.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. március 27., szombat

Pesti találkozó és kérdés

Szóval, úgy néz ki, hogy Rob Pesten van, és én hétfőn 12:15-re érek fel és szombat estig maradok. Szállásom lesz, hála Stigunak, ezer köszönet. :D Amit kérdeznék, hogy van-e olyan pesti emberke, aki hétfőn ki tudna jönni elém a vonathoz, és hétfőn vagy bármelyik másik napon el tudna vezetni a városban... Lehet több ember is, hátha valaki egyik nap nem ér rá... :D Szóval, idegenvezető kéne Rob lesés céljából. :D

A másik, hogy 2010. április 2-án, pénteken lenne egy olvasói találkozó Pesten, hogy pontosan mikor és hol, azt még nem tudom, mert ez most így hirtelen jött, de majd mindenkit tájékoztatok a holnapi nap során. :)

36 megjegyzés:

  1. Szia!

    Hány órára érsz Pestre, mert ha nekem jó akkor én szívesen kísérlek bárhova csak írd meg, hogy mikor érkezel és ha jó akkor rám számíthatsz.

    VálaszTörlés
  2. 12:15-re érkezem a Keletibe hétfőn. :)

    VálaszTörlés
  3. ajaj. Én meg csak 1-kor végzek és max fél kettőre érnék ki a Keletibe. Ez így nem túl jó. Más nem jelentkezett, hogy tudna segíteni? Mert ha nem muszáj leszel megvárni.

    VálaszTörlés
  4. Egyébként ne aggódj utánna ráérek, mert a kicsik a mamánál előnyaralnak egész héten:)

    VálaszTörlés
  5. Más még nem jelentkezett, de ha szükséges, megvárlak. :) Júj, és akkor egész héten ráérnél? Mármint... *pirul* Én tényleg nagyon nem ismerem Pestet, szóval, örülnék, ha lenne mellettem valaki a héten, aki segít... *még jobban pirul* Szóval, tök jó lenne, ha a héten ráérnél. :)
    Izé... Írnál nekem kérlek egy e-mailt a spiritbliss24@gmail.com mailcímre? Jó lenne a biztonság kedvéért telefonszámot váltani, hogy tuti megtaláljuk egymást holnap. :)
    És nagyon-nagyon köszönöm, hogy felajánlottad a segítségedet! :)

    VálaszTörlés
  6. Fúú, most ugrálok. :D Azt nem tudom, hogy mitől. Lehet az izgatottságtól. :D
    Olyan kár, h nem Pesten lakok. :( De azért az olvasói találkozó érdekelne. :D Hátha rátudom beszélni anyát... xDDDD :)
    Árgus szemekkel figyelem az oldalt, h mikor lesz fent több részlet. :D

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok!
    Most itt forgatja a filmjét? mert mindenki mást mond...
    Azt lehet tudni hogy meddig marad?

    VálaszTörlés
  8. Delia: Az klassz lenne. :D Mármint, ha jönnél az olvasói találkozóra. :D Remélem, rá tudod beszélni anyudat. :) Este kiírom a részleteket, hogy mikor, hol lesz a találkozó. ;)

    Névtelen: Aham, igen, itt forgatja a filmjét. Tegnap érkezett. Az a magyar srác, aki a dublőre lesz, azt mondta, hogy április 2-án már együtt forgat vele, úgyhogy a jövő hetet valószínűleg, Pesten tölti majd Rob. :)

    VálaszTörlés
  9. Szia! Én még nem kaptam meg a jövőheti órarendet, de legkésőbb 1kor végzek, és fél 2re ki tudok érni a keletibe. De ha délben végzek, fél 1re tudok kiérni eléd. Plusz bármely nap vállalok idegenvezetést, azt hiszem. Általában déltől ráérek minden nap. :) Szóval majd este megbeszélhetjük konkrétabban, hogy mi lesz. :D

    VálaszTörlés
  10. jaaj, neee, pont 2-án lesz a teli? dehát akkor kezdődik a szünet, szerintem sokan utaznak...

    VálaszTörlés
  11. Oh, most olyan dühös vagyok, hogy ilyen messze lakom pesttől:( Egyrészt mert szívesen mennék az olvasói talira is, másrészt meg veletek csatangolni a városban... *sóhajt* Megaztán ha adjisten találkoztok Robertel lehet elkéne egy tolmács is:) Nah de mindegy... :(
    Jó vadászatot nektek és légyszi, légyszi minden percről számoljatok majd be:D
    Puszi mindenkinek és jó utat,
    Keya:)

    VálaszTörlés
  12. Jaj, annyira mennék én is, de elég messze lakom Pesttől...:( Ilyenkor annyira utálom. De ha esetleg rá tudok beszélni valakit,hogy velem jöjjön... Vagy ha van valaki, aki Baja környékéről menne, annak nagyon örülnék...

    VálaszTörlés
  13. Szia Spirit:) én ráérek hétfőn, bojkotztálom a sulit Rob vadászatr miatt:D:D viszotn én pénteken is Rob miatt megyek valahová... stzal akkro nem valószínű, hogy tudok menni taéira:((
    Meléyik pu.-ra jön a vonatod?? na mind1, msn en is majd max megbezséljük én épp most megyek Oktogonra, Rob 3 tól forgat állítólag:D
    puszi
    Leia

    VálaszTörlés
  14. meglepi :)
    http://a-volturi-szolgalataban.blogspot.com/
    pux
    Reby

    VálaszTörlés
  15. Tudjátok hogy pontosan hol lesz Rob? és tényleg lehetséges találkozni vele vagy legalább látni???

    VálaszTörlés
  16. én eddig annyit tudtam összeszedni innen-onnan, hogy ma este 10-ig az andrássy-n forgatnak. és állítólag az őrök jó fejek, szünetekben oda engedik a nézelődőket a díszletek közé. egy lány már elcsípte rob-ot, messziről, cilinderben. =) kedden ha minden igaz mi is felnézünk, remélem, akkor is tudni fogjuk a helyszínt.. ^^
    addig is sikeres Rob vadászatot mindenkinek! aki elcsípi, csináljon vele sok-sok képet! =D
    puszi, Lana

    VálaszTörlés
  17. ja, még annyit tudok, hogy a szállodai szobája a dunára néz. de hogy pontosan melyik szálloda előtt kellene éjszakázni, az sajnos egyelőre rejtély. =) Lana

    VálaszTörlés
  18. Aminata, Fummie, Leia, fent vagyok msn-en, úgyhogy nyugodtan katt rám, hogy megbeszélhessük, ki mikor ér rá, és hogyan is legyen a holnap meg a jövő hét. :)

    VálaszTörlés
  19. Áh, ilyenkor annyira laknék Pesten.*-* Nem tudok menni sem az olvasói talira, sem pedig Robertet nézni. :( Azért majd mindent meséljetek el részletesen. :) Jó szórakozást! :)
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  20. Sziasztok!!
    Én ma kinn voltam. A Bajcsy Zsilinszky út egy része volt lezárva, ott álltam Rob lakókocsiától nem messze. Többször is láttam, sokszor felénk nézett és vigyorgott, de nem jött oda autógrammot osztogatni meg ilyesmi... állítólag 2 hétig maradnak... Ja és a biztonsági őrök tényleg jófejek :P Majdnem megszereztük Rob vizespalackját :D:D Én is megpróbálom majd még a hét folyamán meglesni, és mindenkinek jó vadászatot kívánok! :P:)

    VálaszTörlés
  21. Véletlen névtelenben írtam, de igazából Petra voltam :)

    VálaszTörlés
  22. Sajnálom, hogy sokan nem tudtok jönni a talira, pedig szívesen megismernék mindenkit... De remélem, majd a következőn. :) És alig várom, hogy akik jönnek, azokat megismerjem. :) Nem sokára, ha én is képben leszek, akkor kiírom, hogy pontosan mikor és hol is lesz. :)

    Petra: Arról tudsz valami infót esetleg, hogy holnap és a hét többi napján merre forgatnak? Több helyen is megkérdezem, aztán körbejárok minden helyszínt, amit mondanak. :D Remélem, én is láthatom Robot, ha csak messziről is... Örök élmény lenne. :)

    VálaszTörlés
  23. Hali!

    Hétfőn, ha nagyon kellenék, 2kor csöngetnek ki a suliban (Deák tér) és 4től kezdődik a zongoraórám (Astiroa, szóval a Deák tér szomszédsága).
    Szóval, tok kalauzolni, meg utána fél 5kor van vége a zongorának, szal onnantól is tok menni.

    Kedden 3kor végzek az Astoriánál, utána szabad vok, szerdán de. 10ig (10kor kezdődik a Deák téren a csendesnap, ) 2-től jó úgy kb. fél5-5ig, azt még pontosan nem tom, igyexem ahhoz igazodni, h szükséged van-e rám.

    Csütörtökön egész nap szabad vok, pénteken este 6tól énekelek a Várban, vszeg hamarabb oda kell majd menni próbálni, szal, az estét még nem tom, de de és (kora)du szabad leszek.
    Pénteken este elutazunk vszeg, és ha így léesz, akkor hétfőn jövünk haza.

    Summa summarum: csütörtöktől péntek estéig rendelkezz velem tetszésed szerint, a többit még nem tom.
    Pusz

    VálaszTörlés
  24. Szia!

    Hát, sajnos én sem vagyok pesti, de jó tudni, hogy Rob Pesten lesz. Nagyon le vagyok maradva. :D Pedig jó lenne őt látni valamikor... Milyen filmet forgat itt egyébként? (Mintha régebben hallottam volna már róla, de elfelejtettem. :D)

    Amúgy hogy-hogy nem voltál ma kreatív írás órán, Spirit?

    Mellesleg én is támogatom a részletes beszámolót a "vadászatról". Remélem te legalább látni fogod Robot. :) (Meg persze azok, akiknek még szerencséje van)

    Lulu

    VálaszTörlés
  25. http://www.rpattinson.net/?x=letoltes_film

    Ezen a linken találtam,a mostani forgatásról pár képet. Gondoltam megosztom veletek.:)
    üdv
    Laura

    VálaszTörlés
  26. Én a Pesti talira nagyon szivesen elmennék :) Hátha látjuk Robot is :)
    Körbevezetésben sajnos nem tudok segiteni, suli miatt. :(
    Puszi, Bells

    VálaszTörlés
  27. A Bel Ami vagyis "A szépfiú" című filmet forgatják éppen (micsoda vééééletlen, hogy épp Ő játsza a főszerepét:))) ami egyébként Rob egyik kedvenc regénye alapján készült:)
    (Ha jól tudom):P

    Egyébként Spirit, a fenti linken nézz körül jobban, ma én is ott olvastam több helyen is, hogy a hét folyamán még hol fognak forgatni:) Ooh, úgy mennék én is *sóhaj*
    Mégegyszer jó vadászatot nektek:D
    Keya

    VálaszTörlés
  28. A Bel Ami vagyis "A szépfiú" című filmet forgatják éppen (micsoda vééééletlen, hogy épp Ő játsza a főszerepét:))) ami egyébként Rob egyik kedvenc regénye alapján készült:)
    (Ha jól tudom):P

    Egyébként Spirit, a fenti linken nézz körül jobban, ma én is ott olvastam több helyen is, hogy a hét folyamán még hol fognak forgatni:) Ooh, úgy mennék én is *sóhaj*
    Mégegyszer jó vadászatot nektek:D
    Keya

    VálaszTörlés
  29. A Bel Ami vagyis "A szépfiú" című filmet forgatják éppen (micsoda vééééletlen, hogy épp Ő játsza a főszerepét:))) ami egyébként Rob egyik kedvenc regénye alapján készült:)
    (Ha jól tudom):P

    Egyébként Spirit, a fenti linken nézz körül jobban, ma én is ott olvastam több helyen is, hogy a hét folyamán még hol fognak forgatni:) Ooh, úgy mennék én is *sóhaj*
    Mégegyszer jó vadászatot nektek:D
    Keya

    VálaszTörlés
  30. Egyenlőrre még nem tudom, de már próbálkozom megszerezni az infót. Van sofőrismerősöm az InterContinentalban, és ha minden igaz Rob ott szált meg... nos ha igen, akor lehet hogy onnan kap sofőrt, és akkor viszonylag hamar megtudhatom, hogy mikor hol van! Egyébként ma a forgatáson hallottunk olyat az egyik biztonságiőrtől, hogy az operánál is fognak forgatni...

    Petra

    VálaszTörlés
  31. Kisildikó: Megírom sms-ben, hogy holnap merre leszünk 2 körültől. :) Fummie, Aminata, Leia és még egy páran velem lesznek, úgyhogy eltévedni már csak nem fogok, viszont, még nem tudom pontosan, mikor merre is leszünk. Szóval, majd sms-ezek. :)

    Lulu: A Bel ami című filmet forgatja. Írtam mailt a kreatív írás óráról, nem kaptad meg? :-/ Akartam menni, csak mire kezdődött volna, olyan migrénem lett ettől az egész rohanástól, kapkodástól meg egyéb gondoktól, hogy egyszerűen, muszáj volt lepihennem, különben tuti elájulok. :-/ De bepótlom majd mindenképpen. És bocsi, ha nem kaptad meg a mailt, pedig írtam. :-/
    Beszámolót pedig készítek mindenképpen, és Szanditól is kaptam fényképezőgépet kölcsön, úgyhogy ha lesz lehetőségem, fotókat is készítek. :D

    Bells: Várunk a talin. :) Nem sokára kiírom, mikor és hol lesz pontosan. :)

    VálaszTörlés
  32. Ok, már alig várom a hnapot! Igyexem magammalhozni egy barátnőmet, rmeélem, ráér. Ő is olvas, de nem az a véleményírófajta, szal tuti nem hallottatok (v inkább olvastatok) még róla (tőle).
    Akkor hnap!
    Pusz

    VálaszTörlés
  33. Oké, oké, írom majd az sms-t, aztán várunk titeket. :) Pussz neked is. :)

    VálaszTörlés
  34. Megint én :P Vannak forgatási helyszínim, bár nem teljesen biztosak... Szóval:
    Holnap Szabadság tér (időpontot is nemsokára tudni fogok hozzá ha minden igaz)
    31.-e reggeltől a Múzeum utca - Pollack Mihály tér – Ötpacsirta utca kereszteződésében
    2.-án délután a VIII. Bókay János utcában
    3.-án (nagyon korán kezdenek)az Erzsébet körúton és az Osváth utcánál, valamint a Dohány utcában.

    Ezek az előzetes hírek, de tényleg nem 100% még... mindenesetre én ott leszek amelyiken tudok :P
    Remélem segíthettem!
    Petra

    VálaszTörlés
  35. Szia Adri!

    Lehet már későn írok/szólok (remélem nem), de én is 12:15kor találkozom egyik ismerősömmel a Keletinél, szóval mi is összefuthatunk, ha gondolod!
    A tel.számom 30/867-9367. Egész nyugodtan csörgess meg! Bármikor! De tényleg! :)

    Pussz,
    Sabyna (az RPD-ről)

    VálaszTörlés