.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. május 7., szombat

Varázslatos realitás 148.

Peter látta a lány arcán, hogy… Nem igazából fogalma sem volt arról, hogy mit lát. Charlotte-on látszott, hogy nem örül, mégsem lehetett volna azt mondani, hogy mérges.
A fiú sóhajtva félreállt a készülő kép elől. Igazából nagyon utálta, ha szemrevételezik a munkáit az előtt, hogy késznek nyilvánítaná őket. Illetve, hogy úgy érezné, már csak ront rajta, ha piszkálja az ecsetével. Késznek sohasem mondta volna a műveit. Inkább egy idő után csak abbahagyta őket.
Egy óra munka után a vásznon lévő dolog annyira messze állt még a félkésztől is, hogy Peternek elszorult a torka, amikor ránézett. Mintha valaminek a belsejébe látnának, zavarba ejtően tökéletlen volt. Benézve a felszín alá, kilógott az összes fogaskereke és felszínre került mindaz, amit egy „nézőnek” sohasem szabadna látnia.
A fiú reménykedett abban, hogy a lány egy pillantást vet rá és elfordítja a fejét, hiszen kizárt, hogy ennyiből láthassa, hogy mi készült.
- Tudod, ez még nincs kész, ha nem látsz csak pacákat, az természetes…
- A tegnap este! – mondta Charlotte és közelebb lépett a képhez. Peter megütközve meredt a lányra. Hihetetlen. A vásznon csak a színek táncoltak. Tény, hogy az ünnep színei, de sehol egy kivehető forma, még nem látszódtak rendesen az elhullajtott tollak, vagy a könyv az emlékekkel, csak a színek, és valahol láthatatlanul a kép szíveként ott lüktetett az előző este boldogságának emléke.

13 megjegyzés:

 1. Tény, hogy az ünnep színei, de sehol egy kivehető forma, még nem látszódtak rendesen az elhullajtott tollak, vagy a könyv az emlékekkel, csak a színek, és valahol láthatatlanul a kép szíveként ott lüktetett az előző este boldogságának emléke.

  Ez nagyon jó Hesz, tetszik:-)

  VálaszTörlés
 2. De jóóóóó!!! Ez így tökéletes lett! És ezután nem hogy megbocsát neki Charlotte, de sztem még pár könnyet is láthatunk... :)

  VálaszTörlés
 3. igen!tökéletes!egyetértek!ez az!

  VálaszTörlés
 4. Sziasztok! Kezdem érteni a címet és a történetet összekötő dolgokat. Ugye a szöszök címe Varázslatos realitás. Az Ő kettejük kapcsolata a varázslat, a kettejük külön-külön korábbi élete pedig a realitás. Ezek szerint nem lesz nagy csetepaté, meg veszekedés, hisz így nem jönne ki a varázslat, hanem az is a realitás talaján mozogna.

  Uh, lehet, hogy tök rosszul gondolkodom...
  P.

  VálaszTörlés
 5. de kedves.. :-)

  VálaszTörlés
 6. Annyira aranyos és romantikus áááááh :)
  nincsenek rá szavak:)

  VálaszTörlés
 7. Huh, ez nem semmi...
  Nekem soxor az is nehézséget okoz, h egy kész képről megállapítsam, h mit áprázol, nemh egy készülőről... :P

  VálaszTörlés
 8. 4 napja voltam itt, de sehol semmi változás. Ezt sajnálom:(

  VálaszTörlés
 9. mikor lesz új? :(((((((((((((((((((((((((((((((

  VálaszTörlés
 10. hiányzanak péterék:)

  VálaszTörlés
 11. Teljesen meghalt az oldal? Kész vége??

  VálaszTörlés
 12. Sziasztok!

  Nagyon sajnálom, hogy vége lett ennek a kis történetnek mert nagyon megszerettem a szereplőket!
  És mivel már több mint 4 hónapja nem volt friss, gondolom már nem is lesz!
  Azért köszönöm sz eddigi részeket:)!

  Gabó

  VálaszTörlés