.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. május 18., kedd

Egy kis elfoglaltság, amíg nem jön új fejezet...

Nekiálltam írni a Démoni érintés új fejezetét. Ma vagy holnap este lesz belőle friss. :) Addig is, hogy ne unatkozzatok, kitaláltam pár dolgot, amivel elfoglalhatjátok magatokat és segíthettek nekem egy kicsikét... :)

1. Idézetgyűjtés: A hivatalos oldalamra szeretnék egy idézetgyűjteményt készíteni, ezért azt szeretném, ha mindenki (akinek van kedve hozzá) kiválasztaná a kedvenc idézeteit A múlt árnyaiból, A jövő reménységéből, A jelen boldogságából, a Démoni érintésből vagy bármelyik másik írásomból, és hsz-ben megírná nekem. Az idézetek maximum 4-5 sorosak legyenek, szóval, ne egy fél oldalt másoljatok be. :) A formai követelmények úgymond:

"Ide írjátok az idézetet..."
Adri (25), A múlt árnyai, 3. fejezet

Vagyis az idézet alá írjátok le a keresztneveteket vagy nickneveteket, utána, hogy hány évesek vagytok, majd azt, hogy mely írásom hányadik fejezetében található az idézet (ha novellából idéztek, akkor persze, fejezetet nem kell írni, csak a novella címét :) ).

2. Olvasói ajánlások: Én nem értek ahhoz, hogy a saját írásaimat ajánljam, mert nem tudok reális képet festeni róluk, ezért azt szeretném, ha a A múlt árnyaihoz, A jelen boldogságához, A jövő reménységéhez, a Démoni érintéshez és az Árnyékvilághoz írnátok pár mondatot. Lehetőleg, mindegyikről külön-külön, mert más-más menüpontba kerülnének az ajánlások (nem muszáj mindegyikről írni természetesen...). Azt kéne leírnotok, hogy miért szeretitek az adott írást, mi fogot meg benne titeket, miért ajánlanátok másoknak. Az Árnyékvilággal kapcsolatban, mivel azt még nem olvastátok, azt kéne megírnotok, hogy miért szeretnétek ti elolvasni, mi érdekel titeket a könyvvel kapcsolatban és miért ajánlanátok másoknak. Kérlek titeket, hogy az ajánlásokban ne használjatok rövidítéseket, fogalmazzátok meg rendesen őket, és fejtsétek ki rendesen a véleményeteket. Köszönöm. :) A formai követelmények:

A regény címe, amelyről írtok: Ide írjátok a véleményeteket.
Adri (25)

Vagyis, leírjátok, hogy melyik regényről, ficről mondtok véleményt, aztán leírátok magát a véleményt, majd alá a neveteket és zárójelben a korotokat. :)

3. Aki ért hozzá, van ideje és kedve segíteni, az készíthetne még pár Árnyékvilágos bannert, háttérképet, fejlécet, könyvjelzőt. :) Tudom, hogy vannak olyanok, akik már készítettek, és még nem tettem ki a hivatalos oldalra a művüket. Ez időhiány miatt van, nem azért, mert nem tetszenek, de kiteszem őket hamarosan. :) Ha mégsem kerülne ki valakié, akkor csipogjon nekem, mert vagy nem kaptam meg, vagy elkeveredett a sok-sok egyéb lementett fájl között.

4. Igaz, még jó pár hónap, mire megjelenik az Árnyékvilág, de nem árt előre gondolkozni, szóval, terjesszétek a hírét akár úgy, hogy linkcserét szereztek nekem, akár barátok, közösségi oldalak által. Arra viszont megkérlek titeket, hogy ha mások honlapján reklámoztok, akkor előtte mindig kérjetek engedélyt erre a honlap tulajdonosától. :)

5. Fogok majd iskolákat látogatni, hogy beszéljek egy kicsit az írásról, a könyvemről, a kiadásról és egyéb remélhetőleg, érdekes dolgokról. Szóval, arra gondoltam, hogy nem vadidegen iskolákba mennék elsősorban, hanem megkérdezlek titeket, hogy kinek az iskolájában lenne igény egy ilyen találkozóra, hol érdekelné a diákokat a dolog, és hol tudnának ennek teret engedni a tanárok (osztályfőnöki órán, magyar órán, esetleg valami iskolai ünnepnapon, amikor különböző programok vannak a diákok számára...). Szóval, ha valaki szeretné, hogy az ő iskolájába is menjek, és a tanárai is beleegyeznének a dologba, az szóljon nekem. :)

6. Van valaki vagy vannak valakik, akik nagyon jártasak a facebookon? Próbáltam rájönni, hogyan kell napi idézetet, tesztet és egyéb dolgokat gyártani ott, de mivel van, ami angol, így nem igazán sikerült rájönnöm... Ha valakinek mennek ezek, szóljon nekem, mert az is sokat segítene, ha lenne pár ilyen dolog az írásaimról a facebookon. :) Előre is köszönöm. :)

Most megyek vissza írni, remélem, hogy így már nem unatkoztok addig, míg elkészülök. :) Legyen szép napja mindenkinek! :)

23 megjegyzés:

  1. Jó lenne már végre a jelen boldogságát írni nem pedig más hülyeségekkel foglalkozni, ha egyszer már ez ennek a történetnek a blogja! Már nagyon unom hogy több hetet kell várnom egy fejezetre. Azt még megérteném ha 15 oldalasat írnál de kb. csak 2-t vagy 3-at írsz! És nem csak nekem van már elegem ebből!! :@

    VálaszTörlés
  2. Sajnálom, de nem vagyok gép... Nem mindig van A jelen boldogságához ihletem. Ez van. Egyébként, maximum másfél hetet kellett eddig mindig várni (de általában hetente van friss belőle), most először fordul elő, hogy kb. 2 hetet kell várni az új fejezetre. És nem 2-3 oldalas egy fejezet, hanem minimum 7,5-8 oldal. Amit össze tudnék csapni pár óra alatt, csak épp szerintem, fontos a minőség. Örülök, ha nagyon várjátok a fejezeteket, de annak nem, ha ilyen stílusban követelőztök, mert szerintem, én mindig mindent megteszek nektek, amit csak tudok. Nem várok el hálát ezért, de azt igen, hogy ne nézzetek gépnek, aki gyártja a fejezeteket. Az írás, bár nagyon élvezem, komoly munka, és az agyam nem mindig áll rá arra, hogy épp A jelen boldogságát írjam. Szerintem, ezt mindenki megértheti. :) Ettől függetlenül, nem hiszem, hogy olyan sokat kéne várnotok mindig a frissre. Tényleg általában hetente jön. És kiírtam a hivatalos honlapomra, hogy mi volt az oka annak, hogy most csúszik kicsit.

    VálaszTörlés
  3. Ha nem tetszik a tempó ne olvasd!
    Én is nagyon kíváncsi vagyok de azért bunkó nem.
    Nem lehet senkitől sem elvárni hogy reggeltől estig írjon főleg így hogy több történetet ír egyszerre.Neki is van élete!Szerintem eléggé egyértelműek voltak az okok hogy miért nem tud írni Spirit...
    Komolyan mondom őrületesek vagytok...
    babanagini

    VálaszTörlés
  4. ne szomorodj Spirit,mindig lesznek ilyen tökkelütöttek,akik nem tudják magukba tartani azt,amit nem kéne kimondani:)
    továbbra is bíztatlak könyveiddel,egyszerűen imádom:D:D

    VálaszTörlés
  5. nah én kigyűjtöttem a kedvenc idézeteimet a múlt árnyából és az Edward szemszögéből íródott első 7 fejezetből:)
    sajnos vagy egy pár szóval nem fér ide elküldöm neked emailben :)
    babanagini

    VálaszTörlés
  6. A facebookos részhez: én úgy próbáltam már tesztet csinálni h beléptem egy akármilyen másik teszthez, végigcsináltam és utána rákattintottam arra h "Create a Quiz". Asszem ennyi és itt már le van írva h hova mit kell csinálni.
    Ha mégse jó ez az egész így akkor bocsi :S
    maycsi.

    VálaszTörlés
  7. Szerintem se foglalkozz vele, mit írt az a névtelen hozzászóló! Én is várom az új fejezetet, de ez azért túlzás. Nem teremtenélek le azért, mert épp nincs időd vagy hangulatod valamit írni. Az íráshoz igenis ihlet kell, és ha épp nincs, nincs értelme nekiállni, mert mindkét fél rosszul jár. Az is, aki írja, mert kínszenvedéssé válhat valami, ami egyébként jó is lehetne, és olvasóként is ugyanez. Egyébként én a többi írásod folytatását is nagyon várom, a Démoni érintését kifejezetten, szóval annak is örülök. Csak mindig írj nekünk valamit! Mindegy, hogy mit. Tőled minden jó! :)

    VálaszTörlés
  8. Babanagini, Rosen: Köszönöm szépen. :) Igyekszem nem szomorkodni, csak... Az a típus vagyok, aki mindent a lelkére vesz. Tényleg szinte abból áll az életem lassan másfél éve, hogy minden időmet az írással töltöm, és imádom csinálni, imádok nektek örömet okozni. De más az, ha magamtól fordítom erre minden időmet, mert örömet okoz, és más az, mikor mások akarnak rákényszeríteni. Főleg, hogy én tényleg mindent megteszek, hogy minél gyakrabban legyen friss, és sok más egyéb dologgal is örömet okozzak nektek. Kérdezzétek meg a családomat és a barátaimat. Néha már őket is elhanyagolom, csak hogy nektek ne kelljen várnotok egy-egy fejezetre. Az a szerencsém, hogy nagyon szeretnek és nagyon megértőek velem szemben, de nekem így is lelkiismeret-furdalásom van miattuk. Szóval, tényleg a lehető legtöbbet megteszem, és erőmön felül dolgozom (szerintem, ez a nyakmerevség is már a fáradtságtól van, meg mert folyton a gép előtt ülök és írok), és még így sem elég néhány embernek, amit csinálok... Pedig ennél gyorsabban és ennél többet nem tudok adni, akkor sem, ha megfeszülök. *sóhajt* Bocsánat... Nem akartam itt kiönteni a szívemet, csak nem tudom mozgatni a fejemet egyáltalán, fáj a nyakam, a vállam és a hátam, és itt ülök, és írok, ahelyett, hogy pihennék, és egy kicsit elfáradtam az elmúlt hetekben, és ez most így összegyűlt bennem. Nézzétek el nekem... Már attól is jobb, hogy kipanaszkodhattam magam.

    Babanagini: Köszi az idézeteket, amint lesz időm átolvasgatom őket. :)

    Maycsi: Köszönöm a segítséget, ha kész vagyok a fejezettel, kipróbálom, amit írtál. :)

    VálaszTörlés
  9. Deszy: Köszönöm. :) Igen, teljesen úgy van, ahogy írtad. Ha elkapkodnám, én is szenvednék írás közben, és nektek sem biztos, hogy tetszene a fejezet. Én szeretném azt hinni, hogy azért olvassátok ennyien az írásaimat, mert megütnek egy bizonyos mércét minőségileg, és nem akarom, hogy a siettség a minőség rovására menjen, mert az tényleg senkinek sem lenne jó. És örülök, hogy várod a Démoni érintést is. :) Igyekszem vele, és remélem, hogy tetszeni fog az új fejezet. :) Köszönöm. :)

    VálaszTörlés
  10. És most, hogy így kinyafogtam magam, rájöttem, hogy inkább azt kéne néznem, hogy hányan védtetek meg azonnal. :) Tényleg nagyon jól esik, hogy emberként is foglalkoztok velem, és számít nektek, hogy vagyok. :) Szóval, minden oké. Csak ki kellett írnom magamból a nyűgömet, és megkönnyebbültem, és máris a jó oldalát látom a dolgoknak. :D Köszönöm nektek! :)

    VálaszTörlés
  11. Nincs mit Spirit!ez a legkevesebb cserébe a jó történetekért amivel örömet szerzel nekünk(remélem más nevében is beszélhetek :) )!
    Ne szomorkodj! Mi itt vagyunk! :D

    VálaszTörlés
  12. Babanagini voltam :P

    VálaszTörlés
  13. Drága Névtelen!
    Ha már ilyen nagy szád van, akkor miért nem vállalod fel önmagad! Vádaskodni a legkönnyebb, de abba bele sem gondolsz, hogy mennyi munkája van ebben Spiritnek! Az írás fárasztó munka, hiszen a legjobbat nyújtja mindenkinek a fejezetekkel, igényes munkát ad ki a kezei közül. Van magánélete is, és nem csak éjjel - nappal ír! Nagyon fel tud bosszantani a vádaskodás, kulturáltan is meg lehet mondani a véleményedet! Ha pedig nem tetszik, akkor nem kötelező olvasni! Azonban ha élvezed, akkor inkább ne tegyél ilyen megjegyzéseket, inkább örülj, hogy Spirit interaktív és nem zárkózik az el az elefántcsonttoronyba!

    Spirit!
    Ne haragudj a hosszas kirohanásomért, de nagyon bosszant a névtelen hozzászólok butasága!
    Az idézeteket majd én is kigyűjtöm, bár nehéz lesz választani! Fel a fejjel, ne vedd a lelkedre az ilyen hozzászólásokat. Mi szeretünk, élvezzük, amit csinálsz. A saját könyvedet már nagyon várom, sajnos nem leszek már Magyarországon amikor meg fog jelenni, de mire nem jó a posta :)
    Szóval majd jönnek az idézetek is, meg a többi :) Sok puszi

    VálaszTörlés
  14. SPIRIT! Mindig lesznek bunkó emberek akiket csak a saját jó dolguk érdekli! Ne törődj velük!Azért jöttem hozzád,hogy elújságoljam ma néztem meg a REMEMBER ME-t.Tudjuk kire voltam kíváncsi(ROB), de nagyon tetszett a film is.Az ilyen beszólogatósoknak is meg kellene nézni egypár ilyen filmet hátha lenne egy kis önkritikájuk, vagy változna a világlátásuk!Én is várom az írásaidat, de sajna az új regény ötlethez sem írtam még a HSZ-be, de most azért is írok.Rémélem még elolvasod!!!

    VálaszTörlés
  15. Szia Spirit/Adrienn!
    A sulilátogatással kapcsolatban, nálunk szoktak lenni minden évben "tudományos napok", amikor a diákok előadásokra jelentkezhetnek. Ilyenkor a suli volt diákjai, hírességek( pl. Kinizsi Otto volt tavaly(Barátok kötz: Imi)) és a többi.:) Nagyon örülnék neki, ha el tudnál jönni, szerintem nem én vagyok az egyetlen a suliban aki könyvírással PRÓBÁLKOZIK. Annak is örülnék NAGYON, ha személyesen is tudnál nekem taanácsokat adni, nem csak facebook-on:) Legközelebb jövőre lesz valamikor, még pontos adataim nincsenek, de a vezetőség mindenképpen beleegyezne, mivel könyvíró vagy, és az iskolának fontos a szellemi fejlődés. Várom a visszajelzésed.

    Melanie Cullen/Horváth Mónika:)

    VálaszTörlés
  16. "Mesélj egy kicsit,milyen volt a mi Bellánk élete...-Boldog volt-feleltem.Azt hiszem, ez volt a legfontosabb,amire kíváncsi lehetett.-És szomorú.Jó élete volt a nagypapa mellett,és imádta aput meg minket.De...A történetek,amiket mesélt...Igazából csak akkor értettem meg,miután megtaláltam a naplóját.Az utolsó lélegzetéig szerette Edwardot.-Carlisle arca megértő volt. Mintha tudta volna,hogy ezt fogom mondani.-Szerette a nagypapát is, de Edward...sosem felejtette el őt......."
    zsuzsa(49)A múlt árnyai 3.fejezet.
    Nagyon mulatságos,hogy ezt írtad példának!
    Nem kérdezted, de én leírom miért ez a kedvenc.Eddig a részig csak gyűltek a könnyeim,de innentől kezdve patakokban folytak.Másrészről pedig bárkinek ajánlom olvasásra-mert én mindenkinek(család,barátok,kolléganők)mesélek RÓLAD ezt a részt szoktam elmesélni.

    VálaszTörlés
  17. Szia Spirit!

    Bocsi, de most fáradt vagyok elolvasni a sok kommentet, csak az elsőt olvastam el, és az egyik válaszod, de kiborítanak az ilyen ************** emberek. Tudom nem szereted a káromkodást szóval csillagoztam! :D

    Ne is törődj velük!!!!! Már személyesen is mondtam neked, hogy nem tudom hogy vagy képes szépen visszaírni ezeknek a ****-nak. Tudom ezt már megtárgyaltuk, tudom te ilyen vagy, ez nem is baj, de ezek a ****-ok már kezdenek nagyon kiakasztani, pedig alapból tök nyugis ember vagyok.

    Akinek nem tetszik valami az ne olvassa/olvasson!!!! Persze így egy olvasóval hirtelen kevesebb, de ahogy elnézem a statisztikát naponta legalább 2 új rendszeres olvasód van, és még több "név nélküli" akikben van annyi tisztelet, hogy ha kritikát írnak, és az mondjuk nem happy, akkor is ALÁÍRJÁK!!!!

    Mi(olvasók), nem azért írjuk a kommenteink végére, hogy siess a frissel, meg egyéb válfajait ennek, mert azt akarjuk, hogy a nap minden percét írással töltsd, és hogy minden nap legyen friss ebből-abból vagy mindenből, hanem mert szeretünk, szeretjük az írásaid, és így tudjuk kifejezni legjobban. Az hogy folyamatosan frisset szeretnénk, az csak annyit jelent, hogy élvezzük, szeretjük amit csinálsz, és főleg annak végeredményét, és olyan jó olvasni az írásaid, hogy mindig többet és többet szeretne az ember. Mi szeretnénk a nap minden percét avval tölteni, hogy az írásaid olvassuk! Remélem valamelyest érthető voltam? *elgondolkozik és elhúzza a száját*

    Én is azt szoktam írni -és ezentúl is azt fogom írni-, hogy "Még még" vagy valami hasonlót, de nem kértelek/kérlek/és nem is foglak sose arra kérni, hogy a nap minden percét írással töltsd, főleg mert szeretném ha a Tough girls valamikor összejönne, és akkor valószínűleg pár napig nem lesz semmiből friss! (Előre is bocsika mindenkitől, de nem tágítok, ahogy a többi Tough girl is tudom egyet ért velem! Spiritnek is kell a pihi, és szerintem meg lehet érteni, hogy szeretnénk újra látni őt.)

    Na most kidühöngtem magam, és asszem le is higgadtam! :D

    Ölel és csókol: Kriszti

    u.i.: az összejövetelt meg komolyan mondtam, és szerintem Abyvel együtt el is tudlak szállásolni, bár hogy kicsit Alice-es legyek, a jövő nincs köve vésve. ;)
    De azért remélem össze tudjuk hozni a dolgot. :)

    VálaszTörlés
  18. Hali!
    Egy aprócska kérés, ha nem baj:
    ne írj hosszabb szöveget csupa nagybetűvel (mmint az oldal tetején a bejegyzések fölött), mert nekem nagyon zavaró, pláne, ha még pirossal is van. Én úgy csinálnám - persze ez csak az én véleményem -, h kiemelném nagybetűvel pl. azt, h FRISS!!! és utána normális mérettel, tetszőleges betűszínnel tovább, mert az én szememet bántja.
    Persze, amennyiben ez csak engem bánt, akkor nem szóltam semmit és felejtsd el, h írtam vmit is.
    Pusz

    VálaszTörlés
  19. Szia Spirit!

    Először is a legelső "névtelen" komizónak üzenném, hogy határtalan bunkósága megdöbbentett! Mindenki csak köszönettel tartozik Adrinak, amiért veszi a fáradtságot és minden ellenszolgáltatás nélkül szórakoztat minket!!!

    Spirit!
    Nehéz dolgot kérsz a kedvenc idézetek kiválasztásával, ugyanis rengeteg van! Azért is nehéz, mert néha két mondat fontosságát,jelentőségét csak a hosszabb szövegkörnyezettel együtt lehet értelmezni. De megpróbálom!
    Puszi: Gabriella

    "Azt akartam, hogy felfogja, hogy nincs más férfi, aki boldogabbá tehetne engem. Mert őt szeretem. Igen… Bárhogy is próbáltam tagadni, hogy ez tényleg szerelem, már késő. Szerelmes voltam. Eszeveszetten, őrülten és örökre."
    Gabriella (32) A múlt árnyai-16.fejezet

    "- Nem értem, miről beszélsz…
    - Arról, hogy mindennél jobban szeretlek! – A szívem áruló módon vadul kalimpálni kezdett. – És te is szeretsz engem. Mi ketten… - mutatott rám és magára. - …nem élhetünk egymás nélkül. Ez… olyan lenne, mintha egy közös szívvel létező sziámi ikerpárt félbevágnának. Legalább az egyikük belehalna, de valószínűbb, hogy mindkettő"
    Gabriella (32) A jövő reménysége-3.fejezet

    "Mikor Seth nagypapa engedélyezte számunkra az első hitvesi csókot, Edward közelebb lépett hozzám. Ahogy lehajtotta a fejét, elakadt a lélegzetem. Ajkai hűvösen tapadtak az enyémekre, miközben megéreztem a kezeit a csípőmön. Karjaim ösztönösen a nyaka köré fonódtak, hogy még közelebb tudjam húzni magamhoz, az ajkaim pedig elnyíltak. Az íze hűvös és friss volt, teljesen elkábított. Aztán az ujjai vándorútra indultak, míg végül a tenyere a hasamra simult.
    A könnyeim kissé sóssá tették a csókunk folytatását, de ez egyáltalán nem zavart, mert éreztem Edward mosolyát és a keze simogatását. Ebben a másodpercben biztosan tudtam, hogy minden rendben lesz, mert egyszerűen nem lehet másként. Mindörökké boldogok leszünk. Hármasban."
    Gabriella(32) A jelen boldogsága-16.fejezet

    VálaszTörlés
  20. - Öltem már… - Szinte éreztem a tömény bűntudatot és önutálatot Edward kijelentésében.
    - Szomjúságból – egészítettem ki gyorsan. – Az teljesen más…
    - Érted több értelme lenne.
    Petrus (16) A jövő reménysége - 14. fejezet

    VálaszTörlés
  21. Lehunytam a szememet, és a kezem a hasamra csúszott. A félelem és a szeretet erőteljesen kavarogtak bennem, de pontosan tudtam, hogy melyik az erősebb. Nem fogsz engem bántani…

    - Igen. Akarom ezt a babát – nyitottam fel végül a szememet.

    Carrie (21) A jelen boldogsága - 13. fejezet

    A szívem olyan erővel ütött egyet, hogy egy pillanatra elfelejtettem az őrjítő fájdalmat. Újfajta lángok kerítették hatalmába a testemet, már nem fájdalmasak, inkább izzóak. Minden, ami eddig történt velem, nem számított. Mintha az eddigi kötelékek, amik a világhoz kötöttek, megszűntek volna létezni. A múltam csak egy átutazás volt, semmi több, azért, hogy elérkezzek ehhez a pillanathoz. Hogy egy új és minden eddiginél erősebb lánc kössön hozzá. Ahhoz a valakihez, aki a világom közepét alkotja. Edward…

    A múlt árnyai - 29. fejezet

    - Nem fogom feladni – felelte határozottan. – Szeretlek! – Lehunytam a szemem egy pillanatra, és próbáltam megakadályozni, hogy a szívem kiugorjon a mellkasomból. A lehető legnagyobb erőfeszítésembe került, hogy visszanyeljem a válaszomat: Én is szeretlek!

    A jövő reménysége - 2. fejezet

    VálaszTörlés
  22. "Azt érzem, hogy megőrülök, ha a közelemben vagy! Azt érzem, hogy megőrülök, ha nem vagy a közelemben! Azt érzem, hogy meg kell védenem téged mindentől… És azt is, hogy szeretlek…"
    Maycsi(14), A Múlt árnyai-14.fejezet
    (csak azokat a részeket írtam ki, amiket Edward mond)


    "- Mert nem hagyom, hogy egy nomád kerüljön a közeletekbe – fakadt ki Edward, majd mikor rádöbbent, mit is mondott, zavartan hajtotta le a fejét. A veszély ellenére boldog tam-tamba kezdett a szívem a többes számot hallva. – Most már rá is gondolnunk kell, nem igaz? – motyogta halkan."
    Maycsi(14), A Jelen boldogsága-19.fejezet

    VálaszTörlés
  23. Kedves Spirit!
    Köszönjük-köszönjük, hogy ilyen kiváló minőségű írásokkal kényeztetsz minket! Minden kulturált *ez a szó vagy 3× aláhúzva* olvasó izgatott türelmetlenséggel várja az új fejezeteket, de az aki az első kommenthez hasonlót megenged magának, az igencsak sajnálatra méltóan "szegény" ember lehet...
    Üdv:
    Airyca

    Az egyik kedvenc:
    "De tényleg olyan, nem? Mint a Hold. Csak meg kell találni azt a Napot, amely örök nappalt varázsol az életedbe. Ha megvan a Nap, akkor a Holdadnak csak halovány árnyéka marad a háttérben. Ott lesz, de nem olyan erősen. Ő volt a te Holdad, keresd meg a Napodat!

    - Na és, mi lehetne az én Napom? Próbálkoztam az egyetemmel, Carlisle-nak is segítettem. Mi a fenét csinálhatnék még, hogy lefoglaljam magam? – tártam szét tehetetlenül a kezemet. – Nem! Arra soha nem lennék ismét képes! – ráztam meg a fejemet Emmett gondolatára. Az ötlet, hogy egy másik nőt szeressek lehetetlen volt.

    - Soha ne mondd, hogy soha! – pattant fel a szikláról.”
    Erika (29), A múlt árnyai – Edward szemszög – 2. fejezet

    és egy másik:
    „Amíg tudom, hogy te is érzel valamit irántam, úgysem fogok leszállni rólad! Szóval, felesleges rágnod magad, mert nem menekülhetsz előlem. Ha elmész, megkereslek. Ha újra megszöksz, utánad megyek. Én nem hagyom magam lerázni. Ismerős? – ismételte meg a vámpír memóriának köszönhetően valószínűleg szóról szóra, amit egyszer régen én mondtam neki. Éreztem, hogy lesápadok, és a reszketésem felerősödött. – Amíg szeretsz, nem hagyom, hogy elhagyj!”
    Erika (29), A jövő reménysége – 2. fejezet

    VálaszTörlés