.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. július 29., csütörtök

Árnyékvilág Reklámarc Pályázat győztesei (olvasói szavazattal)

Szóval, az olvasói szavazatok alapján a következőképpen alakult a verseny:

Camilla:

Balogh Eszter - 35 szavazat
Endes Ilona - 2 szavazat
Fábián Nikolett - 55 szavazat
Faragó Anikó - 14 szavazat
Szakály Dóra - 2 szavazat

Vagyis Camilla reklámarca Fábián Nikolett lesz.

Julie:

H. Tóth Kata - 13 szavazat
Horváth Mónika - 24 szavazat
Palla Alexandra - 1 szavazat

Vagyis Julie reklámarca Horváth Mónika lesz.

Jossie:

Fazekas Felícia Gina - 35 szavazat
Meilinger Zsanett - 20 szavazat

Vagyis Jossie reklámarca Fazekas Felícia Gina lesz.

Gratulálok a győzteseknek! :) És köszönöm szépen a szavazóknak az összesen 191 szavazatot. :)

Az általam választott reklámarcokkal és az olvasói választás győzteseivel hamarosan felveszem majd személyesen (e-mailben vagy facebookon) is a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket. :)

7 megjegyzés:

  1. Szia! :)

    Csak kérdezni szeretnék. :D
    Hogyan lehet egy könyv Vörös pöttyös? És az pontosan mit jelent? :) Lehet, hogy tök egyszerű, vagy egyértelmű a válasz... De én nem tudom. :P

    Puszi. :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    (Kittti vagyok profilos változatban. :) És bocsánat hogy ide írok, de gondoltam, ez a legújabb bejegyzés...)

    Írtam emailt a tudodmivel kapcsolatban - elkészült! :D Azt is írtam benne hogy most megint nem leszek gépközelben egy darabig... :-/ a többit majd az emailből tudod meg, ha lesz egy kis időd elolvasni. :)

    A másik dolog pedig, hogy én is ugyanazt szeretném megkérdezni, mint delia... csak annyit tudok a Vörös Pöttyös könyvekről, hogy a twilight is olyan (ugye?)... bocsánat :D De mindenesetre gratulálok! :)

    Kittti

    VálaszTörlés
  3. Az igazság az, hogy pontosan nem tudom megfogalmazni, mit is jelent a vörös pötty, mert több mindent jelent.
    Az egyik, hogy érzelmi, lelki dolgokról szól a könyv. A másik, hogy főleg fiataloknak ajánlják, ahogyan a Twilightot is (bár megjegyzem, hogy szerintem, a fiatalság nem kor függvénye ebben az esetben, hanem lelki állapoté :) ). A harmadik dolog, hogy az adott könyv jó minőségű, és így kiemelten ajánlják az olvasóknak. :)
    És hogy hogyan lehet egy könyv Vörös pöttyös? Hát, gondolom, ezt Ildikó dönti el. Elolvassa az adott könyvet, és ha úgy gondolja, hogy a fenti dolgoknak megfelel, akkor Vörös pöttyös könyv lesz. :)
    Egyébként, a Twilight saga is Vörös pöttyös, szóval, csak megtisztelő lehet, ha egy könyv megkapja a vörös pöttyöt. Legalább is, engem nagyon megtisztel, hogy ott lehet a regényemen. :)

    VálaszTörlés
  4. huu, gratulálok. :) 1 kérdés: a borító milyen lesz, és ki tervezi? a kiadó, vagy Te, esetleg egy barát? az, aki a Múlt árnyainak is tervezte a borítóját? (bocsánat, nem emlékszem a nevére...)
    egyáltalán van már vmi elképzelés, h milyen lesz a borító, és h puha vagy kemény fedelű lesz-e? :) mert sztem 1 jó borító is fél siker. :)
    U.I.: nem tudom, h írtál-e vmikor erről, ha igen, bocsi, de nem emlékszem. :$

    VálaszTörlés
  5. Nem tudom még, hogy milyen lesz a borító... Az igazság az, hogy nekem van egy elképzelés a fejemben arról, hogy milyen legyen, és Gabi (ő tervezte A múlt árnyai borítóját :) ) is szívesen megcsinálná nekem olyanra, sőt, azt hiszem, meg is fogja csinálni, akár az lesz az eredeti borító, akár nem. De nem tudom, hogy mennyire szólhatok majd ebbe bele... Minden esetre meg fogom kérdezni majd Ildikótól, hogy is megy ez... Igaz, Gabi ingyen megcsinálná a borítót, lehet, hogy összességében mégis olcsóbb a kiadónak, ha mindent saját emberekkel csináltat. Nem tudom... Ahogyan azt sem, hogy puha vagy kemény fedelű lesz-e. Szerintem, egyelőre puha csak, nem hiszem, hogy kemény fedelűnek készítenék egy első könyves szerző regényét... Aztán ha később igény lesz a kemény borításra is, ki tudja... :)
    Egyébként, igen, a jó borító nagyon fontos. :)

    VálaszTörlés
  6. Ez nagyon klassz. Gratulálok!
    Már az is nagyszerű, hogy ott vagy az előrendeléseknél, ill. a könyved található ott. :)

    u.i.: Nem akarok türelmetlennek látszani, de mikor lesz következő rész a Jelen Boldogságából? :)

    VálaszTörlés
  7. Köszi. :) Tényleg klassz ott látni a könyvemet. :)

    A jelen boldogságából ma este lesz friss, ha az odakint tomboló vihar is úgy akarja. Elég rémisztőeket dörög és villámlik... :-/ De most is azt írom, és remélem, hogy tudok majd este frisselni. :)

    VálaszTörlés