.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. március 28., vasárnap

Pénteki olvasói találkozó

Szóóóóval... Először is, a péntek... 2010. április 2-án 11 és fél 12 között gyülekezünk majd az Oktogonnál, a Burger King előtt. Aztán a tervek között szerepel először a Zöld Teknős Barlangja, ami indiánosan van berendezve, szóval, találó lesz, bár vámpír párti vagyok. :D Utána, ha szép az idő, akkor kimegyünk az szabadba, de ezt majd megbeszéljük közösen. :)

Egyébként, holnap, azaz 2010. március 29-én 12:15-kor érek a Keletibe. Aki velünk szeretne jönni Robot lesni, az jöjjön oda, és mehetünk együtt. :)

Azt hiszem, egyelőre ennyi lenne. :) Várok mindenkit pénteken, aki jönni tud. :)

22 megjegyzés:

  1. Szia!

    A pénteki tali kb. meddig fog tartani??? Mert én 2-ig dolgozok, de utána szívesen csatlakoznék, ha még együtt lesz a bagázs.

    Pusz, holnap találkozunk: Stigu _@/"

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Megkérdezhetem hogy az átlag életkor mennyi lesz itt pénteken?
    Lehet furán hangzik csak nem szeretnék én lenni a legfiatalabb :D

    VálaszTörlés
  3. Úgy utálom, hogy ennyire messze lakok az ország fővárosától. :S Annyira elmennék... de még azt sem tudom, hogy belemennek-e a szülők. :/ ááá... Utálom a távolságot. :S Mindig keresztbe tesz. :S Egyébként sikeres Rob-vadászatot. :D

    Puszi.

    VálaszTörlés
  4. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, én ma láttam, nagyon cuki volt - és flegma...

    VálaszTörlés
  5. Utolsó, azta! Elmondod, hogy mit csinált? Miért fog flegma? :p
    Üdv., Keya

    VálaszTörlés
  6. volt* nem tudom, hogy írtam ennyire el:p

    VálaszTörlés
  7. Én is láttam ma Robot <3. És Spiritet is, bár nem beszéltünk, de képekről felismertem!:) Elmondhatom, hogy számomra két sztárt is láttam egy nap!;)

    VálaszTörlés
  8. Hát igazából kb csak 30 másodpercig láttuk, kétszer... Nem volt valami szívélyes. Kicsit félt, hogy lerohanjuk őt, merthogy a kocsi, amibe beszállt, eléggé közel volt 5-10 méterre tőlünk (egy fekete Merci) am nagyon cukin nézett ki, mint mindig. Én azelőtt láttam, mielőtt elment ebédelni, akkor ránk s nézett (akkor volt flegma XD), meg akkor amikor visszajött. Akkor kicsit ránk mosolygott. Bővebben olvashatsz róla a www.rpattinson.net - megéri benézni oda... vannak képek, meg beszámolók, stb, meg az RTL-en a Fókusz is közvetítette, pár nap múlva sztem meg lehet nézni az RTL most-on is (neten)
    Dióhélyban ennyit tudnék mondani - nem volt semmi, még mindig nehezen hiszem el.
    Am Nóri voltam

    VálaszTörlés
  9. Ja bocsánat, az előbbi címen lehet látni a Fókuszosat is XD

    VálaszTörlés
  10. Én is láttam ma! Mindentől eltekintve, a legédesebb az volt amikor magyarul beszélt!!! Azt semmi sem múlja felül!!
    Petra

    VálaszTörlés
  11. Van valami új sztori? Szívesen olvasnám,ha már nem tudtam elmenni Pestre.LÉgysziii.meséljetek.:))))
    Üdv
    Laura

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok!

    Én tegnap kint voltam Blissel a forgatáson a Szabadságtéren, és egy jelenetet sikerült is megvárnunk :)) Annyi volt, hogy sétált benne pár lépést előre, aztán megállt, majd továbbment. Ezt mondjuk felvették jó párszor. MI pont premierbe láttuk.

    Holnap remélem nem lesz rossz idő, és elkészülök addig a szakdogával, és akkor tudok talizni megint Blissel és a többiekkel :)

    Pusz: Stigu _@/"

    VálaszTörlés
  13. Fuh, nem akarok senkit elkeseríteni a tegnapi gárdából, de még az este elsütött egy magyar mondatot valamikor a rajongóknak (miután mi elmentünk): "Köszönöm, hogy csendben voltatok."

    Édes :)

    No, kutatok még utána :D

    Pusz _@/"

    VálaszTörlés
  14. Helló mindenki:D

    Nem tudom, hogy hallottátok-e már az új fejleményeket, ha nem, hát nagyon örülök ha én vagyok a hírmondó:D
    Ennek nincs köze Robert-hez és a forgatáshoz, de azért remélem örülni fogtok neki:)
    Szóval az a helyzet, hogy Stephenie Meyer-nek új könyve jelenik meg június 5.én!!! :D
    Az Eclipse-ben (állítólag!?) volt egy olyan újszülött vámpír, hogy Bree Tanner, aki a többi újszülöttel együtt próbál majd Bella és a Cullen-ek közé férkőzni... Szóval a lényeg az, hogy nem kell teljesen lemondanunk Edward-ról és a többiekről... Lesz benne románc meg misztéria meg miegymás.. dehát mindannyian ismerjük Stephenie-t, rossz nem sülhet ki belőle:)
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már nagyon izgatott vagyok, pedig nincs 5 perce, hogy tudok róla. Az első dolgom volt, hogy ide írjak:D
    Hát szép estét mindenkinek, jó Rob-vadászatot és jó éjt...:)
    jaaj annyira örülök:D
    puszi:)

    VálaszTörlés
  15. Bree nem az a vámpír volt akit Felix-ék megöltek?
    Hol olvastad? amúgy szuper lenne.:))
    üdv
    Laura

    VálaszTörlés
  16. Vááá.van linkem a magyar mondatáról. nagyon édes.:))))
    http://gossip-sisters.blog.hu/2010/03/30/robert_pattinson_magyarul_beszelt_a_rajongoihoz


    (sok a sikítás,hangot lejjebb)

    VálaszTörlés
  17. Na szóval:p Megint én.
    Felmentem Steph oldalára ( http://www.stepheniemeyer.com/index.html ), hogy lássam ott bővebben mit írnak a dologról, nem fordítom szórol szóra, mert az most kicsit sok lenne, de a lényeg: Stephenie már rég elkezdte ezt a történetet, mindig írt, hozzá egy keveset, de csak úgy magának, szórakozásból:p Elmondása szerint ez csak egy ún "short story" azaz novella, elbeszélés akart lenni, nem is igazi regény.
    Mivelhogy ez egy afféle kiegészítés az Eclipse-hez, kiadják hamarabb, mint ahogy a film megjelenik, és - ezt nem tudom, hogy hogy gondolják - de ajándék lesz az olvasóknak, nagyon olcsóért, és/vagy teljesen ingyen. (Aki megveszi 1 dollárral hozzájárul az amerikai vöröskereszt tevékenységéhez, de online is elérhető lesz az interneten:)
    Huuh, hát dióhélyban ennyi. Úgy 200 oldalas lesz kb., és a címe "The Short Second Life of Bree Tanner" vagyis Bree Tanner rövid második élete, mivel mint tudjuk, végül meghal szegény.
    Az egész ötlet úgy jött, hogy az eclipse forgatókönyv-írója megkérte Stephenie-t, hogy meséljen már neki kicsit többet a Seattle-ben történtekről, hogy mégis hogy jött össze Victoriának a hadsereg, és mivel megvolt már neki ez a kézirat, odaadta, hogy elolvassa... Aztán odaadták még a Victoriát, Riley-t és Bree-t játszó lánynak is, hogy ők is nagyobb látásteret kapjanak a dologról. (de ők elégették a kéziratot elolvasás után, nehogy úgy járjon mint a Midnight Sun...
    Ugh, jó sokat szövegelek itt:p akit érdekel és ért kicsit angolul olvassa el amit Stephenie írt a honlapján, lehet kihagytam valamit:p De ha eszembe jut még valami akkor írok:D

    VálaszTörlés
  18. Délelőtt végre találkoztam Spirittel és Fummieval, nagyon jól telt eddig a np velük, amíg Robra vártunk :) Mosta sajna be kellett jönnöm egy üzleti infóra, úgyhogy gyorsan ki is használtam, és feljöttem a blogra, hátha vannak új hírek! Aztán megyek vissza hozzájuk, remélem délután sikerül elcsípni Robot pár pillanatra! :)

    VálaszTörlés
  19. Utánanéztem Stephenie új könyvénak, illetve a honlapját is átnéztem. (Igaz nem sokat értettem belőle, mert az angol tudásom igencsak hiányosnak mondható.) Lényeg, hogy megtaláltam a Steph oldalán lévő írásnak a fordítását, és gondoltam megosztom veletek, hátha vannak még hozzám hasonlóan angolul nem igazán tudók. :D:D
    http://www.hotdog.hu/magazin/magazin_article.hot?m_id=29791&a_id=680437&h_id=93254

    VálaszTörlés
  20. Halló, ezt olvastátok már?
    Idézet a Robert Pattinson Daily oldalról:

    "Indítunk úgymond csendkampányt!

    Vegyetek minél többen részt, hogy Rob lássa, a magyar RAJONGÓK a legjobb RAJONGÓK!

    Csupán három szabály:
    1. Vegyetek fel fehér pólót, hogy demonstráljátok, benne vagytok a kampányban!
    2. NE SIKÍTSATOK, ne beszéljetek hangosan a forgatáson! Legyetek csendben, ne zavarjátok a forgatást. Ne vihogjatok. viselkedjetek civilizált, kulturált emberek módjára. Tartsátok tiszteletben, hogy Rob nem promóciós körútra érkezett, nem rajongói találkozóra, hanem dolgozni. Neki koncentrálnia kell, és ha sikítotok azzal csak hátráltatjátok. (Azért is szólalt meg magyarul, mert hálás volt, hogy csendben voltatok, látjátok, elnyeri a jutalmát a csend is!)
    3. Menjetek oda azokhoz, akik sikítanak és udvariasan kérjétek meg őket, hogy ne tegyék, mert így csak azt bizonyítják Rob előtt, hogy a magyarok sem jobb rajongók, mint az amerikaiak.

    (1. szabály annyira nem fontos, de szerintünk jól mutatna ha sokan fehérben lennének!)

    Köszönettel,
    RPD Team

    ui.: légyszi ezt adjátok tovább mindenkinek, aki megy a forgatásra, nem látogatja az oldalt!"

    Szerintem szuper ötlet:D hajrá magyarok!!! :D

    VálaszTörlés
  21. Cenzúrázott kommentek? :D szép...

    VálaszTörlés