.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. július 12., kedd

Olvasói ajánlók

Először is, köszönöm szépen a biztatást a bohócos novella miatt. :) Másodszor, írom már a Gyógyító pilleszárnyak új fejezetét, csak ebben a melegben nehezebben megy. De igyekszem. :)


És végül... Ahogyan az Árnyékvilág végében voltak olvasói ajánlók, úgy szeretném, ha a Kígyók sziszegése végébe is kerülnének. :) Éppen ezért itt hsz-ként vagy e-mailben ( spiritbliss24@gmail.com ) várom az ajánlóitokat. Az első könyv, más írásaim vagy a Kígyók sziszegése első két korábban feltöltött fejezete és fülszövege alapján miért szeretnétek elolvasni a teljes könyvet, miért ajánlanátok másoknak?

Az ajánlásokat a következő formában írjátok meg:

Ide írjátok az ajánlás szövegét... H. Adrienn (26)

Vagyis kell az ajánló, aztán a nevetek, és hogy hány évesek vagytok. :)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki ír nekem ajánlást! :)


Az első két fejezetet innen tudjátok letölteni (ez a szerkesztetlen változat még, nem a végső!): http://twilightfic.blogspot.com/2011/04/uto-husveti-ajandek-kigyok-sziszegese-1.html


És ez az általam írt fülszöveg, ami még változhat, mert a kiadó még nem látta... De gondoltam, ebből tudjátok nagyjából, hogy miről is fog szólni a könyv. :)


Egy filmstúdió, amely hosszú évtizedek óta gyártja a sikerfilmeket.
Ahol megszokott a siker és a csillogás.
Sokan eladnák a lelküket is, hogy bekerüljenek ebbe a közegbe…
Vagy a gyerekeik lelkét.


Mikor Peter Summers, menedzser rádöbben, hogy a filmstúdió, amelynek dolgozik, gyermekprostitúcióval is foglalkozik, először nem tudja, mit tegyen. Egy dologban biztos csak: nem fordíthatja félre a fejét, ahogyan mások teszik!
Kockára teszi a szerelmét, a saját biztonságát, az életét, hogy bizonyítékot gyűjthessen a bűnösök ellen, és kimenekítse a karmaik közül a gyerekeket.


„Jobbra tőlünk egy középkorú házaspár pakolta be éppen a vásárolt holmikat a kocsijuk csomagtartójába, míg pár méternyire két fiatal srác a náluk lévő aprót számolgatta. Nem foglalkoztak velünk, csak élték a burokba zárt kis életüket, amelybe nem fért bele egy nő karját markoló férfi. Mindenki törődjön a saját dolgával, és tegyen rá nagy ívben, hogy mi történik a szomszéd kertjében! A többség elve. De nem az enyém.


Egy régi álom, amely most valóra válhat.
Külföldi koncertkörút, hírnév és pénz.
És egy új, ami veszélybe kerülhet.
Szerelem, házasság, család.


Julie Summers mindig is híres énekesnő szeretett volna lenni. Aztán megismerkedett Peter Summersszel és beleszeretett. Hogy mikor változtak meg a vágyai, talán ő maga sem tudná megmondani. Most viszont minden, amit szeretne, hogy Peter felesége lehessen.
Boldogan készülődik élete legboldogabb napjára, ami hirtelen rémálommá változik. A vőlegény nem jelenik meg az oltár előtt, másnap pedig feltűnik a rendőrség a rossz hírrel: Petert lelőtték.

A nyomozás rendhagyó módon veszi kezdetét, miközben a múlt összefonódik a jelennel. Vajon a gyermekkereskedők próbálták elhallgattatni Petert? Vagy a múlt árnyai kísértenek? Esetleg a féltékenység volt a kiváltó ok? Ki a pedofil szervezet vezetője és hogy kerül egy ismeretlen fiatal lány Julie lakásának az ajtaja elé?

Nyomozz együtt Peterrel és Julie-val, de vigyázz, mert a kígyók mindenütt ott sziszegnek!


Még egyszer köszönöm szépen az ajánlásokat! :)

23 megjegyzés:

  1. "A Kígyók sziszegése az általam egyik leginkább várt könyv. Aki olvasta az Árnyékvilágot - vagy bármi mást Spirittől -, annak nem kérdés, hogy miért. Aki nem, az sürgősen tegye meg! :D Naivan azt hittem - mint minden folytatásos dolognál általában -, hogy ezt már nem lehet felülmúlni. Csakhogy lehet. Spiritnek valahogy mindig sikerül felülmúlnia önmagát - ez az első két fejezet után be is bizonyosodott. Ismét egy nagyszerű könyv kerül majd a polcomra, ám nem valószínű, hogy sokáig - nagyrészt inkább a kezemben és a táskámban lesz a helye. :) Remek történet egy remek írótól. Kell ennél több? Olvassátok, a fülszöveg magáért beszél!:) F. Evelin (15)"
    Ez lenne az ajánlóm. :D És még így annyit, hogy a fülszöveg nagyon jól sikerült. :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés
  2. Hali!
    Grat a fülszöveghez, érdemes vt szenvedni vele :)
    meddig lehet írni az ajánlókat? Mert, h öszinte legyek, itt németo.ban egy rendes hsz-t is nehéz összehozni német kötöszavak nélkül... :P
    Ráér 31.éig, v az már túl késö?
    Pusz

    VálaszTörlés
  3. Köszi, örülök, hogy tetszik a fülszöveg. :) Kisildikó, szerintem ráér. :) Még a javításokkal sem vagyunk készen, úgyhogy szerintem 31-e után is küldheted még. :)

    VálaszTörlés
  4. "Először azt hiheti az ember, hogy minden rendbe jön, s már csak jó dolgok következhetnek, de aztán Spirit mindent megkavar - ahogy azt tenni szokta - és kezdetét veszi a nyomozás!
    Egy csodálatos könyv fog a polcomra kerülni! M. Kinga (15)"
    A fülszöveg nekem is tetszik :) Úgy látszik a múlt árnyai a kezedhez nőt! :D
    Amúgy olyan vicces visszaolvasni az Árnyékvilágba írt véleményem, mert egy évvel öregebb lettem közben :)

    VálaszTörlés
  5. " Amikor megláttam, hogy második könyv készül úgy gondoltam, hogy az árnyékvilágot már nem lehet felülmúlni! Aztán elolvastam a Kígyók sziszegése első két fejezetét és megváltozott a véleményem! Egy újabb fantasztikus könyv van készülőben, ami szintén a polcomra fog kerülni! Nagyon várom már!
    B. Zsófi (14)

    VálaszTörlés
  6. „ A Kígyók sziszegését én már attól a perctől kezdve vártam, hogy elolvastam az Árnyékvilág utolsó mondatát. Mindenhéten többször is megnéztem Spirit Bliss Facebook oldalát, hogy minél előbb értesüljek arról, hogy éppen hol tart a könyv megírásában. Aztán amikor elolvastam az első két fejezetet rögtön tudtam, hogy megérte a sok várakozás. Már alig várom, hogy a kezemben tarthassam és elolvashassam a könyvet!” V. Bence (14)

    Csatlakozom a többiekhez, nekem is nagyon tetszik a fülszöveg! :)

    VálaszTörlés
  7. "Spirit olyan, mint a drog. Ha egyszer kipróbálod, képtelen vagy leszokni róla. És bár a drogtól meg lehet szabadulni, Spirit-től viszont nem. És nem azért, mert nem tudsz, hanem mert nem akarsz. Alig várom, hogy egy újabb adagot elfogyaszthassak." M.Emese(17)

    :D:D:D
    kérlek, javítsd ki, ha van benne valamilyen hiba:)

    VálaszTörlés
  8. "Az Árnyékvilág nekem nagyon elnyerte a tetszésemet - ahogy Spirit többi írása is -, így már nagyon várom a folytatást. A fülszöveg és az első két felyezet elolvasása pedig még izgatottabbá tett.:)" B.Zita(17)

    VálaszTörlés
  9. "Ismerem Spirit Bliss régebbi és mostani írásait is, mind egytől egyig remek munka, és alig várom, hogy megjelenjen a Kígyók sziszegése! Biztos vagyok benne, hogy elsőként fogok toporogni a bolt előtt, hogy minél hamarabb elolvashassam, és megtudjam, mire jutott Peter és Julie. Izgalmas, rejtélyekkel átszőtt történetnek ígérkezik, amit semmi pénzért nem hagynék ki! ;)"
    K.Eszti(15)

    VálaszTörlés
  10. "Ha tehetném Spirit összes eddigi művét feltenném a polcomra, hogy amikor megkívánom a tőlle megszokott bűbájt, ne keljen várnom arra, hogy ismét számítógép elé kerülhessek. Szeretem az írásait, és épp úgy függök tőlle, mint mások a kávétól vagy a cigerettától. Végre megjelenhet a Kígyók sziszegése, amire az Árnyékvilág óta áhitozom. AKAROM tudni, hogy mi történik Julie-val, mert már az elöző részben is megkedveltem. És talán még Adamékről is hallhatunk! A visszaszámlálás elindult bennem! Nemsokára ismét egy fantasztikusan jó könyvvel gyarapodik a könyvtáram!!!" AdrineXD (19)
    Spirit, ha van benne hiba lécci javíts! Azt hiszem ismét eredeti tudtam lenni! Puszi az ujabb lehetőségért!!:)

    VálaszTörlés
  11. Imádtam az összes blogos történetet, a novellákat és az Árnyékvilágot. De a Kígyók sziszegése még ezeknél is izgalmasabbnak ígérkezik. Petert és Julie-t pedig már az Árnyékvilágban megszerettem, szóval semmi sem állhat az utamba! A Kígyók sziszegése októberben a polcomon fog csücsülni! :)
    B. Maja (15)

    VálaszTörlés
  12. "Nekem nem igazán jönnek be a folytatásos regények, de Spirit történeteit nagyon megszerettem!Az Árnyékvilág egyszerűen lehengerlő olvasmány volt.A Kígyók sziszegésének első két fejezetének elolvasása után pedig rá kellett jönnöm, hogy alig várom a folytatást!
    H.M.Maja(31)

    VálaszTörlés
  13. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  14. Talán két éve, hogy belecsöppentem a könyvek világába, SB az elsők között szerepel, akiket olvasni kezdtem. Amikor otthon leülök a gép elé vagy a könyvét előveszem a történetei annyira elvarázsolnak, hogy megfeledkezek mindenről, amit aznap szerettem volna csinálni... Ha néhány perces szünetet kell tartanom valamilyen oknál fogva, még akkor is azon agyalok, hogy mi lesz a következő lépés, esemény.
    Végül is egy profi írónőtől mit vár az olvasó? Lehengerlő alkotásokat, közvetlen, szeretetteljes megnyilvánulásokat, élményeket! Én ezeket mind megkapom, ha Őt olvasom. B.Betty (15)

    VálaszTörlés
  15. Szeretném a Kígyók sziszegését annak a valakinek ajánlani, aki szintúgy élt és halt az Árnyékvilágért, ahogyan én. Kedves Tanárnő, remélem ugyanúgy el fogja varázsolni Peter és Julie története, mint ahogy Adam és Camilla sztorija tette. Hiszen, egy ilyen folytatást nem lehet kihagyni, főleg, ha tisztában vagyunk azzal, hogy ki is a mese megalkotója.
    F.Fanny(16)

    VálaszTörlés
  16. Nem olyan rég vettem meg az Árnyékvilág című könyved, de azt mondhatom nem tudtam letenni. Egy nap alatt elolvastam. Ahogy olvastam a Kígyók sziszegése sem lesz máshogy. Alig várom hogy a kezemben foghassam.
    L. Annamari(16)

    VálaszTörlés
  17. Még emlékszem, mennyire vártam annak idején, hogy megjelenjen az Árnyékvilág. És nem csalódtam. Csodálatos történet, Spirit Bliss jól megszokott, lenyűgözően izgalmas stílusával. Most pedig következik a folytatás, amit ha lehet, még jobban várok, mint az előzőt. Adam és Camilla szerelme már magával ragadott, most Peter és Julie története teszi majd ugyanezt. Efelől semmi kétségem.
    M. Mercédesz (20)

    VálaszTörlés
  18. Az Árnyékvilág egy lenyűgöző történetet tár a szemünk elé. Bebizonyítja hogy egy valóság ihlette történet is lehet épp oly izgalmaz és eseménydús, mint a fantasy könyvek. Spirit történetei magával ragadnak és többé nem engednek el. Imádom ahogy az események magukkal sodornak. És most jön a folytatás, a Kígyók sziszegése. Már alig várom. V.Andrea(15)

    VálaszTörlés
  19. Az Árnyékvilág elolvasása után,csak annyit tudtam mondani."Hú!Többet akarok!
    És miután elolvastam a Kígyók sziszegése első két fejezetét,elkezdtem mondogatni,hogy még,még,még,még,még ennél is többet akarok.Cz.Enikő(14)

    VálaszTörlés
  20. Spiritet először csak a fanfictionjeiből ismertem, majd olvastam a saját írásait, és egyszer csak bejelentette, hogy szeretné kiadatni első regényét. Nem csalódtunk: Spirit megszokott stílusát olvashattuk. Miután elolvastam a Kígyók sziszegésének első két fejezetét, újból tanúja lehettem annak, hogy Spirit mindig képes meglepni és fejlődni. Ez a könyv még az Árnyékvilágnál is izgalmasabbnak ígérkezik!
    B. Eszter (17)

    Gondolom, ha eddig nem lehetett, most sem lehet a nicknevünkkel megjelenni. De ígyis-úgyis megtiszteltetés lesz, ha ennek a könyvednek a hátuljába is belekerülök. :D
    Pusz

    VálaszTörlés
  21. Az Árnyékvilágot egyszerűen nem tudtam letenni. Elolvastam a Kígyók sziszegésének első két fejezetét és újra eksztázisba estem. Már várom a percet mikor kirakhatom a polcomra a kedvenc könyveim mellé.
    K. Fanni (16)

    VálaszTörlés
  22. Spirit Bliss Árnyékvilága volt a kezdet, egy könyv ami a szívembe lopta magát, de amikor elolvastam a Kígyók sziszegése első két fejezetét, tudtam hogy ez is egy olyan könyv lesz amit nem fogok tudni letenni. Magával ragad majd, és arra késztet hogy újra, és újra a kezembe vegyem, és olvassam.
    M.X.Kinga(16)

    VálaszTörlés
  23. Imádtam az Árnyékvilágot, nem csak előszörre, de másodszorra is. Ismerem Spiritet, tudom, hogy nem kell csalódnom benne, s a Kígyók sziszegése is olyan fenomenális lesz, mint az első könyv. :) Ahogy az elsőben, úgy a második könyv is tartogat meglepetéseket, rejtélyeket és számos apró dolgokat, amik színesebbé, érdekesebbé teszik a történetet. Már várom, hogy egészében is olvashassam! ;)
    G.Bettina (21)

    VálaszTörlés