.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. június 6., szombat

A múlt árnyai - 28. fejezet

A fejezet 16 éven aluliaknak nem igazán ajánlott... Én szóltam... :D


28. LÁVAFOLYAM



RETTENETESEN FÁJT mindenem. Mintha a világ összezsugorodott volna koporsónyi méretűvé, hogy aztán tovább szűkülve összeroppantson és megsemmisítsen. A levegő párás volt és meleg, és valami halk zúgás csak tovább növelte a fejfájásomat – megint esik az eső? Nehezen kaptam levegőt. Megpróbáltam kinyitni a szemem, de a világ homályosan derengett csak előttem. Fogalmam sem volt, mi történt velem, vagy hogy hol vagyok. Rémisztő érzés volt – mintha kiesett volna egy rövid idő az életemből, és bárhogy próbáltam erőltetni, egyszerűen nem jutott eszembe valami fontos.

Arra emlékeztem, hogy futottam és a szél simogatta az arcomat. De hová… Hová futottam? Felemeltem a kezem, és megérintettem a fejemet. Felszisszentem a fájdalomtól, ami belenyilallt, de nem éreztem vért, ami jó jelnek tűnt abban a pillanatban.

- Hát felébredtél? – hallottam meg magam mellett az ismerős, halk hangot, és hirtelen képek kezdtek pörögni a fejemben. Benjiék, a verseny, a rendőrök, az erdő és végül Dominic. Nem mertem megmozdulni, még csak levegőt venni sem. Egy ostoba, gyermeki részem úgy hitte, hogy ha nem nézek fel, a mumus a képzeletem játékaként eltűnik majd magától. Csak elég kitartóan kell hinnem, hogy nem is létezik… - Jól aludtál? – Egy vörös szempár és egy rémisztően nyugodt arc kúszott be alattomosan a látóterembe, felborítva és összezúzva minden téveszmét bennem.

- Hol… vagyok? – nyögtem ki. Talán, Edwardék értem jönnek, vagy a farkasok… Megmentenek megint. Rám fognak találni, és hazavisznek.

- Olyan helyen, ahol sosem fognak keresni – hallottam meg az elégedett nevetést. Dominic felegyenesedett, én pedig ülő helyzetbe tornáztam magam, és a szédülésem ellenére gyorsan hátrébb kúsztam – egy sziklafal állított meg. Rémülten néztem körül. Egy barlangféleségben lehettünk…

- Eljönnek értem – néztem fel Dominicra. A félelem átjárta minden porcikámat, de azt reméltem, amíg beszéltetem, nem bánt, és akkor Edwardéknak lesz elég idejük… Csak egy kis időt kell szereznem nekik…

- Mint mondtam, sosem találnak rád. – Dominic túl magabiztosnak tűnt.

- Alábecsüli őket – feleltem, remélve, hogy igazam van.

- Tudom, hogy gondolkoznak majd… Ebben jó vagyok. Kitalálni előre, hogy mit lép majd a másik – lépett közelebb hozzám, én pedig pánikba esve kutattam egy újabb kérdés után a fejemben, amit feltehetnék neki.

- Igen? És hogy gondolkoznak? – Dominic megtorpant, és elmosolyodott.

- Húzni akarod az időt, igaz? – Próbáltam abbahagyni a remegést, de egyszerűen nem ment. – Látod, azt is tudom, te mit gondolsz… Annyira kiszámítható mindenki. De tudod, mit? Van elég időnk. – Ahogy leült velem szemben a puszta földre, mintha valami összeszorította volna a gyomromat. Túl nyugodt… - lüktetett a fejemben a gondolat.

- Igazán? – kérdeztem.

- A barátaid az illatod alapján egyenesen a folyóhoz fognak menni, de ott vége a nyomoknak – végignéztem magamon, de teljesen száraz voltam, és nem is fáztam – sőt, inkább melegem volt -, így lehetetlenségnek tűnt, hogy Dominic, amíg eszméletlen voltam, megint megpróbált volna átúszni velem a folyón.

- Nem fogják feladni. Átkelnek a túlpartra, és tovább kutatnak majd.

- Lehet… - vonta meg a vállát Dominic. – De úgysem találnak semmit – villantak ki a pengeéles fogak egy ijesztő mosoly kíséretében.

- Miért nem? – a hangom elcsuklott.

- Mert nem mentünk át a másik oldalra. Azt fogják gondolni, hogy a múltkor történtek után, a lehető leghamarabb elviszlek olyan messze, amilyen messzire csak tudlak. Nem fognak a környéken keresni, és ez a szép benne… Itt vagyunk az orruk előtt – mutatott szét. – Alig negyed órányira vagyunk a barátaid házától – mesélte elégedett hangon, miközben újabb és újabb nevetés szakadt fel a torkából. – De eszükbe sem jut majd itt keresni.

- Valahogy ide hozott… Rájönnek. Megérzik a szagom – próbáltam kapaszkodni az utolsó szalmaszálba is. Mire észbe kaptam, már mellettem állt. Megragadta a karomat, és cseppet sem finomkodva felhúzott.

- Nézz csak oda! – rángatott arrébb pár méterrel. Rájöttem, hogy mi is az a fejfájdító zúgás, amit az ébredésem óta hallok, és úgy éreztem, mintha élve eltemettek volna. A vízesés összefüggő ajtóként zárta le a kijáratot. Hirtelen megértettem, miért nem találhatnak meg. A vízfalon úgysem jut át az illatom. – Érted már? – suttogta hátulról a fülembe Dominic – megint remegni kezdtem. – Egy tutajon jöttünk fel a folyón, így nincs semmi nyom utánunk. Sosem… találnak… meg! – Hirtelen mintha mellkason vágtak volna. Nem kaptam levegőt, és fura, kétségbeesett hang tört elő a torkomból – könnyek nélküli zokogás. Éreztem, ahogy az a szörnyeteg visszarángat a barlang belsejébe, de az agyam mintha leblokkolt volna. Nem akartam felfogni, hogy tényleg vége…

Csak akkor tértem magamhoz, mikor az egyik kezével megragadta az arcomat, és maga felé fordította a fejem. Biztos voltam benne, hogy az ujjai lenyomatot hagynak majd rajtam, bár ez most már mit sem számított…

- Most már az enyém vagy – nézett a szemembe. – Ha minden jól megy, örökre… - a szorítása enyhült kissé, majd legnagyobb meglepetésemre, elengedett. Átsétált a barlang másik felébe, aztán visszafordult felém. – Vetkőzz le! – Csak annyira futotta a lelki erőmből, hogy megrázzam a fejem. Ahelyett, hogy dühös lett volna, ahogy vártam, elmosolyodott. – Ne akard, hogy én csináljam!

- Inkább öljön meg most! – próbáltam határozottnak látszani. Nem akartam megadni neki azt az élvezetet, hogy lásson rettegni.

- Mi lenne abban a móka? – a nevetése hátborzongatóan kéjes volt. Fogalmam sincs, hogy bírtam talpon maradni. Úgy éreztem, bármelyik pillanatban elnyelhet a sötétség – talán, az jobb is lett volna. – Ha nem teszed, amit mondok, lassú és fájdalmas kínokban lesz részed. Nem akarlak bántani. – Az arca már-már gyengéddé vált, de a szemeiben lángoló vadság kétséget sem hagyott afelől, hogy hazudik. – De ha nem leszel jó kislány, kénytelen leszek megnevelni, ugye, megérted? Vetkőzz le!

- Kérem… - A hangom, mintha nem is az enyém lett volna. A kezeim ökölbe szorultak, és úgy remegtem, mintha szörnyen fáznék, pedig folyt rólam a veríték.

- Kezdem elveszíteni a türelmemet, Isabella! – hallottam meg Dominic hangját, miközben szédelegve próbáltam meg összerakosgatni az előttem széthullott világ darabjait. – Talán, ha elhoznám a testvéredet is, engedelmesebb lennél… - nézett rám elgondolkozva.

- Ne! – akartam felkiáltani a kétségbeeséstől, de csak egy halk suttogásra futotta.

- Tudod, mit kell tenned, ha az öcsédet biztonságban akarod tudni… - Az ujjaim automatikusan nyúltak a blúzom gombjai felé. Ahogy egyre több gomb szabadult ki a neki szánt lyukból, úgy nőtt a hányingerem.

- Ügyes kislány! A többit is! – hangzott el a parancs, mikor a felsőm a földre hullott. A nadrágomhoz nyúltam, de a kezem annyira remegett, hogy egyszerűen nem tudtam kicipzárazni. Felsikoltottam, mikor Dominic előttem termett. Félrelökte a kezem, és maga húzta le a cipzáramat.

- Én… Csinálom… - motyogtam teljesen összefüggéstelenül. Nem bírtam elviselni, hogy a közelemben van, és hozzám ér.

- Sajnálom, de túl lassú vagy… - ragadott meg a derekamnál fogva.

Egyik keze a fenekembe markolt, és magához húzott. Az öklömet a mellkasához szorítva próbáltam meg eltolni magamtól, persze, teljesen feleslegesen – csak elégedett nevetést kaptam válaszként. Szabad keze a hajamba markolt, én pedig sikoltozni kezdtem, mert úgy éreztem, tövestül szakadnak ki a tincseim. Éreztem, a durva ajkakat az enyémeken, és öklendezve kezdtem püfölni a kemény izmokat, mit sem törődve a kezembe nyilalló fájdalommal. Aztán hirtelen, mintha minden fájdalom megszűnt volna. Hát ilyen a halál? – futott végig az agyamon az utolsó gondolat, és megkönnyebbült sóhaj hagyta el a mellkasomat.

A fekete semmiben lebegtem, nem volt testem, nem éreztem semmit, csak tudtam, hogy vagyok. Talán, a lelkem elhagyta a test fájdalmait, megadva magát valami hívogatóbb világnak. Reméltem, hogy minden így is marad, mert a nyugalom, ami elöntött túl kellemes volt ahhoz, hogy elmúljon.

Fogalmam sem volt, mennyi ideje tart ez az állapot, csak élveztem. Az idő, mintha megszűnt volna. Talán, percek teltek el, talán órák vagy napok. Edwardék vajon már tudják, hogy eltűntem? – jutott hirtelen eszembe, és ez a gondolat, mintha valamiféle elektromos kisülésként keltett volna életre.

Levegő után hörögve pattantak fel a szemeim. A hirtelen sokkoló ébredéstől ülő helyzetbe lendültem, és automatikusan hátrafelé kezdtem kúszni, mintha menekülnék valami elől. A bőröm égni kezdett, ahogy a sziklák durván felhorzsolták. Csak mikor a hűvös sziklafalat éreztem a hátam mögött, akkor jöttem rá, hogy teljesen meztelen vagyok, és sikerült végignyúznom a combjaim hátsó részét és a fenekem. Felszisszentem, és az arcom megrándult a fájdalomtól.

Kellett pár másodperc ismét, mire az agyam teljesen kitisztult, de mikor ez megtörtént, színtiszta rémület lett úrrá rajtam. Fogalmam sem volt, hogy került le rólam az összes ruha, és mi történhetett, amíg nem voltam magamnál. Felhúztam a térdeimet, és átölelve őket sírtam. Jó pár percbe beletelt, mire rájöttem, hogy egyedül vagyok. Felpattantam a földről. Ha kell, inkább levetem magam, és meghalok, de nem maradok itt egy perccel sem tovább!

A bejárathoz akartam rohanni, de alig pár lépés után valami kirántotta a bokám, és hasra estem. A térdem hatalmasat koppant a kövön, és éles fájdalom hasított belé. Nyüszítve fordultam a hátamra, majd megpróbáltam felülni. A jobb bokámon egy vasbilincs volt, amit egy lánc rögzített a barlangfalba. Kétségbeesve néztem körül. A szemem megakadt egy tenyérnyi nagyságú kődarabon.

Ha valahogyan ki tudnám verni vele a láncot tartó szeget a falból, mielőtt Dominic visszajön… Potyogni kezdtek a könnyeim, miközben odamásztam a földön heverő kőért. Minden porcikám rettenetesen fájt, és mintha a csontjaimat tűz égette volna belülről. Ahogy megtöröltem a homlokomat, rájöttem, hogy valószínűleg lázam van.

Nagy nehezen visszaküzdöttem magam a falhoz, és összeszedve minden erőmet, ütni kezdtem a szegecset. A fogaim összeszorultak az erőfeszítéstől, de valami nem engedte, hogy feladjam. Rettegtem, hogy Dominic bármelyik pillanatban visszatérhet. Fogalmam sem volt, hová tűnhetett, talán, vadászni ment, vagy… Nem, arra nem is akartam gondolni, hogy az öcsémért.

Az ujjaim kisebesedtek, ahogy véletlenül nekiütődtek a falnak, de az a nyavalyás pöcök meg sem rezdült. Sírva hajítottam a követ a földre magam mellé. Az izzadtság és a könnyek csípni kezdték a szemem. Kellett néhány perc, amíg újra megnyugodtam. Vettem pár mély levegőt, és ismét dolgozni kezdtem. Majdnem felsikoltottam az örömtől, mikor jó negyed óra után alig láthatóan megmozdult a szög. Ismét ráütöttem, hogy lássam, nem csak a képzeletem csalt meg. Újult erővel kezdtem ütlegelni a fal és a fém találkozásának helyét.

Már úgy éreztem, kiszakad a karom a helyéből, mikor a szegecs kilazult annyira, hogy kézzel is megpróbálhattam kihúzni. Szörnyen melegem volt, és nehezen kaptam levegőt. A köhögés fájdalmasan húzta össze a tüdőmet. Ujjaim közé vettem a fémdarabot, és ide-oda mozgatva rángatni kezdtem. A körmeim véresek voltak, mert alig bírtam az ujjaim között tartani a szeget.

Mikor végre kiesett a falból, a halk koppanást halva olyan örömmámor fogott el, amilyet még sosem éreztem. Nevetve huppantam le a földre, hogy aztán a nevetésem eszelős zokogássá fajuljon. A könnyeimmel küszködve vergődtem talpra, és tántorogva indultam meg a kijárat felé. A magam után vonszolt fémlánc élesen csikorgott a sziklán, de nem volt elég erőm felemelni.

Mikor megláttam magam előtt a vízesést, megtorpantam. Amíg a lánc miatt nem tudtam megtenni, sokkal könnyebb volt arra gondolni, hogy öngyilkos leszek, de most, hogy itt álltam… Az életösztönt sokkal nehezebb volt legyőzni, mint gondoltam. Hirtelen, mintha mindent ezerszeresen éreztem volna – az ér lüktetését a fejemen, ami a migrénemet okozta, a szívem dobogását, a fájdalmat, az illatokat. Éreztem, hogy élek. És féltem a haláltól.

Fejemet a hideg kőfalhoz kellett nyomnom, mert úgy éreztem, szétrobban, de nem sokáig használt, mert az érdes felület hamar átvette a testhőmérsékletemet. Felnéztem újra a vízre, aztán sziszegve leguggoltam a láncért, és a kezembe vettem. Éreztem a súlyát, és tudtam, hogy ha a zuhanást túl is élem, a fém majd lehúz a mélybe, és nem tudok feljönni újra. Esélyem sincs a szökésre, csak ha elég bátor vagyok a halálhoz, ami valószínűleg így is, úgy is utol fog érni. Az egyetlen, amit tehetek, hogy magam választom meg a halálom módját, és hogy mennyit kell szenvednem előtte.

Lehunytam egy pillanatra a szememet, aztán mély levegőt véve nyitottam fel ismét. Csak futok egyet… Mint reggel… Semmi több.

A lábaim lassan indultak meg, aztán egyre gyorsabban rohantam a vízfüggöny felé. Olyan érzés volt, mintha nekirohantam volna egy ajtónak. Fel sem fogtam igazán , hogy mi történik velem. Mire észbe kaptam, már a víz alatt voltam. Hirtelen pánik öntött el. Kezeim automatikusan kapálózni kezdtek, hogy feljuthassak a felszínre, de a súly nem engedte, hogy megtöltsem a tüdőmet friss oxigénnel.

A víz savként marta végig a légcsövemet. Próbáltam lélegezni, de csak azt értem el vele, hogy még több zúdult le a számon és az orromon keresztül. Aztán hirtelen megint minden békés lett. A szemeimre, mintha ólomsúly nehezedett volna. Lehunytam őket, és Edwardra gondoltam. Láttam magam előtt a tökéletes arcot, és arra gondoltam, ha ilyenek az angyalok is, akkor végül is, nem lehet olyan rossz dolog a halál.

Aztán valami durván kiragadott a pihentető megváltásból. Újra égni kezdett a tüdőm, de már nem a víztől, hanem az oxigéntől. Kapálózva próbáltam leoldani a derekamról a karokat, amik satuként tartottak, és nem hagyták, hogy újra elnyeljen a mély, de túl erősek voltak. A testem köhögve próbálta meg levegőhöz juttatni a tüdőmet, miközben éreztem, hogy már teljesen kint vagyok a vízből, és a karok felemelnek a levegőbe.

Kiabálni akartam, hogy eresszen el, hagyjon meghalni, de a torkom fájt a lenyelt vízmennyiségtől, így csak nyüszítő hangra futotta. Aztán durván földet értem, odafent a börtönben, ahonnan alig pár percre, de visszanyertem a szabadságomat.

- Te idióta! – valaki megragadta a hajamat, és vonszolni kezdett. Belekapaszkodtam a kezébe, és próbáltam lábra állni. Olyan erővel csapódtam a sziklafalba, hogy a levegő hirtelen kiszorult a tüdőmből. – Mit akartál csinálni, ha? Mi lett volna, ha nem mentelek meg? Majdnem tönkre tettél mindent! – Bár hallottam magam mellett az ordibálást, a szavak csak nehezen álltak össze értelmes jelentéssé a fejemben. – Soha többé ne merészeld! – ragadta meg a torkomat Dominic a falhoz szegezve engem. Hörgő torokhangot hallattam, és bár tudtam, hogy hiábavaló, feszegetni kezdtem a kezét.

- Nem… fogom… - nyöszörögtem, mire a kéz elhúzódott, én pedig a földre rogytam.

- Nézd meg, teljesen összezúztad magad… - Dominic idegesen járkált fel-alá. – Szerencséd, hogy nem vérzel túlságosan és most ettem, mert őrjítő a véred illata – lélegzett mélyet, és vörös szemei sötétebbé váltak egy pillanatra. – Kell valami, ami eltereli a figyelmemet…

- Ne… - még kisebbre húztam össze magam a földön, miközben Dominic meglazította a nadrágján a bőrövet. El akartam tűnni. Imádkoztam, hogy isten sújtson le rám egy villámmal, és pusztítson el most azonnal, de nem jött az égből semmilyen segítség.

- Nyugalom… Élvezni fogod – suttogta szinte selymes hangon. A fogaim kocogni kezdtek, és egész testemben reszkettem. – Reggel is élvezted – nevetett fel. – Igaz, hogy nem teljesen voltál magadnál, de élvezted.

- Nem! Nem, nem, nem, nem! – a fülemre szorítottam a kezemet, mintha bármit is meg nem történtté tudnék tenni azzal, ha nem hallom. Nem tehette meg, ez nem történhetett meg velem! Hazudik, hazudik, hazudik!

- Sajnálom, hogy lemaradtál az első alkalomról, de talán, jobb is. Tudod, a második mindig még jobb – gombolta ki az ingét, majd ledobta a földre.

- Nem… - a könnyeim végigmosták a combjaimat, égő érzést hagyva maguk után a sebes részeken. Edwardra gondoltam, a csókjainkra, az érintéseire, a gyönyörre, amit adott nekem, és nem voltam hajlandó elfogadni, hogy más is érintett már. Hogy más vette el azt, amit én Edwardnak szántam. Hogy erőszakkal rabolta el tőlem valaki, miközben én szerelemmel akartam adni. Ez egyszerűen nem történhetett meg!

Összerezzentem, mikor megéreztem a hideg érintést a vállamon. Fejemet belefúrtam a térdembe – nem tudtam felnézni. Az ujjak végigkúsztak az oldalamon, hogy aztán végül a combom külső felén kössenek ki. Nem bírtam tovább. A sokktól sikoltozva próbáltam meg négykézláb kimászni a fal és a szörnyeteg közül, de a hely túl kicsi volt ahhoz, hogy sikerrel járhassak.

Mire észbe kaptam már alatta feküdtem, és tudtam nincs menekvés. Újabb ájulásért esedeztem, de nem jött. Oldalra fordítottam a fejem, hogy ne lássam a kéjt az arcán, miközben szemeimmel egy pontot kutattam, amit bámulva kiutat találhat az elmém ebből a borzalomból. Le akartam kapcsolni az agyamat, mint egy lámpát, hogy fel se fogjam, mi történik. Aztán hirtelen a szemeim a kődarabra tévedtek, ami egyszer már lehetőséget adott nekem, hogy megváltsam magam ebből a pokolból. Talán, újra megtehetné… Ezúttal végleg.

Csak alig pár centivel kellett volna arrébb mozdulnom, hogy elérjem, de féltem, ha megteszem, Dominic rájön, mire készülök, és megállít.

Ahogy megérintette a mellemet, felnyögtem. Olyan kéjesen, ahogyan csak képes voltam megjátszani, remélve, hogy ez elég lesz ahhoz, hogy higgyen nekem. Próbáltam leküzdeni a hányingert, és csak azzal foglalkoztam, hogy a tervemet megvalósítsam. Mint egy játék… Mint a malomjáték… Csak át kell vernem, hogy győzzek végül. Az ilyen játékokban mindig jó voltam.

Dominic meglepetten nézett az arcomba, aztán újra megmarkolta a mellemet. Lehunytam a szemeimet, és sóhajtottam.

- Tudtam, hogy végül tetszeni fog… - hallottam a torokhangú nevetést. A szemébe akartam köpni, miközben a képébe ordítom, hogy legszívesebben lenyúznám a saját bőrömet, hogy megszabaduljak az érintése nyomától is, de nem tettem. Összeszorított fogakkal tűrtem, hogy a szája a kulcscsontomon járjon, miközben minden idegszálammal arra koncentráltam, hogy fel bírjam emelni a bal kezemet, és a nyakába tudjam fűzni azt. – Jó kislány… Meglátod, így sokkal jobb lesz – motyogta a melleim közé.

Felnyögtem, és megemelve egy kicsit a testem, pár centivel arrébb kúsztam észrevétlenül, mintha csak a kéjtől vonaglanék. Vissza kellett nyelnem a számba toluló keserű ízt, miközben az agyam felmérte a távolságot. El fogom érni…

Lehet, hogy a feldörzsölt sebek nem voltak akkora hatással Dominicra, hogy rám támadjon miattuk és megöljön, de reméltem, hogy a rengeteg vérnek, akármikor is evett, és akármekkora is az önuralma, nem fog tudni ellenállni. Az elszántság olyan erővel robogott végig a testemen, hogy biztos voltam benne, sikerülni fog a tervem.

A hideg kezek széthúzták a combjaimat, és megpróbáltak közéjük férkőzni. Az egész egy másodperc töredékrésze alatt történt – a kezem megragadta az éles kődarabot, és egyetlen mozdulattal felhasította a nyaki ütőeremet. Hörgő hang hagyta el a számat, és szédülni kezdtem. A vér szökőkútként spriccelve tört elő. Hallottam a mély, állatias morgást, aztán egy pillanattal később megéreztem a harapást és az erőteljes szívást.

Hát sikerült – jött az utolsó gondolat, mielőtt az iszonyatos fájdalom halálsikolya bugyborékolva előtört belőlem. A csontjaim felforrósodtak, és az ereimet valamiféle sav marta végig. A fájdalom miatt észre sem vettem, hogy Dominic mikor hagyta abba a vérem ivását, csak arra eszméltem, hogy már nem érzem a nyakamon a száját. Oldalra fordulva láttam, hogy a fal mellett ül lihegve, és szomjazó, dühös tekintettel bámul engem.

Hirtelen rájöttem, hogy ez mit jelent. Megharapott egy vámpír, de életben hagyott. Fogalmam sincs, miért nem szívta ki az utolsó csepp véremet is, de félbehagyta a dolgot. Az iszonyatos fájdalom pedig, amit érzek, a méreg. Át fogok változni! – közölte egy hang a fejemben, de nem tudtam tovább koncentrálni rá.

A testem rázkódni kezdett, mintha minden egyes molekulám ki akarna szakadni a helyéből, hogy önálló életet kezdhessen, a forró láva pedig, ami egyre jobban szétterjedt bennem, küzdött velük, hogy újra összeolvassza őket. Ki akartam nyitni a számat, hogy könyörögjek Dominicnak, öljön meg, mert ez a fájdalom elviselhetetlen. Hihetetlen volt, hogy az elmém kibír ekkora kínokat anélkül, hogy elveszíteném az eszméletemet, vagy bele ne őrülnék, de végig a tudatomnál voltam.

A látásom homályossá vált – a világ is kezdett ugyanúgy szétesni, mint én. Csak éles fénylő foltokat láttam, mintha fáklyák lángjai lidércként ijesztgetnének a sötétben. Éreztem, ahogy a tűz erősebb lángra kap, égeti a húsom, marja a csontjaim, egyre többet és többet esz meg belőlem.

A rémület, hogy élve égek el, újabb sikolyokra késztetett. Oltsatok el! Megégek! Oltsatok el, könyörgöm! – akartam kiáltani, de a szám nem volt hajlandó engedelmeskedni. Éreztem a vér ízét, ami elöntötte a torkomat, megakadályozva, hogy beszélni és lélegezni tudjak.

Küszködve próbáltam oxigénhez jutni, de a saját véremtől fuldokoltam. Ujjaim az alattam lévő sziklatalajban próbáltak valami kapaszkodót keresni, és mikor nem találtak, kaparni kezdtem a földet kínomban, mint egy veszett kutya. Újabb reszketés és lávafolyam jött. Sokkal erősebb, mint az előző. Azt hittem, ez lesz az utolsó, mert ezt a kínt lehetetlenség már túlélni. Tévedtem.

Újabb és újabb jött. Mintha a testem háborút vívott volna saját magát pusztítva. Nem akartam mást, csak, hogy vége legyen. Hogy elmúljon a fájdalom. Szinte bármit megtettem volna azért, hogy meghalhassak. Hallottam magam mellől Dominic folyamatos káromkodását, és újra megpróbálkoztam a könyörgéssel, de nem voltam biztos benne, hogy sikerült-e bármilyen értelmes szót is kinyögnöm.

Éreztem, ahogy a tűz végigkúszik a nyakamon át elérve a karjaimat, majd a mellkasom felé veszi az útját. Halványan még rémlett a naplóból, hogy mit jelent az, ha eléri a szívemet, de már nem számított. Úgysem tehettem ellene semmit…

81 megjegyzés:

  1. Hűűűű..haaa! Nem jutok szóhoz a döbbenettől. Hát itt minden volt, csak az nem, amire számítottam! Jézusom! Most teljesen megleptél! Anyám. Bocsi, de nem tudok értelmesen írni, sokkban vagyok. aztaaa.. wow!! Húúú...

    VálaszTörlés
  2. Húúú ez iszonyatosan jó volt... Egyre jobbb :D Nagyon várom a folytatást! Nem is tudok ma aludni azthiszem. Gratula!
    Pussz: Icu

    VálaszTörlés
  3. Öcséém!!!!!! Vámpír lesz!!! KÖVETKEZŐT!!!!!!XD Edward?! Úristen!? Mit fog szólni, és mi lesz a kicsi Edwarddal?

    VálaszTörlés
  4. TE JÓ ÉG!!
    Sejtettem hogy valami ilyesmi...De wáááá ez ez ez nagyon nagyon jó...
    Élmény volt olvasni

    VálaszTörlés
  5. Háááát, itt tényleg minden megtörtént, amire abszolút nem számítottam... Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz Isabellával, és Edward mit fog reagálni? Hogy találják meg őket???? És a kis Edward? Megint izgulni hagysz minket.... Remélem gyorsan folytatod!
    pussz:Linda

    VálaszTörlés
  6. Hűűűha..most aztán alaposan megleptél!Mindenre számítottam,csak erre nem!Nagyon jó lett!Döbbentes!!
    Siess a következő résszel!;)
    Gratulálok!
    Puszi

    VálaszTörlés
  7. Hát ez jócskán felülmúlta amit gondoltam. Azt hittem megint jönnek Edwardék és megmentik...
    Erre...Huuuu!!!
    Szóval, hát, nem találom a szavakat!!
    Kiváncsian várom a következő fejezetet!!! Ne várass minket sokáig!!:)
    Üdv:
    Genevieve Beau Pre

    VálaszTörlés
  8. hát ez most paldóra küldött rendesen, amúgy csúcsszuperzseniális lett. van pár tippem hogy jön ez után, de inkább megtartom magamnak. millgrat neked
    Bimbicsi

    VálaszTörlés
  9. Uramatyám! Ez a Dominic, ez egyszerűen brutális. Kiírtad, hogy 16 éven aluliaknak nem ajánlott, gondoltam, hogy valami durva lesz benne, de erre semmiképp sem számítottam. Ráadásul meg is erőszakolta Isabellát. És mindezt csak azért, mert párszor beszélgettek az interneten. Én el is sírtam magam... És Isabella meg akart halni, és le is ugrott a vízbe. Jaj Istenem! Mostmár tuti, hogy át fog változni. Áhh, én már nem is tudok mit írni. Könyörgök, írd eg gyorsan a folytatást!! Hogy tehetett ilyet? Úhh, most teljesen kába vagyok. Hát, eszméletelen. Hajrá a folytatáshoz! Juca

    VálaszTörlés
  10. ANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM! o.O
    ez nagyon durva lett!!! o.O
    nagyon siess a kövi fejezettel, mert ha nem
    akkor jelentem: meghalok:D
    millió pusz Drága Spirit!:)

    VálaszTörlés
  11. ááá hüüü imádom!!
    erre aztán tényleg nem számítottam!!!!!
    OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    persze nagyon jó ez is mint a többi de OMG!!
    isabella átváltozik?!!!
    ez nagyon durva kíváncsi leszek micsinálnak,hogy mikor találják meg a Cullen-ék!!!?LÉCCI NAGYON SIESS A KÖVETKEZŐVEL!!!
    nagyon jóóó!!:DDD

    VálaszTörlés
  12. Hát.. neked privátba káromkodtam egy cifrát.. bocs.. vagyis NEM BOCS... jjjjjaaaajjj.... :'( Mielőtt mennék lezuhanyozni, és ruhát cserélni - igen, mivel az első pár bekezdés után levert a víz, és a tenyerem sem izzadt így ki, még az írásbelin sem - gondoltam írok ide. Jajj.. és mindjárt elsírom magam. Húh.. itt mi lesz. Remélem (mivel újszülöttként Isabella erősebb lesz Dominicnál csinál vele valami nagggyon csúnyát. Mondjuk én ott kezdeném, hogy letépném neki azt a bizonyost. (::Grrrr::) és utána a fejét, kitépném a nem dobogó szívét, és megetetném vele. Utána ott helyben pattintanék valahogy tüzet, és elégetném. És elfutnék nagyon messsze.
    Ez borzalom.
    VISZONT!
    Van egy gondolatom.. ami mégis a Happy End felé viszi el az irányt... Dominic elég nagy rohadt görény ahhoz, hogy ne úgy akarta volna az elsőt megtenni Isabellával, hogy eszméleténél van... sztem (és nagggggggyon reménykedek benne) hogy csak mondat neki amit mondott... amúgy is.. Ed-nek sokkal nagyobb önuralma vam, és ő sem tette még meg.. Lenne Isabellán sokkalta több külsérelmi nyom.. főleg ott... meg vér, nem? jajj, remélem elég görény Dominic... és látni akarta Isabella fájdalmát, és várt a dologgal, míg eszméletéhez tér :S
    Viszont most vámpír lesz..
    De kit tudja..
    Jajj (itt jajgtok mint a hülye, síráshatáron, leblokkolva)

    Ezekután nagyon-nagyon hamar kérjük az új fejezetet! (nem szoktam ilyet kérni, mert tudom, hogy idő, de most nincs kifogás. Tessék leülni - vagy fel sem kelni - és ÍRNI, írni, írni.)

    Mert meghalok...

    VálaszTörlés
  13. Drága Spiritem!

    Első reakciót akartál megkapod! Ahogyan olvastam a fejezetet, ilyen gondolatok váltakoztak:

    A cím: mi lesz itt vulkán?- kis naivan.

    A '16os karika': jaj ne! félek!- nem hiába!

    Az első néhány bekezdés: tudom, hogy van remény- mégse.

    A vízesése: túl fogja élni. Megmentik- kis naív.

    Az utána következő: ÚRISTEN!- ez még csak a kezdet volt.

    Mikor elhatározza magát: kétszeres pulzus- nem hiába.

    Mikor megteszi: NANE! EZ a CSAJ NEM NORMÁLIS! - és itt Rád gondoltam Spirit...:D

    A vége: Elbőgtem magam.

    De nagyon jó lett:D Folytatást! Ez nekem is fájt! Siess kérlek, siess! Puszi, Truska

    ui:nem csodálom, hogy két percente meg kellett álnod, hogy megírd! Igazi író vagy! gratulálok!

    VálaszTörlés
  14. Istenem, istenem istenem...!!!!!!! Ez csúcs szuper! Az elejét végig sírtam, a végénél a körmöm rágtam...! Erre aztán egyáltalán nem számítottam. Mindenre, de erre végképp nem! Minden tiszteletem a Tiéd Spirit! Remélem hamar lesz folytatás, mert minden idegszálam pattanásig feszült. :)

    Imádom amit írsz! Te is azon kevesek közé tartozol, akik képesek rávenni arra, hogy olvassak! Köszönet mindezért!

    Üdv.: Kitty

    VálaszTörlés
  15. Először is, össze-vissza kuszálódtak bennem az érzelmek...
    Isszonyatosan izgultam, miközben olvastam...
    és rettentően sajnálom őket...
    Isabella, jézusom, el sem tudom képzelni mit érezhet most, remélem az az állat igazából nem is tette meg, csak el akarta hitetni vele.. és Edward ó jajj...
    azt hisszem most igazán ÉDES A BOSSZÚ!
    Egy igazi 18 karikás lefejezés kéne Dominicnak!!!!
    Nagyon siess, mert most tényleg képtelenség várni!!!

    puszi: Meszty

    VálaszTörlés
  16. Azta jóó...(nem folytatom, mert nem szalon képes..) húúú ez nagyon dúrva volt..istenem:D eddigi legizgalmasabb fejezet. Szavakat sem találok rá, hogy milyen jól megírtad. Azt külön értékelem, hogy Isabella nem volt magánál "aközben". Én most fogadnék el egy részletes Edward ellemzést erről a fejezetről. Vagy az ő szemszögéből. Hihetetlen... még mindig nem térek magamhoz. Könyörgöm ne várakozztass minket soká egy ilyen fejezet után, mert nem bírnánk ki. Isabella nagyon bátor volt, először az ugrással másodszor meg a kővel...hatalmas erő van benne. Remélem Edward nem sokára rátalál. Szegény...hogy fog szenvedni. Wáááh...még most is. Nem tudok mit írni. Csak, hogy SIESS! *ártatlanszemek*

    puszpusz

    Hella

    VálaszTörlés
  17. üt :)
    üdv, Spark

    VálaszTörlés
  18. jesssssszus!!bocs de csak ennyit tudok kinyögni...ja és még azt h MÉG!!! és h siess a következővel..nagyon jó....úhh..egész éjszaka ezen fogok gondolkodni....ú...

    VálaszTörlés
  19. egy kicsit ledöbbentett ez a fejezet... nagyon jó lett... remélem Isabella széttépi Dominic-ot XD meg valahol még reménykedem, hogy nem erőszakolta meg... na meg akkor szerintem Isabella nem lenne teljesen egyben... tekintve, hogy az eredeti könyvben kiderül, hogy nagyon veszélyes is lehet a sex egy vámpírral... Dominic jellemét tekintve meg nem nagyon hiszem, hogy vissza tudta volna fogni magát annyira, hogy ne essen baja Isabellának... mindenesetre nagyon várom a következő fejezetet és remélem abban már lesz Edward is XD

    VálaszTörlés
  20. Úhhh ez nagyon jó volt! De Dominicot én hogy utálom!!! :P Arra nem számítottam, hogy megteszi... aztán meg ő változtatja át! Siess a következővel! :)

    VálaszTörlés
  21. Jujj!! Nagyon jó lett!! Kérlek nagyon siess a folytatással! IMÁDLAK!!!! Edwardal mi van? Mit fog szólni a történtekehez?? Jajj, olyan kíváncsi vagyok XD. Sok sikert a folytatáshoz. Puszi

    VálaszTörlés
  22. Istenem!!! Ez iszonytosan jó fejezet lett!!!!! Kérlek , nagyon szépen kérlek siess a folytatással!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  23. Aztaa!! Hát nagyon megleptél, egyáltalán nem ilyen folytatásra számítottam! Jó megleptél! :) --> Ez is nagyon nagyon nagyon jóra sikerült!!
    Siess a következővel!!!! ;)
    Üdv:
    Lauryka

    VálaszTörlés
  24. ÁÁÁÁ!!! Ez a fejezet is nagyon szuper lett!! :) Jajj, még most sem tértem magamhoz. Egyszerűen szuper. Folytasd, folytasd hamar légyszi, mert nem bírom ki!!!! :)
    Polett

    VálaszTörlés
  25. Hát erre a fejezetre csak egy szavam lenne: DÖBBENET! Nem számítottam rá h. ez fog történni.
    Őszintén bevallom h. nagyon feldúltad a kis lelki-világom :)
    De nagyon jó lett a fejezet és gratula hozzá :D
    Várom a folytatást! Amióta elolvastam a fejit csak ezen gondolkodom...anyám nem tudja h. mi bajom van xD
    Siess kérlek a kövivel :D
    Üdv: Kata

    VálaszTörlés
  26. Hát nem gondoltam volna, hogy végül Isabella átváltozik, ez nagyon meglepett. Bár a közepén sejtettem, hogy a láva a címben valami hasonlót jelent. Most akkor tényleg megerőszakolta Dominic Isabellát mikor elájult, vagy ez csak hazugság volt?
    Mondjuk az milyen lenne már, hogy Bella csak álmodta volna az egészet? Én jobban örültem volna ha Edward változtatja át, de így se semmi. Legalább Isabella bosszút állhat Dominicon. Remélem jól megkínozza és kinyírja. :)
    A Cullen család hogy meg fog lepődni, ha Isabella betoppan hozzájuk vámpírként. Már alig várom, hogy mi lesz a reakció, főleg az Edwardéra vagyok kíváncsi, bár amilyen mazohista magát fogja vádolni az egészért és tele lesz bűntudattal.
    Na de majd kiderül, hogy mit tartogatsz a számunkra, de abban biztos vagyok, hogy lesznek még itt meglepő forudlatok. Csak annyi a gond, hogy most Isabella hogy vámpír lett így nem lehet neki és Edwardnak gyereke. :(
    Remélem hamar jön a következő fejezet, mert már nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra!
    pussz

    VálaszTörlés
  27. Na szóval..már tegnap elolvastam, mivel egész nap erre vártam:P De csak most jutottam el oda,hpgy kommenteljek..és a legelső ami eszembe jutott az h !!!döbbenetes!!!...hogy egy "fejezet alatt" mi meg nem változott itt??Énis nagyon remélem, hogy nem erőszakolta meg Dominic mert az nem lenne jó..Amúgy ezzel viszont h ő változtatta át elkerülted azt a "hercehurcát" amit Edwarddal küzdenie kellett volna és máris átalakul:):O Kivétel ha megint nem történik valami..Várom a kövi fejit..NAGYON!

    Üdv: Solei

    VálaszTörlés
  28. Spirit!
    Hát ez..ez...nincs szó rá annyira jó:D
    És csak ennyi:MÉG MÉG MÉG!!!
    Ez a feji nagyon brutál lett, és teljesen egyetértek a többiekkel, a Dominic-os dologban, meg az Isabella vámpíe lett-dologban is:D
    Most mindennél jobbn kérlek: Nagyon siess!! *bociszemek*
    Puszi Lou:)

    VálaszTörlés
  29. Hú Spirit ez fejezet iszonyatosan jó, nem gondoltam hogy ez fog történni Isabellával!!!! Igazán remek fejezet, már nagyon várom a folytatást, kérlek siess vele!(Habár tudom hogy sok a dolgod!!!) :D
    Puszi Kitty :D

    VálaszTörlés
  30. Nagyon tetszett, bár a többiekkel szemben én sejtettem h vmi ilyen lesz mert vh túl tündérmesés lett volna ha Isabella megint megússza...nagyon várom a folytatást...csak még 1 kérdés:ugye Dominic tényleg hazudott és nem erőszakolta meg amíg nem volt eszméleténél???...de ha mégis akkor remélem Edward brutálisan fog tombolni
    puszi és sok szerencsét a folytatáshoz!!!:)

    VálaszTörlés
  31. OMG!!!nem jutók szóhoz...ez ez ez nagyon nagyon jó lett!persze a többi is...imádom az ahogy írsz.De ez a fejezet hát anyám...isabella vámpír lesz:D huh istenem..hát ez nagyon durva főleg h így:K lécci folytasd nagyon gyorsan mert én meghalok olyan kiváncsi vok:D Nagyon sok puszi Spirit

    VálaszTörlés
  32. Ez k..a jóóó!!!Bocsi, hogy így írom ,de ez ÁLLATI!!!!Anyám!!! nagyon jóóóóó!!!!Nem tudom leírni(elmondani), mennyire tetszik!!!!

    KÖSZÖNÖM!!->hogy megosztod velünk az írásaid!!!
    Egy élmény őket olvasni!!!
    lécci rakd fel a következőt!!!Nem bírom kivárni:D:D:D

    VálaszTörlés
  33. Hát újat nem tok írni. Én se számítottam rá, és szerintem is fantasztikus a fejezet !!!
    És nagyon siess a következ fejezettel!
    pussz

    VálaszTörlés
  34. aztaaaaaaaaaa:O oO...úristen...iylen nincs...pfff....erre aztán a legkevésbé sem számítottam...uuuh...szegény Bella...majdnem elsírtam magam :S =( nagyon jó lett!!!!! legszivesebben most odamennék Pécsre és úgy odaláncolnálak a géphez ahogy Dominic Bellát:D és addig ott állnék melletted amíg kész nem leszel xD :D sies lééééééciii :) pusssszi Nikcsi...

    VálaszTörlés
  35. Azta úr istenit.
    Spirit ne gyötörj.
    Hozzatok egy orvost. Mármint nekem. Sokk-hatás.
    Tudom kegyetlen vagyok, de ha úgy gondolkodom egész jó, hogy elrabolták. Ne, ne érts félre, de így legalább nem Edward változtatja át. Mellesleg, ha Isabella átalakul elvileg, (nem tudom, h a történetedben is vagy csak az eredeti Twilightban) akkor mint újszülött vámpír erősebb lesz. Ráasádként a vámpíroknak "nem kell" levegő. Beugrik a vízbe, kimegy a pertra és Edward. Na jó ez így elég morbid, de próbálom a nemlétező jó doldalt nézni és saját képzeteim gyártmányába beleásni magam, hogy túléljem a következő fejezetig.

    VálaszTörlés
  36. Ez nagyon jóó lett :) Alig tudok valamit írni, mert nem találom a szavakat...
    Fantasztikus lett ez a rész. Nem számítottam arra, ami történt. Megleptél nagyon. Dominic megérdemelné a lefejezést és a máglyahalált! De Bella vámpír lesz:):):) és ez egy jó dolog. Légyszi, hamar találják meg Bellát!
    Siess a kövivel! Puszi: Szandra

    VálaszTörlés
  37. Kedves Spirit!!

    El sem tudom mondani, hogy most mit érzek. Remélem nem vársz sokáig, és hamar felrakod a 29. fejezetet. Reménykedem én is abban, hogy Dominic tényleg nem csinált vele semmit, amíg nem volt magánál. Meg akarta várni míg felébred, hogy láthassa szenvedni őt. Annyira várom már a következő részt, hogy megtudjam mi történt szegénykével, de remélem nem hagyod hogy átváltozzon, mert nagyon fogom sajnálni. Mint a Breaking Dawn-ban, Bella is elvesztette azt az ügyetlenségét, ami annyira jellemző volt rá, és úgy már nem volt az igazi, úgy hogy kérlek ne tedd ezt, még ne. Hagy ügyetlenkedjen még egy darabig, amin mi is mosolyoghatunk.
    Ha még nem mondtam elégszer, akkor kérlek siess a következővel, különben nem állok jót magamért!!! :D:D:P
    Csak így tovább!!

    Üdv:
    Nóry

    VálaszTörlés
  38. Hűha.... Az elején nem tudtam mire vélni a címet, de aztán már kezdtem sejteni, mi lesz ennek a vége (ott, amikor Dominic azt mondja, hogy az övé lesz örökre, és hogy magától is átváltoztatta volna, csak később, ha Isabella nem lép közbe. Vagy ez most hülyeség?) Remélem, ha már egyszer vámpír lesz akkor végre el tud legalább menekülni...jó rész volt, sok sikert a folytatáshoz!

    VálaszTörlés
  39. Atyaúristeeeen. >< Nah jó, ez olyan Angelás volt :D Nehéz elképzelni Isabellát vámpírként... Fúúú, én is csatlakozok a "De utálom Dominic-ot" táborba. :@ Remélem, Edward, vagy akár maga Isabella hamar széttépi azt a dögöt. ;) Bár, sztem erre nincs sok esély, biztos tartogatsz még számunkra izgalmakat. :D Mert ha Dominic-nak vége, akk szinte minden happy, bár ahogy téged ismerünk biztos előrukkálnál vmivel. ;) Nah jó, itt egy újabb kisregény. :D Deh ahogy olvastam a visszajelzést, úgy tűnik, örülsz a kisregényeknek. :D Wáá, ahogy olvastam, elképzeltem ezt az egészet, amit Isabella átélt...Végülis először arra gondoltam, h milyen hülye, deh ha logikusan végiggondoljuk talán még ez a legjobb megoldás. Bár nem értem Dominic h volt képes megállni... Huuuh, ha nem állt volna meg... Edward vmi nagyon durvát csinált volna. :D Nah jó, ez már egy extra kisregény, össze-vissza írok mindenfélét. xD A lényeg, h siess, mert imádom ezt a fic-et! (L)

    Guci ^^

    VálaszTörlés
  40. Hali Spirit! Nemrég olvasom a történeted, de máris megfogtál. Annyira jól írsz, hogy az hihetetlen. Teljesen ledöbbentem, mikor ez a fejezet jött. Erre igazán nem számítottam. :) Szegény Isabella... hogy fogja ezt fogadni Edward? És hogyan találják meg? Ésésés? Siess légyszives a következő fejezettel, mert nem bírom már sokáig. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül. ;) Még1x. Iszonyú jól írsz. Imádom a történetet. (L) fanee

    VálaszTörlés
  41. Szia!
    Hát ekkora csavarra nem számítottam! Igazán érdekes fordulatot vett a történeted! Én egyszerűbb dolgot vártam. Azt, hogy eszébe jut az, hogyha eldönti mindenáron megvédi magát, és kitalálja hogyan, akkor Alice látni fogja őt, és tudni fogják hol keressék, de nem így lett.
    Örülök, hogy ennél sokkal jobb ötleted támadt, mert így jóval izgisebb!
    Kérlek siess a folytatással!!!
    Puszi: Viki

    VálaszTörlés
  42. Szisztok!
    Mivel láttam hogy mennyien olvassátok Spirit ficiét készítettem egy Spirit Bliss rajongói klubbot a myvipen és kérni szeretnélek titeket hogy csatlakozzatok.
    Keresési név :Spirit Bliss
    köszönettel:Anna

    VálaszTörlés
  43. Ez volt eddig a legnagyobb bombád!!! Én teljesen abba voltam hogy majd Cullenék jönnek és megmentik Isabellát...hát igen csak egy "kicsit" tévedtem ezzel kapcsolatban! Azt hiszem hogy eddig tényleg nem értettem Dominic érzéseit! Most már minden teljesen világos számomra!

    Szegény Edward, ha megtudja, hogy mi történt Isabellával, a nyakamat teszem rá hogy önmagát fogja marcangolni emiatt! " Az én hibám! Nem kellett volna, hogy elengedjelek a korcsokkal! Meg kellett volna ölnöm Dominicot!"

    Ami pedig Isabellát illeti, én is így gondolkodtam volna ebben a helyzetben...azt hiszem én is a halált választottam volna!


    Ja és köszi, hogy kijavítottad az elképzeléseimet Dominic-al kapcsolatban! :)
    Végülis te jobban tudod mint én!
    Azt hiszem maradok Edwardnál:)

    Nagyon jó volt ez a fejezet is;)
    És remélem hogy minél hamarabb megajándékozol minket egy újabb kalandal!

    Puszi:

    Bella

    VálaszTörlés
  44. hűűűűű ez ez egyszerűen isteni de mégis borzasztó..annyi érzés kavarog bennem, hogy le se tudnám írni. erre aszt hiszem senki se számítozz legalább is én biztos, hogy nem gondoltam megin megmentik vagy valahogy sikerül elfutnia, ha már olyan gyors, de ez..erre nincs szó kíváncsi vagyok Edward mit fog szólni, hogy nem tud beleszólni abba, hogy átváltozott és mit fog kapni Dominic ezért..jajj ennyire még egyik fejezetbe se éltem bele magam, éreztem a fájdalmat és a reményt, hogy meghalhatok..
    nem tudok mit mondani még mindíg le vagyok döbbenve..ez egy újabb tökéletes fejezet volt

    VálaszTörlés
  45. Szia!
    Nagyon jo volt ez a rész is!!!!!
    Az jo hogy vámpir lesz de az nem hogy nem Edward teszi azzá de azért igy még izgibb let csak igy tovább és mihamarabb tedd fel köszi:
    Egy Rajongód!

    VálaszTörlés
  46. nagyon-nagyon jó...hamar folytatást
    :)

    VálaszTörlés
  47. FOLYTATÁST, LÉCCCCI, MOST! Iszonyat jó

    VálaszTörlés
  48. EDWARD ki lesz.. mint a bilifüle.
    -ennyi-

    szuper hihetetlenül jó és megdöbbentő és szuper és ezt már mondtam és egyszerűen csodálatos mesés fantasztikus...
    totális megsemmisülés a részemről.
    KÉREM A KÖVETKEZŐT!(és nem a mesére gondoltam:P)
    puszi és mégegyszer gratulálok.

    VálaszTörlés
  49. Szia!
    Hát most eléggé sokkot kaptam. Azt gondoltam, hogy Dominic lassan visszatér a töridbe, de hogy ilyen robbanásszerű változások lesznek arra nem számítottam, de nagyon tetszett.:) Alig várom a folytit.

    VálaszTörlés
  50. Ez ez ez ...tutiiiii ...sajnálom picit Bellát...és és de annyira jól írsz. Kérlek minnél elöbb folytasd...puszi

    VálaszTörlés
  51. Szia
    teljesen őszinte leszek hozzád és megmondom őszintén hogy, hogy nem akartam neked addig kritit írni amíg vége nem lesz de nem írom megállni.NAGYON NAGYON JÓÓ LETT EZ A FEJI :d:d:d
    Nagyon várom a következőt. :D robbanásszerűen jött ez a nagy izgalom pont jókor mikor egy picit kezdett ellaposodni a sztori. (bicsi nem maradt benn...)visszahoztad a kedvencemmé:D:D: nagyon ügyi vagy és nagyon tehetséges:D
    és nagyon siess a kövi fejezettelll!!!!!
    Lécci lléccci lécccci
    Puszik

    VálaszTörlés
  52. úristenúristen!! ááhh nagyonjóó.erre aztán egyáltalán nem számítottam! nem tudok mást írni.nem találok szavakat.még egy darabig a hatása alatt leszek!!:)
    siess a kövivel!!!

    VálaszTörlés
  53. Szia!
    Na erre nem számitottam.Kiváncsi vagyok ebből mi lesz.Gratulálok nagyon nagyon tetszett:D
    Köszönöm egy élmény volt.
    Ja és ha nem Edward akkor Isabella biztos kinyírja Dominicot.Még egyszer köszönöm.
    Puszi R.E

    VálaszTörlés
  54. Szia!
    Hát előre is bocsánat a kontárkodásért de csak nekem és a barátnőmnek tűnik úgy, hogy ennek az átváltozásnak a leírása és a kor előzmény - 27. fejezet - másra hajaz. Biztos, hogy ez a lány vámpír lesz?????
    Ami pedig Dominikot illeti!
    Már többször próbálkozott csak akarat gyenge, így a lányok mindíg vacsoraként végezték.Társat keres egy életre - és ebbe a szex is beletartozik - éppen ezért nem hiszem, hogy pont evés elött próbálta volna elvenni a szűzességét. Az vérrel jár és ha most már csak dafke meg akarja szerezni Edwardtól a lányt ezt nem kockáztathatta meg. Persze néhány jól elejtett szó nagyobbat üt mint az ököl és nem vérzik, ez az ő szempontjából jó taktika.
    A regény nagyon jó. Már alig várom a folytatást.
    Pusza.

    VálaszTörlés
  55. Szia!
    Gratulálok a fejezethez, nagyon nagyon jó lett.
    Miért van azaz érzésem,hogy Jasper lesz az aki rátalál Isabellára?
    Csak egy megérzés.
    Na Mindegy, Folytasd Hamar!

    VálaszTörlés
  56. Nagyon jó lett annyira várom már a folytatást és nagyon megleptél ezzel a fejezettel valahol éreztem hogy ilyen lesz de hát ezt nem képzeltem volna nagyon szeretem.....:)

    VálaszTörlés
  57. MEG AKARSZ ENGEM ÖLNI?
    A kíváncsiságtól fogok meghalni, ezt is csak 5 perccel azután írom, h olvastam...
    Téged kínzásért fognak lecsukni... :-)
    Na, több értelmeset nem tok írni, de annyit igen, hogy sztem ez a legjobb fejezet eddig, bármit is írtam, v nem írtam az eddigieknél...
    Summa summarum:
    FOLYTATÁST!

    VálaszTörlés
  58. APÁM!!!! EZ ESZMÉLETLEN, FENOMENÁLIS, NAGYSZERŰEN FERGETEGES, FANTASZTIKUSAN ISTENI, TŰZIJÁTÉK, TŰZIJÁTÉK, TŰZIJÁTÉK!!!! JOBB MINT AZ ALKONYAT!!!! ÉS EZ NÁLAM NAGY SZÓ, SŐT, A LEGNAGYOBB BÓK AMIT TŐLEM HALLHATSZ, MIVEL IMÁDOM AZ ALKONYATOT ÉS EDDIG AZT HITTEM HOGY FELÜLMÚLHATATLAN DE TÉVEDTEM!!!!!! TE, SPIRIT FELÜLMÚLTAD, DE MÉG HOGY!!!!! ISTENEM ISTENEM ISTENEM!!! NEM IS TUDOM HOGY MIT IRJAK MÉG IDE AMIVEL KIFEJEZHETEM A HÓDOLATOMAT AZ IRÁSOD IRÁNT!!!! FÜGGŐ LETTEM!!! ALIG VÁROM A FOLYTATÁST!!! MÁRIS ELVONÁSI TÜNETEIM VANNAK!!!!FERGETEGES EZ A RÉSZ!!!! ANNYRA IZGIS HOGY KIFEJEZNI SE TUDOM!!!! ÖRÜLÖK HOGY MINDEN FEJEZET ESEMÉNYDÚS!!!! KÉPTELEN VAGYOK UNATKOZNI!!! xD ÉS NEM GYŐZÖM MONDANI HOGY IMÁÁÁDOOOMMM!!!!!!!
    NA BEFEJEZTEM A KISREGÉNYT.
    SOK SZERENCSÉT A FOLYTATÁSHOZ!!!
    PUSZI-NYUSZI!!!! xD

    VálaszTörlés
  59. Hát mit ne mondjak! Eléggé leesett az állam... És ezt pozitív értelembe mondom!!! Alig várom a folytatást! Puszi: Alice23

    VálaszTörlés
  60. Talán még megmentik.Talán nem. Mindenesetre Bella szerintem itt egy olyan ...hogy is fejezzem ki magam...sokkot kap, hogy na. Kíváncsi vagyok, hogy Edward vajon mit érezthe. És mit fog érezni, mert mindkét esetben maracangolni fogja magát.
    Lor'

    VálaszTörlés
  61. Eeez igen! Nem is tudom mit mondjak... Nagyon nagyon jó fejezet lett! Alig várom a folytatást! Csak így tovább!
    Lighto

    VálaszTörlés
  62. áhh hallod siess nem birom nagyon kiváncsi vagyok mi lesz a kövi most tényleg megeröszakolta elsöre vagy csak hazudott hogy kiboritsa?? áhh edward mir fog szolni nem tudom ....
    áhh és isabella hogy fo hozzá viszonyulni áhhh nem tom iszonyat jo kis fejezet lesz FOLYTATÁST:D

    VálaszTörlés
  63. Oh My God!! Ezt nem hiszem el!! Az a barom undorító Dominic!! És hol van ilyenkor Edward?? Ez nem lehet igaz!! Vámpír lesz? Az nem jó mert akkor Edward nem tudja megmenteni Isabellát!! Légyszi siess a kövi fejezettel!! pusy

    VálaszTörlés
  64. helóbeló!
    Hát sztem meg már tuti vámpír lesz :) Bellából annyi vért kellene már most kiszívni hogy eltűnjön a méreg hogy belehalna...szerintem...és nekem is van egy olyan érzésem h itt jön Jasper :) meg tuti h nem "bántotta" Isabellát...látni akarja szenvedni. Dominic nem az az "amíg nincs eszméleténél gyorsan essünk át rajta h ne szenvedjen de én tudom hogy megtettem" típusú ember....ne az elég értelmetlen de remélem a lényeget érted xD na további sok sikert :) és remélem egyszer a te nevedet olvasom egy könyvesboltban :) pusszi Nikcsi

    VálaszTörlés
  65. köszi, h minden így történt, nagyjából így képzeltem el... =)

    imádom, h minden tök más, mint az eredetiben, és imádom, h azok a dolgok történnek meg, amiket akartam!!!

    Következőt!! =)

    VálaszTörlés
  66. Ez izgalmas egy rész volt.
    Szegény Isabella.Remélem edwardék rátalálnak.
    Télleg mikor lesz folyti?

    VálaszTörlés
  67. Drága Spirit!

    Eszméletlen amit írsz, ahogy írod, ahogy a történert szálait szövögeted.Ez valami fantasztikus, én is az előttem szólókhoz hasonlóan csak sörgetni tudlak.Lennék a Szandi helyébe.
    Annyira csodálatos, eszméletlen, lélek ölő!!!
    Az ember ahogy olvassa kavarognak benne az érzelmek, a vélemények, a remények, a kíváncsiság hogy csűröd a dolgokat és mit hozol ki belőle.
    Fantasztikus vagy, csodálatos Gratulálok.
    Írj és soha többé ne tedd le a tollat(jelen esetben a billentyűzetet :)) !!!
    Hajrá, sok sikert és siess siess.
    Pussz
    Vigyázz magadra.
    Üdv. Szia
    Szallem

    VálaszTörlés
  68. Olyan hülye vagyok, hogy az előbb a 26. fejezethez írtam!!!:S Pedig ide szándékoztam...leírom még egyszer!

    Juj,juj juj. Csak nem rég kezdtem olvasni és egy nap elolvastam az egészet!!!
    Nem bírok várni, annyira jó!!!!:)
    Kérlek mond meg, hogy mikor lesz következő feji, csak, hogy tudjam, hogy még mennyit kell kibírnom!!! Alig bírom ki....
    puszi: Anita

    VálaszTörlés
  69. Drága Spirit!

    egy kérdésem lenne. isabella hogy tudott olyan gyorsan futni a 27. fejezetben mint a vérfarkasok??? biztosan ki fog derülni a következö fejezetekböl, szal nem muszály megmondani de azért feltettem a kérdést... különben nekem lenne egy elképzelésem a kérdéssel kapcsolatban és ha nem bánod akkor leirnám... szóval nekem az az ötlim (remélem ezzel nem lövöm le a poént xD) hogy mivel isabella (részben) quileut, megtalálhatók benne azok a bizonyos vérfarkas DNS-ek. és mivel NAGYON sokat van vámpírok közelében, ez felerősítette benne ezt a tulajdonságot. Különben ezt megálmodtam...nem vicc...xD annyira szeretem a történetedet hogy vele álmodok!!!!!! xD COOL!!!
    Na jó! Télleg remélem hogy nem löttem le semmit... Ha mégis, akkor sztem majd moderáld ezt a kommentemet!!!
    Na puszi!!! IMÁDLAKKKKK!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  70. Jesus. Én azt hittem, hogy vámpír lesz. Mivel nem olvastam még el a történet elejét, a végén kezdtem el, 23. fejezet, így azt sem tudtam miről van szó. Nem rég kezdtem el előről. Bíz az nem vagyok komplett. Így már értem. Am tök vámpírosan írtad le. De király lett, az nem vitás.
    He, egy költői lélek veszett el bennem.

    VálaszTörlés
  71. holtudom meg nézni az elöző részeket mert nem találom és nagyon érdekel az elsőt valhogy megtaláltam az nagyon tetszett ügyes vagy :):
    Franci

    VálaszTörlés
  72. Minden hsz-re fogok válaszolni nem sokára... :)

    Franci: Bal oldalon találsz egy olyan menüpontot, hogy Blogarchívum. Ha a hónapok mellett rákattintasz a nyilakra, akkor láthatóvá válik az összes fejezet sorban. Ahányadikat el akarod olvasni, arra katt, és ennyi. :)

    VálaszTörlés
  73. "Tiszta törés" - hogy egy imádott írómat idézzem ;-)... nem jutok szóhoz, meg betűhöz... látod mindent el tudtam volna képzeni, csak ezt nem... Ó, te jó ég... úgy érzem magam, mint aki beszívott, vagy legalábbis nagyon részeg... a legjobbat hozod ki magadból, s ezáltal, belőlem, olvasóból is (Istenem, ez egy teljes mondat volt!!!)

    VálaszTörlés
  74. Nekem sanda gyanúm van, hogy Spirit nem véletlenül írta le a versenyfutást, meg, hogy reggel meleg van....Itt valami gének...farkasok ,lesznek még

    VálaszTörlés
  75. wáááóó. nagyonnagyon jó lett *-* kiváncsi vagyok Edward mitfog szólni az átváltozáshoz..:O örülök hogy átfog változni:D
    egy negatív dolog:miért kellett beleírnod hogy Dominic megerőszakolta?? ez olyan borzasztó.. én azthittem Isabella legalább Edwarddal fogja átélni.. :( így olyan rossz. de remélem hogy még is hazudott neki ezzel kapcs. :)

    VálaszTörlés
  76. Még nem irtam egy fejezethez sem komit..de most muszály volt.ez hihhetetlen volt..
    H tudsz igy irni?..baromi jó vagy.
    és hihetetlen volt ez a fejezet.és persze a többi is..:)csak igy tovább..
    xX.ada.Xx

    VálaszTörlés
  77. Úristen! Nem, ilyen nincs. Komolyan mondom.. Hű.. Gondoltam, hogy durva lesz, de, hogy ennyire.. Egyszerűen eszméletlen..*-*(LL) Bocsi, hogy rövid lett, de értelmes mondatot nem bírok kinyögni, meg sietek, hogy olvashassam a következőt. Eddig szerintem ez a lagjobb fejezet.*-* Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés