.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. május 26., szerda

Nyerj Edward portrét!

Egy icike-picikét megint lustiztok a hsz írással, ezért úgy gondoltam, ösztönözlek egy kicsit titeket. :) Megkértem Gabit (ő tervezte A múlt árnyai és Szandi szülinapi mesekönyvének a borítóját, melyet megnézhettek a hivatalos oldalamon), aki gyönyörűen rajzol és nagyon-nagyon tehetséges (higgyetek nekem, a képei épphogy nem szólalnak meg, annyira élethűek és csodaszépek), hogy készítsen egy Edward portrét, amit odaadhatok ajándékba az egyik olvasómnak. :) Hogy mit kell érte tennetek? Nos, egyszerű... Hsz-t kell írnotok. :)

Ki vehet részt a játékban? Mindenki, aki kifejtős hsz-t ír bármelyik történetemhez, bármelyik blogomra. A kifejtős hsz azt jelenti, hogy több van benne, minthogy tetszett, és várjátok a folytatást. :) Ezeknek a hsz-eknek is nagyon örülök, de ezek nem fognak részt venni a játékban. Természetesen, az, hogy pozitív vagy negatív kritikát írtok, teljesen lényegtelen (persze, ha negatívat írtok, az legyen építő és kultúrált).

Ki fog nyerni? Mivel volt már egyszer hsz író verseny, és az befuccsolt az én időhiányom miatt, mert nem tudtam végigolvasni az összeset újra hónap végén, hogy kiválasszam a legjobbat (na meg, annyi jó volt, hogy választani is nagyon nehéz volt), ezért most a szerencse fog dönteni. Mindenki nevét, aki megfelelő hsz-t ír, beteszem egy dobozkába, és kihúzom a nyertes nevét.

Meddig tart a játék? A játék nyár végéig fog tartani. Szóval, augusztus utolsó napjáig mindenki, aki ír nekem hsz-t, bekerül a játékba.

Mik a szabályok? Egy fejezethez írhattok akár 20 hsz-t is, csak egyszer kerül a nevetek a dobozba. Viszont, ahány különböző fejezethez írtok, annyi cetlitek lesz, és ezzel növelhetitek a nyerés esélyét, így érdemes minden fejezethez hsz-t írni. :)

Hogy kapja meg a győztes a portrét? Postán küldjük el neki, hogy ki tudja tenni a falára vagy bárhová, ahová szeretné. :)


A ficíró verseny eredményhirdetése, amit meghirdettem már pár hónapja, mint észrevehettétek, csúszott. A lényeg, hogy most hétvégén, ha törik, ha szakad, eredményt fogok hirdetni. :)

Most pedig megyek moziba megnézni a Remember me-t. :D Majd mesélek nektek, ha hazaértem. ;)

22 megjegyzés:

  1. Szerintem ez nagyon jó ötlet, legalábbis nekem tetszik. Így már biztos, hogy elolvasom a ficedet, bár már elkezdtem az első fejezetet, no de nem rizsázok tovább inkább olvasok. :D
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Én már láttam a Remember me-t és kihagyhatatlan! Eszméletlenül játssza Robert Tylert :D Igaz eddig nem nagyon csipáztam és mindig is Team Taylor/Jacob voltam, de egyre jobban kezdem megkedvelni. :) Szóval jó filmnézést ;)

    VálaszTörlés
  2. Rachelee ezzel én is így vagyok =) Én is a minap néztem meg, és tényleg nagyon jóó film, kellemesen csalódtam robertben. =D nem tudom miért, de úgy látom, hogy csak a vámpírt nem tudja eljátszani vagy nem tudom, de komolyan a remember me-be nagyon jól alakította a szerepét, nagyon nagy kellemes csalódás ért.. remélem azért az eclipse-ben már jobb lesz. Én Edwardos voltam, mint maga a könyv miatt, de a filmben én is jobban csíptem jacobot, de kezdem egyre jobban megkedvelni robot, bár én nem rajongok érte, mint pasiért... szerintem annyira nem helyes, mint ahogy bemutatják..
    Na ennyi, többet nem mondok xD

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!
    Én múlt héten néztem meg. Tényleg kihagyhatatlan.
    Azt hittem,hogy egyszer nézős filmkategória lesz de pozitívan csalódtam benne.
    Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is Adri!
    Üdv

    VálaszTörlés
  4. FELHÁBORÍTÓNAK TALÁLOM!
    Nem a hozzászólásokért kéne írnod, hanem, hogy elolvassanak. Soha nem jövök az oldaladra többet.
    Üdv, Nicky

    VálaszTörlés
  5. Szerintem, Rob Edwardot is jól játssza. :D De most értem haza a moziból, és hát, még nagyon a hatása alatt vagyok. Nagyon tetszett a film. Egyelőre még fel kell dolgoznom, de utána írok nektek bővebb összefoglalót róla. :)

    Nicky: Nem a hsz-ekért írok. :) Ha azokért írnék, akkor azt mondtam volna, hogy nem frissítek, amíg nem lesz ennyi és ennyi hsz. :) Olvasni kommentek nélkül is mindenki olvas, aki olvasni szeretne, csak én kíváncsi vagyok, ki mit gondol a fejezetekről, és megpróbálom ösztökélni az embereket, hogy elmondják a gondolataikat. Nem erőszakkal, nem fenyegetéssel. Ha nem lesz ettől több komment, az sem baj, akkor is tovább fogom írni mindegyik történetemet. :) De ha valaki mindenbe rosszat akar belelátni, azzal nem tudok mihez kezdeni... Ha téged zavar, hogy ajándékot akarok adni az olvasóimnak, és foglalkozom azzal, hogy mit gondolnak, éreznek, vagyis érdekel a véleményük, hát, akkor ez van... Én akkor is foglalkozni fogok az olvasóimmal, ha ez néhány embernek nem tetszik, és így reagálnak. A többség, aki jóindulattal szemléli a tetteimet, és nem azért jön, hogy belém kössön, úgyis tudja, hogy nem a hsz-ek miatt írok, hanem azért, mert az írás az életem. Aki pedig a rosszat hajlandó meglátni bennem és a cselekedeteimben, anélkül, hogy ismerne és tudná, mit miért teszek, az magát jellemzi. :) Azért arra kíváncsi lennék, hogy azokra az oldalakra is beírsz-e, ahol azzal fenyegetőznek a ficírók, hogy nem folytatják a történeteiket, ha nem lesz meg egy bizonyos számú hsz... Vagy csak én szúrom a szemedet? :)

    VálaszTörlés
  6. Úúúúú! Nagyon állat! Jó ötlet, tetszik. Rafinált, trükkös. Amúgy nagyon jó lett az utolsó fejid is, durva volt. És ez a terhesség, Edward eleinte kettős érzésével! De olyan cuki volt amikor azt mondta hogy: Aggódom miattatok!- vagy valami ilyesmi. Kár, hogy a valóságban nincsen ilyen pasi. Édes volt a törődése a felesége és a gyermeke iránt. Nem tóm lehet hogy írtad, csak nem figyeltem (akkor bocsi), milyen nemű lesz? És mi lesz a neve? Ez nagyon kíváncsivá tett. Sok hozzászólást a következő fejezetekhez a jövőben!
    PUXD

    VálaszTörlés
  7. Szia Spirit!
    Szerintem nagyon, nagyon jó ötlet :D
    Lehet ezért írok, de ha nem hirdettél volna ki ilyen jellegű "versengést" akkor is kiadtam volna magamból a véleményemet :D
    Egyik barátnőm mutatta ezt az oldalt, vagyis akkor még nem itt olvastam, hanem elküldték...
    De ez... minden nap várom az új fejezetet... Eleinte nagyon zavart, hogy nincs Bella, de utána sikerült megbékélnem Isabellával is... Úgy néztem a dolgokat, hogy kell egy kis változás, kell egy kis újítás, el kell térni a történettől, mást is ki kell találni... :D
    Sajnálom, hogy eddig még nem írtam, vagy ha írtam is, nem emlékszem, de nem hiszem, hogy már megtettem volna...
    Néha nagyon mérges vagyok rád, hogy pont akkor hagyod abba, mikor a legjobb rész van, vagy, hogy sokat kell várni az újra... Tudom, nem könnyű sűrűn frissíteni, újakat kitalálni, élvezhetővé tenni
    Az utolsó fejezetek, az esküvő után... Mikor Bella majdnem rosszul lett, hogy nem tudja mivan, komolyan mondom, én is rögtön a rosszra gondoltam, hogy most mi is lehet, aztán "csak" egy esküvő, akkor megnyugodtam, és nagyon boldog lettem, egy esküvő, végre ők is összeházasodnak :D Aztán, azok a játékok, az előtte való ellógás, a veszély, a látogató, az idegesítő gyerek, hogy belekeveredik mindig valami bonyodalomban... Hát nem is tudom, valami fenomenális :D
    Ígérem, ezentúl mindig írni fogok, ha ennyit tehetek érted :D Várom a következőt :D Aztán, nem szeretnélek siettetni vagy ilyenek, de Edward szemszögéből nem rég volt friss? Vagy már nem is tudom... xD De... mintha ott már régen lett volna... aztán nem tudom, bocsáss meg, ha mégse :D
    Üdv.: Sourire

    VálaszTörlés
  8. PinBlue: Még nem írtam semmit Isabella és Edward kisbabájáról, se a nemét, se a nevét. :) Majd kiderül a történetből minden, mikor eljön az ideje, előre nem szeretnék elárulni ilyesmiket, mert akkor nem lesz érdekes később a fejezetben. :)

    Sourire: Akár hiszed, akár nem, eleinte engem is zavart, hogy nincs Bella a ficemben. :D A hivatalos oldalamon fent is van azt hiszem, az a régi msn beszélgetés, amiben Szandinak mondom, hogy nagyon szeretném megírni a ficemet, mert izgatja a fantáziámat, de fura, hogy Bella helyett Isabella van. Aztán most meg már Isabella közelebb áll hozzám, mint Bella. :D
    Iiigen, tudom, hogy sokan bosszúsak vagytok néha a függő végek miatt... *pirul* :D De hát, ettől még izgibb lesz az egész. :)
    Edward szemszögből tegnap este frisseltem. :) Nézzétek mindig a fenti csíkban a híreket, mert oda mindig kiírom az ilyesmit, ez is most ki van írva. ;) És az is, hogy a Remember me-ről megírtam a kritikámat, és feltettem a hivatalos honlapomra. Akit érdekel, annak jó olvasást hozzá! :)

    VálaszTörlés
  9. Engem nem érdekel az Edward portré, bevallom. De azért fogok mindig kommentelni, szóval ha véletlenül engem húznál ki, akkor húzz nyugodtan másikat! ;)

    VálaszTörlés
  10. Zafír: Hihi, igen, te farkaslány vagy. :D Majd egyszer, ha Gabit rá tudom venni, és nem unja meg a kéréseimet (és a kuglófomat, amit a munkájáért cserébe kap majd :D ), akkor rajzoltatok vele farkasfiúkat is ajándékként. :)

    VálaszTörlés
  11. Annak én is örülnék Spirit! Én amúgy az Edwardosra csak bnőm miatt jelentkeznék. :D Bár ő is olvassa a ficedet, szóval több eséllyel indulunk *-* :D
    ~~~~~~~~~~
    Xéni: én is pont ezt mondtam bnőmnen mmint hogy kellemesen csalódtam Robertben. És nekem se jön be, mint pasi... de a Remember me-ben Tylerbe estem. Nem tudom miért. Amúgy Spirit te sírtál a végén? O_o :D
    [ mert én osztálytársammal néztem és életemben először sírtam el magam előtte. ]

    VálaszTörlés
  12. RachelLee: Aham, sírtam a végén. A vicces az, hogy mikor Fummie mondta, hogy úgyis sírni fogok, akkor röhögtem, hogy persze, úgysem fogok. :D Aztán tessék... :D Pedig nem szoktam mások előtt, de annyira belemerültem a filmbe, hogy totál elfeledkeztem arról, hogy moziban vagyok, és nem otthon egyedül... :D

    VálaszTörlés
  13. Spirit, bocsi... én is előbb írok, mint olvasok... xD mindig szoktam olvasni ott fenn, de most elkerülte a tekintetemet xD :D
    de még nem volt időm elolvasni... de holnp megyek, és kommentelek, kezdek belejönni xD

    VálaszTörlés
  14. Szia Spirit!

    Na ez most rövid lesz, mert azt hiszem a Remember me után a Pollackról felhívva téged mindent elmondtunk a csajokkal. :)

    Nem csak te sírtál, nem is csak a melletted ülő, nálunk szinte az egész moziteremben ülők sírtak. :D
    Először csak a nagy csend, mindenki még a lélegzetét is visszatartotta, mikor hirtelen elsötétült a mozivászon (nem mikor vége lett, hanem mikor megtörtént...), majd szip-szip, majd hallani lehetett a papír zsebkendők rezgésének hangját, majd szemtörlés és orrfújás. :D Aztán mikor a stáblista futott, akkor még többen. :)

    A többit meg már úgy is tudod, és ismerhetsz is minket, hogy milyen hülyék lehettünk utána. XD
    A film meg tényleg fantasztikus, és nem csak Rob miatt, de persze azért miatta is... :P

    Na, ugye hogy most rövid voltam? :P
    Tudom a verseny célja éppen az, hogy hosszú legyen, de most csak azért se XD
    Amúgy meg hosszúakat szoktam írni, szóval rám nem lehet panasz. :$ (Tudom, nem is egyes személyekről volt szó, tudom, tudom :P)

    Pusza, Kriszti

    u.i.: neked is jár a nagy ölelés a Remember me után, mint Tough girl-nek *ölel* :)

    VálaszTörlés
  15. huu ez jó ötlet.Vizsgaidőszak után leülök és megpróbálom kihozni magamból a legjobbat :)
    babanagini

    VálaszTörlés
  16. Mondtam én, hogy sírni fogsz... :P Én csak azért nem sírtam, mert mindenki más sírt, én meg azon röhögtem, hogy mindenki sír. :D
    Amúgy álmodtam. Azt tudni kell hozzá, hogy fesztiválbetegségem van, és tegnap este valószínűleg lázas is voltam. És álmodtam. Azt álmodtam, hogy fent volt az új fejezet, aminek a címe Benji volt. És írtál előtte ilyen kis cuccot, és nem emlékszem már annak az elejére, csak arra emlékszem, hogy az utolsó mondat olyasmi volt, hogy ajánlod minden Benji fannak, vagy akik szerették őt. És akkor tudtam, hogy abban a fejezetben fog meghalni Benji, de mire elkezdtem volna olvasni, felébredtem. Tök fura álom volt, olyan valóságos. Kíváncsi vagyok, mikor jön az a fejezet. :D

    VálaszTörlés
  17. Szia!

    Én most fogok neki állni olvasni a töridet javaslatra. Akkor nekem ez első hsz-ek nem számítanak? Itt, hogy hogy nincs chat?

    VálaszTörlés
  18. Ez szerintem tök jó ötlet. :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  19. Hali!
    Ma még lesz friss?Mert akkor még ébren maradok:)

    VálaszTörlés
  20. Bocsi, most csak a kérdésekre futja az időmből... De köszi a többi hsz-t is. :)

    Kiss girl: Hát, mivel nem tudom, újra és újra végignézni az első két könyv mindegyik fejezeténél az új hsz-eket, ezért ha a régiekről szeretnél írni nekem kommentet, azt írd légyszi a legújabb fejezethez, és akkor beleszámítom a játékba. :)
    Chat azért nincs, mert akkor oda írnátok a véleményeteket. :D És ott elvesznek idővel, itt pedig nem. :)

    Laura21: Igen, elvileg lesz még ma friss (vagy legalább is most este, mert lehet, hogy átcsúszunk az éjfélen...). Én már megírtam, most Szandi bétázza, amint kész, felteszem. :)

    VálaszTörlés
  21. Spirit!

    Ez nagyon jó ötlet!!!
    Szerintem nem a lustaság a fő ok, amiért nem írunk annyi kommentet, amennyit megérdemelnél. Most vannak a vizsgák, meg hát itt az érettségi is. Tudom, mert én is kénytelen vagyok a könyvkupacom mögött tölteni a napjaimat.
    Ezért is csak most láttam meg a kiírásodat.
    De annak nagyon örülök, hogy még ma lesz új, fejezet. Szóval azt még megvárom még, ha 1 óra is lesz belőle.
    Kell valami pozitív is a naphoz. Hogy legyen mit 100x visszaolvasni. :-) (persze, ha már lesz rá időm)
    Kérdés: melyik fejezetektől olvasod pontosan a kommenteket?

    Pussz
    Gitka

    VálaszTörlés
  22. Hali!
    Nekem tetszik ez a fejezet...jó ötlet volt benne ez a bizalomhiány, majd ahogy Bella rájött h mégis bízik Edwardban. Viszont én nem annyira szeretem Russelt így nem annyira tetszik az ötlet h vámpír legyen, de még mindig jobb mintha Edwardnak az lenne sz ötlete h csatlakoznak v vmi szövetséget kötnek a Volturival...a durvább azért mégis a csatlakozás lenne. Alig várom már a következő fejezetet, kíváncsi vagyok te milyen irányba fórdítod a cselekményt:).

    VálaszTörlés