.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. december 14., hétfő

A jelen boldogsága - 1. fejezet

Még mindig el vagyok maradva egy csomó mindennel, de nézzétek el, holnap is vizsgám lesz, és sokat tanultam a hétvégén. :P Viszont, szünetekben megírtam nektek az új fejezetet. Remélem, tetszeni fog nektek. :)

Akik írtak nekem mailt... Megkaptam őket, csak még nem volt időm válaszolni, de fogok mindenképpen, csak egy kis türelmet kérnék még. Köszönöm. :)


1. ÉTVÁGY




AHOGY MEGÉREZTEM a friss tojásrántotta illatát beszivárogni a szobába, azonnal kipattantak a szemeim. Ez volt életem legcsodálatosabb hétvégéje, és bár szívesen lemondtam volna az emberi szükségleteim kielégítéséről – annak az egynek a javára, amiben egyedül Edward tudott a kedvemre tenni -, sajnos, a testem nem hagyta, hogy megfeledkezzem róluk. Óvatosan felültem, aztán az ujjaimat néhányszor végighúztam a hajamban, hogy ne nézzek úgy ki, mint egy szélvészt túlélt szénakazal.

Belebújtattam a lábam a papucsba, és felálltam. A világ egy pillanatra megint meginogott, de már nem igazán foglalkoztam vele. Egész hétvégén szédelegtem – Edward túl nagy hatással volt rám ilyen nagy adagban. Elvigyorodtam, ahogy eszembe jutott, mivel is töltöttük az egész hétvégét. Annyira boldog voltam, miután hazaértünk a mezőnkről, hogy még az sem nagyon érdekelt, hogy Emmett kaján csillogással a szemében sietett elénk, és majdnem a földig hajolva, egy „További szép napot, asszonyom!” köszöntéssel adta az értésemre, hogy már mindenről tudnak. Aztán elém járult az egész család, és a nedves-sáros ruháinkkal mit sem törődve, megölelgettek minket.

Először nem értettem, honnan tud minden Cullen arról, hogy mostantól „igazi nő” lettem, de aztán Edward felvilágosított, mikor felmentünk a fürdőszobába, hogy Emmett csak a gyűrű miatt asszonyomozott le, mert bár Alice egy látomás miatt tud a másik nagy eseményről is, kivételesen tapintatos volt, és megtartotta magának az információt, hogy ne hozzon zavarba.

Persze, nem lehetett túl sokáig titokban tartani a dolgot – főleg, hogy aznap éjszaka már a saját ágyunkban szerettük egymást újra. Az első alkalom is elsöprő érzés volt, ezért azt hittem, ennél jobb már nem is lehet, de tévedtem. Most, hogy elmúlt a kapkodás és az ismeretlen és egymás felfedezése okozta feszültség, sokkal nyugodtabban és lassabban ki tudtuk élvezni a pillanatot.

Mosolyogva kötöttem össze a derekamon a hálóköntösömet, aztán elindultam a konyha felé az orromat és a gyomromat követve.

- Jó reggelt, Csipkerózsika! – vigyorgott rám Emmett az ablak mellől. Kezében a mai újságot tartotta, de biztos voltam benne, hogy csak amiatt jött le ilyen korán a konyhába, hogy elsüssön pár pikáns poént.

- Neked is jó reggelt! – köszöntem, aztán Edward mögé surrantam, és hátulról magamhoz ölelve őt a válla fölött átnéztem a serpenyőbe. – Mmm… Jól néz ki…

- Remélem, ízleni is fog – kaptam válaszul egy ragyogó mosolyt. Mióta igent mondtam Edward lánykérésére, a jókedve lankadatlannak bizonyult. A legtöbb férfiból a házasság és az elkötelezettség gondolata pánikot váltott volna ki, de ő felhőtlenül boldog volt a gondolattól, hogy a felesége leszek.

- Biztosan – bólintottam. Egy puszit nyomtam a nyakára, aztán a konyhapulthoz sétáltam, és leültem. – Farkaséhes vagyok.

- Az jó, mert elég nagy adagot sütöttem – emelte le a serpenyőt a tűzhelyről, aztán a tartalmát egy tányérra öntötte, és elém tette.

- Köszönöm – szúrtam bele a villát az egyik tojásdarabba, és már emeltem is a számhoz, de Edward keze megragadta a csuklómat. Kérdőn pislogtam rá, miközben a gyomrom hangosan megkordult.

- Forró, előbb fújd meg… - tanácsolta. Emmett halkan felröhögött, és az újság megrázkódott a kezében, de ahogy Edward villámló szemekkel ránézett, elhallgatott. Nem értettem, miről is van szó, de most jobban érdekelt a reggeli, mint Emmett viccei.

Úgy habzsoltam be a tojást, mintha napok óta nem ettem volna semmit, aztán mikor végeztem, a hűtőhöz léptem, és kitártam. Elgondolkozva vizsgálgattam a tartalmát, aztán kiemeltem belőle egy csokis pudingot.

- Még mindig éhes vagy? – vonta fel a szemöldökét Edward, miközben a tányéromat a mosogatóhoz vitte.

- Ühüm – motyogtam, és a fiókból elővett kanálról lenyalogattam a pudingot. Emmett kezében ismét reszketni kezdtek a lapok, de egész addig nem tulajdonítottam neki jelentőséget, amíg Edward fel nem mordult halkan. – Mi az? – néztem Emmettre összeráncolt homlokkal, de ő csak a fejét rázta, miközben összepréselte az ajkait. Bosszúsan sóhajtottam fel. – Na már, mi az?

- Nem mondhatom el – hirtelen tört ki belőle a nevetés. – Sajnálom, Edward… Abbahagyom… Tényleg… - próbálta megrendszabályozni magát pár mély lélegzettel. Kérdőn néztem szívem vámpírja felé, aki figyelmeztető pislantást küldött a testvérének, aztán úgy tett, mint aki nagyon belemerült annak az egy szem tányérnak az elmosogatásába, amiből a tojást ettem.

Megforgattam a szemeimet, és próbáltam nem foglalkozni a fiúk viselkedésével. Ahhoz képest, hogy idősebbek voltak, mint a világ legöregebb embere, néha pont úgy viselkedtek, mint az óvodások.

- Felmegyek készülődni – dobtam ki a szemétbe az üres műanyagdobozkát. Edward bólintott egyet. Megbeszéltük, hogy ma már tényleg bemegyünk az iskolába, egyfelől, mert nem akartam újabb igazolást kérni Carlisle-tól – a végén még azt hiszik, kivételez velünk, és segít a lógásban -, másfelől, mert már nagyon szerettem volna beszélni Russellel. Még mindig szörnyű lelkiismeret-furdalásom volt, amiért cserbenhagytuk. Megpróbáltam párszor felhívni, de sosem jött oda a telefonhoz, ezért elhatároztam, hogy muszáj személyesen próbálkoznom.

Biztos voltam benne, hogy úgy hiszi, az egész sérülésem csak kitaláció. Be kellett neki bizonyítanom, hogy ha tudtam volna, tényleg elmegyek a kerti sütésre a családommal együtt. Persze, a részleteket nem árulhattam el neki, és a sebemet sem mutathattam meg – valószínűleg, egy ilyen sérülés okára kíváncsi lett volna, én meg nem mondhattam azt, hogy egy majd ember nagyságú farkas kitépett belőlem egy darabot –, de kitaláltam, hogy ismét bekötözöm az oldalamat, és megmutatom neki a fáslit bizonyítékképpen.

- Az előtérben várlak – szólt utánam Edward.

- Oké – kiáltottam vissza, aztán elindultam a lépcsők felé.

- Én meg megnézem, mit csinál Rosalie – hallottam még Emmett hangját, aztán a következő pillanatban már ott sétált mellettem. – Büszke vagyok Edwardra… Rose tíz gazellát is leterít, ha tökéletesen kielégítem – súgta oda nekem egy vigyor kíséretében.

- Emmett! – hangzott fel a konyhából Edward fenyegető kiáltása, mire a megszólított behúzott nyakkal süvített el mellettem. Elvörösödve haraptam be a számat, ahogy rájöttem, miért is vihogott egyfolytában, amíg ettem.

- Ne haragudj, én igyekeztem megfegyelmezni… - nyomott egy csókot a homlokomra Edward, miután lezuhanyoztam, felöltöztem, magamhoz vettem a táskámat, aztán lementem hozzá a földszintre.

- Lehetetlen küldetés – legyintettem lemondóan, és a fejemet megemelve a számat nyújtottam Edwardnak. Miután megcsókolt, a nyakába kapaszkodva öleltem magamhoz. Egyrészt, mert minden pillanatban vágytam a közelségére, másrészt, mert muszáj volt megkapaszkodnom valamiben, mielőtt a ringlispíl érzéstől összecsuklottam volna.

- Jól vagy? – simított végig a hideg kéz a hátamon.

- Persze – emeltem fel a fejemet, és rámosolyogtam Edwardra. Valahányszor megszédültem az utóbbi pár napban, azonnal aggodalmasan nézett rám, így tegnap este óta inkább eltitkoltam, ha mozogni kezdett velem a világ. Nem értettem, miért félt ennyire, hiszen, farkasként még csak meg sem fázhattam. Egyszerűen csak a vérnyomásom az engem ért sok élmény miatt ingadozott egy kicsit. Ez ugyanúgy normálisnak számított nálunk, mint az, hogy a elfáradunk, ha sokáig nem tudtunk valami miatt aludni.

- Biztos, hogy… - kezdte volna Edward, de nem hagytam, hogy befejezze.

- Csak azon gondolkoztam, hogy ezek szerint, a vámpír és a farkas nők mégsem működnek annyira másképp – karcoltam végig a fogammal Edward állát finoman, hogy aztán a csúcsára egy csókot nyomjak, aztán mielőtt még elpirulhattam volna, elindultam az ajtó felé.

A garázs elé érve szomorkás sóhaj hagyta el a számat. Reménykedtem benne, hogy Alice is velünk tart, de valahol sejtettem, hogy még nem készült fel rá. Persze, érthető volt a viselkedése… Ha Edwardot veszítettem volna el majdnem, valószínűleg, én is a pár centiméteres közelségében akartam volna maradni jó ideig.

- Alice helyre fog jönni – nyitotta ki előttem az anyósülés felőli ajtót Edward, de a hangja nem volt túl magabiztos.

- Az én hibám… - haraptam be az alsó ajkamat.

- Már hogy lenne a te hibád? – fordította el a slusszkulcsot, aztán a gázba taposott.

- Mert nem tudtam nyugton maradni. Ha nem szököm meg, és nem rohanok Alice-ékhez, akkor sosem kell átélnie azt a szörnyűséget – borzongtam meg. A látvány, ahogy életed szerelme a halálba menetel, iszonyatos érzés lehet – főleg, ha az ember nem tehet semmit, hogy megakadályozza.

- A helyedben mindannyian ezt tettük volna. Csak meg akartad védeni a családodat, ahogyan mi is. Néha az… ember hoz rossz döntéseket, amelyekről először azt hiszi, helyesek – igyekezett Edward megnyugtatni a lelkiismeretemet.

Sóhajtva döntöttem neki a fejemet az ablaknak, és kivételesen örültem, hogy Edward úgy vezet, mint egy autóversenyző húszliternyi kávé után – minél hamarabb érünk az iskolába, annál előbb terelődik a figyelmem majd más dolgokra. Megszorítottam a hűvös ujjakat, ahogy Edward a kezemre fektette őket.

Ahogy a városba értünk, Edward lassított, hogy ne keltsünk feltűnést, én pedig bámultam a munkába és iskolába igyekvő embereket. Már majdnem teljesen elbambultam, mikor meghallottam a halk morranást magam mellől.

- Mi az? – fordítottam arra felé a tekintetemet, amerre az aranybarna szempár nézett. Mikor észrevettem Russelt, izgatottan csúsztam feljebb az ülésben. Dave és a haverjai előtte álltak, és éppen kitépték a kezéből a hátizsákját.

- Álljunk meg! – rángattam meg Edward karját. Russel összepréselt szájjal pillantott körbe, mintha a körülötte lévő emberektől várna segítséget, de biztos voltam benne, hogy valójában azon gondolkodik, vajon ha a nyílt utcán használná a képességét, akkor lebukna-e. Nem hagyhattam, hogy megkockáztassa…

Edward ismét kelletlenül morgott egyet, aztán mégis lefékezett a járda mellett.

- Maradj itt! – szólt rám, aztán feltépte az ajtót, és magabiztos léptekkel a fiúkhoz sétált. Épphogy csak fenyegetően megállt Dave-ék előtt, ők máris hátrálni kezdtek, és az arcukon egyértelműen látszott, hogy – bár maguk sem tudják, miért -, tartanak Edwardtól. Alig pár pillanat múlva – miután Edward közölte velük, hogy a rendőrségi statisztikák szerint, egyre valószínűbb, hogy az embernek baja esik fényes nappal a nyílt utcán is – úgy iszkoltak el, mintha ostorral hajtották volna őket.

Kinyitottam a kocsiajtót, és odasétáltam Edwardékhoz.

- Szia, Russel! Elvigyünk? – mosolyogtam rá kissé feszülten. Az arca megrándult, ahogy rám nézett.

- Gyalog megyek – jelentette ki, miközben felszedte az utcakövön heverő táskáját. Leporolta, a hátára dobta, aztán hátat fordított nekünk, és elindult az iskola felé.

- Russel, várj! – kocogtam utána Edward minden ellenkezését figyelmen kívül hagyva.

- Hagyj békén, légy szíves! – nézett rám egy másodpercig fájdalmas-dühös tekintettel.

- Nagyon sajnálom, ami történt. Hogy… hogy nem tudtunk elmenni a kerti sütésre. Megsérültem, és egyszerűen képtelen voltam még mozogni is, nemhogy másra – lépkedtem mellette, miközben a gyomrommal a torkomban vártam a reakcióját. Hirtelen megtorpant, és felém fordult.

- Hogy sérültél meg? – kérdezte, miközben az arcomat fürkészte.

- Csak egy buta baleset volt – válaszoltam. Igyekeztem hihetően elmondani a már jól betanult szöveget, de a tükörnek sokkal könnyebb volt hazudni, mint magának Russelnek. Éreztem, hogy a homlokomra kiül a verejték, de igyekeztem nem törődni vele. – Rosszul léptem, és legurultam a lépcsőről. Elég csúnyán megütöttem az oldalamat.

- Mutasd! – fúródott a zöld tekintet az enyémbe. Kapkodó mozdulatokkal emeltem meg a felsőmet, hogy láthassa a kötést. – Mutasd a sebet! – követelte.

- Nem vehetem le a gézt – ráztam meg a fejem, és segélykérően pillantottam Edward felé, aki még mindig ott állt a járda szélén, ahol hagytuk.

- Miért? – Russel hangja türelmetlen volt. Tudtam, hogy nem hisz nekem. Sosem ment túl jól a hazudozás – az esetek kilencvenkilenc százalékában lebuktam eddig.

- Az utca közepén vagyunk – mondtam ki az első magyarázatot, ami eszembe jutott.

- Akkor üljünk vissza a kocsitokba, és mutasd ott – intett a fejével az autó felé Russel. Tehetetlenül haraptam be a számat. – Gondoltam… - keményedett meg a tekintete. – Azt hittem, te más vagy, de tudod mit? Keress magadnak mást, akivel szórakozhatsz, mert engem már nem tudsz átverni.

- Russel… - szóltam utána könyörgő hangon, de mintha meg sem hallotta volna, továbbment.

Elkeseredve sétáltam vissza az autóhoz, és behuppantam az anyósülésre. Edward újra megfogta a kezemet, és a hüvelykujjával vigasztalóan cirógatott, miközben ismét gázt adott.

Csak akkor mozdultam meg újra, amikor Edward leparkolta az autót az iskola előtt. Vettem egy mély levegőt, aztán kinyitottam az ajtót. Egy pillanatra elfeledtette velem a Russel-közjátékot, és halványan mosolyt csalt az arcomra, ahogy Edward kipattant, és emberien gyors lépésekkel megkerülte a kocsit, hogy ki tudjon segíteni. Számára sokat jelentettek ezek a gesztusok, ezért a helyemen maradtam, amíg be nem nyújtotta értem a kezét.

A folyosón a nyüzsgés ugyanolyan mértékű volt, mikor megjelentem, mint első alkalommal, és ugyanúgy utánam fordultak a fejek is. Valószínűleg, elég feltűnő volt, hogy alig pár napnyi iskolapadban ülés után azonnal kivettem a betegszabadságot jó időre. Hirtelen tört rám a klausztrofóbia, de nem akartam Edward előtt kiborulni, mert akkor egész nap aggodalmaskodott volna miattam.

- Ki kell mennem a mosdóba… - súgtam oda neki, és elengedve a kezét sietős léptekkel vettem az irányt a megadott ajtó felé. Két lány éppen akkor hagyta el a helyiséget, amikor én elé értem, és ők is érdeklődő tekintettel mértek végig.

Odabent szerencsére, csak egyetlen lány maradt, aki el volt foglalva a sminkje kiigazításával, így nem nagyon figyelt rám. Gyorsan megmostam az arcomat a csapnál, aztán egy kéztörlővel megtörölgettem magam. Kinyílt az ajtó és újabb diákok léptek be. Mikor észrevettek, egyikük a barátnőjéhez hajolt, és a fülébe súgott. Elsőre nem tudtam eldönteni, hogy felháborodjak-e vagy nevessek. Végül egy harmadik megoldás mellett tettem le a voksomat – büszkén felemeltem a fejemet, és magam elé szegezve a tekintetemet elvonultam mellettük.

- Miért nem figyelmeztettél, hogy vegyem le a gyűrűt otthon? – léptem bosszúsan Edward mellé. Mikor a tekintete elkomorult, csak akkor jöttem rá, hogy mit is mondtam. – Sajnálom… Én nem… Nem akarom levenni… Csak…

- Pletykálnak – nézett Edward szikrázó szemekkel a mellettünk elsétáló sugdolózó csoportra, mire azok azonnal elhallgattak.

- Két lány a mosdóban arról tanakodott, hogy még azelőtt elveszel-e, hogy meglátszana a pocakom… - ráncoltam össze a homlokomat dühösen. – Mintha csak azért akarhatnál elvenni, mert… - hirtelen elpirultam, és sokkal melegebbnek éreztem a folyosó hőmérsékletét, mint előtte. – Tudod…

- Ne foglalkozz velük! – nyomott egy puszit a halántékomra Edward, mielőtt beléptünk volna az irodalom terembe. Tétovázva pillantottam Russel felé, de mielőtt még elkezdhettem volna azon elmélkedni, milyen kínos lesz ötven percet eltölteni egy padban vele a történtek után, Edward magával húzott, és lenyomott Alice üres helyére.

- Mire gondol? – halkítottam le a hangomat, ahogy Edwardhoz hajoltam. Kérdőn pillantott rám. – Russel… Nagyon mérges, igaz?

- Nem igazán mérges… Inkább szomorú. És magányos – nézett a megadott pad felé Edward. – Bízott benned, és azt hiszi, elárultad.

- Ez olyan szörnyű… - A fejem hangosan koppant a padon.

- Megbocsát majd – hallottam meg Edward hangját a fülem mellett.

- Tényleg? – fordítottam oldalra a fejemet. Edward a karján feküdt, az arca pedig olyan közel volt hozzám, hogy csak egy kicsit kellett volna arrébb mozdulnom egy csókhoz. Elkábulva néztem a mézarany tekintetbe, és csak akkor tértem egy kicsit magamhoz, amikor Edward kelletlenül felemelkedett. Kellett pár pillanat, mire rájöttem, hogy Mr. Bauer bejött a terembe, és elkezdte az órát.

Szédelegve nyitottam ki a füzetemet, aztán igyekeztem Edward közelsége helyett az órára koncentrálni – nem túl sok sikerrel. Hirtelen forróság szaladt végig az egész testemen, és fülledtnek éreztem a tüdőmbe beszívott levegőt. Előhalásztam a táskám zsebéből egy hajgumit, és felfogtam a hosszú tincseket, de ez sem igazán segített. Csak annyit értem el vele, hogy bizseregni kezdett a nyakam azon a helyen, ahol annyira szerettem, ha Edward megcsókolja.

Alig pár perc után bosszús sóhajjal húztam ki a hajgumit, és a padra hajítottam. Edward érdeklődve nézett felém, de csak megráztam a fejemet. Nem értettem, mi ütött belém. Ennyire nem hiányozhat máris a szex…

Ahogy Edward keze a pad alatt megérintette a combomat, halkan felnyögtem. Kikerekedett szemekkel fordultam felé, de ő lehajtott fejjel meredt a füzetére.

- Miss Black, válaszolna a kérdésemre? – Ijedten rezzentem össze, ahogy meghallottam Mr. Bauer hangját közvetlenül mellettem. Fölém magasodva állt kezében a tankönyvvel, és szúrós tekintettel méregetett. – Már ha képes egy percre abbahagyni az álmodozást…

- Én… - végigcsordult a hátamon a hideg veríték, miközben pánikolva próbáltam rájönni, mit is kérdezhetett a tanár úr, és én miért nem vettem észre korábban, hogy itt áll alig pár centire tőlem, és hozzám beszél.

- Anafora. – Edward szája alig láthatóan mozdult meg, és olyan halkan suttogott, hogy csak én hallhattam.

- Anafora – ismételtem meg, amit súgott, aztán megkönnyebbülve kifújtam a levegőt, mikor Mr. Bauer egy bólintás után tovább haladt a padok mellett.

- Miért nem figyelmeztettél? – sziszegtem Edward felé.

- Szerinted, mit csináltam az előbb? – vonta fel a szemöldökét a pad alá pillantva.

- Ó… - értettem meg elpirulva. – Szóval, az volt a figyelmeztetés…

- Jól vagy? – Edward hangja aggodalmasan csengett.

- Persze, miért ne lennék – vontam meg a vállamat, miközben igyekeztem nem tudomást venni az engem pásztázó tekintetről, ami forróságot hagyott maga után a bőrömön.

- Furcsán viselkedsz.

- Hallucinálsz – vettem a kezembe a ceruzámat, és firkálgatni kezdtem szokás szerint. Edward még pár pillanatig figyelt engem aztán ismét a tanár felé fordította a pillantását.

Ahogy megszólalt a csengő, Russel felpattant a helyéről, és kivágtatott a teremből. A következő két órán – amire Edward nem járt velem – azon kívül, hogy próbáltam nem tudomást venni a rólam szóló suttogásokról, Russelen törtem a fejemet. Fogalmam sem volt, mivel tudnám kiengesztelni őt, de abban biztos voltam, hogy meg akarom próbálni.

Még akkor is ezen gondolkoztam, mikor az óra végeztével kiléptem a teremből. Edward mosolyogva várt az egyik szekrénynek dőlve, aztán megfogta a kezemet, és az ebédlő felé terelt. Ahogy megláttam az üveg mögötti tányérokat, halkan korogni kezdett a gyomrom. Felkaptam egy tálcát, és Edwarddal együtt beálltam a sorba.

Russel megint egy félreeső asztalnál ült teljesen egyedül. Szívesen ültem volna mellé, de biztos voltam benne, hogy most nem értékelné ezt az ötletet. Végül egy üres asztalhoz ültünk Edwarddal – nem akartam megkockáztatni egy botrányt, épp elég volt az a sok pletyka, ami már így is keringett rólam az iskolában.

- Mi az? – néztem fel Edwardra, mikor halkan megköszörülte a torkát.

- Tényleg sokat eszel mostanában… - meredt a tálcámra. Ahogy lepillantottam, elkerekedtek a szemeim. Vagy három embernek elengedő étel sorakozott rajta.

- Uh… Észre sem vettem, hogy ennyi mindent hoztam… - kuncogtam fel. – Azt hiszem, előtört belőlem a farkas – suttogtam oda Edwardnak. – A fiúk is mindig rengeteget esznek… - emeltem fel a késemet és a villámat, majd nekiálltam a rántott húsnak és sült krumplinak.

- Igen, ez igaz – bólintott Edward kisimult vonásokkal.

- Nyugi, nem fogok elhízni – vigyorogtam rá, és nagyot haraptam a savanyú uborkából. Válaszul egy szemforgatást kaptam.

- Bolond.

173 megjegyzés:

  1. elsőő komiiii. :D mindjárt irok 1et. :P

    VálaszTörlés
  2. Szia!! nagyon tetszik ez a folytasásos sztorid!!! Banner cserében benne lennél?

    VálaszTörlés
  3. Wáóóóóóóóóóóóó :) Imádooom :)
    Szabina

    VálaszTörlés
  4. Érdekes ez a fejezet, nagyon érdekes... hmm... :)

    VálaszTörlés
  5. Hali!
    Örülök az új könyv 1. fejezetének!
    Nekem nagyon úgy tűnik, h terhes lenne, de ez nem lehet... Szóval, elbizonytalanítottál.
    De lehet, h tényleg Edward miatt ilyen - mmint a 'sok enegria kivétel' miatt. :D
    Hajrá a tanulással, és lehet, h van, aki nem ért velem 1et, de egyenlőre jobban várom a kérdezz-feleleket, mint az új fejit
    Pusz

    Ui: És persze Russel. Sajnálom szegényt, de tényleg nem mondhatták el Isáék, h mi történt igazából. Bár úgyis meg fogja tudni, szinte 100%.

    VálaszTörlés
  6. Na igen:)
    Most már eléggé nyílvánvaló, hogy Isabella terhes -mondjuk ezt gondoltuk a 2. könyv végén is:). Nekem az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban hogy - gondolom én (is) a szédülés az erre utaló jel volt.. - na de az szinte közvetlenül az aktus után volt... Ennyire azért Ed spermái sem gyorsak nem?:D
    Mert a mostani szédülések, a szex-éhség, a kívánosság, na meg a savanyú ubi, elég egyértelmű bizonyítéka a dolgonak:P
    Vicccces volt a két lány - mikor fog meglátszódni a hasa Isabellának:D:D Egyből arra gondoltam: na igen, várjátok ki a végét:P
    Aztán, még akartam mondani valamit..:S Ja igen, azon nagyon kacagtam, mikor Isabella irodalomórán ül... és bizsereg a nyaka, meg elönti a meleg: ennyire nem hiányozhat máris a szex?:D hát ott kész voltam, jöttek is be, hogy min mulatok ennyire jól (mikor eddig azt hisztiztem, hogy fáj a fejem, ami még mindig igaz, de muszáj volt:P:)
    És én imádom az Emmettes részeket... KELL a pajzánság nem?:P Ő meg aztán.... És a Rosalivel kapcsolatos őzikés megszólalása volt a csúcs:D
    Siess a 2.-al, együttérzek veled a vizsgák miatt, én is megyek:(( Hajrá neked is:)!!
    u.i.: oké, ha már pajzánság..azt bezséltem barátnőmmel, hogy akkor majd még pluszba jön Isabellánála szexéhes része a terhességnek, ami nagyon vicces lesz.. Edward és Emmett részről egyaránt:D

    VálaszTörlés
  7. Ez egy jó kezdés volt a harmadik könyvhöz! Már vártam Emmett poénjait! És sajnálom Russelt de majd megbocsát!! Kíváncsi vagyok hogy Edwardnak az jutott e eszébe a végén hogy Isabella terhes a sok pletyka miatt meg bizonyíték is van rá mert elég sokat eszik bár lehet a "sok együttlét Edwarddal" kimerítette ki tudja(csak Spirit)!! Kíváncsian várom a folytatást!!!
    Bár lehet nem teljesen értettem de hulla fáradt vagyok fél 5-kor keltem úgyhogy még el kell olvasnom egy párszor!!!!
    Bekka:)

    VálaszTörlés
  8. hallod ez mekkora jóó :D:D
    csak nem terhes? ;) :D ^-^
    siess a kövivel (:
    puszii.:luciii.*

    ui.:szavaztam hotdogon:)

    VálaszTörlés
  9. Szia
    Ez az első kommentem itt a blogodban :)
    Nagyon tetszik a történet, egyszerűen imádom. Sok álmatlan éjszakát okoztál nekem, mert nem bírtam abbahagyni az olvasást. Nekem Russel nagyon szimpatikus, remélem kibékülnek Isabellával :)
    Nagyon tehetséges vagy, csak így tovább :)
    Carrie

    VálaszTörlés
  10. Húúha, mikor felnéztem, azt hittem egy kérdezz-felelekkel találom szembe magam.:D Igazi meglepetés volt. Az étvágy...hát nagyon gyanús.:]Most aztán elbizonytalanítotál. Több dolog is eszembe jutott.:D

    1. Csak félre akarsz minket vezetni, és CSAK tényleg amiatt van ez a nagy étvágy, szédülgetések, mert Edward túl jól teljesít.

    2. Isa tényleg terhes. Na de hogy-hogy? Mert ugye a Saga-ban az volt, hogy női farkasnak nem lehet gyereke. Na de neki nem is egy vámpír volt a bevésődése. Sőt mondjuk neki nem is volt. Na de a lényeg, hogy mivel a bevésődésnek ugye az utódnemzés is a lényege (javítsatok ki ha nem így van xD)akkor lehet, hogy Isa-nak lehet gyereke. Mert ez Leah-nál sosem derült ki, mivel neki nem volt bevésődése, de ha lett volna, lehet neki is lehetett volna.
    A másik dolog ami eszembe jutott, hogy mikor Isa gyógyulgatott, és a fejezet elején Alice-t akarta, és Edward azt hitte, hogy női gondok, és beleszagolt a levegőbe stb... Na szóval, lehet, hogy Isa-nál ez megmaradt, hiába farkas. (wááá mit össze zagyválok)
    Úúúúúh lehet nagyon értelmetlen dolgokat írtam.xD Bocsi, remélem, azért naggyából értitek.:D
    Russel helyébe, én sem bocsátanék meg könnyen.xD De úgy is meg fog, mert nagy szerepe lesz még ebbe a könyvbe.:D
    Emmett-ben sem csalódtam.xD Imádom a nagy macit.:D
    Köszi a fejezetet! És sok sikert a vizsgához!:D

    VálaszTörlés
  11. Jól indult :) Laza kezdés, a kellő mennyiségű feszültséggel fűszerezve... na de... a terhesség sztem esélytelen. Legalábbis a Meyer által teremtett világban. Szóval erre kíváncsi leszek. Russel meg... ha nem játszanak nyíltabb lapokkal (tudjuk mit tudsz, de hallgatunk, mi is tudunk egyet s mást, de te is hallgass) akkor könnyen ellenük fordulhat...

    VálaszTörlés
  12. Hát érdekesre sikerült!

    Puding, tojás, uborka, meleghullámok....nem tudom sok az érdekes utalás.
    Bár most én is nagyon várom a kérdezz-feleleket, kíváncsi vagyok sok mindenre amiket kérdeztek.
    Emmettet IMÁDOM!!!! Mindig képes beszólni valami elképesztőt:-)
    Örülök az új fejinek és annak is hogy Russel is benne van.
    Mondtad, hogy várod a kritikákat, és szerintem ami nekem most feltűnt talán egy kicsit kevesebb most a rejtéy, nincs annyi talány, mint az első kettőben. Habár a jelen boldogságának nem feltétlenül csak a talányokról és a bajról kell szólnia és ez talán így is van jól. Húh ez asszem kicsit ködös lett.
    De most ez jutott eszembe.
    Viszont én nagyon örülök Isa boldogságának és imádom ha együtt vannak:-)))))

    Neked Spiritem sok sikert a vizsgákhoz, és azért tanulj nyogodtan, ne törd magad, azért mert mi itt körömrágva várjuk!!!!
    Sok puszi: Charlotte90

    VálaszTörlés
  13. Szerintem is terhes :) bár kíváncsi leszek a magyarázatra hogy ez hogyan lehetséges.Nagyon várom a folytatást :)

    VálaszTörlés
  14. Szerintem terhes,de mongyuk remelem meg nem,tul hamar lene.spirit kivancsi vagyok a fojtatasra:Dnagyon jol sikerult,sok sikert a vizsgaidhoz,es szegeny kis russel,de ugyis elmulik neki egyszer,sok puszi

    VálaszTörlés
  15. Jaj ez annyira jó fejezet volt. Nem az az elfolyósan nyálas, de az a kellemes. :D
    Isabella nagyon gyanús. Két elméletem van rá, ja nem három. :D Az első tök valószínűtlen és hülyeség, úgyhogy azzal kezdem:
    1, Át akarsz verni minket. Tudod, hogy tudjuk, hogy nem lehet egy fakasnak gyereke, de pont ezért ilyen jeleket adsz le. Mi meg persze találgathatjuk, hogy mi baja lehet, de az igazság az, amit mindenki elsőre kizárt. Isabella valahogyan, amikor kimondta, hogy Edward felesége akar lenni, valahogyan maga mögött hagyta a farkast, így amikor megtörtént a dolog Edwarddal, már nem volt farkas, így képes lett teherbe esni. :D Ok, mondtam, hogy hülyeség. :D Mellesleg lehet, hogy a vámpírsejtek szuper gyorsak meg stb, de azért ennyire nem. :D
    2, Valami más baja van, ami ő nemtom mi, de valami. :D
    3, Igazából nincs is baja, csak Edward lefárasztotta. :D

    Russelt sajnálom azért. Meg tudom érteni, hogy min ment keresztül most.
    Emmett poénjait meg imádom. :D:D

    VálaszTörlés
  16. húúú,jó lett a feji.
    Isa tényleg baba gyanus. Kíváncsi leszek mi lesz majd a gyerkőc félig alakváltó-félig vámpír?
    biztos valami hibrid:)) Lehet majd itt kapcsolódik be a Volturi...annyi mindem forog a fejemben....
    képtelenség már leírni.
    Várom a kövit.
    Sok sikert holnapra.
    Üdv:Laura

    VálaszTörlés
  17. Jee! Nagyon vártam már az új fejezetet, új történetet. Még mindig nagyon jól írsz.
    Bella csak nem terhes máris??? Úgy sajnálom Russelt, remélem, hogy megérti és jóban lesz a Belláékkal. Sok sikert a továbbiakhoz...

    VálaszTörlés
  18. IMÁDOM!
    Annyira imádom,ahogy írsz!
    Nagyon várom a következő fejezetet,
    Üdv:Koboldlány

    VálaszTörlés
  19. Amúgy eszembe jutott valami még. :D Ezt írtad: "Alice egy látomás miatt tud a másik nagy eseményről is" De nem úgy van, hogy Alice nem látja a farkasokat? Meg Isabellát már az előtt sem látta, hogy farkas lett volna. Nem kellett volna Edwardnak is eltűnnie, amikor együtt van Isabellával? Például az Eclipse-ben is van, hogy amikor Bella elhatározza, hogy elmegy Jake-hez, akkor eltűnik az egész jövője. Elvileg akkor ugyan ennek kellett volna történnie Edwarddal is. Akkor Alice hogy láthatta? Bocsi, hogy kötök, szakmai ártalom. :D

    VálaszTörlés
  20. Óóóóúúú, Adri ismét egy álmatlan éjszakát okoztál nekem.xD Már vagy 1000x elolvastam, de csak úgy forog az agyam.xD

    - Furcsán viselkedsz.

    - Igen, ez igaz – bólintott Edward kisimult vonásokkal.

    Főleg ezek őrjítenek meg!!! Áááá és Fummie is olyan okos dolgokat írt le. Egyszer úgy gondolom, hogy lehetetlen, hogy azért vannak ezek, mert állapotos, utána meg úgy, hogy de minden jel erre mutat, Spirit lehet talált rá ésszerű magyarázatot.
    De ami még eddig eszembe se jutott, hogy lehet teljesen más baja van.
    Ööö lehet a vámpír méreg nem hat Isa-ra, de vámpírtól a szervezetébe került más nedv khm...értitek mire gondolok, hat rá, és ezért vannak a rosszullétek. Áááá milyen butaságokat hordok össze. xD Ezt még én se hiszem.xD De már minden eszembe hülyeség eszembe jutott.xD Lehet tényleg csak a sok izgalom miatt a vérnyomásváltozás.:D

    VálaszTörlés
  21. Fummie, most még jobban összezavartál! Ááááh, lőjetek le. Tényleg maga mögött hagyhatta a farkasságo, mikor igen-t mondott neki? Elvégre tényleg nem láthatja Alice a farkasokat.

    VálaszTörlés
  22. Sziasztok. Hát én is dilemmázok hogy most terhes vagy nem Isa. Lehet hogy az mivel a Breaking Dawn-ban Bella is állandóan evett az első időben.
    A csaj farkasok pedig ha jól emlékszem csak alfától szülhettek gyereket vagy egy domináns hímtől és nem sértődjetek meg de Edward eléggé domináns és erős egyed.:D
    Ki tudja mi sül ki ebből.
    Russel pedig persze hogy megbántva érzi magát. Eddig gondolom nem egyszer vágták át szegényt de csak megbékél.
    Tetszi a fejezet és várom a folytatásd, bár azt is megértem ha várni kell majd rá én is vizsgázom:D
    Üdv R.E

    VálaszTörlés
  23. Üdv!

    Arra senki sem gondol, hogy esetleg ezek a tünetek a harapás utóhatásai?
    Szét fogtok szedni, de remélem, nem "csak" annyi lesz a válasz, hogy terhes. Ugyan már, farkasszagú-mézszemű-vérivó kis lurkók fognak Rosalie karján csüngeni?

    VálaszTörlés
  24. Szia. Most azon morfondírozok, hogy mi lehet Bellával.. Mert nem lehet terhes, nem igaz? Edward azért annyira nem merítheti ki, hogy folyton émelyegjen és szédüljön! Ez tipikusan terhességi tünet. Össze akarsz minket zavarni xD De az éhség is terhességi tünet szóval feladom nem tudom :D

    VálaszTörlés
  25. Szia!
    Ez a vége nagyon édire sikerült.Olyan arik ahogy a menzán beszélgetnek.Meg ez az elhízás,nagyon jó.Most már tutira veszem,hogy babájuk lesz.Ez olyan jó.Csak azt nem értem hogyan,mert elvileg a farkasoknak nem lehet gyerekük.Nem?Remélem Russel hamar megbocsájt.Csak azt nem értem miért nem mutatta meg Iza a sebhelyét.Akármit is kitalálhatott volna,hogy mi történt vele.Emettben ismét nem csalódtam.Szóval nagyon jó lett az első feji,remélem hamar elérjük a hsz határt és gyorsan jön a friss.
    Judith

    VálaszTörlés
  26. Szia!
    Örülök az új fejinek :)
    Hát, ez az Isa terhes dolog...Éppenséggel lehet. Hiszen honnan tudjuk hogy egy Alfa nőstény nem lehet terhes úgy, hogy farkas marad? Erre nem utalt Meyer. Így ha mégis az Spirit nem nem szegi meg a "szabályokat"... Szóval akár....

    Valaki írta hogy nyitniuk kellene Russel felé. Egyetértek vele. Úgy érzem máshogy nem bocsát meg nekik. Nem kell mindent tudnia de néhány apró infó nem árthat.

    Remélem azért a további fejikben a falka is nagyobb szerepet kap. Már most hiányoznak :)

    Várom a folytit!
    A vizsgákhoz egy kalappal!

    Pussz

    VálaszTörlés
  27. Jajj megint ez az állandó elbizonytalanodás...Amikor tudjuk, hogy Isa nem lehet kismama még, de mégis állandóan erre utaló jelek...De ez úgyis csak azért van, hogy direkt elbizonytalaníts minket!
    Remélem, hogy Russelt hamar sikerül kiengesztelni...
    Ed nagyon édi, Isa most nem balhézott, ez jó::):)
    És Emmett is tetszett:):)
    És végre megkaptuk megint a sulis fejezetet!
    Köszike!
    Sietnem kell órára!
    Puszi
    Andi

    VálaszTörlés
  28. Kizárt, hogy terhes legyen. Csak akkor lehetne terhes, ha maga mögött hagyná a farkasénjét, és erre utaló jeleket nem találtam. Főleg, hogy a sárban dagonyáztak, és ha Isabella ember lenne, meg kellett volna fáznia, de ez sem történt meg. Plusz Edward tuti szerzett volna neki néhány sérülést. Tehát Isabella továbbra is farkas, ami azt jelenti, hogy nem lehet terhes.
    Klaudia félreértettél. Azt mondtam, hogy Alice már Isabella farkassá válása előtt sem látta őt. Tehát ha Isbella újra ember lenne (amire időközben rájöttem, hogy nem az), Alice akkor sem látná. Szóval csak az érdekelt, hogy Alice mit is látott pontosan, ha tulajdonképpen nem is láthatott volna semmit?

    VálaszTörlés
  29. AMúgy belegondolva, lehet hogy isa olyan különleges helyzetben van, hogy lehet gyereke...egyrészt azért, mert ő Isa, :) másrészt mert vámpírral van, és immunis a méregre, lehet hogy ezek így együtt más hatással vannak rá, mint egy hagyományos farkasra...Végülis eddig csak arról volt szó, hogy volt a farkaslány, aki szintén farkassal, vagy emberrel van...nem?
    Mert végülis más női folyamatok is lejátszódnak a testében...amik lehetővé teszik, hogy gyermeke legyen...
    Most összezavarodtam kicsit, de amúgy logikus lehetne...nem?:):)
    Andi
    húú tényleg sietnem kell!

    VálaszTörlés
  30. lenne ötletem, hogy mi okozza ezeket a tüneteket :)

    VálaszTörlés
  31. Húúha! :D
    Emmett megjegyzésére én is majdnem elvörösödtem... xD
    Az, hogy Edward nem valami magabiztosan válaszolt az Alice-es dologra, az azt jelenti, hogy tud valamit? o.O Lehet, hogy csak paranoiás lettem...:)
    Nos... mivel nehezemre esik most másra gondolni, ezért felteszem az első kérdést, ami már akkor eszembe jutott, mikor Isa enni kezdett(a Cullen házban). Isa terhes?! Én ennek nagyon örülnék, csak nem értem, hogy hogyan lehetséges... elvileg a farkaslányok nem lehetnek terhesek, amíg átváltoznak... márpedig Isa, gondolom, hogy át akar változni még, hiszen csak így maradhat Edwarddal... o.O vagyis nem értem... :/ megint agyalhatok... xD
    Russel. Nos, teljesen megértem szegényt. Én sem tudnék teljesen másképp reagálni...:( Bár Isa-t nem értem... miért nem mutattja meg neki a sebhelyét? Jó persze, azt értem, hogy szégyenli, de nem fontosabb lenne rendbehozni a kapcsolatát a sráccal? Persze nem is gyógyulhatott volna meg olyan gyorsan, de akkor is...:(
    Tetszett a pletykás rész:P
    És tényleg! Merre van Rosalie és Emmett? Ők miért maradtak otthon? o.O
    Nagyon jó lett, és bocsi a szegényes kritikáért, de beteg vagyok (ami persze nem mentség...xD) csak nehezen gondolkodom ilyenkor...:S
    Várom a folytatást!:)
    pusz
    Barbee

    VálaszTörlés
  32. Szia Spirit,
    Tetszik az új fejezet, de nagyon remélem, hogy Isabella nem azért eszik annyit, mert várandós... A Breaking Dawn-ban is utáltam, hogy Bella állapotos lett.

    VálaszTörlés
  33. Vááóóó... Lehet hogy Isából nem csak a farkast hozta elő valami...?? =D

    VálaszTörlés
  34. Szia!
    Tetszik ez a fejezeted is. Én nem találgatok, inkább csak kíváncsian várom, hogy mit sütsz ki belőle! :D Tuti valami nagyon izgit és nagyon jót!
    Emmett-et imádtam! Alig várom az újabb poénjait! :D

    Nagy kalappal a vizsgáidhoz! Rám is vár jó pár.

    VálaszTörlés
  35. Hmm tényleg igazad van.xD Csak be voltam sózva.xD Így, hogy este végig ezen gondolkodtam, szerintem sem lehet, csak Adri akar minket összezavarni.xD

    VálaszTörlés
  36. Tök jó volt ez a fejezet! Szeretem a sulis jeleneteket. :)
    A véleményem a "terhes/nem terhes" kérdésben: szerintem nem terhes, csak azért rakod be ezeket a jeleket, hogy agyaljunk. ;) Hiszen már rögtön az együttlétük után szédült, az azért még korai lett volna terhességi tünetnek. Én inkább Fummie 2. pontjára tippelek: szerintem van valami titokzatos betegsége Isának. Ezt abból gondolom, hogy annyiszor mondja magában, hogy "nem lehet semmi bajom, hiszen farkas vagyok, megfázni sem tudnék", hogy az már gyanús... És végülis kell valami bonyodalom ebbe a könyvbe is, nem szólhat az egész csak arról, hogy milyen boldogok.

    VálaszTörlés
  37. Fummie, azzal kapcsolatban, hogy látja-e Alice Isa jövőjét: volt valamelyik részben nemrég egy elejtett félmondat, hogy mostanában, ha homályosan is, de lát dolgokat Alice Isáról. Most nincs időm utánanézni, de majd megkeresem.

    VálaszTörlés
  38. Szia!
    Örülök, hogy nem várattál sokat a 3. könyvvel és nagyon aranyos lett ez a fejezet. De remélem nem megy a vizsgáid rovására az írás, rosszul esne, ha emiatt gondod lenne.
    Mint ahogy előttem is írták: nagy kalappal!
    Pusszancs!

    VálaszTörlés
  39. Miért ne lehetne terhes, ha már a Sagat vesszük alapul, ott csak egy félig-ember-vámpír volt a gyerek, Nessie, itt meg még különlegesebb baby lenne Isában, úgyhogy simán nőhet ilyen gyorsan, és már lehetnek jelei a terhességnek...
    Ami pedig a női farkas dolgot illeti, miért ne lehetne h Spirit ezt a tényezőt megváltoztatta, és a bevésődött farkaslány szülhet gyereket. Hiszen itt csak Jade lenne rá a példa, de mivel a szerelme anno meghalt, így nem tudhatjuk mi lett volna, ha együtt maradnak...
    És valaki előttem írta h Leah sem jó példa a Sagaból, mivel ő nem vésődött be a sztoryban senkivel, így nála sem tudhatjuk, nem lett volna e gyereke??

    A lényeg h feldobtad a labdát Spirit, ügyes vagy. És én a terhesség mellett voksolok, aztán ha beugrattál akkor így jártam:))
    Örülük h máris írod a következőt, és egy kalappal a vizsgákhoz:)

    Üdv:Ginever

    VálaszTörlés
  40. ahh. Szerintem nem lenne jó ha Isa terhes lenne. Bár minden jel erre utal.:S Szerintem elrontaná a ficet, nagyon!!! De ez saját vélemény... *vállat von*

    VálaszTörlés
  41. Húú Spirit, ismét nagyot alkottál! Imádlak!! :)

    Egyébként szerintem is állapotos Isa... Mert rendben van, hogy farkas, de mint ahogy már régebben is kiderült, egy igen különleges farkas, hiszen immúnis a vámpírméregre! Így én elképzelhetőnek tartom, hogy amíg a Saga-ban a farkasoknak addig nem lehet gyerekük, amíg nem hagynak fel a "farkasossággal", és lesznek ismét emberek... Itt viszont nagyon is elképzelhetőnek tartom a bébinemzést! :) Főleg Isa-nál! :)
    Viszont mint ahogy Klaudia is írta, az eredeti történetben Leahnál sem lehetett tudni, hogy igazából teherbe eshet(-ett volna)-e... De ha abból indulunk ki, hogy a Cullenék sem tudták, hogy egy emberlány teherbe eshet egy vámpírtól... :)))

    Úgy érzem, az utolsó könyv is nagyon-nagyon-nagyon izgalmas lesz! :)
    Várom a folytatást!
    Pussz

    VálaszTörlés
  42. Még vmi eszembe jutott, mint lehetséges magyarázat.
    Isabella ugye bevésődött Edwardba, és mivel ez egy farkasos dolog, fölerősödtek a farkasos tulajdonságai pl. sok evés. A szédülés meg attól van, h hirtelen teljesült be a szerelme, amitől beindultak a farkasos cuccok, és ettől kicsit ingatag lett.
    Ez persze az én ötletem.
    Hiszen nincs kizárva, h terhes legyen, de nekem nem tetszene. Nem babaellenes vok, csak akkor sztem már túl lenne csavarva a Meyer-vámpírvilág, mert sztem Meyer azért írta, h Leah-nak nem lehet gyereke, mert kizárta ezt a lehetőséget.
    De persze, ha lesz gyerekük, akkor is ekkora szorgalommal fogom olvasnmi a ficedet. És akkor természetesen érdekelne, h mi rá a magyarázat.
    És - mint Fummie -, engem is érdekelne, h Alice mit látott, meg, h most miért lát dolgokat?
    Egyenlőre ennyi.
    Pusz

    VálaszTörlés
  43. Én sosem értettem, hogy miért mondja mindenki azt, hogy nem lehet terhes. Legyen az!! :P Olyan cuki lenne.
    Russel-t nagyon sajnálom :/... Remélem majd megbocsát Isának.
    Remélem Alice hamar visszatér és újra vodám lesz minden! Nélküle egy kicsit üres:/ De azért Emmett is jó fej, mint mindig :D:D
    De am Spirit nagyon jó kezdés. Máris merülnek fel a kérdédek, hogy most Uhhh mi lesz :D Már most imádom persze!!!
    Pux Csibe

    VálaszTörlés
  44. Hát így belegondolva egyetértek Fummie-val és A.Katával a betegséges dologban. Na és Kisildikóval is a felerősödött farkas tulajdonságokkal. Alice-re és az Isa-val kapcsolatos látomásaira én is nagyon kíváncsi vagyok!

    Hát Spirit továbbra is azt mondom, nem semmi vagy! :D Feldobtál egy labdát, ami azóta is a levegőben van, és mi csak próbáljuk követni a szemünkkel. :D
    Zseniális!!!!!Alig várom, hogy kiderüljenek a dolgok! De én inkább csak csendben figyelem az olvasótársaim fejtegetését! :)

    VálaszTörlés
  45. annyira várom már a következő fejezetet.Lécci minnél hamarabb rakd fel, mert irtó kíváncsi vagyok és azt hiszem ezzel nem csak én vagyok így:)

    VálaszTörlés
  46. na szval. :D nagyon tetszett, mint mindig. :P én is kezdek gyanakodni arra, hogy Isa terhes. :O bár nem tudom... majd kiderül. szegény Russel. :( néha olyan értetlen. :P de meg lehet érteni, mert én sem beszélnék azzal aki megbántott. :( így csak sajnálni tudom, de remélem, hogy kibékülnek. :D Edwaaaard. :DD (L) nekem is kell egy Ed. :D
    Na hát röviden ennyi. :P

    VálaszTörlés
  47. nagyon jó lett a fejezet! szerintem (is) terhes lehet Isabella, mert nagyo sokat eszik, meg szédül. jó gyorsak voltak :)

    Tetszett Emmett beszólása, amikor azt mondta, hogy Rosalie 10 gazellát leterít, ha jól kielégíti:):)

    A befejezés meg tök ari... Bolond :)

    nagyon várom a kövi fejit. kíváncsi vagyok miket találsz ki.

    VálaszTörlés
  48. Hoppácska.Hmm.. én jobban szeretném, ha nem lenne terhes. Hiszen tényleg ott van neki a kis Edward, és még egy csecsemő... na mindegy, meglátjuk. Egyébként én is inkább egy betegségre tippelek.
    Tetszett a feji, főleg a Russeles rész. Én is így reagáltam volna, de remélem, hogy kibékülnek:)
    Haaaj ez az Emmett:D Csúcs egy pali.
    Várom a kövit:P
    A vége meg vicces volt:D "Nyugi, nem fogok elhízni." "Bolond". Tényleg olyanok, mintha ha már több éve házasok lennének:D

    VálaszTörlés
  49. Attól, hogy Isabella be van vésődve Edwardba, aki egy vámpír, a farkasszabályok nem változtak. A farkasoknak azért nem lehet gyerekük, mert a testük nem változik. Ha a testük nem változik, akkor nem tudnak kihordani egy babát, még meg sem tudnak termékenyülni. Plusz ha egy magzattal a hasukban átváltoznának, akkor a magzat egyből elpusztulna. Valamelyik korábbi kérdezz-felekben Spirit ezt rendesen ki is fejtette:
    "a farkasbiológia miatt Isabella nem lehet terhes. :) A teste nem változik, így nem képes kihordani egy babát, és a magzat már az első átváltozása során kilökődött volna, mint egy idegen test, amit a szervezet nem bír elviselni. Mint a transzplantációk során is megesik néha…"
    Tehát Isabella csak akkor lehet terhes, ha lemond a farkasságról, de mivel nem mondott le (vagy nem tudunk róla, de erre utaló jeleket nem találtam) ezért biztos, hogy nem terhes.
    De az "Isabellának valami betegsége van" elmélet sem tetszik már nekem. Farkas, úgyhogy elvileg nem lehet beteg sem. Lehet, hogy tényleg csak az a baja, hogy hosszú volt a hétvégéje. :D

    Amúgy ha az lenne a terv, hogy valamikor majd a jövőben Isabella terhes lenne, nem örülnék neki. Akkor olyan BD vol 2 érzésem lenne. Kisbabának ott van kicsi Edward, plusz Isabellát farkasként szeretem, és nekem szerintem nem tetszene vámpírnak.

    VálaszTörlés
  50. dehát, a farkasok ? öhm.. nekik nem is lehet.. o.O most ezt nem értem

    Amúgy örülök nagyon **-** úúj feji és új izgalmak. :P

    VálaszTörlés
  51. Spirit!Jó lett ez a rész!Nagyon tetszik!Főleg ezek a poénok amivel megfűszerezed!Nekem is az Emmet beszólása és viselkedése és a végén ez a kis csattanós megjegyezés: - Bolond. Bár ezt már többen is írták előttem.
    Ami nekem is érdekes, hogy Isa furcsán viselkedik!Mintha tényleg terhes lenne, de ez elméletileg lehetettlen.Főleg mert farkas és mert a spermák nem ilyen gyorsak. De akkor mi baja lehet?Teljesen össze zavartál, gondolkodni se tudok.Semmi értelmes magyarázat nem jutt eszembe.
    Nagyon várom már az esküvős részt.Tudom ez még korai, de én már nagyon várom!:D

    VálaszTörlés
  52. ááá de jó végre:D nagyon jó volt..jó sokat nevettem..szegény Russel.. várom a folytatást:D

    VálaszTörlés
  53. naggyon jóó. Ugye Russel megbocsát?? Miért nem mutatta meg neki a heget?alig várom a következőt
    puszi: katica

    VálaszTörlés
  54. Szia Spirit!
    És itt az új könyv! Ami jó is meg nem is. Jó, mert imádjuk a történeteidet olvasni és azért rossz, mert ez az utolsó könyv. Nah a fejezetre rátérve! Nagyon jó lett:D Szegény Alice-t sajnálom, nagyon rossz lehet neki. Azért remélem, hogy gamar rendbejön lelkileg. És szerintem is terhes Isabella. Bár nem igazán tudom, hogy hogyan lehetnek ennek már most jelei. Csak találgatok:P Mert szerintem az is lehet, hogy mivel Edward vámpír(jé, ki hitte volna? XD) és Isa pedig farkas, ezért lehet, hogy a terhességi folyamat is sokkal gyorsabb. Vagy valami ilyesmi. Emmettet imádom:D Bírom a beszólásait. A lányok pedig....hát ők legyenek csak féltékenyek:P Mi lesz itt ha Isa már az órák alatt is alig bírja tűrtőztetni magát? :O A menzás beszélgetésük nagyon tetszett:P Remélem hamar jön a kövi fejezet! Ja és sok sikert a holnapi vizsgádhoz, szurkolok!!
    Puszi: Wywu

    VálaszTörlés
  55. szia!
    Nagyom jó lett.
    Sajnálom szegény srácot de Isabellát is mert nem mutathatja meg a sebet de nem akarja hogy azt hidja hogy ő is olyan köcsög.
    De amúgy mi a baja? Mert az tutti hogy nem a farkas miatt van hogy annyit eszi meg hogy szédül!
    Na mindegy gondolom majd kiderül.
    Puszika

    VálaszTörlés
  56. Jaj ez nagyon édes fejezet volt! Remélem, hogy Russellel tényleg minden rendben lesz és meg fog bocsátani, de végül is miért ne tenné. Úgyis olyan magányos.
    Huh Isa csak nem azért eszik ilyen sokat és csak nem azért van rosszul, mert terhes???
    Csak nem? Máris? Te jó ég. Huh lehet, hogy a többieknek az iskolában igazuk van, de akkor siettetni kell azt az esküvőt. De ciki lesz, ha kiderül, hogy állapotos. És akkor mindenki azt fogja gondolni, hogy Edward csak azért vesz el. De kínos!
    szóval anygon tetszett a feji és várom a következőt!!!
    B.J.

    VálaszTörlés
  57. Én is úgy gondolom, hogy Isabella terhes, elég feltűnőek a jelek.
    A fejezet nagyon tetszik, főleg az, hogy ennyire érzékeletes fogalmazod és írod meg a részeket. Mivel pedig elég vizuális típus vagyok olyan, mintha ott lennék és kívülről is láthatnám az eseményeket. Kár, hogy Russel ennyire nem bízik meg benne, de mondjuk ő is érthető. Sajnálom szegényt. Annyira egyedül van és teljesen kívül áll a többiektől.
    Visszatérve Edward-ra és Isabellára jó, hogy ennyire boldogok. Látszik, hogy szeretik egymást és bármire hajlandóak lennének egymásért.

    Komolyan, le a kalappal az írásaid előtt. Mindig lenyűgöz és újjat mutat.

    puszi*-*

    VálaszTörlés
  58. Nagyn aranyos fejezet volt:) Eléggé elgondolkodtatóak ezek a jelek, de szerintem akkor sem terhes. Na majd kiderül.
    Amúgy ezen már sokat gondolkodtam, hogy ugye a bevésődés célja elvileg az utódnemzés. És később akár lehet is Isabellának kisbabája, úgyhogy ezzel semmi gond nincs.
    A Breaking Dawn-ban viszont nemtúlzottan értettem, miért is vésődött bele Jacob Renesmee-be. Ha felnő, már ő sem képes ilyen szinten változni. Vagy mégis?

    VálaszTörlés
  59. Hát, most sikerült elbizonytalanítani. Lehet, hogy Klaudiának igaza van. Végülis Leahnek nem volt bevésődése, és hát a bevésődés azért van, mert az a partner a legmegfelelőbb az utódnemzéshez. Szóval ebből kiindulva Iza lehetne terhes...
    Másrészről pedig így már tényleg túl lenne csavarva a Meyer-világ, melytől eddig Spirit nem igen tért el. És ugye, belőlünk is sok energiát kivehetne egy ilyen Edward-féle pasi, nem? :D Teljesen tanácstalan vagyok. Viszont valamiért én sem igazán szeretném, hogy legyen gyerekük. Legalábbis még ne most. Az olyan túl hirtelen lenne. Esküvő, meg ott a kicsi Ed.

    Annyira nagyon örültem, mikor megláttam, elsőként a frissítések között! Fuhh, nagyon! :D Fantasztikus fejezet lett, a "Nagy Medve" poénjai természetesen ott voltak (Rosie és a tíz gazella XD).

    De azon gondolkodtam, hogy az eredetiben Bella is tök hamar fogant meg, és Nessie ugye nagyon gyorsan fejlődött. Ezt a tulajdonságát valószínűleg a lehetséges-gyermek is megtartaná, szóval végülis lehetne, hogy máris érezhetők a jelei. De, ááááááá nem tudom! Egy vámpír-vérfarkas-ember gyerek, aki vért is iszik, és farkassá is válik? Ahhjjj...

    A pudingról jut eszembe, megyek és eszek joghurtot, ha már nálunk az van. XD ciao!

    VálaszTörlés
  60. jajj istenem...ez annyira jóó<3 olyan édesek ebben a hétköznapi életben...de szegény russel. azt mondjuk nem tartottam jó öteltnek, hogy tovább nm próbált közeledni, mert hát így szegény csak még ramatyabbul érezhette magát.
    az elején meg Emett poénja :D xD hát én teljesen kész voltam :D szegény Alicet meg teljesen megértem és annyira aranyosak elképzelem, hogy folyton kézen fogva mászkálnak és szinte össze vannak ragadva és óóó^^ nagyon édesek :D najó most mennem kell és több értelmes úgysem jön de azért nagyon jó puszillak Spirit Daphne alias Emily13:D

    VálaszTörlés
  61. Aina, szerintem Nessie igenis képes lesz változni, hiszen lélegzik, és a emberi tulajdonságai is megvan. Szóval szerintem miért ne? Legalábbis ez az utódnemzős-dolog csak akkor teljesülhet, márpedig másért nem történt volna meg a bevésődés.
    Persze, ez talán sose derül ki, így maradnak a találgatások, illetve, hogy kinek hogy tetszik jobban. Mindenesetre én ennél a gondolatmenetnél maradok. :)

    VálaszTörlés
  62. áááá annyira jók ezek a könyvek:D:D
    Imádom(L)
    CSak igy tovább(Y)

    VálaszTörlés
  63. nagyon tetszik a fejezet.már hiányoltam Russelt!és Isa 100%,hogy terhes,ez már a fejezet elején leesett nekem.jó lenne egy kislány Eddy mellé.a pletyizős csajok nem is tudták,hogy mennyire igaz,amit beszélgetnek.annyira örülök,hogy Isa és Edward együtt vannak.remélem Russel megbocsát neki.és Alice is jó lenne ha rendbejönne,mert nagyon hiányolom.nagyon ügyes vagy Spirit.
    bella27

    VálaszTörlés
  64. Hát igen, eléggé nyilvánvaló:
    farkaséhség+szédülés= terhesség :D:D:D

    Vagy már megint valami Spirit-féle turpisság áll a háttérben! :D

    Meszty

    VálaszTörlés
  65. Szerintem sem lehet terhes Isabella. Hogyan lehetne? Hiszen farkas még mindig, ez egyértelmű. Egyébként én sem akarom, hogy lemondjon a farkasságról meg különben is, folyton vámpírok között van.
    De az tényleg igaz, hogy van bevésődése, de csak akkor lehet gyereke, ha lemond a farkaslétről. De szerintem attól még, hogy eldöntötte, hogy Edward felesége lesz, nem mond le a farkaslétről.
    Az meg hogy sokat eszik... Köztudott, hogy a farkasoknak jó az étvágyuk, főleg, hogy fárasztó hétvégéje volt. ;) :D

    VálaszTörlés
  66. Hihetetlenül jó volt ez a fejezet! Tele volt izgalommal! Az iskolának nem nagyon örültem mert ott nem lehet semmi mást csinálni csak tanulni meg tanulásról beszélni!
    :S de az is nagyon jó volt!:D csak így tovább...
    Gratulaaa..

    VálaszTörlés
  67. Teljesen olyan, mintha Izabella terhes lenne. Sokat eszik, szédeleg, sokat gondol arra a dologra... meg az a savanyú uborka a végén! Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a magyarázat. :)
    Rusellel ki kell, hogy béküljenek! Muszáj. A különleges embereknek össze kell tartaniuk.
    Várom a következő fejezetet, mint mindig.

    VálaszTörlés
  68. Nagyon jól kezdted az első fejezetet.
    mostjuk tőled mit is vártam...
    Isa terhes? Mert ha igen akkor Wow!
    Kicsit sajnálom Russelt.
    Csak így tovább! Várom a következő fejit!
    Puszi, Kitti

    VálaszTörlés
  69. Spirit, grat az 1. fejihez!
    szokás szerint szuper lett:D
    Nem tudom mit kellene gondoljak Isabella terhes-e vagy nem. Mindenféle érv van mindkettő mellett. persze biztos hogy tök kézenfogható megoldása van ennek a kérdésnek, csak nem tudom észrevenni.
    Russelnek pedig nagyon rossz lehet, de biztos hogy Isa megoldja a dolgot. Edward is megmondta;)
    sok sikert a továbbiakhoz:D Łou

    VálaszTörlés
  70. na jóóó most összezavartál:D elméletileg terhes nem lehet...mert ugye a farkaslányok nem eshetnek teherbe...mivel azt írtad az elején h hű maradsz S.M.-hez...szóval hacsak meg nem változtattad ezt akkor terhes nem lehet...vagyis akkor kifogytam az ötletekből...(morcos fej) az étvágyát illetően igaz h a farkasok sokat esznek..de ez Isabellán nem igazán mutatkozott eddig...szóval majd ezt is meg kell magyaráznod :D a szédülés...hát azt ha nem terhes akkor végképp nemtudom.... meg azt sem h akkor miért érik ennyire intenzíven az Edwarddal való érintkezések...Russel-ra kitérve...sajnálom..de tudom és bízom benned,hogy megoldod és a végén majd happy lesz ő is:D vaaaaaaagy jön a volturi...belőled kinézem bocsi:D:DD annyiszor leptél már meg:D Emmett poénjait most is imádtam :D arra iszont kíváncsi vagyok hogy hogyan fogod majd megoldani a pletykákat...mármint lehet h Isa majd kiosztja őket...vagy nemtudom:D ezek csak elméletek...az igazság a te fejedben van...és naaaaaaagy örömmel és izgatottsággal várom a fejleményeket:D sok sikert mégegyszer a vizsgákhoz/tz-khez...egy kérdés még: Isabella az tud arról h lemondhat a farkasságáról,és hogy ha le is mond akkor lehet gyereke Edwardtól? szió,puszi: Beus

    VálaszTörlés
  71. Néha az… ember hoz rossz döntéseket, amelyekről először azt hiszi, helyesek - ez Bellára visszautalás?
    Russelnek el lehet mondani pár apróságot. Szerintem attól boldog lenne, hogy egy ilyen dologba be van avatva, különleges.
    Remélem Isa nem terhes - kicsit túl hasonló lenne ez a házasság-terhesség dolog a könyvöz. Végül is nem csak az lehet bonyodalom.
    Nagyon tetszik a sztori! Puszi

    VálaszTörlés
  72. Jajj nagyon jó volt, bár sajnálom Russelt...:)
    A legjobban az egész fejiben pedig Emmett beszólása tetszett...xD xD
    Én pedig várom h a farkasokról legyen szó+ alig várom h ki talál majd bevésődést magának:D:D
    Am tényleg ugy tűnik h terhes...bár nme lehetne...De csodák mindig vannak xD
    Nagyon jól sikerült...
    Puszi: L. Vivi

    VálaszTörlés
  73. Én nem tudom hogy mi van Isabellával vagy terhes mivel minden jel erre utal vagy pedig egy kicsit félre akarsz vezetni minket Spirit vagy Edward túlságosan is kimeríti ez a három választás van sztem. Nekem nagyon teccett az a rész mikor mondja Isa, hogy ennyire nem hiányozhat máris a szex. Jah meg Emmett poénja sem hiányozhatott!!
    Én sajnálom Russelt mert megbízott vkiben és ő is átverte biztos nem lehet könnyű számára!!
    Nekem nagyon teccett és jó kezdés a harmadik könyvnek!!!!
    Már várom a következő fejezetet de ne siesd el inkább várunk nehogy pótvizsgáznod kelljen!!!
    Szorítok neked sok szerencsét!!!!
    Bogi:)

    VálaszTörlés
  74. Idáig ez a kedvenc fejezetem! Hát Emmett megint aratott! Imádom a beszólásait! Bár ha Isabella helyében lennék biztosan én paradicsom piros arccal virítottam volna. Azért az hihetetlen, hogy mindenki ilyen hamar rájött az eljegyzésre! Már, mint belegondolva az emberek nap, mint nap hordanak gyűrűt! Nos, az irodalom óra! Én végig, Oh My God-tam! Baba lenne? Nos, én mind végig reménykedtem, hogy valami ilyesmi lesz a vége és most is reménykedem! Edward apuci! Köszi, ezt a fejezetett IMÁDTAM!

    Cup Cup Szupcsi

    VálaszTörlés
  75. Szia, hát igen, most azt kéne mondanom h én megmondtam.. és azt is mondom.. én megmondtam.. Isabella terhes.. szédülés, hirtelen megnövekvő étvány savanyú ubi.. szex éhség.. tökéletesen egybevágnak.. az em-es konyhás jelenet tetszett.. hozta a formáját.. jót nevettem:) hát igen az a fránya gyűrű.. és még csodálkozik.. amin viszont én csodálkozok az az volt h nem vette le a kötését Isa.. ő pont az a típusu lány aki képes ilyesmire csak azért mert hazugsággal vádolják, de úgy látszik most az ész győzedelmeskedett:) alig várom a következő feji, jah és azt a pillanatot amikor rájönnek h becsúszott egy gigszer(ha szabad így neveznem) bár kedves Lena barátnőmmel sokat "vitatkoztunk" arról, h miként történhetett az a csoda h Isa farkas létére teherbe esett.. de hát vannak kivételek, és csodák (én még hiszek bennükxD). Bár az is lehet (bár az esélye nagyon kevés) h tévedés és nem is terhes.. de hát a jelek elég h is mondjam.. egyértelműek.. na puszi Büdös könyv(L)

    VálaszTörlés
  76. Nah,huhh,hol is kezdjem?
    Szóval,naon sajnálom szegény Russelt,nem lehet neki könnyű,hogy mindenki átveri.Bármennyire nem jön be másoknak,azért ez durva-folyton piszkálják meg minden:( Az lenne a legjobb megoldás,ha Cullenék felfednék magukat Russel előtt-sztem legalábbis.
    Elbizonytalanítottál,Spirit.
    Mikor először végigolvastam,rögtön az jutott eszembe,hogy Isa terhes-az osztálytársam is ezeket a tüneteket produkálta,bár tény,hogy nem rögtön,és nem ennyire intenzíven,de akkor is.
    Aztán elolvastam még egyszer,most lassabban,hogy talán vmit kifelejtettem először,hisz Isa nem lehetne terhes,mivel farkas.Argo nem változik a teste,képtelen lenne kihordani egy babát,akárcsak a vámpírok,tehát lehet,hogy leadta a farkaslétet,de mégsem.
    De aztán az jutott eszembe,hogy a bevésődés azért van,hogy a farkasok megtalálják a legmegfelelőbb párt,főleg utódnemzés ügyében.És Isa bevésődött Edwardba.Tehát ebből kifolyólog oda jutottam,hogy mégiscsak terhes.
    Vagy mégsem?Bella a BD-ben tény,hogy hamar hordta ki Nessie-t,de nem ennyire.Bár Bella csak ember volt,viszont Isa farkas,tehát felgyorsulhattak a dolgok-vagy nem??
    Ahh,már belesajdul a fejem a találgatásba:(
    Szóval Spirit,ezt megcsináltad.Feldobtál egy labdát,és fent repül,amíg mindenki azt találgatja,hol esik le.Ügyes vagy,kezdésnek tökéletesen megfelelő!:D

    Naon tetszett Emmett vicce-anya azt hitte,vmi bajom van,mert sírva röhögtem.Szóval naon jóóó!!!

    Jah,még vmi.Alice ugyebár nem látja Isat,már akkor sem látta,mikor ember volt.Akkor hogyan látta,hogy Edwarddal együtt voltak?Nah,ezt már végképp nem értem:/

    Epekedve várom a következő részt,Spirit,de ne a vizsgáid rovására:O!!
    Egy kalappal mindenhez!puszika:D

    VálaszTörlés
  77. Huhh hát meglepődtem hogy már fent is van az új fejezet, de nagyon örülök. Mostanában teljes mértékben Twilight lázban égek és igy valami jó is van a mai napban.
    Mint sokan mások én is kiváncsi vagyok hogy Isa terhes-e és attól szédül meg éhes vagy más. Mert végülis az eredetiben is ugy volt hogy Spoiler Bellaán nagyon hamar meg látszodtak a tünetek. Nah de úgye elvileg a farkosoknak nem lehet gyereke, de Isa csak negyed részt farkas, meg ahogy olvastam is a többi kommit volt benne jó ötletek hogy ő különleges, tehát lehet.
    Vagy pedig tényleg csak fel csigázol minket és közben csak Edward meriti ki teljesen.
    Amugy nem tudom a többiekt hogy vannak vele de nekem kicsit rövidnek tünt, bár lehet azért mert eddig egyhuzamban olvastam.
    Nagyon várom a folytatást.

    Sok siekrt a vizsgáidhoz.
    Üdv: Bethliz

    VálaszTörlés
  78. nem tudom hogy lehet, de nekem az az ötletem támadt, miután végig olvastam, hogy Iza terhes. oO

    VálaszTörlés
  79. Isabella akkor most terhes, ugye?

    VálaszTörlés
  80. hmmm..az érdekes volt!:D
    emmett..olyan ari:D
    isabella terhes?:|:| bár rögtön 1nap után beindult a folyamat?:O
    itt aztán lesznek bonyodalmak!:D
    nagyonjó fejezet volt,mint mindig!!:D
    várom a kövit;)
    puszi

    VálaszTörlés
  81. Én, személy szerint imádtam ezt a fejezetet! Olyan sok rejtélyes dolog van benne, pl. amit annyian találgatunk: Isa terhes vagy nem?
    Sok véleményt olvastam, többek között azt is, hogy nem lehet terhes, mert 1. a teste nem változik, 2. amint átváltozik farkassá, a baba kilökődne. Erre a komira az az ötletem támadt, hogy mi van akkor, ha MOST terhes, és amikor átváltozik farkassá, elvetél?! Tudom, hogy hülyeség, de muszály megosztanom valakivel... :D
    Viszont átgondolva ezt az egész dolgot, igen kicsi az esély e annak, hogy Isa tényleg terhes... És ezt nagyon sajnálom! :( De ez van. Én bízom Spiritben, és remélem, nem hagy minket sokáig kétségek között!!!

    Ami pedig Russelt illeti, teljes mértékben meg tudom érteni, viszont azt is tudom, hogy Isa nem tehet mást, hazudnia kell. De előbb-utóbb úgy is kiderül, ez a vámpír-farkas dolog, na meg Russel képessége is napvilágot lát...

    Jaaaj...nagyon várom már a következő fejezetet!!!

    Spirit! Sok sikert a vizsgáidhoz!!! Szurkolok neked!

    Puszi mindenkinek! :D

    VálaszTörlés
  82. u.i.: bocs, ha zavaros voltam! :D

    VálaszTörlés
  83. Spirit!


    Azthiszem sejtem mi fog történni. Csak nem a 9. Cullen van félúton? :D
    Rossz érzés, hogy Russel haragszik Isa-ra egy olyan dolog miatt ami butaság. Olyan egyszerű lenne, ha elmondhatná neki!

    Nagyon tetszett ez a fejezet is, bár, hogy őszinte legyek, én nem írnék bele egy babát. (Nessie-t sem csípem/csíptem) El tudom képzelni... Isa megint hiányzik egy csomót, most miért?! -Terhes.
    De ilyenkor mi lesz a baba? 1/5 ember, 2/5 farkas meg 2/5 vámpír?

    Érdekes.

    "Interesting. I see nothing"
    /Aro/
    Bocsi, ezt muszáj volt :)

    Amúgy furcsa, hogy még nem szerepelt a történetben a Volturi.
    Léteznek egyátalán? (Mármint a trilógiádban)

    Sok sikert a vizsgáidhoz! Kitartás!!!

    Ui.: Jóóóóóóó fejezet voooooooolt :D

    Puszi: Flóra:)

    VálaszTörlés
  84. Szia!

    Csak nem mondod, hogy a suttogóknak lesz igaza, és a Cullen család bővülőben van... :):):)

    Nagyon izgalmas:)
    Már alíg várom a folytatást:)

    Kíváncsi leszek Russel hogy fog megenyhülni...
    Mert ugye meg fog?:)

    Gabó

    VálaszTörlés
  85. jaj ez nagyon jó kezdés lett! jól asszociálok ha azt mondom hogy Isa babát vár? nem tom majd kiderül :) már alig várom a folytatást

    VálaszTörlés
  86. szia,hm csak nem kívános a mi Isabellánk,csak nem babát vár, de ő nem tug gxereket szülni még farkas nem?
    Vagy csak én emlékszek rosszul,nagyon nagyon jó ez a könyv is és azelső fejezet:-)
    Alig várom a következőt:-)
    szia,
    Rita

    VálaszTörlés
  87. Szerintem terhes Isabella, hisz bár farkas, de megvannak az emberi tulajdonságaik. (tudom egy farkasnőnek nem lehet gyereke, de akkor is...!!)
    Imádlak azért hogy ilyen jókat íííírrszzz!! De tényleg én is próbálkozom,de nem nagyon megy. De nem hagyom abba. És tényleg naon köszi.

    VálaszTörlés
  88. Fúú, nekem ez nagyon tetszett. Már számítottam rá, hogy újra felbukkan majd Russel, szóval ennek örültem. És nem csodálkozom, hogy haragszik, de valahogy majd biztos sikerül kiengesztelni. Egyébként megértem, hogy miért kell Isáéknak titkolózni előtte, de tekintve, hogy ő is "különleges", szerintem megértené.

    És akkor áttérnék a számomra lényegesebb részre. Nagyon tetszik, hogy Edward így körülrajongja Isát, tök cuki. Tényleg olyanok, mintha friss házasok lennének, akik teljesen egymásba vannak habarodva, el sem tudnak szakadni egymástól stb.

    Nagyon tetszik, amikor Emmett szekálja Isát, szóval örülnék, ha ilyen lenne még. :) És tetszett az is, hogy Isa azt mondja, hogy FARKASéhes. :) Jó kis szóvicc volt tőle.

    Edward és Isa csipkelődése pedig mindig nagyon jó. (pl. Nagyon tetszik a vége. Ez az elhízós, bolondos dolog. :D)

    És akkor jöjjön a legnagyobb kérdés: Terhes-e Isa? Én nagyon remélem, hogy igen. És szerintem az. Nagyon sok utalást rejtettél el erre. Pl. Bella a Breaking Dawn-ban szintén rántottát eszik, amikor terhes. Aztán ott van, hogy kívánós (puding, savanyúubi). Nem is beszélve az ételek mennyiségéről. Kettő (vagy még több? :D) helyett eszik. Aztán ott van a két pletykás lány a wc-ben, akik szintén ezt sejtik. (Mi persze tudjuk, hogy Edward nem ezért veszi el Isát, de akkor is...) És akkor ott vannak a rosszullétek és a hőhullámok is.

    Asszem Fummie írta, hogy Alice-nek látomása volt Isáról!!! Nekem ez fel se tűnt! De ez tényleg érdekes! Nem lehetne róla látomása! Meg nem azt mondta Edward, hogy AZT látta Alice, hanem vmi olyat, amiből erre következtetett. Szóval lehet, hogy azt látta, hogy Isa terhes. Bár most, hogy így elgondolkozok, lehetséges, hogy Alice nem is a terhes Isát látta, hanem már a közös gyereket. :) Milyen jó látomás lehetett, ha tényleg őt látta. :) És ez megmagyaraázhatja azt is, hogy mért lehetett Alice-nek látomása. Azért mert akkor a közös bébi nem lesz farkas, tehát őt láthatja. :) Viszont, ez még mindig nem magyarázza meg, hogy hogyan lehet terhes Isa? Egyrészt farkas. Őszintén szólva nem tanulmányoztam annyira behatóan azt a részt az eredeti Saga-ban ahol ki van fejtve, hogy miért nem lehet gyereke Leah-nak, de nekem az jött le belőle, hogy azért nem, mert farkasként nem változik a farkasok teste. (Ez most viccesen hangzik! :D) Ezért nem öregszenek pl. Viszont pont ebből kifolyólag Leah nem menstruál (az én értelmezésem szerint legalábbis) és ezért gyereke se lehet. De vki (bocs, már nem tudom, h ki) azt írta, hogy csak alfától vagy domináns hímtől lehet neki. Őszintén szólva iylenre nem emlékszem, de majd elolvasom újra. Viszont ha mégis így van, akkor Edward sztem elég domináns ahhoz, hogy gyerekük lehessen.

    De még mindig ott van az, hogy Isa rosszullétei túl hamar jelentkeztek. Mondhatnánk, hogy Edward ennyire termékeny, de ugye a Breaking Dawn-ban azért még ő sem volt ennyire gyors. Vagy közrejátszik az is, hogy Isa farkas, nem ember? De persze az is lehet, hogy csak húzni akarsz minket azzal, hogy túl hamar jelentkeztek a rosszullétek, és az erdőben még tényleg csak azért szédült, mert Edward kifárasztotta. Hm... Már nagyon kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés
  89. Folyt. (Nem fért bele egybe, olyan hosszú lett :D)

    Aztán felmerül még egy kérdsé. Ha Isa terhes, hogyan fog átalakulni farkassá a terhesség alatt? Már ha farkas maradt, és nem mondott le farkasságáról, amikor igent mondott Edwardnak. Mert nehezen tudom elképzelni, hogy Isa átalakul, és a gyerek? Marad ember (vagy fél vámpír fél farkas), miközben Isa farkas? És itt felmerül a kérdés: Farkas lesz vagy vámpír a kicsi? Vagy egyik se? Mert akár ember is lehet. Még az sem teljesen kizárt. Hogy mondjuk a vámpír meg a farkas gének semlegesítik egymást, és a kicsi ezért sima ember lesz.

    "Csak azon gondolkoztam, hogy ezek szerint, a vámpír és a farkas nők mégsem működnek annyira másképp" Ennek a mondatnak lehet, hogy nagyobb a jelentősége ebből a szempontból, mint hittük?

    Hát, ez elég sok megválaszolatlan kérdés. Megint van egy csomó rejtély, amin törhetjük a fejünket. Én mindenesetre remélem, hogy Isa valóban terhes. Bár ha most nem is, szerintem rövid időn belül annak kell lennie, mert úgy lenne igazi happy end. Ráadásul te is szereted a babákat, szóval nem hiszem, hogy ezt kihagyod. Meg tényleg egy plusz titkot jelent, hogy mi lesz a gyerekük: vámpír, félvámpír, farkas vagy ember? A Russeles szál remélem hamar megoldódik, mert még ott is történnni fog vmi lényeges az tuti. Nem véletlenül van Russellnek képessége. És akkor még szerintem ebben a könyvben még vmikor Jade is visszatér. Szóval van mit írnod, Spirit. :)

    Várom a kövit! :)

    VálaszTörlés
  90. Kedves Spirit! Ezzel a résszel megint kaptunk egy rakás töprengenivalót! Veled aztán nem lehet unatkozni. Én végig a nem lehet terhes véleményen voltam, aztán bumm! a végére még bebiggyeszted a savanyú uborkát...kinyiffanok, ha az új fejezetre egy hetet kell várnom:-))
    Lessa

    VálaszTörlés
  91. Hali! Ez a Russel gyerek nem semmi ezzel a kételkedéssel (mutasd a sebet). A lányok a mosdóban meg honnan tudják rögtön, h a gyűrű OLYAN gyűrű? És a pocaktéma...furdalja az oldalamat a kíváncsiság!

    VálaszTörlés
  92. Szia Spirit,
    Öszintén "mondom",hogy elképesztő amit te és a "falkád" csináltok.Nem vagyok szakértő de azt 100%an álithatom,hogy jó Író vagy.Az is igaz ,hogy nem olvastam el teljesen az mind a 2 könyvet de beleolvasgattam minkettöbe és a hozzászólásokba is,és azt szerettem meg nagyon,hogy nem hagyod figyelmen kivül azoknak a személyeknek a véleményüket akik olvassák az írásaidat.És szerintem ez tesz valakit jó íróvá!!!Úgy ,hogy minden tíszteletem a tiéd és a falkádé!!!
    Befejezés képp még csak annyit,hogy KÖSZÖNÖM.Én is Twilight 'függö vagyok mint sztem mindenki itt:) de most már van még 1 szenvedélyem a te blogodat(irásaidat)olvasni:D.
    Üdv.:Izabella

    VálaszTörlés
  93. P.S.
    bocs a helyesírásomért:P:D
    Izabella

    VálaszTörlés
  94. Két dolog jutott eszembe:
    1. Anno Alice még Meyer könyvében ilyesmit mondott: "Látom a vámpírokat, mert én is az vagyok, látom az embereket, mert valaha egy voltam közülük, de nem látom ezeket a korcs farkasokat, mert ilyesmivel még soha nem találkoztam!"
    Tehát Alice azt látja amit ismer. Az utóbbi időben pedig elég sokat forgott farkasok között...

    2. Iza rosszullétei: nem lehet, hogy szeretkezés közben Edward megkarcolta-megharapta? és a méreg tisztulásának utóhatása?

    Egyelőre ennyi.

    VálaszTörlés
  95. Jaj de jó szóval Isa terhes lenne?Mikor fogjak ''felfedezni''?Kivancsi vagyok Edward reakciójára.:D

    VálaszTörlés
  96. Nem értem, miért nem akarjátok hogy Isa terhes legyen... Kell valami bonyodalom a harmadik könyvbe is. És elég nagynak kell lenni, hisz volt rá utalás a Benji/Lupe pillanatképeknél... Hát egy farkas/vámpír baba elég nagy bonyodalmat okozhat. És ha hozzáadunk még egy kis Russelt is...

    Mi van akkor, ha ha (mint korábban írtam) Isa alfai mivoltából kifolyólag tényleg terhes, és csak arra az időre mond le a farkaslétről amíg kihordja a babát? Ha jól emlékszem az Eclipse-ben, a 3. feleséges résznél Taha Aki is lemondott a farkaslétről, és már megöregedett mikor újra azzá vált. Tehát elvileg ha egyszer lemondott róla újra felveheti, ha szükséges nem?

    Ha viszont nem terhes akkor... Nem tudom. (Lehet elkapta a veszettséget, mikor Jade megharapta :D Na jó ez csak vicc volt)

    Spirit! Kérlek ne hagy sokáig kétségek között minket.

    VálaszTörlés
  97. szia
    naon naon naon jó
    már úgy várom a kovetkezo részt
    mond hogy terhes lesz lécci
    :D

    VálaszTörlés
  98. Sziasztok!
    Elolvastam ezt a fejezetett újra és újra, nehogy egy kis részlet is elkerülje a figyelmemet.Nagyon tetszet és sok kérdést vett fel bennem akkárcsak a többiekbe,bár ők ezeket már leírták így én nem ismétlem meg.
    Nagyon várom a folytatást!Remélem hamarosan olvashatjuk!:)
    Úgyérzem, ismét egy nagyszerű könyv elébe nézünk!

    Olvasó

    VálaszTörlés
  99. Vá. :D
    Baba lesz itt gyerekek. Nem tudom ki írta, de olvastam, hogy nem kéne. Hát szerintem se. :D még jóformán ki sem élvezték.. öhm... "egymást" :D De elég felelőtlen volt azért Edward is... azért gondolhatott volna valamit, hogy mégis csak jobb lenne vigyázni... :D na mind1. Isteni volt ez a rész is... És júj, szegény Russel. Akarok még olvasni^^

    Pusz: Lynn^^

    VálaszTörlés
  100. Egyetértek az előttem szólóval!Szerintem is korai még ez a gyerek dolog.Meg akkor olyan lenne mint a BD!:(
    Mivan veletek?Így nem lesz egyhamar új rész!Gyerünk hszt írni!

    VálaszTörlés
  101. Szia!
    Bocsi, hogy mostanában elhanyagoltalak csak nem nagyon van időm:)
    Szerintem Russel egy kicsit felfújja a dolgot.
    Remélem, azért megfog bocsájtani Isának.
    Jajj... Isa.
    Szerintem terhes. Tudom, hogy a farkasok nem lehetnek terhesek de ő a kivétel.
    Mondjuk én se szeretném még annyira, hogy legyen gyerekük.
    Csak hát ezek a jelek...Fura:)
    Köszönöm!

    Puszi Lukci

    VálaszTörlés
  102. Szerintem mindannyian nagyon hálásak vagyunk neked, amiért így igyekszel a fejezetekkel. El tudom képzelni, mennyi dolgod lehet most, és még így is összehozod nekünk...

    Ez most azért volt különleges, mert az osztálytársammal infoórán olvastuk. Akárhányszor közeledett a tanár, azonnal elkaptuk a képernyőt, és ha elhaladt mohón vetettük bele magunkat a betűtengerbe... az órából csak annyi maradt meg, hogy Isa étvágyának okain elmélkedünk... Egyébként ez ráébresztett, hogy mennyivel jobb csoportosan (párosával) olvasni, mint egyedül otthon. Másnapra már csak nagyvonalakban tudunk beszélgetni róla - órákat. Így viszont azonnal, alig hogy elolvastam, már meg is mutathatom a kedvenc részeimet a barátnőmnek, és együtt nevethetünk hasfájásig...
    Köszönöm neked ezt az infoórát, és legalább elmondhatod magadról, hogy jobb órát tartottál, mint a tanárom!:D
    Sok sikert a vizsgáidhoz!
    Másik Zsani

    VálaszTörlés
  103. olyan nagyon örülök, hogy végre olvashattam!!! tudom, telhetetlen vagyok, de hát ezzel a történettel nem is lehet betelni!:D
    nagyon jó volt a fejezet - szokás szerint :D - és hát szólj ha tévedek, de szerintem Isa terhes! reggeli rosszullét, étkezési zavarok... bár oké, a hirtelen jött étvágy még fogható a farkas létre, de azért már jó ideje farkas, és csak most jött volna elő rajta? nem hiszem.
    viszont egy vérfarkas lehet terhes? mert ha emlékeim nem csalnak, akkor a Meyer féle történetben a farkasoknak nem lehetett gyerekük. vagy itt azért más, mert Edward vámpír? és talán ettől gyorsabb is a dolog? mert ugye még csak egy-két nap telt el az első együttlét óta, és máris ennyire látható jelei vannak? szóval van itt még kérdés bőven!
    alig várom a folytatást, nagyon kíváncsi vagyok rá!!!:))
    pussz

    VálaszTörlés
  104. Hűha. Lehet, hogy Isabella terhes??? De az hogy lehetne? Nem úgy van, hogy Bella nem fejlődik, ugyanúgy mint a vámpírok, amíg át tudnak változni farkassá? Tehát ha a vámpírnőknek nem lehet babájuk, akkor neki sem... Vagy igen? Valahogy biztos megoldod:) Remélem. Mert még régebben írtad hogy így, hogy az Isabella farkas, lehetnek gyerekei. Érdekes :D Várom a folytatást!
    Jah és még egy kérdés: Ugye a Jelen boldogsága után még fogsz írni valamit? :)
    Ilda

    VálaszTörlés
  105. Elolvastam az újabb hozzászólásokat, újragondoltam a dolgokat, és a következőkre jutottam:
    1. Szerintem nem terhes Isa, mert farkas.
    2. Az viszont, hogy valami titokzatos betegsége van, szintén nem lehet, mert farkas.
    3. Viszont mi van, ha esetleg abból adódik valami különleges probléma, hogy együtt volt Edwarddal? Hiszen ilyesmire még nem volt példa, hogy egy farkas és egy vámpír szeretkezett volna. Mi van, ha a fajtájukból adódóan ennek valami különleges kihatása van?

    VálaszTörlés
  106. Szia!!
    Jujjj, nagyon jó lett ez a folytatás. Olyan boldog, vicces majdnem az egész fejezet. De azért nagyon remélem, hogy Russel megbocsájt Isabellának.
    A rosszulétek, s az étkezések miatt úgy tűnik, hogy Isa tehes, de ha majd lesz gyereke, akkor szerintem, nem most rögtön az elején fog bekövetkezni. De lehethogy tévedek.
    Amúgy nagyon várom már a folytit!!
    Pussz, Rowana

    VálaszTörlés
  107. uhaaa:D sztm tuti terhes:D:D
    az émelygés a savanyú ubi meg a többi nagyon erre utal!!
    baromi izgi:)))
    Emettet többet "kéne szerepeltetni", imádom a beszólásait!:D
    várom a folytatást!!!

    VálaszTörlés
  108. Kedves Spirit!!

    Ez a fejezet egyszerűen fantasztikus volt.

    Az eleje nagyonnagyon tetszett. Imádtam mikor Emmett csipkelődött:
    "Büszke vagyok Edwardra… Rose tíz gazellát is leterít, ha tökéletesen kielégítem – súgta oda nekem egy vigyor kíséretében."
    Ez nagyon bejött..rengeteget nevettem rajta x) :)
    Az elején nem volt nekem egyáltalán gyanús, hogy olyan sokat evett..szerintem ez nem arra utalt, hogy terhes.
    De a szédülés és a verejtékezés..hát az már lehet arra utalt.
    De nem valószínű, hogy terhes hiszen még csak 1-2 napja voltak együtt..nemhiszem, hogy ilyen hamar jelentkezne.
    Amúgy nemtudom, persze szeretném, hogy legyen gyerekük, de én még egy kicsit korainak tartom.
    Vagyis most rendeződtek a dolgok, és én most szeretnék egy kis nyugit :)
    És számomra épp eléggé betölti a kisbaba szerepet a kicsi Edward.

    Csak remélni tudom, hogy Russel megbocsát majd Isáéknak. ;)

    Nagyon várom a kövi fejezetet!! ;)
    Puszi:*

    VálaszTörlés
  109. Te jó ég!!!!Ez egyszerűen fantasztikus, imádom!Két hete folyamatosan olvasom mert én még csak nerég léptem be a fanaid közé de egyszerűen "le sem tudom tenni az írásaidat".Fantasztikus vagy !Tök jók az utalások remélem Isa télleg terhes lesz mert ebbe a történetbe kell meg egy kisbaba ami megkoronázza ezt a földöntúli szerelmet.Várom a következő fejit így tovább!!!

    VálaszTörlés
  110. Biztos hogy terhes!!!!:D
    Gyorsan a kövit lécci*-*:D

    VálaszTörlés
  111. szióka,
    Iza szerintem sem terhes... túl sok az erre utaló tény, és ilyeneket nem szokott Spirirt ennyire a szánkba rágni...szóval lesz majd erre is magyarázat...
    Russel karaktere nagyon tetszik... látszik, hogy szeretne hinni Izának, de nem mer, mert már máskor is megégette magát... az lenne a megoldás, ha tudna a különös kis világról (farkas, vámpír) és van egy javaslatom, hogy juthatnának a dolgok a tudomására... Jade visszajön és bevésődik Russelbe :))) Josh meg egy másik csajba :)) és bumm, probléma megoldva...
    na ez csak egy teória, de tetszene :)
    ...várom a következőt...
    pux Lilla

    VálaszTörlés
  112. Szia Spirit!:)
    Na ez a feji eszméletlenül jó lett imádom nagyon tetszik stb stb... xD
    Emmet és az ő poénjai... Imádom azt a srácot :D
    Szerintem sem terhes Izabella mert csak ...na ne legyen még terhes majd lesz később.
    Alice nem szerepelt ebben a részben ... pedig olyan kis cukker borsó a csaj xD
    Remélem rendbe jön puszi és jó tanulást (márha az lehet jó):D

    VálaszTörlés
  113. Hali!
    Nagyon kiváncsi vagyok hova fog kilyukadni ez az Izás dolog. Nagyon sokat eszik, szédeleg is. Nem tudom. Lehet, hogy csak így reagál a szervezete, de mire?
    Emett nagyon aranyos. A beszólásai:D az a gazellás:P
    Russel: hát igen, meg lehet érteni. de remélem hamar kienged.
    És a vége is tök aranyos volt:)
    "-Nyugi, nem fogok elhízni – vigyorogtam rá, és nagyot haraptam a savanyú uborkából. Válaszul egy szemforgatást kaptam."
    Várom a folytatást:D

    VálaszTörlés
  114. "Én úgy értelmeztem az eredetiben is ezt a női farkas kérdést, hogy csak addig terméketlenek, amíg farkasok. Leah volt az első női farkas, és igazából nem tudott tényeket arról, hogy lehet ez. Csak tippelgetett, elmélkedett. Így igazából, ez a kérdés elég nyitott maradt. Lehet, hogy Leah tényleg terméketlen, de nem emiatt lett farkas, hanem ez csak egy véletlen egybeesés. Az is lehet, hogy csak farkasként terméketlen. De az is, hogy farkasként is simán meg tud termékenyülni, csak még nem tette. Ahogyan Edwardék is azt hitték, hogy egy vámpír képtelen megtermékenyíteni bárkit is. Aztán mégis megszületett Nessie, mert hát, ezek nem bizonyított tények, csak találgatások a szereplők által. :)
    Szóval, én úgy gondolom az eredeti könyv alapján, hogy a női farkasok csak addig terméketlenek, amíg farkasok. Ha lemondanak a farkasságukról, akkor képesek teherbe esni. És persze, bármikor újra farkasok lehetnek, ha veszély van, csak újra át kell alakulniuk. Szóval, akár lehetne az is, hogy Leah lemond a farkasságáról egy időre, szül egy gyereket, aztán újabb vámpírok érkeznek, ő meg ismét farkassá válik, mert így szükséges. :)
    A lényeg, hogy szerintem, így vagy úgy, egy női farkasnak is lehet gyereke. :)"
    szal a kérdés nyitott szerintem Isa terhes :S :D Új fajt hozhatnak így létre:D:D:D Kiváncsian várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  115. Szia Spirit!
    Itt Juca és Vicky. Vagyis, gondoltam, hogy úgy írom le a kritikát, hogy beleírom mindkettőnk véleményét. Természetesen én írok - ki más? - hiszen a Vicky még eléggé kezdő kritikaírás szempontjából, és a megfogalmazása is borzalmas, és igencsak komoly, tehát én írok:D Mindenkit Isabella állapota érdekel, tehát azzal kezdeném:
    Ma taliztam az Alfámmal és Bétával, és egy kicsit elgondolkoztunk a dologról. A véleményünk pedig az, hogy Isa terhes is, meg nem is. A Vicky szerint nem, de kifejtem. Az első, ami beugrott, hogy ennyire nyilvánvalóan sosem írnád le a dolgokat. Pl: amikor Isa farkassá vált, akkor sem vette észre senki sem ezeket a gyanús jeleket, hogy többet evett, vagy hogy megváltozott a testhője. Tuti, hogy nem írnád le ilyen egyértelműen, hogy mi a helyzet. A másik meg: a Vicky azt mondta, hogy szerinte az, hogyha valaki lemond a farkasságáról, annak nincsen semmiféle szertartásos formája, csak simán eldönti, hogy egy ideig nem akar átváltozni, addig nem lesz farkas, és persze nem lesz olyan erős az immunitása, és nem fog könnyen gyógyulni. Persze, ezt sem tudjuk biztosra, mert ilyen sem volt még, és ez is újítás, amit te fogsz leírni először:D
    Beteg sem lehet, mivel elvileg még nem mondott le a farkasságáról. És a szex utáni ájulás meg biztosan nem a terhesség jele, hiszen az rohadt gyors lenne. Bár még ilyen sem volt még sehol sem, úgyhogy nem tudhatjuk biztosra. Megkérdeztem a Vickyt, hogy mi van akkor, ha Isa nem döntötte el, hogy lemond a farkasságáról, de közben nem is változik át, akkor attól még lehet-e farkas? Azt válaszolta, hogy attól még ugyanúgy nem változik a teste, vagyis a gyerek sem tudna fejlődni. Szóval, akkor mégiscsak el kell döntenie magában. Szerintem tök hasonlóan tudna lemondani, mint amikor megadta az engedélyt Jasper-nek az átlépésre. De a Vickynek megint jött az ötlete, hogy mi van akkor, ha az a bizonyos burok, ami Nessie-t is védett, amit maga a gyerek csinált maga köré, az segít a gyereknek a fejlődésben, miközben Isabella teste nem változik? De én ezt már nem tudom követni:D Szerintem a Vicky sem, na mindegy. Viszont nem lehet beteg, hiszen farkas. És A.Kata ötlete is bejön nekem:D Elvileg Isa immunis a méregre, tehát nem hal bele, csak rosszul lesz, és egyre könnyebben és gyorsabba gyógyul. Akkor a szex egy mérgezés lenne? Mivel a farkassága miatt nem lehetne másmilyen betegsége... Jó, már amikor elkezdtem írni ezt a kritikát, már akkor sem értettem semmit:@:D
    Na, akkor jönnek a poénos részek:D Azokhoz jobban értek:D Bárcsak Emmett az én tesóm lenne:D Olyan vagyok, mint Emmett, csak nőben:D Vicky szerint a bennünk lévő hasonlóság az, hogy mindketten bunkók vagyunk... hm... érdekes megfogalmazás, de mondhatnánk úgyis, hogy MENŐŐK:D Király volt a beszólása, meg ez a "reggel lejövök, és újságot olvasok" dolga is:D Legyen több Emmett, légyszi:D Russel meg tök jófej. Isabella - igaz, nem tehet róla -, de megérdemli, amit Russel vele tesz. És tök sajnálom, de mivel ez a rész Russelről fog szólni (nagy részben), ezért nem aggódok:D Én is rögtön arra gondoltam, hogy azért nézett körbe az utcán, hogy látja-e épp valaki, hogy használja az erejét a menő fiúkon:D A mosdós rész meg tök leőweys volt:D Ott is ugyanez megy... bemegyek a mosdóba, és ketten tuti, hogy sminkelnek:D És a sugdolózás is király volt:D Még jó, hogy Isa farkas, és hallja, hogy ki mit mond:D
    Egyet mondj már meg! Mi az az Anafora?!
    És tök bírtam, amikor Isa felkötötte a haját, utána meg kiszedte belőe a gumit:D Meg amikor Edward megfogta a combját:D Én is másra gondoltam...:D
    És meglepődtem, mert azt hittem, hogy az első fejezet tök happy lesz, meg minden, de persze, asszem elfelejtettem, hogy te írod:D Vagyis egy perc nyugtunk se lesz:D Kösz:D
    Puszi: Juca, és... Vicky:D

    VálaszTörlés
  116. Sziasztok!

    Ez a fejezet is nagyszerű volt! Az a sok utalás és megjegyzés Isa állapotával kapcsolatban, hát nem hagy minket olvasókat nyugodtan aludni és alaposan rábényszerít minket Spirit a gondolkodásra és a Hsz szám gyarapításra ezzel.

    Személy szerint még mindig nagyon feltételesen kezelem ezt a terhesség dolgot, evolúciósan már elég távoli ez a két faj, ember nővel farkas, vagy vámpír még egyszerűen szaporodhat, de vámpír és farkas esetén már nagyon csűrni csavarni kell azoknak a bizonyos plusz kromoszómáknak az elosztását. Persze így akár olyan érdekes lény is születhet aki nem farkassá, hanem valamilyen más lénnyé alakul át, pl. olyanná amilyen állatból felnőtté válása előtt vagy első átválozása előtt vért iszik. Mivel a BD alapján a vámpír méregnek (szóval ha a hibridünk fiúcska) valamiféle kromoszóma létrehozó hatása van, ezért lesz a vámpítoknak 2 pár plusz kromoszómájuk, a farkas kromoszómapár meg az átváltozó tulajdonságot hozza, szóval ezen a kromoszómán a vámpírméreg ezt átváltoztathatja más állat alakjává.

    Szóval ha össze is jön ez a terhesség dolog, az átváltozás akkor már nem megengedett mivel a sejtek átrendeződnek közben meg ilyesmi. Például a Fekete tőr testvériség regénysorozatban a vámpírok képesek láthatatlanná válni, azaz molekulákra szakadva és a levegőben elszálva tulajdonképpen teleportálni, de ezt mellőzniük kell ha jól emlékszema 6. hónaptól (náluk ugyanis a terhesség közel két évig tart). Bocs az ismételt "vámpirológiai" kitekintés miatt, de mostanság sok könyvet olvastam a témában.

    Persze a megnövekedett táplálékigény azzal is magyarázható, hogy Isa eddig nem volt nagy fizikai igénybevételnek kitéve, mivel eddig nem nagyon volt járőrőzni több órán keresztül futkosva az erdőben, ellentétbe a fiúkkal, de ezt a fizikai aktivitást most pótolja mással, mivel a farkasok egyébbként is nagyobb aktivitással szeretgetik a bevésődésük személyét mint az egyszerű emberi halandók és hát persze a vámpírok se valami kis törékeny virágszálak, így aztán ha az ösztönök elszabadulnak..... (na persze arra már nem emlékszem hogy a farkasok szexuális aktivitásáról hol olvastam: Eclipse? BD? vagy esetleg a Barterikás KUNY-ban? mivel nincs sajna vámpír memóriám :P)

    Na ennyit mára az agymenésemből meg a genetikusi ütődöttségemből.

    Csóközön: Isabella Ateara

    Szóval mint már írtam

    VálaszTörlés
  117. Hali!
    Olyan jó, hogy végre olvashattuk a 3. könyv első fejezetét :) Nagyon tetszett ez a rész. Én nagyon sokat nevettem rajta :$ De amelyiken a legtöbbet az ez a rész volt:
    "Ülnek órán és Isának bizsereg a nyaka... ":D
    Nah és az éhségre és az ájulásra nekem is az a "tippem" mint a többieknek, de nem vagyok benne biztos, hogy az lenne. De majd meglátjuk... :)

    VálaszTörlés
  118. Ja, és a mi kritikánk kettőnek számít(6):D El ne felejtsd, Spirit! :D Juca

    VálaszTörlés
  119. Hello!
    Kezdésnek nagyon tetszik, csak így tovább... Tévessz meg minket minden leendő alkalommal :-) Kitarást a tanuláshoz! Pux: Nóri

    VálaszTörlés
  120. Sziasztok én most írok elsőre imádom a könyveidet és úgyvélem Isa nem terhe s habár van rá esély anélkül hogy lemondana a farkaslétéről.Ami az Alice-es dolgot illeti szerintem Alice egyszerüen ráált (ezt úgy éertem mint ahogy Bellára is ráált a New Moon-ban, ezért látta mikor leugrott a szikláról) Isára annak ellenére hogy farkas mert már korábban is voltak halány látomásai róla (legalább is én úgy értettem)Russel megfog bocsátani ahogy Edward is mondta.
    Remélem ahogy itt is az Könyvben is lesz Karácsony :) klasz lenne

    Puszi:Panna (innen Írországból)

    VálaszTörlés
  121. Spirit!

    Kértem egy linkcserét, de még nem kaptam választ.

    VálaszTörlés
  122. Sziasztok! Ma megint idetévedtem és gyorsan átfutottam a hsz-eket. Nagyon egy rugóra járunk mind, úgy látom. Én nem is tudom, mi lesz velünk, ha a Jelen Boldogsága is véget ér? Spiriiiit! Mondd, hogy nem maradunk Edward és Bella nélkül akkor sem! Egyébként mi újság a könyveddel meg a kiadóval? Pá

    VálaszTörlés
  123. A csuda vigye, nekem anno sosem voltak ilyen izgis élményeim a suliban:-((

    VálaszTörlés
  124. Hali Spirit!

    Nos, nekem teljesen mindegy hogyan lehetséges,de remélem Isa valóban állapotos!Ettől lenne teljes "A jelen boldogsága"! És pont ezért nem kevés izgalomra számithatunk ebben a könyvben is!
    Nagyon várom a folytatást! Az is kiváncsivá tett,hogy fogadták az eljegyzést a farkasok! És mi van már szegény Saoreval?! És Josh?Ugye rá is vár bevésődés?
    Jajj,nagyon izgulok,mindent tudni szeretnék!
    Ugye nem kell sokat várni? Lééééégysziiiiiii!
    Üdv: Gabriella

    VálaszTörlés
  125. Szia Spirit!
    Nagyon jó lett ez a rész!Nagyon tetszetek Emmet beszólásai,remélem lesznek még ilyenek!
    Nekem Russul nagyon durva volt, hogy ennyire erőszakosan megakkarta nézni Isa sebét és üljenek a kocsiba stb.Nekem nem szimpatikus karakter.
    Remélem hamarosan lesz új rész!Már várom nagyon.

    Anonym

    VálaszTörlés
  126. Gyerünk már emberek!hsz-eket akarok látni!
    Sztrájkolhatunk is ha nagyon akarjátok azt az új fejezetet és már belefáradtatok a hsz írogatásba.
    Tehát a szöveg a következő:Új fejezetet Spirit!Új fejezetet Spirit!
    És most együtt:Új fejezetet Spirit!.......................................stb.
    Kösz,h hozzájárultok a sztrájkhoz:)
    A követelések:-új fejezet(extra hosszút)
    -egy novellát(bár azt nem muszáj)
    -és Joshuának egy lányt,hogy ő is boldog legyen
    Amennyiben nem kapjuk meg,amit akarunk,akkor...ő...Spirit,kérdezhetek tőled valamit?Mivel lehet téged megzsarolni?
    Sürgős választ kérek,mert így nem annyira hatásos a sztráj.
    Köszike:Kopi
    U.i.:Ezt csak egy viccnek szántam,ne haragudj,ha megbántottalak.

    VálaszTörlés
  127. hát ez jól bekapta a legyet :D
    flugi

    VálaszTörlés
  128. Új fejezetet Spirit!Új fejezetet Spirit!Új fejezetet Spirit!És még vagy 100x
    Mimi

    VálaszTörlés
  129. Új fejezetet Spirit!Új fejezetet Spirit!
    Új fejezetet Spirit!...

    VálaszTörlés
  130. Új fejezet Spirit!!!!!
    Új fejezet Spirit!!!!!
    Új fejezet Spirit!!!!!
    Amugy naon jó lett a feji és én naon örülnék annak ha lenne Isáéknak egy babájuk. Amugy Emmet nekem is naon tetsszett, jók voltak a beszólásai.
    Rem most már téll nemsokára lesz új feji mert már nem birom tovább...ÁÁHHHHHHHHHH

    VálaszTörlés
  131. Új fejezet Spirit!!!!!
    Új fejezet Spirit!!!!!
    Új fejezet Spirit!!!!!
    Új fejezet Spirit!!!!!
    Új fejezet Spirit!!!!!
    Új fejezet Spirit!!!!!

    VálaszTörlés
  132. Új fejezet Spirit!!!!!
    Új fejezet Spirit!!!!!
    Új fejezet Spirit!!!!!Új fejezet Spirit!!!!!
    lécciiii

    VálaszTörlés
  133. Drágáim, ahogyan az elején is megmondtam, csak az értelmes hsz-ek számítanak be a kommenthatárba. Szóval, inkább véleményeket, elméleteket írjatok le, azzal nő a hsz. határba számító hsz-ek száma, én meg beleláthatok a fejetekbe.
    Egyébként, holnap vizsgám lesz, most is arra tanulok épp, szóval, még egy szót sem írtam. De még úgysem jött össze a hsz-ek száma, szóval, hajrá, írjatok, mert most még ti következtek, nem én. :)

    VálaszTörlés
  134. Szerintem Isabella terhes végül is minden jel arra mutat! Am kicsit furcsa volt hogy Russel meg akarta nézni a sebet ennyire nem hitt Isának végül is valamilyen szinten érthető de én akkor is furcsáltam. Isa szinte már másra sem tud gondolni csak "arra" de ez érthető. Emmet poénja megint levett a lábamról nagyon teccett. És remélem a sok pletykálás beteljesül mert azért egy közös kisbaba csak hiányzik a képből ha már férj és feleség lesznek! Én drukkolok nekik!
    És sok szerencsét a vizsgákhoz meg a tanuláshoz remélem jól sikerülnek majd!!!
    Rami:)

    VálaszTörlés
  135. Áh, nagyon jo lett a kezdés, tetszik! (Viszont akkor is a JR utolsó fejezete a kedvencem xD) :D Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, hogy mégis mi baja van Isabella-nak, remélem hamar kiderül. Várom a frisst! xD /Bijjuss/

    VálaszTörlés
  136. Ez egy nagyon érdekes helyzet!Pont annyi minden szól Isa terhesége mellett mint ellene.De szerintem azért nem terhes mert Spirit soha nem add ilyen egyértelmű rámutatást a dolgokra!
    Bár én remélem h nem terhes!Mert akkor az már ugyan olyan lenne mint BD!Ott is szinte az első szeretkezések egyikéből fogant a gyerek és elég hamar jelentkeztek ennek a bizonyítékai.:S
    Sztem Spirit sokkal fantázia dúsabb, mintsemhogy lekoppintsa Mayert!

    VálaszTörlés
  137. hehe... Joshuának egy lányt :D Már akkor Jonathannak is. Ooops, az már megvan: ÉN *kihúzza magát és idiótán vigyorog* Bocsika, tudom, h nem az első pályázó vagyok *visszagörnyed, és féloldalas fintorra húzza a száját* Ha már itt tartnuk, szerintem sem terhes. Az túl egyértelmű. Egyébként én nem örülnék neki, ha az lenne, nem várom a nyugit, bírom a mozgalmas "behalok, ha megöli Jaspert" pillanatokat :D:D:D Szóval szerintem nem terhes. Bár lehetne elvileg, ha feladná egy kicsit a farkasénjét, de utána visszatérne. Mármint megszüli a kicsit, és elkezd újra farjkaskodni. Így gyerek is van, meg nem is öregszik meg Ed mellett. Vagy nem? Gondolom visszatérhet... Mindegy, ez egy ilyen hét, vizsgaidőszak, kevés mindenhol a friss. Mondom ezt én, aki két hete jött rá, hogy a millió munka meg rohanás és 5óra átlag alvás közepette ELFELEJTETTE, hogy van egy története. Szóval én megértem... Ezzel szemben nyilván én is kampányolok egy kis frissért :P:P

    Emi

    VálaszTörlés
  138. Jah, igen... az már egy másik kérdés, hogy eshetne egyáltalán teherbe, ha farkaskodik még? Úgy értem, én már azonnal tovább gondoltam, hogy lehet megoldani a "ha feladja, öregszik, ha nem adja fel, nincs baby" helyzetet :D

    Emi

    VálaszTörlés
  139. Igazán jó lett a fejezet és ahogy látom ez az egyik olyan fejezet ami a legjobban gondolkodóba ejti az olvasókat. Szerintem pont ez is a cél. Én nem hiszem, hogy Isabella terhes már csak azért sem , mert akkor ugye, hogy lehetne izgalmas ez a fejezet. Ugyanis szerintem ez a fejezet a Russelel való feszültségekről és problémákról fog szólni és ha Isa terhes lenne, hogy járhatna iskolába ...stb. Szóval az nagyon elvoná a figyelmet Russelről. Ja és persze az elég durva koppintás lenne és ahogy ezeket a könyveket ismerem egy kicsit sem fog hajazni az eredetire:) Csak így tovább és rengeteg jó hsz-t láttam így ezzel együtt rengeteg elméletet is. Kíváncsian várom melyikük lesz a befutó és mi sül ki a végén. És persze epekedve várom az új fejit:)

    Bright

    VálaszTörlés
  140. Szia Spirit tudom hogy nem kapcsolodik közvetlenűl a fejezethez amit irok, de tegnap miközben gondolkodtam a történeten eszembe jutott egy fontos kérdés.
    Igazából a történet alapjához kapsolodoan, hogy ugye onnan indul a sztorid, hogy Bella Jacobbal ugrik lea szikláról Alice nem látja stb.
    De bennem meg fordult az, hogy akkor nálad Viktoria nem jött vissza Belláért? MErt ugye a történetben ez még a sziklaugrás elött történik.
    Bocsi, lehet már korábban kérdezték ugyanezt de öszinte leszek nem nagyon olvastam a Hsz-ekt meg a kérdezz feleleket amig volt folyamatosan a sztoriból mit olvasni az sokkal jobban lekötött.
    Viszont ezzel kapcsolatban is meg fordult a fejemben hogy lehet ezért mentel el La Pushból Bella meg Jacob, vagy annak valami tejsen más oka volt??
    Nah bocsi tényleg hogy ilyen nem kapcsolodó komit irtam. DE ez engem nagyo foglalkoztat.
    Remélem még nem kérdeztél ezren.
    Puszi
    Nagyon várom a kövi fejezetett.
    Ui: 2.komim ehhez fejihez.
    Üdv: Bethliz

    VálaszTörlés
  141. Mikor A múlt árnyai végén Isabella farkassá változott, nem valami olyat írt Spirit, ne szomorodjunk el, amiért nem vámpír lett (mert ugye ott még mindenki azt várta...), mert így még gyerekük is lehet Edwarddal? Nekem nagyon így rémlik... :)

    VálaszTörlés
  142. Na nagy unalmamban (értsd vizsgára tanulás közben :P ), visszaolvastam azt a részt, mikor Isa farkassá változott, a "Magyarázat a 29. fejezethez"-ben meg is találtam, amit kerestem, úgyhogy bemásolom nektek szó szerint!

    Ezt írta akkor Spirit: "Szóval, mindenki nyugodjon meg, mert úgy, hogy Isabella farkas lett, izgalmasabb lesz a történet. :) Így pl. még lehet gyereke is Edwardtól. :)"

    Akkor ezek szerint farkasként lehet gyereke? :)

    VálaszTörlés
  143. már annyiszor elolvastam ezt a fejezete..mivel már annyira várom a folytatást...annyi kérdés felmerült bennem,hogy a kíváncsiság miatt aludni se tudok xD szóval remélem lassan elérjük azt a bűvös számot

    VálaszTörlés
  144. szia Eper!
    én úgy emlékszem Spirit azt írta, hogy akkor lehet Isa-nak gyereke, ha lemond a farkaslétről..bár szerintem ez nem következik be, hiszen azt a családját is annyira szereti
    borsy

    VálaszTörlés
  145. Borsy!

    Most, hogy mondod... mintha tényleg olvastam volna valami ilyet is :D De akkor meg miért írta volna anno, hogy így még gyerekük is lehet? :) Szerintem Spirit megoldja valahogy! Talán tényleg később is vissza tud majd térni a farkasléthez vagy nem tudom :S

    VálaszTörlés
  146. Mindenki ír sok okos dolgot... én még a feji hatása alatt állok. Imádom, és köszönöm Spirit!
    Noncsy

    VálaszTörlés
  147. Olyannyira várom már az új fejezetet,hogy elvonási tüneteim vannak.:P Nincs egy normális szavam se senkihez,alig beszélgetek valakivel,folyton azon agyalok mi lesz a kövi fejiben,mikor lesz kövi feji,stb.
    Légyszí kímélj meg a civilizációtól való elszakadástól és írd meg + még rakd is fel a kövi fejit ,mert már nincs erőm,elfogyik és csak a történetedből tudok erőt meríteni.Érzem,ahogy egyre gyengébb és gyengébb leszek*összecsuklik a földre*.
    Na jó, elég legyen a színpadiaskodásból és a tréfából.Ha a sztrájk nem jött be,jön a petíció.XDelborult az agyam a történet hiányátólXD.Bocsi Spirit,de ezt nem tudtam kihagyni.
    Kopi

    VálaszTörlés
  148. Most nagyon azton filózom hogy Meyernek volt e valami mehgatározott elképzelése azzal kapcsolatban hogyha valaki feladja a farkaslétet attól még idővel újra vissza térhet e hozzá???Mert akkor tökételesen kivitelezhető az a verzió hogy Isa terhes legyen és utána folytathassa a farkasosdit.Vagy ha feladja a farkas létet és gyereket szül és utána valamilyen módon vámpírrá tudják változtatni???
    Szerintem ez is egy érdekes fordulat lehetne :)

    VálaszTörlés
  149. Spirit!Imádom a történetedet, mindig olvasom!Isa igaz nem lesz terhes?Ne legyen már még olyan fiatal, meg még össze se házasodtak.Én már várom az esküvős részt!De a köv.fejit is!

    VálaszTörlés
  150. Igazából szerintem Isa terhes és ezzel a ködös dologgal csak az a cél , hogy azt higgyük, hogy nem az . Vagy már nem tom. Minden esetre izgi.
    Várom a fejezetet.

    VálaszTörlés
  151. Hát már ezerszer elolvastam és még mindig nem tom, hogy véletlen egybeesések a dolgok vagy annyira nyilvánvaló, hogy senki nem akarja elhinni és ezért furfangos az egész. Remélem hamar kiderül.

    VálaszTörlés
  152. Isa nem lehet terhes, mert akkor egy csomó dolog a háttérbe szorulna: esküvő, suli, család , farkasság és Russel is. Tehát sztem nem az.

    VálaszTörlés
  153. Hát lehet,hogy most tök hülyeséget írok, de az nem lehet, hogy Isabella bevésődése meg immunissága miatt valami orvosilag logikus módon amire majd Carlisle rájön mégis lehet gyerekük?????Remélem igen kiváncsi lennék miben lenne más mint a BD-ben.

    Viki

    VálaszTörlés
  154. Szia Spirit!

    Végre tudok hozzászólást írni (eddig valamiért nem engedte)
    2 nap alatt elolvastam a két könyvet. Imádom, ahogy írsz, de gondolom ezzel nem mondok újat. :)
    Kíváncsian várom a folytatást.

    (és csak ma vettem észre, hogy egy városban lakunk :))

    Niki

    VálaszTörlés
  155. Nem tudom hogy valaki írta-e már.
    Nem lehet hogy Isa a sérülése miatt van ,,rosszul,,?Vagy furcsán? Szerintem egy terhesség elég furi lenne...
    Laura

    VálaszTörlés
  156. Imádom! Nagyon jó lett!
    Isa terhes?????
    Kitti

    VálaszTörlés
  157. Nagyon jó lett. Nekem Emmet a kedvencem nagyon vicces:) Remélem sokkal több poénja lesz majd most h Isa már megint sokat lehet velük a Cullen-házban. Már alig váeom a következő részt.

    Nita

    VálaszTörlés
  158. Spirit!Megint nagyot alkotál!Ez a rész is a kedvenceim közé tartozik!Amit hiányoltam eddig is, az Emmet poénkodásai voltak.Bár ez most megvolt, remélem továbiakban is lesznek még.:) Ami még nagyon tetszett, hogy Edward nagyon romantikus és kedveskedő Isával,és hogy poénkodnak egymással.
    Ami nem jött be, hogy sokan arra következtetnek hogy Isa terhes.Nekem ez azért nem tetszik, mert akkor olyan lenne mint a BD!Szerintem TE egy nagyon elmés csaj vagy, aki nagyon jól tud írni, és semmi szüksége arra hogy koppintson!Remélem valami nagyon jót kerekítesz ebből a szituból!Valami egyedit, olyan Spiriteset, ahogy mindig is szoktál!
    Remélem nem volt semmi sértő a véleményembe!

    VálaszTörlés
  159. Eszembe jutott még valami, csak hát az elözőbe nem írtam bele. Ahogy már írtam most olvastam újra nem régen, és észrevettem Isa, hogyan komolyodik meg, de most ebben a fejiben, mintha újra gyerekké változott volna, sztem. DE lehet, hogy nagyon hülyeség, a terhességet, még mindig leszavazom:$

    VálaszTörlés
  160. Szerintem se terhes Isa!Vagyis én remélem nem!Nekem az már úgy nem jönne be!

    Pite

    VálaszTörlés
  161. Jaaaaj!Spirit,Spirit! Kínzol:D:D
    Mikor jön az új fejezet?:D:D

    VálaszTörlés
  162. Mindenki ezen agyal,hogy Isa lehet,hogy terhes meg ez nem jönne be nekik most már stb.És mi van a többiekkel?Egyáltalán nem is gondoltok arra,hogy mi lesz Alice-ékkel,vagy Carlisle és Esme hogyan fog boldogulni,ha Edward és Isa elmennek?Vagy hogy mi lesz a kicsi Edwarddal vajon farkas lesz vagy valahogyan vámpír esetleg marad ember?Rosalie fog még 10(vagy nem tom mennyi)gazellát felfalni?XD Rengeteg kérdést lehetne még feltenni.Folyton csak Edward és Isa és Edward és Isa...Tudom,hogy most nagyon izgultok hogy mi lesz az,ami Isabellát ilyen szétszórt kismalaccá teszi,de egyszer úgyis kiderül minden.Tudom,hogy akik ezt a történetet olvassák azok folyton izgulnak,hogy mi lesz ezután és mi fog következni vagy hogy hogyan oldják meg a problémákat stb.Amikor Jasper-ékkel volt ez,akkor is csak velük foglalkoztatok.
    Ezzel az üzenettel azt szeretném üzenni,hogy mindenki a szereplője ennek a történetnek és mindenkivel kell foglalkozni.
    Ja és Spirit,mindegyik kérdésemre kérem a válaszokat légyszí.
    Kopi
    U.i.:Sajnálom,ha megsértettem valakit,nem az volt a szándékom és ne értsen félre senki,kérem.

    VálaszTörlés
  163. Én kedvelek mindenkit, de van úgy hogy háttérbe szorulnak.És ha nem történik velük semmi, akkor nem nagyon van miért aggódni.
    Persze szeretjük a többieket is, érdekel hogy mi lesz most Jasperel és Aliceel is, meg hogy Emmetnek mi lesz a következő beszólása.A történet főhősei Isa és Edward,hiszen az ő szerelmükről, a velük kapcsolatos bonyodalmakról szól a történet alapja.A családtagok,farkasok meg a többi szereplő "privát" története is valahogy mindig összefonódik Isaval vagy Eddel.Én legalább is így láttom.

    U.i.:Gyerünk emberek hsz-t írni, különben nem olvasunk új részt még egy darabig!

    VálaszTörlés
  164. Kedves Névtelen!
    Tudom én ezt és meg is értem.Csak egy hirtelen fellángolásból írtam.Nem akartam vele megbántani senkit se és amint mondtam ne értsen félre senki.Nem az a baj,hogy kivel foglalkozunk meg ilyenek csak már mondom elvonási tüneteim vannak.Igazad van és úgy vélem nem csak te látod így a helyzetet(már).
    Spirit,az őrületbe akarsz kergetni minket?!?!?!?
    Ezt még azelőtt mondhattad volna,mert akkor előbb bevonulok a diliházba és ott olvasom a történetet,de mostmár mindenki tudja,hogy "normális" vagyok(az elvonási tüneteim nélkül)XD.
    Kopi

    VálaszTörlés
  165. Apropó Spirit!A nagy szenvedésem közepette elfelejtettem megkérdezni milyen lett a vizsgád?Megírtad már?Kikészített?Hogy vagy?
    Kopi

    VálaszTörlés
  166. Szerintem is túl egyszerű és nem Spirithez méltó lenne, ha Isa már most terhes lenne. Persze később... :D Már biztosan kitalálta a tökéletes magyarázatot, csak még húzza kicsit az idegeinket. Na de meddig még???

    VálaszTörlés
  167. Ez jó kérdés.Spirit,hol vagy?Nem látod mennyit szenvedünk?Könyörülj meg rajtunk:(.

    VálaszTörlés
  168. Héé, ugye isabella nem terhes??????????????? Mert ugyebár ő farkas és a teste nem képes változni. Dzsenni

    VálaszTörlés
  169. Spirit! Kérdezni szeretnék párat.
    Először is, ez nem kérdés, inkább meglátás, hiányolom Isa öccsét. :D Mostanában nem olvasni annyi aranyos dolgot róla. Tudom, Isabellának több a dolga, mint eddig, meg minden, de azért mégis. :D A Másik, hogy Jasperrel is az elejében olyan jóban volt. Gondolom, nem akarják bántani Edwardot, ugyanis igazán féltékeny tud lenni, de azért mégis csak a barátja... ha úgy vesszük. Szóval ezzel kapcsolatban, nem akarsz közéjük kicsit erősebb szálat fűzni? Jó, tudom, hogy Alice is ott van, de nekem annyira tetszik, mikor Jasperrel beszélgetnek, és mindkettejük zavarban van, viszont látszik az a kis kölcsönös szimpátia, és szeretet. Ja, és azt sem értem, de lehet, hogy tévedek, hogy ennyi alkalom után, ha megcsókolja Edward, hogy tud szédülni?? :D
    Jó, tudom, hogy ő maga a tökély, de hogy lehet, hogy ennyi idő után, még mindig teljesen kivan tőle? :D Nem tudom felfogni. Szereti, meg minden, de olyan furcsa... nekem ez úgy hat, mintha nem lenne hozzászokva, ami azért valljuk be, hogy elég hihetetlennek tűnik, ennyi smaci, meg.. öhm.. izé után. :D
    Remélem válaszolsz, és végül is hülyeséget írtam, mert ezek nem kérdések, inkább csak, meglátások, amiket nem értek. :D (+ 1 kérés).
    Sok sikert, kitartást, és előre Boldog Ünnepeket :D
    Sok puszi.
    Lynn.

    VálaszTörlés
  170. Szia Spirit!
    Imádtam!:D
    Bocsi, hogy eddig nem írtam komit, de mindegyik fejidet olvastam és csak gratulálni tudok ehhez a 2 könyvhöz, vagyis 3-hoz:D
    Emmett, hát Ő már csak ilyen:D:D
    Edward meg féltékeny:) Én is szeretném, ha csinálna nekem reggelit:D:$
    Isabella terhes, igaz?:D:D Azért eszik ilyen sokat?:D
    Csak nem értem, hogy miért nem tűnik fel, hogy... szóval... azok az éjszakák után. Ráadásul nem is védekeztek, enye-benye!:D
    Már várom az új részt:D
    Puszi♥
    Gicus

    U.i:Ha addig nem lenne rész, akkor Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet Kívánok!:D

    VálaszTörlés
  171. Szia!

    Nagyon király lett az új fejezet. Eddig is nagyon tetszett a történet, de most szerintem még jobban. Alig várom már az új részt. :D
    Puszi

    VálaszTörlés
  172. Tényleg ennyire egyszerű volna, és terhes? Ez túl egyszerű.. Kell lenni valaminek.. Valami ami.. Ami ennél kicsit.. bonyolultabb. :'D Vagy már csak én kombinálok össze minden hülyeséget? :'D Na, de amúgyis.. Van egy elméletem, hogy miért nem terhes, viszont van egy másik is, ami cáfolná ezt, de az eléggé.. Nem is tudom.. :'D Na, igen megint csupa értelmes dolgot írtam. Még azért agyalok egy kicsit. Mondjuk lehet, hogy tényleg csak én kezdek el minden mögé nézni, és kilátni a dolgokból azt, ami nincs is ott, de nem tehetek róla. Komolyan, már elvonási tüneteim voltak, december óta nem olvastam. :| *-* És most újra. Na, de azért még tényleg fogok agyalni rajta. :D
    Üdv.:ewoO

    VálaszTörlés