.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. június 21., vasárnap

Pécsi találkozó

Sziasztok!

Nos, a pécsi találkozó július (17)-18-(19)-én lesz. A 18. a főnap, amire mindenki jönne, a másik két nap azért van, hogy aki messze lakik, az le tudjon utazni időben (persze, ők is jöhetnek csak 18-ára, ha úgy jobb nekik, de van, akiknek könnyebb és pihentetőbb, ha egy nappal korábban érkeznek, és egy nappal később távoznak).

Egyelőre úgy néz ki, hogy 6-7 embernek tudok ingyen szállást biztosítani (legfőképpen olyanoknak, akik messziről érkeznek).

Ha valakit érdekel a dolog, és még nem jelentkezett a google csoportba, amit a tali résztvevői számára készítettem, az még megteheti. Vagy írjátok meg ide, hsz-ben a mail címeteket, vagy írjatok nekem egy mailt a spiritbliss24@gmail.com mail címre. :)

Hogy mire számíthattok?

1. Sok-sok játékra és nevetésre.

2. Twilightos nyereményekre és ajándékokra.

3. Egy együttesre, akik a Twilight című filmben hallható zenéket játsszák majd.

4. Egy csomó kedves és érdekes emberre.

Remélem, hogy ezek után megéri majd eljönnötök. :)

5 megjegyzés:

  1. én megyeeek:)
    csak egy kérdésem lenne...én messzinek számítok?:D
    puuuszi♥

    VálaszTörlés
  2. Írtál nekem válaszmailt már arra az üzenetre, amit a csoporton belül küldtem? Egyébként, attól függ, merre laksz. :D Bocsi, nincs nálam most a listám, ahová felírtam az adataitokat. :) De örülök, ha biztosan jössz, bárhonnan is gyere... :D

    VálaszTörlés
  3. szia!
    engem is érdekelne. de még nem tudom biztosan hogy tudok-e menni 18án. (szekszárdi vagyok) az email-címem: lengerszandra@gmail.com.
    Puszi: Szandra

    VálaszTörlés
  4. Ó, Spirit!
    *sír, bőg, zokog*
    Nagy nehezen sikerült rábeszélnem az ősöket hogy elengedjenek. Mondtam nekik hogy viszem a barátnőmet is és hogy jók leszünk, nem cigizünk, nem drogozunk, nem iszunk, és legkésőbb 10-kor ágyba bújunk, stb. Szóval hetet havat beigértem, és ök végül belementek. De most meg sírok, bőgök, zokogok, mert július 15-töl 20-ig én Balatonszárszón leszek, táborozni. És NEM TUDOK ELMENNI!!!! *sír, bőg, zokog, BÖMBÖL!!!* Pedig úgy szerettem volna! :"""""((((((((((((((((

    VálaszTörlés
  5. csak a tábor már ki lett fizetve.(28000ft)<--jó drága...
    hát mindegy, majd legközelebb. de azért majd elmeséled hogy milyen volt igaz??? és azt is hogy hányan voltak? köszi, és annyira sajnálom hogy nem leszek ott, úgy szerettem volna menni, és ha lehetne akkor biztosan pécsre mennék inkább mint a balatonra mert ott már ugyis voltam, de már kifizettük...
    hát mindegy...
    de azért lesz még ilyen találkozó, igaz???
    és majd értesitesz bennünket rola igaz????
    puszi

    VálaszTörlés