.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. március 6., szombat

A jelen boldogsága - 11. fejezet

Bocsánat, hogy késett a fejezet. Mindenképpen meg akartam vele várni Szandit, és szerencsére, el is tudta ma este olvasni. :) Szegénykém, nem érzi jól magát, úgyhogy ezer hála neki, amiért megtette mégis!


11. LÁZ




A BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBAN NYÜZSÖGTEK az emberek. Rég nem voltam ilyen tömegben, és kicsit kényelmetlenül éreztem magam. Közel húzódtam Edwardhoz, aki a karját a derekamra fűzte. Még mindig aggódott értem, mert az utolsó órám előtt meg kellett látogatnom a női mosdót. Hiába mondtam neki, hogy csak az ebédnél evett pizza feküdte meg a gyomromat, nem hitt nekem. Már haza akart vinni – mondván, hogy majd Alice elintézi a vásárlást -, mikor Alice-nek újabb látomása támadt arról, hogy velük tartok. Edward pedig hiába tiltakozott, a jövőkép nem változott meg, így végül nem lettem hazatoloncolva.

Az első utunk egy cd-boltba vezetett, mert Alice mindenképpen meg akarta venni egy új együttesnek a lemezét. Állítólag, a cd-ről az egyik zeneszám szól majd a nem sokára megtartandó esküvőnkön… Legalább is, Alice szerint…

Türelmetlenül toporogtam a bolt bejáratában, miközben azon járt az agyam, miért akarnám ennyire elkapkodni majd az esküvőmet. Abban biztos voltam, hogy Edward nem kényszerítené rám, hogy most azonnal hozzámenjek, így a látomás kiváltó oka csak én lehettem. De ez mégsem tűnt így logikusnak. Túl gyors volt számomra az egész…

Valami nagyon nyomós indokot kerestem, amivel meg tudtam volna magyarázni magamnak Alice látomását, de egyáltalán nem volt ötletem. A korom, az elmúlt időszak sok feszültsége, a végtelen idő, ami előttünk állt, mind-mind arról győztek meg, hogy még várhatnánk a szerelmünk hivatalossá tételével, ezzel szemben egyetlen siettető érv sem jutott az eszembe.

- Tessék… - nyújtott felém Edward egy kis szatyrot. Alig pár perce még az egyik polc előtt válogatott, de én annyira belemerültem a gondolataimba, hogy fel sem tűnt, vett is valamit.

- Mi ez? – emeltem ki a cd-t a szatyorból.

- Békeajándék? – vonta fel a szemöldökét. Egy másodpercig fogalmam sem volt róla, hogy miről beszél, hiszen össze sem vesztünk, aztán mikor megvilágosodtam, széles vigyor ült ki az arcomra.

- Csak nem félsz tőlem? A gyenge nőtől? – pislogtam fel rá ártatlan arcot vágva.

- A nők veszélyesek, ha a bosszúról van szó… - nyúlt ki felém Edward, hogy a derekamnál fogva közelebb húzzon magához, de én elhátráltam. Nem engedhettem meg neki azt az előnyt, hogy felhasználja ellenem az elkápráztatást.

- Nem, nem, nem – ráztam meg a fejemet még mindig fülig érő szájjal. – Egy bosszúszomjas nőt nem lehet megvenni holmi apró ajándékkal.

- Akkor mivel lehetne megvenni? – húzta magabiztos félmosolyra a száját Edward.

- Ismerd be, hogy mi, nők győztünk – vontam meg a vállamat, mire elfintorodott. – Szóval, nem? – léptem közelebb hozzá, és a füléhez hajoltam. – Akkor viseljétek a következményeket – kuncogtam fel elégedetten, aztán Alice után indultam a sorok közé.

- Ezt jól megmondtad neki! – csapott a kezembe, mikor megtaláltam az Újdonságok táblával ellátott lemezek között. Kis kíváncsi… – Legyőzzük őket! Amint elmeséled, hogy mit találtál ki…

- Később. Most még nem alkalmas – kacsintottam rá, mire bólintott. – Szóval, ez lenne az? Ez lesz a zene a tudodmin? – vettem ki a kezéből a cd-t, és biztos voltam benne, hogy a rettenet kiült az arcomra. A borítóképen három fekete sminket és ruhát viselő fiú volt, akik nagyon sátáninak akartak kinézni, de csak szimplán röhejesek voltak.

- Nem – nevetett fel Alice. – Az lesz az esküvődön – mutatott a kezemben lévő szatyor felé, amelyet Edwardtól kaptam. – Csak be kellett ide jönnöm, hogy Edward megvegye neked. Tetszeni fog – biztosított róla, aztán az emós lemezt visszahajítva a helyére a bolt kijárata felé húzott.

Az élelmiszerosztályon sokkal gyorsabban végeztünk – Alice végigvágtatott a sorokon, és beledobált mindent a bevásárlókocsiba, amiről csak úgy gondolta, hogy szükség lehet rá egy kerti sütésen. Russel rémült szemekkel figyelte, hogyan gyűlik a megvett dolgok halma, és csak akkor nyugodott meg kissé, mikor közöltem vele, hogy ezt mind Cullenék fogják fizetni.

- Nem ciki, hogy az én kerti partymat ők finanszírozzák? – hajolt oda hozzám, mikor már a pénztárnál álltunk. A mögöttünk lévők elég csúnyán méregettek, amiért körülbelül negyed órába telt csak az, hogy kipakoljunk a kocsiból – vámpírgyorsasággal persze, fél másodperc lett volna.

- Nyugi, már több emberöltőnyi vagyonuk van, és Alice bármikor megmondja a lottószámokat, ha megszorulnának – nevettem fel halkan.

- Egy jövőbe látó… Még most sem hiszem el… - rázta meg hitetlenkedve a fejét Russel.

- Csak ezt? – löktem oldalba jól szórakozva, miközben Alice-ék végre eljutottak a fizetésig a pénztárnál. Pár perc múlva már a kijárat felé haladtunk, mikor észrevettem a mosdó táblát egy bal felé mutató nyíllal, és tudtam, hogy eljött a visszavágás ideje. – Alice! – torpantam meg hirtelen. – Kimegyünk a mosdóba! – közöltem.

- Jól vagy? – Edward aggodalmasan fürkészte az arcomat.

- Nyugalom, tökéletesen jól vagyok, egyszerűen csak hívnak az emberi szükségletek, ennyi – nyugtattam meg az értem aggódó részét, hogy aztán a benne lévő férfiban kelthessek gyanakvó paranoiát. – Gyere, Alice! – fogtam meg a barátnőm kezét, aztán hátrafelé pislogva a fiúkra a mosdó felé húztam.

- Készülnek valamire – hallottam Edward suttogását, és alig tudtam elfojtani egy elégedett vigyort. Ahogy beléptünk a vécébe, az egyik csaphoz mentem, és megnyitottam. Ittam pár kortynyi vizet, és csak aztán fordultam Alice felé, aki izgatottan várakozott az ajtóban.

- Csak dúdolj magadban, és ne hagyd abba! – kértem tőle egy cinkos mosoly kíséretében. Tudtam, hogy fogalma sincs róla, miért kell ezt tennie, de mikor kiléptünk a mosdóból, Edward arcán tisztán láttam, hogy Alice teljesítette a kívánságomat. Összeráncolt homlokkal fürkészte a testvérét, aki szökdécselve kapta fel a földön hagyott szatyrait, és elindult a parkoló felé.

Russel tétován toporgott az autó mellett. Idefelé úton még hátul ült velem, de most, hogy támadásra számított, látszott az arcán, hogy szívesebben ülne előre Edward mellé. Kuncogva huppantam be hátra – Edwardnál is félelmetesebbnek lenni egy ember szemében, megtisztelő gondolatnak tűnt.

Végül Alice ült mellém hátra. A hazafelé vezető úton alig bírtam visszafojtani a nevetést – néhányszor ki is tört belőlem, valami kuncogásféle. Russel a nyakát behúzva ült az anyósülésen, mintha bármelyik pillanatban a fejére zuhanhatna egy meteor, ha én úgy akarnám, Edward pedig fél percenként bámult bele a visszapillantó-tükörbe. Mire a Cullen ház elé értünk, mindketten idegroncsként szálltak ki az autóból.

Edward és Russel cipelték be a csomagokat és szatyrokat, miközben én és Alice lehuppantunk a nappali kanapéjára – Jasper kíséretében, aki azonnal felbukkant, amint megérkeztünk.

- A többiek? – érdeklődött Alice befészkelve magát Jasper ölelésébe.

- Carlisle odafent dolgozik, Esme, Rose és Emmett pedig elvitték a kisebbik Edwardot sétálni egy kicsit – kaptuk meg a tájékoztatást.- Szerintem, hamarosan itthon lesznek, mert már vagy egy órája elvannak…

- Te nem mentél – jelentette ki Alice mosolyogva.

- Téged vártalak – fonódott össze a két aranyszín tekintet egy intim pillanatra. Az arcom felforrósodott zavaromban, ezért felálltam, az ablakhoz sétáltam, és kinyitottam. A friss levegő beáramlott a szobába enyhítve egy kicsit a melegemen. Mikor Edward és Russel felbukkantak, visszaültem a kanapéra.

- Nem ültök le? – intettem a két megmaradt fotel felé. Edward gyanakodva vonta össze a szemeit, majd megrázta a fejét – Russel követte a példáját. – Hát jó – vontam meg a vállamat, aztán hátradőlve sóhajtottam egyet. Jó pár perc telt el teljes csendben, miközben én csukott szemmel élveztem a szinte bizsergető feszültséget és a tavasz friss illatát.

- Na jó, gyerünk, csináld! – hallottam meg Edward hangját végül. Mosolyogva nyitottam fel a szememet.

- Mit, édesem? – kérdeztem kedveskedő hangon.

- A bosszút. Bármi is az, essünk túl rajta! – lépett elém. Russel tétován toporgott a küszöbön – úgy láttam, ő nem tartja túl jó ötletnek a „tudjuk le minél előbb a rossz dolgokat” tervet.

- Fogalmam sincs, miről beszélsz – rántottam meg a vállamat. – Mi nem készülünk semmilyen bosszúra, nem igaz, Alice? – fordultam felé. – Vagy te tudsz valamilyen bosszútervről? – érdeklődtem jókedvűen.

- Nem, nem tudok – remegett meg Alice szája. Biztos voltam benne, hogy ő is nagyon élvezi a helyzetet.

- Akkor miért dúdolsz? – mordult rá Edward.

- Nem lehet jókedvem? – Alice kedveskedve Jasperhez bújt, aki érdeklődve figyelte a jelenetet.

- Persze, jókedved… - fonta össze maga előtt bosszúsan a karjait Edward. Legszívesebben azonnal felugrottam volna, hogy megcsókoljam. Annyira édes volt, mikor felhúzta magát. A homlokán megjelent egy apró ránc, és a szemei szinte szikrákat szórtak. Éreztem, ahogy a testemen végigfut a vágyakozó forróság.

- Tényleg nincs terv – álltam fel lassú mozdulatokkal. Mikor kételkedve nézett rám, megforgattam a szemeimet. – Az volt a terv, hogy azt hiszitek, van terv. Vicces volt, ahogy aggódtok – vallottam be az igazat. – A nagy, erős férfiak félnek a gyenge, védelemre szoruló nőktől… - nevettem fel. Alice halk kuncogásba kezdett a hátam mögött, amit tompított az, hogy Jasper nyakába fúrta az arcát.

Edward fürkésző tekintettel nézett rám, aztán az arckifejezetése még borúsabbá vált.

- Átvertél – nézett félre rólam.

- Át. De mókás volt… - simítottam végig a karján. Összerándult, aztán hátat fordított nekem, és kisietett a szobából. Döbbenten pislogtam utána, aztán kérdőn fordultam Alice-ék felé. Jasper lesütötte a szemeit, Alice pedig legalább olyan értetlen arcot vágott, mint én.

- Hazavinnétek Russelt? Beszélek Edwarddal – kértem fejemmel az emelet felé intve.

Bizonytalanul nyomtam le a kilincset, és léptem be a hálószobába. Edward az ablak előtt állt – észrevettem már, hogyha valami nyomasztja, és gondolkozni szeretne, akkor a tájat figyeli. Halkan becsuktam magam mögött az ajtót, aztán a háta mögé sétáltam.

- Sajnálom, ha megbántottalak valamivel… Azt hittem, ez az egész csak játék – próbáltam megbékíteni, de nem szólt egy szót sem, csak meredten bámult kifelé. – Edward, kérlek, mondj valamit! – fektettem a kezemet a vállára összeszoruló gyomorral. Olyan hirtelen fordult meg, és kapott fel, hogy még csak meg sem fordulhatott a fejemben a védekezés. Mire magamhoz tértem, már az ágyon feküdtem Edward alatt, aki nevetve fúrta a fejét a mellkasomba.

- Bevetted. Touché – vigyorgott rám végül. – Nők-férfiak, egy-egy.

- Te… Te… – dadogtam a méregtől, aztán kapálózva megpróbáltam lerúgni magamról.

- Én? – vonta fel a szemöldökét, miközben a kezeimet az ágyhoz szorította.

- Szemét! – nyújtottam ki a nyelvemet. Nem hiszem el, hogy hagytam magam átvágni! Én marha! Kétszeresen is! – Jasper tudta, igaz? Hogy csak szórakozol velem? – döbbentem rá, és még keményebben küzdöttem a szabadságomért. Ezért nem nézett rám Jasper, miután Edward a kis színjátéka részeként felrohant az emeletre – érezte, hogy valójában nem is dühös rám.

- Igen, valószínűleg, tudta – mosolygott elégedetten Edward.

- Összeesküvők! – fordítottam oldalra a fejemet, mikor a hideg ajkak el akartak hallgattatni.

- Férfiak – javított ki Edward, aztán belecsókolt a nyakamba. Önkéntelenül is halk sóhaj hagyta el a számat.

- Ez akkor is gonosz dolog volt. Megijedtem, hogy haragszol rám – morcoskodtam tovább, de a kezem felemelkedett, és az ujjaim beletúrtak a bronzos tincsekbe.

- Sajnálom… Nem hittem volna, hogy beveszed… - emelkedett fel Edward feje a nyakhajlatomból, és bűnbánó tekintettel nézett rám.

- Este kárpótolnod kell érte – vigyorogtam rá. Hallottam, ahogy kinyílik a bejárati ajtó, és Rosalie-ék megérkeznek a testvéremmel együtt. – Most viszont, megnézem az öcsémet – próbáltam meg kimászni ismét a fölöttem lévő test alól. – Na, mi az? – nevettem fel, ahogy Edward finoman visszanyomott.

- Csak még egy kicsit hadd öleljelek, olyan jó így – fúrta a fejét a nyakamhoz, aztán mélyet lélegzett.

Reméltem, hogy nem a tegnap éjszakai kiborulásom miatt van Edward ilyen szentimentális hangulatban. Nem akartam, hogy ezen rágódjon feleslegesen, azt pedig főleg nem akartam, hogy a gondolatai miatt szenvedjen. A kezeim simogatni kezdték a hátát, és oldalra fordítva a fejemet puszit nyomtam az állára.

- Na jó, menj csak… - emelkedett fel rólam pár perc után, aztán a kezét nyújtva felém, felhúzott az ágyról.

- Nem jössz velem? Játszhatnánk egy kicsit az öcsémmel… - ajánlottam fel. – Szeret veled játszani – kapaszkodtam bele Edward karjába. Hagyta, hogy magam után húzzam, de nem szólt egy szót sem, ezért kényszert éreztem arra, hogy én csacsogjak. – A múltkor megtalálta az egyik magazinodat, valami természet magazint. Azt hiszem, tetszettek neki az állatok, főleg a halak. Lehet, hogy állatorvos lesz… - tervezgettem a jövőjét. Az egy elég jól jövedelmező, mégis biztonságos szakmának tűnt.

Rosalie-ék szobája elé érve kopogtattam az ajtón, és mikor az kinyílt beléptünk.

- Hogy tetszett neki a séta? – emeltem ki a kiságyából a testvéremet, aki még mindig túl aktívnak tűnt ahhoz képest, hogy vagy egy órát kint volt a szabadban.

- Jól elvolt. Tetszettek neki a virágok – mesélte Rose mosolyogva. Az ágya mellett állt, és a késő délutáni etetéshez készítette elő a dolgokat.

- Ki is irtott egy csomót – mutatott a fésülködőasztalon heverő, kissé már kókadozó csokorra Emmett. – Rosalie-nak szedtük együtt, igaz-e kishaver? – kócolta össze az öcsém haját egy mozdulattal.

- Virágot szedtél? – érdeklődtem kedvesen, de a testvérem érdeklődését már megint valami más kötötte le.

- Ezt akarja – vett ki egy kisautót a takarója mellől Emmett, aztán a levegőbe pöccintette, és elkapta. A kicsi kezek kinyúltak, hogy megszerezzék a játékot, de én arrébb húzódtam.

- Valami baj van? – vonta össze a szemöldökét Emmett. Rosalie megállt pakolás közben, és felénk nézett.

- Alice-nek is megmondtam már… Nem akarom, hogy autókkal játsszon! – jelentettem ki. Edward beljebb lépett a szobába, és nyugtatóan a vállamra tette a kezét. Bosszúsan ráztam le magamról az érintését.

- Mi a baj az autókkal? – Rose hangja irritálóan értetlennek tűnt. Mintha nem tudta volna, hogy mi bajom.

- A játékkal semmi… De ha túlságosan megszereti őket, előbb vagy utóbb igazit is akar majd. Az pedig túl veszélyes neki – próbáltam megmagyarázni, miközben kigomboltam az ingemen a legfelső gombot, mert úgy éreztem, megfulladok a gondolattól, hogy a testvéremnek baja eshetne.

- Ugyan, hiszen még csak egy kisbaba – nevetett fel Emmett.

- Lehet, de az idő gyorsan múlik, és nem akarom, hogy Rosalie rákényszerítse a szenvedélyét. Ami mellesleg a testvérem életét is veszélyeztetheti – feleltem a levegőt kapkodva. Éreztem, ahogy felgyülemlik bennem a düh, és forró lávaként önti el a testemet. – Edward az én testvérem, és én döntöm el, hogy mi a jó neki!

- Semmit sem akarok rákényszeríteni! – lépett előrébb Rosalie, és a szemei villámokat szórtak felém.

- Ja, persze… El is felejtettem, hogy te maga vagy a kedves engedékenység…

- Isabella, ezt nem kéne… - Éreztem, ahogy Edward megpróbál maga felé fordítani, de megint eltoltam magamtól a kezét, és magam fordultam szembe vele.

- Mit nem kéne? – A padló hirtelen megmozdult a lábaim alatt, de végül sikerült talpon maradnom.

- Isabella, azt hiszem, nem vagy jól…

- Tessék?

- Izzadsz. – Meglepetten emeltem fel a szabad kezemet a homlokomhoz, miközben a tüdőmbe beszívott oxigén végigégette a légcsövemet. Mintha a levegő túl forróvá vált volna hirtelen.

- Mi történik velem? – tántorogtam előre egy lépést, miközben próbáltam a duplán látott világot újra egyesíteni.

- Vedd el tőle a gyereket! – hallottam Rosalie kétségbeesett hangját, aztán éreztem, ahogy hátulról valaki lefeszegeti a kezeimet az apró testről. A tudatom felfogta, hogy a karomban most veszélyben van a testvérem, de a végtagjaim külső ráhatás nélkül nem akartak engedelmeskedni nekem.

- Isabella… - Edward a karjaiba kapott, és szorosan magához ölelve rohant velem valahová. Egész testemben reszketni kezdtem, és ez halálra rémített.

- Tegyél le! Át fogok változni! Tegyél… - próbáltam megértetni vele, de nem figyelt rám. Ha a karjaiban leszek farkas… Ha túl közel lesz hozzám… Vad rúgkapálásba kezdtem, hogy minél messzebbre juthassak tőle, de túlságosan szorosan tartott.

- Carlisle, nyugtatót! Most! – hallottam a parancsszavakat Edward szájából, de szinte fel sem fogtam őket. Csak az járt a fejemben, hogy nem várhatom meg, amíg a remegésem kiteljesedik az átváltozásban. Az apró szúrás a karomon csak pár pillanatig fájt.

- Eressz… Eressz el, mert… - A nyelvem akadozva igyekezett megformálni a szavakat, ám a váratlanul rám törő fáradtság nem hagyta, hogy befejezzem a mondatot.

Hirtelen ébredtem, és az első gondolatom pont ugyanaz volt, mint az ájulásom előtti.

- Edward! – néztem körbe, miközben a szívem a torkomban dobogott. A saját ágyamban feküdtem, de nem emlékeztem rá, hogy kerültem oda. A forróság még mindig elárasztotta az egész testemet, de már nem remegtem. – Edward – ültem fel.

- Itt vagyok – lépett az ágyam mellé a hátam mögül, és leült a szélére. Kezeim végigtapogatták az arcát, hogy leellenőrizzem, épségben van-e. Nem ártottam-e neki…

- Nem esett bajod? – kértem megerősítést szóban is, mert a szemeimnek nem mertem hinni.

- Nekem semmi bajom. De te még mindig lázas vagy… Feküdj vissza… - nyomott le a párnára, és keze végigcirógatta az arcomat. – A fenébe, fél percenként megszárad! – emelt fel egy anyagdarabot a takarómról, ami valószínűleg borogatásként volt a homlokomon, míg fel nem ültem.

- Lázas? – hunytam le egy pillanatra a szememet. – Az nem lehet…

- Idehívtuk Jonathant, bent van Carlisle-nál – beszélt Edward hozzám, miközben a homlokomra fektette a tenyerét. – Szerinte sem történt még ilyen, de rájövünk, hogy mi bajod. Nem lesz semmi gond – mosolygott rám Edward, de láttam a szemében, hogy mennyire félt engem.

- Tudom – feleltem magabiztosságot tettetve, hogy ne fokozzam Edward aggodalmát. – Annyira megijedtem, hogy bántom a testvéremet vagy téged… - hunytam le a szemeimet szégyenemben. Fogalmam sem volt, hogy történhetett meg ez az egész, hiszen már tudtam irányítani az átváltozásomat, most mégis csak egy hajszálon múlt, hogy nem vettem fel a farkas alakomat a szeretteim közvetlen közelében. – Talán… Jobb lenne, ha megint tartanánk egy kis távolságot… - mondtam ki összeszoruló torokkal.

- Szó sem lehet róla! – állt meg Edward keze. Ahogy felnéztem rá, a tekintete rémülten fürkészte az arcomat.

- Nem akarom, hogy bajod essen… Vagy bárki másnak… - csordult végig egy könnycsepp az arcomon. Gyorsan letöröltem, aztán mély levegőt vettem. A fejem rettenetesen fájt, de nem halogathattam ezt a beszélgetést.

- Nem foglak betegen magadra hagyni! Ezt jobb, ha kivered abból a makacs fejedből! – Edward felemelte a kezét, és gombolgatni kezdte az ingét. Kiszáradt torokkal nyeltem egyet, és az újabb hőhullámtól kivert a víz.

- Mit csinálsz? – suttogtam.

- Muszáj lehűtselek egy kicsit… - magyarázta, miközben mellém feküdt, és szorosan magához húzott.

- Nem biztos, hogy ez jó ötlet. Ha megint elvesztem az önuralmam, és… - próbáltam lebeszélni a tervéről erőtlenül – túl jó érzés volt a hideg bőr érintése a sajátomon, és túlságosan lüktetett egy ér a fejemen ahhoz, hogy vitatkozni tudjak. Edward sóhaja vonta el a figyelmemet a betegségemről.

- Mi az? – kérdeztem álom és ébrenlét között lebegve.

- Ez érdekes érzés… - motyogta Edward végigsimítva a hátamon.

- Azt hiszem, hogy most nem vagyok olyan állapotban – kuncogtam fel homlokomat a mellkasának döntve.

- Bolond, nem arra gondoltam… - nevetett fel Edward halkan, amitől aprót borzongtam. Szerettem a nevetését – olyan volt, mint egy kellemes hullám, amely végigsimogat tetőtől talpig. – Már szinte emberinek érzem magam.

- Hmmm? – motyogtam egy ásítás után.

- Felmelegedett a bőröm… Már majdnem olyan, mintha vér keringene az ereimben – mozgatta meg az ujjait Edward maga elé nyújtva a kezét.

- Nem igazán érzem… - feleltem kissé csalódottan.

- A láz miatt. Sajnos, nem sokáig tudlak én sem hűteni… - Edward sóhaja most aggodalmas volt. – Ki kell találnom valami mást...

- Rendben, csak még egy kicsit maradj – mormoltam lehunyva a szemeimet. Már éppen elszunnyadtam volna ettől a békés hűvöstől, mikor odakint hangzavar támadt, és Edward hirtelen felemelte a fejét, mintha fülelne.

- Mi az? – mormoltam álmosan.

- Alice-nek látomása volt. Mindjárt visszajövök – pattant ki Edward az ágyból, és mielőtt még bármit kérdezhettem volna, elhagyta a szobát.

68 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jó lett! :) Az eleje tök vicces volt, ahogy Alice és Isabella megszivatta Russelt meg Edwardot! :D Aztán meg Edward visszavágott, férfiak-nők 1-1! :)
    Utána tátott szájjal olvastam a fejezetet! :D Először Isabella dühkitörése, hogy nekitámadt Rosalienak... És lázas??? Egyre kíváncsibb vagyok, h mi baja van, mert nem tudok rájönni.
    Persze megint függővég, Alice látomása.
    Egyébként Isabella meg Edward annyira arik együtt! ;)

    VálaszTörlés
  2. Isteni jó fejezett volt!!!!!
    Nagyon tetszett az eleje, ahol olyanok voltak, mint a tinik, akiknek semmi titkolni,félni valójuk sincs. Aztán a hirtelen váltás, ahogy az általában az életben is szokott lenni.
    Remélemhamar kiderül, hogy mi a baja Isa-nak. Az viszont már biztos, hogy az esküvő és az állapota kapcsolatban vannak szerintem.

    Spirit könyörgünk, hogy hamar tedd fel a következő fejezetett, hogy tudjuk mi volt az a látomás, ami ilyen felzúdulást okozott!!!!!!!!!

    Nóra

    VálaszTörlés
  3. Egyébként már ott tartok, h beírtam a tüneteket a google-ba, de nem adott ki semmi értelmeset... Nem igaz...
    Egyébként jobbulást Szandi!

    VálaszTörlés
  4. Kicsit összezavarodtam. Nem úgy van, hogy Alice nem látja Isabella jövőjét, a döntéseit? :S ,,Már haza akart vinni – mondván, hogy majd Alice elintézi a vásárlást -, mikor Alice-nek újabb látomása támadt arról, hogy velük tartok"

    VálaszTörlés
  5. kicsit énis mek vok kavarodva ezzel a dologgal,h látja-nem látja Alice Isabella jövőjét.na mind1,csak egy kis szépséghiba
    am ez a rész is tök jó,kiváncsi vok h miért lett beteg és mi az a veszekedés
    rem hamar jön a kövi
    pussza

    VálaszTörlés
  6. Nem, nem úgy van. :D Alice nem látta a farkasok jövőjét az eredeti könyvben sem az elején, de amint hozzászokott a közelségükhöz (Jacob jelenléte miatt), már velük kapcsolatban és a közelükben is voltak látomásai. Pl. A Volturival szemben a farkasok is felsorakoztak, Alice mégis látta, hogy jön a Volturi, holott a farkasok is a történés részei voltak. :)
    Szóval, ahogy az eredetiben, úgy itt is, Alice látomásai egyre tisztábbak lesznek a farkasokkal kapcsolatban is, mivel megszokja Isa közelségét. Nem mindig látja velük kapcsolatban a dolgokat, vagy ha látja is, nem mindig tisztán, de ez egyre jobb és jobb lesz majd idővel. :)

    VálaszTörlés
  7. Drága Spirit!

    Szerintem veszélyezteted az életedet az ilyen függővégekkel. Ez kínzás.
    Nos a fejezetről. A kínzás tényleg király ötlet volt, de a látomásos dolgot én sem értem.
    Amúgy én még mindig úgy hiszem, hogy Isabella terhes, vagy valami hasonló, és emiatt vannak a tünetek. Az ájulások, a szédülések, a hangulatingadozás, és a mostani láz. MIvel ő az első farkaslány végül is az is lehetséges, hogy mondjuk ezek náluk előfordulhatnak, hiszen innentől kezdve ami Isabellával történik, és más, az lehet, hogy természetes, mivel egyedi eset. De ezt nem tartom túl valószínűnek.

    Mivel lusta vagyok visszakeresni azt a részt, amikor Carlisle közli Isabella vizsgálati eredményeit, de nem tudom, én nekem annyira kétértelmű volt, vagy nem is tudom. Mintha amiket elmondott volna, nem zárta volna ki a gyereket, vagy nem tudom.

    Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy szerintem lesz gyerek, de valami nagyon különleges. Vagy ez már csak az én elmém szüleményei, mindkettő lehetséges.

    Szóval jó lett! :)

    Üdv: Deborah

    VálaszTörlés
  8. szia!
    hú,hát ez nagyon jo volt!
    nagyon tetszett Isabelláék terve!:)
    a két rettegő férfi..xD
    az is tetszett,ahogy Edward viselkedik Isaval..
    és őrjitően kiváncsi vagyok,vajon mit láthatott Alice? vajon mi minden lesz a köv. fejezetben?
    légyszi Spirit hamar legyen friss!*ellenálhatatlan bociszemek*
    már most várom!pedig csak most fejeztem be az olvasást..:D
    puszi,Kinga

    VálaszTörlés
  9. húúúúú ez frankóó! :D szegény Isa nemtom mi lehet a baja :O remélem nem súlyos :/ eleget szenvedett szegény :/és hogy leosztotta Rose-t :O amúgy jó volt (:
    puszii nikcsii

    VálaszTörlés
  10. Nagyon jó lett!:)Nekem is tetszett az eleje.:)
    És aztán Edward visszavágója is!:)De aztán ez a kitörés..először cukorbetegség most pedig láz,alig várom,hogy végre kiderüljön mi van Isabellával.És a vége..tök kínzás pont itt abbahagyni!:)

    Spirit,mikor lesz majd Múlt árnyai friss?Mert már azt is alig várom!:)
    Fanni

    VálaszTörlés
  11. Ez nagyon nagyon tetszett.Köszönöm!!!Végig szinte éreztem a vibrálást Ed és Isa között.Ahogy játszadoznak egymással az annyira romantikus.:)Imádom mikor ilyenek.:)Ezek az esküvős dolgok és ez a betegeskedés egyre jobb,egyre izgibb.Nagyon várom mi lesz ezekből.Sok ilyen vibrálós jelenetet még Ed és Isa közt,annyira odáig vagyok az ilyen részekért.Jaj és könyörgöm most ne várass meg ennyire az újjal,mert ez a függővég sem semmi.Légyszi hamar legyen új,kérlek!Orsi

    VálaszTörlés
  12. Ez hihetetlen! Miért pont most? ÁÁÁ! Most egy hetet kell várnom a következőig? Ne már!
    Jól átvágták a srácokat tetszett a dolog! Megnéztem volna Edwardék fejét miként viselkednek! :D Viszont Edward bosszúja sem volt szép! Speciel azt hittem, hogy mikor bedurcizik akkor lesz rosszul Isabella a nappaliban! Jasper, Jasper enye-benye! A kis bűntárs :D
    Isabella mikor kiakadt az autón és majdnem Rosalinak esett hát ott komolyan megrémültem! Elég durván kifejtette a véleményét! Még az kellett volna, hogy egymásnak ugorjanak! Az tuti, hogy Rosalival megint romlott a kapcsolata! Amúgy miért van ennyire ellene az autóknak? Értem én, hogy baja eshet, de az még tényleg messze van és egy biciglivel ugyan olyan veszélyes mint egy autóval! Meg aztán a kis Edward biztosan nem fog emlékezni a kiskorára szóval nincs mitől tartani! Ez a folyamatos aggódás még nagyobb bajt fog kavarni!
    Mi a fenéért van láza? Miért van mindentől rosszul? Tudom, hogy hamarosan kiderül és vannak elméletek is, de mikor kitalál valamit az ember rögtön rácáfolsz! Na jó én még mindig a babánál tartok (nem érdekel, hogy bebizonyítottad nem adom fel :D) és továbbra is nagyon kíváncsi vagyok!
    Milyen poén lett volna ha Edwardékra rányitnának, mikor ő pont hűti Isabellát! Apropó csak félmeztelen volt? :D Tudom, hogy csak annyit írtál le, hogy az ingét kapta le, de hát soha nem lehet tudni! :D Én is szívesen élvezkednék lázasan egy görög isten hideg testén! :D


    Cup Cup Szupcsi

    VálaszTörlés
  13. Hűű Spirit!

    Ez most valami szuper lett! Nem mintha nem lenne mindig az... de ezt most egyszerűen... húú nem is tudom :D Olyan jó volt olvasni! Alig vártam, hogy minél előrébb jussak, és megtudjam mi történik, de közben attól is féltem, hogy jaj mindjárt vége, és megint egy hétig izgulhatok. És így is lett! Most megint hogy fogom kibírni?! :D
    Az elején mintha nem is egy twilight ficet olvastam volna (persze a szereplőket leszámítva:D), a bevásárlóközpontban mintha egy átlagos tini életéről írnál, ahogy ezt már előttem is írták. Aztán visszatértünk a vámpírvilágba.
    Nagyon-nagyon jó rész volt, nálam egyik kedvenc-gyanús! :)
    Vicces volt, kicsit újszerű, mozgalmas, mindenki szerepelt benne legalább említés szintjén, és kicsi Edwardozhattunk is, Isa meg a nagy Edward pedig olyan édesek együtt... és megint van gondolkodnivalónk bőven! Kérlek siess a következő résszel, mert nem bírok jövő szombatig várni! És különben is szörnyű hetem lesz 5 ZH-val... olyan jó lenne valamelyik este egy meglepi folytatás a lelkemnek! :)

    VálaszTörlés
  14. halihó!
    jaj, ember hogy tudod te ezt folyton-folyvást egyre jobban fokozni?!
    kezdek már teljesen elveszni az egészben... és őszintén szólva az ég egy adta világon semmit se értek, de ez az én bajom XD
    Isa nagyon furi... úgy értem, hogy ennyire ragaszkodik Eddy babához az szerintem nagy Eddynek nem túl kellemes érzés, nem?
    ez a bosszú dolog elég vicces volt. bírtam ahogy húzzák egymást és Russel nagyon cuki volt :D
    Rosalie őszintén sajnáltam egy picit, ahogy Isabella leosztotta. kis gonosz lett belőle... de gondolom ez csak a láz miatt volt és majd bocsánatot fog kérni. Rose ezt nem érdemelte meg szerintem!
    de am úgy bejött a rész. kicsi kusza volt, amolyan Spirit Bliss-es, de pont ezt szerettem benne :D
    Na-ha-gyon várom a frisst!
    Pux

    VálaszTörlés
  15. Nagyon jó feji volt! De hogy lehet itt abbahagyni? Ez kínzás :P Olyan boldog-ideges fejezet volt, ami nagyon jó, nekem legalább is. A függővég meg még jobb, mert most megint rágicsálni fogom a körmöm egy darabig, míg nem jön a frissítés :)

    Alig várom, hogy meg tudjuk, mi is volt abban a látomásban. Most már egyre jobban érdekel, mit kezdtél Isabellával... már nem merek semmire sem tippelni :D

    Russel-t pedig én kezdem nagyon is megszeretni, már az sem zavarna, ha vámpír lenne.

    Isabella meg kicsikét elvesztette a fejét Rosalie-val szemben, de ez csak a "betegsége" miatt lehet, várom mi lesz...

    Siess!

    Puszy

    Jó8 és szép álmokat :)

    VálaszTörlés
  16. Szia Spirit!
    Egy hónappal ezelőtt készítettem egy Árnyékvilág könyv témájú rajongói videót. ( http://www.youtube.com/watch?v=WVBtwYy8k9o)

    Most volt egy pici időm és úgy gondoltam, miért ne készíthetnék még egyet? :) Így született meg a második rajongói videóm, amiben már mozgóképek illusztrálják a szereplőket.:) Remélem tetszeni fog! ;) Puszi, Fannyby

    A videó linke: http://www.youtube.com/watch?v=VSUSaKuWEtY

    Na, megyek is olvasni! :D

    VálaszTörlés
  17. Áhh, most megint egy csomót kell várni, hogy megtudjuk, h mi is történik.
    Gyerünk, mindenki kommenteljen!!!!
    Valami beugrott közbe, lehet h butaság az egész, de mi van ha Isabella tényleg terhes, és azért lázas, mert kezdi elveszíteni a farkas mivoltát, v minek nevezzem.
    Az eredetiben így volt, nem? Ahhoz, hogy gyereke lehessen lehet, h le kell róla mondania. És Alice is azért olyan bizonytalan a jövőjében, mert ez a folyamat elindult.
    A dühkitörés, a láz, a "cukorbetegség" ez mind erre utalhat.
    Na jó ez csak egy elmélet...
    Tévedek, Spirit?

    Pussz
    Gitka

    VálaszTörlés
  18. Gitka!

    Olvasás közben én is ezen gondolkoztam! Mikor olvastam, hogy lázas. Lehet az , hogy "visszaváltozik" emberré? Nem tudom, ez lehetséges-e... Talán annyira vágyik egy gyerekre, hogy tudat alatt lemondott a farkasságáról? Bár arról nem hiszem, hogy lemondana, hiszen már úgy megszerette. Lehet, hogy butaság, de bennem is felmerült ez. Bár nem hiszem, hogy örülnék neki! :)

    VálaszTörlés
  19. Csók Spirit!

    Az eleje tényleg olyan könnyedre sikerült,jó volt olvasni,hogy ilyen felhőtlenül,gondtalanul vásárolgatnak Isáék.Azt hittem,h Isabella tényleg kitalált vmi durvát,de gondolom azért zártad így,mert lényegtelen a cselekmény szempontjából:).Kicsit megijedtem,h Ed megbántódott,de nagyon rafkós a fiú:Nem értem ,h miért baj az autókázás.Minden kisfiú előbb vagy utóbb kisautózni kezd.Vajos Isa jobban örülne neki,ha babázna?:DVégül is az kevésbé veszélyes...:PMeg ez a láz is..
    Fura lenne,ha mondjuk a cukorbetegség miatt kómába esne...mindig is érdekelt,h a kómában lévők mennyit érzékelnek a külvilágból...De szerintem itt szó sincs erről,kicsit elkalandoztam.:DSzupcsival egyetembe én sem adtam még fel Isabella terhességére vonatkozó elképzeléseimet,vagyis inkább vágyaimat.alice látomása is...mire vonatkozhat?De ha Isa terhes lenne,akkor Jazz érzékelné?Jó,én se értem,h hogyan,de..?Remélem hamarosan kiderül,mert nagyon várjuk már.A jövő hét nekem is pocsék lesz,szóval jól jönne egy kis felüdülés:dKérünk,siess,Szandinak meg jobbulást!

    Dena

    VálaszTörlés
  20. Huh, szia Spirit! Bocsánat, h egy jó ideje nem írtam, de minden téren jól elhavazódtam. De ha van 1 percem,mindig behozom a lemaradásomat, olvaslak szorgalmasan. Most viszont muszáj kommentelnem.

    1.: Alicenek csak azért volt látomása a Volturi jöttéről, mert akkor a farkasok még nem döntöttek a csatlakozásról, hiszen még nem is tudtak a dologról. Már nem emlékszem,h hol, de Carlisle kifejtette, h Alice csak a vámpírokat és az embereket látja, mégpedig azért, mert ehhez a 2 fajhoz tartozott. Ezért nem látja a félvér Nessiet sem.

    2.:Csak, hogy én is spekuláljak: Csatlakozom az Isát terhesnek gondoló csoporthoz. Egyrészt nekem is kétértelmű volt amit Carlisle mondott az álterhességről, másrészt ezek a tünetek ráillhetnek a terhességre (hőhullámok, és szerintem hangulatingadozásnak minősül az, h rákiabált Rose-ra, stb). Sztem azóta terhes, amióta rosszul van (hányás, ilyesmi). Azaz jó pár fejezete. Lehet, h Carlisle azért nem talált semmit,mert az gyógyító farkasgén gondoskodott arról, h ne fedezhessék fel a dolgot. Elég kérdéses, h Isa hogy viselné a terhességet, elvégre egy farkas hordaná egy vámpír gyerekét. Sztem ettől egyrészt könnyebb lenne neki, mint Bellának, mert farkas - erősebb,gyorsabban gyógyul, stb- másrészt a vámpír-farkas-ellenség dolog miatt nehezebb (mmnit, h alapból a v méreg halálos a farkasokra, nem tudom, h egy vbabát hogy bírna 1 farkastest) Sztem a teste teljesen felbolydult/felborult a furcsa magzattól (apropó, vajon milyen lenne egy vámpír/farkas gyerek?) Azt is írtad vhol egy válaszkommentben, h a spermáknak melegebb hely kell, plussz ha jól tudom, a terhes nők testhőmérséklete is megemelkedik. Isa pedig jól befűt a babának. Sztem Isa teste nem tudja eldönteni, h megölje az idegen magzatot,mint vámpír-részt, vagy elismerje a sajátjának és olyan kényelemben-védelemben részesítse, amire csak 1 különleges fizikumu, gyorsan gyógyuló farkastest képes. Carlisle nem talált semmit, mert Isa teste a farkasság segítségével elrejtette a dolgot.

    Huh, remélem mindent leírtam és nem volt teljesen érthetetlen a hablatyolásom. Olyan jó lenne, ha Isa terhes lenne. Persze mindent jól meg is kavarna. Óh, és nem lehet, h ezért lesz gyorsan esküvő? Edward, az örök úriember még a baba megszületése előtt el akarja venni Isát,nem?

    Kérlek siess! :)

    Pussz: Arisa E Blake

    VálaszTörlés
  21. Arisa E Blake nagyon elgondolkodtató,amit írtál,van benne vmi.Én is úgy vélem,h a baba miatt van értelme a házasság siettetésének.

    Dena

    VálaszTörlés
  22. Nagyon jó lett Spirit ez a feji is:)Nagyon tetszett ahogy becsapták a lányok a fiükat, és Edward reakciója is olyan édi lett, ahogy kitalálta:)Szerintem is terhes Isabella, és mivel nem tudnak sokat a farkas-lányokról, ezért van, hogy Carlilse nem látja, hogy terhes lenne-e. Nagyon jó, ahogy kitalálod fejezetről fejezetre az egyre nagyobb meglepetéseket4Siess légyszi a kövivel, ha tudsz persze, nagyon várjuk:)

    VálaszTörlés
  23. Húúúú. És még egyszer HÚÚÚÚÚ. Hát, erre megérte várni. Már majdnem bediliztem, hogy nem volt új fejezet. Minden nap többször feljöttem megnézni... Na mindegy. Ez egy isteni fejezet volt.

    Az eleje viccesre sikeredett, a bosszúval és mindennel. Az is tök vicces, hogy Alice azért ment be CD-t venni, hogy Edward megvegye azt a CD-t, ami az esküvőn fog szólni. Ez így sokkal romantikusabb, hogy Edward vette, és nem Alice. Kiváncsi vagyok milyen CD, megtudhatjuk? :) És amikor Isa elkezdett gondolkozni, hogy miért akarhatja sürgetni az esküvőt, arra gondoltam, hogy csak a babáról lehet szó. Lehet, hogy ez okozza a lázat is? Én már nem tudom. Akkor Edward is sürgetné. Meg persze akkor is, ha Isa halálos beteg, de az ugye nem lehet. Ugye? Remélem Carlisle hamar kideríti.

    Fúúú, nagyon kiváncsi vagyok Alice látomására. Szerintem valami lényegest látott, vagy Isával kapcsolatban, vagy a Volturival. De remélem az előbbi. Mert mostmár kiderülhetne lassan, hogy mi van ezzel a gyerek témával. Az idegeim nem sokáig bírják már... :)

    Remélem sietsz a kövi fejezettel, mert ha megint ennyit kell rá várnunk, asszem már tényleg szükségem lesz idegnyugtatóra, úgy mint Isának. :)

    VálaszTörlés
  24. Ez nem volt szép! Most furdal a kíváncsiság, hogy mi baja van Isának. Remélem hamar megtudjuk.

    Carlisle most biztos nagyon tehetetlennek érzi magát. Eddig mindig tudott segíteni a betegeken (vagy legalább is tudta, mi bajuk van), de pont most, mikor egy olyan emberről van szó, akit szeret, épp most nem tud segíteni.

    Edward pedig... tudom mit érezhet. Az a kétségbeesés, hogy nem tud segíteni a szerelmén, bárhogy is szeretne. Akár az életét is odaadná érte - már ha lenne olyanja.

    Alice látomása biztos érdekes és elég hirtelen jött. Kíváncsi vagyok, összefügg-e Isa betegségével. Mert az is lehet, hogy a Volturi közeledését látta, ami nem lenne egy kellemes látogatás.

    Alice-szel kapcsolatban lenne egy kérdésem egyébként. Hogy látja előre a lottó számokat? Az nem egy előre meghozott döntés alapján működik, hiszen csak az utolsó pillantban dől el, hogy melyik számok lesznek kihúzva. Akkor mi alapján tudja megjósolni, hogy melyikek lesznek? Spirit, kérlek ezt magyarázd majd el nekem!

    Előre is köszi és jó munkát a következő fejezethez! :)

    VálaszTörlés
  25. Nagyon tetszett:) Nagyon kiváncsi vagyok mi Isa baja szegény:( Sajnálom nagyon:( De Alice látomása!!!!! Remélem nem valami rossz dolgot látott:)
    Puxy: Kacey

    VálaszTörlés
  26. Hát mi is nagy lázban égtünk már... a fejezetre várva. Ez valami eszméletlen jó lett! Nekem ez a feji tetszett a legjobban! (Na persze a többi is, de ez most nagyon be jön! :D )És itt abbahagyni! Ez emberkínzás xD Kíváncsi vagyok, hogy mit láthatott Alice!

    VálaszTörlés
  27. Kedves Evee!

    Azt hiszem, a választ nem tőlem vártad, de azt hiszem, tudom a helyes megfejtést. :)
    Szerintem Alice nem a lottószámokat látja előre, vagy legalábbis nem olyan értelemben, mint mi gondoljuk. A kihúzás pillanatát nem láthatja, mert az valóban nem döntés alapján dől el, hanem a vakszerencse által. Viszont szerintem azt látja, hogyha valaki bejelöl 5 számot, azok győzhetnek-e. Nem tudom, érthető-e amit leírtam. Szóval, nem a számokra koncentrál, hanem arra, aki beírja a számokat, mert az, hogy milyen számokat választ, az az ő saját döntése. Ilyenformán azt már láthatja, hogy a döntés mit eredményez, azaz azt, hogy nyerni fog-e vele vagy nem. :)

    Remélem érthető, amit leírtam. :) Szerintem ez a magyarázat. :)

    VálaszTörlés
  28. Kedves Evee!

    Azt hiszem, nem tőlem vártad a választ a kérdésedre Alice-szel kapcsolatban, de azt hiszem, én tudom a megoldást. :)

    Szóval, szerintem Alice nem a lottószámokat látja előre, mert azt nem láthatná, abban az értelelemben legalábbis, ahogy mi gondoljuk. Nem láthatja a számokat, hiszen azok nem valakinek a döntése alapján születnek, hanem a vakszerencse által. Így szerintem Alice nem a számokra koncentrál, hanem arra, aki bejelöli a számokat a lottón. Az, hogy melyik számokat jelöli be, az annak az embernek/vámpírnak a döntése, függetlenül a sorsolástól. És Alice később ennek a döntésnek a következményeit látja, tehát azt, hogy a szelvénnyel az ember/vámpír nyert-e vagy nem. Tehát a döntésre koncentrál és az emberre, aki lottózik. Majd ezután a döntésből fakadó következményeket. :) Remélem, érthető, amit leírtam. :) Szerintem így lottóznak Cullenék! :D

    VálaszTörlés
  29. Öööö. Nem vagyok skizofrén. Bocsi, véletlenül írtam le kétszer, mert amikor először elküldtem, nem jelenítette meg. Így megírtam a válszt még egyszer, elküldtem, és akkor láttam, hogy az előző is elment. :) Sorry. :)

    VálaszTörlés
  30. Kedves Spirit! Ez állati jó lett, könyörgöm, minél előbb legyen a következő!!!!!!! Különben én is lázas leszek...

    VálaszTörlés
  31. Nagyon tetszett a fejezet. Eszméletlen volt. Egy kicsit régen írtam, mert a rajongásom alábbhagyott, de ez az utolsó két fejezett nagyon tetszett, így tovább *.* Visszahozták a kedvemet a fanficihez.
    :):)
    Alig várom a folytatást.

    VálaszTörlés
  32. Szia Spirit!
    Felmerült bennem egy kérdés. Alice a döntéseket látja látomásként, nem? Akkor viszont hoy látja a lottószámokat? Hisz azokat ott sorsolják ki. Na mindegy, ez csak eszembe jutott:D
    Imádtam a fejit. Főleg a férfiak-nők harcot:D Jó volt a terv.=) Isabella elég furcsa... ez nem csak láz, leáll veszekedni Rosalie-val? Ez annyira nem ő. De az aranyos, ahogy aggódik az autózás miatt, bár nagyon túlreagálja. Az is jó, amikor megijed hogy az emo CD lesz az esküvőjén a zene:D
    Puszi, Noncsi

    VálaszTörlés
  33. Szia! :)

    Alapjában véve kellemes fejezet volt, de végig gondolhattuk volna, hogy nem folytatódhat sokáig ez a felszabadult játékosság. Az elején bennem is felmerült az a kérdés, hogy Alice hogy a manóba látta, hogy Izabella velük tart vásárolni, amikor az első részben, ha Ewardban felmerült, hogy Izabellával marad, "eltűnt" a jövője.

    A másik, hogy én egy dolgot remélek nagyon: Kérlek add, hogy ne legyen Izabella terhes. *_* Nekem ez a Breaking Dawnban is egy akkora érvágás volt! Alig tudtam végig olvasni, mert hatalmas csalódás volt számomra. Mintha az író már nem tudott volna mást elővenni témának, mint a terhességet, mintha már nem tudott volna többet kihozni a kapcsolatukból. Imádkozom, hogy nálad ne ez legyen a helyzet, mert ráadásul a szememben ez eléggé a Breaking Dawn másolásába menne át, pláne, hogy itt is esküvőről van szó, és a Volturi feltűnéséről. Kár lenne... de nem tudom mi más jöhetne még szóba. Persze ez csak az én fantáziátlanságomat jelenti, és bocsánat, ha túl őszinte voltam, de kitört belőlem. És természetesen tiszteletben tartom a döntésed. :)

    Még egy kérdés: Az Edward szemögű Múlt árnyaihoz várjunk választ a kritikákhoz, vagy ne nézegessek fel? Mert tudod, én csak olyan helyre szeretek írkálni, ahol reagot is találok. Nem szeretnék csak úgy, a levegőbe beszélni.

    Üdv: nimol

    VálaszTörlés
  34. Szia!

    Az eredeti könyvben Alice egyik látomásában sem szerepelt farkas (sőt, amikor Bella terhes volt, akkor nem látta az ő jövőjét sem hosszútávon, csak pár percre látott előre, és erős fejfájást okozott neki, a gyereket abszolút nem látta).
    Alice szerint azért nem látja őket, mert sosem tapasztalta meg milyenek, embereket azért látja, mert ő is egy volt közölük valamikor. Továbbá úgy gondolta, hogy Renesmee jövőjét Jacob és a bevesődés miatt nem látja.
    Mindegy végülis, ez csak egy szépséghiba. Jó a történeted, csak így tovább. Remélem nem egy hét múlva jön a következő fejezet.

    VálaszTörlés
  35. szia
    fúúúhhhhh , jól megvárakoztattál minket :P de megérte nagyon jó lett ez a fejezet is csak olvastam meg olvastam és vége lett olyan gyorsan remélem nem lesz a kövi fejezet meg ez között olyan sok idő meg minden:D
    nem tudom de nekem olyan rövidnek tűnt vagy csak én vettem így mert még olvastam volna bármeddig:D
    remélem hamarabb lesz a kövi fejezet :D
    nagyon-nagyon töröm a buksim mi ez a láz de nem változott át meg minden és még most is bizok a baba témában de nemtom mi lesz azt csak te tudhatod:P
    nah szia (mert a sok elmélettől megörülök:P)

    VálaszTörlés
  36. Szia Spirit!

    Elösször is meg kell azt osztanom veled, hogy ehhez a bloghoz elég nagy előitéletekkel áltam...hogy még egy fanficiton ami teljesen elrugaszkodik a Meyer féle elképzelésektől, és hogy a karaktereknek csak a neve egyezik meg az "eredeti" karakterektől.
    De be kell valljam hatalmasat csalódtam pozítív irányban:D
    Imádom a könyveidet!!! A múlt árnyait és a jövő reménységét 2 nap alatt olvastam mert nem tudtam letenni... Imádtam olvasni, de egyben sajnáltam is hogy minden egyes oldallal közelebb kerültem a végéhez:D
    Volt amikor azt hittem nem lehet hogy még jobban fokozni az izgalmakat, de rájöttemhogy mégis lehet:D
    ÉS a mostani fejezet is bebizonyította ezt:D
    Imádom ahogy Edward minden egys lépése hű Meyerhez, és mégis mintha egy másik személy lenne..Elbűvölő
    a furcsa egybeesés hogy Isabellát is olyan könnyen fogadják be Culenék mint Bellát ÉS a másik hogy JAsper is fontos szerepet kap a történetben.
    egyszerűen elképesztő és alig birok magammal ugy várom a következő fejezetet:D:D

    VálaszTörlés
  37. Szia!
    Hm.Láz.Nem is tudom.Lehet furcsa elgondolás,de én arra gondoltam,hogy valahogyan most ezzel a lázzal kicsit lemondd a farkaslétről.Nem önszántából,hanem mert szerintem baba lesz.Ez olyasmi lehet mint amikor először átalakult.Előtte akkor is lázas volt nem?Csak most visszafelé.De azért remélem,hogy ha igazam lesz,akkor vissza fog tudni alakulni ha megszületett a gyerek.Vagy esetleg vámpírt csinálsz belőle?Na ez még viccnek is rossz.
    Aranyosak voltak ezzel a bosszúval,a kis gonoszok.
    Amúgy abból is gondolom,hogy baba lesz,hogy iszonyatosan hangulatfüggő és hirtelen lett Isa.Egyik pillanatban még még jó kedvű a másikban pedig lekiabálja Rosalie haját.
    Hát majd meglátjuk,bízom most is benned és tuti jó kis fordulatos részeknek nézünk elébe.
    Várom a következőt!
    Üdv:Judith

    VálaszTörlés
  38. Kedves Deszy!
    Köszönöm szépen a válaszodat! Értem, mire célzol, de szerintem ez így bonyolultabb, mintha elmennének mondjuk kapálni :D Primitív példa, tudom, de szerintem időigényesebb lenne a lottózás, mint ha ténylegesen dolgoznának.
    Persze az is lehet, hogy mégse értettem meg rendesen, amit írtál és ezért kételkedek még mindig...
    De azért tényleg köszi! :)

    VálaszTörlés
  39. Kedves Spirit!

    Ez a fejezet is fantasztikus volt! De annyira sajnálom, hogy vége van....
    Nagyon meglepődtem, mikor Edward elkezdett vetkőzni...egyáltalán nem számítottam rá...
    Ebben a fejezetben is olyan édes és romantikus volt! Én is akarok egy Edwardot!!! De ezzel szerintem mindenki így van!
    Remélem, hogy hamar kiderül, hogy mi lehet Isa betegsége....szerintem ha felhúzza magát, akkor történik valami a testével és elájul vagy rosszul lesz...
    Szóval akkor ez most azt jelenti, hogy a nyugtató használ a farkasokra???
    Vagy ez valami olyan adag volt, ami egy egész elefántcsordát kiütne?
    Nagyon várom a következő fejezetet!!! Remélem, hogy hamar felkerül meg az Edward szemszögéből írt következő fejezet is, mert szerintem letehetetlen....arra vagyok a leginkább kíváncsi, hogy a "Mint a filmeken" című fejezetben Edward vajon tényleg megérintette-e vagy Isa csak álmodta az egészet....

    Puszi B.J.

    VálaszTörlés
  40. Sziasztok! A lottós kérdésre asszem én már megadtam a választ. Olvassátok el feljebb! :D Ami pedig azt illeti, hoggy Edwardéknak gyereke lesz, én nagyon örülnék neki. Szerintem A Breaking Dawn-ba nem azért írta bele Renesmee-t Steph, mert már nem tudott újat mutatni. Szerintem más okai voltak. Egyrészt háromgyerekes anya, így gondolom szereti a gyerekeket, és természetesnek érzi, hogy egy család akkor teljes, ha van gyerek. Márpedig ennél a történetnél nem lett volna természetes, hogy majd később biztos lesz gyerekük, mert egy vámpírnál ez kérdéses. Így bele kellett írnia valamilyen formában, hogy megmutassa, hogy ez igenis lehetséges. Másrészt így bűntudat nélkül változtathatta Bellát vámpírrá, nyugodt szívvel, mert tudta, hogy Bella soha nem fogja átélni azt a kínt, mint Rosalie és Esme (illetve mint most láthatjuk is Isa). Harmadrészt hiába ment bele Edward abba, hogy átváltoztatja Bellát, mindig ott lett volna benne a bűntudat és az önmarcangolás amiatt, hogy elvette Bella életét. Renesmee születésével azonban egy csapásra megoldódott minden probléma. :) Szerintem.

    VálaszTörlés
  41. Ez nagyon jó fejezet lett!!! Nőnapi előajándék!!!
    Az elején az a kis civakodás a férfiak és nők között nagyon teccett!! Meg amikor Edward "megsértődött" és a kibékülés az ish nagyon jó volt. Nem tudom mi lehet Isabellával, lázas elméletileg a farkasok nem szoktak lázasok lenni de lehet hogy terhes és amiatt van meg ezek a dühkitörések ezek ish a terhesség tünetei sztem. Remélem lesz baba mert Isabella ish szenved meg Edward ish hogy nem lehet gyerekük de én nagyon remélem lesz!!!!
    Mégegyszer mondom hogy nagyon teccet és már várom a folytatást remálem minél hamarabb jön!!

    VálaszTörlés
  42. KIRÁLY VOLT!!!
    Bár nekem kezdenek hiányozni a farkasok, kicsit több belőlük igazán nem ártana. És mi van a vámpírral a Volturiból, akibe Russel valzsín beleesett?
    Gonosz volt az a függővég! Nagyon! >:(
    De így izgalmas. :)
    Sies kérle a kövi résszel!

    VálaszTörlés
  43. Szia!
    Nagyon, nagyon jó! :)
    Eszméletlenül írsz, s ahogy "megvicceled" a szereplőket. Szerintem még a nem létező szereplők is örülnek, hogy te írod az "életüket". :DD (oké, ez kicsit hülyén hangzott:$)

    Nyílt egy új lapom, ahol ÉN írom nektek a sztorijaitokat. A továbbiakért kukkantsatok be, kérlek. :D

    www.ilove-read.blogspot.com

    VálaszTörlés
  44. Juj, annyira örültem, amikor megláttam, hogy új fejezet van. :D Tegnap nem volt időm elolvasni, de most igen. :D És annyira tetszett. :D Az elején végig vigyorogtam. :D Aztán amikor Edward visszavágott.. Először én is bevettem. :D Amúgy Isabella hangulatváltozásai - pl. az, hogy az egyik percben még tök nyugodt, aztán meg így nekitámad Rosalie-nak - összefüggnek a 'betegségével'? Amiről ugye, még nem tudjuk, hogy mi, de remélem minél előbb kiderül, mert már teljesen kivagyok. :D Én is gondoltam már arra, hogy esetleg tényleg terhes.. Nem tudom. Végülis bármi lehet. :D És a végén Alice látomása.. Kíváncsi vagyok. :D Meg arra is, hogy mi Alice látomása. Juj, annyi dolog van, aminek még ki kell derülnie, és én meg már alig bírom kivárni. :D Áh, még szinte el sem olvastam, de már most azon tépelődök, hogy mikor lesz friss. :D Egyre jobb lesz, nagyon ügyes vagy, csak így tovább! :D Remélem Te, és Szandi is ráértek, és csak úgy száll majd az ihlet, mert szerintem már most mindenki nagyon várja az újat. (Persze nem siettetlek, csak szép, nyugodt tempóban. Jó munkához idő kell.;))
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  45. mi baja lehet? lehet Alice-nak a látomása az volt hogy meghal bella :O am naon jó lett meg minden
    de jó lesz a kövcsi fejezet...máá előre látom
    pussz heni

    VálaszTörlés
  46. Helo.
    Ez a fejezet ESZMÉLETLENJÓ!!!! És milyen sok dolog történt ebben a fejiben!!!
    Nemtudom hogy hogyan fogom kibírni a következőig.
    Amúgy nagyon kíváncsi vagyok már Isabella betegségére, meg h mi volt Alice látomása!?
    Amúgy tök ari volt ez a végén Edwarddal!!!:)
    Jujj és Rosalie mit fog szólni?....
    Húú tudomh nem szabad téged siettetni, de SIESS!!!:)
    Egybk. az a Maria-Alice-Jasper-es dolog nem lesz valamikor?
    Hát azthiszem röviden, ennyi...
    Puszi, Maycsi

    VálaszTörlés
  47. Tádám, Fumi is megérkezett, tudom, hogy nagyon hiányoltátok már, de itt van. :D Bocsi, hogy csak most írok, de amikor felkerült a fejezet, elolvastam, viszont előző nap néztem meg az Avatart, és azóta is próbálok magamhoz térni az élménytől. Plusz akkor pont Freeb blogját próbáltam megszerkeszteni, tegnap vendégségben voltunk, és még családi gondok is vannak, szóval minden összejött nekem is... De most itt vagyok, és igyekszem extrahosszú kritikát írni. Jobbulás Szandinak! :)

    Szegény Isabella el lett rángatva a plázába, én utálom az ilyen helyeket, mert túl sok az ember. Az emberek általában azért szokták előrehozni az esküvőt, ha terhes a menyasszony. De Isabella nem terhes. Szerintem. Továbbra is tartom magam az elmélethez, bár minden jel arra mutat, hogy az, és csak az lehet, de ha nem vesszük figyelembe a tüneteket, Isabellának akkor is terhesnek kell lennie, mert a bevésődés ezt a célt szolgálja, de akkor is tartom magam ahhoz, hogy nem az. Én nem akarom, hogy terhes legyen, úgyhogy makacsul ragaszkodom ehhez. :D
    Tetszett a lányok bosszúja. Láttam magam előtt a fiúk arcát, és ez annyira vicces volt. De azért Edward visszavágása is nagyon jó volt. :D
    Jó, hogy mostanában sokat szerepel kicsi Edward. Az is feltűnt most, hogy Isabella mindig akkor lesz rosszul, ha a közelében van. Először, amikor kicsi Ed beszélni kezdett, aztán a palacsintás reggelinél is ott volt, és most is. Bár nem tudom, hogy mennyi köze van ennek Isabella állapotához, de szerintem lehet valami kapcsolat.
    Kíváncsi vagyok, mitől lehet Isabella lázas, hiszen farkas, úgyhogy most még az eleve magas hőmérsékletnél is magasabb a testhőmérséklete. És úgy utálom, hogy mindig így hagyod abba, lehetne már egyszer nem függővég. Amúgy tetszett a fejezet, kíváncsi vagyok, meddig húzod még a rejtélyt, el tudom képzelni, hogy akármeddig, de azért remélem, hamarosan kiderül. :)

    VálaszTörlés
  48. Hali!

    Ha azt mondom, h a nap túl kevés órából áll, és amikor épp h elég lenne, akkor nincs olyan gép a közelben, amin net van, akkor remélem, nem haragszol, de legalább megértesz, amiért nem tudtam írni rendesen az előzőhöz...
    A fejiről:

    1. Az 'úgy teszünk, mintha lenne terv, és közben nincs is' c. alakítás nagyon tetszett, és Isa reagálását is meg tom érteni, amikor rájött, h Edward ugyanúgy átverte, bár én nem dőltem be neki. De annyira jó volt! :D

    2. Irtózatosan bosszantó, ahogy nyúzod az idegeinket ezzel a 'Mi baja Isának?' kérdéssel, de nem is te lennél, ha nem így tennél... :)
    Viszont asszem hátrányban vok a találgatásban, ugyanis a betegségek, de főleg az egész biológia sosem volt az erősségem, szóval nem én leszek a fő-fő betegségötletelő.

    Asszem most nagyjából leírtam, amit gondoltam, ha legközelebb internetes géphez kerülök, akkor még írok, ha lesz vmi ötletem.

    Pusz:
    Kisildikó

    VálaszTörlés
  49. Bocsánat-bocsánat, hogy az utóbbi egy-két hétben nem ömlesztettem a kedvenc írónkra, múzsánkra és a kedves olvasótársakra az agymenéseimet és zavaros, keszekusza gondolatmeneteimet, de visszatértem teljesen felpörögve!

    Bosszú, furfang, női cselszövés a férfiak ellen ( vagy inkább értük? :D )az örök női fegyver ami evolúciós adottságunk évezredek óta és az is marad, mint legjobb fegyverünk ellenük ( vagy értük? :D ), jó írói eszközként forgatható ez az irodalomban is és ha valakit tényleg érdekel ennek a mélyreható pszichológiája az olvassa el Szendi Gábor A nő felemelkedése és tündöklése című könyvét az egyik legjobb tudattágító könyvet amit valaha olvastam!

    Diabétesz, hangulatingadozás, láz?
    Terhesség?
    Terhesség alatt előfordul "mellékhatásként" a cukorbetegség. A hangulatingadozás meg még egyértelműbb. De a láz és a cukorbetegség együtt olyan magzatellenesnek hat, mintha nem tudná eldönteni a teste, hogy kihordja-e a magzatot és támadást indított ellenne, aminek mellékhatása a hasnyálmirigy béta-sejtjeit is rombolásnak kitevő immunválasz ami cukorbetegséget okoz. Ami érthető is az ellenséges vámpírmagzat ellen egy farkasban. Az ultrahangos fejezetnél meg kifejtettem, hogy valójában a gyorsan növekvő magzat se volt látható még akkor ultrahanggal a mérete miatt, meg amúgy is van egy szuper védőburka, ami úgyis meg fogja védeni mindentől és láthatatlanná teszi. Már csak az a kérdés mikor kezd el mozogni és mikor kezdi "felemészteni" az anyja testét. Szóval a láz az immunválasztól van. Ez emberi magzatoknál is előfordul, hogy immunológiailag/HLA gének tekintetében teljesen összeférhetetlen két ember és ezért vetél el folyton a nő vagy lesz teljesen meddő, pedig a pár mindkét tagjának gond nélkül lehetne gyermeke bárki mástól, de együtt nem megy, olyan mint szervátültetésnél a nem megfelelő donor és hát a magzat is egy új szervezet a testen belül, szóval kilökődhet. Nos erről is lehet a Szendi Gáboros könyvben sokat olvasni és hogy ezért jött létre a meddőségipar és a mesterséges megtermékenyítés...tényleg nagyon érdekes az a könyv, érthető és nagyon humoros és remek a stílusa :D.

    Esküvő: most már biztos vagyok benne az utalások alapján, hogy a terhesség miatt lesz olyan hamar és Edward úriember mivolta miatt, hiszen a terhesség cirka 4 hét alatt lezajlott Bellánál is a BD-ban.

    Alice látomása: vajon farkasos-Volturis, Russel-Volturis, vagy babás?
    A babás-kromoszómaszám dolgon kissé pontosítanék(majd a kérdezz-feleleknél, mint genetikus diplomás), vanak ott kóbor kromoszómák amik nem lesznek hasonlóak egyik szereplő fajéhoz se a háromból ezért ez teljesen új Alicenek és így az esküvőt látja, de az esküvőn jelenlevő babát nem. Meg egy homályos kép alapján nehéz megmondani hogy domborodik-e valami a ruha alatt vagy sem, ha olyan mintha víz alatt nézne egy képet ez a látomás dolog :D.

    De mi okozta a látomás kísérte hangzavart?

    A baba dologban nagyon elbizonytalanodtam a Gianna okozta átváltozást követően, de lehet, hogy az immunreakciót is az indította be, mivel az átváltozást követően védőburok ide vagy oda magzati sejtek kerülhettek Iza vérébe és most azok okozzák a rosszullétet, mint az elején a vámpírméreg, amihez később hozzászokik a szervezete csak még párszor rosszul lesz, mint az első átváltozása után.
    És továbbra is IKREKre szavazok!
    Nos most ennyi jutott eszembe, ha pedig Isa mégse terhes akkor Spirit olyan mesterien tud félrevezető tüneteket produkálni és diagnosztizáltatni Charlislellal és velünk, hogy azt a Dr House forgatókönyvírói is megirigyelhetnék és szerződtethetnék!

    Csóközön!

    És boldogan ünnepeljük ma magunkat nőket!

    VálaszTörlés
  50. ja és mennyi idő telt el a lánykérés óta? Jó lenne látni valami időskálát, naptárat apró bejegyzésekkel, hogy mi történt hétfőn, kedden, stb. mert képtelen vagyok követni a hetente megjelenő fejezetek alapján, hogy hol is tartanak a napok és nincs időm mindig újraolvasni a fejezeteket és olvasónapló készítését se adta házinak a tanárnéni :D !

    VálaszTörlés
  51. Szia!
    Nam nagyon szoktam hsz-t írni, amire megvan az okom, de most mégis kiírok valamit.
    Tudom, hogy a többiek ezért valószínűleg ki fognak nyírni, de muszály a sok pozitív kritikára egy kicsit reagálnom. Őszintén szólva számomra kezd egy kicsit egysíkúvá válni a történeted. Mielőtt már most leírsz, megmagyarázom...
    Szerintem már túl régóta húzod ezt a terhes-nem terhes dolgot, ami az elején még tényleg izgalmas, hogy most vajon melyik, viszont hosszútávon már unalmas és bosszantó....
    Úgy gondolom, hogy (amit egyébként Meyernél is sajnáltam)nagyon el kezdted húzni a történetet, mint valami szappanoperát. Először persze örültem, hogy jó hosszú lesz, és sokáig olvashatom, mert az elején nagyon tetszett az eredeti ötleted. Az első könyv NAGYON jó volt, rengeteg ismerősömnek ajánlottam, sokaknak mondtam, hogy a te sztorid JOBB, mint a Twilight, mert több benne a fantázia, meg jól meg van csavarva (pl, hogy Isa végül nem vámpír, hanem farkas lett), illetve a karakterek néha "élőbbek", valódiabbak, mint az eredetiben. Jónak találom azt is, hogy raktál bele sok saját szereplőt, szóval ez nem Twilight-utánzat, hanem egy kerek sztori csak épp Twilight szereplőkkel.
    A jövő reménysége is tetszett, abba is nagyon sok volt az új ötlet. A harmadik könyvnél egyelőre nem tudom, mit higgyek, mi fog történni (szóval lehet hogy elhamarkodottan írom a hülyeségeimet), de a 11. fejezetig őszintén szólva nem történt túl sok minden: Isabella rosszul van; Russel megtudta Cullenék titkát. Több nem jut az eszembe.
    Ne haragudj, tudom, hogy az extra pozítív visszajelzésekhez vagy szokva, én ezt építő kritikának szántam,nem akartalak megsérteni, még ha sikerült is. Azért legalább a "nevemet" vállalom, hogy legyen kit szidni.

    VálaszTörlés
  52. Black Angel: Egyáltalán nem szidlak, sőt! :) Köszönöm az őszinteséget. :) Valahol egyetértek veled, mert ti olvasók, nem tudhatjátok, hogy mi fog következni a későbbiekben, és érezhetitek kissé unalmasnak az első 11 fejezetet. :) Én tudom, hogy mi fog történni, és azt is, hogy ez a 11 fejezet kellett ahhoz, hogy hiteles legyen a folytatás. :) Most már nem húzom sokáig az idegeiteket, és remélem, hogy a folytatás már elég pörgős lesz a számodra, és a 3. könyvet is szeretni fogod a későbbiekben. :) Tényleg ezer hála, amiért meg merted írni a gondolataidat, imádom az építő negatív kritikát is. :D Tudom, tudom, fura egy emberke vagyok, de tényleg így van. :D

    VálaszTörlés
  53. Nem olvastam végig a hsz-ket, hogy írta-e ezt más valaki, de most jutott eszembe, h ez a végén nem olyan volt mint amikor az Eclipse-ben Jacob melegíti Bellát? Csak itt Edward hűti Isabellát:D Csak mert nekem ez tök ismerős volt:)

    VálaszTörlés
  54. No, ht örültem ennek a fejezetnek, meg ki is akadtam.. Hogy ismét valami, ami történik,de közelebb nem kerülünk a megoldáshoz.. Most már jó lenne ha Cralisle vagy valaki rájönne mibajxD.

    Ugyanakkor (tudom, dög vagyok) de megszoktam, hogy keddenként friss van:D... ebből. Jah, és (ismét dög vagyok), DEE, mivel nem volt pénteken fejezet, ígértél egy Edward szemszöget.. aztat hol van? Másik blogra tetted fel? Vagy mégsem rakod fel? Vagy mi:) Olvasnék addig is valamit:D
    pusszi
    u.i.. és bocsi, tudom, jó ötleteim vannakxD...

    VálaszTörlés
  55. Spirit!!!!! Nem találok szavakat!!!

    Pár hete kezdtem el olvasni a könyveidet, és bár próbáltam direkt a lehető legtovább nyújtani, most sajnos felzárkóztam hozzátok. :(
    A történeteid szabályszerűen drogként hatnak, amíg tudom, hogy van még belőle, addig valahogy megvagyok nélküle is, de ha egyszer elfogy, jönnek az elvonási tünetek. Most valami hasonlótól tartok. Én nem is tudom mit kéne tennem, talán újra fogom A múlt árnyait és elkezdem. Kivárom, amíg itt előrehaladnak a dolgok... De nem jó ötlet mégsem, mert egyszer mindenképpen véget ér ez az egész történet. Bele sem akarok gondolni.
    Igazán elégedett csakis abban az esetben lennék, ha hajlandó lennél egyfajta Szabó családot csinálni ebből (tudod, évtizedeken keresztül írni a Cullen család, Isabelláék és a farkasok történetét), én itt most mindenre megesküszöm, ami szent, hogy az alapján, amit eddig olvastam tőled, SOHA AZ ÉLETBEN NEM TUDNÁM MEGUNNI!!!

    Azt hiszem óriási szerencséje van S. Meyernek, hogy nem angol nyelvterületen alkotsz, mert alaposan felköthetné a gatyáját!!! Nem hiszem, hogy túlzok, hogyha azt mondom, hogy a te karaktereid sokkal kimunkáltabbak, megismerhetőbbek, ezáltal pedig sokkal mélyebbek, mint Meyeréi.

    Nagyon jó érzés végre nem idegesítő idiótának, hanem tűzrőlpattant nőnek tartani a női főszereplőt, de ugyanez a helyzet a főfarkassal is. Edward karakterével természetesen (vagy csak nekem természetes ez? :) ) elfogult vagyok, őt már Meyernél is feltétel nélkül szerettem, de nálad ő is sokkal alaposabb betekintést engedett a saját világába.

    Jajj, Spirit, hát még egyszer nagyon nagyon köszönöm neked, hogy belefogtál, hogy folytattad és hogy még mindig írod! :) Azt hiszem életem egyik legkedvesebb története lett ez, pedig elég erős és széles mezőnyben indult.

    Gratulálok, és természetesen sürgetnélek is kicsit: GYERÜNK MÁÁÁÁÁÁR A FOLYTATÁSSSAAAAAAAL!!!!! :))))))))

    bori

    VálaszTörlés
  56. Teljes mértékben egyetértek Borival!:)Én is a végtelenségig tudnám olvasni.És én is régebbieket olvasgatok az új részig mindig.És én is olvasnám a végtelenségig a történetet.Nincs rá mód,hogy a 3könyvvel ne legyen vége?Jó tudom írtad,hogy lehet lesz Carlaile szemszögű,de azért én inkább Isasat vagy ED-eset olvasnék.Na jó nem siránkozok,mert azért van még jópár rész a végéig,de akkor is már most hiányzik.:(És légyszi újat,újat,újat!Mit látott Alice?Ez kibírhatatlan kivárni.Orsi

    VálaszTörlés
  57. Frisset akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    lécci ne kínoz tovább minket :P

    VálaszTörlés
  58. Elkezdődtek a nagyon erőteljes elvonási tünetek!!! A te lelkeden fog száradni, ha nem tudok figyelni órán, mert azon gondolkozom, mikor lesz friss, és mi lesz benne!!!! Kérlek, siess! *könyörgő bociszemek*

    VálaszTörlés
  59. Szia, Spirit!

    Bocsánat, hogy ilyen későn, de közbejött néhány dolog.

    A fejezetről: tetszett, hogy Isa átverte Edwardot, megnéztem volna közben szegény Russel fejét.:)
    Én azért bevettem az Edward megsértődik-dolgot, de én már csak ilyen naiv vagyok.

    Alice, aki látja az Isával kapcsolatos dolgokat, nekem kissé fura. Olvastam itt is és a másik blogon is a magyarázatot, amit valahol el tudok fogadni, de azt hiszem, mégis a saját szubjektív véleményem mellett maradok, miszerint nem látja a farkasok jövőjét, emellett - természetesen - tudom, hogy ez a te sztorid, a te fantáziád, tehát Alice, ha elmosódottan is, de láthatja őket.

    Amikor Isa a korai esküvőn elmélkedett, nekem is az jutott eszembe, hogy maximum a terhesség miatt hozhatná előbbre a ceremóniát, viszont, magában a terhesség-dologban még mindig nem tudok döntésre jutni.

    A rosszulléteit illetően Fummie felvetése megragadt a fejemben, a kis srác tényleg ott van szinte mindig, máskor viszont nincs, szóval, ez megint érdekes kérdés.

    Azt nehezen tudom elképzelni, hogy most meg visszaváltozik emberré, bár ki tudja.

    Mindenesetre, most már én is nagyon-nagyon kíváncsian várom, hogy mit hozol ki belőle.

    Black Angel kritikájára reagálva pedig azt tudom mondani, hogy valahol igaza van, néha tényleg kicsit elnyújtottnak tűnik ez a mostani könyv, viszont abszolút értem a magyarázatod. Néha muszáj hosszan kibontani egy dolgot, hogy utána teljes legyen a kép. Nálam ugyanez a "probléma", de nem érdekel, mert én tudom, hogy azok az "unalmas" részek is kellenek bele.

    Szóval, úgy írj, ahogy neked tetszik, ahogy jónak érzed, mert csak úgy lesz teljes kerek a sztori, és csak úgy lesz teljesen a te történeted.

    Na, asszem, ennyi.

    Illetve, még annyi, hogy múltkor azt elfelejtettem, hogy a Benjis rész nagyon tetszett. Nagyon szeretem a karakterét, kis cuki fiú. XD Drukkolok neki meg Lupénak.

    Puszi
    Chi

    VálaszTörlés
  60. Csak annyit írj,hogy a héten kapunk újat?
    Légysziiiiiiii....!!!
    pusza

    VálaszTörlés
  61. hűűű...hááát húúúú na ez nagyon jó volt milyen látomása lehtett alice-nek?
    Hamar a kövi fejezetet!!!!!!

    VálaszTörlés
  62. Sziasztok:) én két hete kezdtem el olvasni és már nagyon várom a kövi fejezetet:) nagyon tetszik és így tovább:)remélem minél hamarabb jön a köv fejezet:)(Y)

    VálaszTörlés
  63. sziasztok
    már én is nagyon nagyon várom a frisst,de sztem ma már nem lesz :(

    VálaszTörlés
  64. sziasztok.
    nagyon jók a könyvek
    Spirit amúgy mennyi idős vagy?
    én a második fanficemet íromde a közeléba sem ér a tiednek.
    mellesleg mikor kerül fel a következő rész?:)

    VálaszTörlés
  65. Szió. Megígértem, hogy írni fogok kommentet, tehát jöttem :P
    Elsőnek is: nagyon aranyos volt ez a kis átverés, és hogy Edward is becsapta Isát :D

    A friss levegő beáramlott a szobába enyhítve egy kicsit a melegemen <-- ezzel a mondattal előre akartad nekünk vetíteni, hogy Isabella lázas lesz? Vagy ezt csak Jasper&Alice összenézése váltotta ki belőle?

    Szegényt nagyon sajnálom, a baba kényszere már kiterjedt az egészségére is. Olyan jó lenne, ha lehetne kisbabája. Jó tudom, ez már lerágott csont és a vizsgálatok is cáfolják, de attól még szabad reménykednem ^^
    Puszi.

    VálaszTörlés
  66. Sajnálom hogy mostanában inaktív vagyok itt, de néha mérlegelnem kell, hogy mi alegfontosabb...és hiába fontosabb nekem ez a fic, mindig tanulni kell...na meg energiát tartalékolni....jajj de bonyolult...
    Na mindegy, msot itt vagyok pár percre, és megint csak annyit tudok írni hogy nagyszerű lett a fejezet, bár az elején fejbevágtam volna Isát, mert ez a gyerekes viselkedés nem olyan megnyerő...
    De azért sajnálom szegényt a babadolog miatt, nagyon remélem hogy kárpótlódik vagy hogy kéne írnom....mindegy, szerintem értitek...nem olyan értelmetlen ez a szó:)
    Az Edes jelenet viszont mindig jó érzéssel tölt el, mert olyan jóóóó:):):)
    Több értelmes dolgot most tényleg nem tudok kinyögni....vajon milyen hűtési módszert eszel ki Edwardunk és vajon milyen látomása volt Alice-nek? Biztos hamarosan megtudjuk....
    puszi
    Andi

    VálaszTörlés
  67. hello:D

    olvasók:irjátok már meg nekem komiban h melyik nap szokta felrakni spirit a az új fejezeteket..mer én most zárkóztam fel hozzátok az olvasásba...nézem minden nap h mikor rakja már fel,mikor rakja már fel...de nyoma sincs.És komolyan mondom nem tudok várni...függő lettem én is:D...remélem spirit nem ez lesz az utolsó könyv...rem lesz 4.,5...stb.:Dfélek h nemsokára vége:(...remélem atzt is h nem válozik vissza...maradjon csak farkas:D...russel meg vámpír:DD...tudom gonoszság ilyet..de akkor is legyen az!xDugy imádom kis Edyt:Djó h Jasper sok szerepet kap a könyveidben..nem mint mayerében:D...ÚRISTEN...tudni akarom mi volt Alice látomása!!És h mi a betegsége Isabellának:Dlegobb a lenne ha csak egy kis H1N1xD...vicceltem...:D

    puszi
    Kriszti:D

    VálaszTörlés
  68. Mikor lesz feltéve "A jelen boldogsága" c. könyv?????????????????????????????????,

    VálaszTörlés