.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. március 1., hétfő

Pályázat

Sziasztok!

Csak gondoltam, gyorsan összefoglalom, kiktől is kaptam a novella-pályázatra írást... Akinek a neve nincs itt felsorolva, de küldött nekem mailben novellát, az csipogjon nekem. :)

A pályázók:

Aby
Charlotte90
Chi
Freeb
Fummie
Kiss Judit
Lulu
Szupcsi
Tia
Viky

Köszönöm szépen, hogy ennyien neveztetek! :) Mindenkiét el fogjuk olvasni, mindenki fog véleményt kapni a novellájáról, és kiválasztjuk a 3 győztest is, akinek az írása felkerül az oldalra. :)

23 megjegyzés:

  1. Hajrá Chi és Fummie! :) (L)

    VálaszTörlés
  2. Köszi Zaff! Woof woof :)
    Én azt mondom: hajrá mindenki! :D

    VálaszTörlés
  3. Köszi, Zafír!
    Bár, igen, Fummie-nak igaza van. :D
    Chi

    VálaszTörlés
  4. lehet ég írni? vagy lemaradtam erről?

    VálaszTörlés
  5. hajrá fummie és szupcsi!!!

    VálaszTörlés
  6. Szia Spirit!
    Várható ma új fejezet? :) És ha igen mikor?
    (csak azért kérdezem, mert beteg vagyok, és be kell kalibrálnom magamba a körülbelüli ébren-maradási időpontot, különben a láz ledönt a lábamról... :))

    VálaszTörlés
  7. Névtelen: A határidő már letelt, úgyhogy már nem lehet írni novellát, de majd még lesz ilyen pályázat, amire írhatsz. :)

    Zsepi: Nem, ma nem lesz új fejezet, sajnálom. :( Szandi Pesten van péntekig, úgyhogy majd csak akkor lesz. Viszont, holnap, ha minden jól megy, lesz más friss, amihez nem szükséges feltétlenül Szandi (vagy Jasperes fic utolsó része vagy A múlt árnyai Edward szemszög 2. fejezete).
    Jobbulást neked!

    VálaszTörlés
  8. jujj remélem a múlt árnyaiból lesz!xD ne értsd félre,a Jaspereset is szeretem..:D de a múlt árnyait most annyira várom!XD

    VálaszTörlés
  9. Lesz ma valami friss? nagyon várom.:))
    Üdv
    Laura

    VálaszTörlés
  10. Szia Spirit!
    Én csak pár napja(pontosabban kedden) találtam rád,és az írásaidra,és igazán nagyon jók!!!Tegnap estére végeztem a A múlt árnyaival,és A jövő reménységével is.Mind a kettő letehetetlen....!!!Remélem A jelen boldogságának is lesz hamarosan folytatása,bár azt még nem kezdtem el.
    Gratula az írásokhoz!
    Üdv
    Any

    VálaszTörlés
  11. Kedves Spirit, tudom hogy rengeteget dolgozol így is a sok fic-kel meg mindennel, de megkérdezhetem, hogy majd csinálsz-e kérdezz-feleleket? Vagy nem is nagyon kérdeztünk?
    Kittti

    VálaszTörlés
  12. Mikor lesz friss?

    VálaszTörlés
  13. Én is a frissről szeretnék érdeklődni... :-( ma még lesz?

    VálaszTörlés
  14. Már kész van az új fejezet, csak Szandit várom, hogy hazaérjen, és átolvassa. Lehet, hogy csak nagyon későn kerül fel...

    Kérdezz-felelek lesz majd, csak várok egy bizonyos fejezetet, ami után tuti egy csomó kérdésetek lesz majd. :D

    VálaszTörlés
  15. Dejóóóó :))) Azért, ha már itt vagy... :) arra most nincs kedved válaszolni, hogy szerinted Edward és Isabella gyerekének hány kromoszomális párja lenne, ha lenne (remélem lesz (szerintem lesz :)!)) (azt hiszem a 9. fejezethez írtam ezzel kapcsolatban hszt...)
    Kittti

    VálaszTörlés
  16. Huh, most már fáradt vagyok kifejteni az elméletemet, de majd holnap...

    Ne várjatok tovább, nem tudom, mi van Szandival. Tegnap azt mondta, hogy ma már itthon lesz, de nem jött msn-re, szóval, vagy mégsem jött vissza Pestről vagy nem tudom. Holnap mindenképpen frisselek, akár tud olvasni, akár nem. De remélhetőleg, holnap már lesz és átolvassa a fejezetet, mielőtt feltenném. Bocsánat a késésért, és jó éjt mindenkinek!

    VálaszTörlés
  17. Hát akkor majd holnap.:(
    üdv
    Laura

    VálaszTörlés
  18. Jaj,én már nem bírom továbbbb!!!Könyörgök az új fejiért,légyszi légyszi!!!Orsi

    VálaszTörlés
  19. És ma hány óra körül várható??

    VálaszTörlés
  20. jujj de várom máár^^
    meg az Ed szemszögű múlt árnyait is..:D^.^
    kérlek szépen abból is frisselj hamar,ha van rá időd..:D:D az írásaid letehetetlenek...:D
    Đory

    VálaszTörlés
  21. Ha Szandi este 10-ig nem kerül elő, akkor felteszem. Szóval, legkésőbb este 10-kor fent lesz az új fejezet. Tegnapelőtt azt mondta, hogy tegnap utazik haza, és este jön msn-re, ma írtam neki egy sms-t, de még nem reagált. Ennél többet nem tudok tenni... :-/ Szóval, este 10.

    VálaszTörlés
  22. Szia Spirit!
    Egy hónappal ezelőtt készítettem egy Árnyékvilág könyv témájú rajongói videót. ( http://www.youtube.com/watch?v=WVBtwYy8k9o)

    Most volt egy pici időm és úgy gondoltam, miért ne készíthetnék még egyet? :) Így született meg a második rajongói videóm, amiben már mozgóképek illusztrálják a szereplőket.:) Remélem tetszeni fog! ;) Puszi, Fannyby

    A videó linke: http://www.youtube.com/watch?v=VSUSaKuWEtY

    VálaszTörlés
  23. Mikor lesz eredményhirdetés? :)

    VálaszTörlés