.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. december 22., kedd

A jelen boldogsága - 2. fejezet

Igen, tudom, tudom, ígértem kérdezz-feleleket, de ma karácsonyoztunk a farkasfalkával, és az elmúlt pár napot ajándékkészítéssel töltöttem... Bocsánat... *pirul* És mivel számomra fontosabb, hogy a ficcel haladjunk, ezért inkább ezt írtam meg abban a pár órában, amikor volt egy kis időm. Remélem, hogy nem gond... Esküszöm, hogy holnap lesz kérdezz-felelek. Komolyan. Tényleg. Becsszó. :D

Jah, és elkészültek az ajándékok a nyerteseknek végre. :D Szóval, két ünnep között megy hozzájuk majd a postásbácsi, számítsanak rá. :D Bocsánat, hogy ezzel is ennyit késtem... *még jobban pirul*



2. TEÓRIÁK




ÚGY FALTAM BE AZ ELÉM TETT csirkecombokat, mintha ezer éve nem ettem volna már, pedig alig pár órája ebédeltem csak. De ezek az illatozó, fűszeres húsdarabok olyan tökéletesek és ínycsiklandóak voltak, hogy nem tudtam ellenállni nekik. Juliette és Saore isteni szakácsnő volt, és amúgy is lehetetlenség lett volna bármilyen a főzőkanaluk alól kikerült étel visszautasításával megpróbálkozni anélkül, hogy ne húznák fel az orrukat.

Az iskolából hazafelé jövet Edward kitett a határnál, hogy beugorhassak La Push-ba. Csak azért, mert most éppen tökéletesen boldognak éreztem magam, nem akartam elhanyagolni a másik családomat, és persze, el akartam újságolni a lánykérésem hírét is. Amióta Edward megkérte a kezemet, azóta nem vettem le az ujjamról a gyűrűt, de most, mielőtt megérkeztem volna Danielék házához, gyorsan zsebre vágtam. Úgy akartam közölni a nagy hírt, hogy mindenki jelen van, aki fontos szerepet játszik az életemben.

- Azt hiszem, sütök még egy adagot – állt fel az asztaltól Juliette, hogy a sütőhöz lépjen. Nyammogva néztem fel rá. – Ha így folytatod, mire ideérnek a fiúk, már csak a tál marad nekik – nevetett fel. Elpirulva pillantottam a már félig üres edényre. Saore is felkelt a helyéről, ahol eddig csendesen üldögélt, és kiment a kertbe, hogy hozzon még krumplit a püréhez. Bár még mindig nem beszélt túl sokat, jó volt látni, hogy végre reagál a jelenlétünkre, és kezd magához térni.

- Bocsánat…

- Semmi gond. Örülök, hogy értékeled a főztünket – mosolygott rám.

- Mostanában folyton éhes vagyok… Már tudom, hogy miért esznek a fiúk annyit… - emeltem a számhoz egy újabb ropogós combot, aztán a villámmal egy adag savanyú káposztát is utána küldtem. Juliette elgondolkozva fürkészte az arcomat.

- Szédelegsz, sokat eszel, és csak úgy falod a savanyú dolgokat… - ült vissza mellém, és zavaróan tovább bámult. – Nem veszed tolakodásnak, ha kérdezek valamit?

- Öhm… Kérdezz… - tettem le a villámat egy pillanatra, hogy igyak egy kortyot.

- Szóval, te és… Edward… Ti szoktatok? Egyáltalán a vámpírok képesek…? – Juliette elvörösödve kereste a szavakat, és mikor rájöttem, mit is akar kérdezni, az én arcom is kipirult, és egy pillanatra félő volt, hogy megfulladok a narancslétől.

- Ez miért lényeges? – tértem ki a válaszadás elől, miközben ösztönösen birizgáltam a gyűrűsujjamat a hüvelyujjammal, aztán mikor rájöttem, mit csinálok, gyorsan az asztal alá rejtettem a kezemet. A jegygyűrűm annyira az ujjamhoz nőtt, hogy a levétele hiányérzetet okozott.

- Csak mert egy nő akkor produkál ilyen tüneteket… nos… ha várandós – bökte ki, miközben az ajtót figyelte – valószínűleg, nem akart Saore előtt beszélni erről a témáról. Egy másodpercig csend volt a konyhában, aztán kitört belőlem a zavart nevetés.

- Mi? Hogy terhes? Én? – halkítottam le a hangomat, és közelebb hajoltam hozzá. – Hidd el, az lehetetlenség… - ráztam meg a fejemet.

- Akkor ti nem…? – vonta fel a szemöldökét Juliette.

- Hát… de… - ismertem be lesütött szemekkel. – De a vámpíroknak nem lehet gyerekük. Ha lehetne, Esme és Rosalie már rég szültek volna. A testük nem képes arra, hogy megfoganjon és kihordjon egy gyereket – magyaráztam azt, amit a nagyi naplójában olvastam még régebben.

- De ez nem jelenti azt, hogy a vámpírférfiak nemzőképtelenek… - Összevont szemöldökkel néztem rá.

- Nem, de Edward mindig úgy beszélt, mint aki biztos abban, hogy nem lehet gyereke – emlékeztem vissza néhány beszélgetésünkre. Edward akkor még folyton arról győzködött, hogy nem illünk össze, mert ő nem tud megadni nekem mindent – ebbe beleértve a saját gyerekeket is -, amire vágyom. – Szóval, teljesen biztos, hogy nem várok kisbabát.

- Értem – bólintott Juliette. – És ha más oka van ezeknek a tüneteknek, ami ezzel kapcsolatos? – fűzte tovább az elmélkedésének fonalát.

- Mi más?

- A vámpírméreg halálos a farkasokra.

- Rám nem.

- Igen, pont ez az… - állt fel ismét a székről Juliette, és a polcról levéve a fűszereket, nekiállt a húsok ízesítésének. – Mi van, ha nem csak a szájukban lévő… testnedvek vannak hatással az emberi és farkas szervezetre? Nem feltétlenül halálos hatással, hanem csak… gyengítő hatással. Ez magyarázná, hogy mitől szédülsz, és hogy miért akar a tested folyamatos energia-bevitelt.

- Gondolod, hogy Edward… izé… mérgező hatással van rám? – haraptam be a számat.

- Nem tudom. De nem ártana beszélned a dokival, nehogy valami gond legyen belőle – pislogott aggodalmasan rám Juliette. A befűszerezett húsokat egy olajos tepsire helyezte, aztán betette a sütőbe.

- Ha Carlisle talál valamit, Edward soha az életben nem ér hozzám többé – sóhajtottam fel elkeseredetten. Eddig eszembe sem jutott, hogy az éhségem és a szédelgésem bármi kapcsolatban lenne a nem régóta aktív szexuális életemmel, de Juliette elmélete hihetőnek tűnt – valóban azóta kezdődtek a tüneteim, amióta a réten először szerelmeskedtünk Edwarddal.

Éppen elég akadályt hágtunk már át Edwarddal ahhoz, hogy végre együtt lehessünk, miért kell a sorsnak egy újabbat elénk gördítenie? Bosszúsan toltam el magam elől a tányéromat, és legszívesebben azonnal hazamentem volna, hogy beszéljek Carlisle-lal. Mielőtt végső kétségbeesésemben elrohanhattam volna, meghallottam a fiúk kurjantás szerű hangjelzését, amivel azt közölték a házban lévőkkel, hogy hazaérkeztek – ez egy bevett szokás volt a quileute-ok körében -, rá pár pillanatra pedig kinyílt az ajtó, és Joshua kivételével mind besereglettek a konyhába.

- Isabella! – Jonathan azonnal hozzám lépett, és felhúzva a székről megölelt. Azóta, hogy benyugtatózva házi őrizetben tartottak, csak egyetlen egyszer beszéltem vele telefonon, amikor is bocsánatért esedezett a történtek miatt. Természetesen, ahogyan Carlisle-t és Edwardot, őt is biztosítottam arról, hogy megértem a tetteit és nem haragszom rá. – Örülök, hogy itt vagy… - mosolygott rám eltolva magától egy kicsit. – Féltem, hogy… - hagyta félbe a mondatát zavartan.

- A testvéreim vagytok még mindig… Hogyne jöttem volna – szorítottam meg a kezét. Megnyugodva bólintott, aztán mikor elengedtem, leült az asztalhoz a megszokott helyére. Mikor a többiek látták, hogy szent a béke, tovább beszélgetve követték az alfájuk példáját.

- És mi újság vámpírfalván? – vigyorgott rám Daniel.

- Megvagyunk – mosolyodtam el halványan.

- Alice jobban van? – érdeklődött Jonathan. Meglepődtem, mikor felnéztem rá, és rájöttem, hogy nem csak egy udvariassági kérdést tett fel, hanem tényleg aggodalmat látok a szemeiben.

- Fogjuk rá… Kell egy kis idő, mire kiheveri az egészet… - szomorodtam el hirtelen.

- Sajnálom, hogy ezen át kellett esnie. Szörnyű volt úgy látni… - A hirtelen csendből, ami átjárta az egész szobát, érezhető volt, hogy mindenkire nagy hatással volt az a pár perc.

- És a doktor? – Benji hangja törte meg a hallgatásunkat. – Szörnyű lelkiismeret-furdalása volt, amiért nem mondhatta el neked az igazat. Legalább akkora, mint nekünk… - Egyik meglepetésből a másikba estem alig pár perc alatt. Jonathan aggódik Alice miatt, Benjamin pedig Carlisle lelkiismeret-furdalásáról beszél – ami azt jelenti, hogy hinnie kell a lelke létezésében, hiszen, ami nincs, az nem is érezhet bűntudatot. Persze, Benji már korábban is nyitott a vámpírok felé, de akkor csak miattam tette – hogy engem támogasson.

- Még mindig lelkiismeret-furdalása van, de majd ő is megnyugszik idővel.

- És… átjön még La Push-ba? – harapdálta a száját Benjamin. Furcsálló pillantást küldtem felé.

- Benjamin hódítási tanácsokat kért a dokitól – válaszolt a kimondatlan kérdésemre Daniel röhögcsélve. – Azt hiszi, hogy egy felnőtt nő majd odafigyel rá, ha megtanulja a régimódi udvarlás szabályait.

- Igenis használni fog! És akármit is mondtok, akkor is megpróbálom! – vágott duzzogó arcot Benji. –A doktor azt mondta, hogy vigyek neki valami kedves ajándékot, amivel kifejezem az iránta való érzéseimet. Csak még ki kell találnom, hogy mit… - gondolkozott el.

- Vigyél neki egy csörgőt, azt majd rázogathatja az ő babucija előtt – rázott meg egy csirkecombot Benjamin orra előtt Daniel gúnyolódva.

- Szerintem, az ajándékozás nagyon jó ötlet – szóltam közbe ellökve Daniel kezét az útból, és Benjire néztem. – A lányok örülnek az ajándékoknak. Nem kell semmi drága, inkább valami olyasmi, amiből látja, hogy fontos neked. Valami szimbolikus… – magyaráztam.

- Értem – harapott bele eltöprengve Benjamin az ételbe. Aidan azonnal felpattant a helyéről, mikor Saore belépett a házba, és átvette tőle a kisebb kosárnyi krumplit.

- Segítsek megpucolni? – ajánlottam fel, de Saore nemet intett, és leülve a fal melletti padocskára, kezébe vette a kiskést. Aidan vállalva a kockázatot, hogy a testvérei felfalják előle az összes húst, mire végez, leült a kedvese mellé, és ő is dolgozni kezdett. Pár percig csak az evőeszközök csörgése hallatszott, aztán Jonathan lenyelve az utolsó falatot is megtörölte a száját.

- Lassan mennem kell… Betanítom az újoncokat.

- Ne! Még ne… - kértem gyorsan, mikor fel akart állni a helyéről. Mozdulat közben megdermedt, aztán visszaült a székre. – Előtte mondanom kell valamit… Szerettem volna, ha Josh is itt van, ő is jönni fog?

- Nem hiszem… - rázta meg a fejét Jonathan. – Próbáltam beszélni vele, de eléggé maga alatt van.

- Értem. Sajnálom… Lehet, hogy ki kéne várnom, amíg jobban lesz… - bizonytalanodtam el. Joshua ugyanúgy a családhoz tartozott, mint a többiek, és nem akartam kihagyni az életem egy ilyen fontos híréből.

- Jaj, ne már! Most már nem hagyhatod félbe! – panaszkodott Dan, aztán azonnal ösztönösen fel is jajdult, mikor Juliette a háta mögött elmenve finoman üstökön legyintette. A fiúk arcát elnézve felsóhajtottam.

- Na jó, rendben… - adtam meg magam. – Nem akarom, hogy álmatlan éjszakáitok legyenek, és ezen elmélkedjetek – kuncogtam fel, aztán felálltam, hátat fordítottam a többieknek, és a zsebembe nyúltam. Jó érzés volt újra visszahúzni az ujjamra a gyűrűt, mert már hiányzott.

Mikor újra a többiek felé fordultam, kinyújtottam magam elé a kezemet, hogy lássák a meglepetésemet. Juliette úgy sikkantott fel, mintha őt magát jegyezték volna el. Azonnal izgatottan hozzám sietett, és átölelt, míg a fiúk először kissé értetlenkedve meredtek a csillogó gyémántra, és csak lassan jutott el a tudatukig, hogy mit is jelent.

- Hozzámész Cullenhoz? – tette fel a bizonyosság kedvéért a kérdést Daniel. Kissé félve bólintottam.

- Huhh… - simított végig a tarkóján gondterhelten. Reszketni kezdett a kezem az idegességtől, míg vártam a folytatásra. – Kinek van ötlete, milyen nászajándékot lehet adni egy vámpírnak? – nézett végül körbe. Pár másodperc múlva mindenki rázkódott a nevetéstől. Mindenki végigölelgetett és gratulált végül, aztán Juliette és Saore megkért, hogy meséljem el, hogyan is történt a leánykérés. Zavartan próbáltam meg kihagyni a kényes részleteket úgy, hogy mégis átadjam, milyen varázslatos is volt a pillanat. Csak akkor vettem észre, hogy eggyel kevesebben vagyunk a kis helyiségben, mikor befejeztem a sztorit.

- Egy pillanat, és jövök – mosolyogtam Juliette-re, aztán kilopóztam a házból. Jonathan az egyik almafa mellett állt, és lehunyt szemekkel szívta magába a koraesti, friss levegőt. Tudtam, hogy hallja a jöttömet, de nem reagált semmit, míg meg nem érintettem a karját.

- Biztos, hogy ezt akarod? – jött a kérdés teljesen érzelemmentes hangon, de tudtam, hogy ez csak színjáték. Sokkal több érzés kavaroghatott most Nate-ben, mint amit fel tudtam volna sorolni.

- Szeretem őt.

- És biztos, hogy most akarod? Annyira… fiatal vagy. Rengeteg időd van még… - fordult felém. Ahogy rám nézett, a szemeiben olyan vihar kavargott, ami kissé megijesztett.

- Szeretem őt – ismételtem meg önmagamat. – És amíg csak élek, szeretni fogom. Akkor meg mire várnék? – pillantottam rá könyörgő szemekkel. Annyira szerettem volna, ha megérti és áldását adja rá.

- Értem – bólintott. – Ajánlom neki, hogy vigyázzon rád, mert ha nem… - hirtelen két meleg kar fonódott körém, és az arcom Jonathan mellkasához simult. – Szeretlek – suttogta a mély hang a fülembe.

- Én is szeretlek téged. – Jó pár percig csak álltunk egymást ölelve, aztán Nate egy sóhajjal elengedett. Mikor ismét rám nézett, már halvány mosoly játszott az ajkain.

- Szóval, férjhez kell adnunk… - gondolkozott el.

- Hát, nagyon úgy tűnik – fogtam meg a kezét, miközben a ház felé húztam. – Szeretném, ha Carlisle és te kísérnétek majd Edwardhoz – pislogtam fel rá visszafojtott lélegzettel.

- Ez természetes – szorította meg finoman az ujjaimat. Ahogy fel akartam lépni a veranda lépcsőjére, a szédülés hirtelen tört rám megint. Lehunytam a szemem, és kissé előrehajolva igyekeztem összeszedni magam, miközben megéreztem Jonathan engem tartó kezét a derekamon.

- Isabella… Mi a baj? – A hangja aggódó volt.

- Semmi… Semmi baj – feleltem, miközben igyekeztem nem tudomást venni a szemeim előtt táncoló villogó fénykarikákról. – Ez csak egy kis szédülés…

- Szédülés? – Ahogy felnéztem, egy aggodalmasan csillogó, sötétbarna szempár nézett vissza rám.

- Igen, de ez normális. Benji is szédeleg, mikor nagyon kimerült – próbáltam meg semmiségnek feltűntetni a dolgot.

- Kimerült vagy? – A hüvelykujjával végigsimított a szemeim alatti bőrfelületen.

- Egy kicsit… - ismertem be. Nem sokat aludtam az elmúlt pár napban, bár ezt nem igazán bántam. De lehet, hogy ez is közrejátszott a rosszullétekben. Legalább is, ebben reménykedtem. Jobb teóriának tűnt a fáradtság, ha a másik lehetőség a mérgezés volt.

- Akkor menj… - Jonathan egy másodpercre megakadt, aztán folytatta. - … haza, és pihenj. Megmondom a többieknek, hogy elfáradtál – nyomott egy puszit a homlokomra.

- Rendben – bólintottam.

- Elkísérjelek? – kaptam egy újabb féltő pillantást.

- Nem kell, rendben leszek – egyenesedtem ki, miután a szédülés elmúlt. Jonathan lassan elvette a kezét a derekamról, figyelve, hogy nem akarok-e megint összecsuklani. Mikor látta, hogy rendben leszek, a karja maga mellé hanyatlott.

- Biztos, hogy…

- Teljesen – mosolyodtam el. – Jó éjt! – Még intettem egyet, aztán elindultam. Tényleg rám fért volna már egy kiadós alvás… De azért egy órácskát adhatok magamnak és Edwardnak – kuncogtam fel halkan, ahogy elértem a fákat, aztán azonnal el is komorultam. Direkt nem változtam át, hogy át tudjam gondolni sétálás közben a délutáni beszélgetésemet Juliette-tel. Vajon, tényleg lehetséges lenne, hogy amiatt vagyok gyengébb és éhesebb, amit mondott? Nem akartam, hogy ez legyen az oka. Már előre hallottam, ahogy Edward magát vádolja a történtek miatt, és megfogadja, hogy soha többé nem szeretkezik velem a testi épségem védelmében.

Mire elértem a Cullen házat, annyira beleéltem magam ebbe a lehetőségbe, hogy megfájdult a fejem.

Edward éppen akkor lépett ki a verandára, mikor én elsétáltam az utolsó fa mellett, és mosolyogva figyelte, ahogyan közeledek felé. Igyekeztem én is a lehető legvidámabbnak látszani, bár a feszültségtől összeszorult a gyomrom.

- Valami baj van? – kérdezte azonnal. – Rosszul fogadták? – nézett a kezem felé pillantásával a gyűrűmet keresve.

- Nem… Nem, egész jól fogadták, csak elfáradtam – bújtam a mellkasához, mikor magához húzott egy ölelésbe.

- Akkor ágyba kéne bújnunk… - simítottak végig a hűvös ujjak a hátamon, mire halkan felnevettem.

- Még a végén megunsz az esküvőnkig...

- Sosem foglak megunni – csúsztak a hosszú ujjak az arcom két oldalára, aztán Edward lehajolt, és megcsókolt. Egy halovány szédelgés emlékeztetett arra, hogy még el kéne intéznem valamit azelőtt, hogy engedek a csábításnak. A mézarany szemek kérdőn pislogtak rám, mikor elhúzódtam.

- Előbb beszélnem kell Carlisle-lal – magyaráztam.

- Miről? – húzta fel kíváncsian a jobb szemöldökét Edward.

- Az titok… Az esküvővel kapcsolatos. De nem ér hallgatózni! – pirítottam rá előre, remélve, hogy elég meggyőző vagyok ahhoz, hogy bevegye a kis füllentésemet. Nem kell, hogy ő is előre aggodalmaskodjon, mikor még semmi sem biztos.

- Rendben, ígérem, hogy nem fülelek – bólintott.

- Köszönöm – nyomtam ismét egy röpke csókra az ajkaimat a szájára, aztán beléptem a házba, és felsiettem az emeletre. Abban a másodpercben, hogy kopogtam, már hallottam is Carlisle hangját. Lenyomtam a kilincset, és beléptem a dolgozószobájába.

- Isabella… - nézett rám még mindig túl bűntudatos szemekkel. – Ülj le… Mit tehetek érted?

- Nos… Először is lenne egy kérésem… - léptem közelebb hozzá kikerülve a székeket.

- Miről lenne szó?

- Nos… Az esküvőről. Jonathannal már beszéltem, és megkértem, hogy kísérjen az oltár elé, és veled is beszélni szerettem volna… - kezdtem. Carlisle szemeiben hirtelen kihunyt a csillogás, és egy halk sóhaj hagyta el a száját.

- Mi az? – kérdeztem kiesve a szerepemből.

- Semmi… Végül is, számítottam erre… - rázta meg a fejét, és halvány mosollyal nézett fel rám. – Csak… valamiért… szerettelek volna én átadni a fiamnak. De érthető, hogy egy testvéredet választod.

- Nem, nem, félreértettél! – tiltakoztam azonnal. – Én azt szeretném, ha ketten vállalnátok el ezt a feladatot. Jonathan és te. Mert nem tudnék választani… - sütöttem le a szemeimet. – Nate olyan, mint a testvérem, te pedig… - pillantottam fel végül. - ...mintha az apám lennél. Ugye, elvállalod?

- Persze, persze, hogy el! – Carlisle tekintete ismét ragyogóvá vált, keze finoman végigsimított az arcomon. – Bevallom, elszomorított volna, ha nem én kísérhetem az oltárhoz a lányomat… - Anélkül, hogy akartam volna, kicsordult egy könnycsepp a szememből, de Carlisle ujjai azonnal letörölték.

- Köszönöm – léptem közelebb hozzá, és egy puszit nyomtam az arcára. Megköszörültem a torkomat, hogy visszanyerjem a hangomat, aztán folytattam a kellemetlenebb résszel a beszélgetést. – Lenne itt még valami… - emeltem fel egy tollat az asztalról, és a szokásos módszerhez folyamodtam. A Cullen házban csak akkor lehettem biztos abban, hogy négyszemközt marad a mondandóm, ha írásban kommunikáltam.

Szükségem lenne az orvosi tudásodra… - írtam. – De nem akarom, hogy Edward tudjon róla. Csak feleslegesen idegesítené magát…

Carlisle szemei végigfutották a sorokat, aztán beleegyezően bólintott, de a tekintetéből sütött az aggodalom.

Néhány napja folyamatosan szédülök, és szörnyen éhes vagyok. Többet eszek, mint a fiúk, pedig az nagy szó… - próbáltam meg kissé elviccelni a dolgot, hogy Carlisle ne aggódjon túlságosan értem, és egy mosolyjelet tettem a papírra, mintha csak chatelnénk.

Egy pár napja? – fürkészte az arcomat, miután leírta a kérdését.

Mióta én és Edward… - vörösödtem el. – Juliette-nek az jutott eszébe, hogy talán, a testem így reagál a… méreganyagra… - reméltem, hogy Carlisle anélkül is megérti, hogy pontosan megmagyaráznám, mire is gondolok pontosan. – Lehetséges, hogy igaza van? – Carlisle összeráncolt homlokkal meredt a papírlapra, és elég gondterheltnek tűnt.

- Carlisle… - szólaltam meg, mikor már vagy két perce vártam a válaszra.

- El kell végeznem néhány vizsgálatot – közölte olyan arccal, amitől a gyomrom diónyi nagyságúra zsugorodott.

77 megjegyzés:

  1. elsssssssőőőő juppi:) egésznap ezt vártám:9 köszi:)

    VálaszTörlés
  2. máááááááááááááááássssssssssoddddddddddddiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkk
    jeeeeeeee.... XD

    VálaszTörlés
  3. jó lesz, de haladjunk, jöhet a kövi fejezet!!!!!
    MOSTAN :)
    flugi

    VálaszTörlés
  4. másodiiik. :D imádom. (L) most már minden jel arra mutat, hogy Isabella terhes...hmm...remélem, mert ez jó sok bonyodalmat hozni az idillbe...gonosz vagyok? :) nem, csak szeretnék egy kis Edward-Isabella babát...jaj, de édes lenne. :) bár, biztos nem menne könnyen a dolog, ahogy Téged ismerlek...
    várom a kérdezz-feleleket, meg persze a köv. fejezetet! sok sikert, puszi!

    VálaszTörlés
  5. jaj, mégsem második...:( hanem 4. a francba, még a dobogóról is lecsúsztam! nah nem baj, majd legközelebb gyorsabb leszek. :)

    VálaszTörlés
  6. 5.!!!!
    Imádom(L)
    szegény Nate...:(
    nem akarlak siettetni, de siess!!!:D
    Noncsy

    VálaszTörlés
  7. éljeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!
    jaj már nagyon vártam ezt a részt és lám, itt van!:DD
    érdekes az elmélet a méreganyagról, nekem a terhesség jutott az eszembe csak... tényleg nem lehete gyerekük? Ed nemzőképtelen? vagy Isa.. a farkasoknak lehet gyerekük egyáltalán?
    kíváncsi vagyok mik fognak még itt kiderülni.:)
    nagyon várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  8. Uhh, nem hiszem el, hogy ez a vége...xDxD

    Mondjuk Isabella (Juliett) fefedezése nekem kb 5. olvasás után jutott eszembe (kommentektől) hogy mi van ha nem bíra a dolgot, de akkor sem pont így.. nem tudom hogy de valahogy összekötöttem..xD DE NEHOGYMÁR az legyen:S:S mert ugyanazt látom mint Isabella: Edward örök időkig önmagát ostorozza, és nem hajlandó hozzáérni:D És azt nem akarom:D:D okéoké, Isabella csábítgathatja, de hát Edward tuti nem hagyja magát, és ezzel kikészít majd agyilag engmem, az fix...xD

    Persze, hogy nem derült fény, mi is lesz, de NAGYON érdekel már, ergó ismt barmira várom a következő fejezetet..xDxD

    Daniel mondata... nagyon tetszett:D:D:D! Mit lehet nászajándékba adni egy vámpírnak?:D Mondjuk egy medvét masnival a nyakában?:D hihi, tök dili vagyok, de mind1:)...

    Benjamin, ahogy carlisle felöl érdeklődik is nagyon aranyos:P IGEN, IGAZA van, hogy meg akarja tanulni a régies udvarlási mdot, bárkit levenne ezzel a lábáról szerintem:D:D Nem csak Lupet:)

    Jó, hogy Saore megint képbe került... Az előzően meg Russel, szóval..:D:D
    Mondjuk most az érdekel tényleg, hogy Carlisle vérvizsgálata majd mit fog kimutatni (meg egyéb...). Meg hát elég nehéz C.-nak titkolni bármit is Ed elől:D:D:

    Nate... nagyon szépen kezelte a helyzetet... vagyis a körülményekhez képest, úgy, ahogyan lehetett:)

    Esküvőmániás vagyk, erre már korábban rájöttem:D:D mármint imádok szervezkedni meg midnen, szóval nagyon várom az esküvőt is, hogy milyen lesz, meg hogy mi a baja IsabelánakD: Mi le4sz Russelékkel, és a Leupa-Benji résznél nyitva hagytál egy jövőbeli kaput (mikor vmiért rohanunk el, mert baj van (csók) amire SZINTÉN kíváncsi vagyok:D:D
    Szóval: bár karácsony jön, VÁRJUK A 3. fejezetet:)!!!

    VálaszTörlés
  9. Na írok egy értelmesebb komit is.
    Szóval... megható, elszomorító, felvidító, elgondolkodtató fejit írtál. (Újra:).) És persze, a legjobb résznél hagytad abba...:P Meg lehet tudni előre, mikor lesz új feji? Csak elutazunk a családdal Olaszországba síelni, és kíváncsi vagyok, hogy előtte, vagy utána fogom olvasni. Nem tudom, nem értem, miért, de ez az egyik kedvenc fejim... valahogy nem tudom megfogalmazni...de a szívemhez szólt, ami furcsa, mert írtál már meghatóbb fejit is (ne értsd félre, nem sértésnek szánom, csak volt már hogy a téma miatt meghatóbb lett az egész. Gondolok itt arra, mikor a farkasok kezet fogtak Edwarddal stb.), de nekem mégis ez az egyik kedvencem. Bocsi az előző, hogyismondjam, nem túl értelmes komiért, de örültem, hogy az első 10-ben benne vagyok...:)
    Noncsy

    VálaszTörlés
  10. Már nagyon vártam ezt a fejit!!!
    Én csak arra tudtam gondolni hogy biztos terhes de mostmár nem tudom lehet ez a méreganyag elmélet az igaz pedig jó lett volna egy kisbaba de még nem biztos semmi! Natet sajnáltam de hát így kellett történnie! Már nagyon várom a folytatást addig is azon fogok agyalni hogy terhes e vagy nem na mindegy!!!!!!
    Siess Spirit és boldog karácsonyt!!!!
    Pussz Bekka:)

    VálaszTörlés
  11. júúúúúúúúj.... ez durva...
    szerintem terhes...
    örülök is meg nem is... :) :(

    VálaszTörlés
  12. húúha, hát lesznek itt még események, nagyon kíváncsi leszek, hogy mi van Bellával :)

    VálaszTörlés
  13. milyen mérged lesz Ed ha ez kiderül..jajj és imádom a farasokat..azóta mióta Isa ágya mellet..,,összeborultak" tuszta arik

    VálaszTörlés
  14. Szia!
    Ez a rész is olyan szuper lett, mint a többi! Nagyon kíváncsi vagyok a következő részre! (Már lyukas az oldalam). Csak így tovább!
    Puszi: Join

    VálaszTörlés
  15. Spirit! Van neked lelkivilágod?????????? Hogy lehet így befejezni, főleg, hogy nem tudtunk meg szinte semmit arról, hogy mi lehet Isa baja. Amúgy fantasztikus volt a fejezet és csak így tovább :D
    Hibiszkusz

    VálaszTörlés
  16. Szia!
    Lenne egy kérdésem lehet hogy én nem értettem meg teljesen de azért megkérdezem:
    Carlise megállapitotta hogy egyre kevesebb idő kell ahoz hogy Bella véréből eltűnjön a vámpírméreg és akkor már nem is lesz tőle olyan rosszul mint elsőnek hanem csak gyengébb lesz és ennyi?(Ez csak arra vonatkozik ha Juliette feltevése igaz és tényleg amiatt van rosszul.)Szóval akkor (Ha úgy van ahogy Juliette állította)később már észre se veszi ha méreg kerül a szervezetébe?

    Ja és még egy kérdés Russel-al mi van?
    Annyira haragszik Bellára hogy már szóba se akar vele állni?

    Előre is köszi ha válaszolsz(:
    Puszi Fanni.

    VálaszTörlés
  17. Szia.
    Eddig meg voltam győződve, hogy terhes. Most már csak reménykedek róla :D Ez a méreges dolog egy kicsit olyan.. furcsa :S ÁÁÁÁ nem értek semmit xD Mert mindegyik tök lehetetlennek tűnik. A farkasoknak nem lehet babája, nemde? De ha Isa mégis terhes akkor elvileg nem is szabad majd átváltozni? Mert azzal árthat a magzatnak. A méreges dolog meg nem győzőtt meg eléggé :D Ha kibírta Edward harapását, akkor nem lehetne ez sem probléma.. Egy idő után immunis lenne úgy is rá. De Edwardot ismerve, ha ezt megtudja, akkor szexuális életüknek tényleg lőttek :S
    Remélem, hogy következő fejezetben kiderül, mi van vele. És Carlisle is megtalálja a kiútat ebből a helyzetből, mert megőszülök tőled xD

    VálaszTörlés
  18. Huuu Spirit!Most aztán nagyon megleptél,ezzel a méreg más bajt is okozhat teóriával...Hümmm, nagyon várom a folytatás, mert most rendesen összezavartál!Én azért reménykedek benne h nem terhes és h Ed nem mond le a testi szerelemről :)Remélem találsz nekik egy jó megoldást.Szegény Ednek 150 év után kijár még egy kis élvezet, nem?!:D

    VálaszTörlés
  19. Ezt nem hiszem el... mióta izgulunk azon, hogy felkerüljön a fejezet, és végre megtudjuk, miért is van Isabella rosszul... Erre ebből se derül ki :D Nagyon gonosz dolog volt így befejezni... de persze tökéletes, mint mindig. Nagyon tetszett a fejezet! Remélem karácsonyi ajándéknak a 3. fejezetet kapjuk, amiből már tényleg kiderül, mi van Isával! :)

    VálaszTörlés
  20. Vááá függővég, annyira tudtam, hogy valami ilyesmi lesz a vége. Miután beszéltem veled, és rájöttem, hogy erről a dologról te teljesen másképp vélekedsz, és tényleg, milyen igazad van, azóta nem tudom, hogy mi lehet a megoldás. Már a terhességet sem tartom lehetetlennek, sőt egész valószínű és kézenfekvő, de még mindig ott vannak az ellenérvek. Például, hogy azonnal nem jelentkeznek ezek a tünetek. Oké, hogy Edward vámpír, Isabella meg farkas, de ilyen gyorsan nem. Bellánál is hetekbe került mire rájöttem Szerintem kizárt, hogy ilyen gyorsan jelentkezzenek a tünetek. Meg aztán nem is tudom... én nem igazán akarom, hogy legyen egy gyerek. Úgy értem, azzal annyi bonyodalom lenne, és valahogy nem tudom... szerintem furcsa lenne, na mindegy. Már kifejtettem a véleményem az érdekes vérfarkas-vámpír babáról.
    Amúgy szerintem Isabella Edward mérgére reagál így. Az lenne logikus, mert arra a szervezet reagálhat ilyen gyorsan.
    A fejezet többi része meg érdekes volt. Az aranyos volt, hogy a fiúk kurjantottak, mint a filmben. :) Gondolom olvastad, hogy ezt igazából is így szokták...
    Meg Nate is aranyos volt. Azért sajnálom őt. Benji meg biztos almát visz majd a tanárnőnek. :D Ő is nagyon aranyos. :D
    Kicsi Edward amúgy most a Cullen házban van? Illetve gondolom biztos ott van, csak fejezetek óta nem hallottunk róla.
    Tetszett a fejezet, farkasos volt. :)

    VálaszTörlés
  21. Ezen a részen annyit nevettem:D
    Imádom, ahogy Dan piszkálja Benji-t...:P (az a csörgős rész a kedvencem:D) gondolom, hogy az a 'jelképes dolog' lesz az alma...:) olyan kis aranyos, hogy tanácsot kért Carlisle-tól:)
    Ohhh... és most akkor minden rendben van Dan-nel? Csak mert ezelőtt eléggé kemény volt Isa-val, most pedig vicces, kedves, könnyed. Vagy csak azért volt vele olyan, mert Juliette vámpírokkal utazott egy autóban? o.o
    Johnatan-t is és Josh-t is sajnálom... :( remélem mihamarabb túl teszik majd magukat a csalódáson...:)
    Ooooo... és újabb gondolatok keringenek a fejemben... annyi van, és olyan gyorsan váltogatják magukat... huh... xD szóval, csak egyet-kettőt: tetszik, hogy a baba-kérdést későbbre hagytad, úgy értem, lesz-e baba, vagy sem-> legalább tovább szövögethetem a fejemben mindkét eshetőséget:P az is, hogy most emellé újabb lehetőségeket tettél. Sejtelmem sincs róla, hogy hogyan fogod megoldani, de ahogy azt kérted, megbízom benned:D és van egy olyan érzésem, hogy tetszeni is fog:)
    Ömmm... viszont, egy kérdés: Edward olvas a gondolatokban, Carlisle pedig ahogy elolvassa, akaratlanul is 'lejátsza' a fejében a mondatokat, mintegy gondolatként, vagyis Ed tudni fog Isa aggályairól, nem?
    Ezt a fejezetet is imádtam!:D
    Várom a folytatást!
    pusz

    VálaszTörlés
  22. Drága Spirit!

    Azt hiszem én valamit még félreértettem az eredeti történetben. Még írtad régebben, hogy Meyer szabályait követed, de ott nem úgy volt, hogy nem lehet gyerekük a farkasoknak, amíg nem mond le a farkas énjéről. De Iza nem mondott le róla. Szóval akkor nem is lehetne gyereke. Vagy csak én értelmeztem félre. Légyszi magyarázd el, hogy akkor ez most, hogy is van.

    Tetszett ez a levelezős kommunikáció Carlisle és Iza között. Olyan vicces. Nekem mindig nevetnem kell ezen.

    A Nate Iza jelenet, nekem kicsit többet sugallt, mint amit a többiek leírtak. Nem lehet, hogy több is volt, Nate mondata mögött? Oké, hogy szereti Iza-t, de ahogy leírtad a reakcióját, szerintem más is van még, nem cak ez. Remélem majd hamarosan kiderül.

    Egy személyes kérés: talán fogalmazhatnám úgy, hogy önző módon megkérnélek arra, ha időd engedi, és lenne hozzá kedved, nem csinálnál ajándéknak egy Alice szemszögben íródott "Pillanatképek" részt, amikor Jasper feláldozza magát típusú rész volt. Karácsonyra. Nagyon örülnék neki. Alice személye egy olyan karakter, akinek az érzései, nem mindig látszódnak, de ha az ő szemszögéből íródna, az nagyon jó lenne. persze ha nem lesz, nem gond.
    Ha nem lenne új feji karácsonyig! Boldog Karácsonyt!!! Mindenkinek!

    VálaszTörlés
  23. Ú, nagyon jó lett ez a rész is!
    Tudtam, tudtam, hogy valami másfajta magyarázat is létezik Isa tüneteire, nem csak a terhesség! Persze még nyitva hagytad a dolgot, szóval ki tudja, mi az igazság... De én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy nem terhes. Viszont tuti nem fogják tudni sokáig titkolni Edward előtt, vagy Carlisle gondolataiból, vagy Isa viselkedéséből szerintem rá fog jönni, hogy valami nem stimmel. És akkor vége a nagy boldogságnak, jön az önmarcangolás...

    VálaszTörlés
  24. Ja, azt elfelejtettem, hogy én egyáltalán nem bánom, hogy a fejezetet írtad, jobban örültem neki, mint a Kérdezz-Feleleknek. :)

    VálaszTörlés
  25. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!! Hogy lehet itt abbahagyni??? Ez kínzás :D Szegény Nate... És Carlisle olyan aranyos volt *.*

    VálaszTörlés
  26. A fene vinné el! Már mint nem téged! Mindig a legjobbkor van vége! Mondjuk tiszta sor a rózsaszín sorozatoknál is így van! (nem célzás) Én is mindig a legizgalmasabb részeknél hagyom abba az írást többnyire az ismerőseim a nyakamnak ugranak ezért! Vámpírfalva! Hát ez nagyon ott van! Mondjuk első hallásra suttyó falusiak jutnak eszembe suttyófalváról! (nem paréjságnak szánom! Tanyasi állat vagyok egyébként) :D Az tuti ha a méreg a hibás Edward többet nem ugrik a paplan alá Isabellával! Bár a női praktikák bármire képesek! :D Könnyi a kövi fejezet minél hamarabb kerüljön fel imádom az ilyen típusú történeteket!

    Cup Cup Szupcsi

    VálaszTörlés
  27. Jaaaaj!Mert így kell abbahagyni!!Egyébként rájöttem valamire. Te szeretsz minket kínozni:DDD De Isabellának hogyhogy nem az járt a fejében h terhes?:O először azt hittem h azon gondolkozott mialatt ment haza...de kiderült h mégsem:O jaaj most megint rosszul fogok aludni:DDD ezen fog járni az agyam:DD szegény Nate! kicsit sajnálom ..rossz lehet neki...annak viszont örülök,hogy Saore végre megint beszélget:) én személy szerint nem bánom h nem a kérdezz felelek jött,hanem a feji...de (fülig érő vigyor,angyalarc)jöhet a következő is :))))) és még valami: hát most már nagyon remélem,hogy Isa terhes...ha a méreg a gond akkor Edward az önpusztításba kezd(gondolom)...és az senkinek nem lenne jó...(nekem sem mert még kevesebbet aludnék...és azt meg ugye te sem akarhatod:DDDDDD )na szió,puszi: Beus

    VálaszTörlés
  28. Szegény joshua... Remélem, hogy a következő fejezetben kiderül, hogy mi okozza a Bellánál a rosszullétet, bár nekem van tippem... Várom már, hogy Russel is visszatérjen, szerephez jusson. Csak így tovább

    VálaszTörlés
  29. Szia Spirit!
    Hát, először is: MENŐ vagyok:D Kétszeresen is. Egy: A Vickyvel kitaláltuk, hogy mi Isabella baja. Vagyis szex=mérgezés, de Isa immunis, tehát nem hal bele, csak legyengül. Jó, persze, még nem biztos, hogy ez a baja, de azért menők vagyunk:D
    És a második: Kitaláltam, hogy Benji ajándéka az ALMA:D Rögtön a pillanatképes cucc jutott eszembe:) Végül is, eléggé szimbolikus:D Olyan aranyos volt:))) Daniel meg egy köcsög:@ Egyre jobban utálom:S Pedig rokon:D Szegről-végről...
    És végre Saore is csinál valamit... Szegény Nate:( Isától meg kedves, hogy azt akarja, hogy ketten kísérjék az oltárhoz. Vagyis... nem tudom. Mivel Isa sem vallásos, ami igazából nem is Isa, hanem te, ezért gondolom kerti esküvő lesz. Ja, és hogy röhögj: Isa egy idegbeteg zabagép:D:D
    És legyen benne több Edward! Félre ne érts, mint Gamma, csak azért mondom ezt, mivel Isa volt olya hülye, hogy belevésődött egy vámpírba, és ettől fogva csak vele vannak romantikus részek...:D Na jó ez a Nate-es rész az eddigi kedvenc részem a 3. könyvből:D
    Úgyhogy jöhetne a karácsonyi adag:D
    Puszi:Juca
    VICKY! BOLDOG 30. NÉVNAPOT! :)
    És vámpírklán és farkasfalka: Tudom, hogy ma már 80x elmondtam, de elmondom még egyszer, hogy istenkirályak lettek az ajándékok:D És bár irdatlan nagy kuplerájt hagytatok a szobámban, lerángattátok az égősort a falamról, és csak azután dicsértétek meg a gyertyákat, és az angyalhadseregemet, miután szóltam, és mi vesztettünk a rohadt Activityben, állati jól éreztem magam:) És már mindent ki is raktam a szobámba:) Szóval csudiklassz lett minden:) És legközelebb én választok egy olyan társast, amiben nyerni is tudok:@ És Spirit! Hivatalosan is engedélyt adok rá, hogy felrakd a blogodra a nekem írt történetet:) Persze olvasva sokkal rosszabb lesz, mint hogy ha én olvasom fel nektek, deee:D(6) Na, megyek, és elolvasom még egyszer:)
    J.

    VálaszTörlés
  30. Mivel megint belém kötöttél, ezért pontosítok: Nem is rögtön jutott eszembe az alma, csak kb 10 másodperccel a rögtön után:D Most elégedett vagy, büzőlgő vámpír?:@ J.

    VálaszTörlés
  31. ÁÁÁ!
    Úristen!
    Majd visszajövök és írok értelmesebbet, de most nem megy.
    Kivagyok ettől a fejitől.
    Teljesen.
    Pusz
    :D

    VálaszTörlés
  32. uhh hát elöször is nagyon tetszett ez a rész és várom a kövit:)
    sztm Isa terhes hisz ha a vámpírméreg lenne a rosszullétére a felelős akkor eddig is szédeleghetett volna egy csóktól, márha úgy vesszük hogy a "vámpírtestnedv" mérgező, akkor a nyál is at, ha igazságalapot adunk Juliette okfejtésének..
    de ez még akkor sem magyarázat zabálásra és a savanyú utáni vágyra:D

    VálaszTörlés
  33. Hát, legalább kaptunk egy újabb teóriát Isabella bajára, ami szerintem eddig egy korábbi elméletünkben sem szerepelt (a lelkes hozzászólók körében legalábbis nem olvastam ilyet)! Ezért volt számomra igazán meglepő, bravó, hatalmas elismerés ezért drága Spirit! Ez tényleg váratlan fordulat volt számomra Spirit! De tényleg logikus :P ! Nate reakciójára pont ilyen formában számítottam és a felkérések se leptek meg. A levelezős részek is nagyon találóak :D . Ez most egy kissé rövidke fejezet volt, de izgatottan várom a folytatást! Na és persze az orvostudományi magagyarázatot/alátámasztást a Juliette/Isabella elméletre.

    VálaszTörlés
  34. ezzel kapcsoltba os felötlött bennem egy kérdés..
    kicsit összetett, bocsi:S
    szóval HA beigazolódna Juliette állítása és a vámpírok testnedvei ( vér, nyál ondó ((bocsi))..st..) is mérgezőek, és míg egy harapástól az ember átváltozik, egy farkas meghal. (persze Isa immunis eért szédeleg (persze a savanyú kérdés még fenn áll de most tekíntsünk el ettől)..
    de ez akkor azt is jelentené hogy ha egy vámpír lefeküdne egy "beoltatlan" farkassal az meghalna, és ha emberrel tenné meg akkor az illető átváltizna vámpírrá?

    VálaszTörlés
  35. Én is régóta várom már az új fejezetet. Napjában többször felnézek, hogy mikor lesz új, és most végre... !!!!!!!!

    Szóval, úgy tűnik, egyre jobban próbálod másfelé terelni az rosszullétet. Most úgy tűnik, Isabella nem terhes, hanem így reagál a khm... méreganyagra. Ez elég érdekes, mert már azt hittem, hogy immunis rá. Persze, ez másmilyen méreganyag, de számomra nyilvánvaló lenne, hogy ha az erősebb méreganyagra (ami közvetlen méreganyag) nem reagál Isabella, akkor erre sem. Így még mindig ott van a másik lehetőség, az hogy Isabella tényleg terhes, és így próbálod másfelé terelni a gondolatainkat. Nem kizárt. És az is érdekes, hogy bár nem ebből az okból, de Isabella azóta nem alakult át farkassá. Például amikor most a farkasoktól ment haza, akkor sem. (Persze csak azért, hogy ne hallják a gondolatait, de azért mégsem volt már elég régóta farkas.)

    Annak, hogy a fiúk jól fogadták az eljegyzés hírét, nagyon örülök. A kínos szituációt pedig már megint sikerült oldanod egy viccel. (Milyen nászajándékot lehet adni egy vámpírnak? :D) Ez nagyon tetszett. Meg az is, hogy Isát Nate és Carlisle együtt fogják az oltárhoz kísérni. Ez így tökéletes.

    Ami pedig Nate-t illeti, szegényt nagyon sajnálom. Milyen érzések kavaroghatnak most benne? Szereti Isát, ezért nem akarja, hogy hozzámenjen Edwardhoz. Mert persze tudja, hogy egymáshoz tartoznak, de azért az esküvő végelgesíti ezt az egészet. Másrészt mivel szereti Isát, a legjobbat akarja neki, így természetsen az oltárhoz kíséri, és megpróbálja elfogadni Isa döntését. Ez olyan szomorú! Úgy sajnálom szegényt! Hasonló helyzetben van, mint Jacob, csak még egy kicsit rosszabb, hiszen tekintve, hogy Isa is farkas, ha esetleg Isa átalakul, hallja/hallotta Isa gondolatait. Tehát pontosan ismeri az érzéseit, és tudja, hogy nem tud rajtuk változtatni, bárhogy próbálkozik is. De a helyzet azért is hasonló, mert csakúgy mint Jacobnál, tudjuk, hogy Nate nincs bevésődve Isával, szóval jönni fog valaki, akit a sors is neki szánt. Legalábbis nagyon remélem, hogy jönni fog. :) (Ezt akár veheted egy erőteljes kérésnek a részemről, Spirit) Nem lehet, hogy Nate, akinek minden jól ÁLL, ne találja meg az igaz szerelmeét!!!

    VálaszTörlés
  36. Aztán ott van Benji. Végre újra hagytál nekünk utalásokat arra, hogy Benji megtalálta a szerelmét, akivel bevésődött. Persze ismerjük ennek a kapcsdolatnak a nehézségeit. Tudjuk, hogy Benji milyen fiatal, és azt is, hogy a saját tanárnőjébe szeretett bele. Ezért nagyon cuki, hogy udvarlási tanácsokat kért Carlisle-tól. Szegény még fiatal és tapasztalatlan, és így kell meghódítani élete szerelmét, aki sokkal érettebb nála, és valószínű próbál rá csak diákként tekinteni. A többi farkas pedig nemhogy próbálna segíteni neki, még cukkolják is. Ami az ő oldalukról nézve persze valóban vicces, és ezekkel az ugartásokkal csak azt szolgálják, hogy Benji mihamarabb férfivá váljon, de akkor is... Mit tehetett Benji? Ha a farkasok nem segítenek, a vámpírokhoz fordult. És én személy szerint ennek nagyon örülök. Benji olyan, mint az eredeti könyvekben Seth, a vámpírok és farkasok közti megbékélés egyik fő képviselője. kép(Remélhetőleg ez a tanár-diák kapcsolat lassan valami több lesz :D). Azt is remélem, hogy kiderül, hogy mivel és hogyan próbálja meghódítani Benji szíve szerelmét. :)

    Aztán ott van még Josh. Szegény még mindig szenved attól, hogy Jade elment. Nehéz lesz neki ezt kiheverni. És őszintén szólva, nem tudom, hogy ezen a téren mire számítsak. Mert egyrészt Josh ugye szereti őt, és az is kiderült, hogy Jade sem olyan kőszívű, mint ahogy a kezdetekben gondoltuk, de ha jól emlékszem Josh ne vésődött be Jade-del. Ami több problémát is felvet. Mi van, ha mire Jade visszatér (mert szerintem visszatér), Josh megtalája a bevésődését. Akkor Jade szíve újra összertörik (mert szerintem szereti Josh-t), és valószínű Joshnak bűntudata lesz. Viszont ugyanez a fájdalom Jade oldalán akkor is fenáll, ha nem jön vissza. Persze akkor Josh dolga könnyeb lenne. Másrészről viszont az is megtörténhet, hogy Jade is megtalálja a bevésődését, és akkor mindketten élhetnének boldogan, bűntudat és fájdalom nélkül. Bár az is igaz, hogy mindenkitől azt várom, hogy megtalálja a bevésődést. Nate-től, Josh-tól, Jade-től... Nem tudom, mire számítsak ezen a fronton.

    VálaszTörlés
  37. Annak, hogy Saore kezdi feldolgozni a történteket nagyon örülök, és az is tetszik, hogy Aidan, mint egy oroszlán, kitart mellette, mindig ott van vele és vigaszt nyújt neki, pedig számára is nehéz lehetett feldolgozni a történteket. Itt is reménykedem a happy endben (hát igen, az én romantikus lelkem), hogy mégis lesz majd még egy közös babájuk.

    Ki van még? Ja, igen. Szeretném, ha lassan azért azt is látnánk, hogy Alice valamennyire megnyugodott. Természetesen soha senki nem törölheti ki a szörnyű emlékeket a fejéből, de meg kell értenie, hogy ami volt, elmúlt. Szeretném újra azt a régi, vidám Alice-t látni. És szívesen venném, ha Emmett és az ő viccei is gyakrabban szerepelnének, mert nagyon jó, amikor Belláékat ugratja. (Pedig nem vagyok egy különösebb Emmett fan.)

    Asszem ennyi. Sok kérésssel fordultam hozzád, és remélem, hamar kiderül, hogy teljesülnek-e a kívánságaim.

    Ami pedig a jövőt illeti. Hogy áll a könyvkiadás? Nem írtam e-mailt, de ha még ebben a tanévben megjelenik, és lesz valami plakátféleség a népszerűsítésére, szívesen kiteszem a suliban. (Bárdos László Gimnázium, Tatabánya. Kb. 700-an járunk ide, szóval egy pár ember érdekéődését biztos felkeltené. :D) És nem csak a könyved érdel. Mi lesz velünk, ha befejeződik A jelen boldogsága? Fogsz írni valami más fanfictiont? És a régieket felteszed majd az alhonlapodra? Mert egy ideig rendszeresen frissítetted, de most nem jön a folytatás. :(

    VálaszTörlés
  38. Brizsith (remélem jól írtam :D) hozzászólása elgondolkoztatott. Tényleg? Ha az a testnedv is mérgező, akkor (SPOILER!!!) a Breaking Dawn-ban Bellának vámpírrá kellett volna változnia, amikor lefeküdt Edwardddal. De mint tudjuk, ez nem történt meg, mert akkor nem tudta volna kihordani Renesmee-t. (SPOILER VÉGE) És amennyire tudom, te ragaszkodsz az eredeti könyv szabályaihoz. Hú... Újabb probléma, amit valahogy meg kell oldanod. De a hihetetlen fantáziáddal és kreativitásoddal biztos megtalálod a megoldást. :) Kiváncsian várom. :)

    VálaszTörlés
  39. Kedves Spirit!
    Ez most csak arra volt jó, hogy miközben a mézaskalács sül,végig ezen agyaljak... Ez a méreganyag dolog nem túl hiteles... Ugye van Carlise-nek ultrahangja? :P Tartom állaspontomat: baba van érkezőben. Edwardra elég jellemző ez a "termékenység"...:D A BD-ban is elsőre "sikerült"... Na jó, ami Benjit illeti, drukkolok neki. Hajrá, Benji!
    Szülinapom volt tegnap, és 38 fokos lázam, de ma máris jobban érzem magam... köszi, mégha függővéggel fejezted be, akkor is.
    Várom a következőt!
    Puszy
    Másik Zsani

    VálaszTörlés
  40. jól döntöttél hogy a részt választottad:D:D eszméletlen jó volt.. csak egy hajszállal csúszott le a tökéletesről, de azt is csak azért mert mémg nem olvashatom a következőt... kiváncsi vagyok hogy mi lesz a következőkben, bár van tippem de úgyis meg fogsz lepni

    VálaszTörlés
  41. Szia!

    Szóval Isa terhes!! Legalábbis remélem, hogy az és nem csak a vámpírméregtől szédeleg! De így nem ér abbahagyni egy fejezetet!! Követeljük a következőt!! Most! Na jó, adunk pár napot az ünnepekre való tekintettel, de siess vele! Huh, lehet, hogy a végére a vámpírok és a farkasok is jóban lesznek? Benji nagyon cuki volt, Carlisle-tól kért segítséget:P Szegény Alice, remélem, hogy most már hamar rendbe jön. Szerencsére jól fogadták az eljegyzést Nate-ék:P
    Wywu

    VálaszTörlés
  42. Szia!

    Ez a fejezet is nagyon tetszik. Sőt!!!! Még annál is jobban. Főleg az a jó benne hogy beleraktad a New Moon filmből azt a kurjantást amikor megérkeztek a fiúk :D Szerintem az nagyon oda illő volt. A terhességről pedig nem mondok semmit, szerintem minden féleképpen jó lesz a történet. Ha lesz benne baba, ha nem. Alig várom a következő fejit :D

    Niky

    VálaszTörlés
  43. Nem ér! Most megint nem tudtunk meg semmit a rosszulléteiről! :P De amúgy nagyon jó fejezet lett ez is.
    Karácsonyra megkapjuk a következőt? :D
    Boldog karácsonyt mindenkinek!
    Ildi

    VálaszTörlés
  44. Szia!
    Hogy lehet ilyen résznél abba hagyni?!:O
    Ez nagyon nagyon jó volt.
    És...tényleg annyira jól megoldottad.
    Kíváncsi leszek, hogy Carlisle mit talál?
    Hogy Isa-nak nagy "baja" van-e?
    Ha igen, akkor mi?
    Hogy Edward megtudja-e?
    Ha megtudja kiborul-e?

    És úúhhh...még annyira sok minden kavarog a fejemben...

    Boldog karácsony!

    Puszi Lukci

    VálaszTörlés
  45. Hi!
    Már tegnap elolvastam, de elment a netem és nem tudtam utána menni szóval írni se tudtam.
    A kurjantás szerintem is aranyos volt:D
    Benjamin drága is nagyon helyeske volt :) és bírom, hogy daniellel ilyen édes testvéri kapcsolatot ápolnak :)
    Nate-t sajnálom egy kicsit... Remélem hamar megtalálja a bevésődését nekem lenne is egy nagyon csábító ajánlatom *magára mutat* :D
    Szerintem nem terhes. Vagyis remélem. Egy baba lehet, hogy nagyon bezavarna, bár lehet, hogy most pont ez lenne a jó :/
    Remélem hamar jön a kövi, mert már most tűkön ülök....
    Boldog karácsonyt spirit!!
    Encsibe

    VálaszTörlés
  46. Hm.. Sokan írják, hogy remélik, Isabella nem terhes. Ezt nem igazán értem, de mindegy. Szerintem cuki lenne egy Edward-Isabella baba. De örülnék, ha fiú lenne, mert a lány Renesmee-re emlékeztetne, az nem lenne jó. :( Mindegy. Majd te eldöntöd.
    És ami a farkasos kurjongatást illeti, én is akartam írni, hogy tetszett, csak végül olyan sokat írtam, hogy azt közbe elfelejtettem. De most megírom. Szóval tetszett.
    ALMA!!! Hát ez vicces. Mert már nem emlékeztem rá, hogy azt ad a tanárnőnek, de látszik, hogy azért az agyam hátsó szegletében megmaradt, mert amikor olvastam, hogy Benji ajándékot szeretne adni neki, a fejemben rögtön egy alma képe jelent meg. Szóval a tudalattim azért emlékezett rá.

    VálaszTörlés
  47. Szépen belefűzted a külön fejezetet, gartula. :) De szerintem Benjinek azért jobban kell majd tepernie a tanárnőnél, egy alma nem lesz elég. (Bármilyen szimblikus, kifejező és kedves ajándék is). Szóval remélem a további próbálkozásait is megírod. :)

    VálaszTörlés
  48. Egyébként boldog karácsonyt Spirit! Ajándékot sajnos nem adhatok, de írtam pár karácsonyi történetet, és másokéval együtt feltettem egy blogra, amit örülnék, ha te is megnéznéd. A címe: http://www.karacsonyvarazsa.blogspot.com Szóval boldog karácsonyt neked és mindenkinek!!!

    VálaszTörlés
  49. Szija!

    Én is egyet értek..hogy lehet így abbahagyni..és ráadásul most megint szenvedhetünk egy hétig..:(

    Amúgy nagyon tetszett a fejezet,de persze, hogy nem derült ki miért van ez Isával.
    Nem tudom, hogy nem gondoltunk arra amit Julietta is kifejtette Isabellának. Hiszen ez teljesen épszerű magyarázat lenne ;)
    Carlisle reakciója számomra arra utal, hogy Isa terhes. És időközben eszembe jutottak ellenérvek és olyan dolgok is amik lehetővé tehetik a terhességet.
    Ahogy azt már többen is mondták, én is úgy gondolom, hogy még egy farkas nem adja fel a farkaslétet addig nem eshet teherbe.
    Másik ellene szóló érv az, hogy még csak pár napja voltak együtt, és ezek a tünetek nem szoktak ilyen hamar feltünni.
    De ha mégsem úgy van, és a farkasok teherbe eshetnek így is akkor lehet róla szó, hiszen lehet, hogy a vámpírok gyorsabban megtudják termékenyíteni a nőt, és ezáltal hamarabb jelentkeznek ezek a dolgok.
    Nem tudom mi lehet az oka, de biztos fogsz találni valami dolgot ami hihető és bele is illik a történtekbe.

    Szegény Nate-t pedig nagyon sajnálom *.*
    Remélem tul tudja magát tenni ezen a dolgon.

    Lehet nem sokan értenek velem egyet, de én jobban örülnék az új fejinek mint a kérdezz-felelek-nek x) :D

    Na mind1 türelmes leszek :)

    Sok-sok puszi mindenkinek<3

    VálaszTörlés
  50. Spirit!
    nagyon jó fejezet lett!
    mikor Isabella elmondta a farkasoknak hogy mi a szitu, olyan aranyos volt, ahogy Dan elviccelte a dolgot, és végülis mindenki örült a dolognak. még Nate is:)
    Carlisle pedig olyan aranyos volt, ahogy félreértette, és utána Isabella meg elmondta neki, hogy mire gondolt:D olyan tényleg apa-lánya jelenet volt szerintem.
    most meg izgulhatok, hogy mi miatt szédeleg Isa, téll a méreganyag miatt, és miért volt olyan gondterhlet Carlisle. ugye nem komoly??
    én nem haragszom hogy a feji jöt előbb és nem a kérdezz-felelek.:)
    még 1x: imádtam ezt a fejit is, mint a többit:D
    nagyon sok puszi, Lou:)

    VálaszTörlés
  51. Kedves Spirit!
    Te jó ég....nem tudok, hogy reagálni...,de tényleg, nem tudom, hogy mit kellene tennem vagy mondanom...megint úgy megcsavartad a történetet, hogy még véletlenül se tudjuk kitalálni, hogy mi lesz a folytatás...jah és, ha már itt tartunk én nem díjaztam annyira a gyerek ötletet, de ez az allargiás reakció nagyon megrémített...
    Szegény Isa, he tényleg így áll a dolog akkor Edward már lassan tényleg ki lesz lőve az életéből...(mármint férfi :)
    Nate-et pedig annyira sajnáltam...remélem, hogy megtalálja a hozzá illő párt és boldogok lesznek.
    Ami Benji-t illeti, hát nagyon édes ez a srác...ahogy próbál bevágódni egy idősebb nőnél, és egy cseppet sem érzem úgy, hogy szégyenlős lenne....sőtt!!!
    Jah és a végén ez a leveles dolog rendkívül édes volt! Azt hittem, hogy majd kimennek beszélgetni, de ez így érdekesebbre sikeredett!
    Remélem, hogy nincs semmi komolyabb baja Isa-nak és minden mehet tovább a régi kerékvágásban...
    Jah és, ha még nem kezdted el írni a kérdezz-felelekre a válaszokat akkor én még hozzá csapnék a listádhoz egy kérdést!
    Akkor mostantól kezdve Edward-nak és Isa-nak óvszert kell használniuk? :)
    Nah jó asszem ennyi volt...jó volt a feji, várom a következőt!
    Puszi B.J.

    VálaszTörlés
  52. Nagyon tetszett a feji! Mint mindig :) De észrevettem, hogy A jelen boldogsága fejezetei rövidebbek lettek eddig :( Ez direkt van? Mondjuk ettől függetlenül ugyanolyan jók és tartalmasak, csak mindig olyan hamar a végére érek... :( És várhatok a következőre, mint most is. De má nagyon-nagyon várom a következőt! :)

    VálaszTörlés
  53. Szia!
    Mint azt már Juca is említette, a mérgezésre mi is gondoltunk, szóval menők vagyunk! És most én is, nem csak Juca!:D Mondjuk ha elég sok elméletet gyártunk, akkor valamelyik biztos jó lesz.
    Örülök, hogy végre Saore is aktivizálta magát. Ideje volt már. Szegény Benji mindig kisebbségben marad, de legalább Isa mellette áll. Nekem eszembe sem jutott az ajándék, amit majd Benji fog adni... mondjuk nem is csoda, nincs vámpírmemóriám. Nate már megint nagyon aranyos/édes/cuki volt. Képes volt azért aggódni, hogy Isa majd nem megy el többet hozzájuk, mert megharagudott :) Lassan olyan jó barátság alakul ki a vámpírok és a farkasok között, mint nálunk a wolf pack és a vámpírklán között:D Jó ötlet, hogy Nate és Carlisle kísérje Isát az oltárhoz, mint a számára második legfontosabb férfiak. És Carlisle milyen aranyos volt, hogy kétségbeesett, hogy nem ő vezeti oltárhoz Isát. És már megint a függővég... Még karácsony táján is kínzol minket:)
    Jucának nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntést, és tényleg nem akarok kötekedni, de ha már nagyon számolni akarod, akkor a 31. lenne:P Nagyon jó volt a tegnapi karácsonyozás! Nagyon szép ajándékokat kaptam! A körömlakk már kipróbálva, az álomfogó felakasztva, az asztalomon még nincs rend, szóval a wolf pack album még nem lett elhelyezve.:D Juca, azt sikerült megállapítanom, hogy az Activity sem a te játékod:P De ettől függetlenül már megint nagyon jól megszerveztél mindent! Egy nagy köszi neked!:)
    Puszi, Vicky

    VálaszTörlés
  54. nahm az most jön a rendes komi:) (első voltam)
    Erre nem is számítottam hogy Isa allergiás lehetne Edward micsodájáa :):) öhmm izééé..., végre szó esett a Farkasokról is Saore meg javul tök jó :):)
    Az az ötlet megkülönösen tetszett hogy egyszereketten kisérik Isát az oltárhoz.
    Egy kérdés volt egy pillanatkép Benjitől hogy el kell mennie vagy valami ilyesmi az mostanában lesz vagymég nagyon messze van. U.I: egy két beszóláson jókat tudtam nevetni csakígytovább Francíííí

    VálaszTörlés
  55. Szijjjja Spirit! :D
    Jaj már nem tudom hogy mit hidjek lehet hogy Isa télleg terhes?
    Szerintem nem lehet hogy aza bizonyos "testnedv" xD
    legyen a ludas :D
    Remélem hamar kiderül!
    Puszi és hajrá

    VálaszTörlés
  56. Szia Spirit!!!

    Hát ez a befejezés megint....áááááá.... Kész vagyok. Nagyon kiváncsi vagyok min gondolkozott el ennyire Carlilse. Viszont most van egy új emélet. Bár van egy olyan érzésem még fogod huzni egy ideig még megtudjuk és nagy lesz ameg lepetés. Tudom azért amit irni fogok sokaknak nem fog tetszeni. Még ugye az elején mikor Dominic elrabolta Isát a doki azt mondta nem történt semmi. Utána volt 1 komment amiben megkérdezte valaki hogy biztos nem hazudott-e a doki. TE pedig azt irtad nem döntötted még el. Msot pedig megint nagyon el gondolkodott valamin. Szóval az is eszembe jutott hogy leeht tényleg terhes de esetleg nem Edwardtól. Tudom ez szörnyű lenne. Meg ugye a Doki nem szokott hazudni nagyon remélem hogy nem hazudott és nem is Edward mérgezi Isát. Bár ha ez lenne akkor azért arra is van megoldás. Ugyan az mint a baba ellen. Jaajjj én annyira kiváncsi vagyok. Mikor jön a következő fejezet???
    NAh amugy remélem hogy csak rémképet láttok azzal amit irtam, de muszály voltam megkérdezni hogy Carliles akkor igazat mondott-e vagy sem. Én szeretném ha babájuk lenne Edwardnak és Isának.
    Üdv:Bethliz

    VálaszTörlés
  57. Ahaaaaaaaaaaaan, az alma lesz az a személyes ajándék, ugye???? :D Ez nagyon jó volt, kíváncsi vagyok, mi is lesz a vizsgálat eredménye. :P
    Boldog Karácsonyt, ismét!!! :):)

    VálaszTörlés
  58. Bethliz felvetése tök jó és jogos, de szerintem akkor meg hamarabb jöttek volna a jelek, nem? Mármint, ha Dominictől esett volna teherbe. :S Elvégre a negyedik könyvben Bella is gyorsan rájött, pár nap után. Itt meg hetek, de tán már hónapok is elteltek. Szóval passz, de szerintem nem. :)

    VálaszTörlés
  59. fuhh már azt se tudom, hogy mi lesz ebből...tuti esz benne egy jó kis csavar xD
    Alig várom a kövit mert ez eddig nagyon jó...:)
    Puszi: L. Vivi

    VálaszTörlés
  60. Huh hát ez egyre izgalmasabb! Én még csak pár napja akadtam rá a blogodra és a vizsgaidőszak miatt elég lassan haladtam az olvasással, de végre eljutottam ide. Gratulálok! Nagyszerűen írsz. Szeretem, hogy kerülöd a felesleges információkat (pl. minden második bokor leírása:D), és mindig kitalálsz valami újat. Nem semmi, hogy így "újragondoltad" ezt a történetet. Nem nyalizni akarok, félre ne érts, de nekem sokkal jobban tetszik a te történeted, mint Stephenie Meyeré. Örülök, hogy jobban megismertetted velünk a Cullen család tagjait, pl. Jaspert. Eléggé hasonlóak a figurák az "eredeti" sztoriban szereplőkkel, de mindegyikben érzem a saját elképzelésedet, aminek szintén örülök, mert nem csak úgymond koppintás lett, hanem a te saját "gyermeked". Várom a további fejezeteket, és kívánom, hogy még ennél is sikeresebb író váljon belőled!
    Pussz: Evy Szombathelyről

    VálaszTörlés
  61. van egy olyan érzésem, hogy sokáig fog tartani az a néhány vizsgálat....de sebaj...kivárjuk...
    szegény Natenak kell már nagyon egy bevésődés....
    ...ahhha..és ezután fogja Benji Lupenak adni az almáááát...YEs.Yes.Yes.. :))))
    jöhet a következő....pux Lilla

    VálaszTörlés
  62. Hát ez tök jó volt, de nem úgy van, hogy Isa nem lehet terhes, mert ugye ha farkas akkor megáll az öregedésben, tehát úgymond stagnál az állapota majdnem mint a vámpíroké nem, és ha lemond a farkaslétről akkor öregszik meg minden ilyesmi, vagy én értettem félre valamit?

    VálaszTörlés
  63. szia
    nagyon remélem hogy terhes lesz és nem beteg a méregtől, lécccci:-)
    de már alig várom a folytatást,remélem lesz időd írni :-)
    szia,
    Rita

    VálaszTörlés
  64. Ümm ümm tetszetős volt!!!:D Fúúú most rohanok, nem olvastam végig a komikat, szóval 10000000x bocs ha már 100-adjára írom ugyanazt le! xD Szóval Isa és az evés.:D Hát én még mindig úgy gondolom, hogy nem állapotos.:D De ki tudja, a Spirit logika kiszámíthatatlan. xD
    Olyan jóó, hogy Benji is képbe került.:D
    Nate egyemmeg! De sajnáltam.:[
    - Akkor ágyba kéne bújnunk… - simítottak végig a hűvös ujjak a hátamon, mire halkan felnevettem.-kijött a 100 éves önmegtartóztatás.xD Ezen annyit nevettem. FÉRFIIII. (és ezzel mindent elmondtam xD)
    Aztáááán, az előző fejezetnél nekem is eszembe jutott, hogy Edward van rá ilyen hatással. Úúúúú olyan büszke vagyok magamra!!!!!!:D:D:D
    Szóval kiváncsian várom, hogy végül mi lesz!:D

    VálaszTörlés
  65. Annyira jó, hogy végre mindenki visszakerült a történetbe. Teljesen bizonytalan lettem, nem hiszem, hogy Isa terhes lenne. Remélem nem lesz semmi komoly baja. De Edward elől úgysem takargathatja, hogy valami nem stimmel. És akkor Ed tutira nem fog többet ennyire kanos lenni. :(
    Tetszik, hogy végre kibújt belőle a férfi ösztön. Még, még, még!
    Annyira jó volt a falka reakciója.
    Szegény Alice, remélem hamar túl lesz a történteken. Az esküvőszervezés biztosan felvidítja majd. Gondolom ő fogja szervezni, ugye?
    A terhességgel kapcsolatban: Edward elméletben képes lenne teherbe ejteni Isabellát, ha lemondana a farkasságról, meg minden? csak elméletben...:)

    Már nagyon kíváncsi vagyok!

    Merry Christmas!

    Pussz
    Gitka

    VálaszTörlés
  66. Szia!
    Kíváncsi vagyok mit hozol ki a történetből, nagyon izgalmasnak indul ezzel a talánnyal. Persze nem kétséges, hogy a párkapcsolatuk milyen irányt és fordulatot vesz, de ismerve az előző történeteidet biztos vagyok benne, nem lesz egyszerű.:)
    Sajnálom Nate-t, de nekem gyanúsan Jacob bevésődésének esete jut róla az eszembe, ha tovább gondolom a dolgokat...
    Kíváncsian várom a folytatást!

    Boldog Karácsonyt!

    Pusszancs!

    VálaszTörlés
  67. OMTL! Pár napra pont azon agyaltunk egyik barátnőmmel, hogy mi van, hogy, ha Isabella terhes. De a végén arra jutottunk, hogy nem lehet mivel a farkasoknak nem lehet gyerekük. Mármint a nőknek. Mint Leah. Viszont... végül is ez egy fic és azt írsz, amit akarsz! De akkor most... áh, így abba hagyni! Totál kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. Mert vagy terhes lesz, vagy kitalálsz valami mást... akár betegséget, akár nem! De remélem "akár nem". xD Amúgy nagyon jo fejezet lett, tetszett és várom a frisst! Kellemes Ünnepeket! /Bijjuss/

    VálaszTörlés
  68. Szia Spirit!
    Nagyon tetszett:D Méreg anyagra nem is gondoltam, de én még mindig a terhességnél vagyok leragadva:)
    Nagyon jó lett:D:D
    Csatlakozom Bijusshoz. Így abba hagyni!:) Már nagyon várom a folytatást:D
    És utólag is Boldog Karácsonyi Ünnepeket!♥
    Puszi

    U.i:Köszönöm, hogy kitettél:D:$
    És, ha nem haragszol, én is kitettelek:$:)

    VálaszTörlés
  69. Szia!

    Húú nagyon jó lett..
    izgatottam várom a folytatást:D

    VálaszTörlés
  70. júúj ez annyira szupcsi kár hogy csak most olvastam el am boldog karit mindenkinelk (utólag) lécci siess a kövcsivel....
    pusszancs Heni

    VálaszTörlés
  71. Húúú hát ez nagyon jó vol kiváncsi vagyok mi van Isabellával :D:D
    Grat nagyon szépen írsz csak igy tovább:d

    VálaszTörlés
  72. Na, magamhoz tértem! :D
    Újraolvastam a fejit, és még mielőtt elolvasnám az előttem írt hsz-ket, úgy írok.

    1. Juliette mérgezés-elmélete nekem vhogy nem szimpi, jiszen a bevésődés célja ailgha a mérgezés... Szóval, nekem ez így nem annyira stimmel.

    2. Annyira örülök, h ennyire megváltoztak a farkasok Cullenék irányába! Még akár hálás is leszek Jade-nek, amiért ezt elérte. :)
    3. Benjinél rögtön az alma jutott az eszembe. Főleg, amikor Isa a szimbolikus ajándékról beszélt. :)

    4. Szegény Nate... Vésődtesd be légyszi, nem bírom sokáig "nézni", ahogy szenved...

    5. Hát igen, miért is szédül Isabella...Most aztán izgulhatunk, ha sokáig húzod Carlisle vizsgálatait. Hiszen ők azt se tudják, h Leah-nak, aki végül is nem is lett farkas, nem lehetett gyereke, és ugye Isa még menstruál, szóval, tényleg lehet gyereke.

    Egyenlőre ennyi, a hsz-k elolvasása után még lehet, h írok.
    Pusz

    VálaszTörlés
  73. Igen, 90%-osra elolvastam a hsz-ket, és eszembe juttatta, ami hsz-írás közben az előbb kiment a fejemből:
    Saore annyira hiányzott már nekem.
    Azért írtam le, nehogy azt higgyétek, h én nem örülök neki.
    Lehet, h a mérgezéses véleményemet már egy másik
    bejegyzésnékl kifejtettem, ebben az esetben sorry. Sőt, biztos, h vhol már írtam.
    Hnaptól 1-jéig nem tok fölnézni vszeg, de remélem, h 1-jén du/este olvashatok már vmi újat itt. (Persze nem úgy gondoltam, h szilveszteri bulizás helyett írj, csak abbéli reményemet fejeztem, h addig írsz vmit, amit utána el tok olvasni.)
    Pusz:
    Kisildikó

    VálaszTörlés
  74. Hello.
    Nagyon jó!!!(L)
    Hogyha befejezted ezt a könyvet akkor mit fogok olvasni??? Ugye írsz majd még valamit:(
    Tényleg, Isabellát nem akarják néha Isa-nak szólítani??:)
    Szegény Carlisle milyen szomorú volt amikor azthitte h nem ő vezetheti az oltárhoz Isabellát...
    Nah így tovább és hamar legyen meg a folytatás!!
    Pussz

    VálaszTörlés
  75. Úgy néz ki Bella terhes...:D:D:D persze én ennek örülök:D
    Uhh, azért Edward jó lenne ha nem hallgatózna "véletlenül":D kiváncsi leszek a reakciójára mi lesz, hogy fog reagálni erre az egészre!!!

    Nagyon jó lett ez a rész is Spirit:):)

    VálaszTörlés
  76. Brizsith hozzászólásain megakadt a szemem. Nos, ha jobban bele gondolunk, akkor nagyon is valószínű, hogy terhes.. Sőt. Mert hár ha egy halandó együtt van egy vámpírral, akkor nem változik át, tehát nem feltétlenül mérgezés oka, és akkor még mindig ott a savanyú utáni vágy. Jobban belegondolva ezzel így teljesen egyetértek. :D
    Üdv.:ewoO

    VálaszTörlés