.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. március 15., hétfő

A jelen boldogsága - 12. fejezet

Ha végigolvastátok a fejezetet, akkor találtok egy kis technikai magyarázatot utána. Nem akartam ide írni a fejezet elé, mert akkor tuti előre elolvassátok. :D



12. JÉGPRÓBA




SZERENCSÉRE, NEM KELLETT sokáig várnom Edwardra, hogy megtudjam, mi is történhetett. Ahogy belépett az ajtón, láttam az arcán, hogy feszült, és tudtam, hogy Alice látomása nem kellemes híreket hozott. Megvártam, amíg visszaül az ágyam szélére, aztán kérdeztem csak rá.

- Mit látott?

- Nem biztos, hogy most ezzel kéne foglalkoznod… - simított végig az arcomon.

- Kérlek… - fogtam meg a kezét. – Halálra fogom idegeskedni magam, ha nem tudom, mi van – néztem rá könyörgő szemekkel. Nem kierőszakolni akartam belőle a választ, csak tényleg nem lett volna egy perc nyugtom sem, ha már megint úgy történik valami a családommal kapcsolatban, hogy engem kihagynak belőle.

- Egyezzünk meg – nyomott egy puszit a homlokomra Edward.

- Mondd! – sóhajtottam.

- Kitaláltam valamit, hogy levigyük a lázadat. Először ezzel foglalkozzunk, mert nem maradhat tartósan ilyen magas a hőmérsékleted, és amint elmúlt, elmesélek mindent, rendben? – mondta el a feltételeit. Csak egy fél percig gondolkoztam rajta, mert szörnyen fájt a fejem, aztán végül bólintottam. Valószínűleg úgyis, jobban tudok majd foglalkozni a problémáinkkal, ha már nem érzem úgy magam, mint akit a pokol egyik üstjében sütögetnek.

- Oké. Csináljuk – egyeztem bele. Edward felállt az ágyamról, és legnagyobb meglepetésemre, ahelyett, hogy valami gyógyszer vagy bármi mást hozott volna, kinyúlt felém, és egyszerűen a karjába kapott. – Mit csi… - akartam megkérdezni, de egy csókkal elhallgattatott.

- Csak csukd be a szemed, és pihenj. Elmegyünk valahová – vitt ki egy szál hálóingben a folyosóra. Az egyik karomat a nyakába fontam, míg a másikat a mellkasához támasztottam, és fejemet nekidöntöttem az egyre inkább felmelegedő mellkasnak.

- Hová viszed, fiam? – szólalt meg Carlisle közvetlenül mellettünk, de túl fáradtnak éreztem magam ahhoz, hogy felnyissam a szemeimet.

- A Denalikhoz. Tartós hidegre van szüksége. Amint lement a láza, visszahozom – magyarázta Edward. Nem igazán értettem, a Denalik hogyan tudnának segíteni rajtam, de tökéletesen megbíztam Edwardban.

- Nem örülök neki… - Carlisle hangja aggodalmaskodó volt. Éreztem, hogy egy kéz megérinti a homlokomat, és az illat alapján tudtam, hogy most ő volt az, nem Edward. – Vigyázz rá, és ha bármi gond van, hívj vagy hozd haza!

- Úgy lesz – sóhajtott fel Edward. Már türelmetlen volt – az izmai megfeszültek, és lélegezni is épphogy lélegzett. Mikor végre kiléptünk a házból, és a friss levegő megtöltötte a tüdőmet, ő is érezhetően megkönnyebbült. Rohanni kezdett velem, de én túl fáradt voltam ahhoz, hogy élvezhessem az egészet. Lassan el is nyomott az álom, és csak akkor ébredtem fel, mikor Edward megállt velem.

- Megérkeztünk – kaptam egy mosolyt ajándékba, amikor laposakat pislogva felnyitottam a szemeimet.

- Hol vagyunk? – érdeklődtem kissé nyűgös hangon. Kissé fáztam, és a hasam is görcsölni kezdett. Nem esett volna túl jól, ha most még a női bajokkal is foglalkoznom kellett volna…

- Északon, Tanyáék területén. Gyere, ez jól fog esni – térdelt le velem óvatosan a földre Edward. Csak most vettem észre, hogy körülöttünk mindenhol hó és jég van. Az óvó karok lassan beleeresztettek a puha fehérségbe. A hó azonnal olvadni kezdett körülöttem, de Edward újra és újra szórt rám néhány kupacnyit – itt kifogyhatatlan volt a hideg, bármilyen forró is volt a testem. Pár percig egészen jól esett az érzés, aztán hirtelen mintha hasba rúgtak volna. Csak halk nyöszörgés jött ki a torkomon a sokkoló érzéstől, miközben az ujjaim megpróbáltak fogást találni a havon.

- Edward… - nyögtem ki végül. – Valami nem jó!

- Mi a baj? – dobta le a kezében tartott félig fagyott hókupacot maga mellé. Csak arra volt erőm, hogy felemeljem a karjaimat, jelezve, emeljen ki azonnal a hidegből.

- Edward – sírtam a vállába, ahogy magához ölelt. Az alhasamat, mintha valaki késsel szurkálta volna. – Edward nagyon fáj!

- Mi történt? Mi a baj, Isabella? – A kétségbeesés tisztán érezhető volt Edwardon, de most nem tudtam ezzel foglalkozni. A sikoltozáson és a síráson kívül semmire sem tudtam gondolni. A fájdalom szinte másodpercenként nyilallt belém. Edward rohanni kezdett velem, de nem abba az irányba, ahonnan jöttünk. Ömlött rólam a víz, és csak homályosan jutott el a tudatomig, hogy mi történik velem. Hangokat hallottam, és éreztem, ahogy lefektetnek valahová. A kezem tapogatózva nyúlt ki, hogy feljebb húzza magamon a takarót. Belemarkoltam a vastag anyagba, és a fájdalom okozta hidegrázástól összekoccanó fogakkal imádkoztam magamban, hogy végre véget érjen ez az egész.

- Nem értem, mi történt… - Edward hangjára ébredtem fel. Egy másodpercig figyeltem a saját testemet, de a fájdalom már elmúlt. A paplan meleg burokként vett körbe. Mélyet szusszantottam, aztán lassan felnyitottam a szemeimet. – Felébredt… Isabella, Isabella, hogy érzed magad? – Az aranybarna tekintet rettegve fürkészte az arcomat.

- Jól vagyok… - motyogtam. – Mi történt?

- Rosszul lettél odakint. Azt hittem már, hogy… - Edward egy pillanatra félrefordította a fejét, és fájdalmas kifejezés ült ki az arcára. – Carlisle mindjárt itt lesz. Szóltam neki, hogy azonnal jöjjön Tanyáékhoz. Nem mertelek hazáig cipelni ilyen állapotban – magyarázta. Érdeklődve pillantottam körbe.

A Denali ház sokkal régimódibbnak tűnt, mint a Cullen ház. Az ágy, amiben feküdtem baldachinos volt, és a fal mellett egy hatalmas, tömör fából készült szekrény állt gyönyörű, díszes faragással.

- Tudod, hogy itt vagyok még… - Visszafordultam Edwardhoz, aki éppen gúnyos szemforgatással jutalmazta a vonal túlsó végén lévő személyt. Csak most vettem észre a kezében a mobiltelefonját.

- Alice az? – intettem aprót a fejemmel a készülék felé, bár tudtam a választ. Tompán hallottam az izgatott női hangot a másik oldalon.

- Igen, ő. Aggódott érted – felelte nekem, aztán ismét a mobilra fordította figyelmét. – Majd visszahívlak, Carlisle már a közelben van, még körülbelül három perc – mondta a húgának, aztán megszakította a hívást. – Lelkiismeret-furdalása van, amiért nem látta előre, hogy ez fog történni… Annyira rákoncentrált a… - kezdett bele, de aztán félbehagyta a mondatot. – Mindegy, pihenj csak.

- Mondd el, kérlek… Mire koncentrált Alice? – kérdeztem halovány hangon, és intenzív bámulásba kezdtem, hogy Edward ne tudjon megint lerázni.

- Rendben – sóhajtott fel végül, mikor látta rajtam, hogy úgysem hagyom békén, amíg nem beszél. – Aro visszaküldi Forksba Giannát.

- Miért? – szorult össze a gyomrom.

- Egy kívülálló tud a létezésünkről. – Egy másodpercig zavarodottan pislogtam magam elé, aztán elakadt a lélegzetem.

- Russel? Mit akarnak tenni vele? – próbáltam ülő helyzetbe tornászni magam az ágyban, de Edward ellenkezést nem tűrően visszanyomott a párnára.

- Természetesen, nem maradhat életben – hallatott halk, bosszankodó morgást. – Legalább is, a Volturi szabályai szerint.

- Mi? Nem hagyhatjuk, hogy…! – kapkodtam levegőért riadtan. Az nem lehet, hogy Cullenék csak ülni akarnak ölbe tett kézzel. – Edward, én rángattam bele ebbe az egészbe! Muszáj megmentenünk.

- Nyugalom… Nyugodj meg! Ezért nem akartam most elmondani – méltatlankodott. – Természetesen, mindent meg fogunk tenni, hogy életben tartsuk, de…

- De? – csattantam fel. – Nem hagyhatjuk, hogy bántsák. Nem bújhatunk el, és nézhetjük csak úgy végig.

- Isabella, ez a Volturi! – pattant fel mellőlem Edward, aztán idegesen mászkálni kezdett. – Ha harcolnunk kéne ellenük, mind meghalnánk. Nem félek! Nem féltem a saját létemet, de a családom és te… - túrt bele a hajába, aztán maga mellé ejtette a karját.

- Tudom, de… - szorult össze a torkom. A gondolat, hogy Edwardnak vagy a többieknek baja esik, elviselhetetlen volt.

- Nincs de. Legalább is, nem most – lépett be a szobába Tanya egy tálcával a kezében. Carlisle követte őt. – Te ülj le, és ne zaklasd fel Isabellát! – parancsolt rá a vámpírnő Edwardra, aki lesütött szemmel azonnal engedelmeskedett neki. Meg akartam védeni őt, hiszen én követeltem ki a kérdésemre a válaszát, de még mielőtt megtehettem volna Tanya felém fordult. – Te pedig, először túl leszel ezen, és csak aztán gondolkozol a biztos öngyilkosságon.

- Ez nem… - próbáltam tiltakozni, de hiába.

- Csitt! – vágott közbe Tanya, aztán letette mellém a tálcát. Borzongva vettem észre, hogy egy hatalmas tál jég van rajta. Csak remélni tudtam, hogy nem akarnak ismét lehűteni – a fájdalomnak az emlékétől is sírni tudtam volna.

- Hogy érzed magad? – lépett az ágyhoz Carlisle.

- Jól vagyok. – feleltem. A kezével ellenőrizte a hőmérsékletemet, aztán pókerarccal Edwardhoz fordult.

- Csak odakint volt rosszul? – kérdezte.

- Igen, a hóban fekve. Miután behoztam, öt perc alatt helyre jött, és nyugodtan elaludt – felelt Edward. – Én még sosem láttam ilyet… Ez annyira… Furcsa és ijesztő. Nem! Ezt ne! – csattant fel hirtelen – meglepetésemben összerezzentem. Felugrott a székről, amelyre Tanya száműzte mellőlem, és az ágyra ülve megfogta a kezemet, mintha csak az érintésével akarna védeni valamitől.

- Mi az? – kérdeztem riadtan.

- Csak ki szeretnék próbálni valamit - felelte Carlisle. – Végeztem a legújabb vérmintád analízisével, és…

- Nem! Elég volt! – Meglepetten kerekedtek el a szemeim. Még sosem hallottam Edwardot ilyen hangon beszélni az apjával. – Hamis reményeket keltesz benne. Ez nem lehet! – rázta a fejét eszelősen.

- Mi folyik itt? – A tekintetem felváltva járt a fiúk között, de ők csak farkasszemet néztek egymással. Carlisle tekintete gyengéd és megértő volt, míg a fiáé rémült és dacos. Biztos voltam benne, hogy Carlisle hangtalanul is folytatta a meggyőzést, legalább is, Edward halk tiltakozó morgása ezt bizonyította számomra.

- És ha megint fájdalmai lesznek? – Edward szorítása erősödött az ujjaim körül. A kérdésétől én is kissé rémülten meredtem Carlisle-ra.

- Ahogy behoztad, elmúltak, nem igaz? Maximum pár másodperc lenne… Tudom, hogy… Én sem akarok fájdalmat okozni neki – pillantott rám Carlisle elkínzott tekintettel. – De inkább most egy kevés fájdalom, minthogy később… - hagyta félbe a mondatot.

- De az nem lehet! – hunyta le a szemét Edward, az arcán pedig olyan érzések suhantak végig, amelyek miatt aggodalom öntött el.

- Valaki mondja már el, miről van szó, könyörgöm – kértem halk hangon. A fiúk rám néztek végre, de mintha egyikük sem tudott volna megszólalni.

- Na jó, akkor majd én… Úgyis mindig a nőkre hárul a neheze – vett mély levegőt Tanya, mire Edward teste megfeszült mellettem. – Van néhány monda és történet embernőkről, akik teherbe estek vámpírférfiak által.

- Igen, tudom – bólintottam. – Carlisle már mesélt erről.

- Ezek a mondák eldugott helyekről származnak. Trópusi őserdők, sivatagok… Talán, mert ezeken a helyeken könnyebb elrejtőznünk az emberek elől. De… Az is lehet, hogy a forróság miatt. Carlisle-nak, miután Edward elmondta neki telefonon, hogy fájdalmaid voltak a tested hűtése közben, feltűnt, hogy minden terhességről szóló történet valami magas hőmérsékletű helyen játszódik – magyarázta Tanya, aztán elhallgatott, és várta a reakciómat.

- Miért meleg helyen?

- Az emberi magzatnak is szüksége van az anyja testmelegére, de egy vámpírmagzat… Hogy megfoganjon és megmaradjon a hűvös mag, talán, nagyobb hőmérsékletre van szüksége – vonta meg a vállát.

- De Forks nem egy őserdő vagy sivatag, sőt – nevettem fel kissé kétségbeesett hangon. Nem akartam ismét hiú ábrándokba ringatni magam, így is épp eléggé fájt a tudat, hogy sosem lehetek édesanya.

- Nem is kell, hogy az legyen – mosolyodott el Tanya úgy, mintha egy kisgyereknek próbálna megmagyarázni valami nagyon egyszerű dolgot. – Van más, ami melegen tartja a babát – fektette a takaróra a kezét pont a hasam fölé.

- Farkas vagyok – nyögtem ki a megoldást, miközben Edwardra pillantottam – az álkapcsa megfeszült, ahogy a fogait összeszorította. A testhőm jóval magasabb volt, mint egy normális emberé, így könnyen megfoganhattam, ha ez az egész valóság. – Azt mondtad, hogy nem vagyok terhes – fordultam Carlisle-hoz összeráncolt homlokkal, miközben próbáltam felfogni az előbb hallottakat. – Ezek csak mítoszok, nem igaz? Hiszen, az ultrahang és a vérvizsgálat sem mutatott semmit.

- Nem tudom, mit higgyek – hajtotta le a fejét Carlisle. – Biztos vagyok benne, hogy mikor először megvizsgáltalak, még nem voltál terhes. A véred semmi különöset nem mutatott. Talán, álterhesség volt, talán, a tested tiltakozott a megfoganás ellen. Nem tudom… De a mostani vizsgálatok…

- Mi van velük?

- A vércukorszinted az egekben volt, és az ellenanyagból is a triplája termelődött benned, mint eddig.

- És ez mit jelent? – kapaszkodtam Edward kezébe olyan szorosan, mintha épp egy háborgó tengerben küzdenék a felszínen maradásért.

- Te immunis vagy a vámpírméregre, de egy magzat, amelyik félig vámpír, félig pedig farkas génekkel rendelkezik… Mintha a testeden belül egy csata folyna. – Carlisle önkéntelenül izgatott lett magyarázat közben, aztán mikor rájött erre, szégyenkezve elhallgatott.

- Szóval, lehetséges, hogy a gyermekem éppen az életéért küzd odabent? – csúsztattam szabad kezemet a hasamra megrendülve.

- Az igazság az, hogy fogalmam sincs róla – fújta ki Carlisle a levegőt fáradtan a tüdejéből. – Az első vizsgálat alatt még nem voltál terhes, így nem láthattam semmit az ultrahanggal, de ha csak utána történt a megtermékenyülés… Talán, meg kéne néznünk még egyszer. A legmodernebb gép van otthon, ami akár pár nappal a megtermékenyülés után kimutatja már a magzatot egy olyan éles látással rendelkező valakinek, mint én.

- De tehetnénk egy könnyebb próbát is – szólt közben Tanya ismét.

- Megmondtam már, hogy nem! – tiltakozott Edward. – Ez az egész nonszensz! Ez… Ez nem történhet meg! Ilyen nincs! – hajtotta a fejét a tenyerébe.

- Mondtam már, hogy utálom, mikor fogalmam sincs, miről beszéltek? – lélegeztem egy mélyet, hogy visszafogjam magam.

- A jég… Könnyű lenne bebizonyítani, hogy a hidegtől lettél rosszul, és nem mástól – szánt meg Tanya a válasszal. – Ha nem lesznek fájdalmaid a jégtől, akkor úgyis megdől Carlisle egész elmélete, és nem kell ezen rágódnunk.

- Nem – ráztam meg a fejemet.

- Végre valamiben egyetértünk – sóhajtott fel Edward. – Hallottátok, nem vállalja. Szerinte is hülyeség ez az egész.

- Nem… Én nem emiatt nem akarom – néztem bocsánatkérően az aranybarna szemekbe. Hiába fogadtam meg, hogy nem reménykedem, egyszerűen nem tudtam száműzni a gondolatot a fejemből, hogy talán mégis léteznek csodák.

- Csak egy kis fájdalom lenne, semmi több… Amint megérzed, azonnal abbahagynánk a hűtésedet – próbálkozott Carlisle úgy gondolva, hogyha nem az elméletét tartom ostobaságnak, akkor valószínűleg, a kínokat szeretném elkerülni. – Ha tényleg terhes vagy, muszáj mihamarabb megtudnunk. És a lázadat is le kell vinnünk. Ha a hideggel nem próbálkozhatunk, akkor valami más módszert kell találnunk minél előbb.

- Nem érdekel a fájdalom – füllentettem, mire kételkedő pillantásokat kaptam válaszként. – Na jó, nem az érdekel elsősorban. Nem fogom kínozni a gyerekemet! A hideg fáj neki. Ti mondtátok, hogy melegre van szüksége. A testem melegére – mosolyodtam el önkéntelenül. Jó érzés volt a tudat, hogy a kisbabámnak már most szüksége van rám.

- De nincs semmiféle kisbaba! – pattant fel Edward mellőlem. Értetlenül néztem, ahogy fel-le kezd járkálni.

- Edward… - szólítottam meg, miután vagy egy percig észre sem vette, hogy még mindig egy szobában van velünk.

- Ez egyszerűen nem történhet meg… - motyogta maga elé. – Ha ez igaz lenne… Azok a mondák… A vége mindig… Nem, ez nem lehet a valóság. – Halkan felsikkantottam, mikor Edward keze előrelendülve a falba csapódott. A szám elé szorított kézzel figyeltem, ahogy Carlisle a fia mögé lép, és óvatosan megérinti a vállát. Edward izmai egy pillanatra megfeszültek – mintha csak egy hajszál választaná el attól, hogy az érintést megtorolja –, aztán lassú mozdulatokkal megfordult.

- Nem lesz semmi baj – vette Carlisle a két keze közé a fia arcát. – Ha az, amitől tartunk, igaz lenne, megoldom – fonódott össze az aranybarna és a feszültségtől elfeketedett tekintet, aztán Edward lehajtotta a fejét. Nem értettem pontosan, mivel is nyugtatta meg Carlisle Edwardot, de cseppet sem tetszett, ahogyan viselkedtek. Mintha a terhességem valamiféle baj lenne, nem pedig áldás. Fáradtan hunytam le a szemeimet, miközben az összekuszálódott gondolataimtól igyekeztem megtisztítani a fejemet. Olyanok voltak, mint egy pókháló, amelybe véletlenül belefutott az ember, és most nem tudja kiszedni a hajából a szálakat, bármennyire is próbálkozik.

- Hogy érzed magad? – Észre sem vettem, hogy Edward mikor ült vissza mellém az ágyra.

- Jól vagyok.

- Hazaviszünk, rendben? – kérdezte, mire bólintottam. Le akarta húzni rólam a takarót, de Tanya keze megállította.

- Vigyétek magatokkal, hátha fázik útközben – paskolta meg a lábamat finoman.

- Köszönöm – mosolyogtam rá halványan. Örültem a kedvességének, mert nem esett volna túl jól kimászni a meleg anyag alól.

Mikor beültettek az autóba – amelyet szintén Tanya adott kölcsön, hogy kényelmesen utazhassak hazafelé –, és elindultunk, még mindig azon elmélkedtem, hogy Edward miért ilyen feszült a gondolattól, hogy apa lesz. Hiszen, ő maga is elismerte, hogy az emberi életében vágyott erre. És még az alternatív módszereket is felvetette, mikor ki voltam borulva… Csak miattam tette volna? Azért játszotta volna meg, hogy szeretne gyereket, mert boldoggá akart tenni az együttérzésével?

A hátsó ülésen kuporogva az arcát figyeltem a visszapillantó-tükörben, de csak meredt maga elé, mintha azt sem tudná, hol van éppen. Még feljebb húztam magamon a takarót, és titokban a hasamra csúsztattam a kezemet alatta. Tényleg odabent vagy? Hallasz engem? – majdnem felnevettem, mikor rájöttem, hogy gondolatban egy apró magocskánál alig nagyobb kisbabámhoz beszélek. Remélem, hogy odabent vagy… Akarom, hogy létezz! Akarlak! – simogattam a helyet, ahol a méhemet sejtettem. Szinte még azt is vártam, hogy majd valamiféle mozgolódást érzek a kezem alatt, de persze, ez csak egy őrült vágy volt. Ha terhes is vagyok, még jó időbe telik, mire érezni is fogom…

- Ha az ultrahangon látszik - köszörültem meg a torkomat egy fél órányi csend után. -, mi lesz? Mármint, megvannak otthon a megfelelő orvosi eszközök, hogy…

- Ha tényleg állapotos vagy, tudok segíteni rajtad. – Carlisle nem nézett rám, de láttam, hogy az ujjai elfehérednek, olyan erősen szorítja a kormányt. Edwardra pillantottam a tükörben, hogy vajon, észrevette-e az apja reakcióját, de ő ugyanúgy mozdulatlanul ült, talán csak az arca volt sápadtabb, mint korábban.

- Csináltál már ilyet? – próbáltam meg fenntartani a beszélgetést. Nem csak azért, mert frusztrált a csend, hanem mert kíváncsi is voltam. Bíztam Carlisle-ban, de tudni szerettem volna, hogy minden rendben lesz-e majd, amikor eljön az ideje, hogy világra hozzam a gyermekemet.

- Párszor, de csak embereknél. És csak ha muszáj volt.

- Ha muszáj volt? – vontam össze a szemöldökömet értetlenül.

- Ha a magzat léte veszélyeztette az anya életét, és egyszer, mikor erőszakból származott a terhesség. – Mikor rájöttem, hogy Carlisle miről is beszél, döbbenten elkerekedtek a szemeim. Így értette, hogy megoldja? És Edward beleegyezett? Ő tudta, hogy ez mit jelent?

- Ti… ti meg akarjátok ölni a gyermekemet? – kérdeztem hisztérikus hangon, miközben zihálva kezdtem kapkodni a levegőt.



Technikai magyarázat: Szóval, itt már eltelt 60 év, és fejlődött a technika. Tudom, hogy a mai világban ultrahanggal nem lehet szinte szonnal megállaptani a terhességet, de itt már létezik olyan gép, amivel lehet, főleg egy vámpír sasszemével. :)

77 megjegyzés:

  1. Első!
    Hnap írok bővebben, mégis idefértem!
    Pusz

    VálaszTörlés
  2. Áhh!xD Ilyen nincs...
    Mikor várom, hogy végre megvilgosodjam, és meg is világosodom félig - nem értem, hogy a terhességnek, mi köze van a hasgörcshöz.. a gyerek tiltakoik a hideg ellen, s ezért vérzett IsAbella?- erre újabb akadályok jönnek..xD
    Meyer terhességéől is hiányoltam, hogy Ed és Bella közelebb legyenek egymáshoz... tehát haa gyerek nem bírja a hideget, ezrt Edwardnak 8millió km-es távolságot kelltartania Isabellától, tuti kibukom:).
    Mintahogy akkor is, ha nem lehet rendesne megmagyarázni Edwardéknak, hogy VAN MÁS MEGOLDÁS... Oké, valószínűleg már belelátom a rémdolgokat, amiket a BD-ben olvastunk...xD Ugyanakkor ez remek alkalom, hogy Rosalieval jóban legyenek.
    Öööörülnék, ha nem kellene egy hetet várni a következő fejezetre... Ennek a folytatása igen necces, és persze nagyon várjuk, hogy most akkor mi van, főleg, hogy Isabella helyében mérgemben-ilyedtemben lehet kirugnám az ajtót:).
    A terhességgel kapcsolatban is csomó krdés felvetülne: farkasalakja, mg mit kérdeztem, h mikro mentstruált utoljára meg hasonlók:D.

    Najó, várom a 13. fejezetet már most, és előre látom h tuti egy hétig minimum nem lesz friss:S:S
    De siess lécccikeeeee:)

    VálaszTörlés
  3. Ez a fejezet eléképesztő, nem gondoltam volna komolyan.
    De Edward reakciója mgis olyan átlátható. A szerelem. Bár remélem nem egy Breaking Dawn- utánzat lesz. De azt is reméle hogy Semmi baja nem lesz Isabellának. NAgyon a szívemhez nőtt.

    Ivett

    VálaszTörlés
  4. Harmadik ^^ Naon jó lett, megérte várni! Imádlak Spirit!

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Elolvastam, egymás után kétszer is, és még mindig nem tudom, mit írjak, azon kívül, hogy nagyon tetszik, és hogy te jó ég milyen bonyodalmak lesznek még itt!
    Kár, hogy az Edward szemszögű írás csak nagyon sokára jut majd el idáig, én már most rettentő kíváncsi vagyok, mi jár a fejében.
    Nagyanyó

    VálaszTörlés
  6. Ez nagyon jó volt és biztos h terhes mert akkor nem lenne happy end ha nem lenne az. De mondjuk egy farkas és vámpírbaba meg lehet h nagyon erős és ha Isabella nem éli túl akkor úgy sem lesz boldog vége. Edwardnak meg sztem támogatnia kellene Isát nem pedig halálra rémíteni. Én sejtettem h biztos nem a szüléses megoldásba egyezett bele Edward de Carlisle-tól kicsit fura mert ő is tudta h mennyire szeretett volna Isa babát és szerinte olyan nyugodtan kérdezte volna meg arról hogy elvetesse a gyerekét... hát nem is tudom. Lehet kicsit érthetetlenül fogalmaztam de most nem megy még mindig hatása alatt vagyok a fejezetnek nagyon teccet és remélem minél hamarabb lesz!!!

    VálaszTörlés
  7. Ledöbbentem. Most csak átfutottam szinte, majd holnap elolvasom figyelmesebben!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon-nagyon-nagyon jó ... Tanya egészen kedvelhető ebben a részben :)

    VálaszTörlés
  9. Szia Spirit!
    Érdekes fejezet volt, érdekes befejezéssel. Eddig nem is gondoltam rá, hogy a baba veszélyeztetheti az anyja életét. Elvégre Isa farkas, és mint olyan, hamar gyógyul. De esetében még az átváltoztatás sem megoldás, hiszen immunis a méregre, ami most eléggé hátrány.
    Mondjuk ez az immunisság is egy furcsa dolog. Kissé megfoghatatlan számomra. Egy olyan dolog, ami hasznos volt már párszor, most kimondottan hátráltató erő lesz.
    Isa is nagyon ellenkezik, mint ahogy Bella tette. Ez megint egy olyan dolog, amit nem tudok elhinni. Én sosem tudnék úgy várni egy gyereket, hogy közben tudom, meghalhatok és anya nélkül hagyhatok egy ártatlan babát. Szerintem így semmi értelme gyereket szülni. Igaz, nem vagyok anya, ezért nem érthetem pontosan, milyen is ez, de józanul végiggondolva logikus, hogy nem cseszek ki ilyen módon a gyerekemmel és az apjával.
    Kíváncsi vagyok már nagyon, mi lesz ebből. Edward tuti h bármiben benne lenne, csak hogy megmentsék a szerelmét. De ha Isa is olyan makacs, mint Bella, akkor nagy bajban lesznek.
    Egyébként nagyon tetszett, hogy Isa megint aggódott Alice látomása miatt. Ez egy rá jellemző tulajdonság volt és ráadásul emberivé teszi a karaktert a kíváncsiság.
    Most mást nagyon nem tudok írni, de ha eszembe jut még valami, akkor mindenképpen megosztom veled.
    Köszönöm a fejezetet!
    Üdv, Evee

    VálaszTörlés
  10. Szia,
    végre felcsillant a remény h. lehet gyereke Isának. Remélem tényleg terhes. Tudom h. a mondákban mindig meghal az anya, de mivel itt nem vámpír-ember hanem vámpír-farkas babáról van szó lehetne hogy máshogy végződjön a szülés. Siess a következővel!

    VálaszTörlés
  11. Kedves Spirit!
    Imádom a storyd eddig még sose írtam, de most muszáj, mert a fejemben egy hang azt kiabálja: NE NE és NE!!!!!!!!!
    Könyörgöm, ne menj át Meyerbe!!!!!!!!!
    Azt a storyt már egyszer olvastuk és én remélem nem sértelek meg, de ennél sokkal többet várok tőled. Ha már Isabella terhes akkor akarja azt a gyereket Edward is, mert nem akarom még egyszer ugyan azt a storyt olvasni, mert Te ennél többre vagy képes!!!!
    Egyébként meg IMÁDOM

    Üdv

    Viki

    VálaszTörlés
  12. Szia Spirit!
    Hát ez nagyon,nem is tudom,érdekes lett vagy nem is tudom,nem tudom a megfelelő szót rá .:S
    Utálom a hülye vámpír legendákat,a fene essen beléjük,hogy minden ennyire elkeserítenek.Nem lehet,hogy valami oknál fogva ez az Ed örüljön Isaval?Leia írásával egyetértek,én is utáltam a bd-ben azt a nagy hidegséget,távolságtartást edward részéről.És itt még durvább lesz,mert nem bírja a kicsi a hideget?Ugye nem?
    Én mindig tágra nyílt szemmel olvasom a kötekedések(mármint,pl:Alice látja-e Isa-t vagy nem, kromoszóma számok,meg átváltozik hogy menstruál ilyesmik).Kit érdekelnek az ilyen részletek,mármit minek kell mindenbe bele kötni.Szórakozzunk a történeten,ne pedig filozófálgassunk.Én ilyen kis részleteken sose akadnék fenn.És most sem teszem,mert a történet szempontjából nem lényegesek.Tanya nekem most pozitív csalódás.:)Alice látomása pedig hát,erre nem számítottam.:(Kíváncsi vagyok,hogy oldják meg a dolgokat.Hát nagyon nagyon várom a frisst.Orsi

    VálaszTörlés
  13. jaj ne nehogy az legyen már hogy meg akarják ölni! Isa úgysem engedné, és összefogna a többiekkel, nem?
    Akkor inkább ne legyen terhes...
    De az is igaz, hogy te, Spirit úgyis máshogy oldod meg, mint Meyer, úgyhogy csak az marad, hogy kíváncsian várom a folytatást...
    Amúgy nem értem, hogy miért kell melegebben tartani a vámpírfarkas babát, mint a vámpírembert...
    Lehet hogy csak fáradt vagyok...
    Ed nagyon édi amikor így aggódik...
    Russelt meg remélem, hogy megvédik...vagy át kell változtatni vámpírrá....vagy nemtom...
    Na majd még átgondolom a dolgokat, hátha eszembe jut valami...
    puszi nektek! Tetszett a feji, köszi Spirit B és Szandi:):)

    Andi

    VálaszTörlés
  14. Szia!
    jujj nagyon jó lett ez a fejezet is:)
    az elöző fejezeteknél is valami nem volt rendjén de ...most lehet terhes:D:D
    és most el akarnák vetetni neee szegény Isabella tök szomorú lenne:(
    meg akkor lehet nem is vetetnék el ha tudják hogy ezzel fájdalmat okoznának neki:D
    na de még nem tartunk itt:))

    Puszi, Jeni.

    VálaszTörlés
  15. hűűűűha.izgi lett nagyon a feji.tom,hülye vok de ezt nem értem.bocsi.írtad a végére h 60 év eltelt.mihez képest?vagy most mivan?na jó,vki ezt magyarázza el nekem mert nagyon nem vágomx_Dja és hát ez annyira de nannyira szupi feji lett.szavakat nem találok rá.nagyon jó
    további szép estét.pussza
    ui:és várom a köv fejit,remélem hamar felrakod:D

    VálaszTörlés
  16. HÚÚÚÚÚ! Igen, Igen és Igen! Tudtam, hogy nem hagyod ki! TERHES TERHES! (fel alá ugrál és ujjong)
    Szegény Edward kétségbeesett arcát el tudom képzelni mikor Isabella ordibálni kezdett a hóban! A tudat, hogy ő okozta az ötletével! Aztán mikor kiderült a dolog vagyis még egyenlőre elmélet. Szóval ugyan az volt a reakció, mint a Breaking Dawn -ban. Imádom az írásaidat, de KÉRLEK, ne ugyan olyan legyen, mint a negyedik rész! Spékeld meg valamivel! Most ne szülessen meg olyan hamar! Oké nem kell a kilenc hónapot kivárnia bár azt sem bánnám, de olyan 3-5 hónap azért legyen élvezze ki a helyeztet! Eltudom képzelni, hogy Alice és Rosalie elmennek vele terhesruhát venni meg baba bútorokat néznek stb. :D Nyílván valóan veszélyeztetett terhes, de azért móka is legyen benne ne csak szomorúság!
    Bocsi, hogy itt lerohanlak a kéréseimmel! Ezt csak megjegyzés meg egy ici-pici kérés, de nem parancsnak szánom félre ne értsd! Mindig jót írsz csak tartok attól, hogy miután Meyer hű ezért ez a része egyforma lesz!
    „Edward miért ilyen feszült a gondolattól, hogy apa lesz.” – ez annyira cuki! Edward apuka olyan furi! De ari!
    Nagyon tetszett a fejezet és alig várom a kövit!

    Cup Cup Szupcsi

    VálaszTörlés
  17. Oh anyám..
    Terhes!! Wow!! Tudtam h ezt nem lehet kihagyni..:D DE ha kiderül h mégse az akkor kibukom..xD megint visszasüpped a depibe=/
    És téll könyíí ne olyan legyen mint a BD-ben,hogy ED majd távolságtartó lesz és el akarja vetetni..habár minden jel erre utal h el akarja=/ De ha elveteti akkor Isa fogja ezért meggyűlölni őket..Habár nemtudom h lehet-e egy bevésődést utálni..:D vagy ha mégse..És megszüli..:D ÁÁ mostmár tudom miért akarják hamarabbra hozni az esküvőt..remélem nem azért,hogy halála előtt még férjhez akar menni..az betenne..akkor nem is lenne élvezetes..:D és ez a havas dolog..:D szegény Isa=/ el is képzeltem Edet..
    Spirit! Mind a 3 könyvet megfogod írni Ed szemszögből vagy csak az elsőt?
    Habár tudod mi mind a 3-nak örülnénk..:D kis telhetetlenek..:D
    Fantasztikusan írsz,és téll olyan fejit dobtál össze nekünk az elmaradás miatt,hogy a hajamat téphetem..
    De köszönjük! :D
    Đory

    VálaszTörlés
  18. Szia!
    Első hozzászólásom a történetedhez, pedig már egy ideje olvasom. Na mindegy nem részletezem, hogy mért csak most kezdtem el írni, de azt hiszem én is beállok a rendszeresen írogatók közé! :)

    Szóval a fejezetről. Én is az "Isabella terhes" csoportba tartozom már jó rég óta, mert úgy véltem az, és azt is szerettem volna. És bár még mindig nem mondtad azt, hogy "igen, Isa terhes", még is most már szinte biztosra mondhatjuk, hogy az. És ennek persze örülünk! :D

    Azt én is remélem, hogy nem Breaking Dawn utánzat lesz, de ahogy ismerlek, mármint ahogyan írsz, biztos hogy nem az lesz, és ez persze megint csak jó.
    Azért nem irigyellek, hiszen a terhességet egyszer már megírták, de te mindig ki tudsz találni valami újat, valami kacifántosabbat, valami olyat, ami miatt ennyi ember olvassa az írásod, és élvezi.
    Ha nem így lenne, akkor most mindenki a Twilight saga könyveit olvasná újra és újra (hogy megkapja a napi vámpír-sztori adagját), nem pedig avval kezdené és fejezné be a napot, hogy felnéz ide, hogy van e már friss. :D (legalábbis magamból kiindulva :$ )

    Várom a következő fejezetet itt is, az Edward szemszögűt is és az új Démoni érintés fejezetet is, mert a hsz-ek már megvannak szóval abból is jöhet a következő! :)

    Remélem elbírsz ennyivel, és amellett, hogy éled az életed, minden héten megkapjuk belőlük a frisseket, mert szerintem sokak nevében mondhatom, hogy imádjuk olvasni az írásaid, és mindegyikből, mindig többet és többet akarunk!

    Angel

    VálaszTörlés
  19. Wáóóóóóóóóóó! Első reakció.:)
    A címből ítélve gondoltam, hogy valami olyasmi lesz, hogy Isa-t próbálják lehűteni.
    Az egyik kedvenc fejezetem lett.:)Isaval együtt reménykedtem, hogy kisbaba lesz.:)Várható volt, hogy Edward így fog reagálni.:S És megértem, mert nagyon félti, és kockázatos. Ez neki is nehéz, mert a szerelme vágyik egy gyerekre, és mégis az abortusz mellett voksol, mert így biztos megmentheti az életét. De mekkora lelki törés lenne ez Isanak, ha már amiatt is ennyire szomorú volt, hogy nem lehet gyereke.És nagy akaraterő kell ahhoz, hogy amellett döntsön, hogy kihordja a magzatot, és a bevésődése ne tudja befolyásolni. Engem ez most nagyon érzékenyen érint, mert múlt héten voltunk kontraszt kiállításon az osztályommal, ahol videón bemutatták, hogy zajlik egy abortusz. Hát a sírás kerülgetett...
    Isa biztos, hogy nem engedné meg, ez az utolsó mondatból is kiderült.Tudom, vagyis remélem, hogy nem írnál bele abortuszt a történetbe, de Isanak nagyon erősnek kell lennie ahhoz, hogy kitartson a döntése mellett. Ki állna mellé? A farkasok biztos elleneznék, a Volturinál is biztos lennének konfliktusok. Rosaliban is kételkedem picit. Mert az egyik részben azt mondta, hogy azt akarta, hogy ne legyen terhes. Carlisle képes lenne megölni?:(Fáj a pici szívem. Sok sok bonyodalom lesz még ebből. Most az egyszer hiper-szuper gyorsasággal írj légysziiii!

    VálaszTörlés
  20. Szia!

    Szóval, mégis igaza lesz a többségnek - legalábbis, most nagyon úgy tűnik. Én örülnék, ha Isa tényleg terhes lenne.:) Bár az is tény, hogy rengeteg bonyodalmat fog okozni neki, tuti összevesznek Edwarddal miatta, de majd csak észhez tér az a buta fiú. :D

    Russelt nem féltem, biztosan vámpír lesz, és ő tutira örülni fog neki. Nekem legalábbis eddig olyan embernek tűnik, aki szeretne vámpír lenni. És a képességével ráadásul nem is akármilyen vámpír lenne.

    Kíváncsian várom a folytatást, érdekes lesz ez a terhesség-dolog.

    Puszi
    Chi

    VálaszTörlés
  21. Hát te jó ég!
    Én... nem tudom, hogy mit is érzek pontosan XD Egyszerűen úgy kitaláltad ezt az egészet, hogy én csak nézek... az egész most annyira... annyira... furcsa.
    Ugye most ez a terheség jelen pillanatban a legfontosabb, a legnagyobb dolog. Már ha Isa valóban állapotos. Abban biztos vagyok, hogy ő semmiért se vetetné el a babáját, de Edwarddal emiatt gondolom még lesznek kisebb zűrök :S És szerintem Carlisle se szívesen tenné ezt meg. Ed gondolom azt hiszi, hogy Isabella meg fog halni, de mi már tudhatjuk (illetve sejthetjük) hogy nem fog, mivel farkas és erősebb egy embernél, de ahogy leírtad ő is érzi a fájdalmat szóval nem vagyok biztos :/ Ő nem változhat vámpírrá, mint Bella, de akkor mit találsz ki? Erre nagyon kíváncsi vagyok!
    És akkor a másik nagy dolog, amit a végére majdnem el is felejtettem a terhesség miatt. De csak majdnem :D Russell édes veszélyben van! Van benne egy félelmetes megérzés, hogy nem lesz itt minden olyan happy és nem lesz vámpír, vagy nem tudják rendesen eldugni és... (A) vagy Aro elfogja magának és erőszakkal (ne gondolj semmi rosszra XD) vámpírrá teszi a képessége véget, vagy (B) ami nagyon fájna... meghal... Nem tudom miért van bennem ez a hülye megérzés, de nem örülök neki :/
    Amúgy kicsit meglepődtem, hogy Tanya mennyire kedves volt Isabellával. Nem tudtam eldönteni, hogy pontosan miért is... belenyugodott, hogy Ed nem lehet az övé? Vagy valami gonosz terv van a fejében? Mondjuk ő nem gonosz, csak meg akarja... szebben mondva egy éjszakára akarja Edwardot XD Én mindig is bírtam Tanyát és ezt megértettem :P Nah, de azért volt benne valami ellenszenv is hiszen ő meg akarta etetni a jeget Isával, ami ugye fáj neki.
    Azt hiszem mindent kiveséztem. Ilyen hosszú komit még életemben nem írtam, úgyhogy ebből látszik, hogy mennyire elgondolkodtatott a fejezeted. Jobban mint szokott, pedig általában nagy fejtörést szoktál okozni nekem :D
    Imádtam és nagyon várom a frisst :D
    Pux

    VálaszTörlés
  22. Magyarázat Orsii. -nak!

    A 60 évet úgy értsd, hogy vedd alapul, hogy már megtörtént a Twilight és a New Moon, ami 2005-ben játszódott. Ugye Isa, Bella és Jacob unokája, és 2005 és a mostani események között közel 60 év telt el. Azaz most olyan 2065-öt írünk, ahol a technika már elég fejlett.

    u.i.: Még annyi, hogy egyet értek a többiekkel és Edward kicsit tényleg örülhetne, hogy apa lesz, már csak azért is, mert Meyernél sem szerettem annyira, hogy nem örül neki. Oké persze szenvedhet kicsit (mindig is jól állt neki az önmarcangolás), hogy meghalhat Isa, de bízzon kicsit jobban amiben csak akar (amit majd kitalálsz :P ), és egy kicsit örüljön, ha nem is annyira látványosan, hogy azonnal babaruhákat kezd el vásárolgatni. :D

    Angel

    VálaszTörlés
  23. Szia!
    Egy hsz-el akartam kezdeni, és már is három lett belőle. Kezdem behozni a lemaradásom. :)
    Már régóta foglalkoztat egy dolog/kérdés, és most mivel már majdnem kimondtad, hogy lesz baba, így talán már megkérdezhetem, még ha nem is te válaszolsz rá, de talán valaki másban is felmerült már ez, és meg tud benne erősíteni, hogy jól gondolom.

    Isa ugye nem változhat át vámpírrá evvel tisztában vagyunk, és talán örülünk is neki, mert szeretjük, hogy Isa farkas. Bellának ugye át kellett változni a szülés után, így életben maradhatott. Isa ugye ezt nem teheti meg, de úgy vélem, hogy nem is feltétlen kéne neki átváltozni, még ha át is tudna, mert nem lenne ez az oltása, hiszen Isa farkas, és ha jól emlékszem akkor mikor Jacob megsérül az Eclipse-be, meg Seth a Breaking Dawn-ban, utána bár beletelt egy kis időbe, de minden csontjuk összeforrt, és vígan élték életüket.

    Emiatt merült fel bennem, hogy Isanak nem is kéne átváltoznia, még ha tudna is, hiszen pihen egy kicsit szülés után, a csontjai összeforrnak és nevelheti gyermekét és együtt lehet örökre Edwarddal. És még Meyer hű is maradna a történet, hiszen ő írta, hogy összeforrtak a farkasok csontjai. (hiszen ne feledjük gyorsan gyógyulnak)

    Nos, ez csak bennem merült fel és nincs igazam, vagy valaki másban is és lehet realitás abban amit mondok?

    Angel

    VálaszTörlés
  24. aszta ez naon durva...tökre jó lett sőőőt szuper...rettenetesen szuper és a következő is nagyon szuper lesz...jó sokk galiba ez naon teccik
    pussz heni

    VálaszTörlés
  25. Spirit ez nem volt szép :D Direkt húzod az agyunkat. Szegény Isám, már megint jönnek a bonyodalmak. Arra gondoltam, ha ez mind igaz - a terhességgel kapcsolatban - akkor:
    1) Edward&Carlisle összefog, Isa farkasokhoz fog menni, hogy megvédje a babát. Nem fogja ő ezt hagyni! Bár alapból haza kellene mennie, mert ha erre Volturi rájön, nekik annyi. És Isabella ott van legnagyobb biztonságban, mert nem alakulhat át (kicsit veszélyeztetné).

    2) Hamarosan lesz esküvő! Edward túl régimódi ahhoz, hogy ne vegye el Isát, mikor terhes.

    3) Egyesből következik: Edwardnak elmondják végre, hogy szabad neki La Pushba járkálni, mert úgy se bánthatják :P

    Puszi

    VálaszTörlés
  26. Angel, a csontok gyors összeforrásával kapcsolatban igazad van és egyet is értek valamilyen szinten, bár szerintem ez is csak egy átlag emberhez képest gyors folyamat, viszont Isabellának nem lenne ennyi ideje egy szülés után, mert itt inkább a vérzés a gond, az ember perceken belül el tud vérezni, még akkoris ha gyorsan gyógyuló típus. És Bellának nem hiszem, hogy napjai lennének a gyógyulásra -, mint Jacobnak - inkább percek alatt kéne magát összefércelnie, plána ha a szülés még természetes is. Mert tudniillik szülésnél tényleg tágul a medencecsont, hogy kiférjen a gyerkőc feje. Ez meg a másik... ilyen kemény csontokkal ez hogy fog megvalósulni? Hmm, na most eléggé összevissza mondtam mindent, de ezt már így küldöm el...
    nimol

    VálaszTörlés
  27. Angel, a csontok gyors összeforrásával kapcsolatban igazad van és egyet is értek valamilyen szinten, bár szerintem ez is csak egy átlag emberhez képest gyors folyamat, viszont Isabellának nem lenne ennyi ideje egy szülés után, mert itt inkább a vérzés a gond, az ember perceken belül el tud vérezni, még akkoris ha gyorsan gyógyuló típus. És Bellának nem hiszem, hogy napjai lennének a gyógyulásra -, mint Jacobnak - inkább percek alatt kéne magát összefércelnie, plána ha a szülés még természetes is. Mert tudniillik szülésnél tényleg tágul a medencecsont, hogy kiférjen a gyerkőc feje. Ez meg a másik... ilyen kemény csontokkal ez hogy fog megvalósulni? Hmm, na most eléggé összevissza mondtam mindent, de ezt már így küldöm el...
    nimol

    VálaszTörlés
  28. Hopsz, bocsi a kétszeri elküldés miatt, csak elsőre nem töltött be semmit az oldal :)
    nimol

    VálaszTörlés
  29. Spirit,annyira tudom h terhes lesz,DE ANNYIRA!!!! imádom ezt a fejezetet:DDD Edwardék tuti nem vegyik majd ki Bellából a gyereket:DD legalábbis tuti nem ilyen szemetekXD ajj most annyi minden megfordult a fejembeXD hogy lány agy fiú lesz,hogy mi lesz a neve/nevük(?),farkas vagy vámpyr lesz-e stb.stb:DDD
    annyira várom már a kövi fejezetet imádlak Spirit!!!!!<33333 csak így tovább:PPPP

    VálaszTörlés
  30. Jó fejezet volt.Van benne számomra 1-2 furcsa kép.Jó lenne ha Isabella terhes maradhatna és Edward is elfogadná.Ugy pedig még izgalmasabb lenne,ha az esőerdőben folytatódna tovább a történet :D

    VálaszTörlés
  31. Sziasztok!

    Köszi nimol, hogy átgondoltad amit írtam. Mondom ez csak felötlött bennem, a részletekbe meg nem mentem bele, ezért is kérdeztem meg, hogy van e valóságalapja annak amit mondok/feltételezek?

    Spirit mindig ki tud találni valamit, szóval ezt is megoldja, és ha úgy véli, hogy Isanak vámpírrá kell válnia, akkor azt is megoldja majd, ettől nem félek. :)

    u.i.-ként meg csak annyit, hogy egész este olyan rossz érzésem volt, mert itt írogattuk (én is), hogy ne legyen BD-os, meg Edward szerese már a babát, és hasonlók, és utólag az én szavaim is úgy jöttek le mint ha ezt parancsba adtam volna. Szóval Bocsánat Spirit, nem parancs volt, és biztos hogy a többiek részéről sem, de az enyémről biztosan nem!
    Egész egyszerűen szeretjük az írásod, ahogy írsz, azt a stílust amit te képviselsz, ami színesebbé és izgalmasabbá teszi a történeted, és nem akarjuk, hogy ez a Meyer hűség betegyen ennek.
    Szóval ha kell szenvedjen nyugodtan egy kicsit Edward és mindenki más is, de közben remélem azért elkezdi megszeretni a gondolatot, hogy apa lesz, és a babát is. :)

    Ja és nyugodtan húzd csak az agyunk és a történetet, még ha nehéz is mindig kivárni a frisset, mert le lehetne írni mind ezt egy fejezetben is, de akkor hol az izgalom, és az élvezet, mely nekünk az olvasásból fakad, neked meg az írásból! :)

    Szép napot mindenkinek, és bocsi még egyszer Spirit, nem úgy gondoltam a szavaim!

    Angel

    VálaszTörlés
  32. Edward tutira nem normális... Egyébként nagyon karakterhű. :) Elhiszem, h aggódik Isabelláért, de mégis csak az ő gyereke is, ha van egyáltalán. Talán örülhetne egy picit, hogy apa lesz. Én egyébként nem akarom, hogy Isabella terhes legyen, de ha terhes, remélem, valaki mellé fog állni ebben a helyzetben.
    Elég bonyolult így is a helyzet. Ott van a Volturi is, kb egy lehetőség van, hogy Russel életben maradhasson, ha vámpírrá változtatják. Viszont ha vámpírrá változtatják, félelmetes hatalma lesz. Már így is tök erős a srác, vámpírként meg...

    VálaszTörlés
  33. Szió!
    Erre vártam!!!!!!!!!!
    Nagyon örülök én is a gyereknek,de sok hozzászólóval egyetértve én is szeretném ha Edward örülne a kisbabának.Valahogy csak rájönnek gyorsan,hogyan tudják úgy megoldani,hogy ne legyen senkinek semmi baja.Ezek szerint most már az is kiderül,hogy miért fognak olyan gyorsan összeházasodni.De mondjuk egy gyerek miatt még nem muszáj,bár Ed ugye elég régimódi.
    Tanya egész rendesen viselkedett,de mondjuk úgy igazából nekem eddig sem volt vele különösen bajom.
    Rosalira leszek nagyon kíváncsi,bár a te történetedben annyira nem is undok.Isa néha gonoszabb vele szerintem mint amennyire megérdemelné.Végül is általában ő és Esme vigyáz a kicsi Edre.
    Ezek szerint tévedtem a múltkor a lázzal kapcsolatban,bár még nem biztos,mert ugye azt nem tudjuk,hogy mitől és miért lázas.
    A legnagyobb dilemmámra fény derült,de jött helyette nagyon sok kicsi ami miatt már most sokat töprengek és nagyon örülnék ha nem kellene egy egész hetet várni a következő fejire.
    Csak annyit szeretnék kérni,bár most,hogy olvastam a kérdezz-felelek-et lehet nem is kell kérnem,hogy Edward örüljön a babának és ne kelljen annyit szenvednie mint a B.D.-ben.
    Üdv:Judith

    VálaszTörlés
  34. JuhÚÚÚÚ!! Új feji! Mindjárt, csak olvasom! :)

    VálaszTörlés
  35. Fúúúúú!!! REmélem tényleg baba. Könyörgöm!!!!!!!! Annyira örülök. Ezt most le se tudom így írni, túlságosan fel vagyok spanolva. Edward reakciója hasonló az eredetihez, de hát ez teljesen értehtő. Amikor Carlisle azt mondta Edwardnak a szobában, hogy tud segíteni, eszembe se jutott, hogy mire gondol. De a kocsiban... Ez olyan szörnyű. Nem tudom, mennyire fogsz eltérni az eredeti BD szoritól, ha tényleg baba van, mert nem lesz könnyű innen nagyon mást írni. De persze a kreativitásod majd segít. Mármint nyilván tudsz majd mást írni, csak mondjuk az, hogy Rose is amellett lesz, hogy ne bántsák a babát, evidens. Szerintem. De még bekavarhatsz ezzel a farkas-vámpír bábi dologgal, meg pl. kiváncsi leszek mit szólnak a farkasok. Aztán ott van még a Volturi-Russel probléma, ami őszintén szólva, pillanatnyilag kevésbé foglalkoztat. BABA!!!! Könyi!!! Egyébként ezt a meleg dolgot rendkívül logikusnak tartom, és egyébként ha azt nézed, hogy helytálló-e az eredeti történetben, Bella is meleg helyen esik teherbe. Szóval simán elképzelhető. Nagyon szemfüles vagy Spirit hogy ezt észrevetted. Gratula! Bennem fel sem merült. Fúúú, kiváncsi vagyok. Siess!

    VálaszTörlés
  36. nagyon szuper lett :D várom a folytit

    VálaszTörlés
  37. Kedves Spirit!

    Örülök, hogy Isabella terhes, a múltkor is nagyon szorítottam és egy kicsit csalódott voltam amikor kiderült, hogy nem vár gyermeket.
    Remélem, (bár ahogy ismerlek biztosan nem) nem az eredeti változatot követed, hanem valami teljesen mást fogsz kitalálni. Lehetne mondjuk boldog terhesség? Edward örülhetne? És egyáltalán milyen gyerekük lehet? Farkas-vámpír keverék?
    Izgatottan várom a következő részt.
    Krisztina

    VálaszTörlés
  38. Jaaaaa, hogy ez a magyarázat! XD Azt hittem, valamit a terhességről szeretnél ismét, hogy miért kell neki meleg, vagy valami. :D Ez igazából fel se tűnt. :D Tetszik, ahogy az alaptörténetből átvetted a félreértés vonalát. Edward, ahogy el akarja vetetni a gyerekek, s vele szemben Bella. :) Hát igen, az anyai ösztönök. :) Ez most nagyon ügyes rész lett, mert, ha mégsem terhes, akkor megint jól becsapsz mindenkit! :D Hisz Isának az alhasi részén voltak fájdalmai, ha jól értettem, és ott tényleg a méh található, illetve a hideg-meleg is erre utal. :) És, ha tényleg terhes, a szülés is bizonyára komplikáltabb lenne, hiszen a vámpírméreg nem hat rá, illetve a teste is erősebb egy emberénél. Viszont lehet, hogy itt esetleg használhatna a császármetszés? HÚúúúúúúúú.....
    Jajj, és Russel. :S Erről el is felejtkeztem, hogy már a Volturi is tud róla, mert mégha Gianna el is felejtette volna mondani, Aro csak megérinti, és mindjárt tudja. :S jajj... :S
    Nagyon várom a kövi részt, hogy végre derüljön már ki még valami!!!!!!!

    VálaszTörlés
  39. Kedves Spirit!
    Hát ez valami fantasztikus volt. :D
    Remélem minél előbb jön friss, ugyanis én személy szerint nagyon reménykedem benne, hogy Isabella terhes.
    Viszont azt nagyon nem szeretném, hogy megöljék a magzatot(már ha van... :D).
    Egy élmény olvasni a történeted, sőt az összes többit is.
    (Pár szó gyorsan az új történetedről, a Démoni érintésről: Nagyon izgalmas, bár még nem egészen értem... :D
    Csak így tovább)
    További sok sikert az íráshoz, puszi Hugi

    VálaszTörlés
  40. Szia!
    Nagyon nagyon tetszett ez a fejezet! Szeretem mikor Isabella nem érzi jól magát mert Edward akkor sokat foglalkozik vele!Ezeket a részeket szeretem, vagyis az ilyeneket! Remélem a kövi is hasonló lesz!Mégegyszer nagyon jó lett és gratula!
    Puszi

    VálaszTörlés
  41. Helo.
    Hát ez a fejezet, egyszerre boldog (mert lesz babaa:)) és szomorú (szegény Ed és Isa:()
    Szal én hol sírtam, hol nevettem...
    Amúgy nagyon jó lett!!
    Deh am. Isa nem halhat meg szülés közben, mert erősebb mint egy átlagember (mint pl. amilyan Bella volt) Nem?! Vagy a vámpír-farkas "ellentét" miatt? Vagy mostmár tényleg nem értem, és nem akarok túlságosan belebonyolódni a találgatásba, mert abból nem sülne ki jó xD
    És pont ezért NAGYON VÁROM a folytatást!!!
    Puszi,Maycsi

    VálaszTörlés
  42. Huhh... most látom milyen értelmesen fogalmaztam, deh mind1...

    VálaszTörlés
  43. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  44. Sziiia nagyon jó fejezeet lett :) :(

    bár azon nem csodálkozoom h az Ed így gondolkoziik -.-" :)
    de remélem a csajok meg a többiek közül is néhányan az Isabella mellé állnak :)
    VÁROM A FOLYTATÁST :)


    ui.: köszi h válaszoltál a Ki vagy te ? játékbaan :)

    VálaszTörlés
  45. Szia,

    Nem olvastam végig a kommenteket, és nem tudom, hogy másnak is-e, de nekem olyan deja vu érzésem van! :D Breaking Dawnban is hasonló volt a helyzet. Bella hisztérikusan ragaszkodott a gyerekhez, de Edward védelmébe érdekében megakarta "öletni". De nem jutott eszembe, hogy esetleg onnan lenne az ötlet, miért lenne?! :DD
    A rész tanulságos, és csillapító. Hiszen amíg jön a következő, addig ez a rész pont jó egy kis nyugtatónak. :P
    Bár mondjuk volt már ennél jobb is a fejezet, de persze ez is jó. Gondolom, nem is a tökéletesre mentél, hanem a magyarázatra. :)

    Remélem, nem vetted zokon a véleményem bármely részét, nem volt célom. :)

    Puszi.

    VálaszTörlés
  46. Szia!

    Na végre! BABÁT VÁR!!:D
    Nagyon örülök!

    Egyáltalán nem tartom rossznak, hogy a BD-re hasonlít a helyzet, mint azt olvastam a komikból. Hiszen itt vámpírokról és vérfarkasokról beszélünk, akik már eleve veszélyesek (egymásra is). Mért lenne könnyű dolog a két "faj" gyermekének megfoganása, kihordása? Persze, hogy itt is felmerül a terhességmegszakítás gondolata Isa védelmében, hiszen (még számunkra) beláthatatlan következményei lennének ennek a teljesen egyedi szitunak.

    Nagyon aranyos Isa, ahogy gondolatban beszél a babájához:)

    Frisselj minél hamarabb!

    Pusszancs!

    VálaszTörlés
  47. Szia!
    Már nagyon vártam ezt a részt,hogy végre kiderüljön,mi is a rosszullétek oka.És bár ismét kétségek között hagytál minket,azért jó volt.
    És nagyon várjuk a következőt,hogy végre bizonyosságot kapjunk!
    Pusza

    VálaszTörlés
  48. Hozzácsipogásom:

    Nos, mint az első két könyv, szerintem ez is egészen más lesz mint Meyer könyvei, az hogy most kaptunk egy olyan fejezetet amiben voltak hasonló elmek a BD-hez, még nem jelent semmit! Edward reakciója érthető, hiszen a szerelme életéről van szó és a mondák nem biztatnak nagy túlélési esélyekkel, szóval első reakcióként ez egyértelmű. Carlisle álláspontja meg már az érkezésénél kiderült, amikor a kis fájdalom most, mint később a nagy említése elhangzott.

    Az egész szituáció finom részletekben eltér a BD-tól, Ed reakciója csak a karakterhűség, Spirit első számú szabályának a következménye.

    Az általam említésre méltó eltérő részletek:

    1. Nem az első együttlétkor fogant a baba.

    2. A trópusi körülmények helyett a farkastesthős feltétel magyarázata nagyon tetszik!

    3. A Denali klán meglátogatása és egyben elsőszámú ertesítése a terhességről nagyon találó volt, hiszen bonyodalom tekintetében az Irinás bekavarás már ki van lőve, és nem kell őket győzködni se a hallhatatlan gyermek kérdéséről, szóval ha jön a galiba, nem kell őket győzködni, de ez nem jelenti azt, hogy rögtön rohannak majd segíteni, sőt szerintem ilyen nem is lesz, Cullenék és a farkasok lejátszanak mindent, de nem is kavarnak be és lesznek ellenfelek, nem lesznek a Volturi tanui meg egyebek. (Mert az ugye milyen BD-s lenne ha összecsődülnének megint a világ vámrírjai).

    3. Mivel a Tányás értesítés és szimpátia kipipálva, Rosalis balhé előjelezve: a futásos erdős beszélgetésnél Rose említette is, hogy gyűlölte amíg nem volt kizárva a teherbeesése/ vgy gyűlölné ha lehetne gyereke, vagy valami ilyesmi, nem olvastam újra és nem emlékszem pontosan, szóval ő tuti később enyhül meg mint Edward.

    4. Farkas oldalról Saroe és Aidan lesz a legfőbb támogatója, vámpír részről meg akár Tánya is odakeveredhet egy telefonhívás után, ha már szexuális tanácsadásban bevált egyszer, miért ne lehetne ő az elsőszámú terhességi tanácsadó is Rosalieval szemben.

    5. Ha meg már Russel miatt úgy is jön a Volturi a gyerekről is a születése előtt fog tudomást szerezni, szóval nem utólag kell őket győzködni, meg Nahuelt keríteni bizonyítéknak, hogy igenis félvérek születhetnek és léteznek.

    6. Edward meg a gyerek tudatának meghallása előtt már úgyis megenyhül, hiszen az esküvőt mégiscsak ő fogja felejánlani, nem pedig Isa és Alice kikényszeríteni belőle, habár ki tudja! De szerintem tuti belemegy hogy akkor tartsák meg a gyereket és az lesz a feltétele, hogy a szülés előtt házasodjanak is össze.

    7. Az orvosi csavarokra is kíváncsi vagyok:

    a) Az erősebb testű anyukát is összetöri-e a magzat rugkapálása? Szerintem nem feltétlenül!

    b) Kell- e vért innia Isanak? Ha valami könnyen emészthető, felszívódó, nem kihányható cucc kell, ihatna testépítő proteinitalt is. Elsőre elég gusztustalan az is főleg egy nőnek, de én is kipróbáltam államvizsga előtt és mivel tele van fehérjével és aminosavakkal az agyműködésnek is jobb, mint a cukor, tejjel összetázva és csokis ízesítésben pedig olyan mint a kihűlt forró csoki! Nyam:P ! És egyébbként is eltelt 60 év, ki tudja milyen finomságokat talál ki a tudomány addigra, valami szuperinfúzió helyett, mivel Isának úgyis elege van a tűkből!

    VálaszTörlés
  49. c) A szülés pedig: ha farkas-vámpír-ember hibrid a kicsike, akoor 25 kromoszómás és akkor láthatja is Alice, főleg miután eldöntik, hogy megtartják, meg eddig a Volturira koncentrált és azért se látott dolgokat. Szóval előre láthatja, hogy hogy zajlik le a szülés és Edvarddal le is játszhatják a szükséges opciókat, Carlisle éa Ed megbeszélheti a tehendőket, ő meg csekkolhatja a jövőben, hogy melyik milyen hatással lesz anyára és babára és hogyan tudják mindkettőjüket megmenteni, szóval lehet ő az első számú szülésznő (a BD-ben Jacob és Rosalie volt), szóval ez is egy helyes árnalatnyi eltérés. Rosalie meg megenyhülhet akkor amikor meglátja a csöpséget.

    Szóval én rengeteg fantáziát látok a dologban és lehet nagyon eredetien folytatni a történetet, egészen másként mint a BD-t!

    Sőt az esküvővel kapcsolatban ,ha már a Volturi úgyis betoppan, meg lehet őket is hívni a lagzira! Aró a BD-ban is küldött nászajándékot Bellának, igaz őt ismerte a NM-ból, itt meg az első találkozás is az eskövőn történhetne. Russelnek meg kérhetnének haladékot a "halálra"/átváltozásra az esküvő utánra vagy a kicsi születése után, huzva az időt, így taktikázva sakkozva.

    Ha már úgy is a Jelen boldogsága a címe a könyvnek nem kell feltétlen nagy harcra számítani a Volturival, valmi feszültségekkel előkészített, de kissebb létszámú diplomáciai, már már családi megbeszélés sokkal aranyosabb lenne, pláne ha már terhes anyuka is szaladgál köztük.

    Összegezve nem akarokk tippeket tukmálni Spiritre, de rengeteg fantáziát látok a kialakult helyzetben és nem volt az első asszociációim között a BD mikor olvastam a fejezetet, sőt!

    Talán leírhattam volna mindezt a nolvellapályázatra is ,mint a fic ficét :P
    ez most utólag jutott eszembe, ha már annyit agyalok a terhességen, mint alternatív terhességdimenzió :P. De nincs is annyi időm szóval csak a hozzászólásokat bővítem elméleteimmel.

    Csóközön mindenkinek!

    VálaszTörlés
  50. Ja és a terhességi hányásról meg itt lehet érdekes dolgokat olvasni:

    Szendi Gábor:
    A terhességi hányás modern szemlélete

    http://www.tenyek-tevhitek.hu/csaktagoknak/terhessegi-hanyas.php

    VálaszTörlés
  51. http://www.tenyek-tevhitek.hu/csaktagoknak/
    terhessegi-hanyas.php

    VálaszTörlés
  52. Szia Spirit!

    TUDTAM!TUDTAM!TUDTAM! :))))))
    Nagyon örülök, hogy a sejtéseim beigazolódtak!
    Alig várom azt az ultrahangot! Ki áll mellé? És Isa megkéri Roset, hogy vigyázzon rájuk? Fiú lesz vagy lány? Vagy mindkettő? ;)
    A szülés biztos nem lesz leányálom, de biztos kivitelezhető! Farkasként Isának nagyobb esélye van, mint Bellának!
    Reméljük,Aro vár még a követtel, mert most a Culleneket más fogja lekötni...
    Szegény Russel! Az Ő sorsáról is Neked kell gondoskodni...Remélem számára is jól végződik a történet!

    Nagyon izgulok!
    Köszönöm: Gabriella

    VálaszTörlés
  53. Szia!
    Yessss...baba! :D Nagyon vártam már rá! :D
    De viszont... lehet, hogy mégsem lovalom bele magam annyira, hiszen:
    1: Valószínű, hogy annyira mégsem leszel Meyer hű, és nem fogjuk ugyanazt olvasni, mint az eredeti könyvben...
    2: Ha mégis így lenne, valahogy másképpen kellene megoldani Isa életben tartását, mert bár hamar gyógyul, neki is kellesz egy kis idő...
    3: Remény... csak ez maradt most számomra :D
    Hajrá bébi-pártiak! :D

    VálaszTörlés
  54. non jó volt ez, mind az összes többi :D nekem nagyon tetszik:P lécci siess a folytatással

    VálaszTörlés
  55. Nagyon tetszik! :)
    Létszi ezt fissísd majd először ne a többi történetedet! Köszii

    VálaszTörlés
  56. Először is:
    Annyira tudtam, hogy a Volturi nem fogja annyiban hagyni, hogy egy ember is tud a létezésükről. :D:D
    Amúgy továbbra is Isabella terhessége ellen vagyok. Edward karakterhű volt most is, és cseppet idegesítő is, de ez már a BD-ben is idegesített. Most olyan BD-érzésem volt, gondolom nem fogod újra ugyanezt lejátszani, ami egyszer már meg van írva, csak most olyan érzésem volt. Amúgy a fejezet tetszett, mint mindig, majd kíváncsi leszek az egész biológiájára, csak mert szeretem a bioszt.
    Több hozzáfűznivalóm nincs, most csak ennyi voltam.

    VálaszTörlés
  57. Spirit Spirit Spirit ne tedd ezt velem!!! Ugye nem mondom komolyan hogy Edwardnak komolyan az eszében van hogy elvetetik Iza gyerekét. Ne hogy ez történjen mert én nem tudom mit teszek :) Bizos lesz megoldás! Am meg tök jó lett csak nekem rövid volt egy ici-picit. puszi mindenkinek! Várom a folytatást. (Spirit gyere msn-re kérlek) :D pls

    VálaszTörlés
  58. Juj, már épp ideje volt elolvasni, hétfő óta mindennap fel akartam jönni, hogy van-e új, de nem volt időm. Most is mindjárt elalszok, de volt egy kis időm, szóval muszáj volt elolvasnom. :D Egyszerűen imádtam. :D Akkor mostmár szinte biztos, hogy terhes. :D Ugye? :D Tök jó. :D Amúgy az egész fejezet nagyon tetszett, amikor elkezdett fájni Isa hasa a hóban.. Olvasás közben először azt sem tudtam, hogy most mi van. Hú.. Meg azt nagyon bírtam, amikor csak beszéltek és beszéltek, és teljesen előttem volt a kép, hogy Isa fel van háborodva, hogy nem ért semmit. :D Meg kíváncsi vagyok, mi lesz Russellel. Szerintem Gianna nem akarja majd kinyírni. Max. átalakítja. Esetleg ketten együtt elmennek valahová.. Nem tudom. Szerintem fog még alakulni valami. :D Kíváncsi vagyok, hogy mi. :) Na, most csak ennyire futotta, tényleg fáradt vagyok. :D Bár nem biztos, hogy ez után a fejezet után el tudok-e aludni rendesen, szerintem még agyalok egy kicsit, hogy mi lesz Russellel. :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  59. Ez nagyon kafa lett!!! Most mi lesz Isa-val meg a kicsivel? És hogy fogja most lereagálni azt hogy meg akarják ölni a gyerekét? Átváltozik és neki ugrik Edwardéknak??? Én nem tudok másra gondolni a nagy hisztin kívűl bár azt nem tartom túl hatásosnak...Nagyon jó lett mint a többi (talán jobb is :D).Gratula a könyvhöz!!!Kérlek siess a kövi fejezettel!!!!!!!légyszííí!!!

    VálaszTörlés
  60. Szia!
    Ez eddig eszembe sem jutott:Alice azért látja hogy tavasszal (vagyis elég hamar)házasodik össze Isa és Ed mert baba van.Csak ezt még nem látja Alice.Ollyan izgi!És mi lesz Russellel?Mint a BD-ben összegyűlnek a farkasok és a vámpírok hogy megvédjék?Nem hiszem hogy a bd-ből másolnál te annál sokkal fantáziadúsabb vagy!:D Bár talán azt sem bánnám ha onnan másolnál.Azt sem tartom rossz elméletnek hogy Giannával szerelmesek lesznek egymásba és elmennek együtt valahova bár akkor biztos végük a Volturinak köszönhetően.Azért kár lenne érte.:(Na és Isa a babával...Na meg Edward!Ugye nem ölik meg a kicsit?Annyira vártam már ezt!Szerintem valahol Ed is szeretné ezt a gyereket csak nem meri bevallani magának.És előtérbe helyezi Isabella jóllétét!Megint gratula annyira jól írsz!Siess NAGYON a kövi fejezettel addig is rágódom ezen az egészen.Ez most nagyon sok volt egyszerre Isa a hóval,Russel,és hogy Ed meg akarja öletni a gyereket:(.Kíváncsi vagyok mi lesz most.Persze mindig a leggjobbkor kell abbahagyni...Sok gratula,köszönet stb.

    VálaszTörlés
  61. Szia Spirit!
    Hát nem is tudom hol kezdjem.
    Egy pár napja találtam csak az oldaladra és lenyűgöz az írási tudásod.Olvastam a Twilightnak mind a négy részét és az ötödiket is amennyi meg lett írva beléle,de te teljesen lenyűgöztél.A T.Saga alatt is meg volt a feszültség,de te most számomra túlszárnyaltad azt.
    Durván 2 és fél nap alatt elolvastam mind a 3-om könyvedet,bele is jojózott a szemem:)
    Annyira részletesen tudod megfogalmazni és leíni az érzéseket,hogy a hideg futkos a hátmon.
    Sok könyvet olvastam már,de nálad volt először,hogy teljesen bele tudtam élni magam minden részletébe.
    Köszönöm ezt neked,és remélem jön a folyt.köv. :D

    VálaszTörlés
  62. Ja még el nem felejtem nem akarom lelőni a dolgot,de nagy a valószínűsége,hogy Isabella terhes,és megszületik a gyermek, és hogy Russellből vámpír lesz ha minden igaz.
    Mivel Isabella álmodott róluk és ha hasonulni fog valamennyire az eredeti műhöz akkor igaz lesz az álma.Ezzel nem akarok senkit se befolyásoni,főleg nem Drága Spiritet(remélem nem haragszol az ilyen megszólításért).
    De tudjuk róla,hogy megtalálja a módját,hogy csűrje csavarja meg a dolgokat,hogy megbolonduljunk minden eggyes fejezetért.
    Azthiszem írhatm mindenki nevében,hogy
    KÖSZÖNJÜK SPIRIT!!!! :X

    VálaszTörlés
  63. nagyon jó lett, remélem lesz kisbaba:Pde ezt rád bízom:D már nagyon várom folytatást

    VálaszTörlés
  64. Arra még senki nem gondolt, hogy azért akarják elvenni a babát, mert féltik Isabella életét? Másképp biztosan örülnének ők is, de félnek attól, hogy a régi történetek igazak, és baja lehet Isanak. Nem tudom elhinni, hogy nem gondoltatok erre :).

    Üdv!
    Andi

    VálaszTörlés
  65. Tisztelet a kivételnek... :D

    Üdv!
    Andi

    VálaszTörlés
  66. Szia :)

    Kicsit el vagyok tűnve... ennek az az oka, hogy nincs gépem. De azért mindig elolvasom az újakat :)

    Egy kérdésem lenne: ha már eltelt 60 év, akkor Russel most 78 éves?

    Puszi ^^

    VálaszTörlés
  67. Szerintem nem a történet közben telt egyik fejezetről a másikra el hirtelen 60 év :D Hanem a mi mostani korunktól fogva... 2010-től kb. 6 évnyire játszódik Spirit törénete... Szerintem erre értette a technológiai fejlődést!
    De ha nem, bocsi, és javítsatok ki! :)

    VálaszTörlés
  68. Helló Spirit!
    Lécci-lécci legyen még Edward elemzés és szemszög mert attol sokkal átfogobb a történet.
    Ha nem nagy kérés vagy már felmerült bennetek,akkor írhatnál Roselie és Emmett illetve Carlisle és Esme találkozásáról és kapcsolatukról(pikáns részekkel is mint Aliceknél is tetted:) )

    VálaszTörlés
  69. Igen, a 60 évet úgy gondoltam, hogy a mi korunktól számítva, vagyis az eredeti Meyer féle könyvektől számítva telik el 60 év. A történetemben azért jeleztem volna, ha hirtelen átugrunk több, mint fél évszázadot. :D

    Anett: Carlisle/Esme novella már létezik, és fent van a blogon itt: http://twilightfic.blogspot.com/2009/04/lelkem-uj-otthona.html
    Edward elemzést nem írok már, mert megírom A múlt árnyait normálisan Edward szemszögből, szóval, az elemzés felesleges. A múlt árnyait Edward szemszögből az aloldalon találod. :)

    És olvassátok a fent kiírt híreket, mert ott mindig fent van, hogy miből van épp friss a többi oldalamon, így pl. Edward szemszögről is infókat szerezhettek. :)

    VálaszTörlés
  70. ááááááááhhhhhhhhh tudtam, hogy terhes éreztem :) eeeeeeeeezzzzzzz az :):) hihetetlenül jó fejezet odáig vagyok érte meg vissza :D:D.
    Ez a Gianna ez az aki a New moonba a recepciós volt a Vulturinál?? / tudom időben esik le :D:D/
    Franci

    VálaszTörlés
  71. mikor lesz friss?

    VálaszTörlés
  72. ezazzz:D!!mikor lesz friss?:D*nyálcsurgatósvárakozófej*_*

    VálaszTörlés
  73. Most is van HSZ határ?

    És nem léptük még át véletlen?

    Nem mostanában láttam ennyi hozzászólást! :D

    És nem léptük még véletlenül át? Csak, hogy holnap biztos lesz-e friss, azért érdeklődöm élénken! :D

    VálaszTörlés
  74. És az egy hetes határidő még él? Mert akkor ma lenne esedékes a friss, nem? :) Vagy ma már ne várjak rá?

    VálaszTörlés
  75. Kötözködök még, csak, hogy legyen mit írni a lap tetejére :P

    Hónap kérdezője és kritikaírója "cím" lesz még?
    Lassan negyed éves a késés! :P

    Mondtam, hogy kötözködhetnékem van. :P

    VálaszTörlés
  76. Hali!

    Bocs, vhogy a blogolvasás csak hét elején jut eszembe, mivel akkorra várom a frisset, de mire megérkezik és elolvasom, már zavarnak is aludni, a többi ficről meg leszoktam, így ki is ment a fejemből, ne haragudj...
    De most itt vagyok, ragyogok, mint a fekete szurok!

    Ez a terhességesdi, már annyit csűrted-csavartad... Én már nem hiszek el neked semmit!
    Bár most tényleg úgy tűnik, h terhes, de nem merem magam beleélni addig, amíg Carlisle azzal a remek kütyüjével meg nem nézi és ki nem jelenti, h "Terhes!"

    Tanya nagyon aranyos volt, Edward meg... hát igen, ő ilyen és kész.

    Ehhez most ennyi, ha a mait elolvasom még ma és az nem lesz olyan későn, akkor frissiben írok majd ahhoz is.

    Pusz

    UI: a Google-ba a hugom van bejelentkezve, azért nem tok úgy írni

    VálaszTörlés
  77. Hát végre én is idekerültem!

    Szóval szerintem most már tuti a baba:-)(nagyon vigyorog)!!!!!!!
    És Edward reakciója is teljesen megérthető, de én is támogatom Isabella Ateara véleményét miszerint még így is rengeteg, nagyon furfangos ötlettel különbözik a ficed Meyer könyveitől.

    Tanya nagyon kedves volt, még a végén lehet, hogy tényleg ő lesz az egyik szövetséges, meg persze Rosalie és Szerintem még Alice is ...

    A Volturi meg persze, hogy visszatér miután meglátták Isa átalakulását...hát hol lenne akkor a nyugodt szülés, ha ők nem jönnének:-)

    Már egy szavam sincsen az izgalmakra, és tövig rágtam a hosszú körmeimet:-)

    Imádlak mint mindig, és siess a kövivel!
    Pusza

    Charlotte90

    VálaszTörlés