.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. május 29., vasárnap

Hírek - Avagy többé nem ígérek felelőtlenül...

Sajnálom! Sajnálom, sajnálom, sajnálom! Szívesen húztam volna még ennek a bejelentését nap végéig, hogy csak később utáljatok meg, de nem akartam, hogy estig várjatok, aztán csalódjatok... :-/

A Kígyók sziszegésének javításával hamarosan végzek, utána megy a szerkesztőmhöz, akivel újra átjavítjuk az egészet. De most nem ez hátráltat, mert ez halasztható lenne egy napocskára.

Viszont kiderült, hogy a szigorlatom utolsó időpontja június 1. Ami vicces, mert a vizsgaidőszak jún. 15-ig tart, de gondolom, a tanárok az utolsó két hetében már programot csináltak maguknak... (Ha tévednék, bocsánat, de sajnos, ez így szokás...) Azt hittem, hogy majd később is lesz egy időpont, és így ki tudok venni legalább egy szabadnapot, hogy Gyógyító pilleszárnyakat írjak, de nem így történt. Tanulnom kell. :-/ Aztán jövő héten 1-én vizsga, 2-4-éig pedig Könyvhét Pesten, amire egyébként szeretettel várok mindenkit, aki el tud jönni. :)

Szóval, nem ígérek... A jövő hét során a tanulás, vizsga és utazás miatt tuti nem tudok írni semmit. Az utáni héten remélhetőleg már igen, de amilyen a szerencsém, tényleg nem ígérek... 

Kérlek, ne utáljatok nagyon, mert szörnyű lelkifurdalásom van, amiért ennyire húzom-halasztom a dolgot, de sajnos a vizsgát és a Könyvhetet nem tudom húzni-halasztani, mert nem az én kezemben van a döntés, hogy mikor legyenek. Ha ez valakit vígasztal, el kellett volna már mennem hónapokkal ezelőtt legalább 4 különböző orvoshoz elég sürgősen, és azóta sem volt egy szabad napom rá, mert minden napot végigdolgoztam. Szóval nem csak a blogos írásra nem maradt időm, hanem még az egészségemre sem. Bár gondolom, ez senkit nem vígasztal, de így van.

Még egyszer sajnálom, és csak annyit ígérek, hogy amint lesz egy napnyi szusszanásom, azt nem pihenéssel fogom tölteni, hanem Gyógyító pilleszárnyak írásával. Ennyit tudok tenni sajnos csak...

Köszönöm a türelmeteket! :)

21 megjegyzés:

  1. Drága Spirit!
    Első a vizsga és az egészség! Biztos vagyok benne, hogy hozzám hasonlóan gondolja még az a pár száz lelkes olvasód aki naponta benéz ide :) hogy van-e valami friss nálad!
    Szorítok a vizsgához!
    D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon-nagyon köszönöm! Tényleg szörnyű lelkifurdalásom van, csak egyszerűen nem tudok mit tenni... :-/ De nagyon köszönöm, hogy ennyire türelmesek vagytok és megértetek! <3

    VálaszTörlés
  3. Csatlakozom az előttem szólóhoz. Az első szabadnapon irány a doki, mert bármennyire is várom/várjuk a következő fejezetet, az egészséggel nem szabad játszani.
    Sok sikert, úgy a vizsgákon, mint a könyvhéten!

    VálaszTörlés
  4. Én is egyetértek az előttem szólókkal, az egészség (és a vizsga) fontosabb, mint hogy pár nappal előbb kapjunk egy fejezetet. Az, hogy olvashatunk tőled mindig új írásokat, fejezeteket itt a blogon, az egy plusz dolog, amit adsz nekünk, és aminek mi mindig nagyon örülünk, és ez nem azt jelenti, hogy haragudni fogunk rád azért, mert ilyen érthető okok miatt késel a frisseléssel. :) Úgy értem, ne arra gondolj, hogy rossz dolog, ha nem frisselsz, hanem arra, hogy jó dolog, ha frisselsz. :) Ott van például Benina, ő nemrég megmondta, hogy választania kell az online- és könyvírás között, és úgy döntött, nemsokára teljesen befejezi az onlie írást; megértjük a helyzetét, bár sajnáljuk, hogy nem olvashatjuk online, de tudjuk, hogy van sok gyereke, és nulla ideje. :) A te esetedben pedig tudjuk, hogy még folytatni fogod az online írást, ennek nagyon-nagyon örülünk, és szépen kivárjuk, amíg lesz időd frisselni. :) Szóval ne menjen a dolog az egészséged és az egyetem rovására, nem hinném, hogy bármelyik olvasód ezt akarná. :)
    Remélem, még sokan fognak ide kommentelni, és elmúlik a lelkiismeretfurdalásod. :D :)
    (Most megyek is, mert nekem is vizsgám lesz, (bár nem egyetemi még szerencsére:D), csak ezt még muszáj volt leírnom. :D)
    Sok sikert az egyetemi dolgokhoz és a Kígyók sziszegése-javításhoz! :) Tényleg, nem is tudom, írtam-e már, de gratulálok a K.sz. befejezéséhez!!! :)

    VálaszTörlés
  5. Szia!

    Te, Adri...!

    1. Vizsgák/könyvhét
    2. ORVOS, ORVOS, ORVOS, ORVOS(4-et írtál, ugye?)
    3. Pihenés 1-2 nap(MINIMUM!)
    4. Írás onlány, vagy akárhogy.

    Mert, ha nem vizsgázol le, abba gondolom beleroppansz -> nem tudsz írni a bánattól

    Ha a drága jó doktorbácsik/nénik nem vizsgálnak/gyógyítanak meg, akkor(ez most durva lesz!) esetleg feldobod a talpad és nem látod többet. -> NEM LESZ, AKI írjon nekünk.

    Egy kis pihi, mert ha egyfolytában két végéről égeted a gyertyát, akkor előbb-utóbb ki fogsz égni és nemhogy ihleted nem lesz, hanem egyenesen írásundorítiszt fogsz kapni.

    Tehát, nem szoktam mások nevében beszélni, de szerintem most sokan fognak hozzám csatlakozni: június 10-ig, vagy 17.-éig SpiritBliss blogjaira a pihenés és egyéb elfoglaltságok miatt zárva táblát tessék kiakasztani, és utána újult erővel visszatérve folytatni.

    UFF! Én beszéltem!

    Twilight-Addenda

    ui.: Azért egy-két szóban firkanthatsz itt-ott magadról valamit, ugyanis az onlány íróság előnye, hogy az olvasót nem csak a mű érdekli, hanem az is, aki írta. Ne hagyj minket kétségek közt vergődni, vizsgák sikeréről, egészségi állapotról és egyéb személyes információktól nem zárkózunk el!

    VálaszTörlés
  6. Teljes mértékben egyet értek az előttem szólókkal, uh le se írnám mégegyszer, maximum annyit, hogy azt a táblát tényleg "akaszd" ki... aztán halljunk néha felőled pár szóban :D hajrá-hajrá

    VálaszTörlés
  7. Igen, fogadd meg T-A. tanácsát, tökéletesen igaz!!! Látod, itt már gyártjuk is azt a bizonyos táblát, és a végén nem azért lesznek mérges olvasóid, amiért gondolod, hanem pont azért, mert pihenés helyett is írsz "onlány"! :P Egyébként a pihenés szerintem a szemnek sem árt, mert a sok monitor-nézés nem tesz valami jót neki :-S Na, ezt most találtam: http://www.webbeteg.hu/cikkek/szem_betegsegei/1994/szemunk-egeszsege-es-a-monitor például növelheted a pislogás/percet! :D De komolyan, igaza van T-A.nak. Remélem, nemsokára csinálsz magadnak szabadidőt! :)

    VálaszTörlés
  8. Valahol ezt írták: "Érdemes időt szakítani erre a pihentető szemtornára is: fél óránként végezzünk 10 nagyon lassú szemlehunyást, zárt szemhéjunk mögött lassan körözzünk a szemünkkel, és a fókuszálásban közreműködő szemizmok nyújtására egy percig nézzünk egy távoli tárgyat, vagy tíz másodpercenként váltogassuk a közelre és a távolra nézést." (http://newsnews.infline.hu/2008_02/mit-tehetunk-a-monitor-szemkarosito-hatasa-ellen.newsnews/) Bocsánat, csak gondoltam bemásolom, hátha hasznos, ha nem is félóránként csinálva. :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon édesek vagytok, komolyan! :) Köszönöm szépen nektek a támogatást! :) Igyekszem minél előbb összekapni magam, remélhetőleg 1-én szerencsésen túlleszek a vizsgámon, és akkor a Könyvhét után már lesz elég időm írni nektek. :) Mondjuk, ha nem leszek túl rajta szerencsésen, akkor is, mert nincs több időpont. :D A lényeg, hogy Könyvhét után már fellélegezhetek remélhetőleg, mert se suli, se kéziratírás. :)
    Még egyszer köszönöm nektek, és tájékoztatni foglak titeket arról, hogy hogyan sikerült a vizsgám és mit mondtak a dokik. :)
    És drukkoljatok nekem nagyon 1-én! :)

    VálaszTörlés
  10. Jaj, és kimaradt... Köszönöm a tippeket a szemem pihentetéséhez! :)

    VálaszTörlés
  11. Drága Spirit!

    Nekünk - olvasóknak - kipihenten, egészségesen van rád szükségünk!Mert, ha a kedvenc írónőnk beteg, egy kicsit a mi lelkünk is az. Nem a nem frisselés miatt, hanem azért, mert nagyon kedvelünk és érdekel a sorsod!(Remélem nem gond, hogy többesszámban írtam...)Tehát, te csak javíts, tanulj és gyógyulj meg!Aztán ráérsz nekünk írni!

    Sok-sok egészséget és kitartást a vizsgához!:)
    Maja

    VálaszTörlés
  12. Szívünkből szóltál, Maja!

    (Az enyémből biztosan.)

    ui.: Végre itthonról tudok normális megjegyzést írni névvel együtt. Áhhhh!

    VálaszTörlés
  13. Szia Drága.:)

    Nekem eszem ágában sincs ítélkezni feletted. Azt hiszem talán én tudom megérteni a legjobban milyen fajta lelkifurdalásról beszélsz.:/:)
    Részemről akkor hozod a frisst, amikor van több időd, mint egy napocska.:)

    Az orvost viszont nem szabad húzni:S Az egészség a legkevésbé sem játék, és nem is elnapolható tényező! Betegen nem tud senki sem dolgozni(bármilyen munkakör is legyen az.) Mivel a mai világunk (sajnos vagy nem sajnos) megköveteli a maximumot, ezért muszáj, hogy ha csak egy fél nap is, de az egészségeddel törődj!:) Lehet, hogy csak én vagyok hipohonder, de nem szeretem, ha valaki az orvost későbbre halogatja, főleg úgy, hogy tisztában van a fontosságával.:/
    Úgyhogy: amint lesz időd inkább az orvost válaszd, mint a gépet!:) aztán utána jöhet a pihi, és jöhet az írás. Magaddal is kell törődnöd, nem csak másokkal.:)

    Tehát egyet értek én is Majával: Javíts, tanulj, mert az fontos, pihi, orvos(!), megint pihi, és mindezek után jöhet az írás nekünk:)

    Sok puszit, kitartást a vizsgákhoz, és még több egészséget!:*

    VálaszTörlés
  14. Szia Spirit!
    Ha stresszmentesen, egészségesen, kipihenten kapunk tőled egy olyan fejezetet, mint az utolsó (esetleg egy Edward szemszöget is... :) ), akkor én bármeddig várok.

    Pálinka

    VálaszTörlés
  15. Megutálni?nem hiszem hogy bárki is ezt gondolná..:D
    Hahi

    VálaszTörlés
  16. Szia Spirit!
    A sok előttem szólóhoz csatlakozva én is egyet értek. És valószínűleg te is és mi is úgy járunk a legjobban, ha egy egészséges ember/írónő gondolatait olvashatjuk az oldalon.
    Teljesen megértelek. Nekem is épp a mai nap volt egy vizsgám magyarból(ugyan nem egyetemi, de bármilyen is legyen, a felkészülés mindig megnehezíti az ember életét). Mellesleg 5-öst kaptam.:) Neked is azt kívánom, hogy a legjobban sikerüljön a vizsgád!!
    Az orvoshoz visszatérve: !fontos!, hogy amint időd lesz el kell menned. Bármilyen problémád is legyen remélem nem vészes, vagy könnyen megoldható. Kivánok neked hozzá a legjobbakat.
    A Kígyók sziszegése oltárian jól sikerült, biztosan nagyon jó lesz/lett a kézirat is.:))
    Jún. 1-jére nagyon szorítunk/szorítok neked!!!
    ui.: majdnem elmentem beleveri a fejemet a falba, miután ez az átkozott gép majdnem nem küldte el a megjegyzést és már azt hittem törölte, de valami csoda folytán mégsem
    Valamint sok sikert a vizsgához, a könyvhéthez és az orvoshoz is!!

    VálaszTörlés
  17. Szia Spirit!

    Már sok újat nem tudok hozzátenni, de tudd, hogy bármennyire is várjuk az írásaidat, azt nem várjuk el tőled, hogy erődön felül teljesíts!
    Intézd a "hivatalos" dolgaidat, vigyázz magadra és ha ezekkel rendben leszel, akkor nagyon fogunk örülni minden új írásodnak. Nyugi! És én is szorítok vizsgához, könyvhéthez, dokihoz és az íráshoz szükséges ötleteléshez is! :)

    VálaszTörlés
  18. Bár sűrűn felnézek ide, és kár, hogy nincs még friss, de eszedbe ne jusson orvos helyett írni... egyetértek az előttem szólókkal :D és ne legyen lelkiismeret-furdalásod... tökéletesen megértelek a vizsgával kapcsolatban is, holnapután emelt szóbelizek töriből, és ez lesz a 4. nap h egész nap tanulok, de 30 tételből 16ot tudok még csak (úgy ahogy). Szóval nyugi, hajrá a vizsgához, és menni fog :)

    VálaszTörlés
  19. Szia!
    Sok sikert a vizsgádhoz!! És én is egyetértek Majával!! :D :)

    VálaszTörlés
  20. Szia Spirit!
    Bár nem nagyon tudok újjal szolgálni, de mindenben egyetértek az előttem szólókkal:)
    A vizsgáid, a könyvhét, az egészséged és a pihenés előrébb való, mint az írás. Nem haragszunk, hogyha késik a fejezet, örülünk, hogy egyáltalán írsz nekünk, és ennyi ember életét teszed színesebbé. Ha pedig minden fontosabb dologgal végeztél, és kipihented magad, akkor nagyon fogunk örülni a frissnek:)
    Sok sikert a vizsgáidhoz és a könyvhéthez, jó egészséget, és kellemes pihenést kívánok!
    Puszi
    Naomi

    VálaszTörlés
  21. Szia, Spirit!

    A szigorlat hogy sikerált?

    VálaszTörlés