.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. augusztus 26., csütörtök

Új project

A legenda úgy tartja, öt harcos vált átkozottá egyazon napon. Az Érzékszervek átkának ponderáns súlyával kell harcba szállniuk az ártatlanok védelmében, a Lelketlenek ellen.
Tristan, a Némaság-
Gabriella, a Látás-
Gamaliel, az Ízlelés-
Alana, az Érintés-
Storr, a Hallás Átkának foglya.
Gondolkodás, tétovázás nélkül gyilkolnak évszázadok óta. Testvérekké váltak, mégis magányosan élnek. Az átkot csupán az igaz szerelem erejével lehet megtörni. Egy társ, akit az istenek a számukra teremtettek, és akinek a meghódítására hét napot kapnak, ha eljön az idejük.
Hét nap, hogy meggyőzzék kijelölt társukat szerelmük valódiságáról.
Hét nap, hogy elfogadtassák hiányosságaikat.
Hét nap, hogy szerelmük viszonzásra találjon.
Mindezt a Lelketlenek állandó veszélyt jelentő árnyékában.
Az öt harcos mellé a Sors Krónikást rendelt. A Kárhozottak Krónikásainak elmesélése folyamán figyelemmel követhetitek a harcosok hét napját.
Tristan Krónikása – Tyna
Gabriella Krónikása – Akasha
Gamaliel Krónikása – Spirit Bliss
Alana Krónikása – Angyal
Storr Krónikása – benina
Öt harcos, öt Krónikás, öt történet.
Amíg a hetedik nap véget nem ér...
Szeptember 5-én.

27 megjegyzés:

 1. Váoh, ez izginek hangzik, kíváncsi vagyok! :D

  VálaszTörlés
 2. húúú:) én is kíváncsi vagyok(:

  VálaszTörlés
 3. Ugyan ezt akartam írni mint az első. :)
  Tényleg jól hangzik.:) Remélem jól éreztétek magatokat a talin, sajnos én nem tudtam elmenni.
  Üdv

  VálaszTörlés
 4. Azta :D:D Ez nagyon komoly, engem már most furdal a kíváncsiság :)
  Puszi

  VálaszTörlés
 5. Szerintem nem kellene új történetbe kezdened, amikor még azt se tudod befejezni amit elkezdtél!Igaz a Jelen boldogsága mindjárt befejeződik, de az Edward szemszögét ezer éve nem írod!!!Mindent frissítesz, ezt kivéve!Ezen elkéne gondolkodnod szerintem....

  VálaszTörlés
 6. Hello!
  Ez ígéretesnek tűnik nagyon, főleg ha még az írói felhozatalt is figyelembe veszem!!! :D
  A hamarosant napokban, vagy hetekben kell érteni?
  Puszi
  T.J.Kriszta

  (((ui: Nagyon zárójelben, de az előző komizóval nem értek egyet. Nekem mindegy mit írsz, csak had olvassam, a sorrend nem fontos. Sosem csalódtam még a történeteidben és gondolom Neked is kell a változatosság, az ihletnek meg pláne nem lehet határt szabni.)))

  VálaszTörlés
 7. wow, ez a bemutató frenetikus volt! Már most epekedve várom hogy olvashassam!

  VálaszTörlés
 8. Örülök, hogy a többségeket érdeklődő. :) Szeptember első hetében lesz valószínűleg kitéve az egész történet (értsd: mindenki novellája egyben).
  A névtelen emberkének abban igaza van, hogy túl vagyok terhelve, de ez nem egy körfic lesz, ami folytonosan elvonja az időmet, hanem csak egyetlen napot áldozok arra, hogy megírjam az én részemet, és ennyi. :) Egy nap nem hiszem, hogy ártana. :)
  Az Edward szemszög pedig nem a főficem, az egy plusz érdekesség nektek, ezért nincs belőle heti friss. Egyébként, kb. kéthetente szokott lenni belőle, csak most a találkozó miatt el vagyok maradva. Nem emiatt a project miatt. :)
  Tudom, hogy a névtelen hsz-író csak érdeklődő és jót akar, de ti nem látjátok át, hogy mire mennyi időt fordítok. Csak olyasmibe szállok be, ami nem von el sok időt a többi történetemtől. :) Arról nem tehetek, hogy az íráson kívüli dolgok viszont sok időmet elveszik (kötelességek és szórakoztató dolgok, mint a találkozó egyaránt). Ilyen az élet... :)

  VálaszTörlés
 9. Szia!

  Hű, ez nagyon érdekes lesz!Már alig várom!Nagyon jól írsz, és mindegyik írásodat kivétel nélkül élvezem!
  Sok sikert!
  Maja
  Vajdaságból

  VálaszTörlés
 10. nagyon nagyon kivancsi vagyok...minden tortenetedet imadom, de valahogy azok, amikben nincs twilight meg sokkal jobban tetszenek. team demoni erintes:)bar edward szemszoget en is nagyon nagyon szeretem...
  imadunk, csak igy tovabb

  VálaszTörlés
 11. wow, ez eszméletlenül jó! nagyon várom! :)

  Puszi
  Lina

  VálaszTörlés
 12. Szia!
  Remek! Végre valami izgalmas a megszokottakhoz képest! :) És micsoda írógárda... Az ajánlót ki írta? Szuper lett!
  Köszi, nagyon várom! Lisette

  VálaszTörlés
 13. Hali :) Az alap ötletet kiírta ha szabad tudni :).És Spirit ti választhattatok személyt illetve "érzékszervek átkot" vagy hogy is fogalmazzak.
  Tetszik már várom :)
  Franci :)

  VálaszTörlés
 14. Jól hangzik! Kicsit Gena Showalter vagy Sheryl Kenyon könyvsorozatára emlékeztet a történet. de mindkettőt imádom, úgyhogy jöhet!:D

  VálaszTörlés
 15. tényleg jó, h írsz új történetet, de én sokkal inkább várnám pl az edward szemszöges ficet. mostanában úgyis elég ritkán frissítesz belőle :(

  VálaszTörlés
 16. Szia,tetszik a bemutató,alig várom,hogy olvashassam:)

  VálaszTörlés
 17. Fú, ez jónak tűnik! :D (Mondjuk tőled eddig bármit olvastam tetszett, szóval lehet elfogult vagyok, de szerintem biztos jó lesz. XD) És a többieknél is el fogom olvasni. :D Nagyon várom! :D
  Üdv.: ewoO

  VálaszTörlés
 18. nekem is Gena Showalter - Az alvilág urai sorozat ugrott be egyből. Esetleg olvastad, Spirit?

  Lana

  VálaszTörlés
 19. Az ajánlót benina írta, az ötlet nem tudom, hogy csak az övé, vagy a többiekkel együtt találták ki. Majd megkérdezem. :)

  Lana: Én nem olvastam. A többiek lehet, hogy olvasták, nem tudom... :)

  VálaszTörlés
 20. Wow! Nekem nagyon tetszik a történet, már amennyit eddig tudok róla! :D Imádom az ilyen történeteket! :D Remélem nagyon hamar eljön a hamarosan! :D Puszi: Meli (karamorita96)

  VálaszTörlés
 21. Mint mindig, alig várom, bármit is írsz!
  Anno el se olvastam se a Démoni érintést, se az Árnyékvilág ajánlóját/részleteit... Mostanra már rájöttem, h mindent érdemes elolvasni, nem csak a twilightosakat. :)
  Pusz

  VálaszTörlés
 22. SZIA!
  Igen-igen Kisildikó én is így kezdtem.
  Én nagyon várom! Kíváncsi vagyok,mint mindig.Már most olvasnám!Szerintem nem fogunk csalódni!(bocs a többes számért)Én nem féltelek,hogy nem fogod győzni.
  KÖSZI:zsuzsa

  VálaszTörlés
 23. milyen butaság az, hogy nem törődsz az írással és az olvasókkal? végre nem edwardról írsz majd! már kezdem unni őt. :)
  remek ötlet ez a novella, és hogy ilyen kiváló bloggerek írják.
  már nagyon várom, biztos fantasztikus történetek lesznek!
  kiki

  VálaszTörlés
 24. Szia!
  Nagyon csábító volt az előzetes, már tűkön ülve várom, hogy olvashassam őket.
  Igen egy kicsit hasonlatos az Alvilág Uraihoz, de annyi baj legyen, szerintem úgyis jobbat írnak majd a mi íróink :) Még soha nem csalódtam és szerintem nem is fogok.
  Amúgy nem igazán értem a méltatlankodókat, ha nem tetszik a rendszer, el is lehet menni. Szerintem elég érett a társaság ahhoz, hogy olyanba kezdjen bele amit be is tud fejezni. És ha nem minden héten van friss, akkor mi van. Nem gépek hanem emberek írnak így van költői szabadságuk. Tessék figyelembe venni!
  Részemről mindegy mikor van friss a lényeg, hogy olvashassam.
  Köszönök minden sort amit olvashatok.
  Syro

  VálaszTörlés
 25. Szia!
  Igen, most bunkó leszek (ahogy szoktam). XD Tudom, hogy nagyon elfoglalt vagy meg minden, de megígérted a beszámolókat. És én meg mondtam, hogy addig foglak piszkálni, amíg fel nem teszed. Szóval ezt most vedd annak. :D
  Bocsi, de muszáj volt. XD
  Fum

  VálaszTörlés
 26. Még nem volt időm feltölteni az összes képet egy helyre, és azok nélkül nem akartam beszámolókat feltenni, de ha hétvégén sem lesz időm a képfeltöltésre, akkor kiteszem a beszámolókat magukban. :)

  VálaszTörlés
 27. Ez már magában igy izgis,akkor mi lesz még ezután :D

  VálaszTörlés