.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. június 3., szerda

A múlt árnyai - 27. fejezet

27. FUTÁS



ALICE ÚGY NÉZETT RÁM, mintha megőrültem volna. A szemei elkerekedtek és még a szája is elnyílt. Ha nem életem egyik legfontosabb döntéséről lett volna szó, lehet, hogy elnevettem volna magam. Csendben vártam, hogy feldolgozza a kérésemet, remélve, hogy megérti és teljesíti azt. Egyszerűen nem tehetek mást. Nem is értem, miért nem gondoltam erre eddig tényleg. Egyfelől, ha vámpír leszek, Edward mellett maradhatok örökre, másfelől, erős, gyors és szinte sebezhetetlen leszek, vagyis meg tudom védeni magam. Levadászhatnám azt a mocskot, és apró darabokra szaggathatnám. Bosszút állhatnék a szüleimért, és garantálni tudnám az öcsém testi épségét. Rémálmaimban még mindig láttam magam előtt, ahogy Dominic a karjaiban tartja őt, és egy hajszálon múlik az élete. Soha többé nem érthetne hozzá! És hozzám sem.

A testvérem pedig… Igaz, hogy egy év kimaradna az életemből, ami alatt látnám fejlődni, felnőni, de utána ismét együtt lehetünk. Tudom, hogy idővel képes leszek uralkodni magamon annyira, hogy ismét velem élhessen, és ne legyek veszélyes rá nézve. Azt sem tudtam elképzelni, hogy kívánhatom annyira a vérét, hogy ártani akarjak neki, még akkor sem, ha újszülött vámpír vagyok. Hihetetlennek tűnt, hogy ez megtörténhetne.

- Azt… szeretnéd, ha vámpírrá változtatnálak? – Alice úgy nyögte ki a kérdést, mintha még mindig nem értené.

- Igen – feleltem. Próbáltam a lehető legmagabiztosabb arcot vágni, hogy lássa, komolyan gondolom.

- Régóta gondolkozol ezen? – kérdezte, és a vonásai olyan gondterheltek voltak, amilyennek még sosem láttam őket.

- Jól átgondoltam – adtam kitérő választ. Ha elárulom, hogy valójában csak az utolsó fél órában gondoltam végig teljesen az egészet, valószínűleg azt hiszi, hogy csak egy elhamarkodott elhatározást hoztam, amit később úgyis megbánnék. De én tudtam, hogy bármilyen rövid idő alatt is hoztam meg a döntésemet, ez a helyes lépés.

- És… miért pont én? – ült le a vécé lehajtott fedelére, mintha hirtelen szörnyen elfáradt volna.

- A barátom vagy, bízom benned. És Edward úgysem tenné meg – vontam meg a vállam. – Carlisle pedig… Nos, nem tudom, hogy ő szembe szállna-e Edward akaratával. Te belevalóbb vagy – vigyorogtam rá, de csak halványan viszonozta a gesztust. – Alice… Ez nem árthat a családnak, sőt, tőlem csak erősebbek lesztek. És Edwardot is boldoggá tenném, bármennyire is tiltakozna most az egész ellen.

- És az öcséd? – reménykedő pillantással nézett fel rám, mintha abban bízna, meggondolom magam. Ennyire nehezére esne megtenni? Vagy nem akarja, hogy a családjához tartozzam?

- A quileute-ek vigyáznának rá, amíg… amíg megtanulok uralkodni magamon.

- Ez nem jó ötlet – rázta meg a fejét, és az arcát a térdén könyöklő kezeibe hajtotta.

- Nem akarod, hogy közétek tartozzak? – a hangom, bármennyire is próbáltam fegyelmezni magam, csalódott volt.

- Nem akarlak megölni – pillantott fel rám Alice. – Még sosem ízleltem embervért és nem változtattam át senkit. Ha nem tudok megállni… - összeszorította a szemeit, mintha máris látná maga előtt a képet, holott rólam még csak látomása sem lehetett.

- Bízom benned. Tudom, hogy meg tudsz állni.

- Az jó, hogy te tudod, mert én nem bízom magamban – sóhajtott fel Alice. – Te nem tudod, milyen jó illata van a vérednek. Az ízére nem is merek gondolni – a mindig vidám arc fájdalmas fintorral rándult össze.

- Sajnálom, erre nem gondoltam. – Már megint csak én voltam a fontos. Az eszembe sem jutott, hogy Alice-nek szenvedést okozna a véremből való ivásnak még a gondolata is. Letérdeltem, és megszorítottam a hideg kezeket. – Kérlek, bocsáss meg!

- Miért? – Alice összezavarodva ráncolta a homlokát.

- Amiért a saját érdekeim miatt nem gondoltam arra, hogy neked mit jelenthet a kérésem. Biztosan fájdalmas dolog visszafogni magad, pont, mint Edwardnak, csak néha elfelejtem, hogy milyen… vágyaid vannak, és csak azt a barátnőt látom, akiről mindig is álmodtam – próbáltam megmagyarázni az önzőségemet, amire valójában nem lehetett magyarázat. Folyton rá akartam kényszeríteni másokra az akaratomat, anélkül, hogy érdekelt volna, mit gondolnak vagy éreznek. Nem direkt csináltam, csak épp mindig későn vettem észre, hogy ezt teszem. Talán, most is… És nem csak Alice-szel kapcsolatban.

Mi van, ha Edward tényleg nem akarja, hogy vámpír legyek? Ha nem akar velem élni egy egész örökkévalóságig. Végül is, az ember még egy életet sem bír ki mindig amellett, akiben úgy érzi, halálosan szerelmes, hogyan várhatnám el tőle, hogy ő a világ végezetéig engem akarjon… Van jogom a nyakába varrni magam azáltal, hogy a tudta nélkül átváltoztatom magam Alice-szel?

Talán, előtte mégis beszélnem kellene Edwarddal. Kipuhatolni, mit gondol a témáról. Igaz, hogy a naplóban olvasottak szerint, teljesen elzárkózott attól, hogy Bella nagyit átváltoztassa, de mi van, ha azóta átgondolta? Végül is, az intimitás terén is sokkal messzebb jutottam vele. Edward ezen a téren is jócskán kitolta a határokat. Mi van, ha az átváltoztatásba is belemenne?

Egyfelől vonzó volt számomra a gondolat, hogy Edward adhatna nekem új életet, másfelől, ha ő tenné meg, tudnám, hogy az öröklét velem, nem egy kényszer számára, hanem a saját döntése és akarata. Pótmegoldásként, ha beszélnék vele, és azt látnám, hogy az egyetlen ok, ami miatt nemet mond, az én védelmem, akkor még mindig itt van Alice – ha hajlandó segíteni.

- Nem vagy önzőbb, mint bármelyikünk – szólalt meg Alice kizökkentve a gondolataimból. – Ha… tényleg ezt akarod… megteszem érted. – Hallottam, ahogy nyel egy nagyot. – De be kell tartanunk bizonyos óvintézkedéseket.

- Persze – bólintottam. Hallani akartam, hogy hogyan is képzelte ezt az egészet Alice, ha mégis az alternatív tervet kéne választanom.

- Először is, kell valaki, aki vigyáz rád. Ha… mégsem lennék elég erős… - fordította el szégyenkezve a tekintetét a padlócsempék felé. – Szeretném, ha Jazz ott lehetne, és ha kell lerángatna rólad. Tudom, hogy ő nem hagyná, hogy az életed a lelkemen száradjon – már ha van olyanom – kuncogott fel halkan, bár a hangja nem volt olyan felhőtlen, mint szokott lenni.

- Jasper bírni fogja? Nem mintha nem bíznék benne is, csak nem akarom, hogy szenvedjen… - tettem hozzá gyorsan. Mindegyik Cullenban teljes mértékig megbíztam, és tudtam, hogy egyikük sem bántana soha. Mások biztosan naivnak gondoltak volna, hogy ilyen mély hitem van néhány vámpírban, de ők voltak a családom. És tudtam, hogy ők is a családjuk tagjának tartanak. Márpedig, kiben bízhatna az ember, ha nem a szeretteiben… Viszont, Jasperrel kapcsolatban nem csak a vér utáni vágy volt a gond, hanem az is, hogy érezte, amit én. A fájdalmat is.

- A vér illatát már jól viseli, de a biztonság kedvéért megkérem majd, hogy ne lélegezzen. A fájdalom… Nos, szerintem, ennél többet is túlélt már, menni fog neki – komorult el Alice arca. – És miután ténylegesen elkezdődött az átváltozásod majd elmegy a ház közeléből.

- Nem is tudom… - ráztam meg a fejemet. Tudtam, hogy Alice szörnyen félti Jaspert, és szörnyű lehet neki a tudat, hogy a szerelmének fájdalmai lesznek. A helyében engem is megviselt volna a dolog. Viszont, abban is biztos voltam, hogy Jasper az egyetlen, akiben annyira bízik, hogy a figyelő szerepét ráossza. És azt is tudtam, hogy ha az nem árt ténylegesen Jazznek, akkor segíteni szeretne nekem, hogy boldognak lásson engem és a testvérét is. Viszont, pont azért, mert ők ilyen önzetlenek voltak, meginogtam abban, hogy van-e jogom ilyesmire kérni őket.

- Meggondoltad magad?

- Igen. Nem. Mármint, vámpír akarok lenni, ez nem kérdéses – feleltem kissé megzavarodva a saját gondolataimtól. Talán, mégis csak elkapkodtam ezt a döntést, és előbb át kellett volna gondolnom, hogyan is lehetne megvalósítani úgy, hogy az ne okozzon fájdalmat senkinek sem.

- Még gondold át ezt párszor, ráérsz… – mosolyodott el Alice. – Ha utána is úgy gondolod, hogy ezt szeretnéd, itt vagyunk. - tárta szét a karját. – Tudod, hogy ránk számíthatsz, de… talán, jobb lenne, ha előbb beszélnél Edwarddal.

- Igen… Talán… - motyogtam. – Köszönöm, Alice. Majd még beszélünk erről – léptem közelebb hozzá, és megöleltem.

- Na, gyere! El kéne búcsúznunk – ragadta meg Alice a kezem, és az ajtó felé húzott.

- Búcsúzni?

- Tanyáéktól. Most indulnak – felelte.

A búcsúzkodás nem tartott túl sokáig. Megköszöntem a klán mindegyik tagjának külön, hogy eljöttek segíteni, és ők is elköszöntek mindannyiunktól, Tanyától kaptam egy vigyort, mikor jó pár pillanatig szoros ölelésében tartotta Edwardot – fogcsikorgatva próbáltam visszafogni magam -, aztán végül egy szempillantás alatt mind eltűntek a ház melletti erdőben.

A nap további része nem telt túl érdekesen. Edward visszavonult Carlisle-lal a dolgozószobába – kezdett az az érzésem lenni, hogy valamit titkolnak előlem, és ettől majd megőrültem -, miközben én a nappaliban maradtam az öcsémmel és Esmével. Alice és Jasper a kanapén ültek, és egy magazin felett sutyorogtak – Jasper néha-néha hátrapillantott rám, de én folyton automatikusan lesütöttem a szemeimet. Az elmúlt héten túl sok olyasmit érzett miattam, ami zavarba ejtő volt.

Olyan hamar eljött az este, hogy szinte fel sem tűnt. Vettem egy forró fürdőt, aztán az ágyamra kuporodtam, hogy megvárjam Edwardot. Arra ébredtem, hogy egy hűvös kéz simogatja az arcomat. Nyöszörögve nyitottam ki a szemeimet, és pislogva próbáltam a világra fókuszálni, ami túl világosnak tűnt.

- Ébresztő, lustaság! Ha nem kelsz fel, elkésel a korcsoktól – hallottam meg Edward hangját. Nagyot nyújtózkodva dörzsölgettem a szemeimet, miközben próbáltam bekapcsolni az agyamat.

- De hát, csak holnap megyek hozzájuk – feleltem rekedt hangon.

- Az a holnap már ma van – kuncogott fel Edward.

- Elaludtam? – ültem fel hirtelen az ágyban, de azonnal rájöttem, hogy ez rossz ötlet volt, mert szédülni kezdtem. Lerúgtam magamról a takarót, mert úgy éreztem megsülök, ha egy másodpercnél tovább maradok alatta, aztán Edward kellemesen hűs karjaiba bújtam.

- Jól érzed magad? – kérdezte Edward, és kezét a homlokomra fektette.

- Persze, semmi bajom – motyogtam az ingébe. – Csak ma megint meleg nap van. A forksi időjárás megbolondult – nevetgéltem. – Sajnálom, hogy elaludtam az este – néztem fel Edward arcára.

- Fáradt voltál – vonta meg a vállát. – Csak egy gyenge kis ember vagy – villantott rám egy vakító mosolyt.

- Lehet… De a gyenge kis ember tudja, hogyan győzedelmeskedjen a naaagy és erős vámpír fölött – csókoltam a nyakába, és elégedetten hallottam a halk sóhajt.

- Ez igaz. De a gyenge kis ember el fog késni, ha sokáig játszik még a naaagy és erős vámpírral – pillantott rám Edward olyan izzó szemekkel, hogy nyelnem kellett egyet.

- Miért is késnék el? – incselkedtem vele.

- Ne is próbálkozz! – nevetett fel. – Majd megmutatom este, ha visszajöttél. Na gyere, mert a szőrös barátaid engem hibáztatnak majd, ha nem érünk időben a határhoz – húzott fel az ágyról.

Miközben pakolásztam, az agyam végig azon pörgött, hogy vajon beszéljek-e Edwarddal arról, amit tegnap eldöntöttem. Látni szerettem volna, hogyan reagál, hogy a tények teljes tudatában gondolhassam át, mit is tegyek pontosan. Percekig azon elmélkedtem, hogyan is hozzam fel a témát, de mikor végre összeszedtem a bátorságomat hozzá, és mély levegőt vettem, kopogás zavart meg. Bosszúsan sóhajtottam fel. Edward észrevehetett valamit, mert kérdőn nézett rám, de én csak megráztam a fejem, és intettem neki, hogy nyissa ki nyugodtan.

Rosalie és Edward sutyorogtak egy ideig, de nem értettem, hogy miről. Újból előtört a paranoiám, hogy valamit rólam beszélnek. Próbáltam fülelni, miközben összeszedtem a ruháimat, de egy mukk nem sok, annyit sem hallottam, olyan halkan és gyorsan beszéltek.

- Rendben – bólintott végül Edward, majd becsukta az ajtót. Gyanakvó pillantással méregettem, de úgy tett, mintha észre sem venné. Egy gyors fürdőszobai kiruccanás után, frissen és felöltözve indultunk a határhoz. Most nem kellett várnunk a fogadóbizottságra, Joshua morcos képpel és Benji vigyorogva várt már rám. Gyorsan elbúcsúztam Edwardtól, miután vagy ezerszer megígértem, hogy vigyázok magamra, aztán követtem Benjaminékat a fák közé.

Élvezettel szívtam be a friss levegőt, miközben könnyed léptekkel haladtam. Valamiért ma szörnyen vidámnak és energikusnak éreztem magam. Mintha valami – vagy valaki – teljesen feltöltött volna életerővel. Miután kiértünk a kis tisztásra, ahol a dzsip várt ránk, a tűző nap szinte égetni kezdte a bőrömet. Furcsa volt, hogy mostanában ilyen meleg van. Eddig úgy tudtam, hogy Forks esős város, de úgy tűnt, az utóbbi pár napban az időjárás is hasonult hozzám, és sokkal derűsebb lett.

Joshua vezetett teljesen szótlanul – szerintem, még mindig dühös volt rám a telefonbeszélgetésünk miatt, de nem foglalkoztam vele –, mi pedig Benjaminnal a hátsó ülésen nevetgéltünk. Elmesélte, hogy Joshua járőrözés közben nemrég az erdőben talált egy sebesült kis nyuszit, de ahelyett, hogy vacsoraként bánt volna vele, hazavitte meggyógyítani, a nyuszi pedig azóta alig hajlandó elszakadni tőle, még akkor is mellette van, mikor farkas alakot vesz fel.

- Mintha szerelmes lenne belé – nevetett fel Benji, mire Joshua úgy nézett rá a visszapillantó tükörből, mintha azonnal meg akarná fojtani. – Pedig elvileg fordítottan nem működik a nyom – hagyta figyelmen kívül Benjamin társa mogorva kedvét, és tovább vigyorgott.

- Igazán… aranyos tőled, hogy befogadtad a nyuszit – szólaltam meg próbálva komoly arcot vágni.

- Csak addig marad, amíg meg nem gyógyul. Utána mehet a vakarcs oda, ahová akar! – morogta Josh.

- Jah, persze – hajolt közelebb Benjamin, mintha valamit bizalmasan súgni akarna, de a hangerején semmit sem változtatott. – Most ezt mondja, de a múltkor láttam, hogy úgy gügyögött neki, mintha a gyereke lenne, és még csókolgatta is. – Nem bírtam tovább, prüszkölve kitört belőlem a nevetés. Elképzelni, ahogy a mindig mogorva Joshua egy nyulat dédelget…

- Ha nem hagyjátok abba, esküszöm kétszáznál löklek ki titeket a kocsiból – fordult hátra dühös arccal Josh. Benjamin és én próbáltunk megnyugodni, de ahogy újra egymásra néztünk, nem bírtuk ki röhögés nélkül. – Hihetetlen, hogy két ilyen lököttet kell pesztrálnom! Mi rosszat tettem? – nézett szemforgatva az ég felé.

Mikor lefékeztünk La Push szélén, még akkor is nevetgéltünk. Mindannyian kiszálltunk az autóból, és elindultunk a házak felé. Alice-t utánozva, szökdécselve ugráltam a fűben, élvezve, ahogy a nedves szálak csapkodják a bokámat. Joshua összeszorított szájjal haladt nem messze előttem, míg Benjamin ugyanúgy ugrándozott, mint én, csak nagyobb lépésekkel haladva.

- Fussunk versenyt! – szólaltam meg hirtelen. Nem tudom, honnan jött az ötlet, csak azt éreztem, hogy rohanni szeretnék. Szabadon, miközben a szél az arcomba csap.

- Az nem lenne túl igazságos… - vigyorgott rám Benji.

- Ez igaz… Nem lenne szép tőlem, ha megvernélek… - vágtam gondolkodó arcot. Benji és Joshua is megtorpantak.

- Úgysem tudnál – felelte az előbbi még mindig jókedvűen, de mintha valami tűz félét láttam volna a szemeiben égni. Talán, azt a versenyszellemet, amit most én is éreztem.

- Ha így hiszed, miért nem akarsz futni? – vontam meg a vállam, miközben kihívóan meredtem a két fiúra.

- Gyerekesek vagytok – indult volna tovább Joshua, ha a hangom nem állítja meg.

- Csak nem félsz, hogy legyőzlek? – Olyan arccal nézett vissza rám, mintha meggyilkoltam volna valakit – úgy sejtettem, az önérzete lehetett az áldozat.

- Senkitől sem félek! – felelte lassú, magabiztos hangon.

- Akkor? Versenyzünk? – kérdeztem a szemébe nézve. Kimérten bólintott, aztán visszasétált hozzánk. Beálltunk egy sorba. – Addig a fáig – mutattam az egyik nagyobb fenyőre, ami úgy kétszáz méterre lehetett tőlünk. – Háromra… - támasztottam ki magam a hátsó lábammal, hogy jól el tudjak rugaszkodni a megfelelő pillanatban. – Egy… kettő… három! – Úgy lőttünk ki mind a hárman, mint a puskagolyók. Fogalmam sem volt, honnan jött a lendület, de tartottam az iramot a fiúkkal. A szél az arcomba csapott, ahogy száguldottunk a cél felé. Alig bírtam lefékezni, mikor átrohantam a kijelölt ponton. Szinte egyszerre értünk be mindhárman. Lihegve támaszkodtam meg a térdemen.

- Ezt meg, hogy csináltad? – hallottam meg magam mellett Joshua hitetlenkedő hangját. A fejemet oldalra döntve felpillantottam rá. Nem fújtatott úgy, mint én, de mintha egy kicsit gyorsabban lélegzett volna.

- Fogalmam sincs – kuncogtam fel. – Ma tele vagyok felesleges energiával – vontam meg a vállam, miközben felegyenesedtem.

- Ez csúcs volt! – vigyorgott rám Benjamin. Őt cseppet sem érdekelte, mitől táltosodtam meg, csak élvezte a versenyt. Joshua arcán láttam, hogy valami szörnyen foglalkoztatja – úgy nézett rám, mintha kinőtt volna még egy fejem. Valamit mondani akart, de aztán meggondolva magát, felkapta a fejét.

- A francba! – mordult fel. Nem értettem, mi baja van, amíg a következő pillanatban ki nem hajtott a rendőrautó a fák közül. Az egész olyan hirtelen történt, hogy fel sem fogtam. Amint a kocsi a szabadba ért, bekapcsolódott a sziréna is, és hallottam, hogy teljes gázzal felpörög a motor. Fél másodpercbe sem telt, mire elénk ért a kocsi, és kifarolva lefékezett. A rendőrök azonnal kiugrottak. Lebénulva álltam egyhelyben, miközben valamit kiabáltak nekem, és rám szegeződött két pisztolycső. Automatikusan felemeltem a kezeimet, mint ahogy a filmekben láttam.

Hallottam, ahogy az egyik rendőr újra kiabálni kezd valamit, de nem értettem, miért ordít velem, mikor megadtam magam, egészen addig, míg meg nem láttam, hogy Joshua határozott léptekkel a jobb oldali rendőr felé tart. Igaz, hogy az ő keze is a magasban volt, de magassága és izmos testalkata miatt elég fenyegető jelenségnek nézett ki. A másik rendőr is felé fordította a pisztolyát. Joshua hirtelen lendült előre, én pedig felsikoltottam, mikor meghallottam a lövést. Csak annyit láttam, hogy a tőlem távolabbi rendőr elterül Joshua súlya alatt. Nem dulakodtak, mivel Josh súlya egyszerűen leszorította őt a földre.

- Fuss! – hallottam meg Benjamin hangját, majd megiramodott a másik rendőr felé, aki még mindig a társa és Josh felé fordította a pisztolyát. Egy másodpercig földbe gyökerezett lábakkal álltam, aztán megfordultam, és rohanni kezdtem a házak felé. Csak az járt a fejemben, hogy szólnom kell Jonathanéknak, ők biztosan tudnak segíteni…

Már majdnem odaértem, mikor hirtelen újabb rendőrautó vágódott ki elém. Muszáj volt irányt váltanom. Kétségbeesve futottam a fák közé. Az agyam pörögve kereste a megoldást, miközben lihegve kapkodtam levegőért. Talán, ha visszaérek a határhoz, Edwardot még ott találom… Talán, most is ott vár engem egész nap…

Hallottam a hátam mögött a sziréna hangját, de próbáltam nem odafigyelni rá. Igyekeztem arra felé futni, ahol a fák sűrűbben nőttek, hogy ne követhessenek az autóval. Egy idő után már szúrt a tüdőm, de a csikorgó fékhang bizonyította, hogy végül elértem a célomat. Kicsapódtak a kocsiajtók és kiáltások hangzottak fel, de ezt csak a tudatom egy távoli zugában érzékeltem. Tudtam, hogy gyalog is előbb vagy utóbb, de utolérnek majd, ezért behúzódtam az egyik fa mögé, és próbáltam visszafojtani a lélegzetemet.

Lehunyt szemmel simultam a fatörzsnek, mintha bele akarnék olvadni – legszívesebben tényleg azt tettem volna. A szívem a torkomban dobogott, miközben füleltem. A lábdobogások egyre közeledtek felém, elhaladtak mellettem, majd halkulni kezdtek. Megpróbáltam összeszedni magam, de nem értettem, hogy tud minden egyik percről a másikra így elromlani. Olyan jól indult a napom, most pedig, mintha a pokolba kerültem volna. Abban reménykedtem, hogy kinyitom a szememet, és kiderül, hogy ez az egész csak egy rémálom volt.

Mikor megéreztem a hideg simítást az arcomon, azt hittem, hogy valóra vált a kívánságom.

- Edward – pattantak fel a szemeim, de amint felnyitottam őket, tudtam, hogy egy még horrorisztikusabb valóság vette a kezdetét. Még sikítani sem volt erőm a sokktól. Csak álltam, egyenesen a vérvörös szemekbe nézve, amik izgatottan csillogtak.

- Sajnálom, de ő nincs a közelben. Sőt, senki sincs a közelben – susogta halkan. A hátamon végigborsózott a hideg.

- Tele van rendőrökkel az erdő… - próbálkoztam, bár tudtam, hogy teljesen feleslegesen. Pár rendőr mihez kezdhetne egy vámpírral, akin nem fog a golyó…

- Tele volt rendőrökkel az erdő – felelte, miközben megnyalta a száját. A fogai még mindig véresek voltak. Éreztem, hogy kihagy a szívverésem egy pillanatra és megtelnek a szemeim könnyekkel. Dominic hátrébb lépett egy pár lépést, és úgy méregetett, ahogy egy oroszlán teszi a vacsorára szánt antiloppal.

- Tudtam, hogy egyszer el kell jönnie a pillanatnak, amikor egyedül maradsz. Csak ki kellett várnom… - mosolyodott el elégedetten. – De végre itt az én időm!

Tudtam, hogy felesleges, amit teszek, de kipördültem a fa törzse mögül, és futni kezdtem. Ha el is kap, legalább küzdeni fogok. Nem adom meg magam egyszerűen. Hallottam az elégedett nevetést a hátam mögött, de nem álltam meg. Aztán egyszer csak valami keménynek ütköztem, és hátra zuhantam. Dominic fölöttem állt.

- Tényleg azt hiszed, hogy elfuthatsz? Ennyire nem lehetsz ostoba – guggolt le mellém. Ujjai végigsimítottak az arcomon, aztán hirtelen lendülni láttam valamit, és az erős ütéstől minden elsötétült.

52 megjegyzés:

  1. Olyan jól kezdődött, hogy lehet így vége?
    Úgy szeretem a sztoridat, csak mindig az érdekes részeknél hagyod abba, pedig én akkor is elolvasnám a folytaást, ha egyszer lekerekítenéd egy fejezet végét...
    Na, elég a nyavalygásból, a lényeg, hogy ez is jó lett, mint mindig... :-)
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Jaj, elsőnek akartam írni, de úgy látom Kisildikó megelőzött... Nah mindegy, lényegében én is csak azt tom mondani, mint ő. =) Tök izgi feji volt, nagyon fordulatos. ^^ Nem is gondoltam volna, h Dominic feltűnik. :P Nem számítottam most rá. De legalább így izgalmasabb. Remélem, a farkasoknak nem esett bajuk, bár nehéz elképzelni, hiszen a New Moon-ban is a farkasok ölték meg Lauren-tot. :P Nah jó, ez már egy kisregény lett, a lényeg, h imádom, amit írsz. <3 Csak így tovább!

    Pux: Guci

    VálaszTörlés
  3. Hello!
    Úristen!!!Ez nem lehet igaz..pont mikor minden rendben ment,akkor tűnik fel újra Dominic...De végülis így lesz izgalmas,nem?Talán kár volt elolvasnom,mert most még az eddigieknél is jobban várom a folytatást.Nagyon kitettél magadért Spirit.:)Nagyszerű írás,kétségtelen.Kérlek siess a következő fejezettel.

    Minden jót!

    Dena

    VálaszTörlés
  4. Annnnyira tudtam, hogy jön DominicxDxD Ez ááááh, tipikus..xD Végre klappol a dolog, valaminek lennie kellett:D Nem számítottam egyszerre a kettőrexD mm rendőrök+Dominic, de:D

    Húú, nagyon kíváncsivás tettél:P Főleg, hogy hogyan előzhette le Isabella a fiúkat??? Vagyis nem leelőzte, de tartotta az iramot:p Csak nem fakasosodik ő is:P? Ahh, kíváncsiságom még mindig határtalanxD
    Plusz Edwardék is sutyorogva titkolóznakxD Kikészülök, ennyi talány egy fejezetbexDxD
    Bitte, please, kérlek: a kövi legyen jóó hamar:D
    Hiszen a szemét Dominic le is ütöttexD! Na szóval. szuper volt, rövidnek tűnt, nagyon édi volt Edward a nagy és erős vámpíros sz9veggel, talányok halmaza és izgs végxD JAH ÉS PLUSZ AZ én végemxD ha nem sietsz:D
    sokszor puszillak és ölellek:P
    u.i.: külön dícséret, amiért nem éjfél után, ergó ma lefeküdhetek időben a holnapi vizsgáraxD (mondjuk imádom itt várni mikro tudom h mindjárt kész:P)

    VálaszTörlés
  5. OMG!!!!!!!!
    muszáj volt pont most befejezni?!
    még, még, még!!!
    Ritazu

    VálaszTörlés
  6. Ó, te jó ég! Ez isteni volt. Úgy érzem kezd farkasosodni Bella... 2 utalásból sejtem...(bár van egy másik elképzelésem is) majd meglátjuk. Remélem a következő fejezetből kiderül. Imádom ahogy írsz.
    Puszi

    VálaszTörlés
  7. Szia!

    Oh, de jó, hogy folytattad! Csak kár, hogy gyorsan olvasok. Egyszerűen nem elég, én is csak kis gyenge ember vagyok... És egyre többet és többet szeretnék. Ismét hatalmas gratuláció, benned lehetetlen csalódni!

    Lilian

    VálaszTörlés
  8. Hű!!!!Izé,azért kiváncsi vagyok,hogy mi lesz Dominic-kel!Meg,hogy mi lesz az "Isabella átváltoztatása"című üggyel.xDVan egy olyan halvány sejtésem,hogy Edwardot "icike-picikét" zavarja majd Isabella elképzelése...Amúgy imádom a ficed,ez az első számú kedvencem!!!!!!És ez a feji nagyon jó lett!További jó munkát!:Szonja

    VálaszTörlés
  9. OH MY GOD!! jesszus!! Asszem megérte várni erre a fejezetre ennyit!! Ez durva!! Könyörgöm írd meg gyorsan a folytatást!! Nem bírom ki nélküle4! Légyszi!!! Jajj!! Nagyon nagyon siess!!
    Imádlak!
    pusy

    VálaszTörlés
  10. Ez tényleg nagyon jó fejezet lett! Annyira ügyes vagy! Remélem a folytatás most még hamarabb jön...erre most olyan várni mint a twilight saga folytatásaira...arghh:D

    Üdv: Solei

    VálaszTörlés
  11. Na erre nem számítottam...de ha sokat kell várni a kövi fejire...hát megbolondulok:D:D
    Imádom a sztorit, így tovább!!

    Remélem jól van a fogad, mennek a vizsgák, én meg hogy ilyen gyorsan elfogyott az olvasnivalóm, visszatérek a záróvizsga tételeimre...:D:S

    Üdv: Genevieve Beau Pre

    VálaszTörlés
  12. nagyon nagyon durva lesz ha Bella farkasosodni kezdd.. Belegondoltam és annyi tényező szembe állítaná egymással Isabellát és Edwardot (pl: a bűz:P)
    Wáó....
    Kiváncsian várom a következő fejezetet
    U.I.:ismét remeket alkottál:D

    VálaszTörlés
  13. Halihó!!
    Ez irtó jó volt! Azon a nyuszis dolgon én fetrengtem. Siess a kövi fejezettel, mert kiváncis vagyok, hogy hogy tudodd iramot tartani a farkasfiúkkal, és hogy mit susmusoltak, és és...Mi lesz Isabellával...
    De Dominic-re nem is gondoltam...van egy feltételezésem, hogy mi lesz a következő fejezet, de kiszámithatatlan vagy!:)
    Csak igy tovább, puszil és ölel.

    Bella

    VálaszTörlés
  14. Spirit, nem is te lennél, ha nem egy ilyen nagyszerű, izgalmas, sok titkot rejtő(ez milyen j?xD) fejezet írtál volna!
    Már én is kezdtem kicsit hinyolni a körömrágós-izgulós részeket, hát most jól megkaptam, és ennél jobbra meg sem tudtad volna írni!:D
    Nagyon-nagyon-nagyon várom a következő fejezetet!
    (El sem tudod hinni, hogy megörültem, mikor láttam, hogy van frissxD)
    Siess!!:D
    Puszi, Lou:)

    VálaszTörlés
  15. ÚRISTEN!!!!Ez nagyon jó!!!
    ááá, nem bírom ki a folytatásig!!!
    lécci rakd fel minél hamarabb!!!
    miért itt lett vége??a legizgibb résznél!!!:D:D:D
    nagyonnagyonnagyon tetszik!!!
    nem tudom szavakba önteni

    VálaszTörlés
  16. KEGYETLEN vagy! A legjobb résznél hagyod abba? Miért? Ígyis úgyis visszatérünk hozzád. Brühü. Na szóval, annyira durván jól megírtad. Csak ámultam és bámultam és persze győztem felkaparni az állam a földről. Folytatást, de gyorsan, megjelentek az elvonási tüneteim. :-P

    VálaszTörlés
  17. Úristen!!! Á, ez nagyon izgalmas. Nem hiszem el, hogy itt abbahagytad. :( :D Légyszi hamar folytasd, furdal a kíváncsiság, és nem akarok hamar megöregedni. :P Na jó, abbahagyom, mert tudok normálisat írni.
    Nagyon jó volt, gratula!! :)
    Polett

    VálaszTörlés
  18. Kimaradt egy nem a "tudok normálisat írni"
    előtt. :D
    Pussz: Polett

    VálaszTörlés
  19. Uhh hát erre igazán megérte várni :D:D remélem minél előbb kész lesz a következő feji, Isabellából csak nem farkas lesz? :D :P kiváncsi lennék mi lenne egy farkas-vámpír keresztezetből :D csak így tovább (L)Spirit(L) sok puszi: Sunbeam

    VálaszTörlés
  20. Hát ilyen nincs... Pont egy ilyen résznél abbahagyni!! Nagyonnagyon kiváncsi vagyok a folytatásra! Ugye hamar folytatod?
    Üdv. Linda

    VálaszTörlés
  21. Wooooooow!!! Nagyon szupiii lett!!! Már épp hiányoltam Dominic-et!!! Nagyon izgis lett ez a fejzet is!! Remélem minnél hamarabb fent lesz a kovetkezo fejezet!!! Kérlek siesss!!! *boci szemekkel néz* Kéééérlek!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  22. Nagyon izgi lett a fejezet :) Majd meghalok a folytatásért... kibírhatatlan, hogy így fejezted be a fejezetet és nem tudni mi lesz most XD Igazából valahol reménykedem, hogy megharapja és átváltozik... asszem most nagyon gonosz voltam XD Mindenesetre gratula a fejezethez és várom már most nagyon a következőt XD

    Egyébként mikorra tervezed kb a pécsi talit? Én is pécsi vagyok és szívesen elmennék :)

    VálaszTörlés
  23. jajj ne már!! hogy lehet itt abbahagyni?? ez felér egy gyilkossággal :D azt hiszem, ezzel eléggé kifejeztem, milyen szinten függök a történettől :D

    VálaszTörlés
  24. Aztamindenit! ÁÁÁ! Király ez a fejezet. Tiszta jól indult, gondoltam "Ó, visszajöttek a farkasok, biztos megint egy tök vidám napja lesz Isabellának, a farkasok majd biztos feldobják a hangulatot, lesz gitár..." aztán jönnek a zsaruk... meg Dominic. Hát erre egyáltalán nem gondoltam. Azért eléggé brutál, hogy meggyilkolta az összes zsarut, de hát, ő mégiscsak Dominic:D Ez lett eddig a legizgibb fejezet. Fúú, én imádom az agyadat:)) Hogy te miket ki nem találsz...Ja és a nyuszis rész állati vicces lett. Na jó, ez a kritika eléggé értelmetlen lett, de remélem megérted:))) Csak egy kérdésem lenne: Mi alapján választod ki, hogy az "Idézetek" részbe mi kerül? Csak úgy, vagy mindig ami a legjobban tetszik neked? Már nagyon várom a folytatást:) Harjá!!! Juca

    VálaszTörlés
  25. Szia Spirit!!!
    Ez a fejezet is nagyszerűre sikeredett. Csak gratulálni tudok!!! Már nagyon várom a következő fejezetet, siess vele! :D :D

    VálaszTörlés
  26. szia nagyon jo ez a rész is már annyira imádom hogy alig tudok nélküle élni:)
    a villámcsapással ne viccelj mert belénk kb.másfél hete belénk csapot a villám és sok cuccunk totál káros let:(:(
    na de azért várom a kövit:):)

    VálaszTörlés
  27. Egyszerűen.. tökéletes! Nincs más hozzáfűznivalóm! :D

    VálaszTörlés
  28. jaj akik Dominikot hiányolták eddig azok tessék örülni :( :( , gondolom ISa az apai örökség miatt tud ennyire jól futni neem:..? meg meg meg nem lehet hogy a történelem ismét megismétlni önmagát és Jacob helyét Josh veszi át?? mármint azért undok mert beleszeretett Isa-ba de most is Edward volt a gyorsabb.
    köszönöm,hogy olvahatom Üdv Kimi

    VálaszTörlés
  29. Dorothea,Ilda,Detti2009. június 4. 13:16

    véégre.megint egy kis izgalom!!!
    ööö..reméljük Isabella nem fog vérfarkassá változni!
    megint infón olvastunk.és egyelőre nem találunk szavakat!
    így nem lehet befejezni egy fejezetet!!ez nem igazsáág!:D
    siiess a kövivel!!
    puszi

    VálaszTörlés
  30. Szia! Igazad volt, ez a függővég még rosszabb, mint az előző fejezet végén. Nagyon durva lett ez a rész, de igazán nagyon tetszett :) Amúgy hány fejezetesre tervezed a történetet? Puszi, Dorkuci

    VálaszTörlés
  31. Szia!
    Hát megint csak zseniális amit írtál!Köszönjük!Hát ha tudnéd,hogy a 24, fejezetet hányszor olvastam el,hihi.Nah,az már beteges,de komolyan! :D
    De nagyon kíváncsi leszek,hogy mi sül ebből ki!!
    Csak így tovább!!
    A 26. fejetzetet nem akarod megírni Edward szempontjából??Tök jó lenne az is!
    Várom már nagyon a következő fejezetet! ;)
    Puszi

    VálaszTörlés
  32. Szia!
    Nagyon jó ez a felyezet is (sosem kételkedtem benned)!
    Amikor úgy érzed hogy a dolgok kezdenek jevulni...BUMM!! beüt egy újabb katasztrófa és kezdődik minden előről...Szegény Isabella...Szegény Edward!
    De én azért Dominic-ot is meg tudom egy kicsit érteni:
    Azért mégsem lehet mindenki egyedül-még akkor sem ha vámpír. És gondoljunk bele, elvesztette a családját-ha volt neki egyáltalán- és magányosan kóborolt, és áldozatokat keresett.És aztán megjelent Isabella, és beleszeretett...ő csak meg akarja kapni a szerelmét, és nem tudja hogy erőszakkal nem rudjuk elérni amit akarunk.
    Teljesen biztos hogy Dominic szereti Isabellát, mert hát gondoljunk bele, másokkal csinálta ezt de eddig mindegyiket megölte, Isabellának azt igérte hogy átváltoztatja. "Megöli, hogy aztán új életet adhasson neki!"

    Remélem hogy értékeled a véleményemet!
    Ja és alig várom a folytatást!

    Puszi:

    Bella

    VálaszTörlés
  33. szia sprit!
    hát ez is mind a többi fejezet eszméletlenül jó volt!!!:D imádom! siess a következővel lécci!!!
    addig még párszor el fogom olvasni ezt!!
    puszi: eme

    VálaszTörlés
  34. TE?!!!! Képes voltál itt abba hagyni?! XDXD
    Spirit én mit csináljak magammal? XD Annyira iszonyú kíváncsi vagyok, és tudom hogy millió a dolgod és várni kell, amiben sosem voltam jó XD.
    Remélem sietsz :$ Puszi:$

    VálaszTörlés
  35. Szia Spirit!
    Hát ez a fejezet is nagyon jóra sikerült!
    Nem gondoltam volna, hogy épp most fog megjelenni Dominic. Na meg a futás... :) Hűűhaaa!!!
    Kíváncsian várom a következő fejezetet is! Szóval siess vele!! :P
    UI.: Köszönjük ezeket a fergeteges élményeket ! ;)
    Puszi
    Lauryka

    VálaszTörlés
  36. Jaj, nagyon jó volt. Már éppen kérdezni akartam, hogy hová tűnt Dominic.:D Kíváncsi vagyok mi fog történni:D Úgyhogy nagyon várom a folytit.

    VálaszTörlés
  37. Na igen....kitaláltad :D (nyugisabb rész :D )
    De naggyon jó :)

    Most azon járt az eszem hogy lesz-e olyan rész hogy Rosalie és Emmett mint ahogy Carlisle és Esme meg Alice és Jasper is?! :D

    Gratulálok :) Megint alkottál :)

    Üdv:MatyóGIRL :)

    VálaszTörlés
  38. Szia.Nagyon jó lett ez a fejezet is mint az összes eddigi:D Kérlek siess a folytatással mert már tűkön ülök.Egy kérdés: Úgye Isabellből nem lesz farkas? Mivel a tünetek alapján úgy látszik.Sok sikert a vizsgákhoz sorstársak vagyunk:D

    VálaszTörlés
  39. szia!
    én hozzá szeretnék szolni az eclipse kiírásoghoz!
    az egyik barátnőm az alexandrába dolgozik és ezt mondta idézem:
    Mi nem csinálunk ilyen hülyeséget és egyszerre fogjük kiadni mindkettőt!
    szóval nemtudom milesz de nekem ezt mondták!
    mégegyszer nagyon jól irsz!!
    puszi:
    emiii

    VálaszTörlés
  40. tényleg egszeerre fogják kiadni?:O óhh jeee:D imádom az Alexandriát!(L) már féltem, h várnom kell több hónapot, és ugye a breaking dawnal is így lesz? óó..várom, de a folytatást is nagyon!:D már délután óta, várok, mikor megláttam a kiirtásod!:D

    VálaszTörlés
  41. Na ehhez meg majdnem elfelejtetem írni:D
    A címet mikor megláttam, először Dominic jutott eszembe. Nagyon jó lett:D ügyes!

    VálaszTörlés
  42. Kisildikó: Remélem, hogy nem függő végnél is olvasnál tovább, de így akkor is izgibb. :D Nekem is, és szerintem, nektek is. :) De már előre félek, hogy a 28-as feji végéhez mit szóltok majd, ha már ez is kiakasztott… :D
    Köszönöm, puszi neked is! :)

    Guci: Nem gond, nem csak az első kritikának örülök, hanem mindegyiknek. :D Örülök, hogy meglepett Dominic feltűnése. Azt hittem pedig, hogy már mind számítotok rá. :D És még mennyi meglepi jön a továbbiakban… :) A farkasoknak testileg nincs bajuk. Viszont a rendőrséggel még lesz pár gondjuk, főleg Joshuának…
    Nem baj, írj nyugodtan bármikor kisregényt nekem! :D
    Köszi, pussz. :)

    Dena: Hát, remélem, hogy elég hamar jött a folytatás. :) Dominicnak most kellett feltűnnie… Már ti is panaszkodtatok, hogy túl nyugisak a fejezetek, meg én is éreztem, szóval, kellett az izgalom. :) Köszönöm. :)

    Leia: Nah igen… Sejtettem, hogy Dominicra számítotok most, ezért küldtem a rendőröket is, hogy azt higgyétek, mégsem Dom jön. :D Aztán mégis jött ő is. :D Csavaros egy észjárásom van, remélem, hogy sikerült meglepetést okoznom mindenkinek. :)
    Hát igen… Most van egy csomó titok, aminek ki kell derülnie majd. Nem sokára… ;) Már úgyis csak két fejezet van vissza. :D
    És háááát, valahogy a legtöbbször a késő esti friss jön össze. :D Most kivételesen nem. :D Remélem, hogy sikerült kialudni magad. :)
    Pussz és ölelés neked is! :)

    Ritazu: Hát… A függővégekről ismerni meg az írásaimat. :D Sajnos, nem tudok ellenállni nekik. :D Bocsi… :)

    Henna: Mi volt a másik ötleted a farkasodás mellett? Kíváncsi lennék rá. :) Köszönöm. :)

    Lilian: Ó, te kis gyenge ember… :D Hát, igyekszem minél több adaggal kielégíteni az igényeidet/igényeiteket. :D
    Köszönöm, remélem, hogy tényleg nem fogok soha csalódást okozni. Igyekszem, hogy így legyen. :)

    Szonja: Igen, Edwardot ici-picikét zavarná, ha megtudná, hogy Isabella át szeretne változni, de a következő fejezet miatt, már úgysem tudja meg soha, hogy mik jártak Isabella fejében, és már úgyis mindegy lesz, mit tervezett Isabella korábban. :)
    Köszönöm, jó érzés No1 kedvencnek lenni. :D

    Petra: Hihi, örülök, hogy ilyen hatással volt rád a fejezet, de milyen hatással lesz majd akkor a következő… :D Remélem, hogy elégedett vagy a sietségemmel. Most csak három napot kellett várni az új fejezetre. :) Én is imádlak, pussz. :)

    Solei: Hű, hát, köszi. :D Én még emlékszem, hogy vártam a New Moonra anno, szóval, ha csak fele annyira várnátok a ficemre, mint én a NM-ra, akkor az igazán megtisztelő lenne. :D Köszönöm szépen! :)

    VálaszTörlés
  43. Genevieve Beau Pre: Siettem, siettem a következő fejezettel. :D A világért sem akarnám, hogy megőrülj a várakozástól. :D A fogam jelenleg jól van és a vizsgáimnak mindjárt a végére érek. :) Kitartást a tanuláshoz neked! :) Köszönöm, hogy azért szakítottál időt az olvasásra és a hsz-írásra. :)

    Névtelen 1.: Hát, Isabella farkasként… Az tényleg érdekes lenne… Amúgy a szagról Jacob és Nessie jutott eszembe. Szerintem, ha egy farkas bevésődik egy vámpírba, akkor nem találják büdösnek egymást, mert az ellenszenvnél erősebb a szerelem. Gondolom… :D Mókás lenne csipesszel az orrukon oltár elé vonulni, meg a nászéjszakán… Hehe, ezt most látom magam előtt. :D Hiába, vizuális típus vagyok. :D
    Köszönöm. :)

    Bella: Örülök, hogy tetszett a nyuszis rész. :D Én röhögve írtam meg. :D
    A titkok… Hát, most már lassan minden ki fog derülni. ;)
    Mi volt a feltételezésed? :D Mindig csak mondjátok, hogy van egy tippem, gondolok valamire, és itt hagytok kíváncsiságtól lyukas oldallal, hogy DE MIRE??? :D
    Köszönöm szépen! Neked is nagy ölelés és puszi! :)

    Lou: A rejtő pontos j. Jól írtad. :) Köszönöm, és hát, azt hiszem, most tényleg jól megkapjátok az izgalmakat. :D Könyörögtök majd még nekem nyugis fejezetekért! :D
    Pussz :)

    Nor@: Azért lett itt vége, hogy izguljatok. :D De már fent van a folyti is. Most siettem, mert én is nagyon izgulok. :D Köszi, köszi, köszi. :)

    Wildpunkcat: Igen, kegyetlen vagyok. Freeb tudna erről mit mesélni. :D Ő már tudja, hogy gonooooooosz vagyok, ha írásról van szó. :D Na meg függővégekről. :D Egyébként, remélem is, hogy visszatértek hozzám így is, úgy is. :D Mindenki hiányozna, ha eltűnne. :) Sőőőt, azok is hiányoznak, akik tényleg eltűntek időközben. Igen, igen, emlékszem ám rátok. :D Remélem, azért még mindig olvassátok a ficem, csak nincs időtök írni hsz-t. :)
    Örülök, hogy ennyire meglepett a fejezet, és annak is, hogy függsz tőle. :) Igyekszem az újabb adagokkal. ;)

    Polett: Hát, egyszer mindenki megöregszik… Kivéve, ha vámpír vagy farkas. :D De remélem, hogy azért nem okoztam túl sok ősz hajszálat neked. :) Siettem a folytatással most nagyon. :)
    Köszönöm szépen! :)

    Sunbeam: Újabb farkaselmélet? :D Hát, a következő fejezeteket elolvasva megtudsz majd mindent. :)
    Örülök, hogy megérte rá várni. :) Pussz és köszönöm. :)

    Linda: Hát, imádom a függővégeket. :D Ez van… :D Fent van a folytatás. :) Köszi. :)

    Moll Rowan: Hát, most jó sokat kaptok Dominicból. Szerintem, nagyon fogjátok utálni őt. :D Fent van az új fejezet. Kérésed számomra parancs. :D

    Miwako: Hihi, hát, a te kérésed is parancs számomra. :D Megharapta. :D Köszönöm, örülök, hogy tetszett a fejezet. :)
    A pécsi tali időpontját majd még megbeszéljük, de én, ha lehet július közepére tenném. :) Szóval, ha az a legtöbb embernek jó, valamikor akkor lesz. :) Nem tudom, adtál-e már mail címet a talis csoporthoz való csatlakozás miatt, de ha még nem, akkor majd légyszi, írd meg te is. :) Köszi. :)

    VálaszTörlés
  44. Nessa: Hát, Dominictól tanultam a kegyetlenséget. :D Csak ő testileg és lelkileg is kínoz, én meg csak lelkileg a függővégeimmel. :D Kis függő. :) Készítem a következő adagot. ;)

    Juca: Hihi, igen, próbáltam elaltatni a gyanútokat. Nyuszis történet, versenyfutás… Mindez csak azért, hogy aztán lecsapjak hirtelen a rendőrökkel és Dominiccal. :D Örülök, hogy sikerült meglepni. :)
    Az idézeteket nem én választom ki. :) Ez Szandi feladata. :) Mindegyik idézetet ő választotta az alapján, hogy melyik tetszett neki a legjobban. :)
    Köszönöm. :)

    Szilagyikitti: Köszönöm szépen, az új fejezet már fent van. ;)

    Névtelen 2.: Azért csak óvatosan a függéssel. Egyszer ennek a történetnek is vége lesz. :)
    Jaj, sajnálom. :( Én általában azért viccelődök a villámcsapással, mert úgy vélem, ha valamit kimondok, az úgysem fog megtörténni… Meg mikor írtam, épp hatalmas vihar volt nálunk, szóval, így akartam elűzni a veszélyt. Tudom, bolondság, de valamiért eddig bejött. Mondd ki és nem fog megtörténni.
    Remélem, hogy a cuccaitokat tudjátok pótolni. :(

    Bine: Nekem ennyi is elég. :) Köszönöm. :)

    Kimi: Hát igen… Akik Dominicot hiányolták, azok most megkapták. Szerintem, most már azt várják, hogy mikor ölöm meg végre. :D
    Hogy Isabella miért volt olyan gyors, az majd később kiderül. ;)
    Josh, mint Jacob? Hmmm… Nem szeretem a szerelmi háromszögeket. :) Ha valakinek ott van Edward, miért akarna bárki mást? :) És nem, nem szerelmes Isabellába. Eddig össz-vissz háromszor látta őt, nem is ismeri. :) Én nem nagyon hiszek az első látásra szerelemben. :) Az első látásra vonzalomban igen, de az nem szerelem. :)

    Dorothea, Ilda, Detti: Hajaj, remélem, hogy az új fejezetet nem infón olvassátok, mert a tanárnak kell majd fellocsolni titeket. :D De nagyon aranyosnak találom, hogy így együtt olvastok. :) Örülök, hogy elakadt a szavatok a meglepetéstől. :D
    Puszi nektek! :)

    Névtelen 3.: Hihi, igyekszem, igyekszem. :D

    Dorkuci: Mondtam én. :D És a 28. fejezetnek még durvább a vége. :D
    Még két fejezet lesz, vagyis összesen 30, ha minden jól megy, és beleférek azokkal, amiket még terveztem két fejezetbe. :)
    Pussz :)

    Doryka: Hihi, kis kéjenc. :D Azt hiszem, a 24. fejezet volt az, ami rekordot döntött az olvasottságban… Vajon miért… :D
    Ha lesz időm valamikor, akkor lehet, hogy a 26. fejezetből is lesz Edward szempontú novella. :) Majd még meglátom… :)
    Köszönöm, puszi. :)

    VálaszTörlés
  45. Bella: Igen, szeretek bombát robbantani. Elaltatom a gyanútokat, aztán mikor már megnyugodnátok, jön a bumm. :)
    Hihi, szóval, Dominic rajongó vagy? A következő fejezet után is? :D Erre nagyon kíváncsi lennék, majd írd meg… :)
    Egyébként, Dominic nem szerelmes Isabellába véleményem szerint. Vagyis, ez csak valami torz, beteges hatalmi vágy. Dom élvezi, ha uralkodhat a gyengébbeken, ha megfélemlítheti őket. Felizgatja, ha látja a másikat rettegni és szenvedni. Isabella csak azért tetszik neki jobban, mint a többi áldozat, mert nem tört meg elsőre. Úgy, hogy az áldozat nem adja meg magát, és küzd, sokkal érdekesebb betörni. Azért akarja átváltoztatni, hogy még jobban magához láncolja. Ha emberként megtörte már, akkor úgy véli vámpírként is be fog hódolni neki, ő pedig évszázadokon keresztül kínozhatja és játszhat vele…
    Edward az, aki igazából szerelmes. Ő is egyedül volt hosszú-hosszú ideig, és szeretne társat maga mellé, de nem erőszakkal. Bármit is szeretne magának Edward, meghagyja Isabella szabad akaratát, és nem kényszeríti rá magát az akarata ellenére. Az igazi szerelem ilyen. A másik boldogsága sokkal fontosabb, mint a sajátod. :)
    Amúgy, ha Dominic csak lelki sérült lenne, aki egyedül élt eddig, és nem tudja hogyan kezelni a szerelemet, ezért üldözi Isabellát, akkor még sajnálnám is, de Dominic pusztán kegyetlenségből és gonoszságból „vadászik” ezekre a lányokra és Isabellára. Nem feltétlenül azért, mert társat akar magának, hanem azért, mert élvezi a szadizást. Ha pedig közben társat is szerez, akin kiélheti magát évszázadokig, még jobb.
    Szóval, értem én, hogy mi fogott meg Dominicban, mert a nők alapból mindig vonzódnak a rosszfiúkhoz. :D Ez valahogy belénk van kódolva genetikailag. :D Józanul végiggondolva nem igazán értem, miért, de tényleg így van. :) Viszont gondolom, érted, hogy mi a különbség a szerelem és a hatalmi vágy között. :)
    De nagyon értékelem, hogy ezt leírtad nekem, mert érdekes vélemény volt, és így én is hosszan kifejthettem a saját véleményemet. Vagyis kielégítetted grafomán vágyaimat. :D
    Köszönöm szépen! :) Sok-sok pussz :)

    Eme: Hányszor olvastad el? :D Egyébként, örülök, hogy tetszett. :) A következő fejezet már fent van. ;) Köszönöm. :)

    Blanka: Képes. :D Sajnos, gonosz vagyok, ha függővégekről van szó. :D Remélem, hogy a 3 napos várakozást nem találod túl soknak, és tetszett az új fejezet. :) Pussz :)

    Lauryka: Nem gondoltad volna? :) Akkor örülök, hogy téged is sikerült meglepnem. :) Én köszönöm, hogy olvastok. :) Puszi neked is! :)

    Drusilla: Hát, akkor megelőztem a kérdésedet. :D Dominic a közelben leste az alkalmat, mikor csaphat le, jó előre megtervezve, hová viszi majd Isabellát, ha elkapta végre. :) Köszönöm, örülök, hogy tetszett a fejezet. :)

    MatyóGIRL: Hihi, ha már most nyugisabb részt követelsz, mi lesz a 28. fejezet után? :D
    Hmmm… Igen, lesz majd Rosalie és Emmett is. ;) Csak szerintem, őket a legnehezebb megfogni karakterként egy ilyen helyzetben, ezért maradtak utoljára. :) Köszönöm szépen. :)

    Névtelen 4.: A következő fejezetekből kiderül konkrétan és világosan a farkasos kérdésedre a válasz. :) Köszönöm szépen, és neked is egy kalappal a vizsgákhoz! :)

    VálaszTörlés
  46. Emiii: Hát, én úgy tudom, hogy a Könyvmolyképző megvette a Twilight saga könyvek kiadásának a magyar jogait, szóval, ha ők később nyomtatják a puhafedelűt, akkor később is kerül ki a boltokba, és ez ellen az Alexandra, bármennyire is jófejek, semmit sem tudnak tenni. :( Kivéve, hogy a keményfedelűt később teszik ki a polcokra, de ezt nem hiszem, hogy megteszik, meg nem is akarom, hogy megtegyék, mert az azoknak lenne rossz, akik meg keményfedelűként akarják megvenni a könyvet.
    Nekem sajnos, csak a puhára van pénzem, meg elvből nem hagyom magam lenyúlni, és most épp lázadó hangulatomban vagyok, és felháborít, hogy a világ tolvajokból és áldozatokból áll csak, szóval, nekem a keményfedelű, ha megnyúznak sem kell! Ezért örülnék, ha azzal együtt a puhafedelű is megjelenne, szóval, légyszi, mindenki iratkozzon fel arra a hírlevélre. :) Köszönöm. :)
    Puszi, és köszi az infót, de szerintem, sajnos, az Alexandra nem tehet túl sokat… Remélem, tévedek… :)

    Bella: Azért még ne nagyon reménykedj az Eclipsével kapcsolatban. Majd meglátjuk, mi lesz… És mindenképpen tessék feliratkozni a hírlevélre. :D
    A fejezet már fent van, remélem, tetszeni fog… Már amennyire tetszhet egy ilyen fejezet… Szóval, inkább remélem, hogy hatással lesz rád. Így helyesebb a megfogalmazás. :)

    Truska: Tényleg Dominic jutott eszedbe a címről? :D Akkor jó választás volt. :) Köszönöm. :)

    VálaszTörlés
  47. Hú hát nem gondoltam, hogy ilyen izgalmasra sikeül ez a kis kiruccanás! Dominicra igazán nem számítottam!
    Sajnos az utóbbi héten nem volt időm olvasni, de most örülök neki mert már fent van a következő, így nem kell napokig izgulni, hogy mi lesz a folytatás. :)
    Na megyek és olvasok tovább :)
    pussz

    VálaszTörlés
  48. Brigitta: Hihi, igen, azt hiszem, a többi olvasó irigyel téged, mert ők az elmondásaik alapján szenvedtek rendesen a függővégemtől. :D
    Örülök, hogy te is meglepődtél Dominicon. :)
    Köszi, pussz :)

    VálaszTörlés
  49. erre a fejezetre csak egyet mondanék....: húhuhuhuhuhuuhuuu *nagy vigyor*

    Sagastrina

    VálaszTörlés
  50. Van egy olyan érzésem - bár lehet, hogy hülyeség.xD -, hogy Joshból még kapunk többet is.:P Nos, mindjárt kiderül, mennyire volt igazam.:D Alig várom, hogy folytassam, csak most sajnos még dolgom van a sulival.:S Ej, hogy miért nincs nekem időm..xD (Azt leszámítva, hogy szombat este óta folyamatosan, mást se csinálok, mint ezt olvasom, és értelmetlen hozzászólásokat írogatok..xD) Na mindegy. Amúgy meg hú. Újra itt van Dominic.. És megint egy jó résznél hagytad abba.. Nem lettem volna azok helyében, akik az írással egy időben várták az újat.. Fogalmam sincs, hogy bírtam volna ki, ha egy ilyen befejezés után még napokat kéne várnom.. Ha ebbe belegondolok, már nem is akarom annyira utolérni a többieket, bár ez nem fog menni, hiszen abba sem bírom hagyni az olvasást.:D Na, megyek is, gyorsan folytatom.:D Puszi: ewoO

    VálaszTörlés