.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. április 22., csütörtök

A jelen boldogsága - 16. fejezet

Hát, ez megint egy nehéz szülés volt... Bizonytalanság, lelki válság, alkotói válság, sírásközeli állapot, sőt, még Szandival is vitáztunk, szóval, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit szóltok hozzá, mert rendesen megszenvedtünk vele. :D


16. A LEGTÖKÉLETESEBB PILLANAT




AZ AUTÓÚT KISSÉ FESZÜLTÉ VÁLT, AMINT FELVETTÜK Lupe-t is. Igaz, Benjamin megtartotta a szavát, és a köszönésen kívül egy szót sem szólt bevésődése tárgyához – rápillantani is csak akkor pillantott, amikor Lupe nem figyelt -, mégis az egész kocsit megbizsergette az elektromosság. Mintha a két testet egy láthatatlan energiamező vette volna körül, és én pont ennek a mezőnek a kellős közepén ültem.

Vajon, ha Edward és én egymás mellett vagyunk, körülöttünk is érzékelik a többiek ezt? – elmélkedtem a kezemben lévő szatyrot gyűrögetve. Felnéztem a visszapillantó tükörbe, mire Carlisle aranybarna szemei néztek vissza rám gyengéden. Elpirulva fordultam az ablak felé, de halk kuncogása eljutott a fülemig. Igen, valószínűleg, körülöttünk is érzékelik…

- És hogy áll a mi Benjaminunk a tanulmányaival? – törte meg a csendet egy torokköszörülés után Jonathan. Lupe tekintete az ölében pihenő kezeire szegeződött, és nem úgy tűnt, mint aki hallotta a kérdést. Finoman megböktem a karját, mire felkapta a fejét, és zavarodottan pislogott rám.

- Tessék? – lepte el halvány pír az arcát.

- Az iránt érdeklődtem, hogy Benji jegyei milyenek… - ismételte meg Nate, és láttam, hogy a szája széle megrándul.

- Ó! – Lupe vetett egy röpke pillantást a tanítványára – akinek a fülei vörösebbek voltak, mint alkonyatkor a lemenő napsugarak festette égalja -, majd tördelni kezdte az ujjait. – Benjamin… igazán ügyes. Látni rajta, hogy nagyon igyekszik. Lelkes és kitartó. A többi tanár is csak dicséri – fejtette ki a véleményét kissé dadogva.

- Ennek igazán örülök – bólintott Jonathan. – Gondolom, matematikán különösen jól teljesít… - villantak meg a szemei a visszapillantó-tükörben, miközben az ajka ismét felfelé rezdült. Benjamin kényelmetlenül mocorogni kezdett a jobb oldalamon, míg Lupe lélegzete és szívverése a háromszorosára gyorsult, és idegesen megremegtek a kezei.

- Én nagyon béna vagyok matekból – szóltam közbe gyorsan megmentve ezzel Lupét a választól. Hálás tekintettel nézett fel rám, mire elmosolyodtam. – Russel azt ígérte, hogy majd korrepetál egy kicsit.

- Ha szükséged van segítségre, én is nagyon szívesen… - kezdett bele az ajánlatába Lupe.

- Ez kedves tőled… Majd még megfontolom. Lehet, hogy mostanában nem nagyon lesz időm az iskolára – csúszott a kezem a hasamra.

- Ó, miért? – vonta fel a szemöldökét Lupe. – A mai világban nagyon fontos, hogy az ember minél többet tanuljon – jött elő belőle a tanár énje.

- Igen, tudom. Csak… - elgondolkozva pillantottam Jonathan felé, és úgy döntöttem, jobb, ha most nem hozom fel a témát. – Mondjuk úgy, már más terveim vannak. Egyelőre – tettem hozzá. Végül is, szülés után lesz még bőven időm, hogy leérettségizzek, esetleg egyetemre menjek. Egy egész örökkévalóságnyi… Egyáltalán nem kell sietnem.

- Mindjárt ott vagyunk – hallottam meg Carlisle izgatottnak tűnő hangját. Nem hittem volna, hogy ő is ennyire várni fogja ezt a kis sütögetést, bár érthető volt. Valószínűleg, rég csinált már valamit, ami izgalmas volt, de mégsem életveszélyes, és nem csak a család tagjai vettek részt benne.

Ahogy lefékeztünk Russelék háza előtt, már láttam, hogy Alice megint egy kissé túlzásba esett. A hátsó kerthez vezető kőutat valami fehér dolog fedte. Először meghökkentem, mert azt hittem, Alice képes volt havat hozatni valahonnan a világ végéről, de mikor kiszálltam a kocsiból, már láttam, hogy a hónak hitt fehérség valójában „csak” virágszirom. Több zsáknyi virágszirom… A narancssárga lámpásokon már meg sem lepődtem, amelyeket valószínűleg, sötétedés után tervezett meggyújtani.

- Isabella! – A bejárati ajtó kinyílt, és Russel integetett felénk fél kézzel egyensúlyozva egy tálcát. A nagymamájával együtt sietett elénk, és nagyon boldognak tűnt. – Bocsánat, megölelnélek, de… - emelte kissé feljebb a kezében tartott süteményt, ami, ha a szaglásom nem csalt, almás pite volt. A nyál összefutott a számban, és szinte már éreztem az ízét is.

- Azért én megölelgethetlek, kedvesem? – mosolygott rám Agatha néni csillogó szemekkel, aztán a válaszomat meg sem várva magához ölelt. Zavartan feszengtem a barátságos ölelésben. Úgy egy percig szorongatott, én pedig már kezdtem azt hinni, el sem akar ereszteni.

- Gyertek hátra. Alice… Hát… Majd meglátjátok – rázta meg a fejét elpirulva Russel, miközben zavart nevetést hallatott.

A kertbe sétáltunk mindannyian, és a látványtól még nekem is tátva maradt a szám. A sarokban lévő grill, és a rajta sülő húsok és egyéb finomságok megszokottak voltak, de a hosszú felállított asztal, amely roskadozott az édességektől, péksüteményektől, gyümölcsöktől és italoktól, már kevésbé tűnt kerti sütéshez illőnek – inkább egy királyi lakomának felelt volna meg. A porcelántányérok és kristálypoharak látványa pedig csak fokozta ezt az érzést bennem.

- Azt a… - hallatott Benjamin mellettem egy vágyakozó nyögést, majd hatalmasat nyelt. – Valaki mondja már meg, miért csak most kezdtünk el barátkozni Cullenékkal… - nevetett fel halkan.

- Hát, itt vagytok végre! – sietett elénk Alice hatalmas vigyorral az arcán, és egy húsvillával a kezében. – Késtetek! – fordult összeráncolt homlokkal Carlisle felé, mire az bocsánatkérő pillantással válaszolt. Nem igazán értettem, hogy miért gond az a negyed óra késés, de Alice izgatottságát elnézve csodáltam, hogy nem futott elénk, kapta vállára az autónkat, és rohant el velünk idáig, hogy időben ideérjünk. – De a lényeg, hogy most már mindenki itt van! – csillantak fel a szemei. Kissé nyugtalanul néztem körbe, mert hiányérzetem támadt.

- Hol van Edward? – Alice egy pillanatig zavartan nézett rám.

- Ó, őt elküldtem venni még valamit, de hamarosan itt lesz – mondta végül, de volt egy olyan érzésem, hogy hazudik. Összeszűkült szemekkel fürkésztem az arcát, de ő nem nézett rám egyáltalán. Valami folyik itt! – futott át rajtam a gondolat.

- Mikor hamarosan? – érdeklődtem tovább nem hagyva magam.

- Isabella, drágám! Segítenél, kérlek? – sietett mellénk Esme. – Gyere, nézd meg, szerinted, jó már ez a hús? – fogta meg a csuklómat, és maga után húzott anélkül, hogy akár egyet nyikkanhattam volna.

- Ennek még biztosan sülnie kell – néztem a teljesen nyers hússzeletre, amit alig fél perce dobhattak a forró rácsra, és még egy emberi ételt sosem fogyasztó vámpír is láthatta rajta, hogy ehetetlen. Most már biztos, hogy itt folyik valami! – kapcsolódott be a képzeletbeli vészjelzőm. Lehet… Lehet, hogy Edwarddal történt valami? Mi van, ha a Volturi az oka? Ha most valami miatt velük van, csak nem merik nekem elmondani? – öntött el hirtelen a pánik.

- Hol van Edward? – néztem kétségbeesve Esmére.

- Mindjárt itt lesz, ahogy Alice mondta. Valami baj van? – nézett rám aggódva, aztán megkereste Carlisle-t a szemeivel, aki azonnal hozzánk sietett.

- Mi történt? – nézett rám fürkésző szemekkel, aztán az arcom felé nyúlt, de elléptem az érintése elől.

- Nem tudom… Hirtelen elsápadt és kapkodni kezdte a levegőt – felelt helyettem Esme. Csak most vettem észre, hogy zihálok a rémülettől. – Hozok egy széket! – sietett el.

- Isabella, rosszul érzed magad? Fájdalmaid vannak? – próbált meg ismét megvizsgálni Carlisle, de nem hagytam magam. Közben egyre többen gyűltek körénk, és tompán hallottam a suttogásaikat – mi történt, mi baja, rosszul lett?

- Semmi bajom! – ütöttem félre a kezét. – Csak mondja meg valaki, hol van Edward! – követeltem.

- Alice! – Carlisle hangja nyugtalan volt, Alice arcán pedig csalódottságot láttam, mikor mellénk ért. – Mondd el neki. Még a végén túlságosan felidegesíti magát feleslegesen… Nem tenne jót neki az ő állapotában.

- Jaj, de még nincs minden kész! – nyöszörögte Alice, aztán nagyot sóhajtott. – Oké, oké. Rosalie, te tedd fel a virágokat, Jasper hívd fel Edwardot, mikor érnek ide, Esme, kérlek, gatyába ráznád egy kicsit Jonathant? – adott parancsokat Alice, és most már végképp fogalmam sem volt, mi folyik körülöttem. Értetlenül vártam a magyarázatot, de ahelyett, hogy megkaptam volna, Alice karon ragadott, és maga után húzott.

- Mi a fene történik itt? – botladoztam utána.

- Gyere, és meglátod. Legalább ennyi örömöm hadd legyen – vezetett az emelet felé, aztán kinyitotta az egyik ajtót.

- Nem mehetünk csak úgy be ide, ez nem a mi házunk – suttogtam felé bosszúsan, mintha épp egy betörésről próbáltam volna lebeszélni, és feszengve körülpillantottam.

- Nyugalom, Agatha mondta, hogy ide jöhetünk – toloncolt be a szobába, ami valószínűleg a háló volt. Már vettem a levegőt, hogy ismét rápirítsak, mikor a lélegzetem elakadt. A háló fala melletti állótükör szélére egy hófehér ruha volt akasztva.

- Alice? – nyeltem egy nagyot, miközben egyszerre vert ki a víz és rázott végig a hideg.

- Na, mit szólsz? Ugye, milyen gyönyörű? Macerás volt ilyen gyorsan beszerezni, de végül sikerült… Ha egy vámpír akar valamit, hát ember legyen a talpán, aki megállítja – vigyorodott el elégedetten, és a reakciómat várva nézett rám. – Isabella? – harapta be végül az alsó ajkát idegesen, mikor nem válaszoltam, és a hangja kétségbeesett tónust vett fel. – Nem tetszik?

- De… - nyögtem ki, aztán reszkető lábakkal az ágyhoz mentem, és leültem a szélére.

- Akkor? – sétált elém Alice, és az arcáról leolvadt a lelkesedés.

- Nem tudom, hogy készen állok-e erre. Ez olyan hirtelen, és… - Mély levegőt vettem, mert forogni kezdett velem a szoba. Az egész életem olyan volt, mint egy ringlispíl, amely egy másodpercre sem akart megállni. Pedig nekem levegőre lett volna szükségem és arra, hogy az ujjaim, amelyekkel görcsösen kapaszkodom, végre pihenhessenek egy kicsit – markoltam bele az alattam lévő ágytakaróba.

- Oké, oké, lélegezz mélyeket! – nyomott Alice az orrom alá egy pohár vizet, amit fogalmam sem volt, honnan szerzett. Ittam pár kortyot, és igyekeztem eleget tenni annak, amit mondott. Jó pár percbe beletelt, mire úgy, ahogy sikerült abbahagyni a zihálást.

- Hol van Edward? – kérdeztem ismét, most már kissé nyugodtabban.

- Elment, hogy elhozza azt, aki összead majd titeket – húzta el a száját Alice. – Jaj, Isabella, miért kellett elrontani az egészet? Pedig olyan szépen megterveztem… - siránkozott.

- Sajnálom. Megijedtem, hogy Edwardnak baja esett – fúrtam a hajamba az ujjaimat – a gondolattól még mindig reszkettek.

- Szerinted, ha baja esett volna, itt buliznánk? – vonta fel a szemöldökét Alice, mire nagyon hülyének éreztem magam. Megráztam a fejemet, aztán ismét a ruha felé pislantottam. A gyomrom hirtelen görcsbe rándult – egyszerre voltam ideges és izgatott.

- Szóval… Ma hozzámegyek Edwardhoz? – kérdeztem inkább magamtól, mint Alice-től. A tekintete egy pillanatra elhomályosult, aztán csillogni kezdett.

- Azt hiszem, ezt már eldöntötted, nem igaz? – mosolygott rám. Mély levegőt vettem. Eldöntöttem volna? – néztem le a kezemen lévő gyűrűre, aztán pedig ismét a menyasszonyi ruhára, miközben a kezem önkéntelenül a hasamra csúszott. Edward el akar venni engem, nem sokára vár rám odakint, hogy a feleségévé tegyen. Mindörökre. Sosem lennék képes nemet mondani neki. A felesége akarok lenni.

- Segítesz? – álltam fel az ágyról, és a ruhához léptem, hogy most először közelebbről is megvizsgáljam.

A hosszú, hófehér ruha pánt nélküli volt, felső része kecsesen simult a derékra. Fentről lefelé csipke és gyöngyminták futottak csigavonalban végig rajta, és az alja is ki volt rakva gyöngyökkel. Olyan volt, mint egy hercegnő ruhája – el sem tudtam képzelni magamon. Milyen esetlenül és bénán fog kinézni rajtam egy ilyen gyönyörű anyag…

Mielőtt még túlságosan belemerülhettem volna az önbizalomhiányba, Alice megfogta a kezemet, és egy a szobából nyíló ajtóhoz húzott.

- Először le kell fürdened, hajat kell mosnod, aztán felöltözünk és a többi… - magyarázta, miközben finoman belökdösött a fürdőbe.

Alice procedúrájának az első két pontja még könnyen ment, csak azután jöttek a macerásabb részek. A hajamat laza kontyba fogta fel, és apró fehér virágokat tűzött bele, a sminkelésnél féltem, hogy túlzásokba esik, de szerencsére, most az egyszer visszafogta magát. Végül idegesen simítottam végig a ruhán, miután nagy nehezen sikerült Alice-nek belepréselnie és eligazgatnia rajtam, aztán belebújtam a kikészített cipőbe.

- Nos, milyen? – kérdeztem félve Esmét és Rosalie-t, akiket Alice hívott fel elvileg azért, hogy segítsenek neki a végső simításokban – de én arra gyanakodtam, hogy csak látni akarta az arcukon a végeredmény okozta hatást. Ők is már átöltöztek valahol, és szemkápráztatóan néztek ki. Egy halványlila, hosszú ruha volt rajtuk, amely a combkörnyéken kezdett bővülni, és melyet a derékrésznél egy arany színű szalag díszített.

- Te… Gyönyörű vagy, kincsem! – Esme szemei meghatottan mértek végig, aztán hozzám lépett, és óvatosan megölelt. Nem tudtam, hogy csak az anyai elfogultság beszél-e belőle, ezért Rosalie-ra pillantottam.

- Igazán szép vagy – bólintott felém, mire megkönnyebbülten kifújtam a levegőt. Akkor legalább elviselhető a kinézetem, ha már a többi jelenlévő szépségével nem vetekedhetek. Főleg Edwardéval… - Tessék, ezt neked hoztam – nyújtott felém egy hosszú, fekete dobozkát.

- Istenem, ez… - nyögtem fel, ahogy kinyitottam, és megláttam a benne lévő nyakéket.

- Ezt viseltem, mikor először összeházasodtunk Emmettel. Gondoltam… Szerencsét hoz, és úgyis kell valami kölcsönbe – vonta meg a vállát Rose, mintha ez csak valami semmiség lett volna. Éreztem, ahogy könnyek öntik el a szememet.

- Köszönöm – suttogtam, aztán előrébb lépve megöleltem őt. A teste megfeszült pár pillanatra, aztán az egyik kezét a hátamra fektette.

- Jól van, jól van – köszörülte meg a torkát zavartan, ahogy eltolt magától, én pedig bármennyire is igyekeztem visszafogni magam, elvigyorodtam. – Gyere, segítek feltenni… - intett, hogy forduljak meg. A hűvös ujjak alig egy pillanatig babráltak a nyakamnál, és a nyakék már a helyén is volt.

- És ezzel letudtuk a régit is – bólintott elégedetten Alice, mire Rosalie elfintorodott. – Most már csak valami kék kell – emelt ki az ágyon lévő táskából egy kék harisnyakötőt. – Fel a jobb lábbal! – parancsolta, aztán mikor teljesítettem, felhúzta a combomig a ruhámat. Kissé zavartan pirultam el, de hagytam, hogy feladja rám a vékony kis anyagdarabot. – Ez pedig az új – cserélte ki végül a megszokott fülbevalómat két gyöngyformájúra, aztán ismét végignézett rajtam. – Tökéletes – fújta ki a tüdejében tartott levegőt. Ismét a tükör felé fordultam, és hitetlenkedve bámultam önmagamra. Mintha egy idegen nő nézett volna vissza rám. Hamupipőke a bálban… Csak sose legyen éjfél – futott át az agyamon a gondolat.

- Edward itt van már? – kérdeztem izgatottan, miközben a szívverésem felgyorsult.

- Odalent vár rád – bólintott Esme mosolyogva.

- Adjatok egy percet – nyújtotta fel a mutatóujját Alice, aztán kiszáguldott a szobából. A fali óra szerint, másfél perc múlva érkezett vissza egy ugyanolyan ruhát viselve, mint ami az anyján és a nővérén is volt.

- Késtél fél percet – vontam fel a szemöldökömet, aztán felnevettem a rám nyújtott nyelv láttán.

- Akkor… Mehetünk? – nyújtotta felém a kezét Alice. A nevetésem kínosan elhalt, és éreztem, hogy a szívem a torkomba ugrik. Mély levegőt vettem, és igyekeztem megállítani a lábaim remegését – reménytelen próbálkozás volt. Még mindig fel sem fogtam, hogy mi is történik valójában, csak sodródtam az eseményekkel.

- Nem tudom, hogy képes vagyok-e magamtól járni – vallottam be.

- Vigyelek le karban? – villantotta rám a fogait Alice egy fülig érő vigyor kíséretében.

- Ne! – nyögtem fel ijedten. Alice-től kitelt volna, így gyorsan összeszedtem magam amennyire csak tudtam jelen esetben. – Oké, menjünk… - egyeztem bele. Mire leértem a földszintre, rájöttem, hogy a menni szó erős túlzás volt az esetemben. A tántorogni sokkal kifejezőbb lett volna…

Olyan volt, mintha túl sokat ittam volna. Vagy legalább is, ilyennek képzeltem el azt az állapotot, mert átélni még sosem éltem át. A világ elmosódott előttem, a hangok, mintha valami szűrőn keresztül hatoltak volna a fülembe.

Éreztem, ahogy Alice helyét a földszinten átveszi Carlisle és Nate, de nem láttam az arcukat. Tudni akartam, hogy Nate milyen állapotban van – hogy viseli, hogy csak úgy belecsöppent Alice-nek köszönhetően az esküvőm kellős közepébe az alig pár órával ezelőtti veszekedésünk után -, de képtelen voltam most ezzel foglalkozni. Csak görcsösen kapaszkodtam jobbról a hűvös, balról pedig a forró férfikarba, mintha az életem múlna azon, hogy elég erősen szorítsam őket.

Abból tudtam, hogy már kiléptünk a kertbe, hogy megéreztem a kellemes tavaszi szellőt az arcomon. Ez egy kicsit segített, mert a fejem kitisztult annyira, hogy a tekintetemet felemeljem és megkeressem vele Edwardot. A lélegzetem azonnal elakadt, a pulzusom pedig felgyorsult.

Csak pár pillanat után vettem észre, hogy a szám is nyitva maradt, így gyorsan összezártam. Edward úgy nézett ki a fekete, régi szabású öltönyben, mintha egy tizenkilencedik században játszódó lányregény oldalairól lépett volna le, hogy megtestesítse a tökéletes férfit, aki után minden lány könnyezve epekedik. Nem… Ez nem fejezte ki tökéletesen a látványt. Hiszen ő inkább volt isteni, mint emberi. Egy emberbőrbe bújt angyal. Az én őrangyalom… - tudatosult bennem a birtokló érzés, amely kellemes melegséggel töltötte el a mellkasomat.

Mire észbe kaphattam volna, a pillantása már foglyul is ejtette az enyémet. Mintha a világ összes ígéretét, amelyet csak nőnek adni lehet – szerelem, biztonság, tisztelet, gyengédség -, egyetlen szempárba sűrítette volna valaki. A halk zene, amely megszólalt, nem a megszokott nászinduló volt – bár még nem hallgattam meg az ajándék cd-met, szinte biztos voltam benne, hogy arról szól egy dal -, de a lágy dallamok tökéletesen illettek az alkalomhoz. Minden egyes hang az érzéseinket volt hivatott az egész világ tudtára adni.

Úgy tűnt, egy örökkévalóságig tart az Edwardhoz vezető pár méter. Egyszerre örültem ennek – mert olyan tökéletes volt ez a pillanat -, és siettettem volna az időt – hogy végre Edward kezét az enyémen érezhessem. Végül odaértünk elé, én pedig rájöttem, fogalmam sincs, mit is kéne most tennem. Egy másodpercre átfutott rajtam a pánik, és meg akartam keresni Alice-t a pillantásommal, de képtelen voltam elfordítani a tekintetemet Edwardról. Aztán a kavargó méz ismét magába olvasztott, én pedig rádöbbentem, hogy ha összedőlne most körülöttünk a világ, az sem érdekelne.

- Ha boldogtalanná teszed, vagy valami baja esik, darabokra téplek – hallottam meg Jonathan hangját, és csak most vettem észre, hogy a karja már kicsúszott az enyémből. Felháborodottan szívtam a levegőt a tüdőmbe, hogy megvédjem Edwardot, de ő megelőzött a válaszával.

- Ha így lesz, magam megyek el hozzád önként – felelte, miközben egyetlen pillanatra sem szakította el a pillantását az enyémtől. Meginogtam egy másodpercre, ahogy a Carlisle nyújtotta támaszt is elvesztettem. Finoman leemelte az ujjaimat a karjáról, és a tenyerébe vette a kezemet.

- Vigyázz a lányomra, fiam… - nézett Edwardra, aztán az ő kezébe helyezte az enyémet – az ujjaim bizseregve érkeztek meg az otthonukba. Edward tekintete megbabonázott, teljesen elfelejtettem, hol is vagyunk éppen. Rajtunk kívül senki és semmi nem létezett. Olyanok voltunk, mint Ádám és Éva, az első emberpár a Paradicsomban.

A kiűzetés végül egy halk torokköszörülés formájában érkezett meg, én pedig összezavarodva fordítottam a fejem a hang irányába. Meglepetten tudatosult bennem, hogy egy pap vagy anyakönyvvezető helyett Seth nagypapa áll előttünk.

- Azért gyűltünk itt össze, hogy a quileute törzs legidősebb tagjaként rám ruházott… - kezdett bele a hivatalos szöveg egy átírt változatába, mikor Edward ujja finoman végigsimított a kézfejemen, ismét magára vonva minden figyelmemet.

A szertartás ezek után, mintha csak szélzúgás lett volna. Az egyetlen pillanat, amelyre tökéletesen emlékeztem, az volt, mikor Edward halvány mosollyal az arcán és csillogó szemekkel kimondta az „Igen”-t, a következő pillanatban pedig már arra eszméltem, hogy férjjé és feleséggé nyilvánítottak minket – később megkérdeztem Alice-től, hogy én is tényleg kimondtam-e a kis szócskát, és megesküdött rá, hogy igen, de egyáltalán nem rémlett semmi.

Mikor Seth nagypapa engedélyezte számunkra az első hitvesi csókot, Edward közelebb lépett hozzám. Ahogy lehajtotta a fejét, elakadt a lélegzetem. Ajkai hűvösen tapadtak az enyémekre, miközben megéreztem a kezeit a csípőmön. Karjaim ösztönösen a nyaka köré fonódtak, hogy még közelebb tudjam húzni magamhoz, az ajkaim pedig elnyíltak. Az íze hűvös és friss volt, teljesen elkábított. Aztán az ujjai vándorútra indultak, míg végül a tenyere a hasamra simult.

A könnyeim kissé sóssá tették a csókunk folytatását, de ez egyáltalán nem zavart, mert éreztem Edward mosolyát és a keze simogatását. Ebben a másodpercben biztosan tudtam, hogy minden rendben lesz, mert egyszerűen nem lehet másként. Mindörökké boldogok leszünk. Hármasban.

Ez volt életem legtökéletesebb pillanata.



Azt hiszem, a Breaking Dawn párhuzamoknak ezennel vége. A baba és az esküvő kellett ahhoz, hogy A jelen boldogsága tényleg boldog legyen. :) Természetesen eddig is törekedtem arra, hogy más legyen minden, mint a BD-ban, de ezután már tényleg teljesen más irányt vesznek a cselekmények majd. :) Ha érdekel titeket, akkor tudok feltenni képeket Isa ruhájáról, Alice-ék ruhájáról és arról a nyakékről, amit Rose adott Isának. :)

92 megjegyzés:

  1. első komi mingyárt írok hosszabat!

    VálaszTörlés
  2. Ez valami hihetetlen volt. Ha valamire, hát erre nem számítottam! :) Iszonyúan örülök, hogy végre hivatalosan is egymáshoz tartoznak és hát a vége, az teljesen kiütött. Amikor Edward Isabella hasára csúsztatta a kezét, számomra ez volt eddig a legmeghatóbb pillanat, meg is könnyeztem e sorokat rendesen! Most csak ennyit tudok írni, még pillanatnyi sokkban vagyok, kell egy kis idő, míg felfogom a történteket..:)

    Engem nagyon érdekelnének a ruhák és az ékszer (én is nőből vagyok, no:), remélem láthatunk majd róla képeket! Kíváncsian várom a következő fejezetet, ez is fantasztikus lett! Puszillak, Fanee, Fannyby

    VálaszTörlés
  3. TUDTAM!!!

    Nagyon-nagyon jóóó!

    VálaszTörlés
  4. Húúú lagzi !!!!Imádom, de mindjárt kifejtem hosszabban is!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Spirit!
    Imádom az írásaidat, rendszeresen olvasom, mióta rátaláltam. Bár még sohasem írtam egyik fejezet alá sem kommentárt, viszont figyelemmel kísérem munkásságodat! A jövőben sok sikert kívánok és alig várom, hogy megjelenjen a könyved!
    puszi Beja

    VálaszTörlés
  6. Azt a mindenit! :D Hát erre aztán végképp nem számítottam... szóval nagy meglepetést okoztál, és nagy örömöt :). Bár Isabella miatt nagyon homályos volt a szertartás, mégsem érdekelt, mert ezek tényleg tökéletes pillanatok voltak. Imádtam!!! :) Főleg Edwardot (L) :D !!!

    Üdv!
    Andi

    VálaszTörlés
  7. Jaj, ez annyira jó lett. Már akkor sejtettem, hogy itt esküvő lesz, amikor Isa meglátta a süteménytől roskadozó asztalt. Ez annyira Alice-re vall szerintem. Imádom az egészet.
    És engem is érdekelnének a ruhák, meg a kiegészítők...Főleg a ruhák...:D

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó volt!! isteni! végre összeházasodtak!! de Alice milyen rámenős... jó ez így. én is így éreznék az esküvőmön!! csak így tovább! mikor lesz kövi fejezet? nagyon várom már!!

    VálaszTörlés
  9. Juhííj! Ez nagyon jó volt lestoppolom a 2. helyet :D
    bővebben:
    Nagyon tetszett ez a hírtelen esküvő ötlet, olyan Alic feelingje volt:D A ruhákról és a nyakékről pedig szívesen néznék képeket:D
    sziasztok, pusza.

    VálaszTörlés
  10. Ja azt elfelejtettem az előbb mondani, hogy nagyon érdekelnének a ruhák, az ékszerek. Szóval, ha teheted, akkor kérlek tegyél fel képeket róla. :)

    Üdv!
    Andi

    VálaszTörlés
  11. ja mennem kell de naon cuki lett :D

    VálaszTörlés
  12. Sziiia!!!:D
    Engem nagyon meglepett. Nem hittem volna, hogy most lesz az esküvő, de nagyon meghatódtam. Bárcsak az enyém is ilyen lehetne majd...:D
    Bonyodalmak... csak ez jut eszembe a folytatásról... :D De már nagyon várom!
    És én nagyon örülnék neki, ha tennél fel képeket.:)
    Puszi

    VálaszTörlés
  13. Szia!

    Nagyon rég komiztam, elnézést érte... Viszont most úgy meglepődtem mint maga Isabella, úgyhogy mindenképpen meg akartam osztani ezt veled! Eddig is rettentően kiváncsian vártam hétről hétre a folytatásokat, de most aztán igazán megleptél. Erre nem számítottam! :o

    Örülök a boldogságuknak! Végre mindenki elfogadta a boldogságukat! Szép kis meglepetés buli keveredett a grillparti helyett.

    Nem is tudom mit írjak még... Remélem minden rendben lesz a babával. Mennek nászútra is? Vagy most a Volturis fenyegetés az első?

    Szívesen látnám a képeket is, amikről írtál!
    puszi
    melka123

    VálaszTörlés
  14. Hát, először is maga az ötlet, nagyon érdekes, és abszolút váratlan, én nem gondoltam volna, hogy a sütögetés esküvő is lesz egyben. Először furcsa volt a gondolat és nem éreztem ideillőnek, aztán ahogy Isa megnyugodott, onnantól nagyon tetszik, és imádom.

    Ami picit nem tetszik, talán Isabella nagy kiborulása, ennyire nem kellett volna megrémülni-e, de ugyanakkor azt is értem, hogy kellett egy indok ami, miatt kiderül Alice terve.

    Amit talán kicsit hiányolok, hogy esetleg részletesebb leírást vártam volna magáról a ceremóniáról, mert értem én hogy megbabonázza Edward szeme, de sajnálom, hogy nem emléksuik több mindenre.

    Meg most még az is eszembe jutott, hogy akkor végülis mindenki tudott az esküvőről, vagy csak a vámpírok, és a farkasok nem ?,mert Jonathan nem úgy nézett ki mint aki, ezt tudná ( vagy lehet, hogy e miatt is volt olyan mérges ...
    És Russelék is be voltak avatva, ...bár gondolom, ha a ruha ott volt...

    De maga az ötlet és a meglepetés nagyon jó, itt vihorászok örömömben riogatva a kis családomat, akik nem láttak két hete, és most érdekes fejeket vágnak rám:-)

    De hogy feldobjalak a végére, elmondom aminek még nagyon örültem, vagy ami tetszett.
    Rosalie gesztusa azt hiszem itt nagy változás, és az különösen tetszett, hogy nem a baba megvédése miatt történt mint a BD-ben. Nem is vártam volna tőle ilyen emberi gesztust.

    A másik ami nagyon tetszett az elején a Lupe és Benji közti kis közjáték( Várom Benji mikor, hova és ki elől menekül majd a többiekkel....??) és az energiamezős hasonlat.

    Végül de nem utolsó sorban Carlile mondata: VIGYÁZZ A LÁNYOMRA, FIAM...annyira jól tudod megfogalmazni Carlile mondatait egy mondatban...velős, tömör, találó, és pont annyi amennyi kell. Carlile azt hiszem, kicsit olyan mint te. (ha nem veszed zokon, ezt bóknak szántam).

    Összességében tetszik, a fejezet, és így a végére jó ötletnek tartom, hogy ide tetted, és legalább megvolt a baba előtt. Ja és Edward gesztusát is imádtam, hogy megsimogatta a pocakját...ezektől nagyon más és egyedi a te írásod.

    Ne keseredj el, szeretnék én így írni a válságaim alatt!

    Puszi, és várjuk a bulit a lagzi után:-)

    Aranymag (Charlotte90)

    VálaszTörlés
  15. Úristen, úristen, úristen, úristen... Jelen pillanatban csak ezt tudom hajtogatni, de azt olyan széles vigyorral, hogy körbeéri a fejem. Nem kapok levegőt, és csak arra tudok gondolni, hogy áááááááá. A szívem ki akar ugrani a helyéről, és a pulzusom legalább annyi, mint Isabelláé. Hát ez valami iszonyat fantasztikus volt. Megérte a fáradozást, komolyan.
    "- Gyere, és meglátod. Legalább ennyi örömöm hadd legyen" Na ennél a mondatnál már elkezdetem kapkodni a levegőt, és Krisztinek "visítoztam", hogy úristen, most tuti esküvő lesz. És igen, annyira tudtam, tudtam, tudtam. Most megint kéne futnom pár kört. :D Tegnap is ilyen voltam, mikor megkaptam egy vidit, és Unióval teljesen készek voltunk. :D
    Tökéletes volt ez a fejezet. Olyan volt, mint Edward. Ez a fejezet elérte nálam a Rob-hatást. Tényleg, nem csak a szívem akar kiugrani, és kapkodom a levegőt, de amíg olvastam, megfeledkeztem arról, hogy fáj a fejem, a fülem, a torkom, és még magyart is kéne tanulnom. :D Annyira tökéletes volt. Nem tudok mást mondani, imádtam. :D És a vége. Úristen Edward annyira annyira annyira aranyos és jajj, nem találok rá megfelelő szót. :D Kéne futnom pár kört, vagy nem tudom, de most megint nagyon túlteng bennem az energia. :D
    Úristen, úristen, úristen, úristen ááááá. :D Még mindig tart a Rob-hatás. Illetve ez Edward és Isabella-hatás. :D
    Na jó, bocsi az értelmetlen kommentért, de az agyamban még nem álltak össze a gondolatok, hogy normális mondatokat alkossak. :D
    Amúgy kíváncsi vagyok a ruhákra, úgyhogy képet, képet, képet. :D
    Fummie voltam, egy Rob-hatás alatt álló very tough girl. :D

    VálaszTörlés
  16. Szia Niki vagyok:D Hát úristen. Most értelek utol és kicsit sajnálom mert így várnom kell a következő részre. Hát nagyon nagyon jó ez a történet. Nekem mindkét változat tetszik Meyer-é is meg a Tiéd is. Ahogy ezt a részt olvastam az jutott eszembe h tök jó lenne ha ezt is megfilmesítenék:D Teljesen véletlenül találtam rá erre a történetre de NAGYON örülök h megtaláltam. Annyi minden van bennem de egyszerűen nem tudom leirni. Annyira furcsa h még ilyen fiatal vagy és ennyire jól írsz, nekem ez elképesztő. Amint láthatod a komimból is én nem tudok fogalmazni.XD Ez az első komi de ezentúl irni fogok. Rajongód lettem:D Mégegyszer mondom nagyon nagyon jó a történet, nekem tetszik h Isabella nem vámpír lett hanem farkas (nagyon tetszik az a kötődés ami a farkas testvérek között van). A történetedben Jasper jelleme fogott meg nagyon mert már az eredetiben is bírtam Jaspert de ott nagyon távolságtartó volt Bellával és most nagyon jó h Isabellával ilyen kedves. Joshua karaktere is nagyon megtetszett. Most egyenlőre ennyit tudtam leírni de azt hiszem mostantól minden rész után megpróbálok irni, bár lehet h nem fog menni mert egyenlőre úgy áll h 2 hétig nem lesz internetem és így a történettel is le fogok maradni egy kicsit megint, de amint lehet pótolom.

    VálaszTörlés
  17. Gyönyörű rész volt :) Sírtam is :) Jó volt veled anno találkozni :)
    Puszi, Bells

    VálaszTörlés
  18. Ui : ezt még elfelejtettem a hosszú mondandóm végére, hogy én is szívesen néznék képeket a ruhákról és az ékszerekről:-)

    VálaszTörlés
  19. Viccelsz? Persze, hogy kíváncsiak vagyunk a ruhákra!

    Több hozzáfűznivalóm nincs is!

    Tökéletes volt, akár Isa pillanata!

    VálaszTörlés
  20. Akartam mondani Isa-é Edward-é és a kis jövevényé!

    VálaszTörlés
  21. Te jó ég, én totál kész vagyok, rendesen megleptél, erre aztán egyáltalán nem számítottam. Ez egyszerűen fantasztikus lett. Kíváncsi vagyok ezek után hogy alakulnak majd a dolgok. De ez isteni lett, szerintem ez az amire senki sem számított. Csodás lett, gratula. És én személy szerint kivi lennék a képekre:) Pussz

    VálaszTörlés
  22. Hát ez nagyon gyönyörű lett én már meg ish könnyeztem olyan szépen volt leírva! Olyan jó volt ez a fejezet igazán megérte a kis incidenst mert sztem ez lett az eddigi szinte legjobb fejezet!! Ezen a napon télleg boldogok lehettek és ez tényleg egy tökéletes nap volt most már csak a kis jövevényre kell várni és tökéletes lesz az életük :D
    Engem érdekelne milyen volt a ruha meg a nyaklánc!
    Puszi :D

    VálaszTörlés
  23. Szia!

    Egy szóban összefoglalva: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! :D

    Úgy tűnik, hogy neked jót tesznek ezek a válságok meg egyebek, mert ez a fejezet... hát nem találok rá szavakat! :D
    Megérte a szenvedést, ha szabad ezt mondanom. :$

    Akkor vegyük sorra:
    Nem tudom miért, de nekem már a címnél felcsillant a szemem, és onnantól úgy olvastam, hogy vártam mikor kapom meg azt a pici jelet, mely igazolja, hogy itt tényleg esküvő lesz. :)

    Az elején a Benji/Lupe/Nate-es részt imádtam! :D
    Remélem belőlük, mármint a Lupe és Benji közötti dologból, kapunk majd még egy kicsit. :$
    Ja és igen, Benji beszólását imádtam. :D
    ("Valaki mondja már meg...")
    És Carlisle-é is jó volt. :) ("- Vigyázz a lányomra, fiam…")

    Sajna, vagy is nekem nem sajna, még mindig nem tudok elvonatkoztatni a forgatáson látottaktól, vagyis, hogy láttuk Rob-ot. :P
    "Rob-hatás" ahogy mondani szoktam. :D
    (Bár mióta kitaláltam, mindenre ezt használom. XD)
    Amikor azt a rész olvastam, hogy "Edward úgy nézett ki a fekete..." végig Rob volt előttem, mert hát abban a ruhában, avval a hajjal, tényleg úgy nézet ki mint amilyennek te most leírtad Edwardot. :D
    (Csak zárójelbe jegyzem meg, hogy szerintem neked is ő volt a lelki szemeid előtt. :P Persze tévedni emberi dolog, de nem hiszem... :P)

    Az pedig mikor Edward keze Isa hasára vándorolt... jaj nekem, az valami mennyei volt! Majdnem tényleg sírtam. :$

    Na szóval...
    IMÁDOM, és tényleg nagyon jó lett! :)
    Nyugi, és csak szép lassan! De ha neked mindenféle válság kell, hogy ilyen jót írj... :D

    Ja, és jöhetnek a képek.
    Viszont kicsit megijesztettél az utolsó megjegyzéseddel, miszerint innen teljesen más irányt vesznek a cselekmények, de mivel ismerem az álláspontod a gyerek téren, és persze azt is képtelen volnék elképzelni, hogy bárkinek is, főleg Isanak és Edwardnak, baja essen, legalábbis súlyosan, így kicsit megnyugodtam, de legalább egy fél mondatott ejts el kérlek, hogy minden rendben lesz, hogy megnyugodjak, és aludni tudjak! :$

    Na jó, befogtam... :P
    Pusz, Angel

    VálaszTörlés
  24. Nem hittem volna, hogy ez lesz a teljesen átlagos kerti sütögetésből...! :)
    Az a végtelennek tűnő pillanat, míg Isabella Edward felé tart, majd mikor Carlisle átadja Őt Edwardnak... nehezen tudom megfogalmazni pontosan, de talán ez a legjobb szó rá: végtelenül megható volt!
    Szó szerint átéltem én is azokat az érzéseket, amelyeket Isabella szemszögéből megismerhettünk!
    A ruhákra, kiegészítőkre pedig nagyon kiváncsi vagyok!
    doo-doo

    VálaszTörlés
  25. Szia,
    Ezt nagyon jól megítad, a lábam is remegett ahogy olvastam. Persze h. kíváncsiak vagyunk a képekre! Annyira megiedtem amikor nem volt meg Edward, az h. itt még esküvő is lesz az eszembe se jutott. Én mondjuk biztos mérges lettem volna ha nem rendezhetem meg a saját esküvőmet. De Alice... Lesz kövi a hétvégén?

    Nati

    VálaszTörlés
  26. Isteni.. isteni.. isteni! :D Gratulálok! :) Sokszor írnék kommentet, de lusta vok ne haragudj! :$ De most túl kellett szárnyalnom magam.. Annyira romantikus volt, mikor Edward Isa hasára tette a kezét =( =( =( =( =( ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Nagyon szép fejezet, nem számítottam erre, kellemesen csalódtam. Gratulálok! Valamint a könyved megjelenéséhez is, remélem megtudom majd venni én is. További sok sikert, remélem nem hagyod abba egyhamar a történetet, kiváncsi vagyok viszont, hogy mi a folytatás.. SIESS kérlek!! :D puszi neked :) Lollipoppp (Ancsa)

    VálaszTörlés
  27. Hát, én sem így képzeltem a kerti partyt, megleptél rendesen, de örömteli meglepetés volt!
    Tényleg nagyon jó alkalom volt ez, hogy megtartsák az esküvőt, végülis mindenki ott volt, aki számít Isabellának. Kíváncsi vagyok, a vendégek be voltak-e avatva, vagy nekik is meglepetés volt, hogy egy esküvőbe csöppentek bele. (És egyébként Isabellának mért nem lehetett előre szólni? Én azért egy kicsit csalódott lettem volna a helyében, hogy nem vehettem részt a saját esküvőm megszervezésében...) De maga a szertartás, a ruhák, az egész leírása olyan csodálatosan hangulatosra sikerült, teljesen elvarázsoltál. Olyan jó ötlet, hogy Seth nagypapa adta őket össze. És a végén, amikor Edward megsimogatja a hasát... Isabella álma valóra vált. :) Tényleg a legtökéletesebb pillanat.
    Viszont attól tartok, hogy ez a vihar előtti csendet jelenti, és innentől kezdve felerősödnek a problémák a volturi oldaláról és a terhességgel kapcsolatban is. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fogod megoldani, pláne, hogy írod, hogy nem lesz hasonló a BD-hez.
    Kevés volt Lupe és Benji... Reméltem, hogy most lesz köztük legalább egy kis beszélgetés, de persze érthető, most nem ők álltak a középpontban. Azért remélem, majd sort kerítesz rájuk is. :)
    Összegezve: lehet, hogy neked nehéz szülés volt, de ezek szerint te alkotói válságodban is tökéleteset tudsz alkotni, nekem biztosan az egyik kedvenc részem lesz. :) Azért remélem, mihamarabb kilábalsz. (És nagyon fúrja az oldalamat, hogy vajon miben nem értettetek egyet Szandival - már ha a fejezettel kapcsolatos. Elárulod?)
    Ezer köszönet, hogy írsz nekünk, puszi:
    Kata

    VálaszTörlés
  28. Mindannyian erre vágyunk - tudva vagy tudatlan - csak épp az élet egy kicsit másmilyen... Nagyon szép volt, köszönöm!:)Minden jót!!:)
    Fable

    VálaszTörlés
  29. Nagyon cuki volt! Mikor Alice megragadta a kezét, hogy felvigye már sejtettem mi lesz! Hát igen Edward az Edward plusz egy szmoking egyenlő egy isteni Edward! Azért kíváncsi lettem volna, hogy a többiek arcán mit tükrözik! Nate meg nagyon ott volt! Jobbat nem is mondhatott volna! Rose frankó arc a maga módján! Remélem azért Emmett valami ütőset beugat majd a lagzi folytatásában! Mindenki nagyon cuki volt és várom a folytatást!

    Cup Cup Szupcsi

    VálaszTörlés
  30. Jesszusom ez nagyon meglepett!! :) erre nem számítottam :D iszonyat jó a történet!!! Izgatottabb vagyok mint amikor az alkonyat köteteit vártam! Minden nap feljövök és várom a folyatást.Gratulálok!
    És szerintem tedd fel a képeket én nagyon kíváncsi vagyok!:)
    Babanagini

    VálaszTörlés
  31. Ja, valamit elfelejtettem: nem kaphatnánk meg majd egyszer ezt a rész Edward szemszögéből is? Légyszlégyszilégysziiiiiiiiiiiii... :)

    VálaszTörlés
  32. Szia!
    Nagyon tetszik a fejezet.Meg kell,hogy mondjam,nagyon szeretem az írásaidat olvasni.
    Különben pedig bocsi,semmi rosszindulat nincs bennem,de muszáj megjegyeznem,hogy nekem Izabella nagyon antipatikus.Tényleg sajnálom,hogy így van,mert annyira jó ez a történet,de nekem...Nem tudom mért nem tetszik,talán azért,amiért Bella karakterét sem kedvelem...
    Minden jót,
    Réka

    VálaszTörlés
  33. Szia!
    Eddig még nem írtam neked. Most viszont nem lehet elmenni a fejezet mellett szó nélkül. Nagyon-nagyon tetszett. Egy kerti sütésből esküvő lett és ilyen jól kivitelezve, ötletesen. És persze az sem mellékes, hogy szeretem az írásaidat, nagyon jól bánsz a szavakkal. Kíváncsian várom a könyvedet is!
    Nagyon tetszett, ahogy Carlisle átadta Isabellát Edwardnak és megkérte, hogy vigyázzon a lányára. Ez annyira szép gesztus volt. Az is jó volt, hogy Edward végre megbékélt a helyzettel. Tetszett Rosalie gesztusa is és persze Alice is hozta a szokásos formáját.
    Szóval szuper fejezetet alkottál és nem érződik rajta semmilyen alkotói válság vagy bizonytalanság. És nem zavaró a Breaking Dawn párhuzam sem, mert ez a történet nagyon sokban más.
    Engem is érdekelnének a képek, és olvastam az egyik hozzászólásban, hogy jó lenne Edward szemszögéből is elolvasni ezt a részt. Én is támogatom az ötletet, kíváncsi lennék, hogy ő hogyan élte meg az esküvőt és egyáltalán hogy jött az ötlet.
    Nagyon várom a folytatást!
    Reni

    VálaszTörlés
  34. Drága Spirit!

    Most nagyon jót tettél velem, már nagyon vágytam erre a fejezetre. Minden egyes szava a lelkemet simogatta, miközben a könnyeim tengerén keresztül bámultam a monitort. Annyira valóságos, és annyira gyönyörű volt az egész...
    Ahogy Te is írtad, amiről minden nő álmodik.

    Hatalmas meglepetés volt a mai fejezet, nem számítottam rá, hogy ma esküvő lesz.
    Benji és Lupe annyira édesek, én nagyon drukkolok, hogy beteljesüljön a szerelmük. Isa pánikba esése kicsit fura volt, de rájöttem, hogy a köztük lévő kötelék erősebb, mint bárki gondolná.

    Alice és a többiek remekül levezényelték a dolgot, nem is tudtam volna elképzelni, hogy templomi esküvő legyen. Rose abszolút pozitív személyiség számomra, mindig is kedveltem. Kíváncsi vagyok a ruhákra, meg minden képre. Amikor Isát az oltárhoz kisérték, nekem az volt a kedvenc részem. Amikor elveszett Edward tekintetében, és amit Nate és Carlisle mondott, és hogy Seth adta össze őket...

    Tökéletes fejezet, még mindig nem tértem magamhoz a kábulattól.Köszönöm!

    VálaszTörlés
  35. KÉRNÉK MINDEN KEDVES OLVASÓT, HOGY A KÖVETKEZŐ KOMMENTET OLVASSA EL!!!!!!!!

    Előre is köszönöm, Angel...

    VálaszTörlés
  36. SPIRIT!!!!!!!!!!!
    (előre is 1000 bocsi a merényletért ellened :$)

    NOS...

    Most én leszek Aby helyet a szószóló, és elmondom azt amit a "kemény mag" akar, akik jelen esetben a kedves olvasóid!

    (Elnézést mindenkitől, de szerintem pár kivétellel mindenki nevében beszélhetek, szóval elnézést, hogy mindenki nevében írok! :$ Bocsi, Bocsi, Bocsi... DE remélhetőleg jól sül el! :D)

    A.Kata kommentje után Fummieval "összenéztünk" és mind ketten azonnal egyet mondtunk:
    "Ezt a rész el kell olvasni Edward szemszögéből!"

    Tudom, hogy íródik az Edward szemszögös, de még csak a 6. fejezetnél tart, szóval... :S

    Ez a rész éppen olyan mint a "Próbálkozások" vagy "A rózsa"!
    Elolvasni, átélni Isa szemszögéből egy dolog, de mind ezt Edward szemszögéből, főleg ahogy te az Ő szemszögéből írsz, szerintem érzelem kitöréshez, sírógörcshöz, hiperventilláláshoz, szívkiugráshoz, egy szóval Rob-hatáshoz vezetne, amit NEKED nem kell magyaráznom, hogy milyen! :D

    Tehát, bár tudom nem szép dolog mások nevében beszélni, és lehet ezért aztán engem szidni vagy amit akartok, de szerintem sokan egyet értenek majd velem, ahogyan én egyet értettem A.Kataval, hogy EZT A FEJEZETET SZERETNÉNK MEGKAPNI EDWARD SZEMSZÖGÉBŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Tehát kedves, szeretet írónőnk! :P
    Szeretnélek elsőként én megkérni (azaz 2.ként A.Kata után, de hivatalosan elsőként), hogy írd meg nekünk ezt a fejezetet Edward szemszögéből, hogy mind azt átélhessük, amit te íráskor, hiszen te olyankor bele látsz Edward fejébe, - és hogy ismét csak magamat ismételjem -, hogy mindenki átélhesse a Rob-hatást! :D

    Még egyszer BOCSÁSS meg a merényletért ellened, de ez most olyan érzéseket keltett bennem, hogy muszáj volt, még ha aztán nem is beszélsz majd velem hosszú ideig! :$ :(


    TEHÁT A MERÉNYLET!!!!
    (Aki szeretné, hogy Spirit megírja nekünk ezt a fejezetet Edward szemszögéből is azt kérem, kommenteljen egy nevet -persze mindenki a sajátját- mint egy aláírásként a petícióhoz!)


    Még egyszer mindenkitől elnézés, hogy a nevetekben írtam, aki velem ért egyet az úgy sem bánja, aki meg nem az szidjon nyugodtan!

    Mindenkinek jó olvasást és további jó hetet/hétvégét!

    Angel

    u.i.: (Csak zárójelben jegyzeném meg, és csak is a magam nevében, hogy ezért a fejezetért, Edward szemszögéből, akár 2 hétig is hajlandó lennék szenvedni friss nélkül! :$ Mondom, ezt csak az én nevembe vedd!!!! Még a végén a többiek máglyára vetnek. :$)

    VálaszTörlés
  37. Mikor végeztem a fejezettel, arra gondoltam, hogy tudom kell, mire gondol Edward, hogyan látja ő a dolgokat, szóval én leszek az első, aki aláírja Kriszti petícióját. :D
    Fummie

    VálaszTörlés
  38. Angel!
    Csatlakozom a petícióhoz, sőt én is képes vagyok szenvedni friss nélkül, csak Edward szemszög - fejezetet kapjunk :)
    Tehát Spirit!
    Légyszi - légyszi, szeretnénk tudni, mit gondol Edward :)

    Még egyszer köszönöm ezt a csodás fejezetet, mint azt már kifejtettem.
    Carrie

    VálaszTörlés
  39. Még nem írtam kommentet,mert nemrég értem utol a történetet,de most úgy érzem muszáj!
    Köszönöm ezt a fejezetet,boldoggá tettél vele jó hosszú ideig.Nem számítottam esküvőre,de a cím után már sejtettem vmit.
    Hihetetlenül szépen írtad le az egészet!Nagyon megható(főleg a vége,mikor a hasára teszi a kezét Edward).Nekem ami nagyon tetszett,az Rosalie ajándéka,mindig is úgy gondoltam,hogy csak nem vallja be,de kedveli Isat.És persze Carlisle mondata.

    Én is csatlakozom a petícióhoz,és szintén kibírnék bizonyos időt friss nélkül,ha ezt a fejezetet olvashatnám Edward szemszögéből!
    F.Reni

    VálaszTörlés
  40. Jaj de jó!!! Nem gondoltam, hogy petíció lesz a kérésemből, de természetesen én is benne vagyok, így "aláírom" hovatalosan is. :):):)

    Kata

    VálaszTörlés
  41. hIvatalosan akart lenni, természetesen
    késő van, na... :)

    VálaszTörlés
  42. Na jó, ezt már tényleg nem hagyhatom szó nélkül...

    0:40 van és én itt ugrálok örömömben a gép előtt, és már sírok is! (Fummie szerint mert hülye vagyok XD amit persze már megbeszéltünk, hogy az vagyok, de csak a Rob-hatás miatt :P)

    Szóval, akik eddig támogatták az én félszeg ötletem, melyet A.Katanak főként köszönök, mert ha ő nem írja, akkor nem mertem volna elkezdeni az egészet, és persze Fummienak, hogy még most is képes elviselni :P

    Egy szóval KÖSZÖNÖM és IMÁDLAK titeket, hogy támogattok, és remélem, hogy ha még nagyon sok aláírás kerül a képzeletbeli petíciós lapra, akkor Spirit is elgondolkozik és végül megkegyelmez nekünk és megírja az áhított fejezetet! :D

    Sok puszi mindenkinek...

    Angel

    u.i.: sajna pár napig nem leszek, de a bétám, Fummie addig is tájékoztat majd a Merényletem ügymenetéről!
    Szóval szeretnék sok-sok aláírásra hazajönni :D
    vagy az áhított fejezetre ;)

    VálaszTörlés
  43. Én nagyon szeretném látni a képeket! :D Biztos csodaszépek! :D
    Már akkor sejtettem, hogy esküvő lesz, mikor Isa rosszul lett, és Alice kénytelen volt bevallania dolgok. Annyira örültem, hogy igazam lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D (L) És a végén... a lezáró szó, meg utána, ahogy elkezdted a piros betűs részt... Hirtelen megijedtem, hogy abbehagyod, ez a vége a történetnek, ami persze, tudom, butaság, de tényleg így éreztem, mert amúgy csudaklassz befejezés lehetne... :D
    Azért arra kíváncsi vagyok, hogy vajon Nate pontosan mit is érzett, vagy hogy fogadta a dolgot... Meg újabb meglepetés volt, hogy Seth nagypapa adta össze őket. :D Kíváncsi vagyok, hogy vette rá Ed, mennyire kellett kérlelnie. :D Jujjj... a következő részben jön a nászéjszaka?:D Annyira várom a folytatást, és tök jó, hogy még suli előtt feljöttem ide, jól indul a napom. :D Puszi!

    VálaszTörlés
  44. Igen, igen, igen, én is szeretném Ed szemszögből olvasni!!!!!!!!! :D

    VálaszTörlés
  45. Ez egy gusztustalanul boldog fejezet volt! :D Megjegyzem, még én is szájtátva olvastam az egészet. :) Már az elején tök jó volt a párbeszéd a kocsiban, aztán meg Benji: "Valaki mondja már meg, miért csak most kezdtünk el barátkozni Cullenékkal… " lol
    Alice persze jól eltervezte az egészet, nem is ő lett volna. Egyébként annyira elképzeltem az egészet, ahogy Rosalie odaadja a nyakláncot, ahogy lejönnek a lépcsőn... áááá Könnyek szöknek a szemembe. Aztán ahogy Carlisle és Nate odakíséri Isabellát, hideg és forró kéz. :) Meg persze Seth nagypapa, ennél tökéletesebb már nem is lehetett volna.

    U.i.: Én is "aláírom", kérjük Edward szemszögéből! ;)

    VálaszTörlés
  46. Támogatom az Edward szemszöget!!!

    Üdv!
    Andi

    VálaszTörlés
  47. Csodálatos volt Spirit!

    Basszus(bocsi:P)sírtam.Főleg a végén.
    Áááá nem is tom mit írjak,kicsit össze szedem magam aztán újra próbálkozok!XD
    De lécci tegyél fel képeket!Köszi

    U.I.:Egyetértek Andival,h lehetne egy Ed-es szemszög is!(:

    VálaszTörlés
  48. Úristen-úristen-úristeeen!
    A végén sírtam is.
    Imádoom! Kicsit le vagyok még döbbenve és olyan hideg a kezem mint a jégcsap, de imádtam ezt a fejezetet! :)
    Ha fel tudod rakni, én is szeretném látni a ruhá(ka)t és a nyakláncot.
    És "aláírnám" az Edward szemszöget is:)
    Köszönöm ezt a részt! (többet azt hiszem Most nem tudok írni)
    Maycsi

    VálaszTörlés
  49. Sziaaaaaaaaa:)


    Jaaaaaaaaaaaaj ez gyönyörű lett, imádom:) Sajnálom, hogy rövid lett. Vagy csak én érzem igy, de tudtam volna még olvasni. :) Gratula, puszi

    Timi

    VálaszTörlés
  50. Szia Spirit!

    A tökéletes pillanat! Igen!
    Nem csak Isabella lepődött meg...
    Ez olyan......Spirites!!!

    KÖSZÖNJÜK! :)))))))))

    Gabriella

    VálaszTörlés
  51. Szia!
    Tudtam én!!Az előző fejihez le is írtam,hogy csak tán nem esküvő lesz.Ott még úgy voltam,hogy ne akkor legyen.De nem bánom,hogy így lett.Nagyon tetszett.Szinte látom magam előtt Isa-t a ruhájában és kontyban,sminkben.:)Aliceben ismét nem kellett csalódnom.:D:D És Benned sem.Tényleg mindenből olyan eszméletlen dolgokat hozol ki,hogy bármikor bárhogy döntesz a történet folytatását illetően az nekem mindig nagyon tetszik.És a kedvenc részem a vége,amikor Ed keze Isa pocijára csúszik és Isa elpityergi magát,Ed meg mosolyog a csókjukba.:)Orsi

    VálaszTörlés
  52. Én most nem akarok kisregényt írni, mert úgy is tudja mindenki, hogy én is oda vagyok a fejezetért! Én inkább azért írok, hogy mutasd meg a képeket xD Vizuális típus vagyok, de azért örülnék, ha láthatnám :$ :)

    VálaszTörlés
  53. Megleptél, sosem hoztam volna ki egy kerti sütésből egy esküvőt xDDD De hát ebből is látszik, hogy mennyire jó a fantáziád :D
    Orsival értek egyet, nekem is azt tetszett, ahogyan leírtad, hogy Edward keze Isa pocakjára csúszik, annyira jó volt, meg persze Carlisle kijelentése "Vigyázz a lányomra, fiam." Valamint Benji: "Valaki mondja már meg, miért csak most kezdtünk el barátkozni Cullenékkal… "
    Nagyszerű volt, jó volt olvasni:)

    VálaszTörlés
  54. Szia!
    Hát ez valami fantasztikus volt!
    Én is majdnem elsírtam magam.:D
    Gyönörűek lehettek:).
    És a vége amikor Edward és Isabella megcsóolják egymást... ó nagyon szép lett,kár hogy ilyen hamar van vége:(,:).
    Nagyon kérlek hamar rakd fel a kövi fejezetet.EZER kérlek!!!

    VálaszTörlés
  55. Spirit!

    Ez megint gyönyörűen sikerül! :) Nagyon jól megírtad az esküvős fejezetet. És persze, hogy érdekelnek a képek a ruhákról! :)

    VálaszTörlés
  56. Hát.nagyon meglepődtem. egész addig míg nem volt szó a ruháról,nem is gondoltam az esküvőre.:)
    És a vendégek sem tudtak róla? mondjuk gondolom Russelék tudták.
    Én is szeretném ha lenne Ed szemszögéből.
    Kíváncsi vagyok mit gondolhatott.:)))
    A végét megkönnyeztem....
    Várom a frisset.
    Üdv

    VálaszTörlés
  57. Szia Spirit!:)
    Egészen lesokkolódtam. A végét teljesen előrehajolva olvastam, és én is azt kívántam Isával, hogy mondják már ki az igent:D, (ami nem azt jelenti, hogy unalmasan elhúztad, hanem hogy nagyon jól tudtad érzékeltetni ezt).
    Volt egy rész benne, ami nem annyira tetszett... az elején, amikor megérkeznék Russelékhez. Nem tudom miért, ez egyszerűen valahogy nem...
    Viszont onnantól imádtam az egészet!:D
    A ruhák és a nyakék természetesen engem is nagyon érdekelnek:D
    UI.: te vagy a példaképem, Spirit, és ez nem az a sablonszöveg-fajta "te vagy a példaképem" volt, hanem a szívből jövő, melegséggel teli "te vagy a a példaképem":)
    Noncsy

    VálaszTörlés
  58. Most elolvastam a 15.fejezetet, meg a 16.-at egyben, és ezt vettem észre: "...és elindultunk, hogy részt vegyük egy TÖKÉLETESEN ÁTLAGOS, baráti eseményen...":D Ez annyira átlagos volt, h csak na!:D
    Tudom h direkt írtad, hogy megtévessz és sikerült is:)

    VálaszTörlés
  59. Tudtam, hogy ez lesz! :D
    Engem érdekelnek a plussz infók, mesélj el a ruhákról és anyakékről mindent!
    Hihetelenül szép volt a történet, gratulálok!
    A kemény munka meghozta gyümölcsét! :)

    kartonka

    VálaszTörlés
  60. Utólag sajnálom, hogy nem rögtön akkor írtam mikor elolvastam a fejezetet, mert így sajnos nem tudom pontosan visszaidézni amit akkor éreztem.
    Egyfelől nagyon meglepett, a másik, hogy nagyon szép volt...szeritem bárki bele tudta képzelni magát Isabella helyébe...nagyon jól írtad le!
    Mondjuk már az elején sejtettem, hogy valami szomorú vagy megható lesz, de minden képpen sírós fejezetre számítottam. Jól rá is készültem...vagy egy tucat zsepivel...aztán jó hasznát is vettem a vége felé, mikor elcsattan az első hitvesi csók és Edward a hasára simította a kezét...szerintem az volt a legjobb rész...

    Nagyon tetszett a fejezet csak soha nem bírok beletörődni, hogy vége van...de szerintem ez akkor is így lenne, ha 30 oldal lenne egy fejezet. Szívből gratulálok a könyvkiadáshoz! Nagyon remélem, hogy hamar a könyvesboltok polcára kerül, mert már szeretném olvasni!

    B.J.

    VálaszTörlés
  61. Szia Spirit!:)

    Most kezdek másodjára neki hsz.t írni, mert az előbb amikor elakartam küldeni eltűnt.:( Aztán észrevettem, hogy ketten is beírtak elém. Na de akkor kezdem az elejéről. Tehát nekem ez az első hozzászólásom, mert csak nem rég akadtam rá a történetedre és ugye az elejétől kezdtem el. Az egyik barátnőm mondta, hogy milyen jó meg minden, de én annyira nem szerettem a fanfic-eket de aztán unatkoztam és elkezdtem olvasni. Először arra gondoltam, hogy tök furcsa lesz, mert, hogy ugye már olvastam mind a négy részt a Twilight Saga-ból és azt hittem nem tudok majd elvonatkoztatni attól, hogy ez nem is így történt. De amint elkezdtem olvasni rájöttem, hogy nagyon is megy.:D Már kezdem jobban megkedvelni a tiedet.:D. Jó, persze a Twilight-ot nagyon szeretem, de a te történeted... Nagyon elvarázsolt az egész és teljesen függő lettem.:D Két hét alatt elolvastam mind a két könyvet és a harmadikban is eljutottam idáig.:) Szóval nagyon imádom az egész történetedet. Tökre szerettem, hogy annyira megszerethetőek benne a karakterek. Mikor először olvastam, najó talán akkor még nem de mikor másodszor kerültek képbe a farkasok már akkor nagyon megszerettem őket. Dehát ki ne szeretné meg Benji-t? Annyira ki édes.:D És Jonathan... Úgy oda mennék őt megvigasztalni, mostanában.:) Még Josuhát is megszerettem meg a többieket is. Tehát teljesen oda vagyok a farkasokért, mostanában már hiányoztak is . De azért Cullenék nélkül és Edwardék nélkül nem lenne ugyanaz.:D Edward, igen azt hiszem teljesen beleszerettem.:D Egyébként amikor Isabella átváltozott farkassá bennem is ott volt az, hogy ez így nem lesz jó meg minden de bebizonyítottad, hogy így sokkal jobb mintha vámpír lett volna.:D Először nem örültem neki, hogy farkas lesz, mert, hogy ez milyen már, de most már el sem tudnám képzelni, hogy milyen lenne Jonathanék nélkül.:D Ez a baba dolog se volt a kedvencem de téged ismerve, biztos, hogy ez is tetszeni fog. Meg amikor válaszoltál külön bejegyzésben a baba dologra akkor meg is értettelek, hogy miért lesz ez így a legjobb.:) Ehhez a fejezethez meg annyit, hogy most is megleptél.:) Gondoltam, hogy a a közeljövőben lesz megtartva az esküvő, de hogy ennyire közel, arra nem számítottam...:P Akkor kezdtem el sejteni, hogy miben mesterkedik Alice amikor Isabella elkezdett pánikolni, meg hogy olyan volt mintha nem is kerti sütögetésre jöttek volna hanem királyi lakomára. És milyen szépen nézhetett ki Isa... Láttam a ruhát és a nyakéket és nekem nagyon tetszenek.:D Na akkor azt hiszem ideje abbahagynom az áradozást. Amikor először írtam még nem lett ilyen hosszú csak így egymás után jutnak eszembe a dolog amiket el akarok mondani.:D Szóval imádom a történetedet és szerintem nagyon jól írsz.:D Tök jó, hogy csomószor megnevettetsz ezért is nagyon imádom a ficedet.:D A legutóbbi amire emlékszem, amikor Benji bemászott Lupe-hoz.:D Akkor én is hangosan felröhögtem mint Isabella-ék.:D Biztos megveszem a könyvedet ha már meglesz a könyvesboltokban.:D Lenne még egy kérdésem, hogy mi a neve annak a színésznek aki Jade-hez van kirakva, mert olyan ismerős és kíváncsi vagyok, hogy az akire gondolok.:D És egyébként az még mindig életben van, hogy ha a hsz.-ek túllépnek egy határt akkor új fejezet van? Bocsi, csak nem tudom, mert folyamatosan olvastam, de erről már egy ideje nem láttam semmit, ezért gondoltam rá kérdezek.
    Huh, most olyan rossz lesz, hogy eddig sorra olvashattam a fejezeteket és nem kellett várni, most meg csak hetente lesz új rész.:( Már értem a többieket abban amiket még régebbi hsz.-nél olvastam, hogy függővég és, hogy mikor lesz következő feji meg ilyenek. .:D Na szóval remélem érthető voltam, próbáltam úgy írni,ahogy szoktad kérni, hogy kifejtős legyen meg ilyenek, bocsánat ha ez annyira nem sikerült (tényleg próbáltam:D) csak most így egyben jött ki belőlem az egész amit eddig olvastam. A felét sem írtam le annak amit gondoltam olvasás közben de most, hogy már hétről hétre olvasom legalább normálisabb kommenteket tudok majd írni.:D Kíváncsian várom a folytatást.;)

    VálaszTörlés
  62. Ja és most látom...:D*vigyorog*
    Én is nagyon szeretném, hogy megírd Edward szemszögéből is:D

    VálaszTörlés
  63. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    hát ez valami gyönyörűséges lett de komolyan:):):) Nagyon köszönöm, hogy ilyen szép lett! És meglepetés és más szó nincs is ami eszembe jut, mert ez tényleg tényleg gyönyörű volt...
    Ed már azzal is elbűvölt, hogy ott volt, az a gesztus tőle a végén pedig megható és felolvasztó...
    Rosalie pedig megleően kedves volt, Esme szokásosan édesanya, Carlisle szokásosan édesapa, Alice nagyon cuki, de hiányoltam Emmettet és Jaspert....
    Jonathan meg szegényke...szenved....dehát mindent ki lehet bírni...remélem, hogy nemsokráa bevésődik, mert nehéz....
    És olyan szépen írtad le, húú megkeresem ami nagyon tetszett
    "Mintha a világ összes ígéretét, amelyet csak nőnek adni lehet – szerelem, biztonság, tisztelet, gyengédség -, egyetlen szempárba sűrítette volna valaki."
    na az ilyen mondatoktól vagyok készen:):):) de nagyon jó értelemben:)

    És tényleg érezzük mi is, az olvasók, hogy biztosan rendben lesznek a dolgok, mert annyira idilli a helyzet, hogy ha el is ronthatja valami, azt biztosan rendbe tudják hozni....legalábbis remélem...
    Na most mást nem is nagyon tudok hozzáfűzni, talán csak annyit hogy Benji meg Lupe milyen aranyos...velük is biztos alakulni fog a dolog, hát meglátjuk:)
    Sok puszi nektek
    Andi

    VálaszTörlés
  64. Ember, ma - jobban mondva tegnap - jöttem haza Németo-ból, és sokkoltál. De totálisan.
    Úgyh most így hajnali 2kor nem is tok többet írni.
    Pusz

    VálaszTörlés
  65. Nem írok sokat, mert szerintem azt a fejezetet csak egy szó jellemzi: Tökéletes. Nagyon szép volt. Az elején nem gondoltam volna, hogy ez lesz, de... :D Képet néznék a ruhákról :) Nagyon kíváncsi vagyok rá!
    Egy kérdés a Démoni érintésből mikor várható új fejezet, mert már arra is kíváncsi vagyok :)
    Nagyon várom az új fejezeteket :)
    puszi Lauryka

    VálaszTörlés
  66. Jajj Spirit,....:)

    Mostanában voltak problémáim, s eléggé kedvetlen vagyok-voltam.. ezt a fejezetet, viszont nagy mosollyal az arcomon olvastam végig, ami fantasztikusan jól esett:P Nekem és lelkemnek egyaránt:P!

    ÉS MEGVAAAAN!! végre, azt írtad, Edward elment, hoyg elhozza azt, aki összeadja őt és Isabellát... S mivel Seth az, ezért-ergó Edward átlépte a határt:P!!!!!! Hahaaa, ezt árom az első könyv vége óta kb?:D Mooondjuk, mindig azt hittem, hogy valamiért úgyfogja, h rohan hozzá, érte mert azt hiszi baj van vagy összevesztek:P

    Na mind1, nagyon kíváncsi vagyok a 17.-re, hiszen ott van a partin jó pár "ember", akikről nem esett szó:P Meg pl csodálkoznák azon, ha a denalikkal nem lepnél meg minket; (nem zavarna! scak említem, h lehet ezzel meglepsz, h fel sem tűnt Isabellának?) illetve ott vannak a többiek, farkasok:p Jah, meg arra kíváncsi vagyok, a többiek: Lupe, Benjiék stb tudták-e, hogy esküvőre mentek? Mert ugye Nate-el el kellett intézni a hivatalos papírokat is, és összeveszett Isabellával előtte->akkor már tuta, hoyg mi Alice terve?
    Najó, kíváncsian várom a következőt, remélem az szokásos hétfő-kedd magasságban jön legkésőbb, izgatott vagyok és pocsék hétnek nézek elébe:DxD
    puszi

    VálaszTörlés
  67. íme a nevem az Edward-szemszöghöz, majd még írok hosszabban is, miután harmadszor is elolvastam

    VálaszTörlés
  68. Edszemszögű fejezet-kérő petíció aláírva részemről is, támogatom és mélységesen egyetértek:D:D:D
    így jó lesz?
    Andi

    VálaszTörlés
  69. szia! nagyon jó lett. én kíváncsi vagyok a ruhákra ezért rakd fel kérlek. Isa ezekszerint abba fogja hagyni a tanulást? De nem lesz ez egy kicsit feltűnő a suliban, hogy az esküvő után (mármint ha még mennek suliba) hírtelen feszívódnak és, ha valaki véletlen találkozik Isáékkal akkor már nagyobb lesz Isa hasa? Vagymár nem mennek vissza ebbe a suliba? Huh...Sok a kérdés, de a válaszokat sajna csak te tudhatod, na meg Szandi. várom a folytit.
    Pusz Szelena

    VálaszTörlés
  70. Szia!
    Érdekes megoldás volt ez a meglepetés esküvő, de mivel Alice ismeri a többiek döntéseit, nekem elfogadható.
    Azt is teljesen megértem, hogy szegény Isabella rögtön rémeket lát, mikor rájön, hogy titkolnak előle valamit. Láttam, hogy sokan túlzásnak tartják a reakcióját, de a magamfajta aggodalmaskodóknak igazán életszerű.
    Szia!
    Nagyanyó

    VálaszTörlés
  71. "A könnyeim kissé sóssá tették a csókunk folytatását"???? - Kedves Spirit Bliss, ezt mintha egy tinédzser írná és nem egy érett nő.
    Ne haragudj, de nem tetszett.
    Üdv, Shape

    VálaszTörlés
  72. ÉLJEN A SZERZŐDÉS!!! GRATULÁLOK! UJJÉ!!!
    Pusz

    VálaszTörlés
  73. Spirit!
    Gratula még egyszer a szerződéshez! :)
    És egy apró észrevétel: nem gondolod, hogy frissítésre szorul az "Alice jóslata" vagyis mikor jelenik meg a következő fejezet rész? :D

    VálaszTörlés
  74. Gratulálok a szerződéshez!!! Most már csak várni kell :).

    Üdv!
    Andi

    VálaszTörlés
  75. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  76. Szia és sokadjára is Gratulálok! :)

    Én már tegnap be akartam menni egy könyvesboltba, de aztán rájöttem, hogy nem elég, hogy még nem jelent meg, de még csak el se kezdték nyomtatni. :(

    Szerintetek, egy eset alatt le tudnak nyomtatni több száz példányt, hogy már holnap a kezembe lehessen? XD

    Jó, ez csak vicc volt, de remélem hamar megjelenik, hogy olvashassuk! :D

    Pusz, Kriszti

    VálaszTörlés
  77. Tényleg, Spirit, mikorra várható a könyvkiadás? Legalább nagyjából...
    Köszi!
    doo-doo

    VálaszTörlés
  78. Drága Spirit!
    Most már hosszú ideje nem írtam kommentet. De ezt nem tudom szó nélkül kibírni.Igazából a csajok már mindent leírtam amit le lehet. De ez, szóval ha nem a munkahelyemen lennék tuti vörösre sírtam volna a szemeimet. Egy olyan csodálatos volt hogy arra nincs szó. Tökéletes, imádom és hát szóval, nem is tudok mit írni a meghatódságtól. Nagyon örülök hogy rátaláltam a honlapra, hogy rád találtam mint tanárra és hogy tudom mennyire megérdemled a sikereidet.
    Nagyon szeretem az írásaid és remélem soha nem hagyod abba. Az vétek lenne a világnak és nekünk olvasóknak is.
    Ez volt az egyik legcsodálatosabb rész amit olvastam tőled. A végére oda lyukadtam ki hogy én is így szeretnék férjhez menni.
    Puszillak, Te Drága!
    Nagy ölelést!!!
    Szallem

    VálaszTörlés
  79. Grat a szerződéshez, már várom a könyvet.:)
    Mikor lesz új valami? Am jók a ruhák amiket felraktál.:)

    VálaszTörlés
  80. Nagyon jó rész lett, csak már egy kicsit legyen valami más.. :S Ez kicsit monotom. Tudom, hogy most jönnek az izgalmak, és én azt nagyon várom! :'D
    u.i.: mikor lesz rész? :D

    pusz.

    VálaszTörlés
  81. Szió!
    Azt néztem ,hogy Alice jóslata elég elavult mert már lassan Május van :P ezen kéne javítani.

    VálaszTörlés
  82. Húú, tudom, hogy tök dög vagyok, de nagyon vágyom valami olavsnivalóra:P és még dönteni sem tudok mire..xDxD 1. rész Edward 7. feji, vagy ez a 16. feji Edward szemszög, vagy 17. fejezetxD? Asszem mindre egyszerre, deeee ennyire nem vagyok gáz nyugi:D
    Na mind1, szóval lesz mostanság friss? Pocsék ez a hetem is:( jó olvasni néha, tudod, mikor kissé elmossa, h igen, szíved szerint fel sem kelnél:S:S
    puszi:)
    u.i.: szerintem van valami a levegőben,mert nem én vagyok az egyetlen akinek herótja van mindetőlxDxD pedig tavaszsal HAPPYnek kéne lenni nemxD?

    VálaszTörlés
  83. Hurrá-hurrá lesz friss, már nagyon várom!:)

    VálaszTörlés
  84. sya szerintem mindenféle képpen rakj föl képeket róla :D am a tök jó vagy XD de kom. siesssiesssiess :D
    pussz heni

    VálaszTörlés
  85. Sziasztok! :)

    Először a fejezetről szeretnék beszélni ami nem mellesleg nagyon tetszett mert már irtózatosan nagy fic hiányom volt tudniillik a laptopom elromlott és hát a gép meg bátyámnál van, ebből következik, hogy nagyon ritkán tudok ideülni, de most "szerencsére" beteg lettem és így kitudtam használni az alkalmat, hogy végre olvashassak és behozhassam a lemaradásaimat. Olvastam a budapesti élményeidet, és hát igen csak irigy voltam rád, de ugyanakkor boldog is, hogy te és mégy olyan sokan ilyen fantasztikus élményben részesülhettetek. És felraktad már a képeket, mert kíváncsi lennék, csak nem tudom, hogy én vagyok e szerencsétlen, vagy még valóban nem raktad fel a képeket. x
    Na igen, szóval a fejezet nagyon tetszett és sikerült megkönnyeztetni. Edward még mindig csodás, nagylelkű és aranyos, míg Isabella pedig mindig makacs, jóindulatú stb...:D
    Tisztában vagyok vele, hogy az nem ebben a fejezetben volt, de nagyon tetszett mikor Rosalie-val beszélt.
    Tetszett mikor Nate szerelmet vallott neki. Persze csak Isabella lehet ilyen, hogy egyszerre két isteni pasi is rajong érte, és most márt kezdem igazából megszeretetni a farkasokat, mert bevallom eddig mindig is volt egy kis ellenszenvem velük kapcsolatban, hogy háttérbe kerülnek a Cullenek, de rájöttem, hogy ezen hülyeség rágódni...úgyhogy most már szeretem őket is isten igazából.
    Na hát csupán ennyi volt a mondandóm, és most már próbálok minél gyakrabban felnézni.

    Légyszi válaszolj hogy a képek hol vannak!! Vagy valaki segítsen ki, aki jobban informált (vagy csak nem vak, mint én, hogy nem vette észre hol vannak a képek). Előre is köszi.

    Puszi: Flohh

    VálaszTörlés
  86. Flohh:
    http://spiritbliss.lapunk.hu/
    itt keresd meg a 3. könyv - A jelen boldogsága menüpontot, és ott van, hogy a 16. fejezet ruhái.
    Noncsy

    VálaszTörlés
  87. Oksi.
    Köszönöm a segítséget, kedves tőled:]
    Meg is találtam;)

    Pusii.

    VálaszTörlés
  88. Jaj, ez gyönyörű volt.:') Teljesen meghatódtam. :) És Rosalie, amikor Isa megölelte.. :) Nagyon tetszett az egész.. Főleg a vége.:) Mondjuk nem gondoltam volna, hogy most lesz az esküvő, de tetszett. Imádtam, elolvasom az újat is, ennek már teljesen a hatása alatt vagyok.
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  89. Drága Lelkem!

    Aztarézfánfütyülőjétneki!!!!!
    Erre nem számítottam, de így kellett lennie, ügyesek vagytok!!!

    Annyira jó lett az egész Lupétól Seth nagypapáig minden, hogy nagyon.:D:D:D Egyszer szívesen elolvasnák egy olyan részt, ahol Isabellát kivülről látjuk.:)Mert kíváncsi lennék Nate arcára Emmettére, meg a többiekére!:D

    Idézek pár részt, ami nagyon megragadt:):):)

    "- Azt a… - hallatott Benjamin mellettem egy vágyakozó nyögést, majd hatalmasat nyelt. – Valaki mondja már meg, miért csak most kezdtünk el barátkozni Cullenékkal… - nevetett fel halkan."

    "Nem igazán értettem, hogy miért gond az a negyed óra késés, de Alice izgatottságát elnézve csodáltam, hogy nem futott elénk, kapta vállára az autónkat, és rohant el velünk idáig, hogy időben ideérjünk."

    "- Ennek még biztosan sülnie kell – néztem a teljesen nyers hússzeletre, amit alig fél perce dobhattak a forró rácsra, és még egy emberi ételt sosem fogyasztó vámpír is láthatta rajta, hogy ehetetlen. Most már biztos, hogy itt folyik valami!"

    "- Ezt viseltem, mikor először összeházasodtunk Emmettel. Gondoltam… Szerencsét hoz, és úgyis kell valami kölcsönbe – vonta meg a vállát Rose, mintha ez csak valami semmiség lett volna. Éreztem, ahogy könnyek öntik el a szememet."

    "Mire leértem a földszintre, rájöttem, hogy a menni szó erős túlzás volt az esetemben. A tántorogni sokkal kifejezőbb lett volna…"

    "...később megkérdeztem Alice-től, hogy én is tényleg kimondtam-e a kis szócskát, és megesküdött rá, hogy igen, de egyáltalán nem rémlett semmi."

    Na ennyit bírok most írni mert késő van, de nagyon-nagyon tetszett!!!!

    puszi,
    Truska

    VálaszTörlés
  90. Nagyon jó kis fordulat volt ez a hirtelen esküvő, és ez a beszólás, pedig eddig díjnyertes kategória:
    "- Azt a… - hallatott Benjamin mellettem egy vágyakozó nyögést, majd hatalmasat nyelt. – Valaki mondja már meg, miért csak most kezdtünk el barátkozni Cullenékkal… - nevetett fel halkan."
    :D :D :D :D :D :D :D :D

    VálaszTörlés
  91. szia Spirit! nagyon jó lett ez a rész (és most jön a de, ami miatt lehet, hogy mindenki megutál), de én tényleg nagyon úgy éreztem, hogy Isabella tényleg nem áll készen erre a házasság dologra, tehát én nem tudtam romantikusnak mondani az esküvő részt. sajnálom, de nekem nagyon úgy tűnt, hogy rákényszerítik Isi-re a házasságot. remélem, hogy Nate-nek azért happy end lesz. :) további jó munkát, és még egyszer bocsi: karamorita96

    VálaszTörlés