.

A könyveimet megrendelhetitek itt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/spirit-bliss

A Gyógyító pilleszárnyak című ficem be lesz fejezve mindenképpen. Az utolsó fejezete még idén várható, dec. 31-ig megleszek vele, ígérem! :)


2011. június 19., vasárnap

III. Nagy Nyári Olvasói Találkozó

A találkozó ideje: 2011. július 22-24. (Nem kötelező mindegyik napra jönni! Jöhet valaki csak az egyikre vagy két napra is. Ha valaki csak egy napra jön, akkor az 23-án lehetőleg, mert akkor lesz a legtöbb program. :) )

A találkozó helyszíne...: Pécs.

Szállás: Ingyen szállást tudok biztosítani maximum 10-11 embernek, úgyhogy aki jön, az hamar szóljon nekem.

Étel: Reggelire, vacsorára hozzatok magatokkal vagy némi pénzt ételre vagy olyan ételt, ami nem túl romlandó. Szombaton nagy ebédelést tartunk (előre megbeszéljük, mi legyen a kaja, volt már paprikáskrumpli és chilis bab), amihez vagy alapanyagot hoz mindenki, vagy egy kevéske pénzt ad bele.

Utazás: A vonatjegy mellett a helyi közlekedést is fizetni kell egy buszjegy 220 Ft, és fejenként kb. 4 jegyre lesz mindenkinek szüksége.

Előrelátható program:

Július 22. délután érkezés Pécsre, este közös beszélgetés, kisebb játékok.

Július 23. egész napos játékok, nagy beszélgetés, nyereményjátékok, séta, teázóban teázás, este valószínűleg nagy közös dvd-zés.

Július 24. reggel még kis beszélgetés, aztán dél körül hazautazás Pécsről.

Amit ígérhetek: Klassz társaság (az új tagok is könnyen be tudnak illeszkedni :) ), nagy beszélgetések, érdekes játékok, nyeremények és örökre szóló élmények. :)

Aki szeretne jönni a találkozóra, az mielőbb írjon nekem a spiritbliss24@gmail.com címre. Írjátok meg, hogy hány napra jönnétek és kell-e szállás nektek.

Szeretettel várok mindenkit! :)

1 megjegyzés:

  1. Délután már írtam is.*-* Ez volt a nap legjobb híre. :D
    Üdv.: ewoO

    VálaszTörlés