.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. december 25., péntek

Közvélemény-kutatás

Szóval, páran felbolydultak az új elméletem miatt, miszerint, Isabella farkasként is lehet terhes. Én, mivel ez a kérdés Meyernél nyitott maradt, úgy gondolom, hogy a régebbi elméletem is lehet helyes, és a mostani is. Bármelyikre lehet bizonyítékot találni, mert bármelyik lehetséges. Fogalmunk sincs, hogy működnek a farkasok, főleg a női farkasok, mivel Leah esete lehet egyedi is, de lehet, hogy minden női farkas úgy működik, mint ő. Valószínűleg, sosem tudjuk már meg, hogy Meyer hogyan is képzelte ezt az egészet.

Szóval, mivel én mindkét elméletet helyesnek találom, és mivel mindkét elméletnek megfelelően van a fejemben egy történetszál, amivel folytathatom a 3. könyvet, ugyanis a régebbi elmélet szerint is kitaláltam valamit még régebben, aztán az új elmélet szerint is kitaláltam valamit nemrég, ezért kíváncsi lennék, hogy szerintetek melyik elmélet fogadható inkább el.

Mivel én magam is elvárom egy Twilight fictől, hogy az eredetihez hű maradjon (számomra ez nagyon fontos), így tudom, hogy egy ilyen fontos elmélet mennyire befolyásolhatja az olvasás élményét annak, aki számára nem könyvhű. Én pedig azt szeretném, ha továbbra is élveznétek a ficemet. Vagyis 3 választási lehetőségetek van most:

1. Rám bízzátok a döntést, hogy melyik elmélet szerint írom meg a ficemet, mert úgy gondoljátok, ahogyan én, hogy mindkét elmélet Meyer-hű lehet, hiszen a női farkaskérdés nyitott maradt az eredeti könyvekben. Vagyis bíztok abban, hogy bármi is lesz, jó lesz. :)

2. Úgy gondoljátok, hogy az első elmélet a Meyer-hű (Isa csak úgy szülhet, ha előtte lemond a farkasságáról). Ebben az esetben az első ötletemet írom meg. Én ezt az ötletet is szeretem és érdekesnek találom, szóval, nem bánnám a dolgot... :)

3. Úgy gondoljátok, hogy a második elmélet is Meyer-hű (Isa farkasként is szülhet - az elméletet lásd az utolsó kérdezz-felelekben). Ebben az esetben a második ötletemet írom meg. Ami szerintem, szintén érdekes, és amit szeretek, szóval, ezt sem bánnám... :)

Vagyis, mivel én mindkét szálon örömmel elindulnék, így kíváncsi vagyok a véleményetekre, amivel meggyőzhettek, hogy az egyik vagy a másik elmélet-e a helyesebb (mert szerintem, mindkettő helyes lehet, csak lehet, hogy az egyik jobb, mint a másik...). Viszont, van két feltételem:

Az első, hogy aki szavaz, megírja nekem, hogy miért abban az elméletben hisz, amire szavazott, mert tudni akarom, hogy ti mit gondoltok a kérdésről, és hogy látjátok az egész témát. Aki csak leír egy számot, vagy pár semmit mondó szót, azt nem veszem figyelembe, mert az nem tud meggyőzni engem.

A második, hogy utólag nem fogadok el reklamációt, ha valami nem tetszik majd abban a szálban, ami felé végül tereltek majd a véleménytekkel. :D Ez egy kivételes alkalom, így ha meggyőztök, hogy az egyik teória helyesebb, azt én úgy írom meg, ahogyan akarom. Most először és utoljára azért hagyom rátok a döntést, mert számomra mindkét elmélet és mindkét szál azonos mértékben vonzó megírás szempontjából, valamint azért, mert számomra az írás legfőbb célja, hogy aki elolvassa a műveimet, annak örömet okozzon az olvasás és hasson rá érzelmileg és gondolatilag. Viszont, ha a kiválasztott szálban valami nem tetszik nektek utólag, én mosom kezeimet, ugyanis a többi részlet kitalálásához és megírásához fenntartom a teljes jogot! :D

Szóval 1. 2. vagy 3.? Ti döntötök! :) Itt a kivételes alkalom, győzzetek meg engem a ti teóriátok helyességéről! ;)

133 megjegyzés:

  1. Szia!
    100%-ig rád bízom,hogy melyiket választod.Én tökéletesen megbízom a te ítélőképességedben!!!Nem szeretnék belekontárkodni.Bárhogy döntesz nagyon fogom szeretni!!!Szóval: 1

    VálaszTörlés
  2. Nahm én nem nagyon tudok dönteni, de senki nem modnta ki még kronkrétan, hogy Isa terhes lenne, arról meg még nem is olvassahattunk hogy Isa feladta volna a farkasságot. Szerintem mind két elmélet jó. Gondolom én, mind két variációnak teljesen más lesz a végkimenetele.Így nem tudhtom hogy miről mondok le vagy mire mondok igent. Ez olyan mintha azt kérdeznéd Team Edward vagy team Jacob?- nem lehet rá válaszolni (legalábbis én nem nagyon tudok). Akár meg írhatnád mind a két részt is :D:D (poén)
    Én az 1-re teszem le a voksom, rád hagyom a döntést (lehet szemétség). Mivel neked az a legfontossabb, hogy hű legyél Meyerhez, nem hiszem hogy valmi hülye döntést hoznál egy iylen kérdésben, pláne ha a kérdésnek két nagyon jó válasza is lehet. Franci
    U.i: remélem érthető és a lényeg ki házmozható belőle és elfogadtható :):) Boldog Karácsonty:):)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Én is az elsőre szavazok. Hogy miért? Mert eddig sem szólhattam bele, és ha lehetett volna sem tettem volna meg! A legjobbnak mindig is azt tartottam a ficedben, hogy a több száz hozzászóló eredeti ötlete mellett is sikerült állandóan meglepned, és megtalálnod a száz + 1-edik lehetséges verziót. Ettől fantasztikus amit csinálsz!
    Számomra is úgy lesz jó, ahogyan megírod! Én mindkét megoldással szívesen fogom olvasni csak úgy, mint eddig.
    Puszi :-)

    VálaszTörlés
  4. szerintem is az első mert... mert nem tudom. csak azért mert nem akarom tudni hogy mi a folytatás.majd derüljön ki közben, lesz ami lesz. én így szeretek olvasni XD

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    szóval terhes!!xD tudtam én..:D
    én is rádbízom a dolgot..:D írd meg azt amelyik neked a legjobban tetszik,és amelyik lehetőségben több az izgalom...:D
    de mivel még Isa mindig farkas,és már most vannak olyan tünetei hogy várandós,ezért a 3.lehetőséget tudnám a legjobban elképzelni..mert Ed nem tudja h nemzőképes és Isa se,ezért meg se fordulna a fejükben hogyha Isa lemond a farkasságról,akkor lehetne gyerekük..és így a 3.lehetőség,h farkasként is lehet terhes,mindkettőjüknek elég nagy meglepetés lenne...:D ( de rem. Ed nem fog úgy sokkolódni mint a BD-ben és rögtön kiakarja vetetni Isából azt a vmit..:D )de bárhogy döntesz nekem megfelel..:D
    az 1.lehetőséget nehezen tudnám elképzelni..azért mert mint írtam azt se tudják h lehet gyerekük..és akkor minek adja fel a farkasságot..a másik meg ha fel is adná,és teherbe esne,annyi bonyodalom meg esemény van a töriben h Isa akaratlanul és visszaváltozna farkassá,de akkor elveszik a magzat..vagy vmi ilyesmi..(bocs ha érthetetlen amit írok,most leírom mit gondolok,de lehet h te teljesen máshogy írnád meg és a magzat se veszne el meg stb..:D ) lehet h az első furán venné ki magát..mert mi oka lenne Isának feladni a farkasságot.. nah itt a magyarázatom..:D komolyan aki megérti mit hordtam itt össze-vissza hát annak tiszteletem..:D
    szóval: bárhogy döntesz nekem úgyis jólesz..:D tehát: 1
    de most ahogy itt alakulnak a dolgok a 3.lehetőséget tudnám elképzelni..
    remélem ezt is elfogadod..:D
    Dorszíí

    VálaszTörlés
  6. de legyen úgy ahogy te akarod!! én nem szólok bele..:D mindenképp izgalmas lesz..:D legyen meglepi melyik verziót választod..:D
    Dorszíí

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Fúú,én is az 1-est mondom.Hogy dönts te ebben,ígérem én nem fogok reklamálni!!Csak annyi kérés lenne,hogy Edward ne olyan legyen már mind a BD-ben.Ne legyen már olyan ellenséges,inkább örüljön nagyon nagyon és kényeztesse el Bellát.:P
    Najó,ez csak egy álmom,hogy ilyen legyen.De bármi lesz tökéletes lesz.Nagyon szeretem,ahogy írsz!!!Orsi

    VálaszTörlés
  8. Szia!

    Végig olvastam az eddigi szavazatokat és egyet értek Dorszival azzal kapcsaoaltban hogy Isa miért mondana le a farkasságról, leglábbis baba miatt mivel ugye ugy tudja nem leehtne gyereke EDwardnak. NA de te biztos meg oldanád hogy miért mondana le mégis valahogy jobban tetszik az 1-es vűálsztás hogy rád bizzuk emrt mindig tudsz meglepetést okozni és snagyon szeretem az ötleteid. A 3-as variáció is jó. MErt egyetértek tulajdonképpen az eredeti sztoriban nem lett teljesen kifejtve hogy mivan a női farkasokkal hiszen ott is meglepetés volt hogy lehetnek női farkasok. Végül is azért szavazok a 3.-ra mert én nagyon szertném hogy legyen baba. Viszont ha az 1-es nyer az is jó, mint irtam nagyon szeretem az öteleteid.
    Üdv: Bethliz

    VálaszTörlés
  9. én is az 1. szavazok, te biztos tudod hogy mi lesz a legjobb folytatás (De azért remélem lesz baba :) na de ha nem ugy is fogom szeretni a 3 kotetet is

    VálaszTörlés
  10. Szió! Hát szerintem egyértelműen 1.! És azért mert imádom az "eszejárásodat" :DDDD De ha nem ez lesz, akkor is biztos vagyok benne, hogy jó lesz,mivel mindig ki tudsz találni valami fenomenálisat. Éppen ezért a válaszom : 1.! :D:)
    Puszi: Beus

    VálaszTörlés
  11. Az én választásom 3. és egy kicsit 1. Indoklás.. imádom a happy end-et és nem bírnám elviselni ha Isának meg kellene halnia hiszen akkor nem lehet együtt Edwardal ő pedig nem akar majd élni nélküle és akkor a Cullen családnak is lőttek az biztos. Viszont hajlanék a 2. alternatíva felé is. Ha ezután Isa vámpír lesz és így együtt maradhatnak örökre. És természetesen a gyermek is örök életű lenne.:) Szóval én azt szeretném, hogy Isabella és Edward szerelmét nem törné ketté a halál. Gondolom ez elfogadható magyarázat. Bármelyik alternatíva mellett is döntesz kérlek Isa ne haljon meg.:) Vagyis az én válaszom egy kicsit mindhárom.:) Jó rejtvényfejtést.:) üdv Büdös könyv(L)

    VálaszTörlés
  12. Helló. :)

    Szval nekem az első és a harmadik tetszik, vagyis az a szimpatikus. :D
    Mert szerintem mindkettő elmélet mind klassz és mind Meyerhű. :D viszont nem nagyon akarom azt se h Isa ne legyen farkas... mert egyetértek a többiekkel, h mondhatna le róla? ha Edtől lesz gyerek? mert ő VÁMPÍR! :D és a közelsége rögtön "beindítaná" a farkast Isában. :D így a második kilőőőve :D de az is Meyerhű. :)

    Az elsőre pedig azért tenném le a voksom, mert teljes mértékben imádom a megfogalmazást, a meglepetéseket :D

    A harmadik: ez pedig tök logikus, és szeretném ha lenne egy kis csöppség. :DDDDDDDDDDDDD ( jó most ez olyan akaromakarom komi de nem az, mert téll. jólenne :D )

    Szóval én a 3.ra voksolok. :DDD
    Puszi

    VálaszTörlés
  13. És még hozzátenném, h szerintem nem lehetne úgy h lemondd róla. Mivel ha lemond akkor úgy is beindulna nála, mivel vámpírokkal "haverkodik". :DDD de lehet h tök hülyeséget mondtam, mert ha lemond akkor nincs és ennyi... de viszont a vérében van... :)

    VálaszTörlés
  14. szijja
    én is rád bízom ezt a dontos döntést, és biztos vagyok benne, hogy akárhogy döntesz, mindenkinek tetszeni fog! :D szal a választásom:1
    CSak így tovább
    Puszi

    VálaszTörlés
  15. Én 100%-ban "1"-es párti vok!

    VálaszTörlés
  16. Szia!
    Azért kezdtem el olvasni a blogodat, mivel a sajátod volt, nem pedig egy "újabb" Meyer utánzat. Számomra ez sokkal értékesebb. Szeretem a Twilight saga könyveket is, de a blogodban a karakterek jobban kialakítottak. Természetesen az 1-t választom :)
    Sok sikert Spirit :)
    Carrie

    VálaszTörlés
  17. Nos, a többiekhez hasonlóan én is az egyesre szavazok. Nekem is tetszik mindkét lehetőség, és mindkettő Meyer-hű tud lenni, hiszen erről a kérdésről nem volt a szó a könyvben. Bízom Spiritben, és biztos, hogy jól alakítja a történetet, akármelyik variácó mellett is dönt/döntenek a többiek. Én olvasni fogom, az biztos. :) Boldog Karácsonyt!

    VálaszTörlés
  18. Szia!
    Én is az 1-est választom,mert nem szeretem előre tudni,hogy mi fog történni.Eddig is tökéletesen megoldottad a dolgokat,mindig izgalmasan,fordulatosan.Bevallom őszintén engem az sem zavarna ha nem lenne könyvhű.Teljesen önálló könyvként kezelem amit írsz,nem szoktam összehasonlítani.
    Egyébként nem igazán szeretném ha Isa lemondana a farkaslétről,mert akkor elmarad az örökkön-örökké.Szerintem legalábbis.Az meg már tényleg túlzás lenne ha valahogy Edward lenne újra halandó.
    Ezért mondom azt,hogy 1-es és akkor ismét egy izgis,fordulatos Spirit féle remeket olvashatunk!
    Pussz:Judith

    VálaszTörlés
  19. Én az elsőt választanám, mivel ez a te saját történeted, és mert nem is lenne olyan izgalmas, ha tudnám, hogy mi fog történni. Persze biztos izgalmas lenne, csak szeretnék egy kis meglepetést. Szóval az elsőre voksolok.

    VálaszTörlés
  20. Kedves Spirit!
    Nekem nagyon tetszik a történeted és szerintem akárhogy alakulna, én szeretném. Ha már elkezdtem olvasni, akkor be is fejezem. Bizom abban, hogy jót fogsz kihozni abból amit választasz vagy amit választunk. Szerintem a történeted mindeképpen Meyer hű és az is marad/lesz.

    Szóval egy szó mint száz, én az 1-est választom.

    VálaszTörlés
  21. Szerintem Isa farkasként is szülhet gyereket. Mint azt korábban írtam A jelen boldogsága első fejezetéhez is, hogy mivel a bevésődésnek az is célja, hogy utódokat hozhassanak létre, így szerintem Isa-nak lehet gyereke. Gondolom ha farkasként esett teherbe, akkor addig ne változzon át, de véleményem szerint, lehet gyereke farkasként. Azonban én az 1-esre szavazok, mert eddig is hihetetlenül jól írtad a fic-et, és bízom benne, hogy ezek után is így lesz, bárhogy is döntessz. Az én szívemhez a 3-as áll közel, de ha a 2. elmélet szerint írod meg biztosra veszem, hogy az is izgalmas lesz. Kíváncsian várom, hogy döntessz!

    VálaszTörlés
  22. Szia!
    Személy szerint én hajlok a 3. választási lehetőség felé, mert szerintem szuper, hogy Isa farkas és kíváncsi lennék mit hozol ki belőle, de végül az első lehetőség mellé teszem le a voksom.
    Azért, mert egyrészt, amikor először megláttam a ficed miről szól, idegenkedtem egy ilyen alternatívától, miszerint mégsem Bella a főhősnő, hanem az unokája (kicsit bizarrnak tűnt). És mégis magával ragadott a történet, az események és a karakterek kidolgozása. Tehát bízom benned, akármelyik irányt is veszed, eddig még nem csalódtam. Vagyis először kellemesen csalódtam:)
    Másrészt bármelyiket választod, mindkettő szál izgalmas és érdekes, nem tudok határozottan kiállni egyik mellett sem.:S
    Pusszancs!

    VálaszTörlés
  23. Spirit, spirit, spiriz... c-c-c
    Alap, hogy 1., mert hát te vagy az írónő nem mi :P Meg persze én ezt teljesen rád bízom nem szeretnék bele szólni.
    Bármit írsz az csak jó lehet szóval én nem fogok neked dirigálni.
    Tök mind1 hogy terhes, vagy nem így is, úgy is fantasztikus lesz. Ezt tudom.
    Ugyhogy rád hagyom a döntés (én amugy se tudnék választani XD), te tudod, hogy melyik milyen meg minden.
    Ha meg mind2 tetszik akkor írd meg mind2-t. Bár evvel nem akarlak fárasztani...
    1-es!!(rajtad múlik a jövő :P)
    Pux

    VálaszTörlés
  24. Szija!
    Ahogy olvasom a többi kommentárt, azt hiszem én is a tömeg álláspontját erősítem. Úgy szeretem Isabellát farkasként.. talán azért, mert emiatt különbözik leginkább a valódi Bellától.
    És persze még azokért a fejezetekért hajlok leginkább a 3. választási lehetőség felé, amelyekben Isabella farkasként van jelen, és Edward ad egy csókot a nózijára, vagy éppen kihalgatja a gondolatait.. olyankor az én szívem is kétszer olyan gyorsan ver .. :)
    De azt hiszem, az a legjobb, ha rádhagyjuk, Spirit. Te tudod leginkább hogy melyik történetből hozhatnál ki többet, izgalmasabbat .. csak hogy aztán minden fejezetnél, amelynek függővége van, az őrületbe kergess minket :D
    Remélem jól döntesz majd! Üdv: angeldia

    VálaszTörlés
  25. Szia Spirit!

    Én az 1-esre szavazok.
    Hogy miért?
    Mert eddig 2 nagyszerű könyvet megírtál és hisszem hogy ez is ugyanolyan jó lesz mint az előző kettő akárhogyan is folytatod a történetedet.Szerintem mindkét eshetőség Meyer hű lesz..De ez csak az én véleményem.

    Fanni.

    VálaszTörlés
  26. Kedves Spirit!
    Az én véleményem szerint (ha valamit is számít), eddig sem szóltunk bele, hogy írd a történetet. Szerintem úgy jó, ahogy kitalálod, mert az eddigiek alapján remekeltél. Én nem szólnék bele a döntésedbe. Ha valaki megvesz egy könyvet a boltban, azt is átírná? Folytasd a szíved szerint, mert abból csak jó sülhet ki.
    Pusz: Join

    VálaszTörlés
  27. Nos és a 2 ra tipelnék ..szerintem jobb lenne ha Isa nem farkasként szülne meg a babát ugyanis a rendes könyvbe is valami olyasmi volt hogy aki családot akar alapitan vagy szülni annak fel kell hagyni a farkasosdival (meg szerintem volt valami Leah-vel is ezzel kapcsolatban na mindegy )..ugyhoggy szereintem a 2 lenne a jó nekem ez jobben tetszik ..viszont az 1.t azert választanám mert eddig annyira jól ..nagyszerűen irtad meg a történetet hogy kár lenne beleszólni hogy mit csinááálj ugyhogy szerintem válaszd azt amelyiket te szeretnéd és több fantáziát látsz ...remélem jól fogsz dönteni és hamar fogod hozni a következőt ...
    minden jót
    Pusszi
    Fruzsi

    VálaszTörlés
  28. szia Spirit
    én rád biznám a döntést egyszerűen azért mert jól írsz!!!:)ezt a ficet te találtad ki úgy gondolom te álmodtad meg te is döntsd el mi legyen vagy ,hogy legyen a folytatás bárhogy döntessz is én olvasni fogom a történeteidet azt nem igérem ,hogy nem fogok (pl:Jasper megölése vagy nem megölése) petíciot írni neked de imádom ahogy írsz ennyi
    pusza Emi

    VálaszTörlés
  29. Én is egyértelműen az elsőre szavazok. Szerintem mindkét elméletre teljesen logikus a magyarázat, és hű a Meyer által megalkotott világhoz. És akármelyik változatot választod, biztos, hogy nagyon jó lesz (és nem lesz Meyer koppintás).
    Ha viszont úgy tennéd fel a kérdést, hogy a 2. és a 3. variáció közül válasszunk, én inkább azt választanám, hogy ne legyen baba. De ezt is inkább csak azért, mert eddig erre számítottam, és még barátkoznom kell az Isa terhességének gondolatával. :) De ismerve az írásaidat, biztos, hogy jót hoznál ki a babás változatból is, szóval dönts, ahogy jónak látod. :)

    VálaszTörlés
  30. Szia! Hát először is Boldog Karácsonyt!:P Másodszor én, mint az előttem szólók nagy része, az egyes és a 3. lehetőség mellet voksolnék. Habár lássuk be, hogy, hiába választanád az egyest, -vagyis választhatod, de teljesen felesleges döntés lenne- hiszen az előttem szólók nagy része az egyes mellet a 3.-ra szavazott és a nép szava nagy erővel bír, mint tudjuk. :D :P (Ováció törne ki) Az egyest azért választanám, mert eddig sem szólhattunk bele a történet cselekményeibe, ami teljesen jó dolog, hiszen nem mi írjuk, hanem Te, mi csak olvasók vagyunk:P mennyivel könnyebb így (számunkra):D XD Micsoda tömegverekedés törne ki, ha mi (olvasók) fűznénk egymásba a szálakat, a legkisebb dolgon is összevesznénk :P Még csak az hiányozna... A harmadik mellett pedig azért voksolnék, mert nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lényt tudsz kihozni egy félig ember, félig vámpír utódból némi farkas beütéssel :D Egyátalán hosszú életű lenne az az utód? Hiszen a farkas és a vámpír gén pusztítaná egymást... (Olvastam a kérdezz-felelekben a véleményedet erre vonatkozóan, de nem értettem vele egyet, mert szerintem túlságosan háttérbe szorítottad a farkas gént, az ember és vámpírra koncentrálódtál. Míg Meyer könyve, a két genetikai fajra irányul és te hű vagy Meyerhez. Plusz szerintem az olvasóid többsége, nem arra lenne kiváncsi, hogy mi lesz egy ember-vámpír babyből, azon már mind túl vagyunk... ismerjük töviről hegyire. Én azt mdnom alkoss meg egy új fajt !:D:P) DE én csak is akkor teszem le a voksom a harmadik mellett, HA Edward és Bella nem fog annyit szenvedni a várandósság ideje alatt, mint Meyer könyvében... Valami borzalom volt Edward önmarcangolásán végig vergődni, Bella fájdalmain és végül azon, hogy habár Edward örült, hogy Bella a végtelenségig társa lehet, de a tudat mindörökre benne maradt, hogy ő tette egy olyan lénnyé, aki soha nem élhet "normális, emberi, halandó" életet, amilyenre ők vágytak volna. (Nem számít, hogy Bellának minden vágya az volt, hogy örökre Edward mellett lehessen) Plusz Edward is fogalkozzon többet a kicsivel, ne úgy,mint Renesmeevel, mert ott az apai érzései-kötelezettségei igencsak háttérbe szorultak, szinte csak Bellára koncentrált.
    Na én ennyit szerettem volna írni. puszi : Sunbeam

    VálaszTörlés
  31. Szia!
    Én teljes mértékben rádbízom mit írsz,bármi is sül ki a 3. könyvből biztos vagyok benne,hogy csakis jó lesz.
    Bármit is írsz nekem tetszeni fog függetlenül attól,hogy lesz baba vagy nem lesz baba.
    Így én az első lehetőséget választom.
    Puszi
    Ari

    VálaszTörlés
  32. Szia!

    Nos én mindkét variációt el tudnám képzelni, ezért legyen az első! Rád bízom, mert így biztosan nagyon izgi lesz és sok meglepetés lesz benne. Ráadásul csak te tudhatod, hogy milyen befejezést képzelsz el a történetnek. Úgyhogy csak annyit mondok: Szárnyaljon a fantáziád és hozz nekünk össze egy szuper befejezést!
    Boldog Karácsonyt!

    Wywu

    VálaszTörlés
  33. Szia!

    Én is rád bízom, hogy melyiket választod. De őszintén szólva elég kiváncsi vagyok, szóval nem lehetne mind2? :) Na jó, tudom, hogy nem. De megtudhatjuk majd a másik verziót is? :)

    VálaszTörlés
  34. Én teljes mértékben az 1. pontra szavazok!

    A magyarázatom pedig az, hogy annak ellenére, hogy imádom Meyer történetét, és valamilyen szinten a Saga nélkül a Te ficed sem született volna meg, ez mégiscsak a Te történeted! Én úgy gondolom, hogy teljes mértékben jogod van eldönteni, hogy hogyan és miként formázod az általad kigondolt szálat, és az igazat megvallva szerintem az teszi a legizgalmasabbá az egész ficedet, hogy nem követi tökéletes pontossággal a Meyer által megformált (megkezdett) sztorit!

    Ennek ellenére viszont bármelyik pont is fog győzni, bízom benned és a fantáziádban! Tudom, hogy bármi is lesz a végeredmény, ugyanolyan izgalmas lesz a történet, mint eddig! Persze, ha nem jobb lesz... :)

    Puszi,
    Sabyna

    VálaszTörlés
  35. Mint sokan előttem, én is az 1.-re szavazok!
    Hogy miért?
    Hát nem te kérted, hogy bízzunk meg benned?! Én teljes mértékben bízom benned, és mivel el tudom képzelni mind a két variációt, rád bízom a döntést!
    Viszont a többiekkel ellentétben én a 2. felé hajlok, mert kicsit hiányoznak azok a nagyon óvatos érintések, amiket Ed tesz, hogy óvja Isát...
    De határozottan az 1.-re voksolok, mert BÍZOM BENNED!!! :)

    Puszil
    Lina

    VálaszTörlés
  36. Szia!
    Én az elsőre szavazok, mert megbízok benned. És szerintem ez a történet is olyan jó lesz mind az eddigiek amiket írtál.
    Pusy
    Bettina :)

    VálaszTörlés
  37. Szia Spirit!

    Végigolvastam a kommentekat, és aztúgy tűnik, nagyon egy hullámhosszon vannak az olvasóid!:)
    Én személy szerint nagyon szeretem a happy end-et, főleg akkor, ha egy romantikus történetről van szó. Tudom, hogy ezzel sokan nincsenek így, de nem hinném, hogy egy boldog befejezéstől a regényed túl idillinek vagy csöpögősnek minősíthetné bárki is, hiszen annyi bonyodalom, csalódás, fájdalom szőtte már át a történetet, hogy bőven megmutattad, hogy az élet nem lehet mindig egyszerű és tökéletes. Viszont nekem nagyon hiányozna a Isabella és Edward boldogságából egy kisbaba, és ha tudnák, hogy lehet nekik, biztos vagyok benne, hogy ők is vágynának rá előbb-utóbb. Plusz, ahogy azt a karácsonyi ficedhez is írtam, nekem a kis Nessie is úgy a szívemhez nőtt a BD-ben... Viszont ezt az egészet nehezen tudom úgy elképzelni, hogy közben Isa lemond a farkaslétről (úgy, hogy nem is térhet vissza), és ezzel az örök életről is Edward mellett. Ezért hajlok sokkal inkább a 3. variáció felé...
    DE! Bízom benned és a fantiziádban annyira, hogy nyugodtan tegyem le a voksom mégis az 1. mellett, hiszen eddig már annyiszor bizonyítottad, hogy milyen tehetségesen írod meg a történetet tele hihetetlen és váratlan fordulatokkal, de közben mégis Meyer-hűen! Őszintén szólva, nem nagyon tudok elképzelni még egy fic írót, aki ilyen mélységekig beleássa magát az alaptörténetbe, és ennyire figyel rá, hogy az olvasói számára könnyen beleilleszthető legyen a története az eredetibe! Mégis teljesen a külön kezelem Meyer és a Te könyveidet, ezt a regényt már teljesen a sajátodnak tekintem.Eddig is te írtad, mi pedig csak olvastuk, és ez így teljesen jó!:) Annyi először elképzelhetetlennek és nevetségesnek tűnő fordulatot szoktunk és szerettünk már meg (Isabella a főszereplő, Isa farkas lesz vámpír helyett), hogy szerintem bárhogy döntesz, az fantasztikus és beleilleszthető lesz az eredeti Twilight saga világába! Nagyon várom a következő fejezetet, bárhogy is folytatod!

    Puszi, Eper

    U.i.: Meddig tart ez a szavazás? Ugye, ez most nem azt jelenti, hogy amíg el nem döntjük, hogy folytasd, nem is lesz új rész?! :D Abba beleőrülnénk...

    VálaszTörlés
  38. Szia! Én teljesen rád bízom a döntést, ez a te történeted, a te ötleteid. Eddig nem csalódtam benne/benned, szerintem ezután sem fogok.
    Azért lenne még valami, amit megjegyeznék, nem tudom, ki mennyire érzi jogosnak a meglátásomat, de logikusan belegondolva, biológiailag Isabella, és egyáltalán egy farkas teste a hőmérséklete miatt nem valószínű, hogy képes lenne megtermékenyülni. Javítsatok ki, kérlek, ha tévedek, de én még anno azt tanultam biológia fakton, hogy az EMBERI spermiumok nem tűrik jól a meleget. Ezért is termelődnek a mellékherében, a herezacskóban, ahol kicsit alacsonyabb a hőmérséklet. Az embernőknél is meg kell küzdeniük szegénykéknek, hogy végül egyetlen egy elérje a célját és megtermékenyítse a petét. Gondoljunk bele, hogy egy magasabb hőmérsékletű farkasnál ez mennyire "lehetetlen". Hangsúlyozom, emberi spermáról beszéltem! A vámpírok spermája (már ha az van nekik) teljesen más kérdés. Lehet, hogy tudnak babát nemzeni, lehet, hogy nem. Számomra sem derült ki egyértelműen, pedig párszor én is olvastam a Breaking Dawn-t.
    Tehát még egyszer: ha rajtam múlik, úgy folytatod a sztorit, ahogy akarod, én teljesen rád bízom.
    Pussz: Evee
    U.I.: köszönöm, hogy érdekel a véleményünk!

    VálaszTörlés
  39. Muszáj terhesnek lennie? Lehet egy kicsit furcsán hangzik de nekem nem hiányzik egy EdIsa baba:) még...:) elég kicsi Edward is.

    VálaszTörlés
  40. Szia Spirit!
    Én a 2.-ra szavazok. Vagyis, van bennem egy kis kétely. Örültem, amikor azt mondtad, hogy nem fog befolyásolni az a petíció, hogy Josh életben maradjon. Tehát, örültem neki, hogy a saját döntésed alapján írtad meg a sztorit. Vagyis, ebben még nem lehetünk biztosak, hisz még a 3. könyv visszavan, de remélem, hogy a petíció nem fog számítani. Itt meg, mi dönthetünk, és bár eddig az első pont áll győzelemre, hát, én a kettesre szavazok.
    Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy valaki úgy is szülhet, hogy nem mond le a farkasságáról. De ezt a Meyer-t is jól megcsapkodnám! Mi az, hogy nem írja meg?:@:D És mivel én rögtön arra gondoltam, hogy Edward spermája méreg Isának, és terhes tőle nem lehet, csak ha lemond, hát, én erre voksolok. Ez már nagyon hozzám nőtt. És egy csomó sztori úgy végződik, hogy lesz gyerek.
    Szóval, egy kicsit meginogtam, hogy melyiket válasszam, de marad a kettes. Bocsi, Spirit, de nem tudok hinni a te elméletedben:D
    Puszi: Juca

    VálaszTörlés
  41. Szia!
    Hát én arra gondoltam hogy most te döntsd el hogy fűzöd tovább a történeted szálát.Szóval egyes de szerintem ha neked nem nagy fáratság akkor ha végeztél a 3.könyvel akkor a másik variációt is leírhanád akár hogy is döntesz most.
    Mert szerintem nem vagyok egyedül azzal hogy mindeggyik variáció érdekel.
    Kiváncsian várom hogy döntesz vagy döntenek a többi olvasóid.
    MILLIÓ PUSZI

    VálaszTörlés
  42. Szia!
    Én a második lehetőségre voksolnék. Már annyira hozzánk nőtt az előző elmélet, és az összes találgatásunk az alapján volt. Jucával már csak azért is szavazunk arra, hogy minden maradjon a régi, mert mi találtuk ki először, hogy a szédülés oka esetleg mérgezés is lehet.:D Nem tartom túl hihetőnek, hogy Isa úgy szülhessen, hogy közben nem változik a teste. Van ráció az új elméletedben is, de a régi még mindig jobban tetszik.
    Puszi, Vicky

    VálaszTörlés
  43. Én szerintem mindkét elmélet tökéletes és Meyer Hű, és abban is igazad van, hogy ezt a kérdést Meyer nyitottan hagyta. Ugyhogy ha nem is minden elmélet elfogadtható, de amit te kitaláltál az szerintem teljesen korrekt.
    Szóval én az egyesre adom a fogsom.;)

    VálaszTörlés
  44. Szia!
    Mindenképp arra szavazok, hogy lehessen terhes :)
    Na persze gondolom nem lesz komplikációmentes...

    VálaszTörlés
  45. Mért ne változna egy farkas teste? Folyamatosan változik. Kapásból változás, mikor alakot vált. Aztán az is, ha megsebesül. Isabellának még sebhelye is lett, vagyis megváltozott a teste farkasként és emberként is. Nőtt és izmosodott is kicsit. Ha ez nem változás, akkor mi? Szerintem eléggé eldöntött kérdés, hogy változik-e a teste...
    Egyébként én arra szavazok, hogy Spirit maga döntse el az álláspontját és a történet folytatását.

    VálaszTörlés
  46. Szia!
    Én a harmadik lehetőségre szavazok. Tény, amint leírtad, hogy a farkasoknak kötelességük utódokat nemzeni, így, adott esetben egy női farkasnak is képesnek kell egy gyermeket a világra hozni. Szintén tény, hogy a farkasok - a vámpírokkal ellentétben - változnak, akkor is, ha csak külsőleg, bár szerintem belsőleg is. A szívük dobog, tehát a vérük kering. És így teljesen lehetséges a változás. Azzal, hogy normálisan folyik az ereikben a vér, havonta egyszer gondolom, hogy a petesejteknek is ki kell lökődniük. Másrészt, viszont, ha a nőstény farkasok mégsem képesek változni, és nem tudnak utódokat világra hozni, akkor ezzel egyenlő lenne az is, hogy a férfi farkasok sem tudnak gyermeket nemzeni, legalább is az én meglátásom szerint. És, ha nem képesek változni, akkor előbb-utóbb kihalnának az alakváltók. Vagy, például, ha egy nemzedékben csak lánygyermekek születnek, ők hogyan lennének képesek szaporodni, ha nem úgy, hogy utódokat szülnek?
    Így tehát, akármennyi komplikációval is jár, én a terhességes megoldásra szavaznék.

    VálaszTörlés
  47. Szia Spirit!

    Nem olvastam el az előző bejegyzéseket, mert nem akartam befolyásolni magam. Szóval elnézést, ha már szerepeltek ezek a gondolatok! :)
    Ha Isabella terhes lenne (azért lenne, mert nem vagyok benne biztos, hogy az :)) akkor értelemszerűen a 3-as variáció lép érvénybe, nem? Mivel ha már terhes, nem tud lemondani a farkasságról, mert én úgy értelmeztem, amikor írtad, hogy ha lemond és már egy ideje nem alakul át, akkor tudna teherbe esni.(Lehet, hogy rosszul értelmeztem :S ) Viszont ha nem terhes, és majd az akarna lenni(ezt abból gondolom, hogy amikor Juliette-tel beszélgetett elindulhatott a fejében egy gondolat, miszerint ha Rose teste nem változik,de az övé igen...remélem érted mire gondolok :)) és lemond a farkasságról, akkor felmerül a kérdés, hogy mennyire lenne erős? Vagy ez, hogy van? Mert ha lemond, és nem lesz olyan erős, mint farkaskorában, akkor felmerül a probléma, mint Bellánál, hogy belehal, vagy nem? Kicsit zavart egy elmélet, tudom :D Szerintem a szaloncukor mérgezéstől van :) Nekem azért tetszik egy kicsit jobban a 2., mert akkor legalább telne egy kis idő, ha lemond a farkasságról talán sebezhetőbb, és ezért Edward nem engedné, hogy többet lemondjon. Ezt azért mondom, mert ha a 3.-at írod meg, akkor aszerint annyi gyerekük lehetne amennyit akarnak, és Isa az örökkévalóságba szülhetne...és ez nekem nem tetszik, szóval jó lenne, ha valami miatt le kéne állni a Cullen gyerekeh gyártásával :D Vagy tévedek? Az is lehet :) Remélem írtam valami értelmeset is. :D

    Puszi: Suomi

    VálaszTörlés
  48. 3!!!!

    Még én is kérdeztem, hogy hogyan lehetne terhes, mivel nem igazán értettem, de ahogy levezetett és bizonyítottad számomra a kérdezz felelekben, teljesen meggyőzött! Mert logikus, meg jól érveltél mellette, és egy új szemszögből mutattad be ezen kérdést. Tehát a 3 mely szerint a második értelmezés is Meyer hű, de ez nem vonja maga után feltétlenül, hogy Iza terhes, ezt teljes mértékben rádhagyom. Bár én nagyon gonosz vagyok! Nagyon nagyon, és elbírnék képzelni egy kis tragédiát, amivel csak az a baj, hogy nem fér össze a jelen boldogságával. Szóval le sem írom. :)

    VálaszTörlés
  49. Te döntsd el, hogy folytatódjon a történet!!!!

    VálaszTörlés
  50. Spirit!

    Én teljes mértékben rád bíznám a döntést. Ez a te történeted, és idáig minden szál bámulatos volt, bízom abban, hogy ezután is így lesz.
    Tehát az elsőre szavaznék.

    VálaszTörlés
  51. Drága Spirit!
    Egyértelműen arra szavazok, hogy tiéd legyen a döntés joga a történet további alakulásáról.Már mindkét eshetőségre gondoltam, és biztos mindkettő jól alakulna a kezeid alatt.
    Eddig is mindig jól alakultak a dolgok, és szeretem ahogy kitalálod a szereplők jövőjét.
    Teljes mértékben rád bízom, mert biztosan tudom, hogy sehogyan sem fogok a döntésedben csalódni-Rám számíthatsz, ha önmagad maradsz, és így folytatod, továbbra is örömmel olvasom majd a történetedet, és garantáltan tetszeni fog:):):)
    Remélem, tudtam segíteni, sok puszi, további jó munkát,
    Andi

    VálaszTörlés
  52. Hali!

    Én úgy gondoltam először, h Isának nem lehet gyereke, csak ha lemond a farkasságáról, de mivel Edwardba szerelmes, akiről úgy tudja, h nemzőképtelen, ezért nem mond le a farkasságról, mivel nem akar öregedni, és a gyereket kizártnak tartja, tehát értelmét se látná, meg se fordul a fejében.
    Tehát ez kilőve, még ha másik farkas esetében lehetséges is lehetne.

    Aztán előrukkoltál ezzel a magyarázattal, amit a kérdezz-felelekben fejtettél ki, ami elég meggyőzőnek hangzott, de leginkább azért fogadtam el, mivel a bevésődés egyik lényege az utódnemzés.

    Amikor elolvastam ezt a bejegyzésedet, arra gondoltam, h döntsd el magad, de most, h végiggondoltam, miközben írtam, a választott számom: 3.

    Ezek az én indokaim, de szeretném, h majd írd le, miért épp amellett a verzió mellett döntöttél, amelyiket írtad.

    Várom január másodikát!
    Pusz

    VálaszTörlés
  53. Szia!

    Én a 3.dikra szavazok, hiszen elolvastam a teóriát, miszerint a farkasok dolga hogy utódot nemzenek, és szerintem Leah esetéből nem tudunk meg sokat, nem lehetünk benne biztosak, hogy ember korában nemzőképes volt- e. Tehát szerintem egy jó megoldás lenne, ha teherbe esne farkasként:) Amúgy ez inkább csak egy tanács, hiszen nagyon szeretem a ficedet és nekem az is jó lenne, ha te döntenél.

    Üdv: SOlei

    VálaszTörlés
  54. Szia!
    Én rád bíznám a döntés jogát, hisz, ahogy már előttem is írták, nem tudom, miről mondanék le. Bár igazából magyon nem szeretném, ha Isa újra ember legyen, maradjon farkas. Eléggé teli vayok ellentmondásokal a magam részéről, mert egyben azt sem nagyon szeretném, hogy már most terhes legyen, ráér az a baba később is, meg ugye ott van a kicsi Ed. Na meg persze ezek után beindulna a babagyár:D, hisz az óvszer nem bírná a gyűrődést:)
    De a véleményem ellenére is 100%ig az 1.esnél maradok, ez a te ficed és attól egyedi és attól a tied, hogy a te gondolataidat, érzéseidet tükrözi!
    Csak így tovább, bárhogy is legyen, én továbbra is a lelkes olvasói táboroda fogom népesíteni:)
    Üdv,
    Szabina

    VálaszTörlés
  55. Kedves Spirit!

    a 2. egyértelműen

    Úgy gondolom, hogy már kellőképpen megindokoltam a kérdezz-felelek után.

    egy eddigi lelkes olvasód

    VálaszTörlés
  56. Szia Spirit!
    Lenne egy kérdésem vagyis nem tudom minek is számít ez...Szóval arra gondoltam hogy szerintem amikor Bella és Edward elsőnek szeretkeztek akkor már Bella szédült amikor Edward felsegítette...szerintem nem lehetséges hogy ilyen gyorsan teherbe essen Bella...de én is az egyesre szavazok mert eddig is sikert arattak a sztorijaid...

    VálaszTörlés
  57. sziasztok
    Boldog karácsonyt mindenkinek! :-)
    Hááát enegem nagyon vonz a terhességes pont a 3-as,és elolvastam a többi hozzászólást is és aki 1-est mondot megemlitette a hármas pontot is (többségnél)
    de hát tényleg azért volt jó atörténeted mert Meyer-hű maradtál meg mindig megleptél minket így hajlok az 1-eshez is:-)
    nehéz a döntés ,de nekem valahogy a 2-es nem tetszik(de a logikában meg minenben megfelelnek az elméletek a farkas terhességről de sztem lehetne terhes mert hogyne változna a teste :-)
    ,úgy mint a vámpírokknak nem változnak a farkasok csak nem öregednek meg gyorsan gyógyulnak de nagyon sokat változnak:-) )
    össze hordok itt mindent ,de a végére szavazok az egyik lehetőségre:-)) :-D
    nah én nagyon szeretném a terhes Isát lécciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-)
    de az se baj hogyha nem most lesz terhes :-D
    de szegény Edward ne szenvedjen már hogy megint ő árt neki,és megin önmarcangolás +bűntudat meg minden
    az én szavazatomat : 3-asra adom le:-)
    szia,
    Rita

    VálaszTörlés
  58. Én teljesen rád bízom a történet folytatását mert eddig is remekül ment egyedül...És akkor a magyarázatom: tetszik nekem az, hogy Iza lemond a farkasságról, szül egy gyereket, ami valószínű olyan lenne mint Nessi volt az eredeti könyvben. Nem lenne semmi farkassoság se a kicsiben se Izában mivel lemondott arról, hogy farkas legyen. Így szerintem az is valószínű, hogy valahogy vámpírrá változna lehet az Edward sajátakaratából, vagy úgy mint az eredetiben, hogy ha nem teszi azzá akkor meghal. De tetszik nekem az is, hogy Iza farkassága ellenére is teherbe esik, és lesz egy félvámpír gyerekük akinek kicsit farkas beütése van. És így is boldog örökre szóló életet élhetnének...
    Szóval, ha úgy vesszük, nem bírok választani és így Rád bízom a választás jogát. Sok sikert kívánok, de végülis minek(?) úgy is mindig jól írod meg!
    Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Drága Spirit! (:

    VálaszTörlés
  59. Nehéz kérdés... De azt hiszem, egyértelmű, hogy az 1-est választom. Ez a te történeted,bárhogy írod meg, jó lesz, nem tudod úgy folytatni, hogy ne olvassam el ;)

    (Mondjuk én örülnék, ha lenne baba, csak... később. Most még valahogy korainak tűnik, még bírnám, ha kicsit jobban kiélvezhetnék egymás társaságát, legalább egy rövid ideig bonyodalmak nélkül :)

    VálaszTörlés
  60. Én az elsőre szavazok. Egyrészt tudom, hogy bármit is írsz, az nekem tetszeni fog. Másrészt én kalózban olvastam a BD-t, ami nem volt a legérthetőbb dolog, főleg az nem, ahol Leah magyaráz erről, és amíg nem mondtad el a te álláspontodat, addig teljesen abban a hitben voltam, hogy a farkasok nem is eshetnek teherbe. De miután beszélgettünk, és elmagyaráztad, te hogyan látod a dolgokat, az én agyamban is fény gyúlt. Eléggé zavaró, hogy Meyer nem fejtette ki rendesen a farkasokat, de azért elég sok hiányosságot tudnék még neki felróni. Szóval igazán érdekelne, hogyan is gondolja ő ezt az egészet, de ezt nem tudjuk megkérdezni tőle (én biztos nem), úgyhogy teljesen rád bízom az egészet. Biztos vagyok benne, hogy mind a kettő verzió tetszene. Bár azért mind a kettő verzióra kíváncsi vagyok. :D:D

    VálaszTörlés
  61. Szia. Kicsit megkésve, de írok :D Én a hármasra teszem le a voksom, mivel tök meggyőző volt, amit mondtál. Stephenie tényleg nem tért ki eléggé erre a témára, így én hihetőnek hiszem a te elképzelésed! Annyira szeretném, hogy legyen kicsi, hogy én erre teszem le a szavazatom. Bár végül is bízom benned, mert tudom bárhogyan is, de egy nagyon szuper történetet faragnál ki belőle :) Szóval lehetne még talán az egyes is, de hű maradok a 3-as szám varázsához :D

    VálaszTörlés
  62. én rád bízom ....de inkább legyen gyerek a farkaslemondás nélkül :D
    pussz Heni

    VálaszTörlés
  63. Nem szeretnél minket megszánni egy karácsonyi ajándékkal? *.*

    VálaszTörlés
  64. Megvan már több, mint a fele az ajándéknak, de nem tudom, hogy ma kész lesz-e, mert pocsékul érzem magam. Elkaptam valami nyavaját, remélhetőleg, nem a H1N1-et, mert nem lenne muris feldobni a talpam. Még látni akarom a mozikban a Breaking Dawn nászéjszaka jelenetét. :D Arról nem is beszélve, hogy meg akarom írni a 3. könyvet, és jó lenne, ha nem posthumus jelenne meg az Árnyékvilág. :D Bár a legnagyobb írók a haláluk után lettek híresek, de erről inkább lemondanék. :D

    Most elmegyek kicsit pihenni, ha jobban leszek, befejezem még ma az ajándékot, ha nem, akkor holnapig kérném még a türelmeteket...

    Sajnálom, hogy késik az ajándék. :-/

    VálaszTörlés
  65. Jobbulást! Bár már annyira várom, hogy mivel lepsz meg minket, hogy percenként frissítem az oldalt, de azért holnapig még valahogy kibírom... :D

    VálaszTörlés
  66. nem baj hogy késik csaj gyógyulj meg!!!
    És én sem akarom, hogy bedobd a törcsit... Én biztos vagyok bennem, hogy nem H1N1!!!
    Láttam, hogy túléled és megírod a könyvet:P
    JOBBULÁST!!!

    VálaszTörlés
  67. Jobbulást Spirit! Még ha H1N1 lenne is, azt is sokan túlélték már... De azért jó lenne, ha nem az lenne.

    VálaszTörlés
  68. Szijasztok.:)

    Jobbulást Spirirt!
    Embberkék szerintem még korai arrólk beszélni, hogy Spirirt feldobja a talpát.:D
    Még ha H1N1 akkor sincs semmi pánik;)
    Bevallom én is csak azért kapcsoltam be megint a gépet, hogy hátha van ajándék, de mikor megláttam, hogy beteg vagy..:/
    Szegénykém*.*
    Várom a folytatást..<3

    Puszi*_*

    VálaszTörlés
  69. Szia Spirit!

    Mindhárom teóriával elégedett lennék,nem is tudom,h melyiket válasszam.Nehéz helyzet elé vagyunk ám állítva!
    Az első szerintem az eddigiekhez mérten a legszerencsésebb választás,eddig is azt írtad meg nekünk,amit jónak gondoltál,teljesen megbízom benned.Szeretném,ha meglepetés lenne,mert eddig sem tudtam előre,h milyen történés fog következni,és ezután is jó lenne,ha izgulhatnánk a ficed további alakulásán.A második teóriát tartottam a Meyer-világhoz leginkább passzolónak,viszont a harmadik megoldást a szívem szeretné nagyon.Annyira jó lenne,ha Edwardnak saját gyermeke lehetne,én úgy érzem,h Nessie születése után lett tökéletesen boldog.Oké,h ottvan nekik Isa által kicsi Ed,de az teljesen már érzés lehet,mikor valaki a saját gyermekét tarthatja a karjaiban...az valami észbontóan felemelő érzés lehet..és ha valaki,akkor Edward megérdemi annyi szenvedés után a tökéletes,felhőtlen boldogságot.Az eszem azt diktálja,h az első,a szívem a harmadikra vágyik.
    A Te döntésed,h melyiknek teszel eleget.:)
    Sok sikert!:P
    Dena

    VálaszTörlés
  70. Írtam e-mailt a hivatalos Twilight Lexikon adminjainak, várom válaszukat, ezt követően nyilvánítok véleményt. Bocs az alaposságért, mérnök leszek... :P
    For more information, visit http://www.twilightlexicon.com/?p=298

    Kérésre és e-mail cím fejében továbbítom az általam feltett kérdést angol nyelven.
    További szép ünnepet mindenkinek!

    VálaszTörlés
  71. Ja, és visszaolvasva a kommenteket: Jobbulást, Spirit!

    VálaszTörlés
  72. Az én választásom: 1. Mindkét cselekményszálból lehet érdekes történetet kihozni tehát maximálisan rádbízom, mert nem tudok dönteni:D Jobbulást!

    VálaszTörlés
  73. Szia Spirit!
    Amikor az elsõ féle indokodat olvastam annak idején, akkor több, mint 1000% százalékig biztos voltam, hogy az teljes mértékben elfogadható indok. Amikor a második generációs indokodat olvastam, akkor is ugyan ezt éreztem... Szóval rádhagyom a dolgot:)
    Most így utólag belegondolva te jól ránkhagytad, hogy mi legyen, nem tudtál dönteni, mi meg visszapasszoljuk neked a labdát^^
    Szóval bárhogy is legyen, én arra a szálra szavazok ( nem tudom, hogy ez 1, 2, vagy 3) amelyikben nem születik gyereke.

    VálaszTörlés
  74. Nekem teljesen mindegy, hogy hogyan folytatod így is úgyis tök jó lesz! És ha most nincsen baba még a 4-ben lehet! :D Azért ne feltétlenül a szavazatok döntsenek! Te is gondold át még egyszer mielőtt a megfelelő útra lépsz! Örülök, hogy szupcsiságot fűztem a napotokba a kérdésemmel! Jó bulást!

    Cup Cup Szupcsi

    VálaszTörlés
  75. szia!

    én is az 1-esre szavaznék. Nem szeretnék beleszólni a történetbe, mert nagyon jól írsz, és szeretem, amikor váratlan fordulatokkal színesíted a történetedet. Ha most konkrétan eldöntenénk, hogy most terhes legyen e vagy sem, akkor azzal elveszik az izgalom egy része. Örülnék, ha Isa terhes lenne, mert ezzel nem térnél el annyira Meyer-től, de nem esnék kétségbe akkor sem, ha esetleg nem lenne most gyereke. én rád bízom a döntést. sok sikert kívánok :)

    VálaszTörlés
  76. beállok a sorba! 1-es verzió:)
    igazából amit ide írnék indoklásnak már sokan megtették elöttem így feleslegesnek tartom túlragozni, de mivel kérted h mindenki indokolja is meg, mert csak egy számot nem veszel figyelembe ezért:
    ez a te történeted és amit eddig írtál hihetetlenül izgalmasra sikeredett ezért biztos vagyok benne bárhogy alakul a történet, csalódni nem fogunk! nem hiszem hogy ezen a " baba dolgon" múlna az h kinek tetszik és kinek nem a ficed:)

    VálaszTörlés
  77. Hali!

    Jobbulást, és nehogy berezelj, még ha H1N1 is! Sokal többen élik tl, mint ahányan belehalnak, de csak azokat mndják be TV-be/rádióba stb.

    Ez olyan, mint a repülő: azt, amelyik rendeltetésének megfelelően elszállítja az utasait egyik helyről a másikra, azt nem mondják be, csak amelyik lezuhant. Az autóbaleseteknek medig kb. a 2%-át mondják be (és lehet, h sokat mondtam), és még az is több, mint az eddigi összes repülőbaleset.

    Szóval: gyógyulj hamar, és ne csak a mi kedvünkért! (Bár azért sem árt. :D)
    Pusz

    VálaszTörlés
  78. Én teljes mértékben az első megoldást választom vagyis hogy rád bízom!Eddig is fantasztikusakat írtál meghát amit télleg írtak hogy nem kell túlbonyolítani nincs értelme!Szerintem haladj tovább ezen az úton!

    Blacky

    VálaszTörlés
  79. en szeretnek kisbabat ezert aasszem h a 2 de arra szavazok h legzen baba :katica

    VálaszTörlés
  80. szia Spirit!
    én az egyesre szavaznék...nagyon tettszenek az ötleteid!az ajándékot megkapták már a novemberi nyertesek A. Kata P.Andi és Víglási Viki?
    (a profiljában olvastam a nevét... minden vikit megnéztem aki kommnetet írt novemberben xD így találtam meg 14 éves és bács kiskun megyei)

    jobbulást neked...

    Hencsi

    VálaszTörlés
  81. Szia!
    Először is kellemes ünnepeket!
    Másodszor én az 1-esre szavazok, mert maximálisan megbízom a te döntésedben, és tudom hogy nem fogok csalódni! Számos meglepetést, csavart tartogatsz nekünk, ebben biztos vagyok, és szeretnék tovább elmélkedni. Az úgy nem jó, hogy én mondom meg mit írjon egy író...
    Szóval hajrá Spirit, legyen a te akaratod szerint!
    Puszi

    VálaszTörlés
  82. Szia! Hátt.. szerintem 2, mivel,hogy szerintem ennél a Leah-es ügynél azt h ő miért nem lehet terhes ezt már úgy szedtétek össze az eseményekből, de meyer nem csak Leahról beszélt hogy NEM LEHET TERHES HISZ FARKAS, hanem általában... és sztem ő úgy gondolta, hogy a farkasok alakja nem képes a változásra, mert akkor Leah is már szült volna... jajj ez nagyon bonyolult így nem tudom jól kifejteni magam xD De ha jól emlékszem az eredeti könyvbe nem említik Leah-et annyira meg az ő problémáit. Na de szóval szerintem a 2es esemény az amit Meyer választott és a 3as meg már úgy lett kikomplikálva. És Isabellának már így sincs elég ideje mind 2 családjára, kevesebbet van a farkasokkal is:( És még ott van a nagyon kicsi öcséje is aki olyan neki mint a gyereke... sztem nem lenne jó még +ba neki még 1 gyerek is. Na puszii. (L)

    VálaszTörlés
  83. Szia Spirit!

    Az 1-re szavaznék.

    Eddig is hihetetlenül jól írtad a ficet, és teljesen megbízom benned. Bárhogyis alakul a mi Isánk sorsa, úgy gondolom az mindenképpen felejthetetlen lesz :) .

    Üdv!

    VálaszTörlés
  84. Szióka! Őszintén mondom, hogy rádbízom, mivel eddig is nagyon jól eltaláltad a történetet és szerintem ezután is nagyon jól elfogod. Én úgy gondolom, hogy ez a te ficed és akármi is lesz a folytatás abban az egyben bízhatsz, hogy én elolvasom. Őszintén mondom, hogy ez az egyetlen olyan történet, amelyik tetszik úgy, hogy nem az eredeti Edward-Bella sztori van benne. Nagyon -nagyon jó volt eddig is és sztem ezután is nagyon jó lesz!!! Nagyon várom a következő fejezetet!!!! Cyóka
    Szandra 1024

    VálaszTörlés
  85. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  86. Szia!
    Először is én a harmadikra szavazok, mivel én nagyon szomorú lennék ha Isának le kéne mondani a farkaslétről, hisz akkor nem élhetne "örökké" Edwarddal.:):D

    Viszont én most még nem szerettem volna, hogy gyerekük legyen, de úgy is lesz... (ami persze nem baj):):D

    Én még korainak találnám :)
    A Meyer könyveben is szerintem túl gyors volt az egész...
    De tudom, hogy csak így lehetett gyerekük.:)

    Akárhogy is alakul biztos tetszeni fog:):D
    Te soha nem okozol csalódást:):D

    Puszi Lukci

    VálaszTörlés
  87. Én is az elsőre szavazok!
    Hogy miért?-> mert minden egyes történetet izgalmasan és élménydúsan írtál le...nekem tetszett mind. Örömmel olvasom, így rád bízom, hogy melyik lesz végül!!:)

    VálaszTörlés
  88. Szia,,nekem tökéletesen megfelel, ha te döntöd el, hogyan is akarod folytatni...mindenkinek a fejében más és másfajta folytatás van, ezért nem lehet mindenkinek megfelelni, de nem is kell..:D
    Csináld úgy, ahogy te szeretnéd..
    A kettes megoldásnál egy megjegyzésem lenne: nem muszáj mindenben Meyerhűnek lennie, csak az elv maradjon meg, hogy lehet gyerek..
    1-3..tökéletesen megfelel akármelyikkel is folytatnád..
    remélem azért értelmesre sikerült

    VálaszTörlés
  89. Én is az 1-re szavazok, mert az hogy kitaláltad ezt az elméletet a farkasokról, mármint ,hogy szülhetnek ez azt jelzi, hogy te ezt a szálat találtad ki először és szerintem az a legjobb ha mindenki a megérzéseidre és az írói vénádra hagyatkozik. Még egy dolog én a helyedben nem kérdeztem volna meg , mert mi a te ötleteidért és gondolataidért vagyunk itt és lessük az új fejiket. Szóval az aki azt mondja , hogy ha ezt meg azt írod nem olvassa tovább az nem is tartozik közénk. Mi szeretjük az írásod és ez így is marad bármi lesz:)

    Bright

    VálaszTörlés
  90. Kedves Spirit!
    Mielött belekezdenék, Kellemes ünnepeket kívánok Neked és családodnak!
    Én teljes mértékben rádbízom, szóval az 1-es mellett voksolok. Többekközt azért mert Te vagy az író ezért a Te döntésed. Igazán kedves tőled hogy így szavazásra bocsátottad... éljen a demokrácia! Ugyanakkkor én bízom benned, független nő vagy és szerintem így lesz igazán izgalmas a történet, mert ha mégis valamelyik variáció mellett döntesz tartok kicsit "kiszámítható" lesz valahogy, bár ha rajtad múlik korántsem!
    Szóval hajrá! Éljen fantázia!!
    Ingrid

    VálaszTörlés
  91. Szia Spirit!
    Én is az 1-esre szavazok.
    Szerintem mindkét variáció elképzelhető, hisz Leah egyaránt lehet egyedi illetve általános eset is. Bár számomra kicsit szimpatikusabb az a verzió, hogy nem kell lemondani a farkaslétről, mégis teljes mértékben rád bízom a döntést. Eddig is te alakítottad a történetet és eddig is fantasztikus volt, szóval bízom benned és a szárnyaló fantáziádban. Úgyhogy hajrá.(:
    És Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!:)
    Petra

    VálaszTörlés
  92. Itt páran nincsenek tisztában pár dologgal. Ha Isa lemond a farkasságáról, hogy pl: szülhessen, megszül, és utána még választhat amellett, hogy újra farkas legyen. Bármikor. Csak meg kell hoznia a döntést. Úgy, mint ahogy Jaspernek is engedélyt adott a határon való átlépésre. Juca

    VálaszTörlés
  93. 111111111! Nem dönthetsz rosszul, mert bármelyiket választod is, olvasni fogom:D
    Másik Zsani

    VálaszTörlés
  94. Kellemes karácsonyt mindenkinek!
    én is az 1-re szavazok, mert teljesen megbízom Benned, Spirit. Sosem csalódtam még egyetlen egy fejezetben sem, mindegyiket ugyanúgy élveztem:D
    szóval bármelyik mellett is döntesz, szerintem mindenképpen szuper lesz!
    viszont nagyon kedves Tőled, hogy esélyt adsz arra, hogy mi, az olvasok, szerintem mondhatom, rajongók, válasszuk meg az események alakulását. ez nagyon kedves tőled!
    de szerintem az író (mert téged mindenképpen írónak kell nevezni:D) döntse el, mi fog történni a történetében. ezért is szavaztam az 1-re:D
    szóval hajrá, teljes mértékbem megbízom benned!
    Lou:)

    VálaszTörlés
  95. Én is,mint sokan mások, az első pontot választom!
    Hogy mért? Azt nem tudom neked megmondani. Elolvasva az elméletedet, meggyőztél, hogy Isa lehet terhes de mégis idegen a gondolat a könyv után. Telejesen mindegy melyik szállt folytatod tovább, a lényeg, ahogy te is mondtad, hogy élvezetes maradjon.
    Olvastam Nessie&Jacobos novelládat, ami ugyebár nagyon tetszett, ezért biztos vagyok benne, hogy egy kis babával is tudnál írni...
    Rád hagyom a döntést, mert a te ficed, és ezt a ficet, szerintem teljesen ellehet különíteni a Twilight Sagától,nagyon egyedi egy fic, maradjon is ilyen, én csak ezt kérem Tőled karácsonyi ajándéknap:)
    Úgyis a helyes teóriát választod:P

    VálaszTörlés
  96. szia!Legyen az ami szerinted jó!Eddig nagyon szerettem ahogy írtad úgyhogy nem ronthatod el! ;)

    VálaszTörlés
  97. 2+3=1
    Matematikailag nem helyes a képlet, de ebben a helyzetben igenis jó :)

    Nagyon megtisztelő, hogy megengeded, hogy meggyőzzünk :D... DE... szerintem az a jó ahogy az író elképzeli. Nekünk azt kell szeretni... na jó ez egy kicsit keményen hangzik...
    azt akarom mondani, hogy a te alkotásod... csak a tiéd... és tényleg nagyon hálás vagyok... de szerintem neked kell döntened...

    VálaszTörlés
  98. Szia!
    Én is rádbizom mert sztem is mind a 2 megoldás nagyon jo és majd te eldömtöd hogy melyiket irod le bár...ha farkas marad és ugy lesz terhes akkor én...nem is tudom az nekem furi, de ha te ezt választod akkor ugyis jo mert én akkor is olvasom mert nagyon szeretem az irásodat:)
    De ha lemond a farkaslétről akkor ugye ember lesz és szülés után akár még át is lehetne változtatni...a gyereke elvileg a farkasgéneket meg tovább vinné, ha átváltozni nem is tudna (mert jobban vámpir lesz)akkor is a géneket tovább vinné sztem
    De ahogy gondolod mert nekem tényleg mindd a 2 megoldás jo:):)!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Várom a törid folytatását szia Cs.Reni

    ui:Remélem azért érthető volt egy kicsit a mondani valóm :S

    VálaszTörlés
  99. szióka,
    szerintem a legjobban akkor járnánk ha mind a 3 verziót megírnád :DDD
    de mivel ez nem lenne tisztességes...így én rád bízom a döntést...írd úgy, ahogy te szeretnéd, a főbb dolgok úgyis a te fejedben vannak, s ami azokhoz a legjobban passzol, az lesz...
    jobbulást...és további békés ünnepeket
    pux Lilla

    VálaszTörlés
  100. Hali.
    Az én véleményem az hogy lehet gyerekük és ezt a bevésődés miatt tartom valószínűnek.Mert ugyan miért olyan személlyel történne a bevésődés akivel nem lehet utóda.Szerintem ez egy ésszerű magyarázat.Várom a folytatást :)

    VálaszTörlés
  101. 1. hiszem Meyernél csak egy női farkas volt akinek elég bonyolult volt a szerelmi élete. és igazából semmit se tudunk rla, ő volt az első női akiről mi tudunk a könyv szerint és nem is próbálta, hogy lehe-e gyereke...szóval bármi elképzelhető. de még ha nem is lehet a farkasoknak gyerekük Isának miért ne lehetne? hiszen elég különleges, ha rá nem hat a méreg lehet, hogy más hat..xD jah és Meyernél ugye Ed is meglepődött tehátott az eredeti elmélet az volt, hogy a vámpíroknak se lehet..de mégis lett:D szóval teljes mértékbe rádbízom csak hamar legyen folytatás...
    bors007

    VálaszTörlés
  102. Én az 1.re szavazok,mert bizok benne hogy te jobban megtudod oldani mint mi.+ ha mi mondanánk meg hogy mi legyen az nem is lenne olyan érdekes ("mint a meglepetés")+mivel a te ficet és mi csak olvasóid vagyunk és valamennyire már ismerünk ezért megbizunk benned :D
    Ugyhogy én az 1. mellett vagyok
    Nekem ez a véleményem.

    VálaszTörlés
  103. 1-ugyanis bárhogyan is folytatódik továbbrais olvasni és szeretni fogom:) és 100%-ig bízom abban hogy ahogy továbbviszed a szálat az úgy lesz tökéletes :)
    Zsani03

    VálaszTörlés
  104. Na én az 1-est választom, mert tuti jó lesz:)
    De ha muszály lenne akkor a kettest.Azért a kettest mert, nem tudom ez nekem jobban tetszik.

    Azért is nem a 3-mast mert ha gyereke lenne, szerintem Isa elvesztené azt a különös szeleburdiságát, hogy ingázik a farkasok és a vámpírok között...A vámpíroknál többnyire jól viselkedik,de a farkasokkal jót tud mulatni :) Szóval szerintem egy gyerek nagy felelőséggel járna és nem hinném, hogy lehetne akkor már egy kicsit felelőtlen ;)
    A 3-mas is jó érv mivel, tuti megoldanád valahogy, hogy a történet ne csak egy nyál legyen, hogy szeretik egymást Edwardal meg minden hanem valami viccet is vinnél bele. :)
    Szóval összegezve jobban örülnék ha nem lenne baba:)/de ahogy TE irod meg ugy lesz a jó:)
    Szóval az 1-est választom :D:)
    Puszi: L. Vivi

    VálaszTörlés
  105. Hátt....én rád bizom!DE nem lenne rosz ha Isa
    ugy is terhes lehetne hogy nem kell lemondania a farkasságró.
    Szóval....rád bizom.
    De azért valamikor legyen gyerek...lécci!

    VálaszTörlés
  106. hali:)

    én az 1-esre szavazok, mert rádbízom :)
    viszont nekem a 3-as annyira nem szimpatikus mert az olyan sablonos lenne hogy terhes.. szerintem elég az hogy van Nessie és Bellának gondjai voltak vele :D elég egy baba szerintem :D szerintem izgalmasabb lenne baba nélkül, mertha már lenne baba akkor Isa nem lehetne ennyire szabad. szerintem. de ez az én saját véleményem, és akárhogyan is folytatod én szeretni fogom :)

    puszi és csak így tovább ;)


    Egy hű olvasód.

    VálaszTörlés
  107. Szia! Szerintem az is jó lenne hogy ha kiderülne a vizsgálatokból hogy nem ezért elszontyolodik de Carlisle találhatna rá orvosi megoldást mert hogy nem lehetetlen farkasként a gyerek csak kicsit nehezebb.... Sok sikert szóval én ez mellett döntök és az csak egy ötlet volt... :) Pussz

    VálaszTörlés
  108. Szia!

    Jaj nem voltam már nagyon régóta, (elment a netünk), és most annyira megleptél ezzel a Közvélemény kutatással.

    Hát nem csodálom, hogy nem tudtál dönteni, mert nem is egyszerű.
    Egyrészről én is szeretném, ha Isa farkas maradna, és engem végülis az sem zavarna, ha terhes lenne. Szerintem csodálatos dolog lehet, egy nő életének egyik végcélja, és nem feltétlen másolás Meyertől mert általában az életben ez a párok célja, és persze Gondolom Isának és Edwardnak is ez lesz (Akár mikor legyen is).
    A másik, nekem nagyon tetszik amit kifejtettél a kérdez felelekben és kíváncsi vagyok, hogy oldod meg:-)

    Ergo: Összefoglalva,ha már most az egyszer szavazhatunk én a 3.-ra szavaznék.
    És akár ez lesz, akár nem, akkor is olvasni fogom a ficedet, és bízom abban hogy mindegyik szálon izgalmasakat fogunk olvasni.

    Sokszor puszillak és imádtam a Piroska és a farkast:-)(Hangosan kacarásztam a gép előtt.)
    Rámfért már egy ilyen és becsavarodok a vizsgák előtt a ficed nélkül.

    Jobbulást és Várom az ajándékodat:-)

    Charlotte90

    VálaszTörlés
  109. Szia!!Először azt szeretném mondani h irtó klasszak az írásaid, már függő vok, türelmetlenül várom az új fejezeteket.Másodszor meglep h feltetted ezt a kérdést v h egyáltalán kérdéses-e h lehet-e egy farkasnőnek gyereke,mert én sztem a farkasok és vámpírok ebben az egész történeteben(Alkonyat) totális ellentétei 1másnak és ah abban is 1más ellentétei, h a farkasoknak a testhőmérséklete az átlagosnál jóval magasabb, a vámpíroké pedig jóval alacsonyabb, úgy abban is 1más ellentéteinek kell lenniük h a vámpírnők nem képesek egy gyermek kihordására, amire 1szerüen az az ésszerü/1értelmü válasz h úgymond a testük "halott" (nincs anyagcseréjük stb.) és épp ezért, h minden nézőpont szerint fennmaradjon az ellentét, ezért a farkasnőknek egy átlagos embernőnél jóval termékenyebbnek kell lenniük, mert bármennyiren is nehéz elfogadni a vámpírok "jelképe" a halál, az élettelenség, a farkasoké pedig az elevenség, bennük túlteng az életerő.
    Férreértés ne essék vámpírpárti vok persze a farkasokat is imádom sőt (az indiánhoroszkópban farkas lennék) , de a tények azok tények...remélem egy nagyon picit én is hozzásegítettem a döntéshez, ja és ha túl zavarosra sikerült volna a szavazatom,akk 1értelműen arra szavazok, h Isabella terhességét semmi nem zárja ki, ellenkezőleg nagyobb eséje van rá, mint bármely más női szereplőnek a történetben!!!!!
    További sok sikert az íráshoz, már nagyon várom a folytatást

    VálaszTörlés
  110. Szerintem semmiképp nem lehet terhes. Leah esete nekem egyértelmű volt, szerintem egy nő farkas nem lehet terhes. A farkasságról való lemondás sem olyan könnyű, évekbe telik mire vkinek végre sikerül. Nálad amugyis már minden kivétel volt, Leah a nagybetűs kivétel az egész történelemben, nálad meg kapásból két nő is lazán farkas, meg mindenki ki-be kapcsolgathatja a falkákhoz tartozását, meg már 3 vagy 4 falka lett a végére. nem kell szerintem mindent túlmagyarázni és kiskapukat keresni, hogy elfogadható legyen, mert az elrontja a történeted. alapjában jól írsz, de ha teli van ilyen kivételekkel akkor lassan már tiniszappanopera lesz belőle.
    tudom hogy sokan nem értetek velem egyet, de nekem ez az őszinte véleményem, nem sértegetni akartam vele..

    VálaszTörlés
  111. Most egy kicsit nekem is egyet kell érten az előttem szóval.
    Imádom ahogy írsz, de valóban nem kell mindere kivételt és magyarázatot találni mert a végére tényleg túl hihetetlen és túl bonyolított lesz.
    Ezt én sem sértegetésnek szántam.
    Ez csak egy kis észrevétel.

    Várom a folytatást.
    Egy hű olvasód :)

    VálaszTörlés
  112. Nem veszem sértésnek, amit írtatok. (Mármint, ez a két utolsó hszelőnek szólt. :D )

    Nekem így a nagy haldoklás közepette az jutott erről eszembe, hogy Meyer is a kivételekről híres. :D Szóval, még ha sok kivételt is teszek, attól csak még hitelesebb és könyvhűbb lesz a ficem. :D

    Bella a kivétel, aki mindig kilóg a többiek közül.
    Bella a kivétel, aki nem fél ösztönösen a vámpíroktól.
    Bella a kivétel, aki felkelti Edward figyelmét, pedig eddig egy nő sem volt erre képes.
    Bella a kivétel, akinek Edward nem tudott olvasni a gondolataiban.
    Bella a kivétel, akinek tök véletlenül nem csak a szerelme misztikus lény, hanem a legjobb barátja is az lesz.
    Ő volt a kivétel, aki képes volt teherbe esni egy vámpírtól.
    Ő volt a kivétel, aki nem halt bele egy ilyen szülésbe.
    És ő volt a kivétel vámpírként is, aki azonnal vissza tudta fogni a szomjúságát. :D

    Szóval, ha már kivételekről van szó, akkor az ilyen kivételekkel Meyer egy csodás könyvsorozatot hozott létre. :) Szóval, engem egyáltalán nem bánt, amit írtatok, és nem zavar, ha a kivételekre épül majd a ficem. Ha Bella kivételes volt, miért ne lehetne Isabella is az, végül is, azonosak a génjeik... :D

    Még nem döntöttem el, hogy melyik szálat viszem majd tovább, ezt alaposan át kell gondolnom, de igyekszem azt kiválasztani, ami szerintem, a legérdekesebb lesz. :)

    Egyébként, az ajándék háromnegyede kész van, csak így betegen lassabban megy az írás... :-/

    Nah, megyek vissza haldokolni és közben írni. :D

    VálaszTörlés
  113. Köszönöm, hogy indokoltad és igazat kell, hogy adjak neked. :)
    Természetesen lehetnek benne apróbb malűrök, csak azok legyenek eléghihetők!!
    És a te írásod a hihető kategóriába sorolható.
    Jobbulsát<3
    És várom már nagyon a meglepit.
    Sok-sok gyógyító puszi!

    VálaszTörlés
  114. Én a 3.-at választom!! és azért mert nem akarom, hogy Isa feladja a farkaslétét, mert akkor meghalna és nem lehetne örökre Edwardal!!!:)

    VálaszTörlés
  115. Nem olvastam el az előttem szólókat, szóval nem tudom ki mit írt. Viszont nem tudom, hogy lemaradtam valamiről? Nem emlékszem, hogy az tuti biztos lenne, hogy Isa terhes...
    Én bízom az ítélőképességedben, és mivel én alapból terhesség ellenes vagyok (mármint hogy Edwardnak és Isának vagy eredetiben Edwardnak és Bellának gyereke legyen), azt hiszem mind1 melyik szálon folytatod. Abban esetben ha Isa lemond a farkaslétről, és úgy szül, akkor remélem megoldod, hogy azért Isa is halhatatlan legyen. ;)
    Ugyanakkor egy szó sem volt arról, hogy a farksnők teste nem tudna idomulni a terhesség miatti változásokhoz. Csak azt írta le, hogy a vámpírok változatlanok...
    Szóval RÁD BÍZOM A DÖNTÉST.
    Azért mégis reménykedem, hogy Isa nem vár babát. :$

    VálaszTörlés
  116. Hát Spirit, szolidarítok veled... barom beteg lettem..xDxD elkaptam tőled(is) msn en...xDxD én úgy gondolom, hogy az elsőre voksolok, mert: gondoltad valahogfy ezelelőtt X hónappal... AMIT megváltoztattál, mert átértékelted a cselekményeket... SZÓVAL énr eménykedek abban, hogy ezt nem véletlenül tetted és mindkettő jó lenne, de nem vletlen alkottad át. Szóval szerintem döntsd el te, de ne a hsz-es könyörgések alapján, hanem mai szerinted jó a törinek..
    VIIIISZONT úgy szeretném olvasni MAJD a könyv végén, hogy mi lett volna a másik verzió:D! Tudod, amolyan érdekességként...:))

    Najó, megyek vissza szenvedni én isxD
    gyógyulgass:))
    puszi, Leia

    VálaszTörlés
  117. Kedves Spirit! Nem értem, Isabella hogyan tudna lemondani a farkasságáról? Úgy emlékszem, Leah nagyon utálta, de mégsem bírta "elkerülni a sorsát". Többéves gyakorlásra meg ugye nincs idő...Egy kicsit fantáziáltam a dolgokon. Edward ugye 17 évesen "dermedt meg". Szóval minden sejtje maradt, ahogy volt, és hát így lehettek érett hímivarsejtjei is...Isabellánál akkor lenne tiszta az ügy, ha egy farkastól esett volna teherbe. Farkas+farkas=farkasbébi, válthatja az alakját az anyuka, és vele együtt vált a baba is. De farkas+vámpírnál nem tudhatja Carlisle sem, melyik a domináns, és mivel a vámpírok nem alakváltók, megvan a nagy kérdőjel...Én úgy képzelném, hogy Isabellának azt tanácsolnák, hogy terhesen ne változzon át. Ő mindent megtenne, hogy ezt betartsa, de aztán úgy kuszálódnának a szálak, hogy választás elé kerülne, és mi rághatnánk a körmünket, hogy hogyan csűröd-csavarod a sztorit. Nekem Isabella farkasként szimpatikus, sőt, a gyerkőcöt is inkább annak szeretném.
    Jobbulást, szia!

    VálaszTörlés
  118. Végül is te döntesz de én a 3-asra szavazok!
    Egyetértek az egyik előttem szólóval, hogy a vámpírok teste halaott, szemben a nagyon is élő és eleven farkasokéval, szóval náluk semmi akadálya nincs az utódnak sőt ha a tökéletes pár is megvan hozzá és egy nagyon ellenálló kismama akkor még az ikrek sem kizártak. Sőt az ellenállóbb-gyorsgyógyulású szervezettel simán kibírja a kicsik harcát odabent akik aztán foggal körömmel harcolnának (Nessie is foggal született és egyből megharapta Bellát, hát ha még ikertestvére lett volna! amíg tudatára nem ébredt és beszélgetett el vele Ed). Szóval Bella tuti nem bírta volna az ikreket, de a mi Isanknál semmi akadája :P

    VálaszTörlés
  119. UI: elevenszülő cápáknál a magzatok fel is falják egymást az anyaméhben ha nincsennek különálló burokkal elválasztva egymástól (a többsoros fogsor hátránya)

    VálaszTörlés
  120. Én nem tudok dönteni. Egyrészt húz a szívem Meyer-hez, hogy a farkasoknak nem lehet gyerekük, csak ha lemondanak a farkaslétről, másrészt meg azért elgondolkodtam a te elméleteden is. Kíváncsian várom a folytatást! Woof woof béjbi! :D

    VálaszTörlés
  121. Szia! Hűűű, van mit olvasni, rengeteg a bejegyzés. Én ritkán írok, de annál inkább olvasom a blogod. Egyetértek azzal, hogy Meyer nyitva hagyta a farkasos-terheses kérdést, én az első pontodra szavaznék. A legfontosabb indok az, hogy nem akarlak, mert nem is szabad, korlátozni Téged abban, hogy merre menj a történetben. Szívem szerint Rád bízok mindent, hisz eddig is azért olvastam, mert jó volt. Bár nem olvastam vissza a többiek véleményét, remélem olyan eredményre jutsz, amivel továbbra is örömödet leled ennek a ficnek az írásában. Csak így tovább! Orsi

    VálaszTörlés
  122. Szia! 1-es! Bízom a döntésedben! Bármi is lesz a továbbiakban biztos olvasni fogom!! Eddig sem szóltam bele, ezután sem akarok. :)
    Csilla

    VálaszTörlés
  123. Szia!
    Én az 1-est választom, mert én teljesen megbízom benned és rád bízok mindent és teljesen biztos vagyok benne hogy te jól döntesz és az mindenkinek tetszeni fog.

    VálaszTörlés
  124. Szerintem az 1-es legyen! Egyrészt mert úgy izgisebb ha nem tudjuk , hogy mi lesz majd belőle...másrészt meg biztos vagyok benne , hogy ezt is a legjobb, legizgalmasabb módon tudod majd kifejteni...:D legalábbis én tuti ,hogy ezért is teljesen odaleszek! :D

    VálaszTörlés
  125. SZIA!
    szerintem az legyen amit te szeretnél(de nekem jobban tetszik az az ötlet,hogy így is lehet terhes:D hiszen a szervezete,teste változik)
    na de döntsd el te!Szerintem itt szinte mindenki bízik benned,és biztos negayon jó lesz akármelyiket választod!
    Tehát szerintem 1-es
    :D

    VálaszTörlés
  126. Szia,Spirit!

    1.

    Én az 1.-re szavazok.Mit ér olvasni,ha tudjuk,mi lesz?!Akkor írnánk saját fic-t azzal a cselekménnyel,nem de?Szóval,szerintem írd azt a szálat,amit te szeretnél.Bízom,hogy jól döntesz,és érdekes olvasmányban lesz részünk.
    De végül bárhogy is döntesz,én akkor is olvasni fogom a történetedet:Đ
    puszika:D

    VálaszTörlés
  127. Szia!
    Elolvastam néhány kommentet, és úgy vettem észre, hogy a többség az 1-re szavazott. Biztos vagyok benne, hogy mindkét szálon izgalmasan meg tudnád írni a története, és tökéletes befejezést írnál, én mégis afelé hajlok, hogy Isabella ne legyen terhes, meg mondom, hogy szerintem miért ne:
    Az eredeti műben nekem egyáltalán nem tetszett, amikor megszületett Renesmé. Olyan tökéletes világ lett volna, ha csak ketten maradnak Edward és Bella. Persze így is happy end lett, de miért nem lehetne úgy is hogy ketten vannak együtt míg világ a világ. Nekem ez a befejezés sokkal jobban tetszett volna.
    A Twilightban Meyer konkrétan leírta (én legalább is úgy emlékszem rá, hogy konkértan megmondta), hogy egy farkasnak csak akkor lehet gyereke, ha lemond a farkasságról. Nem volt szó arról, (vagy én nem emlékszem rá), hogy Leahnak bármi baja lett volna, azon kívül, hogy farkas volt. Tehát Isabellának le kell mondania a farkasságról, így halandó lesz kb 9 hónapig és utána visszatér a farkassághoz, újra természetfeletti lesz egy új gyerekkel stb. Ha Isa terhes akkor én csak így tudnám elképzelni ezt. Arról viszont nem tudok semmit, hogy hogyan lehetne lemondani a farkasságról, ezért tetszene jobban az az ötlet, hogy Isa nem terhes csak vmi csunya betegséget összeszedett és nemsokára jobban lesz.
    A harmadik észrevételem az, hogy, hogyan lehetne Isa terhes? A szédülései előbb jelentkeztek, minthogy lefeküdt volna Edwarddal. Lehet, hogy valami felett elsiklottt a figyelmem, nem tudom, de nekem nem adna választ a szédülésekre az, hogy Isa terhes. A rosszullétek előbb kezdődtek.
    Az én válaszom tehát a 2. lenne. Remélem megfelel a véleményem és szeretném, hogy tudd, akárhogy írod meg a történetet, nem fogom abbahagyni az olvasást, mert nagyon jó, és biztos vagyok benne, hogy nagyszerű befejezést fogsz írni akár az egyik, akár a másik szállal! :)
    Puszi Dawn - Hajni

    VálaszTörlés
  128. Dawn: Hát, szerintem, Bella és Edward nem lettek volna tökéletesen boldogok, ha nem születik meg Nessie. Tényleg furcsa számomra, hogy sokan teherként vagy feleslegként gondoltok egy kisbabára, holott az teszi teljessé egy pár életét. Egy saját kisbabánál csodásabb ajándék nem létezik a világon. És biztos vagyok benne, hogy Edward, Bella és Isabella is az a típusú ember, aki így gondolja. Számukra a tökéletes boldogság akkor jön létre, ha igazi család lesznek egy saját kisbabával. Számomra és számukra is ez a tökéletes világ egyik alapja. Ez nem jelenti azt, hogy megadom nekik a tökéletes boldogságot és a kisbabát, csak én így gondolom.

    És Meyer egyetlen szóval sem írta le soha az eredeti könyvekben, hogy a farkasoknak nem lehet gyerekük. Csak elméleteket gyártottak arról, hogy lehet-e vagy sem. De pont az a lényeg, hogy konkrét tények nem találhatók az eredeti könyvekben, vagyis szabadon lehet elméleteket gyártani a kérdésről. :)
    És, de egy hosszú beszélgetés szólt arról, hogy lehet, hogy Leah alapból is terméketlen volt, és nem csak a farkasság miatt nem menstruál. Szóval, olvasd újra a Breaking Dawnt. :)

    És nem, ha ahogy írtad Isabella lemondana a farkasságáról, és úgy esne teherbe, akkor sem 9 hónapra tenné, mivel a vámpírbabák alig pár hét alatt kifejlődnek és megszületnek. :D Tényleg olvasd el újra a Breaking Dawnt. :) Nekem is el kellett olvasnom egy párszor, hogy minden információt megjegyezzek és ténylegesen megértsek. :)

    Számomra az, hogy egy farkas elkap valami betegséget csak valami külső különleges ráhatással lehetséges, mint pl. vámpírméreg vagy az immunitás oltása, de alapból hihetetlenebb, hogy egy farkas betegséget kap el, minthogy teherbe esik... Legalább is én így vélem. :D Szóval, max külső, különleges ráhatással lehetne beteg, amúgy nem.

    Egyébként, köszi, hogy így is, úgy is olvasni fogod. :) És az utolsó észrevételeidre a szédüléssel meg egyebekkel kapcsolatban majd később választ kapsz magából a folytatásból, arról még nem mondhatok semmit. ;)

    Jah, egyébként, bocsi, hogy csak néhány hsz-re válaszolok, de néhány hsz esetében eszembe jutnak dolgok, amiket muszáj elmondanom. :D Viszont, mindegyiket elolvasom, mindegyik hat a gondolataimra, szóval, köszönöm őket. :)

    VálaszTörlés
  129. Szia! Én már régóta olvasom az írásodat, és hát bevallom, először nem mertem elkezdeni, mert úgy gondoltam hogy biztos nem lehet valami jó. De tévedtem. És hát inkább vámpír párti vagyok, de nem "zavarnak" a farkasok...nagyon jóók a történetek. Mióta elkezdtem, szinte függővé váltam. :D Most is alig várom már hogy feltedd az új fejezetet. Nagyon jól írsz és nem is szólnék bele a történetekben... rád vannak bízva.:D Hát nem vagyok a szavak embere, de remélem azért olvasható lett a hozzászolásom...és csak így tovább...várom az újabb fejezeteket.:D
    Hajni

    VálaszTörlés
  130. Az az igazság, hogy én a harmadik esetnek örülnék. Ott aztán lehetne az egyik kusza szálat a másik után írni. Egy nem tervezett gyerek sok minden felkavarna. Főleg, hogy félig vámpír, félig ember, egy kis farkas génnel megspékelve. A negyedik részben milyen felhajtás volt Nessie miatt, hát akkor ha még a farkasoknak is több köze lenne, mi lenne akkor. Meg hát szeretem a babákat:D

    A második eset is megkutyulná a dolgokat, mert ha Isa lemond a farkasságáról sokkal sebezhetőbbé válik, de ott van annak a lehetősége, hogy vámpírrá váljon. Ebből a szempontból ez szimpatikusabb, de nem annyira mint a hármas eset.

    Így úgy döntöttem, hogy az elsőt választom és rád bízom. Akárhogy lesz is, biztos vagyok benne, hogy úgy lesz kerek, ahogyan te elképzeled.
    De a kiváncsiság megmarad:D

    ja és akármelyik szálon indulsz el, az nem fog azon változtatni, hogy olvasom-e vagy sem.
    mindennapjaim része lett és nem hiszem, hogy letudnék róla mondani:D
    Így maradok továbbra is hű olvasód!!

    VálaszTörlés
  131. Szia Spirit!

    Én csak annyit mondanék: a természetben a szaporodásnak soha semmi nem vethet gátat!Nincs lehetetlen!Mindig van egy újabb fok az evolució létráján...
    Egyébként Nessinek meg kellett születnie,hiszen mindenki életében fordulópont (Cullenék,farkasok,Volturi) és a te történetedben ez még nem történt meg,mondhatni elkerülhetetlen! Az egész Twilight saga ezt késziti elő,ő a beteljesedés!Persze nem baj ha nem lánynak születik,vagy mások a képességei: a lénye a lényeg és a jelen boldogsága... :)
    Üdv: Gabriella

    VálaszTörlés
  132. Szia.
    Én sak azt szeretném mondani h nekem a 3. ötlet tetszik, mert hogyha lemond a farkas énjéről akkor öregedni fog!!!! Az meg nemjó:( Vagy utána visszatérhet a farkassághoz??
    Úgyhogy nekem a 3. tetszik jobban.
    De várom a folytatást!!!
    Maya

    VálaszTörlés
  133. Sziasztok!
    Én tulajdon képpen azt hiszem rád biznám a döntést mert ez mégis csak a te történeted. Bár az én szívemhez közelebb áll az első verzió, még akkor is ha Iza ettől öregedni fog. Különben is a farkasgén nem múlik el, szülés útán újra átváltozhat és akkor megint nem fog öregedni. Igaz, hogy nem tesz jót a spermáknak a forró testhőmérséklet de szerintem más okok miatt nincs ciklusa a farkas lányoknak. Elösször is azért mert megbolondítanák a még be nem vésődött farkasokat. - Vagy még a bevésődötteket is. - Ez egy harcos nemzetség és azzal sokat veszítenének az erejükből és a hatékonyságukból, hogy ha egy tüzelő szuka van köztük. Másodszor pedig, tudom, hogy sok bennük az emberi gén de akkor is ösztön lényekké válnak mikor átváltoznak. Tüzeléskor néha még az alfára is rátámadnak, pedig a farkas falkában csak az alfák párosodnak. Aki saját családot akar az elhagyja a falkát. Új területet keres magának. Ezzel kerülik el a beltenyészetet, mert a falkában mindenki a testvére, nagybátyja stb. Ez az én véleményem.
    Pusza.

    VálaszTörlés