komornyik, csak a megfelelő öltözék hiányzott hozzá. Kuncogva pislogtam fel rá.

- Háááát… - vigyorodtam el.

- Na mondd, mit találtál ki? – sóhajtott Edward beletörődően.

- Kicsit fájnak a lábaim… - emeltem fel a balt, és köröző mozdulatot csináltam a lábfejemmel. Edward anélkül, hogy kérnem kellett volna, leült az ágy végébe, és masszírozni kezdett. – Ah, ez jó… - nyögtem fel. Miközben egy zellerszárat rágcsáltam, figyeltem, ahogyan az ujjai finoman végignyomkodják a talpamat – az arcára kiült a koncentráció, mintha valami fontos műtétet végzett volna éppen. – Nehéz megállni? – kérdeztem, hogy eltereljem a figyelmemet a testemben kezdődő bizsergésről, ami a lábamból indult ki. – Hogy ne igyatok embervért… - tettem hozzá Edward kérdő pillantását látva.

- Hmmm… Most már egyre kevésbé. Eleinte hihetetlenül nehéz volt – vallotta be. – De egy vámpír mindig veszélyes marad.

- Gondolod, hogy Russel képes lenne megállni? - emeltem fel egy pici fasírtgolyót, és a zeller után küldtem.

- Nem tudom.

- De te a fejébe látsz – ráncoltam össze a homlokomat.

- Igen, és ott egy zavarodott tinédzserfiú lakik, aki egyszer így gondolja, öt perc múlva pedig már úgy – forgatta meg a szemeit Edward.

- Mi lesz, ha nem bírja ki? – szorult össze a gyomrom.

- Ez nem fog megtörténni, mert sosem lesz belőle vámpír – jelentette ki Edward. – Megelőzzük a tervünkkel. – Halk sóhajjal törődtem bele, hogy itt le is zárta a beszélgetést, mert ismét minden figyelmét a lábamnak szentelte – ezúttal a jobbnak.

- Ha egyszer kifogyunk a pénzből, simán eltarthatsz minket ebből… - szívtam egy reszketeg levegőt a tüdőmbe, ahogy Edward mutatóujja érzékeny pontra tapintott. A pocaklakóm elszenderedett odabent, mert abbahagyta a mozgást, én ezzel szemben nagyon is felélénkültem. – Csináld egy kicsit feljebb – nedvesítettem meg a számat a nyelvemmel. Edward áttért a vádlimra, én pedig elégedetlenül ráztam a fejemet. – Még feljebb… - suttogtam. Meglepetten nézett fel rám, aztán megértette, mire gondolok.

- Ejnye, Mrs. Cullen, már megint? – vonta fel a szemöldökét, miközben pimasz kis mosoly ült ki az arcára. Szégyenlősen pislogtam rá – az elmúlt napokban elég nagy lett az étvágyam, bár a mozgás már egyre nehezebben ment. Elpirulva megvontam a vállamat, mire halkan felnevetett, de a keze elindult felfelé a kért irányba.

Ha előre tudtam volna, hogy a következő nap maga lesz a pokol, akkor valószínűleg, az egész éjszakát ébren töltöttem volna Edward mellett, hogy kiélvezzem az utolsó órákat. Így viszont egy hosszú alvás után arra ébredtem, hogy valami halkan reccsen egyet, és olyan fájdalom hasít belém, hogy az első gondolatom az volt, valaki hasba szúrt egy hatalmas késsel. Egy pillanatra a tüdőmben akadt a levegő, és a hangos sikoly helyett, amit terveztem, csak egy halk hörgés jött ki a számon.

- Carlisle! - Edward azonnal felült az ágyban, és megakadályozta, hogy megmozduljak. Zihálva lélegeztem a fogaimat összeszorítva, míg Carlisle oda nem ért mellénk.

- Eltört a bordája, hallottam – közölte Edward halálra vált arccal. A keze felé nyúltam, és megszorítottam.

- Semmi baj, nem fáj annyira… - A vonásai eltorzultak a kíntól, amit az én szenvedésem látványa okozott neki. – Mindjárt összeforr, nem igaz? – néztem Carlisle-ra bizakodva.

- Azért jobb, ha megröntgenezem… - nyúlt felém, de Edward eltolta a kezét.

- Majd én viszem – éreztem, hogy a takaró alatt mozgolódik, és mikor kimászott alóla, már rajta volt az alsónadrágja. Elpirulva jöttem rá, hogy én is meztelen vagyok, de még mielőtt tiltakozhattam volna, Edward a takaróval együtt a karjaiba emelt, és kivitt a szobából. Carlisle megelőzött minket, és kinyitotta előttünk a dolgozószobája ajtaját.

A röntgengép már ott volt a szoba közepén, mert Carlisle, amint megtudta, hogy milyen gyors a terhességem, azonnal előkészült minden eshetőségre. A fal mellett állt a fehér ágy, amelyben majd a világra fogom hozni a gyermekemet, és egy csomó más orvosi eszköz is, amire Carlisle szerint, szükség lehetett.

Edward óvatosan felfektetett a vizsgálóasztalra, aztán arrébb lépett, hogy Carlisle hozzám férhessen, de a tekintetét egy másodpercre sem vette le rólam. Lehunytam a szemeimet, hogy ne lássa bennük a fájdalmat, és próbáltam ellazulni.

Carlisle pár perc alatt elkészítette a felvételeket, és szerencsére megállapította belőlük, hogy az egyetlen bordám, amely eltört, nem mozdult el, és már neki is állt összeforrni, úgyhogy nincsen semmi komoly gond – bár Edwardot elnézve, ő ezt egyáltalán nem így gondolta.

- Annyira sajnálom… - vezetett a szobánk felé Edward lassan, miután végeztünk a vizsgálatokkal. Mikor ismét a karjaiba akart venni, tiltakozva morogtam pár percet, és végül sikerült kiharcolnom, hogy most már lábon mászkálhassak a házban. Az oldalam még mindig sajgott egy kissé, de a farkasgéneknek köszönhetően gyorsan gyógyultam.

- Ugyan, csak egy borda volt… Gyerekkoromban egyszer az ujjamat törtem el, azt is túléltem. Látod, itt a nyoma – emeltem fel a szabad kezemet – a másikkal a körém tekert takarót szorongattam –, hogy megmutassam a halovány, fehér csíkot, amit emberi szemmel észre sem lehetett venni. Edward a szájához emelte, és apró csókokat hintett rá, mintha a régi seb kényeztetésével akarná a mostanit begyógyítani.

- Várjatok! – toppant elénk hirtelen Alice maga után vonszolva Jaspert, mielőtt még a szobához érhettünk volna.

- Isabellának most pihennie kell – nézett rá bosszúsan Edward, de leintettem.

- Mondd csak…

- Csak meg akartuk nézni, hogy vagy… - lépdelt közelebb Alice. Jasper bocsánatkérő arccal nézett ránk.

- Amúgy nem tudtátok? – kuncogtam fel, de gyorsan rájöttem, hogy ez nem túl jó ötlet sebesülten.

- Lebuktunk… - sóhajtott fel Alice. – Igazából, csak látni akartunk, és reméltük, hogy kicsit felvidíthatunk.

- Elromlott a képességed? – vontam össze a szemöldökömet Jasperre nézve. Értetlenül pislogott vissza rám. – Egy cseppet sem vagyok szomorú… Mondjuk, egy kicsit unatkozom… Na gyerünk, ki vele, mit szeretnétek igazából? – Alice megforgatta a szemeit.

- Nem lehet neked meglepetést okozni, igaz?

- Hát, úgy tűnik… - fojtottam el egy újabb nevetést még időben, viszont Edward szájából feltört egy halk morgás.

- Muszáj volt ezt pont most? – nézett haragosan Alice-re, de a vigyort nem tudta letörölni a húga arcáról.

- Egész nap bent csücsültök, most kijöttetek… És már jól van. Jasper is mondta – nézett rám fürkésző tekintettel.

- Igen, jól vagyok – biztosítottam róla mindenkit. – De miről van szó?

- Még egy fél perc… - emelte fel a mutatóujját. Csak most hallottam meg a halk motozást az ajtónk mögött. – Oké, mehetünk! – szökdécselt a szoba felé. Edward megfontolt, lassú léptekkel vezetett tovább, miközben félhangosan magában motyogott – Alice-t szidta, amiért ennyire kotnyeles, és nem hagyja, hogy normálisan kipihenjem magam.

- Na, hadd lássam… - fújtam ki magam, ahogy az ajtóhoz értünk. Alice kinyitotta előttünk, aztán széttárta a karjait.

- Tádááám… - A pillantásom először Emmetten és Rosalie-n akadt meg, akik kíváncsian figyeltek engem, aztán elkerekedett szemekkel néztem a sarokba, ahol egy új bölcső állt hófehér függönyfátyollal körbevéve. Mellette egy pelenkázó asztal volt, a falat pedig új – piknikező macikat ábrázoló – tapéta fedte. Edward halkan felnyögött mellettem – valószínűleg, így látni a szobáját elég letaglózó érzés lehetett. – Nos, hogy tetszik? – érdeklődött Alice lelkesen.

- Ez… igazán… - motyogtam könnyes szemekkel. Furcsa érzés volt belépni úgy, hogy tudtam, egyszer itt fog majd aludni a kisbabám. Nem is olyan sokára…

- Na, nehogy elsírd magad! – nevetett fel Emmett a kezében egy pemzlivel, amivel valószínűleg, a tapétaragasztót kenhette még az előbb. – Ennyire nem lett szörnyű… Bár, én mondtam Alice-nek, hogy a tapéta mintája túlzás. Elég lett volna egy egyszerű kék is, bármennyire is kedvelem a medvéket – vigyorgott teli szájjal rám.

- Miért pont kék? És ha kislány lesz? – vágta csípőre a kezét Rosalie.

- Fiú lesz – szóltam közbe megelőzve egy vitát, mire minden fej felém fordult.

- Honnan tudod? – érdeklődött Rose gunyorosan, mire megvontam a vállamat.

- Megálmodtam – simult a kezem a hasamra. – Biztos, hogy fiú lesz – jelentettem ki, majd felnyögtem az apró láb erőteljes rúgásától.

- Na jó, mindenki kifelé, Isabella most lefekszik – parancsolt rá azonnal a testvéreire Edward.

- Az ágyon van még egy kis ajándék – mutatott Rosalie egy dobozra. – Nem tudtunk dönteni, de akkor a rózsaszínt dobd ki, ha úgy gondolod… - vonta meg a vállát, aztán a többiekkel együtt kisétált.

Ahogy magunkra maradtunk, bemásztam az ágyba, aztán bontogatni kezdtem a csomagot.

- Most nem ilyesmivel kéne foglalkoznod… Alice-t is meg fogom fojtani egyszer – ült le mellém bosszankodva Edward, és láttam, hogy lopva elfintorodik a labdázó macik láttán. Kuncogva emeltem le a doboz fedelét, hogy aztán ismét meghatódva lábadjanak könnybe a szemeim.

Az ujjaim közé fogva emeltem ki a kék színű rugdalózót, és hitetlenkedve figyeltem, hogy milyen apró.

- Tetszik neked – állapította meg Edward, és halvány mosoly ült ki az arcára.

- Igen – mosolyogtam vissza. A hasamra fektettem a pici ruhát, és megpróbáltam elképzelni benne a kisbabánkat. – Ezt kidobod? – mutattam a dobozra – és benne a rugdalózó rózsaszínű változatára -, mert nem tudtam kinyújtóztatni tőlük rendesen a lábamat.

- Persze – bólintott Edward, és megfogva a dobozt a szemetes felé sétált. Az újabb erőteljes lökéstől az ujjaim a lepedőbe martak. – Jól vagy? – állt meg Edward félúton, és aggódva nézett rám. Mély levegőt vettem, és pár pillanatig vártam.

- Igen, már vége – bólintottam. Edward ismét elindult a kuka felé, nekem pedig halk nyögés hagyta el a számat. Az apró lábak dühösen rugdosták a hasamat, mintha valami ellen tiltakoztak volna. Végigsimítottam a hasamon, de nem tudtam rájönni, mi lehet a baj.

- Nem akarja, hogy kidobjam – hallottam meg Edward hangját. Meglepetten néztem fel rá. Szájtátva meredt a hasamra, mint aki szellemeket lát.

- Tessék?

- Hallom… hallom a gondolatait… Nem akarja, hogy kidobjam – tett egy tétova lépést felém Edward. Izgatottan csúsztam feljebb az ágyban.

- Tényleg hallod? Miért nem akarja? – nyögtem ki az első kérdést, ami eszembe jutott. Edward nem felelt, csak ijedt arcot vágva bámult. – Mégis… mégis kislány? – ugrott be az egyetlen magyarázat. Edward nagyot nyelt, majd bólintott.

- Ó… - néztem le ismét a hasamra. Furcsa mód egyáltalán nem voltam csalódott, hogy tévedtem – azonnal felderengett előttem egy gyönyörű, bronzvörös hajú kislány képe. Mosolyogva néztem fel Edwardra, de ő még mindig sokkosnak tűnt. – Edward? – vontam össze a szemöldökömet értetlenül, de nem válaszolt. – Van még valami, igaz? – szorult össze a torkom. – Beteg, valami baja van? Mondj már valamit, jól van a kisbabám? – kapkodtam riadtan a levegőt.

Edward lassan rám emelte a tekintetét, amelyben halálos rettegés ült.

61 megjegyzés:

  1. Szia!
    ááá nem hiszem el hogy pont ilyenkor kel abba hagyni!:'(Mi történt a babával???Ajjj utálom ezeket a hülye függővégeket,most tépkedhetem szálanként a hajam hogy mi lesz.Kérlek ezerszer jobban siess a következővel mint eddig!
    Puszi:Mya.

    VálaszTörlés
  2. Ja és ezaz elsőőő.Még soha nem voltam első.

    VálaszTörlés
  3. Itt abbahagyni???? De mi lehet a kislánnyal??? :O Egybk tetszett ez a rész.
    Puszi, Maycsi

    VálaszTörlés
  4. Jajjj ez nagyon jó fejezet volt!:D:D Nagyon tetszett, az egész. Habár kicsit lehet, hogy csalódtam, mert azt hittem, hogy a baba fiú lesz, a BD-től eltérően, de a kislánynak is örülök, csak azt hittem, hogy ebben lesz változás. A másik dolog, ami viszont kellemes meglepetés volt az, hogy Edward hallotta a gondolatait. Majd egy kérdés jutott eszembe. Ha kislány, mi lesz a neve? Erre nagyon kíváncsi leszek, na meg a végére... mert eléggé szadista módon hagytad abba, de ezt már megszokhattuk. Minden blogos szadista, én pláne:D:D

    Puszi és sok sikert a következőhöz, nagyon tetszett még egyszer!

    Sz

    VálaszTörlés
  5. CYA! TUTI IKREK! ÉN ELSŐ PILLANATTÓL FOGVA SEJTETTEM!HA MÁR AZT AKARJA H NE DOBJA KI A RUHÁT...AM EG MÉRT KELLENE EGY BABÁNAK KÉT RUHA??
    PUSSSSZ! ORSI!

    VálaszTörlés
  6. Jajj.azt hittem csak nekem jutott eszembe az hogy ikrek lesznek:)
    Végig ez volt nekem is a sejtésem.
    Uhh.még valami...lehet hogy az egyik farkas a másik meg vámpír lesz? na ezt most ötlöttem ki. :)
    üdv

    VálaszTörlés
  7. Szia Spirit!
    Nagyon édes rész volt.Jaj annyira tetszik neked ez az általad alkotott Edward.Annyira tökéletes.
    "...ült le mellém bosszankodva Edward, és láttam, hogy lopva elfintorodik a labdázó macik láttán." hát ez nagyon tetszik,szegény Ed, szép kis szobája lett :D :D :D. Nagyon aranyos az egész babás rész.Fúú,nagyon kíváncsi vagyok mit mond a baba Ednek.
    Russel-lel kíváncsi vagyok végül mi lesz,bár én a mellékes szereplőkért annyira nem érdeklődön általában.De ez a Voltaris ötletet alig várom,hogy megvalósuljon.Orsi

    VálaszTörlés
  8. Hűű egyet értek az elöttem szólóval,nekem is ez ugrott be először-hogy ikrek-de Carlise ,hogy-hogy nem látta?? Betakarták egymást??:P Wáá ,de izgalmas..:)
    Kérnék egy képet Gi-ről.:)Mindenki másról van,szóval ,ha nem nagy gond.:) Te hogy képzeled??
    Még hány fejezet van köröbelül??
    Gi szereti Russelt??Vagy csak barátként tekint rá???
    Lesz a babáknak képességük??:P
    Hűű tetszett a feji...tetszett,hogy sok dolog volt benne. :)
    Viszont az nem tetszett,hogy amikor Isabella szólt ,h Russel ,akkor ugyebár rosszul lett,de Russ nem ment oda..ő csak úgy eltünt...pedig nem az a típus..Tényleg csak úgy ott hagyta Isát???
    Puszi Zsizsi. <3

    VálaszTörlés
  9. Kedves Spirit!
    Nem ér pont itt abbahagyni! Holnap értekezletre kell mennem, de tuti nem azon fog járni az agyam! Adsz igazolást a főnökömnek?:-))
    Szerintem nem lesznek ikrek, csak hogy csatlakozzam a tippelőkhöz. És nekem is kedvem lenne egy lábmasszázshoz a leírásod alapján...

    VálaszTörlés
  10. hello

    nekem is egyből az iker jutott eszembe!Az mekkora volna!
    És igen egyik kis farkas másik vámpír!


    Spirit te mindig jókor hagyod abba!!!

    VálaszTörlés
  11. Nah szép befejezés mondhatom.Nem is vártam mást :) nyugi anélkül is olvasnánk ilyen idegtépő betejezéseket írsz :) kíváncsi leszek mi lesz Russelel.. Lökött tini... A babás részek ismét jól sikerültek. Aranyos volt Isa meghatottsága is :)
    pusza

    VálaszTörlés
  12. Oh shit. Írtam egy hosszú kommentet, és persze nem kontrol céztem még ki, és véletlen nyomtam egy visszát, szóval ja... ilyen az én formám...
    Szóval kb azt írtam le, hogy nem lesznek ikrek, mert én nem akarom, hogy azok legyenek, mert hülyeség, és kész. :D
    Amúgy megértem Russel és Isabella indokait is, és mindkettőt idiótának tartom, de Russellel értek egyet, mert original vámpírok láv. :D
    Nem fejtem ki még egyszer a "szerintem ez a terv hülyeség, és úgyis elbuknak, és mindenki meghal, és az tök poén lesz" elméletem. Már egyszer megtettem. :D
    Alice-ék tök arik voltak. És tök jó, hogy Edward hallja a gondolatait a babának. És azért egyes szám, mert egyedül van, ha több gondolatot hall az csak azért van, mert tudathasadásos a gyerek. Az mondjuk vicces lenne. XD
    Remélem Isabella leelik (muha, direkt ezt írtam, tök vicces XD) a kövi fejezetben, nem tetszik így terhesen. :D Amúgy most nem vagyok abban a TWos hangulatban, de erről nem te tehetsz. Richelle Mead Vámpírakadémiája tehet, ami sokkalta jobb a Twnál, és amit tegnap előtt fejeztem be, és a Vámpírnaplók tehetnek róla, amit most olvasok, és az original vámpírok, akiket én szeretek. :D Na mindegy, ha egyszer abban a rózsaszínszarnyálban leszek megint, akkor el fogom újra olvasni ezt a részt, és értékelni is fogom, de most nem abban vagyok szerencsére, úgyhogy nem tudom normálisan értékelni. Bocsi. :D

    VálaszTörlés
  13. Ööö? Mondhatom a tippem? Szerintem ikrek! Attól ijedt meg Edward, és akkor kell mindkét kis ruha. :D Meg nem hiszem, hogy Spirit ugyanúgy egy kislánnyal lep meg minket, mint Stephenie. Sztem az túl egyszerű lenne Spiritnek, így ikrek lesznek. És lehet, hogy a poci is ezért nőtt gyorsabban, hiszen mindkét baba nő. :D Remélem igazam lesz, mert várok már egy kicsi fiúra. :D Egyébként, ha a ruha kidobása ellen tiltakozott, akkor akkor is tiltakozhatott volna, amikor a fiúruhát ráfektette a pocijára, de nem tette. Azért, mert ketten vannak. :D Sztem. :D Legyen igazam! Kérlek, kérlek!!! :D:D És hát Edwardunk sokkot kapott! :D

    A névadás nehéz lesz majd Spirit a Renesmee után. Az olyan gyönyörű név, de biztos te is alkotsz majd nekünk valami szépet.

    Siess az új fejezettel, mert nem hiszem el, hogy megint ilyen függővég van. Beleőrülök a kiváncsiságba. Egész érettségi alatt ezen fog járni az agyam, szóval ne hagyj kétségek között, hanem siess!!! :D:D

    VálaszTörlés
  14. Ja és első vagyok.Nekem nem jutott volna eszembe ez az ikres dolog de sztem megtörténhet.
    Alig várom a kövit.
    Siess!:)
    Mya

    VálaszTörlés
  15. Jaj, Spirit!
    Utálom amikor így fejezed be! De egyébként tetszett.;)
    Pusszancs!

    VálaszTörlés
  16. Az ikrek dolog nekem is eszembe jutott, de szerintem nem ez fog történni, mert azért azt Carlisle a vizsgálatok alatt látta volna, hogy két gyerek van e... szóval nem hiszem, de lehet, hogy Spirit tartogat még meglepetéseket;)

    Pusz

    VálaszTörlés
  17. Szia!! Szerintem is ikrek!! Nekem is egyből ez jutott eszembe!! És lehet, hogy Carlisle azért nem vette észre, hogy ketten vannak, mert ha jól tudom van olyan, hogy az egyik baba elbújik a másik mögött, úgy, hogy az első teljesen eltakarja a hátsót. És ha a szívük is egyszerre ver, akkor nem biztos hogy észreveszik őket.

    Pussz, Petra

    VálaszTörlés
  18. Szia SpirIt! NEM hiszem el, hogy itt abbahagytad újfent.. és tuti sokára lesz új fejezet:(

    Najó, mindenki megelőzött az ikrek dologgal:D:D Vagy ikrek (bár szerintem 90%;)) vagy az, hogy közölte, most már ki szeretne jönni:D Vagy mindkettő:P

    Köszönööm, a lábmasszírt:D az KELL..:P illetve a libidónövekedés, nagyon igaz, és jóóó, meg hogy Edward pajkosan elmosolyodott hozzá, hát az nagyon ott volt<<- épp most néztem megint MTV MA-t, ahol folyton vigyorog, és elképzeltem ezt a vigyort hozzá.. ->leolvadok a székről (és nem (csak) a meleg miatt:))

    Emmett annyira helyes, hogy megcsinálták Ed szobáját, naná, hogy kellett egy kis poén hozzá> bár én azt hittem, hogy babaváró buli lesz!
    És ebből adódik a kövi kérdésem is: mi van a farkasokkal? Azt hittem, hogy ahogy közeledik az idő, ők is ott fognak tolongani Isabella körül.. hiszen Edward annyira nagyra fújja az aggódást (megértjük ugyebár), hogy az utolsó pár napban ott fognak "csövezni' a Cullen házban, közel Isabellához.. Benji is ugyebár a lányok, és persze Nate sem akarja elvesztíeni őt, szóval ő is...

    Hát, Rusele meg kamasz..xD belezúgott Giannaba -ami persze nem nehéz, de... Mit várhatunk egy kamaszfiútól, Lesz olyan felelősségteljes, mint amilyen Bella? Képes annyira beleszerelmesedni, mint Bella Edwardba (mm eredetileg:)). Passz -majd kiderül igazxD?

    Léccilécci, légy jó hozzánk, és jövőhét első felében rakj fel frisst:))))) lécci:) *nagyon szépen pillázok!:)
    puszi
    Leia

    VálaszTörlés
  19. Szia!

    ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D
    TUDTAM!!!!!!!!!!!!!! Legalábbis 99,99*%-ig biztos vagyok benne, hogy "picike" nem picike, hanem picikék! :D Juj, ez szupi! :D És mibe fogadunk, hogy inkább a lányzó ismeri fel apucikáját, mint a büszke nagyfiú! XD Juj, ez nagyon tetszik! :D De fogadjunk, hogy már megint jártál a szobámban, vagy már megint a "kismadár" csiripelt? XD Jó, nem tudom, hogy pusztán csak egy rugóra jár az agyunk, ami tök jó! :D

    Azért nagyon kíváncsi lennék, hogy néz ki most Edwardék szobája! XD Szegénykém! Persze aranyosak a macik, én is azt tennék egy gyerek szobába (azaz már meg is írtam azt is XD), de pont az ő szobájukba XD Nem csoda, hogy Edward kiakadt XD

    Ja, és hát Russel! Na igen, ő is csak férfiből van, és hát így ő se mindig a fejében hordja az agyát/eszét! XD *nagyon nagyot nevet* Sorry fiúk! :P

    Na pusz, Kriszti

    VálaszTörlés
  20. Ikrek lesz! Tuti, h ikrek lesz! Egy fiú, meg egy lány!

    kartonka

    VálaszTörlés
  21. Ikrek! Tuti ikrek! 1 lány, meg 1 fiú!

    kartonka

    VálaszTörlés
  22. Nekem két dolog ugrott be: a., van vmi különleges képessége a babának is..., b., vmi rossz dolgot olvasott ki Edward a baba gondolataiból, mert szerintem attól, hogy ikrek lennének, még nem szörnyedne el ennyire.
    Illetve egy ennyi idős babának már lehet ennyire fejlett gondolkodásmódja...?
    És kérlek siess a következő fejezettel...

    VálaszTörlés
  23. jaj,ez az ikrek dolog nekem is nagyon tetszene,váá,tökre belelkesítettek csajok. :D Orsi

    VálaszTörlés
  24. Nem hiszem ha gonosz lenne a baba akkor a rucin izgulna.:)
    Elképzelem Ed-ről hogy csak az ikrek miatt akadt ki.:)
    Én nagyon szeretném...
    üdv

    VálaszTörlés
  25. Szia Spirit!

    Ez a Russel gyerek...Férfiak:DSzerintem azért Isabella eléggé szűklátókörű Giannával kapcsolatban,hiszen nem is ismeri.Ami azt illeti,mi sem ismerjük a Russellel folytatott beszélgetéseiket,lehet,h tök rendes csaj,csak Isa makacs,mint az öszvér:DNem először fordul elő,h a megérzései hibásak.Remélem elrendeződik kettejük dolga is.A legfontosabb kérdés most a baba.Az ikres dolgot már az előző fejezetes hozzászólásomnál feszegettem,de most már nem hiszem,h ez lenne a helyzet,bármennyire is bírnám:DEmmették ultra édesek voltak azzal a macis tapétával:Milyen kár,h Edwardnak annyira nem jött be:DHabár sztem most el a legkisebb gondja.Szóval hallja a kicsi gondolatait,aki látszólag lány:DNem hiszem,h egyszerűen csak ennyi,lány és kész.XDLesz itt még vmi turpisság:P
    Lehet,h Ed azért ilyedt meg annyira,mert a baba arra gondolt,h meg kell születnie,az nem lehet,h bántaniakarja az anyukáját...
    Egyáltalán nem vagyok az a "farkasos lány",de kicsit hiányoznak nekem Nate-ék:)
    Remélem sietsz a folytatással,mert most aztán tényleg nem alszok nyugodtan,míg válaszokat nem kapok!:D

    Csók: Dena

    VálaszTörlés
  26. ez kegyetlenség volt, ugye tudod? :D senki sem képes olyan cliffhangereket gyártani, mint Te! alig várom a következőt <3

    VálaszTörlés
  27. Kedves Spirit!
    Nehezen tudtam elképzelni, hogy Cullenék világképébe beleférjen egy ilyen "megelőző" támadás, amiről még az előző fejezetben volt szó. Gondolatolvasás ide vagy oda, hogy ítélkezhetnének a jövőben elkövetendő dolgok miatt előre? Ráadásul akkor mindenkit meg kellene ott ölniük, hiszen a Volturi közkatonái szempontjából teljesen igazságtalanul gyilkolnák le a társaikat, amiért bosszút akarnának állni. Persze lehet, hogy erre is van megoldásod.
    Azért jobban tetszene, ha erőszakmentesen oldódna meg a probléma.
    Szia!
    Nagyanyó

    VálaszTörlés
  28. Neeee mááár! Itt abbahagyni, ez már tényleg kínzás!! :)
    Nekem sem tetszik Isabella terhesen, nekem ő egy vagány csaj, nem egy anyuka, na mindegy... Csak szülessen már meg vagy szülessenek, nekem mindegy!
    Russel meg továbbra is egy idegesítő tinédzserfiú.
    Alice-ék meglepije nagyon aranyos volt... Meg az is, h a baba nem akarta, h Edward kidobja a ruhácskát!
    Amúgy én sem vagyok most TW hangulatban, a Vámpírakadémia miatt. :)

    VálaszTörlés
  29. Az idióta ötleteim:
    a, legkisebb Edward transzvesztita akar lenni
    b, legkisebb Edward meleg akar lenni
    c, legkisebb Edwardfel akarja ajánlani a ruhácskát a Vöröskeresztnek
    d, legkisebb Edward nem is fiú, nem is lány, tehát nemtelen


    XDXD
    na, de komolyra fordítva a szót... sztem meg legkisebb Edward látja a fix jövőt :P tehát nem úgy, mint Alice, hanem azt, ami Tényleg bekövetkezik... és tudja, hogy lesz egy kislánytesója... vagy valaki másnak születik lánygyereke. nem, nem tudom elhinni, hogy ikrei lennének. ok, tényleg többet nőtt a hasa Isának, de akkor sem. és nem is akarom, hogy lány legyen. :( Lehet, hogy ezért engem fogtok utálni, de én már renesmee-t is utáltam. nem fejtem most ki, hogy mért...

    pussz aneela

    VálaszTörlés
  30. szia Spirit!(:
    csaknem ikrei lesznek isabellának? jujjj,de jó lenne!! bár lehet hogy csak félreértettem valamit.:D
    de nem lenne rossz dolog ez az ikerség.:)
    várom a folytatást!:)
    puszi,Kinga

    VálaszTörlés
  31. Szia Spirit! Imádom,hogy fellelkesültek az olvasók!Igen,én is ikrekre szavazok!Remélem nem akarod meggyötörni őket valamilyen más problémával.Az iker terhesség valójában nem is probléma,de ugye egy gyors lefolyású már más!Nem vagyok mazochista,de én olyan jókat kuncogok a függő végeken.El tudlak képzelni ahogy lecsapod a végét és Te is kuncogsz-Na megint megkapom a magamét.Én így imádlak!DE légyszíves minél előbb folytatni!KÖSZI!!

    VálaszTörlés
  32. sztem is ikrek vannak, de az hogyan lehet, hogy nem látta Carlisle? lehet, h csak az utóbbi napokban fejlődött ki a baba. :) azért nőtt gyorsan a hasa, mert most már 2 gyereknek kell elférnie. :D vagy ez hülyeség? :/
    de sztem azért Edward ennyire nem kapna sokkot. :D lehet, tényleg van vmi képessége a gyerek(ek)nek...gondolom, amivel bánthatják Isabellát, hiszen Edward azért nézhetett így, mert fél, h elveszíti...de akkor meg miért nem akarná, h kidobja a ruhácskát? :S mmint ebben nincs logika, h bántani akarja, és nem akarja, h kidobja a ruhát, anélkül is tudja bántani, h megvan az a ruha. na szóval érted. :DD vagy nem is bántani, csak hamarabb meg akar megszületni...
    jajj nem bírom kiiii :D siess a kövivel. :)))

    VálaszTörlés
  33. Hűhaaa! :) Nagyon jó lett ez a rész és a vége lett a legjobb. Vajon miért vágott Edward olyan arcot? Meg hogy hallja a baba gondolatát :O Apám!! :D Na de ezt a Russel gyereket nem nagyon csípem... azt mondja: "Gi" pfúj xD Na ennyit erről a fejezetről :)
    Egy gondolat amit muszáj leírnom, ki kell adnom magamból: Hiányérzetem van már régóta, mert nem írsz semmit a kicsi Ediről :( Meg ahogy Isa gondolataiban sem szerepel... Nekem ez úgy jön le, mintha Isát már egy cseppet sem érdekelné az öccse. Oké, hogy neki is lesz gyereke, de azért ...
    Amúgy nagyon jók a fejezetek legalább már 5höz nem írtam komit. Bocsika :$
    Izgatottan várom a következő részt :)
    Lauryka

    VálaszTörlés
  34. Úristen! Ilyenkor akarjon atz ember kifejtőset írni.. Meg sem tudok szólalni!*-* Annyira várom a frisset!*-* Jézus, a vége!*o* Amúgy tetszett a gyerekszoba. :D Én lányra tippeltem, mert annyira.. Nem is tudom.. Túl direkt volt, hogy macis a szoba, meg, hogy Isa ki akarta dobni a rózsaszínt.. Meg amikor rugdosott a baba, gondoltam, hogy azért, mert nem tetszett neki. :D És ugye, mondhatnánk, hogy itt is egy BD párhuzam, de szerintem eltér. Hiszen ott, amikor Edward meghallotta a baba gondolatait, megszerette. Itt viszont.. Megijedt.. És nagyon érdekelne, hogy miért! És igen, ez célzás volt, miszerint csorog a nyálam az új fejezetért. :D Na, komolyra fordítva a szót, csak ámulok és bámulok. :D Megint alkottál. :) És annyira tetszett, amikor Edward azt mondta, hogy 'Tetszik neked'.. Teljesen előttem volt.. :) És áh, mindig oylan hülyeségek tudnak megtetszeni. :D Mindenesetre, az volt a kedvenc mondatom. :D Mondjuk, nem tudnám megmondani miért, csak megfogott.. :) Talán úgy a hangulata miatt, vagy nem is tudom. :) És a Russeles rész.. Az is nagyon tetszett.. Sőt! Imádtam. :D Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből a Gianna-Russel kapcsolatból.:P Ja, és igen. A másik kedvencem! Amikor Russel elszólta magát, hogy szereti Giannát. Az is nagyon tetszett. :D Na, szerintem ennyi, már épp elég zagyvaságot hordtam össze mára, szóval be is fejezem. :D Várom az újat nagyon! :)
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  35. Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mondtam már, h nagyon gongosz vagy? H nagggggyyyyyyyyon-nagggyyyyon gonooooooooooooooosssssssszzzzzzzzzzz vvaaaaaaaaggggggggggggyyyyyyyy????????
    Ilyen helyen abbahagyni!
    Bár én arra gondoltam, h esetleg arra jött rá, h a kisbaba - aki ugyebár lány lesz.......
    Oppá! Most gondoltam vmire, amikor ezt írtam.
    HONNAN TUDJUK, H CSAK EGY GYEREK VAN???????

    (Ezt még azelőtt írtam, h elolvastam vna az előttem levő hsz-ket. Most, h ezt leírtam, visszanéztem, h írták-e mások, és sajna igen... De nem baj, attól még most hűűűű-de-okosnak érzem magam (:)



    Sztem Edward attól ilyedt meg, h több hangot hallott... Ááá!
    Na jó, abbahagyom.

    És ugye Russel.
    Nem akarom, h gyilkos legyen!!! Nagyon nem!!!
    De a vámpírizálást sem szeretném annyira. Ahogy Bella a BD-ben mondja: (Nem hinném, h ez itt SPOILER lenne, úgyh leírtam)sürgősségi vámpírizálás.
    Ez az egyik kedvenc kifejezésem a BD-ből.
    Pusz

    VálaszTörlés
  36. Juj, tényleg! Én is elolvastam ez előttem levőket, és tényleg! Eszembe se jutott! :D Az mekkora lenne..! :D Szép fordulat, és akár még igaz is lehet. :D Most már még kíváncsibb vagyok, már ha lehet ezt még fokozni.. :D Áh, kibírom én a következőig?! :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  37. Szia!
    Nemrég értem haza Balatonról és gyorsan el is olvastam a fejezetet!
    Teljesen ledöbbentem Russel reakcióján és már egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem kedvelem. Kétlem, hogy megjönne az esze, és ha vámpír lesz, akkor egy tomboló újszülött lenne :S
    Kár lenne érte, de elvette Gianna az eszét, akit szintén nem kedvelek. Azért remélem nem akarja a Cullenéket átverni.

    Isa terhessége olyan aranyos, teljesen magam előtt látom a hatalmas pocijával. Edward komornyikként... na, ezt még viccesebb volt elképzelni :D
    Ami a fejezet végét illeti, csak egy szó ugrott be: IKREK! Végig motoszkált bennem egy ilyen gondolat...
    Kíváncsi vagyok a picikre nagyon, és a nevük is nagyon érdekel, vagy hogy mennyire örökölnek bizonyos géneket.

    Imádtam, nagyon várom a folytatást. Államvizsga közben pont jó lesz :D
    Puszik

    VálaszTörlés
  38. Hihi, eszembe jutott valami. Persze tartom az ikrek ötletemet, de a "nem-akarja-hogy-kidobjam-a-ruhát" érzés egy kicsi Alice érkezését vetíti elő nekem :D
    Csak ennyit akartam még!
    Puszi

    VálaszTörlés
  39. Szóval, volt 1 félbehagyott mondatom, amit most folytatnék.
    Bár én arra gondoltam, h esetleg arra jött rá, h a kisbaba - aki ugyebár lány lesz....... - átváltozott már Isabella hasában... XD Ez volt az első, ami az eszembe jutott, csak aztán ugye ledöbbentem.
    Meg azért az a kicsi Alice-es ötlete Carrie-nak/nek (?) se egy utolsó. Vicces lenne, ha Alice-es lenne, mert ugye nincs is rokonság... Már alig várom, h mi lesz!
    Pusz

    VálaszTörlés
  40. szia
    fúhh ezek a hirtelen fordukatok :D r
    remélem ikrek lesznek egy fiú meg egy lány úgy, mint én meg a bátyuskám aki csak 10 percel idősebb tőlem :P
    lécci gyorsan írj nekünk frisst
    már alig várjuk
    szia,
    Rita

    VálaszTörlés
  41. Szia Spirit!

    Vagy hermafrodita, vagy ikrek!
    JAJ,DE JÓÓÓÓÓ!
    Örülök!
    Mikor szülünk? :)))))))

    Puszi: Gabriella

    VálaszTörlés
  42. ez nagyon jó lett csak így tovább:D:D
    Edwardunk sokkot kapott szegény nem bírja a strapát.:D
    Siess az új fejivel:D

    VálaszTörlés
  43. Spirittttttt!

    Jujj, de jó!
    Elképzeltem Emmettet ahogy fest! Majdnem beleremegett a ház a kacagásomba:-))))))
    És Igen, én is Russel véleményén vagyok még mindig. Ő is boldog lesz, és szerintem meglennének Gí -vel:-)

    A baba... vagy babák. Én már olvastam az előttem szólók véleményét, de nem hinném, hogy ikrek, mert akkor Spirit nem azt írta volna, hogy Ő, egyes számban. Szerintem valamilyen különleges képessége van, hasonlóan, mint Ed -nek. De több találgatásba nem merek belemenni Spirit mellett ez úgyis esélytelen. Csupa izgalom!!!!

    Vaaaa, de jó lesz a tábor után majd elolvasni! Ez tart életben a héten:-)

    Puszil
    Aranymag

    UI: tETTEM KI NEKDED AJÁNDÉKOT AZ ÜZENŐFALAMON A fACEBOOKRA:-) beteheted a csoportba ha tetszik:-9

    VálaszTörlés
  44. ááá az jutott először eszembe, hogy ikrek....de azt tudná Carlisle is, nem? meg akkor több szívhang lenne, meg iylenek...meg akkor több gondolatot hallana Ed...
    úúúú de izgi....
    A Russeles dologgal pedig rossz érzésem van, lesz még itt bonyodalom, nem is kevés...
    Naggyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz!
    Kövi részben már szülünk is, nem??
    :)
    na puszi
    és köszönjük
    Andi

    VálaszTörlés
  45. nagyon jó lett!!!!! mikor lesz folytatás? nem hiszem, hogy ép ésszel kibírom addig.
    ja, és nekem még az is megfordult a fejemben az ikres gondolaton kívül, hogy a lány kisbaba majd belevésődik Jonathanbe. az nem lehetséges? bár ez is hajazna a BD-re (remélem ez most nem volt spoiler senkinek!), de szerintem passzolna ide is. kíváncsi vagyok nagyon, hogy mik lesznek!:)
    puszi, és siess a folytatással kérleeeeeeek!

    VálaszTörlés
  46. Miért van olyan érzésem, hogy ikrek lesznek???
    Szerintem a fiú baba, azt akarja, hogy a tesójának is legyen ruhácskája...és azért nem hagyja Edwardnak, hogy kidobj a rugdalózót.
    Milyen édes lenne!

    Nagyon jól sikerült! Gratula! :)
    B.J.

    VálaszTörlés
  47. Ugye nem akarta a baba - az egyik biztos nem, már, ha egyáltalán kettő van.. -, hogy kidobják a rózsaszín ruhát.. És ebből az jön le, hogy - az egyik baba minimum - lány. És mi van akkor, ha Russelbe vésődik be? És akkor kiderül, hogy Gianna tényleg szereti Russelt, de ő meg 'átpártol' úgymond a bevésődés miatt a babához, és erre Gianna besértődik, és nem jön össze a Volturis terv, és hú.. Mekkora lenne.. :D Már annyi ötlet volt, másnak is, nekem is, hogy már tényleg nem tudom mit gondoljak, csak folyik belőlem minden, és alig várom, hogy elolvashassam, hogy ténylegesen mi lesz. :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  48. Huhh, hát ez ténylegnagyon jóra sikerült, gratula!
    Amúgy már én is mindenféle elméletet fabrikálok, már nagyon várom a folytatást, kiváncsi vagyok, hogy folytatod.
    Nekem még az is eszembe jutott, hogy mi van, ha(tegyük fel, hogy ikrekről van szó)az egyik félig farkas félig ember, a másik pedig félig vámpír félig ember lenne,( cuki babák lennének), és az amúgy is gyorsan fejlődő vámpírbabánál gyorsabban feljődik a farkasbaba, és emiatt tudtak csak egy babáról Carlisle-ék, hiszen akkor még a másik nem "nől" annyira.:P
    Na ez így elég össze-visszára sikerült, de már mindenféle hülyeségrt kitalálok.
    Egy szó, mind száz: nagyon jól írsz, imádom.
    Jah és anygon várjuk a kövit!

    VálaszTörlés
  49. Jaj annyira tetszett ez is Spirit!!!<333
    jobb Edward mint egy ultrahang komolyanXD
    ezt a képet elképzeltem Edwardnál amikor emglátja a szobáját macikákkal kitapétázvaXD
    ja meg még ilyenkor Isa izélni akar erre Edward jó gyors volt az alsónadrággalXD
    kíváncsi leszek Russelre hogy mi lesz vele!!!
    ez a kiscsajszi Isába nagy lesz mint Renesmee, már tudja a saját nemét, behalokXD
    jaj remélem Isával nem lesz semmi:SSS kíváncsi vok mit nem mondott még el Edward neki:SSS mondjuk sejtem:SSS


    ja és a babáshoz annyit szólnék,hogy én még amikor nem volt terhes akkor mondtam h mekkora lenne ha Isának ikrei lennénekXD remélem azok lesznek!!!:DD
    am meg lehet Carlisle azért nem látta mert lehet az egyik baba inkább farkasosabb lesz(jó tudom hülyén hangzikXD) és nagyobb mint a vámpírbaba(ez is megint hülyén hangzik tudomXD).Plusz eltakarhatja a farkasbaba a vámpírbabát és a vámpírbaba körül meg burok is lehet mint ami Renesmee körül is volt és Carlisle ezért nem hall 2 szívhangot csak egyet:DD a vámpírbaba a fiú, a farkasbaba meg lány:))) pont mint a szüleik:DD ez cuki lenne<33
    na nekem ez a véleményemXD már túl komplikálom lehetXD

    VálaszTörlés
  50. naaaa Spirit, 50kritikád vasn:))) úgy szeretnénk új fejezetet:)) megérdemeljük nem:)))??
    puszii:)

    VálaszTörlés
  51. Szia Spirit!

    Ismét sikeresen kitöröltem egy iszonyú hosszú kommentet, gratula magamnak.

    Itt abbahagyni megint!!!!

    Olvastam az előző kommenteket, nekem is beugrott az iker dolog, hiszen simán lehetne, hogy eltakarják egymást. Bár valami miatt mégsem hiszem, hogy ikreket raknál a történetbe. Ugye Isa fiúnak hitte, aztán lány lesz, nem hiszem h az álma annyira félrevezette volna, hogy ne lássa, hogy esetleg nincs a kicsi egyedül.

    A kicsi esetleg közölhette azt is Edwarddal, hogy más jelegű igényei vannak a táplálkozás terén, mint az anyjának. Hiszen a baba hibrid, még sosem volt olyan baba, mint ő. Lehet, hogy mielőtt kibújna, szeretne enni.Ez lehetséges, nem? Vagy csak azon gondolkozott, hogy jobb lenne neki már odakint. De lehet, hogy valamiféle érdekes képessége van már odabentről. Hú, pörög az agyam most rendesen. Remélem nem írtam nagy hülyeséget.

    Valahol vártam, hogy a kicsi tényleg fiú lesz. Gondoltam nem akarsz belefutni a név csapdájába. Kíváncsi leszek milyen frappáns név választással állsz majd elő.
    Tudom, hogy nem célod Meyert követni, de azért kérlek ne hozd össze Nate-t és a babát. Az nem lenne jó.
    Ha már a farkasokhoz értem, hiányolom őket. Úgy gondoltam volna, hogy isa állapota miatt egy valaki minimum mindig tartózkodna a házban. Persze, itt a Gi dolog is, de ezért még inkább vártam volna.
    Edwardot valahol sajnálom, szegény mégiscsak a szobájáról van szó. Emmett mint mindig most is vidám pillanatokat szerzett. De a szoba helyett valami másra számítottam, minimum egy külön babaszobát vártam volna.

    Russel tipikus tini. Első szerelem, meg minden. Remélem, hogy ha össze is jön Gi-vel, akkor nem fognak csatlakozni a Volturihoz.

    Hú, remélem tényleg nem írtam nagy baromságokat.
    Én továbbra is azt a nézetet vallom, hogy szívesebben kapnék hamarabb fejezetet itt, nem baj, ha az Ed szemszögre kellene többet várni. :-)

    Puß
    Gitka

    VálaszTörlés
  52. Szia!

    Russel tényleg megosztja az embereket, de én őt is, és Isát is megértem. Rendben, legyen vámpír, de akkor már vega. Nem tartom kegyetlennek, aki képes azzal a tudattal élni, hogy folyton gyilkol.

    A baba témához pedig, talán én vagyok nagyon fáradt, de semmi se jutott eszembe. Elolvastam a a többiek kritikáit.
    Az ikerterhesség logikus lenne, de én nem hiszek benne. Vagy nem tudom. :) Határozott vagyok.
    Azt, hogy most már vérre van szüksége, amit valaki már említett is, jobban el tudom képzelni. Meg azt is, hogy már most 'látszik', hogy van valami képessége.

    Am. Emmették aranyosak voltak, mint mindig.

    És Fummie, olyan jót röhögtem a te hozzászólásodon. XD

    Nagyon várom a frisst!
    Puszi

    VálaszTörlés
  53. Szia!
    Hú hát nem is tudom,egyszerűen nem találok szavakat!!Csak pár hete találtam az írásodra de alig bírtam abbahagyni,de a kötelezettségek el-el szólítottak!Alig vártam,hogy újra olvashassam.Nagyon nagyon fantasztikusan írsz gratulálok és köszike,hogy ezt megosztod velünk!!Csak így tovább és én is csatlakozom az előttem szólókhoz MINÉL HAMARABB A KÖVETKEZŐ FEJIT!! Itt abbahagyni kínzás!:)
    Pusza Marcsi

    VálaszTörlés
  54. hallod... teljesen leutánoztad a breakin dawn-t... Nate belefog vésődni majd a babába vagy mi? rugdalózó? ugyan már... utánzás, edward ugyanúgy aggódik, isabella félti a babát mint bella... nincs jobb ötleted? :/ üdv: lucaa

    VálaszTörlés
  55. Köszönöm mindenkinek a lelkes és kíváncsi hozzászólásokat, igyekszem az új fejezettel. :) És üdv azoknak, akik nemrég tévedtek csak az oldalra, és itt ragadtak. :)

    Ma vendég volt nálam, így nem volt időm megírni az új fejezetet, de Démoni érintésből lesz ma friss, mert annak már korábban nekikezdtem, és most még van pár órám megírni a fejezet végét. Viszont, holnap nekiállok megírni A jövő reménységéből is az új fejezetet, és így egy nappal korábban érkezhet, mint szokott. :)

    Lucaa: Nate nem fog belevésődni a babába. A rugdalózóval nem tudom, mi bajod... Ilyen, ha jól emlékszem, nem volt a BD-ban. :D Edward és Isabella viselkedése pedig nem lehet más... Ha ugrálnának örömükben, akkor az nem lenne túl karakterhű szerintem. :) Sajnálom, hogy nem tetszik a ficem, de az örömöm nagyobb a sajnálatomnál, mert minimum 53 másik olvasónak meg igen. :) Ők úgy látszik, látják a különbségeket az eredeti könyvek és a ficem között, és találtak a történetemben valami egyedit. Ez pedig boldoggá tesz. :)

    VálaszTörlés
  56. Miért mindig A jövő reménységét írok? :D Szóval, holnap A jelen boldogságából lesz friss. :D

    VálaszTörlés
  57. Iszonyat jó fejezet.Szerintem csak 1 baba van, és Edward attól ijedhetett meg hogy éhes a kicsi, mármint vért akar, ahogy előttem is írták már.
    Franci

    VálaszTörlés
  58. Luca: "edward ugyanúgy aggódik"..hát ez jó. xD Ez nem egy saját regény, hanem egy fanfic, amiben a karaktereknek könyvhűnek kéne lenni, vagy nem?! Tehát, mivel Edward tipikusan az az önmarcangolós fajta - ugye nem kell magyarázni?;) -, természetes, hogy aggódik azért, akit mindennél jobban szeret.. Vagy megint tévednék?! :P "isabella félti a babát mint bella", na, ez meg még jobb, mint az Edwardos. xD Ezt most komolyan írtad, vagy csak unalmadban?!xD Miért, Isának mit kéne tennie? Utálni a gyerekét, vagy mi?!xD Na, mindegy.. :'D És én sem tudom mi bajod a rugdalózóval.*o* És ha tudsz jobbat, lássuk. :'D Amúgy a többi kritikát is elolvasgattam, és arra jöttem rá, hogy engem is érdekel ez a név kérdés.. :P Na, jó, nem csak ez, de többek között ez is. :D Meg aztán én is hiányolom kicsi Edwardot. :( Remélem majd jóban lesz a babával/kkal.:'D ÉS a falka is hiányzik.. :( Meg most bevillant, hogy régen mintha lett volna valami olyasmi, hogy Benjinek el kell menni, vagy valami ilyesmi.. Arról mikor lesz szó? *x* Juj, és holnap friss?! :D Nagyon várom! :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  59. Hali!
    Még nem írtam kommentet, pedig régóta olvasom a ficced, csak lusta voltam, amit nagyon sajnálok. :$
    Viszont ez utána a "kedves" kritika utána, el kell, hogy mondjam, én például nagyon nagyon szeretem a történeted. Tele van fordulatokkal, érdekes és szerintem egyáltalán nem koppintás.
    Ja és várom a frisst:D:D:D
    Pussz: Szussz

    VálaszTörlés
  60. szia
    lesz még ma friss ?

    VálaszTörlés
  61. Visszaolvastam azt, amikor írtam, hogy lehet, hogy a baba Russelbe vésődik be, és most meg az is eszembe jutott, hogy - ha tényleg ikrek, akkor a fiú - Giannába, de akkor Russel meg már vámpír, és ráadásul újszülött, méghozzá elég erős képességgel.. Szóval lehetnek itt dolgok.. :D Áh, Spirit, ezt jól megcsináltad.. Annyi mindent ki lehet hozni belőle.. :D Mi folyamatosan gyártjuk a mindenféle elméletet, te meg majd feldobsz egy fejezetet, amiben hatalmas meglepetések lesznek, ráadásul óriási függővéggel, mi meg csak nézünk, ahogy most is.. :D Na, jó, mostmár tényleg befejezem, ennyi hülyeséget írni, mint én.. x"D Ne, de mostmár talán csendben is kibírom, hiszen azt írtad, ma lesz friss, szóval addig talán elleszek a Démoni érintéssel. :P
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés