.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. június 29., hétfő

A jövő reménysége - 3. fejezet

Az újonnan feltett kérdésekre holnap válaszolok. :) A hsz-ekre is fogok egyszer... Ha nagyon sok szabadidőm lesz... Bocsánat, hogy el vagyok maradva velük, de azért írjatok, írjatok, mert nagyon-nagyon örülök mindegyiknek, és segítenek inspirációként, hogy gyorsabban írjam a fejezeteket. :D



3. VÁNDOR



MÉG AKKOR IS EDWARD telefonhívása járt a fejemben, mikor Jonathan háza elé igyekeztem, hogy elinduljunk járőrözni. Egy könnyű, nyári szoknya volt rajtam, amit egyszerűen a lábamhoz tudtam kötözni, hogy farkasként magammal vihessem. Nate és Benji már vártak rám, és messziről integettek nekem. Éreztem, hogy az arcomat fürkészik, hogy milyen hangulatban is vagyok, így próbáltam a vonásaimat kontroll alatt tartani. Tudtam, hogy Jonathan délután bement intézkedni az öcsém ügyében, így ez kicsit könnyebbé tette a lelkemet, de a nagyobbik Edward miatt még így is túl sok minden kavargott bennem.

Miután átváltoztunk, féltem, hogy az elmém majd elárul engem, de az csendes maradt a társaim előtt, viszont én hallottam az aggodalmas gondolataikat, amik mind rólam szóltak. Egyfelől megható volt, hogy ennyire törődtek velem, másfelől kissé furcsa érzés volt az ő szemükön át látni magam és a történteket. Mintha hirtelen kiléptem volna a saját testemből, hogy külső perspektívákból is megszemléljek mindent.

Indulhatunk? – zökkentett ki mélázásomból az Alfám hangja. Bólintottam anélkül, hogy a fejembe engedtem volna őt.

Berohantam Jonathan mellett a fák közé, míg Benji a másik irányba indult el. Azt hittem, hogy majd a járőrözés izgalma eltereli a figyelmemet, de pont az ellenkezője történt. Egyfelől órákon keresztül a legizgalmasabb dolog, ami történt velünk, az volt, hogy Jonathan leszidta Benjamint, amiért koncentrálás helyett megkergetett egy őzet, másfelől, folyamatosan hallgatnom kellett a velem kapcsolatos önkéntelen gondolatokat, amik nem hagytak felejteni egy pillanatra sem.

Vajon, jól van? – pislantott felém Jonathan sokadszorra futás közben, én pedig nem bírtam tovább.

Jól vagyok, az istenért, de nem gondolhatnátok végre valami másra? – fakadtam ki, miközben az elmém felnyílt a többiek előtt. Nate bűnbánóan lesunyta a fejét, miközben hallottam a sűrű bocsánatkéréseket Benji hangján a fejemben. Megálltam, szusszantottam egyet, és lehunytam a szemeimet. – Sajnálom. Nem akartam így kifakadni.

Semmi gond – sétált vissza mellém Jonathan. – Tényleg zavaró, ha hallod és látod, amit mások gondolnak – lökdöste hozzám kedveskedve a fejét. Ha emberi formámban lettem volna, biztosan elpirulok. Tudtam, hogy a farkasoktól kapott gesztusok pusztán testvériek, de nem voltam hozzászokva úgy a testi közelséghez még átváltozott formában sem, ahogyan ők. Finoman arrébb húzódtam, vigyázva, hogy ne legyen túl feltűnő, és ne sértsem meg vele Nate-et.

Itt van, itt van, érzem, érzem! – hallottam meg hirtelen Benjamin lelkes hangját. Szinte láttam magam előtt, ahogy ugrál, és csóválja a farkát izgatottságában, mint egy kutyus, ha csontot lóbálsz az orra előtt.

Jonathan az ég felé emelte az orrát, és a levegőbe szimatolt.

A francba, igaza van! – morogta magában. – Te itt maradsz! – nézett rám.

Dehogy is maradok! – próbáltam ellenkezni pusztán verbális módon, mivel a parancs miatt nem mertem megmozdulni. Jonathan szemein keresztül láttam, hogy szörnyen morcosan nézek rá, és ettől elégedett voltam. Végre történik valami izgalmas, erre ki akarnak hagyni belőle!

De igen, itt maradsz! Nem mozdulsz erről a helyről, amíg vissza nem jövök érted! – utasított az alfák határozott és ellentmondást nem tűrő hangján Jonathan, és én bárhogy is akartam tiltakozni, tudtam, hogy felesleges erőfeszítés lenne. Mikor berohant a bokrok közé, és eltűnt a szemeim elől, lefeküdtem a fűbe.

Szörnyen mérges voltam. Azt hittem, végre teljes jogú tagja lehetek a csapatnak, erre tessék! Kihagynak, csak mert… mert lány vagyok? Vagy mert gyengének tartanak? Mindegy is, hogy melyik a kettő közül – mindegyik ugyanolyan bosszantó eshetőség. Magamban morogva figyeltem a többiek gondolatait, hogy legalább tudjam, mi történik.

Jonathan odaért Benjaminhoz, és elkezdték körbeszaglászni a területet. Láttam, ahogy rohanni kezdenek, hogy megtalálják az illat forrását. Jó pár percig semmi sem történt, aztán egyszer csak furcsa érzés fogott el. Mintha valaki figyelt volna. Az első pillanatban átfutott rajtam az elképzelés, hogy Edward volt olyan őrült, és átlépte a határt miattam, de aztán az orrom megcáfolta ezt.

Azonnal felpattantam, és izgatottan keringeni kezdtem. Próbáltam elmozdulni a helyről, ahol álltam épp, de Jonathan parancsa alig pár lépésnyire engedett csak. Idegesen kezdtem morogni.

Itt van! Jonathan, itt a farkas! – küldte a vészjelzést azonnal az agyam a többieknek. Láttam, hogy megállnak, és visszafordulnak, de tudtam, hogy már késő. A közelben lévő bokor mocorogni kezdett, az illat felerősödött, végül a sötétség ellenére, farkas-látásomnak köszönhetően megláttam az idegent. Nagyobb volt nálam, a szőre sárgásfehér színű – mint mikor egy egykor szőke hajú öregedő ember, még nem őszült meg teljesen.

Vicsorogva vettem fel a támadópozíciót, és próbáltam röghöz kötöttségem ellenére határozottnak tűnni – ez volt az egyetlen esélyem, mivel az idegen nem tudhatta, hogy nem vagyok képes elhagyni a helyem. Körbejárt, mintha valamiféle préda lettem volna, én pedig megfeszülve vártam, hogy mit fog lépni. Morgásom felerősödött, mikor újra szembe került velem, és rám nézett.

Velem ellentétben, ő teljesen nyugodtnak látszott. A szemeiben inkább érdeklődést és kíváncsiságot – talán, egy kis meglepettséget – láttam, mintsem támadó szándékot, mégis volt egy furcsa megérzésem, ami miatt nem bíztam benne.

Mindjárt ott leszünk, tarts ki! – hallottam Nate hangját, és a távolban felhangzott a nyolc mancs rohanó hangja is. A farkas abba az irányba nézett, ahonnan a társaim érkezését vártam, aztán vakkantott egyet, majd elrohant az ellenkező irányba. Az ösztöneim azt akarták, hogy rohanjak utána, de mivel nem tehettem, lábaim dühükben kaparni kezdték a földet, miközben fenyegető vonyítással emeltem a fejem a csillagos ég felé.

Elfutott! – kiabáltam mérgesen a többieknek.

Jól vagy? Nem bántott? – Az Alfám hangja ideges és aggódó volt, de jelen pillanatban egy cseppet sem sajnáltam érte.

Eressz el! – követeltem. – Vedd le rólam az előző parancsot! – Most először éreztem úgy, hogy az Alfa által kiadott kötelező parancsok terhet és nem előnyt jelentenek, és ez megrémisztett.

Megmozdulhatsz – mondta ki gyorsan Jonathan. Ahogy megszűnt a kényszer, szó nélkül rohanni kezdtem La Push irányába. Hallottam a bűntudatos gondolatokat Jonathan fejében, és az ijedteket Benjaminéban. Lezártam előttük az elmémet, hogy a pillanatnyi düh miatt nehogy olyasmit találjak mondani, amit később megbánok, de még akkor is ideges voltam, mikor a házak mögötti egyik fa rejtekében visszaváltoztam, és felöltöztem.

- Isabella – rohant utánam Jonathan, mikor trappolva elvágtattam mellette anélkül, hogy akár csak rápillantottam volna. – Sajnálom, hibáztam. – Magam elé bámulva siettem az otthonom felé. – Kérlek! Beszéljük meg…

- Mit? Azt, hogy nem bíztok bennem, és emiatt akár meg is halhattam volna? – álltam meg hirtelen, és egyenesen a képébe üvöltöttem.

- Ne mondj ilyet… - rázta meg Nate a fejét. – Azt sosem hagynám! És bízunk benned… - motyogta maga elé, miközben szégyenkezve lehajtotta a fejét.

- Igazán? Akkor miért nem kezelsz úgy, mint a többieket? Miért nem hagytad, hogy veletek vadásszak a farkas után? – kiabáltam még mindig. Fél szemmel láttam, hogy a többiek előjönnek a házaikból – még mindig pizsamában -, és kíváncsi-aggodalommal figyelnek minket.

- Nem akartam, hogy bajod essen… - a hangja olyan halk volt, hogy átlagos ember koromban biztosan meg sem értettem volna.

- Szóval, mégsem bízol bennem! Nem vagyok gyengébb, mint ti! – szorultak ökölbe a kezeim. Utáltam, ha lekezelően bántak velem, és jobban akarták tudni helyettem, hogy mennyire vagyok erős, és mit tudok elviselni. Épp elég megpróbáltatáson mentem keresztül ahhoz, hogy bizonyítsam, egyáltalán nem vagyok gyenge!

- Tudom, hogy nem vagy gyengébb – sandított fel rám Jonathan félrehajtott fejjel.

- Akkor? Miért kötöttél meg? – követeltem a választ.

- Mert nő vagy – felelte. Éreztem, hogy a düh pírja még feljebb kúszik az arcomon.

- Csak azért, mert nő vagyok, még vagyok annyira értékes csapattag, mint bármelyikőtök! Azt hittem, hogy te legalább normálisan állsz a kérdéshez, de úgy látszik tévedtem. Egy férfisoviniszta disznó vagy! – szorultak ökölbe a kezeim, és a szemeim villámokat szórtak Jonathan felé.

- Én nem vagyok… - sápadt el Nate. – Csak…

- Csak?

- Csak nem tudom, hogy kéne viszonyulnom hozzád! – felelte, miközben az arccsontja barna bőre színt váltva halvány vörös árnyalatot vett fel.

- Ne kezelj úgy, mint egy gyenge nőt! Ugyanolyan elbánást várok, mint amilyet a többiek is kapnak – közöltem.

- Ha ugyanolyan elbánást vársz, akkor ne használd fel ellenem, hogy nő vagy! – fúrta a tekintetét az enyémbe Jonathan, és most rajtam volt a zavart pirulás sora. Igaza volt, sokszor a női gyengeségemet vagy csáberőmet használtam, hogy meggyőzzem őt, de eddig fel sem fogtam, hogy ez mivel jár. Azt hittem, ez egy játékos fegyver, amit felhasználhatok a saját érdekemben, de sosem gondoltam rá úgy, hogy a hatása másokra negatív lehet, vagy hogy visszaüthet rám. – Tudtam, hogy még nem vagy kész a járőrözésre, mégis igent mondtam, hogy lenyugodhass. Azért akartam, hogy ne vegyél részt az üldözésben, mert eddig csak az átváltozást gyakoroltuk, a harcot nem. És bár ösztönösen valószínűleg meg tudnád védeni magad egy gyengébb ellenféllel szemben, ha a másik farkas gyakorlott harcos, akkor már nem biztos.

- Én pedig kierőszakoltam, hogy magatokkal vigyél… A női gyengeségem bevetésével… - motyogtam megszégyenülve. – Sajnálom, tökéletesen igazad van – vallottam be. Ami történt, legalább annyira az én hibám volt, mint Jonathané.

- Neked is igazad van – ismerte be ő is. – Hibáztam. Nem lett volna szabad hagynom, hogy hass rám. Felelősséggel tartozom irántatok, mivel a vezetőtök vagyok. És ha már elvittelek, akkor vigyáznom kellett volna rád. Sajnálom.

- Akkor, ha nem vetem be többet a női előnyeimet, megkapom az azonos bánásmódot? – kérdeztem puhatolózó mosollyal.

- Megegyeztünk – bólintott. Furcsa mód, most értettem csak meg igazán, hogy Jonathan milyen erős személyiség és mennyire jó vezető. Egy gyenge ember nem tudta volna beismerni, hogy tévedett. Egy gyenge férfi pedig még kevésbé. Az iránta érzett tiszteletem még nagyobbra nőtt, az előző dühöm pedig maradéktalanul elpárolgott.

- És akkor megtanítsz harcolni is? – pislogtam rá ártatlanul.

- Már megint azt csinálod… - vonta össze a szemöldökét, de a szemei mosolygósak maradtak.

- Ó, igen, bocsánat – takartam el az arcomat a kezeimmel. – Szóval, megtanítasz harcolni is? – kérdeztem így, hogy még véletlenül se nézhessek illetlenül.

- Majd, ha úgy látom, hogy az átváltozás tökéletesen megy, akkor megtanítalak arra is. De csak ha eljött a megfelelő idő – felelte komoly hangon Jonathan.

- Értettem – kukkantottam ki az ujjaim között. Nate felsóhajtott, aztán ellépett mellettem, és játékosan összeborzolta a hajamat.

- Néha rosszabb vagy, mint Benjamin – nevetett fel.

- Hé! – hördültünk fel egyszerre az említettel, aztán egymásra néztünk, és kitört belőlünk a kacagás.

- Na jó, elég volt, most fontosabb dolgunk van… - törte meg a jókedvet Jonathan. – Két perc múlva megbeszélés nálam! – közölte olyan hangerővel, hogy a ház mellett hallgatózók is hallhassák, aztán elsietett. A jókedvem azonnal elpárolgott – és ahogy Benjire pillantottam, ő is felfogta a helyzet komolyságát.

Egy idegen farkas… Ki lehet, és mit jelenthet mindez? És milyen kihatással lehet az életünkre? Ahogy a felismerés hirtelen fejbe vágott, úgy szűkült apró csomóvá a gyomrom. Azt a farkast nem köti az egyezség. Ha rátalál bármelyik Cullenra, akár Edwardra… - a gondolattól pánikba estem.

Hiszen, nem tudhatjuk, mennyire erős... Mi van, ha egyedül találja valamelyiküket az erdőben vadászat közben? És ő győz? Esme nem túl jó harcos, és Alice nem láthatja előre, hogy közeledik. Azonnal futásnak eredtem a Black ház felé. Még a megbeszélés előtt figyelmeztetnem kellett Alice-t.

Hangos robajjal rontottam be az ajtón – mivel az öcsémre az őrjárat miatt Juliette vigyázott, így nem kellett halknak lennem -, és azonnal a telefonhoz rohantam. Felkaptam a kagylót, és benyomkodtam a megfelelő számsort.

- Alice! – szóltam bele a halk kattanás után, ami jelezte, hogy felvették a másik oldalon a telefont.

- Isabella? – Alice hangja furcsa volt, valószínűleg a meglepettségtől – jutott eszembe. Persze, az éjszaka közepén miért is számított volna arra, hogy felhívom.

- Igen, én vagyok. Történt valami… - kezdtem, de nem tudtam befejezni, mert Alice hangja is izgatottá vált.

- Valami? Jól vagy? Nem esett bajod? – jött azonnal az ezernyi kérdés.

- Persze, semmi bajom, de... Őrjáraton voltam Jonathanékkal, és láttam egy idegen farkast – foglaltam össze röviden a dolgot. A vonal másik oldalán egy ideig csend volt, aztán Alice fejében összeállhattak a dolgok.

- Egy farkas, aki nem a quileute törzshöz tartozik, és nem köti a megállapodásunk? – hallottam Alice hangját.

- Pontosan – bólintottam.

- Az nagyon nem jó. – Szinte láttam, ahogy a fekete fürtök meglebbennek Alice fejrázása közben. – Találkozhatnánk most? Át kéne beszélnünk ezzel kapcsolatban… néhány dolgot… - szólalt meg pár pillanatnyi csend után.

- Most megbeszélést tartunk, de utána találkozzunk a szokott helyen – ajánlottam.

- Ne, ne ott! – tiltakozott hirtelen.

- Miért? – vontam össze a szemöldökömet. Alice hangja furcsán ideges volt. Ennyire tartana attól a farkastól…

- Mert lehet, hogy a farkas még mindig a ti területeteken van – felelte. – Találkozzunk… - gondolkozott el. - Emlékszel, hol piknikeztünk még régen? Találkozzunk ott, rendben?

- Oké – feleltem. – Akkor ott körülbelül egy óra múlva – tippeltem meg a megbeszélés időtartamát. – Addig is vigyázz magadra, és a többiek is!

- Úgy lesz, szia! – köszönt el Alice, majd egy halk kattanást hallottam.

- Szia… - emeltem el a kagylót a fülemtől kissé megrökönyödve, de nem volt időm végiggondolni Alice furcsa viselkedését, mert rájöttem, hogy késésben vagyok. Futottam Jonathan házáig, de így is én érkeztem utoljára. Elmotyogtam egy bocsánatot, aztán leültem az egyik székre.

A megbeszélés nem tartott túl sokáig, és nem is lettem okosabb tőle. Jonathan is kifejtette, hogy mennyire meglepő és veszélyes lehet egy vadidegen farkas a környéken, akiről semmit sem tudunk, és huszonnégy órás felügyeletre osztotta be a többieket – engem, a szavához hűen nem volt hajlandó, amíg nem tanulok meg harcolni. Megparancsolta, hogy ha megtalálják a farkast, ne bántsák, csak ha támadólag lépne fel, viszont mindenképpen próbáljanak vele kapcsolatba lépni valahogy, és rávenni, hogy beszéljen Jonathannal emberi alakban – vagy ha Alfa, akár farkasként.

Ezután úgy döntöttünk, hogy figyelmeztetni kell a többi la push-it, hogy sötétedés után ne menjenek ki a házaikból – fedősztoriként egy erre kószáló barnamedvét használtunk, ami elég hihetőnek, mégis elég ijesztőnek hangzott ahhoz, hogy betartsák a kérést. Végül Nate utunkra bocsátott minket azzal, hogy legyünk óvatosak, és visszament Aidannal járőrözni.

Tudtam, hogy szólnom kellett volna az Alice-szel való találkozóról, de abban is biztos voltam, hogy akkor nem engednének el – főleg a most kialakult helyzetet látva. Látszólag visszaindultam a házhoz – az öcsémet Juliette-nél hagytam azzal a kifogással, hogy elfáradtam a járőrözésben, és pihenni szeretnék egy kicsit -, aztán mikor már mindenki visszafeküdt, kilopakodtam.

Nem gondoltam volna, hogy az idegen farkas ma éjszaka még visszamerészkedne, azok után, hogy belénk botlott – valószínűleg elpucolt már messzire, vagy meghúzta magát éjszakára - így biztonságban éreztem magam. Emberként indultam el a kijelölt találkahely felé, így lassabb volt, de egyfelől nem veszélyeztettem Alice-t, másfelől még véletlenül sem juthatott át egyetlen gondolatom sem járőröző farkastársaimhoz.

Furcsa mód, még így is előbb értem a tisztáshoz, mint Alice. Tétován álltam meg a közepén, és várakozva pislogtam a sötét fák közé. Ember alakban egy fokkal kevésbé voltak jók az érzékszerveim, mint farkasként, így egy kicsit jobban kellett koncentrálnom. Közben az este történteken járt az eszem – kicsit hálás voltam az ismeretlen farkasnak, amiért okot adott arra, hogy ne az Edwarddal folytatott telefonbeszélgetésen kelljen gondolkoznom.

Megpróbáltam felmérni az erőviszonyokat, hogy megnyugtassam magam. A sárgásfehér farkas elég nagynak tűnt, de ez még semmit sem jelentett. Alice-t ismerve nagyon is jól tudtam, hogy a testméretek egyáltalán nincsenek összefüggésben az erővel és az ügyességgel. Ezen kívül, Cullenék heten voltak, és ott volt a vámpírméreg is. Csak egyetlen jól sikerült harapásra volt szükség, hogy a farkas meghaljon. Amint a szervezetébe kerülne a méreg, már eldöntött lenne a végzete.

Kizökkentem az elmélkedésből, mikor meghallottam a hátam mögött a halk lépteket. Mosolyogva fordultam meg, de a mosolyom azonnal át is adta a helyet a pániknak, ahogy a megváltozó széliránynak köszönhetően orromat elöntötte az ismerős illat.

- Mit keresel itt? – léptem hátrébb, miközben azon gondolkoztam, hogy menekülhetnék emberi alakban minél messzebbre. Edward kilépett a fák közül – bőre szinte világított a holdfényben. A szemei még mindig feketék voltak a szomjúságtól, alattuk pedig fekete karikák voltak, mintha épp valami betegségből lett volna felgyógyulóban.

- Megmondtam, hogy beszélni szeretnék veled – sétált közelebb olyan fesztelenül, mintha egy cseppet sem félne tőlem.

- Alice? – csuklott el a hangom.

- Ő otthon van. Én kértem meg, hogy hívjon ide – felelte, miközben engem fürkészve megállt tőlem pár lépésnyire.

- Alice sosem árulna el! – ráztam meg a fejem.

- Mondjuk úgy, hogy nem volt más választása… - mosolyodott el halványan. – Nem az ő hibája, ne haragudj rá!

- Hogy vetted rá, hogy… - kezdtem bele. Nem tudtam olyan dolgot elképzelni, ami miatt Alice így átvert volna.

- Nem ezért vagyok itt most – szakított félbe Edward, és még egy lépést tett felém. Önkéntelenül hátráltam ismét – mintha valami bizarr násztáncot jártunk volna, ami közben az ő mozdulataira azonnal az ellenkezőjét reagáltam. – Beszélnünk kell… Kettőnkről.

- Megmondtam már, hogy nincs olyan, hogy kettőnk! – csattantam fel. Szemeimmel a fák felé pillantottam, de tudtam, hogy esélyem sincs emberként elég gyorsan futni. Edward még azelőtt elkapna, mielőtt közéjük vetve magam átváltoznék és elmenekülnék. Nyílt terepen nem mertem alakot váltani, mert így túl nagy volt az esélye annak, hogy a szél felém hozza ismét Edward illatát, én pedig nem tudom uralni a farkasösztöneimet.

- Dehogy is nincs. Mindig is volt. Amióta csak megismertelek – Edward tekintete ellágyult. – Isabella, hát nem látod? A sors egymásnak teremtett minket – tárta szét a karjait. Nagyot nyeltem.

- Nem értem, miről beszélsz… - ráztam meg riadtan a fejemet. Az nem lehet, hogy Alice a bevésődésemről is mesélt Edwardnak… Ennyire nem árulhatott el!

- Arról, hogy mindennél jobban szeretlek! – A szívem áruló módon vadul kalimpálni kezdett. – És te is szeretsz engem. Mi ketten… - mutatott rám és magára. - …nem élhetünk egymás nélkül. Ez… olyan lenne, mintha egy közös szívvel létező sziámi ikerpárt félbevágnának. Legalább az egyikük belehalna, de valószínűbb, hogy mindkettő – magyarázta olyan lelkesedéssel, ami megijesztett.

- Egyikőnk sem fog belehalni – motyogtam.

- De! De igen! Én belehalok! – Edward és én újabb lépéseket tettünk – ő előre, én hátra.

- Maradj ott! – mutattam a helyre, ahol épp állt. – Ne! Ne gyere… Ne gyere közelebb! – pánikolva figyeltem, hogy rá sem hederít a figyelmeztetésemre. Mire észbe kaptam, a karjai már a derekamon voltak. Le kellett hunynom a szemeimet, hogy ne kábítson el teljesen, vagy hogy ne izgassam fel magam annyira a közelségén, hogy a bennem lévő farkas ki akarjon törni. Megint éreztem az apró reszketéseket, aztán a testem hirtelen megfeszült.

Edward hűvös ajkai egy-egy apró puszival végigsimogatták a szemhéjaimat, aztán tovább haladtak az arcomon. El akartam lökni magamtól, el akartam futni, de mintha a földbe gyökereztek volna a lábaim. Halk sóhaj hagyta el a számat, mikor közvetlenül mellé kaptam egy csókot. Annyira hiányzott már ez… Olyan kimondhatatlanul.

A tudatom egy nagyon homályos része tisztában volt azzal, hogy megint ostobaságot csinálok, de egy másik kényszer erősebb volt nála. Ösztönösen kaptam az édes ajkak után. A lélegzetem kihagyott egy pillanatra, majd felgyorsult, ahogy viszonzásra lelt a csókom. Teljesen elvesztettem az irányítást magam felett. A szám elnyílt, a nyelvem végigsimított Edward ajkain, majd elfeledkezve a határokról beljebb kalandozott.

- Neh… - éreztem, ahogy Edward megragadja a karomat, és megpróbál elrántani magától, ezzel egy időben pedig éles fájdalom nyilallt a nyelvembe.

Döbbenten húzódtam hátrébb, hogy aztán rájöjjek, Edward édes íze helyett már valami fémeset érzek. A fekete szemek rémülten kerekedtek el, miközben én hitetlenkedve felemeltem a karomat, és az ujjammal megérintettem a nyelvemet – furcsa égető érzés támadt az érintésem nyomán. Mikor elhúztam a kezem, a vér látványától szédülni kezdtem hirtelen.

- Isabella… - Edward hangja halk, szinte síron túli volt, a tekintetében pedig olyasmit láttam, amitől halálra rémültem.

Meg fogok halni – száguldott át villámcsapásként az utolsó gondolat rajtam, miközben az egész testem reszketni kezdett a méreg miatt. Éreztem, hogy a lábaim elgyengülve felmondják a szolgálatot, de még mielőtt a földre zuhanhattam volna a hideg karok körbeöleltek. A tűz végigégette a torkomat, és megállíthatatlanul tovább terjedt.

94 megjegyzés:

  1. Azta..:O:O
    Ez úristen eddig még kibírtam valahogy de most azonnal következőrészt..emiatt nemfogok tudni aludni..komolyanmondom..:D
    És tökjó hogy nemírtad ki hogy mikor rakod fel meglepi lett..:D
    De a következőőrésztakarooooom!!

    VálaszTörlés
  2. Igen! tényleg jó meglepi lett, de ne merészeld így abba hagyni a fejezetet mégegyszer, mert akkor nyithatsz is egy őrültek házát, mert mind megőrülünk, s az ki fog rakni egy őrültek házát.
    Amúgy, nem tudja most is kiszívni a mérget, mint még az Alkonyatban? Kíváncsi vagyok, hogyan fogod megoldani a storyt.

    VálaszTörlés
  3. Atya Úr Isten!!!!!!
    Nah megvan az ok, hogy miért üljek itt a gép előtt zombiként várva a következő fejezetet. Micsida...Nincs jobb szó rá: fordulat!!
    Amúgy szólj ha hülye vagyok, de nem úgy volt, hogy amikor Dominic megharapta akkor úgy működött, mint egy oltás és emiatt Isabella immunins lett a vámpírméregre. Szóval most hogy áll a helyzet? Az én fejemben három lehetőség van:
    1.: Isabella Dominic mérgét leküzdötte, (átváltozott farkassá) az "oltás" bevált és ezentúl nem fog tudni átváltozni vámpírrá
    2.: Dominic "oltása" úgy hatott Isabellára, mint másra egy halálos betegség elleni vakcina, vagyis ebbe többé nem fog tudni belehalni
    3.: Isabellának farkassága miatt (bocs a kifejezésért) csengettek. Kész, slussz, passz, ennyi. Habár ez nemtudom, hogyan jöhetne össze, mivel még majdnem két teljes könyv hátravan, de mégis görcsben van az egész gyomrom...:D
    Talán egy plusz eshetőség...: -A "Képrdezz-felelekre" visszatérve- Carlisle hazudott, Isabella [Hhangsúlyozom] TALÁN babát...öhm akarom mondani kis félvámpírtvár tuti nem Edwartól, hanem Dominictól és utána fognak neki csengetni, mert a farkassága miatt Edward vagy egy másik Cullen nem fogja tudni átváltoztatni úgy, mint a BD-ben Bellát, ha szülésre kerülne a sor és valóban hamar meggyógyul, de a "helyszínen meghalt" kategóriánál a farkasgyógyulásnak nem sok hasznát tudná venni. De igaz, te nem annyira követed Meyer vonalát...:D Gratulálok, és kérlek Spirit szólj, ha totál butaságot mondok, akarom mondani írok..:D Csak találghatok (még egy darabig) és töröm a buksim. Ezzel valószínűleg mindenki így van..:D

    VálaszTörlés
  4. uramisten, na ez meglepett!
    nekem fent van a kedvencek sávba a törid, szóval mindig nézegetem hátha adsz nekünk új fejit, most végre ittvan, és nem tudok betelni vele! :D először ez az új farkas, most meg Edward.. de legalább most már rájött, hogy tényleg nem kellene találkoznia Isabellával. legalábbis egy ideig (: remélem nem lesz nagy baj! várom a folytatást! de amúgy.. nem tudom, mindenki arra gondol hogy Edwardtól nem lehet terhes, de hát.. ki lett elégítve nem? :D és mivan ha valahogy bekerült öhm.. Isabella szervezetébe?:D na mind1.
    pusz-pusz, Reniee

    VálaszTörlés
  5. Ez a fejezet is nagyon ott volt a szeren :D Gratulálok hozzá. Őőő asszem ez után a feji után is agyalás lesz, h. most mi lesz Isabellával xD Kérlek siess a kövivel, mert nem bírok várni, függő lettem kééész xD
    Ezen az idegen farkaskomán is elmerengtem egy pöttyet, csak nehogy Edinek vetélytársa legyen xD Bár ha ő a "lenyomata" Isabellának akkor nem kell félnie. De lehet h. goni farkas lesz hujuj, nah jó megint elkalandoztam xD
    Majd kiderül...:D

    VálaszTörlés
  6. gonosz vagy, Spirit :DDD
    ilyen befejezésre nem tudok mást mondani... persze félre ne értsd (:
    nagyon jó lett^^
    várom a következőt :D

    VálaszTörlés
  7. Ááááááááááááááááá, nem lehetsz ilyen, hogy itt hagyod abba! Nagyon jó lett ez a rész is! Gyorsan kérjük a folytatást! Nagyon izgat, hogy most mi lesz Isabellával. És nem is egészen értem, mi történt: Edward megharapta a nyelvét? Korábban nem történt ilyesmi, mindig nagyon óvatos volt. Vagy lehet, hogy most szándékosan? Nem tudom elképzelni Edwardról, hogy kockáztasson Isabellával kapcsolatban, hacsak nem volt biztos benne, hogy mi lesz a mérge hatása... Remélem, hamarosan kiderül a válasz.
    És az új farkasos szál is nagyon izgi. Nekem van egy oyan ötletem, hogy ez esetleg Jacob, öregen. Majd mindjárt visszakeresem, de nem úgy volt, hogy Bella halála után nem sokkal követte őt? Nem lehet, hogy öregkorában úgy döntött, újra farkas lesz? Persze lehet, hogy ez hülyeség, mert akkor a falka valószínűleg felismerné, hallaná a gondolatait. De a fehér bunda, és a nem támadó hnaem érdeklődő hozzáállás az elméletem mellett szól. Kíváncsi vagyok, mit gondoltok erről. (Spirit, természetesen ne lődd le poént. :) És remélem, nem gond, ha találgatás folyik...)

    Csak így tovább (minél hamarabb :), puszi:
    A.Kata

    VálaszTörlés
  8. Atya isten.... Ez valami hihetetlen volt.... Még most sem tértem magamhoz... Ugye hamar folytatod? Ugye nem kell sokat várni? *könyörgőédibédikiskutyaszemek*

    Remélem Isabella hamar felépül és nem lesz semmi gomd,és végre rájönnek hogy nem tudják bántani egymást.
    Nagyon kiváncsi vagyok arra hogy ki az idegen farkas, és hogy mekkora kalamajkát fog okozni. Biztos, hogy fontos szerepet játszik majd...

    Üdv: Pet

    VálaszTörlés
  9. úúúúúúúúúúúúúúúú, ez nagyon állat!!!!!!
    mikor lesz kövi feji???? hogy aludjak ezek után????
    :'(
    Flugi

    VálaszTörlés
  10. Mindig csak az újabb és újabb fordulatok!!! Már megint hatalmasat alkottál! :)
    Várom a következőt!

    Puszi:

    Judyt

    VálaszTörlés
  11. áááááááááá
    nemfogok tudnialudni*.*
    nagyon tehetséges író vagy^^

    VálaszTörlés
  12. Bocsi, megint én, de A. Kata hozzászólása elgondolkoztatott... Én is filóztam, hogy egy öregember lehte az idegen farkas, de tuti nem Jacob ugyanis ő vörösesbarna volt. Viszont Seth...

    VálaszTörlés
  13. Iszunyó jó lett ez a fejezet is!A gyomrom görcsbe rándult amikor leesett hogy Isabella már farkas és meg fog halni!Remélem gyorsan jön a következő fejezet mert már nem bírom sokáig! :-)
    Ugye nem fog meghalni a mi Isabellánk??

    VálaszTörlés
  14. neeeeeeeeeeeeee ez rossz:(:S
    siesss a kövivel!!!!!!!!!!!
    most kb kikészítettél idegileg:D tudod?!!?:D
    puszi, és jóéjt♥

    VálaszTörlés
  15. Bocsi, csak jönnek a különböző elméletek. Még mindig A. Kata hsz-e az ami izgat. Szóval nem hallanák a gondolatait, hiába quilete, és nem számít, hogy régebben Sam volt az alfája, hiszen Jonathan falkája különbözik a régitől, tagokban és irányításban is. Ha az idegen vagy törzsbéli farkas viszont nem szeretne közéjük tartozni, akkor keresztet vethetnek a telepatikus képességükre, mert ez csak a falkatagokra vonatkozik. Mármint a Breaking Dawn második kötetében Sam falkája nem hallotta Jacob falkájának gondolatait nem? Már megint Meyerezek, de ...nemtom. Találgassunk.
    De a sárgásfehér bunda elmehet őszülő homokszínűnek is nem? :D
    Am lehet, hogy nem kellett volna, de szerintem a fenti pici spoiler megbocsátható és itt már a legtöbben olvasták vagy tudják, hogy miről szól az egész twilight saga..:D

    VálaszTörlés
  16. ez nem igazság!!! hogy lehet így befejezni! miért teszed ezt velünk???? nagyon gyorsan
    írd meg a folytatást!!!! annyira jó, hogy húú!!
    siess!!!!
    Krisztina

    VálaszTörlés
  17. Atyaúristen.... ez nagyon durva =D Edward megharapta Isabellát? =O talán tud valamit, amit mi nem, és direkt harapta meg.. =D bár ezt nem hiszem, mert ha Isabella halálra rémült attól, amit Edward szemében látott, és egyből az ugrott be neki, hogy meg fog halni, akkor gondolom csakis valami mréhetetlen kétségbeesést, vagy valami hasonlót láthatott...hm... halvány fogalmam sincs mi fog most történni Isabellával. nem bírom kivárni, kérlek-kérlek siess az új résszel!! =D engem az is érdekelne, hogy tulajdonképpen mit is takar, hogy Alice-nek nem volt más választása...=D a másik pedig, őszintén szólva, én is Jacobra tippeltem a kissé őszes farkas "személyében". ha már kíváncsian méregette Isabellát. Lehet, hogy tényleg nem halt meg, hanem a farkaslétet választotta. ha így volt, gondolom azért, mert nem bírta elviselni, hogy Bella többé nincs vele, és inkább elmenekült...vagy nem tudom, de inkább abba is hagyom a találgatást, mert még egyáltalán nem biztos, hogy ő az. *reménykedik, hogy Jacob az* =D és A.Kata hsz-éhez szeretném fűzni: én úgy emlékszem A Breaking Dawn-ból, hogy ha valaki nem a falka tagja, akkor nem hallják egymást. (bár ezt mintha a BD-ben Sam és Jake, az alfák között működött volna..) a fene, nem emlékszem pontosan, hogy is volt =(( javítsatok ki, kérlek! =D

    Lana D.

    VálaszTörlés
  18. oké, addig írtam, amíg lemaradtam Bine hozzászólásáról, ami megválaszolta a kérdésemet. =D szóval nem hallják, jól emlékeztem. Seth...wow, az érdekes lenne, vele nem is tudjuk mi történt. bár én még mindig nem bánnám, ha a sárgás fehér bunda fakó, megőszült vörösesbarnát is jelenthetne =D

    Lana D.

    VálaszTörlés
  19. Most totálisan le vagyok fagyva. Szerintem én is belépek abba az őrültek házába. Vagy rekordot döntök a "Ki tud tovább fentmaradni?" kategóriában. Megsérült Isabella nyelve(persze csak véletlenül), vagyis a méreg bekerült a szervezetébe, vagyis elvileg meg kéne halnia. Hát bárcsak Edward lennék, és belátnék a gondolataidba. Mi a fene segíthet azon, hogy Isabella ne haljon meg? Hmmm, gondolkozom, töröm a fejem, de semmi nem jut eszembe. Ilyenek hogy jutnak eszedbe? Az idegen farkasról: nem hiszem, hogy gonosz, mivel nem akarta megtámadni Isabellát, csak érdeklődött. Fú ez is baromira érdekes. Imádom az agyadat, de ezt már írtam. Egy kalappal a folytihoz. Gondolom már tudod, mi lesz benne. Bárcsak én is tudnám:D Puszi: Juca

    VálaszTörlés
  20. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  21. Na most fogok sírni!!! Ilyen függővéget...ÁÁÁÁÁÁÁ hogy fogok én most aludni??? és egyáltalán hogy fogom kibírni a folytatásig???????
    Kérlek siess a kövi résszel, mert nem tudom mi lesz velem!!! Kérlek-kérlek-kérlek-kérlek!!!!!!!

    VálaszTörlés
  22. Én már meg sem lepődöm.:D Szegény,szerencsétlen Isabellának több fordulattal,megpróbáltatással jár az élete,mint a nagyinak.:)Kezdetben én is arra gondoltam,h az az új farkas egy régi ismerős,de most már nem vagyok biztos bennne.Amit Reniee írt az nagyon megmosolyogtatott:D (bár már ott tartanánk):D
    Szerintem vagy Edward szívja ki a mérget,vagy Isabella immunis lett rá.Nem tudom pontosan,de a vámpírméreg nem csak farkasalakban halálos?Isa szervezete vajon hogy a csudába reagál rá?:)Hiába Spirit,mindig feladod a leckét!:P

    Siess a folyatatással kérlek: Dena

    VálaszTörlés
  23. Húúú. A gyomrom bukfencezett egyet a végérexDxD Öhm, mivel mindeki a jesszum mi lesz kérdéseket tette fel, én már nem is agyalok rajtaxD zsongani fog a fejem nagyonxD.. Na de mit szólnak majd a Q.-ok:D:D huhúúú, de így legalább gondolom visszamegy a Cullen házba... Mégiscsak Carlisle a doki? Hmm, ha már farkast keverünk..:esetleg nem lehet hogy az idegen farkas fogja tudni a megoldást?
    Öh, az jutott eszembe mikor a Twilightba Edward kiszívja a mérget Isabellából..xD És hogy ezt most nem teheti meg, mert hát a nyelvét hogy a fenébe szívogatná?xD:D
    Najó.. haladjunk:P Kíváncsi avygok mi lesz Isabellával, kiborítottál minket a terhességes cuccal is..szóval:D tessék sietni!! jah és gratu hozzá:))pusszi
    Leia
    u.i.: már épp kezdtem volna unni a farkas részt hogy "ahh, no EdwardxD", mikro elindult a tisztásra és az jutott eszembe, hogy mi lenne ha, Edward (is) elmenne oda Alice-szel..:D hát, majdnem:D!!
    De tudod, hogy engem tökre idegesít néha, hogy Bella milyen->itt Isabelánál, meg most hogy gyáva.. oké ez nem jó szó rá, mert nem az mert csak aggódik dwardért.. 8de beszéltünk már arról hogy pont azt éli át (oké nem pont) mint Edward együttléteik alatt, az uralkodást magán stb..) és több öööh pozitívumra számítottam tőle asszem...<<-mármint hogy nem kardoskodik ennyit, meg ilyesez ennyit, és értelmesebben kéri Edwardot, h lassabban, ha már itt van, meg óvastosan, meg közli, hogy NEM akarja bántani (amit eddig még nem mondott ha jól emlékszem...)
    najó, megyek inkább:D

    VálaszTörlés
  24. eszembe jutott még valami. Ha esetleg a farkas valóban egy régi ismerős, miért bukkant fel pont most? Isabella miatt? de akkor honnan tudhatta, hogy ott van? =D vagy ha nem miatta, akkor miért? =D és ha az esetleg Seth... Benji nem Seth leszármazottja? Vagy csak én gondolom így, mert hasonlónak találom a jellemüket? =$ nem ugrik be, hogy volt-e ilyesmiről szó korábban, amikor Isabella megismerte a farkasokat, bocsánat! aztán lehet, hogy ez a sok fejtegetés részemről teljesen hülyeség, mert a farkasnak senkihez semmi köze...=D

    Lana D.

    VálaszTörlés
  25. Drága Spirit!

    Miután elolvastam az volt az első gondolatom, hogy Te jó ég!
    Húúúú!
    Rosszabbra számítottam:D
    Hát nem vagy semmi:D
    Na ebből a gordiuszi csomóból hogy fogsz kiszabadulni:D Te megoldod bízom benned:D
    Azért siess a folytatással:D
    Puszi, Truska

    VálaszTörlés
  26. Köszike nem is gondoltam ,hogy kapok egy andrenalin löketet éjszakára, legalább lesz holnap is min filoznom a szüneteimben....
    Egy gyors kövi részt kérek én is lécccike

    VálaszTörlés
  27. Úristen!!!Ez...wáóó...szóhoz sem jutok..nem kapok levegőt,mint Isabella...
    Teljesen egyetértek Juca hozzászolásával!Bárcsak én is bele látnék a fejedbe,hogy mi lesz ezek után.. Ha nem csak 3 órát aludtam volna ma,akkor tuti én sem bírnék elaludni.. már így is majd leragadtak a szemeim,de muszáj volt elolvasnom a fejezetet,amihez csak gratulálni tudok!
    Amennyire tudsz kérlek siess a következővel,mert a végén én is bekerülök abba a bolondok házába! :D Jó írást!!! :) Nonó

    VálaszTörlés
  28. Inkább befogja a száját és szépen elsétál, mert nem akar hülyeséget kérdezni vagy mondani.

    VálaszTörlés
  29. Engem is teljesen kikészítetél. Alig fogom kibírni a következő részig. Istenem azt hittem , hogy elájulok.Siess vele kérlek.
    Puszi.

    VálaszTörlés
  30. szóval nagyon ott volt, vicces az a hsz, melyikben olvasható hogy "szivogatja a nyelvét" :D szétröhögtem az agyam... arra én is kiváncsi lennék :)
    muszáj hogy inmunis legyen rá, vagy valami :'( vagy még jobban meg akarod csavarni????
    és ha Dominic-től lenne terhes az nagyon gáz lenne, szóval inkább ne legyen!!!!!!
    és az öreg farkas, az tuti valami rokon Jacob falkájából vagy valami, szerintem ismerte a környéket is, szóval tudta hova meg merre megy :)
    nagyon bírom, hogy Edward ilyen rámenős :D
    a csók az nagyon sexy volt... :)
    következőt!!!!!!!!! :D
    Flugi

    VálaszTörlés
  31. Ohh My Gush!!! Amire igazán nem számítottam, az Edward megjelenése volt. A fejezet címe alapján arra következtettem, hogy a vándor-farkas lesz az, erre tessék a mi kis Don Juan-unk beugrik a képbe, nem is akárhogyan. (Ebből is látszik, hogy nem bízhatunk meg a címekben, ahogy a borítókban sem.) Nagyon remélem, hogy Isabella immunis rá, vagy annyi méreg mondjuk nem került a szervezetébe.... (Vagy egy vámpír harapással automatikusan annyi méreg jár, hogy az halált okoz a farkasoknak?) ...vagy a vándor-farkas esetleg tud rá valami csoda gyógyszert... (Vagy csak túl bonyolítom?XD)

    VálaszTörlés
  32. Bine, Lana, örülök, hogy reagáltatok az ötletemre. :)

    A farkas-kommunikációval kapcsolatban: a különböző falkák tagjai nem hallják egymást, de az alfák tudnak kommunikálni (lásd Sam és Jabob Meyernél), erre Spirit is utal a mostani fejezetben.
    Viszont arra gondoltam, hogy ha Jacob lenne, ő mégis csak az ő falkájukhoz tartozik, még ha csak régebben is volt aktív, emiatt szerintem hallaiuk kéne egymást.

    VálaszTörlés
  33. Hűű.nem térek magamhoz.ez eszmélezlenül jó volt.Remélem gyorsan jön a folytatás,mert ez túlságosan izgalmas,hogy sokat várjak:D

    Valaki nem mondaná el h milyen jelek utalnak arra ,hogy esetleg Isabella terhes?nem hagy nyugodni..de nem jövök rá:S.előre is köszi:)

    VálaszTörlés
  34. Ááááá...!!!! Ez nagyon szuper! Erre megint nem számítottam. :) Remélem semmi komoly nem lesz Isabellával, mert akkor a többi farkas megint haragudni fog Cullen-ékre. Azt pedig nem szeretném.
    Nagyon várom a folytatást, kivi vagyok ki az új farkas...
    Ezen fog kattogni egész éjjel az agyam! :P
    Szió, puszi:
    Kitti

    VálaszTörlés
  35. Szia! Pár hónapja találtam rá az oldaladra, és eddig mint csendes olvasó követtem végig a fejezeteket, de most már nekem is lenne néhány hozzáfűznivalóm.
    Ebben a témában eddig kevés jó fanfictionnel találkoztam, és meg kell mondjam, te vagy az egyik kivétel. A másikat te magad is ismered, gyakran látom a kommentjeidet. (Ez is rávett arra, hogy most írjak Neked.) Mind a kettőt szeretem, mert egyedi, és remekül tudtok fogalmazni. (Oh, bárcsak én is így tudnék, de még csak kezdő-haladó szinten járok, van bőven mit fejlődnöm.)

    Amikor Alice telefonált már valami nagyon gyanús volt. És amikor Isabella a tisztáson várt, én már akkor tudtam, hogy itt most nem Alice-szel fog találkozni. Izgalmas volt a fejezet, kíváncsi vagyok, hogy hogy fogod ebből a helyzetből kimenteni Isabellát (azt hiszem egyértelmű, hogy nem fogod korai halálra ítélni szegényt).
    Az "Isabella terhes" elméletre meg csak annyi lenne a reakció, hogy Leah sem volt nemzőképes. Amíg farkas, addig nem öregszik, tehát nem változik a teste sem, ha nem változik a teste, akkor képtelen kihordani egy babát, vagy egyáltalán megtermékenyülni. Még ha meg is termékenyült, amíg ember volt (amit elképzelhetetlennek tartok), akkor is elvetélt, amikor átváltozott farkassá. A szervezete teljesen más, amikor átváltozik, ezt egy magzat nem bírná ki.
    Köszönöm, hogy írsz nekünk: Fummie :)

    VálaszTörlés
  36. Szia Spirit!
    Na, ahogy látom jó pár megválaszoltalan kérdést dobtál fel megint! És pont itt abbahagyni a fejezetet??? Kis gonosz... :)
    De van egy elméletem: szerintem Te direkt "küldted oda" Edwardot éhesen, tehát valamilyen módon biztosan arra ment ki a játék, hogy megharapja Isa-t... Csak még azt nem tudom (halvány lila segédfogalmam sincs...) hogy akarod ebből őket kihozni. De úgyis megoldod és nagy meglepetést okozol... Nekem mindig! Szóval ne várass minket sokáig, mert most több száz olvasódnak kattog az agya hogyan is lesz tovább...
    Ja, az idegen farkast-téma is elgondolkodtatott, bár engem Isabelláék most jobban izgatnak...
    pussz
    Melinda

    VálaszTörlés
  37. A következő pár sor, leginkább Katának szól:

    Lusta vagyok utánanézni a Breaking Dawn-ban, de nem úgy volt, hogy miután Jacob különvált Seth-tel és Leah-val, kommunikálhatott Sammel, de mivel már más falkák vezérei voltak, nem hallották egymást minden körülmények között, csak ha úgy akarták?

    Lana D.

    VálaszTörlés
  38. Először írok, nagyon jó volt az előző könyved, mikor én ráakadtam erre az oldalra addigra már a 30. fejezet is fent volt. Egy fél nap alatt kiolvastam az egészet, és most a többiekkel együtt izgulok minden egyes fejezet után...:) Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz most, én nem nagyon találgatok, inkább várok türelemmel:) Valaki előttem írta, hogy lehet az új farkas esetleg Jacob öregen...de hát ő nem lehet, hiszen "annak idején" át sem változott... hisz a cullenek nem tértek vissza... áááá... inkább nem filózok... várom a kövi fejezetet. Csak így tovább!!!

    VálaszTörlés
  39. Hát ez a fejezet is eszméletlen jó lett! :) Légyszi hamar a következőt, mert nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz most!!!
    Amúgy szerintem Isa tuti nem fog meghalni, mert akkor kiről szólna a könyv, nem? És arra is kíváncsi vagyok, hogy mi volt Alic-szel, meg Ed-del. De majd minden kiderül remélhetőleg nagyon hamar. :)
    Sok sikert a továbbiakban is. :)
    Polett

    U.I.: Hogy állsz a saját könyveddel? :) Már azt is nagyon várom. :P

    VálaszTörlés
  40. ÓÓÓÓ TE JÓ ÉG!!!
    Kedves Spirit!
    Hát ez a fejezet nagyon ott van alig tudtam töle aludni! Szoval,ha alvás magvonással akarsz kinozni az összejött.De még egy ilyen "befejezést" személyszerint nem birnék ki,mert tuti,h utánna egy kellemes fehér és pihe-puha falu szobában futkosnék a gyogyszerem után!!!:)Ez gonosz volt!!! Csak így abba hagyni!!!:( Szoval nagyon várom a folytatást!!! Mikor lesz egyébként??:) A másik pedig lelkibékém érdekében szolnom kell az ügyben: Nem tudom,h lehet-e ilyet,de én kérvényezni szeretnék! Még hozzá Isabella terhességével kapcsolatban!!! Nah ne,hogy már attol a pszichopataállattol legyen terhes!!!! "Észérveim" is vannak hozzá,és ennek fényében én így szeretném látni a dolgokat:
    1.mert FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJ!!!!
    2.mert ami kedvenc vámpír dokink sosem hazudna,mert az kb. olyan lenne,mintha Edward nem szeretné Isabellát...
    3.mert Dominic természetével sztem nem egyezne,h az áldozata nincs eszméleténél!! Nen "élvezné" a dolgot... Nincs félelem,síkítás meg stb.
    4.mert sztem írhatom többes számban(ha nem akkor bocsi!!:)),de nem teheted ezt velünk!!!!!! Ezt nem lehetne kibírni!!!
    Szoval én,így szeretném látni a dolgokat: Isabella nem terhes MÉG, pláne nem attol az állattol!! És nem is eröszakolta meg!!!! Ez így van és slussz-passz meg punktum!!:) Ugye??:))) Mond,hogy igazam van!!! Nah jol van nem nyivákolok tovább!! Köszi a fejezetet!!!
    Üdv: Kata

    VálaszTörlés
  41. Szia!
    Azta... itt abbahagyni nagyon gonosz húzás. De nagyon nagyon jó lett a fejezet. Azt hiszem én is megyek abba az örültek házába.
    Szóval szerintem is az idegen farkas az Jacob, mert ha már öreg akkor változhatott a farkas színe. Biztos valaki ismerős lesz, vagy csak remélem.
    Az meg hogy Edward megharapta Isabellát, na ott készültem ki végleg. szerintem le fogja küzdeni a mérget. Nekem van egy olyan elméletem, hogy mivel Isabella bevésődött Edward-ba ezért rajta nem is fog a méreg. De persze lehet hogy hülyeséget beszélek.
    Nagyon várom a következő fejezetet! Siess vele!
    Lyl

    VálaszTörlés
  42. Uh, Spirit, hát ez nem volt semmi... Erre aztán végképp nem számítottam! :) /a végén még én is elszédültem.../ Várom a következő fejezetet!! :)
    Puszi

    VálaszTörlés
  43. Hát ez olyan igazságtalan, hogy azt el sem tudom mondani....
    Már legalább egy hete arra várok, hogy végre kiderüljön valami Isabella terhességével, vagy nem terhességével kapcsolatban. Erre tessék még egy rejtély. Ez már lassan olyan mint a Lost. Ott is mindig volt valami, de sosem derült ki róla semmi...
    Én ezt már nem bírom idegileg....
    Ráadásul, mi az hogy Edwárd megharapja Isabellát??? Eddig mindig ellenállt, most meg csak így megteszi. Ááááááá nem értem én ezt.
    Spirit legalább adj valamilyen támpontot, vagy mondd azt, hogy ma vagy holnap jön a következő rész. Szeintem már épp elég időt hagytál arra, hogy mindenki idegbeteg legyen.
    Úgyhogy következő részt!!!!!! Kérlek, Kérlek, kérlek...

    VálaszTörlés
  44. Most nem mondod komolyan,hogy Edward megharapta Isabellát!? :O
    Úristen! Itt befejezni! ez felér egy kínzással :D
    Remélem sietsz a következő fejezettel...már nagyon de nagyon várom:):)
    puszi szió

    VálaszTörlés
  45. Szia Spirit!!
    Áááááá ez a fejezet nagyon jó volt, de miért kellett itt abbahagyni!!????:'(
    Egyszerűen nem tom kifejezni hogy mit érzek, ez után a fejezet után!
    Na mind1, remélem nagyon hamar lesz folytatás, mert (habár tudom hogy előttem ezt sokan írták) nem tom meddig fogom kibírni!!!:):):):):):)
    Na komolyan tényleg szuper fejezet volt, és Isabellával kapcsolatban tényleg nincs ésszerű magyarázatom hogy mi lesz vele! Azért remélem nem lesz semmi baja!
    Ja igen arra is kiváncsi vok hogy vajon Ed mivel fenyegette meg Alicet!!! Remélem ki fog derűlni!
    És tényleg siess a kövi fejezettel! (Bocs hogy ilyen önző vagyok):D:D:D:D
    Puszi
    Kitty

    VálaszTörlés
  46. Jujj, a vége meglepett!!! Ezt nem gondoltam volna, hogy Edward valahogyan kárt tesz Isabellában, de tetszik a fordulat :) De Isabella tuti nem hal meg, mert még van majdnem 2 könyv hátra :D:D És utálom, ha nem happy end!!! :D:D Siess a következővel.:)

    VálaszTörlés
  47. Hááát, szerintem tuti van valami alapja, hogy Edward megharapta Isabellát, hiszen eddig - ahogy már említettétek -, nem tett kárt benne Edward soha! Akkor most miért tenné??? Tuti van valami célja ezzel!!
    Az viszont engem is nagyon érdekel, hogy mivel zsarolta meg Edward Alice-t! Biztos valami 'nagy' dolognak kellett lennie, hogy Alice hazudjon, és így kijátssza Isa-t!

    VálaszTörlés
  48. Hát szerintem Alice kapott egy új autót....:)

    VálaszTörlés
  49. Nos hát mindenki kever.kavar akkor hát mért is mardhatnák ki a farkasra én is arra tippelek h egy régi falkatag lehet az de sztem nem jackob mert ö meghalt a Múlt Árnyaiban viszont 1 másik feltételezés h spirit a kérdezz-feleleknél azt mondta h ha 1 farkas lemond a farkasságáról onnan kezdve lehet akár vámpír is ezt lehet tudja Edward is? xD mert spirit szreintem is volt terved azzal h Edward-ot kiéhezve tetted Isa elé v nem toom am Isabella ha terhes valahogyan csakis Edwardtól nehogymár Dominictól legyen már gyerek ha lesz a legjobb az lenne mint Stepheni könyvében is ha Isabella vámpírként végezné happy enddel Edward melett mondjuk a happy endben nem nagyon kételkedek de Spirit te nagyon sok dologban megcáfoltál már minket na jó elég is volt De Mielőbb Folytit
    PLEASE... és jó lenne ha ezekre a feltételezésekre nem csak az enyémre a többiekére is válaszolnál Köszi Puszi
    Telekygirl csak nem volt kedvem bejelentkezni sry.

    VálaszTörlés
  50. jó semmi hiba úgylátszik mégis be vook jelentkezve XDXDXD

    VálaszTörlés
  51. Hm.. sokat gondolkoztam ezen a farkasos dolgon. Szerintem majdnem biztos, hogy nem Seth az. Igaz, hogy ő már megöregedett, de nem látom sok értelmét, hogy a környéken csatangoljon titokban. Meg lehet, hogy én gondolom rosszul, de szerintem őt fel kellett volna ismerniük szag alapján, hiszen velük él. Ott volt akkor is, amikor Isabella először találkozott a többiekkel. Még ha esetleg tévedek is, akkor sem találok rá okot, hogy ezt tegye. Meg ugye nem hallják a gondolatait. Ez utalhat arra, hogy nem (volt) a falka tagja, ami nem tudom, mennyire igaz Sethre. Vagy pedig alfa volt. Ez érdekes lenne, és végül is lehetséges is, sehol nem volt róla szó tudtommal, hogy az volt-e, vagy nem. De akkor bennem megint felmerül a kérdés, hogy miért nem ismerték fel? Nekem első olvasáskor Jacob ugrott be valamiért. Vagy esetleg tényleg egy idegen, de ez valahogy kevésbé tűnt valószínűnek. És az is lehet, hogy minden, amit most leírtam egy nagy hülyeség. Na mindegy, úgy is kiderül.

    VálaszTörlés
  52. Szia Spirit!!:)

    Egyszerűen zseniális vagy.. :) Hogy egy nagyon csúnya hasonlattal éljek, olyan befejzéseket tudsz írni, mint amilyenek az argentin szappanoperák végénél szoktak lenni... :) Muszály (jelen esetben) elolvasni a következő részt, mert nem tudod hogy mi lesz, és ha lemaradsz, akkor nem fogod érteni az egészet...:D
    Szóval, nagy ötlet, ez amúgy már nekem is átfutott az agyamon, hogy mi lenne ha Edwardunk véletlenül megharapdálná Izabellát..:) És íme.. ha nem is harapdálta, de ennyi nekem elég is volt:D ötleteim vannak, de kicsit abszurdak, így lassan tényleg csak a méregkiszívásra tuok gondolni.. Bár mondjuk az túl triviális lenne, szóval ebben sem vagyok olyan biztos.. :)
    Új farkas barátunkkal kapcsolatban meg olyan ötleteim támadtak, hogy ne adj Isten ő is nő nemű..és azért vizsgálgatta Bellát annyira.. vagy már idősebb,és vkinek a rokona, vagy én nem tudom.. szóval itt még csa találgatok:)
    Lényeg a lényeg, nagyon jól sikerült! :)
    Én is nagyon várom a következő fejezetet, bár annyira mégsem..mivel elvileg tanulnom kéne, és ehelyett megint itt gubbasztok laptoppal az ölemben, és várom, hogy frissíts..frissítssss... :):D
    puszillak

    VálaszTörlés
  53. Apám!!!! ilyen nincs!!! hogy lehet ilyen őrülten izgalmas történetet írni??? és itt abbahagyni??? én nem bírom ki!!!de tényleg a folytatsáig!!!:D:D
    olyan jóóóó, nem tudom szavakba önteni!!!:D:D

    VálaszTörlés
  54. Szia Spirit!
    Első reakció: OMG OMG OMG!!!
    Az idegen farkas, szerintem, nem lehet Jacob. Spirit úgy irta, hogy: egykor szőke hajú öregedő embber, még nem őszült meg teljesen. De Jacob mikor volt szőke??xD
    Mondjuk, Spirit, te megoldod, hogy Jake szőke legyen, és ő legyen a farkas, ha úgy akarod, de én nem hiszem...
    Mielőbbi folytatásért könyörgök, (mint a többi fejeztnél is:)) Pedig tudom, hogy kevés időd van. Hiába, én már csak ilyen önző maradok. Na meg telhetetlen.:P
    Puszi, Lou:)

    VálaszTörlés
  55. ilyen nincs... ez nagyon fantasztikus :)
    de itt abbahagyni? ne!! nem fogom kibírni a kövi részig! Mi lesz Bellával? Félig vámpír lesz vagy legyőzi megint a mérget??
    SIESS légyszi!!
    Puszi: Szandra

    VálaszTörlés
  56. Sziasztok!
    Szóval én is gondolkodtam és nekem az jutott eszembe, hogy lehet, hogy Isabella már eleve nem is Alice-szel beszélt telefonon, hanem Edwarddal.
    A NM-ban is megtörtént ez, amikor Edward Carlisle-nak adta ki magát a Jacobbal folytatott telefonbeszélgetés során. Szóval lehet, hogy most is ez történt és Edward előre kitervelt mindent, lehet van valamilyen terve vagy ilyesmi... Nem tudom pontosan, hogy mi, én is csak találgatok. Mit gondoltok erről a felvetésről???
    Puszi
    M.S.

    VálaszTörlés
  57. OHH MY GOD!!!!!!!
    Ez ZSENIÁLIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Annyira nagyon izgis!!!!!!!!!!!!
    Alig birom kivárni a folytatást!!!!!!!!!
    LÉÉÉÉÉCCCCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ SIESSSS!!!!!!*könyörgő bociszemekkel néz és nem tudsz ellen állni nekeik!!!* :)))))))))))))))
    pusszka

    VálaszTörlés
  58. Jézusom!!!! Jézusom!!!!
    Ezt nem hiszem el!!!!!! Nem lehet igaaz!!! Nem nem nem nem nem nem nem nem nem!!!!!! Isteneeeeeem!!! SZEGÉNY ISABELLA!!! MÉG SZEGÉNYEBB EDWARD!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

    Najó...vegyünk egy kis észt is a dologba!! Először is szeretném meg dicsérnni a Jövő remény sége első három fejezetét!!! (Ezt azért egyszerre teszem mert a múlt héten nyaralni voltam és nem volt lehetőségem elolvasni) Alig várom a folytatást!! Abban az egy hétben is súlyos elvonási tüneteim voltak :D
    Puszika: Bella

    VálaszTörlés
  59. Hát ezt nem hiszem el!!! Már megint a legizgalmasabb résznél hagytad abba!!! Remélem nagyon hamar jön a folytatás, mert meghalok a kíváncsiságtól!
    Most akkor Edward megharapta? De hát csak nem lesz baja, mert már egyszer túlélt egy harapást! Hú Edward most biztos totál ki lesz akadva, hogy majdnem megölte Isabellát, és majd most ő nem akar vele lenni. Ajj már igazán együtt lehetnének!
    Remélem hamar olvashatjuk a folytatást!
    pussz

    VálaszTörlés
  60. Na most kifejtem az olvasottakat:
    1. Az idegen farkas szerintem azért lehet Jacob, mert az, hogy milyen színű a farkas bundája az nem attól függ hogy milyen színű a haja! Nem??? (ha igen akkor miért nincs Isabellának fehér haja?) Én úgy tudom, hogy személyiség függő az hogy milyen a farkas bundája.
    2. Viszont, ha egyszer Jacob feladta a farkasságot, és utána meg is halt...akkor már egy kicsit elgondolkodtató hogy ki is lehet az a bizonyos idegen farkas. (de mondjuk tőled inden kitelik, természetesen pozitív értelemben)

    A telefonbeszélgetésre visszatérve:
    Szerintem Edward sehogy sem tudná kiadni magát Alicnek... :/ Attól hogy a New Moon-ban azt hazudta a telefonba Jake-nek hogy ő Carlisle... Kezdjük ott hogy Alice lány, és nem hiszem hogy Edwardnak elég nőies hangja legyen utánozni Alice-t.
    Spirit, ha tévednék akkor nyugodtan javíts ki!!
    Puszi:
    Bella :D

    VálaszTörlés
  61. Nos, tisztában vagyok vele, hogy Alice lány Edward meg fiú, de szerintem tőle bármi kitellik, főleg, ha Isabelláról van szó.
    Végülis vámpír, ő mindenre képes...vagy nem??
    Miért szerintetek, akkor mivel vette rá Alice-t, hogy "hazudjon" Bellának. Eddig nem tette, pedig ott volt a levél, a találkozások, meg minden, sőt még a gondolatait is el kellett terelnie ezekről és képes volt rá. Most meg csak úgy "elárulja" Bellát?
    M.S.

    VálaszTörlés
  62. Sztem ezen már ne gondolkodjunk, majd Spirit tesz róla sztem, hogy elég megdöbbentő legyen a dolog! :) Mármint hogy Edward mivel vette rá Alice-t, hogy hazudjon... Elvileg azt mondta, hogy "Mondjuk úgy, hogy nem volt más választása". Háááát elég érdekes, de bizti nyomós oka volt rá.. Majd kiderül!!
    Spirit, nagyon nagyon szépen kérlek, siess az új fejezettel! :)

    VálaszTörlés
  63. Mint már írtam: inkább próbálok nem gondolkodni, nehogy szétrobbanjak...
    De azért várom a következő fejit, természetesen!!! :)
    Hiszen hogy is bírnám abbahagyni a gondolkodást, ha nem reménykednék abban, h hamarosan úgyis itt a folytatás, és akkor megtudok vmit... :D
    Természetesen kíváncsi vok, és egyre nehezebben esik, hogy ne járassam az agyamat a lehetőségeken...
    De azért így befejezni... Téged emberkínzásért kéne börtönbe zárni. :)
    Jóvan, csak vicceltem, de akor is!...
    Na, ennyit arról, h értelmeset szóljak hozzá.
    Folytatást hamar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Pusz

    VálaszTörlés
  64. Szia...!
    Tudom, hogy nem fog meghalni, merthát a főszereplő sosem hal meg, de juuuuuuj!!! Ez nagyon nagyon jó! Úgy be vagyok sózva most.. Hogy tudtad itt befejezni?! Megőrülök. :)
    Nagyon jó fejezet lett. Csak így tovább, nagyon várom már a folytatást.
    pusz L :)

    VálaszTörlés
  65. Szijjja!
    Jajj ez a fejezet is nagyonjó lett:D:D:Dááááá nem is tudom hogy mit mondjak volt benne minden ami kell:D:DBocsi hogy az utóbbi fejezetekhez nem írtam hsz-t de mindíg csak halogattam meg halogattam..és végül nem írtam de sztem úgy is tudod hogy úgyis az a véleményem hogy nagyon jóó az összes:D

    De visszatérve erre a fejezetre az már nekem is megfordult a fejemben hogy valahogy Edward utánozta Alice hangját de nemtudom..:D
    Az pedig hogy Edward megharapta Isabellát tényleg lehet hogy valami trükk amit Edward szépen kitervelt viszont az is lehet hogy tényleg csak elvesztette az uralmát...hiszen attól még hogy most Isabellának kell arra koncentrálnia hogy ne veszítse el a fejét Edwardnak ugyanolyan nehéz megállni hogy ne "egye meg" Bellát nem?:D
    Hát akkor ez végülis egy kérdés is lehet..:D
    Edward akkor most ugyanúgy vágyik Bella vérére mint eddig vagy mivel most már farkas így már nem?
    A "kóbor" farkassal kapcsolatba lövésem sincs..de hát te majd úgyis szépen kifejted ezt a minnél előbb felkerülő fejezetekben:D
    Ne haragudj hogy ilyen hosszú hsz-t írtam de ezt muszály volt:D
    Továbbra is nagyon ügyes vagy nagyon jól írsz és nagyoon várom a folytatást:D
    puszi

    VálaszTörlés
  66. Kedves Spirit!

    Itt ülök a gép előtt letaglózva, és arra gondolok, hogy bérelek én is egy szobát az őrültek (twilight-osok) házába, mert legközelebb csak jövő szombaton leszek megint gépközelben, és kétségeim vannak afelől, hogy hogy bírom ki addig épésszel...
    Eszméletlenül jól írsz!! Fordulatos, izgalmas és szerelmes! Annyira jó, hogy újra összehoztad őket!! :-)) Én is remélem, hogy Isabella végre visszamegy oda, ahova tartozik - Edward-hoz és a Cullen-ekhez!
    A farkasos témában én is Jacob-ra tippelek, kíváncsian várom, hogy kiderüljön ki is ő!
    Várom nagyon a következő részt, jövő szombatra remélem, már több is lesz fenn, nem csak egy :-))
    Puszi: Anita

    VálaszTörlés
  67. Egyik barátnőmmel <3Bellával ecseteltük, hogy miért nem lehet jake és /talán/ miért lehetne seth az új farkas(ami nem bizts sőőőőt!!)
    Miét nem Jake?
    1.) neki vörösesbarna bundája volt és ez nem változik
    2.)Meghalt.
    3.)Szerintem ős sokkal megfontoltabb ennél
    4.)Ő si alfa volt ezért akarva-akaratlanul is, de Nate-nek kellene hallania a gondolatait.
    TALÁN miért Seth:
    1.) Ő még él.
    2.) Az E-ben és a BD-ban írták, hogy homoksárga bundája van, és ha megőszülne pont olyan lenne, mint amilyennek Spirit leírta.
    3.) A szagát azért nem ismerték fel, mert még nem érezték. Elvégre hogyan láthatták volna Stehet farkasalakban, amikor ő évekkel ezelőtt feladta azt?
    4.)Az ő gondolatait azért nem hallhatták, mert valamilyen okból kifolyólag nem akar a mostani qiulete falkához tartozni és, ha ne akar, akkkor nem is fog.
    5.)Mivel Seth soha nem volt alfa és nem is lehetne a származása miatt Jonathan nem hallhatja a gondolatait.
    6.)Ő már öreg, ezért bölcsebb. Tehát van oka arra, hogy kipuhatoljaon valamit, amira kíváncsi és nem szeretné (egyelőre) ezt közölni Nate-tel és a falkával.

    Szerintünk keres vkit vagy vmit vagy meg akarta nézni, hogy mennyire szófogadó Isabella, hiszen ebben a történetben ő az első női farkas. Aggódhat is miatta és arra emlékszem, hogy a sagában ő jóban volt Cullenékkal.
    Azt mégse mondhatja, hogy helló srácok, itt vagyok hetvennemtomhány évesen újra farkasként, hát hadd tartozzam közétek, mert kiváncsi vagyok az új hölgyeményre.. XD

    De mi ketten nem mindenben értettünk egyet <3Bellával(a bnőmmel) Én ragaszkodom inkább a Sethes dologhoz, az ő hsz-ei feljebb vannak. DE EZEK MIND CSAK TALÁLGATÁSOK.

    puszi: Bine

    VálaszTörlés
  68. Hát igen!!
    Bine rendesen kifejtette az elmélkedésünket! Én nem vagyok biztos benne hogy Seth az, de sok logika van abban is amire Bine gondolt, de én is kizártnak tartom hogy Jake lenne az idegen farkas!! Hiszen ő meghalt!!! De még minden csak találgatás!! puszi: Bella

    VálaszTörlés
  69. Szia nem rég akadtam rá és elolvastam az egészet és egyszerűen nem tudok mit mondani ... Fenomenális ,fantasztikus , csodálatos és egyszerűen eszméletlenül jó! Imádom olvasni és már alig várom a folytatást!! Nem lehet abba hagyni az olvasását!

    VálaszTörlés
  70. Ezt nem hiszem el,,, itt lehetetlenség abbahagyni!!!! Folytatást lécci lécci...

    VálaszTörlés
  71. Jajjj!!!! AZ idegen farkas TUTI nem Jacob!!! Hiszen gondoljatok bele... itt az unokája, Isabella, ő TUDJA, h Jacob meghalt Bella után és ha józan paraszti ésszel gondolkodunk: Nyilván volt temetése, ravatal, stbstb... nem? Hülyeség???

    VálaszTörlés
  72. A másik meg, h miért nem lehet egy régi farkas sem...: Mert át sem változtak!!! Edward elment, Bella maradt, hozzáment Jacobhoz... stb... emlékeztek??? Nem volt vámpíros kalamajka... ezért nem lehet sem Set, sem Embry sem... egyik sem... Vagy tévednék?

    VálaszTörlés
  73. Spirit, mikor lesznek fent a válaszaid????
    Ma már ezredjére vagyok itt, de sehol semmi:(
    Már nem bírom tovább...
    SIESS!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  74. ha Isa terhes lenne az már látszódna a hasán is nem végülis a baba félig vámpír lenne tehát gyorsan növekszik és ha most Isa farkas akkor is lehetne terhes?

    VálaszTörlés
  75. Szente: mondasz valamit. Az átváltozásos dolog eddig eszembe sem jutott, de most, hogy mondod... Meg a Jacobos rész is valószínű.
    Szerintem Isabella nem lehet terhes, még ha az is volt, akkor sem, de ki tudja...
    A harapással kapcsolatban lövésem sincs. Először véletlennek gondoltam, de aztán eltöprengtem rajta, mi van, ha szándékos volt. Talán Edward így akarja magához kötni? Ennyire szerintem nem lenne önző. Meg a körülményeket tekintve... Kitenné Isabellát ilyen veszélynek? Bár lehet, hogy tud valamit, amit mi nem, vagyis azt, hogy hogyan reagál a lány szervezete a méregre...

    VálaszTörlés
  76. Bine.. figyelj, írtad hogy Jake-nek nem változik a bundája.. de Sethnek akkor igen? Jake ugyanúgy megőszült, satöbbi, satöbbi, szóval nincs kizárva hogy ő az idegen farkas. de szerintem nem ő.

    VálaszTörlés
  77. Szerintem olvassátok el Szente hozzászólásait. Szerintem eddig neki lehet leginkább igaza. Túlságosan ragaszkodik mindenki az eredeti könyvekhez, pedig a történet már azelőtt más irányba fordult, mielőtt még a farkasos dologig eljutott volna...

    VálaszTörlés
  78. Én ma találtam rá erre a fanfic-re és végeztem is vele, nagyon várom a következő fejezetet. Nem nagyon szoktam ilyeneket olvasni, eddig 2 varázsolt el igazán, az egyik a KUNY :D a másik ez. Szeretem, hogy Edward másabb benne, nem annyira óvatos, bevállalósabb. És a fordulatok. Ki hitte volna, hogy Isabella farkas lett? És Edward-ba vésődik bele. Nagyon tetszik.

    Egy újabb rajongó

    U.i.: Spirit, te pécsi vagy? mondjuk én nem, de ott tanulok. :)

    VálaszTörlés
  79. Sziasztok! Már a kérdezz felelek részhez is beírtam, de itt is megkérdezem, hogy tudnátok e esetleg felvilágosítást adni a pécsi taliról, hogy hol lesz pontosan?? Mert nagyon felcsigázott:) Főleg hogy pécsi vagyok:D Puszi nektek! Luna

    VálaszTörlés
  80. kifolyt a szemem míg végigolvastam az összes hsz-t
    bemelegítek a kövi fejezethez :D
    nem bírom tovább!!!!!!!
    folytatást :'(
    Flugi

    VálaszTörlés
  81. Halihó!!
    Először is nagyon bocsii amiért csak most írok kritikát. Nemrég fejeztem be a Breaking Down olvasását ezért tegnap olvastam el a mostani 3 fejezetet. Ugyhogy most egyben a 3-hoz írok.
    Naggyon jó!!:D:D
    Edward annyira édes! Úgy sajnáltam mikor Isabella elhagyta! és most hogy mondta hogy harcolni fog érte. jaj.Viszont most izgulhatok hogy mi történt Isabellával!! Jaj és a farkasok!! Annyira szeretem őket!! kiváncsi vagyok hogy ki ez a másik farkas! Imádom ezt a második könyvet! Imádlak Téged amiért megírod!! Naggyon nagyon jó író vagy!!
    Alig várom a folytatést!!
    pusy

    VálaszTörlés
  82. Röviden és tömören ennyit tudok írni: Ez egyszerűen hihetetlen...hihetetlenül jó!Siess a következő fejezettel,mert már én se bírom tovább!

    VálaszTörlés
  83. Spiiiriiiiiiiit!!!!!!!!!!
    Légyszi, legalább egy apró pici morzsát, hogy mikor lesz folyti.... Ha többet nem csak annyit hogy a héte, hétvégén vagy bármit. Már nem bírom sokáig, asszem lassan én is sorbanállhatok a diliháznál.....

    pet

    VálaszTörlés
  84. fenébe, elfelejtettem, hogy a "régiek" nem alakultak át... Szente, köszi h rávilágítottál minket! =D bár sajnálom, hogy akkor elvileg tényleg nem lehet Jake vagy Seth. =( viszont akkor lövésem sincs... pff, ezt így nem bírom!! *önként bevonul a többiek mellé a diliházba* =D

    Lana D.

    VálaszTörlés
  85. Szerintem Meyer könyvében Jake akkor alakult át először amikor Cullenék nem voltak a környéken... De persze ez nem azt jelenti hogy Spirit történetében is így van...

    pet

    VálaszTörlés
  86. Nincs mit:) Hogy ki lehet még a farkas... nekem sincs gondolatom... de még ami eszembe jutott a harapással kapcsolatban az az, hogy mi van ha teljesen véletlen volt? Hogy annyira bevadultak a smárolásnál, h Isabella véletlenül végigvágta a nyelvét edward fogaival... megeshet nem?:) Edward frászt kap, Isabella nem tudja hirtelen hol van... na de mindegy... mert benne van, h Isabella volt az aki túlment a határokon és a szájnyaldosás után beljebb mászott a nyelvével a következő percben meg Edward rángatja el magától...:D Na jó most már én is tűkön ülök... kíváncsi vagyok beválnak-e az elméleteim:) Úgyhogy Spirit légyszi siess:)

    VálaszTörlés
  87. Jézus, Jézus, Jézus ...!!! Olyan jó!! És ez a végén... Nagyon kíváncsivá tettél! Ki az idegen farkas??? És mit keres ott??? Most mi fog történni Isabellával??? Kérlek nagyon siess, mert IMÁDOM, és mert FÜGGŐ vagyok. Nekem ez olyan mint Edwardnak Bella vére. A saját ínyem szerint kevert heroin/ írt történet XD. FANTASZTIKUS lett!!! De tuti hogy nem fog meghalni, hiszen akkor nem lenne folytatás, mert a főszereplő meghalna. Ugye??? Lehet hogy most egy csomó baromságot hordok itt össze...
    Tudod mit? Az lenne a legegyszerűbb ha gyorsan folytatnád, és akkor mindenki megkapná a válaszait:D
    Na, nem untatlak itt a hülyeségeimmel. Egyébként is, ez eddigi életem leghosszabb h.sz.-e.
    Csak így tovább. Nagyon várom a folytatást. Puszi

    VálaszTörlés
  88. Szia! Nagyon tetszik a könyved és azt szeretném kérdezni hogy mkor fogod folytatni? :$:) Ja és Jonathan ugy viselkedik Isabellával mintha tetszene neki, vagy ilyesmi. Ez lehetséges? És Josh a későbbiekben megbarátkozik Isabellával vagy tovább utálja őt is és a vámpírokat is? Edward hogy fogja kibírni azt az időt amíg nem lehetnek együtt? És Edward hogy győzte meg Alicet? Bocsánat hogy ennyi kérdéssel bombázlak de a könyved iszonyú yo nagyon yo és szeretném minden egyes apró részét érteni.
    Előre is nagyon köszönöm puszillak mindekettőtöket: Orsi

    VálaszTörlés
  89. Szia Spirit!
    Ez egy fantasztikus fejezet volt. Szokás szerint remekül írsz. :) Csak dícsérni tudlak, olyan jól írsz.
    De így befejezni... Most mi lesz Isabellával? A kérdésekre írt válaszaid alapján szerintem túléli. Jó mondom?
    És még egy kérdés: Jonathan-nak tetszik Isabella? Nekem is, mint Orsinak ez ugrott be a viselkedéséből.
    Sok sikert a folytihoz és siess! Puszi neked és Szandinak Szandrától :)

    VálaszTörlés
  90. Nah szóval vizsgaidőszaknak vége és nekem is sikerült behoznom a lemaradásomat a fejezeteidben.
    VÉGRE!
    És ez egyszerűen fantasztikus lett. Az első könyv nagyon jó lett mintha tényleg maga Stephenie Meyer írt volna egy alternatív történetet.Kicsit hiányzik az igazi Bella karaktere de könnyen megszokható hogy nincs benne hiszen Isabella is annyira szerethető.
    És tetszik az új könyved is:D:D De ez a fejezet,hogy lehet így abbahagyni?? Ebbe tényleg bele lehet őrülni.
    Amúgy ami tetszik ebben a történetben az a nagy Edward reakciója arra hogy Isabella "elhagyta". Ezt hiányoltam a nagy könyvekből is, hogy Ed igazán nem tepert Belláért hanem csak elkönyvelte hogy nem lehetnek együtt. de itt, itt küzd, harcol mindenegyes pillanatért, és látszik hogy tényleg szereti, ezt nagyon tetszik a történetben. És Imádom, nagyon várom a következő fejezetet. :D:D Gratulálok hozzá!

    VálaszTörlés
  91. Ugye nem halhat meg? Mondd hogy kitaláltam, és immunis lett a vámpírméregre a barlangi eset óta!! Vagy így lehet belőle vámpír? Ez lehetséges? Nem is tudom, minek kérdezősködöm, amikor úgyis megtudom ha tovább olvasom... csak azt akartam, hogy legyen valami nyoma, hogy beválik-e a tippem, vagy sem. azért remélem kicselezel... :-)
    Másik Zsani

    VálaszTörlés
  92. Bocsánat előre is, hogy itt "hírdetek".

    Van egy fanfiction oldalam, azaz most kezdtem el, és az első alkotásom már megtekinthető. Szeretném ,hogyha megnéznétek és kommentelnétek az írásom, hogy mi tetszett és mi nem. Az oldal címe: http://twilightsagafanfictions.blogspot.com/


    köszönöm előre is a segítséget

    VálaszTörlés
  93. Van egy olyan érzésem, hogy ehhez a harapásos témához még köze lesz a legutóbbi Kérdezz-felelekben elhangzott válasznak, miszerint Isabella talán terhes, talán nem.. Bár lehet, hogy rosszul gondolom.:D Arra meg én is kíváncsi lennék, hogy Edwardnak mivel sikerült rávennie Alice-t, hogy hazudjon..:D Na, megint csak azt tudom írni, hogy megyek és flytatom, de egyszerűen nem tudom abbahagyni.:D Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  94. Még,még,még!!!Mindig a tetőfokán...

    VálaszTörlés