.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. december 23., szerda

Karácsonyi ajándék fic

Először is boldog névnapot farkasfalkánk egyik tagjának, Vickynek! :) És boldog születésnapot és jobbulást, Zsaninak!

Tegnap együtt karácsonyoztunk a farkasfalkánkkal, és Juca, kapott egy novellát tőlem ajándékba. Megengedte, hogy megosszam veletek az ajándékát, így most ez következik... :) Ez egy Jacob/Nessie novella, mivel Juca nagyon vágyott már egy ilyen párosítású ficre. :)

A kérdezz-feleleket már megírtam és elküldtem mailben Szandinak, estére átnézi, és az is fel fog kerülni még ma. :)

Hát, kíváncsian várom a véleményeteket... :) Persze, azért a ficem új fejezetéhez se felejtsetek el hsz-t írni. :D



Piroska és a farkas



Úgy rohantam a fák között, mintha az életem múlt volna rajta, pedig semmi veszély nem fenyegetett. Egyszerűen csak az a láthatatlan kötelék mágnesként vonzott magához – mindegy volt, hogy pár lépésnyire, vagy éppen mérföldekre voltam-e a másik végétől.

Az első pillantás óta kényszert éreztem, hogy magam mellett tudjam a gyönyörű, barna szempár tulajdonosát, és megadjak neki mindent, amire csak szüksége van – egy barátot, testőrt, játszótársat vagy éppen táplálékforrást. Cserébe pedig ő olyan volt számomra, mint az oxigén, a napfény vagy a víz. Létezésem elengedhetetlen alapköve…

Korábban nem értettem Quilt. Nem tudtam, miért jó neki, ha feladja az egész életét egy pelenkás miatt, de mostanra rájöttem, hogy ez egyáltalán nem áldozat a részéről. Minden perc, amit Nessie-vel tölthettem, maga volt a földi mennyország. Látni, ahogyan a mogyoróbarna szempár felcsillan, mikor meglát, a cseresznyepiros, apró ajkak pedig olyan sugárzó mosolyra húzódnak, amelytől egy jégszív is megolvadna, felért bármivel, amit akkor élhettem volna át, ha csak egy egyszerű kamasz fiú maradok.

Lehet, hogy abban az esetben több időm maradt volna szórakozni, és a lányok összekavarodott mozaikarca is helyre állt volna, de velük sosem tapasztalhattam volna meg ezt a földöntúli érzést. Tudni, hogy valakit neked rendelt a sors, olyan volt, mint valami szellemi és lelki megvilágosodás.

Minél közelebb értem a házhoz, annál izgatottabb ütemben vert a szívem. Vakkantva tettem meg az utolsó métereket, mert tudtam, hogyha Nessie meghallja a közeledtemet, kiviteti magát a tornácra, hogy minél hamarabb velem lehessen. Rosalie-t az őrületbe kergette ezzel a szokásával. A szőkeséget bosszantotta, hogy Nessie szereti az ő farkasát – a mellkasom hirtelen melegség öntötte el a gondolattól.

Rosalie birtokolni akarta őt. Csak a magáénak tudni. Nem mintha elítéltem volna emiatt, hiszen én is pontosan ezt éreztem. Ez az őrjítő és kínzó vágy, hogy Nessie szeretetét kiérdemeljük, morbid módon hasonlóvá tett minket. Tudtuk, hogy ez egy bűnös és önző érzés, ahogyan azt is, hogy ennek ellenére, mindketten elengednénk Nessie-t, ha az érdekei azt kívánnák.

Valószínűleg, ezért is utáltuk egymást a szőkeséggel többek között. Egymásban gyűlöltük azokat a vonásokat, amiket magunkban igyekeztünk elnyomni. Megráztam a fejem – még a gondolatát is el akartam felejteni, hogy az IQ-negatív vérszívóhoz hasonlítottam magam.

Az egyik fa mögött gyorsan átváltoztam, és felvettem a rövidnadrágomat, aztán kiléptem a tisztásra. Pillantásom azonnal a szeretett lényt kutatta, de most nem találta sehol sem. Ijedten siettem a ház felé, és mikor bentről meghallottam a keserű sírást, rohanni kezdtem.

Mire feltéptem az ajtót, a gyomrom már csomóban volt. Egyenesen a nappaliba mentem. Nessie a szőnyegen ült kezében egy könyvet szorongatva, a szemeiből pedig hatalmas könnycseppek peregtek. Rosalie mellette térdelt, és igyekezett megvigasztalni, de mindhiába.

Nem foglalkoztam a szőkével, egyenesen Nessie-hez léptem, és felkaptam őt. A könyv puffanva esett ki az apró ujjak közül a földre, de nem érdekelt.

- Jól vagy? Mi a baj? Fáj valamid? – záporoztak a kérdéseim, miközben szemeim végigjárták a törékenynek látszó gyermektestet. Tudtam, hogy nem eshetett fizikai baja, mégis rettegtem attól, hogy egyszer csak elveszti a sérthetetlenségét, és baja esik. Igaz, hogy a doktor és Edward megtudott mindent a félvérek működéséről, amit csak lehetett, de ez egy cseppet sem oszlatta el az aggodalmaimat. Még így is egy csomó homályos részlet maradt…

A kis karok szipogva ölelték át a nyakamat, és jó ideig nem voltak hajlandóak elengedni.

- Mi történt? – tátogtam oda Rosalie-nak, miközben kezem Nessie hátát simogatta nyugtatóan.

- Csak olvasott egy mesét… - sütötte le a szemeit a szőkeség, mintha bűnösnek érezné magát valami miatt.

Nessie az egyik kezét a nyakamról a halántékomra csúsztatta, a képek pedig filmként kezdtek peregni az agyamban. Láttam, hogy Rosalie egy könyvet ad Nessie-nek, aztán leül mellé, és elégedetten figyeli, ahogyan a kislány falni kezdi a történetet.

Azt hittem, hogy betűk, szavak és mondatok fognak majd megjelenni a szemeim előtt, de ehelyett újabb képek jöttek. Nessie fantáziaképei…

Ő, egy édes, piros kapucnis köpenyben, amint az erdőben sétálgat egy kosarat lóbálva a kezecskéjében. Én, hatalmas farkasként. Esme nagymamafőkötőben. Edward pedig zöld vadászruhában, puskával a kezében. Aztán a cső egyenesen rám meredt. A dördülés hangjával együtt jöttek az érzések is – a veszteség fájdalma, ijedtség, félelem. A mancsaim feladva a testem terhét, összerogytak.

Nessie keze visszacsúszott a nyakamra, arcocskáját pedig meztelen vállamba fúrta – éreztem a nedves cseppek melegségét a bőrömön.

- Te hidrogénezett agyú ostoba liba! Képes voltál odaadni neki a Piroska és a farkast? – csattantam fel dühösen.

- Én… nem gondoltam, hogy ilyen hatással lesz rá… - mentegetőzött. Láttam rajta, hogy bánja a dolgot, mégsem tudtam megbocsátani neki, hogy fájdalmat okozott az én Nessie-mnek.

- Persze, mert nem tudsz gondolkozni agysejtek hiányában – morogtam felé.

- Te beszélsz, aki az izmaiban hordozza őket? – húzta ki magát, és olyan fenyegetően nézett rám, amitől egy átlagember behúzta volna fülét-farkát, de engem nem tudott megijeszteni.

- Majd mindjárt bebizonyítom neked, hogy mennyit tudnak az izmaim… - A vörös ajkak gúnyos mosolyra húzódtak, én pedig – bár sosem vallottam volna be –, a dühöm ellenére kíváncsi voltam a visszavágásra.

- Majd, ha simogatásra vágyom, szólok Emmettnek…

- Nyugodt lehetsz, mert bottal sem piszkálnálak meg soha – fintorodtam el. – Még a végén szilikonmérgezést kapnék…

- Nem is hagynám, hogy hozzám érj. Így is épp elég minden este Nessie-t átnézni, nem kapta-e el a bolháidat. Nem akarnám magamat is alávetni egy bolhátlanításnak miattad. – Megforgattam a szemeimet.

- A bolhákon kívül új poén már nem jut eszedbe? Ez kezd kicsit unalmas lenni… - imitáltam ásítást.

- Még mindig elmésebb vagyok, mint te a hajamról szóló beszólásaiddal. Értem én, hogy hiányoznak bizonyos dolgok, de másképp is kiélhetnéd magad a hajfétisen kívül… Teszem azt, követhetnéd őseid példáját, és előnyben részesíthetnéd a kézműves munkát. Ha érted, mire gondolok… - vonta fel a szemöldökét kérdőn, én pedig akaratom ellenére és legnagyobb bosszúságomra fülig vörösödtem.

- Megőrültél? – néztem villámló tekintettel rá, aztán a pillantásomat Nessie-re kaptam, aki megérezve a zavaromat kíváncsian rám függesztette hatalmas, a könnyektől még csillogó szemeit.

- Nem érti még… - vonta meg a vállát Rosalie, de láttam rajta, hogy rájött, előbb beszélt, mint gondolkozott volna.

- Mit? – jött a kérdés gyermekien ártatlan hangon, ami miatt csak még inkább elpirultam.

- Semmit. Csak a nagynénéd már megint ostobaságokat fecseg össze-vissza – próbáltam meg lazán válaszolni, de nem úgy tűnt, mintha Nessie bevette volna a dolgot. Összefonta maga előtt a karjait, és bosszúsan ráncolta az orrát. Annyira elbűvölő volt, hogy egy pillanatra kiürült az agyamból minden értelmes gondolat, és csak nézni tudtam őt.

- De mondd meg! Tudni akarom! – ébresztett fel a bambulásból az akaratos hangocska.

- Majd, ha nagyobb leszel, elmondom – ígértem neki, de nem elégedett meg ennyivel.

- Tegyél le! – parancsolta. A szívem vadul verni kezdett a mellkasomban. Olyan nehezemre esett akár csak pár centire is eltávolodni Nessie-től, hogy inkább váltam volna meg bármelyik testrészemtől, mint tőle.

- Kérlek, hercegnőm… Tényleg elmondom majd idővel… - néztem rá könyörgő szemekkel.

- Tegyél le! – fordította el a fejét. Felsóhajtottam, aztán teljesítettem a kérését. Nessie sértődötten totyogott ki a nappaliból.

- Azt hiszem, elérkeztünk a dackorszakhoz… - nézett rám elgondolkozva Rosalie. Amióta Nessie a világra jött, ostoba gyermeknevelési és –pszichológiai könyveket bújt.

- A te hibád! – mordultam fel bosszúsan.

- Na persze, mert én kezdtem a sértegetést, ugye? – szorultak ökölbe a női kezek.

- Te adtál neki olyan könyvet, amiben farkasokat mészárolnak le.

- Hozzáteszem… gonosz farkasokat… - rándult meg a szőkeség szája, ahogy igyekezett elfojtani egy elégedett mosolyt.

- Lényegtelen. Megyek és kiengesztelem Nessie-t – indultam a hátsó kert felé. Ha nem hallottam volna Nessie halk dúdolgatását, akkor is tudtam volna, hogy ott van – szeretett a rózsabokrok alatt üldögélni, és énekelgetni a virágoknak. Rosalie vett egy mély levegőt, aztán a nyomomba szegődött.

- A férfiak bénák az ilyesmiben – vetett rám egy pillantást, ahogy kinyitottam a hátsó ajtót, és kilépett mellettem a fűbe. – De csak azért segítek, mert akaratomon kívül megríkattam Nessie-t, és nem szeretném, hogy még miattad is szomorú legyen – magyarázkodott.

- Nem beszélek veletek – ült le nekünk háttal a fűbe Nessie, mikor meglátta, hogy közeledünk.

- Kicsi szívem, ne haragudj erre a vakarékra… - guggolt le mellé Rosalie. Megrándult az arcizmom, de inkább visszanyeltem a sértést, ami a nyelvem hegyén ült. – Sajnos, az értelmi szintje elég csekélyke, így nem tehet arról, ha valami rosszat mond vagy tesz.

- Kösz… - szisszentem fel. – Ha így segítesz, milyen lehet, mikor ártani akarsz? – mormoltam magam elé.

- Ha akarod, megtudhatod – villantott meg egy kegyetlennek tűnő mosolyt Őszőkesége.

- Elég volt már! – A hirtelen felcsattanó gyerekhangra úgy rezzentünk össze mindketten, mint két rosszalkodó ötéves, mikor szülői szidást kap. Nessie felpattant a földről, és két apró karját csípőre téve, villámló szemekkel nézett ránk. – Ha továbbra is utáljátok egymást, akkor nem fogok hozzátok szólni soha többé! – préselte össze az ajkait. Egy pillanatra pont olyan volt, mint az apja, mikor éppen mérges volt rám valami miatt.

- Sajnálom… - emeltem fel azonnal a kezemet megadóan. Nessie várakozó pillantást vetett a nagynénjére is.

- Oké, én is sajnálom… - sóhajtott fel.

- Akkor szeretitek egymást? – nézett ránk ártatlan szemekkel Nessie. Az agyam szélsebesen pörögni kezdett, hogyan tehetném boldoggá őt a válaszommal úgy, hogy közben nem hazudok.

- Én nem utálom Rosalie-t – jelentettem ki. Végül is, igaz volt… Az utálat túl enyhe kifejezés lett volna arra, amit érzek – győzködtem magam.

- Én sem utálom a kor… Jacobot – javította ki magát Rosalie, miközben kaptam tőle egy furcsa pillantást. Valószínűleg, megkönnyebbült, hogy kitaláltam, hogyan kerülhetnénk meg a kényes kérdést.

- Helyes – biccentett Nessie elégedetten. – Akkor most öleljétek megy egymást! – Hirtelen mindkettőnk arca önkéntelen fintorba rándult.

- Inkább játszom veled fodrászosat… - próbálkoztam. Eredetileg azt akartam mondani, hogy inkább mártom a karjaimat sósavba, de valószínűleg, ezzel csak még inkább magamra haragítottam volna az én hercegnőmet. Nessie imádott gyöngyöket fűzni a hajamba, én pedig bármennyire is ódzkodtam ettől a játéktól, mégis ezerszer inkább vállaltam volna, minthogy a jégszobrot ölelgessem.

- Én pedig lopok neked egy zacskó, finom AB negatív vért – ajánlotta sorstársam olyan mosollyal az arcán, hogy megmintázhatták volna róla magát a Kísértést. Bella és Edward éppen próbálták leszoktatni Nessie-t arról, hogy emberi vért igyon, és mindenkinek megtiltották, hogy engedjenek Nessie szinte ellenállhatatlan bűbájának.

- Nem! Ölelést, most! – követelte eltántoríthatatlanul a mi kis zsarnokunk.

Tétován pillantottam Rosalie felé, aki szintén ódzkodva pislogott vissza rám. Gépiesen kinyújtottam a karjaimat, és igyekeztem visszatartani a lélegzetemet. A fehér karok is kinyúltak, és próbálták elkerülni, hogy az enyémekbe ütközzenek. Villámgyorsan összezártuk egymás körül őket, aztán azonnal elhátráltunk.

- Csodás – csapta össze elégedetten a tenyereit Nessie.

- Akkor beszélsz velem? – guggoltam le hozzá, és ismét kitártam a karjaimat – most már vágyakozva. Amint közéjük szaladt, magamhoz öleltem, és felkaptam.

- Igen – bólintott, és nyomott egy puszit az arcomra. – Játsszunk, jó?

- Fodrászosat? – kérdeztem kissé félve.

- Nem, butus farkasom… - kacagott fel csilingelő hangon. – Tegnap olvastam egy másik mesét, a Hófehérkét – mesélte, miközben intett, hogy tegyem le a földre. Kelletlenül engedtem el. – Te leszel a herceg, rendben? – mutatott rám, mire öntudatlanul is kihúztam magam. – Te pedig… - fordult a nénikéje felé. – Hófehérke leszel. Igaz, hogy szőke a hajad, de majd azt képzelem, hogy fekete – meredtek egy pillanatra a távolba a szemei, mintha tényleg látná maga előtt azt, amit kitalál.

- És mit kell csinálnunk? – érdeklődött Rosalie mosolyogva. Valószínűleg, tetszik neki a gondolat, hogy egy olyan karaktert játszhat, aki egy beszélő tükör szerint, a legszebb lány a világon – húztam el a számat magamban.

- Hát, te megetted a mérgezett almát, ezért mély álomba merültél. Feküdj le a földre! – kapta a rendezői utasítást. Rosalie a ruháját igazgatva tette, amit kértek tőle. – Oké, te pedig azt hiszed, hogy meghalt. Térdelj mellé!

- Oké… - A fűbe térdeltem, és a sarkamra ülve vártam a következő kérést.

- Most, hogy felébredjen, meg kell csókolnod… - A szőkeség szemei azonnal felpattantak, én pedig úgy ugrottam fel a földről, mintha az lángokba borult volna. A hangos kacagás betöltötte az egész kertet, az emeletről pedig mély brummogó nevetés hangzott fel.

- Olyan arcot vágtatok, mintha… mintha… - kereste a szavakat Nessie a térdét csapkodva a nevetéstől.

- Emmett Cullen, ezért megöllek! – pattant fel Rosalie, és azonnal el is tűnt a ház irányába.

- Az egészet az az idióta nagybátyád találta ki? – fújtam ki a levegőt megkönnyebbülve, bár a gyomrom még mindig csomóban volt. Visszarogytam a fűbe, és eldőltem, mint egy zsák krumpli.

- Nem idióta! – vigyorgott rám Nessie mellém térdelve. – Ez nagyon vicces volt…

- Majdnem infarktust kaptam… - szorítottam a kezemet a mellkasomra.

- Pedig Rosalie szép… - kúszott be Nessie arca a látóterembe, ahogy fölém hajolt.

- Nekem nem tetszik – borzongtam meg.

- Mert vámpír? – komorultak el a barna szemek. – Én is az vagyok… Félig... Engem is csúnyának látsz?

- Dehogy is! – tiltakoztam azonnal. – Te vagy a világ leggyönyörűbb kislánya… - mosolyogtam fel rá.

- Akkor miért nem tetszik Rosie? – követelte a választ Nessie.

- Egyszerűen csak nem ő az az egyetlen… - próbáltam megmagyarázni anélkül, hogy ráijesztenék Nessie-re. Nem mondhattam azt neki, hogy reményeim szerint, ő lesz az a nő, aki felnőve a társam lesz, és mások egyáltalán nem érdekelnek.

- Az egyetlen? Mint a hercegnek Hófehérke? – kérdezte, mire bólintottam.

- Pontosan.

- Értem… - A mogyoróbarna szemek egyenesen az enyémbe fúródtak, mintha valamit nagyon ki akartak volna olvasni belőlem. – Én sem tudnék megcsókolni mást, csak azt az egyetlent – felelte Nessie. Az apró, puha ajkak csak a másodperc tört részéig nyomódtak a számra, aztán a hozzájuk tartozó kislány felpattant, és elfutott. A kezem felemelkedett dörömbölő mellkasomról, és megérintette a bizsergő bőrfelületet. Most már biztos voltam abban, hogy infarktusom lesz… Na meg abban is, hogy Edward ezért meg fog ölni, de jelen pillanatban ezt egyáltalán nem bántam.

49 megjegyzés:

  1. jajj ez nagyon aranyos és vicces...tetszik ahogy elképzelted :D
    borsy

    VálaszTörlés
  2. jajj de jó!
    Nagyon tetszett (L)
    2. megjegyzés (jejj)

    VálaszTörlés
  3. Szia Spirit!
    Ez nagyon aranyos volt és Emmet imádom a rácot :D
    Nessei olyan aranyos és biztosan elbűvölő :)
    Jaj mikor mondta Nessei hogy Jackob csókolja meg Rose-t hát komolyan olyan jót nevettem imádom!
    Köszi Juca hogy kérted és köszi Sprit hogy megírtad
    Puszi és ha karácsonyig már nem lenne friss hát BOLDOG KARÁCSONYT!!!:D

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon tetszett!
    Sejtettem hogy Emmett lesz a lúdas...
    De am itt Nessie kb hány éves...úgyértve alkatilag?

    VálaszTörlés
  5. Jajj, ez annyira aranyos! Végig vigyorogtam az egészet, és a vége... :P
    BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!! :)

    VálaszTörlés
  6. De irigylem Jucát, hogy ilyen szép ajándékot kapott tőled! :)

    VálaszTörlés
  7. Szija.:)

    Jujj, ez nagyon tetszett ;)
    Nagyon aranyos Nessie *.*
    Hát Emmett, bírom mikor ilyeneket kitalál .:D
    Az lenne a kérdésem, hogy itt Nessie kb hány éves?:p

    VálaszTörlés
  8. Tudja valaki hogy a Mitch Hansen Band tulajdonképpen milyen műfajt képvisel? Mert jó lenne tudni mert fel akarom tenni torrent oldalra a Twilight Hour cimű albumot.
    Elöre is köszönöm.
    Pusz
    isa

    VálaszTörlés
  9. Istenem, imádom!!!
    Nessie imádnivaló, Emmettet imádom az ilyen ötleteiért... Az a Piroska és a farkasos rész, hát, hogy is mondjam...khm*.*, kicsit sokkolt. A Hófehérkés, meg amikor sértegették egymást...IMÁDOM! Csak így tovább Spirit, köszönjük:)
    Noncsy

    VálaszTörlés
  10. Hát ez nagyon aranyos volt. Kedves Karácsonyi ajándék!!

    Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!!!

    VálaszTörlés
  11. Nagyon tetszett!
    Imádom Emmett poénját. :)
    Nem akarod megírni a folytatát?

    VálaszTörlés
  12. Nagyon jó![:
    És Emmett..xD
    Ebben Nessie mennyi idős?

    Fanni.

    VálaszTörlés
  13. Ez annyira aranyos volt. :) Kicsi Nessie nagyon édes. Azt meg amúgy is imádom, ahogy Jake meg Rose egymással beszélgetnek. :D
    Köszönjük a karácsonyi ajándékot! Boldog Karácsonyt mindenkinek! :)

    VálaszTörlés
  14. hát ez olyan aranyos volt :DDDD bírtam nagyon :D és a végén Nessie aaaaaaaahjj :D de aranyos volt. imádom :D ez nagyon tetszett
    Puszi

    VálaszTörlés
  15. Ejha! Ezt egyszerűen... hmm... nem tudom leírni, hogy most mit is érzek, de nagyon tetszett!:D Imádom a humorod:P És szerintem tökéletes ajándék volt ez:)
    pusz

    VálaszTörlés
  16. Jaj Istenem! Ez annyira édes volt, hogy majdnem sírtam...pont így képzeltem el Jacob és Nessie életét...most leírtad szerintem nagyon sok ember gondolatmenetét a jövőjükről!
    Kérlek folytasd ez a történetet!!! Annyira tetszik nekem!!!
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!
    Puszi B.J.

    VálaszTörlés
  17. " Most már bitos vagyok abban, hogy infarktusom lesz..." Jaj ez nagyon nagy volt xD xD
    De kis husi volt Nessie...előre tudtam, hogy majd azt mondja, hogy "és most csókold meg" xD
    Jajj ezek a kis kitérők is nagyoon jók....
    Jó lenne egy kis Benji-is vagy valameilyen kis törti...vagy ennek a folytatása...kivi vok mit szól Edward vagy Bella xD
    L. Vivi

    VálaszTörlés
  18. Ez aztán az igazi TCG :D (Twilight Christmas Gift)

    Nagyon profi, nagyon egyben van, és egyszerűen haláli :D csak befelé nevettem, mert nem kívántam magamra vonni a szülők kíváncsiságát a falrengető hahota kapcsán - de ettől meg befájdult a mellkasom... :D Ezek a kis manók mi mindent kihoznak a felnőttekből... :P

    VálaszTörlés
  19. Jaj, ez nagyon jó lett, köszönjük, hogy velünk is megosztottad!
    Amikor először megláttam, hogy Jacob-Nessie novella, fura érzéssel kezdtem neki, mert ebben a párosításban annyira Barterika írása él bennem (és gondolom, nem csak bennem ;), azt hittem, ez zavaró lesz, de egyáltalán nem. Annnyira jól le tudod írni Jacob érzelmeit, gobdolatait, teljesen beleérezzük magunkat a helyzetébe. És a poénok, annyira jók és annyira a helyükön vannak... Edward zöld vadászruhában, puskával a kezében :D:D:D És Jacob meg a kézműves munka :D:D:D Annyira tudtam, hogy Nessie rá fog kérdezni. :) Aztán meg Emett poénja... A vége meg olyan aranyos volt, ááá...
    Olyan jó lenne olvasni ennek is a folytatását tőled. :)

    VálaszTörlés
  20. Aranyios volt, de nekem a vége tetszett a leginkább:) Mikor fekszik a fűben, ésEDward is az eszébe jut,de nem érdekli:D. Illetve Emmett ötlete is igen igen találó:P meg hiozzá Nessie Rosie-s gondolata (ha szép és vémpír miért nem szereti?)

    VálaszTörlés
  21. Nagyon szeretem az ilyen ficeket, ahol ott vannak az eredeti főszereplők (mind)! Olyan jó az ilyeneket olvasni ...! :)

    VálaszTörlés
  22. Ez irtó édes volt! Nagyon-nagyon tetszett! :)
    Tényleg nagyon szép ajándék!
    Viszont én szívesen olvasnám ennek is a folytatását! :)

    Pussz & Boldog Karácsonyt Spirit!

    VálaszTörlés
  23. Ez annyira aranyos volt és olyan jó volt Nessie-ről olvasni. Ebben is rendkívül tehetséges vagy. Szívesen olvasnék tőled Breaking Dawn folytatást Jacob vagy Nessie szemszögéből. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Kellemes Ünnepeket Spirit és minden kedves olvasódnak.
    Carrie

    VálaszTörlés
  24. Háháhááááá ahogy elképzeltem Edwardot vadásznak beöltözve, puskával a kezébe!!!! Wáhááhááááááá xD Ez nagyon durvaaaa!!! Hát igen, mikor megláttam, hogy Jacob-Nessi párosítású. Na mondom vajon ebből mit hozol ki. És nem csalódtam. Imádnivaló novella lett. Nem az a morbid, hogy egy felnőtt férfi szerelmes egy kislányba, hanem teljesen máshogy láttam a szemem előtt. Na szóval nem az a pedofil változat jött le.
    Emmett vicce is nagyon odavágott.
    Köszönjük a karácsonyi ajándékot!!!:D

    VálaszTörlés
  25. Köszönöm szépen még egyszer:)))) És jót ötlet, én is olvasnám a folytatást, mivel én is farkas vagyok(6)Team Jake! És Nessie itt 4 éves. De asszem, hogy a tegnap nálam lévőknek volt a legnagyobb öröme a műben, hiszen én olvastam fel nekik:D(6) Puszi mindenkinek: Juca

    VálaszTörlés
  26. ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ de ariiiiii.Most biztos egész este vigyorogni fogok:DDD nagyon ari:D és nagyon nagyon szépen köszönöm h ezt megosztottad velünk:) Nagyon nagyon Boldog Karácsonyt kívánok nektek:D és remélem jön nemsokára a kövi fejezet:D

    VálaszTörlés
  27. Csodás ötlet lenne, ha ezt valóban folytatnád! Kíváncsi vagyok Jacob és Nessie sorsára. Csak így tovább!
    Evy

    VálaszTörlés
  28. Istenkém, ez nagyon aranyos volt!
    Komolyan sokkal jobban átjött, mint Stepheni-nél.
    Nagyon szívesen olvasnám ezt is tovább, köszi, hogy megosztottad velünk.
    Rose és Jake cívódása nagyon ott volt. Bár egy kis Edward még elfért volna benne. XD

    Tényleg, hogy áll a könyvkiadásod? Remélem minden ok vele, és viszonylag hamarosan találkozhatunk a neveddel a polcokon.

    Előre is kellemes karácsonyt!

    Pussz
    Gitka

    VálaszTörlés
  29. Ez édes volt... Ők a legaranyosabbak együtt :)

    VálaszTörlés
  30. ezt egyszerűen imádtam :)
    még nem olvastam a Breaking Dawn, tudom, tudom, de nekem valahogy különlegesebb, ha könyv formájában élvezhetem ki, de ezt képtelen voltam kihagyni..
    és a fenébe is.. a novella során picit megkedveltem Jacobot is. pedig utálni akarom, azért, amit Bellával művelt az Eclipse-ben. De ezek után.. nem biztos,h menne.
    és Nessi.. nem biztos, h kibírom a 4. rész megjelenéséig. február.. túl messze van :)
    De most már befejezem.. nagyon nagyon jó lett Spirit! Főleg, h a végét Emmett tervelte ki :D
    puszii: pókmajom :]

    VálaszTörlés
  31. Szia Spirit!

    Azt hiszem, sikerült eltalálnod a tökéletes karácsonyi ajándékot nekünk! Köszi szépen! :) Nekem személy szerint a Breaking Dawnban nagyon a szívemhez nőtt a kis Nessie, és mindig is kíváncsi voltam rá, hogy alakulhatott később az életük Jake-kel. Nagyon-nagyon szeretnék még történeteket olvasni róluk is, úgyhogy kérlek folytasd az ő sztorijukat is, és írd meg, te hogyan képzeled el a későbbi jövőjüket, mikor Nessie már idősebb! Persze, csak mikor van egy kis szabadidőd :) Kérlek, kérlek! :)

    Puszi és Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok!

    Eper

    VálaszTörlés
  32. Juj, ez nagyonnagyon nagyon tetszett! Szuper lett! :D Kellemes Ünnepeket! /Bijjuss/

    VálaszTörlés
  33. Mééééééééééééééééééééééééééééég!
    Mééééééééééééééééééééééééééééég!
    Mééééééééééééééééééééééééééééég!
    Mééééééééééééééééééééééééééééég!
    Mééééééééééééééééééééééééééééég!
    Mééééééééééééééééééééééééééééég!
    :D

    VálaszTörlés
  34. Ez rettentő aranyos volt!!!!
    Annyira bírom Nessie édes:D
    Meg Em-et is :P
    Ennél nem is lehet volna jobb karácsonyi ajándék :D
    Nagyon nagy volt:D
    Edward nagyon dühös lesz XD

    VálaszTörlés
  35. Istenkém, máris jobban vagyok!! Rég olvastam ilyen édes, aranyoos... Imádlak!
    sok sok puszy
    Másik Zsani

    VálaszTörlés
  36. Nagyon nagyon cuki, édes, aranyos meg minden. Egyszerűen király :D

    Niky

    VálaszTörlés
  37. Júúj de édi ez naon husi volt :D tökre grat
    pussz Heni

    VálaszTörlés
  38. Jajj ez nagyon aranyos lett:D Olyan cuki a Nessie! Látom magam előtt Edwardot, mint "apát", ahogy leszidja a lánya udvarlóját XD

    VálaszTörlés
  39. Szia.
    Ez igazán jó kis karácsonyi ajándék volt :)

    VálaszTörlés
  40. Jaj... ez nagyon aranyos volt:) Spirit léci fojtatsd!!!!!!!!!!!!! Nagyon kiváncsi vagyok rá, hpgy hogy nő fel Nessie:)
    Hibiszkusz

    VálaszTörlés
  41. Hát ez nagyon cuki! Egyszerűen IMÁDOM!!! Még több ilyet! :D

    VálaszTörlés
  42. Spirit ez volt az egyik legédibb Twilight fic,amit valaha is olvastam...A vége...Nessie annyira édes volt..:D
    Na meg Emett..nem csalódtam benne.:P
    Csatlakozom az elöttem szólóhoz..MÉg több ilyet.!" könyörgő szemek"
    Csók.Zsizsi.

    VálaszTörlés
  43. istenem, hát ez valami hihetetlen csodálatosan übetjó! xD

    VálaszTörlés
  44. Hát ez aztán nagyon jól sikerült :)
    Nagy nagy grat hozzá :)

    VálaszTörlés
  45. De aranyos..:) nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  46. Olyan aranyos volt hogy a Nessie úgy préselte össze a száját mint az Edward! :D tök jó Edwardot apának elképzelni :D Jacob és Rosalie gúnyolódását nagyon eltaláltad és Emmett is nagyon vicces volt :D (Azt sajnálom, hogy a könyvbeli Emmett vicces karaktere nem igazán jön vissza a filmben :(... )

    VálaszTörlés
  47. Nagyon aranyos történet!
    Nessit elképzelni, ahogy adja az utasításokat, mint egy kis rendező és hozzá milyen cuki pofit vág :D
    Emett is hozta a formáját és persze Rose és Jake is :D
    Ha lenne folytatása néha-néha szívesen elolvasnám.

    VálaszTörlés
  48. Emmett kitett magáért. :D Nessie meg tök aranyos. Teljesen előttem van az egész. :) Nagyon tetszett. :)
    Üdv.:ewoO

    VálaszTörlés
  49. imádom! xD nagyon jó! remélem lesz folytatás :D

    VálaszTörlés