.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. augusztus 30., vasárnap

A jövő reménysége - 15. fejezet

15. GYAKORLÁS



NATE ÉS ÉN IS feszülten haladtunk a tisztás felé. Bár nem voltunk farkas alakban, pontosan tudtam, hogy Jonathan gondolatai merre járhatnak. Azóta a tévedés óta most először lesz ő és Edward egy légtérben. Szükségem volt Jonathanra az edzéshez, de fogalmam sem volt, hogy fogom elérni azt, hogy ezalatt a pár óra alatt ő és Edward ne öljék meg egymást. Megértettem Edward haragját, de azt is tudtam, hogy Nate még a „megbocsátható” kategóriába tartozó hibát követett el. És ami a legfontosabb volt, mindkettejüket szerettem. Persze, nem ugyanúgy…

A széljárásnak köszönhetően már messziről megéreztem Alice szagát – mostanra egészen hozzászoktam, és csak egy tüsszentésnyi bosszúságként fogtam fel. Aztán az orrom a levegőbe szimatolva magába szívhatta a mézes illatot is.

Amint kiértünk az utolsó fa takarásából is, a szívem gyorsabban kezdett el dobogni – mind Edward látványától, mind a várakozás félelmétől. Alice már messziről integetett nekünk, és felénk szökdelt, mint egy vidám kis gazella. Nem tudtam, mennyit tud a történtekről, de Edward vagy nem mondott neki semmit, vagy Alice csak próbált úgy tenni, mintha mi sem történt volna, úgy vélve, ezzel oldhat a helyzet feszültségén.

Ahogy oldalra pillantottam Nate-re, láttam, hogy Alice terve nem jött be. Pillantásában valami furcsa fény lobogott, és egyenesen Edward szemeibe nézett. Edward sem volt a nyugalom szobra. Bár az arcvonásai békésnek tűntek, a teste feszültebb volt, mint valaha, és a kezei ökölbe szorultak.

Gyorsan beelőztem Jonathant, egy futó ölelést adtam Alice-nek köszönésképpen, aztán Edwardhoz siettem, hogy néhány szóval lenyugtassam, mielőtt Nate karnyújtásnyi távolságba ér.

- Szia! – köszöntem neki. Egy lépéssel közelebb jött hozzám, merev tartással lehajolt, és egy csókot nyomott az ajkaimra. Kissé kábultan néztem magam elé.

- Sajnálom… - hallottam meg a halk kis szót, amint Edward hűvös lehelete végigsimogatta az arcomat.

- Mit? – nyögtem ki értetlenül. Edward egy másodperc törtrésze alatt tűnt el a látószögemből, és mielőtt észbe kaphattam volna, már hallottam a csattanást és a súrlódó hangot. A szívem az általam hallatott sikollyal együtt akart kitörni a torkomból. Nate jó pár métert csúszott hátrafelé az ütéstől kifordult fűcsomókat és sárdarabkákat hagyva maga után, az orrából pedig ömlött a vér. Egy pillanatig csak álltam döbbenten rá bámulva, aztán a sokkhatás helyét átvette a düh és az aggodalom. – Megőrültél? Teljesen elment az eszed? – ordítottam Edwardnak, miközben Nate-hez sietve letérdeltem mellé a fűbe. – Jól vagy? Mindjárt… Mindjárt szerzek valami zsebkendőt, vagy… - néztem rá aggódva, miközben szétszórtan kapkodtam a ruhám zsebei felé.

- Sebbi bajob… - jött orrhangon a válasz, mikor végre megtaláltam a keresett zsebkendőt, és arrébb akartam tolni a nagy férfikezet az útból, hogy óvatosan rányomjam a betört testrészre. – Hagyjál... – ellenkezett Nate, és átvette tőlem az anyagdarabot. Bosszúsan álltam fel mellőle, azt figyelve, hogy tényleg minden rendben van-e vele, vagy csak játssza a keményet. Alig fél perc kellett csak, hogy elálljon a vérzés, de a vékony anyag teljesen szétázott. Gyorsan kerestem egy másikat, majd Nate felé nyújtottam. Csak azután adtam át magam a haragnak, miután láttam, hogy jól van.

- Mi a jófene volt ez? – fordultam Edward felé, aki Jonathan felé pislantott, majd összeszorítva a száját lehajtotta a fejét.

- Megmondtam neki a múltkor, hogy ha hozzád ér, megbánja – motyogta Edward lesütött szemmel, szinte anélkül, hogy az ajkai megmozdultak volna.

- Nem érdekel, mit mondtál neki! Hogy képzelted, hogy csak úgy megütöd, és betöröd az orrát? Hogy a…? – kiabáltam magamból kikelve.

- Én kértem. – Hirtelen elakadt a szavam, és döbbenten fordultam Jonathan felé, aki épp akkor tápászkodott fel a földről. Az arca még pirosas színű volt a letörölt vér miatt, és az orra is be volt lilulva, de ettől függetlenül úgy tűnt, semmi baja.

- Te kérted? – ismételtem meg kérdésként, amit mondott.

- Igen.

- Azt kérted, hogy üssön meg? – Azt hiszem, elég hülyén nézhettem ki tátott szájjal, de jelen pillanatban ez egyáltalán nem foglalkoztatott.

- Igen – jött az újabb egyszerű felelet, nekem meg kényszerem támadt arra, hogy újra betörjem Jonathan orrát.

- Miért kérted volna meg, hogy törje be az orrodat? Hirtelen mazochista lettél? – A hangom kezdett magasabb lenni a bennem felhalmozódott sok kavargó érzéstől.

- Egyszerűen csak lezártuk a dolgot. Ennyi – jelentette ki Nate, és mintha mi sem történt volna ellépett mellettem, és a mező közepe felé sétált. A levegőt kapkodva néztem utána, aztán megráztam a fejemet.

- Ti nem vagytok normálisak – hitetlenkedtem.

- Férfiak… Hagyd rájuk. Ha nekik az a jó, hogy laposra verik egymást - lépett hozzám Alice kissé megkönnyebbült arcot vágva, majd a karomat megragadva a mező széle felé kezdett húzni.

- Hé, mit csi… - próbáltam tiltakozni.

- Biztonságosabb hátrébb, amíg bemutatót tartanak – felelte meg a ki nem mondott kérdésemet.

- Bemutatót? – Már el is felejtkeztem róla, mi miatt vagyunk itt, de valahogy lehetetlennek tűnt, hogy a történtek után ép bőrrel megúszhatna bárki is egy ilyesfajta szemléltető előadást. – Na nem, nem hagyom, hogy ezek ketten most egymásnak menjenek! – húztam ki a karomat Alice ujjai közül.

- Nyugi, nem lesz gond – mosolygott rám Alice teljesen nyugodtan.

- Honnan tudhatnád? – utaltam a jelen helyzetben fennálló akadályokra, amik miatt Alice se az előbbi pofont nem láthatta előre, se az ezután következőket.

- Ilyenek a férfiak. Ha tudnád, hogy Edward, Emmett és Jasper hányszor mentek már egymásnak – legyintett. – Jól képen törlik egymást, és ezzel el van felejtve az egész. Kiadják a dühüket, és lenyugszanak. Higgy nekem! – paskolta meg a kezemet, aztán lehuppant a fűbe. Nagyot sóhajtva követtem a példáját. Még mindig nem szoktam hozzá, hogy ilyen könnyen vegyem az ilyesmit. Persze, tudtam, hogy a farkasok és a vámpírok is szinte sérthetetlenek, és La Push-ban is hallottam róla, hogy a fiúk néha egymásnak ugrottak, sőt, az emlékeikben láttam is néhány esetet, de emlékként látni valamit, és a valóságban átélni két teljesen különböző dolog volt.

- És ez téged ennyire nem zavar? – kérdeztem meg fél percnyi szünet után, miközben pillantásomat Nate-en tartottam, aki épp most vette fel a farkas alakját. Egy másodpercre elkaptam Edward pillantását is – úgy nézett rám, mint egy kölyökkutya, ami épp az előbb tépte szét a papucsomat.

- Persze, hogy zavar – húzta végig párszor a kezét a fűszálak között elgondolkozva Alice. – Én is nő vagyok, és mint ilyen, inkább az eszemmel szeretem megoldani a dolgokat, nem az erőmmel. De a férfiak mások. Szeretik fitogtatni az erejüket, mert önbizalomhiánnyal küszködve azt hiszik, hogy ettől lesznek férfiak. Ez van. Vagy megszokod, vagy megszöksz. – Felsóhajtva fordítottam ismét a figyelmemet a fiúk felé. Edward épp feltűrte az ingujját. Biztos voltam benne, hogy direkt lassabban készülődnek a harchoz, csak hogy Alice megnyugtathasson.

- Hát, a második lehetetlen – nyugodtam bele nagyjából. A gondolat, hogy bármi miatt is elhagyjam Edwardot abszurdnak tűnt. – De akkor is mérges vagyok!

- Szíved joga – kuncogott fel Alice. – És néha nem árt a fiúknak egy kis büntetés a részünkről… - nézett rám cinkos pillantással.

- Kezdhetjük? – hallottam meg Edward hangját. Felnéztem rá, és a büntetést elkezdve faarccal bólintottam. Láttam, ahogy megfeszülnek a vonásai egy pillanatra, de aztán a hatalmas, sötétbarna farkas felé fordulva koncentrálni kezdett. Még akartam valamit kérdezni Alice-től, de mikor meghallottam Nate morgását, inkább a tisztás közepén folyó eseményekre figyeltem. Nagyon reméltem, hogy Alice-nek igaza van, és a bemutató nem fordul át valami másba.

- Farkasként a legfontosabb, hogy mindig mozgásban maradj – szólalt meg hirtelen Edward. A karjait maga elé nyújtotta, a lábait enyhén berogyasztotta, hogy bármikor előrevethesse magát. – Nagyok vagytok és erősek, de mi éppúgy, és ha közelharcra kerül a sor egy az egyhez arány esetében elég kétes az esély. A lényeg, hogy ne kapjunk el addig, amíg nem mehetsz torokra. – Megborzongtam egy pillanatra, miközben felgyorsultak az események. Egyszerű emberként valószínűleg semmit sem láthattam volna a bemutatóból csak egy villámgyors fehér és barna foltot, de így szinte minden részletet megfigyelhettem.

Jonathan csaholva kezdett rohanni cikk-cakk alakban, miközben Edward utána vetette magát – egy idő után már nem voltam biztos benne, hogy ki kerget kit. Az egyik félfordulatnál Nate kitért előle, és hirtelen ellökve magát a talajtól oldalról vetette rá magát Edwardra. Éreztem, hogy egy pillanatra kihagy a szívem, és mintha lassítva láttam volna az ugrást és a csattogó fogakat, amik vészesen közeledtek a hófehér nyak felé.

Aztán halk nyüszkölő hang hatolt a füleimbe, ahogy a két kemény marok megragadta a barna bundát. Edward a farkas nyaka felé kapott a fogaival, de Nate néhány csomó szőrt nem sajnálva kifordult a kezeiből, és a hátára zuhanva bukfencezett egyet. Ijedten fel akartam ugrani, de mire megtehettem volna, a farkas azonnal talpra is ugrott.

- Ha mégis egy vámpír markába kerülsz – folytatta Edward teljesen nyugodt hangon, miközben nem vette le a szemét az ellenfeléről. –, az első és legfontosabb cél, hogy elkerüld a fogait bármi áron! – nyitotta szét a markát, amelyből néhány szőrcsomó hullott a fűbe. Miközben beszélt, mindketten csak lassan köröztek egymás körül. – A második, hogy próbálj szabaddá válni, marj a kezébe vagy az arcába, a lényeg, hogy elengedjen, és amint a földre értél, akkor is, ha megsérültél, kezdj mozogni. Semmiképpen sem maradhatsz egyhelyben! Soha! – Edward meglepetésszerűen előre vetette magát.

Karjai Nate felé voltak nyújtva, mintha csak magához akarta volna ölelni, de ez egy halálos ölelés lett volna, ha véresen komolyan folyik a harc. A farkas kitért az ugrás elől, így nem kapta telibe a vetődés, de Edward ujjai még meg tudták ragadni a hátsó lábát, amitől hasra esett. Fejét azonnal hátravetve próbálta megmarni az őt szorító kezet, így az végül eleresztette. Mindketten rögtön felpattantak nem hagyva időt a másiknak arra, hogy kihasználja a lehetőséget.

- Nem, még nem! – Egy pillanatig összezavarodva néztem Edwardra, majd rájöttem, hogy most nem hozzám, hanem Jonathanhoz beszél.

- Mit mondott? – kérdeztem normális hangerővel, úgyis tudtam, hogy Edward meghallja.

- Semmit.

- Edward! – fortyantam fel.

- Azt mondta, hogy próbáld ki te is, de még nem állsz rá készen. Előbb még mutatunk pár fogást, és… - próbált meggyőzni.

- Nem! Meg akarom próbálni – álltam fel, és lesöpörtem a rám ragadt fűszálakat.

- De… - tiltakozott erőtlenül Edward, mire morcos pillantást vetettem felé belefojtva ezzel a szót.

- Mindjárt jövök – futottam az erdő felé. Szemérmesen körbepislogva gyorsan lekapkodtam magamról a ruháimat az egyik fatörzs mögé bújva, aztán az átváltozásra koncentrálva felöltöttem a másik alakomat. Kellemes kocogótempóban tértem vissza a többiek közé, miközben igyekeztem teljesen lezárni az elmémet. Tétován megálltam Edward előtt, és a szemeibe néztem. Aztán rájöttem, hogy nem gondoltam át az egészet rendesen. Ez így nem fog menni. Fejemet a földre hajtva tettem az orromra a mancsaimat, miközben szűkölő hangot hallattam. Egyszerűen képtelen voltam még csak játékból is nekimenni Edwardnak.

- Valami baj van? – Edward ijedten nézett az Alfámra. Hallottam, ahogy Nate gondolatban egy „nem tudom”-mal felel neki, aztán megéreztem a gyengéd ujjakat a bundámban. – Ha félsz, nem kell még kipróbálnod – motyogta nekem Edward. Kissé sértődötten ráztam meg a fejemet, aztán tétova pillantást vetettem a kezére, ami még mindig engem simogatott. Figyeltem a bennem lévő ösztönlényt, ami eddig Edward közelében nyugtalanná vált, de mintha mostanra megértette volna, hogy a bizarr helyzet ellenére biztonságban van. Furcsa, nyugodt érzés szállt meg hirtelen, de megkönnyebbült nevetés helyett csak vakkantani tudtam. Edward félreérthette, mert visszahúzta a kezét.

Felpattantam, mire ő is felállt, és tett hátrafelé pár óvatos lépést – a testtartása védekező volt, és észrevettem, hogy Nate és Alice is úgy figyelnek engem, mintha attól tartanának, bármelyik pillanatban Edward torkának ugorhatnék ténylegesen támadó szándékkal. Szusszantottam egyet, és lassú mozdulatokkal Edwardhoz sétáltam.

Nem bántalak. – Akartam közölni vele, de csak akkor lettem biztos benne, hogy ez sikerült is, mikor ismét leguggolt elém.

- Edward… - Alice hangja egy kissé ijedt volt.

- Nem lesz gond – felelte Edward halk hangon, majd ismét felém nyújtotta a kezét, de mielőtt elérhetett volna, oldalra fordítottam a fejemet, és kidugva a nyelvemet, végignyaltam a tenyerén újra és újra. Tudtam, hogy ezzel megszegem a magamnak tett ígéretet, miszerint a történtek miatt most igenis kemény leszek Edwarddal, de nem bírtam visszafogni az örömömet. Ahogy láttam Edward arcán felragyogni a mosolyt, a farkam önkéntelenül heves csóválásba kezdett.

Mindjárt hányok, ez undorító… - hatolt az elmémbe Nate gondolata. Tudtam, hogy nem nekem szánta, és nem megbántani akart vele – egyszerűen csak így érzett -, mégis rosszul esett. Abbahagytam a nyalogatást, de Edward ujjai ahelyett, hogy visszahúzódtak volna, megint simogatni kezdtek.

- Mi a baj? – kérdezte most már tőlem.

Nem tudlak bántani… - nevettem fel gondolatban. Egész eddig az volt a gond, hogy féltettem magamtól Edward testi épségét, most pedig, mikor harcolnom kéne vele, a bennem lévő farkas feleszmélve az igazságra, nyugovóra tér. Edward is halkan felkuncogott a helyzet ironikusságán.

- Én sem tudnálak téged, te kis buta – Edward keze az állam alá csúszott, és megemelve a fejemet egy puszit nyomott a hozzám tartozó fekete, nedves orra. Jonathan gondolatban már öklendezett, de próbáltam kizárni a gondolatait. – Erre van Alice, vele fogsz gyakorolni, nem velem – nevetett fel.

Alice közelebb libbent hozzám, meghajolt, mintha most találkoztunk volna először, és bemutatkozott.

- Itt vagyok, ragyogok. Alice, a bokszzsák. – Gondolatban felkuncogtam a lelkesedésén, aztán bólintottam.

Ha… nem tudnék uralkodni magamon, vagy túl messzire mennék… - kezdtem tétován.

- Megállítunk, mielőtt szétcincálnád Alice-t – nevetett fel Edward.

De tényleg! Ez nem vicc! – kértem komolyan.

- Nem lesz baj – simított végig még egyszer a fejemen, aztán felállt, és Jonathannal együtt arrébb sétált. – Vegyétek fel a kezdőpozíciót! – utasított minket.

Kitámasztottam a hátsó lábamat, lehajtottam a fejemet, de a szemeimet kitartóan Alice-re szegeztem, miközben ő a bal lábát előrébb tette, hogy a testsúlyát áthelyezhesse rá, a kezeit pedig védekezően felemelte.

- Rendben… Isabella, próbáld meg elkapni Alice-t. – Hallottam meg az újabb kérést. Morogva akartam ellökni magam a földtől, hogy rávessem magam a prédámra, de Edward hangja félbeszakított. – Nem, nem, nem! Nem figyeltél az előbb? Mozogj, zavard össze, és csak utána támadj! – foglalta össze mindazt, amit már egyszer elmondott.

Igyekeztem megfogadni a tanácsait, folyton mozgásban maradtam, és ha Alice-nek sikerült elkapnia, akkor addig mozgolódtam és vicsorogtam, amíg nem sikerült kiszabadítanom magamat. A végén már egyre ritkábban kerültem a kezei közé, és kétszer sikerült a torka közelébe érnem. Edward, valahányszor valami nem ment, bemutatta Nate-tel, de ha valami fejlődést mutattam, azonnal megdicsért. A nap végén észrevettem, hogy túlságosan is élvezem a harcot – legalább is, ha nem életre-halálra megy, akkor mindenképpen.

Elégedetten bújtam elő a fák közül, miután ismét emberi alakot öltöttem, és felvettem a ruháimat. Nate, bár megvárta, amíg visszajövök, azonnal közölte, hogy előre megy La Push-ba, így meg sem kellett kérnem rá, hogy hadd búcsúzzak el Edwardéktól.

- Még mindig nagyon haragszol? – motyogta Edward, miután Alice egy ölelés után eltűnt a Cullen ház felé vezető irányban – valószínűleg, direkt hagyott minket egyedül.

- Minden okom megvan rá, vagy nem? – vontam fel a szemöldökömet.

- De – bólintott.

- Néha olyan vagy, mint egy lökött tinédzser – ráztam meg a fejem, aztán megöleltem, és a mellkasába fúrtam a fejemet. Egy megkönnyebbült sóhaj hagyta el a tüdejét. – Miért is nem tudok mérges lenni rád… - suttogtam bele az inge anyagába. Éreztem, ahogy egy pillanatra megfeszül a keze a hátamon.

- Menned kéne, hamarosan sötétedik – tolt el magától végül. Értetlenül pislogtam fel rá.

- Valami gond van?

- Nincs – felelte, de az arcáról lerítt, hogy füllent. – Csak nem akarom, hogy bajod essen hazafelé, és biztosan jól esne a mai nap után egy kis pihenés is – mosolygott rám, de mintha csak magára erőltetett volna valami boldogság-maszkot.

- Már meg tudom védeni magam – jelentettem ki enyhén eltúlozva a ma tanultakat.

- Azt hiszem, azért még nem ártana pár lecke.

- Holnap? – kérdeztem rá. Nem tudtam, mi lehet Edward baja, de libabőrös lett a karom a kellemetlen érzéstől, ami elöntötte a mellkasomat.

- Rendben, holnap – egyezett bele. Kissé megnyugtatott, hogy másnap is látni fogom, bármi is a gond. – De most tényleg menj! – kaptam még egy utolsó csókot, aztán egy óvatos tolómozdulattal elindított a megfelelő irányba.

Tétován tettem meg az első lépéseket, aztán felgyorsítottam. Biztosan csak beképzelem az egészet, és valójában semmi probléma – győzködtem magam. Visszafordultam, hogy egy utolsót integessek Edwardnak, és az önhitegetésem azonnal összeomlott. Még elkaptam a gondterhelt arckifejezést, ami a tekintetét uralta, mielőtt ismét felvette volna a nekem szánt álarcot.

A szívemmel a torkomban haladtam a fák között, miközben az agyam saját magát kínozta az ostobábbnál ostobább gondolatokkal. Már a legrosszabb járt a fejemben – vagyis, hogy Edward mégis csak el akar hagyni engem, ahogy előző nap felvetette ötletként -, mire beértem La Push-ba. Reméltem, hogy Alice szólna róla, ha így lenne, de egyszerűen nem voltam képes megnyugodni.

Miután lefektettem az öcsémet etetés és fürdetés után, én is korán ágyba bújtam, de sokáig nem tudtam még elaludni. Valahányszor becsuktam a szememet, Edward kényszeredetten mosolygó arcát láttam magam előtt. Végül úgy döntöttem, hogy inkább olvasok valamit, mert bármi jobb annál, hogy egyik oldalamról a másikra gördülök, és idegeskedek, de mielőtt felülhettem volna az ágyban, ajtónyitódást és –csukódást hallottam. Épp a villanykapcsoló után tapogatóztam, mikor rádöbbentem, hogy a halk léptek nem a mosdó felé vezetnek, hanem le a földszintre.

Talpra tornáztam magam, és épp akkor értem az ablakhoz, mikor Jade kilépett a bejárati ajtón. Körbepillantott, mintha attól félne, figyeli valaki – gyorsan behúzódtam a fal mellé, hogy ne vegyen észre -, aztán elindult. Botladozva húztam fel a cipőimet, aztán tétovázva pillantottam a kiságy felé. Edward édesdeden aludt, de mégsem akaródzott magára hagynom. Végül az győzött meg, hogy ha Jade valami rossz dologban sántikál, az nem csak Edwardéknak, a farkasoknak, de akár a testvéremnek is árthat.

Gyors, de halk léptekkel rohantam le a földszintre, magamban remélve, hogy Edward nem ébred fel addig, amíg vissza nem érek. Odakint igyekeztem észrevétlenül lopakodni arra, amerről Jade illatát éreztem, miközben reméltem, hogy még nem jutott túl messzire. Szerencsére, az orrom azt jelezte, hogy emberi alakban maradt, így könnyebb dolgom volt a követésével, egészen addig, amíg a tengerparthoz nem értem. Megbújtam az első emelkedőn lévő szikla mögött, és onnan pislogtam ki.

Jade a homokban haladt, teljesen sík terepen, ezért esélyem sem volt úgy követni, hogy ne vegyen észre. Elgondolkozva néztem körbe, aztán hirtelen elhatározásból a sziklák mentén a tengerhez rohantam. Szerencsére a testhőmmel már nem éreztem a víz éjszakai jegességét, így anélkül merültem el benne, hogy az infarktustól vagy izomgörcstől kelljen tartanom.

Próbáltam halkan haladni a vízben – ameddig csak képes voltam visszatartani a lélegzetemet, lent maradtam, és csak néha jöttem fel friss oxigénért -, és a másik oldalon lévő sziklákig úsztam, amelyeken Jade alig fél perce mászott át. Szerencsém volt, mert félig a vízben lebegve egy kis kiszögelésben meg tudtam bújni úgy, hogy rálássak arra, mit csinál.

Jó pár percig csak üldögélt egyhelyben a homokban, és már kezdtem azt hinni, hogy a paranoiám vett csak rá arra, hogy kémfilmbe illő nyomozásba vessem magam, mikor hirtelen felkaptam a fejem. Tisztán kivehető volt a léptek zaja – valaki közeledett.

60 megjegyzés:

  1. Első. Yee!
    Nagyon jó lett! =) Már kezdtem megkedvelni Jade karakterét az előző fejezetekben, például amikor segített a műtétben, vagy amikor beszélgetett Isabellával, de most már nem bírom. Vajon ki lehet ez? Egy új karakter, vagy talán valamelyik régi farkas? :D
    Várom a folytatást!! :)

    VálaszTörlés
  2. Szija Spirit!
    Nagyon jó lett ez a feji! Szerencse, hogy rákattintottam az oldalra, igazán nem sámítottam frissre! :)
    Nagyon kíváncsi vok hogy kivel találkoik Jade?...talán Josh-hal, de nem tudom...
    És ugyancsak kíváncsian vároma kövi részt, remélem nem kell rá sokat várni, mert nem tudom, hogy hogy fogom bírni...:)
    Puszi: Detti

    VálaszTörlés
  3. húúúú de kíváncsivá tettél:):):)de még miylen kíváncsivá...vajon ki lehet az? szerintem ismerjük...de gondolkodni kell...végülis csak farkas lehet...lehet hogy egy titkos randi Josh-sal???és taktikai megbeszélések?:) vagy át kéne gondolni...
    Természetesen ez a feji is tök jó volt, nagyon tetszett, különösen Edward kérdése hogy"Még mindig nagyon haragszol?"
    meg hogy oylan volt az arca mint a kiskutyának ami széttépte a papucsot:):):)nagyon aranyos volt...
    Nagyon jól írsz, bár ez nem meglepetés, és tudod ám fokozni az izgalmakat és fenntartani az érdeklődésünket...
    várom a következőt, jó munkát hozzá,
    puszi
    Andi

    VálaszTörlés
  4. nah 4. :D lecsúsztam a dobogóról :P namind1:D háááát sztem ha edward ezt előre láttaaaa...akkor valami vámpír lehet...vagy nem tudom xD demind1 sosem voltam jó az ilyen találgatásokban...xD szal csak annyit mondok h sieeeesss a kövivel xD :) puszii Nikcsiii

    VálaszTörlés
  5. Oh, jaj! Ugye nem Edwarddal találkozik Jade???!!!

    VálaszTörlés
  6. jááj de jóó volt! szerintem Joshuaval találkozik. :D
    vagy nem? :/ . d az olyan túl egyszerű lenne nem??!!
    na mind1. várom a következő fejezetet! :D
    mint a kiskutya aki szétszaggatta a papucsot... xD ez nagyon teccett

    VálaszTörlés
  7. Helló :)

    Hogy Jade vámpírral találkozna? Az a delikvens nem lehet ugye a Cullen-klán tagja, de pl. nemrég érkezett meg Maria. Ő elvileg átléphetné a határvonalat sztem. Hmh-mm...

    Vad feltételezés: és akkor mi van, ha Maria és Jade együtt szövetkeztek Jasper megbüntetésére? Végül is Maria ott volt Jade vőlegényének halálakor (elnézést, ha rosszul emlékszem), és bemesélhette Jade-nek, hogy Jasper őt is átverte és álljanak együtt bosszút? Sztem ha Josh-al találkozna, az nem lenne akkora cliffhanger, függővég, hogy fejezet végére kerüljön, esetleg akkor, ha Josh és Jade akkor jönne össze :)

    Más vámpír így nem rémlik, hogy a környéken lenne, várjatok, Carlisle is átmehetne, de ő aztán minek? :) Titkos megbeszélés Jade-el? Nem hiszem.

    Farkasok közül... Nate-el titkos megbeszélés? Vagy Nate most rámozdul Jade-re az Isa-fiaskó után?

    Jó sok lehetőséget összehordtam itt :D Bocsi az ostobaságokért :D :D

    Üüdv
    ZyZy
    Ja és grat Spirit! Nagyon-nagyon jó, mint mindig :)

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Végig röhögtem a feji elejét:D Bomba jó lett:D Tudom, hogy véresen komoly volt a helyzet (szó szerint), de olyan viccesen fogalmaztad meg:D Úgy éreztem, mintha nem csak Alice, hanem te is mondanád a következőket, idézem: "De a férfiak mások. Szeretik fitogtatni az erejüket, mert önbizalomhiánnyal küszködve azt hiszik, hogy ettől lesznek férfiak." Ez te is voltál:D Mindketten tudjuk;) Annyira édesek voltak:) Kis mályva cukrok:) Majd' megzabáltam őket:) Mármint Ed és Isa:) Ez a nyalogatós-simogatós-nevetgélős rész:) Alice, a bokszzsák:D Isa egyre erősebb lesz:) Minden téren: Ed közelében, és a harcban is. Na de persze, egy nyugodt fejezetünk sem lehet, legalábbis ebben a 2. kötetben, igaz, dárágám?:@ Először arra gondoltam, hogy nem Josh az. Viszont ő a logikus. De ha ő az, akkor miről fognak beszélni? Cselszövés a vámpírokról? Vagy szerelem? De azt mért titokban csinálnák? Marad a cselszövés. Remélem, hogy ki fog derülni pár dolog. Mindig csak annyi van, hogy látjuk őket, ahogy beszélgetnek, vagy kicsit idegesebbek, aztán Isa közelébe jönnek, és elhallgatnak. JADE ROSSZ! Mindig is tudtam. Úgy sajnálom Josh-t:( Nagyon fog csalódni:S Ás mi van, ha nem ő az? De, szerintem ő az. Nyugi, nem vagyok skizofrén:D Eszembe jutott még valami. Mi van, ha Jade bosszút akar állni a férjén, de nem Jasperen, hanem Marián, és Maria azért jött, hogy segítséget kérjen. Persze, még azt sem írtad le, hogy Maria van itt, úgyhogy biztosan ki fog derülni, hogy Maria ikertestvére az:D Na jó, csak vicc volt. Könyi, Isabella ne bukjon le! Annál nem lehet rosszabb! És remélem, hogy Isa és Nate barátsága megmarad:S Mert nagyon úgy tűnt, hogy nem lesz túl jó belőle:S No, nem maradhat el a dicséret sem. Nagyon klassz lett:D Ügyes vagy:) Legyen már holnap! Puszi: Juca

    VálaszTörlés
  9. Juuuj Hát ez érdekes volt. És tetszett. :) És volt benne Nate meg Edward is, és jókat nevettem rajta. :D
    Jade meg... az első gondolatom az volt, hogy Josh-sal találkozik. Josh persze azt hiszi, hogy Jade akar tőle valamit, de a csaj az orránál fogva vezeti, és csak érdekből találkozik vele. Oké, minden áron rossznak akarom látni Jade-et, de te tűnteted fel úgy, hogy annak lássuk. Komolyan nem lepődnék meg azon, ha kiderülne róla, hogy semmi gonosz szándéka nincs, sőt egy részem erre is hajlik, és azt már ki is fejtettem miért, de ennek ellenére nem szűntek meg az ellenérzéseim...
    Hát szóval izé, majd kiderül mi lesz, addig meg majd mindenki lerágja az összes körmét. :D

    VálaszTörlés
  10. Muszály így befejezni???Halálra izgulom magam!!!

    VálaszTörlés
  11. Szia Spirit!
    Najól feladtad a leckét!!! Jucával éppen gyártjuk a történeteket!!!!:D Szerintem a lépések nem Josh-tól származnak. Miért találkoznának sutyiba? Nekik nem kellene szerintem...na majd Jucával kibogozzuk:D Holnap tali aztán csak figyelj majd miket találtunk ki:D puszi

    VálaszTörlés
  12. Szia Spirit!
    Nagyon tetszett ez a rész is, egyszerűen szuper lett! Volt benne humor is, romantika is, izgalom is... Minden, ami kell. :)
    Nem volt semmi, ahogy Ed betörte Nate orrát. És hogy előre bocsánatot kért Isabellától :D Lehetett sejteni, hogy valami ilyesmi következik... Nate-től korrekt volt, hogy direkt kérte. :)
    Alice véleménye a férfiakról... No comment... :D:D:D
    Nagyon tetszett, ahogy a gyakorlást leírtad, nem semmi, hogy ilyen szinten bele tudsz illeszkedni ebbe a világba, ebből is látszik, hogy milyen profi vagy... :)
    Aztán amikor Nate és Alice már elmentek, megörültem, hogy lesz egy kis kettesben-jelenet főhőseink között, de sajna nem úgy alakultak a dolgok... (De tök jó, hogy Isabella ilyen jól fejlődik mindenféle téren, ez bíztató a jövőre nézve ;) És olyan édesek voltak, amikor Isa farkas alakban volt... Nate meg majd' elhányta magát... XD ) Edwardtól viszont nem szép, hogy megint nem őszinte... Jó-jó, nyilván Isabella érdekében, de azért idegesítő tud lenni. Csodálkoztam, hogy Isabela nem kérdezett rá.
    A vége meg... hát, nem is tudom, mit gondoljak (azon kívül, hogy naggggyon gonosz vagy, szokás szerint...:) Első körben én is Joshra gondoltam, de Zyzy elmélete Mariával kapcsolatban elgondolkoztatott... Bár szerintem azt tuti kiszagolná a többi farkas, ha odamenne egy vámpír a területükre... Szóval nem tudom.
    Izgatottan várom a folytatást, és nagyon köszönöm az eddigieket!
    Puszi:
    Kata

    VálaszTörlés
  13. Szija Spirit.:)
    Hmm megint nagyon klassz fejit sikerült összehozniMégiscsak rendesen megszált a ihklett.:P Elsőő mondandóm az hogy,kifejezetten örülök neki hogy Isának ennyire jol megy a harc.Annyira aranyosak Ed-el,még igyis hogy Isabella farkas formásában volt.A második dolog..hm mikor Edward olyan kis furcsa lett,valyon mi lehet a baj.Talán megint az a idegen vámpir csinált valami galibát.Nah mind1..remélem megoldják.Jah igen és Jade.Elöször énis Josh-ra gondoltam,de igazuk van a többieknek az tul 1szerű lenne.:D De lehet pont az a csavar benne hogy mi megint valami nagyon bonyolult és csavart dologra gondolunk,miközben csak Josh és Jade 1kis titkor randevúra vágytak.Nah bocsika ez 1 kicsit hosszúra sikeredett.Izgatottan várom a folytatást.
    Puszi:Flohh

    VálaszTörlés
  14. ééééééééés bumm bele az orrába!! hihi

    VálaszTörlés
  15. Én is nagyon remélem, hogy nem Edwarddal találkozik... legyen valaki más!!! Bár az az arckifejezés amit Isabella látott, engem erre enged következtetni... de gondolom az ő közelségét, illatát - széljárástól - függetlenül megérezné, hiszen kötődnek egymáshoz... legalábbis ezzel győzködöm magam!! Egyébként gratulálok, nagyon jól sikerült ez a fejezet is! És a hirtelen orbavágás... ó igen!! :DDD bár nincs különösebb bajom Jonathannal, de valahol jól esett - nekem is!!! :DD Izgatottan várom a folytatást... és remélem mostmár azért közelebb kerül egymáshoz a két szerelmes!!!! Köszönöm az élményt!

    VálaszTörlés
  16. Wáá! Most egész este gondolkodni fogok, hogy ki lehet az! Ettől függetlenül nagyon jóó! :D

    VálaszTörlés
  17. Lehet Jade mégsem ölte meg a vőlegényét,és most vele találkozik???(Hasonlit a történetük Isaval,azon a ponton,mert Jade is egy sokkhatás miatt lett farkas...)Jasper azt mondta nem tudja mi lett a sorsa Scottnak amikor Jadet megtámadta,mert azután nem látta többet...

    VálaszTörlés
  18. Húúh te feladtad a leckét! Most én is gondolkodóba estem. Jade kivel fog találkozni? Hmm...nem hiszem, hogy Josh-sal.Ha másik farkassal találkona, ahhoz nem kéne lopakodni, vámpírok nem mehetnek La Pushba. Kivéve Carlislet!! Lehet vele fog beszélni?? Fúú fogalmam sincs. Várom a folytatásT!!
    Pusz: Klau

    VálaszTörlés
  19. Szia!

    Teljesen egyetértek Zyzy véleményével!
    Nagyon jó lett a vége, sőt az egész feji nagyon izgi volt.
    Nekem tetszett, hogy Ed megütötte Nate-et! Isa az ő barátnője, ő pedig megcsókolta. Szerintem teljesen jogos volt, és már ért is neki... :)

    Alig várom a folytatást!

    -Aithra-

    VálaszTörlés
  20. Szia!
    Izgalmas fejezet volt és nagyon tetszett:D
    Az előzőekhez szólóan, pedig nem lehet hogy Jade Jasperrel találkozik? Mivel tisztázni alkarja a helyzetet.Bár lehet hogy rossz az eszmefuttatásom mivel Jasper pont nem egy öngyilkos hajlamu alak.
    Azt meg hogy Edward figyelmezteti Isabellt hogy vigyázzon Jaddel ,szerintem tud valamit amit más nem vagy lehet hogy belelátott a fejébe?Ez a jövö zenéje. A tesztoszteron túltengést pedig rá kell hagyni a fiúkra majd lerendezik egymást:D
    Várom a folytatást nagyon:D
    Üdv R.E

    VálaszTörlés
  21. Igeeen.!!! Ez kellett nekünk! Imádom Edwardot amikor ilyen... KEEMÉNY... XD Nagyon tetszett a feji, ja és a vége a legjobb. Ez a Jade... abban biztos vagyok hogy aza valaki aki jön, az egy vámpír (ha mégse akk newm szóltam :D). Gondolkodom Jasperen, vagy azon a nomád nő vámpíron (akit én Mariának gondolok). Szerintm Isabella le fog bukni úgyis mert a közeledő vámpír (ha az) megérzi az illatát, nem? Na mindegy, nagyon várom a következő fejit!!!
    Ezer Hála!
    Másik Zsani

    VálaszTörlés
  22. Szia!
    Nagyon jó lett! Grat! Várom a folytatás, már kíváncsi vagyok kivel találkozik Jade.

    VálaszTörlés
  23. Nem tudok újat mondani már Spirit!
    Egy újabb szuper fejezet!
    Edward és Nate...hát, férfiakxD De az az orrtörés...de legaláb tudjuk, hogy Nate megbánta amit tett, mégha nem is volt olyan szándékos.:)Team Nate:D*.*
    tudom nem kellene siettetnem Téged..de a türelem nem erényem(A)
    Puszi, Lou:)

    VálaszTörlés
  24. Csak egy apró megjegyzés R.E. -nek ... Edward szervezete nem is termel tesztoszteront...:) Na mindegy remek feji! Imádlak, Spirit!

    VálaszTörlés
  25. Szia!

    Huhh hát először is szeretnék elnézést kérni amiért nem írtam eddig kritikát. Az az igazság, hogy egyszerre olvastam el és így nem nagyon gondoltam erre. Viszont ennek ellenére, legközelebb már írok. Szóval bocsi. :D
    Nagyon tetszik a történet. Igazán hihető és szerintem, egy kicsit hasonlít a stílusod Stephani-éra. Mármint ebben a ficben. Remélem folytatod szóval sok sikert és kitartást. :D
    Csókpuszi: Emma115

    VálaszTörlés
  26. Szia/sztok!

    Egy számomra nagyon fontos kérdésem lenne hozzád/hozzátok!
    Segítene nekem valaki, és elmondaná, hogy lehet word-dok.-ból úgy átmásolni a szöveget, hogy a blogos bejegyzésben is szöveg maradjon? Nekem azt írja ki, hogy hibás a html-kód. Ez mit jelent?
    Légyszi, ne nézzetek butusnak...
    :)
    Kérek valakit, írjon!

    Köszönöm,
    -Aithra-

    VálaszTörlés
  27. Velem is volt már ilyen, de csak akkor, mikor Firefoxos böngészőt használtam épp. Ott valamiért nem engedte, hogy átmásoljam wordből a .doc-os dolgokat. Viszont IE-ben még sosem volt gondom ezzel, szóval, próbáld meg IE-ben. :) Ha mégsem ez a gond, akkor bocsi, nem értek hozzá, csak én ezt tapasztaltam eddig. :)

    VálaszTörlés
  28. Kedves Spirit!

    Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
    Benéztél már az oldalamra? Kíváncsi vagyok a véleményedre!
    További szép napot, ha éppen írsz, jó munkát!

    Pusszant,
    -Aithra-

    VálaszTörlés
  29. Épp ideje egy új fejezetnek.:)

    VálaszTörlés
  30. jaja, legyen... léci

    VálaszTörlés
  31. jó lenne már 1 új rész:O:D:D:D:Dléccííííííííí!!! most jöttem haza az osztálykirándulásból és nagyon rossz volt...:S jó lenne ha ma tudnál 1 új részt feltenni, mert legalább feldobnád a napom!!:):)

    VálaszTörlés
  32. éniis nagyon várom már a következő részt!! amugy spirit te napközben mit csinálsz? dolgozol vagy suliba jársz? vagy egyéb..

    VálaszTörlés
  33. Aithra!
    Nekem is volt ilyen, és akkor azt kell csinálni, hogy abban az ablakban, amiben kijön, hogy "hibás html kód", ki kell pipálni azt a kis kockát, és utána újra 'bejegyzés közzététele', és úgy már jó lesz!
    Pusssz

    VálaszTörlés
  34. Igen igen igen szabina nekem is volt már ilyen és kipróbáltam tényleg jó, uh köszi neked, nekem is segítettél. Nóri

    VálaszTörlés
  35. ÚJ FEJEZETET AKARUNK!!!!

    Mindenki

    VálaszTörlés
  36. Tudom, tudom, drágáim. :) Bocsánat, hogy még nincs új fejezet, csak egyfelől most épp a saját regényem végét írom, és elég lelkes vagyok, és kényszerem van azt írni jelenleg. :D Másfelől, Szandi Pesten volt, és fejfájós, intézkedős, barátokkal levős napjai voltak.
    De hétvégén megírom a fejezetet, elküldöm Szandinak, és remélhetőleg legkésőbb hétfőn fel fog kerülni, de lehet, hogy már vasárnap este. :)
    Addig még legyetek egy kis türelemmel. :) Ha untakoztok, írjatok nekem hosszú, elemző kritikákat. :D Úgyis mostanában olyan keveset kapok tőletek a szokásoshoz képest. :) Juca már azon elmélkedik, hogy mi lehet ennek az oka. :D Felmerült ötletként még az is, hogy már unjátok az egészet, vagy a függővégeimbe tényleg belehaltatok, de remélem, hogy nem ez a helyzet, és mindenki csak élvezte a nyarat. :)

    VálaszTörlés
  37. Hahaha:D Hozzá kell tennem, hogy azt az ötletet, hogy unjátok az egészet, Spirit találta ki:D A függővégekbe én már rég belehaltam:D Sok más olvasóddal együtt:) Borzalmasan tudod befejezni a fejezeteket:D Szörnyű! És most már siess, Spirit! Már én sem bírom sokáig, ez a hét a suliban állati szar volt:S Fáradt is vagyok, jövő héten már dogák is lesznek:S Úgyhogy siess, légyszi! Puszi: Juca

    VálaszTörlés
  38. Unjuk, áááh, olyan nincs! Ilyen eszedbe se jusson Spirit!:)
    Várom a folytatást én is, de csak nyugodtan írd! Minél többet várok, annál jobban fogom élvezni az új fejit! :)
    Pussz

    VálaszTörlés
  39. Szeretünk Spirit!!!

    VálaszTörlés
  40. Hali :)
    Hogy unnánk, épp ellenkezőleg!! :) Alig várjuk a következő fejezetet :D De addig is a közép- és felsőoktatás fantasztikus gépezetében leleddzünk :D Úgy örülök, úgy érzem, ez az első viszonylag szalonképes találgatásom a sztorival kapcsolatban :) Ha be is bukok, semmi gond, remélem nem annyira XD Addig is kitartást mindekinek, emberek! :)
    Üüdv
    ZyZy

    VálaszTörlés
  41. Uhh Spirit,Ilyen eszedbe ne jusson,hogy unjuk.:D Tudod mit ununk?:D A várakozást.:S :D De igazuk van a többieknek..minél többet várunk, annál jobb lessz olvasni;) Már várom, hogy végre olvashassam, és kikapcsoljak.:)
    Jóó írást.
    Pusszi: Flohh

    VálaszTörlés
  42. Köszönöm, drágáim, igazán aranyosak vagytok, és nagyon jól esik, hogy még mindig itt vagytok velem. :) Főleg most, hogy ennyi gondom és bajom van. A családunknak elég súlyos anyagi gondjai vannak, nekem meg egész nap azon pörgött az agyam, hogy hogyan tudnék munkát szerezni és pénzt keresni, hogy legalább egy kicsit segíthessek, de semmi ötletem. Viszont a fejem belefájdult az álláshirdetések böngészésébe, és az aggódásba. :-/
    Szóval, ha valaki tud valami munkáról Pécsett, az csipogjon nekem. Vállalok bármilyen szakképesítést nem igénylő munkát, amiért fix fizetést kapok, és nem jár túl nagy fizikai megerőltetéssel. Szóval, babysitterkedés, korrepetálás, bármilyen irodai munka, eladói munka... Aki talál nekem ilyet, azt a hálám a sírig fogja üldözni. :D
    Addig is megpróbálok írni végre, hogy legalább nektek ne kelljen tovább szenvedni. Elég, ha engem kínoz az életnek nevezett tragikomédia. :D
    Nah, bocsi, hogy a nyakatokba zúdítottam a bajaimat, csak Szandival tegnap reggel óta nem tudtam beszélni, és felhalmozódott bennem. És kiknek mondhatnám el, ha nem azoknak, akik hónapok óta mellettem állnak... :)
    Egyébként, jó hír, már a 165. oldalnál tartok a saját regényemben, és még kb. 4-5 fejezet van vissza. Aztán már csak átnézem, kijavítgatom, Szandi megformázza rendesen, és megy is a kiadókhoz. :) Olyan jó lenne, ha legalább ez összejönne... *sóhajt*

    VálaszTörlés
  43. Szijóó.
    Tudom ,hogy az előbb irtam ,de erre muszály válaszolnom.:)
    Nagyon sajnállak..és semmi gond,hogy ezt nekünk mondtad el..szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy nyugodtan mond el bármi baj van.;)
    Gratulálok a regényedhez.És szorítok érted, hogy sikerüljön.*.*
    És én azt mondom, hogyha nincs kedved és energiád írni,vagy valami gond van, nehogyirj. Szerintem mi most csak másodlagosak vgayunk.:)
    Sok puszi:Flohh

    VálaszTörlés
  44. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  45. Szia!!
    Nem lehet vele sokat keresni, de tudsz a honlapodra berakni hirdetéseket, amikért fizetnek, most és itt nem akarom reklámozni, de van egy pár. Ha akarod elküldöm mail-ban.
    Kb. Egy 10 000est lehet keresni vele havonta.

    VálaszTörlés
  46. Flohh, köszönöm szépen. :) Ma elkezdtem megírni az új fejezetet, holnap estére mindenképpen végezni fogok vele, aztán már csak Szandin múlik minden. :) De remélem, hogy holnap már tudok frisselni. :)

    Köszi Emy, elküldheted mailben, bár az az igazság, hogy nem nagyon hiszek az ilyen keress pénzt munka nélkül dolgokban... Nemrég hallottam egy honlapról, amin ilyen reklámok voltak, aztán mikor fizetni kellett volna nekik, az a cég vagy nem tudom, mi, felbontotta velük a szerződést, és nem volt hajlandó fizetni egy vasat sem. Az ilyesmi általában átverés szokott lenni, de azért megkukkantanám, hátha mégsem. :) És köszönöm, hogy segíteni próbálsz. :)

    VálaszTörlés
  47. WebOldalam.Net

    Ez tényleg bevált, elég biztos forrásaim vannak. MOndjuk, ha megkérsz mindenkit, hogy katt rá, akkor elég szép summát lehet össze hozni. Főlegy a te látogatottságoddal, és hogy hány ember érez veled eggyütt.

    Kiraktam az oldaladat az én kedvenceim közé, te is kirakod az enyémet?
    www.emy-emese.blogspot.com
    Ez az én fancicem, Edward szemszögéből. Még csak a prológus van meg:)

    VálaszTörlés
  48. Köszönöm. :)

    És kitettem a linkedet. :)

    VálaszTörlés
  49. Nálad működik a weboldalam.net? nálam nem.

    Mind1 itt egy másik jó: www.etarget.hu

    VálaszTörlés
  50. uhh most beégtem. nem az etargetet akartam írni, csak véletlen, mert most én is keresgélek, és erről olvastam hosszbban. (ott csak hirdetni lehet)

    mind1 . szóval www.reklamcsere.hu , itt és is fenn vagyok, szerintem tök jó. Én már kerestem 300 forintot, pedig a mainap kezdtem:)

    VálaszTörlés
  51. Kedves Spirit!

    Megértem a helyzeted, a mi családunk is volt már így 3 éven keresztül. Nekem Apukám meghalt, és nagyon sok adósságot hagyott maga után. Nekem ott kellett hagynom az iskolát, és 18 évesen el kellett mennem dolgozni, hogy el tudjuk tartani magunkat. Anyu is dolgozott, de sokat betegeskedik, így általában pár hónap után felmondanak a munkahelyein... Öcsém még csak 10 éves, iskolába jár.
    Mostanában kezdtünk kilábalni ebből a kutyaszorítóból. Felvettek fősulira levelezőn, úgyhogy államilag támogatva járok majd oda 3 évig!!! Olyan boldog vagyok még tőle mindig!
    Ja, és tegnap volt a lakodalmunk is a párommal, így most már feleség is lettem. :)
    Szóval azt szerettem volna kihozni az egészből, hogy nekünk is voltak rossz, nagyon rossz, és éhhalálos időszakaink, de nem adtuk fel, és ami a legfontosabb, összefogtunk! A szeretet a legfontosabb dolog az egész világon! Ha nem is tudsz segíteni a családodnak, szeresd őket nagyon!
    Remélem, azért sikerült értelmesen fogalmaznom...
    Reggel 7-ig buliztunk a násznéppel, így csak nemrég keltem.

    Sok kitartást, erőt kívánok!
    És persze egy hatalmas baráti ölelést!

    Szép estét!

    -Aithra-

    VálaszTörlés
  52. Emy: Nem, nálam sem működik az az oldal, de a másikat megnézem, köszönöm. :)

    Aithra: Hű, hát, igazán jól esik, hogy az esküvőd után még arra is van erőd, hogy belém lelket önts. Köszönöm. :)
    És persze, gratulálok! Hosszú, boldog, egészségben eltöltött és annyi gyerkőccel megáldott házaséltet kívánok, ahányat csak szeretnétek. :)
    Örülök, hogy ilyen jól alakult az életed. :)
    És igen, igyekszem, ha mással nem is tudok, legalább szeretettel segíteni. :)
    Tényleg köszönöm, hogy írtál, sokat segít. :)

    VálaszTörlés
  53. Szia Spirit!
    Remélem, nem gondoltad komolyan, hogy unjuk a történetet! Annál tényleg még az is valószínűbb, hogy belehaltunk a függővégekbe... :) Nagyon várjuk a folytatást!
    Persze érthető, hogy más dolgod is van, úgyhogy miattunk ne legyen lelkifurdalásod. Állásügyben sajnos nem tudok segíteni, de remélem, hogy a regényed kiadása mihamarabb összejön, én már nagyon várom, és biztosan fogok venni belőle! (És szerintem nem egyedül leszek itt... :)
    Addig is kitartás, puszi:
    Kata

    VálaszTörlés
  54. Kedves Spirit!

    Örülök, ha segíthettem...
    Köszönöm a gratulációt.
    Az új regényed miről szól? Olvasható valahol? Kérlek, adj róla infót, mert szívesen olvasnám!
    Imádom az írási stílusod.
    Szép napot.

    -Aithra-

    VálaszTörlés
  55. A.Kata: Köszönöm szépen neked is. :) Azért végre sikerült megírnom az új fejezetet. :) Remélem, tetszeni fog. :)

    Aithra: Az új regényem majd csak könyv alakban lesz olvasható, mivel ki szeretném adatni. Részleteket és összefoglalót találsz róla itt: http://twilightfic.blogspot.com/2009/05/arnyekvilag-sajat-regenyem.html
    Neked is szép napot! :)

    VálaszTörlés
  56. Sziasztok!
    Csak most volt időm elolvasni a hsz-eket és én is gratulálni akartam Aithra-nak az esküvőjéhez! Tényleg nagyon kedves, hogy másnap még írtál Spiritnek is :)
    Láthatunk majd egy esküvői képet? :) (bocsi esküvőmániás vagyok :D)

    És kéééssszz az új feji, nem fogtok csalódni :)
    Puszi Szandi

    VálaszTörlés
  57. Hú.. Most annyi minden kavarog a fejemben.. Egyszerűen nem találok szavakat.. Azt hiszem, mielőtt folytatni kezdem, elmélkedem egy kicsit, aztán majd talán a következő fejezetnél kifejtem bővebben, hogy mikre is gondoltam. Addig meg még átgondolom az elméleteimet mégegyszer, hátha eszembejut valami jobb..valami ütősebb..valami, amivel érdemes foglalkozni..:P Na, és akkor majd jöhet a következő fejezet, hogy megtudjam mire sikerült rájönnöm, és mire nem.^^ Na, puszi: ewoO

    VálaszTörlés