.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2010. március 23., kedd

Diamond Blogger


Szabályok:
1. Megköszönöd, akitől kaptad, és belinkeled
Köszönöm Sisternek, Kace-nek, Stigunak és Liellának a díjat. :)
2. Elküldöd azoknak, akik szerinted megérdemlik (max 10 ember).
Freeb

Stigu

Bocsi megint csak, még mindig nem olvasok blogokat, szóval, nem tudom kinek adni… Sajnálom…
3. Értesíted őket az ajándékról. =)
4. Leírod, miért szeretsz másoknak írni.
Általános iskolában egy unalmas biológia órán kezdtem el írni életem első történetét, és mikor óra után megmutattam az osztálytársaimnak, és láttam az arcukon, hogy élvezik, hogy érzelmeket tudok kiváltani belőlük, akkor tudtam, hogy nekem írnom kell, író akarok lenni. Azt hiszem, erre születtem. Nem tudom, hogy a tehetségem megvan-e hozzá – ezt nem az én tisztem eldönteni -, de az érzés, hogy imádok írni és az akarat biztosan megvan bennem.
Szóval, azért szeretek másoknak írni, mert jó érzés másokból érzéseket, gondolatokat kiváltani. Csodás érzés, mikor tudom, hogy valakinek jobb napja lett csak azért, mert elolvasta, amit írtam. És… amellett, hogy a lelkem egy íróé, azt hiszem, egy tanáré is. Az írás mellett mindig is tanítani szerettem volna. Szóval, azért is szeretek írni másoknak, mert ezáltal taníthatok úgy, hogy az mindenkinek szórakoztató és élvezetes. :)
5. Pár mondatban bemutatkozol a nagyvilágnak =)
Az ilyet sosem szerettem, mert unalmas az életem. :D 1984. augusztus 23-án születtem, Pécsett. 25 éves vagyok. Általános iskolába az Apáczai Csere János Nevelési Központ 1. Számú Általános Iskolájába ének-zene tagozatra jártam. A gimnáziumot a Széchenyi István Gimnázium humán tagozatán végeztem el. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán vagyok magyar-történelem szakos hallgató, bár ezt a félévet most halasztottam.
Ha nagy leszek, író és tanár leszek remélhetőleg… Ha a sors is úgy akarja…
Azt hiszem, nagy vonalakban ennyi. Aki többet szeretne tudni, ismerjen meg. :)

4 megjegyzés: