.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. augusztus 24., kedd

A jelen boldogsága - 33. fejezet

A nyári olvasói találkozóról az összefoglalókat és a képeket hamarosan fel fogom tenni, csak kicsit összesűrűsödtek az elmaradt feladataim, de ígyekszem. :)

És még valami... A taliról maradt pár Árnyékvilág könyvjelzőm. Aki helyesen megtippeli, hogy mi lesz a harc végkimenetele (kik győznek, mindenki túléli-e Isáék oldaláról, vagy ha meghal valaki, akkor ki vagy kik lesznek azok), az kap egy dedikált könyvjelzőt. A tippeket hsz-ként írjátok meg itt. :)



33. ELKEZDŐDÖTT



RUSSEL SZÁLLÍTÁSA OKOZTA számunkra a legnagyobb problémát. Nem vállalhattuk a kockázatot, hogy emberek közé vigyük őt, ezért Jasper lefoglalt egy kis magángépet a szállításához. Ő, Alice, Daniel és Aidan kísérték akár a foglyokat, míg mi úgy tettünk, mintha nyaralni indulnánk, és egy turistajáratra foglaltunk jegyet.

A reptéren igencsak nagy feltűnést keltett, mikor megjelentünk – több okból is. Edwardék szépsége is elég lett volna ahhoz, hogy mindenki figyelmét felénk fordítsa, de erre még rátett egy lapáttal Jonathanék jelenléte is – szerintem, az emberek sosem láttak még ennyi indiánt együtt ezen a helyen.

Isis és Edan izgatottan nézelődött, miközben Edward elintézte az útleveleket, én viszont úgy éreztem, mintha éppen a vesztőhelyünk felé sétálnánk. Legszívesebben a karomba kaptam volna Isist, a fogaim közé vettem volna Edant az ingecskéjénél fogva, aztán megragadtam volna Edward kezét, és pucolás. Ehelyett görccsel a gyomromban haladtam át az ellenőrző kapun a kicsikkel.

A repülőút kivételesen cseppet sem tűnt hosszúnak. Mintha az idő direkt felgyorsult volna, csak hogy még kevesebb maradjon nekünk így együtt. Edward kezét szorongattam, és igyekeztem visszafojtani a pánikrohamot, ami iszonyatos erővel ki akart törni a mellkasomból.

Ahogy hallgattam a velünk utazók izgatott beszélgetésének zaját, csak még inkább tudatosult bennem, hogy mi nem nyaralni megyünk, de még csak nem is üzleti útra. Valószínűleg a többiek is érezték a hatalmas súlyt a mellkasukon, mert mindenki csendben ült a helyén. A farkasok közül volt, aki a gondolataiba merülve nézett ki az ablakon, vagy csukott szemmel úgy tett, mint aki alszik, míg a Cullen párok leginkább azzal töltötték az időt, amivel én és Edward is – egymást nézték.

A kicsik szerencsére elszenderedtek a mellettünk lévő székekre rögzített gyerekülésekben, így nem érezték azt a fesztültséget, ami belőlünk áradt. Nem tudtam, hogy bírnak ilyen nyugodtan aludni, de irigyeltem őket. Az érettségük ellenére talán nem tudták még úgy felfogni a veszély nagyságát, mint mi.

Az egyetlen gondolat, amitől egy hajszálnyit könnyebbnek éreztem a lelkemet, hogy legalább az öcsémet jó helyen tudhattam. Ha velünk történik valami… Nem. Amíg vissza nem érünk - javítottam ki önmagamat. -, addig Saore és Juliette vigyáznak rá. Egy szerettem biztonságban van.

- Kérem, kapcsolják be az öveiket, a leszállást nem sokára megkezdjük! – A recsegő hang olyan volt, mintha a halálos ítéletünket mondta volna ki valaki. Az ujjaim önkéntelenül szorosabban fonódtak Edward kezére, miközben zihálva kapkodni kezdtem a levegőt.

- Mindjárt lent leszünk, nem kell félnie – szólt oda nekem az egyik stewardess, ahogy elhaladt mellettünk. Az arcán együttérző mosoly volt, ezért én is magamra próbáltam kényszeríteni egyet, de csak egy szájrándulásra futotta a lelki erőmből.

- Nyugalom, kedves, lélegezz mélyeket – suttogta Edward, miközben bekapcsolta az övemet. Hálásan pislogtam rá, mert nem voltam biztos benne, hogy az ujjaim remegésétől én képes lettem volna-e erre.

A repülőtér úgy zsongott a sok embertől, hogy beleszédültem. Az olasz nyelv érthetetlen susmorgása csak még egy lapáttal rátett erre az érzésre. Carlisle, Nate, Joshua és Edward elmentek kocsikat bérelni, miközben mi lehuppantunk a váró székeire. Éreztem, hogy kiver a víz és kezdett hányingerem is lenni.

- Ki kell mennem a mosdóba – álltam fel végül szédelegve.

- Vigyázok a gyerekekre – ajánlotta Esme. Bólintottam egyet, aztán elsiettem a kék tábla felé, amelyen az állt: TOILETTE. Gyorsan feltéptem az ajtót, aztán a legelső kabinba lépve előre hajoltam, hogy kiadjam magamból, amit Edward még otthon belém erőltetett – merthogy üres gyomorral nem lehet kibírni egy hosszú repülőutat.

Mélyeket lélegezve egyenesedtem fel, aztán a mosdóhoz akartam menni, de megtorpantam.

- Jól vagy? – Rosalie a fal mellett állt maga előtt összefont karokkal, és engem figyelt.

- Igen, minden rendben – bólintottam, aztán megnyitottam a csapot, és kiöblítettem a számat. – Sajnálom, hogy ilyen… gyenge vagyok – sóhajtottam fel, mikor egy kéztörlő jelent meg az orrom előtt. Elvettem Rose-tól, és letöröltem magamról a vízcseppeket.

- Hidd el, ha képesek lennénk ilyen emberi dolgokra, mind itt állnánk sorban a mosdó előtt – szólalt meg, mire meglepetten néztem fel rá. – Azt hiszed, hogy csak te vagy halálra rémülve? – nevetett fel keserűen.

- Nem – ráztam meg a fejemet. – Csak ti annyira jól kezelitek ezt az egészet, én meg… - néztem a tükörbe. Az arcom elkínzottnak tűnt, a bőröm majdnem olyan sápadt volt, mintha vámpír lettem volna, a kezeim pedig még mindig remegtek.

- Jobb színészek vagyunk, ennyi – vonta meg a vállát Rosalie. – A Volturival szembenézni… Azt hiszem, ez minden vámpír rémálma. De a gondolat, hogy annak is eléjük kell járulnia, akit szeretünk, még ennél is sokkal ijesztőbb.

- Emmettel nem lesz semmi gond, ő nagyon erős – próbáltam gyorsan megnyugtatni.

- Igen… Igen, tudom – sóhajtott fel. – De mégis… - Rosalie tekintete hirtelen olyan nyílttá vált, amilyennek még sosem láttam azelőtt – mintha levetette volna az álarcát előttem, most először. – Rettegek – ismerte be a szemeimbe nézve, miközben az aranyszemekben ezernyi érzés kezdett kavarogni.

Élesen szívtam be a levegőt, hogy aztán felé induljak, de egyetlen lépés után előttem termett, és mielőtt még én ölelhettem volna meg őt, a hideg, fehér karok körém fonódtak.

- Tudom, hogy néha szörnyű vagyok, és ha ezt túléljük, én letagadom mindenki előtt, ezt az egészet, de úgy félek – suttogta a fülembe. – Olyan hideget érzek a mellkasomban, hidegebbet, mint én magam vagyok. – Éreztem, ahogy Rose ujjai megmarkolják az ingemet a hátamon.

- Nem lesz semmi baj. Jasper terve sikerülni fog, elintézzük őket, aztán hazamegyünk. Mind. – Bár egyetlen szavamban sem voltam biztos, igyekeztem meggyőző lenni. Pár pillanatig csak csendben öleltük egymást, aztán Rosalie elhúzódott tőlem.

- Igen. Igen, így lesz – bólogatott. – Gyere, menjünk! – intett a fejével az ajtó felé kelletlenül. Mély levegőt véve indultam el, de mielőtt még kiléphettem volna a váróba, Rosalie a fülemhez hajolt. – Ha ezt elmondod valakinek, hiába vagy a húgom, megbánod – suttogta, mire őszinte vigyor ült ki az arcomra. Nem a fenyegetés, hanem a megnevezés miatt. Rose csak ritkán éreztette velem, hogy a rokonaként szeret, de így ezerszer többet jelentett, mikor kimondta, mintha minden nap hallhattam volna.

- Nyugalom, nővérkém, hallgatni fogok – nevettem fel rá.

- Minden rendben? – mért végig minket Edward. Rosalie büszkén a magasba emelt fejjel sietett oda Emmetthez, aztán az ujjait belecsúsztatta a hatalmas tenyérbe.

- Igen – feleltem.

Amíg a mosdóban voltam, Emmett, Edward és Carlisle baseball sapkát húztak – ami elég furcsa összképet biztosított a sállal és a kesztyűvel együtt, főleg, hogy odakint volt vagy negyven fok – Esme pedig kendőt kötött a fejére, napszemüveget húzott, és amikor jobban megnéztem, észrevettem, hogy rajta is van kesztyű, csak bőrszínű. Rose követte az anyja példáját, és gyorsan bebugyolálta magát.

- Akkor indulhatunk – lépett közelebb hozzánk Carlisle, majd Esmét kézen fogva elindult a kijárat felé. Jonathan és Joshua közvetlenül az épület elé parkolt le minden járművet, így amint kiléptünk az ajtón, Cullenék azonnal be is szállhattak a fedett helyre.

- Először összeszedjük Jasperéket a magánreptéren, aztán külön válunk – magyarázta Edward, miután elindultunk a nekünk kijelölt autóval a Carlisle vezette kocsikaraván után. – Végül pedig Volterrától nem messze ott hagyjuk az autókat, és gyalog közelítjük meg a várost.

- Értem – bólintottam. Isis izgatottan markolta a gyerekülés szélét, szemei ide-oda rebbenve fürkészték az ablakon át az utat. – Benji - szóltam az anyósülésen helyet foglalóhoz. -, ideadnád kérlek, a szatyrot a lábad mellől? – mutattam a kért dologra, aztán mikor megkaptam, kutatni kezdtem benne. – Tessék, kincsem! – adtam oda Isisnek a kedvenc takaróját, amit mindig szorongatott, ha félt valamitől. A nagy barna szemek hálásan néztek rám, az apró ujjak pedig megragadták a vékony anyagot.

- Veszünk neked egy kiskutyát – csúszott ki pár perc múlva a számon. Egyszerűen képtelen voltam elnézni, ahogy a gyerekeim csendben rettegnek. – Már persze, ha szeretnél… - tettem hozzá.

- Igazi kiskutyát? – tátotta el Isis a száját.

- Persze, igazit – kuncogtam fel tettetve a fesztelenséget.

- Én választhatom ki? – csúszott előrébb izgatottan. Örültem, hogy sikerült kicsit elterelnem a figyelmét.

- Te – egyeztem bele.

- Nevet is választhatok neki? – jött az újabb kérdés.

- Persze – bólintottam rá. Az apró mutatóujj elmélkedve a pici cseresznyeajkakra simult.

- Hmmm… Rendben, gondolkozom – hajtotta vissza a fejét a gyermekülésre, és láttam az arcán, hogy most már nem a ránk váró dolgokon, hanem egy kutyusnéven töri a fejét. Edward rám hunyorgott a visszapillantó-tükörből – most már értettem, miért mondta azt, hogy Isiséknek szükségük lesz rám akkor is, ha már a világ összes tudása a fejükben lesz.

Az ablakon kibámulva igyekeztem megfeledkezni arról, hová is tartunk, de a táj szépsége sajnos, nem tudta elterelni a figyelmemet. Isis és Edan sutyorogva próbáltak rájönni, milyen név illene egy vámpírcsalád kutyájához, de még nem jutottak dűlőre. Szerettem volna ismét gyerek lenni, hogy egy kutya gondolata lefoglaljon annyira, hogy megfeledkezzem a veszélyekről is, de sajnos, ez egy lehetetlen kívánság volt.

Mikor lefékeztünk a magán-repülőtéren, a kocsiban maradtam a kicsikkel. Edward és Benjamin kiszálltak, hogy ha kell, segítsenek, de Jasper úgy tűnt, eléggé kordában tudja tartani Russelt. Beültette őt az egyik kocsi hátsó ülésére, aztán maga is beszállt mellé. Egészen addig ő nyugtatja, amíg Volterrába nem érünk, hogy Isis pihenhessen az akció kezdetéig.

- Minden rendben ment? – kérdeztem hátrapillantva Jasperék autójára, mikor Edward visszaült a vezetőülésbe.

- Igen. Nem volt semmi gond – fordította el a slusszkulcsot, miközben Benji is elhelyezkedett.

Az út további része csendben telt. Eddig bíztathattuk magunkat azzal, hogy még van egy kevés időnk, de most már nagyon a vége felé közeledtünk. Kezdett lemenni a nap, mikor nem messze Volterrától leparkolt a kis karavánunk. A szívem olyan gyorsan kezdett el dobogni, hogy attól féltem, kiugrik a torkomon. Kiemeltem a kicsiket a gyerekülésből, aztán leguggoltam eléjük.

- Nem mozdultok mellőlem, és amíg én nem adok rá engedélyt, addig nem engeded le a burkot a húgod és magad körül, érthető voltam? – néztem Isisre és Edanre aggodalmasan.

- Igen, mami – válaszoltak azonnal kórusban.

- Rendben – húztam magamhoz őket, hogy utoljára összepuszilhassam az arcukat, még mielőtt a pajzs megakadályozhatná ezt. Vettem egy mély levegőt, hogy magamba szívjam az illatukat, aztán Edan felhúzta a védőburkot.

A gyerekekkel az autó mellé húzódva figyeltem, ahogy Rosalie elbúcsúzik Emmettől. A csók, amit váltottak, egyszerre volt szenvedélyes, aggódó és gyengéd, nekem pedig a látványtól összeszorult a gyomrom.

- Megyek utánad, angyalom! – ígérte Emmett, miközben a tekintetük összefonódott.

- Várni foglak – bólintott Rose. Egy utolsó, apró csókot nyomott Emmett szájára, aztán eleresztette őt, és Carlisle-ék mellé lépett. Esme gyorsan végigölelt mindenkit, és csak aztán fogta meg a férje kezét.

- Nem sokára találkozunk – ígérte Carlisle miközben végignézett mindnyájunkon. A tekintete végül Isisen állapodott meg, aki azonnal Russel felé fordult. Edward és Emmett megragadták Russel karjait, hogy Jasper átadhassa az irányítást a kislányomnak. Némi őrjöngés után Russel engedelmesen sétált Carlisle-ékhoz, ahogyan Isis parancsolta neki.

- Vigyázzatok magatokra! – biccentett Edward a szülei felé feszült arccal, aztán utoljára megölelte Esmét.

Ahogy az első csoport elrohant Volterra irányába, a szorító érzés a torkomig kúszott fel.

- Pár perc, és mi is indulunk – lépett hozzánk Jasper. Néhány pillanatig egymás arcát fürkésztük, aztán kinyúlt felém, és magához ölelt. – Ne aggódj, és vigyázz Alice-re és magatokra! – motyogta a hajamba.

- Inkább te vigyázz magadra nagyon! – motyogtam. Mi az erdőben hátvédként, nagyobb biztonságban voltunk, mint ő és az első két csoport tagjai, akik közvetlenül bemerészkedtek a sárkány barlangjába.

- Úgy lesz – mosolygott rám, és egy pillanatra elöntött a testvéri szeretet érzése, amit Jasper irántam érzett. – Legyetek jók, és hallgassatok a mamátokra – pillantott le a gyerekekre, aztán mély levegőt vett.

- Nem sokára… - szorítottam meg a kezét.

- Nem sokára – helyeselt, majd egy halvány mosollyal az arcán Alice-hez sietett, hogy elbúcsúzhasson tőle is.

- Nos… Farkashúgocskám… - lépett elém Emmett.

- Vámpírbátyó – nevettem fel, miközben elöntötték a könnyek a szememet.

- Hé, hé, csak nem fogsz pityeregni? – A mély brummogó nevetés melegséggel töltötte el a mellkasomat. – Nyugalom, nem fogom hagyni, hogy egy is elfusson. Biztonságban lesztek – kacsintott rám.

- Úgy legyen – bólogattam hevesen. Ahogy Emmett magához húzott, szinte teljesen elvesztem a karjai között. Mormogva ütögette meg a hátamat finoman, aztán eleresztett. – Pár óra, és elmegyünk medvére vadászni - nyomott egy puszit végül az arcomra, aztán eleresztett. – Vigyázz rájuk, öcsi! – csapott bele Edward tenyerébe, aki miután elköszönt Jaspertől, mellénk sétált.

- Még szép – ütögette meg a bátyja vállát Edward. – Csak óvatosan… - komolyodott meg a hangja végül. – Kapj el minél többet, de vigyázz a saját bőrödre is.

- Kemény a bőröm – kopogtatta meg magát Emmett vigyorral az arcán, aztán Jasper hívására egy biccentés után otthagyott minket. Edward a karjába húzott, és egy csókot nyomott a halántékomra.

- Azt hiszem, valakik még el szeretnének köszönni – nézett fel, mire követtem a pillantását. Jonathan meghúzódott a többi farkassal az egyik fa mellett arra várva, hogy mikor búcsúzhatnak el tőlem.

- Megbocsátasz, ha egy pillanatra… - néztem fel Edwardra.

- Menj csak – mosolygott rám. Ahogy elindultam a fák felé, Edward halkan felnevetett. Meglepetten fordultam hátra – annyira nem illett ez a fesztelen nevetés a búcsúzkodás hangulatához, de mikor megláttam, hogy az ikrek tipegve követnek engem, ahogyan azt kértem tőlük, én is felnevettem. Egy röpke, meghatott pillantást váltottunk Edwarddal, aztán továbbmentem Nate-ékhez a gyerekekkel együtt.

Mielőtt még bármit is mondhattam volna hosszú férfikarok fontak át és az arcomhoz forró, sima, kemény mellkas szorult.

- Vigyázz magadra, gyönyörűm. – Jonathan lehelete megbizsergette a fülemet, ahogy lehajolt hozzám. – Szeretlek – suttogta alig hallhatóan a szót, ami máskor zavarba hozott volna, de a mostani helyzetben, ha Edward dührohamot kap, akkor sem szidtam volna le miatta Nate-et.

- Vigyázz te is nagyon magadra! Szükségem van az én farkas bátyámra – fordítottam felfelé az arcomat, hogy adhassak egy puszit Nate karakteres állára. – És rátok is szükségem van, úgyhogy csak óvatosan! – fordultam Aidan és Benjamin felé. Ők is megölelgettek, és elköszöntek Isistől és Edantől, majd eligazították a velük tartó fiatal farkasokat és átváltozva Jasperék után iramodtak.

- Akkor most én jövök… - sóhajtottam fel. Edward egy pillanat alatt mellettem termett, és még mielőtt átváltozhattam volna, magához húzott egy csókra. Hallottam Alice, Isis és Edan halk kuncogását, ezért zavartan pirultam el, mikor Edward eleresztett. Szédelegve pislogtam magam elé pár másodpercig, aztán aprót ráztam a fejemen.

- A létemnél is jobban szeretem, Mrs. Cullen, úgyhogy csak ügyesen! – simított végig az arcomon a hűvös kéz.

- Én is szeretlek – néztem fel a kavargó aranyba. Pár pillanatig élveztem a lelkeink összekapcsolódását, aztán mikor Edward eleresztett, hátrébb léptem. Mire átváltoztam, a többiek is felvették a farkas alakot, és a csapatunk elindulhatott a számunkra kijelölt hely felé.

- Mondd meg Nate-nek, hogy kerüljenek kelet felé – hallottam meg Edward hangját magam mellől futás közben. Figyelte a város körül járőröző Volturi őrök gondolatait, nehogy valamelyik csapatunk belefusson egybe. Gyorsan átadtam a kapott információt, aztán oldalra pillantottam, hogy leellenőrizzem Edan és Isis bírják-e az iramot. Kézen fogva rohantak mellettünk a menetszél miatt kipirult arcocskával – Isis szemeiben láttam, hogy erősen koncentrál, és az irányváltásokkal kapcsolatban inkább a testvérére támaszkodik.

Mikor Edward lelassított, majd megállt, mi is követtük a példáját. Még bőven a fák között voltunk, de a szemeink elég élesek voltak ahhoz, hogy lássuk Volterra vörösesbarna falait és a mögöttük lenyugvó nap utolsó sugarait.

Egy pillanatra csodálat öntött el – a város gyönyörű, régi és méltóságteljes volt még így kívülről is. Amennyire nem illett a Cullen házra a vámpírtanya kifejezés, annyira el tudtam képzelni, hogy Volterra ősi falai között több száz éves vámpírok rejtőznek.

- Nos? - Alice idegesen pislantott a testvére felé.

- Jaspernek igaza volt – feszült meg Edward arca. – Aro mindenképpen ki akar irtani minket. A megbeszéléshez összehívta a Volturi minden tagját és jó pár szemtanút is. Most, hogy Giannától megtudta, Russel már vámpír, azzal akar megvádolni minket, hogy lázadásra készülünk. A vádak között szerepel a farkasokkal való barátkozás, a házasságom az egyikükkel – vetett felém egy röpke pillantást -, és egy új hibrid, korcs faj létrehozása – vicsorodott el, amiből tudtam, hogy Aro a gyerekeinket illette a fenti jelzőkkel. Átadtam a megtudottakat Nate-nek, miközben azon elmélkedtem, hogyan végeznék azzal a mocskos fő-vérszívóval.

- Aro mindig is értett az igazság más színben való feltüntetéséhez – sóhajtott fel Alice. – De így legalább a mi malmunkra hajtja a vizet. Mások előtt nem végezhet azonnal Carlisle-ékkal, ezért ő húzni tudja majd az időt, amíg kell.

- Így van – értett egyet Edward. – Hamarosan odaérnek a városkapuhoz – tolmácsolta.

Nate-ék is mindjárt a várakozóponton lesznek – lestem bele Jonathan gondolataiba.

Isis feszülten huppant le a földre, valószínűleg a képessége használatától dupla annyira kifáradt, mint a testvére. Edan valahogy sokkal könnyebben használta már a pajzsát – olyan volt, mintha figyelnie sem kéne arra, hogy fel legyen húzva. Ezzel szemben Isis képessége csak fókuszálással együtt működött.

Aggódva fürkésztem a környéket, miközben nyomon követtem, hol tart a második csapat. Mikor ők is megálltak – kissé közelebb Volterrához, mint mi -, Edwardra pillantottam. Az arca feszült volt – tudtam, hogy figyeli a mieink és a Volturi gondolatait is –, ezért nem akartam túlságosan zavarni. Leültem én is a fűbe, és mélyeket szippantottam a levegőből, hogy megérezzem, ha valaki közeledne felénk.

- Carlisle-ék a városban vannak – szólalt meg pár perc után Edward. – Nem sokára értük mennek. Aro már utasította Demetrit és Felixet. Amint Gianna visszakapja az emlékeit, Jonathanék indulhatnak. Majd szólok…

Rendben.

- Még mindig nem látsz semmit? – kérdezte Edward a húgát, aki bosszankodó fejrázással válaszolt.

- Túl sokan hozhatnak döntést ebben a harcban, és túl sok az alternatív következmény ezáltal. Csak annyit tudok, hogy Carlisle-ék elhaladnak amellett az üzlet mellett, semmi mást – préselődtek össze az apró ajkak.

Idegesen kaparásztam magam előtt a földet, miközben hol a fák között fürkésztem a városfalakat, hol a gyerekeket ellenőriztem. Ez a várakozás rosszabb volt, mint bármi más. A gyomrom kezdett teljesen kikészülni, és úgy éreztem, megőrülök. Ahogy Edward hirtelen megmoccant, felkaptam a fejemet.

- Arónál vannak – mondta ki hangosan, amit megtudott, mire a szívverésem a háromszorosára gyorsult. – Elkezdődött.

56 megjegyzés:

  1. Elsőőő éljen mindjárt elolvasom!

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon jó volt és nagyon szomorú!!
    Alig várom a következőt!!!

    VálaszTörlés
  3. SZIA!
    "Túl sokan hozhatnak döntéseket ebben a harcban...."Olvasom,olvasom és még mindig olvasnám.
    Nagyon sok esélyes ez a csata. Nagyon sok a buktató és bármelyik rosszul sülhet el.
    Igen,tudom nemsokára vége,de akkor is!
    Én már a végét várom!

    VálaszTörlés
  4. Szia Spirit! Nagyon tetszik a fejezet! Hogy ki hal meg a csatában? Hmmm... Nagyon jó kérdés. Szerintem te nem próbálsz olyat leírni, mint Stephenie Meyer az Eclipse-ben, hogy senki nem hal meg a "mieink" közül, szóval itt is lesznek ám temetések szerintem... :( Gondolom a Volturi egésze, mert hát azt írtad fent, lesz harc, és egy harcban nincs olyan, hogy döntetlen. És szerintem Russel is meghal.Meg talán néhány fiatal farkas is, és nem tudom miért, van egy olyan hülye érzésem, hogy Joshua is meghal. A többit nem tudom.
    Pussz: Meli (karamorita96)

    VálaszTörlés
  5. Istenem! Én végigremegtem az egészet, és miközben könnyeztem, próbáltam olvasni. Olyan rossz érzésem van az egésszel kapcsolatban :(

    Szeretném azt hinni, hogy mindenki túléli, és csak a Volturi rémuralmának vetnek véget, de ez a folytogató érzés ...

    Úgy éreztem magam végig, mintha Isa bőrében lennék. A búcsúzkodás... ott kezdtem el számba venni, hogy mi lenne, ha valaki meghalna. Nem hiszem, hogy akármelyik Cullent vagy farkast tudnám hiányolni :(

    Nagyon várom a folytatást, miközben a lelkem egy része pedig épp azt kiáltozza, hogy ne, még ne kelljen megtudni, hogy mi következik!
    Reménykedem a legjobbakban!
    Puszi

    VálaszTörlés
  6. Ja és természetesen Izzie-ék győznek! :D Szerintem.

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Ez aztán nem semmi bevezető fejezet!!!
    Hát ez a piros betűs bevezetőd rendesen megrémített.KIK FOGNAK MEGHALNI??Vááá,erre eddig nem is gondoltam,hogy valakitől is el kell búcsúznunk.De most,hogy így mondod...Nekem Nath ugrik be elsőre,hogy ő nem éli túl.Meg lehet Josh se.Nathnek nincs senkije.Ha ő meghalna Isa lehetne a falka vezér.Aztán Josh,hát neki ott lenne Jade,ha visszatérne.De ha nem akkor is Josh szerintem elfogadná Isát vezérnek,ha szeretne az lenni,ha nem ő lenne az.Cullenék közül,meg most nagyon gyanús nekem Rose.Remélem csak a nagyon megható mosdós jelenet miatt gondolom,hogy elveszítjük és nem lesz igaz ez.Meg Russel aki szerintem nem fogja túlélni.Többekre még csak gondolni sem akarok.Nem megy,ők kellenek,élniük,létezniük kell továbbra is.
    A fejiről még annyit,hogy nagyon megható volt,többször is könnyes lett a szemem.A kedvenc részem ahogy elképzelem,hogy a kicsik kézen fogva totyognak Isa után és Ed mmeg Isa meghatódva egymásra néz ezután.Gyönyörű az egész elképzelés és leírás.A Nath-es meg Jasperes rész nagyon megható volt.Nem is beszélve Edről "A létemnél is jobban szeretem, Mrs. Cullen, úgyhogy csak ügyesen"
    Tökéletes az egész és kész,nem tudok mit mondani.Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége! És nekem is már most hiányzik!!:( Orsi

    VálaszTörlés
  8. Jaj bocsi,ez én is elfelejtettem,hogy Cullenék nyernek.Orsi

    VálaszTörlés
  9. ELőször is nagyon jó lett ez a fejezet is.
    A másika tippem:
    Szerintem Isáék győznek. De szerintem meghal Nate.

    VálaszTörlés
  10. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Te gyilkos! Itt abbahagyni?! ÚRISTEN! Most őrülök meg!
    De nagyon jó lett:D Nagyon siess a kövtkezővel:D
    puszi Melanie

    VálaszTörlés
  11. Szia Spirit!
    Szerintem lesz, aki nem tér már haza a Cullenék ill. a farkasok csapatából. :( Tehát én egyértelműen számítok arra, hogy lesznek áldozatok, szerintem nem is egy személy. :( Lehetséges az is, hogy Isa vagy Edward komolyabban megsérüljön, de remélem, egyikük sem marad ott...! Valamiért azt mégis is el tudom képzelni, hogy Edward-ot fogod hősi halottá nyilvánítani... :(((( Ennek nagyon nem örülnék, mert imádom a karakterét.
    Talán Emmett, esetleg Esme is szóba jöhet. Esme-re azért gondolok, mert a következő könyvet Carlisle szemszögből tervezed és én el tudnám képzelni, hogy az ő érzéseit ismerjük majd meg, miután elveszíti élete szerelmét... :(((
    Emmett személye pedig csak egy (meg)érzés részemről. Ő mindig olyan viccesre veszi a figurát, talán pont őrá nem gondolna az ember, hogy neki baja eshetne, hiszen nagy és erős.
    Nate szerintem visszatér, őszintén, a farkasok közül nem is tudom, kit mondanék, aki elvérezhetne a harcban.
    Nagyon izgatottan várom a folytatást!
    Ja és örülök, hogy jól sikerült az olvasói találkozó, irigykedem is mindenkire, aki részt vehetett rajta! :)
    Puszi!
    doo-doo

    VálaszTörlés
  12. Szia!
    sztem cullenék fognak nyerni és sztem jonathan lesz az egyik hallott.nagyon jó lett a feji:)
    rem jól tippeltem.
    az e-mail címemet ide írom:illesnikolett@citromail.hu

    VálaszTörlés
  13. Szia!
    Nem fog senki sem meghalni a "mieink" közül, de lesznek csúnya sebek, meg lassú gyógyulások. Mindenkinek harcolni fog kelleni fizikailag is, kivéve a kicsiknek, akik 100 % biztonságban vannak-lesznek, mindegy mi lesz. Russel és Gianna viszont szerintem hősi halott szerelmesekké füstölődnek.
    Demetri, Félix, Jane és Alec is tuti a vörös füstben végzik, már csak a közkívánat miatt is :D (Ez sajna kimarat a BD-ből :D)Mást én biztos nem nyírnék ki, de a te storyd és még azt is el tudom képzelni, hogy békésen fogod megoldani, de inkább harc és KO-s győzelem. Szóval nagyon olvanám már a következő fejit, nehéz lesz kivárni amíg megosztod velünk is. Ugye sietsz vele? Ajj, szívem szerint beállnék melléjük a csatasorba tényleg...
    Puszi
    T.J.Kriszta

    VálaszTörlés
  14. szia ez nagyon jó sztem lehet hagy nath és em vesznek oda de remélem hogy nem puszi

    VálaszTörlés
  15. Szia Spirit!

    Nagyon tetszett ez a feji is, annyira átérezhető minden, de itt abba hagyni?!Nagyon olvastam volna még tovább...
    A kérdésedre, Szerintem NATE megfog halni, és GIANNA is áldozata lesz a csatának. Emmett-re is gondoltam, mert olyan kis gyerekes, nem vesz semmit se komolyan...de inkább megsérül komolyabban, nem hinném h. meghalna, hisz ő Emmett, ő belőle csak egy van, és imádjuk:-)
    Alec, Demetri, Causius, Jane megint csak meghalnak.
    Van egy olyan érzésem h. megfognak eggyezni Aro-val mikor azok már vesztésre állnak, hisz kell maradnia valakiknek akik irányítják a vámpír világot. Ezek jutottak eszembe..

    VálaszTörlés
  16. Jah és mindenképp Isa-ék nyernek, de mndom szerintem ugy h. Isáék megölik a Volturri többségét ugye, és igy Aro alkut fog kötni velük.

    VálaszTörlés
  17. Szerintem Nate, és Rose, aki meghalhat a "csapatunkból", Nate: megérzés Rose: ha Rose meghal, ez is csak egy sejtés am, de ha meghal, akkor az am is erős Emett hatalmas tombolásba kezdene, és talán még egy rossz helyzetből is nyerésre válthatna a helyzetállás. De az lenne a legjobb, ha Isáék nyernének veszteség nélkül! várom a folytatást!

    Lollipoppp

    VálaszTörlés
  18. SZja.
    Húúúúúúú szupi lett mint mindig.
    Noss szerintem Isabelláék nyernek.Aki esetleg meghal a Russel, a többi embertöl nem tudnék megválni.

    puszi

    VálaszTörlés
  19. Szia,nagyon szuper lett.Remélem mindannyian túlélik,és sikerül legyőzniük őket.Bár lehet Russel és Gianna meghalnak,de őket nem hiányolnám.Alig várom a kövit.

    VálaszTörlés
  20. Szia!
    Nem tippelek, mert tiltakozom a halál eset(ek) ellen!!! Nem mintha én dönthetném el... :D Tényleg, annyira szeretek mindenkit, még Russelt is, hogy nem akarnám egyikük baját sem. Kérlek, ne tedd ezt! (nagy szemekkel pislog) :D Egyébként nagyon jó volt a fejezet, imádtam. Az utolsó részt nem kaphatjuk meg hamarabb...? Nem biztos hogy kibírom a várakozást, és a suli is nemsokára kezdőik. :D

    VálaszTörlés
  21. Sajnos nekem is megérzés volt Nate, de őt azért nem írom ide, mert szerintem Spiritnek még terve van vele. Legalábbis remélem. :D De mondjuk ha úgy vesszük, akkor lehet, hogy tényleg meghalna, mert hát ez olyan, mint az eredeti történetben: nincs Jake, nincs kinek szenvedést okozni, szóval ő is esélyes, de szerintem ő nem fog meghalni, szerintem később ő neki is happy end lesz! :D Még akkor is, ha nem most. :D
    Meli (karamorita96)

    VálaszTörlés
  22. Ja meg persze Gianna is meghal amúgy xD.
    Meli (karamorita96)

    VálaszTörlés
  23. Szia!
    Mint ígértem, írok kommentet. Megígértem, és be is tartom, szóval legyél boldog. :D
    Hát az a reptéri hányás erősen emlékeztetett engem a péntekre. :D Most valahogy nagyon el tudom képzelni azt a részt. XD Rose meg tök ari volt. Olyan Rose-os, de ari. :D
    Én is akarok egy kiskutyát. Vegyél nekem is. :D
    A búcsúzkodás uncsi volt. Oké, oké, mindenki szomorú meg fél hogy jaj meg fog halni, de nekem akkor is uncsi volt. XD
    És mint már mondtam neked: mindenki meghal, csak Carlisle éli túl. XD Zsuzsa, készítsd a baltát. XD

    VálaszTörlés
  24. Iszonyú jó a fejezet, kíváncsi vagyok, miként végződik a harc. Ha már így lehet tippelni, én is leírom a megérzéseimet a halottakról: Szerintem vagy Nate vagy Josh meghal, de mindkettő valószínűleg nem, mivel Isán kívül ők lehetnek még az alfák, ha jól emlékszem. Ha rosszul emlékszem és Josh nem, akkor viszont szinte tuti, hogy ő meghal. Szerintem Emett és Rose sem élik túl és még egy Cullen meg fog halni, de nem Edward, Isa, a gyerekek vagy Charlisle. Esetleg még a fiatal farkasok közül valaki, vagy Benji, de ez utóbbira nem is akarok gondolni, mert őt nagyon szeretem.
    Várjuk a következő fejezetet, ne várasd meg az olvasóidat! ;)

    Meggie

    VálaszTörlés
  25. Ja meg valószínűleg Russel és talán Gianna is meghal.

    Meggie

    VálaszTörlés
  26. Atya-Gatya :De ez aztán a befejezés:S :D
    nagyon izgulok h mi lesz :D
    Rose nagyon kedves volt :D Remélem kicsinálják Aro-t :D
    puszi

    VálaszTörlés
  27. Szia Spirit!

    Eddig nem szóltam hozzá a könyvedhez, de úgy gondoltam, így a vége felé azért megszólalok én is :)

    Imádom az írásod. Tényleg gyilkos vagy, hiszen mi az, hogy itt hagyod abba a fejezetet??!! :D

    Nekem sajnos az az érzésem, hogy Nate fog meghalni, Joshua, pár fiatal farkas, és talán Emmett sérül meg, épp azon okból, amit valaki itt előttem mondott, hogy mert senki sem számít rá. Rosalie összeroppan, és szerintem a harc következtében Ő is életét veszti, mialatt próbálja megbosszulni kedvesét. :(
    Remélem, hogy Isának, Edwardnak, Isisnek és Edannek nem lesz semmi baja. És ha történne valami Jasperrel... vagy Alicel, vagy Carlinenal, vagy Esmével abba belerokkannék!
    Igazából senkit nem akarok elveszteni! Annyira a szívemhez nőttek!

    Örülök, hogy olvashattalak, és még foglak is.

    Baráti öleléssel: Alexandra

    VálaszTörlés
  28. Szerintem Cullenék győznek. :D De hogy ki hal meg hű hát én Cullenék közül vagy Emm vagy Rose... Ez a tippem de remélem egyik sem. Akkor a farkasok közül én szerintem... Jonathan, Joshua vagy Benjamin... De itt se nagyon szeretnék halált, még gondolok néhány fiatalabb farkasra is. Russel szerintem meghal a mi oldalunkról. A volturi egyértelműen veszít de Carlisle ugy dönt hogy aki megadja magát azt nem ölik meg. De Aro, Caius és Marcus meghal... Na jó ezt nagyon kifejtettem. :D Remélem azért érthetőn fogalmaztam. Nagyon várom a végét, de mégse. Azért várom mert nagyon kiváncsi vagyok és azért nem mert akkor többet nem olvashatom Isa a kicsik, Edward a Cullenék, Farkasok és a Volturi "életét" Nagyon szép történet ez az egész. Volt mikor sirtam és mikor majd le estem a székröl ugy nevetem. Nagyon szép történet Spirit. Várom a befejezésed.
    Puxy: Kacey

    VálaszTörlés
  29. Hello spirit:)
    Leképesztő fejezet, mint mindig amit megszoktunk tőled:)

    Hát a végkifejlet.... folyamatosan az lebeg a szemem előtt hogy nem valószínű a happy end

    lehet hogy gonosz de szeretnék két varriációval előállni:
    nem nyernek... és Edwardnak ott kell hagynia a Cullenéket hogy Isának és a gyerekeknek ne essen bántódásuk.
    a második:
    szerintem a farkasoktól halnak meg... Nate... a legvalószínűbbb... de akkor ott marad a kérdés hogy ki irányít majd.... és igen szerintem ez a happy-sebb... Cullenék llépnek a volturi helyébe... de nem lesz hosszú életű ez az egyész Carlisle miatt....

    Puszi. Sorriso

    VálaszTörlés
  30. Ez a fejezet!
    Szomorú, de egyben nagyon megható.
    A tippeim: Szerintem Isáék nyernek, (legalábbis remélem!) de a Volturi emberei közül is át fognak állni páran. (Abból kiindulva, h az Elipse-ben Bree-t is "élni" hagyták volna.)
    Valaki(k) biztos meg fog(nak) halni.:( De legalábbis megsebesülnek egy páran.
    Remélem ez a rész a mosdóban Rosalie-val nem valami jel... Én szeretem Rose-t.
    De egyben biztos vagyok: Carlisle életben marad. Meg szerintem a 'kis család is' (Isa, Edward, Isis, Edan)
    Várom a következőt, meg az Edward szemszöget is (nagyooooooon)
    Maycs

    VálaszTörlés
  31. háhááá sikerült végre gép elé kerülnöm szóval azért ide is beírom amit már facebookon ecseteltem :D
    hát eléggé összetett ez a harc meg a kérdésedre sem lehet logikusan kikövetkeztetni a választ mivel te mindig meg tudsz lepni minket:D de ha ki kellene következtetnem akkor sztem a Voturi fog elbukni és szerintem a farkasok között lesz olyan aki meghal, nekem amikor olvastam ezt a részt és a többit visszaidéztem valahogy a Nate volt az akiről úgy gondoltam hogy "megölheted/megölnéd" és valamiért volt egy fura érzésem Emmettel kapcsolatban is.Amilyen szeleburdi és komolytalan könnyen baja eshet. meg a fiatal farkasokkal is valahogy így vagyok.De nagyon izgalmas része volt ez egy még izgalmasabb befejezésnek:D jár a grat és a pusz! :)

    VálaszTörlés
  32. Szia!

    Nagyon szép és nagyon izgalmas fejezet volt. (És még milyen izgalmas lesz a következő fejezet... :D)A búcsúzás és a Rosalie-val való beszélgetés... és az egész annyira jól sikerült!

    Ami a harccal kapcsolatas kérdéseket illeti... hát, nekem fogalmam sincs... Bár szinte biztos vagyok benne, hogy Isáék győznek; Sokan írták pl. Rose-t, de én jelenleg egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy Cullenék közül bárki meghalhatna... :-S A farkasok közül meg; talán a tapasztalan farkasok közül nem mindenki éli túl, Joshua szerintem túléli, mert talán még befejeződik ez a Joshua-Jade szál, de az is lehet hogy nem; Nate se hiszem hogy meghalna, legalábbis nagyon remélem hogy nem fog, de hát ki tudja... na, lényeg a lényeg hogy nem tudom. :D Az is lehet, hogy nem mindenki fog meghalni a Volturiból, és talán a végén megmaradt tagok meg is adják majd magukat, és akkor azt megtehetnék Cullenék, hogy Russellel kitöröltetik ezeknek az emlékeit, így biztosan nem akarnak majd bosszút állni; és esetleg vegetáriánusok válhatnak belőlük. :D Najó inkább nem találgatok, hanem csak izgulok. :D
    Nagyon várom a fejezetet. :) (És a többiből is. :))

    VálaszTörlés
  33. Szia!

    Hú így a vége közeledtével nagyon szomorú vagyok. Nem akarom, hogy befejezed! Annyira hiányozna a történeted. :( Hát szerintem, ha a Cullenek közül valaki meghalna, azt a párjával együtt ölnéd meg, mert úgy sem élne nélküle, szóval akkor én Emmett-Rose-ra tippelek, vagy talán Esme, és a Carlisle szemszög szólhatna erről tovább... a farkasok tuti szenvednek veszteséget. Nate, vagy Josh... meg azért gondolom több farkas is van ott, szóval akár egy-két nem olyan nagy szereplő is meghalhat. A Volturi oldalán szerintem maradnak túlélők, de ha Russel nem hal meg, akár törölhetik az emlékeiket... szerintem még aki meghal az Gianna. KÍváncsi leszek miként döntesz, de biztos nehéz lesz megválni bármelyik szereplőtől. :)

    VálaszTörlés
  34. sziia:)
    hát sztem isáék nyernek.meg fog halni sztem benji, joshua, gianna és russel, meg esetleg még..rose? vagy emmett.DE remélem senki!! mármint isaáék csapatából.:( mindenki hiányozna:( egy biztos: Jasper nem fog meghalni!kééész!:DD
    puszii nikcsiii

    VálaszTörlés
  35. Szervusz Spirit!
    Olvasgatva a sorok között, próbáltam valami összefüggést, logikát keresni, ami választ adhatna arra a kérdésre, hogy mégis kiket veszíthetünk el, de csak egy valamire tudom alapozni a választásaimat. Jonathan, Jasper és Emmett, amikor elbúcsúztak Isabellától, mind megemlítették valakinek, hogy vigyázzanak valaki másra, ne csak amgukra. Emmett Edwardnak mondta, hogy vigyázzon a családjára, Jasper Isabellának mondta, hogy vigyázzon Alice-re, a családra, magukra. Jonathan igaz, hogy szimplán csak annyit kért, Isabella vigyázzon magára, de mivel neki senki sincsen, se egy bevésődés, se más, ezért el tudom képzelni, hogy Ő is meg fog halni a mieink közül. Emmellett, még Esmére tippelnék, egy furcsa megfigyelés miatt.

    "- Vigyázzatok magatokra! – biccentett Edward a szülei felé feszült arccal, aztán utoljára megölelte Esmét."

    Lehetséges, hogy ezt az utoljára szót, véglegesen értetted? Hogy ez volt az utolsó lehetőség, hogy megölelhette Esmét? Ráadásul, ez megmagyarázná, hogy legközelebb Carlisle szemszögéből olvashatunk tőled, de az is lehet, hogy most bődületes hülyeségeket hordtam össze.

    Valószinűleg nem fogjuk megúszni a veszteséget a mieink felől, de reménykedem benne, hogy a Jelen boldogsága valóban értelmet nyer mindennek a végén.

    Őszintén, izgatottan, spekulálva, lerágott körmökkel, türelmetlenül várom a következő részt.

    Hű olvasód,
    Fanee (Fannyby)

    VálaszTörlés
  36. SZIA!
    Kérdezed ki fog meghalni.Ha rám hallgatsz senki,de mivel tudom,hogy nem így lesz(Igen Fummie, készítem a baltát)leírom a véleményem.
    A Cullen családból senkit sem tudnék elveszíteni.DE,vagy mindenki vagy senki-ez nem csak az én véleményem.SPIRIT! észre vetted,hogy szétszedted a párokat!Bármennyire is szeretjük Jaspert nem ez az igazán jó stratégia.Csak Edwardék maradtak együtt.
    Az borzasztó lenne ha valaki pár nélkül maradna.Annyira nem lehetsz kegyetlen, hogy árván maradjanak a gyerekek.
    Szóval az én halálra ítéltjeim a Cullen családból Emmett és talán Rosalie.A farkasok közül,Jonathan és Joshua (bocs Reni tudom,hogy szereted, de Spirit majd kárpótol valahogy).
    Akinek valójában meg kell halni az Russel és Ginna.
    A Volturiból bárki, de legfőképpen Jane,őt mindig is utáltam.
    Lehet,hogy meg sem közelítem a TE elképzelésedet,de mint mindig,Én csak olvasok és nem írok.
    A csodát mindig tőled várom.:):):)
    KÖSZI:zsuzsa

    VálaszTörlés
  37. Cya Spirit!
    Nagyon jó lett a feji,és mint mindíg imádom.Az a probléma hogy nem fojtatod az Edward elemzést...
    Hiányolom.
    Tudsz ezen segíteni?
    Köszi:Orsi

    VálaszTörlés
  38. szia!
    ez nagyon szuper lett!:)

    VálaszTörlés
  39. Nagyon jó lett, alig várom a folytatást! Évi

    VálaszTörlés
  40. Szióka!
    Húúúúú ez igazán izgalmas volt,de itt abba hagyni!!
    Szerintem a mieink közül Russel és Ginna hal meg a többiek(farkasok és Cullenék)komolyabb sérülésekkel de megússzák!Szerintem a harcot az ikrek fogják a képességeikkel a győzelemre vinni!A Volturiból Jane,Aro,Alec,és Causius a többiek átállnak.
    A Volturit így Marcus vezeti tovább
    ő nem olyan nagyravágyó!
    Kérem a kövi fejezetet gyorsan:))!!
    Nagyon sajnálom,hogy vége lesz de a befejezést alig bírom már kivárni és a hétről-hétre való izgulás,várakozás(kikészít:) ).
    Az Edward szemszög folyt. mikorra várhatjuk???
    Pusza Marcsi.

    VálaszTörlés
  41. Szia Spirit!

    Most is iszonyú jól írtad meg, minden részletre figyeltél! Szuper!
    El sem tudom mondani, mennyire izgulok a csata kimenetele miatt. Sajnos elképzelhető, hogy veszteségek nélkül nem ússzuk meg!
    Rosalie előérzete és hogy így kimutatta az érzéseit Isa előtt előrevetít valami tragédiát (persze, az sem kizárt, hogy ez Emmettet fogja érinteni és közel sem biztos, hogy végzetes kimenetelű, inkább csak sérülés). A másik tippem Nate, mert szerintem ő képes az önfeláldozásra és szükség esetén nem habozna az életét adni a sikerért. ( Ezt nagyon nem szeretném! )
    Russel esetleges elvesztése viszont - annak ellenére, hogy Isa kedveli - nem érintené akkora veszteségként a csapatot, mint bárki más a családból vagy a farkasok közül. Igen, ő a legvalószínűbb!
    A Volturi katonák közül bizonyára akadna olyan, aki megadná magát, de én azt hiszem, hogy ők kivétel nélkül túlságosan ragaszkodnak Arohoz, így veszélyes lenne életben tartani őket.( Jane-t semmiképp!)

    Végre megtudtuk, miért búcsúzkodott anno Benji Lupétől!
    Szegény lányok LaPushban, nem lennék a helyükben!

    Hát, nagyon várom a folytatást! A zsepiket is készítem! :)

    Puszi: Gabriella

    VálaszTörlés
  42. Szia!:)

    Eddig nem írtam hsz-t, mivel nemrég találtam rá a történetedre. De a három (vagyis kettő és valamennyi) könyvet három hét alatt elolvastam:) Nagyon jóóó! Az összes karakter a szívemhez nőtt, és ha meglátom ez eclipse-t a polcomon, arra gondolok, hogy hiába írta meg Stephenie, ez egyszerűen nem így történt.:)

    Így a végefelé jókor kapcsolódok be...

    Hogy ki fog meghalni? Remélem senki, de hát ez ugye elég valószerűtlen. Így első megérzésre nekem is Nate ugrott be. Valahogy olyan mártírjelleme van:) De szerintem Russel és Gianna is jó eséllyel indulnak a hősi halott címért.

    Szóval csak ennyi:) És köszönöm, hogy ezt a történetet megosztod a nagyvilággal:)
    Puszi!

    VálaszTörlés
  43. Áh.. Most gondoltam bele igazán, hogy valószínűleg elvesztünk valakit.. Még gondolatban is fáj konkrét személyre gondolnom.. :"( Amúgy nagyon kíváncsi vagyok erre az Alice-látomásra. Arra a boltosra.:O Fú, mindjárt elered a könnyem.. :$ Fel kéne vidítanom magam, szóval, csak a tipp kedvéért.. Szerintem mindenki (MINDENKI) boldog lesz a végén, mert az a cím, hogy A jelen boldogsága. Jó, oké, lehetséges - sőt! -, hogy nem így lesz, de én még szeretnék a lila ködben élni, amíg még lehet.. :')
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  44. Kedves Spirit!

    Nagyon hálásak vagyunk, azaz én és barátnőm, hogy ennyiféle történettel árasztasz el bennünket. De nem gondolod, hogy mostmár be kéne fejezned az eddigieket? Pl. Edward szemszögből több, mint három hete nincs friss, hogy Jasper és Alice sztorijáról már ne is beszéljek!
    Ezzel szemben állandóan valami újba kezdesz bele. Amit egyáltalán nem bánunk, csakhogy az utóbbi időben elég elfoglalt vagy és nem igazán tudod magad utoléri az írásban. Néhány dolgot olyan régen frissítettél, hogy már nem is emlékszünk, hogyan végződött az utolsó fejezet!
    Apropó imádom a Twilight-os írásaidat, de a Jelen boldogságának újabb fejezetei elég üresek és gyengék! Érződik rajta, hogy már nagyon be akarod fejezni.
    Megértjük, hogy jelenleg a most megjelenő könyved a legfontosabb számodra. Ez teljesen érthető. Talán egyszerűbb lenne, hogyha most egy dologra, azaz a könyvedre öszpontosítanál addig, míg le nem zárulnak az ezzel való feladatok. Majd utána újult erővel és idővel kezdhetnél bele az új történeteidbe.
    Ezt csak azért ajánljuk, mert mint lelkes olvasóid szeretnénk, hogy a könyved sikeres legyen. Valamint a blogos íarásaid is jóra sikeredjenek, mint a régebbiek. Szerintünk miután olvasóid ennyire szeretnek, megértenék, ha erre az időre kevesebb feltöltéssel szolgálnál.
    Bocs, hogy ilyen kioktatósra sikeredett!

    Huncutka és Stikli

    VálaszTörlés
  45. Köszönöm a hsz-eket, tippeket, igazán érdekesek. :) És továbbra is várom őket. :)

    Huncutka és Stikli: Igazán aranyosak vagytok, hogy aggódtok a túlterheltségem miatt, de nem kell. :) Bár sok a dolgom, nem érzem úgy, hogy szünetet kéne tartanom, sőt, ha nem írhatnék, valószínűleg, beleőrülnék az unalomba. :D
    A könyvem egyelőre stagnál, így azzal semmi dolgom nincsen, szóval, amiatt nem kell szünet.
    A túlhajszoltságot az utóbbi időben a találkozó szervezése okozta, ezért is volt az Edward szemszög egy hónapos csúszása, de a találkozó lezajlott (és nagyon klasszul sikerült :) ), úgyhogy megint minden visszatér lassan a rendes kerékvágásba. :)
    Igaz, hogy sok mindent írok, de nem tudnám egyiket sem pihentetni, mert az agyam hol erre a történetre fogékony, hol arra, hol ehhez van ihletem, hol ahhoz. :)
    A lényeg, hogy a főtörténetem egyelőre A jelen boldogsága, utána pedig a Carlisle szemszöges folytatás lesz. A főtörténetekből mindig heti egy friss volt, és ehhez tartom is magam. :)
    A többi történet csak pihenés a számomra és plusz érdekesség nektek. Ezért van ritkábban friss. De én úgy gondolom, hogy ha most szünetet tartanék, az sem segítene abban, hogy a szünet után azok is gyakrabban legyenek frisselve. Szóval, inkább két hetente friss a többi történetből szerintem, mint hosszabb szünet és egy fejezet sem. :)
    A jelen boldogságát egyáltalán nem akarom befejezni, talán pont ez a baj. :D Nagyon szeretem a szereplőket és a történetet, és nem azért húzom a dolgokat, mert túl akarok lenni az egészen, hanem pont azért, mert megszakad majd a szívem egy kicsit, ha vége lesz. Úgy gondoltam, hogy a fő bonyodalom előtt lesz még pár nyugisabb fejezet, mert higgyétek el, a következő pár fejezet után visszavágyjátok majd a nyugalmas fejezeteket. :D
    Egyébként, az Edward szemszög még jó hosszú ideig fog tartani, hiszen 3 teljes könyvet kell majd megírnom belőle. Gondoljatok bele, A múlt árnyai trilógia sem pár hét alatt lett kész, több, mint másfél évig írtam. Egyszerűen évek kellenek egy történet befejezéséhez, szóval, ha úgy döntenék, hogy az egyik történetemet írom csak, hogy be tudjam fejezni, akkor a többiből évekig nem lenne friss. :) Ezért futnak párhuzamosan úgy, hogy ritkábban van frissítve. De a főficem mindig heti egy frisses marad. :) Szerintem, még így is gyorsabban és többet frisselek, mint sok ficíró, bár jól esik, hogy annyira várjátok az új fejezeteket, hogy mégis írtok nekem ez ügyben. :)
    Remélem, hogy a ritkább frissítéssel szemben is élvezhetem ugyanúgy a türelmeteket, ahogyan a szünet esetén élvezhetném. :) Szerintem, szünet nélkül mind jobban járunk. Én nem unom halálra magam, ti pedig legalább két hetente olvashattok mindenből frisst, és hetente olvashatjátok a főficemet. :)
    Tényleg köszönöm az aggódást! :)

    VálaszTörlés
  46. Milyen két hét? Az Alice - Jasper sztorit egész nyáron nem frissítetted! És mint mondtuk nem először fordul elő, hogy az Edward szemszög három hetet késett!
    Amúgy nem arra céloztunk, hogy húzod az időt, hanem arra, hogy pont sietsz vele! Olyan szépen ki lehetett volna fejteni egyes részeket, de sajna elsietted!
    Nem arra gondoltunk, hogy ne írj addig, amíg nem lesz meg a könyv, hanem arra céloztunk, hogy ne kezdj bele valami újba! Előbb az öt történetedből faragj le kb. kettőt és azokból legyen előbb frissítés. Utána belefoghatnál egy újba! (Pl. Carlisle szemszög + az új project.)

    Huncutka és Stikli

    VálaszTörlés
  47. Az új projectnek már vége. Megírtam a rám eső részt, ennyi volt. :)
    Az újat, a Carlisle szemszöget pedig mindenképpen elkezdem, mert az a főficem, a trilógia folytatása. A többi írásom csak melléktörténet. Megtehetném, hogy csak a főficemet írom, de akkor többeknek hiányoznának az alficek. A Jasper/Maria egy novellának indult egyébként, és azért nem folytattam eddig, mert nem volt hozzá ihletem, nem időhiány miatt. Majd, ha jön az ihlet, az is lesz folytatva. :)
    Egyébként, A jelen boldogsága már most hosszabb, mint az első két könyv. :D Nem hiszem, hogy elsiettem volna, én pont úgy érzem, hogy sokszor elhúztam. :D De hát, ízlések és pofonok... :)
    Sajnálom, de nem fogok lefaragni semmit, mert egyszerűen mindegyiket írni akarom, mert néha ehhez van ötletem, néha ahhoz, és sok olvasó várja ezt is, azt is. :) Szivatás lenne bármelyiket abbahagyni, és megváratni azokat, akik olvasni szeretnék. Ha két vagy három hetente, de akkor is. :)

    VálaszTörlés
  48. Szia Spirit! Először írok ide, de folyamatosan nyomon követtem a blogod!

    Nos, én már most tiszta ideg vagyok, hogy kiket fogunk elveszíteni. Első megérzésem nekem Esme. Főleg most, hogy a hozzászólásokat olvastam, Fanee-n akadt meg a szemem. Esküszöm, nekem a szívem szakadna meg, ha Esme meghalna. Ne tedd ezt velem, Spirit! KÉRLEK!

    Most, hogy ki"sírtam" magam, vannak még tippjeim. Szerintem Russel meg fog halni, talán Gianna. Fiatalabb farkasokra is tippelek, és főleg valamelyik főbb farkasokra. Jonathan, Jusha, talán Benjamin. Valamelyik szerintem.

    A Volturik közül Caius, Alec, Demetri, és Felix fog meghalni. Meg remélem, hogy Jane is meghal(sose kedveltem)

    Am annak örülnék a legjobban, hogyha a Cullenek és a farkasok közül mindenki életben maradna :)

    Puszi, CandUs!

    VálaszTörlés
  49. Végre új fejezet!!!
    Nagyon jó lett !!!
    Ilyenkor abbahagyni... Siess a következővel!!!
    Mya

    VálaszTörlés
  50. Nagyon jóra sikeredett a fejezet.
    Meglepődtem Rosalie kedvességén. Csatlakozom jópár előttem szólóhoz: remélem nem valamiféle jel.

    Azon is eltűnődtem, hogy lehet, hogy tisztára félrevittük a fonalat itt a kommentekben és (nem szeretnék) nagyot koppanunk, mert az sem kizárt, hogy Alice vagy Jazz( NENENEEEE!! Szeretem Jaspert!!) hagyja ott a "fogát".
    Szerencsére Jasper jól tud harcolni, de ahogy az Eclipse-ben is, nemhogy itt is az legyen, hogy Alice-t próbálja védelmezni és helyette is harcolni, aztán túl sok lesz neki. :S:(

    Természetesen remélem, hogy nem hal meg seni a mieink közül, de a tippem ( nekem is): Rose, Nate, és talán Emmett.
    Van egy olyan szörnyű érzésem ( szerencsére nem szoktak bejönni a megérzéseim),hogy Jazz megsérül.

    Tekla.* voltam

    U.I.: Várom a frisst!! Remélem hamar sikerül feltenned.

    VálaszTörlés
  51. Végre ide jutottam, és írok komit is, mert jó a visszajelzés:-) Képzeld, most csináltam jegyzeteket, hogy ne felejtsem el mit akarok, de csak otthon hagytam szóval emlékezetből írok megint.

    Az előző fejezethez is írok, mert most jutott eszembe.
    Imádom a a gyerekes részeket, azt a tiszta, gyermeki világot, amit te élethűen festesz le. A madaras rész, és a gyermeki rácsodálkozás...elgondolkodtam, hogy ez most jelent e valamit előre- új élet, meg ahogy Bella ezt magyarázta nekik, és ehhez kötődően mikor összenéztek a kocsiban és Ed és Bella, hogy a gyerekeknek akkor is szükségük lesz rá, ha már mindent tudnak és felfognak.

    Ez a fejezet, hát nem tudom, ez a sok búcsúzkodás, rossz előérzetem van, és bár most nem sírtam, azt hiszem, a következőn fogok.
    A legszimpatikusabb most Rosalie volt, kicsit megmutatta a vámpírok igazi érzéseit. Szerettem az "én is ezt csinálnám, ha tudnám" kezdetű mondatot, majd az "el ne mondd senkinek"-kel minden visszaállt a régi kerékvágásba. Egy kicsit hiányoltam Jasper és Alice búcsúját, de Emmett elköszönése kárpótolt:-)Valahogy nem tudom, várom a végét, iszonyatosan kíváncsi lennék, mi lesz ez után, és olvasnám a folytatást. Úgy gondolom, nem lesz teljesen Happy end, és ha tippelni kell, akkor talán Russel vagy Gianna vagy valamelyik farkas sérül.
    Egy csata mindig áldozatokkal jár, és azt hiszem itt is lesznek áldozatok.
    Hú, ez de baljós lett. Szóval, várom, hogyan zárod le ezt a szép, és izgalmas regénysorozatot.

    Puszi

    Aranymag

    VálaszTörlés
  52. Tiszta izgi, és én is azon az állásponton vagyok, hogy Russel és Gianna páros sajnos nem fogja megúszni. Szerintem ezért sem kaptunk az ő kapcsolatukba mélyebb betekintést, hogy ne sajnáljuk még jobban őket.
    Még a farkasoktól gondolok én is valakit. Benji biztos nem fog meghalni szerintem, Aidan a baba miatt talán nem (hogy egy veszteség is sok), így marad sajnos Nate. Az biztos szerintem is, hogy valaki sajnos nem jön haza a "mijeinktől", így őket tartom az esélyeseknek ha valaki esetleg meghal. Bár hozzáteszem, igazából nem nagyon tudnám felsorolni pontosan, hogy most hányan és kik is mentek a farkasoktól és, hogy ki melyik csapatban is van, viszont ha valaki más halna meg, akkor biztos külön említésre került volna a neve.
    Hűű, asszem túlbonyolítom, nem?! :D :D

    VálaszTörlés
  53. Szia Spirit!

    HŰHAAAA! ez nem nagyon durva, nagyon szomorú és nagyon nagyon megható fejezet volt. Az egészet végig sírtam.Szerintem a Cullen család fog nyerni, de biztos lesznek hallotak, én rájuk gondolok: Nath, Emmett, Rose, és egy-két fiatal farkas.
    Nagyon jól írsz, nagyon ATOM volt a fejezet! Remélem hamarosan olvashatjuk a folytatást. Sajnálom, hogy vége lesz a trilógiának, én nagyon szerettem, de a többi írásod ugyanúgy olvasom, és ez megvigasztal.
    Kedvenc részem a fejezetből az amikor Rose és Isa beszélgetnek a mosdóban és még azt is szeretem amikor Jasper elbúcsúzik Isától. Én teljes mértékben Hale testvér rajongó vagyok! (L)
    Szóval várom következő fejezetet és reménykedem a lehetetlenben, hogy nem hal meg senki /kár reménykedni, ha már utaltál rá, hogy lesznek halottak :(/
    Puszi: Elvie

    VálaszTörlés
  54. Szia Spirit!

    Nagyon jó, amit írtál! :) Én nem szeretném, ha a Cullen családból bárki is meghalna, de azt el tudom képzelni, hogy Russel és Gianna meghalnak...
    Már nagyon várom a folytatást!

    Üdv,
    K.

    VálaszTörlés
  55. Szia Spirit!

    Már azóta akarok neked írni véleményt mióta hazajöttem múlthéten Abádszalókról, de mindig elfelejtődött. Ugyanakkor azzal, hogy megírom a jó kis elméletemet, hogy mi is lesz a vége, beletörődök abba is, hogy vége lesz. És csak most tudatosul bennem lassacskán, hogy tényleg vége lesz a trilógiának. Azt elhiheted, hogy nekünk sem könnyű... de neked és Szandinak talán a legnehezebb.

    Nem szoktam elméleteket gyártani, inkább türelmesen ülök, és várom, hogy mi fog történni.:D:D Sosem voltam jó elméletgyártásban ez nem az én pályám. Mindenesetre barátnőmmel ( ő Zsizsa, akinek kértem az aláírást.:))beszélgettünk egy estén át a lehetséges vég kifejlettekről.:D:D Szóval amit most leírok, az keveredve van az ő véleményével és az enyémmel is:D Nem tudom már melyiket ki mondta.:D De nagy a valószínűsége, hogy az okos dolgokat ő mondta benne.:D:D Néha igazi kis Sherlock Holmes:D

    Először sztem fontos az, hogy Carlisle lesz a folytatásnak a szeme. Szóval
    1. történhet valami olyan ami Carlisle életére nyomja a legnagyobb bélyeget, gondolok itt Esme halálára. Ami a történet szempontjából "nem akkora" áldozat, de a család szempontjából hatalmas tragédia.
    2. fentebb írta valaki talán zsuzsa, hogyha valaki meghal akkor inkább párosok haljanak meg. A búcsúzkodás miatt talán Rosalie-ra tippelnék, és Emmettre éppen emiatt.
    3. Jasper szerintem nem fog meghalni. Csak abból indulok ki, hogy az előző könyvben is ki akartad őt nyírni, nehogy már ebben megtedd.:D Ugyanakkor sztem Alice-t sem ölnéd meg.
    4. biztos vagyok benne, hogy valamelyik farkas meghal. Vagy Nate vagy Joshua. De szerintem Nate fog, mert Josh rengeteget szenvedett már eddig is. Nate-nek pedig ott van a reménytelen szerelme.
    5. éppen Nate halála miatt gondolom, hogy Isabelláék belekerülnek a tűzfészekbe. És talán épp ezért fog Isa annyira bekattanni, hogy valami meggondolatlanságot csinál.
    6. el tudom képzelni, hogy Edwarddal csinálsz valamit. Talán megölöd, ami a történet szempontjából egyáltalán NEM lenne happy end:D vagy be kell majd állnia a volturihoz, amire már sztem volt utalás. És Isa nem lesz túl beszámítható állapotban ezért és ezért adod át Carlisle-nak a narrációt. :)
    7. sztem a folytatás két dolog miatt történhet, a bosszú, vagy a mentőakció. Ugyankkor lehetséges,hogy "csak" Russel, és Gianna hal meg. Hát majd kiderül...

    Vmint a fentieket olvasgatva nem értettem, hogy sokan írták ,hogy a vámpírok majd megsérülnek...:S Nem tudom elképzelni, hogy hogy tudnának megsérülni feltéve, ha nem harapdálják meg őket, vagy nem kapnak valami égési sérülést v vmit. hmm bonyolult, és azt hiszem kicsit meglódult a fantáziám...:D

    Ennyi lenne.:) A beszámolómat hamarosan megkapod:D Ígérem igyekszem vele.:)

    puszi nektek,
    Truska( és Zsisza- az elméletek végett:D:D)

    VálaszTörlés
  56. Szia csaj!

    Mit lehet írni egy ilyen fejezet után?
    Remegő kezekkel, meg diónyira zsugorodott gyomorral olvastam végig. Azt jelenleg még nem tudom, és nem is merek belegondolni, hogy hogyan fogom elolvasni a következő fejezetet. :S
    Azt hiszem ez után kelleni fog a Pszichológus, meg a Pszichiáter, meg ki tudjam még kicsoda! XD

    ÁÁÁÁÁ!!!! Oksa, tőlem ezek után ne várj értelmes kommentet, képtelen vagyok rá!

    Légy jó csaj, és gyere majd látogatni, ha miattad bekerülök valami elmegyógyintézetbe, vagy egyszerűen az intenzívre! XD

    Pusza, Krisz

    VálaszTörlés