.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. december 2., szerda

A jövő reménysége - 32. fejezet

Utólagos kiegészítés: Boldog születésnapot Vickynek és boldog névnapot Melindának! :)

Hát, a hsz. határ közelében sem voltatok, mert az 120 volt. :D Ennyire nem akarjátok, hogy vége legyen? :) Utána még lesz egy könyv a trilógiából, szóval, ne aggódjatok. :) Most is van hsz határ. :)

Az ajándékok még mindig készülnek, bocsiiiii... De nagyon szépek lesznek, szóval, szerintem, megéri várni rá... És holnap hirdetem ki a múlt havi győzteseket is, akik már időben megkapják majd az ajándékot, mert elkészül az előző nyertesekével együtt. :) Bocsánat tényleg a késésért!

A találkozó... Január 2-án lesz, mindenkiért kimegyünk majd a vonathoz, buszhoz. Szerintem, délelőtt 11 körülre összegyűlünk mindannyian (igyekezzetek olyan vonatot találni, amivel legkésőbb 11-re beértek Pécsre), és az egész addig tart, amíg maradni tudtok. :) Természetesen, mindenkit kikisérünk a vonathoz, buszhoz hazafelé is. :) Azt még nem tudom, hogy magát a találkozót hol fogjuk tartani, de igyekszem valami fedett helyet találni, ami ingyenes. :)

És még egy felhívás a fejezet előtt... :D Bocsánat, hogy húzom az időt... :D Szóval, mint tudjátok, meg fog jelenni a regényem. :) Viszont, ehhez nem csak a Könyvmolyképző Kiadó és Ildikó segítségére van szükségem, hanem a ti segítségetekre is. Ugyanis, ahhoz, hogy egy kezdő író regényét minél többen megismerjék, sok-sok reklám kell. Ezért várom olyan önkéntes és lelkes emberkék jelentkezését, akik segíteni tudnának a reklámozásban mind a neten, mind a való életben. Hogy pontosan mire is gondoltam, azt majd elmondom a jelentkezőknek, de a lényeg annyi, hogy minél több emberhez eljuttassuk a regényem megjelenésének a hírét. :) Szóval, aki részt szeretne venni egy ilyen nagy projektben velem és a kiadóval karöltve, az írjon nekem egy e-mailt a spiritbliss24@gmail.com e-mail címre. :) Kérlek titeket, csak akkor jelentkezzetek, ha tényleg el is fogjátok végezni a kiadott feladatokat. Ez szörnyen fontos most, mert nagyon sok múlik azon, hogy jól működő reklámtervezetet dobjunk össze és valóra is váltsuk. :)
Előre köszönöm mindenkinek a segítséget! :)




32. ALKU




AZT HITTEM, HOGY A HATÁR KÖZELÉBE ÉRVE dulakodás hangját fogom hallani, de helyette minden csendes volt. Ezernyi gondolat futott át a fejemen abban a fél percben, amíg meg nem érkeztünk. Talán, Edwardnak sikerült beérnie Jaspert, és valami tragédia történt – nem tudtam volna elképzelni, hogy tényleg, komolyan bántják egymást, ezért elhessegettem ezt az elméletet. A többi elképzelésem viszont még ijesztőbbnek tűnt. Jasper átlépte a határt, Edward követte őt, hogy visszahozza, mielőtt késő lenne, a felbukkanó farkasok pedig betartották a szerződés szavait. Nagyon reméltem, hogy nem ez történt. Próbáltam elhitetni magammal, hogy Jonathanék nem támadnának rá a szeretteimre, de fogalmam sem volt róla, hogy ez tényleg így van-e… Valószínűleg Edward életét megkímélnék a bevésődés miatt, de Jasper…

Annyira belemerültem a rémképekbe, hogy először észre sem vettem, hogy megálltunk. Csak akkor jöttem rá, mikor Rosalie megmozdította a karjait, és letett a talajra. Kicsit szédelegve próbáltam talpon maradni, miközben felnéztem. Megkönnyebbült sóhaj hagyta el a számat.

Edward és Jasper farkasszemet nézve álltak egymással szemben – a határvonallal párhuzamosan. Mozdulatlanok voltak, mint két márványszobor – szerintem, még levegőt sem vettek. Jasper alig pár milliméternyire lehetett csak a képzeletbeli határvonaltól, de még a biztonságos oldalon állt.

- Jazz… - Alice hangja halk volt, mintha nem akarta volna megijeszteni szerelmét, nehogy az valami meggondolatlanságot tegyen. – Jazz, kérlek…

- Semmi baj nem lesz, Alice – Jasper hangja teljesen nyugodtnak tűnt. – Isabella úgyis megteszi…

- Egy nagy francot! – A pillantásom Edwardra ugrott. Nem sokszor láttam ilyen feszültnek az arcát, és a szemei is szinte villámokat szórtak. – Megállítalak, mielőtt átlépnéd!

- Gyors vagy, Edward, de nem ennyire… - rázott aprót a fején Jasper, de a pillantását le sem vette a testvéréről. – Én most átmegyek a határon Isabella. Csak a te döntésed, hogy megadod-e nekem erre az engedélyt vagy sem. Én bízom benned! – Tudtam, hogy tényleg így van, és azt is, hogy nincs más választásom, mint megszolgálni ezt a bizalmat. Az, hogy hagyom megszegni az egyezséget bármelyik Cullennak, nem volt a lehetséges alternatívák között.

Minden a másodperc egyetlen töredéke alatt történt. Jasper csak egyetlen gyors lépést tett, miközben Edward előre vetette magát, az én fejemen pedig átsuhant az engedélyadó gondolat. Mivel senki nem magyarázta el nekem a farkasdiplomáciát, nem tudtam biztosan, hogy ez így elegendő-e a szerződés pillanatnyi módosításához, valamiért mégis éreztem, hogy minden rendben van.

Edward alig egy szemvillanásnyi idővel maradt le – karjai üresen markoltak a levegőbe. Hirtelen megfagyott a levegő, és nekem olyan érzésem támadt, mintha egy hihetetlen gyönyörű, de rossz előérzetet keltő mozdulatlan festményt néznék.

Alice rémülten pislogott a határ túloldala felé, Edward és Rosalie arcán pedig a düh és a feszültség tükröződött. A testük megfeszült, mintha bármikor kitörhetne egy harc, amiben használniuk kell az erejüket. Jasper viszont laza testtartással és lehajtott fejjel állt a farkasok területén. Azt hittem, hogy azért, mert beletörődött a sorsába, bármi is lesz az, de mikor felnézett rám, csak bűntudatot láttam a tekintetében. Tényleg kétsége sem volt, hogy megteszem-e, amit szeretne. Tökéletesen megbízott bennem.

Én voltam az, aki megbolygatta ezt a majdnem mozdulatlan képet, mikor elindultam Jasper és Edward felé.

- Várj! – kapott utánam Edward, mikor a lábam meg akarta tenni az utolsó lépést a határvonal másik oldalára. Ujjai hűvösen fonódtak a csuklómra, az érintése mégis annyira lágy volt, hogy szinte cirógatásnak éreztem a fogását.

- Vele kell mennem… Hogy szóljak a többieknek, nem szegte meg az egyezséget – magyaráztam, de láttam az arcán, hogy egyáltalán nem tetszik neki az ötlet.

- Akkor én is megyek! Adj engedélyt az átlépésre – véste a tekintetét az enyémbe nagyon komolyan. Végig sem kellett gondolnom a válaszomat, szégyenkezve lesütöttem a szememet, és aprót ráztam a fejemen.

- Miért? – Nem mertem újra felnézni, mert nem akartam látni Edward szemeiben a sértettséget – elég volt a hangjában hallanom. – Jasperben megbízol, de bennem nem?

- Nem akarom, hogy bajod essen… - motyogtam magam elé. Fogalmam sem volt róla, hogy az engedélyadás valóban hivatalos volt-e, és csak azért, mert az ösztöneim azt súgták, hogy minden rendben ment, nem kockáztathattam Edward életét. Egy vámpír megjelenését La Push-ban talán, még ki tudtam volna magyarázni valahogyan, ha valamit mégis elszúrtam az előbb, de több vámpír feltűnése még a legelfogadóbb farkast is kiborítaná.

- Ahogyan én sem, hogy neked! Engedj át a határon, különben én is átlépek csak úgy! – Edward ujjai kissé szorosabbra fonódtak a csuklómon. Összeszedtem minden erőmet, hogy végül mégis felpillantsak rá, és csak azután szólaltam meg.

- Annál te sokkal megfontoltabb vagy. És sosem kevernéd bajba a családodat… Sem engem. – A sűrű aranyfolyam kemény borostyánná szilárdult, és a hosszú, fehér ujjak hirtelen mozdulattal engedtek el. Edward hátat fordítva nekem tett pár lépést előre – a kezei ökölbe szorultak, és láthatóan remegett egész testében. Lassan indultam felé, aztán kinyújtottam a kezem, és az ujjaim hegyével megérintettem a hátát. Olyan gyorsan pördült meg, hogy összerezzentem, de még mielőtt bármit reagálhattam volna, a karjai a derekam köré fonódtak, és a fejét a vállam és a nyakam közötti hajlatba fúrta.

- Hadd menjek veled… - A hangja halk és könyörgő volt, a szívem pedig olyan hangosan kezdett verni tőle, hogy valószínűleg még a Cullen házban maradottak is meghallották. – Bele fogok őrülni, ha itt kell maradnom, kérlek! – Éreztem, ahogy a pizsamafelsőmet markolja a hátamon, és minden erőmet össze kellett szednem ahhoz, hogy most az egyszer nemet mondjak neki. Olyan volt, mintha a mellkasomból ki akarnának szakadni a szerveim, alig kaptam levegőt, és az erős szorító érzéstől végigfutott az agyamon, hogy talán, a farkasok mégis kaphatnak infarktust.

- Nem lehet – próbáltam meg magam kihámozni a karjai közül, és mikor végre sikerült, azonnal Jasperhez siettem. Biztos voltam benne, hogy ha még egyszer Edwardra pillantok, megadom magam, pedig nem tehettem. A biztonsága azt követelte, hogy a határ másik oldalán maradjon.

Jasper könnyedén a karjaiba kapott. Fejemet a mellkasára hajtottam, és igyekeztem nem elsírni magam. Egy belső hang arról győzködött, hogy helyesen cselekszem, hiszen az a legfontosabb, hogy Edwardnak semmi baja ne essen, mégis legszívesebben másképp cselekedtem volna. Pontosan tudtam, hogy mit érezhet Edward, mert én is az őrület szélén állnék, ha a helyében lennék, de az élete sokkal lényegesebb volt, mint a pillanatnyi lelki állapota. Az majd helyre jön, amint épségben visszaértünk Jasperrel.

- Jazz… - Alice hangja is legalább olyan kétségbeesett volt, mint Edwardé.

- Minden rendben lesz, bízz bennem! Visszajövünk mindketten – hallottam Jasper hangját, aztán éreztem, ahogy a szél belekap a hajamba. Továbbra sem néztem fel, de tudtam, hogy már futni kezdtünk La Push felé.

- Állj meg a falu előtt egy kicsivel – kértem suttogva Jaspert. Válaszként egy beleegyező mormogást kaptam, és alig pár másodperc múlva éreztem, ahogy lelassulunk, majd megállunk.

Ahogy mozgolódni kezdtem, Jasper óvatosan talpra állított, aztán várakozóan nézett rám. Egy pillanatra lehunytam a szemem, és vettem egy mély levegőt, végül megragadtam Jasper kezét.

- Oké, induljunk! – határoztam el magam, és igyekeztem nem foglalkozni a félelmeimmel. Egyszerűen csak arra koncentráltam, hogy egyik lábamat a másik elé tegyem anélkül, hogy összecsuklanék.

Emberi tempóban lassabban jutottunk ki a fák közül, de még így is túl hamar elértük a lakott területet. Egy pillanatig elcsodálkoztam azon, hogy a farkasok még nem jelentek meg, de valószínűleg, Carlisle itt tartózkodása miatt a szaglásuk tompábbá vált, ahogyan az enyém is, mikor egy légtérben vagyok Cullenékkal.

Ha nem rettegtem volna halálosan az elkövetkezendők miatt, akkor viccesnek találtam volna azt, ahogy a megjelenésünk felbolygatta a mindennapi szokásokat La Push-ban. A gyerekek nagy része ilyenkor már aludt, de a felnőttek összegyűltek egy-egy ház előtt – beszélgettek, sütögettek, és az egész napos fáradalmak után szórakoztak egy kicsit. Ez a nyugodalmas kép egy pillanat alatt változott át valami teljesen mássá, amint a sötétből kibontakozott az alakunk.

Engem mindig kedvesen fogadott itt mindenki, ezért bár vártam, mégis pofoncsapásként ért, hogy most bizalmatlanul néztek rám. A férfiak azonnal felpattantak, ahogy elhaladtunk mellettük – összerezzentem, mikor egyikük kiemelt egy égő fadarabot a tábortűzből, de Jasper teljesen nyugodt arccal ment tovább. Senki sem mozdult, talán, még a lélegzetét is visszatartotta mindenki. Láttam, ahogy egy tizennégy év körüli fiú hirtelen eliramodik az anyja mellől, és arra felé rohan, amerre Jonathan háza áll. A nő ijedten toporgott arra felé bámulva a sötétbe, amerre a fia eltűnt.

Valószínűleg, csak alig páran tudták közülük, hogy Jasper micsoda valójában, de akinek fogalma sem volt a dologról, az is érezte a veszélyt. Persze, ez nem volt valós, hiszen, egyik Cullen sem bántott volna soha senkit. Mégis ha emberek közelében voltak, és főleg, ha ennyire nem emberien viselkedtek – pillantottam fel Jasper maszk szerűen feszült arcába és előre meredő tekintetére -, akkor ösztönösen rémisztőnek hatottak.

Megfogadtam, hogy ezután az őrült kaland után segíteni fogok Cullenéknak barátokat szerezni. Vagy legalább is, megpróbálom elérni, hogy ne ijesszenek halálra mindenkit, ha feltűnnek valahol. Ez a gondolat egy kicsit megnyugtatott. Legalább is, azt hittem egészen addig, amíg észre nem vettem, hogy az emberek újra beszélgetni kezdenek – bár a tekintetüket nem vették le rólunk. Ahogy ismét Jasperre emeltem a szemeimet, ő halovány mosollyal a szája szegletében sandított vissza rám.

Alig értünk a falu feléig, mikor meghallottam a lépéseket közeledni. Szorosabbra fontam az ujjaimat Jasperé körül, mintha csak megvédhetném azzal, hogy fogom a kezét, és megálltunk. Reméltem, hogy nyílt terepen semmi gond nem lehet, de mikor hátranéztem Jasper válla mellett, észrevettem, hogy az emberek hirtelen elérkezettnek látták az időt, hogy az összes cuccukat a házak előtt hagyva nyugovóra térjenek – vagy legalább is, úgy tegyenek.

Mire visszafordultam, a testvéreim már előttünk álltak, alig pár méternyire tőlünk – Carlisle-lal együtt. Próbáltam kiolvasni a tekintetekből, hogy mire számíthatok, de nem jutottam semmire.

- Remélem, hogy nagyon jó magyarázatod van erre! – törte meg Jonathan a csendet, miközben egyenesen Jasperre nézett. Carlisle aggodalmasan fürkészte az arcunkat.

- Nem szegte meg a szerződést! – jelentettem ki gyorsan, hogy tisztázzuk a legfontosabbat.

- A szerződésben benne foglaltatik, hogy vámpír nem lépheti át a határt külön engedély nélkül, márpedig én – mutatott Nate magára. – nem adtam ki ilyesmit.

- De én igen… - pislogtam rá elpirulva. – Alfa vagyok és Black leszármazott. Jogom van rá – haraptam be a számat. Még mindig úgy éreztem, mintha Jonathan irányítása alá tartoznék – mintha ő lett volna a báty, én pedig a kishúg -, és kellemetlen érzés volt, hogy meg kellett őt kerülnöm egy ilyen fontos dologban. Sosem akartam ilyesfajta hatalmat a kezembe, és sosem vágytam volna arra, hogy átvegyem a helyét alfaként.

- Értem – bólintott Jonathan.

- Ennyi? – ráncoltam össze a homlokomat. Azt hittem, hogy minimum egy fejmosást kapok majd, és felelőtlennek titulálnak. Valószínűleg, a többi farkas is meglepődött, mert kérdőn pislogtak az alfájuk felé.

- Jogod van használni az alfai kiváltságaidat. Ő pedig nem szegett szabályt – jelentette ki Nate. Megkönnyebbülten fújtam ki a levegőt, és majdnem felnevettem, hogy ilyen egyszerűen túljutottunk az első nehézségen. Aztán eszembe jutott, hogy a neheze még csak most jön majd. – De azt még nem tudjuk, hogy mi volt az engedélyadás oka. Gondolom, nem sétálni akartatok egyet a területünkön… - emelkedett meg kérdőn a fekete szemöldök.

- Jasper… ő…

- Beszélni akarok Jade-del – jelentette ki Jasper egyszerűen. Csodáltam a higgadtságát – egyáltalán nem látszott rajta, hogy bármitől is félne.

- Ezt beszéljük még át otthon… - lépett közelebb Carlisle. Az aggodalmasság szinte sütött minden mozdulatából és pillantásából.

- Nincs mit átbeszélnünk. – Jasper tekintete fájdalmasan csillant meg, de határozottságot tükrözött. Szinte biztos voltam benne, hogy most azt érzi, amit én Jonathannal kapcsolatban. Nehéz olyasvalakinek ellentmondani, akit bátyként vagy apaként szeretünk és tisztelünk. – Beszélnem kell Jade-del. Elmondok neki mindent. Nem akarom, hogy nektek kelljen cipelnetek az én terhemet…

- Egy család vagyunk, csak menjünk haza, és… - próbálkozott ismét Carlisle, aztán sóhajtva megrázta a fejét. – Nem tudlak lebeszélni, igaz?

- Sajnálom.

- Hogy van… hogy van Jade? – tettem fel az utolsó kérdést, ami segíthetett volna még halogatni egy kissé Jasper tervét.

- Magánál van, és az elméje tiszta – törte össze minden reményemet Carlisle a válaszával. Hallottam, ahogy Jasper vesz egy mély levegőt, aztán megéreztem, ahogy az ujjai ki akarnak csusszanni az enyémek közül.

- Nem, nem, nem! – markoltam meg még szorosabban. – Együtt megyünk – jelentettem ki ellentmondást nem tűrően.

- Szó sem lehet róla! – csattant fel egyszerre Nate és Jasper. Carlisle és a többiek arcán is láttam az egyet nem értést, de ők csak csendben figyeltek és várták, hogy mi lesz.

- Tartozol nekem! – fúrtam a tekintetemet Jasperébe. – Együtt megyünk! Úgysem tudod megakadályozni – vontam meg egyszerűen a vállamat.

- Ez felesleges bolondság – préselte össze a száját Jasper.

- Ahogyan az is, véleményem szerint, amire te készülsz. – Egy sóhajt kaptam válaszként, aztán az aranybarna szempár a farkasokra emelkedett.

Jonathan volt az első, aki arrébb lépett az útból, bár láttam rajta, hogy nehezére esett megtenni. Carlisle jelenlétét már megszokták és – bár nem valószínű, hogy ezt szóban valaha közölték volna vele - bíztak benne, Edward kiérdemelte a hegyekben történtekkel, hogy ne tartsák veszélyesnek, de Jaspert alig ismerték, és amit tudtak róla, az sem volt túl bizalomgerjesztő.

Daniel, Aidan és Benjamin követte az alfájuk példáját, de mindannyian árgus pillantással lesték Jaspert, és követtek minket. A szívem felugrott a torkomba, ahogy közeledtünk a Black házhoz – itt helyezték el Jade-et, hogy nyugodtan pihenhessen, amíg felépül -, és amint beléptünk, közel állt ahhoz, hogy kiugorjon a számon.

Reméltem, hogy senki nem veszi észre a pánikot az arcomon. Próbáltam ellazítani a vonásaimat, de mikor Jasper lenyomta a vendégszoba ajtaján a kilincset, egy hajszálon múlt, hogy nem próbáltam meg minden erőmet bevetve mégis hazarángatni őt. Aztán elmúlt ez a pillanat, és mire feleszméltem, már a küszöbön belül álltunk.

- Ő meg, mit keres itt? – Joshua felpattant az ágy széléről, ahol eddig ült, és megpróbálta eltakarni a kilátást Jade elől, mintha ezzel megvédhetné őt.

- Nyugalom, Joshua – lépett beljebb Jonathan is, míg a többiek az ajtóban toporogtak. Láttam, ahogy Carlisle besuhan a többiek között, és megáll a szoba legtávolabbi sarkában.

- Josh, mi történik? – Jade hangja furcsán erőtlen volt. Csak a takaróba bugyolált testet láttam, és nem igazán tudtam elképzelni betegen és gyengén…

- Semmi, kedvesem. Pihenj! – fordult hátra a kérdezett egy pillanatra, aztán ismét ránk nézett. – Nem akarok vitát azok után, hogy megmentettétek, de nem hagyom felzaklatni. Épphogy csak felébredt!

- Jól vagyok… Mi történik? – érkezett újra a kérdés, és a takaróbáb mozgolódni kezdett. – Egy vámpír van itt, érzem… És nem a doki. Mi folyik itt? – Jasper tett egy lépést előre felé, mire Joshua izmai megfeszültek.

- Jasper Hale vagyok. A Cullen család tagja. Carlisle az apám. Beszélhetnénk pár percet? – Jasper udvariassága egyszerre volt furcsán bizarr egy olyan nővel szemben, aki már csak a létezése miatt is gyűlölte őt, valamiért mégis természetesnek hatott a viselkedése. Egy pillanatra, mintha láttam volna benne azt a déli úriembert, aki valaha volt.

- Joshua menj arrébb… - hangzott el a halk kérés.

- Nem hiszem, hogy ez… - fordított nekünk hátat Josh, de aztán félbehagyta a mondatot. – Rendben – sóhajtott fel, aztán átment az ágy másik oldalára, és leülve a szélére megfogta az apró női kezet.

Jade látványa enyhén sokkoló volt. Azt hittem, hogy majd gyűlölni fogom őt amiatt, hogy kockáztatta az öcsém életét, hogy Edwardnak kínokat kellett átélnie miatta, a sebhelyemre már nem is akartam gondolni, de ehelyett csak színtiszta szánalmat éreztem. A kihívó és gyönyörű démon helyett egy sápadt, fáradt arcú nő feküdt az ágyban. A feje körbe volt kötözve hófehér gézzel, bal karjából pedig egy cső vezetett az infúziós állványhoz. A tekintetéből úgy vettem észre, hogy még mindig van benne némi fájdalomcsillapító vagy nyugtató.

- Téged még nem láttalak… - fürkészte Jasper arcát Jade, miközben láttam, hogy igyekszik visszafojtani a lélegzetét.

- Nem – rázta meg a fejét Jasper. – Viszont, én már láttam Önt. – Mikor Jade kissé értetlenül összevonta a szemöldökét, folytatta. – Egyszer nagyon régen, Austinban, egy kis utcácskában. Már rég besötétedett, de még mindig ragasztgatta a plakátokat, hogy megtalálja a vőlegényét. De ő talált előbb magára… Vagyis… Mi.

- Nem értem… - Jade tekintete üvegessé vált, mintha hirtelen visszament volna abba az időbe, amiről meséltek neki.

- Maria és én akkoriban együtt töltöttük az időnket. Jelen voltam, mikor Maria megölte és átváltoztatta Scottot, és akkor is, amikor Önnek meg kellett védenie magát tőle. – Hirtelen büszkeség öntött el, ahogy felnéztem Jasperre. Sokkal érzőbb lélek volt, mint az emberek többsége. Tudta, hogy Jade mennyire gyűlöli őt és mindenkit, akit szeret, mégis odafigyelt arra, hogy ne szaggasson fel a kelleténél több lelki sebet. Magukra vállalta Scott megölését, míg Jade számlájára csak a teljesen érthető önvédelmet írta.

Jade-re pillantottam, akinek a szemei dühösen szikrázva fénylettek a könnyek miatt.

- Kérem, ha valakit büntetni akar, engem büntessen, de a családomat hagyja békében élni. – Jasper minden félelem nélkül nézett a kék szempárba. – Ők semmiről sem tehetnek. Mariának is csak azért segítettek, hogy engem megvédjenek. Az egyetlen bűnük, hogy szeretnek, de nem hiszem, hogy ezért halált érdemelnének.

- Scott sem érdemelt halált! – A kecses ujjak Joshua kezébe és a fehér lepedőbe martak.

- Nem, nem érdemelt – rázta meg a fejét Jasper, miközben a kezét kihúzta az enyémből. Még előrébb lépett, és lehajtotta a fejét. – Gyilkos vagyok. Egész létemben, bármeddig is tart majd, bánni fogok minden egyes a kezeimen száradó életet – emelte fel a karjait, és úgy bámult az ujjaira, mintha azokon még mindig ténylegesen vér száradna. – De már nem tudom meg nem történtté tenni a dolgokat. – Jade összepréselt szájjal meredt maga elé, miközben egész testében remegett, és az ujjai elfehéredtek a szorítástól. Aztán hirtelen felnézett Jasperre, de a pillantása cseppet sem tetszett. A pánik hideg lávaként futott végig a gerincemen.

- Ha nem beszélsz, lehet, hogy sosem tudom meg, hogy te is ott voltál.

- Vagy kiderül, és nem az én számból hallja. Ez így volt tisztességes, asszonyom.

- Egy tisztességes vámpír – horkantott fel nevetve Jade, de ez a kacaj egyáltalán nem boldogságtól csengett. – Szóval, azért vallottál be mindent, hogy mentsd a családodat, igaz? – vonta fel a szemöldökét izgatottan. A gyomrom összerándulva jelezte, hogy most lenne itt az ideje kirángatni Jaspert a szobából, mielőtt még olyasmi történik, ami a vallomást átfordítja valami szörnyűséggé. Fogalmam sincs, miért nem hallgattam a figyelmeztetésre, csak álltam egyhelyben, mintha kocsonyává dermedtem volna. A lábaim remegni kezdtek, a szívem pedig vészjelző tam-tamot járt.

- Igen – bólintott Jasper. – Nem akarom, hogy a szeretteimnek folyton menekülnie kelljen a bosszúja elől.

- Akkor sem kellett volna, ha hagytok meghalni… - hajtotta félre a fejét elgondolkodva Jade. – Ostobaság volt megmenteni. – Carlisle arca megrándult, és biztos vagyok benne, hogy éppen tiltakozásra nyitotta a száját, de Jasper megelőzte.

- Lehet, de többé nem gyilkolunk. Carlisle főleg nem! Ő sosem tett ilyesmit, és nem maga miatt fogja elkezdeni! – feszült meg Jasper egész testében. Most először mutatott valamiféle dühöt a beszélgetés kezdete óta.

- Még akkor sem, ha ez állna a családotok érdekében?

- Akkor sem. – Jasper hangja tökéletesen magabiztos volt.

- Rendben – kapott egy bólintást válaszként. – Békén hagyom a Cullen családot. – Totálisan megdöbbenve pislogtam az ágyra. Az elmúlt hetekben történtek után a nyakamat tettem volna arra, hogy ez nem mehet ennyire egyszerűen. Jade túl sok őrültségre volt hajlandó a bosszú miatt ahhoz, hogy egy csapásra feladja. – De van két feltételem – jelentette ki, miközben elengedte Joshua kezét, és még feljebb tornázta magát az ágyon. Szinte biztos voltam abban, hogy most jön majd a hidegzuhany, de nem éreztem azt a rettegést, amit éreznem kellett volna. Legszívesebben rászóltam volna Jasperre, hogy hagyja abba a manipulálásomat, de nem akartam, hogy Jade azt higgye, őt is megpróbálja irányítani a vámpírképességeivel – bár a beszélgetést látva, nem voltam meggyőződve róla, hogy valójában nincs-e így.

- Rendben. Bármire hajlandó vagyok – egyezett bele Jasper még mielőtt meghallgatta volna Jade kikötéseit.

- Először is, át kell adnotok nekem Mariát. Pusztulnia kell! – keményedtek meg a női vonások, és a kék tekintetben olyan gyilkos láng lobogott, amit még sosem láttam senki máséban.

- Így lesz – egyezett bele azonnal Jasper. – Mindenképpen megtettem volna. Mit kér még? – A lélegzetemet visszafojtva vártam a második feltételt.

- Szemet szemért! A családod békéjét a létedért! – Kellett egy kis idő, míg az agyam felfogta a szavak értelmét, de mikor ez megtörtént, önkéntelenül tört ki belőlem a kiáltás.

- Nem! Nem, ezt nem teheted! Ezt nem engedem! – ugrottam előre teljesen kikelve önmagamból. Az sem érdekelt volna, hogy Jade beteg, csak rá akartam vetni magam, hogy elhallgattassam. Később fogalmam sem volt róla, ki fogott le, csak Jasper beleegyező bólintása égett bele örökre az emlékezetembe.

152 megjegyzés:

  1. Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, NEM ölheted meg Jaspert! Ő a kedvencem, alig van jelen ( az ereedtiben) de már akkor is amgával ragadott. Egyszerűen mert van bennük valami, ami közös, és ... Nem! nem ölheted meg Jaspert! Kérlek, nagyon szépen kérlek ne öld emg őt... de komolyan... ha csak megakartál ilyeszteni sikerült... de KÉRLEK!!! NE ÖLD MEG JASPERT!!!!! Ha kell, én is ndítok kampányt, meg minden, de kérlek, nagyon szépen kérlek, keverd a szálakat, és en kelljen meghalnia.
    Kérlek!

    VálaszTörlés
  2. Te jó ég!Ugye nem ölöd meg Jaspert?
    Szerintem nem!Szerintem Jade próbára teszi h megbizonyosodjon az elszántságárol, és Jasper az életét is oda adná a családja békéjéért,és Jade ezt láttja és megbocsájt neki!Szerintem így lesz!
    Jajj már megint elmaradt a romantika!Spirit!Nem lesz körmöm ha ezt így folytatod.
    Egyébként jó fejezet lett!

    Panda

    VálaszTörlés
  3. Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem és NEM!!! Spirit az nem lehet, hogy megölöd Jaspert!!! Mi lesz akkor Alice-szel?! Mi lesz Cullenékkel?! És mi lesz Isabellával?! Ha megölöd Jaspert nem lesz boldog a jelen!!! (remélem érted a célzást)
    Ancsa girl! Ha kell a petíció, én benne vagyok!!!
    Ami pedig azt illeti, én azt hittem, hogy Alice életét akarja majd Jade... Társat társért alapon. De nem így lett...
    Végig azon izgultam, hogy mi lesz a kimenetele a dolognak, és a végén teljesen ledöbbentem...

    Most nem tudok semmilyen értelmes gondolatot összehozni, majd később írok még... Most gondolkodnom kell!!!

    Puszi!

    VálaszTörlés
  4. neeeee!! ugye nem ölöd meg? kérleek!! ugy már nem lenne olyan jó a sztori mert akkor Alice is megöletné magát,a család meg boldogtalan lenne stb..:S jajj nagyon remélem h életben hagyod! nekem ő az egyik kedvencem..:D Ed most hallja a gondolataikat?amúgy tetszett Ed könyörgése..szívszaggató lehetett..:S jajj kár h lefogták Isát a végén,miért nem végzi már ki?:D nagyon jó lenne..:D hát Isa most nem csak a szánalmat érzi iránta..:D ilyen véget Spirit! megöl a kiváncsiság! ugye most nem olyan sok a hsz-határ?:S várom a folytit!

    VálaszTörlés
  5. Na-a-a-a-a-a-ah! Én hangosan elkezdtem sírni ezen a fejezeten... JASPER NEM HALHAT MEG... Olyan aranyos hogy feláldozza magát de ne már... Ez olyan... Jaj Jazz....Ne légy kegyetlen... Alice öngyilkos lenne az biztos ha Jasper meghallna... El menne a Volturi-hoz?... Most NAGYON szomorú vagyok.......
    Megyek bőgők egy nagyot...

    VálaszTörlés
  6. Hát én is úgy vagyok mint Lina! kellett egy kis idő, míg lenyugodtam. És abban pár percben míg olvastam a fejezetetden gondolkodásra való lehetőség kihalt. Szóval! tetszik Panda ötlete, mert tényleg logikusan kijöhetne, és mivel még írtad egy korábbi kérdezz-felelekben, hogy alapvetően nem gonosz karakternek szánod Jane-t csak a körülmények mitt ilyen, és ezt meg is értem. Az lenne a furcsa, ha a vele történtek után ez nem így lenne. Szóval ha abból indulok ki, hogy Jade pozitív karakter, akkor teljesen megállja a helyét Panda ötlete, szóval erősen támogatom.
    Én annyira izgultam Jasperért, hogy Alice-ről el is feledkeztem, és fel sem merült bennem ez az ötlet, hogy Jade talán Alice életét kérné, de akkor az meg is szegné az alkujukat alapból, hiszen megígérte, hogy a Cullen-családot békén hagyja, szóval pont.
    Amit még szerettem volna. Bocs, hogy az elmúlt időszakban enm írtam, de levegőételhez sincs időm, s az a jövőben sem változik. De minden gratulásióm a tied. Nagyon szeretem, ahogy írsz, és a könyved kiadásához is gratulálok.
    U.i. Ez hivatalosan is a kedvenc fejezetem lett. Üdv: Ancsa-girl

    VálaszTörlés
  7. jajj neee....nem halhat meg! az nem tenne jót a 3.könyvnek..:S de tudom Spirit h nem ölnéd meg..:D itt lesz vmi kompromisszum vagy vmi harc..ezt nem fogják hagyni..Alice sem..mi lenne vele nélküle? hát öngyi lenne..:S utálom Jadet..:@ ölje meg Mariát azt ennyih..nem elég neki h bevallotta? :S remélem Ed most hallja a gondolataikat.. és ezt Carlisle se hagyná.. de ezt a dolgot Jade felépülése utánra tervezik vagy Jane már most rögtön meg akarja tenni? mert ha utána akkor lenne idejük megállítani Jaspert vagy vmi.. ajjh nem birok ki még 1 hetet írjon mindenki komit!!

    VálaszTörlés
  8. húúú.rémélem nem lesz baja Jaspernek.Ugye nem?az nem lehet.mi lenne Alice-el....:((((
    Mariat azért nem sajnálnám.:))
    Várom a kövit. Ez nagyon izgi volt.
    LAura

    VálaszTörlés
  9. Ó, te jó ég. Jasper nem halhat meg! Ez nem lehet. Ez nem létezik. Kérlek, nee. Miután elolvastam azt a fejit, csak ültem és bámultam az utolsó mondatot. Fel sem tudtam fogni. Nagyon jó lett a fejezet, szépen érzékelteted az isabellában és az edwardban dúló viharos érzelmeket. Nagyon tetszett , már ha lehet ilyet mondani, hiszen eléggé fájdalmas pillanatok voltak. Gratulálok a könyvedhez. Az azért érdekelne, hogy miért a könyvmoly kiadót választottad. Igen a levélből azt vettem ki h Ildikó sokkal közvetlenebb volt mint a másik kiadó, csak valahogy lemaradtam arról, hogy miért őket választottad. Nincs baj és nekem mind1, hogy ki adja ki csak az a lényeg , hogy kiadják:) Elbűvöltél mint mindig, és remélem hamarosan már a kezemben tarthatom a könyved, sőt szerintem elkezdhetek dedikálásért könyörögni. Nagyon várom a folytatást. Büdös könyv(L)

    VálaszTörlés
  10. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM! (Remélem tisztában vagy vele, hogy ezt hangosan ordítottam!) Az én szeretett Jasperem! Na és Alice? Sosem lesz ugyanaz, ha elveszíti őt! Nagyon remélem, hogy kitalálsz valamit (vagyis a szereplőid tesznek valamit) ez ellen. Mondjuk Edward elég indulatos ahhoz, hogy megölje Jadet. És különben is... ha már "szemet szemért", akkor majd Jazzért megöli Alice Jade-et, aztán Josh kiírtja Jade-ért az egész Cullen családot? Ne játssz lécci Harry Pottert! Ott halt meg a végére a szereplők két harmada...
    Hát most jól felcsigáztál, és ha nem alszom ma éjjel, akkor ez lesz az oka.
    Siess a következővel! Puszi
    Másik Zsani

    VálaszTörlés
  11. Nem nem nem nem! Nem ölheted meg Jaspert! Tudom, azt mondtam, hogy tök jó lenne, ha meghalna valaki, de ne Jasper. Jaspernek olyan jó karaktere van, még csak nem is a saját szereplőd, nem ölheted meg. Gondolj Alice-re! Oké, igazából megölheted, mert a te történeted, és azt teszel vele, amit akarsz, de pont Jaspert? Brühűűű
    Am Josh tök aranyos volt. Tényleg szereti Jade-et. :)
    Jade meg tök normális volt, úgy értem logikus. És nem ugrott egyből neki Jaspernek, ahogy először gondoltam.

    VálaszTörlés
  12. Szia!
    Nagyon örültem már megint a fejezetnek, mert újfent tökéletes az időzítés.:) Csodás szülinapi ajándék egy új fejezet:D
    Szerintem Jasper nem fog meghalni. Leírom, hogy én hogy képzelem el a végét. Gondolom megvárják, míg Jade felépül, és akkor átadják neki Mariat. Ha ekkor akarná megölni Jaspert is, akkor valaki megállítaná. Én úgy tippelem, hogy talán Nate vagy Alice lesz az, aki megöli őt, mielőtt ő ölhetné meg Jaspert. Nagyon extrém eset lenne, ha Josh állítaná meg. Másik verzióm az, hogy Jade megkegyelmez neki, mert talán tud logikusan gondolkodni, és feltűnik neki, hogy nem lehet egy múltbéli hibáért büntetni az embereket (vámpírokat).
    Nem tudom elképzelni, hogy Jasper meghaljon, mert akkor igen nehezen lesz a jövőben boldogság. Alice nem tudna élni Jasper nélkül, Isának bűntudata lenne, mert engedélyt adott az átlépéshez. És az egész Cullen család boldogtalan lenne. Egy szó, mint száz, Jasper továbbra is élő vámpír marad:)
    Ettől függetlenül nagyon nagyra értékelem, amit tett. Nem lehet könnyű odaállni valaki elé, és elmondani neki, hogy közöd volt a férje meggyilkolásához. És micsoda tartás, bátorság és szeretet van benne, hogy a halált is vállalja a szerettei biztonságáért. (Ahogy ismerem, Juca tuti az ellenkezőjét fogja írni ezeknek... ha tippelnem kéne, akkor mekkora idióta Jasper, hogy ilyen hülyeséget csinált, nem tudott volna inkább otthon maradni?:))
    Mint mindig, most is külön ki kell emelni, hogy nagyon örülök, ha Nate feltűnik. El tudom képzelni, hogy Isa hogy érezhette magát, mint egy kislány, aki valami rossz fát tett a tűzre:)
    Te aztán tudod fokozni az izgalmakat!:)
    Várom az új fejezetet, és remélem, hogy igazam van:)

    Puszi, Vicky

    U.I.: Nagyon szépen köszönöm a verset Juca! Ilyen menő ajándékot még soha nem kaptam ilyen menő embertől, mint te!:D

    VálaszTörlés
  13. Szia!
    Nehogy meghaljon már Jasper...
    Akkor mi lesz Alice-szel?
    Nem...Nem halhat meg.
    Ezt nem teheted velünk...

    Jade most ezerszer jobb fej volt, mint eddig.
    Meggondoltabb:)

    Szegény Edward-nak nem lehetett könnyű.
    Ilyenkor annyira sajnálom.:(

    Puszi Lukci

    VálaszTörlés
  14. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
    Ezt nem teheted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Majd ha lehiggadtam, írok értelmesebbet is. Arra emléxem, h vmit akartam mondani, de h mi volt az arra már nem, úgyh később.
    Pusz

    VálaszTörlés
  15. ugy nemfog meghalni Jasper! ez nem lehet :( akkor inkább Jadet iktasd ki valahogy, de ne Jaspert, mi lenne akkor Alical? ezt ne csináld

    VálaszTörlés
  16. egyet értek Linával ha kell akkor petíció nem ölheted meg Jaspert nem és nem
    különben jó volt a fejezet de most haragszom nem ölheted meg Jaspert

    pussz

    VálaszTörlés
  17. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!Ne öld meg! Nem tudom elképpzelni a Cullen családot Jasper nélkül!!!Légyszi ne öld meg! A fejezetről annyit hogy nekem kicsit unalmas volt a vége volt a legjobb!! de azért jó volt.:)

    VálaszTörlés
  18. Neeeeeeeeeeeeeeeee, ne teddd, kérlek neeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nagyon szépen kérlek, ha szeretsz bennünket, akkor ne tedd eeeeeeeeeeeeeeezt!!!!!!!!!
    Egyébként nagyon izgi a fejezet, istenem, csak ne tedd!

    VálaszTörlés
  19. Újra írok, sokan azt mondják, hogy mi lesz Alice-szel! Én meg azt mondom! Nagyon szeretem Alice-t, az egész Cullen-családot, úgy ahogy van, de nem érdekelnek! velünk mi lesz? ha jaser meghal! Ez itt a kérdés. De már megnyugodtam, az első sokkból mostanra teljesen sikerült kikászákódnom, és 100% hogy nem fogod megölni őt! Amúgy tök poénos, hogy aki előszört írt hsz-t, az telejesen kiakadt, amikor már mosodszorra, több idő elteltével ír, ott már értelmesebb a hsz. Látszik, hogy már gondolkodásra is képes. Na drága Spirit, ilyen amikor az írásod hatása alatt vagyunk! ÉS amikor már lábadozunk! De most már békénhagylak titeket... majd a kövi fejinél újra jelizek!

    U.i. Annyira bevoltam zsongva, hogy fel se tűnt, hogy én voltam az első hsz író, csak most esett le! Szóval Juhééé! Én írtam az első hsz-t a 32. fejezethez.

    Téll pá!

    Ancsa_girl

    VálaszTörlés
  20. sziaaaa spirit!

    hatalmasra tágultak a szemeim mikor megláttam a feltételt. de szerintem biztos nem ölöd meg jaspert. az lehetetlen. én tudom (H):D
    már úgy hiányolok egy kis romantikát *.* mindig mikor meglátom az új fejit elkezdek reménkedni h na majd msot :D aztán kiderül h még várnom kell :( de én türelmes vagyok :D
    és úgy örültem mikor megláttam az új fejit *.* pedig ma már fel se jöttem volna mert nem rég voltam, de vmiért úgy éreztem h érdemes. és igazam lett ^^
    remélem gyorsan átlépjük a hsz határt mert én már nagyon várom a kövit :D:D
    puszi

    VálaszTörlés
  21. Hűűűűűűűhaaaaaaa!
    Spirit, ha tényleg az jár a fejedben, hogy megölöd a Jaspert én nem olvasom tovább a ficet! (Jó ez hülyeség, mert nem bírnám ki^^")
    De akkor sem!!!! Neem és neeem.
    Meghal Jasper, Alice a Volturihoz tipeg, Edward persze megakarja állítani, ott lesz Isa akinek bűntudata lesz, na meg persze Carlisle, ő meg azzal fogja ostorozni magát, hogy nem tudta megvédeni a családját, és mi lenne Esmével? Gondolj bele, valaki halála a Cullen családból kihat az egész klánra.
    És elvileg a Cullen családba Jasper is beletartozik, és Jade azt mondta, hogy békén hagyja a Cullen familyt. Nagyon remélem, hogy csak az idegeinket akarod húzni.
    Egyszer régebben mondtad, hogy mindenképpen happy end lesz a végé, és úgy, hogy Jasper meghal nem igazán lehet.
    Én tényleg nagyon remélem, hogy párat alszol még rá a megjegyzések elolvasása után.

    Ps: Jade normális volt, de én is döbbenten meredtem magam elé, mikor az utolsó mondatot elolvastam. Isa is belefog halni az önmarcangolásba, és most, hogy nem engedte át Edet a határon köztük is lesz valami gubanc, szóval a szerelmeskedés újból tolódik, azt hiszem.

    NEM HALHAT MEG JASPER! Kéérlek!!

    VálaszTörlés
  22. Nagyon jó lett..bár azt nem értem, szóval ha én Jade helyében lennék, akkor elgondolkodnék azon, hogy ha Jasper csak végignézte a vőlegénye halálát, akkor nem ő a gyilkosa...Szóval, akkor Jade-nek miért kell Jasper is??? na mindegy, majd csak megértem...de lécci azért ne öld meg pls..
    Nagyon aranyos volt, ahogy Edward próbálta meggyőzni, hogy ő is átmehessen...kiváncsi vagyok a Cullen család reakciójára mikor megtudják, hogy Jazz mibe egyezet bele..
    várom a következőt..
    Szandycsek90

    VálaszTörlés
  23. Atya világ!Ugye NEM????????????
    Mi jogon kéri ezt ez a nő! Hiszen ő maga is egy csomó ember életét veszélyeztette,köztük a kis Edwardét is! És még ő követelőzik? Ő vajon mit tesz hogy bocsánatot nyerjen! Pedig már azt hittem, hogy helyre zakkant az agya!És szerintem ha meg akarja tartani Josht,jócskán kell változtatnia!
    Jasper halála végérvényesen egymás ellen fordítaná a két családot! Sürgősen csinálnod kell valamit!!!!! Ja,most ugrik be: Hiszen Te csinálod...!
    :) Hát ettől vagy te nagyszerű író...

    KÖSZÖNÖM, hogy olvashatlak!
    Gabriella

    VálaszTörlés
  24. neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Jaspert neeeeeeeeeee senki se csak mariat ő nem szimpi, de wáááá Jasper neee , ha Jasper meghal akkor Alicenak annyi az ő sem éli túl ne öld meg!!!Egyébként nagyon jó rész volt :D

    VálaszTörlés
  25. Nem, nem, nem. Nem ölheted meg Jaspert! :( Mi lenne Alice-el? Edwarddal, a Cullen családdal? A-a. Kizárt! :D Nagyon tetszett ez a fejezet is! Puszillak és várom a következő fejit! :D Fanny

    VálaszTörlés
  26. Szia Spirit!

    Köszönöm az ajándékot tőled a névnapomra! Nem is lehetett volna tökéletesebb, mint egy új fejezet! ;)
    Először meglepődtem, de aztán elégedetten hátradőltem... hihi úgysem öleted meg Jaspert! Miért is tennéd? Igaz??
    Úgyis lesz valami frappáns, azaz előre meg sem jósolható pozitív kimenetele a dolognak. Remélem...

    Pussz

    VálaszTörlés
  27. nem teheted!!:O kérlek! jó oké ugyis ugy irod meg ahogy akarod de akkor is..:D amugy igaza van sztem eviiisnek..:D az h nem engedte át a határon Edet meg az elutasítások meg a bizalom..itt vmi gubanc lesz köztük amit majd hamar meg kell beszélniük!!!:D tetszik ahogy leírod Ed és Isa érzelmeit..meg h Ed teste meg-megremeg..de am mitől remeg? a dühtől? vagy így akarta visszafogni magát h ráordítson Isára? vagy mi?:D nekem az egy kicsit homályos..:D ha vki tudja az válaszoljon ráá *_* mindenki irjon komikat! Jade meg..nagyon remélem h csak szórakozik a 2.feltételét illetően..

    VálaszTörlés
  28. csak csatlakozni tudok : NEM nem nem és nem!!!
    Amikor már megkedvelném vagy legalábbis megérteném Jade-et!!!Ez már nem egyszerűen igazságszolgáltatás hanem mészárlás lenne! Remélem, hogy enm teszed meg, Spirit, mert nagyon szeretem Jaspert és ALice-t is, és nem akarok Jazz nélküli sztorit, és nem akarok ALice-nélkülit sem...mert ha nem lenne Jazz, akkor ALice összetörne, és szerintem elmenne a Volturihoz...
    Egyébként jó kis feji volt, bár rövidebbnek tűnt...
    Ed nagyon aranyos volt...mint egy kisgyerek...ahogy könyörgött...de érthető, hogy nem akarja egyedül elengedni Isat...végülis amikor legutóbb elengedte La Pushba, akkor egy nagy sebbel az oldalán vitték haza...szóval abszolút megértem...viszont ha Ed-et is átengedte volna Isa, akkor ennyi erővel mehetett volna már az egész família...
    tényleg elég nagy dolog volt már ez is, és ezt Edi is tudja...
    Kíváncsi lennék egyébként, hogy Jazz alkalmazta-e a nyugtatást Jade-en, de szerintem nem merte, vagy nem akarta...vezekelni prónál szerintem ezzel is...
    De nagyon nem szeretném hogy meghaljon...mondju senki sem szeretné, az tuti! Ő Jasper! Nem halhat meg!
    És tetszett ez a magázós asszonyomos izé...kicsit furcsa volt, de látszódott a tisztelet, meg kicsit a félelem, de inkább az őszinteség, és a bátorság...húha...
    Na jó, még egyszer elolvasom, és írok még...
    pusza
    Köszönjük megint!
    Andi

    VálaszTörlés
  29. Nem, nem, nem, és megint csak nem!!!!
    nem ölheted meg Jaspert!!!!
    vagyis megteheted, mert te vagy az író, de nem kínozhatsz így minket!!!!
    és szegény kicsi Alice?
    amúgy az első gondolatom az volt, ahogy olvastam, hogy a piszok boszorka úgy akar majd bosszút állni, hogy azt akarja, Jasper szenvedjen, és mivel Jasper a családjáért aggódik, ezért rajtuk keresztül áll bosszút, vagyis azt akarja, hogy Edward és Isabella ne találkozzanak... (jaj, de kacifántosan fogalmaztam....).....de hát ilyet már mégsem kérhetne egy farkastól, ugye?
    de...szóval fel vagyok háborodva a fordulat miatt..... hát hogy kérhet ilyet? és milyen jogalapon? mikor Jade ostobán veszélyeztette a kicsi, meg még a fiatal farkasok életét is a bosszúja miatt....
    na, majd lenyugszom, és remélem minél hamarabb meglepsz minekt egy új fejezettel :-)
    Jude

    VálaszTörlés
  30. Kérlek mond hogy nem ölöd meg Jaspert...
    nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem
    nem hiszem el hogy képes lennél megőlni őt...mi lesz akkor a mindig vidám Alice-el??a Cullen családdal??és Alice akkor Bellát okolja majd mert megengedte Jaspernek hogy átlépje a határt??.....remélem valahogy megváltozik a történeted a következőrészben és nem ÖLÖD MEG ŐTTTTT:'(:(:'(:'(
    nnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmm
    várom a következőt
    puszi,Rosalie

    VálaszTörlés
  31. Ugye nem? Ne,ne,ne!! Amúgy ez a fejezet is tetszett. Én még egyetlen fejezeted elolvasása után sem kezdtem el könnyezni, de most komolyan kicsordult néhány könnycseppem :$
    Én nagyon szeretem Jaspert, nem lehet őt kinyírni!
    De nagyon remélem(reméljük), hogy nem fogod és tök happy lesz a vége... :)

    VálaszTörlés
  32. SPIRIT!!!!! Ugye nem??? Ugye nem akarod megölni Jaspert?? Nekem ő az egyik kedvencem, ne bántsd:(:(:( Mi lenne akkor Alice-szel? Mi lenne a Cullen családdal? Az biztos, hogy most talán még izgatottabban várom az új fejit...

    VálaszTörlés
  33. csak ismételni tudlak...
    NEM! NEM! EZT NEM TEHETED!!!
    Jasper nagyon becsületes vámpír... túlságosan is.
    Csak egy kérdés merül fel bennem. Hogy-hogy megalkottad Jade-t? (Nekem nem hiányzna :D )
    És most mi van Joshuával? Kinek a falkájába tartozik? Én Joshuában valahogy Jake-et látom. Lehetséges, hogy ez baromság, de ez az elszakadás a falkától a szerelemért dolog hasonlít a Breaking Dawn-ra. Szólj, ha tévedek! :$
    De ez is egy nagyon jó fejezet volt! Köszönjük, hogy még akkor is gondolsz ránk, mikor a regényeden dolgozol! Remek író vagy! Csak így tovább! : )

    Köszönjük!

    Puszi: Flóra:)

    VálaszTörlés
  34. szia
    ugye nem bántod Jaspert,mondd hogy nem hal meg
    lécci mond hogy nem ez lesz a vége ez nem lehet,
    Jade eyg gonosz hisztérika már Josh-t is megkapta akkor legalább Jaspert ne bánthassa
    ez így nagyon szomorú,Joshua sokkal jobb nőt érdemelt volna:-(
    És most Jasper neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-(
    remélem nem az lesz,és valahogy kimented őt a megegyezés alapjan
    gondolom Maria sem fogja hagyni ,hogy csak úgy átadják a farkasoknak meg minden
    Remélem jó vége lesz ,ha már Joshuát feláldoztuk
    (vagy most Josh nincs még bevésődve?)
    Remélem a Cullen családnak nem lesz semmi baja:-)
    szia,
    Rita

    VálaszTörlés
  35. Kééérlek Spirit...

    Csavarj valahogy a történeten...
    Nem lehet, hogy Jaspernek meg kell halnia...
    Mondd, hogy ez csak egy tesz, hogy tényleg a családját akarta e menteni...
    Vagy én nem is tudom...
    De kérlek, kérlek, ne öld, ne ölje meg az az átok Jade Jaspert...
    Mikor már felfedeznék benne valami ici-pici emberi vonást, akkor elkezd itt...
    fúúúúú....
    Carlisle...nem gondoltam volna hogy egyszer ezt fogom mondani, de mért nem hagytad ott meg...ahol volt...
    Amiben még reménykedem, hogy nem hagysz minket évődni, és hamar kiderül mi lesz a vége...
    És ennyi rossz után, remélem jó jön :):):)
    Az egyik kedvenc mondásom tanulsága szerint, annak kellene jönnie :)
    A mondás pedig a következő :
    MINDEN VIHAR UTÁN KISÜT A NAP :)
    Ha valami kilátástalannak tűnik, mindig ezzel nyugtatom magam :)

    Szóval nagyon, nagyon várom a folytatást :)

    Gabó

    VálaszTörlés
  36. Neeee! Ezt nem teheted! Utálom azt a perszónát, a saját kezemmel ölném meg komolyan.. kár volt megmenteni! Ha Jasper meghal itt tuti háború lesz. Alice nem fogja annyiban hagyni, ahogy Isabella sem tudja majd túltenni magát ezen, tehát Edward is lépni fog, hogy bünhődjön meg Jade! Ez tisztára igazságtalan, megmentik az életét, erre még neki vannak feltételei? Lőnném fejbe komolyan.. Örüljön, hogy egyáltalán még él! Amúgy sem Jasper a hibás mindezért, hanem Maria. Jade bántja Isabellát, kitép belőle egy jókora darab húst. Akkor most ő is mondja, hogy szemet szemért? Ha a szemet szemért elvet mindenki betartaná, akkor a világ már rég vak lenne (na jó ezt viccnek szántam)..

    Remélem csinálsz megint egy 180°-os kibúvót ez alól. Például Edward betoppan a farkasokhoz és mindenkit rendbe szed :P Őt úgy sem bánthatják, mert Isa bevésődése, meg nem hinném hogy Carlisle is annyiban hagyná ezt az egészet! Nem bólintana rá a fia halálára ilyen könnyen.

    VálaszTörlés
  37. Szia!
    Ez most komoly?
    Jasper tényleg hadja hogy Jade megölje őt?
    De hát mi lesz Alice-el? És a többi Cullen-el?
    Istenem! :(:(
    Jasper túl jó ahoz hogy csak így meghaljon!

    VálaszTörlés
  38. Ne, ne, ne, ne, ne, ne! Kérlek, neee!
    Jaspert ne! Maria-t okééééé.... de őt neee! Könyörgöm!
    Nehéz lesz áthangolódni a könyörgésről a "kritikára".... szóval:
    Nagyon jól megoldottad az Edwrad-os Jasper-es részt... ezt már megszokhattam volna, de akkor is! Imádtam, ahogy Ed könyörgött... és Alice... róla csak megint Jasper jut az eszembe, szóval őt a végére hagyom...:)
    El sem hiszem, hogy Josh ennyire eltávolodott a testvéreitől Jade miatt. Ez nagyon meglepett... elhiszem, hogy szereti, de akkor is, Nate mégiscsak mindig ott volt neki... hiába szeretem Josh-t, most valahogy mintha nem ő lenne, vagy nem is tudom... nem csipkelődik, hanem egyszerűen semmi másra sem figyel, mint Jade-re... nem is érdekelte, hogy mi lett Isa-val?! Nem érdekelte az, hogy Jade mit csinált vele... viszont amikor Jade-nek esett baja, akkor mindent megtett volna azért, hogy biztonságban tudja, stb... elhiszem, h a szerelem megvakít, elveszi az eszed, de nem felejteti el veled a szeretteidet, és azt sem, hogy velük is foglalkozz azért néha. Szóval én egy kicsit csalódtam az ő karakterében...:(
    Nate pedig most is hozta a formáját... teljes mértékben racionálisan gondolkodott, és higgadt maradt. :)
    Jade... megértem, h bosszúra vágyik a vőlegénye miatt, de nem Jazz tehet róla, hogy Maria átváltoztatta! Nem szegült ellen, mert azt hitte, hogy helyesen cselekszik, amikor Jade hitte ugyanezt, őt sem ölték meg! Nekem úgy jött le ez az egész, mintha még Jade tenne szívességet, azok után, hogy Carlisle megmentette az életét! Plusz most még Maria-t is magkaphatja, de Jazz-t mégis meg akarja ölni... kétség kívül, már más a véleményem róla, de nem mehet mindig a saját feje után! Nem érdekli az, hogy mekkora fájdalmat okoz másoknak, csak azért, mert ő is átélte egyszer a veszteséget... éppen ezért tartom még mindig kegyetlennek...:S
    Nos, akkor Alice... ő az, aki mindig is a legközelebb állt hozzám, Emmett-tel együtt... belegondolni is rossz, hogy a mindig mosolygós, életvidám Alice-t egyszer majd szomorúnak kell elképzelnem, ha meghal Jasper... a szívem szakadna meg, hiszen Alice karaktere nagyon közel áll a szívemhez.
    És nem értem Jazz-t... tudja, h mennyire aggódik érte a lány, mégis büszkén vállalja a halált, olyasmiért, amit el sem követett...
    Én csak egyszerűen azt akarom, h ne haljon meg Jasper!!!! Kérlek!
    Nos, visszakanyarodva ismét...: ha Jazz meghal, akkor az lesz, amit Ed mondott... Isa magát fogja hibáztatni... annak ellenére, hogy jól döntött, amikor átengedte Jasper-t a határon...
    de ha pozitívan gondolkodom, akkor hirtelen semmi sem jut eszembe, hogy hogyan mentenéd meg Jasper-t... de remélem, hogy valamit kitalálsz:P
    Végszóként: végigizgultam ezt is...:D nagyon tetszett, és mintha benne éltem volna...:D
    Várom a folytatást!
    Pusz
    Barbee

    VálaszTörlés
  39. Szia!
    Igazán örülök, hogy a hsz határ elérése nélkül is írtál, nagy megkönnyebbülés volt látnom a fejezetet.
    Már megint izgalmas és lebilincselő volt.
    Köszi!
    Pusszancs!

    VálaszTörlés
  40. Szija!
    Eddig nagyon teccett a törid.
    De ha Jazzt "megölöd" akor már tuti h nem fog..
    :S
    Vmi kis csavart tegyél bele vagy nem tudom, de lécci ne öld meg a karakterét!!!!

    Amúgy ez is nagyon jó feji lett akárcsak a többi. kivétel a végét:(:(:(

    Gratu ügyesen írsz :)
    pussz. Csillus.

    VálaszTörlés
  41. Az első reakcióm nekem is az lenne, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

    Nagyon izgi rész lett (nem tudom, hogy találhatta valaki unalmasnak), végig rágtam a körmöm, hogy úúú, mi lesz itt, és a vége... Nagyon ütős lett. Már amikor olvastam, hogy Jade feltételeket szab, sejtettem, hogy lesz itt még valami csavar, tuti nem fogja csak úgy elengedni Jade...

    Hajrá mindenki a kommentekkel, mert most aztán tényleg nem lehet kibírni ezt a bizonytalanságot!

    VálaszTörlés
  42. Remélem, nem fog meghalni Jasper. Bár nem lepődnék meg. Úgy érzem, hogy valaki meg fog halni, csak azt nem tudom, hogy ki... Végülis azt sem hittem, hogy Isabella átengedi Jaspert a határon. De azért valamilyen szinten szerintem úgy gondolkozik, hogy inkább Jasper, mint Edward. Jade feltételei is logikusak... Szemet szemért, fogat fogért! Bár durva, hogy lealacsonyodik így a vámpírok szintjére! Ha megöli Jaspert és Mariat, attól nem hiszem, hogy jobban fogja érezni magát... vagy nem tudom...

    VálaszTörlés
  43. Nem nem nem és neem
    ezt nem teheted Spirit...
    ugye nem ?
    de most komoan pont a Jasper nee máá :(

    remélem vlhogy sikerül kivágnod ebből a helyzetből... :)

    Sztike*

    VálaszTörlés
  44. Az első reakcióm nekem is az lenne, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

    Nagyon izgi rész lett (nem tudom, hogy találhatta valaki unalmasnak), végig rágtam a körmöm, hogy úúú, mi lesz itt, és a vége... Nagyon ütős lett. Már amikor olvastam, hogy Jade feltételeket szab, sejtettem, hogy lesz itt még valami csavar, tuti nem fogja csak úgy elengedni Jade...

    Hajrá mindenki a kommentekkel, mert most aztán tényleg nem lehet kibírni ezt a bizonytalanságot!

    VálaszTörlés
  45. Nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,
    Nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,
    Nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,
    Nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,nem,
    NEM ÖLHETED MEG JAZZT!!!!Ő a kedvencem,kérlek,kérlek,a legjobb szereplő a twilightba,pls!!!!!
    Jah,egyépkénet imádom a történeted,de ha megölöd Jazzt az sokat ront az összképen!!!! :)

    VálaszTörlés
  46. Bocs, véletlenül küldtem kétszer az előzőt, vacakol a netem...

    VálaszTörlés
  47. Én nagyon Edward párti vagyok, és szó mi szó, nagyon szomi vagyok, h ennyit szenved szegény vámpírka :(Először vissza utasítja majd nem engedi át a határon Isa (bár megértem miért teszi ezeket a dolgokat), de nekem szívem szakad meg ezért az "angyalért" :)
    Tudom h most Jasperért kell aggódni, elne tedd lábalól itt nekünk, de én azért Edért is aggódok. Még a végén elmarad a romantika:( Remélem hamar összehozod őket. :D

    Puszi

    VálaszTörlés
  48. na neeee...kérlek ne öld meg Jaspert!!!őt úgy szeretem!!!kérlek,kérlek,kérlek!!!!!nem szabad!ezt egyszerüen nem lehet!írd úgy a szálakat hogy ne kelljen meghalnia!!!
    nagyon jól írsz,és nagyon szeretem a történetedet.ugye jó sok feji lesz még és második rész!ha meg tudod oldani próbáld meg!kérlek..előre is köszönöm
    Dia

    VálaszTörlés
  49. Szia!
    Spirit, ezt nem teheted! Nem ölheted meg pont Jaspert! Akkor már miért nem Jade halt meg? Vagy Maria, vagy nem tudom. De ne essen már baja egyik Cullennek sem. Ráadásul Jazz nem is érdemli meg! Mr rég megbánt mindent, ráadásul most elmondta Jade-nek is! Ennyi nem elég neki? Alice teljesen összeomlana. Isabella pedig magát hibáztatná. Ezt Carlisle nem fogja annyiban hagyni. Miért nem lehetne Mariat megölni és Jaspert békén hagyni? Ráadásul nem is ölhetné meg, mármint akkor megszegné az ígéretét. Azt mondta, hogy a Cullen család élhet békében, de nem fognak, ha Jasper meghal. Olyan önfeláldozó, ez ne jelent semmit? Kérlek Spirit, ne öld meg! Nem lehetne Happy End a vége? Halál nélkül? Mondjuk Maria meghalhat, ő gonosz meg minden,de a többiek ne. Még Jade is élhetne. Josh-sal együtt mondjuk La Pushban. Ha végre észhez térne, akkor talán még meg is kedvelném...de szerintem te még valami csavart tervezel. Legalábbis remélem, hogy nem az lesz a vége, hogy Jasper meghal. Szegény Alice. Biztosan nagyon rosszul érezheti most magát Edwarddal együtt. Most már tényleg lehetne béke, legalább egy kicsit. Mert lehet, hogy se a vámpírok, se a vérfarkasok nem kaphatnak infartust, de az emberek igen!!! De amúgy nagyon jó volt a fejezet:D Csak szegény Jasper...
    Wywu

    VálaszTörlés
  50. tejóég!:O
    remélem nem hal meg jasper! =O
    istenem olyan jól írsz! =)
    remélem kiadatják a könyvedet :D az biztos, hogy meg fogom venni (:
    am téll lesz 3. része a történetednek? olyan jóó :D
    puszii<3

    VálaszTörlés
  51. Spirit! Nem kellene már kiírni a sorozatból Jade-t? A farkasok becsülete nem engedheti ezt az egyezséget.

    VálaszTörlés
  52. Wáááááá.ne már pont Jasper :S
    Kár lenne érte,Isa ugzóysem engedné..és Joshuát sem ölted meg :P
    szerintem itt lesz még egy jó nagy csavar.Reménykedem benne.

    VálaszTörlés
  53. azon gondolkodtam h akkor most a határnál Ed közvetíti az eseményeket a többieknek?:D és ha igen akkor kíváncsi vok h elmondja-e Alice-nek h milyen feltételeket szabott Jade és h Jasper meg is teszi...sztem nem fogják bírni és átlépik a határt..és akkor itt lenne vége?:O lehet..:D kiváncsi vok már nagyon..:D és sztem nem ölöd meg Jaspert..túl jó karakter h igy kiírd..:D szegény Alice..:S nekem tetszik Jasper karaktere..sőt még a New Moon-ban is vicces volt..:D komikat!!

    VálaszTörlés
  54. Ahh, Jasper is egy idióta...xD ez az: áldozzuk fel magunkat,mert úgy lesz jó mindekinek.... Sziplán elég lett volna, ha vki átcipeli Mariát és kész... És előtte -közben meg elkapják a "besúgót"...
    Jaspert úgyse ölöd meg... A Jasper-Alice fanok megkeresnének és kinyírnának tudod:))! Oké, én nem vagyok az, de én is nagyon sajnálnám:(
    Mondjuuukl, azt el tudom képzelni, hogy Joshua az aki nem engedi majd, hogy megölje Jaspert... vmi érzés legyen már abba a gyerekbexD Mm a deréktáji agyhordáson kívül:D

    Hát igen,. nem értem miért estek vissza ennyire a számok, de örülök h nem csak a hsz határnál írsz, bár így is lehetne gyorsabb:D naja, fő a telhetetlenség tuuudom..xD

    Amúgy.. Edward siiimán Isabella után mehetne..xD Szegény.. Jó, h erre ő még nem jött rá ugye? Mármint Isa szemszögéből:D

    Mondjuk azt nem értem: Edward a leggyorsabb vámpír kb, SIMÁN el kellett volna tudnia kapni Jaspert...

    VálaszTörlés
  55. Ezt nem hiszem elll... Mondd, hogy nem fog meghalni, nem úgysem ölöd meg. Vhááá... Ilyen nincs, hogy lehet így abbahahagyni egy fejezetet? Kíváncsi vagyok, milyen bonyodalom jön még de ez...
    Na jó asszem momentán a sokk miatt nem tudok értelmesebb dolgot írni, remélem minél hamarabb fenn lesz a következő fejezet.

    VálaszTörlés
  56. Neee! Ne öld meg Jaspert! Úgy szeretem! És Alice-t is! Úristen mi lenne vele Jazz nélkül :(((

    VálaszTörlés
  57. JUJ hát ez a vége!! Tiszta depis leszek ha meghal Jasper,ne már jaj valamit ugye majd kitalálsz,hogy ne így legyen???Haljon meg Jade!! ÓÓÓ,most izgulhatok a következő részig!! WÁÁÁÁ
    Armanda

    VálaszTörlés
  58. Húúúúú*_*
    Ennél jobb szülinapi ajándékot nem is kaphattam volna. Eszméletlen lett. De ugye Jasper-t nem akarod megölni? Remélem, h nem mert mint sokmindeki másnak is, nekem is ő a kedevncem. Annyira szomorú lenne ha meghalna, és Alice is mennyit szenvedne. De te jószívű vagy és életben hagyod őt, igaz?! (kiskutya szemekkel néz) Isabella reakcióján meg sem lepődöm, na de hogy Jasper ilyet tegyen...Hiszen megígérte Alice-nek, h mindketten visszamennek, és ezt én úgy fogtam fel, h élve és 1 darabban. Nah jó, nem fárasztalak itt a hülyeségeimmel, majd meglátom, h hogy, s mint lesz. Köszi a fejit.:D

    Pusszant: Rika

    VálaszTörlés
  59. Na jóóó... most a torkomban dobog a szívem meg minden, körmöm nincs. :D és már feszengek a széken! Nem ölheted meg Jazzt!!!!!!
    A rész eszméletlen volt. Azt hittem, hogy mentem elájulok a végénél! Ez a Jade milyen szemét! ( bocs a szóért. xd ) Ölje meg Mariát! Ő senkit nem érdekel ... ( mármint inkább őt mint Jaspert! ) majd még később írok ( v hnap. ) egy értelmesebb komit, mert így nem jó... :DDDD
    Puszi.

    VálaszTörlés
  60. mármint a komit amit írtam. :DD rövid és szinte semmitmondó. :DDDDDD mondom majd hnap írok egy értelmesebbet. :D

    VálaszTörlés
  61. Kedves Spirit!

    Éppen betegszabadságomat töltöm, felnézek az oldalra, és azt látom, hogy egy számomra kedves szereplő halálát tervezed. Ez nem igen tett jót nekem...:(
    Ne, kérlek ne tedd!
    Ne öld meg Jaspert!!!! Alice nem élné túl, ha Jaspernek valami baja lenne.
    Maria halála az oké, de Jazz semmiképpen sem érdemli meg, hogy így legyen vége.
    Ugye nem ölöd meg????? Please!!!!

    Ui:
    INDÍTSUNK SZAVAZÁST JASPER ÉLETÉÉRT!!!

    Én Jasper maradása mellett maradok.


    Pussz
    Gitka

    VálaszTörlés
  62. Spirit...ha megölöd Jaspert...én esküszön NEM OLVASOM TOVÁBB... nem viccelek...

    Szavazás Jasper megmentéséért....

    VálaszTörlés
  63. Szerintem nem fogod kinyírni Jaspert!:D Vagyis remélem. A Te egyik kedvenc karaktered is, ne báááántsd!!!:D Úgy látom a Cullen család férfi tagjai mind hülyék, és önmarcangolóak. Jasper valamilyen szinten önző, mert nem gondol bele, hogy Alice-szel mi lesz ha ő meghal. Mert nyilván bosszút akarna állni Jade-n, és Maria-n is.
    Megdöbbentem, hogy Nate milyen lazán elengedte őket. Rendben, higy Isa Alfa, de azt hittem, ebből lesz vita.:D
    Jade-t nem szerettem, és ezek után nem is fogom.:D Jasper nem tett semmit, csak jelen volt. Maria megérdemli a halált ez igaz, de Jazz nem. És ha logikusan ő is átgondolná, rájönne. A Cullen családnak sokkal tartozik, és nem épp a hálálkodás megfelelője, hogy Jazz-t megöli. Vagy lehet pont azt akarja kihozni ebből, hogy a Cullenek mentsék meg Jaspert akár harc árán is. Ennyire tébolyult nem lehet:D És a bosszú nem fog megnyugvást hozni a lelkének.
    Edward szerintem hallgatózik, Alice-t pedig vissza kell fogni, hogy nehogy átlépjen a határon.
    Isabella úgy vélem jó döntést hozott. Szegényen akkora nyomás van. A két család közt ingázni, ráadásul mindkettőben konfliktusok vannak, arról nem is beszélve, hogy ösztönösen utálják egymást. Szegény...kijár neki a boldogság végre. annyi megpróbáltatáson ment keresztül.:S Dominic, Jade, és gondolom koránt sincs vége.
    Izgatottan várom a következőt, és remélem eérjük a hsz. határt.

    VálaszTörlés
  64. Szerintem nem fogod kinyírni Jaspert!:D Vagyis remélem. A Te egyik kedvenc karaktered is, ne báááántsd!!!:D Úgy látom a Cullen család férfi tagjai mind hülyék, és önmarcangolóak. Jasper valamilyen szinten önző, mert nem gondol bele, hogy Alice-szel mi lesz ha ő meghal. Mert nyilván bosszút akarna állni Jade-n, és Maria-n is.
    Megdöbbentem, hogy Nate milyen lazán elengedte őket. Rendben, hogy Isa Alfa, de azt hittem, ebből lesz vita.:D
    Jade-t nem szerettem, és ezek után nem is fogom.:D Jasper nem tett semmit, csak jelen volt. Maria megérdemli a halált ez igaz, de Jazz nem. És ha logikusan ő is átgondolná, rájönne. A Cullen családnak sokkal tartozik, és nem épp a hálálkodás megfelelője, hogy Jazz-t megöli. Vagy lehet pont azt akarja kihozni ebből, hogy a Cullenek mentsék meg Jaspert akár harc árán is. Ennyire tébolyult nem lehet:D És a bosszú nem fog megnyugvást hozni a lelkének.
    Edward szerintem hallgatózik, Alice-t pedig vissza kell fogni, hogy nehogy átlépjen a határon.
    Isabella úgy vélem jó döntést hozott. Szegényen akkora nyomás van. A két család közt ingázni, ráadásul mindkettőben konfliktusok vannak, arról nem is beszélve, hogy ösztönösen utálják egymást. Szegény...kijár neki a boldogság végre. annyi megpróbáltatáson ment keresztül.:S Dominic, Jade, és gondolom koránt sincs vége.
    Izgatottan várom a következőt, és remélem elérjük a hsz. határt.

    VálaszTörlés
  65. Szia!
    Edward annyira édes volt ahogy könyörgött, én biztos nem tudtam volna ellenállni neki. :)

    Szerintem nem ölöd meg Jaspert. (Nem vagy Te olyan gonosz) Én valami olyasmire gondoltam, hogy Isa ugye neki akart ugrani Jadenek és lefogták, és ezért rosszul lesz vagy, felszakad a sebe vagy valami, és akkor Jade meglátja hogy mit művelt, és rájön, hogy szinte nem különb mit a vámpírok, stb stb és meggondolja magát. Bár Panda elmélete a próbatétel sem rossz ötlet.
    De az is lehet hogy Isa újra képbe hozza memória törtlő Russel barátunkat. Kitudja, biztos hogy nem volt véletlen a felbukkanása.(Bár még egy egész könyv hátra van, lehet hogy ott lesz rá szükség)

    Lényeg a lényeg, Jasper nem hallhat meg! Nem szabad. Valamit biztos kitalálnak. Mindig kitalálnak valamit. Én bízom bennük. Megoldják.

    Várom a kövit!
    Pusssz

    VálaszTörlés
  66. Sztem mindenkinek megkergült a nete. xD Az enyém is kétszer küldte el. xD Hát bocsi. xD

    VálaszTörlés
  67. Szia!
    Hát tessék. Csökkent a hozzá szólások száma??? Itt a megoldás. Olyat fejezetet írni amiben valamelyik kedves szereplő halál közeli helyzetbe kerül. Mindjárt mindenki tollat és papírt - akarom mondani billentyűzetet - ragad és máris ontják a jobbnál jobb megjegyzéseket. Már 70 felé jár a hozzászólások számi pedig ma - akarom mondani tegnap - lett feltöltve. Hogy az új "mentsük meg" mozgalomról már ne is beszéljünk.

    Nem hiszem, hogy jó ötlet megölni Jaspert. Akkor ott vagyunk ahol a part szakad. Neki is van szerelme, a kedves kis Alice. Bár ő nem olyan őrült mint Jade - még - de a tragédia, a szerlme elvesztése nem biztos, hogy nem tenné őt is teljesen elvakult bolondá. Akkor kezdődik minden előlről? Bosszút akar majd állni a szerelme elvesztéséért?
    Ez egy kicsit ilyen róka fogta csuka, csuka fogta róka felállásnak tűnik nekem.
    Hát majd meglátjuk.
    Pusza

    VálaszTörlés
  68. Szia!
    Ez az utolsó pár mondat teljesen lesokkolt. Remélem Isabella ezt tényleg nem fogja hagyni. Jasper nem halhat meg. Remélem találsz valami alternatívát. A fejezet most is tökéletes. Összetett, tartalmas. Izgalmas!!! Olyan tömény (jó értelemben) Igazából nem tudom pontosan megfogalmazni a lényeget. De ez
    a szó jutott elöszőr az eszembe. Csak gratulálni tudok.
    Remélem elérjük a határszámot:) És jön a friss:)
    Zsani (bogyo9)

    VálaszTörlés
  69. Szia!
    Ó ugye nem!Valamit bisztos kitalálnak,hogy Jasper életben maradjon.Alice belehalna ha történne vele valami.
    Mostmár mindenki lenyugodott az Újhold után,úgyhogy most tuti meglesz a hsz határ.
    Amúgy nagyon jó lett ez a feji is.
    Amúgy hány felyezetesre tervezed a Jövő reménységét?
    Judith

    VálaszTörlés
  70. NEEEM!!!!!!!!!JASPER!!!!! Kérlek drága Spirit! Ne! Jaspert ne! Alice belehalna ( és szerintem nagyon sok olvasó is!!! ) ! Istenem!!! *sikít*
    Jajjj! Nagyon izgalmas volt! Kíváncsi voltam mit szól majd ehhez Jade.... de erre nem számítottam! Hiszen Jasper mindent megbánt már réges régen! Ráadásul annyira öszinte volt és.... hogy teheti ezt Jade??? Eszembe jutott valami... lehet idöközben meghal Jade ( mielött még Jaspert ki akarná végezni ). Igen. Ez lenne a legjobb megoldás. Mariát elteszi láb alól, de Jasperre már nem marad ideje, mert meghal. Csak ez lehet... :( Más kiutat nem látok :( !Plííííz!!!

    Üdv!

    VálaszTörlés
  71. Jade... Már annyi gonosz húzása volt és most mégis őt ápolgatják pátyolgatják, ráadásul újabb szörnyűséget akar. Fúúú, de utálom!!!
    Meddig tűrnek neki?
    Josh valószínűleg egy szent, ha ezek után is szereti.

    VálaszTörlés
  72. Lehet hogy Jade csak Jazz reakciójára volt kíváncsi...ha látja hogy vállalja ahalált is a családjáért, és a bűnéért, akkor látja rajta hogy tényleg megbánta, és megkíméli...
    Ha így nem, akkor hogy máshogy eshet le a csajnak, hogy nem hidegvérű gyilkosok ezek a vámpírok???Remélem, hogy lesz ennyi józan esze...
    Mennem kell órára:(
    pusz
    Andi

    VálaszTörlés
  73. De nagyon utálom Jade-t! Egy úútolsó, habzószájú, magát kellető, manipulatív, önző dög (k*va) már bocsánat a kifejezésért, de egyszerűen ki nem állhatom. Nee. Ne haljon meg Jas! Lécci, lécci! :'(
    Hová tűnt Russel? Úgy hiányolom szegénykét, és talán még Mike-papi is felbukkanhatna. Na? :D
    Jó lett a fejezet, és már alig várom a következőt! Kitartás és szurkolok a könyvért! :):)
    Puszi:
    Szandyyy

    VálaszTörlés
  74. NEE már:S:S Utálom Jadet hiába minden....remélem mostmár valaki tényleg kinyírja!!!Nagyon örülök az új fejezetnek, már régóta várok rá...remélem a Hsz határ most eléri majd a kellő mennyiséget!

    Na de visszatérve a fejezetre..Előszöris is szegény Jasper..aztánmeg Alice...hogy gondolja ezt? h megöleti magát?:S:Sájájáj ...biztos lesz kiút tudom én:) Aztán szegény Edward..:( ő is át akart menni...és olyan jól leírtad h szenved amiatt a határ miatt!!

    Nagyon várom a következő fejezetet!!! Kommenteljetek emberek!:)

    Üdv: SOlei

    VálaszTörlés
  75. Jaj igen! Russelt már én is hiányolom, na de hát most egy kis balhé van, amiben ö nem nagyon tudna mit csinálni... gondolom azért nincs benne.
    Gondolkodtam, és eszembe jutott szegény Alice. Ö már biztos látja, hogy ( remélem még mindig, hogy nem így lesz ) mi lesz Jasperrel :( Totál ki lehet borulva.
    Egyébként P.Andinak igaza van ( legalábbis nagyon remélem ). Lehet Jade csak arra kíváncsi, hogy mit reagál Jasper. Bár Jade karakterét ismerve...hát nem tudom. Bizonytalan vagyok most már. Valamit még akartam írni... ELFELEJTETTEM :D !!! Jajj! Na majd ha eszembe jut leírom... de valamit Jasperrel kapcsolatban akartam az tuti... hát nem hiába mondják lehet, hogy hosszú haj, rövid ész... :D

    Üdv!

    VálaszTörlés
  76. Ja.....!!! Eszembe jutott!!! :D
    Hogy képes Jasper hinni Jade-nek? Hogy lehet biztos abban - ha netán kivégzi Jaspert -, hogy TÉNYLEG nem fogja bántani Cullenékat? Én a helyében nem bíznék benne még így sem. Persze ott van rá az a sok szem / fültanú...
    ???

    Üdv!

    VálaszTörlés
  77. Szerintem nem hallja Edward az eseményeket, mert ő csak a közel lévő (talán 1-2 mérföldre, úgy emlékszem) emberek gondolatait hallja. Szegény biztos ott toporog a határon, és vívódik, hogy átlépje-e... De érthető volt Isabella döntése, hogy nem akarta veszéleztetni.

    VálaszTörlés
  78. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEm Jaspert nem adom,szo sem lehet rola,spirit nem olheted meeeeeeeeeeeegX( ha kesz a peticio en alairatom anyi emberel amenyivel csak kel,kerlek nem teheted eszt,az egesz cullen csalad tonkre mene,alice,szegenykem oszetorne,neki jasper jelenti az eletet,nem teheted,megolom aszt a ribanc jade-et most mert nem eleg neki maria?!:((:((kerleeeeek

    VálaszTörlés
  79. Szia Spirit és mindenki!
    Csak gondolkozzunk logikusan...Adri tuti nem öli meg Jasper-t, mert vámpír fanatikus...nem akarna Edwardnak rosszat...ezt higgyétek el nekem..sőt nem csak Ed-nek hanem az egész Cullen családnak nem akarna rosszat...:D, ami Jade-et illeti ...szerintem ...nem vagyok benne biztos, hogy eléggé ép az elméje ahhoz, hogy csak próbára tegyen egy vámpírt...csak remélni lehet, hogy észbe kap és rájön végre, hogy a Cullen család nem rossz szándékú.....Nate-el kapcsolatban...furcsa volt hogy nem szólt semmit arra, hogy Isabella kihasználta az Alfa jogait..elég durva volt..de mondjuk sztem ezt Isa is tudta..legalább is így gondolta..., mert ahogy írta Adri is..abból, már rá lehetett jönni, hogy olyan érzés volt neki, mintha a testvérével szállt volna szembe..a vámpírokat vizsgálva..mondjuk egy kicsit durvább volt a helyzet..sztem..Jasper elhatározása elég komoly volt..a fejébe vett valamit..és azt véghez is vitte..annak ellenére, hogy döntését sem a testvérei sem pedig a szülei nem támogatták...Edward reakciója azért volt olyan, amilyen mert egyrészt féltette Bellát,másrészt pedig a családját. Alice pedig egyértelműen jaspert féltette, hisz a szerelméről volt szó...
    na szerintem ennyi amit kigondoltam..ez a fejezet is nagyon király lett..am Adri gratulálok a könyvkiadáshoz...nagyon királynak tartom..remélem egyszer én is ugyanezt elérem majd mint te..vagy legalább egy kicsit hasonlót..am én majd szeretnék egy példány..(dedikálva..):D és még annyi hogy várom a következő fejezetet..ami remélem hamarosan fenn lesz.
    Hű olvasód..:D
    Üdv.: Zsani

    VálaszTörlés
  80. Hm... hát hallod Spirit, most nehéz helyzetbe hoztál...
    Nem tudom, hogy emlékszel-e (nem hiszem, de ez ennyi komment mellett nem volna meglepő), de én korábban írtam egy hsz-ben, hogy szerintem egy szereplő halálával csak jót tennél a történetnek. De most elgondolkodtam, és ez nem csak amiatt volt, hogy kedvelem Jaspert (a Cullenek közül ő, Rose és Emmett a kedvenceim :D), hanem amiatt is, mert Jasper főszereplő. Igaz, a történet szempontjából gyakorlatilag mellőzhető (hú, ez nagyon csúnya volt... higgyétek el, én is nagyon szeretem Jazz-t, de ez így van), de attól még Jasper nélkül nincs twilight - sem eredeti, sem fanfiction. Így nem tartom valószínűnek Jasper halálát. Emellett ott van a többi Cullen. Magától értetődik, hogy egyikük sem hagyná, hogy Jasper feláldozza magát! Főleg Alice nem... amúgy vicces egy kicsit Isabellát a másik oldalon is megnézni. Amikor nem ő az önfeláldozó, hanem el kell szenvednie egy családtagjától ezt a gesztust... tehát visszatérve Jazz-re, kizártnak tartom, hogy megöld. De, persze lehet, hogy meglepsz minket, Spirit... bármi is lesz, én melletted állok a dühös fanokkal szemben! :D
    A másik, ami még eszembe jutott, hogy Edward mitkeres még a határ túloldalán? Hiszen az ő képssége működik farkasok esetében is, így mind Jasper vagy Carlisle, mind a farkasok gondolataiból kiolvashatta volna az eseményeket. Akkor meg mi a fészkes fenéért nincs még abban a szobában, hogy jól fenéken billentse Jaspert? Alice társaságában, természetesen... :D
    A harmadk (és most lehet, hogy utálni fogok, de...) szerintem teljesen jogos, amit Jade kért Jazz-től. Először is Maria - ez nem is lehetett volna másképp. Maria Jade-t illeti, és halált érdemel. Emellett sajnos teljesen természetes, hogx Jazz halálát kéri a családja biztonságáért cserébe... ostoba talio-elv... hülye Hammurapi!!! xD na de most komolyan, én is ezt vártam volna tőle. Azért kíváncsi leszek, ezt hogy oldod meg, Spirit... xD
    Na, éppen eleget dumáltam. :) Itthon vagyok, beteg vagyok, unatkozom, szóval, hamar következő részt! Emberek, húzzatok bele a kommentekbe!!! xD
    Puszi mindenkinek!
    Ancsy

    U.i.: Spirit, én nagyon drukkolok neked! Ahol csak tehetem, hirdetni foglak! Van egy saját oldalam, oda is szívesen kiteszlek! Mond meg, hogy tehetem meg mindezt!

    VálaszTörlés
  81. Szija!!

    Hihetetlen volt ez a fejezet. Nagyon tetszett, de ne merészeld megölni Jaspert. Akkor már nem lesz olyan jó. Remélem nem áll szándékodban ezt tenni, és kigondoltál már vmit, hogy Jasper megmeneküljön. Pl.: Jade halhatna meg. Sajnálnám Josh-t, de azaz az igazság, hogy aki egy gyerek életével játszik, és választás elé helyez egy embert, hogy válasszon a szerelme és a testvére között, az egy önző DÖG lehet csak.
    Várom már a következő fejezetet.

    Pus: Nóry

    VálaszTörlés
  82. Fúha. Ez nem volt semmi. Nagyon remélem, hogy nem hal meg Jasper. Hisz avval ugyanúgy bántaná a Cullen családot ha ő meghalna. Jade nem biztos hogy betartaná az ígéretét. Mért nem elég neki Maria ? >_<

    VálaszTörlés
  83. KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRLEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!
    NEEEEEEEEEE TEEDDD!!!:(:(:(:(
    Már csak a gondolattól is, hogy Jazz meghal sírok...
    És Alice is összeomlana...
    Weila most segíts meg minket...:(
    Egyébként nagyon jó fejezet volt...
    Kösz Spirit...

    VálaszTörlés
  84. Szia!
    Jasper az egyik kedvenc karakterem, és remélem találsz valami megoldást arra, hogy még sokáig az is maradjon.
    Alice szerintem már így is eleget szenvedett Maria miatt, nem veszítheti el Jazzt, mert a boldog virág be fog záródni (elég gáz hasonlat lett, de nem vagyok a legjobb formámban).
    Továbbá van egy olyan megérzésem (remélem helyes), hogy a Jövő reménysége is happy end lesz=Jasper mégsem hal meg. :D
    Remélem most elérjük a hsz-határt, mert már nagyon várom az új fejezetet.

    VálaszTörlés
  85. úúúristen!!!
    tegnap már elolvastam és ma juttottam el oda h írjak...
    hát most meg vagyok döbbenve..tegnap uhh...pedig a könnyeimmel kellett megküzdenem, az utolsó bekezdést néztem egy darabig mert először nem hittem el..újra és újra elolvastam h végre komolyan felfogjam mire is bólintott rá Jasper..:(
    de ugye az nem lehet h Jasper meghal?vhogy megegyeznek majd Jade-del h ne tegye?UGYE???
    nah meg persze szegény Edward..Isabella megengedhette vna neki h vele menjen..jójó mondjuk lehet én is így tettem vna..:D mind1:D
    jah és Spiriiiiit...h lehet így befejezni egy fejezetet!!!!:D szándékosan tolsz ki velünk mindig?:P
    úgyh siessünk a folytatással pls:D
    puszi

    VálaszTörlés
  86. Ne Már... MARIA MEGHALL??? Ő volt a kedvencem Tanya után XD Jazz-t is sajnálom de Maria-ért kár lenne :/ Remélem megszökök :P

    VálaszTörlés
  87. Maria?xD pusztuljon! :D de Jasper neee!!! =S Jade meg..:S mondjuk kellenek gonosz karakterek is..úgy az izgi..:D sztem nem ölöd meg Jaspert..=) gondolkodjunk már logikusan..:D még Josht se ölte meg Spirit,pedig az volt a legvalószínűbb..:D és akkor miért lenne a 3. könyv címe: a Jelen boldogsága? :D h lenne boldog ha nincs Jasper?:S akkor az lenne h a "Jelen szenvedése"..:D vagy nemtom..:D nah de kommenteljünk sokat mert már nagyon szeretném olvasni..:D és gratulálok a könyvedhez! remélem hamar kiadják!!

    VálaszTörlés
  88. Uramiten Uramisten!!! :D
    am nem tok már mit írni mert én is csak ugyan azokat írnám mint a többiek: Ezt nem teheted!!!! XD
    Én azon lapődtem meg nayon, hogy Naték íg beeéngedték Jaspert és még csak nem is morogtak... Ez meglepő :)
    Hát most már nagyon várom hogy mi fog ebből kisülni

    VálaszTörlés
  89. Szia!
    Én sem szeretném hogy meghalljon Jasper, és remélem Jade rájön h kettejük között nem csak az a különbség, h ő alakváltó a Jasper meg vámpír, hanem az is hogy Jaspernek van lelkiismerete, neki meg nincs:)
    Remélem kitalálsz valamit és együtt maradhatnak Alice-el...
    Amúgy nagyon jó feji volt, izgalmas, és romantikus Az Edwardos jelenettel!

    És emberek ébresztő, jó legalább spirit nem emeli az égig a hsz határt, mint nemrégiben, de akkor is azért a 120 környékét elérhetnénk!
    Várom a következőt!
    Üdv:Ginever

    VálaszTörlés
  90. Hogy Maria megdöglik, az rendben van, de Jazzt ne már! Mi lesz akkor ALICCEL?
    Ideje hívni Russelt! Edward még mindig nagyon cuki, de most Isabellának igaza volt! Nem is Jaspernek kellene törleszteni hanem Jadenek ő is rengeteg kárt okozott! Remélem Isabella lerúgja Jade fejét vagy ilyesmi! Bocsi az ellenszenvért, de a vérfarkas énem nem bír magával!:D Pedig én vámpír akarok lenni! brühüm brühüm :(

    Cup Cup Szupcsi

    VálaszTörlés
  91. és sztem Tanyáék majd még visszatérnek látogatóba..:D elég vicces lesz..mert ők még nem tudják sztem h Isa farkas lett..:D azt hiszik h vámpír már,erre meg farkas..:D jah meg ugyis be fog még próbálkozni Edwardnál..:D és akkor majd olvashatjuk a féltékenykedős jeleneteket..xD ( bocs tom h nem ehhez a fejihez tartozik de le kellett írnom..:D )Mariát meg nem kell életben hagyni..d biztos nem fogja ezt annyiban hagyni..:D

    VálaszTörlés
  92. Nagyon tetszett és remélem hogy Jasper nem fog meghalni, bár valami azt súgja hogy elintézed hogy túlélje :)
    Már nagyon várom a következő fejezetet.

    VálaszTörlés
  93. Jasper...
    Úristen!
    Képzeljétek el, Alice mennyire összetörne, ha meghalna!
    Én majdnem elbőgtem magam...
    :(
    Spirit! Ne öld meg Jaspert!!!!
    Kérlek!!!!

    VálaszTörlés
  94. Jah, és olvassatok bele barátnőm blogjába: http://www.arielle-fic.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  95. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jasper nem halhat meg nem, nem, nem, nem és nem. Alice teljesen összeomlana, sőt...
    Egyébként fantasztikus volt ez a fejezet is. Az olvasás közben én is szinte olyan feszült voltam, akár Iza lehetett. Amikor Jade csak úgy egyszerűen belegyezet, hogy békén hagyja a Cullenéket, meg könnybültem, de mikor mondta, hogy van 2 feltétele... Az első szeltétele szerintem érthető, de minek kell neki az is, hogy Jazz is meghaljon?????
    Nagyon várom a következő fejezetet, de kérlek ne öld meg Jaspert!!
    Pusssz, Rowana

    VálaszTörlés
  96. Hmmm... az előző kommentekben valaki felhozta Russelt. Lehetséges, hogy neki is fontosabb szerepe lesz a következő fejezetekben? Hiszen neki van az a 'kitörlöm az emlékeidet' képessége, amely ha vámpír lenne ( vagy lesz? :D ), akkor még jobban felerősödne. Így meg lenne oldva minden, Russel kitörli Jade emlékeit és minden ugyanúgy lenne, DE arról megfeledkeztem, hogy még újszülött lenne, szóval várhatnak egy évet. :( Mmmm... fogalmam sincs, ez is csak egy felvetés, de szerintem Russel még előkerül a képessége miatt. :)

    VálaszTörlés
  97. Jo fejezet lett, de... áh, nagyon utálom Jade-et! :@ /Bee/

    VálaszTörlés
  98. Hát nemtudom milyen szerepe lesz Russelnek azon kívül h Isa barátja..és korrepetálója..:D Ed féltékeny lesz..:D nah m1.. szóval tetszett ez a feji is..melyik ne tetszene?:D de a vége..:O nem veszi észre Jasper h amit ő jónak talál az tönkre teszi az egész családját?:O de sztem nem is hajlandó már visszamenni a többiekhez mert tudja h ugyse hagynák h megtegye.. és Ed megmondta..most Isának lelkiismeretfurdalása lesz.. de most az miatt h mégis átengedte a határon..(mert tudom h nem ölöd meg..xD )vagyis nagyon remélem..:D húú mit kap ezért Alice-tól és Edtől nah meg a többiektől..:O nagyon várom! és annyira ari volt Ed ahogy könyörgött..:D persze először megfenyegette csak aztán könyizett..xD félretette a büszkeségét..:D és már szeretnék egy kis romantikát is úgyhogy gyorsan azokkal a komikkal!! 120-ig biztos el kell mennünk!!:D tudjuk Spirit h most nagyon elfoglalt vagy a regényeddel és ezért is köszönjük h akkor is írsz mikor nem érjük el..=) de telhetetlenek vagyunk..:D és a héten még olvasni akarok még 1 fejit..:D úgyhogy hajráá!!!
    Dori

    VálaszTörlés
  99. óóóóóóóóhh ne kérlek ne tedd...Jaspert imádom a legjobban annyira hihetetlen karakter^^kérlek ne öld meg..pls mentsük meg ugyanúgy Jaspert mint Josht!!!! nagyon imádom nem tudom mi lenne nélküle...főleg Alice istenem szegény ha ezt megtudja...vagy már tudja is.:'(:'(:'(óh Spirit kegyelmezz..am a fejezet magával ragadó volt:D am Jasper ennyire biztos volt benne h Isa meg fogja engedni? és most Jasper már mindig át is léphet a határon??istenem ez most annyira...óóóh majdnem elsírtam magam mikor elolvastam, hogy Jasper bólint:'( kérlek jöjjön aza következő fejezet hajrá a hsz-ekkel pls!!^^ na csókollak Spirit
    Daphne

    VálaszTörlés
  100. Úgyse ölöd meg... az nem lehet! A jelen nem lehet boldog Jasper nélkül! Nem, Jasper életben marad, mert muszáj életben maradnia. És, mert Spirit okos, és csak ijesztget minket ezzel a nyavalyás függővéggel már megint. De valamit úgyis kitalál, sőt lehet, hogy már tudja is, mit fog írni. NEM HALHAT MEG JASPER!!!

    VálaszTörlés
  101. Haladunk már nagyon.
    Jól látom hogy Jazz esetleges halála jobban kiakaszt mindenkit mint Josh-é?
    Laura

    VálaszTörlés
  102. Asszem ez az a pont, ami után mindenki csupa ideg lett ( a kommenteket végig olvasva legalább is, ez derül ki). :DDDD Nagyon jó fejezet, és bár nekem is a szívemhez nőtt Jasper, mind ez eredeti, mind ebben a történetben, nem lehet mindig happy end...... és most lehet, hogy páran kövezni fognak ezért a kijelentésemért, de ha úgy gondolod, hogy Jaspernek meg kell halnia, akkor legyen úgy. Ha viszont átgondoljuk, mennyire szörnyű lenne a történet folytatása, úgy néz ki, nem éri meg. Ha jobban belemélyedsz, szerintem elég mély érzelmek játszódhatnának le egy ilyen történés után, ami valószínűleg sokkal komorabb írást is eredményezne, nem beszélve arról, hogy nem lehet ezt maximum 2 hétig csupa melankólikus hangulatban írni, és azután úgy folytatni, mnitha mi sem történt volna. Szóval, szerintem ésszerűbb, ha életben hagyod, viszont nem vagyok tisztában a te szándékaiddal, és gondolkodás módoddal, így lehet, hogy meglepsz bennünket. (engem pedig még annak ellenére is boldoggá teszel, ha teszem azt, Japser mégis csak meghalna.... )

    Remélem nem lőttem től a célon, de jól esett leírni a gondolataim.

    Puszi: Lynn.

    VálaszTörlés
  103. Neeeeeeeeeeeeeeee. Jaspert neeee :'( ugyenem??!! :(:( nagyon birom ne nyiírd ki kéérlek:(
    Amúgy a Jaspermegölős részen kívül tetszett a feji :D mint a többi:D pusszii Nikcsii

    VálaszTörlés
  104. Oh My God..csak Alice-t ne..nem lehe, hogy ebbe beleeggyezzen..ezt nem hiszem el..óh és szegény Ed, olyan kis búskomor..na de nem..Alice nem halhat meg..
    borsy007

    VálaszTörlés
  105. na most valamit félreértettem..Jasper???mi a szemet szemért..akkor nem szerelmet a szerelemért..és az Alice :O na jó megint elolvasom
    borsy007

    VálaszTörlés
  106. na most valamit félreértettem..Jasper???mi a szemet szemért..akkor nem szerelmet a szerelemért..és az Alice :O na jó megint elolvasom
    borsy007

    VálaszTörlés
  107. jajj átugrottam egy mondatot annyira bepánikoltam..na jó ez így se jó..Jasper se halhat meg

    VálaszTörlés
  108. Szio Spirit:)
    Jasper neeeeeeeeetegyen ilyet:S wáááááh:(ezt el sem hiszem, totál ideges meg feszült lettem:S Azthittem az elsővel letudjuk a kínos és halálos részeket de nemááár h Jasper....le se merem irni... hüpp-hüpp...:S
    na mostmár nagyon kíváncsi vagyok h mi lesz:) jo lenne most gyorsan egy ujabb feji és akkor megtudnánk Jasper sorsát
    A fejezet tele volt érzelmekkel, nagyon szépen leirtad Jasper érzéseit és tetteit:)
    Jade-t én nem sajnálom, rossz ember volt és azt kapta amit érdemelt...:S már bocs...

    tetszett a fejezet, nagyon jo volt:) várjuk nagyon a kövit:)
    Puszim, Tuccko:)

    VálaszTörlés
  109. Szerintem nem fogod megölni Jaspert, vagy legalábbis nagyon-nagyon remélem. Nem halhat meg. Megértem Jade-t, és számítottam erre a feltételre, de Jasper mégsem halhat meg! Mi lenne Alice-szel? Gondolni is szörnyű rá. Hihetetlen! Még rosszabb, mint a New Moon. Bella erős, és a fejlődéséhez szükség volt rá, hogy Edward elhagyja (az eredetiben). De Jasper és Alice nem élhetnek egymás nélkül egy percig sem! Ez elképzelhetetlen. Nem akarom még elképzelni sem. ÚGYHOGY KÖNYÖRGÖM (ALICE ÉS AZ EGÉSZ CULLEN CSALÁD NEVÉBEN IS) KÍMÉLD MEG ŐT!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  110. Írtátok, hogy Russel talán segíthetne, elfelejtethetné Jade emlékeit, de szerintem ez nem működne. Spirit legalábbis azt írta a legutóbbi kérdezz-felelekben, hogy nagyon régi eméleket nem tud kitörölni. Bár lehet, ha vámpír lenne, felerősödne a képessége... De szerintem inkább majd a következő könyvben lesz neki szerepe.

    VálaszTörlés
  111. Nenenenenene! Ne öld meg Jaspert!!!
    Jujj ez volt a ... legmegrázóbb fejezet. Még mindig ráz a hideg. De úgyse írod ki a Jaspert ugye? A családja úgyse hagyná. Meg Alice se.
    hogy lehet így befejezni egy fejezetet??? pfff
    Ildi

    VálaszTörlés
  112. fuuuu...kellett nekem egyik hozzászólásomban hiányolni Jaspert??? erre itt van...az szupi, nade a vége...nem így gondoltaaaammmm... Jaspernek élnie kell... külömben ki nyugtatná le a kedélyeket???
    hmm? ugyhogy punktum... tessék csak Jaspert élni hagyni :)
    előre is kösyke Lilla

    VálaszTörlés
  113. szia,lécci frisst mert ezt nem bírom ki hozzászólásokat léccci ezrével,mert ez még aludni sem hagy szegény Jaspert meg Alice meg mindenki :-(
    Már eltűnhetne a francba az a hisztérika vagy már meghalhatot volna,de Cullenek segítetek neki és ennyi nincs benne....
    hát ilyet kérni, szerencséje ,hogy Isabellát lefogták vagy jó volna egy női harc és akkor meg visszadná neki a heget v elintéhetné:-)
    Remélem elérjük a hozzászólás számot amit kitűztél:-)
    szia,
    Rita

    VálaszTörlés
  114. Jaj neneneee... Én nem hiszem, vagy inkább nem akarom hinni, hogy képes lennél megcsonkítani a Cullen-családot. Lehet, hogy attól lenne életszerű a történet, ha nem marad mindenki életben a végére, de csak én vagyok úgy, hogy a valóságban épp elég a szörnyűség ahhoz, hogy inkább egy idillikus világról akarjak olvasni?
    Na mindegy, úgy írod a sztorit, ahogy jónak látod. És bármi is lesz, azt jól fogod megírni.
    "Körömrágós" fejezet volt, de a végén azért mosolyogtam, mikor megláttam a hsz-ek számát. Hirtelen milyen aktív lett mindenki :D

    VálaszTörlés
  115. Sziasztok!
    Szerintem nem fog Jasper meghalni. Ebben 95%-ig biztos vagyok. :D Én hiszek Spirit jóindulatában.:) Remélem hamar jön a folytatás. Izgatottan várom.
    Puszi,
    Kitti

    VálaszTörlés
  116. Hello mindenkinek!
    Tényleg jó kis fejezet lett,bár nekem kicsit rövidnek tünt:(
    Láttom mindenki azért kampányol h kinetedd Jaspert.Igazuk van!Kine tedd én is szeretem őket Alicel!
    De Én azért kampányolok h legyen benne romantise rész Edwarddal és Isával, mert én nagyon hiányolom!:( Lécci Lécci Lécci
    Tudom én h ott az a heg,de nem lehet valahogy eltüntetni???Vagy túl teszi magát rajta ez a zizi csaj?És Ed meddig tud tűrni???
    Már nagyon várom a folytatást!Hamar új részt!!!

    Panda tesója

    VálaszTörlés
  117. Nee , ne csinald ezt , legyszi ( bociszemekkel nez ) nem lehet vege Jazz - nek ! Meg mindig levagyok sokkolva .
    Es ugye IzaBella is vampir lesz majd egyszer? ( tudom , almodik a bolond , de na . )
    Erdekfeszito fejezet volt , csak igy tovabb!

    Gothic Princesse

    VálaszTörlés
  118. KÖNYÖRGÖM ne öld meg Jaspert!

    VálaszTörlés
  119. Szia!
    Bocsi, hogy nem írtam az előző fejezethez hozzászólást, de borzalmas volt ez a hét, minden nap zh-kat írtunk, és csak arra volt erőm, hogy elolvassam az új fejezetet. Egyébként nagyon izgalmas mindkét fejezet, tetszettek, de most megint ideges lettem Jasper miatt. Ebből aztán jó kis bonyodlmak lesznek... De ugye nem akarod megölni őt? Ugyan nem éppen a kedvencem, de Alice-t úgy sajnálnám... Légyszi valahogy oldd meg, hogy Jasper túlélje Jade bosszúját! Maria persze megérdemli a halált, ez nem is kérdés- Jade miért nem elégszik meg csak vele? Remélem végiggondolja majd rendesen... Amúgy vicces, hogy így gondolkozom egy fikcióról... :) Mintha igazi emberek (izé... lények) lennének, gondolkoznának, és önálló döntéseket hoznának. Ebből is látszik, micsoda hatással vagy az olvasóidra! :) Na, szóval az a lényeg, hogy még mindig nagyon tetszik az írásod. Ja, és a könyvedet is várom már, nagyon kiváncsi vagyok rá. Azzal a részlettel szerintem mindenkit felcsigáztál! Körülbelül mikorra várható a kiadás? Gondolom még jó sok munka van vele, de remélem minél hamarabb olvashatjuk.
    Üdv: Kata

    VálaszTörlés
  120. Nekem ez nem teljsen volt tiszta itt a végén. Hogyha Jade a "szemet szemért" elvet követi, akkor elvileg nem Alice életét kellett volna kérnie a család békéjéért cserébe? Mármint úgy értem, ha Jasper annak idején "megölte" Jade vőlegényét, akkor most úgy lenne logikus, hogyha Jade is Jasper párját akarná megölni bosszúból, nem pedig Jaspert. Ha már amúgy is mindenképpen Jasper akarja büntetni, akkor Alice halálával ezerszer nagyobb fájdalmat okoz(hat)na neki, mintha csak egyszerűen megölné őt... Azt meg Jazz biztosan nem hagyná, hogy Alice-nek akár csak egy haja szála is meggörbüljön, szóval szerintem kicsit elhamarkodott kijelentés volt tőle ez a "Kérjen bármit, asszonyom, én mindenre hajlandó vagyok!"-dolog. Ha Jade tényleg Alice életét kérte volna, nem tudom, hogy Jasper mit felelt volna, de biztosan nem azt, hogy "Oké, rendben!". Jade pedig akkor azonnal ráfoghatta volna Jasperre, hogy hitszegő és nem tartja a szavát és jöhetett volna az újabb remekbeszabott konfliktus... :P Különben nem értem, hogy ez a nő miért nem gondolkodik, elvégre Jasper gyakorlatilag nem is volt vétkes ebben az egész gyilkosságban. Miért nem tudja egyszerűen Marián kitölteni a dühét?
    Amúgy támogatom a "Mentsük meg Jaspert!" petíciót, tekintve, hogy ő és Alice a két kedvenc szereplőm (és párom is egyúttal), de a lelkem mélyén én sem hiszem el, hogy képes lennél megölni Jaspert. Valahol írtad egyszer, hogy ő a kedvenc karaktereid közé tartozik, ráadásul Jazz szinte elengedhetetlen szereplő minden Twilight történetből. Tudom, hogy neked is van szíved és nem írnád ki a regényedből. :) Mi bízunk benned, Spirit!

    VálaszTörlés
  121. Húha, ez aztán a függővég... O.o
    Jaspert ne bántsd, kérlek, ő az egyik kedvencem! Ha van benned egy kis jóérzés (márpedig tudom, hogy van!), akkor életben hagyod őt! Ugye így lesz? Ugye? *könyörgőszemekkelnéz*

    VálaszTörlés
  122. Nem.Nem.Nem.
    Nem ölheted meg Jaspert..azt akarom,hogy Jade meghaljon...Isabella megtéphetné és kidobhatná a házából...úgy gyűlölöm...
    Spirit..siess a következővel..ezt nem lehet kibírni..:(
    Zsizsi.

    VálaszTörlés
  123. Tényleg! Hogyha Jade valóban ezt a "szemet szemért" elvet vallja, akkor az jelen helyzetben tökéletesen egyet jelentene a "párt párért"-tal, vagyis Jade-nek most Alice életét kellene kérnie a halott vőlegényéért cserébe. Vagy nem? Nekem így lenne logikus. Jasper párjának élete Jade párjának életéért. Húúú, az nem lehet, hogy Jade valójában Alice-re utalt? Elvégre azt mondta, hogy "Jasper létét" akarja, de Jasper létének csak egyetlen célja, egyetlen értelme van, és az Alice. Uhh, lehet, hogy Jade valójában rá célzott, Jasper meg félreértette és balga módon belement...? Jajj, mi lesz még itt? Most már nagyon izgulok!

    VálaszTörlés
  124. NEEEE! Ezt nem teheted, nem ölheted meg Jaspert!!! *.* NEEEE :'( Komolyan mindjárt sírok..:O És hát persze, hogy ilyenkor hagyod abba, hogy megint egy hétig ezen rágódjak és nem tudjak aludni..:( x)
    Ez nem igazság.
    Először is mekkora fájdalmat okozna ez a családnak nem beszélve Alice-ről. Gondolhatná Jasper, hogy akkor tuti Alice is megakar majd halni..:s És ugye ezt nem vissza emlékezésből mesélte Isa, mert kicsit olyan volt a vége..:s És az lehet az jelentené..hogy Jasper meg..meg..ha..lt...:o Ne, kérlek ne tedd meg..*.*
    Kicsit hanyagolva ezt a témát..én megértem Isaát, hogy nem engedte át Edwardot, bár szerintem most ahogy ezt kiolvasta Jasper fejéből, át fog menni..x)
    Valójában, én bízok benned, és gondolom, jobban szereted te annál Jaspert, Alicet a culleneket..és a olvasóidat, hogy csak így megölnéd..tudom, azt írtam, hogy gondolom lesz halál este, na de, hogy Japert nyrják ki..az sok lenne. Maria vagy Jade nem hiányozna x)
    Na remélem sikerül jó útra térítenünk téged ;)

    És nagy örömömre látom, hogy a hsz-ek szépen gyűlnek..:)
    Várom már nagyonnagyon a folytatást, és emélem most nem fogsz minket olyan sokáig kínozni :)
    Puszi:*

    VálaszTörlés
  125. Hmm, ez nekem is tetszik. Nem tartom kizártnak, hogy Jade valójában Alice-re utalt, mikor Jasper "létét" kérte (elvégre Jasper élete valóban Alice), és Jasper meg tévesen belement ebbe az egyezségbe. A 'szemet szemért' elv ugyanis tényleg úgy lenne értelmes és logikus, ha Jade a párja halálát Jasper párjának halálával akarná kiegyenlíteni. Tyűű, ez a történet egyre izgalmasabb. Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége, mert szerintem már egy kissé túl is bonyolítjuk a dolgokat itt a nagy izgulás közepette. Annyira izgulnak a rajongók, hogy lassan agyonspilázzák ezt az egészet az agyament találgatásaikkal. Spirit, ha kérhetlek, ne tarts minket sokáig ebben a sötétben, mert szerintem már csak egymást hergeljük. XD

    VálaszTörlés
  126. Hali!

    Na, újraolvastam, és lehiggadtam.
    Az a rész a határnál, amikor Edward győzködi Isabellát és viszont... Még másodszori olvasásra is majdnem lerágtam mind a 20(!) körmöm, h ugye Edward nem lép át a határon...
    És persze szegény Alice... Én biztos megőrülnék, ha a helyében lennék, h h akadályozhatnám meg.
    És persze, h viseli majd, ha megtudja Jade feltételét. És...
    Jaj, most jut eszembe, remélem, nem fogják Isabellát hibáztatni! Hiszen ő csak jót akart azzal, h átengedte, különben, ha nem teszi, akkor biztos bomlik az egyeszség. Remélem, ezért Alice nem fordul majd Isabella ellen...

    Nagyképűnek tartasz, ha azt mondom, h én már akkor féltem Jade-nek ettől a feltételétől, amikor megtudtam, h Jasper ott volt, amikor átváltoztatták a vőlegényét? Mert így van. Természetesen a pontos körülményekről fogalmam se volt, de féltem, hha Jade ezt megtudja, akkor meg akarja ölni Jaspert.

    De nem értem Jade-et... Megbízik annyira Jasperben, aki szerinte vétkes a vőlegénye sorsában, h elhiggye neki, h ha meghal, Cullenék nem fogják bántani???

    Én rájöttem, h Jade-et leginkább az elvakultsága teszi ennyire ellenszevessé. De nagyon ellentmondásos ez az egész... Egyrészt, itt van Carlisle, aki megmentette az életét, és most azzal háhálja meg, h megöli a fogadott fiát? V ebbe bele sem gondol, mindenáron bosszút akar állni, és bele sem gondol, h lehet Cullenékben vmi, ha egyszer bíznak bennük? (Legalábbis páran párukban.) És ugye ott volt a próbatétele Edwardnak, amin átment. Szóval, érdekelne, h mi megy végbe Jade agyában, amiért ilyen döntéseket hoz... Nem szeretnél az ő szemszögéből is írni vmit? Akár pillanatképeket, v egy fejezetet.

    És mégegyszer megismétlem, h NEM ölheted meg Jaspert, mert nemtom, micsinálok veled...

    És anyuval alkut kötöttem, hha nem hozok 4esnél rosszabb jegyet, akkor mehetek a talira, már vonatot is néztem, amivel 10.36ra ott vok, és amivel 17.23kor indulok vissza. (Persze a MÁVnál sose lehet tudni...) Szóval, nagyon igyexem!
    :D

    Pusz

    UI: Látom, mostmár azért vannak hsz-k, úgyh készítheted a köv. fejit!

    VálaszTörlés
  127. Nos, minden fejezet végére sikerül összehozni a feszültségkeltő függővéget! De ez, Jaspert ne! Egyébbként túl központi szerplő a ficben és olyan jól megformálta és szerepeltette Spirit, hogy biztos megmenti valahogy, hiszen biztos nagyon kedveli ha ennyit foglalkozott vele.
    Kezd ezeregy éjszakásan elnyúlni a történet, de azt hiszem ezt senki se bánja!

    VálaszTörlés
  128. Spirit!
    Ne tedd ezt Velem! Ne tedd ezt Velünk!
    Truskánál már megéltem Alice elveszítését. Könyörgöm, sőt esedezem. NE VEDD EL JASPERT!!!!

    VálaszTörlés
  129. Van egy olyan érzésem, hogy átléptünk egy határt.:)))

    VálaszTörlés
  130. Carlisle mért nem hagyta, hogy meghaljon Jade? Tudom, hogy nagyon de nagyon emberséges vámpír de akkor is. Tudták, hogy Jasper mit is akar pontosan, ez ez ez nem logikus.
    Jade meg azzal hálálja meg, hogy megöli a fiát, de kedves.
    Most már Carlisle sem tud semmit tenni, ha akarna sem. Mert szerintem azért a fiáért ölne, de így nem csinálhat semmit Jade-del, mert mindenki tudja, hogy benne volt a keze Jade halálában, ha ezek után hal meg.

    És nekem is van egy olyan érzésem, hogy Josh fogja megállítani....

    Spirit még mindig nem teheted meg! Ahogy sokan mondták már, hogy nagyon kedvelheted Jaspert, hiszen ha nem így lenne, akkor nagyon mellék szereplő lenne a ficedben, de nem így van, pont most olvastam újra el, és ha tényleg nem kedvelnéd Jaspert, akkor nem "játszottál" volna ilyen sokat vele Isa megjövetelekor, nem lett volna féltékenység jelenet Edward részéről, Isa és Edward nem tartana itt Alice és Jasper nélkül, de legfőképpen Jasper nélkül, ezt te is tudod, vagyis nagyon remélem;)

    VálaszTörlés
  131. hoppácska.... :)))
    idézem..."Szemet szemért! A családod békéjét a létedért" ... na vajon most ezalatt mit ért Spirit?
    Jasper élete vagy Alice élete...
    mert ugyebár a szemet szemért alapon Alicenek kellene bűnhődnie, a "léted" pedig elvileg Jasperre utal... na ez a nagy dilemma... jaaaj, ez aztán a kiskapu... :)))
    ...remélem minden Cullen épségben lép át a "jelenbe"...
    mert ha nem.... brrrrr...

    VálaszTörlés
  132. Én is bízom benne, hogy ez csak egy csel, egy próba Jade részéről, hogy lássa, tényleg hajlandó lenne-e Jasper meghalni a szeretteiért. Úgy tűnt, hogy egész normálisan reagált az elején a dolgokra, felfogta, hogy megölhették volna de megmentették ehelyett, hátha tud normálisan gondolkodni és nem kattan be újra... És ha Josh iránt tényleg érez valamit, nem hozza megint olyan helyzetbe, hogy választania kelljen a testvérei közt vagy közte, márpedig ha Jaspert meg ajarja ölni, azt tuti nem hagyja annyiban a Cullen család és harc lesz (ezt egyébként Jazz is gondolhatta volna előre. Mégis mit gondolt, hogy a családja végignézi ölbetett kézzel, ahogy kinyíratja magát?) Ha viszont komolyan gondolta Jade, biztosan lesz valami terve arra vonatkozóan, hogy hogyan történjen meg az "akció", gondoskodik majd valami biztosítékról, hogy védje magát, de a Cullenek tuti kitalálnak majd valamit, szóval ebből is kijöhetnek jó kis izgi helyzetek...
    Egy kérdés jutott még eszembe: Nate-nek alfaként nem kellett volna érezni valahogy, hogy engedéllyel lépte át Jasper a határt? Nem tudom, hogyan működnek ezek a farkas-dolgok, de szerintem, ha Isabellának elég volt csak gondolatban parancsot adni, az lenne a logikus, hogy a többi farkas - de legalábbis a többi alfa tudomást szerezzen a dologról... Egyébként ez annyira jó ötlet volt, ez az engedélyadás, úgy szeretem az ilyen részeket az írásaidban, amikor a vámpír- és farkasvilág törvényei érvényesülnek - többek között ettől marad különleges a sztori, és nem csak egy átlagos történet. És külön tetszik, hogy teszel is hozzá újabb dolgokat - de végig Meyer világával egyezően.
    Hehe, az jutott még eszembe a kommenteket olvasva, hogy szegény Edward is alig várja, hogy átléphesse a határt, meg mi is alig várjuk, hogy átlépjük - még ha egész másfajta határról is van szó... :):):)

    VálaszTörlés
  133. Hihi, szerintem nekünk sikerül/t is. :):)

    VálaszTörlés
  134. Na emberek.... ez aztán a sok hsz! :D Ugye, hogy lehet írni kommentet? :) 133 hsz, alig több, mint 36 óra leforgása alatt.... :) Azt hiszem, hogy jön a következö fejezet :) !

    Üdv!

    VálaszTörlés
  135. Remélem nem 200 körül van a határ!

    VálaszTörlés
  136. Egyetértek Andival :)
    Csak így tovább emberek, és remélhetőleg vasárnap már boldogan olvashatunk;) :D

    Puszi.

    VálaszTörlés
  137. Tuti, hogy már 150 fölött van a határ... :) nincs könnyű dolgunk...:D, de azért megdícsérem magunkat. Amúgy elég fura, hogy folyton AKARJUK az új fejezeteket, de azt NEM AKARJUK, hogy vége legyen... Hát nem tudom, de talán jobb ha nincs elnyújtva mint a barátok közt... Spirit remek író, és tudja, hol kell, hogy vége legyen...imádjuk is érte, főleg a függővégeknél. Persze jsaper nélkül nincs Happy end...
    Spirit, kérlek, ne hagyd hogy meghaljon!

    VálaszTörlés
  138. Ez nagyon hatásos befejezés volt! Mármint a fejezetnek volt hatásos befejezés. Nem tudom mennyire szabtad most a hsz határt, de remélem minnél hamarabb elérjük, mert beleőrülök a várakozásba! Kíváncsian várom a folytatást!

    Egyébként múlt héten "unatkoztam" és elkezdtem újra olvasni az egészet, A múlt árnyaival kezdve, és ugyanúgy nem tudtam abba hagyni az olvasást, mint mikor először olvstam! :D

    VálaszTörlés
  139. Lilla: Most, h írod... tényleg, ez nem világos. De sztem Jaspert szeretné megölni, végül is, akármennyire is nem szereti a vámpírokat, Alice tényleg az ég világon nem ártott neki semmit. És ugye Jade azt mondja, h a "létedért", de kétlem, h ezzel a párja meggyilkolására célozna, főleg, mert nem tudhatja, h Jaspernek van-e egyáltalán párja. De egyébként meg sztem Jasper ebbe soha nem egyezne bele.

    Szóval, remélem, h vhogy megoldja ezt Spirit úgy, h senkinek se essen bántódása, még Jade-nek sem, bár annak örülnék, ha őt majd jó szereplőnek könyvelhetném el a végén.

    Persze a reményeim nem mindig válnak valóra...
    Pusz

    VálaszTörlés
  140. Ez baromi jó lett!!:)
    De nem az nem lehet...ne öld meg Jaspert!!!:(:(:(:( miért pont Jaspert? inkább Jade-at!!!:D
    Vagy lehetne úgy is, hogy amikor Jade megpróbálja megölni Mariat...akkor Maria győz és megöli Jade-at...aztán meg Cullenék Mariat!
    Így Jasper meg mindenki élhetne boldogságban
    De Alice-cel mi lesz....:O:O az nem lehet, hogy Jasper nélkül éljen!!:(:( óóóóó most szomorú lettem!!:(:(
    és Carlise....ő meg hallotta az egész beszélgetést...most milyen kétségbeesett "apa" lehet már!!!:O:(:S siess a következő résszel, mert már nem bírom... most rengeteg érzés kavarog bennem(félelem, düh, harag, kétségbeesés, szomorúság...és izgatottság, hogy mi lesz végül!!!:D)

    VálaszTörlés
  141. Na neeeeem!Nem teheted meg ezt! Nem Ölheted Meg Jasper-t!!!!Nagyonnagyon nagyonnagyon remélem h jön hamar a folytatás!!Siess!Ne kínozz!:D

    VálaszTörlés
  142. Kisildikó: igaz, Jade nem tudja hogy Jasper párja Alice ill. hogy ven-e egyáltalán párja, ahogy eddig Jasper létezéséről se tudott...
    ...de valamilyen szinten megnyugodtam, hogy nem lesz nagy katasztrófa... lehet hogy Jasper nyugtatott le???? :DDD ...de jó lenne... :)))

    VálaszTörlés
  143. JAJJJJJJ NEEEEE! A manipulatív mézszőke exkatona jófiút ne öld meg! Léccii! Am máris elkezdtem kombinálni még a feltételek előtt, hogy mi van ha Jade meg akarja majd ölni Jazzt, ő meg beleegyezik, és ahogy Isa barátokat keres a Culleneknek, Alice összejön Russellel... érdekes lenne, de AKKOR SE ÖLD MEG JASPERT! KÉÉÉÉÉRLEEEEEEK!

    VálaszTörlés
  144. Egyébként amikor ahhoz a részhez értem, hogy 2 feltétel, már sejtettem, hogy az egyik az lesz, hogy Jaspernek meg kell halnia...:( De nagyon remélem Spirit, hogy nem fogod megölni Jaspert! Azt Alice biztosan nem bírná ki... 2 szereplőt meg gondolom nem akarsz csak úgy gyomlálni. :D Na mind1, bízom benned, hogy ügyesen megoldod. :)
    Kutyából nem lesz szalonna alapon, nem bánnám, ha Jade eltűnne. Nem feltétlenül meghalna (bár lehet az lenne a legjobb), csak eltűnne és soha többet ne kerüljön elő!!!

    VálaszTörlés
  145. A manipulatív mézszőke exkatona jófiú... :DDDDD
    de nem halhat meeeeeeeeeeeeg...Alice meg nem illik Russelhez...nem szeretem a vörösöket.. :PP
    csak a mézszőkéket...YES.. :)

    VálaszTörlés
  146. Szerintem tutira egy csel Jade részéről ez a dolog...azért, mert Carlisle kihangsúlyozta, hogy tiszta az elméje a csaknak, és hogy magánál van...és szerintem nem akkor kelt fel, amikor Isaék megérkeztek, mert Josh nem a nyakában aggaszkodott, mint ahogy azután várható hogy magához tér a szerelme...tehát volt ideje kigondolni a feltételeket is és esetleg ezt a cselt...
    És szerintem számíthatott is arra hogy elmegy hozzá Jazz...vagy nemt tudom...az volt az érzésem amikor Jasper mondta hogy a családját kímélje, hogy Jade nem sokat gondolkodott a két feltételen...
    ennyi lenne...
    Mindjárt írok még egy gondolkodósabbat, vagy majd meglátom...nekifutok mégegyszer a fejezetnek!
    pusz
    Andi

    VálaszTörlés
  147. Andi szerintem nem így van, mivel Jaspert Jade még nem is látta, a létezéséről se tudott.. De remélem, hogy megoldódik a helyzet és Spirit minél hamarabb megírja, mert már nincs körmöm, amit rághatnék :D

    VálaszTörlés
  148. neeeee!!!neeee!!!! én is csak ennyit tudok mondani először. Jaspernek nem lehet baja!!! neee!! remélem kitalálnak valami megoldást, mert bele fogok őrülni, ha Jaspernek valami baja esik! Isa úgysem hagyja!! jaj negyon várom a folytatást!!! a könyvkiadásokkal kapcsolatban pedig: csak így tovább Spirit!:)

    VálaszTörlés
  149. Szandi most olvassa át az új fejezetet, úgyhogy mindjárt fent lesz. ;)

    VálaszTörlés
  150. NA mielőtt raksz fel új fejit, én is szeretnék írni.:)

    Drágáim!

    A végszónál én is szabályosan felkiáltottam.:D
    Aztán belegondoltam, hogy csak nem leszel olyan gonosz, hogy megölöd, aztán rájöttem arra is, hogy te Spirit Bliss vagy, szóval akármi előfordulhat.
    ÉS tudom, hogy ha megölöd Jaspert a szívem fog megszakadni, de tuti, hogy olvasom tovább a sztorit:D Tőlem a világot is felrobbanthatod benne, akkor is olvasni foglak:D

    De ha megoldható azé ne öld meg! Naaa! A kedvemért!!!!

    Bagoly mondja verébnek, tudom..:D ( aki ismer engem és az írásaimat, tudja mire gondolok.:D)

    NA hajrá kisanyám, a továbbiakban is.:)

    Puszi, Truska

    VálaszTörlés
  151. Ha most Jasper meghalna, az egyrészt túlságosan szomorú lenne, úgy már semmi sem lenne az igazi, másrészt pedig mindenki arra számít, hogy meg fog halni, de szerintem meg pont nem. Azért, ha mégis, akkor drukkolok, hogy mégse.:'D Ez most értelmes volt.. Na, folytatom. a második könyvet ma még elolvasom, aztán reggel, ha felkelek, elkezdem a harmadikat is. Talán kialszom magam normálisan, hogy valami értelmeset is tudjak írni.:D Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés