.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. június 29., kedd

II. nyári olvasói találkozó

Tegnap kérdezték tőlem többen, hogy mikor és hogyan lesz a II. nyári olvasói találkozó, úgyhogy idejét láttam már kiírni a dolgot...

Most úgy tűnik, hogy 2010. augusztus 20-22-ig lesz az olvasói találkozó Pécsett (de amint megtudom, kik jönnének, és nekik megfelel-e az időpont vagy mást szeretnének, megbeszéljük, hogy tényleg ez lesz-e...).

A szállást egyelőre úgy tűnik, hogy biztosítani tudom ingyenesen. :) A létszámtól és időjárástól függ, hogy beosztjuk, ki hol aludjon majd (nálam és még pár barátom felajánlotta, hogy befogadnak éjszakára embereket) vagy pedig az egyik barátom és olvasóm felajánlotta, hogy lehet táborozni a kertjükben jó idő esetén. Minden esetre, szeretném megoldani, hogy a szállás mindenkinek ingyenes legyen, mert tudom, hogy az utazás is sokba kerül. :-/

Szóval, akit érdekel a találkozó, és szeretne jönni (az egyik, kettő vagy akár mindhárom napra), az írjon nekem egy mailt a spiritbliss24@gmail.com címre, és felveszem a jelentkezőket egy külön google-csoportba, ahol megbeszélhetjük egymás között a részleteket. :)

Az étellel, programokkal kapcsolatos dolgokat elolvashatjátok a korábbi bejegyzésemben itt: http://twilightfic.blogspot.com/2010/05/ii-nagy-nyari-olvasoi-talalkozo.html

Örömmel és szeretettel várok mindenkit! :)

3 megjegyzés:

  1. Szeretni szeretnék, csak nem biztos, hogy elengednek.. :I Na, de azért majd próbálkozok anyáéknál. :] Amúgy meddig lenne jó szólni, ha tudok menni?

    VálaszTörlés
  2. Szia. Én pécsi vagyok, csak szeretném megkérdezni, hogy nem lehetne e az, h otthon alszom xD és úgy járnék be a programokra( vagyis nem tudom, hogy ez miből áll,mert még nem voltam ilyenen). Nekem ez megoldható lenne. Te mit gondolsz erről? Lyly

    VálaszTörlés
  3. Névtelen: Ha kb. 2 héttel előtte szólsz, az úgy jó. :) De azért írj mailt, felveszlek a csoportba, hogy tudd a pontos infókat. :)

    Lyly: Persze, ha valaki pécsi, akkor nyugodtan aludhat otthon. :) Te is írj akkor mailt, hogy fel tudjalak venni a csoportba. :)

    VálaszTörlés