.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. július 26., hétfő

II. Nyári Olvasói Találkozó

Akik eddig jelentkeztek, hogy jönnének, azoknak kiküldtem az előbb a google-csoport meghívót, kérlek, igazoljátok vissza. Azoknak is küldtem, akik úgy gondolom, hogy lehet, hogy jönnének, csak nem tudnak még a dologról... Ők akkor igazoljanak vissza, ha tényleg jönnének. :) Aki még szeretne részt venni, de eddig nem jelentkezett, az írjon ennél a bejegyzésnél egy hsz-t, amelyben megírja a mail címét, és akkor felveszem őt is a google-csoportba.

És akkor a részletek, amik már biztosak:

1. A találkozó augusztus 20-22-ig Pécsett lesz. Lehet egy, kettő vagy mindhárom napra is jönni kedv és lehetőség szerint. :)

2. Gabi felajánlotta, hogy ingyen ebédet készít minden résztvevőnek, szóval, úgy tűnik, hogy csak a hideg ételről kell gondoskodnia mindenkinek. Ezer hála és köszönet Gabinak a felajánlásért! :)

3. A szállás mindenkinek ingyenes lesz, viszont a helyek száma korlátozott, így akik messziről jönnének, és szükségük lenne szállásra, minél előbb jelentkezzenek. Köszönöm. :)

4. A főnapon, vagyis 21-én lesz a legtöbb program, ezért aki csak 1 napra szeretne jönni, az lehetőség szerint, 21-én jöjjön. 20-án és 22-én kisebb programok lesznek csak, ismerkedünk, pár apró játék lesz majd. :) 21-én lesznek a nagyobb játékok, amiken nyerni is lehet majd, és ekkor olvasok majd fel az Árnyékvilágból is egy részletet (vagyis, valószínűleg, Szandi, mert ő nem csak szépen olvas, de élvezhetően is :) ).

Azt hiszem, egyelőre ennyi biztos információm van, a többit a csoporton belül megbeszéljük. :) Csipogjon, akit még fel kéne vennem, köszönöm. :)

11 megjegyzés:

  1. ááááááááááá:D:D:D:D:D:D:D

    bocsi, csak ezt muszáj volt:D:D:D:

    am, úgy várom már!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

    és megnyugodtam az időpontot illetően, mert az egyetemi gólyatábor 16-19ig lesz, és pont tudok menni mindhárom napra, és juhúúúúú:D:D:D

    na azt hiszem mindenki szeme láttára kiörömködtem magamat.:D:D

    puszi,
    Truska

    ui: bocsánat még egyszer a kirohanásért, de akkora kő esett le a szívemről.:D:D Nem akartam egyikről sem lemondani, de így, hogy egymásután lesz a kettő.:D :D:D:D tök jó:D::D

    VálaszTörlés
  2. még nem biztos de lehet, hogy el tudok menni. attól függ, anya elvisz-e:)
    moncsi9696@citromail.hu az e-mailem. majd szólok ha lesz biztos:)

    VálaszTörlés
  3. Áh, én nem tudok menni, mert 21-én családi program lesz, szóval, ha elengednének sem tudnék menni.. Mindenesetre a résztvevőknek jó szórakozást! :D Meg amúgy majd az olvasói tali után netre is felteszed azt a részletet?*-*:D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  4. Én még nem tudom biztosra, hogy elengednének-e, de majd megtárgyalom a szüleimmel. :D (del_ia@freemail.hu) Olyan klassz lenne, ha eltudnék menni... Csak ez a távolság. :/ Majd kiderül... :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem küldtél? Vagy melyik címemre küldted? Megyek valszeg, ha lesz pénzem. Szeretnék menni, remélem megoldható lesz...
    Majd ha otthon leszek (mert most nem otthon vagyok), megbeszéljük, de csak hétvégén megyek haza.

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Én inkább csendes olvasód vagyok, de ennek ellenére mindig figyelemmel kísértem az írásod itt és másutt. Nos miután az RPD is leközölte, hogy szervezel/szerveztek egy olvasói találkozót, ahol a sok programon kívül belehallgathatunk az Árnyékvilágba is amire én roppant kíváncsi vagyok:) Így pécsi révén szívesen elmennék... ott lennék (augusztus 21.-én).
    Az e-mail címem: 1202elena@gmail.com
    Üdv.
    Elena

    VálaszTörlés
  7. Szia csaj!

    Nem tudtam hova írja, így ide írok!

    Először is szívesen, másodszor is, nyugodtan tedd ki ennek az oldalnak is a bannerét, mert így aki akarja elviheti és kiteheti a sajátjára ami neked jó, ha meg cserélni akar úgyis megkeres.

    Harmadszor pedig most azonnal nekiülök és csinálok egy Démoni Érintésest, mert sorry, de nem bírom nézni, hogy szegénynek ennyire egyszerű van. Gondolom hogy te csináltad és nem is akarlak ezzel megbántani, na meg tudom az én hibám, hogy nem csináltam már meg, de most nekiülök és holnap küldöm! :)
    Lekopogom, legalábbis remélem. :$

    Pusza, Krisz

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Szia Adri!

    Bocsi, hogy az előbbit töröltem, de az nem volt pontos! És azért is elnézést, hogy ebbe a posztba írok!
    Vár Rád egy díj a blogomon!

    Pussz,
    Sabyna

    VálaszTörlés
  10. Sabyna: Semmi gond, és köszönöm szépen. :) Pussz. :)

    VálaszTörlés
  11. Szia! én is jönnék ha lehet:) Részletesebb infók is lesznek? vagy csak lemaradtam?én mondjuk pécsi vagyok szal a szállás megoldott:))
    üdv leozin

    kawakiralylany@gmail.com

    VálaszTörlés