.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. augusztus 6., péntek

Mutasd meg, mit tudsz...

Kitti gyönyörű zongoraműve juttatta eszembe a következő ötletemet egy pályázathoz, remélem, hogy ti is izgalmasnak találjátok majd. :) Sok ficíró van a neten, de a többi művészeti ágban tevékenykedő emberkének kevés a lehetősége, hogy megmutassa, mit tud... :) Ezért...

... pályázatot hírdetek. :)

A nem sokára megjelenő regényemnek ugye, Árnyékvilág a címe, ezért "Árnyékvilág" témakörben készítsetek bármiféle képzőművészeti, zenei vagy egyéb alkotást. Jöhetnek, rajzok, festmények, szobrok, zeneművek, ékszerek, bármi, amit csak a fantáziátok megszül ötletként. :)

Ezen műveket küldjétek el nekem a spiritbliss24@gmail.com címre 2010. szeptember 6-án éjfélig. A képzőművészeti alkotásokat jpg képformátumban beszkennelve, lefotózva, a zeneműveket youtube-ra feltöltve kérem. Ha valaki valami olyat alkotna, amit nem lehet ilyen módokon elküldeni, az írjon egy mailt, és kitaláljuk, hogyan tudná megosztani a művét velem és a többiekkel. :)

Két győztese lesz a pályázatnak, az egyiket én választom ki aszerint, hogy melyik alkotás tetszett nekem a legjobban. :) A másik győztest pedig ti, a netezők választhatjátok meg majd. :)

A nyeremény pedig egy-egy Árnyékvilág ajándékcsomag. :)

11 megjegyzés:

  1. Tök jó ötlet. :D Szerintem megpróbálok majd összehozni valamit, he beugrik valami jó. :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kedves ötlet!!:) Kár, hogy én nem tudok ilyen dolgokat... Azért hajrá mindenki más!:) Fable

    VálaszTörlés
  3. Tök jó. :) (Mondjuk lehet, hogy könnyebb lenne a könyv elolvasás után, de mindegy. :D)
    Ugye én is indulhatnék? Nem biztos, hogy menni fog, csak úgy elvben kérdezem. :)

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!
    Bocsi hogy ide írok, csak ez a legfrissebb.
    Nem tudom lehet-e még jelentkezni az olvasói talira.Ha még igen, akkor azt kérdezném hogy Szegedről vagy a környékről megy valaki mert akkor úgy szívesen társulnék.:)
    Üdv

    VálaszTörlés
  5. EwoO: Örülök, hogy tetszik az ötlet, várom az alkotásodat. :)

    Mariann: Klassz, hogy neked is tetszik a pályázat, azért ha mégis megjönne az ihlet, próbálkozz meg az alkotással, hátha. :) Én béna vagyok a kézműves dolgokhoz, de egész eddigi életem során sikerült egyetlen tök jó rajzot készítenem, mert pont megszállt valami ihlet. :D Amúgy csak pálcikababák szintjén tartok, szóval, nem tudom, hogy jött az a rajz... De tény, hogy néha van ilyen kattanása az embernek. :)

    Kitti: Félreértetted a feladatot. :) Nem kell feltétlenül a könyvhöz készíteni a műalkotást. :) Mármint a történetéhez. :) Persze, ha valakit megragadtak a részletek vagy az alaptörténet, esetleg az, amennyit a karakterekről elmeséltem, ahhoz is készítheti a pályázati művét. De elég, ha az "Árnyékvilág" szó megihlet valakit... :) És persze, te is indulhatsz, nagyon örülnék neki. :)

    Laura21: Ha adsz egy mail címet, akkor felveszlek a tali csoportjába, és ott utána kérdezhetsz, hogy tud-e valaki menni veled. :)

    VálaszTörlés
  6. Hi!
    laura16mx@gmail.com
    ezer hála! :)
    Am ez hogy működik? Mert nem nagyon értek ezekhez.Elég szégyen.:)))

    VálaszTörlés
  7. Te Spirit!

    Lehet, hogy nem hiszed el, de pont ma kezdtem el neked borítóterveket rajzolni és el akarom küldeni megmutatni. Erre most olvasom a versenyt.
    Már az agyunk is egyre jár.

    Szánom bánom mostanában a komment hiányt, végre nálad is mindent elolvastam és bepótoltam a 10 napos kiesés óta. Jujj, de nagyon izgalmas.

    pUSZI ÉS KÜLDÖM AKKOR A MAILT.

    Aranymag

    VálaszTörlés
  8. Kár, hogy én nem vagyok egy művész lélek, de egyébként én is nagyon jó ötletnek tartom és persze majd szavazok is!
    :)

    VálaszTörlés
  9. Szia!
    Egy ideje már olvasod vagyok és megszeretném kérdezni,hogy nem lennél benne,egy link cserében?

    VálaszTörlés
  10. Sarah: Már ki is tettem a linkedet. :)

    VálaszTörlés