.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2009. április 20., hétfő

A múlt árnyai - 20. fejezet

20. TANYA



REGGEL EDWARD nem volt mellettem. Ez volt az első eset jó pár napja, hogy magamra hagyott és egyedül kellett ébrednem. Azonnal kipattantam az ágyból. Furcsa érzés öntött el. Hirtelen rettegni kezdtem. Nem azért, mert féltem egyedül, biztos voltam benne, hogy van a közelben valaki, aki figyel rám, és megvéd, ha kell. Inkább attól rettegtem, hogy Edward örökre elment. Persze, legbelül tudtam, hogy nem hagyna magamra – legalábbis addig, amíg veszélyben vagyok -, mégis az első gondolat, ami átfutott a fejemen az volt, hogy elhagyott, és sosem látom többé.

Mikor meghallottam a folyosóról a hangját, megkönnyebbült sóhaj hagyta el az számat. Az ajtóhoz osontam egy pillanatra megfeledkezve arról, hogy a vámpírfülek mindent hallanak.

- Nem érdekel! Hallja csak! – Rosalie hangja direkt felhangosodott, ahogy a kezem elérte a kilincset.

Megtorpantam – ezt nekem szánta? Rólam beszél?

- Rosalie! – Edward dühösnek hangzott.

- Alice azt mondta, hogy a tanárok már kérdezősködtek rólad, és a városban is folyton azt kérdezgetik, merre jársz. Persze, most még elhiszik a betegség sztorit, de egy idő után feltűnő lesz, hogy nem gyógyulsz meg. De persze, te megint csak magadra gondolsz! – Rosalie halkan morgott még valamit, aztán csend lett.

Szóval, az a gond, hogy Edward nem jár iskolába… Miattam. Azt akartam, hogy mindig velem legyen, de nem azon az áron, hogy bajba sodorja a családját. Gyorsan visszaszökdeltem az ágyhoz, és bekuporodtam a takaró alá, várva, hogy Edward visszajöjjön a szobába.

- Ugye tudod, hogy engem nem lehet átverni? – hallottam meg a hangját az ágyam mellől. Lustán, macskásan nyújtózkodtam egyet, aztán kinyitottam a szemeimet, és rápillantottam.

- Nem tudom, miről beszélsz… - vigyorogtam rá, aztán megdörzsöltem a szemeim.

- Ha nem hallottam volna, ahogy az ajtóhoz jössz, még hinnék is neked – ült le az ágy szélére, és egy csókot nyomott a homlokomra.

- Be kéne menned az iskolába… - vetettem fel. Az alsó ajkamat beharapva vártam, hogy Edward válaszoljon. Komoly szemekkel nézett rám, aztán kinyújtotta az egyik kezét, és végigsimított az arcomon. Lehunytam a szemem és felsóhajtottam.

- Nem akarlak egyedül hagyni.

- Biztonságban vagyok. A többiek azok után, ami történt, úgy vigyáznak rám, mintha porcelánból lennék – próbáltam megnyugtatni. Tényleg úgy volt, ahogy mondtam. Ha a mosdóba kellett mennem, valamelyik Cullen nő biztosan elkísért, egyéb esetekben pedig ott volt mellettem Edward, de biztos voltam benne, hogy Jasper vagy Emmett szívesen átvenné a helyét, ha szükséges lenne. Az igazság az volt, hogy hiányzott Jasper társasága. Valószínűleg, azért nem jött a közelembe mostanában, mert nem akarta Edwardot felidegesíteni. Erről is beszélnem kell majd Edwarddal… Az nem járja, hogy még mindig butaságok miatt haragudjon a testvérére.

- Tudom, hogy vigyáznak rád – főleg azok után, ami történt… - hajtotta le szégyenkezve a fejét. Megérintettem a kezét. – Egyszerűen csak úgy érzem, hogy mellettem vagy a legnagyobb biztonságban. Legalább is, a külső veszélyektől – tette hozzá, miközben az arca megfeszült.

- Én is melletted érzem magam a legnagyobb biztonságban. Mindentől! – nyomtam meg az utolsó szót. Tényleg így volt. Edward mellett semmitől sem féltem. Tudom, hogy úgy vélte, tartanom kéne tőle, de az, hogy Edward bármikor árthat nekem, ugyanolyan lehetetlennek tűnt, minthogy a következő pillanatban piros pöttyös labdák kezdenek potyogni az égből. Önkéntelenül is felfelé sandítottam, de semmi sem zuhant a fejemre. Felkuncogtam, miközben Edward mormogott valamit, amiből csak a kis bolond és a genetikai hiba szót tudtam kivenni.

- Akkor a téma lezárva, veled maradok – bólintott végül Edward. Tiltakozóan térdeltem fel az ágyban.

- Nem, nem, nem. Az, hogy én mit szeretnék, nem azonos azzal, hogy mi a helyes. Ti vagytok a családom… - sütöttem le a szemeimet. – Ha bajba kerültök miattam, szörnyű lelkiismeret furdalásom lesz – gyűrögettem a takaró sarkát.

- Máskor is hiányoztam már pár napot – vonta meg a vállát Edward.

- Igen, tudom, de Rosalie-nak igaza van. Ki tudja, hogy meddig tart ez az egész… - összeszorult a gyomrom a gondolattól, hogy akár még hónapokig vagy talán, évekig is veszélyben lehetek. – Ugyanúgy kell élnetek az életeteket, mint eddig. Kérlek, Edward! Tedd meg értem! – helyeztem a kezemet az arcára, és magam felé fordítottam. A tekintete szomorkás volt, de a szája mosolyra húzódott.

- Ha így akarod… - egyezett bele végül. – De halálra fogom unni magam. – Közelebb hajoltam hozzá. A szám majdnem a füléhez ért.

- Gondolj arra, hogy éjszaka csak a tied vagyok… - Hallottam a halk sóhajt. Az igazság az volt, hogy csak annyit tudtam a vámpírok szexuális életéről, amennyit a nagyanyám naplójának az elején olvastam. Tudtam, hogy képesek rá, és tudtam, hogy Bella nagyi és Edward között sosem történt meg az, mert arról biztosan írt volna – gondolom… Viszont arról fogalmam sem volt, hogy mik a veszélyei ennek. Én még sosem voltam együtt férfival, így a szüzességem elvesztése valószínűleg vérrel is együtt járna. Egy pillanatra megborzongtam – furcsa volt, mert egyszerre vágytam az ismeretlen megtapasztalására és féltem is tőle. Próbáltam csak a tényekre koncentrálni.

Vér… Vajon az a vér is zavarná Edwardot? És ha a szomjúsága kibírható is lenne, ott van még a testi ereje. Hittem, hogy tudná magát annyira kontrollálni, hogy ne bántson engem, de vajon, ez mekkora erőfeszítésébe kerülne? Megérné neki? Vagy a szex nyújtotta előnyöket legyőznék az önuralom kínjai? Nem akartam, hogy Edward szenvedjen.

- Most mire gondolsz? – nézett rám. Elpirulva jöttem rá, hogy még mindig ott ül mellettem. Egy kissé elkalandoztak a gondolataim…

- Semmire – pattantam fel gyorsan az ágyról, és a szekrényhez léptem. Edward sajnos, nem hagyta ennyiben a dolgot.

- Bosszant, hogy nem látom a gondolataidat… - vonta össze a szemöldökét.

- Megnyugtat, hogy nem látod a gondolataimat – nevettem fel. Elmosolyodott.

- Mire gondoltál? – kérdezte újra, és elővette azt a kábító pillantást, amitől az ember agya azonnal leállt.

- Semmi… re… - nyögtem, de láttam Edward tekintetében, hogy nem szabadulok, amíg nem teszek vallomást. – Én csak… azon gondolkoztam… szóval… a szexen. – Biztos voltam benne, hogy olyan vörös lettem, mint egy túlérett paradicsom. Az arca elkomorult egy kissé.

- Ó!

- Én mondtam, hogy jobb, ha nem tudod, mire gondolok – megvontam a vállamat, és visszafordultam a ruháim felé, hogy kiválasszam a mai napra megfelelőt. Edward mögém lépett, karjai a derekam köré fonódtak. Éreztem, ahogy egy puszit nyom hátul a fejemre.

- Erről majd még beszélnünk kell, de nem most… - felelte. – Esme már vár odalent a számodra finom reggelivel – húzta el a száját. Ő az illatozó, ízletes ételeket undorítónak találta.

Felkaptam az egyik felsőt és nadrágot, aztán miután Edward elengedett, az ajtóhoz sétáltam. Alice már ott várt. Azt hittem, hogy engem akar kikísérni a mosdóba, de a vállán egy hátizsák volt.

- Láttam, hogy eldöntötted, hogy ma velem jössz – mosolygott Edwardra, aztán rám. – Jó reggelt! Esme mindjárt itt lesz, és mehetsz zuhanyozni.

- Oké, köszi – mosolyogtam vissza. Mire a folyosó közepéig sétáltam, Esme már meg is jelent. Edward megállított még a fürdőajtóban egy pillanatra.

- Vigyázz magadra nagyon! Amint vége az utolsó órámnak, már itt is vagyok – nézett a szemembe. Próbáltam arra koncentrálni, hogy ne kérjem meg mégis, maradjon velem. Megöleltem, aztán mosolyogva bólintottam egyet.

- Várni foglak – intettem utána, ahogy Alice-szel együtt eltűntek a lépcsőkön. Felsóhajtottam.

- Meglásd, hamar elrepül a nap – szorította meg bíztatóan a vállamat Esme. Próbáltam mosolyt erőltetni az arcomra, de nehéz volt. Furcsa volt Edward közelsége nélkül.

Sokáig folyattam magamra a vizet, hogy minél több idő elmenjen a fürdéssel is, aztán levettem a samponos üveget a zuhanyzófülkébe szerelt polcról, és a hajamat is megmostam. Közben azon gondolkoztam, amit Edward mondott nekem. Hogy a szex témáról még beszélni fogunk… Vajon ez azt jelenti, hogy kész rá, hogy megtegye? Izgatottan nyeltem egyet, aztán kicsit tekertem a hideg vizes csapon, hogy lenyugtassam magam. A szemeim előtt így is izgató képek jelentek meg. És vajon, én készen vagyok rá, hogy megtegyem? Gondolkoztam el. Edward előtt, eddig összesen egy fiú csókolt meg, az is igazából csak szájra puszi volt. Természetesen, az erdőben történtek nem számítanak, az nem volt… csók… Megborzongtam.

Szóval, ami tapasztalatom volt, azt mind a tévéből, könyvektől és barátokkal való beszélgetésből szereztem. De ezek közül egyik sem világosított fel a vámpírral való szeretkezés mibenlétéről. Elgondolkozva fordultam az üvegfal felé, ami eltakart engem, és ami mögött tudtam, hogy ott áll Esme, várva, hogy végezzek a zuhanyzással.

Talán… Beszélnem kéne Esmével. Hogy tudjam, milyen… Jó lenne, ha úgy nagyjából, legalább sejtéseim lennének a dologról vámpírszemszögből. Viszont, az, hogy valakivel erről beszéljek… Már a gondolatától is zavarba jöttem. Az otthoni felvilágosítás is csak annyiról szólt, hogy anyu megkérdezte, van-e valami még, amit nem tudok, és lenne-e kérdésem, én közöltem, hogy minden világos, aztán ki-ki elvonult a saját szobájába.

Próbáltam összeszedni a gondolataimat, de mikor kiléptem a fülkéből, még akkor is zavarosnak éreztem mindent. Esme elfordult, amíg megtörölköztem és felöltöztem. Miután a fogam is megmostam, és kezembe vettem a fésűmet, tétován néztem rá a tükörből. Rám mosolygott, aztán közelebb lépett.

- Valami gondod van?

- Mi? Nem. Miből gondolod? – motyogtam.

- Pont úgy néztél rám, mint Alice szokott, mikor eszébe jut egy ötlet, és engedélyt valamint segítséget akar kérni tőlem, de sejti, hogy a lelkesedésem nem lesz túl nagy… - magyarázta.

- Hát… Én igazából, kérdezni szeretnék… Csak… Szóval… - dadogtam össze-vissza. Aztán vettem egy mély levegőt, és összeszedve minden bátorságomat, kiböktem. – Milyen egy vámpírral szerelmeskedni?

- Ó, értem… - mosolygott rám kissé zavartan. – Tudod, már egy ideje sejtettem, hogy egyszer ez is előjön majd. Gyere, menjünk le a konyhába, és amíg eszel, beszélgetünk… - fogta meg a kezem, és maga után húzott. Úgy hittem, ő is csak időt akart nyerni ezzel, hogy átgondolja, mit is mondjon nekem.

Leültetett a konyhapulthoz, és elém tett egy nagy tányér palacsintát és szirupot. Jó íze volt, de biztos voltam benne, hogy a felét sem tudom majd megenni, olyan ideges voltam. Esme egy ideig még rendezgette az evőeszközöket, aztán végül felém fordult.

- Nos… Mit szeretnél pontosan tudni?

- Hát, én… - elgondolkoztam egy pillanatra. Úgy véltem, jobb, ha a legegyszerűbb kérdéssel kezdem. – Szóval, ha az ember először… csinálja, és vérzik, az… - motyogtam. Oké, mégsem ez a legegyszerűbb kérdés – szusszantottam fel.

- Úgy vélem, hogy Edw… vagyis, egy vámpír… – sütötte le a szemét Esme, én meg veszettül vagdosni kezdtem a palacsintámat. – Szóval, ha elég fejlett az önuralma már, akkor valószínűleg, nem lesz gond a vérzésből. Nem tudom, hogy egy emberrel milyen lehet együtt lenni, de ez egy nagyon… intenzív érzés. Meg merném kockáztatni, hogy elnyomja egy időre még a szomjúságot is.

- Az jó – sóhajtottam fel egy kissé megkönnyebbülve. Akkor a szüzesség témát letudtuk.

- Viszont… - szólalt meg ismét Esme fél percnyi gondolkozás után. – Pont azért, mert ez egy ennyire erőteljes érzés, egy vámpír más szempontból könnyebben elveszítheti a kontrollját.

- Más szempontból?

- Az erőnkre gondolok. Ami számunkra egy egyszerű ölelés, az egy ember számára halálos lehet… - Esme szemei aggodalmasan néztek rám. Tudtam, hogy nem csak miattam, hanem Edward miatt is aggódik. Ha valami rosszul sülne el, Edward biztosan elviselhetetlen lelkiismeret furdalást érezne.

- És szerinted, képes… egy fejlett önuralmú vámpír visszafogni magát? – próbáltam én is általánosságokban beszélni, mert úgy kevésbé volt zavaró a társalgásunk. Esme hirtelen az ajtó felé fordult, de én összerezzentem a nem várt hangtól.

- Igen, képes. – Tanya mosolyra húzta a száját. Egyfelől zavart, hogy kihallgatta a beszélgetésünket, másfelől viszont örültem neki, hogy tudja, Edward hozzám tartozik, testestül-lelkestül. Vagyis, reméltem, hogy így lesz nem sokára… - Remélem, nem baj, hogy megzavartam a beszélgetést, de azt hiszem, hogy nekem erről több tapasztalatom van… - kacéran ringatva a csípőjét közelebb jött hozzánk. Kérdőn vontam fel a szemöldökömet. – Tudod, előnyben részesítem az emberi férfiakat… Bár, azért néhány vámpírférfit sem utasítanék vissza – vigyorgott rám teljes fogsorral. A kezem bizseregni kezdett, ezért inkább megragadtam a szirupos üveget, és erőteljes mozdulatokkal rázni kezdtem a palacsinták fölött. – Ha gondolod, adhatok néhány tippet…

- Miért? – néztem Tanyára elkerekedett szemekkel. Esme a kezemhez kapott, és az ellenkező irányba fordította, mert az édes folyadék már kezdett túlfolyni a tányér peremén.

- Esme, kérlek, beszélhetnék egy kicsit kettesben Isabellával? – kérte Tanya.

Kissé riadtan rándult össze a gyomrom, de próbáltam nem kimutatni ezt. Esme kérdőn nézett rám, én pedig, ha nehezemre is esett, bólintottam. A kíváncsiságom mindig is erősebb volt, mint a félelmeim.

- Tudom, hogy nem kedvelsz… - ült le Tanya mellém, miután magunkra maradtunk. – De én kedvellek téged. – Hitetlenkedve felhorkantottam, mire nevetni kezdett. – Tudod, szórakoztató vagy… Jó veled játszani.

- Játszani? – ráncoltam össze az orromat.

- Igen, versengeni Edwardért – magyarázta meg, én pedig nyugtalanul mocorogni kezdtem a székemen.. – Persze, tudom, hogy úgysem nyerhetek. Sosem volt esélyem Edwardnál… Nem igazán értem, miért, de így van – vonta meg a vállát. – Talán, csak az emberlányok érdeklik… - nevetett fel. – Tudod, izgalmasak vagytok ti emberek. Tudni, hogy bármikor megölhetnénk titeket egyetlen mozdulattal… És mégis legyőzni ezt a késztetést. Mint egy verseny saját magunkkal. Azt hiszem, ez olyan érzés lehet, mint nálatok az extrém sportok általi adrenalinlöket.

- Én nem csak egy játék vagyok Edwardnak! – vágtam közbe. Nem tetszett, hogy Tanya úgy beszélt rólam – és a többi emberről -, mint egy játékszerről, ami örömet és izgalmat okoz.

- Tudom, hogy nem – bólintott. – Edward úriember. Nem játszik egy nő érzéseivel. De visszatérve az eredeti témánkhoz… Sok emberférfival volt már dolgom, és egy kis gyakorlással elérhető a megfelelő önuralom. Meg persze, néhány egyszerű trükkel.

- Miféle trükkökkel? – Izgatottabb volt a hangom, mint szerettem volna. Tanya felkuncogott.

- Először is, a szemkontaktus… Nagyon fontos, hogy szeretkezés közben végig fenntartsd Edwarddal – mondta ki a nevét, én pedig rögtön elpirultam. Nem értettem, hogy Tanya hogyan tud ilyen zavartalanul és természetesen beszélni a szexről. Nekem sosem ment volna… – Ezzel tudatosítod benne, hogy ott vagy, hogy vigyáznia kell rád. A szem, a lélek tükre, és ha látja a szemeidet, akkor látja mögöttük azt a nőt is, akit óvnia kell.

- Értem – bólintottam.

- Az is jó, ha sokat beszélsz hozzá, ha a nevét mondod. A név emberivé tesz. Segít elnyomni a vámpírt a tudatunk mélyén. Meg egyébként is izgató, ha beszélnek hozzád szex közben – nevetett fel csillogó szemekkel. Próbáltam egyenletesen lélegezni – nem sok sikerrel. – És persze, mielőtt élesben kipróbáljátok először a dolgot, nem árt egy kis próbajáték, ha érted, mire gondolok… - Úgy éreztem, hogy az arcom lángokba borult.

- Én… Köszönöm a tanácsokat – nyögtem ki nagy nehezen. Furcsa volt pont Tanyától megkapni azt a segítséget, amire szükségem volt.

- Még most sem kedvelsz, nem igaz? – nevetett fel.

- Én nem… Én csak… - próbálkoztam a tiltakozással, de mosolyogva leintett.

- Semmi gond, megértem. A legtöbb nő potenciális veszélyforrásként tekint rám. A különbség csak annyi, hogy a többieknek tényleg van félnivalójuk – dobta hátra hosszú, eperszőke haját egy érzéki mozdulattal. Látszott rajta, hogy tisztában van a szépségével, és tudja, hogyan használja fel azt a céljai elérésének érdekében. – Remélem, hogy segítettem… Sajnálnám, ha Edwardnak szenvednie kéne… - komorult el az arca hirtelen. Biztos voltam benne, hogy arra gondolt, amire nemrég Esme is. Hogy rossz vége is lehet a dolognak. – És érted is kár lenne, emberlány… - paskolta meg a kezemet, aztán a konyhaajtó felé libbent. – Azért még nem adtam fel… Talán, Edward mégis csak meggondolja magát egyszer… - kacsintott rám a küszöbről visszafordulva. Fejcsóválva felnevettem.

- Esélyed sincs! – kiabáltam utána. Hallottam az elhaló csilingelő kacagást.

A teljesen szétáztatott palacsinta végül a kukába került, de nem bántam. Nem igazán voltam éhes. A tányért gyorsan elmosogattam, aztán a nappali felé indultam, ahonnan beszélgetés hallatszott ki. Emmett és Jasper a kanapén ültek és valami videojátékkal játszottak a nagyképernyős tévén. Mikor beléptem, mindketten felém fordultak, de valami csoda folytán mégis képesek voltak kitérni a karaktereikkel egymás csapásai elől.

- Szia! Nem akarod megnézni, hogy verem laposra Jaspert? – vigyorgott rám Emmett.

- Azt sajnos, nem nézheted meg, mert előbb fogom én laposra verni őt – mosolygott rám Jasper. Odasétáltam hozzájuk, és lehuppantam a földre törökülésbe. Egy ideig figyeltem, ahogy a nagyszakállú viking és a kigyúrt izmú germán hogyan püfölik egymást, aztán mikor meguntam, a fejem a kanapéra hajtottam, és lecsuktam a szemeimet.

Egy hűvös, de lágy érintésre ébredtem, ami végigsimított az arcomon.

- Edward… - suttogtam azonnal, mire egy kuncogást kaptam válaszul.

- Szerencséd, hogy az én nevemet suttogod automatikusan – vigyorgott rám, miközben felemelt a földről. Belefúrtam a fejemet nyakának hajlatába, és mélyen beszívtam az illatát.

- Ki másét mondanám? – nyomtam egy puszit a füle alá. Hagytam, hogy felcipeljen a szobánkba – Jasper szobájába, de mióta benne laktam kezdtem rá a sajátomként tekinteni.

- Nem is tudom… Azét a titokzatos fejlett önuralmú vámpírét… - rázkódott meg a válla az elfojtott nevetéstől. Elvörösödtem.

- Esme elmondta?

- Csak a gondolatai kiabáltak túl hangosan. Nem tehet róla… - védte azonnal Edward a nevelőanyját, miközben letett az ágyra. Karjaim még mindig a nyaka köré voltak kulcsolva, és nem is szándékoztam elengedni őt, így fölém hajolva támaszkodott meg a kezeivel a fejem mellett kétoldalt.

- Hiányoztál – suttogtam, miközben Edward tekintete az enyémbe merült. Valószínűleg csak azért voltam elég bátor ahhoz, hogy kimondjam ezt, mert még nem voltam teljesen magamnál. Edward hallgatagon nézett rám. Morcosan összeráncoltam az orromat. – És én neked? – tettem fel kissé élesen a kérdést, mire elnevette magát.

- Minden percben arra gondoltam, hogy otthagyom az egészet, és hazajövök hozzád – felelte. Elégedetten elmosolyodtam, aztán megemeltem egy kicsit a fejem, és lassan megcsókoltam Edwardot. Akadozó lélegzettel és szívveréssel túrtam az ujjaimat Edward hajába, másik kezem pedig végigcsúszott a gerincén. Éreztem, ahogy összerezzen, aztán elhúzódott tőlem. Lefejtette a karjaimat magáról, és felült.

- Esme és Tanya azt mondták, hogy… - kezdtem, miközben próbáltam levegőt venni.

- Tudom, hogy mit mondtak! – túrt bele a hajába Edward. – De akkor sem lehet. Nem kockáztathatom az életed.

- Nem fogsz bántani – ültem fel, és megérintettem a hátát az egyik kezemmel. Felugrott az ágyról, és a következő pillanatban már az ablaknál volt.

- Miért izgat ez ennyire most hirtelen? – mormolta maga elé.

- Nem tudom – vallottam be. Fogalmam sem volt, mikor vagy miért merült fel először bennem a gondolat komolyan, egyszerűen csak jött.

- Nem felejthetnénk el? – kérdezte. Felkeltem az ágyról, és odasétáltam hozzá.

- Miért? Nem kívánsz engem? – haraptam be a számat. Mély torokhangú nevetést kaptam válaszként, ami elég keserűen hangzott. Felém fordult, kezét az arcomra simította.

- Túlságosan is kívánlak. Pont ez a baj.

- De… - próbáltam megszólalni, de az ujját a számra tette.

- Ezt felejtsd el. Nem fogom megtenni – fordult vissza az ablak felé. Felsóhajtottam. Tudtam, hogy jelenleg Edward túl feldúlt ahhoz, hogy értelmesen lehessen beszélni vele. De azt is tudtam, hogy ha egyszer elhatározok valamit, akkor nem hátrálok meg.

40 megjegyzés:

  1. Huhhh, egyre izgalmasabb, tetszik hogy viszel bele erotikát..imádom:D :D viszont furi hogy eltünt egy ideje Dominic, bár biztos vagyok benne hogy ujabb felbukkanása megint csak bravuros lesz:P
    szép fejezet volt.
    udv szuszooo

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyon király!!!!!!!!!!!
    Tudom hogy most került fel, de meg tudnd mondani hogy mikorra lesz várható a következőfejezet, Spirit???????

    VálaszTörlés
  4. Jajj, hát NAGGGYON tetszett:D
    Mivel az Akonyatból hiányoltuk a szex kérdést, ezek után pláááne:D Imádom ahogy leírtad... naggyon jó volt... és tetszett, hogy Esmét kérdezte meg, nem Alice-t! És az hogy Tanya is beleszólt, az kifejezetten jó volt:D Bár szegény... sejthette volna, hogy úúgyis kiderül:D
    Oké, én nagy Nikki fan vagyok, szal örültem neki mikor Dominic után Rosalie kedvesebb volt, s még reménykedek hogy nálad később is az lesz vmikor..:P Oké, most Tanya volt a jókislány:P de akkro is:)!
    Igen, Dominic tuti nagyot fog robbani, de ÉN AKKOR IS azt vártam, hogy jöjjön elő a szex téma -mert egy fiatal öhm17? :$ (asszem..9 éveslánynál, aki totál frontál bele van zúgva egy Ed kaliberű pasiba naná, hogy elöjön:)))
    Szóval továbbra is epekedve várom hogy miként folytatódik a story, Ed mennyire nem fogja magát sokáig kivágni belőle (remélem ám;)) és hogy majd jön Dominic-de egy kis HAPPY kijár Edéknek!! :P:P
    pusszi
    Leia
    u.i.:annyi megejgyzés: Esme tudja, hogy milyen szeretkezni egy emberrel..hiszen volt kisfia is, szal ő emberként is és vámpírként is szexelt!e

    VálaszTörlés
  5. jó lett a feji :P most többre nem tellik tőlem...még mindig szóhoz sem bírok jutni... :) nagyon várom a következőt:)

    VálaszTörlés
  6. Nem bírtam tovább, eddig még nem írtam de mostmár kikívánkozott :) Nagyon-nagyon jó! Nem akarlak sürgetni, de siess a következővel :D:D Össz hány fejezetes lesz?
    Nagyon aranyos volt Isabella, ahogy megkérdezte Esmét :)

    VálaszTörlés
  7. Ez is jó lett, a legjobb benne, szerintem, amikor Isabella Tanya után kiált, hogy esélye sincs...
    Várom a következőt, de egy ideig beérném az Edward elemzéssel is. :-)

    VálaszTörlés
  8. Oh hát ez nagyon jó volt! :D Igen-igen, egyetértek Leia-val, az Alkonyatból hiányolós szex kérdéssel kapcsolatban :D remélem erre a témára majd még visszatérnek Edwardék :D várom a kövit :P puszi :)

    VálaszTörlés
  9. Húh...ez a fejezet is szuper lett...komolyan mondom, hogy én is elvörösödtem volna Isabella helyében...Annyit nevettem ezen a fejezeten :D ...voltak részek,amikben elék ciki kérdéseket tett fel Isabella...meg az is elég dúrva volt, h Edward kiolvasta Esme gondolataiból ezt az egészet... De azon annyit nevettem, hogy : "Nem is tudom… Azét a titokzatos fejlett önuralmú vámpírét…" hát ez a mondat volt a kedvencem XD ... kíváncsi leszek a folytira...Azon viszont meglepődtem,h pont Tanya ment segíteni Isabellának. Elég furcsa, de igazán jó húzás volt ez a részedről...Csak így tovább...

    VálaszTörlés
  10. Hihi, hát ez egyszerűen zseniális.:) Annyira jó dolgokat találsz ki:) Nagyon tetszik!! Tök jó volt, hogy beletettél egy kis Emmett-Jasper részt is:) No meg a szex dolog:) Az is nagyon jó volt, amikor rögtön Edward nevét mondta Isabella, és Edward visszamondta neki, hogy "Szerencséd, hogy az én nevemet suttogod automatikusan". De szuper volt az egész. Hajrá a folytatáshoz, már alig várom:P:)

    VálaszTörlés
  11. Imádtam! Tűkön ülve várom a folytatást!! :))

    VálaszTörlés
  12. Júj, bocsi Spirit, elfelejtettm írni a nevemet. Voiki után. Juca voltam:):P Bocsika.

    VálaszTörlés
  13. hűűűűűűha :)
    nagyon tetszik!!!!
    még! még! még! :)

    VálaszTörlés
  14. Ja...és amúgy köszönöm szépen, h majd kirakod a linkem...én már ki is tettem az oldimra... Bocsi, csak ezt elfelejtettem mondani :D

    VálaszTörlés
  15. Szia! Nagyon jó volt a feji!!!!!!!!! Mikor jön a kövi?Nem vagyok ám telhetetlen:P Tök jó volt hogy a Liba(Tanya)ilyen kedves volt meg egyetértek a többiekkel. Hát remélem összejönnek meg hiányoltam a kicsi Edwardot,imádom a kiskrapekot. Hát nem tudok mit írni annyit hogy hajrá csak igy tovább szuper vagy:) Pussz

    VálaszTörlés
  16. fantasztikus vagy! minden tiszteletem a tied!

    VálaszTörlés
  17. :)
    Akkor most véleményt alkotok Tanyáról..
    Érdekes egy személyiség, akinek mindene a vadászat, és az hogy másokat, főként a nőket, kicsit kiakassza..:) DE amellett meg jóindulatú..:) Bár véleményem szerint csak is azért olyan kedves Bellával, mert hát Edward szereti.. azaz eleinte biztos csak ezért, aztán mostanra meg már csak élvezi ezt a macska-egér játékot, amik ők ketten játszanak...:)
    Amúgy én örültem volna, ha Edward egy kicsit jobban kifejtette volna a véleményét.. Bár abba Isabella biztos bele is halt volna..:) mmint az enyhe szégyenérzet miatt..:) vagy nem..:) ki tudja.. amilyen meggyőző képessége van, lehet hogy mág rá is beszélte volna Edwardot egy kis Isle Esme kiruccanásra... :D

    VálaszTörlés
  18. :D
    El nem tudod képzelni... most keltem, itt ülök bebugyolálva a takarómba és végig kuncogtam az egészet... A Bella-nagyinak nem lett volna ehhez bátorsága, és remélem Isabella naggggyon hamar megfűzi Ed-et :D annyi jó mondat, fordulat volt benne.. bár kicsi Ed tényleg eltünt kicsit. Nem baj :D a nagy legalább megvan XD

    VálaszTörlés
  19. hát ez jó kis rész volt :) felvilágosító óra vámpíréknál :) hihi.. de izé.. *kissé zavarban* elv a vámpírok teste nem képes a változásra és fiúk EGY része Akkor nagyon is változik.. :) :D nah hogy is van ez??? *még vörösebb*

    köszi h olvashatom Kiri

    VálaszTörlés
  20. :)
    Huh ez aztán...
    Különösen a Tanyás rész tetszett:)!
    Nagyon jól sikerült:)
    Folytatást neki(k);)!!!

    VálaszTörlés
  21. Ui: bár baby Edward most nem illett a képbe, azért hiányzott*-*

    VálaszTörlés
  22. imááádom eztis!:D nagyoon jó!! és hát nem szivesen mondom ki.de tanyának pluszpont:D sztem kedves volt tőle!:) nah csak így tovább!!:D várom a kövi fejezetet:D (khm...türelmetlenül:D)puszi(K)

    VálaszTörlés
  23. Imádom!!Nagyon várom a folytatást!!És sok szerencsét a pénteki zh-dhogy. Teljesen megértelek. Én jövőhét kedden írok statisztikából!!Nagyjából én is annyit értek belőle mint te!!:-))Majd szurkolok neked!!

    VálaszTörlés
  24. Nagyon jó lett!!!FOLYTATÁST!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  25. Bocs Spirit, hogy itt mondom, de nem tudok nálad jobb helyet:)
    Közérdek-Ű:
    A Mozifanatikusok Éjszakáján(2009. ápr. 24-25. péntek-szombat) újra vetítik az Alkonyatot:)
    Szerintem isteni szórakozás egy csomó film, főleg a Twilight megtekintése és ez után belekezdeni a frissen megjelent Újholdba:)
    Sz'al ajánlom mindenkinek szeretettel:D!

    VálaszTörlés
  26. Nagyon-nagyon tetszett ez a fejezet is!
    Imádom, ahogy Edward és Bella kapcsolatának folyamatát bemutatod. Tök vicces volt ez a szüzesség-vérzés téma. :)
    Hát már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor jutnak el az ágyig :D
    Remélem hamar jön a következő fejezet, már alig várom!
    puszi

    VálaszTörlés
  27. Megint nagyon jó volt a fejezet:) Esme nagyon édes volt, mint mindig és Tanya is aranyos volt. Szimpatikus, hogy azt akarja, hogy Edward is boldog legyen. Isabella is aranyos volt, még mindig tetszik a határozottsága, bár tudhatta volna, hogy nem sokáig marad titokban egy ilyen beszélgetés.:)

    VálaszTörlés
  28. Annyira jó vagy!Gratulálok! Ez is tök jó fejezet lett! Honnan találsz ki ilyeneket?:D A kis Edward-ot, én is kicsit hiányoltam, de persze egy ilyen fejezetbe nem lehetett belerakni. Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  29. Szia!Nem olyan régen kb 3 napja keresgéltem a neten Twilight-os ficek után és már épp kezdtem feladni,amikor megtaláltam a te ficed.Én a rosszabbik fajta olvasó vagyok,aki hajlamos pusztán a cím alapján ítélkezni a könyv/történet sorsáról,de a ficed címe egyszerűen felkeltette a kíváncsiságot bennem.Előtte is olvastam Twilight-os ficet,de be kell vallanom,hogy mindegyik sántikált valahol.A tied viszont nagyon megfogott,brilliáns a sztori és nagyon várom a folytatást.:DGratulálok az eddig fejezeteidhez és sok sikert kívánok a következőkhöz(bár nálam a siker garantált:P:D).
    UI:bocsi,a kicsit esetlen kritikáért, de a történet hatása alatt vagyok még:)

    VálaszTörlés
  30. Leila! Sztem azt hogy Esme nem szexelt még emberrel ugy kell értelmezni, hogy vámpírkén nem szexelt emberrel! Tündi

    VálaszTörlés
  31. IMÁDOM!!!
    IMÁDOM!!!!!
    IMÁDOM!!!!!!!

    MÉG!!!!
    MÉG!!!!!!
    MÉG!!!!!!!!

    LÉCCI!!!!!
    LÉCCI!!!!!!!
    LÉCCI!!!!!!!!!

    Tündi

    VálaszTörlés
  32. Szia! Nagyon jó fejezet volt, ez nem lehet vita kérdése. Tanya karaktere igazán színessé teszi a történetet, nagyon szókimondó, és ez teszi igazán klasszá XD Edward meg tipikusan úgy reagált a helyzetre, ahogy számítani lehetett rá. :)) Gratu!
    Puszi: Dorkuci

    VálaszTörlés
  33. Hát mint mindig most is csak azt tudom mondani hogy nagyon jóóó:D Bevallom mikor írtad hogy most nyugisabb fejezetek következnek egy kicsit megijedtem hogy talán uncsi lesz de hát ez:O...nagyon jó volt egyáltalán nem volt unalmas minden nagyon tetszett benne és nagyon jó volt a Tanyás rész is, én viccesnek találom ahogy Tanya idegesíti Bellát mert tudja hogy úgysincs esélye Edwardnál.:D
    Szóval a lényeg az hogy még mindig ez a kedvenc ficem és még mindíg nagyon ügyesen írsz:D
    Jajj majdnem elfelejtettem: Sok szerencsét a holnapi zh-dhoz!!:)
    Puszi

    VálaszTörlés
  34. Sziasztok!
    Előlegbe szeretnék válaszolni pár felvetésre Spirit helyett (ha nem haragszotok, és megelégedtek velem...). Spirit amúgy majd válaszol mindenkinek, ahogy szokott, csak most eléggé elfoglalt szegény.

    Szóval Leia felvetésére Tündi nagyon helyesen megadta a magyarázatot, miszerint Esme vámpírként nem volt együtt emberrel, és emberként sem vámpírral, így erről a részről szegény nem tud nyilatkozni. De ha jól emléxem azért pár szót megejt már a vámpír-vámpír együttlétről. :)

    A következő Kiri kérdése :) Ha tudnád mennyit tanakodtunk már hónapokkal korábban erről Spirittel... *nagyon nagyon nevet*
    Szóval még a saga olvasása közben több kérdés is felmerült bennem, bennünk, amire S. Meyer weboldalán találtam meg a választ. Többek között:

    1) Mi történik a lenyelt emberi étellel a vámpírok testében? Elvégre 100 év alatt muszájból ehetnek annyit hogy a végén betelik a gyomruk :D Nos a válasz: szegényeknek bizony minél előbb fel kell köhögniük a lenyelt ételt, nem maradhat a testükben. Bizony...

    2) A szex kérdés :) (Akit nem érdekel fogja be a fülét....ha van ilyen ;) :P)
    Szóval fizikailag eléggé hasonlóak az emberekhez ahhoz hogy árnyékban közöttük mászkáljanak, viszont van pár fontos különbség. A bőrük hasonlóan az emberek bőréhez, sejtekből épül fel, se ezek a sejtek nagyon kemények és tükröződnek mint a kristályok. A sejtjeik között egyfajta zsírozásként (mint a gépalkatrészek kenőolaja) folyadék van, hasonló a szájukban lévő méreghez. A szemükben is van vmi folyékony anyag, ami megkönnyíti a szemgolyó mozgását, de könnyezni nem tudnak. A szemükben és a bőrükben található síkosító-méreg nem fertőző az emberekre :). Hasonlóan, a vámpír testében mindenütt található megannyi változata a méreg-alapú folyadéknak, ami megőrizte jellegzetes hasonlóságát a cserélődő folyadékokkal, mint funkcionalitását, mint célját tekintve. Noha nincs méreg pótlás ami pontosan úgy működik mint a vér, de sok funkciója megmaradt más formában. Ugyanúgy, az idegrendszer is kissé másképp működik, csak éppen fokozottabb módon. Néhány önkéntelen reakció, mint a légzés folytatódik (ebben az esetben a légzés a levegőben lévő szagok alapján történő tájékozódás miatt működik, nem az oxigén szükséglet miatt). Más önkéntelen reakciók, mint a pislogás, nem létezik mert nincs okuk pislogni (nem kell nedvesíteni a szemüket). Az erekció is létezik a vámpíroknál, mégpdig a méregszerű folyadékok segítségével, ami a szövetek hasonló reakcióját okozzák, pont mint ahogy a vér beáramlása tenné. Ahogy a vámpír bőr - ami hasonlóan néz ki az emberi bőrhöz és hasonló (védelmező) funkciót lát el - egy fajta folyadék, ami az ondóváladékhoz hasonló is létezik a férfi vámpírokban, ami genetikai információt hordoz magában, és képes megtermékenyíteni egy emberi petesejtet.
    (Megjegyzés: a női vámpíroknak nem lehet gyerekük, mert a testük nem változik, ezáltal nem képesek kihordani a magzatot.)

    Mielőtt bárki elküldene a fenébe :D ez nem az én agyamból pattant ki, majdnem szó szerinti fordítása a Meyer honlapján található Steph által adott válasznak. És természetesen nem akarom senki lelki világát összetörni, de ez az egész fikció, ahogy a vámpírok létezése is :)
    Ezt a véletlenül idetévedő nem twilight rajongó emberek miatt írtam le, de azért mi tudjuk, hogy Edward a tökéletes férfi, és a Cullen-család vámpírjai a legédesebb vámpírok a világon:D:D:D:D:D:D

    No és aki idáig bírta és még nem aludt el a sok szöveg miatt, annak köszönöm a figyelmet, további jó éjszakát :D
    Puszi Szandi

    VálaszTörlés
  35. Szandi :) !! Köszi Köszi... az igazat megvallva ezeken még könyv olvasása alatt agyaltam mert maradtak fehér foltok - de annyi eszem nem volt h felmenjek Meyer honlapjára... újra köszi..
    nagyon paráztam h kitörlitek az üzenetet mert nem illik ide.. és most h még választ is kaptam duplán boldog vagyok :d
    üdv nektek...Kiri.

    VálaszTörlés
  36. Úgy is bele fog menni - ha olvastátok a breaking downt akkor látjátok az összefüggést

    VálaszTörlés
  37. Mindenkinek nagyon köszönöm a dicséreteket, hozzászólásokat. :) Ígérem, hogy holnap válaszolni fogok mindegyikre külön-külön. Ma egész nap írtam, és szörnyen elfáradtam tőle. Bocsánat, hogy nem most válaszolok. :-/ De tényleg nagyon hálás vagyok nektek a sok hozzászólásért! :) Ezért is írtam a ficet ma gőzerővel, hogy megháláljam nektek. :)
    Szóval, holnap jön a válasz hsz-em, addig pedig jó olvasást az új fejezethez, és várom oda is a kritikákat. :)

    VálaszTörlés
  38. szia, olvastam az írásodat egyszerűen megdöbbentő hogy milyen nagyszerűen alkotsz.Az összes részt végig izgultam, bár bevallom az első pár résznél kicsit zavart az, hogy Edward
    úgymond cselben hadja Bella(Swam) szerelmét és újra szerelmes lessz ráadásul Bella unokájába, de ahogy bonyolítottad a dolgokat, és ahogy egyre többet olvastam és belemerültem az írásodba annál jobban az uralma alá vont az egész történet, a szereplők. Egyszerűen eszméletlen a gondolat meneted, az ahogy felruházod a szereplőket érzelem világgal. Tetszik a hasonlóság ami az eredeti művek és te alkotásod között van. Egyetlen egy dolgot hiányolok, azokat szép szavakat, gondolatokat, idézeteket amiket Edward meg Bella mond egymásnak, ez nem kritika csak egy kis megjegyzés, így is fantasztikusat alkottál.
    Jah és nem tudom,hogy hogy gondolod azt amikor Isabella meg Edward lefekszik egymással de talán, lehetne valami különleges nem megszokott helyszín, pl egy Kastélyban amikor Bella meg Edward kirándulnak és elkezd zuhogni az eső Edward pedig nem akarja hogy Bella elázzon és megfázzon így beszöknek egy üres kis kastélyba ami a tátongó üresség ellenére megbabonázza őket, a kastély rejtélyessége, csodája, hangulata, gyönyöre. És eltervezik hogy kicsit körbenéznek közben találnak egy szobát ami televan rengeteg poros, réghasznált gyertyával, - meg gyújtják a gyertyákat és következik a szerelmi jelenet........
    Az esős rész illene a Folrks-i tájhoz.
    Minden esetre köszönöm hogy megajándékoztad az Alkonyat rajongókat egy ilyen remek alkotással.
    Várom már a fojtatást, jó munkát puszi
    Üdv Csenge

    VálaszTörlés
  39. Szuszooo: Dominic miatt ne aggódj, hamarosan megint felbukkan, és hidd el, okoz még nagy meglepetéseket. ;)

    Névtelen 1.: Nagyon köszönöm. :) Közben már felkerült a 21. fejezet, de mostantól mindig láthatjátok majd oldalra kiírva előrejelzésben, hogy mikor lesz fent a legújabb fejezet. :)

    Leia: Igen, a szex kérdés szerintem is fontos. Egyszer olvastam valahol, hogy a férfiak gondolatainak 90%-a kapcsolatban áll a szexualitással, és még a nők esetében is 85% ez az arány. Szóval, a szex irányítja a világot. :D Na jó, azért vannak más nagyon fontos dolgok is, de a szex jó dolog, és mindenkit foglalkoztat (kivéve az eunuchokat :D). Szóval, úgy éreztem, hogy muszáj ezt is belevinnem egy kicsit a történetbe. Mert hát, melyik lánynak ne jutna eszébe a szex, ha Edward a közelében van… :D
    Az utóiratodra már válaszoltam msn-en, és Tündi is lentebb tökéletes választ adott rá, akit érdekel a magyarázat, olvassa el a hsz-ét. :)

    Angyal: Az jó jel, ha elakad a szavad. :D

    Bub: Örülök, hogy most írtál nekem, és hogy tetszik a történetem. :) Remélem, hogy máskor is fogsz még írni. :) Összesen… Hát, Szandival számolgattunk a múltkor, és olyan 39-40 fejezetre jött ki az egész, de ez csak kb. Viszont utána még tervezem két folytatáskönyv megírását is. Mármint, aminek szintén Edward és Isabella lennének a főszereplői, és onnan folytatódna, ahol A múlt árnyai befejeződött. :)

    Kisildikó: Örülök, hogy tetszett a Tanyás rész vége. :) Az elemzés már félig készen van, csak Szandi még átnézegeti, aztán megírom a végét is, és felteszem az aloldalra. Bocsánat, hogy azzal is késésben vagyok… :-/

    Saccc: Igen, visszatérnek majd rá. Nem is egyszer. :D Kíváncsi leszek, hogy mit szóltok majd ezekhez a részekhez a későbbiekben. :) Puszi neked is. :)

    Voiki: Örülök, hogy sikerült megnevettesselek. :) Hát, Tanya végül is, nem rosszindulatú, egyszerűen szeret vadászni… Férfiakra. :D És szereti, ha egy másik nővel megküzdhet egy férfiért. Ez számára csak játék. De ő nem gonosz, és nem akar rosszat, csak hát, örökéletű vámpír, aki ezzel dobja fel unalmas napjait. :)

    Juca: Köszönöm, hogy kiemelted azokat a részeket, amik tetszettek. :) Mindig nagyon jó tudni, hogy melyik mondatokon nevettetek, mik nyerték el a tetszéseteket. :)

    Névtelen 2.: Köszönöm, a folytatás már készülget. ;)

    Csuti: Örülök. :D Írom, írom, írom. ;)

    Judit: Kis Edwardnak a 2. könyvben lesz majd elég nagy szerepe. Most még csak néha bukkan fel, de nagyon örülök, hogy ennyire szeretitek. :) Köszönöm. :) Pussz neked is. :)

    Névtelen 3.: Nagyon szépen köszönöm! *elpirul*

    Alinka: Igen, Tanyát tökéletesen leírtad. Pont olyan, és pont úgy gondolkozik, ahogy te látod. :) Edward pedig… Hát, ahogy Meyer és Esme is egy csomószor megjegyezte már, úriember. Ő nem beszél a szexről túl nyíltan, csak csinálja. :D Majd… Egyszer… De akkor fantasztikusan. :D Szóval, Isabella szerencsés lány, csak ki kell várnia a szerencséjét. :)

    Mismouth: Ó, de, el tudom képzelni. :D Aranyos lehettél bebugyolálva, nevetgélve. :) Hát igen, Bella nagyi elég félénk volt, szóval, nem valószínű, hogy elsőre ilyen mélyen belement volna ebbe a szex témába. :) Kicsi Edwardnak meg néha pihennie is kell. :D A nagy majd lefoglal titeket, amíg a baba szundizik és egyéb kisbabaprogramjait tölti. :)

    Kiri: Szandi nagyon örült a kérdésednek. :D Erről mi már akkor beszélgettünk, mikor a moziban Szandival először néztük meg a Twilightot, azt hiszem, 2008. decemberében talán… Szóval, gondolkoztunk rajta egy csomót, és kutattunk, és rájöttünk, hogy Meyer erre tökéletes magyarázatot adott, amit Szandi nagy lelkesen ki is fejtett neked lentebb. :D Én köszönöm, hogy olvasod a történetem. :)

    V17: Örülök, hogy tetszett. :) Köszönöm. :) És ha Twilighttal kapcsolatos híred van vagy valami egyéb klassz dologról, akkor nyugodtan hirdethetsz itt. :)

    Dorothea: Igen, igen, meg akartam mutatni, hogy Tanya nem gonosz, és örülök, hogy ez sikerült. :) Igyekszem mindig a folytatással! ;) Puszi :)

    Kriszta: Ó, akkor részvétem neked is! Egy cipőben járunk. Nem is értem, hogy miért kell ennyire belemélyedni a statisztikába, mikor töri tanár akarok lenni. Mármint, oké, hogy az alapokat értenem kell hozzá, de azért nem fogok komoly statisztikai elemzéseket és számításokat végeztetni szerencsétlen diákokkal. Akkor meg miért tömik hülyeségekkel a fejem? :P Egyébként, a tiéd hogy sikerült? És köszi, örülök, hogy tetszik a történetem. :)

    Nessie: Köszönöm. :) Igyekszem. :)

    Brigitta: Hát, az ágyig már a 22. fejezetben, de hogy mit csinálnak benne, az már más kérdés. :D Majd meglátjátok… ;) Puszi :)

    Drusilla: Hát, tudta ő, csak nem tudatosult benne. :D Mármint, hogy Edward is előbb vagy utóbb kiolvassa majd valaki fejéből a beszélgetés részleteit. :) Örülök, hogy tetszett. :)

    Truska: Hát, elég élénk a fantáziám. :D Meg, tudod… Éhes disznó makkal álmodik. Én meg a szexről írok. :D Szívás, ha szingli az ember… :D Mármint, akkor, ha nem szeretne az lenni épp. :) Nah, mindegy, ennyit az én magánéletemről. :D Kis Edwardot látom, mindenki megszerette. :) Majd lesz benne még, és a 2. könyvben pedig elég nagy szerepe lesz. ;) Köszi, örülök, hogy tetszett. :)

    Névtelen 4.: Egyáltalán nem volt esetlen a kritikád. :) Örülök, hogy idetaláltál, hogy elolvastad a történetemet, hogy tetszett, és hogy még írtál is nekem. :D Szóval, most tök boldog vagyok! :D Remélem, hogy a folytatás is elnyeri majd a tetszésedet. :)

    Tündi: Köszi, hogy válaszoltál helyettem, és örülök, hogy imádod, és készülget az új fejezet. ;)

    Dorkuci: Örülök, hogy tetszett Tanya. Vicces, mert Szandi nem kedvelte, aztán elolvasta ezt a fejezetet, és kb. 5 perc alatt megváltozott a véleménye róla. :D Szóval, egy jelenettel simán az ellenkezőjére lehet változtatni az olvasók véleményét egy karakterről. Ez nagyon izgi. :) Igen, Edward nem is reagálhatott még másképp. :) Puszi neked is. :)

    Zsuzsi: Hát, a nyugis fejezetek nálam csak annyit jelentenek, hogy nincs bennük sok akció. Attól még próbálom izgalmasra megírni őket, és örülök, hogy szerinted sikerült. :) Tanya szerintem is vicces, én bírom őt. :D Örülök, hogy ez a kedvenc ficed, köszönöm. :) Puszi :)

    Névtelen 5.: Hát, Edward belemegy dolgokba, de… Ne várjátok, hogy ez is olyan lesz, mint a Breaking Dawn, mert teljesen mást tervezek. :D Azért remélem, hogy tetszeni fog. :)

    Csenge: Láttam, hogy átmásoltad a hsz-ed a másik fejihez, ott válaszolok majd rá. ;)

    VálaszTörlés
  40. Úristen! Nem találok szavakat.:D Megtisztelő, hogy feltetted ide a történetedet, és én is az olvasók között lehetek. És ez minden egyes fejezetnél fokozódik.:D Imádtam ezt is.(L) Puszi: ewoO

    VálaszTörlés