.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. augusztus 26., szerda

Új felhívás!!!

Figyelem, akinek még nem jeleztem vissza semmilyen módon az alhonlapos jelentkezésére, az írjon nekem még egyszer, mert nem kaptam meg a mailjét!

Akinek már visszaírtam, hogy részt vehet a honlap készítésében, azt felvettem egy google-csoportba. Aki nem kapott erről mailes jelzést, az szintén szóljon nekem itt vagy mailben, és felveszem újra!

Nagyon fontos, hogy még a mai napon mindenki jelezzen vissza, akinek kell, mert holnap már kiadnám az első megbízásokat! Előre is köszönöm! :)

Új fejezet, ha minden jól megy, a mai nap folyamán lesz. Én már megírtam, most már csak Szandinak kell átolvasnia. :)

16 megjegyzés:

  1. Szia!
    Hogy kéne érzékelnem, hogy felvettél egy google csoportba? Mert lehet, hogy hülye vagyok, de nem tudom. :)

    VálaszTörlés
  2. Kapsz róla egy e-mailt elvileg... Ha mégsem kapnál, akkor nézd meg, hogy látsz-e valamit a lenti linken, mert ezt csak a tagok láthatják. :) Jah, és ne felejts el bejelentkezni, mert csak úgy tudja érzékelni, hogy ki is vagy. :D

    http://groups.google.com/group/alhonlap-szerkesztok?hl=hu

    VálaszTörlés
  3. Szia Spirit!
    Én újra küldtem most egy mailt neked, mert eddig nem válaszoltál arra amit pár napja küldtem.
    Remélem most már megkaptad.
    Hella

    VálaszTörlés
  4. Megkaptam, elfogadtam a jelentkezésedet. :) Azonnal felveszlek a google-csoportba téged is. :)

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Nem akarlak ezzel idegesíteni, de újra elküldtem a levelet, válasz azonban továbbra sem érkezett. Még mindig nem ért volna oda a levelem? Mégegyszer bocsi, csak azért kérdezem, mert írtad, hogy a mai napon ezt el szeretnéd intézni.

    Lulu :)

    VálaszTörlés
  6. Nem, nem kaptam levelet tőled... Figyi, írd meg ide, mire szeretnél jelentkezni, adj egy mail címet, és felveszlek a google csoportba.

    VálaszTörlés
  7. szia spirit mamámnál voltam most értem haza, megint elküldtem (pontosabban hétfőn) és msot kaptam választ is hogy ilyeem e-mail cím neem létezik szal gond valahol nagyon sajnálom de nem tudom elküldeni a jelentkezést( ha csak Iwiwre nem lépsz föl oda yganis betudom másolni amit írtam ) vagy még msn-en tudnék írni de te ott nem nagyon vagy fönt Franci

    VálaszTörlés
  8. Hmmm... Hát, nem tudom, mi a gond. Írd meg itt, hogy melyik posztra szeretnél jelentkezni, felveszlek google-csoportba, és akkor ott tudunk remélhetőleg kommunikálni. Iwiw-re nem tudok felmenni itthonról, mert fagy a gépem tőle valamiért, msn-en meg tényleg elég ritkán tudok bárkivel is beszélgetni. Szóval, google-csoportban veled is megoldjuk. :)

    VálaszTörlés
  9. Szia Spirit!
    Megnéztem, de engem szerintem nem vettél fel. E-mailem: mihoczym@freemail.hu
    Deszy

    VálaszTörlés
  10. Szia Spirit!
    Az első részben említett feladatra szeretnék jelentkezni, vagyis magyarról angolra és angolról magyarra fordítanék írott szöveget. Az e-mail címem pedig: h.ecike@citromail.hu

    Lulu :D

    VálaszTörlés
  11. nahm több dologra is pl: németről magyarra fordítás írott szöveggel már próbálkoztam (suli), cikk író(szerűségnek) suli újságban már volt dolgom ilyennel verseket szoktam írni, fantáziám szerintem van,a helyesírásom nem valami jó, viszont fogalmazni tudok. meg jól értek a Ps-hez, szeretek rajta munkálkodni, de nem valami nagy extrákra kell gondolni
    Franci
    U.I.: e-mail cím: fra13@freemail.hu

    VálaszTörlés
  12. lehet, hogy most nem annyira vág az eszem mint szokott, de Google csoportba kaptam meghívót. Most létre kell hozni egy fiókot vagy mi???

    VálaszTörlés
  13. most már mindegy... megvan :) bent vagyok a csoportban :)

    VálaszTörlés
  14. Spirit... Azthiszem szarakodik a citromailem... :´( 3x is elküldtem a levelet de se kép se hang... ahh voltmár ilyen...mindegy bemásolom az egészet ide oks?? ;)
    Szia Spirit! Ha még van hely bizonyos posztokra szívesen jelentkeznék :
    1) angolról magyarra és magyarról angolra cikket fordítani írásban
    2.)

    Tud képeket, fejléceket, háttérképeket stb. szerkeszteni. Vagyis ért valamilyen klassz képszerkesztő programhoz.
    Tud honlapot szerkeszteni legalább alapfokon.
    Úgy érzi, hogy egyéb a honlapszerkesztéshez, és a honlap érdekesebbé tételéhez kellő számítástechnikai tudással rendelkezik.
    na ezekre főleg az első pontra. Imádok grafikázni :D Remélem másnak is tetszenek a munkáim...:) Ha bizonyosság kéne, volt egy oldalam amit már hónapok óta nem szerkesztettem és azóta grafikailag is továbbképeztem magam, de itt a címe: www.binelap.mlap.hu
    3.) Nem vagyok biztos az újságírói vénában, de örömmel kipróbálnék efféle dolgokat, ezért szívesen jelentkeznék arra a posztra is ;) Mármint a twilightos cikkek írására magyarul :)
    4.) Láttam, hogy a bétázásnál minden poszt elkelt, de ha szükség lenne rám, akkor készen állok! :D
    Hát ennyi az amit el tudnék vállalni. Nagyon boldog lennék, ha megkapnám valamelyik posztot, de valószínűleg túljelentkezéssel is számolnom kell... :D Addig is minden jót!
    Őszinte rajongód: Bine

    VálaszTörlés
  15. Bine, ha még egy e-mail címet is kapok, felveszlek a google-csoportomba, és már meg is kaphatod az első feladatodat. :) Bétázásra úgy tűnik, hogy most van elég ember, de a másik három posztot, ha vállalod, akkor felváltva csinálhatnád őket, hol ezt, hol azt. :)

    VálaszTörlés
  16. kellyrose@citromail.hu
    :D köszönöm.:D
    szuper!:D
    Amúgy az a gond,hogy csak hétfőn késő este érek haza,ezért legkorábban keddtől tudnék feladatot vállalni.Ausztriában egyébként is csak 14-én kezdődik a suli, szóval szabadidőből még van bőven .:D

    VálaszTörlés